AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DILLUNS 23 DE GENER DELEGACIONS

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DILLUNS 23 DE GENER DELEGACIONS"

Transcripción

1 VALENCIA, DILLUNS 23 DE GENER DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DILLUNS 23 DE GENER DELEGACIONS -08:30 hores: El regidor de Comerç, Control Administratiu, Espai Públic i Relacions amb els Mitjans, Carlos Galiana, es reunix amb el director de Cinema Jove, Carlos Madrid. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 2a planta. -09:30 hores. La regidora d Igualtat, Polítiques Inclusives, i Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, es reunix amb el secretari autonòmic de Justícia, Ferran Puchades. Ciutat Administrativa 9 d Octubre. Torre 4. Carrer de Castán Tobeñas, :00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, l'intendent general en cap de la Policia Local, José Serrano, i l'intendent general de Trànsit, Abelardo Gil, es reunixen amb el president, Francisco Dasí, i la gerent, Cristina Oliete, del Mercat Central de València. Central de la Policia Local. Avinguda del Cid, :00 hores. El regidor d'hisenda, Ramón Vilar, assistix a la presentació del Fons de Cooperació Municipal Palau de la Generalitat. -11:00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, es reunix amb el regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Mercats, Javier Scotto Di Tella, i amb l'intendent principal cap, José Martínez, de l'ajuntament de Dénia. Central de la Policia Local. Avinguda del Cid, hores. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, convoca a les seccions sindicals a la Comissió d'igualtat. A la reunió assistix la regidora d Igualtat, Polítiques Inclusives i Inserció SocioLaboral, Isabel Lozano. Sala de la Mesa General de Negociació. Ajuntament, 2a planta. -12:00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, assistix a la reunió de la comissió mixta de la Càtedra Protecció Ciutadana-Policia Local de València, de la Universitat de València. Edifici del Rectorat. Avinguda de Blasco Ibáñez, :00 horas. El regidor de Conservació d'àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, es reunix amb el regidor d'espai Públic, Carlos Galiana, i la directoraconservadora del Parc Natural de l'albufera, Paloma Mateache. Regidoria de Govern Interior. Ajuntament, 2a planta.

2 -13:00 hores. El regidor d'hisenda, Ramón Vilar, informa sobre els assumptes tractats en la Comissió d'hisenda i altres temes d'actualitat. Sala de premsa municipal. -13:00 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, es reunix amb el president de Fira València, José Vicente González, el president de CEVISAMA, Manuel Rubert i altres directius de Fira València. Primera Tinença d'alcaldia. Ajuntament, 1a planta. -13:30 horas. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, es reunix amb la regidora de Personal de l'ajuntament de Paiporta, Beatriz Jiménez. Regidoria de Govern Interior. Ajuntament, 2a planta. -16:30 hores La regidora d Igualtat, Polítiques Inclusives, i Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, es reunix amb representants de l associació Avalcab València. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabacalera. Pati A 2a. Carrer d Amadeu de Savoia, :15 hores. La regidora d Igualtat, Polítiques Inclusives, i Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, es reunix amb representants de l associació La Saleta. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabacalera. Pati A 2a. Carrer d Amadeu de Savoia, :00 hores. La regidora d Igualtat, Polítiques Inclusives, i Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, es reunix amb la directora del Centre de Servicis Socials Sant Joan de Déu. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabacalera. Pati A 2a. Carrer d Amadeu de Savoia, :00 hores. La regidora d Esports, Maite Girau, acompanyada d altres membres de l equip de govern, assistix a la Gala de l'esport Yo Soy Noticia.es de la Comunitat Valenciana. Palau de les Arts. -20:00 hores. El regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, assistix a la inauguració de l exposició Alares: Falles al natural. Espai Josep Alarte del Museu Faller de València. Plaza de Mont-Olivet, 4. COMISSIONS INFORMATIVES -09:00 hores. Comissió d'hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General i Desenvolupament Econòmic Sostenible. -10:00 hores. Comissió de Desenvolupament Urbà, Vivenda i Mobilitat.

3 GRUP MUNICIPAL COMPROMÍS -19:00 hores. La regidora del Grup Municipal Compromís, Pilar Soriano, es reunix amb els vocals de Compromís en les Juntes Municipals de Districte. Seu del Grup Municipal Compromís. Carrer del Convent de Sant Francesc, 2, 1a planta. GRUP MUNICIPAL POPULAR -19:00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular, Cristóbal Grau, assistix a la Gala de l'esport Yo soy Noticia.es de la Comunitat Valenciana. Palau de les Arts. -20:00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular, Félix Crespo, assistix a la inauguració de l'exposició "Alares: Falles al Natural". Espai Josep Alarte del Museu Faller de València. Plaça de Mont-Olivet, 4. GRUP MUNICIPAL CIUTADANS -19:00 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans (C s), Fernando Giner, acompanyat pel regidor Manuel Camarasa, assistixen a la Gala de l'esport Yo soy Noticia.es de la Comunitat Valenciana. Palau de les Arts.

4 VALENCIA, LUNES 23 DE ENERO DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PARA HOY LUNES 23 DE ENERO DELEGACIONES -08:30 horas: El concejal de Comercio, Control Administrativo, Espacio Público y Relaciones con los Medios, Carlos Galiana, se reúne con el director de Cinema Jove, Carlos Madrid,. Despacho de la Concejalía. Ayuntamiento, 2ª planta. -09:30 horas. La concejala de Igualdad, Políticas Inclusivas, e Inserción Sociolaboral, Isabel Lozano, se reúne con el secretario autonómico de Justicia, Ferran Puchades. Ciutat Administrativa 9 d Octubre. Torre 4. Calle de Castán Tobeñas, :00 horas. La concejala de Protección Ciudadana, Anaïs Menguzzato, el intendente general jefe de la Policía Local, José Serrano, y el intendente general de Tráfico, Abelardo Gil, se reúnen con el presidente, Francisco Dasí, y la gerente, Cristina Oliete, del Mercado Central de Valencia. Central de Policía Local. Avenida del Cid, :00 horas. El concejal de Hacienda, Ramón Vilar, asiste a la presentación del Fondo de Cooperación Municipal Palau de la Generalitat. -11:00 horas. La concejala de Protección Ciudadana, Anaïs Menguzzato, se reúne con el concejal delegado de Seguridad Ciudadana, Movilidad y Mercados, Javier Scotto Di Tella, y con el intendente principal jefe, José Martínez, del Ayuntamiento de Dénia. Central de Policía Local. Avenida del Cid, horas. El concejal de Gobierno Interior, Sergi Campillo, convoca a las secciones sindicales a la Comisión de Igualdad. A la reunión asiste la concejala de Igualdad, Políticas Inclusivas e Inserción Sociolaboral, Isabel Lozano. Sala de la Mesa General de Negociación. Ayuntamiento, 2.ª planta. -12:00 horas. La concejala de Protección Ciudadana, Anaïs Menguzzato, asiste a la reunión de la comisión mixta de la Cátedra Protección Ciudadana-Policía Local de Valencia, de la Universidad de València. Edificio del Rectorado. Avenida Blasco Ibáñez, :00 horas. El concejal de Conservación de Áreas Naturales y Devesa-Albufera, Sergi Campillo, se reúne con el concejal de Espacio Público, Carlos Galiana, y la directora-conservadora del Parque Natural de la Albufera, Paloma Mateache. Concejalía de Gobierno Interior. Ayuntamiento, 2ª planta.

5 -13:00 horas. El concejal de Hacienda, Ramón Vilar, informa sobre los asuntos tratados en la Comisión de Hacienda y otros temas de actualidad. Sala de prensa municipal. -13:00 horas. La concejala de Desarrollo Económico Sostenible, Sandra Gómez, se reúne con el presidente de Feria Valencia, José Vicente González, el presidente de CEVISAMA, Manuel Rubert y otros directivos de Feria Valencia. Primera Tenencia de Alcaldía. Ayuntamiento, 1ª planta. -13:30 horas. El concejal de Gobierno Interior, Sergi Campillo, se reúne con la concejala de Personal del Ayuntamiento de Paiporta, Beatriz Jiménez. Concejalía de Gobierno Interior. Ayuntamiento, 2ª planta. -16:30 horas La concejala de Igualdad, Políticas Inclusivas, e Inserción Sociolaboral, Isabel Lozano, se reúne con representantes de la asociación Avalcab Valencia. Despacho de la Concejalía. Edificio de Tabacalera. Patio A. 2ª planta. Calle de Amadeu de Savoia, :15 horas. La concejala de Igualdad, Políticas Inclusivas, e Inserción Sociolaboral, Isabel Lozano, se reúne con representantes de la asociación La Saleta. Despacho de la Concejalía. Edificio de Tabacalera. Patio A 2.ª planta. Calle de Amadeu de Savoia, :00 horas. La concejala de Igualdad Políticas, Inclusivas, e Inserción Sociolaboral, Isabel Lozano, se reúne con la directora del Centro de Servicios Sociales San Juan de Dios. Despacho de la Concejalía. Edificio de Tabacalera. Patio A, 2ª planta. Calle de Amadeu de Savoia, :00 horas. La concejala de Deportes, Maite Girau, acompañada de otros miembros del equipo de gobierno, asisten a la Gala del Deporte Yo Soy Noticia.es de la Comunitat Valenciana. Palau de les Arts. -20:00 horas. El concejal de Cultura Festiva y presidente de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, asiste a la inauguración de la exposición Alares: Fallas al natural. Espai Josep Alarte del Museo Fallero de Valencia. Plaza de Monteolivete, 4. COMISIONES INFORMATIVAS -09:00 horas. Comisión de Hacienda, Coordinación Jurídica, Inspección General y Desarrollo Económico Sostenible. -10:00 horas. Comisión de Desarrollo Urbano, Vivienda y Movilidad.

6 GRUPO MUNICIPAL COMPROMÍS -19:00 horas. La concejala del Grupo Municipal Compromís, Pilar Soriano, se reúne con los vocales de Compromís en las Juntas Municipales de Distrito. Sede del Grupo Municipal Compromís. Calle del Convent de Sant Francesc, 2, 1ª planta. GRUPO MUNICIPAL POPULAR -19:00 horas. El concejal del Grupo Municipal Popular, Cristóbal Grau, asiste a la Gala del Deporte de la Comunidad Valenciana YoSoyNoticia.es. Palau de les Arts. -20:00 horas. El concejal del Grupo Municipal Popular, Félix Crespo, asiste a la inauguración de la exposición "Alares: Falles al Natural". Espai Josep Alarte del Museo Fallero de Valencia. Plaza de Monteolivete, 4. GRUPO MUNICIPAL CIUDADANOS -19:00 horas. El portavoz del Grupo Municipal Ciudadanos (C s), Fernando Giner, acompañado por el concejal Manuel Camarasa, asisten a la Gala del Deporte Yo soy Noticia.es de la Comunidad Valenciana. Palau de les Arts.

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 19 DE GENER JUNTA DE GOVERN LOCAL

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 19 DE GENER JUNTA DE GOVERN LOCAL VALÈNCIA, DIVENDRES 19 DE GENER DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 19 DE GENER JUNTA DE GOVERN LOCAL -09:30 hores. Sessió ordinària. Sala de Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta. COMISSIONS

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 13 DE MARÇ ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 13 DE MARÇ ALCALDIA VALÈNCIA, DIMARTS 13 DE MARÇ DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 13 DE MARÇ ALCALDIA -13:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 19 DE SETEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 19 DE SETEMBRE ALCALDIA VALÈNCIA, DIMARTS 19 DE SETEMBRE DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 19 DE SETEMBRE ALCALDIA -12:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, participa en l'obertura de Fira Hàbitat València 2017.

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DILLUNS 23 D ABRIL ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DILLUNS 23 D ABRIL ALCALDIA VALÈNCIA, DILLUNS 23 D ABRIL DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DILLUNS 23 D ABRIL ALCALDIA -13:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del director general del Consorci 2007 de la Marina

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 16 DE DESEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 16 DE DESEMBRE ALCALDIA VALÈNCIA, DIVENDRES 16 DE DESEMBRE DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 16 DE DESEMBRE ALCALDIA -09:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Protecció Ciutadana,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 8 MARÇ ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 8 MARÇ ALCALDIA VALÈNCIA, DIMECRES 8 DE MARÇ DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 8 MARÇ ALCALDIA -11:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 17 D ABRIL ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 17 D ABRIL ALCALDIA VALÈNCIA, DIMARTS 17 D ABRIL DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 17 D ABRIL ALCALDIA -11:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep els alumnes de 4t de Primària del CEIP Vicente Gaos. Hemicicle

Más detalles

VALÈNCIA, DIVENDRES 2 DE FEBRER DE 2018

VALÈNCIA, DIVENDRES 2 DE FEBRER DE 2018 VALÈNCIA, DIVENDRES 2 DE FEBRER DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 5 DE FEBRER ALCALDIA Divendres, dia 2-19:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 20 DE DESEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 20 DE DESEMBRE ALCALDIA VALÈNCIA, DIMECRES 20 DE DESEMBRE DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 20 DE DESEMBRE ALCALDIA -13:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de l'equip de govern, assistix al vi d'honor

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 24 DE GENER ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 24 DE GENER ALCALDIA VALENCIA, DIMARTS 24 DE GENER DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 24 DE GENER ALCALDIA -13:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, visita l Escola d Art Superior de Disseny de València (ESAD),

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 27 DE SETEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 27 DE SETEMBRE ALCALDIA VALÈNCIA, DIMECRES 27 DE SETEMBRE DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 27 DE SETEMBRE ALCALDIA -11:00 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 25 DE JUNY

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 25 DE JUNY VALÈNCIA, DIVENDRES 22 DE JUNY DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 25 DE JUNY COMISSIONS INFORMATIVES Dilluns, dia 25-09:00 hores. Comissió d'hisenda, Coordinació Jurídica,

Más detalles

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA GABINET DE COMUNICACIÓ AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 1 DE FEBRER

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA GABINET DE COMUNICACIÓ AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 1 DE FEBRER AJUNTAMENT DE VALÈNCIA GABINET DE COMUNICACIÓ (Agenda en castellà en pàgina 3) València, divendres 29 de gener de 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 1 DE FEBRER ALCALDIA

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 18 DE GENER ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 18 DE GENER ALCALDIA VALÈNCIA, DIJOUS 18 DE GENER DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 18 DE GENER ALCALDIA -13:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi,

Más detalles

VALÈNCIA, DIVENDRES 2 DE MARÇ DE 2018

VALÈNCIA, DIVENDRES 2 DE MARÇ DE 2018 VALÈNCIA, DIVENDRES 2 DE MARÇ DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 2 DE MARÇ ALCALDIA -12:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep a la presidenta del Col legi Oficial de Veterinaris de

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 6 DE FEBRER ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 6 DE FEBRER ALCALDIA VALÈNCIA, DIMARTS 6 DE FEBRER DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 6 DE FEBRER ALCALDIA -08:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 14 DE JUNY ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 14 DE JUNY ALCALDIA VALÈNCIA, DIMECRES 14 DE JUNY DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 14 DE JUNY ALCALDIA -10:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Pobles de València, Consol Castillo,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 15 DE NOVEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 15 DE NOVEMBRE ALCALDIA genda municipal per a hui dimecres 15 de novembre de 5 15/11/2017 9:12 Asunto: Agenda municipal per a hui dimecres 15 de novembre De: Premsa Ajuntament VLC Fecha: 15/11/2017 9:02 Para:

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 3 DE NOVEMBRE DE 2016 ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 3 DE NOVEMBRE DE 2016 ALCALDIA AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 3 DE NOVEMBRE DE 2016 ALCALDIA -19:15 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de Bankia, José

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 29 DE JUNY DE 2016

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 29 DE JUNY DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 29 DE JUNY DE 2016 ALCALDIA - 10.30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, pronuncia la conferència "El papel de las ciudades en el desafío 2030", en el marc del curs

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 14 DE SETEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 14 DE SETEMBRE ALCALDIA VALÈNCIA, DIVENDRES 14 DE SETEMBRE DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 14 DE SETEMBRE ALCALDIA -12:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor del Cicle Integral de l'aigua,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 20 D OCTUBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 20 D OCTUBRE genda Municipal 1 de 5 20/10/2016 9:19 VALÈNCIA, DIJOUS 20 D OCTUBRE DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 20 D OCTUBRE ALCALDIA -10:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 13 DE JUNY ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 13 DE JUNY ALCALDIA VALÈNCIA, DIMECRES 13 DE JUNY DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 13 DE JUNY ALCALDIA -11:00 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per la regidora de Cooperació al Desenvolupament

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 27 DE SETEMBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 27 DE SETEMBRE 1 de 6 27/09/2016 12:17 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 27 DE SETEMBRE ALCALDIA -09:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, junt al president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 18 DE MAIG DE 2016 ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 18 DE MAIG DE 2016 ALCALDIA AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 18 DE MAIG DE 2016 ALCALDIA -10.30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, es reuneix amb el secretari de la Confraria de Pescadors de València, Óscar Martínez. Alcaldia.

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 DE JULIOL

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 DE JULIOL VALÈNCIA, DIVENDRES 13 DE JULIOL DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 DE JULIOL DELEGACIONS Divendres, dia 13-19:00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA I ELS PRÒXIMS DIES

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA I ELS PRÒXIMS DIES VALÈNCIA, DIVENDRES 6 D ABRIL DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA I ELS PRÒXIMS DIES ALCALDIA Dissabte, dia 7-13:45 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d'esports,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 14 DE FEBRER ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 14 DE FEBRER ALCALDIA VALENCIA, DIIMARTS 14 DE FEBRER DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 14 DE FEBRER ALCALDIA -11:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER HUI DIMECRES 17 DE GENER ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER HUI DIMECRES 17 DE GENER ALCALDIA VALÈNCIA, DIMECRES 17 DE GENER DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER HUI DIMECRES 17 DE GENER ALCALDIA -11:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per la regidora d Agricultura, Consol Castillo,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 6 DE JUNY ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 6 DE JUNY ALCALDIA VALÈNCIA, DIMECRES 6 DE JUNY DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 6 DE JUNY ALCALDIA -10:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, lliura el premi Portada del Mes de Març 2018 del diari Levante

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 3 DE MAIG DELEGACIONS

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 3 DE MAIG DELEGACIONS VALÈNCIA, DIJOUS 3 DE MAIG DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 3 DE MAIG DELEGACIONS -09:00 hores. La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, es reunix amb el coordinador de l'associació El

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 4 DE MAIG ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 4 DE MAIG ALCALDIA VALÈNCIA, DIVENDRES 4 DE MAIG DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 4 DE MAIG ALCALDIA -11:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, juntament amb Vicente Solà, president del Valencia Basket Club,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 7 DE MARÇ ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 7 DE MARÇ ALCALDIA VALÈNCIA, DIMECRES 7 DE MARÇ DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 7 DE MARÇ ALCALDIA -12:30 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d Igualtat i Polítiques Inclusives,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 12 D ABRIL ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 12 D ABRIL ALCALDIA VALÈNCIA, DIJOUS 12 D ABRIL DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 12 D ABRIL ALCALDIA -12:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 7 DE JUNY ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 7 DE JUNY ALCALDIA VALÈNCIA, DIJOUS 7 DE JUNY DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 7 DE JUNY ALCALDIA -09:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, participa en la inauguració del congrés Smart Cities for Smart Citizens.

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 5 DE JULIOL DELEGACIONS

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 5 DE JULIOL DELEGACIONS VALÈNCIA, DIJOUS 5 DE JULIOL DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 5 DE JULIOL DELEGACIONS -09:30 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reunix amb representants de

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 11 DE GENER ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 11 DE GENER ALCALDIA VALÈNCIA, DIJOUS 11 DE GENER DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 11 DE GENER ALCALDIA -10:30 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, juntament amb el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 25 DE MAIG ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 25 DE MAIG ALCALDIA VALÈNCIA, DIVENDRES 25 DE MAIG DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 25 DE MAIG ALCALDIA -12:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 22 DE FEBRER ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 22 DE FEBRER ALCALDIA VALÈNCIA, DIJOUS 22 DE FEBRER DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 22 DE FEBRER ALCALDIA -13:00 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d Igualtat, Isabel Lozano, i la resta

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 13 DE DESEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 13 DE DESEMBRE ALCALDIA VALÈNCIA, DIMARTS 13 DE DESEMBRE DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 13 DE DESEMBRE ALCALDIA -13:45 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, participa a la cloenda de la jornada El Corredor Mediterráneo

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 7 DE FEBRER ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 7 DE FEBRER ALCALDIA VALÈNCIA, DIMECRES 7 DE FEBRER DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 7 DE FEBRER ALCALDIA -10:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 13 DE FEBRER ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 13 DE FEBRER ALCALDIA VALÈNCIA, DIMARTS 13 DE FEBRER DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 13 DE FEBRER ALCALDIA -10:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del comissionat de València per a la Capitalitat

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 27 DE MARÇ

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 27 DE MARÇ VALÈNCIA, DIVENDRES 24 DE MARÇ DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 27 DE MARÇ DELEGACIONS Divendres, dia 24-16:00 hores. La regidora d'igualtat i Polítiques Inclusives,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 11 D ABRIL

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 11 D ABRIL VALÈNCIA, DIVENDRES 8 D ABRIL DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 11 D ABRIL ALCALDIA Dilluns, dia 11-13.40 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep l'ambaixador

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE SETEMBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE SETEMBRE VALÈNCIA, DIVENDRES 9 DE SETEMBRE DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE SETEMBRE ALCALDIA - 20:00 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per diversos

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 8 DE JUNY ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 8 DE JUNY ALCALDIA VALÈNCIA, DIVENDRES 8 DE JUNY DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 8 DE JUNY ALCALDIA -Al llarg del matí, l'alcalde de València, Joan Ribó, assistix a la taula informativa instal lada en la façana

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 23 DE MAIG ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 23 DE MAIG ALCALDIA VALÈNCIA, DIMECRES 23 DE MAIG DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 23 DE MAIG ALCALDIA -17:30 hores. En el marc de les trobades de cada dimecres amb la ciutadania, l'alcalde de València, Joan Ribó,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 10 MARÇ ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 10 MARÇ ALCALDIA VALÈNCIA, DIVENDRES 10 DE MARÇ DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 10 MARÇ ALCALDIA -13.00 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 11 DE NOVEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 11 DE NOVEMBRE ALCALDIA 1 de 6 11/11/2016 9:01 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 11 DE NOVEMBRE ALCALDIA -12:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, participa en la taula redona ODS: aliances i coherència de polítiques

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 19 D ABRIL ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 19 D ABRIL ALCALDIA VALÈNCIA, DIJOUS 19 D ABRIL DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 19 D ABRIL ALCALDIA -10:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep el president de l'institut d'història de Cuba, René González.

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 30 D ABRIL

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 30 D ABRIL VALÈNCIA, DIVENDRES 27 D ABRIL DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 30 D ABRIL DELEGACIONS Divendres, dia 27-19:30 hores. El regidor de Cultura Festiva i president de

Más detalles

Agenda municipal per a hui dimarts 14 de novembre

Agenda municipal per a hui dimarts 14 de novembre 1 de 6 14/11/2017 9:15 Asunto: Agenda municipal per a hui dimarts 14 de novembre De: Premsa Ajuntament VLC Fecha: 14/11/2017 9:01 Para: des&natarios-no-revelados: ; AGENDA MUNICIPAL

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 9 DE MARÇ ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 9 DE MARÇ ALCALDIA VALÈNCIA, DIVENDRES 9 DE MARÇ DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 9 DE MARÇ ALCALDIA -12:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, i la regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, s entrevisten

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 10 DE MAIG DE 2016 ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 10 DE MAIG DE 2016 ALCALDIA AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 10 DE MAIG DE 2016 ALCALDIA -09.30 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, rep el president de Ford Espanya, José Manuel Machado, el director de fabricació, Dionisio

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 8 DE MAIG ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 8 DE MAIG ALCALDIA VALÈNCIA, DIMARTS 8 DE MAIG DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 8 DE MAIG ALCALDIA -11:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep el senador Arístides Victoria, i el governador civil de la

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 10 DE NOVEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 10 DE NOVEMBRE ALCALDIA VALÈNCIA, DIVENDRES 10 DE NOVEMBRE DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 10 DE NOVEMBRE ALCALDIA -Al llarg del matí, l'alcalde de València, Joan Ribó, visita la taula informativa instal lada en

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 2 DE DESEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 2 DE DESEMBRE ALCALDIA VALÈNCIA, DlVENDRES 2 DE DESEMBRE DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 2 DE DESEMBRE ALCALDIA -10:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, es reunix amb els secretaris provincials d Alternativa

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA I ELS PRÒXIMS DIES

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA I ELS PRÒXIMS DIES VALÈNCIA, DILLUNS 30 D ABRIL DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA I ELS PRÒXIMS DIES DELEGACIONS Dilluns, dia 30-19:00 hores. El regidor de Cultura Festiva, i president de Junta Central Fallera,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 24 DE MAIG ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 24 DE MAIG ALCALDIA VALÈNCIA, DIJOUS 24 DE MAIG DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 24 DE MAIG ALCALDIA -Al llarg del matí l'alcalde de València, Joan Ribó, visita la taula informativa instal lada a la façana principal

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 21 DE SETEMBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 21 DE SETEMBRE Agenda municipal per a hui dijous 21 de setembre 1 de 5 21/09/2017 9:25 Asunto: Agenda municipal per a hui dijous 21 de setembre De: Premsa Ajuntament VLC Fecha: 21/09/2017 9:00 Para:

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 21 DE JUNY ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 21 DE JUNY ALCALDIA VALÈNCIA, DIJOUS 21 DE JUNY DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 21 DE JUNY ALCALDIA -11:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep l'ambaixador de Suïssa, Giulio Haas. Alcaldia. -12:30 hores.

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE FEBRER

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE FEBRER VALÈNCIA, DIVENDRES 9 DE FEBRER DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE FEBRER ALCALDIA Dissabte, dia 10-16:30 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat d

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 26 DE MARÇ

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 26 DE MARÇ VALÈNCIA, DIVENDRES 23 DE MARÇ DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 26 DE MARÇ ALCALDIA Dissabte, dia 24-17:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 DE GENER

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 DE GENER VALENCIA, DIVENDRES 13 DE GENER DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 DE GENER ALCALDIA Diumenge, dia 15-12:45 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, assistix al partit

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 30 DE NOVEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 30 DE NOVEMBRE ALCALDIA VALÈNCIA, DIJOUS 30 DE NOVEMBRE DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 30 DE NOVEMBRE ALCALDIA -A llarg del matí, l'alcalde de València, Joan Ribó, visita la taula informativa d'amnistia Internacional

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 15 DE JUNY

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 15 DE JUNY 1 de 5 15/06/2017 9:26 Asunto: Agenda municipal per a hui dijous 15 de juny De: Premsa Ajuntament VLC Fecha: 15/06/2017 9:03 Para: des(natarios-no-revelados: ; AGENDA MUNICIPAL PER

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA I ELS PRÓXIMS DIES ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA I ELS PRÓXIMS DIES ALCALDIA VALENCIA, DIVENDRES 1 D ABRIL DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA I ELS PRÓXIMS DIES ALCALDIA Dissabte, dia 2-12.00 hores. L alcaldessa per delegació ( alcaldessa accidental ), Consol Castillo,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 D OCTUBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 D OCTUBRE VALÈNCIA, DIVENDRES 13 D OCTUBRE DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 D OCTUBRE ALCALDIA Dilluns, dia 16-10:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 22 DE MAIG ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 22 DE MAIG ALCALDIA VALÈNCIA, DIMARTS 22 DE MAIG DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 22 DE MAIG ALCALDIA -10:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep a representants de les Jornades de Solidaritat amb la Població

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 15 DE JUNY ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 15 DE JUNY ALCALDIA VALÈNCIA, DIVENDRES 15 DE JUNY DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 15 DE JUNY ALCALDIA -08:45 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, presidix la reunió de la Junta de Portaveus. Sala de la Junta

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE ALCALDIA VALÈNCIA, DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE ALCALDIA -11:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Medi Ambient, Pilar

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 2 DE MARÇ ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 2 DE MARÇ ALCALDIA VALÈNCIA, DIJOUS 2 DE MARÇ DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 2 DE MARÇ ALCALDIA -09:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, es reunix amb el president de Ford Espanya, Jesús Alonso. Seu de

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 6 DE NOVEMBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 6 DE NOVEMBRE VALÈNCIA, DIVENDRES 3 DE NOVEMBRE DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 6 DE NOVEMBRE DELEGACIONS Divendres, dia 3-17:00 hores. La presidenta de la Junta Municipal de Russafa,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 27 DE FEBRER ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 27 DE FEBRER ALCALDIA VALÈNCIA, DIMARTS 27 DE FEBRER DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 27 DE FEBRER ALCALDIA -10:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep els alumnes del Projecte Erasmus + KA2, de l'ies Benicalap.

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 22 DE MAIG

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 22 DE MAIG VALÈNCIA, DIVENDRES 19 DE MAIG DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 22 DE MAIG DELEGACIONS Divendres, dia 19-17:30 hores. La regidora de Persones Majors, Sandra Gómez,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 D ABRIL

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 D ABRIL VALÈNCIA, DIVENDRES 13 D ABRIL DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 16 D ABRIL ALCALDIA -19:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Patrimoni

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 22 DE JUNY

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 22 DE JUNY 1 de 5 22/06/2017 8:41 Asunto: Agenda municipal per a hui dijous 22 de juny De: Premsa Ajuntament VLC Fecha: 22/06/2017 8:19 Para: des'natarios-no-revelados: ; AGENDA MUNICIPAL PER

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 9 DE MAIG ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 9 DE MAIG ALCALDIA VALÈNCIA, DIMARTS 9 DE MAIG DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 9 DE MAIG ALCALDIA -09:30 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Desenvolupament Urbà i Viivenda, Vicent

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 18 D OCTUBRE DE 2016 ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 18 D OCTUBRE DE 2016 ALCALDIA AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 18 D OCTUBRE DE 2016 ALCALDIA -08:15 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat pel regidor de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Roberto Jaramillo, participa

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 21 DE NOVEMBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 21 DE NOVEMBRE VALÈNCIA, DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 21 DE NOVEMBRE ALCALDIA Divendres, dia 18-20:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat

Más detalles

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA GABINET DE COMUNICACIÓ AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 22

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA GABINET DE COMUNICACIÓ AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 22 AJUNTAMENT DE VALÈNCIA GABINET DE COMUNICACIÓ (Agenda en castellà en pàgina 4) València, divendres 19 de febrer de 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 22 ALCALDIA Dilluns,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA,CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE JUNY

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA,CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE JUNY VALÈNCIA, DIVENDRES 9 DE JUNY DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA,CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE JUNY DELEGACIONS Divendres, dia 9-16:15 hores. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, clausura

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS, DIA 7 DE JUNY DE 2016 ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS, DIA 7 DE JUNY DE 2016 ALCALDIA AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS, DIA 7 DE JUNY DE 2016 ALCALDIA -10.00 hores: L'alcalde de València, Joan Ribó, es reuneix amb els senadors Dolors Pérez i Ramón Espinar. Alcaldia. -13.00 hores. L'alcalde

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 27 DE FEBRER

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 27 DE FEBRER VALÈNCIA, DIVENDRES 24 DE FEBRER DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 27 DE FEBRER ALCALDIA Dissabte, dia 25-20:00 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 16 DE JUNY

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 16 DE JUNY genda municipal per a hui divendres 16 de juny de 5 16/06/2017 9:35 Asunto: Agenda municipal per a hui divendres 16 de juny De: Premsa Ajuntament VLC Fecha: 16/06/2017 9:03 Para: des&natarios-no-revelados:

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 22 DE NOVEMBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 22 DE NOVEMBRE 1 de 5 22/11/2017 9:30 Asunto: Agenda municipal per a hui dimecres 22 de novembre De: Premsa Ajuntament VLC Fecha: 22/11/2017 9:15 Para: des&natarios-no-revelados: ; AGENDA MUNICIPAL

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 12 DE MAIG

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 12 DE MAIG 1 de 5 12/05/2017 9:48 Asunto: Agenda municipal per a hui divendres 12 de maig De: Premsa Ajuntament VLC Fecha: 12/05/2017 9:02 Para: des natarios-no-revelados: ; AGENDA MUNICIPAL

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE DESEMBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE DESEMBRE VALÈNCIA, DIVENDRES 9 DE DESEMBRE DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE DESEMBRE ALCALDIA Dissabte, dia 10-09.00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, juntament

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 5 DE MARÇ

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 5 DE MARÇ VALÈNCIA, DIVENDRES 2 DE MARÇ DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 5 DE MARÇ ALCALDIA Dilluns, dia 5-09:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep a una delegació

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 26 DE SETEMBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 26 DE SETEMBRE VALÈNCIA, DIVENDRES 23 DE SETEMBRE DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 26 DE SETEMBRE ALCALDIA Divendres, dia 23-21:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, assisteix

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 18 DE MAIG

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 18 DE MAIG 1 de 5 18/05/2017 9:07 Asunto: Agenda municipal per a hui dijous 18 de maig De: Premsa Ajuntament VLC Fecha: 18/05/2017 9:01 Para: des&natarios-no-revelados: ; AGENDA MUNICIPAL PER

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 4 DE DESEMBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 4 DE DESEMBRE VALÈNCIA, DIVENDRES 1 DE DESEMBRE DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 4 DE DESEMBRE ALCALDIA Dilluns, dia 4-13:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 6 MARÇ

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 6 MARÇ VALÈNCIA, DIVENDRES 3 DE MARÇ DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 6 MARÇ ALCALDIA Divendres, dia 3-19:30 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, i la regidora de Patrimoni

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 23 DE NOVEMBRE ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 23 DE NOVEMBRE ALCALDIA 1 de 5 23/11/2017 9:07 Asunto: Agenda municipal per a hui dijous 23 de novembre De: Premsa Ajuntament VLC Fecha: 23/11/2017 9:07 Para: des&natarios-no-revelados: ; AGENDA MUNICIPAL

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 14 DE JUNY

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 14 DE JUNY 1 de 5 14/06/2016 9:04 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMARTS 14 DE JUNY ALCALDIA -11.00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, juntament amb la regidora de Platges, Pilar Soriano, assisteixen a l'acte d'entrega

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 7 D ABRIL

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIVENDRES 7 D ABRIL 1 de 5 07/04/2017 9:39 Asunto: Agenda municipal per a hui divendres 7 d'abril De: Premsa Ajuntament VLC Fecha: 07/04/2017 8:59 Para: des(natarios-no-revelados: ; AGENDA MUNICIPAL PER

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 27 DE NOVEMBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 27 DE NOVEMBRE VALÈNCIA, DIVENDRES 24 DE NOVEMBRE DE 2017 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 27 DE NOVEMBRE ALCALDIA Dissabte, dia 25-10:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 16 DE MAIG ALCALDIA

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 16 DE MAIG ALCALDIA VALÈNCIA, DIMECRES 16 DE MAIG DE 2018 AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIMECRES 16 DE MAIG ALCALDIA -11:00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi,

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 23 DE MAIG

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 23 DE MAIG VALÈNCIA, DIVENDRES 20 DE MAIG DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 23 DE MAIG ALCALDIA Divendres, dia 20-18.00 hores. L'alcalde de València, Joan Ribó, rep el Premi contra

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 5 DE MAIG DE 2016 DELEGACIONS

AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 5 DE MAIG DE 2016 DELEGACIONS AGENDA MUNICIPAL PER A HUI DIJOUS 5 DE MAIG DE 2016 DELEGACIONS -09.00 hores. El regidor de Conservació d'àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, la regidora de Medi Ambient i Canvi Climàtic,

Más detalles