INFORMACIÓ DE LES ESCOLES DEL CENTRE DE LECTURA. Curs

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "INFORMACIÓ DE LES ESCOLES DEL CENTRE DE LECTURA. Curs"

Transcripción

1 INFORMACIÓ DE LES ESCOLES DEL CENTRE DE LECTURA Curs ESCOLA DE TEATRE L Escola de Teatre vol donar continuïtat i qualitat d ensenyament en tots els nivells i cursos que tenim, en els monogràfics i en les activitats extraescolars. La vocació de l escola de Teatre és de consolidar-se com una Escola d iniciació i de formació el més oficial i professional possible per a poder accedir al món laboral o ser un pont d accés a estudis superiors de teatre. Assessorament i tutoria de treballs per accedir a Estudis Superiors d Art Dramàtic. Cursar un Grau elemental de Teatre amb estudis d Interpretació, Dansa (cos i moviment) i Música (veu i cant). ESCOLA DE TEATRE PER A NENS I JOVES Nens a partir de 10 fins a 15 anys: Introducció al món del teatre a partir del joc. Utilització de l entorn quotidià per comunicar-se i expressar-se a partir del coneixement del propi cos i la pròpia veu. Treballs col lectius amb seguiment individual de cada alumne. Aules obertes per mostrar els treballs. Coneixement de l espai i el temps escènic i contacte amb el públic. Temes: Actualitat. La imaginació: Història de creació pròpia. El conte clàssic: Dramatització i nova recreació de la història. El joc i la improvisació per arribar a la dramatització i posta en escena d una història. ADREÇAT A: Nens interessats pel món del teatre LÍMIT: 6 alumnes mínim i màxim de 15 HORARI: Joves I (10 a 12 anys) Dijous de 17 30h a 19h Joves II (13 a 15 anys) Dijous de 19h a 20 30h ESCOLA DE TEATRE PER A JOVES Joves a partir de 16 fins a 18 anys: Iniciació al teatre. Descoberta d un mateix. Expressió dramàtica i dramatització.

2 La dramatització als servei de diferents propostes textuals (cine, aventures, novel la...etc.) Introducció a la Interpretació i a la Construcció del personatge. ADREÇAT A: LÍMIT: HORARI: Joves interessats pel món del teatre Mínim: 6 alumnes Màxim: 15 alumnes. Joves III (16 a 18 anys) Divendres de a 19h ESCOLA DE TEATRE. PRIMER DE GRAU ELEMENTAL (a partir de 18 anys:) Entrenament actoral bàsic: La concentració. Expressió corporal, expressió oral, obertura emocional. La construcció del personatge. La improvisació: Capacitat d adaptació a vàries situacions individuals i col lectives. Activació: ment-cos-veu. Adreçat a persones no iniciades i interessades en aprendre els fonaments bàsics de la interpretació. Aula Oberta amb públic. Presentació dels treballs fets a classe. LÍMIT: HORARI: 20 alumnes Divendres: a 20 30h Interpretació i de a 21 30h Cos ESCOLA DE TEATRE. SEGON DE GRAU ELEMENTAL Reforç i repàs de la tècnica d interpretació del primer curs. Anàlisi i interpretació de textos escrits. Treball amb escenes de diferents gèneres. Aprendre a construir personatges diferents a nosaltres. Adreçat a persones que han fet el primer curs i que vulguin perfeccionar i adquirir nous coneixements interpretatius. Aula Oberta amb públic. Presentació dels treballs fets a classe. LÍMIT: 20 alumnes HORARI: Dimarts: 18 30h a 19 30h Dansa h a 20 30h Cant i de a 22h Interpretació. (Els dissabtes al matí segons dinàmica d assajos) ESCOLA DE TEATRE. TERCER DE GRAU ELEMENTAL Pels alumnes que hagin fet 1r i 2n curs a l Escola de Teatre. Treball de text a partir dels personatges descoberts des d improvisacions. Estudi d un autor o autors, obres i contextos Adaptació Dramatúrgica. Potenciar la formació acadèmica i professional de l actor. Representació teatral a final de curs (Teatre Bartrina).

3 LÍMIT: 20 alumnes HORARI. Dilluns: 18 30h a 19 30h Cant h a 20 30h Dansa h a 22h Interpretació. (1 dissabte al mes 1r quadrimestre i 2 dissabtes al mes del 2n quadrimestre) l horari dels dissabtes: 10h a 14h i de 16h a 20h. ALTRES ACTIVITATS DE L ESCOLA DE TEATRE Programació de 4 Cursos Tallers Intensius Monogràfics dissabtes al matí fets per professionals especialistes i adreçats als joves. Actuacions al Teatre Bartrina: Representacions dels espectacles de Final de Curs dels Tallers. Col laboracions amb el CAER i TV Reus. Descomptes especials pels alumnes de l escola per anades al Teatre col lectives i comentari. Sortides pedagògiques. Intercanvis amb altres escoles, professors de teatre i actors. Programació d activitats i espectacles extraescolars a iniciativa de professors, alumnes o altres persones o entitats. Participació en Mostres de Teatre als Països Catalans i a Espanya. Participació en la Mostra de l'acet. Consolidació dels avantatges que suposa ser membre de l ACET (Associació Catalana d Escoles de Teatre). Entre d altres poder inscriure s i ser reconegut per la AADPC (Associació d Actors i Directors Professionals de Catalunya).

4 ESCOLA D IDIOMES Anglès. Cursos per a nens, a partir de 8 anys.. Cursos per a joves, a partir del primer cicle d ESO.. Cursos per a adults. Tots els nivells. Horari a determinar. Nous cursos: Possibilitat de classes pel mati Cursos intesius. Durada màxima de 3 mesos. Anglès per viatjar. Cursos per a Exàmens de Cambridge. Preliminary English Test (4t curs) al novembre/desembre de 2011 Examen març/maig de First Certificate (7è/8è curs) Preparació d examen Examen: novembre/desembre de 2011 i març/juny de Advanced Horari a determinar. Novetat! Exàmens de Young Learners de Cambridge per a nens. Italià Nivell AI, divendres de 17 00h a 19 00h. Nivell A2, divendres de 19 00h a 21 00h. Francès Nivell AI (60h.), horaris a determinar. Alemany Classes d iniciació (60h.), horaris a determinar.

5 ESCOLA D ART Taller d introducció a les arts plàstiques (de 5 a 14 anys) (Altres edats consultar-ho a secretaria). Dilluns i dimecres de a 18.45h Duració del curs: de l octubre al juny Sessions de dibuix al natural Model nu (a partir de 14 anys) Dimarts de 20h a 21.30h Sense professor. Duració del curs: de l octubre al juny. Dibuix i pintura per a adults (a partir de 15 anys) Dimecres de 11 a 13h. Duració: d octubre a juny. Dibuix i pintura per a adults (a partir de 15 anys) Dimecres de 19h a 20:30h Duració: d octubre a juny. El gravat no tòxic (a partir de 15 anys) (del 12 de gener al 1 de març i Dijous de 11 a 13h El gravat no tòxic (a partir de 15 anys) (del 3 d'abril al 29 de maig) Dimarts de 18 a 20h Geometria descriptiva i dibuix tècnic I *Curs reconegut pel Departament d Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Adreçat al professorat de secundària, especialment de Dibuix. Dijous de a 21.30h del al Professor: Josep Lluís Rodríguez de Aróstegui. Duració: 30h. Geometria descriptiva i dibuix tècnic II *Curs reconegut pel Departament d Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Adreçat al professorat de secundària, especialment de Dibuix. Dijous de a 21.30h del al Professor: Josep Lluís Rodríguez de Aróstegui. Duració: 30h.

6 ESCOLA DE DANSA L Escola de dansa va ser fundada al 1948 per Misericòrdia Besora, en l actualitat la direcció està al càrrec de M. Teresa Aguadé i la sots-direcció de Juny Cases i d un equip de professors que garanteixen un ensenyament artístic de qualitat (Gemma Creus, Carmen Fernández, Assumpció Gómez, Betlem Llop, Montse Queralt, Àngels Rivero, Lourdes Gómez i Betlem Prieto). El febrer de 2000 es publicà la resolució, segons la qual l escola és autoritzada pel Departament d ensenyament de la Generalitat de Catalunya És preparen alumnes pel nivell elemental de dansa en diferents matèries, també per proves a l Institut del Teatre de Barcelona. Les especialitats que impartim són: Dansa Clàssica, contemporània, Jazz, Espanyola, Flamenc i Funky. Des els 3 anys fins als adults. Any 2000 es va crear la Jove Companyia de Dansa del Centre de Lectura de Reus, amb alumnes més avantatjats de l escola en clàssic i contemporani. A més de la tasca pedagògica l Escola organitza diferents activitats docents, així com cursets i sortides per espectacles de dansa, entre altres accions. ESPECIALITATS Dansa clàssica Dansa clàssica espanyola Dansa jazz Dansa contemporània Depenent de les especialitats hi hauran diferents grups: Cursos d iniciació: de 3 a 8 anys Cursos d aprenentatge bàsic: de 8 a 11 anys Cursos d aprofundiment: de 12 a 19 anys Cursos de perfeccionament: Més de 19 anys Funky Pels alumnes de Jazz o que realitzin alguna altra especialitat a l escola. Clàssic de suport i d adults Per als alumnes d espanyol, jazz i de contemporània que no realitzin amb assiduïtat aquesta tècnica. També poden apuntar-se alumnes que vulguin iniciar-se en aquesta disciplina. Classes de manteniment Gimnàstica, aeròbic, jazz, elasticitat, una mica de clàssica i taller coreogràfic són les matèries que es van treballant durant el curs. Simultaneïtat d estudis amb ESO i BAT Depèn del curs que estigui realitzant l alumne i les hores (5 a 7 o més) que faci a l escola de dansa, tindrà la convalidació d educació física i/o optatives.

7 Diferents horaris i nivells per a totes les especialitats. Demaneu informació. L escola disposa de 4 aules de més de 80 m2, aula de música, sala d actes, TV, vídeo, DVD, servei de préstec amb llibres de dansa, vídeos, CD i DVD. CURSOS, CURSETS I SEMINARIS Durant tot el curs estan previstos diferents cursos, cursets i seminaris, per als alumnes de la nostra escola, socis i no socis:. Curset de dansa clàssica (Nadal i estiu). Curset de dansa jazz (Nadal i estiu). Escola d estiu Representacions Els alumnes de l escola de dansa participen de diferents actuacions al llarg del curs, al Teatre Bartrina:.Trencanous.Fama.El Pere i el llop.festival de fi de curs (amb quatre representacions) Altres Teatres o espais:.gala infantil de Nadal a Valls.Mostra de Dansa a Salou.Gala de Dansa al Metropol de Tarragona.Actuacions amb motiu del dia Internacional de la Dansa.Mostra de Dansa dins el programa de la Festa major de Reus..Participació del Ball de Valencians dins la festa Major de Reus..Mostra de dansa a Hospitalet de l Infant /Vandellós.Gala de dansa al Teatre Fortuny de Reus.Participació al cicle + Més Dansa a Reus COMPANYIES DE L ESCOLA DE DANSA GDN, grup de dansa Neoclàssica del CdL (1987 al 2005) Jove companyia de Dansa del CdL (creada al 2000)

8 Sota la direcció de Teresa Aguadé i Juny Cases (titulades en dansa clàssica i contemporània, respectivament i llicenciades ambdues en l especialitat de Pedagogia de la Dansa) REPERTORI DE DANSA CLÀSSICA, CONTEMPORANI I FLAMENC Preparació d alumnes en repertori de clàssic, contemporani i flamenc i de la Jove Companyia per presentar-se a diferents premis, concursos i mostres de dansa de Catalunya, Valencia,... i a l estranger. Nivell elemental Els alumnes que obtinguin una qualificació positiva al llarg dels cursos de nivell elemental rebran, en finalitzar-los, el corresponent certificat acreditatiu. Les matèries a cursar són: dansa clàssica, castanyoles (Mètode Emma Maleras), dansa espanyola, dansa catalana, música aplicada a la dansa, dansa creativa (Iniciació a la dansa contemporània). Grau mitjà Les matèries que s estudien en el primer cicle del grau mitjà són: dansa clàssica, dansa espanyola i dansa contemporània, així com lectura de partitures per tocar castanyoles, improvisació, etc. Proves d accés al grau mitjà Preparació per a les proves d accés al primer o segon cicle de grau mitjà a l Institut del Teatre de Barcelona. Les matèries que es cursen són: dansa clàssica, puntes, dansa espanyola, dansa catalana, música i dansa contemporània. Les possibilitats que us ofereix l escola de Dansa del Centre de Lectura de cara al futur són múltiples: continuar gaudint de les classes pel simple plaer de ballar o bé incorporar-vos a una companyia amateur: La Jove Companyia de Dansa del Centre de Lectura, fundada l any A més, si com han fet força dels nostres alumnes penseu continuar estudiant, el pas per l Escola pot ser-vos la clau per entrar a l Institut del Teatre o en escoles de dansa de prestigi internacional, així com si decidiu entrar al món professional: tant en companyies de Barcelona o Madrid o bé en empreses més properes com Port Aventura.

9 TALLERS I SORTIDES CURS DE PATCHWORK (a partir de 13 anys) Dilluns o dimecres de 10 a 12 del mati o de 5 a 7 de la tarda. Inici de les classes al 10 d octubre fins al juny Professora: Dolors Martorell DESCOBREIX BARCELONA 27 de novembre Visita guiada amb el Sr. Josep M. Vilarrubia-Estrany, historiador. Organitza: Secció de Ciències Socials, Polítiques i Econòmiques i IPECC Places limitades TALLER DE FLAMENCOTERÀPIA 22 d octubre de 11 a 14h del migdia Professora: Chari Portero Ronda, ballarina professional de dansa espanyola llicenciada en antropologia social i cultural, i creadora d una visió terapèutica que utilitza el flamenc com a eina per al desenvolupament personal. Organitza: Secció de Ciències Socials, Polítiques i Econòmiques Places limitades DANSA LLIURE Els dimecres de 19.30h a 21.30h a la sala Hortensi Güell. Adreçat a totes les persones amb ganes d expressar-se mitjançant el moviment i amants de la bona música. Professor: Artús Porta, animador de dansa lliure, amb més de 20 anys d experiència i membre fundador de l Associació Catalana de Dansa lliure. TALLER DE MASSATGE PER A NADONS Els dimarts de l 11 d octubre al 15 de novembre de les 10h a 11.30h a la sala Hortensi Güell. Professora: Helena López, monitora de relaxació i desenvolupament personal, professora de Hatha ioga i educadora de massatge infantil. TALLER DE GIMNÀSTICA PER A LA SALUT Els dijous del 6 d octubre al 15 de desembre de les 10h a 11.30h a la sala Hortensi Güell. Professora: Helena López, monitora de relaxació i desenvolupament personal, professora de Hatha ioga i educadora de massatge infantil.

10 Advertiment final: La direcció d Activitats Acadèmiques del Centre de Lectura es reserva el dret de modificar els horaris i l estructura dels cursos i/o suprimir-los quan no hi hagi un nombre mínim de persones matriculades o d assistents. Assessorament dels professors: ESCOLA DE DANSA: del 14 al 23 de setembre de 2/4 de 6 a 8 del vespre ESCOLA D IDIOMES: ANGLÈS: 14, 15, 19, 21, 27 i 29 de setembre de 6 a 8 del vespre ITALIÀ: 16 de setembre de 6 a 8 del vespre FRANCÈS: 16 de setembre de 6 a 8 del vespre ALEMANY: 16 de setembre de 6 a 8 del vespre ESCOLA D ART: 12 i 14 de setembre de 6 a 7 de la tarda ESCOLA DE TEATRE: 13, 20 i 27 de setembre de 6 a 8 del vespre

Curs 2015/16 Escoles del Centre ENTRE LECTURA REUS CENTRE LECTURA REUS. Escola de Dansa. Escola de Teatre. Escoles d Idiomes.

Curs 2015/16 Escoles del Centre ENTRE LECTURA REUS CENTRE LECTURA REUS. Escola de Dansa. Escola de Teatre. Escoles d Idiomes. ENTRE LECTURA REUS CENTRE LECTURA REUS Escola de Dansa Escola de Teatre Escoles d Idiomes Escoles de Música Escola de Lletres Arts plàstiques Curs 2015/16 Escoles del Centre Condicions generals de matriculació

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) PER A NENS i JOVES (activitats amb cost) PER A ADULTS (activitats amb cost) Vila-sacra, agost de 2018 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

B a t x i l l e r a t

B a t x i l l e r a t B a t x i l l e r a t OFERTA FORMATIVA Àmbit ACADÈMIC Recursos acadèmics fonamentals per poder afrontar amb èxit els estudis universitaris. Estratègies per aprendre a gestionar el propi aprenentatge. Potenciació

Más detalles

Escoles del Centre. Escola de Dansa. Escola de Teatre. Escoles d Idiomes. Escoles de Música. Escola de Lletres. Arts Plàstiques 1

Escoles del Centre. Escola de Dansa. Escola de Teatre. Escoles d Idiomes. Escoles de Música. Escola de Lletres. Arts Plàstiques 1 CENTRE LECTURA REUS CENTRE LECTURA REUS 2016 17 Escoles del Centre Escola de Dansa Escola de Teatre Escoles d Idiomes Escoles de Música Escola de Lletres Arts Plàstiques 1 2 Condicions generals de matriculació

Más detalles

Institut del Teatre CSD Conservatori Superior de Dansa

Institut del Teatre CSD Conservatori Superior de Dansa Institut del Teatre CSD Conservatori Superior de Dansa Fotos: Josep Aznar i Carlos Torrico Els estudis superiors de dansa de l Institut del Teatre s imparteixen al Conservatori Superior de Dansa (CSD).

Más detalles

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS 2016-2017 Els períodes lectius d'aquest Màster seran els següents: - El primer quadrimestre es desenvoluparà entre els dies 17 d'octubre de 2016 i 20 de

Más detalles

ENTRE LECTURA REUS CENTRE LECTURA REUS. Escoles. del Centre. Dansa Teatre Petits Artistes Idiomes Música Lletres Arts Plàstiques

ENTRE LECTURA REUS CENTRE LECTURA REUS. Escoles. del Centre. Dansa Teatre Petits Artistes Idiomes Música Lletres Arts Plàstiques Escoles del Centre Dansa Teatre Petits Artistes Idiomes Música Lletres Arts Plàstiques ENTRE LECTURA REUS CENTRE LECTURA REUS Condicions generals de matriculació Destinataris Per matricular-se en els cursos

Más detalles

Oferta Formativa CFA Canovelles Curs Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català Ensenyaments inicials i

Oferta Formativa CFA Canovelles Curs Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català Ensenyaments inicials i Oferta Formativa CFA Canovelles Curs 2013-14 Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català 2 1 1 Ensenyaments inicials i Castellà 2 1 1 Anglès 1 1 1 bàsics COMPETIC inicial 1 1 1 CFI nivell 1 1 1 1 Formació

Más detalles

Escoles. del Centre. Dansa Teatre Idiomes Música Lletres Arts Plàstiques

Escoles. del Centre. Dansa Teatre Idiomes Música Lletres Arts Plàstiques CENTRE LECTURA REUS CENTRE LECTURA REUS 2017 18 Escoles del Centre Dansa Teatre Idiomes Música Lletres Arts Plàstiques Condicions generals de matriculació Destinataris Per a matricular-se en els cursos

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2017 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

anglès activitats cursos i tallers

anglès activitats cursos i tallers anglès activitats cursos i tallers Cursos per a escolars Taller familiar fer una llibreta i etiqueta de regal Dissabte 18 de novembre. 10.00 a 12.30 h. Preu: 10 menors i 15 pares. Juguem en anglès I Nens

Más detalles

A què espereu, us hi apunteu?

A què espereu, us hi apunteu? BARCELONA 2015-2016 PER A INFANTS (de 7 A 13) PRESENTACIÓ Un any més, l AMTP de Barcelona us dóna a conèixer la seva oferta formativa. Aquest any oferint, com a novetat, que els més petits comencin la

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

PER A NENS/ES I JOVES Manlleu 2017 >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA >> AUTOESCOLA RACC TANGRAM

PER A NENS/ES I JOVES Manlleu 2017 >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA >> AUTOESCOLA RACC TANGRAM >> AMPA CENTRES DE SECUNDÀRIA Activa l estiu. Activitats per a joves: Instantànies: taller d introducció al món fotogràfic i audiovisual. Street Art: taller d introducció a l art de carrer. Tastaolletes:

Más detalles

GRAU DE NHD CURS

GRAU DE NHD CURS 1 GRAU DE NHD CURS 2018-19 INFORMACIÓ PER A LA INSCRIPCIÓ ALS GRUPS DE PRÀCTIQUES - AUTOMATRÍCULA La programació detallada de totes les assignatures (teoria, seminaris, tallers, pràctiques de laboratori,

Más detalles

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237 Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar Villarroel 237 loren@el-cau.cat 665667268 Introducció: L expressió dramàtica tot i que a priori es pot confondre

Más detalles

d esports i lleure

d esports i lleure activitats esportives Institut municipal d esports i lleure 2018-2019 zona esportiva centre C. bonavista, s/n Abonaments al Gimnàs Activitats esportives adreçades a persones adultes Descripció. Es practicaran

Más detalles

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS GUIA D EXTRAESCOLARS Curs 2017-2018 Sant Celoni i la Batllòria Educació Infantil Educació Primària ESO 2 GUIA D EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018 04 - ESCOLA JOSEP PALLEROLA I ROCA 06 - ESCOLA MONTNEGRE 07

Más detalles

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

GUIA D ACTIVITATS EXTRAESCOLARS GUIA D EXTRAESCOLARS Curs 2016-2017 Educació Infantil Educació Primària ESO Sant Celoni i la Batllòria 2 GUIA D EXTRAESCOLARS Curs 2016-2017 04 - ESCOLA MONTNEGRE 05 - COL LEGI COR DE MARIA 06 - ESCOLA

Más detalles

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS 2015-2016 Els períodes lectius d'aquest Màster seran els següents: - El primer quadrimestre es desenvoluparà entre els dies 19 d'octubre de 2015 i 23 de

Más detalles

ACTIVITATS CULTURALS CURS

ACTIVITATS CULTURALS CURS ACTIVITATS CULTURALS CURS 2017-2018 1 ÍNDEX ACTIVITATS CULTURALS INFANTILS - Activitats a Encamp - Música (guitarra, piano i violí) 5 - Dansa (iniciació, contemporània i moderna i Sumba Kids) 6 - Dibuix

Más detalles

INSTI TUT DEL TEATRE

INSTI TUT DEL TEATRE INSTI TUTDEL TEATRE ESTAE ESCOLA SUPERIOR DE TÈCNIQUES DE LES ARTS DE L ESPECTACLE Els estudis tècnics de l Institut del Teatre s imparteixen a l Escola Superior de Tècniques de les Arts de l Espectacle

Más detalles

CEO CENTRE ESPORTIU D ORDINO NATACIÓ KARATE CLUB KARATE XAVI HERVER BALLET CLÀSSIC DANSA

CEO CENTRE ESPORTIU D ORDINO NATACIÓ KARATE CLUB KARATE XAVI HERVER BALLET CLÀSSIC DANSA CEO CENTRE ESPORTIU D ORDINO centreesportiu@ordino.ad 878 110 www.ceo.ad NATACIÓ Nadons (0-3) / dimarts i divendres / 17.30-18 h Infantils (3-10) / 1 dia a la setmana / 17.30-19.45 h Escola d aigua (8-12)

Más detalles

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre Guia de formació permanent a Calella Curs 2014-2015, 2n trimestre Aquestes són les formacions que s ofereixen al nostre municipi per a persones adultes el proper curs. Podeu trobar informació puntual

Más detalles

Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic

Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic Els estudis superiors d art dramàtic de l Institut del Teatre s imparteixen a l Escola Superior d Art Dramàtic (ESAD). L ESAD atorga el títol superior

Más detalles

CURSOS I HORARIS DEL CENTRE PÚBLIC MUNICIPAL D FPA PAULO FREIRE ALMENARA CURS 2015/2016 ALMENARA, 1 DE SETEMBRE DE 2.015

CURSOS I HORARIS DEL CENTRE PÚBLIC MUNICIPAL D FPA PAULO FREIRE ALMENARA CURS 2015/2016 ALMENARA, 1 DE SETEMBRE DE 2.015 CURSOS I HORARIS DEL CENTRE PÚBLIC MUNICIPAL D FPA PAULO FREIRE ALMENARA CURS 2015/2016 ALMENARA, 1 DE SETEMBRE DE 2.015 1 PROGRAMA FORMATIU A1: CICLE I ALFABETITZACIÓ I NEOLECTORS AULA 1C/1D HORARI DILLUNS

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE 2017 - GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ÀREA DE JOVENTUT DE CASTELL-PLATJA D ARO Palau d Esports i Congressos; Plaça Europa, s/n Platja d Aro T 972 825 463 joventut@platjadaro.com

Más detalles

Institut Molí de la Vila

Institut Molí de la Vila Institut Molí de la Vila PRESENTACIÓ DELS ESTUDIS POSTOBLIGATORIS - BATXILLERAT - FORMACIÓ PROFESSIONAL EL BATXILLERAT Matèries del batxillerat Dins del batxillerat hi ha diferents tipus de matèries: Matèries

Más detalles

ESTRUCTURA DEL MÒDUL DE DANSA

ESTRUCTURA DEL MÒDUL DE DANSA ESTRUCTURA DEL MÒDUL DE DANSA Estructura: 2 anys 7 h/setmanals Horari de tarda: -Dimarts i Dijous, de 18:30 a 22:05 h. Disciplines: Clàssic: 2 5h/set. Jazz: 2 5h/set. Contemporani: 1h/set. Hip Hop: 1h/set.

Más detalles

ACTIVITATS CULTURALS curs

ACTIVITATS CULTURALS curs ACTIVITATS CULTURALS curs 2018-2019 1 ÍNDEX ACTIVITATS CULTURALS INFANTILS - Activitats a Encamp - Música (guitarra, piano i violí) 5 - Manualitats 6 - Dibuix i pintura 6 - Teatre musical > Novetat!

Más detalles

Accions específiques pels Metges joves

Accions específiques pels Metges joves Accions específiques pels Metges joves Estudiants CoMB Unitat de Participació Secció MIR Secció MIR Actes i Jornades Participació anual en les Jornades d Estudiants Clínic i Estudiants Bellvitge amb alguna

Más detalles

PROGRAMA DE FORMACIÓ TARDOR 2018

PROGRAMA DE FORMACIÓ TARDOR 2018 PROMOCIÓ ECONÒMICA DE ROSES PROGRAMA DE FORMACIÓ TARDOR 2018 AJUNTAMENT DE ROSES Promoció Econòmica INSCRIPCIONS CURSOS COM INSCRIURE S ALS CURSOS DE: - FRANCÈS - ANGLÈS - ALEMANY - ÚS D INTERNET BÀSIC

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

PLA ESPECIAL D ESTUDIS DE MAGISTERI

PLA ESPECIAL D ESTUDIS DE MAGISTERI PLA ESPECIAL D ESTUDIS D DE MAGISTERI PER QUÈ ÉS S UN PLA ESPECIAL Accés s restringit a un perfil d estudiants d ben definit. Horari: compatible amb horari laboral Modalitat d ensenyament: d com el grau

Más detalles

CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT

CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT Normativa Formació ECE Formació FCP ECE La normativa que recull la formació reglada que ofereix la Federació Catalana de Patinatge,

Más detalles

CEO CENTRE ESPORTIU D ORDINO WATERPOLO NATACIÓ KARATE CLUB KARATE XAVI HERVER BALLET LÍQUID DANSA CLÀSSIC

CEO CENTRE ESPORTIU D ORDINO WATERPOLO NATACIÓ KARATE CLUB KARATE XAVI HERVER BALLET LÍQUID DANSA CLÀSSIC GUIA D ACTIVITATS / ORDINO 2016-2017 CEO CENTRE ESPORTIU D ORDINO centreesportiu@ordino.ad 878 110 www.ceo.ad WATERPOLO NATACIÓ Benjamins (9-10 anys) / dilluns / Alevins (11-12 anys) / dilluns i dijous

Más detalles

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

ACTIVITATS AQUÀTIQUES COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL LA PLANA Cursos 2015/16 A partir de l 1 d octubre Cursos (preus trimestrals amb IVA inclòs) PREUS: (1) Preu del servei (2) Preu per a ciutadans/es empadronats/des a Esplugues.

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ

PREINSCRIPCIÓ Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Escola Mil lenari PREINSCRIPCIÓ 2017-2018 Som una escola d Educació Infantil i Primària, des dels 3 fins als 12 anys, de dues línies. L escola Mil lenari

Más detalles

Hivern 2016 ACTIVITATS DEL CENTRE DE LECTURA

Hivern 2016 ACTIVITATS DEL CENTRE DE LECTURA Hivern 2016 ACTIVITATS DEL CENTRE DE LECTURA Sumari d activitats d hivern 2016 Homenatge a Ramon Oteo (28 de gener) Recepció anual d entitats (AMCA Associació Música Creativa i Actual, 29 de gener, concert

Más detalles

CASAL CÍVIC GIRONA - MONTILIVI

CASAL CÍVIC GIRONA - MONTILIVI CASAL CÍVIC gener juny 2012 CASAL CÍVIC GIRONA - MONTILIVI Dr. Ametller, 56 Girona ESPAI PER A TOTHOM Punt de trobada Espai per a totes les edats, per passar l estona, xerrar, fer la partida, jugar al

Más detalles

Premis Literaris de Calldetenes

Premis Literaris de Calldetenes 38e ` Premis Literaris de Calldetenes Febrer 2017 38è Armand Premi Premi de Novel la Quintana Dotat amb 3.000 i la publicació de l obra per l Il lustríssim Ajuntament de Calldetenes, edició a càrrec de

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS L Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica

Más detalles

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS

PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS PROPOSTA D EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018 EDUCACIÓ INFANTIL CURS DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES P3 PLACES LIMITADES LIMITADES PLACES ESCOLA DE L ESPORT (1 dia 18, 2 dies 35 ) PISCINA (1r i 2n

Más detalles

Casa del mar. Tarragona ABRIL / JUNY

Casa del mar. Tarragona ABRIL / JUNY Casa del mar Tarragona ABRIL / JUNY 2018 Casa del mar Tarragona Francesc Bastos, 19 Tarragona La Casa del està adscrita a la Direcció General d Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

FORMACIÓ BÀSICA ACCÉS AL SISTEMA EDUCATIU LLENGÜES FORMACIÓ TIC FORMACIÓ PER AL MÓN LABORAL FORMACIÓ PER AL BENESTAR PERSONAL I SOCIAL

FORMACIÓ BÀSICA ACCÉS AL SISTEMA EDUCATIU LLENGÜES FORMACIÓ TIC FORMACIÓ PER AL MÓN LABORAL FORMACIÓ PER AL BENESTAR PERSONAL I SOCIAL Guia de formació permanent a Calella Curs 2016-2017 Aquestes són les formacions que s ofereixen al nostre municipi per a persones adultes el proper curs. Podeu trobar informació puntual i actualitzada

Más detalles

ESCOLA D ESTIU DE COLBACAT 2018

ESCOLA D ESTIU DE COLBACAT 2018 ESCOLA D ESTIU DE COLBACAT 2018 PRESENTACIÓ Us presentem els cursos de formació organitzats pel Col legi de Doctors i Llicenciats en Belles i Professors de Dibuix de Catalunya COLBACAT, dels quals es demana

Más detalles

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 PROMOCIÓ ECONÒMICA DE ROSES PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 AJUNTAMENT DE ROSES Promoció Econòmica INSCRIPCIONS CURSOS COM INSCRIURE S ALS CURSOS DE: - IDIOMES - HIGIENE ALIMENTÀRIA - TALLERS D EMPRENEDORIA

Más detalles

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL 2016-2017 CALONGE - SANT ANTONI Benjamins (2008/2007): 180 HANDBOL Alevins (2006/2005): 180 Infantils (2004/2003): 200 Sala Polivalent de Sant Antoni Horaris Benjamí (2007-2008):

Más detalles

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys.

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys. PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL REGIDURIA DE JOVENTUT - CIJ GENER-FEBRER-MARÇ 2016 El Centre d Informació Juvenil (CIJ) és un espai públic d informació, assessorament i oci que la Regidoria

Más detalles

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 Abans de començar: Benvinguda a estudiants del Pla Especial

Más detalles

APRÈN A PERDRE LA POR DE PARLAR EN PÚBLIC Dimecres de 9.30 a 11 h A càrrec de: Geòrgia Bonell Sala Lloc: Punt d Igualtat Preu: C

APRÈN A PERDRE LA POR DE PARLAR EN PÚBLIC Dimecres de 9.30 a 11 h A càrrec de: Geòrgia Bonell Sala Lloc: Punt d Igualtat Preu: C Index dels cursos pag. Aprèn a perdre la por de parlar en públic 2 Els colors de l alimentació 2 Gestió d emocions a través de l artteràpia 3 Millorem la nostra memòria 3 Mindfulness 3 Conversa d anglès

Más detalles

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ,

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, ESTIU EN OBRES LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, CONVOQUEN LA PRIMERA EDICIÓ DEL PROGRAMA DE

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible PROGRAMA DE SENSIBILITZACIÓ Com a complement de la tasca

Más detalles

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Cursos de formació del professorat La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Idioma de les sessions Català. Sector educatiu dels participants Professors de català per a estrangers

Más detalles

CENTRE D ADULTS Centre d Adults:

CENTRE D ADULTS Centre d Adults: CENTRE D ADULTS CURSOS 2017 / 2018 CENTRE D ADULTS Informació i adreça: Centre d Adults: C/ Major, 36. Tel. 971 56 90 03 Consultes per e-mail: msanso@santllorenc.es Responsable tècnica: Margalida Sansó

Más detalles

ACTIVITATS LA MASSANA

ACTIVITATS LA MASSANA ACTIVITATS LA MASSANA OCTUBRE 2011 JUNY 2012 LA MASSANA www.lamassana.ad ÍNDEX Activitats per a nens i joves ESPORTIVES... 4 ARTÍSTIQUES... 13 Activitats per a adults ESPORTIVES... 16 CULTURALS I ARTÍSTIQUES...

Más detalles

BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016

BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016 BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016 Per a participar als tallers, cal apuntar-se a les llistes d inscripció que hi haurà als espais MamaTerra. Dijous 5 i Divendres 6 FESTIVAL MAMATERRA PER GRUPS PRE-CONCERTATS

Más detalles

Currículum educació infantil Segon cicle (parvulari)

Currículum educació infantil Segon cicle (parvulari) Currículum educació infantil Segon cicle (parvulari) Direcció General de l Educació Bàsica i el Batxillerat Setembre de 2008 14/04/08 Finalitat de l educació infantil En els centres educatius es contribuirà

Más detalles

Pla d Infància i Adolescència

Pla d Infància i Adolescència Propostes del Consell dels Infants Pla d Infància i Adolescència 2018-2024 Granollers, 20 de març de 2018 amb el suport de: Treball en xarxa Plantem idees Anàlisi dels àmbits del Pla d Infància i Adolescència

Más detalles

Equip educatiu de l EBM el Marfull Judit Bruno. Maria Sanromà. Lluïsa Vela

Equip educatiu de l EBM el Marfull Judit Bruno. Maria Sanromà. Lluïsa Vela Equip educatiu de l EBM el Marfull 2017-18 Judit Bruno Sóc Mestra en educació infantil des del 2014 i Tècnica en Educació Infantil des de l any 2004 encara que fa 16 anys que treballo dins del món educatiu

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

DEFINICIÓ OBJECTIU TITULACIÓ

DEFINICIÓ OBJECTIU TITULACIÓ DEFINICIÓ El Grau Professional és un Pla d estudis oficial reglat que es regeix pel decret 25/2008, amb una modificació del decret 5/2017 de 17 de gener, de la Generalitat de Catalunya. OBJECTIU El pla

Más detalles

EDUCACIÓ FÍSICA. PRIMER de PRIMÀRIA EL COS: IMATGE I PERCEPCIÓ

EDUCACIÓ FÍSICA. PRIMER de PRIMÀRIA EL COS: IMATGE I PERCEPCIÓ EDUCACIÓ FÍSICA PRIMER de PRIMÀRIA - Experimentació amb el propi cos - Coneixement de les seves parts. - Experimentació de posibles formes de respiració. - Iniciació a la lateralitat. - Desenvolupament

Más detalles

Escola Municipal d Adults de Palamós

Escola Municipal d Adults de Palamós Escola Municipal d Adults de Palamós Informació i inscripcions cursos 2018/2019 Departament d Ensenyament Escola Municipal d Adults 2 Presentació Ens complau fer-vos a mans la nova programació de l Escola

Más detalles

1https://docs.google.com/document/d/1qt6W_ODZAronFmw8uZ2zTozq8KbumG4yOc5IKh ANhyk/edit

1https://docs.google.com/document/d/1qt6W_ODZAronFmw8uZ2zTozq8KbumG4yOc5IKh ANhyk/edit 15 IN WINCHESTER Al 2010 fruit d una estada de recerca a la Universitat de Winchester vam formalitzar un conveni Erasmus que ha permès durant aquests 5 anys intercanvis entre professorat i estudiantat

Más detalles

ENCAMP - EL PAS DE LA CASA ACTIVITATS ESPORTIVES Infants, joves, adults i gent gran

ENCAMP - EL PAS DE LA CASA ACTIVITATS ESPORTIVES Infants, joves, adults i gent gran - EL PAS DE LA CASA ACTIVITATS ESPORTIVES 2016-17 Infants, joves, adults i gent gran INICI DE LES INSCRIPCIONS: 05/09/2016 INICI I FINALITZACIÓ DEL CURS: Del 19/09/2016 al 16/06/2017 PREUS INFANTS I JOVES

Más detalles

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02 estiu 2018 2 > FEM BADIA! JULIOL - SETEMBRE 2018 #02 INSCRIPCIONS OBERTES CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA. FEM BADIA! < 3 CAMPUS D ESTIU Mésquesport

Más detalles

Grau en Infermeria - Pla d Estudis 1821 ITINERARI CURRICULAR DE PRIMER CURS

Grau en Infermeria - Pla d Estudis 1821 ITINERARI CURRICULAR DE PRIMER CURS Guia docent del grau en FACULTAT D INFERMERIA PRIMER CURS 2014-15 Grau en - Pla d Estudis 1821 ITINERARI CURRICULAR DE PRIMER CURS CODI ASSIGNATURA CRÈDIT S PROFESSOR RESPONSABLE DEPARTAMENT ASSIGNATURES

Más detalles

Les escoles oficials d idiomes

Les escoles oficials d idiomes Les escoles oficials d idiomes Index Què són i què fan On són Estudiar a una EOI Obtenir una certificació en règim lliure 2 Què és una EOI? Centre públic, no universitari, d ensenyament d idiomes moderns.

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

CURS D ESTIU EL LLENGUATGE DEL COS: postura, consciència, intel ligència corporal

CURS D ESTIU EL LLENGUATGE DEL COS: postura, consciència, intel ligència corporal CURS D ESTIU EL LLENGUATGE DEL COS: postura, consciència, intel ligència corporal Del 6 al 9 de juliol de 2015 16 hores lectives PRESENTACIÓ I JUSTIFICACIÓ DEL CURS L objectiu del curs és adquirir les

Más detalles

MusicoteràpiaBCN- Carrer Martínez de la Rosa 15 Local Barcelona

MusicoteràpiaBCN- Carrer Martínez de la Rosa 15 Local Barcelona Programa del curs Musicoteràpia i Salut mental Curs Musicoteràpia i salut mental estiu 20h de formació els 5 dilluns de juliol ( 3, 10,17,24 i 31) del 2017 de 11 a 13h i de 14.30 a 16.30h Preu: 332. Els

Más detalles

L Artista, escola d art, està dedicada

L Artista, escola d art, està dedicada El Centre de l Artista, fundat l any 1988, està situat en el barri de Gràcia de Barcelona. Es un espai de formació, creació, recerca personal i restitució del benestar a través de tres àrees d acció: Art,

Más detalles

Presentació de les Activitats Extraescolars del CEIP COLÒNIA GÜELL de Santa Coloma de

Presentació de les Activitats Extraescolars del CEIP COLÒNIA GÜELL de Santa Coloma de Presentació de les Activitats Extraescolars del CEIP COLÒNIA GÜELL de Santa Coloma de Cervelló Curs 2010-2011 Les activitats que es duran a terme a l escola es divideixen en tres blocs diferents que són:

Más detalles

MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV

MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV MArq El màster universitari en Arquitectura t habilita per a l exercici professional de l arquitectura i el principal objectiu és aportar coneixements avançats

Más detalles

Programes per a la formació i la inserció dels joves sense GESO. Curs

Programes per a la formació i la inserció dels joves sense GESO. Curs Programes per a la formació i la inserció dels joves sense GESO Curs 2014-15 Destinataris Joves que compleixen com a mínim 16 anys i com a màxim 21 en l any d inici del programa. Que han deixat l educació

Más detalles

DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT

DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT 2010-2012 - 1 - 1.- MARC LEGAL 1.1. ORGANIGRAMA DEL SISTEMA EDUCATIU SEGONS LA LOE MÓN LABORAL BATXILLERAT ( 16-18) PAAU UNIVERSITAT FORMACIÓ PROFESSIONAL GRAU SUPERIOR (CFGS)

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

13 de març al 7 d abril (4 setmanes)

13 de març al 7 d abril (4 setmanes) Activitat acadèmica FACULTAT D INFERMERIA Curs 2016-17 14. ACTIVITAT ACADÈMICA 15.1. CALENDARI ACADÈMIC 2016-17 Docència a l aula CALENDARI ACADÈMIC 2016-17 PERÍODE PRIMER CURS. Pla 2016 (Setmana d acollida:

Más detalles

ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL

ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL La Junta de Govern Local, en data 11/01/2007, acordà fixar el preu públic per a la prestació de les activitats a desenvolupar per part de l Escola Municipal de Música de l Ametlla

Más detalles

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011 CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO Granollers, gener 2011 DADES PERSONALS Carles Ribell i Toledano 47 anys. Nascut a Granollers ( Vallès Oriental ), el dia 25 de febrer de 1969. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Más detalles

Guia docent del Grau en Infermeria Campus Catalunya

Guia docent del Grau en Infermeria Campus Catalunya Campus Catalunya FACULTAT D INFERMERIA PRIMER CURS 2015-16 PERÍODE 1R QUADRIMESTRE CALENDARI ACADÈMIC 2015-16 PRIMER CURS Setmana d acollida: del 7 al 10 de setembre Docència amb avaluació continuada Aula:

Más detalles

Fent teatre eduquem. És una producció de l Associació Catalana de Teatre Educatiu

Fent teatre eduquem. És una producció de l Associació Catalana de Teatre Educatiu És una producció de l Associació Catalana de Teatre Educatiu Dossier de l espectacle 1 Producció Associació Catalana de Teatre Educatiu ACTE neix al setembre de 2007 com una aposta per oferir un teatre

Más detalles

Orientacions relatives a la lectura a primera vista - Especialitat piano

Orientacions relatives a la lectura a primera vista - Especialitat piano Orientacions relatives a la lectura a primera vista - Especialitat piano Prova específica d accés als ensenyaments de música de grau professional. Primer curs. Accés curs 2018-2019 Índex de continguts

Más detalles

Estudi d avaluació en tres contextos d aprenentatge de l anglès: Kids&Us, Educació Primària i Secundària.

Estudi d avaluació en tres contextos d aprenentatge de l anglès: Kids&Us, Educació Primària i Secundària. Estudi d avaluació en tres contextos d aprenentatge de l anglès: Kids&Us, Educació Primària i Secundària. Dra. Elsa Tragant Mestres, Professora Titular de Universitat Universitat de Barcelona Barcelona,

Más detalles

ENSENYAMENT SECUNDARI OBLIGATORI

ENSENYAMENT SECUNDARI OBLIGATORI ENSENYAMENT SECUNDARI OBLIGATORI 2012-13 L'Ensenyament secundari obligatori, ESO, és una etapa escolar de quatre cursos. Segons el projecte curricular del nostre centre, que sempre ha donat molta importància

Más detalles

CURS D ESTIU RUNNING: Moda o Necessitat... Biomecànica de la carrera, prevenció de lesions i planificació d entrenaments per a proves de llarga durada

CURS D ESTIU RUNNING: Moda o Necessitat... Biomecànica de la carrera, prevenció de lesions i planificació d entrenaments per a proves de llarga durada CURS D ESTIU RUNNING: Moda o Necessitat... Biomecànica de la carrera, prevenció de lesions i planificació d entrenaments per a proves de llarga durada De l 1 al 3 de juliol de 2015 15 hores lectives PRESENTACIÓ

Más detalles

Què és el BATXIBAC?:

Què és el BATXIBAC?: gener 2017 Què és el BATXIBAC?: Un acord entre els governs de França I Espanya per tal que alguns alumnes, quan acabin el Batxillerat, tinguin la doble titulació de Batxiller i Baccalauréat Objectius:

Más detalles