Welcome to London!!!

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Welcome to London!!!"

Transcripción

1

2 LONDRES Londres es la capital d'anglaterra, i del Regne Unit, és sens dubte tota una referència mundial en diferents ordres, polític, econòmic - financer, cultural, etc.., el que li ha dut a ser una de les ciutats més admirades i visitades del món. Abans de res dir, Londres és una ciutat de contrastos, on conviuen una forma de fer política pròpia d'altres segles amb les discoteques i clubs més moderns i innovadors del món, i a Londres el classicisme dels seus taxis i autobusos de dues plantes. Welcome to London!!!

3 LONDRES Ribals us presenta un viatge diferent i personalitzat, on els alumnes podran descobrir els encants d aquesta gran ciutat de forma lúdica i educativa!! Enjoy London!

4 Programa 16 de Juny 17 de Juny 18 de Juny 19 de juny Trasllat a aeroport Vol Barcelona - Londres Passeig en vaixell pel riu Tàmesis St. Paul s Catedral (visita guiada) British Museum (sales gregues i egípcies...) Museu del Terror Dungeon Arribada Trasllat a l'alberg chek in Dinar de Picnic al parc St James Park Dinar de pic-nic Espectacle musical (We Will Rock You) Trasllat a l aeroport City Tour en bus Big Ben House of Parlament Westminster Abbey Activitat a escollir (lliure + control): -Candem Town -Soho Vol Londres Barcelona Trasllat aeroport - Barcelona -Chinatown... Sopar a l'alberg Sopar a l Alberg Sopar a l Alberg Londres de nit Londres de nit Karaoke

5 Vols Vols Barcelona - Londres Des de Sabadell ens traslladarem a l aeroport de Girona, d on agafarem l avió amb destinació a Londres. Hora de sortida IES Sabadell 01:30 h. Dia 16 de Juny Girona-London 06:20 am Hora arribada London dia 16: 07:30 am Dia 19 de Juny London-Girona 17:40 pm/ 18:40 pm Hora arribada Girona dia 19: 20:50 pm / 21:40 pm

6 Documentació necessària Tots els alumnes i persones acompanyants tenen que portar la següent documentació: -Passaport -Targeta Sanitària Europea -Autorització del pare o tutor (en cas dels alumnes)

7 Documentació necessària Alumnes espanyols: Tots els alumnes nascut/es a Espanya o amb nacionalitat espanyola tenen que adreçar-se a la comissaria mes pròxima de casa i tramitar el passaport. Obligatori que aquest tingui una validesa mínima de 6 mesos (abans de la seva caducitat)

8 Documentació necessària Alumnes no espanyols: Els alumnes que no tenen papers o no estan nacionalitzats tindran que dirigir-se al consolat del seu país d origen i tramitar el passaport corresponent el seu país. Molt important que en el passaport estigui el visat de l ambaixada del seu país, SOBRETOT NO COMUNITARIS. MOLT DE COMPTE: Tramitar amb temps, burocràcia lenta, 3 mesos o més.

9 Equipatge que facturarem Es molt important que entre tots ens ajudeu a la mida que sigui possible a gestionar de la manera mes fàcil el tema del equipatge. Per aquesta raó necessitaríem que ens féssiu cas d aquestes pautes: -Una maleta per alumne, on podran portar 15 kg de pes (roba, accessoris, necessers, etc..), MOLT IMPORTANT NO PASSAR- SE DEL PES ESTABLERT -Aquesta maleta tindrà que està marcada amb el nom, tel, i adreça de contacte del vostre allotjament a Espanya. -Recomanació: Maletes compartides entre alumnes (en cas de pèrdua, d una maleta sempre tindran roba)

10 Equipatge de ma Molt important, l equipatge de ma ha de ser com a màxim una maleta petita, les mides son les següents 55 alçada x 40 amplada x 20 fons En aquesta maleta portarem: -Documentació (obligatori) -Diners (voluntari) -Accessoris varis (document adjunt) -Fixar-se amb els articles prohibits (foto)

11 Condicions de transport Articles 8.1 i 9

12 Equipatge facturat

13 Assegurança multi-risc viatge, inclosa en el viatge En el bitllet de vol està inclosa una assegurança en cas de pèrdua del equipatge. Mirar-se atentament el document adjunt per saber els drets i obligacions del contracte.

14 Assegurança en cas d'anul lació del viatge, no inclosa, voluntària Per tal d oferir un servei complert, posem a la vostra disposició la possibilitat de contractar una assegurança en cas de cancel lació del viatge. L import d aquesta assegurança es de 20 per persona que la sol liciti. MOLT IMPORTANT: Les causes per anul lació del viatge que cobreix l assegurança son molt específiques, es a dir, cobreix l'anul lació en cas de mort, accident corporal greu o malaltia greu del assegurat o familiars de primer ordre, NO COBREIX CAP ALTRE CAUSA, MOLT DE COMPTE (clàusules assegurança document adjunt)

15 Londres

16 Allotjament St Christopher s The Village Comoditats Accés a Internet Jacuzzi!!DVD`S!! Sala d'estar Zona fora de terrassa Sala de jocs Llençols Inclosos Taquilles de Seguretat Accés mitjançant Targeta Esmorzar Inclòs Seguretat 24hrs Descripció: Es un Alberg en una bona situació de Londres, podem trobar a l allotjament (dutxes a cada planta, llençols ). I el millor per entretenir-se: Karaoke i Dj s. També podem trobar sauna i banys d aigua calenta.

17 Localització Alberg

18 Fotografies de l allotjament

19 16 de juny Matí Trasllat autocar Barcelona Aeroport Girona/Reus Agafem l avió destí a Londres Des de l aeroport de Londres ens traslladarem a l allotjament on ens instal larem. Dinarem (lliure) Tarda A la tarda farem una visió general de la ciutat de Londres amb autobús (City Tour). Serà un recorregut panoràmic pels principals llocs d interès: Picadylly Circus,Oxford Street, Soho, China Town... Nit - Sopar a l'alberg - Londres de nit (Tower London, London Eye, Nothing Hill Gate...

20 Matí: Esmorzar a l'alberg i inici programa: Passeig en vaixell pel riu Tàmesis Visita guiada St. Paul s Catedral 17 de juny Dinar de tipus pic-nic al Parc de Hyde Parck Tarda: Realitzarem un recorregut combinant trajectes en autobús, metro i a peu. Centres d'interès Big Ben House of Parlament Westminster Abbey - Nit: - Sopar a l Alberg - Londres de nit (Tower London, London Eye, Nothing Hill Gate...)

21 Passeig en vaixell Realitzarem un agradable passeig en vaixell, gaudint de la ciutat des del cor del riu Tàmesis. La duració aproximada del trajecte és d una hora.

22 Matí: Esmorzar a l'alberg i inici programa: Trasllat a British Museum (sales gregues i egípcies...) 18 de juny Dinar de tipus pic-nic Espectacle musical (We Will Rock You) Tarda: Activitat a escollir (lliure + control): Candem Town Soho Chinatown... Nit: Sopar a l Alberg Kareoke

23 Espectacle We Will Rock You en Dominion Theatre (inclòs en el pressupost) Un musical d' èxit que oferix 31 grans èxits de Queen, inclosos Killer Queen, Crazy Little Thing Called Love, We Llauri The Champions i We Will Rock You.

24 19 de Juny Matí: Esmorzar a l alberg Museu del Terror Dungeon Dinar lliure: Trasllat a l aeroport Vol Londres Barcelona Trasllat autocar aeroport - Barcelona

25 Pla de seguretat Aquests proposta te inclosa l assegurança d accident i de responsabilitat civil derivades de viatge organitzat per AAVV. Les activitats organitzades i dirigides per la nostra entitat que es desenvolupin en destí també estan incloses en les condicions generals de la pòlissa d'assegurança. En destí totes aquelles activitats que no estiguin dirigides directament per Unit Elements estan excloses de l assegurança (assegurança escolar) + Targeta Sanitària Europea Entenem que pel bon funcionament de les activitats i del viatge i al tractarse de menors d'edat el personal de Unit Elements estarà a disposició dels mestres pel suport en les activitats que creguin oportunes i es demana el mateix al equip de professors acompanyants en aquelles activitats dirigides per el personal Unit Elements. El personal de Unit Elements desplaçat en destí es de dos guies. La responsabilitat final del control del grup durant el viatge recau en els professors.

26 Dades d interès La divisa britànica es la lliura Esterlina- GBP. Es el símbol de la lliura es. El sistema britànic es basa amb el sistema decimal cada lliura esta composta de cent penics. Les monedes tenen un valor de 1p, 2p, 5p, 10p, 20p, 50p, 1 y 2. Els bitllets tenen valor de 5, 10, 20 y GBP = EUR La moneda de fora es pot canviar fàcilment a bancs, oficines de correus y oficines de canvi de la ciutat i aeroports. El clima de Londres és bastant uniforme i humit. La temperatura mitjana anual és de 10,5ºC, amb mitjanes de 5º C pel febrer i de 17,6ºC pel juliol. El clima de Londres pot variar d un dia a un altre es recomana viatjar amb alguna cosa d abric i una jaqueta impermeable. Diferencia Horària Hi ha una hora de diferencia, com a Canàries.

27 Documentació alumnes Ribals donarà un dossier els alumnes amb la informació necessària. Dades sobre els llocs de visita Telèfons d interès Roba necessària

28 Pressupost El pressupost està calculat per a un grup de 70 alumnes i 6 professors (en cas d un número inferior d alumnes es tindrà que revisar el pressupost) Ribals proporcionarà 1 guia acompanyants durant tot el programa: -Allotjament en mitja pensió -Bitllets d avió anada tornada, amb assegurança equipatge -Dos dinars de picnic -Trasllats aeroports anada tornada Barcelona -City Tour en bus turístic -Visita guiada St.Paul s Catedral -Visita British Museum (acompanyament) -Visita Museu del Terror Dungeon -Espectacle musical (We Will Rock You) -Viatge en vaixell Tàmesis -Transports a Londres tots els dies (públics) -Visita Big Ben, House of Parlament, Westminster Abbey (acompanyament) -Visites a escollir: Canden Town, Soho, Chinatown (acompanyament) -Visites nocturnes: Tower London, London Eye, Nothing Hill Gate.. (acompanyament) -Assegurança d accidents -Karaoke

29 MORE IMPRESSIONS

Dia 1r 26/SET ORIGEN AEROPORT BCN LONDRES

Dia 1r 26/SET ORIGEN AEROPORT BCN LONDRES Dia 1r 26/SET ORIGEN AEROPORT BCN LONDRES Sortida del lloc d origen en autocar en direcció a l aeroport de Barcelona per prendre l avió en direcció a Londres. Arribada, represa d equipatge i trobada amb

Más detalles

TELF/ / G.C MAIL:

TELF/ / G.C MAIL: TENERIFE ABRIL 2011 COTITZACIÓ GRUP TENERIFE 9-14 ABRIL 2011 HOTEL SAN TELMO (PUERTO DE LA CRUZ) MÍNIM 40 ALUMNES (+ 3 GRATUÏTS) PENSIÓ COMPLETA A L HOTEL AMB AIGUA INCLOSA HABITACIONS MÚLTIPLES - JARDÍ

Más detalles

GIRONA BARCELONA SANTIAGO DE COMPOSTEL LA

GIRONA BARCELONA SANTIAGO DE COMPOSTEL LA SETMANA SANTA Dia 1r 30/MARÇ GIRONA BARCELONA SANTIAGO DE COMPOSTEL LA Sortida al matí a primera hora dels nostres pobles en direcció a l aeroport de Barcelona per agafar el vol de Vueling directe a Santiago

Más detalles

Casa de Colònies de Les Preses

Casa de Colònies de Les Preses Estades Setmana Blanca 2011 Casa de Colònies de Les Preses ATMA slu C/ Antiga Estació, 17178 Les Preses (Girona) Tf: +34 972 69 20 23 FAX: +34 972 69 20 20 L'OFERTA DE LA CASA DE COLÒNIES DE LES PRESES

Más detalles

Scottish Summer Musselburgh. Inmersió total en anglès. Colegi exclusiu molt a prop d Edimburgh. Els monitors de

Scottish Summer Musselburgh. Inmersió total en anglès. Colegi exclusiu molt a prop d Edimburgh. Els monitors de Scottish Summer 2014 Del 22 al 31 de juliol Estiu 2014 per nois i noies de 14 a 18 anys Volumen 1, nº 1 Musselburgh Inmersió total en anglès. Colegi exclusiu molt a prop d Edimburgh Els monitors de Barcelona

Más detalles

VIATGE MADRID 2n BAT CURS 2011/ , 28, 29 de febrer i 1 de març. INS Vilamajor

VIATGE MADRID 2n BAT CURS 2011/ , 28, 29 de febrer i 1 de març. INS Vilamajor INS Vilamajor VIATGE MADRID 2n BAT CURS 2011/2012 27, 28, 29 de febrer i 1 de març 2. Professorat acompanyant David López Daniel Pina Dades de contacte durant el viatge: Telèfon mòbil: 620706199 Email:

Más detalles

Aix Les Bains. Setmana de Golf a

Aix Les Bains. Setmana de Golf a Setmana de Golf a Aix Les Bains Del 03 al 09 de Setembre 2017 Itinerari de viatge 03 SETEMBRE LLEIDA - BARCELONA AIX LES BAINS Sortida de Lleida a les 6.30 hrs.i de Barcelona a les 08.30 hrs (darrera Estació

Más detalles

Pont Maig 41,00 32,50. Un Pont a la vostra mida! Nens. Adults. 1, 2 i 3 de MAIG de turisme. turisme engrup

Pont Maig 41,00 32,50. Un Pont a la vostra mida! Nens. Adults. 1, 2 i 3 de MAIG de turisme. turisme engrup amb activitats gratuïtes! 1, 2 i 3 de MAIG de 2015 Pont Maig de Programa per a grups d amics o famílies amb un mínim de 6 places. 32,50 41,00 Preu en règim de pensió completa amb l oferta grups + 20. Activitats

Más detalles

RIPOLLET APT.BARCELONA APT. FIUMICINO ROMA

RIPOLLET APT.BARCELONA APT. FIUMICINO ROMA Benvolgudes famílies, El moment ja ha arribat... Dg 11/03 RIPOLLET APT.BARCELONA APT. FIUMICINO ROMA Lloc de presentació: Carrer Balmes (Davant de l Ajuntament) Ripollet Hora de presentació: 3.00h Hora

Más detalles

Viatges per a Grups Estades Lingüístiques

Viatges per a Grups Estades Lingüístiques Viatges per a Grups Estades Lingüístiques INSTITUT DE L ARBOÇ Londres del 12 16 de Juny DOCUMENTACIÓ Imprescindible per a viatjar NACIONALITAT PASSATGER DESTINACIÓ NACIONAL DESTINACIÓ INTERNACIONAL Nacionalitat

Más detalles

Professors acompanyants Telèfon de contacte Trobada a l Estació d Autobusos: Companyia Aèria

Professors acompanyants Telèfon de contacte Trobada a l Estació d Autobusos: Companyia Aèria R O M A ÍNDEX: 1. Dades generals. 2. Documentació. 3. Programa de viatge. 4. Visites programades. 5. Normes generals del Viatge. 6. Adreces i telèfons d interès. 1. DADES GENERALS: Professors acompanyants:

Más detalles

VIATGE A ROMA CURS

VIATGE A ROMA CURS VIATGE A ROMA CURS 2017-2018 1 1. DADES GENERALS: Professors acompanyants: Antonio Amorós, Manel Vilaró i Rosa M. Baró. Telèfon de contacte: 675 51 08 70 Trobada a l Estació d Autobusos: 5 hores del mati

Más detalles

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV.

Castanyada. amb Eix Estels! Celebra la. A Mas Banyeres, i La Llobeta. màxim 11 grups de NENS. gratuïtes 1-2 NOV. Celebra la Castanyada amb Eix Estels! Del 31 d Octubre al 3 de Novembre de 2013 DES DE 30,67 des de 35,67 Preu per persona i dia en règim de pensió completa amb la modalitat fórmula completa per a grups

Más detalles

VIATGE FINAL DE CURS DE 4T D ESO A ITÀLIA (del 3 al 8 d abril del 2018)

VIATGE FINAL DE CURS DE 4T D ESO A ITÀLIA (del 3 al 8 d abril del 2018) INSTITUT RAMON BERENGUER IV Curs: 2017/18 Feu clic aquí per editar l'estil VIATGE FINAL DE CURS DE 4T D ESO A ITÀLIA (del 3 al 8 d abril del 2018) Dimarts 3 d abril del Feu clic 2018 aquí per editar l'estil

Más detalles

EL MÓN DE LA FANTASIA

EL MÓN DE LA FANTASIA EL MÓN DE LA FANTASIA Dilluns 26 de Juny Dimarts 27 de Juny Dimecres 28 de Juny Dijous 29 de Juny Divendres 30 de Juliol 8h - 8:45h 8:45h 9h Benvinguda Benvinguda Benvinguda Benvinguda/ Sortida Benvinguda

Más detalles

turisme VINE AMB LA TEVA DISFRESSA!!! 32,50 RESERVES A PARTIR DE 6 PLACES turisme engrup Nens Adults Del 31 d octubre al 2 de novembre

turisme VINE AMB LA TEVA DISFRESSA!!! 32,50 RESERVES A PARTIR DE 6 PLACES turisme engrup Nens Adults Del 31 d octubre al 2 de novembre 31 octubre VESPRE 1 novembre MATÍ TARDA VESPRE ACTIVITATS GRATUÏTES Del 31 d octubre al 2 de novembre Nens 32,50 Adults 41 Preu per persona i nit en règim de pensió completa Per a grups a partir de 20

Más detalles

Tel Fax

Tel Fax VACANCES FAMILIARS (Especial singles amb nens) Vine a l Illot Gran a passar unes vacances amb els teus fills en un entorn immillorable! Tenim un programa de vacances pensat perquè pares/mares i els seus

Más detalles

ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS. REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA

ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS. REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA En tots els casos, l'admissió al programa d'intercanvi resta condicionada a

Más detalles

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya

Lleure estiu 2016: ESPLAI. juny 2016 Claror Sardenya juny 2016 Claror Sardenya Què és l ESPLAI? Activitat lúdica que combina activitats, jocs, piscina, tallers i sortides. Es desenvolupa en un marc educatiu no formal, però s hi potencien els hàbits, actituds,

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran El perfil de la gent gran PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS

DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS Andorra la Vella, 15 de febrer del 2017 Ref.: JPG / 80101 INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS ANY 2017 DEMANDA DE PREUS ESPORTS INFABLES, MATERIALS RECREATIUS I ANIMACIONS - En cada pressupost

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Bàsquet Objectius

Más detalles

Costa Rica. Data del viatge: Juny 20 JUNY BCN MADRID SAN JOSÉ. Sortida en el vol d Iberia via Madrid. Arribada a San José, trasllat i allotjament

Costa Rica. Data del viatge: Juny 20 JUNY BCN MADRID SAN JOSÉ. Sortida en el vol d Iberia via Madrid. Arribada a San José, trasllat i allotjament 20 JUNY BCN MADRID SAN JOSÉ Sortida en el vol d Iberia via Madrid. Arribada a San José, trasllat i allotjament 21 JUNY SAN JOSÉ - MONTEVERDE Esmorzar. Sortida cap a Monteverde. Arribada i temps lliure.

Más detalles

VIATGE A BERLÍN 20/03/ /03/2018

VIATGE A BERLÍN 20/03/ /03/2018 IES Escola Intermunicipal del Penedès VIATGE A BERLÍN 20/03/2018 24/03/2018 E: info@kmontravel.com T: +34 934 375 109 M: +34 634 533 200 W: www.kmontravel.com H: 08:00-14:00 + 15:00-18:00 (L-V) Presentació

Más detalles

sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 convivència coneixement l esquí

sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 convivència coneixement l esquí L Ampa de Salesianes Sepúlveda, juntament amb l Ampa de Salesians i Naïfar, organitzen una sortida a la neu de 2 dies el 9-10 de març 2019 per a TOT l alumnat de primària i ESO dels dos centres. Aquesta

Más detalles

ESLOVÈNIA. Gran Viatge per la Perla Balcànica. Viatge fi de curs 4t ESO Abril 2017 IES Santa Coloma de Farners

ESLOVÈNIA. Gran Viatge per la Perla Balcànica. Viatge fi de curs 4t ESO Abril 2017 IES Santa Coloma de Farners ESLOVÈNIA Gran Viatge per la Perla Balcànica Viatge fi de curs 4t ESO Abril 2017 IES Santa Coloma de Farners DIA 1 - BARCELONA TREVISO PIRAN I LJUBLJANA Sortida de Barcelona a les 11:15 hores (Recomanem

Más detalles

ANC. Comissió d'incidència Internacional Assemblea Nacional Catalana

ANC. Comissió d'incidència Internacional Assemblea Nacional Catalana ANC Benvolgut, benvolguda,l'assemblea Nacional Catalana i l'anc Brussel les, amb Òmnium Cultural, us convoquem el dijous 7 de desembre a donar suport al Govern legítim manifestant-nos a Brussel les, la

Más detalles

Del 20 al 22 d abril. La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional

Del 20 al 22 d abril. La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional 2018 Del 20 al 22 d abril La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional Descobrir, mitjançant el patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la

Más detalles

Dossier d aprenentatge. Visita al Centre de Regulació de Trànsit (CRT)

Dossier d aprenentatge. Visita al Centre de Regulació de Trànsit (CRT) Dossier d aprenentatge Visita al Centre de Regulació de Trànsit (CRT) Aprenentatge 1 Dades de la flota La xarxa d autobusos presta servei a Barcelona i altres municipis de l àrea metropolitana. La xarxa

Más detalles

Costa Rica. Data del viatge: Juny 20 JUNY BCN MADRID SAN JOSÉ. Sortida en el vol d Iberia via Madrid. Arribada a San José, trasllat i allotjament

Costa Rica. Data del viatge: Juny 20 JUNY BCN MADRID SAN JOSÉ. Sortida en el vol d Iberia via Madrid. Arribada a San José, trasllat i allotjament 20 JUNY BCN MADRID SAN JOSÉ Sortida en el vol d Iberia via Madrid. Arribada a San José, trasllat i allotjament 21 JUNY SAN JOSÉ - TORTUGUERO Sortida ben d hora al matí per carretera al Parc Nacional de

Más detalles

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017 Casal Setmana Santa CASA DE COLÒNIES Del 10 al 15 d Abril Del 2017 EL NOSTRE CASAL El nostre casal està dirigit a tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de passar-ho bé, conèixer nous amics, tenir

Más detalles

Colònies 2018 El Collell

Colònies 2018 El Collell Colònies 2018 El Collell Els dies 23, 24 i 25 de maig, l escola marxa de colònies a El Collell. Cicle Inicial CENTRES D'INTERÈS PRIMÀRIA El teatre de les emocions Cicle Mitjà Cicle Superior Aixequem el

Más detalles

Beckenham London Londres. Regne Unit. programa. centre. Un programa per a noies i nois de 16 a 20 anys amb altes dosis d'autonomia.

Beckenham London Londres. Regne Unit. programa. centre. Un programa per a noies i nois de 16 a 20 anys amb altes dosis d'autonomia. Freestyle Beckenham (Londres) 1 de 5 JOVES CURSOS SINGULARS/ESPECIALITZATS Freestyle Beckenham (Londres) Regne Unit 1 6-2 0 A NG L È S FA MIL IA programa Un programa per a noies i nois de 16 a 20 anys

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran I. PERFIL DE LA GENT GRAN PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

LES 4 CLAUS PER ESCOLLIR-NOS

LES 4 CLAUS PER ESCOLLIR-NOS 1 LES 4 CLAUS PER ESCOLLIR-NOS La passió per l esport i l atenció personalitzada, marquen la nostra identitat 1 2 3 4 Per una estada amb un entorn privilegiat i amb uns equipaments esportius inigualable

Más detalles

BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives

BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives Oferta Especial del Banc Sabadell pels alumnes de IQS Institut Químic de Sarrià. Curs 2015 BS Crèdit Curs Finançament en condicions exclusives Import màxim a finançar: Cost matriculació Tipus d interès:

Más detalles

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015.

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015. 31 de gener i 1 de febrer de 2015 Reserves a partir de 6 places NENS des de 32,50 * Adults des de 41 * *Preu per persona i nit en règim de pensió completa per a grups a partir de 20 places. 10% d IVA inclòs

Más detalles

Berlín Viatge 2n.Bat.

Berlín Viatge 2n.Bat. Berlín Viatge 2n.Bat. 12-16 de desembre 2016 Viatgem amb l Agència CUM LAUDE Per què aquesta destinació? Berlín és una ciutat culturalment rica Ens podem comunicar en anglès i, per tant, practicar Està

Más detalles

Viatge Cantàbria, viu l'aventura!

Viatge Cantàbria, viu l'aventura! Necessites més informació? 938 370 966 Viatge Cantàbria, viu l'aventura! Cantàbria - Cantàbria Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius Des de 198,00 Programació: DIA 1. LLOC D'ORIGEN

Más detalles

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes 2018 Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA GRUP D ESCOLA D ESTIU DELS XIQUETS I XIQUETES INTRODUCCIÓ Aquest butlletí inclou el

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel DOSSIER DE PREMSA Institut Municipal de l Esport CIF P5701504B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel. 971 281 870 https://ime.palma.cat 1 Presentació...pàg. 3 Reglament...pàg. 4 Disseny camiseta cursa...pàg.

Más detalles

Beckenham London Londres. Regne Unit. programa. centre. Un programa per a noies i nois de 16 a 20 anys amb altes dosis d'autonomia.

Beckenham London Londres. Regne Unit. programa. centre. Un programa per a noies i nois de 16 a 20 anys amb altes dosis d'autonomia. Freestyle Beckenham (Londres) 1 de 5 APRENDRE ANGLÈS A L'ESTRANGER JOVES CURSOS SINGULARS/ESPECIALITZATS Freestyle Beckenham (Londres) Regne Unit 1 6-2 0 A NG L È S FA MIL IA programa Un programa per a

Más detalles

CALÇOTADA 33, i 26 gener / 8 i 9 de febrer. Cap de Setmana Temàtic. enganys!

CALÇOTADA 33, i 26 gener / 8 i 9 de febrer. Cap de Setmana Temàtic. enganys! 33,10 nens/nit 45,25 adults/nit Preu en règim de pensió completa amb l oferta de grups aplicada. Sense enganys! Preu final amb IVA i tots els serveis inclosos! TURISME PER GRUPS I FAMÍLIES 25 i 26 gener

Más detalles

Informació sobre la targeta T-12

Informació sobre la targeta T-12 TARGETA T-12 Informació sobre la targeta T-12 Taula de contingut Definició de la targeta T-12... 3 Característiques targeta T-12... 3 Disseny... 3 Adquisició i sistema de gestió i d emissió... 3 Preu de

Más detalles

És un espai ideal per fer-hi activitats de contacte amb la natura o gaudir de la tranquil litat pròpia d un espai rural.

És un espai ideal per fer-hi activitats de contacte amb la natura o gaudir de la tranquil litat pròpia d un espai rural. Can Arabí és una casa de colònies situada als afores de Binissalem, es propietat de l Ajuntament de Binissalem i és gestionat per l Institut Balear de la Joventut de les Illes Balears. Es troba situat

Más detalles

grup estiu Edat: d 11 a 17 anys Sortida: 2 de juliol de 2016 Tornada: 16 ó 23 de juliol de 2016 Grup futbol 2016 (UK)

grup estiu Edat: d 11 a 17 anys Sortida: 2 de juliol de 2016 Tornada: 16 ó 23 de juliol de 2016 Grup futbol 2016 (UK) grup estiu Edat: d 11 a 17 anys Sortida: 2 de juliol de 2016 Tornada: 16 ó 23 de juliol de 2016 Grup futbol 2016 (UK) Punts forts del Programa Combinar l anglès amb un esport és motivador pels estudiants.

Más detalles

CATÀLEG SORTIDES 2018 VIATGES L EIXIDA TOURS C/ AGODERS, 17 C/ HOSTAL LA BORDETA, 8 TEL: TEL:

CATÀLEG SORTIDES 2018 VIATGES L EIXIDA TOURS C/ AGODERS, 17 C/ HOSTAL LA BORDETA, 8 TEL: TEL: CATÀLEG SORTIDES 2018 VIATGES L EIXIDA TOURS OFICINA TÀRREGA OFICINA LLEIDA C/ AGODERS, 17 C/ HOSTAL LA BORDETA, 8 TEL: 973 312 006 TEL: 973 211 203 info@leixida.com www.leixida.com Viatges l Eixida és

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

OFERTA ESPECIAL. Col legi d'aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'edificació de Barcelona ILLES BALEARS 31/07 07/08 14/08 11/ /07

OFERTA ESPECIAL. Col legi d'aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'edificació de Barcelona ILLES BALEARS 31/07 07/08 14/08 11/ /07 RESERVA ABANS DEL 31 DE MAIG ILLES BALEARS MALLORCA APARTAMENTS OLA TOMIR 3*** Només allotjament Nens gratis 2-6 anys 369 406 423 415 522 522 470 389 344 302 HOTEL ALEA 3*** Mitja pensió Nens gratis 2-11

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

MANUAL DE VENDES. GRUPS ESCOLARS i ADULTS TEMPORADA 2015/2016

MANUAL DE VENDES. GRUPS ESCOLARS i ADULTS TEMPORADA 2015/2016 MANUAL DE VENDES GRUPS ESCOLARS i ADULTS TEMPORADA 2015/2016 Actualització 17.07.2015 Situat a 2000 metres d altura. Amb totes les comoditats d un tres estrelles i un enclavament privilegiat que ofereix

Más detalles

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

WWW.VIAJESCUMLAUDE.ES VIATGE DE FINAL DE CURS AMSTERDAM CURS 2015 2016 Reunió de pares IES Cap Norfeu DE QUE PARLAREM El preu que inclou? Itinerari Documentació + targeta sanitària Transport + equipatge

Más detalles

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A LA PERSONA QUE VULL CONTRACTAR

Más detalles

Funcionament de la casa. elcollell.cat

Funcionament de la casa. elcollell.cat elcollell.cat Índex 1. La casa 2. Horari àpats alumnes 3. El dia a dia a les colònies. 4. Últim dia 5. La piscina 6. Temática de colònies. 7. Treball de síntesi. 8. Ràtio monitors 9. Documentació que us

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

WWW.VIAJESCUMLAUDE.ES ESTADA LINGÜÍSTICA LONDON CURS 2017 2018 Reunió de pares INS Manuel Carrasco i Formiguera DE QUE PARLAREM El preu que inclou? Itinerari Documentació + targeta sanitària Transport

Más detalles

Descobrir, a través del patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la transformació social i del paisatge d una destinació turística.

Descobrir, a través del patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la transformació social i del paisatge d una destinació turística. 2017 Descobrir, a través del patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la transformació social i del paisatge d una destinació turística. Viatjar a l origen d on provenen aquells productes

Más detalles

NENS des de 41,15 * Celebra la. Seu Central Passeig del Taulat, Barcelona.

NENS des de 41,15 * Celebra la. Seu Central Passeig del Taulat, Barcelona. A partir de 2 dies, 1 nit TOT INCLÓS 4 places ADULTS des de 48.40 * NENS des de 41,15 * Celebra la Castanyada i Halloween Eix Estels! amb Activitats gratuites *Preu per persona i nit en règim de pensió

Más detalles

Programació de la final d Esport per a l Edat Escolar de les Illes Balears 2016.

Programació de la final d Esport per a l Edat Escolar de les Illes Balears 2016. Direcció General d Esports i Joventut Servei de Planificació i Formació. Programació de la final d Esport per a l Edat Escolar de les Illes Balears 2016. Mallorca, 7 de febrer de 2016 CROS CATEGORIES CADET

Más detalles

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN 2018-2019 FITXA TECNICA Tipus d activitat: Casal d hivern 2018-2019 Lloc de realització: Escola Sant Martí Inici del casal: 24/12/2018 Finalització: 04/01/2019 Inscripcions:

Más detalles

WWW.VIAJESCUMLAUDE.ES VIATGE DE FINAL DE CURS LONDON CURS 2016 2017 Reunió de pares IES Cap Norfeu DE QUE PARLAREM El preu que inclou? Itinerari Documentació + targeta sanitària Transport + equipatge Hotel

Más detalles

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 ÍNDEX I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 1 I. INTRODUCCIÓ La Màgia als Mercats és un concurs d Street Magic, on els mags professionals i amateurs podeu presentar

Más detalles

Cuida t en família pel Pont de la Puríssima

Cuida t en família pel Pont de la Puríssima BARCELONA Cuida t en família pel Pont de la Puríssima Santa Fe del Penedès- Alt Penedès Núm. de registre 506 Habitacions de 4 a 20 places Banys comunitaris i privats Sala polivalent Bosc propi Piscina

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

Introducció als nombres enters

Introducció als nombres enters Introducció als nombres enters Mesures de temps La unitat bàsica de temps és el segon. La majoria de les cultures del nostre planeta utilitzen unitats de mesura del temps que tenen en compte aquests tres

Más detalles

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant:

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant: MODEL DE SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ Nom de la convocatòria/subvenció directa: Dades del sol licitant: Tipologia: Sol licitant 1 : particular entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques

Más detalles

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents Preguntes més freqüents Què he de fer per avançar les meves factures? 1. Donar-se d alta a BBVA net advance..4 2. Activar/signar el contracte d avançament de factures de cada client 5 3. Sol licitar l

Más detalles

PROGRAMA CAZORLA DIVENDRES 25/03/16:

PROGRAMA CAZORLA DIVENDRES 25/03/16: PROGRAMA CAZORLA DIVENDRES 25/03/16: 7 00 Eixida en autobús des de Vinalesa. 10 00 Parada per esmorzar en un restaurant a l eixida d Albacete. 12 00 EXCURSIÓ: NAIXEMENT DEL RIU MUNDO De camí a Cazorla,

Más detalles

TAULES SALARIALS DEL TERCER CONVENI DE TEATRE DE CATALUNYA. ANY 2018

TAULES SALARIALS DEL TERCER CONVENI DE TEATRE DE CATALUNYA. ANY 2018 TAULES SALARIALS DEL TERCER CONVENI DE TEATRE DE CATALUNYA. ANY 2018 Art. 7.1.3. Retribucions mínimes en relació al tipus de treball a realitzar i el grup econòmic de l'empresa: Temporada Es considera

Más detalles

Iniciativa Legislativa Popular. per canviar la Llei de Dependència

Iniciativa Legislativa Popular. per canviar la Llei de Dependència Iniciativa Legislativa Popular per canviar la Llei de Dependència 1 Quin problema hi ha amb Llei de Dependència? La Llei de Dependència busca que les persones amb discapacitat i les persones molt grans

Más detalles

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER FORMACIÓ BONIFICADA PLA DE FORMACIÓ PROGRAMA DE FORMACIÓ PER LA IMPLANTACIÓ D UN SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT BASAT EN EL MODEL BASADO EN LA NORMA ISO 9001-2008 Dincat - C/Joan Güell 90-92 (08028 Barcelona)

Más detalles

Recepció de documents electrònics Juliol 2012

Recepció de documents electrònics Juliol 2012 documents electrònics Juliol 2012 L estudiant porta un document en format electrònic. Què he de fer? Tres passes ben senzilles: Es poden donar tres situacions diferents: 1) L escenari més comú és que l

Más detalles

PROGRAMA SEGUIDORS DESPLAÇAMENT VOL LÍNIA REGULAR TÀNGER SUPERCOPA D ESPANYA 2018 DISSABTE 11 D AGOST DEL 2018

PROGRAMA SEGUIDORS DESPLAÇAMENT VOL LÍNIA REGULAR TÀNGER SUPERCOPA D ESPANYA 2018 DISSABTE 11 D AGOST DEL 2018 PROGRAMA SEGUIDORS DESPLAÇAMENT VOL LÍNIA REGULAR TÀNGER SUPERCOPA D ESPANYA DISSABTE 11 D AGOST DEL 05.45 H: Presentació a la T1 de l aeroport de Barcelona. 06.50 H: Sortida del vol VY7364 amb destinació

Más detalles

Els teus drets també per a viatges combinats

Els teus drets també per a viatges combinats Els teus drets també per a viatges combinats Què es un viatge combinat? Per a considerar que un viatge és combinat, almenys ha d incloure dos dels elements següents: Transport. Allotjament. Altres servicis

Más detalles

PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS. Guia per l usuari

PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS. Guia per l usuari PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS Guia per l usuari 1 GUIA PER A USUARI ENTITAT 1. Introducció dades de l Entitat Per tal d accedir a l aplicació de gestió per les entitats cal entrar al web www.cetarragones.cat

Más detalles

MARROC ABRIL 2017

MARROC ABRIL 2017 MARROC 09-14 ABRIL 2017 Itinerari Previst 09 Abril BCN OURZAZATE Presentació a l aeroport de Barcelona per embarcar en el vol en direcció a Ourzazate (via Casablanca). Recepció a l aeroport de Ourzazate

Más detalles

TEEH , 7 i 8 de juliol

TEEH , 7 i 8 de juliol Torneig Europeu d Escoles de Hockey TEEH 2018 6, 7 i 8 de juliol Carta d invitació Benvolguts amics del Hockey, Ens adrecem a vosaltres per presentar-vos la 18ena edició del Torneig Europeu d Escoles de

Más detalles

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ SUBVENCIONS DIRIGIDES A L IMPULS DE PROJECTES I ACTIVITATS D'INTERÈS PÚBLIC I/O D UTILITAT SOCIAL D ÀMBIT COMARCAL. CONVOCATÒRIA EXERCICI 2018 1. Les sol licituds, amb la documentació

Más detalles

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT - gener de 2017 ÍNDEX I. Introducció 1 II. Quina experiència laboral es valora? 2 III. Quan s ha de sol licitar? 2 IV. Com se sol licita?

Más detalles

SORTIDES RESPIR PRIMAVERA 2018

SORTIDES RESPIR PRIMAVERA 2018 REUS Hotel i festival de circ! 27 al 29 abril 2018 Aquest any, visitarem Reus, lloc de naixement de Gaudí i una de les poblacions amb més activitat cultural de Catalunya. Ens allotjarem a l Hotel Gaudí,

Más detalles

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN

VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN VEREMES A LA CASA DE COLÒNIES L ESTOL I AL SEU ENTORN Pel proper curs 2017-18, fruit de més de 15 anys d experiència i avaluació, us fem arribar diferents propostes per trobar la més adient a la realitat

Más detalles

MÚLTIPLES I DIVISORS

MÚLTIPLES I DIVISORS MÚLTIPLES I DIVISORS DETERMINACIÓ DE MÚLTIPLES Múltiple d un nombre és el resultat de multiplicar aquest nombre per un altre nombre natural qualsevol. 2 x 0 = 0 2 x 1 = 2 2 x 2 = 4 2 x 3 = 6 2 x 4 = 8

Más detalles

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4 F I T X A 4 Com és la Lluna? El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se davant del

Más detalles

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places]

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places] LLOC L Hospitalet de l Infant (Tarragona) ALLOTJAMENT Residència ASTER Urbanització Hifrensa s/n (L Hospitalet de l Infant) Tfon: 977823440 ENTRENAMENTS Pavelló Municipal d Esports Carrer Tivissa, 3 (L

Más detalles

RUTA Pirenaica / Juliol

RUTA Pirenaica / Juliol Dissabte 11 de Juliol matí...primer tram: 67 kms 7:45 h primera concentració a la seu de Penya (C/Ballester, 7). Es prega puntualitat. 8:00 h, sortida des de la seu social de PMB (C/ Balllester, 7, cantonada

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics)

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) Índex Registre d un nou alumne Introducció de les dades prèvies Introducció de les dades del Registre:

Más detalles

Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu

Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu Barcelona, Auditori de La Pedrera de CatalunyaCaixa, 9 i 10 de desembre de 2010 www.creativetourismnetwork.org Col labora: El turisme creatiu El Turisme

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

Voleu rebre notificacions via WhatsApp referent a les diferents estades?

Voleu rebre notificacions via WhatsApp referent a les diferents estades? Ajuntament d Amposta FITXA D'INSCRIPCIÓ ESTADES D ESTIU 2018 DADES PERSONALS DE L'INFANT Nom i Cognoms: Adreça: Població: Telèfon: Correu Electrònic: Codi Postal: Edat: Curs: Data de Naixement: Escola:

Más detalles

Experiències singulars

Experiències singulars Experiències singulars Un espai singular, una proposta exclusiva i una experiència inoblidable... La Pedrera és un lloc excepcional per celebrar-hi esdeveniments irrepetibles. La Pedrera vol convertir

Más detalles

Al Treball en Transport Públic

Al Treball en Transport Públic Al Treball en Transport Públic El Cas de l Aeroport de Barcelona 19 d octubre, 2004 Transport Públic per a tothom 1 . Plantejament L Aeroport del Prat, ha estat, és i serà una de les àrees amb major nombre

Más detalles

FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB

FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB Nom i cognoms de l'infant: Adreça: Telèfon: Població: Fotografia de carnet Correu electrònic: Codi Postal: Data naixement: Curs finalitzat: Talla de samarreta: Escola:

Más detalles

Assegurances per a entitats no lucratives

Assegurances per a entitats no lucratives Assegurances per a entitats no lucratives Suport Associatiu ASSEGURANÇA PER A LES ACTIVITATS DE LLEURE I DE RESPONSABILITAT CIVIL Any 2018 Suport Associatiu Suport Associatiu és un projecte de Fundesplai

Más detalles

MANUAL DE VENDES GRUPS ESCOLARS i ADULTS TEMPORADA 2017/2018

MANUAL DE VENDES GRUPS ESCOLARS i ADULTS TEMPORADA 2017/2018 MANUAL DE VENDES GRUPS ESCOLARS i ADULTS TEMPORADA 2017/2018 Situat a 2000 metres d altura. Amb totes les comoditats d un tres estrelles i un enclavament privilegiat que ofereix unes vistes espectaculars,

Más detalles

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

NOM DE LA BONA PRÀCTICA: BIBILOTECA PER A TOTS ELS PÚBLICS: VISITES PER A COLLECTIUS ESPECIALS

NOM DE LA BONA PRÀCTICA: BIBILOTECA PER A TOTS ELS PÚBLICS: VISITES PER A COLLECTIUS ESPECIALS NOM DE LA BONA PRÀCTICA: BIBILOTECA PER A TOTS ELS PÚBLICS: VISITES PER A COLLECTIUS ESPECIALS Fitxa completa* DADES GENERALS Biblioteca Biblioteca de Moià Municipi Zona Moià Alt Penedès i Garraf Anoia

Más detalles

EXERCICI 6 PICASA PICASA.

EXERCICI 6 PICASA PICASA. EXERCICI 6 PICASA Es tracta de crear i compartir 3 àlbums online utilitzant Picasa Web Álbums i les 3 carpetes de fotos que trobaràs comprimides al costat de l exercici i que, abans de començar, descarregaràs

Más detalles

FINAL NACIONAL NATACIÓ INDIVIDUAL I PER EQUIPS Igualada, 4 de juny de Índex.

FINAL NACIONAL NATACIÓ INDIVIDUAL I PER EQUIPS Igualada, 4 de juny de Índex. Índex. 1. Informació general... pàg. 3 2. Ubicació de la Final... pàg. 4 3. Horaris i funcionament de la final... pàg. 7 4. Ordre de les sèries... pàg. 10 5. Sèries de competició... pàg. 11 6. Normativa

Más detalles