Talonari de descomptes exclusius RACC Master

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Talonari de descomptes exclusius RACC Master"

Transcripción

1 Talonari de descomptes exclusius RACC Master

2 3de descompte per a compres superiors a 30 Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid fins al 30/09/2016.

3 5de descompte per a compres superiors a 30 Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid només en botigues fins al 30/09/2016.

4 Entrada infantil GRATUÏTA en adquirir-ne una d adult Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid fins al 30/09/2016. No vàlid a l agost.

5 10 de descompte per entrada 10 de descompte en comprar fins a un màxim de quatre entrades tipus adult 1 Dia a PortAventura Park (no vàlid per a Caribe Aquatic Park). Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. N està prohibida la venda. Codi promocional: Galaxy: No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid fins al 08/01/2017.

6 5de descompte per entrada 5 de descompte en comprar fins a un màxim de quatre entrades tipus adult 1 Dia (no vàlid per a PortAventura Park). Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. N està prohibida la venda. Codi promocional: Galaxy: No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid del 28/05/16 al 18/09/16.

7 Entrada GRATIS a Caldea en comprar-ne una altra Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid tots els dies fins al 30/09/2016, excepte agost, Nadal i ponts. No cal reserva prèvia. Subjecte a la capacitat del centre.

8 Entrada GRATUÏTA al circuit d aigües amb la contractació d un massatge Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid fins al 30/09/2016.

9 Ampolla de cava de REGAL amb el sopar Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid fins al 30/09/2016.

10 10 de descompte en realitzar una compra mínima de 75 Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid només en botigues d Espanya fins al 30/09/2016.

11 20 % de descompte en tot tipus d àlbums digitals (codi 20RACC16FL) i en tot tipus de fotoregals (codi 20RACC16FR) Imprescindible pagar amb la teva RACC Master. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Exclusiu per a compres online. Vàlid fins al 30/09/2016.

12 10 de descompte en realitzar una compra mínima de 80 Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. Vàlid fins al 30/09/2016. No vàlid en botigues online.

13 40 de descompte en realitzar una compra mínima de 200 Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes, promocions o rebaixes. No vàlid per a aeroports, outlets ni Andorra. Cupó vàlid fins al 30/09/2016. No vàlid en audiòfons.

14 6de descompte per a compres superiors a 30 Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. Vàlid fins al 30/09/2016. No acumulable a altres ofertes ni promocions.

15 5de descompte per a compres superiors a 50 Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions, ni als avantatges del Club Wala ni Wala Outlet. Vàlid fins al 30/09/2016. No vàlid per a bicicletes.

16 10 de descompte en realitzar una compra mínima de 150 Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid fins al 30/09/2016.

17 10 % de descompte en la teva reserva Promoció vàlida per a totes les reserves realitzades a través del web introduint el codi RACCMASTER. Reserves vàlides fins al 30/09/2016. Imprescindible realitzar el pagament amb la RACC Master. No acumulable a altres ofertes.

18 5de descompte per a compres superiors a 30 Imprescindible pagar amb la RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid fins al 30/09/2016.

19 % 40de descompte a l entrada Imprescindible pagar amb la RACC Master. Màxim 4 entrades per targeta. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid fins al 30/09/2016.

20 15 % de descompte en el teu rentat de cotxe Imprescindible presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid fins al 30/09/2016.

21 10 de descompte per a compres superiors a 60 Imprescindible pagar amb la RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid en botigues físiques i a la botiga online. Codi promocional: RACC2015PB. Vàlid fins al 30/09/2016.

22 2x1 Aplicable a compres online Entra a TOUR i selecciona dues o més entrades i indica el codi de descompte següent : RCFC21 Imprescindible pagar amb la RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions. Vàlid fins al 30/09/2016.

23

Talonari de descomptes exclusius RACC Master

Talonari de descomptes exclusius RACC Master Talonari de descomptes exclusius RACC Master 3 de descompte per a compres superiors a 30 Imprescindible pagar amb la teva RACC Master i presentar aquest cupó. No acumulable a altres ofertes ni promocions.

Más detalles

Talonario de descuentos exclusivos RACC Master

Talonario de descuentos exclusivos RACC Master Talonario de descuentos exclusivos RACC Master 3de descuento para compras superiores a 30 otras ofertas ni promociones. Válido hasta el 30/09/2016. 5de descuento para compras superiores a 30 otras ofertas

Más detalles

Talonario de descuentos exclusivos RACC Master

Talonario de descuentos exclusivos RACC Master Talonario de descuentos exclusivos RACC Master 3 de descuento para compras superiores a 30 Imprescindible pagar con tu RACC Master y presentar este cupón. No acumulable a otras ofertas ni promociones.

Más detalles

Talonario de descuentos exclusivos RACC Master

Talonario de descuentos exclusivos RACC Master Talonario de descuentos exclusivos RACC Master 3 de descuento para compras superiores a 30 Imprescindible pagar con tu RACC Master y presentar este cupón. No acumulable a otras ofertas ni promociones.

Más detalles

AVANTATGES FORFET TEMPORADA

AVANTATGES FORFET TEMPORADA FORFET TEMPORADA 2014-15 www.grandvalira.com FORFET TEMPORADA 2014-15 Coneix l estat de les pistes. Consulta el desnivell esquiat acumulat durant tota la temporada d esquí. www.grandvalira.com Accedint

Más detalles

TARGETA FER PLAY Descomptes i promocions

TARGETA FER PLAY Descomptes i promocions TROFEUS ALEX JOIER Descompte 10% dels productes no ofertats ÀREA DE VILASANA Rebaixa de cèntims/litre del preu que marca el mercat AUTO RALLY Descompte 20% amb mà d obra, 20% d oli al canvi i 10% de filtre

Más detalles

RUNNING SOLIDARI SPORTS PROGRAMME. Distàncies: 5Km i 10Km amb cronometratge i Kids Race

RUNNING SOLIDARI SPORTS PROGRAMME. Distàncies: 5Km i 10Km amb cronometratge i Kids Race Recaptació benèfica per la investigació del càncer de mama de Vall d Hebron Institut d Oncologia (VHIO) RUNNING SOLIDARI Distàncies: 5Km i 10Km amb cronometratge i Kids Race Dissabte 8 de juliol (Pista

Más detalles

BQ LLICÈNCIA notícies generals campionats de promoció 3X3 cursos de formació Bàsquet Català

BQ LLICÈNCIA notícies generals campionats de promoció 3X3 cursos de formació Bàsquet Català BQ LLICÈNCIA BQ LLICÈNCIA és la nova aplicació oficial, totalment gratuïta, de la Federació Catalana de Basquetbol, amb la que podràs descarregar la teva llicència en el teu mòbil per disputar els partits,

Más detalles

EL TRANSPORT DE MERCADERIES

EL TRANSPORT DE MERCADERIES EL TRANSPORT DE MERCADERIES En primer terme s ha d indicar que en tot el que segueix, ens referirem al transport per carretera o via pública, realitzat mitjançant vehicles de motor. El transport de mercaderies,

Más detalles

BASES PROMOCIÓ MULTIPROTECCIÓ PER A PERSONES FÍSIQUES (TARGETA REGAL) Consulteu més endavant les bases de la promoció per a persones jurídiques.

BASES PROMOCIÓ MULTIPROTECCIÓ PER A PERSONES FÍSIQUES (TARGETA REGAL) Consulteu més endavant les bases de la promoció per a persones jurídiques. BASES PROMOCIÓ MULTIPROTECCIÓ PER A PERSONES FÍSIQUES (TARGETA REGAL) Consulteu més endavant les bases de la promoció per a persones jurídiques. Per a les contractacions noves que es facin durant el període

Más detalles

Spring! by Tarragona. Night & Shop. by tarragona

Spring! by Tarragona. Night & Shop. by tarragona Night & Shop SPRING tarragona campanya DE DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ PRESENTACIÓ Per tal de donar una major visualització al comerç tarragoní de cara a la campanya comercial d estiu, des de la conselleria

Más detalles

índex 1. presentació 2. oferta per a nous clients tarifes terminals i dispositius mòduls promocions

índex 1. presentació 2. oferta per a nous clients tarifes terminals i dispositius mòduls promocions Oferta telefonia mòbil per als empleats i estudiants de la Universitat Ramon Llull Unitat de Negoci Personal - Direcció Comercial (16 de novembre 2009) 1 índex 1. presentació 2. oferta per a nous clients

Más detalles

Smartphones i Accessoris Aquest Black Friday emporta t de regal una PlayStation 4

Smartphones i Accessoris Aquest Black Friday emporta t de regal una PlayStation 4 Smartphones i Accessoris Aquest Black Friday emporta t de regal una PlayStation 4 Gaudeix d un 50% de dte. a Vodafone One i d aquest Sony Xperia XZ Premium amb una PlayStation 4 de regal i 150 extres a

Más detalles

BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives

BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives Oferta Especial del Banc Sabadell pels alumnes de IQS Institut Químic de Sarrià. Curs 2015 BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives Import màxim a finançar: Cost matriculació Tipus d interès:

Más detalles

carnet la fundació fruits de ponent

carnet la fundació fruits de ponent la fundació fruits de ponent la fundació El Carnet de La Fundació Fruits de Ponent és d ús exclusiu i intransferible per a socis i treballadors i els familiars directes que aquests han designat. El inclourà

Más detalles

45 DIES DE CURS. CURSOS i QUOTES, TEMPORADA CURSOS 2. CALENDARI DE CLASSES I ACTIVITATS ESQUÍ ALPÍ:

45 DIES DE CURS. CURSOS i QUOTES, TEMPORADA CURSOS 2. CALENDARI DE CLASSES I ACTIVITATS ESQUÍ ALPÍ: CURSOS i QUOTES, TEMPORADA -. CURSOS ESQUÍ ALPÍ: A qui va dirigit: Nens i nenes entre i anys (inclosos) Objectiu d aquest curs: Aprenentatge i pràctica de la modalitat d esquí alpí. El grups es formaran

Más detalles

J o c s E s p o r t i u s E s c o l a r s d e C a t a l u n y a. c u r s 2 0 1 03-2 0 1 14 NORMATIVA TÈCNICA. GIMNÀSTICA RÍTMICA INDIVIDUAL i CONJUNTS

J o c s E s p o r t i u s E s c o l a r s d e C a t a l u n y a. c u r s 2 0 1 03-2 0 1 14 NORMATIVA TÈCNICA. GIMNÀSTICA RÍTMICA INDIVIDUAL i CONJUNTS J o c s E s p o r t i u s E s c o l a r s d e C a t a l u n y a c u r s 2 0 1 03-2 0 1 14 NORMATIVA TÈCNICA GIMNÀSTICA RÍTMICA INDIVIDUAL i CONJUNTS ÍNDEX CIRCULAR INFORMATIVA...PÀG. 2 APARELLS GIMNÀSTICA

Más detalles

TUS SUEÑOS EMPIEZAN AQUÍ ELS TEUS SOMNIS COMENCEN ACÍ Ser jove a Bankia té els seus avantatges. Entra en joven.bankia.es

TUS SUEÑOS EMPIEZAN AQUÍ ELS TEUS SOMNIS COMENCEN ACÍ Ser jove a Bankia té els seus avantatges. Entra en joven.bankia.es Ser joven en Bankia tiene sus ventajas. Entra en joven.bankia.es TUS SUEÑOS EMPIEZAN AQUÍ ELS TEUS SOMNIS COMENCEN ACÍ Ser jove a Bankia té els seus avantatges. Entra en joven.bankia.es Folleto Tarjetas

Más detalles

Comerç exterior, Comerç electrònic i botiga virtual

Comerç exterior, Comerç electrònic i botiga virtual Comerç exterior, Comerç electrònic i botiga virtual Subvencionat pel Consorci Convocatòria 2017 93 5795430 / Comentaris generals de l oferta formativa Accions formatives incloses a l itinerari: Aquest

Más detalles

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE *

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * Una de les parts més importants de crear un relat digital és tenir clara l estructura i definir els recursos narratius (fotos, gràfics, etc.). Per això, després

Más detalles

Compromís Público-privat

Compromís Público-privat PLA ENGEGA 2016 Ministeri d Administració Pública Transports i Telecomunicacions Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat Andorra la Vella, 7 d abril del 2016 Compromís Público-privat Conveni

Más detalles

Portem la nostra oficina al teu restaurant

Portem la nostra oficina al teu restaurant 1 Portem la nostra oficina al teu restaurant Estem més a prop que mai del teu restaurant A "la Caixa", pensem que la millor manera per ajudar a gestionar el teu negoci és fer-ho en persona. Per aquest

Más detalles

Tema 3. La restricció pressupostària. Montse Vilalta Microeconomia II Universitat de Barcelona

Tema 3. La restricció pressupostària. Montse Vilalta Microeconomia II Universitat de Barcelona Tema 3. La restricció pressupostària Montse Vilalta Microeconomia II Universitat de Barcelona La restricció pressupostària Per desgràcia, no totes les cistelles de consum són assequibles al consumidor.

Más detalles

Descomptes generals Club Girona Cultura

Descomptes generals Club Girona Cultura Descomptes generals Club Girona Cultura Espai Targeta general Targeta Girona ciutat Targeta Girona 16-25 anys Teatre Municipal 15% de descompte 20% de descompte Entrades limitades a 3 Auditori 15% de descompte

Más detalles

CAMPANYA D ABONAMENTS

CAMPANYA D ABONAMENTS CAMPANYA D ABONAMENTS TEMPORADA 2017-2018 El RCD Espanyol de Barcelona presenta la campanya de renovació i altes d'abonaments per a la temporada 2017-2018. 'Això ho has de viure' és lema escollit aquest

Más detalles

Tipus de botigues online i tecnologia

Tipus de botigues online i tecnologia Programa Introducció a l'e commerce. Conceptes claus Dades de penetració a Espanya, Europa, p, USA Eines clau per establir les bases d'una plataforma de E commerce Tecnologia dl del portal tl Sistemes

Más detalles

Exercici 1. Models de Rebut

Exercici 1. Models de Rebut Exercici 1 La diferencia entre els rebuts que es relacionen i el que hem vist a classe és en la distribució de les dades, que en els exemples que veurem més endavant està ben organitzada i ben enquadrada.

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Salut Direcció General de Salut Pública

Generalitat de Catalunya Departament de Salut Direcció General de Salut Pública Recomanacions de profilaxi antitetànica per als adults, a Catalunya Introducció El mes d abril de 2008, la del va establir unes recomanacions provisionals sobre la utilització de la vacuna Td, a causa

Más detalles

// patrocinis exclusius

// patrocinis exclusius // patrocinis exclusius // press point La imatge corporativa de la teva empresa apareixerà al Press Point DE Fitxa al Catàleg On-Line del SILBARCELONA (Web i App) Nom, Logo, enllaç i descripció de l empresa

Más detalles

Informació sobre la targeta T-Família

Informació sobre la targeta T-Família TARGETA T-Família Informació sobre la targeta T-Família Taula de contingut Nova targeta T-Família... 3 Disseny... 4 Àmbit tarifari d aplicació... 4 Sistema d emissió... 5 Reglament d utilització de la

Más detalles

A) PREMATRÍCULA PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL UB CURS 2017/18

A) PREMATRÍCULA PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL UB CURS 2017/18 A) PREMATRÍCULA PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL UB CURS 07/8 Ensenyament: Nom i Cognoms: DNI: NIUB: UNIVERSITAT DE DESTÍ: PERÍODE DE L INTERCANVI: ANUAL Crèdits a matricular el curs 07/8 durant el

Más detalles

MODALITATS I PREUS Any 2017

MODALITATS I PREUS Any 2017 MODALITATS I PREUS Any 2017 CARACTERÍSTIQUES SERVEIS OPCIONALS Dret de vot i decisió a l Assemblea General de Socis. Títol Social en propietat que li assegura la seva permanència en el Club per temps indefinit,

Más detalles

Guia d avantatges i serveis professionals

Guia d avantatges i serveis professionals Guia d avantatges i serveis professionals - SERVEIS PROFESSIONALS - DESCOMPTES - AVANTATGES www.coacb.com BARCELONA GIRONA LLEIDA MANRESA REUS SABADELL TARRAGONA TERRASSA TORTOSA VALLS - REPRESENTAR -

Más detalles

Compradors. Estat de la competència i proveïdors. Evolució del negoci. Serveis. Futur

Compradors. Estat de la competència i proveïdors. Evolució del negoci. Serveis. Futur ag Josep-Francesc Valls, catedràtic del Departament de Direcció de Màrqueting d ESADE Joan Sureda, professor del Departament de Mètodes Quantitatius d ESADE Antoni Parera, investigador d ESADE Gener de

Más detalles

1. Instruccions per preregistrar-se

1. Instruccions per preregistrar-se GUIA PER REGISTRAR-SE I MATRICULAR LES ASSIGNATURES DEL TRIMESTRE D ESTIU UPF 1. Instruccions per preregistrar-se 2. Instruccions per fer la matrícula Instruccions per preregistrar-se TRIMESTRE D ESTIU

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

1 / 6 COL LECTIUS D ALT VALOR. Oferta exclusiva per als partícips i beneficiaris del pla de pensions de la Generalitat de Catalunya

1 / 6 COL LECTIUS D ALT VALOR. Oferta exclusiva per als partícips i beneficiaris del pla de pensions de la Generalitat de Catalunya COL LECTIUS D ALT VALOR Informació exigida per l OM ECC/2316/2015: Compte Nòmina CaixaBank està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d Entitats de Crèdit que preveu el Reial decret 16/2011, de 14 d

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

AGROPLACE La plataforma de subhastes on line d Afrucat

AGROPLACE La plataforma de subhastes on line d Afrucat AGROPLACE La plataforma de subhastes on line d Afrucat Mercè Gispert i Bosch assessorament@afrucat.com Associació catalana d'empreses fructícoles 130 empreses fructícoles OPFH s de Catalunya S.C.C.L de

Más detalles

BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT

BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT RÀDIO CIUTAT DE BADALONA TELEVISIÓ DE BADALONA BÉTULO Revista d Informació Municipal Gener 2008 RÀDIO CIUTAT DE BADALONA FALQUES PUBLICITÀRIES DURACIÓ HORARI

Más detalles

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

ACTIVITATS AQUÀTIQUES COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL LA PLANA Cursos 2015/16 A partir de l 1 d octubre Cursos (preus trimestrals amb IVA inclòs) PREUS: (1) Preu del servei (2) Preu per a ciutadans/es empadronats/des a Esplugues.

Más detalles

TARIFES FORFETS DE TEMPORADA

TARIFES FORFETS DE TEMPORADA FORFETS PER A CLUBS D ESQUÍ, A LES ESTACIONS D ESPOT I PORT AINÉ. TEMPORADA 2017/18 Els socis majors de 18 anys que ja van tramitar el forfet la temporada passada i que no s adhereixin als descomptes de

Más detalles

Sectorització equitativa per grades i zones segons visibilitat i ocupació.

Sectorització equitativa per grades i zones segons visibilitat i ocupació. El RCD Espanyol de Barcelona presenta la campanya de renovació i altes d'abonaments per a la temporada 2018-2019: VOLEM. Volem sentir-nos orgullosos del que tenim i, sobretot, del que som. Volem aplaudir

Más detalles

1.1. Breu història...1. 1.2. Orígens...1. 1.3. Fonaments tècnics del beisbol...4

1.1. Breu història...1. 1.2. Orígens...1. 1.3. Fonaments tècnics del beisbol...4 EL BEISBOL Índex 1.1. Breu història...1 1.2. Orígens...1 1.3. Fonaments tècnics del beisbol...4 EL BEISBOL El beisbol és un joc de força i velocitat, però no serveix de gaire si no es tenen uns bons reflexos,

Más detalles

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS 2013-2014 La prova d accés a la universitat s estructura en dues fases: Fase general (obligatòria) Fase específica (voluntària) Els exàmens de les PAU

Más detalles

BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives

BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives BS Crèdit Curs Import màxim a finançar: Cost matriculació Tipus d interès: 0,00% Termini de devolució: 0 mesos. Comissió obertura: 3,50% (Mín. 50 ) Quotes mensuals per finançar Importe matrícula 3.000

Más detalles

POLÍTICA COMERCIAL. DIRECCIÓ COMERCIAL i MARQUÈTING CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS, SA MITJÀ TELEVISIÓ

POLÍTICA COMERCIAL. DIRECCIÓ COMERCIAL i MARQUÈTING CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS, SA MITJÀ TELEVISIÓ 2017 2017 POLÍTICA COMERCIAL DIRECCIÓ COMERCIAL i MARQUÈTING CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS, SA MITJÀ TELEVISIÓ Sumari 1.POLÍTICA COMERCIAL 1.1.Posicions preferents, determinades i muntatges

Más detalles

55 Per persona i nit

55 Per persona i nit Aquatonic Day Una nit en allotjament i esmorzar en amb Entrada a l Aquatonic 55 Per persona i nit Nits de Dissabte: 65 per persona i nit Suplement habitació Superior: 30 per habitació i nit Suplement individual

Más detalles

UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT

UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT UNITAT FUNCIONS D ÚS AVANÇAT 1 Funcions Data i hora II Les funcions de Data i Hora analitzen cel les que contenen valors d aquest tipus i treballen amb aquests dins les fórmules. Ms Excel té un calendari

Más detalles

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB).

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). Resumen En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). - Encuesta de satisfacción de los usuarios de las bibliotecas (CBB). ELS USUARIS DE LES BIBLIOTEQUES

Más detalles

Emissió de rebuts de matrícula del curs

Emissió de rebuts de matrícula del curs Servei d Estudiants Universitat de València Rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Contingut: Emissió de rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Consulta de rebuts de matrícula Instruccions per al pagament

Más detalles

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes

Más detalles

PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC. Andorra la Vella, 30 d agost de 2017

PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC. Andorra la Vella, 30 d agost de 2017 PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC Andorra la Vella, 30 d agost de 2017 PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC El projecte de Llei dels serveis de

Más detalles

Cap d Any. turisme engrup 2014/15. A Can Vandrell (Hostalric)

Cap d Any. turisme engrup 2014/15. A Can Vandrell (Hostalric) Cap d Any 2014/15 (Hostalric) Sopar especial Menú de Cap d Any + Gran Esmorzar d Any Nou Menjador privat pel sopar i per la festa de Cap d Any Cap d Any a Can Vandrell!! A Eix Estels us hem preparat un

Más detalles

Un caixer per pagaments

Un caixer per pagaments LA GESTIÓ DE PROCESSOS EN L ATENCIÓ CIUTADANA Vilanova i la Geltrú 30 setembre - 1 octubre/10 Un caixer per pagaments IBERSELEX S.A. La relació entre l Ajuntament de Castelldefels i l Organisme de Recaptaciói

Más detalles

RCDE. de REGAL. Promoció vàlida per compres superiors a 30 en papereria, manualitats, joguines i puericultura. Excepte compra online.

RCDE. de REGAL. Promoció vàlida per compres superiors a 30 en papereria, manualitats, joguines i puericultura. Excepte compra online. 5 de REGAL Promoció vàlida per compres superiors a 30 en papereria, manualitats, joguines i puericultura. Excepte compra online. Presentant aquest val exclusiu o presentant el carnet de soci de la temporada

Más detalles

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ ÍNDEX 1. LA MEVA CARPETA... 3 2. DADES DEL PADRÓ... 4 2.1. Contextualització... 4 2.2. Noves Millores... 4 3. INFORMACIÓ FISCAL... 6 3.1. Contextualització... 6

Más detalles

TARIFES ESPECIALS MARÇ 2018

TARIFES ESPECIALS MARÇ 2018 TARIFES ESPECIALS TARIFES ESPECIALS QUE S ADAPTEN A LES VOSTRES NECESSITATS TARIFES NORMALS Pràcticament tots els operadors que proposem ofereixen tarifes no flexibles, semiflexibles i flexibles FCE Les

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

Establiments adherits

Establiments adherits Campanya Jo compro a Castelló i Empuriabrava, i tu? AGÈNCIES DE VIATGE Establiments adherits VIATGES L ALBERA Avinguda Pompeu Fabra, s/n Edifici Hotel Xons, 17487 Empuriabrava 972453586 Descompte del 3%

Más detalles

índex Activitats de festes 5 La Revetla 13 Dia de Sant Sebastià 19 Activitats esportives 22 Exposicions 23 Teatres i espectacles 25 Joves 28

índex Activitats de festes 5 La Revetla 13 Dia de Sant Sebastià 19 Activitats esportives 22 Exposicions 23 Teatres i espectacles 25 Joves 28 De l 11 al 20 de gener 3 índex Activitats de festes 5 La Revetla 13 Dia de Sant Sebastià 19 4 Activitats esportives 22 Exposicions 23 Teatres i espectacles 25 Joves 28 Pròximes activitats 29 Diada ciclista

Más detalles

NOUS TEIXITS RENOVA CASA TEVA. NOVETAT BRUNKRISSLA

NOUS TEIXITS RENOVA CASA TEVA. NOVETAT BRUNKRISSLA NOUS TEIXITS RENOVA CASA TEVA. BRUNKRISSLA de coixí, multicolor 240x220 cm 24, 99 En trobaràs més a: ikea.es/teixits Càlid relax Quan parlem de roba de llit, el més important és el confort. Per això tota

Más detalles

EROSKI LLANÇA UNA NOVA TARGETA DE CRÈDIT PER ALS SEUS SOCIS CLIENTS QUE SUMA MÉS AVANTATGES AL PROGRAMA EROSKI CLUB

EROSKI LLANÇA UNA NOVA TARGETA DE CRÈDIT PER ALS SEUS SOCIS CLIENTS QUE SUMA MÉS AVANTATGES AL PROGRAMA EROSKI CLUB Nota de premsa Aliança d amb Mastercard i Santander Consumer Finance LLANÇA UNA NOVA TARGETA DE CRÈDIT PER ALS SEUS SOCIS CLIENTS QUE SUMA MÉS AVANTATGES AL PROGRAMA CLUB Retornem l 1% de l import de les

Más detalles

A.1. RELACIONA CADA PARAULA AMB EL DIBUIX CORRESPONENT MITJANÇANT UNA FLETXA:

A.1. RELACIONA CADA PARAULA AMB EL DIBUIX CORRESPONENT MITJANÇANT UNA FLETXA: FITXA 1: Els elements del relleu A.1. RELACIONA CADA PARAULA AMB EL DIBUIX CORRESPONENT MITJANÇANT UNA FLETXA: Depressió Vall Muntanya Altiplà A.2. RESPON A LES PREGUNTES SEGÜENTS: Com s anomena la localitat

Más detalles

Senior. Llibreta de:

Senior. Llibreta de: Senior Llibreta de: 1 Benvingut/a a la teva llibreta diària! Aquesta llibreta es per tu quan entrenis amb MeMotiva. Aquí trobaràs informació sobre la memòria de treball, coneixeràs cóm funciona l entrenament

Más detalles

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula en línia a màsters universitaris de la UVic-UCC

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula en línia a màsters universitaris de la UVic-UCC MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC Automatrícula en línia a màsters universitaris de la UVic-UCC Abans de fer la matrícula... 3 Procés de matrícula de màsters... 4 1. Accedeix al Campus Virtual...

Más detalles

CURSOS i QUOTES, TEMPORADA CURSOS

CURSOS i QUOTES, TEMPORADA CURSOS 1. CURSOS ESQUÍ ALPÍ: A qui van dirigits: Nens i nenes entre 4 i 17 anys (inclosos). Totes les sol licituds de nous alumnes de 7 i més anys, necessitaran del vist i plau del Director Tècnic. Objectiu d

Más detalles

Hem fet conserves. Què hem de fer per vendre-les?

Hem fet conserves. Què hem de fer per vendre-les? Hem fet conserves. Què hem de fer per vendre-les? Introducció La comercialització de conserves de fruites i verdures pot ser un bon complement a la venda de fruites i verdures fresques. Tant si es venen

Más detalles

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès.

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. ÍNDEX: En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. (Es pot accedir-hi directament clicant damunt el punt en qüestió) 1. Tarifes

Más detalles

AMPA CEIP TORRE D EN REIG CURS

AMPA CEIP TORRE D EN REIG CURS AMPA CEIP TORRE D EN REIG CURS 2014-2015 QUI SOM? ASSOCIACIÓ SENSE ÀNIM DE LUCRE JUNTA DIRECTIVA/COMISSIONS Magda Costa (Presidenta) Marta Cairó (Sots-Presidenta) Esther Silva (Tresorera) Bibiana Cortada

Más detalles

FGC Turisme i Muntanya. Presentació TREN TURÍSTIC LLEIDA-LA POBLA TEMPORADA 2013

FGC Turisme i Muntanya. Presentació TREN TURÍSTIC LLEIDA-LA POBLA TEMPORADA 2013 FGC Turisme i Muntanya Presentació TREN TURÍSTIC LLEIDA-LA POBLA TEMPORADA 2013 1 1. Antecedents i temporada El concepte Tren dels Llacs neix el 2008 quan, per iniciativa d FGC, es proposa a la Diputació

Más detalles

abans de passar a la pàgina següent ja que no és possible retrocedir. L opció d anar endarrere borra tots els camps i cal tornar a començar.

abans de passar a la pàgina següent ja que no és possible retrocedir. L opció d anar endarrere borra tots els camps i cal tornar a començar. INFORMACIÓ BÀSICA DE COM INSCRIURE S AL IV CONGRÉS DEL TERCER SECTOR SOCIAL INDICACIONS GENERALS - Redactar en minúscules, només posant les inicials en majúscules. - Tots els camps en negreta són obligatoris.

Más detalles

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors.

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. TEMPORADA 2016 2017 Preinscripció Jugador/a 1. Alta a la Intranet del Club Bàsquet Parets. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. http://cbparets.com/web/intranet/solicitud-acces/

Más detalles

Activitats exclusives i descomptes especials del Club Girona Cultura. Club Girona Cultura / 82 CLUB GIRONA CULTURA

Activitats exclusives i descomptes especials del Club Girona Cultura. Club Girona Cultura / 82 CLUB GIRONA CULTURA Cultura / 82 Activitats exclusives i descomptes especials del Club Girona Cultura CLUB GIRONA CULTURA La cultura és una eina de progrés i benestar. El Club Girona Cultura promou i facilita l accés a la

Más detalles

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018 EDUCACIÓ INFANTIL CURS DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES P3 PLACES LIMITADES LIMITADES PLACES ESCOLA DE L ESPORT (1 dia 18, 2 dies 35 ) PISCINA (1r i 2n

Más detalles

Valoració de l evolució matrícula d estudiants la UdL. Octubre 2015 Vicerectorat de Docència

Valoració de l evolució matrícula d estudiants la UdL. Octubre 2015 Vicerectorat de Docència Valoració de l evolució matrícula d estudiants la UdL Octubre 2015 Vicerectorat de Docència Els dobles graus i les noves propostes de graus i de màsters, que han tingut una notable capacitat de captació

Más detalles

DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició

DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició DOSSIER EXPOSITORS 38a Edició PRESENTACIÓ El proper mes de novembre torna La Fira de la Muntanya Vic 2018 amb un gran nombre d iniciatives i propostes adreçades als amants de la natura. La Fira d enguany,

Más detalles

CONEIXEMENT: VARIETAT: MOTIVACIÓ: SEGURETAT: COMPROMÍS: RESULTATS:

CONEIXEMENT: VARIETAT: MOTIVACIÓ: SEGURETAT: COMPROMÍS: RESULTATS: ENTRENADOR PERSONAL ENTRENADOR PERSONAL L ENTRENADOR PERSONAL ÉS UN PROFESSIONAL AMB FORMACIÓ PER A PREPARAR PLANS D ENTRENAMENT ESPECÍFICS ADAPTATS ALS OBJECTIUS, CONDICIONS, CARACTERÍSTIQUES I NECESSITATS

Más detalles

Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió Servei de Recursos Informàtics i TIC

Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió Servei de Recursos Informàtics i TIC Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió 3.2.1 Servei de Recursos Informàtics i TIC Versió 1.0 18/08/2008 Sumari Objectius del document... 1 Què son els codis PIN i PUK... 1 Execució

Más detalles

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas Si ja tens un NIU, no has de tornar-te a registrar. Pots accedir a la inscripció directament. Només has de validar el teu NIU i la teva paraula de pas al requadre que hi ha a la dreta de la pantalla: Si

Más detalles

Som la teva veu! La veu de la concertada. Ser de FSIE-CAT ja és un avantatge; aquí encara en trobaràs més.

Som la teva veu! La veu de la concertada. Ser de FSIE-CAT ja és un avantatge; aquí encara en trobaràs més. Som la teva veu! La veu de la concertada Ser de FSIE-CAT ja és un avantatge; aquí encara en trobaràs més. En educació som capdavanters. La majoria confia en nosaltres perquè resolem els problemes i defensem

Más detalles

Normativa tècnica FUTBOL-7 JESPE 2017/18

Normativa tècnica FUTBOL-7 JESPE 2017/18 Quadre resum del reglament PER CATEGORIES Normativa a FUTBOL-7 JESPE 2017/18 Aspecte Jugadors/es inscrits a l acta Màxim: 14 jugadors/es Mínim: 7 jugadors/es Jugadors/es en el terreny de joc Terreny de

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran El perfil de la gent gran PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

1. CONFIGURAR LA PÀGINA

1. CONFIGURAR LA PÀGINA 1 1. CONFIGURAR LA PÀGINA El format de pàgina determina l aspecte global d un document i en modifica els elements de conjunt com són: els marges, la mida del paper, l orientació del document i l alineació

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran I. PERFIL DE LA GENT GRAN PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

r 1 El benefici (en euros) està determinat per la funció objectiu següent: 1. Calculem el valor d aquest benefici en cadascun 150 50 =

r 1 El benefici (en euros) està determinat per la funció objectiu següent: 1. Calculem el valor d aquest benefici en cadascun 150 50 = SOLUIONRI 6 La gràfica de la regió factible és: r2 r3= ( 150, 0) r3 r5= ( 150, 50) r4 r5= ( 110, 90) r1 r4= D( 0, 90) r r = E( 0, 0) 1 2 160 120 80 40 E D 40 80 120 160 El benefici (en euros) està determinat

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places]

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places] LLOC L Hospitalet de l Infant (Tarragona) ALLOTJAMENT Residència ASTER Urbanització Hifrensa s/n (L Hospitalet de l Infant) Tfon: 977823440 ENTRENAMENTS Pavelló Municipal d Esports Carrer Tivissa, 3 (L

Más detalles

/hseguraviudas

/hseguraviudas Descobreix un indret on la història mil.lenària configura la viticultura sostenible, on la preservació de la biodiversitat s abraça a la innovació, un lloc on el cava i el vi s elaboren en harmonia. Vine

Más detalles

Manual d accés a les aplicacions

Manual d accés a les aplicacions Manual d accés a les aplicacions Registre de planejament urbanístic de Catalunya Mapa urbanístic de Catalunya Juliol de 2011 1 ÍNDEX 1 REGISTRE DE PLANEJAMENT URBANÍSTIC DE CATALUNYA...4 1.1 DESCRIPCIÓ...4

Más detalles

LLOC PLACES. DATES i EDATS. 1er TORN* 2 al 8 de juliol de 2017 De 11 a 14 anys [40 places]

LLOC PLACES. DATES i EDATS. 1er TORN* 2 al 8 de juliol de 2017 De 11 a 14 anys [40 places] LLOC L Hospitalet de l Infant (Tarragona) ALLOTJAMENT Residència ASTER Urbanització Hifrensa s/n (L Hospitalet de l Infant) Tfon: 977823440 ENTRENAMENTS Pavelló Municipal d Esports Carrer Tivissa, 3 (L

Más detalles

SOL LICITUD, EMISSIÓ I PAGAMENT DELS PERMISOS DE PESCA PAS A PAS

SOL LICITUD, EMISSIÓ I PAGAMENT DELS PERMISOS DE PESCA PAS A PAS SOL LICITUD, EMISSIÓ I PAGAMENT DELS PERMISOS DE PESCA PAS A PAS L obtenció del permís de pesca corresponent a una Zona de Pesca Controlada a través d internet és realitzarà de la següent manera: 1. Accediu

Más detalles

Club social de l ICAG Circular 24/2013

Club social de l ICAG Circular 24/2013 Club social de l ICAG Circular 24/2013 Benvolgut/uda company/a, Et recordem que a la plana web del Col legi hi ha un apartat que, sota la denominació de Club Social, recull un seguit d ofertes de productes

Más detalles

AVANTATGES FORFET TEMPORADA ESTACIÓ SHOPPING SALUT OCI IDIOMES VIATGES TRANSPORT

AVANTATGES FORFET TEMPORADA ESTACIÓ SHOPPING SALUT OCI IDIOMES VIATGES TRANSPORT AVANTATGES FORFET TEMPORADA 2016-17 ESTACIÓ SHOPPING SALUT OCI IDIOMES VIATGES TRANSPORT AVANTATGES FORFET TEMPORADA 2016-17 CEIX L ESTAT DE LES PISTES Consulta el desnivell esquiat acumulat durant tota

Más detalles

Situació. Descripció. Coordenades: 41 23' 9.996" N ' " E

Situació. Descripció. Coordenades: 41 23' 9.996 N '  E C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6 08002 Barcelona Espanya T +34 93 238 21 37 reservas.hmd@h10hotels.com www.hotelh10madison.com Informació i reserves: Tel.: +34 900 444 466 reservas@h10hotels.com www.h10hotels.com

Más detalles

esports d aigua NATACIÓ WATERPOLO INICIACIÓ VELA

esports d aigua NATACIÓ WATERPOLO INICIACIÓ VELA CURSOS ESPORTIUS D ESTIU 2018 REGIDORIA D ESPORTS NATACIÓ - WATERPOLO - INICIACIÓ VELA - REM PADDLE SURF - KAYAK - TENNIS - PÀDEL - FUTBOL BÀSQUET - HANDBOL - PILOTA VALENCIANA - VOLEI PLATJA GOLF - IOGA

Más detalles

EL COMERÇ DE MODA I COMPLEMENTS A SANT BOI

EL COMERÇ DE MODA I COMPLEMENTS A SANT BOI OBSERVATORI DE LA CIUTAT EL COMERÇ DE MODA I COMPLEMENTS A SANT BOI Hàbits, comportaments i percepcions dels consumidors Unitat d Assistència a la Planificació i l Avaluació Àrea de Governança Juny-octubre

Más detalles