Programa d Activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 29 de setembre - 10 d octubre

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Programa d Activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 29 de setembre - 10 d octubre"

Transcripción

1

2 Programa d Activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 29 de setembre - 10 d octubre Dimecres 30 de setembre Barcelona (tots els defensors i defensores) 9.00 Síndic de Greuges (Passeig Lluis Companys, 7) Formació interna amb els defensors/es. Sala de Presidents, Edifici Can Serra, Diputació de Barcelona (Rambla Catalunya, 126) Trobada amb els mitjans, Edifici Can Serra, Diputació de Barcelona (Rambla Catalunya, 126) Santa Coloma de Gramenet (tots els defensors i defensores) Dinar de tots els defensors/es amb els síndics/ defensors i defensores de la ciutadania Recepció institucional. Sala de plens de l Ajuntament (Plaça de la Vila, 1) Jornada de treball dels defensors/es dels drets humans amb els síndics/defensors i defensores de la ciutadania. Ajuntament (Plaça de la Vila, 1) Dijous 1 d octubre Sant Cugat del Vallès (Ruth Mumbi i Maryam Al Khawaja) Maryam Al Khawaja Xerrada a càrrec de Maryam Al Khawaja dirigida a alumnes de batxillerat (90 alumnes). IES Arnau Cadell (Avda Villadelprat, 91-93) :30 Espai reservat per premsa/entrevistes 10:30-11:30 Xerrada a càrrec de Maryam Al Khawaja dirigida a alumnes de 4t ESO (85 alumnes). IES Arnau Cadell (Avda Villadelprat, 91-93) 12:30-13:30 Xerrada a càrrec de Maryam Al Khawaja dirigida a alumnes de 2n de batxillerat (20 alumnes). IES Pla i Farreras (Av. Ragull, Pol. Can Magí) Ruth Mumbi 08: Xerrada a càrrec de Ruth Mumbi dirigida a alumnes de 4t ESO (120 alumnes) de l IES Angeleta Ferrer(c/ de Granollers, 43) 10:00-11:20 Xerrada a càrrec de Ruth Mumbi dirigida a alumnes de batxillerat (20 alumnes) de l IES Pla i Farreras (Av. Ragull, Pol. Can Magí) 12:00-14:00 xerrada a càrrec de Ruth Mumbi als alumnes de 3r ESO (40 alumnes) del Col legi sefardita Hatikva (Avinguda del Mas Fuster, 128) Maryam Al Khawaja i Ruth Mumbi Trobada amb UNIPAU i preparació de la conferència Conferència a càrrec de Maryam Al Khawaja i Ruth Mumbi: "El risc de defensar els drets humans. De Kenya a Bahrain: experiències de dues activistes". Casa de Cultura Auditori (c/de Castellví, 8)

3 Esplugues de Llobregat (Helena Maleno, Pare Pedro Pantoja i Yolanda Oquelí) 9.30 Arribada dels alumnes 9.50 Benvinguda i presentació de l acte a càrrec de la regidora de participació ciutadana, drets civils i qualitat democràtica 10:05 Projecció del vídeo sobre els DDHH Presentació d Helena Maleno Xerrada a càrrec d Helena Maleno 10:45 Presentació del Pare Pedro Pantoja 10:50 Conferència a càrrec del Pare Pedro Pantoja 11:05 Presentació del grup de rap La Llama a càrrec de la coordinadora del projecte de Centre de Joves 11:10 Actuació del grup de rap La Llama (2 cançons en relació als CIES i als immigrants) 11:20 Presentació de Yolanda Oquelí 11:25 Xerrada a càrrec de Yolanda Oquelí 11:40 Presentació cançons grup La Llama Actuació del grup La Llama 12:00 Debat-Fòrum Finalització del Fòrum amb un missatge de cada un dels defensors als joves assistents Auditori del Consell Català de l Esport (C/ Sant Mateu, 27-37) Granollers (Helena Maleno i Pare Pedro Pantoja) Entrevista d Helena Maleno a VOTV -Vallès Oriental Televisió (c/enric Prat de la Riba, 77) Intervenció de l alcalde de Granollers, Josep Mayoral i Rafael Grasa, president de l Institut Català Internacional per la Pau (ICIP). Rafael Grasa, president de l Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) presenta l exposició Living on the edge (produïda per l'icip) i als dos defensors participants: Helena Maleno i el Pare Pedro Pantoja. Intervencions d Helena Maleno i el Pare Pedro Pantoja explicant les seves experiències en llocs fronterers Museu de Granollers. (C. Anselm Clavé, 40-42) Visita guiada a la plaça a càrrec d Angelo Attanasio i Marco Ansolini (autors de l'exposició), Plaça de la Corona Santa Coloma de Gramenet (Andrés Krakenberger) Conferència Societats violentes i pena de mort a càrrec d Andrés Krakenberger. Museu Torre Balldovina (Plaça de Pau Casals) Sant Quirze del Vallès (Yolanda Oquelí) Entrevista per al programa Som solidaris de radio San Quirze del Vallès Xerrada Una lluita per la defensa de la terra a càrrec de Yolanda Oquelí dirigida a la ciutadania. Sala d'actes de la Masia de Can Feliu (Eduard Toldrà s/n) Divendres 2 d octubre Gavà (Ruth Mumbi, Helena Maleno i Maryam Al Khawaja)

4 Trobada de les defensores dels drets humans amb l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez Jiménez. Ajuntament de Gavà (Plaça Jaume Balmes s/n) Xerrada sobre Els drets humans avui dia amb l objectiu de posar en valor el respecte als drets humans destinada a alumnes de 4t de la ESO, Batxillerat i CFGS (210 alumnes), amb la participació de Ruth Mumbi, Helena Maleno i Maryam Al Khawaja. Espai Maragall (Passeig de Joan Maragall, 11) Visita al SIAD (Servei Integral d'atenció a la Dona) i trobada amb associacions de dones de la ciutat Visita al Refugi antiaeri de la ciutat, acompanyades pel regidor de cooperació. Terrassa (Pare Pedro Pantoja) xerrada La migració, un crim? a càrrec del Pare Pedro Pantoja dirigida a alumnes de 3r i 4t de la ESO. Les Aimerigues (Atenes, 59 cantonada Mallorca) xerrada La migració, un crim? a càrrec del Pare Pedro Pantoja dirigida a alumnes de 3r i 4t de la ESO. Sagrat Cor (c/pare Font, 152) Sant Quirze del Vallès (Yolanda Oquelí) Xerrada a càrrec de Yolanda Oquelí a estudiants de 1r de la ESO (primer grup). IES Salas i Xandri (Av. d Arraona, s/n) Xerrada a càrrec de Yolanda Oquelí a estudiants de 1r de la ESO (segon grup). IES Salas i Xandri (Av. d Arraona, s/n) Sant Boi de Llobregat (Helena Maleno, Pare Pedro Pantoja i Maryam Al Khawaja) Acte inaugural del Barrejant 15: Trobada de la Solidaritat de Sant Boi, amb la participació del Pare Pedro Pantoja i Helena Maleno. L acte estarà presentat per Cristina Reyes i Roland Fosso. Sala de Conferències de Can Massallera (c/ Mallorca, 30) Sopar de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana, a càrrec de l equip de missions i cooperació internacional del Parc Sanitari de Sant Joan de Deu Fundació Juan Ciudad ONGD. Participació dels defensors/es dels drets humans. Sala d Actes de Can Massallera. Preu del sopar: 8 i inclou l entrada al concert. Si voleu reservar la vostra plaça ho podeu fer mitjançant la web Projecció de l Audiovisual 1 any de cooperació santboiana, un recull dels aspectes més rellevants del que ha estat la cooperació i la solidaritat de Sant Boi des del Barrejant 14 i presentació del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, amb la presència de defensors i defensores de drets humans participants al projecte. Sala d Actes de Can Massallera Concert de la Big Band de Cultura F, una banda santboiana amateur creada l any 2001, amb la direcció de Nando Picó i formada per estudiants. Sala d Actes de Can Massallera. Preu entrada: 5 (*). Venda d entrades a Can Massallera abans de l actuació. (*) La recaptació es destinarà als projectes d'ajut humanitari de la Fundació Juan Ciudad ONGD als centres sociosanitaris de Sierra Leone, Libèria, Senegal, Ghana, Camerun, Togo, Cuba, Perú i Bolívia.

5 Sant Vicenç dels Horts (Ruth Mumbi, Andrés Krakenberger i Yolanda Oquelí) Rebuda institucional a la sala de plens municipal i signatura al llibre d honor de la ciutat. Parlament de 10 minuts a càrrec de cadascú dels/les defensors/es. Sala Plens Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts r Sopar-col loqui de la Nit de la Solidaritat. Tancament dels actes de la Quinzena de la Solidaritat amb presència dels defensors i defensores dels drets humans Andrés Krakenberger, Ruth Mumbi i Yolanda Oquelí. Teatre Centre Catòlic (c/ Torras i Bages, 1) Assistència lliure. Preu: 10 Adquisició de tiquets per al sopar i sol licitud de més informació dels actes: SIAC, Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (plaça de la Vila, 1) tel , a/e: siac@svh.cat Pel lícules (entre d altres) del Cicle de Cinema Solidari associades als Defensors/es per al sopar col loqui: Difret (drets de les dones - Ruth Mumbi), Salvador (pena de mort Andrés Krakenberger) i También la lluvia (drets mediambientals Yolanda Oquelí) Dissabte 3 d octubre Casa Amèrica de Catalunya, Barcelona (assistència de tots els defensors/es) Jornada Denunciant abusos. Buscant Respostes. El Tribunal Permanent dels Pobles i altres experiències per reclamar justícia organitzada per l Institut Català Internacional per la Pau (ICIP), l Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i Casa Amèrica de Catalunya 9.00 Inscripcions i lliurament del material 9:30 Inauguració a càrrec d Antoni Traveria, director general de Casa Amèrica Catalunya, Josep Mayoral, alcalde de Granollers, i Antoni Pigrau, vicepresident de l Institut Català Internacional per la Pau Davant de qui visibilitzar les víctimes invisibles? Introducció a càrrec de David Bondia, president de l IDHC Creació, trajectòria i oportunitats per al Tribunal Permanent dels Pobles. Gianni Tognoni, secretari general del Tribunal Permanent dels Pobles Breu recorregut per diferents experiències de lluita pels drets humans. Yolanda Oquelí (Guatemala), Helena Maleno (Espanya/Marroc); Maryan Al Khawaja (Bahrain) i Ruth Mumbi (Kènia) Pausa cafè Diàleg entre Gianni Tognoni i les quatre defensores dels drets humans Intervencions des de fila 0 (Andrés Krakenberger, Pare Pedro Pantoja, Claudia García Giraldo defensora dels drets humans colombiana, José Augusto Lingren, cònsol general del Brasil a Barcelona i antic cap de la Delegació Permanent del Brasil davant les Nacions Unides a Ginebra i a Nova York- i debat amb els ponents Debat obert amb el públic Conclusions i recomanacions a càrrec d Antoni Pigrau, vicepresident de l ICIP Fi de l acte. Casa Amèrica de Catalunya (c/còrsega 299) Es recomana inscripció prèvia a activitats.icip@gencat.cat

6 Sant Boi de Llobregat (Ruth Mumbi, Andrés Krakenberger, Yolanda Oquelí i Maryam Al Khawaja) Projecció del documental La Espalda del Mundo dirigit per Javier Corcuera i amb guió d Elías Querejeta, Fernando León de Aranoa i Javier Corcuera. Cafè té tertúlia amb la participació d Andrés Karkenberger. Sala d Actes de L Olivera (Plaça Montserrat Roig, 1) Taula Rodona Dones i drets humans: una lluita sense fronteres, amb la participació de Yolanda Oquelí, Maryam al Khawaja i Ruth Mumbi. Sala d Actes de L Olivera (Plaça Montserrat Roig, 1) Molins de Rei (Helena Maleno i Pare Pedro Pantoja) Les fronteres de la vergonya a càrrec d Helena Maleno i el Pare Pedro Pantoja. Al final de l acte s oferirà un petit refrigeri. Centre Cultural i Cívic de la Federació Obrera (c/jacint Verdaguer, 48) Diumenge 4 d octubre Granollers (tos els defensors/es) Recepció a l'ajuntament de Granollers (Plaça Porxada, 6) Visita guiada per la ciutat de Granollers: Espais de memòria de la ciutat i Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau. Dilluns 5 d octubre Viladecans (tots els defensors/es) 9.30 Salutació de l alcalde de Viladecans, Carles Ruiz. Teatre Atrium (Av. De Josep Tarradellas, 17) 9.45 Conferència inaugural a càrrec d Aida Guillen, directora gerent de l Institut de Drets Humans de Catalunya i els defensors/es dels drets humans Pare Pedro Pantoja, Helena Maleno, Andrés Krakenberger, Yolanda Oquelí, Maryam Al Khawaja i Ruth Mumbi. Els defensors/es dels drets humans faran una breu aproximació sobre les seves experiències, la defensa dels drets humans i el context en què treballen Pausa-cafè Trasllat a les aules on es realitzaran les xerrades Xerrades dirigides als estudiants de secundària. Cada defensor/a explicarà la seva feina per la defensa dels drets humans a un grup diferent d alumnes Fi de l acte Reunions institucionals (Ruth Mumbi, Andrés Krakenberger, Yolanda Oquelí, Maryam Al Khawaja) Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (Rambla Santa Mònica, 10, 4t) La Fede.cat (Federació d ONGs) (c/ Tàpies, 1-3)

7 El Prat de Llobregat (Helena Maleno i Pare Pedro Pantoja) entrevistes per a Prat Radio i la revista d El Prat. Casa d en Puig, serveis de ciutadania (Plaça Agricultura, 4) Inauguració de les jornades per part de l alcalde d El Prat, el Sr. Lluís Tejedor. Xerrada a càrrec d Helena Maleno i el Pare Pedro Pantoja, moderada per Mireia Vehí. Conferència adreçada a la ciutadania en general. Cèntric Espai Cultural (Plaça Catalunya,39) Dimarts 6 d octubre Sant Boi de Llobregat (Maryam Al Khawaja) Fòrum d'alumnes de batxillerat amb la defensora dels drets humans Maryam Al Khawaja (aproximadament 180 alumnes) Can Massallera (c/mallorca, 30) Fòrum d'alumnes de batxillerat amb la defensora dels drets humans Maryam Al Khawaja (aproximadament 250 alumnes) Can Massallera (c/mallorca, 30) Molins de Rei (Helena Maleno) La frontera de la vergonya al Marroc primera sessió per a alumnes dels IES (instituts d ensenyament secundària) de Molins de Rei. Centre Cultural i Cívic de la Federació Obrera (c/jacint Verdaguer, 48) La frontera de la vergonya al Marroc segona sessió per a alumnes dels IES (instituts d ensenyament secundària) de Molins de Rei. Centre Cultural i Cívic de la Federació Obrera (c/jacint Verdaguer, 48) Sant Cugat del Vallès (Pare Pedro Pantoja) Xerrada a càrrec del Pare Pedro Pantoja dirigida a estudiants de 5è de primària. Escola Collserola (c/de l'abat Biure, 51) 10:00-11:30 Visita Ajuntament de Sant Cugat, Casa Mònaco (avda. De Gràcia, 50) Girona (Yolanda Oquelí) *horaris per confirmar Xerrada dirigida als estudiants de secundària. La Salle (c/ la Salle, 12) Recepció oficial amb l alcalde de Girona, Carles Puigdemort, i regidors de cooperación i sostenibilitat. Ajuntament de Girona Entrevistes a mitjans de comunicación Trobada amb Enginyeries Sense Fronteres, Proide i Plataforma Educativa Conferència oberta al públic en general. Centre Cívic Barri Vell (c/ de la Cort Reial, 7) Barberà del Vallès (Helena Maleno i Pare Pedro Pantoja) Conferència Migrants en trànsit: abusos i negocis a càrrec de Pare Pedro Pantoja i Helena Maleno. Activitat realitzada conjuntament amb l Aula d Extensió Universitària, oberta a tota la ciutadania. Biblioteca Esteve Paluzie (Plaça Constitució, s/n) Santa Coloma de Gramenet (Ruth Mumbi, Yolanda Oquelí i Maryam Al Khawaja) Conferència "Transgressores en risc per denunciar els abusos al seu país" a càrrec de Ruth Mumbi, Yolanda Oquelí i Maryam Al Khawaja. Teatre Josep Maria de Sagarra (c/ Lluis Companys, 27)

8 Dimecres 7 d octubre Sant Boi de Llobregat (Yolanda Oquelí i Helena Maleno) Fòrum d'alumnes de 4t d'eso (aproximadament 300) amb les defensores dels drets humans Helena Maleno i Yolanda Oquelí. Can Massallera (c/mallorca, 30) Castelldefels (Helena Maleno i Pare Pedro Pantoja) Xerrada dirigida a estudiants d instituts d estudis secundaris (IES) a càrrec del Pare Pedro Pantoja i amb la participació de Pascale Coissard en representació del la Comissió Catalana d Ajuda al Refugiat per explicar la situació dels refugiats. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, Sala Margarida Xirgu (c/ Bisbe Urquinaona, 19) Xerrada dirigida a estudiants d instituts d estudis secundaris (IES) a càrrec d Helena Maleno i Pare Pedro Pantoja. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, Sala Margarida Xirgu (c/ Bisbe Urquinaona, 19) Granollers (Andrés Krakenberger i Maryam Al Khawaja) Xerrada a càrrec d Andrés Krakenberger a estudiants de 4rt d ESO de l Escola Municipal del Treball (EMT), (c/roger de Flor, 66) Xerrada a càrrec de Maryam Al Khawaja a estudiants de 4rt d'eso de l Institut Carles Vallbona (Camp de les Moreres, 14) Sant Joan Despí (Ruth Mumbi) Xerrada sobre el dret a una vida digna a càrrec de Ruth Mumbi adreçada a alumnes dels instituts d estudis secundaris (IES). Centre Mercè Rodoreda (c/ Major, 69) Castelldefels (Ruth Mumbi i Andrés Krakenberger) xerrada a càrrec de Ruth Mumbi i Andrés Krakenberger dirigida al públic en general i entitats de solidaritat. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, Sala Margarida Xirgu (c/ Bisbe Urquinaona, 19) Santa Coloma de Gramenet (Helena Maleno i Pare Pedro Pantoja) Taula rodona Rutes i fronteres: els malsons per a un futur millor a càrrec d Helena Maleno i Pare Pedro Pantoja. Centre d Art Contemporani Can Sisteré (c/sant Carles) Participació en la concentració en solidaritat amb els refugiats. Plaça de la Vila Dijous 8 d octubre Terrassa (Helena Maleno) xerrada La migració o com buscar una oportunitat a càrrec d Helena Maleno dirigida a alumnes de 3r i 4t de la ESO. Salesians (Maria Auxiliadora, 45) xerrada La migració o com buscar una oportunitat a càrrec d Helena Maleno dirigida a alumnes de 3r i 4t de la ESO. Sagrat Cor (Pare Font, 152)

9 Santa Coloma de Gramenet (Ruth Mumbi i Maryam Al Khawaja) Taula rodona Activistes i lluita pacífica a càrrec de Ruth Mumbi i Maryam Al Khawaja adreçada a estudiants d instituts de secundària (IES). Auditori Can Roig i Torres (c/ Rafael Casanova, 5) Molins de Rei (Pare Pedro Pantoja) La frontera de la vergonya a Mèxic primera sessió per a alumnes dels IES (instituts d ensenyament secundària) de Molins de Rei. Centre Cultural i Cívic de la Federació Obrera (c/jacint Verdaguer, 48) La frontera de la vergonya a Mèxic segona sessió per a alumnes dels IES (instituts d ensenyament secundària) de Molins de Rei. Centre Cultural i Cívic de la Federació Obrera (c/jacint Verdaguer, 48) El Prat de Llobregat (Andrés Krakenberger i Maryam Al Khawaja) Entrevista per a Prat Radio i la revista d El Prat. Casa d en Puig, serveis de ciutadania (Plaça Agricultura, 4) Xerrada amb Andrés Krakenberger i Maryam Al Khawaja, moderada per Bertran Cazorla, adreçada a la ciutadania en general. Cèntric Espai Cultural (Plaça Catalunya,39) Petit refrigeri amb les entitats d El Prat Solidari Granollers (Ruth Mumbi) Xerrada a càrrec de Ruth Mumbi. Col labora la Taula d'igualtat, Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau (c/ del Rec, 19) Sant Joan Despí (Helena Maleno i Pare Pedro Pantoja) Sopar-col loqui El dret a migrar, un dret humà amb Helena Maleno i Pare Pedro Pantoja. Centre cívic Les Planes (c/ John F. Kennedy, 4) Divendres 9 d octubre Barberà del Vallès (Ruth Mumbi, Yolanda Oquelí i Maryam Al Khawaja) Xerrada Drets humans, drets mediambientals i drets de les dones. Visió de 3 continents a càrrec de Ruth Mumbi, Yolanda Oquelí i Maryam Al Khawaja. Conferència adreçada a estudiants de batxillerat i oberta al públic general. Teatre Municipal Cooperativa, TMC (Plaça Cooperativa, 5) El Prat de Llobregat (Helena Maleno i Pare Pedro Pantoja) Xerrada amb Helena Maleno i el Pare Pedro Pantoja, adreçada a l alumnat dels Instituts de la ciutat (300 alumnes). Cèntric Espai Cultural (Plaça Catalunya,39) Xerrada amb Helena Maleno i el Pare Pedro Pantoja, adreçada a l alumnat dels Instituts de la ciutat (300 alumnes). Cèntric Espai Cultural (Plaça Catalunya,39) Terrassa (Andrés Krakenberger) xerrada La pena de mort: el dret a la vida, un dret oblidat? a càrrec d Andrès Krakenberger dirigida a alumnes de 3r i 4t de la ESO. Escola Tecnos (c/topete, 34) xerrada La pena de mort: el dret a la vida, un dret oblidat? a càrrec d Andrès Krakenberger dirigida a alumnes de 3r i 4t de la ESO. Escola Ramon Pont (Sant Tomàs, 40)

10 Entrevista per a Canal Terrassa Viladecans (tots els defensors/es) Salutacions i benvinguda de l alcalde de Viladecans, Carles Ruiz. Intervencions de dos defensors/es dels drets humans i Estel la Pareja com a representant de la Comissió Catalana d Ajuda al Refugiat. Museu de Viladecans Ca n Amat (c/ Sitges, 1-3) Concert del grup Africa Colours Museu de Viladecans Ca n Amat (c/ Sitges, 1-3) Còctel de despedida Museu de Viladecans Ca n Amat (c/ Sitges, 1-3)

Programa d activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 25 de setembre - 7 d octubre

Programa d activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 25 de setembre - 7 d octubre Programa d activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 25 de setembre - 7 d octubre Dilluns 25 de setembre Molins de Rei (tots els defensors/es) 20:00-22:00 Acte de benvinguda als defensors i defensores

Más detalles

Programa d activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 30 setembre 11 d octubre 2018

Programa d activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 30 setembre 11 d octubre 2018 Programa d activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 30 setembre 11 d octubre 2018 Diumenge 30 de setembre Terrassa (tots els defensors/es) 18:00-20:00 Acte de benvinguda als defensors i defensores

Más detalles

Programa d Activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 26 de setembre - 8 d octubre

Programa d Activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 26 de setembre - 8 d octubre Programa d Activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 26 de setembre - 8 d octubre Dilluns 26 de setembre Sant Boi de Llobregat (tots els defensors/es) 20:00-23:00 Acte de benvinguda als defensors

Más detalles

Programa d activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 8 d abril - 14 d abril 2018

Programa d activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 8 d abril - 14 d abril 2018 Programa d activitats Ciutats Defensores dels Drets Humans 8 d abril - 14 d abril 2018 Diumenge 8 d abril Mollet del Vallès (tots/es defensors/es) 16:00-18:00 Reunió interna dels defensors/es amb la CCAR

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

PANGEA: Historial de projectes

PANGEA: Historial de projectes PANGEA: Historial de projectes 1996-2000 Participació al projecte Epitelio, Teletrabajo y Teleservicios para Luchar contra la Exclusión Social y Económica. Unió Europea, 1996-1999. "Multi-Site Classroom".

Más detalles

dia europeu de la mediació

dia europeu de la mediació 09.00h Punts d informació a la Ciutat de la Justícia Lloc Edifici C i Edifici H de la Ciutat de la Justícia (Gran Via de les Corts Catalanes, 111-Barcelona i Avinguda Carrilet,2 L Hospitalet de Llobregat)

Más detalles

BARCELONA CAPITAL. Servicio de Atención Telefónica 24 horas: 902 200 200

BARCELONA CAPITAL. Servicio de Atención Telefónica 24 horas: 902 200 200 BARCELONA CAPITAL ADESLAS DENTAL BALMES Balmes, 23 DeL.aV.de8:00a22:00.S.de9:00a14:00.Cita Previa. ADESLAS DENTAL FABRA I PUIG Pº. Fabra i Puig 215 Cita Previa. de L. a V. de 09:00 a S. de 09:00 a 14:00

Más detalles

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó bcn.cat/ santjoan Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó DIMARTS 18 DE JUNY... ESTRENA DE LA CANTATA MINAIRONS Dimarts, a les 19 hores, a la Sala d actes del nou Hospital de Sant Pau (c/ Mas Casanovas,

Más detalles

Ordre CuentaDeClasse Curs Classe Escola B CEIP PINS DEL VALLÈS A AVENÇ A CEIP JAUME FERRAN CLUA A CEIP CATALUNYA B

Ordre CuentaDeClasse Curs Classe Escola B CEIP PINS DEL VALLÈS A AVENÇ A CEIP JAUME FERRAN CLUA A CEIP CATALUNYA B Ordre CuentaDeClasse Curs Classe Escola 1 25 6 B CEIP PINS DEL VALLÈS 2 24 4 A AVENÇ 3 22 2 A CEIP JAUME FERRAN CLUA 4 22 3 A CEIP CATALUNYA 5 22 4 B CEIP PINS DEL VALLÈS 6 21 2 B THAU 7 21 3 A CEIP PINS

Más detalles

Dia Internacional de la Nena

Dia Internacional de la Nena Interiores Calendario 08 catalán:calendario colegios 007_08.qxd 30/4/8 7:8 Página lliures per construir futur Monteserín Fotografía/Entreculturas 3 4 5 6 7 del Professorat 8 9 0 3 4 de la Nena Mare de

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS

ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet 2017 Igualtat i Gent Gran ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS Programa Municipal per a la Dona Obra musico-teatral 07-març

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls

www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls www.valls.cat Troba'ns a VisitaValls RUTES GUIADES PER VALLS La Ciutat de Valls us convida a gaudir d'una ruta turística guiada pel centre històric de la capital de l'alt Camp. Totes les rutes tenen una

Más detalles

Catalunya. Barcelona. Barcelona

Catalunya. Barcelona. Barcelona Catalunya Barcelona Barcelona 14 Mayo. Fiesta del Comercio Justo Distrito Ciudad Vella Lugar: Plaza St. Agustí Vell Horario: De 10:00 a 14:00 horas Programa: Chocolatada, taller de cocina, juegos infantiles,

Más detalles

Violència(ES) A. causes, conseqüències i oportunitats de construcció de pau

Violència(ES) A. causes, conseqüències i oportunitats de construcció de pau Violència(ES) A l Amèrica Llatina causes, conseqüències i oportunitats de construcció de pau 30 de MAIG 2017 Centre d Art Contemporani Can Sisteré Carrer de Sant Carles, s/n, Santa Coloma de Gramenet L

Más detalles

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN TALLERS - ACTIVITATS ESPORTIVES - BALL CONCURS DE POESIA- XERRADES - CINEFÒRUM CAMINADES - ESMORZAR DE GERMANOR ACTIVITATS

Más detalles

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Concert d'any nou Harold Lloyd amb l Orquestra Julià Carbonell Diumenge, 3 de gener A la 1 del migdia Al Teatre L'Amistat Ho organitza: Associació de la

Más detalles

4a SETMANA DE L FP A L H FORMACIÓ PROFESSIONAL: LA MILLOR OPCIÓ PER A L EMPRESA

4a SETMANA DE L FP A L H FORMACIÓ PROFESSIONAL: LA MILLOR OPCIÓ PER A L EMPRESA 4a SETMANA DE L FP A L H FORMACIÓ PROFESSIONAL: LA MILLOR OPCIÓ PER A L EMPRESA DEL 8 AL 12 DE MAIG DE 2017 Núria Marín i Martínez Alcaldessa de la ciutat Setmana de l FP a L Hospitalet La Setmana de l

Más detalles

Dilluns 27 de novembre a les 19 h.

Dilluns 27 de novembre a les 19 h. TARRAGONA PATRIMONI MUNDIAL-2017 PROGRAMA D ACTES Dilluns 27 de novembre a les 19 h. PRESENTACIÓ DE LES ACTES DEL III CONGRÉS INTERNACIONAL D ARQUEOLOGIA I MÓN ANTIC: LA GLÒRIA DEL CIRC: CURSES DE CARROS

Más detalles

1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT. en els centres educatius a les Illes Balears

1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT. en els centres educatius a les Illes Balears JORNAD OBRE ROMOCI DUCACIÓ ER A LA 1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT en els centres educatius a les Illes Balears La finalitat d aquesta Jornada és fomentar la feina en equip i facilitar

Más detalles

PER A NENS/ES I JOVES Manlleu 2017 >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA >> AUTOESCOLA RACC TANGRAM

PER A NENS/ES I JOVES Manlleu 2017 >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA >> AUTOESCOLA RACC TANGRAM >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA Activa l estiu. Activitats per a joves: Instantànies: taller d introducció al món fotogràfic i audiovisual. Street Art: taller d introducció a l art de carrer. Tastaolletes:

Más detalles

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE 2017 - GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ÀREA DE JOVENTUT DE CASTELL-PLATJA D ARO Palau d Esports i Congressos; Plaça Europa, s/n Platja d Aro T 972 825 463 joventut@platjadaro.com

Más detalles

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 El Departament de Treball Afers Socials i famílies, promou la xarxa d ateneus cooperatius concebuts com

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

Germans, donem-nos les mans: en defensa de les cooperatives

Germans, donem-nos les mans: en defensa de les cooperatives JULIOL 2014 Estudis polítics, jurídics i socials 8 9 Dimecres 9, 19.30 h, sala d actes Oriol Bohigas Germans, donem-nos les mans: en defensa de les cooperatives El 20 de maig, el Parlament admeté a tràmit

Más detalles

Curs CONSTRUCCIÓ DE PAU, DRETS HUMANS I INTERCULTURALITAT A COLÒMBIA Curso CONSTRUCCIÓN DE PAZ, DERECHOS HUMANOS E INTERCULTURALIDAD EN COLOMBIA

Curs CONSTRUCCIÓ DE PAU, DRETS HUMANS I INTERCULTURALITAT A COLÒMBIA Curso CONSTRUCCIÓN DE PAZ, DERECHOS HUMANOS E INTERCULTURALIDAD EN COLOMBIA Curs CONSTRUCCIÓ DE PAU, DRETS HUMANS I INTERCULTURALITAT A COLÒMBIA Curso CONSTRUCCIÓN DE PAZ, DERECHOS HUMANOS E INTERCULTURALIDAD EN COLOMBIA UNIVERSITAT DE BARCELONA 10-11-12/12/2012 Directors / Directores:

Más detalles

Horaris del bus urbà. [ enllaços ] A partir de l 1 de setembre de 2011

Horaris del bus urbà. [ enllaços ] A partir de l 1 de setembre de 2011 [ enllaços ] La línia 2 del C-Bus enllaça amb l estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) situada a Sant Andreu de la Barca IS AR R HO rvei S U se NO gost: cial A spe e Sant Andreu

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

Junta Electoral Central. Junta Electoral Provincial de Barcelona. Junta Electoral de Zona d Arenys de Mar. Junta Electoral de Zona de Barcelona

Junta Electoral Central. Junta Electoral Provincial de Barcelona. Junta Electoral de Zona d Arenys de Mar. Junta Electoral de Zona de Barcelona Junta Electoral Central Adreça: Carrera de San Jerónimo, 36 CP i municipi: 28071 Madrid Província: Madrid Telèfons: 91 390 63 67 / 91 390 69 91 Fax: 91 429 77 78 Adreça electrònica: junta.electoral@congreso.es

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

Nova tarifa metropolitana d una zona a la metròpolis de Barcelona

Nova tarifa metropolitana d una zona a la metròpolis de Barcelona Nova tarifa metropolitana d una zona a la metròpolis de Barcelona L any 2019 s iniciarà amb la nova tarifa metropolitana entre els 36 municipis integrats a l Àrea Metropolitana de Barcelona Es mantenen

Más detalles

AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42. Del 23 d Octubre al 29 d Octubre.

AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42. Del 23 d Octubre al 29 d Octubre. AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42 Del 23 d Octubre al 29 d Octubre. /agenda Dissabte 28 d Octubre Castelldefels (Baix Llobregat) XX Trobada Comarcal de gegants del Baix Llobregat. 18:00 h Plantada de gegants

Más detalles

1. Eradicar la pobresa extrema i la fam / 2. Aconseguir l ensenyança primària universal / 3. Promoure la igualtat entre

1. Eradicar la pobresa extrema i la fam / 2. Aconseguir l ensenyança primària universal / 3. Promoure la igualtat entre Del 12 de febrer al 5 de març de 2015 l Ajuntament de València celebra la vint-itresena edició del Fòrum Universitari Joan Lluís Vives. El programa ha estat dissenyat amb la col laboració de la: Universitat

Más detalles

BARCELONA Dental Óptima 2015

BARCELONA Dental Óptima 2015 Dental Óptima 2015 URGENCIAS DENTALES BALMES Balmes, 23 de L. a V. de 08:00 a 22:00 S. de FABRA I PUIG Pº. Fabra i Puig 215 de L. a V. de 09:00 a 21:00 S. de GRAN VÍA Gran Via Corts Catalanes, 327 LES

Más detalles

RELACIÓ DE CONVENIS VIGENTS ANY 2017

RELACIÓ DE CONVENIS VIGENTS ANY 2017 SÍNDIC DE GREUGES DE CATALUNYA RELACIÓ DE CONVENIS VIGENTS ANY 2017 CONVENIS AMB AJUNTAMENTS Ajuntament d'esparreguera les Franqueses del Vallès Ajuntament d'esplugues de Llobregat 24/01/2017 Indefinit

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

Dijous, 13 de novembre de 2014 X JORNADES DE RECERCA EN SALUT MENTAL

Dijous, 13 de novembre de 2014 X JORNADES DE RECERCA EN SALUT MENTAL Dijous, 13 de novembre de 2014 X JORNADES DE RECERCA EN SALUT MENTAL Introducció Estimats companys/es i col.laboradors/es, el proper 13 de novembre de 2014 tindran lloc les X Jornades de Recerca en Salut

Más detalles

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA Dimecres 12 de desembre Taletime, Marilú s stories, a càrrec d Iris Leyers Divendres 14 de desembre Disco Jove amb Dj Toni Vidal de Selva FM - De 7 a 9 del vespre Teatre d improvisació

Más detalles

CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS

CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L ALT PENEDÈS I EL GARRAF CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS SETEMBRE DE 2015 De l 1 al 18: 14: 15: Proves de col locació. Inscripció d alumnat preferent

Más detalles

L estiu 2016 és per tu!

L estiu 2016 és per tu! 2016 Inscripcions a part rtir del 23 de maig Consultar cada Entitat Terrassa rassa2016 L estiu 2016 és per tu! Vine als Casals 2016 i descobriràs el món del revés! En el nostre món del revés aprendràs

Más detalles

JORNADES. anys TARRACO. patrimoni mundial un passat ple de futur

JORNADES. anys TARRACO. patrimoni mundial un passat ple de futur JORNADES anys TARRACO patrimoni mundial un passat ple de futur del 27 de novembre al 3 de desembre de 2017 dilluns 27 de novembre presentació de les actes del iii congrés internacional d arqueologia i

Más detalles

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Setmana Santa i primavera 2018 HORARIS MARÇ, ABRIL I MAIG: De dimarts a diumenge de 10 a 17:30h* JUNY: De dimarts

Más detalles

#gentactiva. Dia Mundial de l Activitat Física. 6 d abril. actius cada dia. esport.gencat.cat/gentactiva

#gentactiva. Dia Mundial de l Activitat Física. 6 d abril. actius cada dia. esport.gencat.cat/gentactiva Dia Mundial de l Activitat Física Acumula 30 minuts d activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent! Dimecres 4 d abril Presentació Caminant per Igualada Lloc: Ajuntament

Más detalles

AGENDA DE CARNESTOLTES

AGENDA DE CARNESTOLTES Dijous Gras, 12 de febrer 18 h Dijous Gras: animació infantil, pregó del senyor Carnestoltes i tradicional concurs de truites. 17.30 h Concentració de comparses davant del Club d Esplai la Florida (carrer

Más detalles

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA 18 Terrassa, 10 i 11 d octubre de 2018 Sala d actes del Vapor Universitari de Terrassa Presentació Sr. Marc Armengol i Puig tinent d Alcalde de l Àrea de Territori

Más detalles

Relació d immobles de l Ajuntament Patrimoni municipal

Relació d immobles de l Ajuntament Patrimoni municipal Relació d immobles de l Ajuntament Patrimoni municipal Transparència Relació d immobles 1 A continuació es mostra la relació del conjunt de béns immobles distribuïts per tipus d equipaments administratius,

Más detalles

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ Barcelona, 6 de Maig del 2015 Què és el TDAH? Característiques Trastorns

Más detalles

DATES DIES HORARI SERVEI I ADREÇA

DATES DIES HORARI SERVEI I ADREÇA BIBLIOPISCINES I BIBLIOPLATGES GIRONA POBLACIÓ I DADES DATES DIES HORARI SERVEI I ADREÇA Anglès Biblioteca Joaquim Bauxell Del 6 de al 24 dimecres De 16 a 19.30 h Piscina municipal d Anglès. Zona esportiva

Más detalles

Trobada del CIB 25 de gener de Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació

Trobada del CIB 25 de gener de Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació Trobada del CIB 25 de gener de 2017 Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació escoles i centres socioeducatius curs 2016-17: Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Can Barriga,

Más detalles

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ?

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? XERRADA INFORMATIVA PER A PARES I MARES INS MONTSERRAT ROIG HEM FINALITZAT L ESO! HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? L ORIENTACIÓ DES DEL CENTRE: ACCIONS REALITZADES A 4T ESO( A 3R JA ES COMENÇA

Más detalles

CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES. Per a més informació: ORGANITZATS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL

CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES. Per a més informació:  ORGANITZATS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL 2015 CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES Per a més informació: www.sabadell.cat/educacio TS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL CASALS ESCOLA PIA DE SABADELL ESPLAI CAN COLAPI c. de l Escola Pia, 92 del

Más detalles

Bando Municipal. Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut.

Bando Municipal. Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Bando Municipal Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Actividades para las personas mayores: Ocio y Tiempo Libre. Bienestar Social.

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

MAGIC LINE SANT JOAN DE DÉU

MAGIC LINE SANT JOAN DE DÉU RECULL DE PREMSA MAGIC LINE SANT JOAN DE DÉU 2017 La Magic Line Sant Joan de Déu genera més de 200 impactes a mitjans nacionals, esportius, locals, especialitzats i corporatius. La mobilització ciutadana

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

RELACIÓ DE CONVENIS VIGENTS

RELACIÓ DE CONVENIS VIGENTS SÍNDIC DE GREUGES DE CATALUNYA RELACIÓ DE CONVENIS VIGENTS CONVENIS AMB AJUNTAMENTS Calella Premià Mar Tarragona 21/07/2014 Infinit NO 16/12/2013 Infinit NO 02/05/2013 Infinit NO l Prat Llobregat 12/02/2013

Más detalles

Dimecres, 10 de novembre de 2010 ADMINISTRACIÓ ELECTORAL

Dimecres, 10 de novembre de 2010 ADMINISTRACIÓ ELECTORAL ADMINISTRACIÓ ELECTORAL Junta Electoral de Zona de l'hospitalet de Llobregat EDICTO Dª. BIBIANA PERALES TRAVER, Secretaria de la Junta Electoral de Zona de Hospitalet de Llobregat, CERTIFICO: Que en sesión

Más detalles

Benvolguts companys i benvolgudes companyes,

Benvolguts companys i benvolgudes companyes, Benvolguts companys i benvolgudes companyes, Arran dels últims canvis relatius als tràmits d estrangeria que es realitzen en Oficines del Cos Nacional de Policia, des de la Comissió d Estrangeria es va

Más detalles

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Presentació La iniciativa Tarragona Ciutat de Castellsva començar el 2013 com una activitat cultural d interès turístic que

Más detalles

XIV Jornada d infermeria de cirurgia

XIV Jornada d infermeria de cirurgia XXI Jornada de cirurgia als Hospitals de Catalunya XIV Jornada d infermeria de cirurgia XXI Jornada de cirurgia als Hospitals de Catalunya COMITÈ ORGANITZADOR President : Vice-President: Secretaris: Dr.

Más detalles

Els Pastorets d Anglès.

Els Pastorets d Anglès. Els Pastorets d Anglès www.pastoretsdecatalunya.cat Els Pastorets musicals Arenys de Munt www.elspastoretsmusicals.com Els Pastorets d Argentona www.centreparroquialargentona.cat Els Pastorets de Badalona

Más detalles

DISTRICTE II. ACTE DE PRESENTACIÓ Diumenge, 30 de setembre, d a 14 h Al Parc de la Torrassa NOU CAmp municipal de futbol la torrassa

DISTRICTE II. ACTE DE PRESENTACIÓ Diumenge, 30 de setembre, d a 14 h Al Parc de la Torrassa NOU CAmp municipal de futbol la torrassa DISTRICTE II Fem gran LA TORRASSA! ACTE DE PRESENTACIÓ Diumenge, 30 de setembre, d 11.30 a 14 h Al Parc de la Torrassa NOU CAmp municipal de futbol la torrassa Amb la presentació i col locació de la primera

Más detalles

Residències canines. Barcelona - Euroanimal. S.L. Titular: Rabassa, 37-39 E-08024 Tf.: 932846939 Fax: Email: Número de plazas:

Residències canines. Barcelona - Euroanimal. S.L. Titular: Rabassa, 37-39 E-08024 Tf.: 932846939 Fax: Email: Número de plazas: Residències canines Barcelona - Euroanimal. S.L. Rabassa, 37-39 E-08024 Tf.: 932846939 Fax: Email: Barcelona - A Catalana D'Integracio i Desenvolupament Huma Montserrat Baró i Sans Siracusa, 53 E-08012

Más detalles

Junta Electoral Central. Junta Electoral Provincial de Barcelona. Junta Electoral de Zona d Arenys de Mar. Junta Electoral de Zona de Barcelona

Junta Electoral Central. Junta Electoral Provincial de Barcelona. Junta Electoral de Zona d Arenys de Mar. Junta Electoral de Zona de Barcelona Junta Electoral Central Adreça: Carrera de San Jerónimo, 36 CP i municipi: 28071 Madrid Telèfons: 913 906 367 / 913 906 991 Fax: 914 2977 78 Junta Electoral Provincial de Barcelona Adreça: C/ Almogávares,

Más detalles

BORSA JOVE D HABITATGE BAIX LLOBREGAT CENTRE

BORSA JOVE D HABITATGE BAIX LLOBREGAT CENTRE BORSA JOVE D HABITATGE BAIX LLOBREGAT CENTRE Begues, 3 de febrer de 2011 Antecedents: Nou impuls a les polítiques de Joventut (Secretaria General de Joventut). Febrer-Juliol 2004 El MOU! Pla director de

Más detalles

Full Informatiu núm. 8: del 24 al 30 de juliol

Full Informatiu núm. 8: del 24 al 30 de juliol POCS 217 Full Informatiu núm. 8: del 24 al 3 de juliol Introducció L any 24 el Departament de Salut i el CatSalut van posar en marxa per primera vegada un pla d actuació per prevenir els efectes de les

Más detalles

Organigrama de la Federació Salut Mental Catalunya

Organigrama de la Federació Salut Mental Catalunya Organigrama de la Federació Salut Mental Catalunya DIRECCIÓ Marta Poll mpoll@federacio.salutmental.org Tel. 93 175 03 36 / 699 794 050 GERÈNCIA Carles Coarasa ccoarasa@federacio.salutmental.org Tel. 93

Más detalles

SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD

SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD Serveis municipals per a les dones La Regidoria de Feminismes i LGTBI s encarrega de promoure la defensa dels drets i de les condicions de vida

Más detalles

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre Dimecres, 30 d agost de 2017 Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre 19.30 h Obertura de la 26a Tómbola de la Solidaritat Carrer de Jesús, 15 Org.: Mans Unides 20 h Pregó de Festa Major a càrrec de

Más detalles

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA La Llagosta 2016 1 Durant els mesos de novembre i desembre, l Ajuntament de la Llagosta i diverses entitats del municipi farem accions reivindicatives

Más detalles

Formación profesional Imagen personal

Formación profesional Imagen personal Descripción Estos estudios capacitan para realizar el cuidado y embellecimiento del cabello, la estética de manos y pies y el estilismo masculino, así como comercializar servicios y venta de cosméticos,

Más detalles

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 Hotel oficial Impremta oficial Regidoria de Cultura 971 55 55 65 grafiquesmuntaner.com Teatre La Unió C/ del Tren, 3 07550 Son Servera Tel. 971 56 85 19 Correu electrònic

Más detalles

Junta Electoral de Zona d Arenys de Mar. Junta Electoral de Zona de Barcelona. Junta Electoral de Zona de Berga. Junta Electoral de Zona de Granollers

Junta Electoral de Zona d Arenys de Mar. Junta Electoral de Zona de Barcelona. Junta Electoral de Zona de Berga. Junta Electoral de Zona de Granollers BARCELONA Junta Electoral de Zona d Arenys de Mar Adreça: C/ Auterive, s/n CP i municipi: 08350 Arenys de Mar Telèfons: 936 931 064 Fax: 936 931 067 Adreça electrònica: JEZ_Arenys@gencat.cat Junta Electoral

Más detalles

CASALS D ESTIU 2017 Per a infants i adolescents Del 26 de juny al 28 de juliol Inscripcions del 22 de maig al 2 de juny

CASALS D ESTIU 2017 Per a infants i adolescents Del 26 de juny al 28 de juliol Inscripcions del 22 de maig al 2 de juny CASALS TEMÀTICS Casal: EL MON ANIMAL CASALS D ESTIU 2017 Per a infants i adolescents Del 26 de juny al 28 de juliol Inscripcions del 22 de maig al 2 de juny ESCOLA JAUME SALVATELLA ORGANITZA: ASS. ESPORTIVA

Más detalles

QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA. Del 15 al 30 de novembre de de novembre de 2016

QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA. Del 15 al 30 de novembre de de novembre de 2016 QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET Del 15 al 30 de novembre de 2016 DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA 30 de novembre de 2016 Per aconseguir allò que la humanitat reclama de l educació, cal una comunitat

Más detalles

BARCELONA (àmbit municipal)

BARCELONA (àmbit municipal) Llistat d'eaias Barcelona (àmbit municipal) Barcelona (àmbit comarcal) Girona Lleida Tarragona Terres de l'ebre BARCELONA (àmbit municipal) EAIA CENTRAL BARCELONA c/valencia, 344, 3ª planta 08009 Barcelona

Más detalles

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu PROGRAMA D ACTIVITATS Viu l estiu La Llagosta 2018 1 Juny 22 Divendres A les 19 h CONCERT A LA FRESCA A càrrec de l alumnat i el professorat de l Escola Municipal de Música Lloc: Plaça de Cinto Pagès Organitza:

Más detalles

Full Informatiu núm.13: del 28 d agost al 3 de setembre

Full Informatiu núm.13: del 28 d agost al 3 de setembre POCS 217 Introducció L any 24 el Departament de Salut i el CatSalut van posar en marxa per primera vegada un pla d actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS) en el qual

Más detalles

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències divendres 6 d abril de 2018 La Facultat de Psicologia, Ciències de l Educació i de l Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del

Más detalles

ACTES 8 DE MARÇ h Plaça Urquinaona manifestació sector neteja fins a Plaça Sant Jaume

ACTES 8 DE MARÇ h Plaça Urquinaona manifestació sector neteja fins a Plaça Sant Jaume ACTES 8 DE MARÇ BARCELONA Dia 2 de març 11.30h Davant la seu de Rambla del Raval, concentració organitzada per les vídues pensionistes, la Unió de Jubilats i l AVALOT Joves de la UGT de Catalunya sota

Más detalles

SERVEIS A L ESTIU 2018

SERVEIS A L ESTIU 2018 Abrera Biblioteca Josep Roca i Bros 937 700 881 b.abrera.jrb@diba.cat Del 2 de juliol al 31 de 17 a 20h Agost d'11 a 13 i de Passeig de l'església, 18 17 a 19h Préstec i consulta de llibres i revistes.

Más detalles

Pr0grama de Nadal

Pr0grama de Nadal Pr0grama de Nadal 2015-2016 Divendres 11 de desembre 20:00- Biblioteca Pública PRESENTACIÓ DEL LLIBRE Camins sense retorn de Josep Masanés Dissabte 12 de desembre 10:00 a 21:00- Molí de Dalt FIRA D ART

Más detalles

Selvasport Data 4 i 5 de juny de Instal lacions. Com arribar? Consell Esportiu organitzador. Incorporació. Allotjament Acompanyants

Selvasport Data 4 i 5 de juny de Instal lacions. Com arribar? Consell Esportiu organitzador. Incorporació. Allotjament Acompanyants Selvasport 2011 Data 4 i 5 de juny de 2011 Instal lacions Instal lacions Esportives de El Molí 17310 Lloret de Mar Com arribar? Consell Esportiu organitzador Incorporació Autopista AP-7/ E-15 Sortida 9

Más detalles

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

Red de Centros de Fraternidad-Muprespa

Red de Centros de Fraternidad-Muprespa FRATERNIDAD-MUPRESPA. DIRECCIÓN PROVINCIAL DE BARCELONA Administrativo PZ de Tetuán, 41, Barcelona (Barcelona) - CP (08010) 933440200 933440257 ASEPEYO - Manresa CL Circumval lació, 2, 4, Manresa (Barcelona)

Más detalles

24 d Abril de 2015. Hospital Mare de Déu de la Mercè Passeig Universal, 34 44 Barcelona

24 d Abril de 2015. Hospital Mare de Déu de la Mercè Passeig Universal, 34 44 Barcelona La persona amb malaltia mental ha d afrontar una doble dificultat per a recuperar-se: la malaltia en si i els prejudicis i discriminacions que rep per patir-la. L Estigma social és una càrrega de patiment

Más detalles

LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR

LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR Què en sabem, què està fent l Ajuntament i reptes de ciutat 19 de novembre, de 9.00 a 18.30 h a l Espai Jove La Fontana Gran de Gràcia, 190-192,

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Esdeveniments corporatius i privats

Esdeveniments corporatius i privats Esdeveniments corporatius i privats On som? MACBA, el Museu d Art Contemporani de Barcelona. Un entorn únic al centre de la ciutat. Amb un emplaçament privilegiat al barri del Raval, està situat molt a

Más detalles

Vicedegana - Cap d estudis de Dret de la Facultat de Dret i Economia, Universitat de Lleida.

Vicedegana - Cap d estudis de Dret de la Facultat de Dret i Economia, Universitat de Lleida. ADORACIÓN PADIAL ALBÁS Departament de Dret Privat Facultat de Dret i Economia Universitat de Lleida C/ Jaume II, 73. Cappont 25001 Lleida Despatx: 3.05 Telf:. 973-703249 E-mail: padial@dpriv.udl.cat DADES

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

RENOVA LES TEVES JOGUINES. Del 23 de novembre al 23 de desembre

RENOVA LES TEVES JOGUINES. Del 23 de novembre al 23 de desembre RENOVA LES TEVES JOGUINES Del 23 de novembre al 23 de desembre 2 Renova les 3 L intercanvi com a eina d educació Què has de saber? RENOVA LES TEVES JOGUINES és una iniciativa per fomentar el consum conscient

Más detalles

VII Jornada Societat Catalana d Atenció i Tractament del Consum de Tabac

VII Jornada Societat Catalana d Atenció i Tractament del Consum de Tabac VII Jornada Societat Catalana d Atenció i Tractament del Consum de Tabac Divendres, 10 de febrer de 2017 Junts per la salut, cap pas enrere! VII JORNADA Societat Catalana d Atenció i Tractament del Consum

Más detalles