18.00 h BINGO POPULAR, organitza Associació de veïns Gran Via h BINGO POPULAR al Parc del Centre del Poblenou, organitza la

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "18.00 h BINGO POPULAR, organitza Associació de veïns Gran Via h BINGO POPULAR al Parc del Centre del Poblenou, organitza la"

Transcripción

1 10 dijous h INAUGURACIÓ DE L EXPOSICIÓ DEL CAMERUN al Centre Cívic Can Felipa, organitza Grup de Solidaritat Poblenou i Centre Cívic Can Felipa h TROFEU VILA DE SANT MARTÍ: Primer equip Júpiter RCE Espanyol B al Centre Municipal Esportiu Júpiter (c. Agricultura, 238), organitza CE Júpiter h SOPAR de veïns al carrer Joan de Malta i celebració del CENTENARI de construcció de l edifici ( ), organitza Comunitat de veïns i veïnes edifici Gurugú i Associació de veïns i veïnes del Poblenou h GRAN NIT DE BALL 25è aniversari amb l Orquestra Chapó, organitza h INAUGURACIÓ de les festes i benvinguda a tot@s, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h NIT JOVE amb Stoy Ke Trino (Ska, rumba, punk), Naraina (rumba, fusió, rock) i DJ Xarnego (mestissatge) al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h BALL amb el grup ESQUITX, organitza Comissió de festes Passatge Cantí. 11 divendres h SCALÈXTRIC, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h MOSTRA DE PUNTAIRES, organitza Associació de veïns Gran Via h XVI TROBADA DE PUNTAIRES al c. Pujades, , organitza Secció Promoció de la Dona del Centre Moral i Cultural h VIII CURSA POPULAR SLOT al c. Marià Aguiló, 95, organitza Slot Club Poblenou h ESMORZAR/DINAR amb actuació del grup Els Cremat, organitza h HAVANERES amb peix fregit, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h ESMORZAR I HOMENATGE A LA GENT GRAN amb pastisset i rom cremat de postres, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h BOTIFARRA AMB SEQUES (socis), organitza Associació de veïns Gran Via h CONCURS DE PETANCA 1ª eliminatòria (només per a socis), organitza h BINGO POPULAR, organitza Associació de veïns Gran Via h BINGO POPULAR al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h DEMOSTRACIÓ I CLASSE OBERTA DE COUNTRY, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h DIA DEL BON VEÍ, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h HAVANERES, organitza Associació de veïns Gran Via - Espronceda - Perú.

2 21.00 h ENTREPANS «Peccata minuta», organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h SOPAR, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h CONCERT estel lar amb Splac i Shakty I&I a l Espai Jove (Pallars - Roc Boronat), organitza Colla de Diables del Poblenou. à Espai Jove à h BINGO inaugural, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h NIT DE CONCERTS, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h GRAN BINGO FAMILIAR, organitza Comissió de festes Diagonal h SOPAR: anxoves i escalivada al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h TEATRE MUSICAL LILÍ amb la Secció de Teatre i l Escola de Dansa «Carles Ibáñez», dirigida per Carles Ibáñez al c. Pujades, , organitza Centre Moral i Cultural h BALL I CANYA amb l Orquestra Chapó, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h DISCO MÒBIL, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h ACTUACIÓ del grup The Great Toad (Gripaus), música swing - western, al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h PERFORMANCE de rumba i salsa amb el Duo Rumba Bona i el DJ Mac Habana, h BALL Esquitx, organitza Plaça Ramon Calsina h DISCO MÒBIL J. B. Mir, organitza Comissió de festes Passatge Cantí. 12 dissabte Tot el dia COMERÇ AL CARRER a Llull - Pallars - Marià Aguiló, organitza Associació de Comerciants de Marià Aguiló de Dalt h a h VII CONCURS de dibuix ràpid infantil MIQUEL SIMÓ a la Rambla del Poblenou, 49 (de 9.00 h a h Lliurament de fulls blancs; h Entrega de premis; tots els participants seran obsequiats amb un gelat gentilesa del Tío Che), organitza Associació d Art del Poblenou amb la col laboració del Tío Che i Llamins h JÚPITER SALUT, proves i diagnòstics a Can Felipa, organitza la Comissió Centenari Júpiter h TORNEIG DE PETANCA al Parc del Centre, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h a h VII TROBADA D INTERCANVI de Plaques de Cava / V RÀPIDES D ESCACS / GIMCANA Atreveix-te a gaudir, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h TALLER D ENGALANAR BALCONS a la Rambla del Poblenou - Ramon Turró, organitza Coordinadora d Entitats del Poblenou h II CONCENTRACIÓ DE COTXES CLÀSSICS I VETERANS, h RASTRILLO d objectes de segona mà, h PARTIT DE FUTBOL triangular semifinal, organitza Plaça Ramon Calsina.

3 11.30 h CERCAVILA DE COTXES CLÀSSICS I VETERANS pels carrers Amistat, Bilbao, Taulat, Rambla del Poblenou i Amistat, h FESTA DE L ESCUMA al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h TRABUCAIRES I XARANGA pels carrers del barri, organitza Plaça Ramon Calsina h PERCUSSIÓ AL CARRER, organitza Associació de Comerciants de Marià Aguiló de Dalt h INAUGURACIÓ DE L EXPOSICIÓ «Barcelona-Mataró 1848, Bogatell-Poblenou 1989», en record dels 20 anys de l enderroc de l estació del Poblenou, al c. Marià Aguiló, 129, organitza Casal Despertaferro d ERC del Poblenou- Besòs h a h PINTURA CORPORAL sobre paper (infantil) a Pujades - Llull - Marià Aguiló, organitza Associació de Comerciants de Marià Aguiló de Dalt h VERMUT POPULAR al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h a h JOCS PER A INFANTS I ADOLESCENTS: Crate Stacking i futbolí humà (a partir de deu anys; fes el teu equip i participa-hi!), a Bilbao - Pallars, organitza Agrupament Escolta Rakxa. à Espai Jove à h a h PARC INFLABLE INFANTIL: Una atracció per a tu i per a la teva edat, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h BALL PER A LA TERCERA EDAT a l Ateneu Colon (Pujades, 171), organitza Ateneu Colon h ANIMADOR INFANTIL Carles Cuberes, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h II TORNEIG DE PING-PONG a Llull - Pallars - Marià Aguiló, organitza Associació de Comerciants de Marià Aguiló de Dalt h INAUGURACIÓ de l Exposició de treballs realitzats en els tallers a la Sala Polivalent (c. Llull, ), organitza Casal Gent Gran Taulat Can Saladrigas h TRACA D INICI de Festa Major, organitza Comissió de festes Diagonal h EXPOSICIÓ dels treballs dels tallers a la Rambla del Poblenou, 49, organitza Associació d Art Poblenou h BINGO POPULAR, organitza Associació de veïns Gran Via h PEL LÍCULA INFANTIL al c. Marià Aguiló, 129, organitza Casal Despertaferro d ERC del Poblenou-Besòs h CERCAVILA DEL PREGÓ amb els Gegants, el Lloro del 36, el Drac, la Víbria, el Drac Petit i els Diables del Poblenou. Sortida de Can Saladrigas (Llull, Rambla - Ramon Turró, Pujades) fins al Centre Moral, organitza Coordinadora d Entitats del Poblenou (vegeu pàg. 39 itinerari) h PARXÍS INFANTIL, organitza h PREGÓ de Festa Major a càrrec de Jordi Fargas i Baltà, des del balcó del Centre Moral i Cultural del Poblenou (c. Pujades, ), organitza Coordinadora d Entitats del Poblenou h INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ-CONCURS FOTOGRÀFIC al c. Llull, 184, organitza Agrupació Excursionista Icària h LECTURA DELS TRADICIONALS VERSOTS al Centre Moral i Cultural (c. Pujades, 178), organitza Colla de Diables del Poblenou.

4 20.00 h INAUGURACIÓ de la Festa major, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h EXHIBICIÓ OBERTA DE COUNTRY EN LÍNIA a càrrec del Taller de Country del Centre a la rotonda Rambla del Poblenou amb Pujades (participació lliure i oberta), organitza Taller de Country del Centre Moral i Cultural h INAUGURACIÓ DE L EXPOSICIÓ POBLENOU-PALESTINA a la sala d Exposicions del Centre Cívic Can Felipa, organitza Coordinadora d Entitats del Poblenou h XIII PREGÓ ALTERNATILLES del Poblenou a la Rambla del Poblenou - Llull, organitza Colla de Diables del Poblenou h SOPAR de germanor, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h SOPAR de germanor, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h SOPAR al carrer, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h ENTREPANS «Peccata minuta», organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h SOPAR, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h BOTIFARRADA, organitza Plaça Ramon Calsina h SOPAR de Festa Major a la Ludoteca M. Gràcia Pont (Rambla del Poblenou, 77-91, interior), organitza Esplai La Flor de Maig h VIII KASPA SATURDAY FEVER a la Rambla del Poblenou - Llull, organitza Colla de Diables del Poblenou h CERCATASQUES I CONCERT amb PD capità (rumba) i PD Xeriff (ska) a Pallars - Bilbao, organitza Associació Popular Octubre. à Espai Jove à h a h CONCURS DE PESCA a les platges Nova Mar Bella, Mar Bella i Bogatell (entrega de trofeus a les h a la seu social del CE Monopol (Rambla del Poblenou, 74 bis), organitza Societat de Pesca Mar Bella del Poblenou h SOPAR de germanor amb audiovisual sorpresa, organitza Amistat - Castanys h SOPAR POPULAR: pa amb tomàquet i pernil, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h SOPAR a la Rambla del Poblenou, 75, organitza Ciberaula Poblenou h SOPAR de veïns, organitza h SOPAR de veïns, organitza Associació de veïns Gran Via - Espronceda - Perú h SOPAR al Parc del Centre del Poblenou (taules i cadires gratuïtes, cal reserva al local de l Associació fins al dijous 10), organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h FESTIVAL Mod and Power Pop + Digital Party amb Blow up (Madrid), Chest (Barcelona) i Digital 21 (Madrid) al c. Pallars - Roc Boronat, organitza l Associació Cultural La Raspa del Poblenou. à Espai Jove à h SOPAR al carrer, organitza Associació de Comerciants de Marià Aguiló de Dalt i Associació i Amics Marià Aguiló (Passatge Ebre) h SOPAR de Festa Major amb ball amenitzat per Ricard al pati del Centre (c. Pujades, ), organitza Centre Moral i Cultural h HAVANERES i rom cremat amb Mar Blava, organitza Plaça Ramon Calsina h BALL amb el Duet Axis, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h BALL Phoenix Band, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat.

5 23.00 h GRAN NIT DE BALL amb l Orquestra Chapó, organitza Comissió de festes Diagonal h BALL I CANYA amb l Orquestra Aquàrium, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h BALL amb l Orquestra Memory, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h BALL CONJUNT Millennium, organitza Associació de veïns Gran Via h BALL amb molta marxa amb la Discoteca Mòbil Supernova al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h CONCURS DE DISFRESSES relacionades amb el món del cinema, h MÚSICA, BALL I festa, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h RUA de participants i ENTREGA DE PREMIS (infantil i adults), h BALL amb l Orquestra Sándalo, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h DISCOTECA amb música de pel lícules i èxits actuals amb DJ Òscar, 13 diumenge 8.00 h TRACA per a despertar tothom, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h TRACA matinera, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h TRACA matinera al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h TRACA d inici, organitza Plaça Ramon Calsina h MATINADES I TRAQUES pels carrers i places del Poblenou h CURSA ATLÈTICA POBLENOU, organitza Associació de veïns Gran Via h CERCAVILA I CONCENTRACIÓ del CE Júpiter, descobriment d una PLACA COMMEMORATIVA i NOMENAMENT com a sòcia d honor de Teresa Sánchez a la pl. Dr. Josep Trueta, organitza Comissió Centenari Júpiter h MATÍ INFANTIL amb Grup d Animació per a totes les edats Pep Si Colen (12.00 h) i TALLERS de les entitats infantils i juvenils del barri a la pl. Sant Bernat Calbó, organitza Coordinadora d Entitats del Poblenou h TORNEIG SOCIAL DE PARTIDES RÀPIDES D ESCACS, a l Ateneu Colon (Pujades, 177) organitza Ateneu Colon h BRAONADA, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h VII FESTA MULTICULTURAL: Un Poblenou de tots colors al Parc del Centre del Poblenou, organitza Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal. Al matí hi haurà tallers per a infants i adults. Durant tot el dia: paradetes amb artesania, productes i cuina tradicional de diferents països, amb taules i cadires per a dinar h PARTIT DE FUTBOL FINAL, organitza Plaça Ramon Calsina h ACTUACIÓ del gimnàs Fòrum GYM, organitza Plaça Ramon Calsina h a h PORTES OBERTES a la Rambla Poblenou, 75, organitza Ciberaula Poblenou h a h MOSTRA DE MAQUETES DE TREN, organitza Plaça Ramon Calsina.

6 12.00 h CONCURS de pintar el cartell de Reis 2010, organitza Comissió de festes Diagonal h Els socis recollim les postres, organitza Comissió de festes Diagonal h JOCS TRADICIONALS D ANTANY, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h FESTA DE L ESCUMA DE COLORS, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h Sessió de CINEMA INFANTIL amb El libro de la selva, organitza Amistat - Castanys h ESPECTACLE DE TITELLES «El Para-Circo», organitza Plaça Ramon Calsina h INAUGURACIÓ DE L EXPOSICIÓ DE PINTURES a la Sala Mariné, organitza Casino l Aliança del Poblenou h CONCURS DE PAELLES, organitza Associació de veïns Gran Via h INAUGURACIÓ DE L EXPOSICIÓ DE PINTURA I ARTS APLICADES de la Secció Promoció de la Dona del Centre (c. Pujades, ), organitza Centre Moral i Cultural h XXIII APLEC DE SEQUES AMB BOTIFARRA, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h CONCURS DE CUINA, plat a cuinar: pollastre al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal (cal inscripció prèvia del 31 d agost al 12 de setembre). Obsequis per a tots els participants i premis per als plats guanyadors. Bases del concurs al local de l Associació.) h DINAR (taules i cadires gratuïtes) al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h DINAR POPULAR: pollastre a l ast, xips i cava, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h Animació Infantil amb el grup Carles Cubelles, organitza Gran Via - Perú - Esproceda h BINGO, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h FESTA per a la gent gran. Grup de Country de l AV Diagonal Mar, organitza Plaça Ramon Calsina h MOSTRA de ball a càrrec de Soniquete Flamenco, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h INFANTIL amb Gil i els Ratataplam, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h TRUCS DE MÀGIA amb Mag Kitus, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h ACTUACIÓ del Centro Boliviano Catalán Grup de Ball Tinkuna, Diamu (percussió senegalesa) i Indo-España Asociación Cultural (Ball bangra) al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal (VII FESTA MULTICULTURAL) h TEATRE MUSICAL LILÍ amb la Secció de Teatre i l Escola de Dansa «Carles Ibáñez», dirigida per Carles Ibáñez (c. Pujades, ), organitza Centre Moral i Cultural h DISCO Show Fun Party Infantil, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h BINGO, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda.

7 18.30 h BINGO POPULAR, organitza Associació de veïns Gran Via h ACTUACIÓ de Encuentros amb berenar per a la tercera edat, organitza h ACTUACIÓ de Marcos, organitza Plaça Ramon Calsina h TEATRE Marònia, organitza Casino l Aliança del Poblenou h BINGO, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h TEATRE AL CARRER a Pallars - Bilbao, organitza Associació Popular Octubre. à Espai Jove à h BINGO, organitza Passatge Cantí h BINGO, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat. 14 dilluns h CONTACONTES, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h JOCS POPULARS I DE TAULA per a nens i nenes, pares i mares, h JOCS per a la mainada, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h JOCS INFANTILS, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h CONCURS DE FANG INFANTIL, organitza Comissió de festes Diagonal h CONCURS DE DÒMINO, PARXÍS I REMIGIO per als socis, organitza h ACTIVITATS INFANTILS, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h FESTIVAL DE JOVES MAGS amb Albert Llorens i Adrián Arbondo a la rotonda de la Rambla del Poblenou amb Ramon Turró, organitza Casino l Aliança del Poblenou h a h EXPOSICIÓ DELS TREBALLS A LA CIBERAULA a la Rambla Poblenou, 75 (fins al divendres 18), organitza Ciberaula Poblenou h BERENAR INFANTIL al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h ESPECTACLE INFANTIL amb Dandy Clowns i l espectacle Show Time al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h CINEMA A LA FRESCA a Bilbao - Pallars, organitza l Associació Popular Octubre. à Espai Jove à h BINGO, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h CINEMA A LA FRESCA, cine d humor El jovencito Frankestein, 15 dimarts h INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS CURS , organitza Ludoteca M. Gràcia Pont h PALLASSOS I TITELLES amb 3/4 de Quinze, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h CONCURS DE DIBUIX patrocinat per Àmbit viatges, organitza Plaça Ramon Calsina.

8 18.00 h CONCURS de dibuix, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h JOCS INFANTILS, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h TALLER ARTÍSTIC de confecció de marcs per a fotografies, organitza h CONCURS PETANCA 2ª eliminatòria, organitza Comissió de festes Diagonal h CONCURS DE DIBUIX I FANG / CONCURS DE CARTELLS Cavalcada de Reis 2010, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h CONCURS INFANTIL de dibuix al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h ACTIVITATS INFANTILS, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h TALLER PER A ADULTS amb La Llum de l establiment La Torreta (inscripció prèvia del 31 d agost al 10 de setembre) al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h SARDANES: Cobla Ciutat de Terrassa a la rotonda de la Rambla del Poblenou amb Ramon Turró, organitza Casino l Aliança del Poblenou h RECITAL DE POESIA «Finestra Encesa» de Joan Margarit a càrrec d Assumpta Bruguera, amb acompanyament musical de Núria Bonet i imatges de Xavier Saragossa a l Escola la Mar Bella, organitza Coordinadora d Entitats del Poblenou h a h CINEMA A LA FRESCA a Bilbao - Pallars, organitza Agrupament Escolta Rakxa i Grup Promotor del Casal de Joves del Poblenou. à Espai Jove à h EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DEL XIX CONCURS FOTOGRÀFIC. Tema del concurs: Festa Major Bac de Roda - Diagonal 2008 (fotografies fetes a l espai del Parc del Centre durant la Festa Major de l any passat), organitza Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h ENTREPANS «Peccata minuta», organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h IV MOSTRA DE CINEMA SOCIAL I DOCUMENTAL a l Agrupació Excursionista Icària (c. Llull, 184), organitza Associació Cultural La Raspa del Poblenou h BINGO, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h XVIII FESTIVAL DELS ARTISTES DEL CARRER, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h BALL IRLANDÈS Grup Delorgan, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h GRAN NIT DE CINEMA, organitza Comissió de festes Diagonal h CINEMA A LA FRESCA, cine de ciència-ficció Blake Runner, h havaneres amb el grup «Sierra y Mar», organitza Perú - Espronceda - Gran Via. 16 dimecres h BALL PER A LA TERCERA EDAT, a l Ateneu Colon (Pujades, 177) organitza Ateneu Colon h MÀGIA I CIRC amb Gafasolta, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger.

9 17.30 h PALLASSOS amb el duet Betty i Perla, h TREBALLS DE FANG, organitza Plaça Ramon Calsina h TALLER DE DRACS VOLADORS: construcció de rèpliques de l Estendard de la Colla del Drac, per a nens i nenes de 6 a 9 anys acompanyats d un adult, a la rotonda de la Rambla del Poblenou amb el Casino (inscripcions gratuïtes per ordre d arribada; 20 places; cal portar roba que es pugui embrutar), organitza Colla del Drac del Poblenou h JOCS populars, organitza Comissió de festes Marià Aguiló h CONCURS INFANTIL de disfresses, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h ESPECTACLE INFANTIL amb 3/4 de Quinze, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h XOCOLATADA, h ACTIVITATS INFANTILS, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h GRAN XOCOLATADA, organitza Comissió de festes Diagonal h ACTUACIÓ INFANTIL Dandy Clowns (pallassos i titelles), organitza h BERENAR-SOPAR I FESTA per a la gent gran al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h ENTREPANS «Peccata minuta», organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h IV MOSTRA DE CINEMA SOCIAL I DOCUMENTAL: documental Mirades desvelades i pel lícula La Haine a l Agrupació Excursionista Icària (c. Llull, 184), organitza Associació Cultural La Raspa del Poblenou h BALL Grup Sanremo (inclou àpat fred), organitza Casino l Aliança del Poblenou h SOPAR popular i QUINTO popular a Pallars - Bilbao, organitza Associació Popular Octubre. à Espai Jove à h ESPECTACLE de cançó i humor amb Coral (transformista), Elisabeth (sexy vedette) i Victoria Ocaña (cantant) al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h BINGO, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h BINGO, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h BINGO, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h CINEMA A LA FRESCA, cine de terror Posesión infernal, organitza Amistat - Castanys. 17 dijous h BALL PER A LA TERCERA EDAT, a l Ateneu Colon (Pujades, 177) organitza Ateneu Colon h ACTIVITAT INFANTIL taller de creativitat, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h FINALS DE CONCURS DÒMINO, REMIGIO I PARXÍS, organitza h ANIMACIÓ INFANTIL amb el Show de Coco, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h XOCOLATADA INFANTIL patrocinada per Mardel-PA, organitza Plaça Ramon Calsina.

10 17.30 h TALLER DE DRACS VOLADORS: construcció de rèpliques de l Estendard de la Colla del Drac, per a nens i nenes de 6 a 9 anys acompanyats d un adult a la rotonda de la Rambla del Poblenou amb el Casino (cal haver-se inscrit dimecres), organitza Colla del Drac del Poblenou h CERCAVILA DE DRACS VOLADORS amb bengales i música: els nens que s han construït el seu drac podran portar-lo a la cercavila, acompanyats pels músics de la Colla del Drac a la Rambla del Poblenou - Joncar - Llull, organitza Colla del Drac del Poblenou h CONCURS DE FANG, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h DISCOTECA INFANTIL, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h CONCURS DE DIBUIX INFANTIL, organitza Comissió de festes Diagonal h TALLERS INFANTILS i la tradicional XOCOLATADA, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h FESTA INFANTIL amb regals per als que es disfressin, organitza Associació de veïns Gran Via h XOCOLATADA al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h CONCURS DE DIBUIX tema: Reis Mags d Orient, organitza Amistat - Castanys h ACTIVITATS INFANTILS, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h ACTIVITATS D ARTISTES a Pallars - Bilbao, organitza Associació Popular Octubre. à Espai Jove à h KARAOKE al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h ENTREPANS «Peccata minuta», organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h CONCERT DE LA BANDA MUNICIPAL de Barcelona al Casino l Aliança del Poblenou, organitza Coordinadora d Entitats i Casino de l Aliança h BINGO, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h CONCURS DE TRUITES I CONCERT Cesk Freixas (cantautor) i Carlitos El Rateta (rumba) a Pallars - Bilbao, organitza Associació Popular Octubre. à Espai Jove à h BINGO, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h OBRA TEATRAL, a l Ateneu Colon (Pujades, 177), organitza Ateneu Colon h MAPS BUSCA UNA ESTRELLA, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h HAVANERES amb peix fregit, organitza Comissió de festes Diagonal h HOMENATGE AL REI DEL POP Michael Jackson: projecció de la pel lícula El Mago de oz, videoclips Jackson 5, Bad i Thriller i concert del 1990, h REAGGE SARDY PARTY a l Espai Jove (Pallars - Roc Boronat), organitza Colla de Diables del Poblenou. à Espai Jove à 18 divendres

11 16.30 h BALL PER A LA TERCERA EDAT, a l Ateneu Colon (Pujades, 177), organitza Ateneu Colon h CAMPIONAT DE BARCELONA DE PARTIDES RÀPIDES D ESCACS, inscripció gratuïta, trofeus per als tres primers classificats a l Ateneu Colon (Pujades, 177), organitza Ateneu Colon h a h INTERCANVI DE JOGUINES de segona mà a la Ludoteca M. Gràcia Pont (Rambla del Poblenou, 77-91, interior), organitza Esplai La Flor de Maig h GIMCANA I JOCS INFANTILS a la pl. Ramon Calsina, organitza l Escola Grèvol h JOCS infantils, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h TALLER DE PINTURES INFANTIL, pintar samarreta, organitza h FINALS DE PETANCA, organitza Comissió de festes Diagonal h XOCOLATADA INFANTIL, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h PORTES OBERTES. INAUGURACIÓ dels espais del barri dedicats a la creació, organitza Hangar i Top h TORNEIG DE BITLLES CATALANES al c. Marià Aguiló, 129, organitza Casal Despertaferro d ERC del Poblenou-Besòs h KARAOKE per a nens i nenes d 1 a 99 anys, organitza Amistat - Castanys h BINGO de tarda al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h GRAN SOPAR, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h SOPAR, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h Recuperem les forces amb PA AMB TOMÀQUET I PERNIL (gratuït per als socis) al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h SOPAR de germanor, organitza CEIP Acàcies h BINGO JAMÓN a Can Felipa, organitza Colla de Diables del Poblenou h SOPAR amb aperitiu musical: actuació de Maite Estrada (soprano), Daniel Morales (baríton) i Jordi Armengol (piano), organitza Casino l Aliança del Poblenou h CONCERT a l Espai Jove (Bilbao - Pallars), organitza Associació Popular Octubre. à Espai Jove à h BINGO de nit al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h SOPAR POPULAR: frankfurt, cervesa i xips, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h SOPAR de carmanyola al carrer (c. Marià Aguiló, 129), organitza Casal Despertaferro d ERC del Poblenou-Besòs h CONCURS Potser vals per algo?, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h HAVANERES, cremat i bingo de comiat amb el Grup Xarxa, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h GRAN BINGO FAMILIAR, organitza Comissió de festes Diagonal -

12 22.00 h GRAN SOPAR ESPECTACLE amb recital de Moncho i humor amb Pep Plaza, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h SOPAR de veïns, organitza Associació de veïns Gran Via - Espronceda - Perú h CINEMA A LA FRESCA, musical de Broadway Cats, organitza Amistat - Castanys h FESTA ALTERNATIVA DJ Discotecario Ricard, organitza Plaça Ramon Calsina h BINGO, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h BALL amb l Orquestra Aquàrium, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h BALL CONJUNT Esquitx, organitza Associació de veïns Gran Via h MÚSICA, BALL I FESTA, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h DISCO MÒBIL J.B. Mir, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h ESPECTACLE de varietats amb Joaquim Matas (màgia i humor) i Dandy Clowns (espectacle d ombres i 3D) al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h GUATEQUE amb música de tots els temps des de 1950 a 2009 amb els DJ Max Vinil i Pavo Show, h N SISTA. La cumbre de los necios a la plaça Ramon Calsina. 19 dissabte Tot el dia COMERÇ AL CARRER a Llull - Pallars - Marià Aguiló, organitza Associació de Comerciants de Marià Aguiló de Dalt h II CAMPIONAT de F7 Històrics del Poblenou amb la participació de categories inferiors dels clubs CD Monopol, AT Poblenou, CF Martinenc i CE Júpiter al CEM Vila Olímpica, organitza CET 10 i Eix Transversal h SCRABBLE al carrer amb la col laboració de l Associació de Jugadors de Scrabble (AJS) al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h TROBADA DE PUNTAIRES I RASTRILLO d objectes de segona mà, h EXHIBICIÓ DE BALDUFES a Llull - Pallars - Marià Aguiló, organitza Associació de Comerciants de Marià Aguiló de Dalt i Amics de la Baldufa h TORNEIG D ESCACS a Llull - Pallars - Marià Aguiló, organitza Associació de Comerciants de Marià Aguiló de Dalt i Ateneu Colon h BROCANTERS AL CARRER a Pujades - Llull - Marià Aguiló, organitza Associació de Comerciants de Marià Aguiló de Dalt h INTERCANVI DE LLIBRES a Pujades - Llull - Marià Aguiló, organitza Associació de Comerciants de Marià Aguiló de Dalt h a h HANDBOL a la pl. Sant Bernat Calbó, organitza Handbol Poblenou h JOCS DE TAULA per a adults (parxís, dòmino ) al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h CAMPIONAT PARTIDES RÀPIDES D ESCACS a la pl. Ramon Calsina, organitza Club d Escacs Diagonal Mar h ESCUMA per a nens i nenes i per als adults més atrevits, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda.

13 12.30 h VERMUT POÈTIC amb el Malabarista de paraules a l Espai Cultural la Fundició (c. Pallars, 178), organitza Associació Cultural La Raspa del Poblenou h CONCURS de cuina i vermut, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h LLIURAMENT DE PREMIS de totes les festes al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h CONCURS D ALLIOLI (cal portar els estris) a l Espai Cultural la Fundició (c. Pallars, 178), organitza l Associació Cultural La Raspa del Poblenou h FIDEUÀ POPULAR (cal comprar tiquets el dia 12 al c. Pallars - Roc Boronat, a partir de les h) a l Espai Cultural la Fundició (c. Pallars, 178), organitza l Associació Cultural La Raspa del Poblenou h BALL PER A LA TERCERA EDAT, a l Ateneu Colon (Pujades, 177) organitza Ateneu Colon h PINTEM el cartell de Reis i XOCOLATADA, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h CINEMA de tarda: cine de l oest Río bravo, organitza Amistat - Castanys h XOCOLATADA, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h BINGO POPULAR, organitza Associació de veïns Gran Via h CONCURS DE DIBUIX, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h TXANGU I LA CANÇÓ DE L ESCOPINYA de Miquel Rof amb música d Alfred Tapscott; adaptació: Carme Canet; direcció: Teresa Navarro, Aina Bertran, Eulàlia Giol, Elisabet Boigas i Guillem Àrias; a càrrec de la Secció Teatre Infantil (c. Pujades, ), organitza Centre Moral i Cultural h HAVANERES a la pl. Prim, organitza Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou h MERCAT DE FESTA MAJOR al mercat del Poblenou, organitza Eix Comercial Poblenou h SOPAR: pollastre a l ast, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h SOPAR al carrer, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h SOPAR, organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h VII SOPAR de germanor, organitza pl. Ramon Calsina h SOPAR de Festa Major davant de la parròquia (c. Ramon Turró, 130), organitza Parròquia Sant Francesc d Assís h CONCERT a Bilbao - Pallars, organitza Agrupament Escolta Rakxa, Assemblea Joves Poblenou, Associació Popular Octubre, Casal de Joves Poblenou. à Espai Jove à h SOPAR al carrer (c. Llull, 184), organitza Agrupació Excursionista Icària h SOPAR de gala, h SOPAR POPULAR: botifarra amb seques, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h SOPAR de veïns, organitza Veïns Llull - Rambla - Llacuna i Penya Farigola h CONCERT DE GÒSPEL a benefici d Intermón Oxfam, organitza Casino l Aliança del Poblenou.

14 21.30 h CORREFOC de Festa Major, inici a pl. Prim, recorregut per la Rambla del Poblenou amb els Diables, l Estarrufat, la Víbria i l Estarrufadet, organitza Coordinadora d Entitats h SOPAR de veïns, organitza h SOPAR de veïns, organitza Associació de veïns Gran Via - Espronceda - Perú h SOPAR de Festa Major (informació i reserves al local de l Associació) al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h LLUÏMENT DELS DIABLES a la Rambla del Poblenou, 75, organitza Ciberaula Poblenou h BALL amb el trio Toma Nota, organitza Plaça Ramon Calsina h BALL PARADÍS, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h NIT DE BALL amb l Orquestra Pennsilvània, organitza Comissió de festes Diagonal h BALL I CANYA amb l Orquestra Aquàrium, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h BALL amb l Orquestra Impacto, organitza Associació de veïns Gran Via h MÚSICA, BALL I FESTA, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h BALL amb l Orquestra Chapó, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h BINGO (sorteig d un sopar per a dues persones), organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h BALL amb l Orquestra Swing Latino al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h DISCOTECA amb so Disco Funky i grans èxits, organitza Amistat - Castanys h ACTUACIÓ MUSICAL: Tribut als Rolling Stones, organitza Comissió de festes Passatge Cantí. 20 diumenge h SANTA MISSA a la plaça, organitza Associació de veïns Gran Via h PLANTADA DE GEGANTS, XXIX Trobada de gegants al Poblenou a la Rambla Jove - Sancho de Ávila, organitza Coordinadora d Entitats h CONCENTRACIÓ DE HARLEY DAVIDSON i recorregut pel barri, organitza Plaça Ramon Calsina h VI TORNEIG DE FUTBOL de Festa Major: Copa Coordinadora d Entitats (CE Monopol - Arrabal Gramanet B) al Camp Agapito Fernández - Platja de la Mar Bella, organitza Coordinadora d Entitats i CE Monopol h TALLER d elaboració d instruments de percussió a la rotonda de la Rambla del Poblenou amb Doctor Trueta, organitza Associació Biniki Espectacles i Ateneu Popular La Flor de Maig h a h GRAN PARC D ATRACCIONS INFANTIL, organitza Comissió de festes Diagonal h a h PORTES OBERTES a la Ciberaula (Rambla Poblenou, 75), organitza Ciberaula Poblenou h CERCAVILA DE GEGANTS, recorregut per la Rambla del Poblenou fins a la pl. Sant Bernat Calbó, organitza Coordinadora d Entitats.

15 12.00 h HOMENATGE a la tercera edat, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h DIADA CASTELLERA amb Castellers de Barcelona, Castellers de Sabadell i Xicots de Vilafranca al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h ARTS AL CARRER: música, teatre i gestual a la rotonda de la Rambla del Poblenou amb Doctor Trueta, organitza Associació Biniki Espectacles i Ateneu Popular La Flor de Maig h FALCONS DE BARCELONA. Perú - Espronceda - Gran Via h TXANGU I LA CANÇÓ DE L ESCOPINYA de Miquel Rof amb música d Alfred Tapscott; adaptació: Carme Canet; direcció: Teresa Navarro, Aina Bertran, Eulàlia Giol, Elisabet Boigas i Guillem Àrias; a càrrec de la Secció Teatre Infantil (c. Pujades, ), organitza Centre Moral i Cultural h FESTA DE L ESCUMA, organitza Plaça Ramon Calsina h FESTA DE L ESCUMA, organitza Comissió de festes Diagonal h HOMENATGE a la tercera edat, organitza Associació de veïns Gran Via h EXHIBICIÓ DE COUNTRY amb el Grup de Dones de Can Saladrigas i Les Supremes, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h VERMUT POPULAR, organitza Dr. Trueta - Badajoz - Granada h VERMUT per als veïns (i, a continuació, per als que vulguin dinar al carrer, hi haurà taules i cadires), organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h GRAN DINAR, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h BARBACOA ESPECIAL per a la Comissió de festes, organitza Amistat - Castanys h PAELLA POPULAR (tiquets a la Farmàcia Vila), organitza Comissió de festes Rambla Jove - Sancho de Ávila - Tànger h BALL PER A LA TERCERA EDAT, a l Ateneu Colon (Pujades, 177) organitza Ateneu Colon h a 20.00h GRAN PARC D ATRACCIONS INFANTIL, organitza h CANÇÓ LÍRICA I CATALANA amb Gregori, organitza Comissió de festes Passatge Cantí h INFANTIL amb els TURURUT, després GUERRA D AIGUA, organitza Comissió de festes Marià Aguiló - Llull - Joncar h ESPECTACLE INFANTIL, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h BINGO, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h TITELLES I PALLASSOS Dandy Clowns, organitza Associació de veïns Gran Via h GRAN BALLADA DE SARDANES amb la Cobla La Principal de Collblanc - Baix Llobregat i la participació de colles veteranes a la rotonda Rambla del Poblenou - Pujades, organitza Centre Moral i Cultural h HAVANERES amb Port Bo (a la mitja part se servirà el tradicional cremat de rom), organitza Casino l Aliança del Poblenou h HAVANERES amb Roca Grossa (amb cremat de rom i pastes) al Parc del Centre del Poblenou, organitza la Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h FI DE FESTA, organitza Marià Aguiló - Joncar - Amistat h TRACA final de festes,

16 20.30 h LLIURAMENT DE PREMIS, organitza Comissió de festes Diagonal h GRAN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS per Pirotècnia Igual i COPA DE CAVA de final de festa, organitza Comissió de festes Pallars - Espronceda h COMIAT de Festa Major de traca i mocador al Parc del Centre del Poblenou, organitza Comissió de festes Bac de Roda - Diagonal h CERCAVILA DE CLOENDA de Festa Major de la Rambla del Poblenou - Pujades fins a la Platja del Bogatell, organitza Coordinadora d Entitats h TRACA de fi de Festa Major, organitza Comissió de festes Diagonal h CASTELL DE FOCS a la platja del Bogatell, organitza Coordinadora d Entitats. Important: Les comissions de carrers es reserven el dret de canvi de qualsevol acte comunicant-ho amb antelació.

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

10 dimecres. 11 dijous

10 dimecres. 11 dijous 10 dimecres 21.00 h a 2.00 h C O N C E RT «E S CA L FANT MOTO R S», a la plaça Can Felipa; org a n i t z a Agrupament Escolta Rakxa. ESPAI JOVE 11 dijous 10.00 h XV TROBADA DE PUNTAIRES, al carrer de Pujades,

Más detalles

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre Dimecres, 30 d agost de 2017 Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre 19.30 h Obertura de la 26a Tómbola de la Solidaritat Carrer de Jesús, 15 Org.: Mans Unides 20 h Pregó de Festa Major a càrrec de

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora:

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora: EL RAVAL FESTES DE BARRI Organitza: Hi col labora: SALUTACIÓ av DEL RAVAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET En medio del verano llegan nuestras fiestas de barrio, con un aire fresco! Unas fiestas en las que

Más detalles

DIVENDRES 4 DE SETEMBRE

DIVENDRES 4 DE SETEMBRE DIVENDRES 4 DE SETEMBRE 18.30 h // 75è Homenatge a la gent gran 20 h // Pregó de Festa Major Actuació de l entitat Mogoda gospel i pregó a càrrec de la cantant Elena Gadel (Envelat, en cas de pluja) 21

Más detalles

19:00 - Pregó de Festa Major a càrrec dels Pastorets de La Floresta. 19:30 - Concert Corals. 20:30 - Coca i cava per a tothom

19:00 - Pregó de Festa Major a càrrec dels Pastorets de La Floresta. 19:30 - Concert Corals. 20:30 - Coca i cava per a tothom Divendres 14 de juliol de 2017: Inscripcions: - Per formar una colla per les Olimpíades Bandarres heu d enviar un correu a: bandarreslafloresta@gmail.com. I si voleu participar al dinar popular us podeu

Más detalles

Dissabte 25 d agost. XXIV TROBADA GEGANTERA Hora: Plantada: 17:30 h Sortida: 18:30 h Lloc: Plaça de les Escoles

Dissabte 25 d agost. XXIV TROBADA GEGANTERA Hora: Plantada: 17:30 h Sortida: 18:30 h Lloc: Plaça de les Escoles Dissabte 25 d agost IV TRAVESSA DE NATACIÓ: TRAVESSA LLARGA (2.200 metres) CARGOLADA (600 metres) Hora: a les 10:00 h Inscripcions: Fins el 23 d agost a l Oficina de Turisme, pavelló d esports o www.travessalescala.org

Más detalles

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Concert d'any nou Harold Lloyd amb l Orquestra Julià Carbonell Diumenge, 3 de gener A la 1 del migdia Al Teatre L'Amistat Ho organitza: Associació de la

Más detalles

PROGRAMA DE FESTA MAJOR 2015

PROGRAMA DE FESTA MAJOR 2015 12 de Juny 21:30H PREGÓ DE FESTA MAJOR a càrrec del Mercat de la Guineueta CAN CARRERES 22H SIMBIRUTA, XXI FESTIVAL JOVE DE LA GUINEUETA Balkan Paradise Orchestra Moskeperras Grup de Teatre CJGuineueta

Más detalles

21 h. NIT JOVE DE CONCERTS AMB SOTRAC, BULLIT, NO MORE LIES i BIPOLAR

21 h. NIT JOVE DE CONCERTS AMB SOTRAC, BULLIT, NO MORE LIES i BIPOLAR DIVENDRES 28 DE JULIOL 22:15 h. SARDANES AMB LA COBLA ROSSINYOLETS Organitza: Agrupació d amics de la Sardana Escenari davant la Cambra de Comerç 23 h. XXII CAMINADA LA NOCTURNA Organitza: Centre Excursionista

Más detalles

Festa PARAGUAI-PERU. de l 1 al 5 de juny

Festa PARAGUAI-PERU. de l 1 al 5 de juny Festa Major PARAGUAI-PERU, 2017 de l 1 al 5 de juny Festa Major, PARAGUAI-PERU 2017 Dimecres, 31 de maig 14 h Dinar del Casal de Gent Gran Paraguai Perú Per celebrar la cloenda d activitats. Proposta exclusiva

Más detalles

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Dissabte 6 de Febrer www.lloret.cat 16.00 h 12.00 h www.blanes.cat Dissabte 20 de Febrer www.tossademar.cat Divendres 5 de Febrer De 10

Más detalles

AQUEST ESTIU. Camp d en Grassot-Gràcia Nova Del 18 al 28 de juny FESTA MAJOR 2015

AQUEST ESTIU. Camp d en Grassot-Gràcia Nova Del 18 al 28 de juny FESTA MAJOR 2015 AQUEST ESTIU Camp d en Grassot-Gràcia Nova Del 18 al 28 de juny FESTA MAJOR 2015 DIJOUS, 18 DE JUNY PORXO CENTRE CÍVIC LA SEDETA 10 h. VI Campionat de Botifarra de La Sedeta de Comerciants de Nova Travessera

Más detalles

CARNAVAL A TRINITAT VELLA

CARNAVAL A TRINITAT VELLA TRINITAT VELLA Dijous 4 de febrer Concurs de truites 18h Tast-Concurs, amb diversos premis 15-17h Inici: Sortida carrer Maré de Déu de Lorda Recorregut: carrer Ausona, Via Bàrcino, carrer Foradada, Turó

Más detalles

CARNAVAL 2018 Vilafranca del Penedès del 8 al 16 de febrer DO Carnaval 15 anys de Bacanal!

CARNAVAL 2018 Vilafranca del Penedès del 8 al 16 de febrer DO Carnaval 15 anys de Bacanal! PROGRAMA D ACTES Dijous 8 de febrer, DIJOUS GRAS Dijous Gras L ARRIBADA DEL REI 19:00 h, c. del Nord (cantonada c. Montserrat) CARNAVAL 2018 Arribada de S.M. el Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca amb

Más detalles

Centenari dels gegants

Centenari dels gegants Centenari dels gegants Aquest any es conmemora el centenari dels gegants de Viserta de Monistrol de Montserrat. Una celebració plena d actes que no us podeu perdre. Monistrol és una vila rica en costums

Más detalles

Benvolguts Canyellencs i Canyellenques,

Benvolguts Canyellencs i Canyellenques, Benvolguts Canyellencs i Canyellenques, No fa tants dies escoltava una cançó al inici de l estiu que amb la seva lletra deia; No hi ha res més gran del poble que la seva Festa Major, ens vestim de gal

Más detalles

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución.

PROGRAMA DE FIESTAS. SÁBADO 30 de julio. DOMINGO 31 de julio. 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. PROGRAMA DE FIESTAS SÁBADO 30 de julio 10:00.- Almuerzo para todas las Peñas en la Plaza Constitución. 11:00 a 13:00- Juegos Infantiles en la Plaza Els Hostals organizado por la Asociación de Joves Cabanes.

Más detalles

FESTA MAJOR. Del 18 al 21 de juliol de 2013 PROGRAMA D ACTES

FESTA MAJOR. Del 18 al 21 de juliol de 2013 PROGRAMA D ACTES FESTA MAJOR Del 18 al 21 de juliol de 2013 PROGRAMA D ACTES Dijous, 18-7 30 tarda: Inici de la Festa Major amb la sortida i cercavila dels gegants de l AVV Jaume I i Lionor, acompanyats pel grup de grallers

Más detalles

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016

PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 PROGRAMA DE FESTEJOS 2016 13 DE FEBRER DISSABTE 16:00 SOLEMNE EXALTACIÒ INFANTIL DE LA NOSTRA FALLERA MAJOR INFANTIL NORA GALLEGO I TABERNER, ACOMPANYADA DE LA SEUA CORT D HONOR 18:00 SOLEMNE EXALTACIÒ

Más detalles

PROGRAMA D ACTES. Dijous, 27 d abril de 2017

PROGRAMA D ACTES. Dijous, 27 d abril de 2017 Dijous, 27 d abril de 2017 I Concurs d Aparadors Tossa Flor de Mar a diferents establiments comercials de la vila. Els aparadors romandran decorats fins el 7 de maig. Concurs de Rams de Flors 16:00 h a

Más detalles

ACTIVITATS ESTIU VILA-SECA, LA PINEDA.

ACTIVITATS ESTIU VILA-SECA, LA PINEDA. ACTIVITATS ESTIU 2009. VILA-SECA, LA PINEDA. JULIOL. LA PINEDA Dimecres 1 Dijous 2 19.30h. A l Estany CONCERT: EGGAR SCHOOL CINE CLUB INFANTIL: SPACE JAM Divendres 3 ESPECTACLE INFANTIL : AARON MÀNIGA

Más detalles

NO VIUS LA FESTA MAJOR

NO VIUS LA FESTA MAJOR NO VIUS LA FESTA MAJOR SI NO ET MAMULLES AMB LA COLLA ETIQUETA NS A LA TEVA FOTO I DEMOSTRA-HO! Fes servir el hashtag FM: 7-11/9 DIMECRES 7 A les 18 hores, a la Biblioteca de Viladecans CONTACONTES: CONTES

Más detalles

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA

PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS ESPARREGUERA 2014-2015 PROGRAMACIÓ DE NADAL I REIS D ESPARREGUERA 2014-2015 Fins al 15 de desembre RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JOGUINES Caserna de la Policia Local Org. Policia Local

Más detalles

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014

FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 FESTA MAJOR RIUDARENES DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE 2014 Salutació Ara un pas, ara un altre. Aquesta és una expressió molt utilitzada per un escriptor de casa nostra i a la que li podem donar diferents interpretacions.

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

Programació DIMECRES 3 D AGOST. 9.00h

Programació DIMECRES 3 D AGOST. 9.00h 9.30h 10.30h 11.00h 12.00h 17.00h 19.30h 21.00h 22.00h 23.00h 23.30h 1.00h Disparada de la traca d inici de les. Lloc: Plaça del Pare Cirera Repartiment del típic Panoli. Concentració de les pubilles a

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

Us desitjo uns dies plens de bons moments!! Visca la Festa Major i Visca Montgat! L Alcalde Francesc Garcia Arrocha

Us desitjo uns dies plens de bons moments!! Visca la Festa Major i Visca Montgat! L Alcalde Francesc Garcia Arrocha Benvolguts veïns i veïnes, Com a alcalde, em plau saludar-vos amb motiu de la Festa Major de Sant Jordi 2015 que, com cada any, presenta un programa farcit d activitats de tota mena perquè tots els montgatins

Más detalles

#QuelaFestaTAcompanyi

#QuelaFestaTAcompanyi #QuelaFestaTAcompanyi Dissabte 25 de Febrer 16.00h Diumenge 26 de Febrer 12.00h www.lloretdemar.cat Diumenge 26 de Febrer 17.00h www.blanes.cat Dissabte 11 de Març 16.30h www.tossademar.cat Divendres 24

Más detalles

Fira de comerç i entitats

Fira de comerç i entitats DIJOUS 13 DE JUNY JUEVES 13 DE JUNIO 18:30h Com commemorem el 50 aniversari del nostre barri? Parlem-ne. El 50 aniversario es una oportunidad para dar a conocer el barrio de Montornés Norte, mejorar su

Más detalles

t hi esperem Activitats Viladrau juliol agost setembre octubre novembre Estiu Bandoler Espai Montseny Fira de la Castanya Punt Jove

t hi esperem Activitats Viladrau juliol agost setembre octubre novembre Estiu Bandoler Espai Montseny Fira de la Castanya Punt Jove 2014 Activitats Viladrau juliol agost setembre octubre novembre Estiu Bandoler Espai Fira de la Castanya Punt Jove Excursions Exposicions ny Serrallonga Bruixes Festival Marcos Redondo Amanida Sound Poesia

Más detalles

Ajuntament de Cardona

Ajuntament de Cardona Ajuntament de Cardona DIUMENGE 7 DE SETEMBRE 12:00 Pregó Institucional de Festa Major 2014 a càrrec d Isona Passola i Vidal, productora, guionista i directora de cinema, presidenta de l Acadèmia del Cinema

Más detalles

VIU L ESPORT AL CARRER

VIU L ESPORT AL CARRER 2016 VIU L ESPORT AL CARRER VÒLEI PLATJA AL PARC CENTRAL Pistes obertes del 27 de juny al 7 de setembre Escola de vòlei platja per a infants de 8 a 12 anys Del 4 de juliol al 26 d agost De dilluns a divendres

Más detalles

Esto nos demuestra que cada vez somos más y que la participación, aunque a paso lento, es cada vez mayor.

Esto nos demuestra que cada vez somos más y que la participación, aunque a paso lento, es cada vez mayor. la festa! Saludos un año más! Nos volvemos a encontrar con más marcha que nunca, quizás porque empezamos a ver los resultados de tantos años de lucha por tener un barrio digno o tal vez porque este año

Más detalles

XXXIII Marxa Popular

XXXIII Marxa Popular XXXIII Marxa Popular Hi haurà esmorzar pels participants. Col.labora Associació Excursionista de Quart. Recorregut 12 km. Inici: 8h. Inscripcions: 7:30h. Preu: 8 Sortida i arribada al pavelló de Quart.

Más detalles

Festa Major de Sils 2016

Festa Major de Sils 2016 Festa Major de Sils 2016 Sants Cosme i Damià Del 23 al 26 de setembre de 2016 45 ORGANITZA L ASSOCIACIÓ PER A L ORGANITZACIÓ DE FESTES I ACTIVITATS CULTURALS DE SILS 46 Divendres 23 de setembre Durant

Más detalles

FESTES DE SA COMA I SON CURT

FESTES DE SA COMA I SON CURT FESTES DE SA COMA I SON CURT Del 8 al 15 d agost de 2012 Salutacions del Batle És un plaer pel meu dirigirme novament a tots es veïns i visitants des nostre municipi, però especialment a vosaltres, veïns

Más detalles

AGENDA D ACTIVITATS D ABRERA

AGENDA D ACTIVITATS D ABRERA AGENDA D ACTIVITATS D ABRERA JULIOL 2017 - Núm. 236 JULIOL destacats AGENDA D ACTIVITATS D ABRERA Festes Majors de Barris Ca n Amat Del 7 al 9 de Juliol Santa Maria de Vilalba Del 27 al 30 de Juliol Les

Más detalles

CASAL JOSEP TRUETA. Del 5 d'octubre al 18 de desembre Inscripcions: del 14 al 25 de setembre

CASAL JOSEP TRUETA. Del 5 d'octubre al 18 de desembre Inscripcions: del 14 al 25 de setembre CASAL JOSEP TRUETA Del 5 d'octubre al 18 de desembre Inscripcions: del 14 al 25 de setembre TALLERS GRATUÏTS DIES HORARI ARTS ESCÈNIQUES DILLUNS 16.00-18.00 COSTURA DIMARTS 16.00-18.00 CERÀMICA INICIAL

Más detalles

cartell guanyador del 4rt Concurs de Cartells de la Festa Major de Sarral autora: Judit Bartra

cartell guanyador del 4rt Concurs de Cartells de la Festa Major de Sarral autora: Judit Bartra cartell guanyador del 4rt Concurs de Cartells de la Festa Major de Sarral autora: Judit Bartra Salutació La calor de l estiu ha tornat una altra vegada i ja fa uns dies que a mitja tarda esperem l arribada

Más detalles

PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2015

PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2015 PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2015 DIVENDRES 31 DE JULIOL 18 h. Passada de gegants i capgrossos Organitza: Colla Gegantera Ganxona Sortida de la plaça de Terol i arriba al Passeig del Mar (davant l Ajuntament).

Más detalles

Aina Casugas ( 9 anys ) i Carla Alconchel (7 anys )

Aina Casugas ( 9 anys ) i Carla Alconchel (7 anys ) Aina Casugas ( 9 anys ) i Carla Alconchel (7 anys ) FESTA MAJOR DEL BARRI DE NAVAS 2012 DIVENDRES 4 21:00 Hs CASAL DE LA GENT GRAN DE NAVAS LA DE NAVAS Sopar de Germanor de totes les entitats i veïns del

Más detalles

Dissabte h Torneig de petanca, a. 10 h Joc de la botifarra Cal inscripció previa a: (amb premi) Pavellons Güell

Dissabte h Torneig de petanca, a. 10 h Joc de la botifarra Cal inscripció previa a: (amb premi) Pavellons Güell Dissabte 7 9 h X Torneig special Hockey + Pavelló Poliesportiu Municipal L Illa FC Barcelona (hoquei) i Districte de les Coordinació Escola Moragas 9.30 h 17è Open d Escacs Les - 3r Memorial Francesc Muñoz

Más detalles

Del 2 de juny al 29 de juliol a Sant Vicenç dels Horts

Del 2 de juny al 29 de juliol a Sant Vicenç dels Horts Del 2 de juny al 29 de juliol a Sant Vicenç dels Horts Divendres 2 de juny Concert I Want U Back, tribut a Michael Jackson Lloc: parc del Mamut Venux 2 Dissabte 3 de juny Concert escenificat amb Vox Harmonica

Más detalles

Paraules de Festa Major. Ballet de Déu

Paraules de Festa Major. Ballet de Déu Ballet de Déu Dansa tradicional que es balla després de l ofici. També es coneix amb el nom de ballet de quatre, perquè es balla per parelles agrupades de dues en dues. A Ribes es va deixar de ballar cap

Más detalles

a la Garrotxa PLANESTIUEJA els teus plans d estiu a LES PLANES D HOSTOLES

a la Garrotxa PLANESTIUEJA els teus plans d estiu a LES PLANES D HOSTOLES a la Garrotxa PLANESTIUEJA els teus plans d estiu a LES PLANES D HOSTOLES Festa de les Terres de l Ebre Quico el Célio, el noi i el mut de Ferreries 24 anys fa que reivindiquen l orgull dels nadius de

Más detalles

UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL

UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL UN NADAL PER COMPARTIR A SANT ANDREU. ENTRA A BCN.CAT/NADAL Tipografia: Anna Vives Sumant Capacitats ACTIVITATS DE NADAL DISTRICTE SANT ANDREU SANT ANDREU LA FIRA DE NADAL 12, 13, 14 i 15 de desembre 11

Más detalles

Serveis de Promoció de la Ciutat Promoció Econòmica

Serveis de Promoció de la Ciutat Promoció Econòmica ACTIVITATS DEL SHOPPING NIGHT 2014 Premià de Mar Espectacle de màgia A l estand de Bicis Baula. Gran Via de Lluís Companys ( davant de la paret de Can Horari: de 20:30 a 21:00 Organitza: Bicis Baula Tastets

Más detalles

S a. Ajuntament de Sant Lluís. Regidoria de Festes

S a. Ajuntament de Sant Lluís. Regidoria de Festes Progr ant S a ama ama Joan Sant de 200 6 Lluís Ajuntament de Sant Lluís Regidoria de Festes Patrocinadors: Edita: Ajuntament de Sant Lluís Imprimeix: Editorial Menorca, SA - T. 971 35 16 00 DL: ME-227/2006

Más detalles

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat Santa Joana Lleida, 15 de maig de 2014 Programa d activitats Setmana de solidaritat Introducció. El dia 15 de maig celebrem a la nostra escola, i també a les altres escoles Lestonnac de la resta del món,

Más detalles

Festa Major dels barris La Salut i Vallcarca. Del 4 al 13 de setembre de 2015

Festa Major dels barris La Salut i Vallcarca. Del 4 al 13 de setembre de 2015 Festa Major dels barris La Salut i Vallcarca Del 4 al 13 de setembre de 2015 Benvolgudes veïnes i veïns. Els propers dies tindrà lloc la Festa Major de La Salut, Vallcarca i Els Penitents, que serà una

Más detalles

19.30 h Inauguració de les exposicions de Fires i Festes Lloc: Índex Organitza: Regidoria de Cultura

19.30 h Inauguració de les exposicions de Fires i Festes Lloc: Índex Organitza: Regidoria de Cultura DIUMENGE 30 D'AGOST 18.00 h Festa de la Fil loxera dels avis Lloc: pa3 de la Casa dels avis Organitza: Ajuntament de Sant Sadurní d Anoia Col labora: Associació Festa de la Fil loxera, Diables Se m'n Refum

Más detalles

LA SARDANA DE L ANY 2015

LA SARDANA DE L ANY 2015 Concert Final LA SARDANA DE L ANY 2015 Centre de Congressos Andorra la Vella 7 de maig, dos quarts de 6 de la tarda ORGANITZA: COL LABORA: PROGRAMA Dia 7 de maig de 2016 DINAR DE GERMANOR A les 13h al

Más detalles

AGENDA D ACTIVITATS LA SEGARRA

AGENDA D ACTIVITATS LA SEGARRA AGENDA D ACTIVITATS LA SEGARRA 1-15 de febrer 2017 Dijous 2 de febrer Sessió informativa. Formació suvencionada per a treballadros. Curs de director de Lleure Hora: 16 hores Lloc: Ajuntament de Guissona

Más detalles

S A N T P E R E P E S C A D O R AGENDA ESTIU-VERANO-SUMMER JUNY-JUNIO-JUNE

S A N T P E R E P E S C A D O R AGENDA ESTIU-VERANO-SUMMER JUNY-JUNIO-JUNE S A N T P E R E P E S C A D O R AGENDA ESTIU-VERANO-SUMMER JUNY-JUNIO-JUNE 2016 Divendres 3 de juny - 3/06 Beach Club - Kite Beach Tel. 664 449 449 Beach Club - Kite Beach Tel. 664 449 449 Dissabte 4

Más detalles

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016 PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME 2016 *Durant tots el dies de festa, l'edifici del Prado estarà obert de 13.00 a 16.00 hores i de 21.30 a 24.30 hores, aproximadament, per tal d'acollir aquelles persones

Más detalles

LA GALERA Del 5 al 14 D AGOST

LA GALERA Del 5 al 14 D AGOST FESTES MAJORS 2016 LA GALERA Del 5 al 14 D AGOST Narcís Galià Curto Activitats prefestes 2016 Dissabte 23 de juliol 8 00 h Muntatge plaça de bous i tot seguit esmorzar per als muntadors. Dissabte 30 de

Más detalles

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ

DIJOUS 25 DE FEBRER DIUMENGE 28 DE FEBRER DISSABTE 5 DE MARÇ DIUMENGE 6 DE MARÇ DILLUNS 7 DE MARÇ DIJOUS 25 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, corts d honor, falleres

Más detalles

CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES. Per a més informació: ORGANITZATS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL

CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES. Per a més informació:  ORGANITZATS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL 2015 CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES Per a més informació: www.sabadell.cat/educacio TS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL CASALS ESCOLA PIA DE SABADELL ESPLAI CAN COLAPI c. de l Escola Pia, 92 del

Más detalles

PROGRAMA D ACTES. Diumenge. dimecres

PROGRAMA D ACTES. Diumenge. dimecres PROGRAMA D ACTES Diumenge 5 9.00 h CONCURS DE PESCA de Festa Major als marges del riu Segre, organitzat per la Societat de Pescadors Esportius de Balaguer. En acabar, es farà el lliurament dels premis

Más detalles

CASTELL PLATJA D ARO i S AGARÓ AGENDA D ACTIVITATS Juliol 2014

CASTELL PLATJA D ARO i S AGARÓ AGENDA D ACTIVITATS Juliol 2014 CASTELL PLATJA D ARO i S AGARÓ AGENDA D ACTIVITATS Juliol 2014 Del 21 de juny al 31 d agost Mini Club Infantil-Ludoteca 11-14 h i 16-19 h Platja Gran (c/empordà) Platja d Aro Adreçat a infants de 3 a 12

Más detalles

Estiu Jove Barberà del Vallès 2017

Estiu Jove Barberà del Vallès 2017 Estiu Jove Barberà del Vallès 2017 Del 27 de Juny al 22 de Juliol del 2017 Activitats gratuïtes per a joves de 16 a 30 anys Espai Jove La Roma Via Sant Oleguer, 6 Tel 937189328 Barberà del Vallès Horari:

Más detalles

CORPUS. el concert en millors condicions i comoditat.

CORPUS. el concert en millors condicions i comoditat. corpus 2008 CORPUS Continua l esperit de festa popular, participativa, oberta i plural, que guanya espais de trobada, amplia i diversifica l oferta d activitats per fer-la més extensiva, més àmplia i més

Más detalles

Les Santes Esportives 2015

Les Santes Esportives 2015 Les Santes Esportives 2015 Dissabte, 11 de juliol 19 h / Centre Municipal d Esports El Sorrall SINCROSANTES Organitza: Associació Esportiva Sincro Mataró Dimecres, 15 de juliol A partir de les 8.30 h /

Más detalles

A les 18:30 TAI TXI a la Plaça de Sant Miquel. a càrrec de ANEOGx (Prepara t per les festes i omple t de bones energies)

A les 18:30 TAI TXI a la Plaça de Sant Miquel. a càrrec de ANEOGx (Prepara t per les festes i omple t de bones energies) Divendres 22 A les 18:30 TAI TXI a la Plaça de Sant Miquel a càrrec de ANEOGx (Prepara t per les festes i omple t de bones energies) A les 19:00 BICICLETADA pel barri, (del barri fins el casc antic d Olot

Más detalles

I Concurs de fotografia Concurs de pintura ràpida Divendres 15 d abril Amused Here Again

I Concurs de fotografia Concurs de pintura ràpida Divendres 15 d abril Amused Here Again La Fira Mercat del Ram obre les portes un any més al recinte del Parc Prudenci Bertrana. Una nova distribució on hi trobareu expositors, entitats i un ampli ventall d activitats t esperen els dies 15,

Más detalles

Ajuntament de Cardona

Ajuntament de Cardona Ajuntament de Cardona DIMARTS 8 DE SETEMBRE 20:30 Pregó institucional de Festa Major 2015 a càrrec de Ramon Gener, músic i divulgador musical, presentador del programa de televisió Òpera en texans. Al

Más detalles

FESTA MAJOR PUIGDÀLBER 2013 DIES 29, 30 DE NOVEMBRE, 1 i 2 DE DESEMBRE

FESTA MAJOR PUIGDÀLBER 2013 DIES 29, 30 DE NOVEMBRE, 1 i 2 DE DESEMBRE FESTA MAJOR PUIGDÀLBER 2013 DIES 29, 30 DE NOVEMBRE, 1 i 2 DE DESEMBRE DIVENDRES 29 A 2/4 11 de la nit, a l'auditori de l'ajuntament: PREGÓ DE LA FESTA MAJOR a càrrec de NÚRIA SOLÉ ORRI Seguidament: CASTELL

Más detalles

FESTA MAJOR 2011 RODA DE TER SETEMBRE

FESTA MAJOR 2011 RODA DE TER SETEMBRE FESTA MAJOR 2011 RODA DE TER 22-25 SETEMBRE PROGRAMA FESTA MAJOR RODA DE TER SETEMBRE 2011 DIJOUS 15 DE SETEMBRE 20.00 2N MEMORIAL JOAN COROMINAS NANO BASSAS Partit amistós CE Roda - AEC Manlleu (3a divisió)

Más detalles

PROGRAMA DE LES FESTES DEL BARRI DE NAVAS - DEL 8 AL 17 DE MAIG DEL 2015 (01/04/2015)

PROGRAMA DE LES FESTES DEL BARRI DE NAVAS - DEL 8 AL 17 DE MAIG DEL 2015 (01/04/2015) PROGRAMA DE LES FESTES DEL BARRI DE NAVAS - DEL 8 AL 17 DE MAIG DEL 2015 (01/04/2015) ACTIVITATS CONTINUADAS (17/04/2015) DEL 8 AL 31 DE MAIG LLOC: CENTRE CIVIC DE NAVAS EXPOSICIÓ DE FOTOGRACIES "MOÇAMBIC,

Más detalles

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015.

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015. 31 de gener i 1 de febrer de 2015 Reserves a partir de 6 places NENS des de 32,50 * Adults des de 41 * *Preu per persona i nit en règim de pensió completa per a grups a partir de 20 places. 10% d IVA inclòs

Más detalles

DEL 14 AL 23 D AGOST

DEL 14 AL 23 D AGOST DEL 14 AL 23 D AGOST VENDA DE CAMISETES Lloc de venda: oficina de turisme de s Illot, carrer dels Sipions, s/n Preu: 4 III CONCURS DE FOTOGRAFIA La temàtica són les festes de s Illot 2015 (relacionat amb

Más detalles

AGENDA ESPECIAL ESTIU Moianès

AGENDA ESPECIAL ESTIU Moianès AGENDA ESPECIAL ESTIU Moianès AGOST Divendres dia 1 d agost Castellcir. Al vespre a la Pl. de l Era, Nits de música a la fresca. Castellterçol. A les 8h de la tarda al Museu Prat de la Riba, Conferència

Más detalles

del 24 al 27 de maig de 2012 a la plaça Major

del 24 al 27 de maig de 2012 a la plaça Major del 24 al 27 de maig de 2012 a la plaça Major dijous de 17.30 a 21.00 h divendres, dissabte i diumenge de 10.00 a 13.30 h i de 17.30 a 21.00 h dissabte a les 23.00 h Nit temàtica DILLUNS 21 DE MAIG DE

Más detalles

DEL JUTGE SANTIAGO VIDAL DEMOCRÀCIA I DRET A DECIDIR EL NOSTRE FUTUR

DEL JUTGE SANTIAGO VIDAL DEMOCRÀCIA I DRET A DECIDIR EL NOSTRE FUTUR AGENDA SETEMBRE Dijous, 4 de setembre * A les 17.00h, a la sala auditori del centre cívic CONFERÈNCIA a càrrec DEL JUTGE SANTIAGO VIDAL DEMOCRÀCIA I DRET A DECIDIR EL NOSTRE FUTUR Organitza: Òmnium Ripollès

Más detalles

Dipòsit legal: B Sant Josep, del 19 al 21 de maig. Festes Majors L H spitalet

Dipòsit legal: B Sant Josep, del 19 al 21 de maig. Festes Majors L H spitalet Dipòsit legal: B.12610-2017 Sant Josep, del 19 al 21 de maig Festes Majors L H spitalet 2017 Arriba la Festa Major i és temps de sortir al carrer i de gaudir de la cultura, del barri i de la bona companyia;

Más detalles

Diumenge 6 de novembre 27a Caminada de la Pau a Solius. El tema serà La crisi: obstacle i camí? Organitza: Grup de Justícia i Pau.

Diumenge 6 de novembre 27a Caminada de la Pau a Solius. El tema serà La crisi: obstacle i camí? Organitza: Grup de Justícia i Pau. ACTIVITATS NOVEMBRE 2011 SANT FELIU DE GUÍXOLS Els dijous de 9.00 a 12.00 h Servei d assessorament psicològic gratuït a Sant Feliu de Guíxols. Al primer pis del Centre Cívic Vilartagues (SIAD). Cal reservar

Más detalles

FESTA MAJOR 2014 Del 5 al 13 de juliol

FESTA MAJOR 2014 Del 5 al 13 de juliol FESTA MAJOR 2014 Del 5 al 13 de juliol Divendres, 4 de juliol. FIC 22.00 h. Festival Intergeneracional de la Cançó 2014. Organitza: Regidoria de Joventut, col labora: Regidoria de Festes. 23 h. XIII Trofeu

Más detalles

Dimecres 17 d agost. La Capta als barris MOLÍ D EN ROVIRA, POBLE NOU, SANT JULIÀ I CENTRE

Dimecres 17 d agost. La Capta als barris MOLÍ D EN ROVIRA, POBLE NOU, SANT JULIÀ I CENTRE Dimecres 17 d agost 9.30 13 HORES. PLAÇA DE LA VILA Sortida de la Capta i obertura de la parada 18 21 HORES. DIFERENTS UBICACIONS La Capta als barris MOLÍ D EN ROVIRA, POBLE NOU, SANT JULIÀ I CENTRE 18

Más detalles

L Hospitalet,

L Hospitalet, L Hospitalet, 2016-17 Aquí teniu un avançament de les activitats més destacades del programa de Nadal. Hem volgut que conegueu les principals per tal que hi fiqueu cullerada. A partir del 12 de desembre,

Más detalles

FESTA MAJOR D ESTIU DE CALONGE Del 2 a l 11 de juliol de 2016

FESTA MAJOR D ESTIU DE CALONGE Del 2 a l 11 de juliol de 2016 FESTA MAJOR D ESTIU DE CALONGE Del 2 a l 11 de juliol de 2016 Dissabte, 2 de juliol 18 h. Funció de teatre: Ya era hora, a càrrec del grup de teatre del Casal L Amistat. A la Sala Fontova. Ho organitza:

Más detalles

FESTA MAJOR DE MONTBAU 2016 PROGRAMA D ACTES

FESTA MAJOR DE MONTBAU 2016 PROGRAMA D ACTES 1 Benvolgudes veïnes i benvolguts veïns de Montbau, Em plau acompanyar-vos en aquesta Festa Major, mostra de benestar col lectiu i de sintonia entre la gent que la viviu. Com veureu en el programa que

Más detalles

FESTA MAJOR, la festa de tots

FESTA MAJOR, la festa de tots ESPECIAL FESTA MAJOR Agosto 2013 RAMON JOSA, fotografía FESTA MAJOR, la festa de tots 2 La Voz de Castelldefels Especial Festa Major Es tiempo de FESTA MAJOR Nuestros vecinos nos animan a participar de

Más detalles

Besòs-Maresme. del 10 al 19 de juny de 2016 infants joves. músic gent gran

Besòs-Maresme. del 10 al 19 de juny de 2016 infants joves. músic gent gran a t s Fe r o j Ma Besòs-Maresme del 10 al 19 de juny de 2016 infants s c o sj joves r e l músic l e s pao t a gent gran rts B fa l l a ie míl s Benvolguts, Benvolgudes, Un any més tenim a les mans el programa

Más detalles

Estiu 2017 VIU L ESPORT AL CARRER

Estiu 2017 VIU L ESPORT AL CARRER Estiu 2017 VIU L ESPORT AL CARRER VÒLEI PLATJA AL PARC CENTRAL PISTES OBERTES AL PÚBLIC del 26 de juny al 7 de setembre De dilluns a divendres a partir de les 17 h Dissabtes i diumenges de 16 a 21 h CAMPUS

Más detalles

festa major de santa anna del 19 al 29 de juliol de 2014 castellvell del camp

festa major de santa anna del 19 al 29 de juliol de 2014 castellvell del camp festa major de santa anna del 19 al 29 de juliol de 2014 castellvell del camp Estimats convilatans, A ple estiu arriba la Festa Major en honor a la nostra patrona Santa Anna. Tots els membres de l ajuntament

Más detalles

18:30 h Tercer campionat obert d escacs Tercer campeonato abierto de ajedrez 19:00 h Festa popular Fiesta popular

18:30 h Tercer campionat obert d escacs Tercer campeonato abierto de ajedrez 19:00 h Festa popular Fiesta popular DISSABTE 29 D AGOST SÁBADO 29 DE AGOSTO 18:30 h Tercer campionat obert d escacs al Centre Cultural de Jesús. Col labora l associació cultural Amics dels Escacs. Inscripcions al mateix centre abans de començar.

Más detalles

Junta Local Fallera Burriana

Junta Local Fallera Burriana PROGRAMA OFICIAL FESTES DE SANT JOSEP 2017 DIJOUS 23 DE FEBRER EXPOSICIÓ DEL NINOT A les 19.30 hores Al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l assistència de la reina fallera, reina fallera infantil,

Más detalles

Dipòsit legal: B Gornal, del 29 de juny al 2 de juliol. Festes Majors L H spitalet

Dipòsit legal: B Gornal, del 29 de juny al 2 de juliol. Festes Majors L H spitalet Dipòsit legal: B.14154-2017 Gornal, del 29 de juny al 2 de juliol Festes Majors L H spitalet 2017 Arriba la Festa Major i és temps de sortir al carrer i de gaudir de la cultura, del barri i de la bona

Más detalles

AGENDA Tota la informació:

AGENDA Tota la informació: DE CARNAVAL- de l 11 al 25 de febrer DISSABTE 11 DE FEBRER Taller i ball de màscares en família El Consorci del Patrimoni de Sitges se suma a la festivitat del Carnaval proposant un taller i ball de màscares

Más detalles

IV VERTICAL KILOMETER VALLNORD- CPA

IV VERTICAL KILOMETER VALLNORD- CPA IV VERTICAL KILOMETER VALLNORD- CPA ARINSAL, 8 d octubre de 2017 Darrera prova de la Copa d Andorra de curses de muntanya 2017 Darrera prova de la Copa Verticals 3 Nacions Àreu-Auzat- Andorra- El Diumenge

Más detalles

Salutació. Gala Pin Ferrando Regidora del Districte de Ciutat Vella

Salutació. Gala Pin Ferrando Regidora del Districte de Ciutat Vella Salutació Comença la Festa Major del barri, dels carrers, dels veïns i veïnes, de tothom. A la Barceloneta ja fem molta vida al carrer, i ara és el moment de poder fer-ho amb alegria, per gaudir d allò

Más detalles

06 h. Trofeu ciutat de Dénia de curricà d altura. Organitza: Real Club Náutico Dénia.

06 h. Trofeu ciutat de Dénia de curricà d altura. Organitza: Real Club Náutico Dénia. FESTA MAJOR 2016 Del 9 al 17 de juliol Divendres, 8 de juliol 22 h. Festival intergeneracional de la Cançó 2016. Carrer de la Via. Dissabte, 9 de juliol 06 h. Trofeu ciutat de Dénia de curricà d altura.

Más detalles

Salutació de Festa Major

Salutació de Festa Major Salutació de Festa Major Fidel a la seva cita de cada any, arriba la Festa Major de Montcada i Reixac. Aquí hi trobareu totes les activitats que les entitats i l Ajuntament hem dissenyat per fer gaudir

Más detalles