Dissabte, 30 de juny

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Dissabte, 30 de juny"

Transcripción

1 Agenda Dissabte, 30 de juny AGENDA DE L ALCALDE AGENDA DELS REGIDORS I LES REGIDORES A les h: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, donarà la benvinguda als i les congressistes participants als actes de cloenda del III Congrés Internacional coupdefouet sota el lema La ciutat filmada: Art Nouveau i cinema, i donarà pas a la conferència de cloenda del Congrés: Viena 1900: Wagner, Klimt, Schiele, Moser i els seus contemporanis, a càrrec del doctor Franz Smola, doctor en Història de l Art, doctor en Lleis i conservador de Col leccions al Museu Belvedere de Viena. L acte tindrà lloc a la sala d actes del mnactec (rbla. d Ègara, 270). El Congrés Internacional coupdefouet és l únic congrés especialitzat en Modernisme-Art Nouveau que es fa al món, i, com la revista coupdefouet, és una activitat de la Ruta Europea del Modernisme, associació de 76 municipis i 64 institucions no governamentals amb patrimoni modernista que lidera l Ajuntament de Barcelona des de l any El Congrés està coorganitzat per l Ajuntament de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Fundació Catalunya-La Pedrera, i compta amb el suport d una quarantena d entitats relacionades amb el patrimoni modernista català. L Ajuntament, a través del Museu de Terrassa, també ha col laborat en l organització del Congrés de la jornada que tindrà lloc a la nostra ciutat. Prèviament, els i les congressistes visitaran, a les h, la Casa Alegre de Sagrera i faran una passejada modernista per diversos elements patrimonials del modernisme terrassenc, de la mà de personal tècnic del Museu de Terrassa.

2 ALTRES ACTIVITATS Major de Terrassa a /festamajor. Activitats del Servei de Turisme: Visita guiada a la Masia Freixa (pl. de Josep Freixa i Argemí, 11). Diumenge, 1 de juliol AGENDA A les 9.45 h: L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, presidirà la sortida de l Ajuntament (Raval de Montserrat, 14-16) del Seguici d Autoritats cap a la Catedral del Sant Esperit (plaça Vella, 1) per assistir a l Ofici Solemne de Festa Major. El Seguici d Autoritats està format per la Corporació Municipal, encapçalat pel Drac de Terrassa amb els macers i el penó de la ciutat, portats enguany (a l entrada de l Ofici) per membres de Confraria de la Mare de Déu de Lourdes de Terrassa, amb motiu de la celebració del seu 100è aniversari, i l Àliga de Terrassa. En sortir de l Ajuntament, seran rebuts pels Trabucaires de Terrassa amb una salva d honor. A les 10 h: L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i membres de la Corporació Municipal assistiran a l Ofici Solemne de Festa Major, en honor dels patrons de la ciutat, Sant Pere, Sant Cristòfol i Sant Valentí, que tindrà lloc a la Catedral del Sant Esperit (plaça Vella, 1).

3 L Ofici comptarà amb la Missa de la Suite Litúrgica d Eugene Butler, interpretada per la Massa Coral, dirigida per Reinaldo Osorio. També s interpretarà l ofertori Alta Trinita Beata, anònim del segle XV, l Ave Verum de W. A. Mozart i, en acabar, es cantaran els Goigs en honor de Sant Pere, Sant Cristòfol i Sant Valentí. A les h: L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, presidirà la Sortida d Ofici de la Festa Major i el Ball de Plaça a càrrec dels membres de la Corporació Municipal i de l Esbart Egarenc, amb la música dels Ministrils del Raval. L acte, que tindrà lloc a la plaça Vella, inclourà diverses actuacions de grups de cultura popular i tradicional. Acabats els balls, es formarà el seguici d entremesos i autoritats que es dirigirà al Raval de Montserrat, encapçalat pel Drac de Terrassa, els macers i el penó de la ciutat, que enguany serà portat per l Agrupació de Pessebristes de Terrassa, amb motiu del seu 75è aniversari (a la sortida de l Ofici). A les h: L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat dels membres de la Corporació Municipal, presenciarà des del balcó de l Ajuntament (-16) l exhibició castellera de la Festa Major, amb les colles Castellers de Terrassa, Minyons de Terrassa, i la colla convidada Capgrossos de Mataró. ALTRES ACTIVITATS Major de Terrassa a /festamajor. A les h: Activitats del Servei de Turisme: Ruta turística guiada: Fàbris i Somnis, el somni d un obrer. Tindrà lloc al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (rbla. d Ègara, 270). Activitats del Servei de Turisme: Visita guiada a la Masia Freixa (pl. de Josep Freixa i Argemí, 11).

4 Dilluns, 2 de juliol AGENDA DE L ALCALDE ALTRES ACTIVITATS Major de Terrassa a /festamajor. Activitats del Museu de Terrassa: A l estiu, la mainada al Museu: Contes per a princeses, activitat per a infants de 3 a 8 anys. Tindrà lloc al Castell Cartoixa de Vallparadís (c/ de Salmerón, 17). Activitats del Museu de Terrassa: A l estiu, la mainada al Museu: Toc, toc, activitat per a infants de 3 a 8 anys. Tindrà lloc a la Seu d Ègara (pl. del Rector Homs, 1). Activitats del Servei de Turisme: Visita guiada a la Masia Freixa (pl. de Josep Freixa i Argemí, 11).

5 Dimarts, 3 de juliol AGENDA DE L ALCALDE L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat del tinent d alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, es reunirà amb una delegació de la Comunitat Musulmana de Terrassa, encapçalada pel seu president, Mustapha Ben El Fasi Mezouan, per parlar de temes d interès per a la comunitat. La reunió tindrà lloc a la seu d Alcaldia (-16). AGENDA DELS REGIDORS I LES REGIDORES El tinent d alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez, visitarà les instal lacions de l empresa CREIXEM (Cultura Catalana Call Center, SL) i signarà un conveni de col laboració entre Foment de Terrassa i CREIXEM amb la finalitat d impulsar accions de millora de l ocupabilitat i de desenvolupament de competències professionals. CREIXEM és una empresa de telemàrqueting no convencional, dedicada prioritàriament a la captació de subscriptors d'editorials, de revistes o de premsa, de socis per a ONG s, per a campanyes de donatius, o per a l'actualització de bases de dades per a empreses, entre d'altres. L acte tindrà lloc a la seu de l empresa (c/ del Nord, 105).

6 A les 16 h: El regidor d Universitat i Innovació, Adrián Sánchez, saludarà les persones assistents a l inici del curs, dins del programa Els Juliols 18 : Estil de vida, objectiu de salut, organitzat per la Universitat de Barcelona i l Ajuntament de Terrassa dins del Campus d Estiu TU. El curs, que tindrà lloc els dies 3, 4, 10, 11 i 12 de juliol, de 16 a 20 h, es farà al Vapor Universitari (c/ de Colom, 114). A les 18 h: El regidor d Universitat i Innovació, Adrián Sánchez, assistirà a l acte de cloenda del 1r torn del Campus Ítaca que tindrà lloc a l Auditori de la Facultat de Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona -UAB- (c/ de la Fortuna, Cerdanyola del Vallès). El Campus Ítaca és un projecte socioeducatiu organitzat per la UAB, a través de la Fundació Autònoma Solidària, que compta amb el suport econòmic del Banc de Santander i la UAB, així com de consells comarcals i ajuntaments. L'Ajuntament de Terrassa, s'ha sumat un any més a aquesta iniciativa i ha formalitzat un conveni de col laboració amb la Fundació Autònoma Solidària per tal que, dels 395 joves que participen al campus, 60 alumnes siguin de centres de Terrassa i puguin accedir, sense cap cost per a les seves famílies, a aquesta nova edició del Campus Ítaca. ALTRES ACTIVITATS Major de Terrassa a /festamajor. A les 10 h: Activitats del servei d Emprenedoria i Economia Social: Sessió informativa: "Vull emprendre, per on començo?", de dues hores de durada, dirigida a emprenedors i emprenedores on s expliquen qüestions bàsiques a tenir en compte abans d iniciar una empresa. Tindrà lloc a la sala d actes de l Edifici Vapor Gran (c/ dels Telers, 5, passadís B, 2n). Escola d Estiu 2018 del BaumannLab: Entramat: text i tèxtil, a càrrec d Irene Pérez. En aquest taller, a través del joc i de l atzar, es posaran en pràctica tècniques com el collage, el brodat i l edició de so per crear obres on allò textual i allò tèxtil prenen forma i es barregen teixint noves relacions. Taller dirigit a tot tipus de públic, especialment a joves menors de 35 anys. No son necessàries nocions prèvies de

7 cap de les tècniques que es faran servir. Als tallers s impartiran nocions bàsiques de collage, brodat i edició de so. Irene Pérez Gil, nascuda a Terrassa i formada en belles arts al Estats Units, és una artista visual que treballa amb tècniques i materials tèxtils, text i so. Tindrà lloc al BaumannLab (av. de Jacquard, 1). Activitats del servei de Turisme: visita guiada a la Masia Freixa (plaça de Josep Freixa i Argemí, 11). A les 17 h: Escola d Estiu 2018 del BaumannLab: Electrònica creativa, a càrrec d Andrés Costa. En aquest taller s ensenyarà a utilitzar l'electrònica de manera creativa amb una introducció a l'art digital i electrònic des de la pràctica, utilitzant eines de prototipat ràpid com Arduino. Es faran petits projectes i exercicis que permetran iniciar-se a l'ús de sensors, motors, botons i leds. També es mostraran les pràctiques artístiques que utilitzen la tecnologia com un mitjà per a l'expressió i reflexió artística. Andrés Costa és artista visual i màster en Art Digital per la Universitat Pompeu Fabra. Tindrà lloc al BaumannLab (av. de Jacquard, 1). A les 17 h: Activitats de la BCT Xarxa: Curs d informàtica: Millora la teva informàtica. A càrrec de Marc Lázaro. Curs d'informàtica dirigit a infants a partir de 6 anys, on podran aprendre com fer un treball amb ordinador per l'escola. El curs està dividit en 4 sessions. Tindrà lloc a la Biblioteca del Districte 6, (rbla. de Francesc Macià, 193). A les 18 h: Activitats de la BCT Xarxa: Aprenem llengües llegint i parlant: Taller d intercanvi lingüístic, a càrrec d Aprenem Terrassa. Tallers basats en l intercanvi lingüístic. Participa-hi aprenent i ensenyant. Tindrà lloc a la Biblioteca del Districte 2 (c/ de Sant Cosme, 157). A les h: XIII Curs d estiu sobre la Unió Europea: Oh Europa: entre el somni i la decadència, conferència a càrrec d Albert Segura, subdirector de l Agència Catalana de Notícies i presentador del programa Solidaris, de Catalunya Ràdio. Tindrà lloc a la Biblioteca Central de Terrassa (pg. de les Lletres, 1).

Dissabte, 1 de juliol

Dissabte, 1 de juliol Agenda Dissabte, 1 de juliol AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de diversos regidors i regidores, assistirà a diversos actes emmarcats dins de la Festa

Más detalles

Dissabte, 5 de setembre

Dissabte, 5 de setembre Agenda Dissabte, 5 de setembre AGENDA DE L ALCALDE A les 13 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d Esports, Dani Nart, assistirà a la disputa del partit d handbol en categoria

Más detalles

Dijous, 5 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 12 h:

Dijous, 5 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 12 h: Agenda Dijous, 5 de juny AGENDA DE L ALCALDE A les 12 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el president de Creu Roja Terrassa, Marià Gàllego, signaran el Conveni de Col laboració entre l Ajuntament

Más detalles

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Presentació La iniciativa Tarragona Ciutat de Castellsva començar el 2013 com una activitat cultural d interès turístic que

Más detalles

Dissabte, 25 de febrer

Dissabte, 25 de febrer Agenda Dissabte, 25 de febrer AGENDA DE L ALCALDE A les 18.45 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; del

Más detalles

Dissabte, 10 d octubre

Dissabte, 10 d octubre Agenda Dissabte, 10 d octubre AGENDA A les 8.30 h: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el regidor d Esports, Dani Nart, assistiran a la sortida de la cursa

Más detalles

Dissabte, 24 de maig

Dissabte, 24 de maig Agenda Dissabte, 24 de maig AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, assistirà a la 2a edició de l European Mami s Hockey Festival, que se celebrarà, organitzat pel

Más detalles

Dimarts, 29 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9 h:

Dimarts, 29 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9 h: Agenda Dimarts, 29 d abril AGENDA DE L ALCALDE A les 9 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Salut, Josefina Soler, rebrà una representació de la junta directiva de l Associació

Más detalles

Divendres, 18 de maig

Divendres, 18 de maig Agenda Divendres, 18 de maig AGENDA DE L ALCALDE L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, participarà en la reunió d alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats per les obres de la B-40 amb el director

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

Dissabte, 17 de maig

Dissabte, 17 de maig Agenda Dissabte, 17 de maig AGENDA DE L ALCALDE Al llarg de la tarda: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Cultura, Amadeu Aguado, visitarà la Festa de Galícia a Terrassa, organitzada

Más detalles

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA 18 Terrassa, 10 i 11 d octubre de 2018 Sala d actes del Vapor Universitari de Terrassa Presentació Sr. Marc Armengol i Puig tinent d Alcalde de l Àrea de Territori

Más detalles

Dissabte, 3 de març. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les h:

Dissabte, 3 de març. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les h: Agenda Dissabte, 3 de març AGENDA DE L ALCALDE A les 18.30 h: L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, assistirà

Más detalles

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 PROMOCIÓ ECONÒMICA DE ROSES PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 AJUNTAMENT DE ROSES Promoció Econòmica INSCRIPCIONS CURSOS COM INSCRIURE S ALS CURSOS DE: - IDIOMES - HIGIENE ALIMENTÀRIA - TALLERS D EMPRENEDORIA

Más detalles

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02 estiu 2018 2 > FEM BADIA! JULIOL - SETEMBRE 2018 #02 INSCRIPCIONS OBERTES CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA. FEM BADIA! < 3 CAMPUS D ESTIU Mésquesport

Más detalles

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 El Departament de Treball Afers Socials i famílies, promou la xarxa d ateneus cooperatius concebuts com

Más detalles

Dissabte, 4 de febrer

Dissabte, 4 de febrer Agenda Dissabte, 4 de febrer AGENDA Al llarg del matí: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el tinent d alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i

Más detalles

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu

Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu Conferència Internacional sobre Turisme Creatiu Barcelona, Auditori de La Pedrera de CatalunyaCaixa, 9 i 10 de desembre de 2010 www.creativetourismnetwork.org Col labora: El turisme creatiu El Turisme

Más detalles

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències divendres 6 d abril de 2018 La Facultat de Psicologia, Ciències de l Educació i de l Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del

Más detalles

AGENDA GEGANTERA 2018

AGENDA GEGANTERA 2018 AGENDA GEGANTERA 2018 Del 12 al 18 de novembre de 2018 Número 38/18 FESTES, TROBADES DESTACADES... A on anem? 2 1 3 1 I Trobada de gegants i Estrena gegant Platja d Aro (Baix Empordà) 18 de novembre 2

Más detalles

Què és la Casa dels Entremesos :

Què és la Casa dels Entremesos : Una producció de: Què és la Casa dels Entremesos : Història Antiga Coordinadora de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella Recuperació d Imatgeria Festiva Redefinició del calendari festiu de la ciutat Centre

Más detalles

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal La Bisbal d Empordà, vinculada principalment a l artesania de la ceràmica, és un dels centres capdavanters de Catalunya. Per aquest motiu, la Bisbal és

Más detalles

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible PROGRAMA DE SENSIBILITZACIÓ Com a complement de la tasca

Más detalles

Dissabte, 7 d octubre

Dissabte, 7 d octubre Agenda Dissabte, 7 d octubre AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del cap de setmana: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora del Districte 3, Rosa Maria Ribera, assistirà a diversos actes

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

Biblioteca Municipal de Manlleu. Dades estadístiques bàsiques 2013

Biblioteca Municipal de Manlleu. Dades estadístiques bàsiques 2013 Biblioteca Municipal de Manlleu Dades estadístiques bàsiques 2013 Dades bàsiques d ús 2010-2013 Espai Bisbe Morgades 2010 2011 2012 2013 Visites 1 30135 29666 28358 28012 Usos de préstec (Usuaris) 2 10040

Más detalles

La memòria està estructurada seguint els eixos d actuació de l associació.

La memòria està estructurada seguint els eixos d actuació de l associació. 2015/ 2016 La memòria està estructurada seguint els eixos d actuació de l associació. - Projecció Externa - Projecció Interna - Emprenedoria i RSC - Aspectes econòmics. Projecció Externa - Lobbying: Participació

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

Pla de Promoció (PPR-EEBE)

Pla de Promoció (PPR-EEBE) SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE LA QUALITAT ESCOLA D ENGINYERIA DE BARCELONA EST (EEBE) Pla de Promoció (PPR-EEBE) (2017-2020) Gestió Documental i control de canvis Versió Referència de la modificació Elaborat

Más detalles

Casa del mar. Tarragona ABRIL / JUNY

Casa del mar. Tarragona ABRIL / JUNY Casa del mar Tarragona ABRIL / JUNY 2018 Casa del mar Tarragona Francesc Bastos, 19 Tarragona La Casa del està adscrita a la Direcció General d Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

Itinerari de la Cavalcada

Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la processó PROGRAMACIÓ D ACTES 2016 Dissabte 18 de juny A les 22:00 h: Sopar de quintes al Parc Municipal Real i ball amb l orquestra PRIMERA PLANA. Apunteu-vos

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles

CULTURA: Horitzó Europa Un altre model és possible

CULTURA: Horitzó Europa Un altre model és possible Primeres Jornades del Cercle de Cultura CULTURA: Horitzó Europa Un altre model és possible Memorial Eduard Delgado i Clavera 16 i 17, 30 i 31 de gener del 2014 Sala Gaudí, La Pedrera Avançament de programa

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel

DOSSIER DE PREMSA. Institut Municipal de l Esport CIF P B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel DOSSIER DE PREMSA Institut Municipal de l Esport CIF P5701504B Camí de La Vileta, 40 (0713) Palma Tel. 971 281 870 https://ime.palma.cat 1 Presentació...pàg. 3 Reglament...pàg. 4 Disseny camiseta cursa...pàg.

Más detalles

Anàlisi de les dades del mercat laboral

Anàlisi de les dades del mercat laboral Anàlisi de les dades del mercat laboral Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny Sax Sala Comerç Empresa Turisme Gestió Oficina de turisme Creació rutes i itineraris Web turisme Edició de materials

Más detalles

Accions específiques pels Metges joves

Accions específiques pels Metges joves Accions específiques pels Metges joves Estudiants CoMB Unitat de Participació Secció MIR Secció MIR Actes i Jornades Participació anual en les Jornades d Estudiants Clínic i Estudiants Bellvitge amb alguna

Más detalles

ESCOLA D ESTIU DE COLBACAT 2018

ESCOLA D ESTIU DE COLBACAT 2018 ESCOLA D ESTIU DE COLBACAT 2018 PRESENTACIÓ Us presentem els cursos de formació organitzats pel Col legi de Doctors i Llicenciats en Belles i Professors de Dibuix de Catalunya COLBACAT, dels quals es demana

Más detalles

Canet de Mar. Fira Mercat Modernista

Canet de Mar. Fira Mercat Modernista Canet de Mar Fira Mercat Modernista 4a. Fira Mercat Modernista La Fira Mercat Modernista, és un projecte que va néixer al 2008 amb un doble objectiu: donar a conèixer Canet de Mar com a municipi d interès

Más detalles

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN TALLERS - ACTIVITATS ESPORTIVES - BALL CONCURS DE POESIA- XERRADES - CINEFÒRUM CAMINADES - ESMORZAR DE GERMANOR ACTIVITATS

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA OBJECTIUS... DOTAR A L ALUMNE/A DE CAPACITATS I COMPETÈNCIES QUE LI PERMETI: SER UNA PERSONA COMPROMESA AMB EL SEU ENTORN. APRENDRE

Más detalles

Memòria anual d activitats de l Observatori CUSC-UB. Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona.

Memòria anual d activitats de l Observatori CUSC-UB. Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona. Memòria anual d activitats de l Observatori CUSC-UB Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona Any 2003 Consell de Direcció del CUSC-UB NB: aquesta memòria se

Más detalles

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE 2017 - GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ÀREA DE JOVENTUT DE CASTELL-PLATJA D ARO Palau d Esports i Congressos; Plaça Europa, s/n Platja d Aro T 972 825 463 joventut@platjadaro.com

Más detalles

Dissabte, 22 d octubre

Dissabte, 22 d octubre Agenda Dissabte, 22 d octubre AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Comerç

Más detalles

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011 CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO Granollers, gener 2011 DADES PERSONALS Carles Ribell i Toledano 47 anys. Nascut a Granollers ( Vallès Oriental ), el dia 25 de febrer de 1969. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Más detalles

Reus, 14 d abril de 2011

Reus, 14 d abril de 2011 BARCELONA I L FP: Una organització, tres entitats al servei de centres i empreses Reus, 14 d abril de 2011 La Formació Professional a Barcelona Consell de la FP: Òrgan de consulta i participació impulsat

Más detalles

TROBADA CIUTAT I CULTURA CENTRE CULTURAL TECLA SALA 12 / 13 DE MAIG DE 2017

TROBADA CIUTAT I CULTURA CENTRE CULTURAL TECLA SALA 12 / 13 DE MAIG DE 2017 TROBADA CIUTAT I CULTURA CENTRE CULTURAL TECLA SALA 12 / 13 DE MAIG DE 2017 Núria Marín i Martínez Alcaldessa de L Hospitalet Els propers 12 i 13 de maig L Hospitalet acollirà la trobada internacional

Más detalles

Divendres, 27 de gener

Divendres, 27 de gener Agenda Divendres, 27 de gener AGENDA DE L ALCALDE A les 10 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, participarà en l Acte per a estudiants amb motiu del Dia Internacional de Commemoració a les Víctimes

Más detalles

PROGRAMA DE FORMACIÓ TARDOR 2018

PROGRAMA DE FORMACIÓ TARDOR 2018 PROMOCIÓ ECONÒMICA DE ROSES PROGRAMA DE FORMACIÓ TARDOR 2018 AJUNTAMENT DE ROSES Promoció Econòmica INSCRIPCIONS CURSOS COM INSCRIURE S ALS CURSOS DE: - FRANCÈS - ANGLÈS - ALEMANY - ÚS D INTERNET BÀSIC

Más detalles

PROJECTES PLA DE GARANTIA JUVENIL

PROJECTES PLA DE GARANTIA JUVENIL PROJECTES PLA DE GARANTIA JUVENIL Aquests projectes estan subvencionats pel Servei d Ocupació de Catalunya, el Ministeri d Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa

Más detalles

LUSIONISME COM A MITJÀ DE COMUNICACIÓ

LUSIONISME COM A MITJÀ DE COMUNICACIÓ dissabte 12 de juny, Barcelona de 9 a 20 hores curs intensiu de IL LUSIONISME per Francesc Andreu Sabadell (Màgic Andreu) foto: T. Hosp. L Acadèmia Sala 1 Carrer Major de Can Caralleu, 1-7 08017 Barcelona

Más detalles

L ESPAI. Roca Umbert Fàbrica de les Arts

L ESPAI. Roca Umbert Fàbrica de les Arts L ESPAI. Roca Umbert Fàbrica de les Arts Recinte d una d antiga fàbrica f tèxtil, t de propietat municipal. 20.000 m2 al centre de la ciutat, que s han convertit en un gran centre cultural adreçat at a

Más detalles

Memòria del curs Agenda 21 Escolar de Barcelona Escoles + Sostenibles

Memòria del curs Agenda 21 Escolar de Barcelona Escoles + Sostenibles Memòria del curs 2013-2014 Agenda 21 Escolar de Barcelona Escoles + Sostenibles L escola és la protagonista La ciutat és el millor escenari per aprendre 332 projectes 418 centres implicats 24 centres nous

Más detalles

FGC Turisme i Muntanya. Presentació TREN TURÍSTIC LLEIDA-LA POBLA TEMPORADA 2013

FGC Turisme i Muntanya. Presentació TREN TURÍSTIC LLEIDA-LA POBLA TEMPORADA 2013 FGC Turisme i Muntanya Presentació TREN TURÍSTIC LLEIDA-LA POBLA TEMPORADA 2013 1 1. Antecedents i temporada El concepte Tren dels Llacs neix el 2008 quan, per iniciativa d FGC, es proposa a la Diputació

Más detalles

Setmana Europea de Prevenció de Residus Dóna-li una nova vida

Setmana Europea de Prevenció de Residus Dóna-li una nova vida Setmana Europea de Prevenció de Residus 2017. Dóna-li una nova vida Una nova vida? 1. Si funciona... Es pot vendre, intercanviar, Regalar (a la deixalleria o en qualsevol espai). 2. Si no funciona... Potser

Más detalles

Fundació Isidre Esteve

Fundació Isidre Esteve Fundació Isidre Esteve 2017 Memòria d activitats, índex Pàg.3. Centres Pont, Usuaris Pàg.4. Centres Pont, alumnes Pàg.5. Centres Pont, estudis Pàg.6. Activitats Centres Pont Pàg.16. Coruxo Móvese Pàg.18.

Más detalles

Activitats de Primavera

Activitats de Primavera Activitats de Primavera Presentació Des de la Fundació Catalana de l Esplai us presentem una proposta d activitats d hivern adaptada a les necessitats i característiques d aquest període de vacances: El

Más detalles

Jornada Odisseu 1/12/11

Jornada Odisseu 1/12/11 Jornada Odisseu 1/12/11 La Xarxa Universitat de Barcelona (coord.) Universitat Autònoma de Barcelona Universitat Politècnica de Catalunya Universitat Pompeu Fabra Universitat Oberta de Catalunya Universitat

Más detalles

CANAL REUS TV

CANAL REUS TV CANAL REUS TV 19.04.2017 http://www.canalreustv.cat/noticies/professor-pedro-nueno-enceta-la-commemoracio-dels-10-anys-secot "Durant aquests 10 anys de crisi hem intentant ajudar amb la nostra experiència

Más detalles

EL PERQUÈ DEL PROJECTE

EL PERQUÈ DEL PROJECTE EL PERQUÈ DEL PROJECTE LA CAPITALITAT DEL BÀSQUET FEMENÍ És una iniciativa que neix de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la intenció i l objectiu final de potenciar el paper de la dona dins

Más detalles

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ANY POMPEU FABRA 2018 Pompeu Fabra va néixer a Barcelona el 1868. Va estudiar la

Más detalles

DIARI DE TARRAGONA TARRAGONA

DIARI DE TARRAGONA TARRAGONA DIARI DE TARRAGONA TARRAGONA Prensa: Tirada: Difusión: 19/03/15 Diaria 11.246 Ejemplares 9.583 Ejemplares Sección: LOCAL Valor: 569,00 Área (cm2): 122,9 Ocupación: 13,23 % Documento: 1/1 Autor: Núm. Lectores:

Más detalles

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora:

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora: EL RAVAL FESTES DE BARRI Organitza: Hi col labora: SALUTACIÓ av DEL RAVAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET En medio del verano llegan nuestras fiestas de barrio, con un aire fresco! Unas fiestas en las que

Más detalles

L ÒMNIBUS DE GESOP. Informe de resultats: Festes de La Mercè Octubre de L Òmnibus de GESOP. Octubre de 2016

L ÒMNIBUS DE GESOP. Informe de resultats: Festes de La Mercè Octubre de L Òmnibus de GESOP. Octubre de 2016 L ÒMNIBUS DE GESOP Informe de resultats: Festes de La Mercè 2016 Octubre de 2016 GESOP, Gabinet d Estudis Socials i Opinió Pública, S.L. C/ Llull 102 5a planta 08005 Barcelona Tel. 93 300 07 42 Fax 93

Más detalles

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Setmana Santa i primavera 2018 HORARIS MARÇ, ABRIL I MAIG: De dimarts a diumenge de 10 a 17:30h* JUNY: De dimarts

Más detalles

Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa

Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa Programa les activitats educatives d estiu amb CosmoCaixa VISITA LLIURE Visita lliure al Museu Els participants recorreran els diferents espais de CosmoCaixa: la Sala de la Matèria, el Mur Geològic i el

Más detalles

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ANY POMPEU FABRA 2018 Pompeu Fabra va néixer a Barcelona el 1868. Va estudiar la

Más detalles

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ,

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, ESTIU EN OBRES LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, CONVOQUEN LA PRIMERA EDICIÓ DEL PROGRAMA DE

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció

VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció Barcelona, 8 i 9 de juny de 2017 Organitza: Amb la col laboració: ÍNDEX 1. PRESENTACIÓ... 3 2. PERFIL DELS CONGRESSISTES... 4 3. PROGRAMA PROVISIONAL... 5

Más detalles

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu PROGRAMA D ACTIVITATS Viu l estiu La Llagosta 2018 1 Juny 22 Divendres A les 19 h CONCERT A LA FRESCA A càrrec de l alumnat i el professorat de l Escola Municipal de Música Lloc: Plaça de Cinto Pagès Organitza:

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

Pla d Infància i Adolescència

Pla d Infància i Adolescència Propostes del Consell dels Infants Pla d Infància i Adolescència 2018-2024 Granollers, 20 de març de 2018 amb el suport de: Treball en xarxa Plantem idees Anàlisi dels àmbits del Pla d Infància i Adolescència

Más detalles

MOSTRA DE LLIBRE INFANTIL VIVEROS KIDS ORGANITZA: LA AGENDA DE ISA COL LABORA: FUNDACIÓ FULL

MOSTRA DE LLIBRE INFANTIL VIVEROS KIDS ORGANITZA: LA AGENDA DE ISA COL LABORA: FUNDACIÓ FULL MOSTRA DE LLIBRE INFANTIL VIVEROS KIDS ORGANITZA: LA AGENDA DE ISA COL LABORA: FUNDACIÓ FULL València, 25 de març de 2017 Antecedents Viveros Kids està organitzat per Agendadeisa.com, una guia d'oci familiar

Más detalles

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

Dissabte, 10 de juny

Dissabte, 10 de juny Agenda Dissabte, 10 de juny AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del cap de setmana: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat dels respectius regidors i regidores de Districte, visitarà diverses activitats

Más detalles

Butlletí. Cultura 22 d agost 2006 Número 19

Butlletí. Cultura 22 d agost 2006 Número 19 Butlletí Cultura 22 d agost 2006 Número 19 Convocatòries Ferran Mascarell assistirà al trofeu de futbol Joan Gamper El conseller de Cultura visitarà els carrers guarnits de la Festa Major de Sants Mascarell

Más detalles

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA Auditori Municipal 25, 26 i 27 de gener de 2013 COLLA DELS FEDERINS Trabucaires de Terrassa QUI SOM Nom i cognoms del ponent Càrrec a l entitat Funcions a l entitat... -

Más detalles

SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD

SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD SERVEIS MUNICIPALS PER A LES DONES PIAD SARA SAS SAH CIRD Serveis municipals per a les dones La Regidoria de Feminismes i LGTBI s encarrega de promoure la defensa dels drets i de les condicions de vida

Más detalles

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi UN TREN D HISTÒRIES Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l Escola d Escriptura de l Ateneu Barcelonès convoquen conjuntament el II Concurs literari de nanorelats

Más detalles

1r CONGRÉS LA SALUT A L ADOLESCÈNCIA. INS El Cairat AEE INS EL CAIRAT

1r CONGRÉS LA SALUT A L ADOLESCÈNCIA. INS El Cairat AEE INS EL CAIRAT 1r CONGRÉS LA SALUT A L ADOLESCÈNCIA INS El Cairat AEE INS EL CAIRAT 24 i 25 D ABRIL 2013 ESPARREGUERA COMITÈ CIENTÍFIC XAVIER MARTÍN FERNÁNDEZ, llicenciat Educació Física i Coordinador de l Associació

Más detalles

INSTI TUT DEL TEATRE

INSTI TUT DEL TEATRE INSTI TUTDEL TEATRE ESTAE ESCOLA SUPERIOR DE TÈCNIQUES DE LES ARTS DE L ESPECTACLE Els estudis tècnics de l Institut del Teatre s imparteixen a l Escola Superior de Tècniques de les Arts de l Espectacle

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia 1r trimestre - Biblioteca de Roquetes (P5) 22 octubre 2014 Sense transport / Matí - Can Coll (Collserola) 31 octubre 2014 Autocar / Tot el dia - Biblioteca de Roquetes (P4) 5 novembre 2014 Sense transport

Más detalles

Crea i gestiona la teva identitat digital professional

Crea i gestiona la teva identitat digital professional Crea i gestiona la teva identitat digital professional Capacitació Tecnològica per a Professionals i Empreses Data Ajuntament de Barcelona Barcelona Activa: Qui som? Barcelona Activa, integrada en l àrea

Más detalles

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes 2018 Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA GRUP D ESCOLA D ESTIU DELS XIQUETS I XIQUETES INTRODUCCIÓ Aquest butlletí inclou el

Más detalles

APRÈN A PERDRE LA POR DE PARLAR EN PÚBLIC Dimecres de 9.30 a 11 h A càrrec de: Geòrgia Bonell Sala Lloc: Punt d Igualtat Preu: C

APRÈN A PERDRE LA POR DE PARLAR EN PÚBLIC Dimecres de 9.30 a 11 h A càrrec de: Geòrgia Bonell Sala Lloc: Punt d Igualtat Preu: C Index dels cursos pag. Aprèn a perdre la por de parlar en públic 2 Els colors de l alimentació 2 Gestió d emocions a través de l artteràpia 3 Millorem la nostra memòria 3 Mindfulness 3 Conversa d anglès

Más detalles

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA Auditori Municipal 25, 26 i 27 de gener de 2013 A.C.A. AMIGOS DE LA SANTA CRUZ DE CANJÁYAR Antonio Simón Hernández President Direcció i coordinació Logo o imatge de l entitat

Más detalles

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Cursos de formació del professorat La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Idioma de les sessions Català. Sector educatiu dels participants Professors de català per a estrangers

Más detalles

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 Servei Responsable: Participació Altres serveis que hi col laboren: --- --------------------------------------------------------------- NOM

Más detalles

LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA

LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA Presentació: L any 1933 la Universitat de Barcelona va aconseguir un règim especial d estructura i funcionament que li va permetre una autonomia

Más detalles

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny Del 14 de juny al 15 de juliol Al Redós de Sant Josep i Sant Pere (av. Josep i Pere Jacas, 15) Exposició Edificis i espais indians de Sant Pere de Ribes Horaris: d 11h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges:

Más detalles

LA REVOLTA DE LES QUINTES MEMÒRIA POPULAR DE GRÀCIA

LA REVOLTA DE LES QUINTES MEMÒRIA POPULAR DE GRÀCIA LA REVOLTA DE LES QUINTES MEMÒRIA POPULAR DE GRÀCIA 2015 PRESENTACIÓ 150 anys del campanar de Gràcia (1864-2014), símbol de la Revolta de les Quintes El desembre de 2014 van començar els actes de commemoració

Más detalles

CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ

CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ PORTALS D INFORMACIÓ Podem estructurar el recull d informació segons els seus d àmbits d informació: Portals d educació Portals de centres de recursos

Más detalles

INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT

INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT ATENEU TORRELLENC 1. Descripció L edifici està vinculat a l associació de l Ateneu Torrellenc

Más detalles

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS Article 1. Llobet i Gibert de Vidreres és un organisme d assessorament, consulta, proposta i participació

Más detalles