Equip educatiu de l EBM el Marfull Judit Bruno. Maria Sanromà. Lluïsa Vela

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Equip educatiu de l EBM el Marfull Judit Bruno. Maria Sanromà. Lluïsa Vela"

Transcripción

1 Equip educatiu de l EBM el Marfull Judit Bruno Sóc Mestra en educació infantil des del 2014 i Tècnica en Educació Infantil des de l any 2004 encara que fa 16 anys que treballo dins del món educatiu fent tasques de monitoratge i activitats extraescolars a infants de primària de diversos centres educatius de Reus. Vaig entrar a la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus el curs a les Aules Ralet-Ralet Migjorn i a l EBM el Margalló. L any 2007 vaig començar a l EBM el Marfull com a educadora i coordinadora de menjador, posteriorment he desenvolupat les tasques de coordinadora pedagògica i en l actualitat estic a la direcció de l escola. Maria Sanromà Sóc Tècnica en Educación Infantil (TEI) i fa 10 anys que treballo dins l àmbit educatiu, sempre dedicada a l etapa de 0-3 anys. Vaig entrar a la Xarxa d Escoles Bressol Municipal de Reus amb l obertura de l EBM Marfull. Durant aquests 10 anys he desenvolupat tasques d educadora de suport i tutoria a tots els nivells educatius i he realitzat la coordinació de menjador. Actualment sóc tutora d una de les aules de nadons. Anteriorment, he treballat com a tutora en una escola bressol privada de Reus i com a monitora en una ludoteca. Lluïsa Vela Sóc Tècnica en Educació Infantil, treballo des de fa 10 anys a la xarxa d Escoles Bressols Municipals. Actualment sóc tutora d una de les aules de 1-2 anys i Coordinadora de Gestió a l EBM El Marfull. Anys enrere també he realitzat funcions de monitora de lleure d infantil i juvenil als Casals d Estiu d algunes escoles d Educació Primària.

2 Dunia Sánchez Sóc tècnica en educació infantil (TEI) des de fa 16 anys. Al llarg de la meva trajectòria professional he desenvolupat les tasques de monitora de menjador escolar i d acollida a una Escola pública de Reus. Com a tècnica en educació infantil he treballat durant 5 cursos a una escola infantil privada de Reus. Vaig entrar a la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus el curs 2003 amb les aules Ralet-Ralet Mas Abelló i a l EBM el Margalló. L any 2007 vaig començar a l EBM el Marfull com a educadora de l aula desenvolupant les tasques de tutora de les aules dels lactants i dels infants d 1-2 i 2-3 anys. Dolors Bermudo Sóc Tècnica d Educació Infantil (TEI) en l etapa 0-3 anys, des de fa 16 anys. Al llarg de la meva trajectòria professional he estat sempre treballant en llars d infants: set cursos a una escola infantil privada de Reus i des de l obertura al 2007 de l escola bressol Marfull estic treballant dins la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus. Sempre he desenvolupat tasques de tutora en grups dels tres nivells existents i també he realitzat les tasques de coordinadora de l acollida matinal. Rosa López Sóc tècnica d Educació Infantil, en l etapa 0-3 anys, des de fa 24 anys, durant aquest temps he estat treballant en diferents llars d Infants de Reus. Vaig entrar a la xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus amb l obertura de l EBM Marfull, el curs 2006/07, vaig iniciar-me en aquesta escola desenvolupant tasques d educadora de suport i la resta de cursos he fet de tutora dels infants de 1-2 anys i 2-3 anys.

3 Nieves Rodríguez Em dic Nieves, soc Tècnica d Educació Infantil i fa tretze anys que em dedico a tenir cura de nens de zero a tres anys en diferents escoles bressol. Els últims 10 anys, des de l obertura, estic desenvolupant la meva feina a l E.B.M. El Marfull, com a tutora dels diferents nivells d edat. Lisa Sentís Sóc Tècnica d Educació Infantil (TEI) en l etapa 0-3 anys, des de fa 18 anys. Al llarg de la meva trajectòria professional he estat sempre treballant en llars d infants: tres cursos a una escola infantil privada de Reus 4 cursos a l escola Municipal del Morell i des del 2007 que estic treballant dins la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus amb l obertura de l EBM L Olivera sempre desenvolupant tasques de tutora dels grups 2-3 i 1-2. Des de el curs 2012/13 estic a l EBM Marfull on actualment estic com a tutora del grup de 2-3 anys i Coordinadora d acollida matinal. Laura Sáez Tinc la titulació de tècnica superior en educació infantil i des de fa 11 anys que em dedico en aquesta professió. Formo part de l equip educatiu d aquesta escola des que es va obrir. Anteriorment havia treballat com a educadora en altres dos llars d infants privades (una a Tarragona i l altra aquí a Reus). Al Marfull he fet una mica de tot, he estat tutora de nadons durant 2 anys, tutora de 2-3 durant 3 anys i tutora de 1-2 durant 1 any. També he portat a terme la tasca d educadora de suport i la de coordinadora de menjador.

4 M. Carmen Aragonès Sóc assistent infantil en l etapa de 0 a 3, també em vaig treure la titulació de vetlladora en l àmbit de llar d infants. Vaig començar ara fa 10 anys a E.B.M. el Marfull desenvolupant la tasca de monitora de menjador i dormitori i en aquest moment estic fent les funcions d educadora de suport als infants d 1 a 2 i de 2 a 3 anys. També he realitzat tasques de monitoratge al servei d acollida matinal. Rosa Pizarro Sóc assistent Infantil des de l any 2006 i fa 10 anys que treballo a l EBM el Marfull, des de que es va obrir l any He realitzat tasques d educadora de suport a l aula en els diferents nivells educatius, també a l acollida matinal, al servei de menjador i com a vetlladora del centre. Mariona Guirro Sóc mestra d Educació Infantil i llicenciada en Psicopedagogia. Fa disset anys que em dedico a l educació, els meus inicis des d una vessant lúdica, com a monitora de colònies, casals i en un esplai del nostre municipi. Vaig entrar a formar part de la Xarxa de les Escoles Bressols de Reus fa deu anys i el curs vaig començar el projecte escolar del Marfull, juntament amb les meves companyes, com a directora. Actualment sóc educadora de suport dels grups de 2-3 anys i Coordinadora Pedagògica del Centre.

5 Mercè Moreno Sóc tècnica en educació infantil des de fa 10 anys. Els meus inicis professionals en l àmbit educatiu van ser en una Escola Bressol privada, fent d auxiliar de nadons. El mateix any vaig canviar de lloc de treball a un espai familiar, on cada dia es treballa un espai diferent. (ludoteca, tallers i psicomotricitat), sempre acompanyats amb els pares. Aquesta feina em permet combinar-ho fent substitucions en les Escoles Bressol Municipals de Reus. Enguany formo part dels diferents equips de les escoles fent substitucions dins la figura de pull. Marta Chinchilla Sóc tècnica en educació infantil des de fa 8 anys, però en fa 10 que vaig començar a exercir com a monitora de temps de lleure. Vaig començar a treballar en una Escola Bressol Municipal durant el curs i així a formar part de la xarxa de les Escoles Bressols Municipals de Reus. El curs següent van obrir el Marfull i des d aleshores que en formo part. Aquí he realitzat tasques d'auxiliar i de tutoria en diferents grups d edat.. Actualment estic de vetlladora del Centre i educadora de suport de l aula de 2-3 al servei de menjador. Roberta Olteanu Sóc estudiant de segon curs del Grau Superior d Educació Infantil a l Institut Gaudí de Reus. Durant aquest curs realitzaré les pràctiques a l EBM El Marfull a través del programa de formació Dual. Les funcions que ja he començat a desenvolupar son de suport a les aules de 1-2 i 2-3, acollida matinal i menjador.

6 Irene Salvat Sóc mestra d Educació Infantil des de l any 2010 i des de llavors he treballat en el món de l educació amb diferents tasques de monitoratge extraescolar amb nens i nenes d educació infantil, primària i secundària en diversos centres educatius de Reus i Tarragona. Durant tres cursos vaig treballar en una llar d infants de Reus desenvolupant tasques d educadora i de coordinació de l equip del centre. Vaig entrar a la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus el curs com a educadora al Marfull. Teresa Becerra Sóc educadora de suport i monitora de menjador i fa 8 anys que em dedico a treballar amb infants. Aquest és el setè curs que treballo per la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de l Ajuntament de Reus, les EBM, dels quals he pogut gaudir de diferents escoles de la xarxa, realitzant diferents tasques (acollida, educadora de suport i menjador). Anteriorment també vaig estar treballant a una escola de primària, on realitzava tasques de monitoratge de menjador. Actualment estic al menjador d una aula 0-1. Sonia Fernández Sóc Mestra en Educació Infantil i Tècnica d Educació Infantil (TEI) i fa 8 anys que em dedico al món de l educació. L any 2009 vaig començar a treballar a una escola bressol privada com a educadora infantil, realitzant el primer any tasques de suport i els 6 anys següents com a tutora d aula de diferents grups d infants. Des del febrer del 2017, formo part de l equip de la Xarxa d Escoles Municipals de Reus. Vaig començar realitzant substitucions com educadora de suport de menjador i dormitori a l EBM Montsant i a l EBM La Ginesta. Actualment faig les funcions de teacher per les diferents Escoles Municipals de Reus i estic com a educadora de suport a les tardes a l EBM El Marfull

7 Paquita Duran Sóc Tècnica en Educació Infantil des de fa 21 anys. Vaig començar la meva trajectòria professional en escoles bressol privades a Reus. al curs Actualment formo part de l equip educatiu del Marfull com a educadora de suport a l aula de 2-3 anys i durant l estona de menjador i dormitori. Amanda Navarrete Em dic Amanda, tinc 27 anys i sóc Mestra en Educació Infantil des de l any 2015, encara que abans d això també vaig fer el cicle superior d educacció Infantil (TEI), acabat al 2011, i el cicle mitja de monirora d esports (CAFEM) acabat al Fa 11 anys que treballo dins l àmbit de l educació. Primerament vaig començar en l àmbit de l educació no formal. Molt seguidament vaig començar a treballar en l àmbit de l educació formal, he estat treballant cinc anys a la Llar d infants Mafalda i dos a la Llar d infants Verdaguer, fins que he entrat dins la Xarxa d Escoles Bressol Municipals de Reus aquest curs al Marfull en l aula dels Blauets.

ÍNGRID NATÀLIA MARIBEL

ÍNGRID NATÀLIA MARIBEL MAR Sóc Llicenciada en Pedagogia i Psicopedagogia, amb formació específica en Psicomotricitat, i porto 16 anys dedicant-me al món de l educació. Sóc la directora del centre des de que es va posar en marxa,

Más detalles

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009)

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009) Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (29) Dossiers Idescat 1 Generalitat de Catalunya Institut d Estadística de Catalunya Informació d estadística oficial Núm. 15 / setembre del 213 www.idescat.cat

Más detalles

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius.

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius. Mòdul Cubs i nombres senars Edat mínima recomanada A partir de 1er d ESO, tot i que alguns conceptes relacionats amb el mòdul es poden introduir al cicle superior de primària. Descripció del material 15

Más detalles

El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares;

El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares; 2011 El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares; Tresorera: Eva Sala; Vocals: Estel Salomó, Flor Bellver,

Más detalles

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB).

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). Resumen En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). - Encuesta de satisfacción de los usuarios de las bibliotecas (CBB). ELS USUARIS DE LES BIBLIOTEQUES

Más detalles

e 2 esplais al quadrat

e 2 esplais al quadrat e 2 esplais al quadrat excel lents pel què fem i per com ho fem Un projecte per fer un pas endavant en la qualitat i responsabilitat, tant social com mediambiental en els centres d esplai. IV Jornada de

Más detalles

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar.

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar. Actualment, els trastorns de fertilitat afecten un 15% de la població. Moltes són les causes que poden influir en la disminució de la fertilitat, però ara, als clàssics problemes físics se ls ha sumat

Más detalles

Barcelona, una escola oberta a tothom.

Barcelona, una escola oberta a tothom. Barcelona, una escola oberta a tothom. Benvolgudes famílies, Ens plau informar-vos que, durant aquests dies, els centres educatius sostinguts amb fons públics a la ciutat de Barcelona organitzen i desenvolupen

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 EL CENTRE Gràcies a la vostra confiança, Ocidiomes celebra un any més el nostre Summer Camp a MATA DE JONC (Palma). Situat a tan sols 10 minuts del centre de Palma, molt pròxim

Más detalles

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS CONCEPTES BÀSICS Què és una revisió periòdica del gas? i cada quant temps ha de realitzar-se una revisió periòdica de gas butà? Una revisió periòdica del gas és el procés per mitjà del qual una empresa

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur alberg albergue Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur Situat a la comarca del Pallars Jussà, s ubica aquest alberg envoltat de

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

XI JORNADA BANCS DEL TEMPS I COHESIÓ SOCIAL. Elvira Méndez. Los Bancos del Tiempo y la cohesión social

XI JORNADA BANCS DEL TEMPS I COHESIÓ SOCIAL. Elvira Méndez. Los Bancos del Tiempo y la cohesión social LLISTAT DE PONÈNCIES XI JORNADA BANCS DEL TEMPS I COHESIÓ SOCIAL Barcelona, 21 octubre 2011 Elvira Méndez. Los Bancos del Tiempo y la cohesión social Ilaria De Leito. El Banco del Tiempo y la interculturalidad

Más detalles

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però PABLO PICASSO El passat dia 12 de Febrer, en comptes de fer classe de matemàtiques i de castellà, com cada dimecres, ens vam convertir en artistes per conèixer la vida i les obres de Pablo Picasso. Quan

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO WWW.CONGRESSCCC.ORG XV CONGRÉS de la Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 Benvolgut col lega, El Congrés de la arriba a la seva quinzena edició. Desprès d aquests anys i tal com es habitual, ho fa

Más detalles

ICSA. Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica

ICSA. Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica Estudi DonaTIC: Una primera reflexió sobre la dona tecnològica Contingut 1.- Introducció 2.- Radiografia de la dona TIC A càrrec d Elisabet Golobardes, Directora d ETSEEI La Salle (Universitat Ramon Llull)

Más detalles

Mesures d estalvi d aigua

Mesures d estalvi d aigua Mesures d estalvi d aigua La falta de pluges en els darrers mesos ha fet baixar les reserves d aigua dels embassaments i dels aqüífers. Tots els municipis que rebem aigua potable de la xarxa Ter-Llobregat,

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

BARÒMETRE DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014]

BARÒMETRE DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014] 2014 2012 DE LES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES [ 2014] La Banca Ètica a l Estat continua creixent, l evolució de les seves xifres contrasta amb les del conjunt del sistema financer Les dinàmiques de les

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

Nous projectes als polígons

Nous projectes als polígons 00 Nous projectes als polígons Catàleg dels Polígons Industrials de Barberà del Vallès Àrea d aparcaments i serveis Área de aparcamientos y servicios Centre d aparcaments de vehícles industrials i serveis

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

[ T ] atre. ALTRES CAPACITATS: El Taller de Teatre de l ONCE. més enllà de l escenari

[ T ] atre. ALTRES CAPACITATS: El Taller de Teatre de l ONCE. més enllà de l escenari [ T ] atre més enllà de l escenari Per Maria Colomer ALTRES CAPACITATS: El Taller de Teatre de l ONCE A un organisme com l ONCE, l expressió artística no li és aliena, i des de fa ja molts anys, i en moltes

Más detalles

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat

MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS. EL BANY un espai de tranquil litat MOSTRA DE TREBALLS REALITZATS EL BANY un espai de tranquil litat Lluny de la freda funcionalitat del passat, avui dia el bany s ha transformat en un espai més habitable. Un lloc on la distribució està

Más detalles

CRISI INTERNA EN EL PP Isern rebaixa a Cort les exigències de Rodríguez per revisar l'etapa de Calvo El ple aprova per unanimitat donar suport a la denúncia d'emaya i revisar la gestió feta al 2009, però

Más detalles

Col legi de Fisioterapeutes RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA

Col legi de Fisioterapeutes RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA Col legi de Fisioterapeutes de Catalunya RECULL DE PREMSA DIA MUNDIAL DE LA FISIOTERÀPIA Setembre 2004 Els fisioterapeutes critiquen el sistema de regularització de la Generalitat de les teràpies naturals

Más detalles

I Informe de seguiment del Pla Municipal per a la Inclusió Social. Conèixer Barcelona

I Informe de seguiment del Pla Municipal per a la Inclusió Social. Conèixer Barcelona I Informe de seguiment del Pla Municipal per a la Inclusió Social Conèixer Barcelona A l apartat vuitè, el Pla Municipal per a la Inclusió Social 2005-2010 estableix: Els informes de seguiment seran els

Más detalles

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc Septiembre de 2014 Setembre del 2014 Bienvenido a GHD Fresc Benvingut a GHD Fresc Estimado cliente, Le informamos que GHD Fresc lanza su nueva

Más detalles

MI DOSSIER EL MEU DOSSIER O MEU DOSSIER NIRE DOSIERRA MY DOSSIER MON DOSSIER

MI DOSSIER EL MEU DOSSIER O MEU DOSSIER NIRE DOSIERRA MY DOSSIER MON DOSSIER MI DOSSIER EL MEU DOSSIER O MEU DOSSIER NIRE DOSIERRA MY DOSSIER MON DOSSIER MINISTERIO DE EDUCACIÓN Y CIENCIA CONSEJO DE EUROPA COUNCIL OF EUROPE Portfolio Europeo de las Lenguas European Language Portfolio

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

TFGs d oferta pública i concertats:

TFGs d oferta pública i concertats: Guia ràpida per a donar d'alta un TFG/TFM A continuació es detalla una guia ràpida per a donar d alta un TFG, el procediment a seguir dependrà del tipus de TFG TFGs d oferta pública i concertats: Els passos

Más detalles

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA

Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Arnau Compte i Joan Casellas ESCOLES VEDRUNA DE CATALUNYA Judit Vilà QUI SOM Som una xarxa de trenta-nou escoles d arreu del nostre país, molt diverses però cohesionades totes per una història i per un

Más detalles

INFORME SOBRE PARCIALITAT I HORES EFECTIVES DE TREBALL A CATALUNYA

INFORME SOBRE PARCIALITAT I HORES EFECTIVES DE TREBALL A CATALUNYA INFORME SOBRE PARCIALITAT I HORES EFECTIVES DE TREBALL A CATALUNYA Novembre 2014 CCOO DE CATALUNYA DENUNCIA QUE LA FEBLE MILLORA DEL NOSTRE MERCAT DE TREBALL ES BASA EN UNA ALTA PARCIALITAT I MENORS JORNADES

Más detalles

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ Barcelona, 6 de Maig del 2015 Què és el TDAH? Característiques Trastorns

Más detalles

Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!!

Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!! Mejora tu idioma, amplía tu mundo!!! LA EMPRESA Creada en 1993 Objetivo: proporcionar al mayor numero de jóvenes j de la unión europea la oportunidad de tener una experiencia laboral internacional para

Más detalles

INFORME SOBRE LA SITUACIO DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

INFORME SOBRE LA SITUACIO DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA INFORME SOBRE LA SITUACIO DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA MONTCADA I REIXAC. 2007 Elaborat per: Regidoria de Dona i Igualtat Comissió de seguiment del Protocol d actuació local contra la violència vers les dones.

Más detalles

Es tracta d analitzar la dinàmica dels processos de canvi a través dels quals s exerceix la influència educativa.

Es tracta d analitzar la dinàmica dels processos de canvi a través dels quals s exerceix la influència educativa. PSICOLOGIA DE LA INSTRUCCIÓ (2509) Curs Acadèmic 2001-2002 Assignatura anual de 6 crèdits (4 5 teòrics i 1 5 pràctics) 2on Curs dels Estudis de Psicopedagogia Professora: Dra. Maria Suñé Vela Horari de

Más detalles

Cru-Evolució. Mira el món diferent! ESO - educació. Una aposta de ciutadania global des de l escola

Cru-Evolució. Mira el món diferent! ESO - educació. Una aposta de ciutadania global des de l escola Cru-Evolució Mira el món diferent! Una aposta de ciutadania global des de l escola ESO - educació EDUCACIÓ Juntament amb les comunitats i les organitzacions del Sud amb què treballem hem aconseguit que

Más detalles

Des de principis de juny, les línies

Des de principis de juny, les línies societat La linia 68 d autobús arriba a Sant Joan de Déu La línia 68 arribarà a l Hospital de Sant Joan de Déu i donarà cobertura a tota la part alta de Barcelona i la 67 continuarà donant servei per l

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL

GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL GUIA BÀSICA PER UTILITZAR L OFICINA VIRTUAL L Oficina Virtual de l Ajuntament d Ontinyent és el lloc on els ciutadans poden fer gestions i tràmits administratius de forma electrònica o també rebre informació

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

TEMA 4: Equacions de primer grau

TEMA 4: Equacions de primer grau TEMA 4: Equacions de primer grau Full de preparació Aquest full s ha de lliurar el dia de la prova Nom:... Curs:... 1. Expressa algèbricament les operacions següents: a) Nombre de rodes necessàries per

Más detalles

Exposició. Apunta t al canvi. La qüestió del CO2

Exposició. Apunta t al canvi. La qüestió del CO2 Exposició Apunta t al canvi La qüestió del CO2 Apunta t al canvi és un recurs educatiu que proporciona eines pràctiques i modulars per relacionar la qüestió del CO2 i el canvi climàtic amb diversos àmbits

Más detalles

EDITORIAL AFILIATE. Responsable de Comunicació: Toni Baos. Responsable de Formació i Ocupació: Rafael Borràs

EDITORIAL AFILIATE. Responsable de Comunicació: Toni Baos. Responsable de Formació i Ocupació: Rafael Borràs 2 EDITORIAL Confederació Sindical de CCOO de les Illes Balears C/ de Francesc de Borja Moll, 3 07003 Palma Tel. 971 72 60 60 Internet: http://www.ib.ccoo.es Correu electrònic: premsa@ib.ccoo.es Responsable

Más detalles

EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA

EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA EL IMPACTO DE LAS BECAS, EN PRIMERA PERSONA Testimoniales de alumnos becados dgadg Foto: Grupo de alumnos de 4º de BBA que colaboran con el Programa de Becas de ESADE Laia Estorach, Alumna de 4º de BBA

Más detalles

GUIA PER ACOLLIR UN CAMP DE VOLUNTARIAT

GUIA PER ACOLLIR UN CAMP DE VOLUNTARIAT GUIA PER ACOLLIR UN CAMP DE VOLUNTARIAT L SCI de Catalunya, nascuda al 1982, representa una de les més de 40 branques que configuren la xarxa del Servei Civil Internacional, un moviment internacional que

Más detalles

ARACELI RAMÍREZ MAQUEDA H O M E N A T G E S

ARACELI RAMÍREZ MAQUEDA H O M E N A T G E S ARACELI RAMÍREZ MAQUEDA H O M E N A T G E S H O M E N A T G E S El Casal de la Dona és una entitat històrica a la ciutat pel que fa a la lluita pels drets de les dones i per la igualtat de gènere. Ha estat

Más detalles

EL TRANSPORT DE MERCADERIES

EL TRANSPORT DE MERCADERIES EL TRANSPORT DE MERCADERIES En primer terme s ha d indicar que en tot el que segueix, ens referirem al transport per carretera o via pública, realitzat mitjançant vehicles de motor. El transport de mercaderies,

Más detalles

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI Col legi Sagrada Família Any 1966-2016 50 ANIVERSARI 50 ANYS DE CAMÍ Amb la festa del naixement Maria Gay i Tibau, fundadora de les religioses de Sant Josep de Girona, comença la celebració del 50è aniversari

Más detalles

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE GUIA D ENTITATS, SERVEIS I EQUIPAMENTS PÚBLICS. ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AL BARRI 3-16 ANYS curs 2014-2015 EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE eixample Us presentem la Guia d entitats,

Más detalles

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE.

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. 1. Quart curs d ESO. A 4t d'eso, sol licitem dues matèries diferenciades: Economia de 4t d'eso, com a matèria orientadora

Más detalles

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011

Audiència Pública. Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 Audiència Pública Vilanova i la Geltrú, 5 de novembre de 2011 2007-2011: CONTEXT SOCIAL I ECONÒMIC DE CRISI SITUACIÓNO ÉS FÀCIL DES DE FA ANYS, I ESPECIALMENT DE FA 3. PER QUÈ? El 30% de l activitat de

Más detalles

Estudio de idiomas en el dominio.es

Estudio de idiomas en el dominio.es Estudio de idiomas en el dominio.es Carlos Castillo Universidad de Chile ccastill@dcc.uchile.cl Enero 2003 Resumen Se presentan resultados de un estudio realizado en Diciembre del año 2002 sobre aproximadamente

Más detalles

Guia de serveis municipals i suport a les famílies. L Hospitalet

Guia de serveis municipals i suport a les famílies. L Hospitalet Guia de serveis municipals i suport a les famílies L Hospitalet Ser al costat de les persones és la nostra màxima prioritat. És per això que hem elaborat aquesta Guia de serveis municipals de suport a

Más detalles

LA VIDA DE! TUTANKAMON

LA VIDA DE! TUTANKAMON LA VIDA DE! TUTANKAMON Jo, TUTANKAMON Vaig néixer l any 1345 ac, a Egipte, en l època de l Imperi Nou. IMPERI ANTIC IMPERI MITJÀ IMPERI NOU ÈPOCA TARDANA Tutankamon (1345 1325 ac) La meva infància va estar

Más detalles

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

II Jornada de la XaROH del programa Beveu Menys 15 juny 2011

II Jornada de la XaROH del programa Beveu Menys 15 juny 2011 II Jornada de la XaROH del programa Beveu Menys 15 juny 2011 Difusió del BM als congressos de primària Carmen Fernández Olivas Carmen Saludes Eri Cristina Ligero Bermúdez Mª Rosa Pla Martinez Sensibilització

Más detalles

La solució natural per tornar a somriure. Implants dentals. Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots.

La solució natural per tornar a somriure. Implants dentals. Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots. Implants dentals La solució natural per tornar a somriure Per estètica, per seguretat, la solució òptima per a tots. Implant System Tornar a somriure. Sentir-se bé amb un mateix. Gaudir de la pròpia imatge.

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES. Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES. Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014 SESSIÓ INFORMATIVA CONVOCATÒRIA DE PROJECTES D INVESTIGACIÓ DEL PLAN ESTATAL 2014 Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014 Projectes d Investigació Fonamental no orientada El pressupost La pregunta

Más detalles

Palabras Clave: Masculinidad, trabajo, trayectorias laborales.

Palabras Clave: Masculinidad, trabajo, trayectorias laborales. Titulo: Las trayectoria laborales de los hombres: El trabajo remunerado núcleo de la masculinidad Autores: Vicent Borràs (vicenc.borras@uab.cat) Sara Moreno, (sara.moreno@uab.cat) Laia Castelló, (laiacaste@gmail.com)

Más detalles

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA Penjar fotos a internet. (picasa) 1. INSTAL.LAR EL PROGRAMA PICASA Per descarregar el programa picasa heu d anar a: http://picasa.google.com/intl/ca/ Clicar on diu Baixa

Más detalles

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a Conselleria de Justícia i Administracions Públiques DECRET 22/2008, de 7 de març, del Consell, pel qual s aprova l oferta d ocupació pública de 2008 per al personal de l administració de la Generalitat.

Más detalles

Un projecte per a joves creat per joves

Un projecte per a joves creat per joves 1 ART I CULTURA CONTRA LA VIOLÈNCIA QUOTIDIANA Un projecte per a joves creat per joves La campanya de sensibilització Whyviolence? uneix durant tres mesos a cinquanta joves de tres districtes de Barcelona

Más detalles

Juntos salvaremos la vida de más niños

Juntos salvaremos la vida de más niños ALIANZA EMPRESARIAL PARA LA VACUNACIÓN INFANTIL Juntos salvaremos la vida de más niños GAVI / 10 / Germán Miranda Todos podemos desempeñar un papel, grande o pequeño, en la creación de un mundo donde ningún

Más detalles

1. CONFIGURAR LA PÀGINA

1. CONFIGURAR LA PÀGINA 1 1. CONFIGURAR LA PÀGINA El format de pàgina determina l aspecte global d un document i en modifica els elements de conjunt com són: els marges, la mida del paper, l orientació del document i l alineació

Más detalles

El Máster Práctico en Psicoterapia se dirige a licenciados / graduados en Psicología que deseen dedicarse a la práctica clínica.

El Máster Práctico en Psicoterapia se dirige a licenciados / graduados en Psicología que deseen dedicarse a la práctica clínica. Este Máster está acreditado por el Consejo General de Colegios Profesionales de Psicólogos y avalado por la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La metodología utilizada es eminentemente práctica y los

Más detalles

COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS.

COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS. COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS. Portalexcellence Servei Municipal d Ocupació de Cerdanyola del Vallès www.portalexcellence.cat www.ocupacioiempresa.cerdanyola.cat CURRÍCULUM VITAE 1. DEFINICIÓ

Más detalles

El futur paper del metge i de la resta de l equip. Odontologia: cartera de serveis

El futur paper del metge i de la resta de l equip. Odontologia: cartera de serveis El futur paper del metge i de la resta de l equip Odontologia: cartera de serveis Objectiu de la jornada Una jornada d atenció primària oberta a la professió per radiografiar la salut del primer nivell

Más detalles

MUSEU DEL JOGUET DE CATALUNYA FIGUERES. Salvador Dalí (1904) SALVADOR DALÍ ELS VINT PRIMERS ANYS ÀLBUM FAMILIAR

MUSEU DEL JOGUET DE CATALUNYA FIGUERES. Salvador Dalí (1904) SALVADOR DALÍ ELS VINT PRIMERS ANYS ÀLBUM FAMILIAR MUSEU DEL JOGUET DE CATALUNYA FIGUERES Salvador Dalí (1904) SALVADOR DALÍ ELS VINT PRIMERS ANYS ÀLBUM FAMILIAR SALVADOR DALÍ ELS VINT PRIMERS ANYS ÀLBUM FAMILIAR No hem trobat indicis que la família Dalí-Domènech

Más detalles

LLICÈNCIA Creative Commons Reconeixement - NoComercial - SenseObraDerivada (by-nc-nd)

LLICÈNCIA Creative Commons Reconeixement - NoComercial - SenseObraDerivada (by-nc-nd) LLICÈNCIA Creative Commons Reconeixement - NoComercial - SenseObraDerivada (by-nc-nd) Aquest manual està protegit per una llicència Creative Commons Reconeixement - NoComercial - SenseObraDerivada (by-nc-nd)

Más detalles

El procés d envelliment de les persones Laura Coll i Planas 29 de maig del 2015

El procés d envelliment de les persones Laura Coll i Planas 29 de maig del 2015 El procés d envelliment de les persones Laura Coll i Planas 29 de maig del 2015 Envelliment en l entorn laboral? http://whqlibdoc.who.int/hq/2002/who_nmh_nph_02.8.pdf Envelliment Actiu (OMS, 2002) Procés

Más detalles

Revista Fapel Núm. 8 (Març de 2009): LEC: Per què insistir en la confrontació?

Revista Fapel Núm. 8 (Març de 2009): LEC: Per què insistir en la confrontació? Revista oficial de la Federació d Associacions de Mares i Pares d Escoles Lliures de Catalunya Nº 08 LEC: Per què insistir en la confrontació? Editorial 3 Serà la LEC capaç de portar l educació i la llibertat

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

ENGINYERIA INDUSTRIAL. EPECIALITAT ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL XAVIER GARCIA RAVENTÓS ESTUDI DEL TRÀNSIT EN LA ZONA CENTRAL DE VILANOVA I LA GELTRÚ

ENGINYERIA INDUSTRIAL. EPECIALITAT ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL XAVIER GARCIA RAVENTÓS ESTUDI DEL TRÀNSIT EN LA ZONA CENTRAL DE VILANOVA I LA GELTRÚ Titulació: ENGINYERIA INDUSTRIAL. EPECIALITAT ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL Alumne (nom i cognoms) XAVIER GARCIA RAVENTÓS Títol PFC ESTUDI DEL TRÀNSIT EN LA ZONA CENTRAL DE VILANOVA I LA GELTRÚ Director del

Más detalles

Sumari. L ESPAI DEDINS La Cristina és una nena feliç. Montse i Xavier Velàsco Pag 15

Sumari. L ESPAI DEDINS La Cristina és una nena feliç. Montse i Xavier Velàsco Pag 15 l Espai Aquest butlletí està editat per l Associació de Pares de Nens Sords de Catalunya. APANSCE. Podeu contacta amb l Associació o enviar articles i opinions per a la revista a aquesta adreça i fax:

Más detalles

ACTIVITAT: JOGUINES NO SEXISTES

ACTIVITAT: JOGUINES NO SEXISTES ACTIVITAT: JOGUINES NO SEXISTES Comissió OBJECTIUS - Analitzar amb els infants el condicionament sexista de les joguines - Reforçar la participació activa dels infants en l educació en perspectiva de gènere

Más detalles

Qué es coaching personal para profesionales?

Qué es coaching personal para profesionales? Qué es coaching personal para profesionales? www.valorsipersones.com info@valorsipersones.com Nos puedes conocer un poco mejor en: http://tonipinies.wordpress.com http://mireiapoch.wordpress.com Qué es

Más detalles

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas

Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi. Assumpció Huertas Noves tecnologies i comunicació 2.0 Usos i potencialitats del branding de les empreses en temps de crisi Assumpció Huertas Valls, 24 d abril de 2013 CRISI Moltes empreses deixen de fer comunicació. Això

Más detalles

Vivències per recordar

Vivències per recordar Vivències per recordar B O CALENDARI JULIOL 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Calendari d activitats d estiu AGOST 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

guia de centres educatius ensenyament postobligatori

guia de centres educatius ensenyament postobligatori guia de centres educatius ensenyament postobligatori MONTCADA I REIXAC CURS ESCOLAR 2016/2017 ÍNDEX BATXILLERAT pàg. 4 Accés al batxillerat des d altres estudis pàg. 4 On s imparteix? pàg. 4 Accés als

Más detalles

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 A les 20:30 h a l Església CONCERT DE NADALES DE CANT CORAL Corals participants: c Coral Castell Llubí c Coral Parroquial

Más detalles

Antes de comenzar, la presentación del informe, una puntualización:

Antes de comenzar, la presentación del informe, una puntualización: Sr. Alcalde, regidors i regidores Sr. Josep Escartin, Síndic Municipal de Greuges de Sabadell i president del FòrumSD Sr. Francisco Amaya, Síndic Personer de Mollet Senyores i senyors, Amigues i amics,

Más detalles

FORMACIÓ HOSPITAL ASEPEYO SANT CUGAT

FORMACIÓ HOSPITAL ASEPEYO SANT CUGAT PROGRAMA FORMATIU INFERMERIA HOSPITAL ASEPEYO SANT CUGAT M. Àngels Pi Sans Directora Infermeria HOSPITAL ASEPEYO SANT CUGAT Característiques: Monogràfic de Traumatologia Accidents laborals o malalties

Más detalles

Rueda de prensa: Nico Almagro (ESP)

Rueda de prensa: Nico Almagro (ESP) (FLASH QUOTES) [ESPAÑOL] 19:00h - 21/04/2015 - Sala de conferencias de prensa Rueda de prensa: Nico Almagro (ESP) Ha sido un partido raro porqué antes de salir a pista le he visto con un vendaje en la

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles