Convocatòria de mobilitat internacional Oferta definitiva de places de la Facultat de Dret

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Convocatòria de mobilitat internacional Oferta definitiva de places de la Facultat de Dret"

Transcripción

1 Oferta definitiva de places de la Argentina UNIVERSIDAD TORCUATO DI TELLA grau /ECO-ADE. Nota mitjana mínima de Argentina Brasil UNIVERSIDAD DE SAN ANDRÉS FUNDAÇÃO GETULIO VARGAS - EESP SAO PAULO Obert també als estudiants de Relacions Laborals Brasil FUNDAÇÃO GETULIO VARGAS - DIREITO (RÍO DE JANEIRO) Obert també als estudiants de Criminologia, Relacions Laborals i del doble grau en /ECO-ADE. Docència molt majoritària impartida en portuguès a FGV Direito, Rio de Janeiro. Nota mitjana mínima de Brasil UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO Obert també als estudiants de Criminologia Xile UNIVERSIDAD ADOLFO IBÁÑEZ grau en -ECO/ADE. Els estudiants poden estudiar al Campus de Santiago o al de Viña del Mar. obert als estudiants de doble grau en -Eco/Ade 2 5 Xile UNIVERSIDAD DIEGO PORTALES Obert també als estudiants de Relacions Laborals. 2 5 Nou! Xina CHINA POLITICAL SCIENCE AND LAW Obert a estudants de i Humanitats 2 6 Xina THE HONG KONG La Universitat de Hong Kong té els següents requisits d'admissió: GPA 3.3 (notable) i TOELF ibt 97 o IELTS 7 (with no subtest below 6.5). Obert també als estudiants de doble grau en -Eco/Ade Per defecte, tret que es digui el contrari, s entén que les places están obertes al grau en. -Les places de que s obren al Doble grau en -/ECO-ADE es destinen a estudiants que cursen 3r al la convocatoria i 4t al l estada. -* S indica el nombre de places disponibles (entre parèntesi el nombre total, incloent les ja assignades al programa INT-):

2 Oferta definitiva de places de la Xina East China University of Political Science and Law Cal que els estudiants acreditin un nivell B.2 d'anglès o de xinès. obert als estudiants de, Humanitats i doble grau en -ECO/ADE. 2 6 Colòmbia UNIVERSIDAD DE LOS ANDES Obert també als estudiants de Relacions Laborals. La Universidad de los Andes oferirà als estudiants seleccionats interessats, una pràctica professional en el sector públic o privat. Nota mínima mitjana de Estats Units d'amèrica CONNECTICUT SCHOOL OF LAW Els estudiants hauran d'haver superat tres anys de o del Doble grau en -ECO/ADE. Nota mitjana mínima de 6. UCONN requerirà als estudiants seleccionats una puntuació mínima de 85 TOEFL ibt. 2 5 Estats Units d'amèrica ILLINOIS (URBANA-CHAMPAIGN) Els estudiants seleccionats hauran d'haver superat tres anys de o del doble grau de -Eco/Ade en el fer l'estada. Nota mitjana mínima de 6. Illinois requerirà 79 ibt TOEFL (tot i que al 2017 no ha ha requerit). Els estudiants no tindran accès als cursos del College of Business. 2 5 Estats Units d'amèrica CALIFORNIA - LOS ANGELES - SCHOOL OF LAW Obert també als estudiants del doble grau -ECO/ADE. Selecció competitiva. Nota mitjana mínima de 7. Pot haver-hi una entrevista per valorar la idoneïtat del candidat. L'estudiant ha de cursar quart any de o del Doble grau en - ECO/ADE, o cinquè any d'estudis simultanis en el fer l'estada. UCLA exigeix TOEFL ibt mínim 105. L'intercanvi és dins del marc d'un LLM, es podran cursar assignatures de 2L i 3L i no de primer any de JD. 4 5 Estats Units d'amèrica CORNELL UNIVERSITY - SCHOOL OF LAW Obert als estudiants del grau en i als del doble grau - ECO/ADE. Selecció competitiva. Nota mitjana mínima de 7. Pot haver-hi una entrevista per valorar la idoneïtat del candidat, que ha de cursar quart any de o del Doble grau en - ECO/ADE, o cinquè any d'estudis simultanis en el fer l'estada. Cornell requerirà Toefl mínim de 100iBT Per defecte, tret que es digui el contrari, s entén que les places están obertes al grau en. -Les places de que s obren al Doble grau en -/ECO-ADE es destinen a estudiants que cursen 3r al la convocatoria i 4t al l estada. -* S indica el nombre de places disponibles (entre parèntesi el nombre total, incloent les ja assignades al programa INT-):

3 Oferta definitiva de places de la Israel INTERDISCIPLINARY CENTER HERZLIYA Es recomanable, per qüestions d'allotjament, fer l'estada durant el semestre de primavera, a partir d'inici de març. S'aconsella cursar 4t de durant l'intercanvi. Docència molt majoritària en hebreu i també alguns cursos interessants en anglès. 2 5 Perú PONTÍFICIA UNIVERSIDAD CATÓLICA DEL PERÚ grau en -ECO/ADE, que poden cursar assignatures de la Fac. d'eco. Els estudiants podran fer practiques d'assessoria legal vinculada a responsabilitat social. 4 5 Singapur SINGAPORE MANAGEMENT UNIVERSITY La SMU requerirà als estudiants seleccionats el certificat TOEFL (80 ibt) o IELTS (6.5-7). Intercanvi adreçat als estudiants de, Criminologia i del doble grau en i Administració i Direcció d'empreses / Economia. ELS ESTUDIANTS S'HAURAN DE DISTRIBUIR ENTRE EL SEMESTRE DE TARDOR (2 PLACES) I LA PRIMAVERA (1 PLAÇA). Per als estudiants del doble grau en -Ade/Eco es descarta l'opció de la primavera. ATENCIÓ: a partir del 16-17, els estudiants de no podran cursar assignatures de la Facultat d'economia de la SMU. El curs aquesta restricció no s'ha aplicat (però segueix existint sobre el paper). 3 5 RHEINISCHE FRIEDRICH- WILHELMS- UNIVERSITÄT BONN Obert als estudiants del doble grau en /ECO-ADE i als de Relacions Laborals. Es recomana tenir un B2.2 d'alemany al l'estada. Nota mitjana mínima de Alemany - A 2.2 ALBERT-LUDWIGS- UNIVERSITÄT FREIBURG IM BREISGAU Docència molt majoritàriament en alemany i només uns pocs cursos en anglès. Nivells recomanats al l'estada: alemany (B2) anglès (B2). Obert als estudiants del doble grau en /eco o /ade Nou! CHRISTIAN-ALBRECHTS- UNIVERSITÄT ZU KIEL Idioma de docència i nivell requerit: alemany B1.2. També hi ha una oferta limitada d'assignatures en anglès (per les que Kiel no requereix cap certificat). 2 6 Alemany - B 1.2 -Per defecte, tret que es digui el contrari, s entén que les places están obertes al grau en. -Les places de que s obren al Doble grau en -/ECO-ADE es destinen a estudiants que cursen 3r al la convocatoria i 4t al l estada. -* S indica el nombre de places disponibles (entre parèntesi el nombre total, incloent les ja assignades al programa INT-):

4 Oferta definitiva de places de la Nou! EBERHARD-KARLS- UNIVERSITÄT TÜBINGEN obert als estudiants del grau en. Idioma de la docència i nivell requerit: Alemany C Alemany - C 1.2 UNIVERSITÄT MANNHEIM Obert també als estudiants del Doble grau en /ECO-ADE, tot i que no se'ls garanteix l'accés a assignatures de Business. Docència majoritària en alemany i abundant en anglès Alemany - B 2.2 EUROPEAN BUSINESS SCHOOL Idioma de la docència: anglès. Nivell a acreditar C1. Obert als estudiants del doble grau en /ECO-ADE. especial sobre dret mercantil al semestre de tardor. 2 6 UNIVERSITÄT REGENSBURG Docència en alemany. Nivell recomanat al l'estada: B Alemany - B 1.2 UNIVERSITEIT ANTWERPEN Trimestres 2on i 3er de 4r curs de. Accés a la menció CIEL per als estudiants de 4t. de que l'any següent cursin el Màster Avançat de Ciències Jurídiques de la UPF. Nota mitjana mínima de 6, És un programa acadèmicament exigent, i alhora profitós. 4 6 VRIJE UNIVERSITEIT BRUSSEL Exclusiu per a estudiants de Criminologia. Oferta docent en anglès molt escassa, però satisfactòria. 2 6 KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN Exclusiu per als estudis de Criminologia, normalment les estades es fan al primer semestre. Nota mitjana mínima de KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN grau en -ECO/ADE. Nota mitjana mínima de UNIVERSITE CATHOLIQUE DE LOUVAIN Places adreçades als estudiants de, Relacions Laborals i del Doble grau en /ECO-ADE. Docència molt majoritària en francès. Nivells recomanats: francès (B2) anglès (B2). Nota mitjana mínima de 6. 3 (5)* 9 Francès - B 1.2 -Per defecte, tret que es digui el contrari, s entén que les places están obertes al grau en. -Les places de que s obren al Doble grau en -/ECO-ADE es destinen a estudiants que cursen 3r al la convocatoria i 4t al l estada. -* S indica el nombre de places disponibles (entre parèntesi el nombre total, incloent les ja assignades al programa INT-):

5 Oferta definitiva de places de la UNIVERSITE CATHOLIQUE DE LOUVAIN Croàcia ZAGREB Croàcia ZAGREB Dinamarca AARHUS UNIVERSITY Finlàndia TURKU França UNIVERSITE D'ORLEANS França França França UNIVERSITE DE PARIS- EST CRÉTEIL-VAL DE MARNE UNIVERSITE DE PERPIGNAN UNIVERSITÉ TOULOUSE I CAPITOLE Plaça adreçada als estudiants de, Relacions Laborals, del Doble grau en /ECO-ADE, i del grau en Global Studies. Docència molt majoritària en francès. Nivells recomanats: francès (B2) anglès (B2). Nota mitjana mínima de Francès - B 1.2 Obert a estudiants de i Criminologia. Docència majoritària en croat, però molt abundant en anglès. mínim certificat: Anglès B2. Destinació força assequible pel cost de vida. Nota mínima mitjana de 5, Obert a estudiants de, Criminologia i Global Studies. Docència majoritària en croat, però molt abundant en anglès. mínim certificat: Anglès B2. Destinació força assequible pel cost de vida. Nota mínima mitjana de 5, Cal cursar 4t any de durant l'intercanvi. Docència majoritària en danès i menor (però molt interessant) en anglès. 2 6 Adreçat a estudiants de 4rt de. Possible accés a assignatures de l'abo Akademi - Institute for Human Rights. Oferta limitada, però atractiva, d'assignatures en anglès. 2 6 Obert també als estudiants de Relacions Laborals. Docència majoritàriament en francès. La universitat de destinació requerirà francès (B2) grau en /ADE-ECO. Docència majoritària en Francès (es recomana nivell B2 al l'estada). Docència minoritària en anglès. Nota mínima de 6. 4 (5)* 10 Idioma requerit i nivell recomanat: francès B2. També obert a Relacions Laborals i Criminologia. 1 9 grau /ECO-ADE. Idioma de docència i nivell requerit al la matrícula: francès B2. Nota mitjana mínima de 6. Accés a la menció CIEL per als estudiants de 4t de que l'any següent cursin el Màster Avançat de Ciències Jurídiques de la UPF. 1 (2)* 9 Francès - B 2.2 Francès - B 2.2 -Per defecte, tret que es digui el contrari, s entén que les places están obertes al grau en. -Les places de que s obren al Doble grau en -/ECO-ADE es destinen a estudiants que cursen 3r al la convocatoria i 4t al l estada. -* S indica el nombre de places disponibles (entre parèntesi el nombre total, incloent les ja assignades al programa INT-):

6 Oferta definitiva de places de la Holanda UNIVERSITEIT MAASTRICHT Obert als estudiants del Doble grau en /ECO-ADE. Accés a la menció CIEL per als estudiants de 4t. de que l'any següent cursin el Màster Avançat de Ciències Jurídiques. 3 6 Holanda UNIVERSITEIT UTRECHT Exclusiu per als estudis de Criminologia. Nota mitjana mínima de Irlanda UNIVERSITY COLLEGE DUBLIN Exclusivament per a estudiants del doble grau /ADE, amb condició que a UCD facin més assignatures de que d'ade. Nota mínima de Irlanda UNIVERSITY COLLEGE DUBLIN Plaça adreçades als estudiants de i Criminologia. Accés a la menció CIEL per als estudiants de 4t. de que l'any següent cursin el Màster Avançat de Ciències Jurídiques. Nota mitjana mínima de 6. 0 (1)* 9 Irlanda UNIVERSITY COLLEGE DUBLIN Plaça adreçada als estudiants de, Criminologia i Global Studies. Accés a la menció CIEL per als estudiants de 4t. de que l'any següent cursin el Màster Avançat de Ciències Jurídiques. Nota mitjana mínima de Islàndia HASKÓLINN Í REYKJAVIK Nota mitjana mínima de 6. Cal cursar 4t curs de o del Doble grau en -ECO/ADE durant l'intercanvi. Oferta docent en anglès molt escassa, però interessant. 2 6 UNIVERSITÀ DI BOLOGNA - ALMA MATER STUDIORUM Obert també als estudiants de Relacions Laborals, Criminologia i Doble grau /ECO-ADE. Docència majoritària en italià, sobretot d'assignatures obligatòries, amb alguns cursos optatius interessants en anglès. Nivells recomanats al l'estada: italià (B2) anglès (B2.2). Nota mitjana mínima de Italià - A 2.2 DI CATANIA Exclusiu per als estudis de Relacions Laborals. 2 6 Italià - A 2.2 DI FERRARA Docència majoritària en italià, també hi ha oferta interessant en anglès. Es recomana un B2 d'anglès o italià. Obert als estudiants del Doble grau en -ECO/ADE Per defecte, tret que es digui el contrari, s entén que les places están obertes al grau en. -Les places de que s obren al Doble grau en -/ECO-ADE es destinen a estudiants que cursen 3r al la convocatoria i 4t al l estada. -* S indica el nombre de places disponibles (entre parèntesi el nombre total, incloent les ja assignades al programa INT-):

7 Oferta definitiva de places de la UNIVERSITÀ CATTOLICA DEL SACRO CUORE DI MILANO Docència en italià. Nivell recomanat: italià (B2). Estada obligatòria de 9 mesos, no es pot escurçar. Obert als estudiants del Doble grau en -ECO/ADE disposats a fer una estada jurídica anual. 3 9 Italià - B 1.2 UNIVERSITÀ COMMERCIALE LUIGI BOCCONI Assignatures en anglès i italià. Els estudiants han d'acreditar un nivell B2 d'un d'aquests dos idiomes (anglès o italià). Obert també als estudiants del Doble grau -Eco/Ade. 2 5 Italià - B 2.2 DI NAPOLI FEDERICO II Adreçat a, Criminologia i Relacions Laborals. Docència majoritària en italià. Nivells recomanats al l'estada: italià (B2) anglès (B2) 2 6 DI PADOVA 'IL BO' Obert també als estudiants de Relacions Laborals. Docència molt majoritària en italià, amb una oferta interessant en anglès Italià - A 2.2 DI PALERMO UNIVERSITA' DEGLI STUDI ROMA TRE Obert també a Criminologia. Llengua de docència i nivell recomanat al l'estada: Italià (B1) 2 6 Adreçat als estudiants de, Criminologia i Relacions Laborals. S'exigeix un nivell B1.2 d'italià al fer la matrícula si es volen cursar assignatures en aquesta llengua i un B1 d'anglès per a les assignatures impartides en aquesta llengua, molt escasses. 5 6 Italià - B 1.2 DI SIENA Obert també als estudiants de Relacions Laborals. Nota mitjana mínima de 6. Oferta docent molt majoritària en italià DI TORINO Oferta docent molt majoritària i nivell recomanat: italià (B2). Obert també a estudiants de Criminologia. 3 9 DI TRENTO Places anuals exclusives per a estudiants de. 1 (2)* 9 Italià - B 1.2 DI TRENTO Docència majoritària en italià, amb força cursos interessants en anglès. Nivells recomanats al l'estada: italià (B2) anglès (B2.2). Obert també als estudiants de Criminologia i del Doble grau /ECO-ADE. Nota mitjana mínima de Italià - B 1.2 -Per defecte, tret que es digui el contrari, s entén que les places están obertes al grau en. -Les places de que s obren al Doble grau en -/ECO-ADE es destinen a estudiants que cursen 3r al la convocatoria i 4t al l estada. -* S indica el nombre de places disponibles (entre parèntesi el nombre total, incloent les ja assignades al programa INT-):

8 Oferta definitiva de places de la Noruega UNIVERSITETET I OSLO Assignatures molt interessants en anglès a nivell màster (equivalent al 4rt curs de la UPF). Obert també a estudiants de Criminologia i del doble grau /ECO-ADE. Nota mitjana mínima de Portugal UNIVERSIDADE NOVA DE LISBOA grau en -ECO/ADE. Docència molt majoritària en portuguès. Nivells recomanats: portuguès (B1). Obert als estudiants del Doble grau en /ECO-ADE. 2 6 Nou! Portugal UNIVERSIDADE DE LISBOA grau en -ECO/ADE. Nivell d'idioma recomanat: portugués (B1) o Anglès (B1). 2 5 Unit SURREY S'aconsella cursar 4t curs de durant l'intercanvi. Tot i requerir un nivell d'anglès B2, Surrey recomana un C1. També obert als estudiants del Doble grau /ECO-ADE per fer assignatures de, ja que no se'ls permet l'accés a assignatures d'eco/ade. 2 5 Unit LIVERPOOL Places adreçades als estudiants de i Criminologia Unit LEICESTER Estada anual obligatòria. Obert també a Criminologia i als estudiants del Doble grau en -ECO/ADE disposats a fer una mobilitat jurídica anual Unit Unit KING'S COLLEGE - LONDON NEWCASTLE UPON TYNE Estada anual obligatòria. Places obertes a i al Doble Grau en /ECO-ADE. 1 (3)* 9 Estada anual obligatòria. Acreditació anglès a Newcastle: comunitaris (B2) extracomunitaris (IELTS 6.5 o equivalent). Obert als estudiants del Doble grau en /ECO-ADE disposats a fer una mobilitat jurídica anual. L'antiguitat màxima dels certificats de llengua acceptats per aquesta universitat és de 18 mesos. 7 (8)* 10 -Per defecte, tret que es digui el contrari, s entén que les places están obertes al grau en. -Les places de que s obren al Doble grau en -/ECO-ADE es destinen a estudiants que cursen 3r al la convocatoria i 4t al l estada. -* S indica el nombre de places disponibles (entre parèntesi el nombre total, incloent les ja assignades al programa INT-):

9 Oferta definitiva de places de la Unit OXFORD Estada anual obligatòria. Selecció molt competitiva amb possibles entrevistes als candidats. Nota mitjana mínima 7,5. Els estudiants seleccionats hauran d'acreditar un resultat de 7.0 de la prova IELTS (un resultat no inferior a 7 en cadascuna de les parts del test). o un nivell equivalent. També obert als estudiants del doble grau /ECO-ADE disposats a fer una mobilitat jurídica anual. 2 (5)* 9 Suècia LUNDS UNIVERSITET Exclusiu per als estudiants de. Docència majoritària en suec i assignatures molt interessants en anglès que s'homologuen amb flexibilitat. 2 5 Turquia ISTANBUL BILGI UNIVERSITY Plaça adreçada als estudiants de, del Doble grau en - Eco/Ade i del grau en Relacions Laborals. Docència majoritària en turc, amb assignatures interessants en anglès. 1 5 Turquia ISTANBUL BILGI UNIVERSITY Plaça adreçada als estudiants de, del Doble grau en - Eco/Ade, del grau en Relacions Laborals i del grau en Global Studies. Docència majoritària en turc, amb assignatures interessants en anglès. 1 5 Suïssa UNIVERSITÉ DE FRIBOURG Swiss-EU Mobility Programme Obert també a estudiants de Relacions Laborals. Idiomes de la docència i nivells recomanats al l'estada: francès (B2.2) alemany (B2.2). Alguns cursos del màster solen ser en anglès. Nota mitjana mínima de Suïssa UNIVERSITÉ DE GENÈVE Swiss-EU Mobility Programme En cas d'acreditar anglès, es recomana un nivell mínim de francès B1. Obert també als estudiants del doble grau - Eco/Ade. Permet l'obtenció del Certificat de Droit Transnational (un títol propi de la UniGe). 5 6 Francès - B 2.2 -Per defecte, tret que es digui el contrari, s entén que les places están obertes al grau en. -Les places de que s obren al Doble grau en -/ECO-ADE es destinen a estudiants que cursen 3r al la convocatoria i 4t al l estada. -* S indica el nombre de places disponibles (entre parèntesi el nombre total, incloent les ja assignades al programa INT-):

Llistat d'estudiants adjudicataris d'un ajut de la Unió Europea en el marc del Programa Erasmus /09/2015

Llistat d'estudiants adjudicataris d'un ajut de la Unió Europea en el marc del Programa Erasmus /09/2015 145907 415 - Grau en Dret UNIVERSITÀ DEGLI STUDI DI BOLOGNA Itàlia 1 5 146193 416 - Grau en Criminologia i Polítiques Públiques de Prevenció UNIVERSITÀ DEGLI STUDI DI BOLOGNA Itàlia 1 5 146398 415 - Grau

Más detalles

Convocatòria de mobilitat internacional Notes de tall de la convocatòria

Convocatòria de mobilitat internacional Notes de tall de la convocatòria Argentina Conveni bilateral UNIVERSIDAD DE BELGRANO 5.79 Argentina Conveni bilateral UNIVERSIDAD NACIONAL DE CÓRDOBA 7.59 Austràlia Conveni bilateral UNIVERSITY OF ADELAIDE 7.01 Austràlia Conveni bilateral

Más detalles

DESTINACIONS ERASMUS 2016/17 - FACULTAT DE CIÈNCIES DE LA COMUNICACIÓ

DESTINACIONS ERASMUS 2016/17 - FACULTAT DE CIÈNCIES DE LA COMUNICACIÓ DESTINACIONS ERASMUS 2016/17 - FACULTAT DE CIÈNCIES DE LA COMUNICACIÓ PAÍS UNIVERSITAT / ÀREA DE CONEIXEMENT CODI UNIV Nº PLACES MESOS OBSERVACIONS FREIE UNIVERSITÄT BERLIN UNIVERSITAT DER KÜNSTE BERLIN

Más detalles

Centro: 901 FACULTADES DE CC. ECONOMICAS EMPRESARIALES Y DE DERECHO

Centro: 901 FACULTADES DE CC. ECONOMICAS EMPRESARIALES Y DE DERECHO Curso Académico - 05/06 Centro: 0 FACULTADES DE CC. ECONOMICAS EMPRESARIALES Y DE DERECHO Area Estudio: 04.0 Business Studies, Management Science 0-00 0-00 0-004 0-005 B LEUVEN0 B LIEGE0 F RENNES0 I ROMA0

Más detalles

Oferta de destinacions internacionals

Oferta de destinacions internacionals Oferta de destinacions internacionals Europa: Destinacions Erasmus: 400 Àsia: Destinacions: 14 Nordamèrica: Destinacions: 16 Sudamèrica: Destinacions: 76 Austràlia: Destinacions: 1 Programes de Mobilitat

Más detalles

ANNEX 1: Ajuts Atorgats Programa Propi 2016/17

ANNEX 1: Ajuts Atorgats Programa Propi 2016/17 Universitat 1155060 8,30 Universidad Autónoma Metropolitana Mèxic Segon Semestre SANTANDER 3.000,00 1212830 8,31 Instituto Politécnico Nacional Mèxic Primer Semestre SANTANDER 3.000,00 1237089 9,76 UNIVERSIDAD

Más detalles

CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2014 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD

CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2014 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2014 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD Dinamarca Aarhus Aarhus School of Architecture (ofrece cursos en inglés) España

Más detalles

CONVOCATORIA 2015-2016 ERASMUS + FACULTAD DE DERECHO UCM

CONVOCATORIA 2015-2016 ERASMUS + FACULTAD DE DERECHO UCM CONVOCATORIA 2015-2016 ERASMUS + FACULTAD DE DERECHO UCM 20 de noviembre de 2014 Para solicitar la participación en el Programa de movilidad Erasmus+ durante el curso académico 2015/2016, los estudiantes

Más detalles

PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CUPOS DISPONIBLES - 1ER SEMESTRE 2016 (SEGUNDO LLAMADO)

PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CUPOS DISPONIBLES - 1ER SEMESTRE 2016 (SEGUNDO LLAMADO) CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD ARQUITECTURA PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CUPOS DISPONIBLES - 1ER SEMESTRE 2016 (SEGUNDO LLAMADO) Estados Unidos Houston, Texas University of Houston Suiza Lucerna

Más detalles

CONVOCATORIA ERASMUS LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS. La establecida por la convocatoria general.

CONVOCATORIA ERASMUS LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS. La establecida por la convocatoria general. LISTADO DE OFERTADAS FREIBURG01 Albert-Ludwigs-Universität Freiburg im Breisgau 1 10 ALEMÁN B1 (G) B2 (M y D) ARQUEOLOGIA Grado, Máster, Doctorado HAMBUR01 Universität Hamburg 1 5 ALEMÁN B2 ARQUEOLOGÍA

Más detalles

Llistat de destinacions i número de places

Llistat de destinacions i número de places Llistat de destinacions i número de places Programa d'intercanvi Centre ERASMUS+ - CURS 2016/17 Facultat d'economia i Empresa PAÍS UNIVERSITAT CODI UNIVERSITAT Nº PLACES MESOS NIVELL D'ESTUDIS TITULACIÓ

Más detalles

CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2015 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD

CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2015 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2015 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD China Ningbo The University of Nottingham, Ningbo (ofrece cursos en inglés) Dinamarca

Más detalles

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS Acord de la Comissió d Ordenació Acadèmica de 20 de juliol del 2009, modificat per acord de la Comissió d Ordenació

Más detalles

CONVOCATORIA ERASMUS CENTRO: FACULTAD DE CIENCIAS MATEMÁTICAS

CONVOCATORIA ERASMUS CENTRO: FACULTAD DE CIENCIAS MATEMÁTICAS Alemania 20 198 Berlin - Humboldt-Universität zu Berlin - D BERLIN13 2 20 Alemán B1.2 Dortmund - Technische Universität Dortmund - D DORTMUN01 2 18 Alemán B1 11,1 116 - MATEMÁTICAS 461 Juan B. Seoane Sepúlveda

Más detalles

PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CUPOS DISPONIBLES - 1ER SEMESTRE 2016 (TERCER LLAMADO)

PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CUPOS DISPONIBLES - 1ER SEMESTRE 2016 (TERCER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CUPOS DISPONIBLES - 1ER SEMESTRE 2016 (TERCER LLAMADO) CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD China Ningbo The University of Nottingham, Ningbo (ofrece cursos en inglés y

Más detalles

CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2015 (SEGUNDO LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD

CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2015 (SEGUNDO LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2015 (SEGUNDO LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD ARQUITECTURA Estados Unidos Houston, Texas University of Houston Italia Florencia

Más detalles

Centro: 014 ETS.ARQUITECTURA

Centro: 014 ETS.ARQUITECTURA Curso Académico - 016/017 Area Estudio: 0.0 Architecture, Urban and Regional Plannin 014-001 A WIEN0 TECHNISCHE UNIVERSITÄT WIEN SE RECOMIENDA NIVEL MEDIO DE IDIOMAS INGLÉS Y ALEMÁN 014-00 B BRUXEL04 ALEMAN

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

Area Estudio: 12.1 Medicine Responsable Centro: Prof. D./Dña. Mª DOLORES CARRETERO. Cód. Destino A WIEN64. NºOrden

Area Estudio: 12.1 Medicine Responsable Centro: Prof. D./Dña. Mª DOLORES CARRETERO. Cód. Destino A WIEN64. NºOrden Curso Académico - 05/0 Area Estudio:. Medicine 0-00 A WIEN MEDIZINISCHE UNIVERSITÄT WIEN RECOMENDADO POR UNIV. DESTINO MIN. B ALEMÁN. PRÁCTICAS CLÍNICAS. SOLO PARA º CURSO: ER CUATRIMESTRE DEL ROTATORIO

Más detalles

CONVOCATORIA ERASMUS LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS

CONVOCATORIA ERASMUS LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS CONVOCATORIA ERASMUS + 2016-17 LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS CENTRO: FACULTAD DE PSICOLOGIA REQUISITOS ESPECIFICOS DOCUMENTACION ESPECIFICA LUGAR DE PRESENTACION Estar cursando 2º curso o posteriores, teniendo

Más detalles

CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2016 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD

CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2016 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD CUPOS DISPONIBLES 1ER SEMESTRE 2016 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD China Ningbo The University of Nottingham, Ningbo (ofrece cursos en inglés y beca)

Más detalles

meses/ plaza ofertada para idioma1

meses/ plaza ofertada para idioma1 código plaza universidad país número plazas 501 Universität Duisburg- Essen Alemania 4 5 meses/ plaza ofertada para idioma1 Nivel mínimo idioma Nivel mínimo Y DERECHO Alemán A Y DERECHO (INGLÉS) 15 Universitat

Más detalles

CONVOCATORIA ERASMUS LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS

CONVOCATORIA ERASMUS LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS CONVOCATORIA ERASMUS 2015-16 LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS CENTRO: FACULTAD DE PSICOLOGIA REQUISITOS ESPECIFICOS DOCUMENTACION ESPECIFICA LUGAR DE PRESENTACION Estar cursando 2º curso o posteriores, teniendo

Más detalles

Annex I Oferta de destinacions de Mobilitat 2014-2015 (Places vacants)

Annex I Oferta de destinacions de Mobilitat 2014-2015 (Places vacants) Annex I Oferta de destinacions de Mobilitat 2014-2015 (Places vacants) Convocatòria del Programa de Mobilitat d Estudis (Programa Erasmus Estudis i programa MOU) Codi Oferta Universitat Sòcia Requeriments

Más detalles

ANEXO 2 PROPUESTA DE UNIVERSIDADES Y BOLSA DE VIAJE

ANEXO 2 PROPUESTA DE UNIVERSIDADES Y BOLSA DE VIAJE ANEXO 2 PROPUESTA DE UNIVERSIDADES Y BOLSA DE VIAJE Ciencia y X Alemania Berlín EUROPEAN SCHOOL OF MANAGEMENT AND TECHNOLOGY 410,00 X Alemania Berlín FREIE UNIVERSITAT BERLIN 410,00 X Alemania Berlín HUMBOLDT

Más detalles

Col legi Santa Teresa Ganduxer té el plaer de convidar-vos al seu University Open Day. Data: Dimarts, 21 d Octubre

Col legi Santa Teresa Ganduxer té el plaer de convidar-vos al seu University Open Day. Data: Dimarts, 21 d Octubre COL LEGI SANTA TERESA Col legi Santa Teresa Ganduxer té el plaer de convidar-vos al seu University Open Day. Data: Dimarts, 21 d Octubre Horari: Des de les 9:00h fins les 11:00h Durant aquest acte els

Más detalles

CONVOCATORIA ERASMUS CENTRO: LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS

CONVOCATORIA ERASMUS CENTRO: LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS CONVOCATORIA ERASMUS 2017-2018 CENTRO: LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS REQUISITOS ESPECIFICOS Estar cursando 2º curso o posteriores, teniendo superados en el momento de la solicitud al menos el 80% de los

Más detalles

1 Harvard University US 2 University of Cambridge UK 3 Yale University US 4 University College London UK 5 Imperial College London UK 5 University of Oxford UK 7 University of Chicago US 8 Princeton University

Más detalles

CUPOS DISPONIBLES 2DO SEMESTRE 2015 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD

CUPOS DISPONIBLES 2DO SEMESTRE 2015 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD CUPOS DISPONIBLES 2DO SEMESTRE 2015 (PRIMER LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD China Ningbo The University of Nottingham, Ningbo (ofrece cursos en inglés) Dinamarca

Más detalles

NIVELLS D ASSOLIMENT I CERTIFICACIÓ D IDIOMES A CATALUNYA. Marc Europeu Comú de Referència i Escoles Oficials d Idiomes.

NIVELLS D ASSOLIMENT I CERTIFICACIÓ D IDIOMES A CATALUNYA. Marc Europeu Comú de Referència i Escoles Oficials d Idiomes. NIVELLS D ASSOLIMENT I CERTIFICACIÓ D IDIOMES A CATALUNYA Marc Europeu Comú de Referència i Escoles Oficials d Idiomes Curs 2012-13 L objectiu del present document és presentar gràficament i de forma conjunta

Más detalles

CONVOCATORIA ERASMUS 2016-2017 CENTRO: CIENCIAS BIOLÓGICAS LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS

CONVOCATORIA ERASMUS 2016-2017 CENTRO: CIENCIAS BIOLÓGICAS LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS CONVOCATORIA ERASMUS 2016-2017 CENTRO: CIENCIAS BIOLÓGICAS LISTADO DE PLAZAS OFERTADAS REQUISITOS ESPECIFICOS DOCUMENTACION ESPECIFICA LUGAR DE PRESENTACION DESCRIPCIÓN DEL BAREMO A APLICADO EN LA SELECCIÓN

Más detalles

Reunión de Programas de Movilidad. Facultad de Ciencias Biológicas 10 de noviembre de 2014

Reunión de Programas de Movilidad. Facultad de Ciencias Biológicas 10 de noviembre de 2014 Reunión de Programas de Movilidad Facultad de Ciencias Biológicas 10 de noviembre de 2014 Programas de movilidad Internacional: ERASMUS+ (Europa) Erasmus+ Estudio Erasmus+ Prácticas AMICUS (Resto del mundo)

Más detalles

L índex de desenvolupament humà l any Catalunya es troba en el grup de països d alt nivell de desenvolupament humà

L índex de desenvolupament humà l any Catalunya es troba en el grup de països d alt nivell de desenvolupament humà 9 de novembre del 2006 L índex de desenvolupament humà l any 2004 Catalunya es troba en el grup de països d alt nivell de desenvolupament humà L elevada esperança de vida dels catalans (80,8 anys) situa

Más detalles

LISTADO DE UNIVERSIDADES ESTANCIAS INTERNACIONALES. nº UNIVERSIDADES SOCIAS PAIS ADE DERECHO COMUNICACIÓN

LISTADO DE UNIVERSIDADES ESTANCIAS INTERNACIONALES. nº UNIVERSIDADES SOCIAS PAIS ADE DERECHO COMUNICACIÓN 1 Johannes- Kepler- Universität Linz Austria 2 Universität Wien Austria 3 Ichec Brussels Management School Bégica 4 VIVES University College Bélgica 5 Katholieke Hogeschool Leuven Bélgica 6 University

Más detalles

ALUMNOS PRESELECCIONADOS

ALUMNOS PRESELECCIONADOS CONVOCATORIA GENERAL PARA LA MOVILIDAD ESTUDIANTIL INTERNACIONAL, NIVEL LICENCIATURA, ALUMNOS PRESELECCIONADOS A los alumnos participantes en la Convocatoria General de Movilidad Estudiantil Internacional

Más detalles

1. METODOLOGÍA DE CONSTRUCCIÓN DE LOS COSTOS DE VIDA

1. METODOLOGÍA DE CONSTRUCCIÓN DE LOS COSTOS DE VIDA COSTOS DE MANUTENCIÓN DEFINIDOS POR LA SUBSECRETARÍA DE FORTALECIMIENTO DEL CONOCIMIENTO Y BECAS SECRETARÍA NACIONAL DE EDUCACIÓN SUPERIOR, CIENCIA, TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN De acuerdo a las Bases de Postulación

Más detalles

Area Estudio: 12.1 Medicine Responsable Centro: Prof. D./Dña. Mª DOLORES CARRETERO. Nº Meses 4

Area Estudio: 12.1 Medicine Responsable Centro: Prof. D./Dña. Mª DOLORES CARRETERO. Nº Meses 4 Curso Académico - 0/07 Centro: 00 FAC.MEDICINA Area Estudio:. Medicine 00-00 A WIEN MEDIZINISCHE UNIVERSITÄT WIEN PRÁCTICAS CLÍNICAS EN ALEMÁN: UNIV DESTINO RECOMIENDA MIN. B ALEMÁN. SOLO PARA º CURSO-ER

Más detalles

BECAS MÁSTER EN ECONOMÍA INTERNACIONAL

BECAS MÁSTER EN ECONOMÍA INTERNACIONAL BECAS MÁSTER EN ECONOMÍA INTERNACIONAL 1 PROGRAMAS DE BECAS Y AYUDAS OFRECIDAS POR LA UAM... 1 2 PROGRAMAS DE BECAS Y AYUDAS OFRECIDAS POR OTRAS INSTITUCIONES... 1 Aparte de las ayudas de movilidad internacional

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles

PARLA3 El teu futur parla idiomes

PARLA3 El teu futur parla idiomes PARLA3 El teu futur parla idiomes RODA DE PREMSA DE PRESENTACIÓ DEL NOU PROGRAMA DE TERCERES LLENGÜES Dimecres, 18 de febrer de 2015 MOTIVACIÓ En l enquesta que l AQU fa el 2014 als graduats universitaris

Más detalles

Sesiones Informativas de Movilidad

Sesiones Informativas de Movilidad Sesiones Informativas de Movilidad CONVENIOS Y ASPECTOS ACADÉMICOS 2014-2015 Coordinadoras Académicas de la Facultad: Marina Laso Taylor Elizabeth Frank INDICE TIPOS DE MOVILIDAD PERIODO DE MOVILIDAD REQUISITOS-

Más detalles

5 (DOBLE GRADO)DERECHO Y ADMINISTRACIÓN Y DIRECCIÓN DE EMPRESAS

5 (DOBLE GRADO)DERECHO Y ADMINISTRACIÓN Y DIRECCIÓN DE EMPRESAS ERASMUS 01/015 ANEXO I-Plazas Facultad de Ciencias Empresariales Con independencia del requerimiento mínimo de idioma de cada plaza se recomienda que los estudiantes tengan asumido al menos el nivel -

Más detalles

TAULES D'EQUIVALÈNCIA DE SISTEMES DE QUALIFICACIÓ UNIVERSITARIS ESTRANGERS I LA UNIVERSITAT D'ALACANT APLICATS EN LA FACULTAT DE DRET

TAULES D'EQUIVALÈNCIA DE SISTEMES DE QUALIFICACIÓ UNIVERSITARIS ESTRANGERS I LA UNIVERSITAT D'ALACANT APLICATS EN LA FACULTAT DE DRET TAULES D'EQUIVALÈNCIA DE SISTEMES DE QUALIFICACIÓ UNIVERSITARIS ESTRANGERS I LA UNIVERSITAT D'ALACANT APLICATS EN LA FACULTAT DE DRET Les equivalències s'han elaborat conforme al previst en el punt 5 dels

Más detalles

Semipresencial o combinada

Semipresencial o combinada Nivell bàsic Desenvolupa les habilitats de comprensió i producció orals, perquè l'aprenent pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. L'assoliment d'aquest nivell equival

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

Alemania Regensburg Universität Regensburg (ofrece cursos en inglés) Argentina Buenos Aires Universidad Argentina de la Empresa

Alemania Regensburg Universität Regensburg (ofrece cursos en inglés) Argentina Buenos Aires Universidad Argentina de la Empresa CUPOS DISPONIBLES 2DO SEMESTRE 2015 (SEGUNDO LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD España Coruña Universidade da Coruña ARQUITECTURA Guatemala Ciudad de Guatemala

Más detalles

Grau d Enologia. Facultat d Enologia de Tarragona Entrada 40 alumnes

Grau d Enologia. Facultat d Enologia de Tarragona Entrada 40 alumnes Grau d Enologia 2014-2015 Entrada 40 alumnes Facultat d Enologia de Tarragona Que es l Enologia? L Enologia és la ciència, tècnica i art de produir vi a partir de most de raïm fermentat. Integra coneixements

Más detalles

ACUERDOS INTERNACIONALES

ACUERDOS INTERNACIONALES 1 RWTH Aachen University Alemania Inglés B1 oficial 2 Otto- Friedrich- Universität Bamberg Alemania Inglés B1 3 University of Erfurt Alemania Alemán o Inglés B1 4 Friedrich- Schiller Universität Jena Alemania

Más detalles

CAPÍTULO 2 JUSTIFICACIÓN

CAPÍTULO 2 JUSTIFICACIÓN CAPÍTULO 2 JUSTIFICACIÓN 2.1.- Interés académico, científico o profesional: a) Titulación de la que procede: La titulación que se propone Marketing e Investigación de Mercados es una transformación del

Más detalles

ESADE La experiencia de ESADE

ESADE La experiencia de ESADE SocInfo La experiencia de Modernización de las Universidades Enric Colet,. 4 de abril de 2006 Sumario Qué es? ización Acreditaciones y rankings en Las TIC y los SI en Qué es? Fundada en 1958 Centro federado

Más detalles

INFORMACIÓN ALUMNOS SALIENTES - TRADUCCIÓN - CURSO 2015/16-

INFORMACIÓN ALUMNOS SALIENTES - TRADUCCIÓN - CURSO 2015/16- INFORMACIÓN ALUMNOS SALIENTES - TRADUCCIÓN - CURSO 2015/16- A continuación señalamos el nombre de la institución de destino, su código Erasmus, el número de plazas disponibles en cada destino y el nivel

Más detalles

DERECHO EXCELLENS ADE Parte 2 PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO INTERNACIONAL

DERECHO EXCELLENS ADE Parte 2 PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO INTERNACIONAL DERECHO EXCELLENS ADE Parte PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO INTERNACIONAL REINO UNIDO - REGENT S UNIVERSITY LONDON www.regents.ac.uk ADE IDIOMA: Inglés B1 LONDRES: 7 millones de habitantes LA UNIVERSIDAD:

Más detalles

CONICYT. Ranking por Disciplina Sub-área OECD Ciencias Médicas y de la Salud. Área OECD Sub- área OECD Especialidades Web of Science (WOS)

CONICYT. Ranking por Disciplina Sub-área OECD Ciencias Médicas y de la Salud. Área OECD Sub- área OECD Especialidades Web of Science (WOS) Ciencias Médicas y de la Salud Área OECD Sub- área OECD Especialidades Web of Science (WOS) 3.- Ciencias Médicas y de Salud 3.1. Medicina Básica 3.2. Medicina Clínica 3.3. Ciencias de la Salud Anatomía

Más detalles

Niveles de idioma universidades socias Erasmus

Niveles de idioma universidades socias Erasmus Niveles de idioma universidades socias Erasmus Código País Ciudad Certificado Oficial Cuál Inglés Francés Alemán Italiano Portugués A INNSBRU01 Austria Innsbruck NO A KLAGENF01 Austria Klagenfurt NO B1

Más detalles

Sesiones Informativas de Movilidad

Sesiones Informativas de Movilidad Sesiones Informativas de Movilidad CONVENIOS Y ASPECTOS ACADÉMICOS 2015-2016 Coordinadoras Académicas de la Facultad: Marina Laso Taylor Elizabeth Frank/ Rosario Gutierrez Carreras INDICE TIPOS DE MOVILIDAD

Más detalles

LISTADO DESTINOS ERASMUS GRADO Y LICENCIATURA EN DERECHO Actualizado 17 diciembre 2014

LISTADO DESTINOS ERASMUS GRADO Y LICENCIATURA EN DERECHO Actualizado 17 diciembre 2014 LISTADO DESTINOS ERASMUS GRADO Y LICENCIATURA EN DERECHO Actualizado 17 diciembre 2014 *Los destinos señalados en color AZUL se encuentran pendientes de confirmar ya que su convenio está pendiente de renovación

Más detalles

Facultat de Veterinària

Facultat de Veterinària Programes d intercanvi Curs 2016-17 Facultat de Veterinària PROPI Estudis: Països fora UE ERASMUS Estudis: Països Unió Europea SICUE: Universitats espanyoles ERASMUS Pràctiques: Països Unió Europea PROPI

Más detalles

CONVOCATORIA PROGRAMA DE INTERCAMBIO ESTUDIANTIL 2017

CONVOCATORIA PROGRAMA DE INTERCAMBIO ESTUDIANTIL 2017 CONVOCATORIA PROGRAMA DE INTERCAMBIO ESTUDIANTIL 2017 DESCRIPCIÓN: El Programa de Intercambio Estudiantil de la Facultad de Derecho de la Universidad de Chile busca que sus estudiantes tengan la oportunidad

Más detalles

Ciencias Médico Biológicas. Ingeniería y Ciencias Físico Matemáticas REQUISITO DE IDIOMA LUGARES DISPONIBLES. Ciencias Sociales y Administrativas

Ciencias Médico Biológicas. Ingeniería y Ciencias Físico Matemáticas REQUISITO DE IDIOMA LUGARES DISPONIBLES. Ciencias Sociales y Administrativas Físico Sociales ALEMANIA ALEMANIA Karlsruhe Institute of Technology Technische Hochschule Köln Instituto Tecnológico de Buenos Aires Universidad de Buenos Aires Universidad Nacional Arturo Jauretche Universidad

Más detalles

1. METODOLOGÍA DE CONSTRUCCIÓN DE LOS COSTOS DE VIDA

1. METODOLOGÍA DE CONSTRUCCIÓN DE LOS COSTOS DE VIDA COSTOS DE MANUTENCIÓN DEFINIDOS POR LA SUBSECRETARÍA DE FORTALECIMIENTO DEL CONOCIMIENTO Y BECAS SECRETARÍA DE EDUCACIÓN SUPERIOR, CIENCIA, TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN De acuerdo a las Bases de Postulación

Más detalles

Sesiones informativas Movilidad internacional Grados INGENIeria ELECT., ING. MECánica, ADE y TURISMO

Sesiones informativas Movilidad internacional Grados INGENIeria ELECT., ING. MECánica, ADE y TURISMO Sesiones informativas Movilidad internacional 2017-2018 Grados INGENIeria ELECT., ING. MECánica, ADE y TURISMO Estudio sobre el Impacto de Erasmus. Comisión Europea (2014) Las capacidades que se mejoran

Más detalles

RELACIÓN DE PLAZAS ERASMUS ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR MARZO 2015

RELACIÓN DE PLAZAS ERASMUS ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR MARZO 2015 D AACHEN01 RHEINISCH- WESTFÄLISCHE TECHNISCHE HOCHSCHULE AACHEN (RWTH) Alemania Alemán/Inglés 1 9 + D HEILBRO01 D KAISERS01 D MUNCHEN02 D STUTTGA06 HOCHSCHULE HEILBRONN TECHNISCHE UNIVERSITÄT KAISERSLAUTERN

Más detalles

Tabla de Costos de Universidades Internacionales 2012. Massachusetts 4 US $62,950 $762,325. Illinois 5 US $61,390 $743,433.

Tabla de Costos de Universidades Internacionales 2012. Massachusetts 4 US $62,950 $762,325. Illinois 5 US $61,390 $743,433. 1 Harvard de Massachusetts 4 US $62,950 $762,325 Matrícula, cuota de servicios de salud, cuota de servicios estudiantiles, habitación, otros gastos. http://www.harvard.edu 2 Chicago de Illinois 5 US $61,390

Más detalles

Alemania Regensburg Universität Regensburg (ofrece cursos en inglés) Argentina Buenos Aires Universidad Argentina de la Empresa

Alemania Regensburg Universität Regensburg (ofrece cursos en inglés) Argentina Buenos Aires Universidad Argentina de la Empresa CUPOS DISPONIBLES 2DO SEMESTRE 2015 (SEGUNDO LLAMADO) PROGRAMA DE INTERCAMBIO ACADÉMICO UDD CARRERA PAÍS CIUDAD UNIVERSIDAD Hochschule Mainz University of Applied Sciences (ofrece sólo cursos en Alemán

Más detalles

La governabilitat metropolitana a Europa i l Amèrica del Nord

La governabilitat metropolitana a Europa i l Amèrica del Nord La governabilitat metropolitana a Europa i l Amèrica del Nord Mariona Tomàs Col lecció_estudis Sèrie_Govern Local 13 La governabilitat metropolitana a Europa i l Amèrica del Nord La governabilitat metropolitana

Más detalles

Resumen total del municipio

Resumen total del municipio Ayuntamiento de ANDRATX Provincia de ILLES BALEARS Estadística en relación a la distribución de la población según su edad y sexo, agrupados por nacionalidades y total de municipio, correspondiente al

Más detalles

Convenios internacionales Erasmus

Convenios internacionales Erasmus Convenios internacionales Erasmus MOVILIDAD INTERNACIONAL La Universidad de Castilla La Mancha ha alcanzado una sólida proyección internacional, gracias a la estrategia previamente diseñada que ha permitido

Más detalles

1. Escuela Politécnica Superior de Belmez

1. Escuela Politécnica Superior de Belmez ANEXO 2: Destinos ofertados por centro y requisitos específicos de las plazas 1. Escuela Politécnica Superior de Belmez Universidad Nacional del Sur (1 plaza). Solo Ingeniería Civil. a) Universidad de

Más detalles

Sesiones informativas Movilidad internacional Grados Educación infantil y primaria Máster profesorado educación secundaria

Sesiones informativas Movilidad internacional Grados Educación infantil y primaria Máster profesorado educación secundaria Sesiones informativas Movilidad internacional 2017-2018 Grados Educación infantil y primaria Máster profesorado educación secundaria Estudio sobre el Impacto de Erasmus. Comisión Europea (2014) Las capacidades

Más detalles

Facultat de Ciències Poĺıtiques i de l Administració, UPF Estadística. Curs Examen en convocatòria. 4 d Abril de 2008.

Facultat de Ciències Poĺıtiques i de l Administració, UPF Estadística. Curs Examen en convocatòria. 4 d Abril de 2008. Codi del centre: Professors: Ines Buono i Gloria García Codi de l assignatura: 12051 Facultat de Ciències Poĺıtiques i de l Administració, UPF Estadística. Curs 2007-2008. Examen en convocatòria. 4 d Abril

Más detalles

BORSE ERASMUS 2013-14

BORSE ERASMUS 2013-14 BORSE ERASMUS 2013-14 SUDDIVISIONE PER CORSI DI LAUREA GIURISPRUDENZA SCIENZE POLITICHE ECONOMIA SCIENZE DELL AMMINISTRAZIONE ( CORSO AD ESAURIMENTO) SCIENZE DELLA COMUNICAZIONE LINGUE E CULTURE MODERNE

Más detalles

Anglès. Màster de Formació del Professorat (MFP). Requisit Nivell B1 de una Llengua Estrangera.

Anglès. Màster de Formació del Professorat (MFP). Requisit Nivell B1 de una Llengua Estrangera. Màster de Formació del Professorat (MFP). Requisit Nivell de una Llengua Estrangera. L alumnat que cursa el Màster de Formació del Professorat (MFP) ha d acreditar el domini d una llengua estrangera equivalent

Más detalles

Dimensión internacional

Dimensión internacional Dimensión internacional 9 Boletín Estadístico 2014 - Oficina de Planeación Número de convenios internacionales y movilidad, 2010-2014 Consolidado 700 Gráfico 52 600 500 400 300 200 100 0 2010 2011 2012

Más detalles

Oferta de lugares por Universidad Convocatoria Otoño 2016.

Oferta de lugares por Universidad Convocatoria Otoño 2016. Oferta de lugares por Universidad Convocatoria Otoño 2016. Esta oferta es al día 16 de Diciembre de 2015 ( Favor de revisar posibles nuevas plazas en Enero) Universidad Área del conocimiento Espacios Observaciones

Más detalles

5. PLANIFICACIÓN DE LAS ENSEÑANZAS

5. PLANIFICACIÓN DE LAS ENSEÑANZAS 5. PLANIFICACIÓN DE LAS ENSEÑANZAS 5.1 DESCRIPCIÓN DEL PLAN DE ESTUDIOS 5.1.1 Descripción general del plan de estudios Distribución del plan de estudios en créditos ECTS Obligatorios: 38 Optativos: 7 Prácticas

Más detalles

BORSE ERASMUS 2014-15

BORSE ERASMUS 2014-15 BORSE ERASMUS 2014-15 SUDDIVISIONE PER CORSI DI LAUREA GIURISPRUDENZA UNIVERSIDAD DE ALCALA n.2 UNIVERSIDAD DE ALICANTE n. 3 (solo un semestre) UNIVERSITAT ABAT OLIBA (BARCELONA) n. 2 UNIVERSIDAD DE AVILA

Más detalles

CONICYT. Ranking por Disciplina Sub-área OECD Ciencias Médicas y de la Salud. Área OECD Sub- área OECD Especialidades Web of Science (WOS)

CONICYT. Ranking por Disciplina Sub-área OECD Ciencias Médicas y de la Salud. Área OECD Sub- área OECD Especialidades Web of Science (WOS) Ciencias Médicas y de la Salud Área OECD Sub- área OECD Especialidades Web of Science (WOS) 3.- Ciencias Médicas y de Salud 3.1. Medicina Básica 3.2. Medicina Clínica 3.3. Ciencias de la Salud Anatomía

Más detalles

PRESENTACIÓN CONVENIOS

PRESENTACIÓN CONVENIOS PRESENTACIÓN CONVENIOS DE MOVILIDAD 2015-2016 Facultad de Humanidades y Ciencias de la Comunicación OFICINA DE RELACIONES INTERNACIONALES Emiliano Blasco (emiliano.blascodonamayor@ceu.es) Álvaro Bootello

Más detalles

PROCÉS DE REASSIGNACIÓ PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL: ERASMUS I CONVENIS ESPECÍFICS CURS 2016/2017

PROCÉS DE REASSIGNACIÓ PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL: ERASMUS I CONVENIS ESPECÍFICS CURS 2016/2017 Qui pot participar al procés de reassignació? PROCÉS DE REASSIGNACIÓ PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL: ERASMUS I CONVENIS ESPECÍFICS CURS 2016/2017 Totes aquelles persones que han quedat en llista

Más detalles

LISTADO PLAZAS ERASMUS TRABAJO SOCIAL RELACIONES LABORALES

LISTADO PLAZAS ERASMUS TRABAJO SOCIAL RELACIONES LABORALES LISTADO PLAZAS ERASMUS 2014-2015 TRABAJO SOCIAL RELACIONES LABORALES Titulación Alemania 1 BEÍN ALICE SALOMON BEIN NR: B1 inglés o alemán 3 36 Alemania 2 BIELEFELD BIELEFELD NR: B1 alemán o inglés 2 12

Más detalles

Handbook Intercambio Alumnos UDD

Handbook Intercambio Alumnos UDD Handbook Intercambio Alumnos UDD Vive una experiencia internacional! La UDD aspira a formar alumnos globales, insertos en un campus en donde vivan la internacionalización, ya sea a través de su experiencia

Más detalles

ANEXO I OFERTA DE PLAZAS CONVOCATORIA ERASMUS 2011/2012

ANEXO I OFERTA DE PLAZAS CONVOCATORIA ERASMUS 2011/2012 ANEXO I SERVICIO DE RELACIONES INSTITUCIONALES E INTERNACIONALES UNIDAD TÉCNICA DE DESARROLLO INTERNACIONAL (UTEDI) OFERTA DE PLAZAS CONVOCATORIA ERASMUS 2011/2012 ESCUELA TÉCNICA SUPERIOR DE INGENIERÍA

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

Planificación y gestión de la movilidad de estudiantes propios y de acogida

Planificación y gestión de la movilidad de estudiantes propios y de acogida Planificación y gestión de la movilidad de estudiantes propios y de acogida La movilidad de estudiantes en el ámbito nacional viene regulada por el programa SICUE (Sistema de Intercambio entre Centros

Más detalles

Anexo 1. Comprobante de idioma

Anexo 1. Comprobante de idioma Anexo 1 Comprobante de idioma Institución (universidad) Examen Puntaje (mínimo) ALEMANIA Para muchas universidades alemanas, el nivel recomendado es mínimo pero algunas aceptan si el estudiante toma el

Más detalles

Remitir cubierto al FAX 986 26 97 31 o ardan@ardan.es

Remitir cubierto al FAX 986 26 97 31 o ardan@ardan.es FORMULARIO DE PARTICIPACIÓN El Instituto Gallego de Promoción Económica (IGAPE) y El Consorcio de la Zona Franca de Vigo manifiestan una vez más su interés por desarrollar actividades de promoción empresarial

Más detalles

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic)

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic) FACTURACI Ó ELECTRÒNI CA Factura Electrònica (en el sector públic) Què és? És un document electrònic que: Viatja per mitjans electrònics Garanteix l autenticitat de l origen Garanteix la integritat it

Más detalles

Període de realització preferent (mesos)* Período de realización preferente (meses)* CIÈNCIES JURÍDIQUES I SOCIALS CIENCIAS JURÍDICAS Y SOCIALES

Període de realització preferent (mesos)* Período de realización preferente (meses)* CIÈNCIES JURÍDIQUES I SOCIALS CIENCIAS JURÍDICAS Y SOCIALES CIÈNCIES JURÍDIQUES I SOCIALS CIENCIAS JURÍDICAS Y SOCIALES Grau en Administració d'empreses Grado en Administración de Empresas Grau en Comunicació Audiovisual Grado en Comunicación Audiovisual Grau en

Más detalles

1. Brandenburg University of Technology Cottbus - Senftenberg 2 2. Cologne University of Applied Sciences 5 3. Deggendorf Institut of Technology 1

1. Brandenburg University of Technology Cottbus - Senftenberg 2 2. Cologne University of Applied Sciences 5 3. Deggendorf Institut of Technology 1 I.- SEDE SANTIAGO: ALEMANIA 1. Brandenburg University of Technology Cottbus - Senftenberg 2 2. Cologne University of Applied Sciences 5 3. Deggendorf Institut of Technology 1 4. Europa- Universitat Viadrina

Más detalles

Convocatoria de Movilidad Internacional para alumnos(as) de Licenciatura. Invierno / Primavera 2015. Resultados. Unidad Azcapotzalco

Convocatoria de Movilidad Internacional para alumnos(as) de Licenciatura. Invierno / Primavera 2015. Resultados. Unidad Azcapotzalco Convocatoria de Movilidad Internacional para alumnos(as) de Licenciatura Invierno / Primavera 2015 Resultados Unidad Azcapotzalco 210201765 Universidad de Jaén España 1 210214255 Universidad Nacional de

Más detalles

CERTIFICATS D ITALIÀ. Àrea de Formació del SLT

CERTIFICATS D ITALIÀ. Àrea de Formació del SLT TAULA D EQUIVALÈNCIES DE CERTIFICATS, DIPLOMES, TÍTOLS I CURSOS DE CONEIXEMENTS D ITALIÀ DE LA UNIVERSITAT JAUME I (Aprovada en la sessió número 48, de 26 de juny de 2014, del Consell de Govern de la Universitat

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013

194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013 194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013 OBJECTIUS Promoure la realització de pràctiques entre els estudiants de la Universitat

Más detalles

BANDO ERASMUS MOBILITA PER STUDIO

BANDO ERASMUS MOBILITA PER STUDIO BANDO ERASMUS MOBILITA PER STUDIO 2017-2018 DESTINAZIONI GIURISPRUDENZA UNIVERSIDAD DE ALCALA n.2 UNIVERSIDAD DE ALICANTE n. 3 solo primo ciclo UNIVERSITAT DE BARCELONA n.2 (solo un semestre) UNIVERSITAT

Más detalles

10 Àlgebra vectorial. on 3, -2 i 4 són les projeccions en els eixos x, y, y z respectivament.

10 Àlgebra vectorial. on 3, -2 i 4 són les projeccions en els eixos x, y, y z respectivament. 10 Àlgebra vectorial ÀLGEBR VECTORIL Índe P.1. P.. P.3. P.4. P.5. P.6. Vectors Suma i resta vectorial Producte d un escalar per un vector Vector unitari Producte escalar Producte vectorial P.1. Vectors

Más detalles

Curso Con información para la convocatoria

Curso Con información para la convocatoria Curso 2016-17 Con información para la convocatoria 2017-18 Orientado para realizar el TFG. Básicamente para los últimos cursos de GII. Nunca con asignaturas de 1º El TFG es asignatura de 4º curso, pero

Más detalles

INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN CRIMINOLOGIA (2009-2011) GENER 2011 Facultat de Dret, Universitat Pompeu Fabra

INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN CRIMINOLOGIA (2009-2011) GENER 2011 Facultat de Dret, Universitat Pompeu Fabra INFORME DE SEGUIMENT DEL GRAU EN CRIMINOLOGIA (2009-2011) GENER 2011 Facultat de Dret, Universitat Pompeu Fabra 1 Índex FITXA DE LA TITULACIÓ...3 1. VALORACIÓ GENERAL DEL DESPLEGAMENT DEL TÍTOL...4 2.

Más detalles

Ciencia y Tecnología. Federación de Instituciones Mexicanas Particulares de Educación Superior A.C.

Ciencia y Tecnología. Federación de Instituciones Mexicanas Particulares de Educación Superior A.C. 2013 Federación de Instituciones Mexicanas Particulares de Educación Superior A.C. Contenido 1.-... 2 2.- Disponibilidad de las últimas tecnologías... 3 3.- A nivel de empresa absorción tecnológica...

Más detalles