Dissabte, 10 d octubre

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Dissabte, 10 d octubre"

Transcripción

1 Agenda Dissabte, 10 d octubre AGENDA A les 8.30 h: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el regidor d Esports, Dani Nart, assistiran a la sortida de la cursa de 50 km de la Vallès Drac Trail, recorregut que forma part de la Vallès Drac Race. Posteriorment, a les 10 h, el regidor d Esports, Dani Nart, assistirà a la sortida de la cursa Half Drac Trail, de 25 km, i de la cursa popular L Esquena de Drac, de 10 km, que formen part de la Vallès Drac Race. La Vallés Drac Race consisteix en tres proves de trail simultànies de diferent nivell i quilometratge. La cursa més exigent és la Vallés Drac Trail que té 50 km de recorregut i metres de desnivell, en aquesta prova els corredors han de donar una volta sencera al Parc de Sant Llorenç. Una altra activitat és la Half Drac Trail que enllaça Terrassa amb Mura i té 25 km i metres de desnivell. Per últim també hi ha la cursa popular Fast Drac de 10 km i 500 metres de desnivell, que passa íntegrament per Terrassa. L objetiu de la Vallès Drac Race és la promoció del Parc de Sant Llorenç per a la pràctica esportiva. La sortida tindrà lloc al Parc de les Nacions Unides. La Vallès Drac Race està organitzada per l empresa local Extrem Team, amb la col laboració de diverses entitats esportives de la ciutat i el suport i patrocini de l Ajuntament de Terrassa. A les 11 h: La regidora de Gent Gran, Rosa Ribera, assistirà a l exposició de manualitats de la gent gran, a càrrec de l Associació de Jubilats de Sant Pere Nord, organitzada amb motiu del cicle Octubre, Mes de la Gent Gran. L exposició es podrà veure a la rambla de Francesc Macià, davant del Casal de Gent Gran de Sant Pere Nord (rbla. de Francesc Macià, 257), de 9 a 14 h.

2 A les 17 h: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el regidor d Esports, Dani Nart, participaran en el lliurament de premis als guanyadors i les guanyadores de les diferents distàncies i categories de la Vallès Drac Race L acte tindrà lloc al Parc de les Nacions Unides. A les h: El regidor de Cultura, Jordi Flores, assistirà a la cercavila organitzada pels Minyons de Terrassa amb motiu de la Diada de la Nova Atenas. La cercavila sortirà de la placeta Saragossa i arribarà fins a la Masia Freixa del Parc de Sant Jordi i inclourà la participació dels Capgrossos i Dantzaris de Larrabetzu (Euzkadi), Ball de Gitanes de Terrassa, Gralles Grillades i la canalla dels Minyons de Terrassa. A les h: El regidor d Esports, Dani Nart, assistirà a la Demostració d Esports Populars Bascos Herri Kirolak, que tindrà lloc al Parc de Sant Jordi amb motiu de la Diada de la Nova Atenas, organitzada pels Minyons de Terrassa. A les h: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el regidor de Cultura, Jordi Flores, assistiran a la ballada final de temporada de l Agrupació Sardanista Terrassa Nord que tindrà lloc a la plaça del Primer de Maig. ALTRES ACTIVITATS A les 10 h: Setmana Mundial de l Espai: Taller del videojoc Kerbal per a infants (videojoc per aprendre a fer el teu propi programa espacial). Serà impartit per un grups d estudiants de l Escola Tècnica Superior d Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa. A partir de les h, explicació de la missió Gaia, projecció de vídeos per a infants de l Agència Espacial Europea i taller de coets d aigua. Els infants assistents seran obsequiats amb un còmic de temàtica espacial. Activitat organitzada per World Space Week amb la col laboració del Servei d Universitats de l Ajuntament. Tindrà lloc al Centre Cívic Municipal Montserrat Roig (av. de Barcelona, 180).

3 A les 10 h: Activitats de la BCT Xarxa: Aprenem llengües llegint i parlant. Taller d intercanvi lingüístic. A càrrec d Aprenem Terrassa. A la Biblioteca del Districte 2 (c/ de Sant Cosme, 157). A les h: Activitats del Servei de Turisme: Ruta guiada: Un tastet pel modernisme industrial terrassenc. Inclou visita guiada a la Masia Freixa, la Casa Museu Alegre de Sagrera i el mnactec. Punt de trobada: pl. de Josep Freixa i Argemí, 11. A les h: Activitats de la BCT Xarxa: Xerrem: grups de conversa en català, a càrrec de la Coordinadora d Associacions per la Llengua Catalana (CAL) i de l associació Veu Pròpia. A la Biblioteca del Districte 6 (rbla. de Francesc Macià, 193). A les 11 h: Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya: Itinerari: Històries del centre. El Museu de Terrassa presenta aquest nou itinerari que convida a conèixer històries, curiositats, anècdotes i edificis del centre de Terrassa. L'activitat està patrocinada per l'associació de Veïns del Centre de Terrassa. Tindrà lloc a la Torre del Palau i Centre d Interpretació de la Vila Medieval de Terrassa (pl. de la Torre del Castell- Palau, 8). A les 11 h: Activitats de la BCT Xarxa: Xerrada: Compartint emocions: el Club Social Ègara des de dins. Activitat organitzada amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Xerrada sobre el servei i el funcionament del Club Social Ègara a càrrec dels seus professionals i usuaris. A la Biblioteca del Districte 2 (c/ de Sant Cosme, 157). A les 11 h: Nascuts per llegir: El cuquet de llana, a càrrec de Glòria Arrufat. Activitat adreçada a famílies amb infants d 1 a 3 anys. A la Biblioteca Central de Terrassa (pg. de les Lletres, 1).

4 A les 16 h: Octubre, Mes de la Gent Gran: Festa Intergeneracional. Avis i néts amb actuació i berenar. A càrrec del Club de Gent Gran del Districte 5. Tindrà lloc al Centre Cívic Avel lí Estrenjer (pl. de la Cultura, 5). A les h: Octubre, Mes de la Gent Gran: Xou, a càrrec del Grup La Plaga de Sant Pere Nord. A càrrec de l Associació de Jubilats de Sant Pere Nord. Al Casal de Gent Gran de Sant Pere Nord (av. de Francesc Macià, 257). A les 18 h: Activitats de la BCT Xarxa: Presentació del Club de Lectura Infantil. Taller: Decora la teva llibreta. Per a infants de 8 a 10 anys. A la Biblioteca del Districte 5 (c/ dels Jocs Olímpics, 7). A les 20 h: Temporada de Música a l Auditori Municipal: El primer hivern, a càrrec de Meraki Ensemble. Concert espectacle basat en quatre mites grecs que combina teatre, música i narració. Dins del Cicle Música a Escena. A l Auditori Municipal de Terrassa (pg. d Ernest Lluch, 1). Diumenge, 11 d octubre AGENDA DE L ALCALDE A les h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol; i del regidor d Esports, Dani Nart; assistiran a la sortida de la I Pedalada Popular Terrassa Centre Parc Vallès, organitzada dins dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura El recorregut serà de 9,5 km, amb sortida a la plaça Nova i arribada al Parc Vallès. Activitat organitzada per l Ajuntament de Terrassa i Parc Vallès.

5 A les 11: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Cultura, Jordi Flores; assistirà a la Festa i Tast del 1r Concurs de Ratafia de Terrassa, organitzat per la Colla dels Federins Associació Trabucaires de Terrassa, amb la col laboració de l Ateneu Terrassenc. L acte, al que també assistirà al llarg del matí el tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, tindrà lloc a Els Bellots. A les 12 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; i del regidor de Cultura, Jordi Flores; assistirà a la Diada Castellera de la Nova Atenes, organitzada per la colla castellera dels Minyons de Terrassa. La Diada, que tindrà lloc al Parc de Sant Jordi, davant de la Masia Freixa, comptarà amb l actuació de les colles: Colla Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de Sants i Minyons de Terrassa. A les h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, saludarà les persones assistents a la 8a Festa do Pulpo, organitzada per la Irmandade Galega O Noso Lar al Parc dels Catalans. La Festa, coincidint amb el 33è aniversari de l entitat, se celebra del 8 al 12 d octubre al Parc dels Catalans. AGENDA DELS REGIDORS I LES REGIDORES A les 13 h: El regidor d Esports, Dani Nart, assistirà a la Jornada de presentació dels equips de futbol americà dels Terrassa Reds i al partit que disputaran els equips sènior dels Terrassa Reds i els Salt Falcons. La presentació i el partit tindran lloc a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa (c/ de Badalona, 6).

6 A les 14 h: El regidor de Cultura, Jordi Flores, assistirà al dinar oficial de la 8a Festa do Pulpo, organitzada per la Irmandade Galega O Noso Lar al Parc dels Catalans. La Festa, coincidint amb el 33è aniversari de l entitat, se celebra del 8 al 12 d octubre al Parc dels Catalans. ALTRES ACTIVITATS De 10 a 14 h: Activitats del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT): Entrada lliure al CDMT. El CDMT obre les seves portes de forma gratuïta tots els diumenges per facilitar l accés a les diverses exposicions programades. Podreu veure les exposicions: Retalls d ahir i d avui, centrada en quatre apartats que fan referència a les col leccions antigues del Centre, el modernisme, la moda i la producció de teixits tècnics; gràcies a la col laboració de diverses empreses, trobareu una sèrie de mostres representatives d algunes de les seves aplicacions, des dels biopolímers fins als teixits de fibra de vidre per als molins de vent. Vestir l automòbil: els tèxtils que es mouen amb tu, mostra que té per objectiu explicar al públic la presència, importància i tecnologia dels elements tèxtils que intervenen en un cotxe, i remarcar la recerca permanent que es fa sobre el tema i les empreses que hi treballen. Estovalles brodades a mà Calasanz Martí és una mostra de brodats realitzats per mans femenines expertes que van treballar al taller de José de Calasanz Martí ( ) emprenedor que va consagrar tota la seva vida al que ell anomenava, llenceria artística. L entrada és lliure i gratuïta. Al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (c/ de Salmerón, 25). A les 11 h: Activitats del Centre d Informació Ambiental Bonvilar: Els titelles del conte de l inspector Teixò i el senglar desaparegut. Activitat adreçada a infants de 4 a 9 anys. A càrrec de monitors i monitores d educació ambiental del CIAB. Al Centre d Informació Ambiental Bonvilar (camí dels Plans de Can Bonvilar, 40).

7 A les 11 h: Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya: La mainada al Museu: La teranyina. A càrrec del Museu de Terrassa. Activitat adreçada a famílies amb infants de 3 a 6 anys. Amb el patrocini de l'associació de Veïns del Centre de Terrassa. Tindrà lloc a la Casa Alegre de Sagrera (c/ de la Font Vella, 29). A les 12 h: Activitats del Servei de Turisme: Visita a la Masia Freixa. A la Masia Freixa (pl. de Josep Freixa i Argemí, s/n). A les 18 h: Programació municipal de teatre familiar: Rita, la Rínxols i els Tres Óssos. A càrrec de la Cia. Binixiflat Teatre de Titelles. Tindrà lloc al Teatre Alegria (c/ de Gaudí, 15). Dilluns, 12 d octubre AGENDA DE L ALCALDE A les 12 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Cultura, Jordi Flores, assistirà a la Missa Baturra que tindrà lloc a la Catedral del Sant Esperit, cantada per Los Pilares de Aragón, organitzada pel Centro Aragonés de Terrassa amb motiu de la celebració del dia del Pilar. Posteriorment, farà una Ofrena Floral a la Verge del Pilar a la plaça Vella, acompanyat del president del Centro Aragonés de Terrassa, Ramon Pujol.

8 AGENDA DELS REGIDORS I LES REGIDORES A les 14 h: El regidor de Cultura, Jordi Flores, assistirà al Dinar de Germanor, organitzat pel Centro Aragonés de Terrassa amb motiu de la celebració del Dia del Pilar. L acte tindrà lloc al Restaurant Imperial (ctra. de Matadepera, 66). A les 18 h: El regidor de Cultura, Jordi Flores, assistirà al Festival de Jotas Aragonesas, protagonitzat pel Grup Pilares de Aragón, organitzat pel Centro Aragonés de Terrassa amb motiu de la celebració del dia del Pilar. L acte tindrà lloc al Teatre Principal (pl. de Maragall, 2). Dimarts, 13 d octubre AGENDA DE L ALCALDE A les 12 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, participarà, juntament amb Maria del Mar Pujol, facultativa del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, i amb Albert Orta, vicepresident de l Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental, en la roda de premsa de presentació de la Marató de Donació de Sang a Terrassa. A l acte, que tindrà lloc a la sala de premsa de l Ajuntament de Terrassa (-16), també hi assistirà la regidora de Salut, Maruja Rambla. La Marató de Donació de Sang l organitza el Banc de Sang i Teixits amb la col laboració de l Ajuntament de Terrassa, l Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental i MútuaTerrassa. Enguany, la Marató tindrà lloc al Banc de Sang i Teixits de Mútua de Terrassa i es farà els dies 15, 16 i 17 d octubre.

9 A les 19 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional, Maruja Rambla, presidirà l acte de constitució del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional, que tindrà lloc al Saló de Sessions de l Ajuntament de Terrassa (-16). L acte, al que també assistiran representants dels Grups Municipals i de representants d Organitzacions No Governamentals de Cooperació Internacional de la ciutat, comptarà amb la conferència Cooperar en temps de crisi, a càrrec de Núria Camps, presidenta del Consell Català de Cooperació de la Generalitat. AGENDA DELS REGIDORS I LES REGIDORES A les 8.30 h: El tinent d alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, assistirà, per delegació de l alcalde, a l esmorzar del jurat, del qual forma part, que atorgarà els Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2015, que es lliuraran en la tradicional Nit de l empresari. En el decurs de l esmorzar, que tindrà lloc a la seu de la patronal Cecot (c/ de Sant Pau, 6), tindrà lloc la votació per escollir-ne les candidatures guanyadores. Els mitjans gràfics podran fer la fotografia de la reunió de deliberació dels membres del Jurat dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2015 a les 10 h a les escaldes de la seu central de Cecot. ALTRES ACTIVITATS A les 9.30 h: Activitats del Servei d Ocupació: Introducció a la informàtica. Mòdul A. Formació inicial per a persones que no tenen cap tipus de coneixement informàtic. Tindrà lloc a l Edifici de Foment de Terrassa (ctra. de Martorell, 95). A les 10 h: Activitats del Servei d Ocupació: Sessió informativa genèrica. En aquesta sessió informativa, s ofereix informació detallada de cadascuna de les actuacions dirigides a la millora de l'ocupabilitat i es treballen els diferents aspectes que intervenen en el procés de recerca de feina. Tindrà lloc a l Edifici de Foment de Terrassa (ctra. de Martorell, 95).

10 A les 10 h: Activitats de la BCT Xarxa: Bavardons: grups de conversa en francès. Nivell intermedi. A càrrec de Montserrat Garcia. A la Biblioteca del Districte 6 (rbla. de Francesc Macià, 193). A les Activitats de la BCT Xarxa: Xerrem: grups de conversa en català, a càrrec de la Coordinadora d Associacions per la Llengua Catalana (CAL) i de l associació Veu Pròpia. A la Biblioteca del Districte 4 (c/ de l Infant Martí, 183). A les h: Activitats de la BCT Xarxa: Junts: espai de conversa de català inicial, a càrrec de la oordinadora d Associacions per la Llengua Catalana (CAL). A la Biblioteca del Districte 2 (c/ de Sant Cosme, 157). A les Activitats de la BCT Xarxa: Xerrem: grups de conversa en català, a càrrec de la Coordinadora d Associacions per la Llengua Catalana (CAL) i de l associació Veu Pròpia. A la Biblioteca del Districte 2 (c/ de Sant Cosme, 157). A les 17 h: Activitats de la BCT Xarxa: Taller d animació Stop Motion. Curts animats a través de fotografies. Activitat adreçada a infants majors d 11 anys. A la Biblioteca del Districte 3 (c/ del Germà Joaquim, 66). A les h: Activitats de la BCT Xarxa: Club dels deures. Per a infants de 6 a 12 anys. L acte tindrà lloc a la Biblioteca del Districte 5 (c/ dels Jocs Olímpics, 7). A les 18 h: Activitats de la BCT Xarxa: Club dels deures. Per a infants de 8 a 12 anys. A la Biblioteca del Districte 2 (c/ de Sant Cosme, 157).

11 A les 18 h: Taller de mecànica de bicicletes. A càrrec d Haritz Ferrando, del Bici Terrassa Club. L acte tindrà lloc a la Biblioteca del Districte 5 (c/ dels Jocs Olímpics, 7).

Dissabte, 5 de setembre

Dissabte, 5 de setembre Agenda Dissabte, 5 de setembre AGENDA DE L ALCALDE A les 13 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d Esports, Dani Nart, assistirà a la disputa del partit d handbol en categoria

Más detalles

Dissabte, 25 de febrer

Dissabte, 25 de febrer Agenda Dissabte, 25 de febrer AGENDA DE L ALCALDE A les 18.45 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; del

Más detalles

Dijous, 5 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 12 h:

Dijous, 5 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 12 h: Agenda Dijous, 5 de juny AGENDA DE L ALCALDE A les 12 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el president de Creu Roja Terrassa, Marià Gàllego, signaran el Conveni de Col laboració entre l Ajuntament

Más detalles

Dissabte, 22 d octubre

Dissabte, 22 d octubre Agenda Dissabte, 22 d octubre AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Comerç

Más detalles

Dimarts, 29 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9 h:

Dimarts, 29 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9 h: Agenda Dimarts, 29 d abril AGENDA DE L ALCALDE A les 9 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Salut, Josefina Soler, rebrà una representació de la junta directiva de l Associació

Más detalles

Dissabte, 7 d octubre

Dissabte, 7 d octubre Agenda Dissabte, 7 d octubre AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del cap de setmana: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora del Districte 3, Rosa Maria Ribera, assistirà a diversos actes

Más detalles

Dissabte, 24 de maig

Dissabte, 24 de maig Agenda Dissabte, 24 de maig AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, assistirà a la 2a edició de l European Mami s Hockey Festival, que se celebrarà, organitzat pel

Más detalles

Dissabte, 17 de maig

Dissabte, 17 de maig Agenda Dissabte, 17 de maig AGENDA DE L ALCALDE Al llarg de la tarda: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Cultura, Amadeu Aguado, visitarà la Festa de Galícia a Terrassa, organitzada

Más detalles

Dissabte, 4 de febrer

Dissabte, 4 de febrer Agenda Dissabte, 4 de febrer AGENDA Al llarg del matí: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el tinent d alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i

Más detalles

Divendres, 18 de maig

Divendres, 18 de maig Agenda Divendres, 18 de maig AGENDA DE L ALCALDE L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, participarà en la reunió d alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats per les obres de la B-40 amb el director

Más detalles

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER Fins al 31 de gener EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA CONCURS FOTOS FIRA DE SANT MIQUEL 2017 LLOC: Biblioteca Pare Ignasi Casanovas Dimecres 10, 17, 24 i 31 de gener a les 16h CLUB DE

Más detalles

Dissabte, 15 d octubre

Dissabte, 15 d octubre Agenda Dissabte, 15 d octubre AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, assistirà a la Grescafoc, Diada anual de la Colla Jove de Diables de Sant Llorenç, que se celebrarà

Más detalles

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Presentació La iniciativa Tarragona Ciutat de Castellsva començar el 2013 com una activitat cultural d interès turístic que

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu

CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02. estiu CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA JULIOL-SETEMBRE > #02 estiu 2018 2 > FEM BADIA! JULIOL - SETEMBRE 2018 #02 INSCRIPCIONS OBERTES CULTURA I OCI A LA TEVA BUTXACA. FEM BADIA! < 3 CAMPUS D ESTIU Mésquesport

Más detalles

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ANY POMPEU FABRA 2018 Pompeu Fabra va néixer a Barcelona el 1868. Va estudiar la

Más detalles

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ANY POMPEU FABRA 2018 Pompeu Fabra va néixer a Barcelona el 1868. Va estudiar la

Más detalles

Dissabte, 3 de març. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les h:

Dissabte, 3 de març. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les h: Agenda Dissabte, 3 de març AGENDA DE L ALCALDE A les 18.30 h: L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, assistirà

Más detalles

Divendres, 27 de gener

Divendres, 27 de gener Agenda Divendres, 27 de gener AGENDA DE L ALCALDE A les 10 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, participarà en l Acte per a estudiants amb motiu del Dia Internacional de Commemoració a les Víctimes

Más detalles

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA

Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Nadal, Cap d'any i Reis AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA Concert d'any nou Harold Lloyd amb l Orquestra Julià Carbonell Diumenge, 3 de gener A la 1 del migdia Al Teatre L'Amistat Ho organitza: Associació de la

Más detalles

PROGRAMA D ACTES. Programa CLUB ESPORTIU JÚPITER.

PROGRAMA D ACTES. Programa CLUB ESPORTIU JÚPITER. PROGRAMA D ACTES CLUB ESPORTIU JÚPITER www.jupiterce.es Programa Maig 2009 1909-2009 C.E. JÚPITER PROGRAMA D ACTES DEL CENTENARI MAIG 2009 CELEBRACIÓ DEL 100 ANIVERSARI DIA 12 - LLOC: SEU DE L AJUNTAMENT

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal La Bisbal d Empordà, vinculada principalment a l artesania de la ceràmica, és un dels centres capdavanters de Catalunya. Per aquest motiu, la Bisbal és

Más detalles

Dissabte, 10 de juny

Dissabte, 10 de juny Agenda Dissabte, 10 de juny AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del cap de setmana: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat dels respectius regidors i regidores de Districte, visitarà diverses activitats

Más detalles

Dissabte, 30 de juny

Dissabte, 30 de juny Agenda Dissabte, 30 de juny AGENDA DE L ALCALDE AGENDA DELS REGIDORS I LES REGIDORES A les 11.45 h: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, donarà la benvinguda

Más detalles

Dissabte, 1 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. Al llarg del dia:

Dissabte, 1 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. Al llarg del dia: Agenda Dissabte, 1 d abril AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Gent Gran, Maruja Rambla, visitarà les activitats programades dins de

Más detalles

Pla de Promoció (PPR-EEBE)

Pla de Promoció (PPR-EEBE) SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE LA QUALITAT ESCOLA D ENGINYERIA DE BARCELONA EST (EEBE) Pla de Promoció (PPR-EEBE) (2017-2020) Gestió Documental i control de canvis Versió Referència de la modificació Elaborat

Más detalles

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES LA CIUTAT DE VIC Vic, capital de la comarca d Osona, té una població de 41.191 habitants. El 25 % de la poblacióde Vic són persones nouvingudes. Hi ha persones

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN TALLERS - ACTIVITATS ESPORTIVES - BALL CONCURS DE POESIA- XERRADES - CINEFÒRUM CAMINADES - ESMORZAR DE GERMANOR ACTIVITATS

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter 8ª Fira de Pont a Pont una mostra on hi podeu mirar, adquirir i participar de les propostes d'artesans i firaires i de les activitats

Más detalles

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener la Canonja 2015 Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener Salutació La portada d aquest programa que teniu a les mans reflecteix el que l any passat anunciàvem com a novetat: el bateig del ball de diables

Más detalles

XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA , 5 i 6 DE MAIG

XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA , 5 i 6 DE MAIG XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA 2018 4, 5 i 6 DE MAIG Divendres 04/05/2018 Activitat: TALLER: AVALUACIÓ VISUAL D'ARBRAT Hora: 09 a 14 Lloc: OFICINES PARC CATALUNYA Organització:: APVEC Observacions: reservat

Más detalles

Centre Cívic Joan Maragall Programa 2013

Centre Cívic Joan Maragall Programa 2013 Centre Cívic Joan Maragall Programa 2013 Abril Maig Juny Cursos Per a persones joves i adultes Desenvolupament Personal Ioga Dimarts (18.45h-20.15h) I-1 Dijous (19h-20.30h) I-2 Professora: Mercè Álvarez

Más detalles

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia 1r trimestre - Biblioteca de Roquetes (P5) 22 octubre 2014 Sense transport / Matí - Can Coll (Collserola) 31 octubre 2014 Autocar / Tot el dia - Biblioteca de Roquetes (P4) 5 novembre 2014 Sense transport

Más detalles

Itinerari de la Cavalcada

Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la processó PROGRAMACIÓ D ACTES 2016 Dissabte 18 de juny A les 22:00 h: Sopar de quintes al Parc Municipal Real i ball amb l orquestra PRIMERA PLANA. Apunteu-vos

Más detalles

el mes més gran! Octubre: GENT GRAN, la Gent Gran 2012 Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de

el mes més gran! Octubre: GENT GRAN, la Gent Gran 2012 Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de Any Europeu de l Envelliment Actiu i de la Solidaritat entre Generacions 2012 Octubre: Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de el mes més gran! la Gent Gran 2012 GENT GRAN,

Más detalles

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències divendres 6 d abril de 2018 La Facultat de Psicologia, Ciències de l Educació i de l Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del

Más detalles

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny Del 14 de juny al 15 de juliol Al Redós de Sant Josep i Sant Pere (av. Josep i Pere Jacas, 15) Exposició Edificis i espais indians de Sant Pere de Ribes Horaris: d 11h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges:

Más detalles

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Setmana Santa i primavera 2018 HORARIS MARÇ, ABRIL I MAIG: De dimarts a diumenge de 10 a 17:30h* JUNY: De dimarts

Más detalles

GENT GRAN ACTIVA. hivern 2018

GENT GRAN ACTIVA. hivern 2018 GENT GRAN ACTIVA hivern 2018 GENER Dimecres 24 PASSEJADES: CONEIXEM VILANOVA Rambla de la Pau i barri de la Marina. A càrrec de Rafel Jorba A les 10 h Inscripció prèvia al Casal. Activitat gratuïta. Organitza:

Más detalles

QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA. Del 15 al 30 de novembre de de novembre de 2016

QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA. Del 15 al 30 de novembre de de novembre de 2016 QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET Del 15 al 30 de novembre de 2016 DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA 30 de novembre de 2016 Per aconseguir allò que la humanitat reclama de l educació, cal una comunitat

Más detalles

Dissabte, 1 de juliol

Dissabte, 1 de juliol Agenda Dissabte, 1 de juliol AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de diversos regidors i regidores, assistirà a diversos actes emmarcats dins de la Festa

Más detalles

BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016

BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016 BioCultura Barcelona 5-8 maig 2016 Per a participar als tallers, cal apuntar-se a les llistes d inscripció que hi haurà als espais MamaTerra. Dijous 5 i Divendres 6 FESTIVAL MAMATERRA PER GRUPS PRE-CONCERTATS

Más detalles

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE 2017 - GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ÀREA DE JOVENTUT DE CASTELL-PLATJA D ARO Palau d Esports i Congressos; Plaça Europa, s/n Platja d Aro T 972 825 463 joventut@platjadaro.com

Más detalles

4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida

4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida 4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida 1.1 Cens de la Demarcació 1. Informació institucional La Demarcació de Lleida té 346 adscrits, 287 col legiats/associats i 59 socis escolars. Dels quals 25 s han

Más detalles

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible

Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible Accions de sensibilització sobre la importància de donar una segona vida a la roba, la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible PROGRAMA DE SENSIBILITZACIÓ Com a complement de la tasca

Más detalles

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora:

EL RAVAL. Organitza: Hi col labora: EL RAVAL FESTES DE BARRI Organitza: Hi col labora: SALUTACIÓ av DEL RAVAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET En medio del verano llegan nuestras fiestas de barrio, con un aire fresco! Unas fiestas en las que

Más detalles

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN

PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN PROPOSTA EDUCATIVA ACTIVITATS D HIVERN 2018-2019 FITXA TECNICA Tipus d activitat: Casal d hivern 2018-2019 Lloc de realització: Escola Sant Martí Inici del casal: 24/12/2018 Finalització: 04/01/2019 Inscripcions:

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

AGENDA GEGANTERA 2018

AGENDA GEGANTERA 2018 AGENDA GEGANTERA 2018 Del 12 al 18 de novembre de 2018 Número 38/18 FESTES, TROBADES DESTACADES... A on anem? 2 1 3 1 I Trobada de gegants i Estrena gegant Platja d Aro (Baix Empordà) 18 de novembre 2

Más detalles

Presentació dels actes commemoratius del 150è aniversari del Tren de Sarrià

Presentació dels actes commemoratius del 150è aniversari del Tren de Sarrià Presentació dels actes commemoratius del 150è aniversari del Tren de Sarrià Barcelona, 2 d abril de 2013 17 de maig de 2013 1 L aniversari El 23 de juny de 2013 es commemora el 150è aniversari del Tren

Más detalles

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Em plau moltíssim saludar a tots els veïns del poble des d aquest programa de la Festa Major 2013 que teniu a les vostres mans; a pesar de la contenció pressupostària manté l esperit

Más detalles

Butlletí. Cultura 22 d agost 2006 Número 19

Butlletí. Cultura 22 d agost 2006 Número 19 Butlletí Cultura 22 d agost 2006 Número 19 Convocatòries Ferran Mascarell assistirà al trofeu de futbol Joan Gamper El conseller de Cultura visitarà els carrers guarnits de la Festa Major de Sants Mascarell

Más detalles

PRESENTACIÓ EL CLUB LA CIUTAT

PRESENTACIÓ EL CLUB LA CIUTAT #TorneigPlanaVic PRESENTACIÓ EL CLUB LA CIUTAT El Femení Osona neix com a nou Club de bàsquet a la comarca l any 2012 amb la voluntat de donar continuïtat al projecte entre clubs que portava el nom d Escola

Más detalles

L estiu 2016 és per tu!

L estiu 2016 és per tu! 2016 Inscripcions a part rtir del 23 de maig Consultar cada Entitat Terrassa rassa2016 L estiu 2016 és per tu! Vine als Casals 2016 i descobriràs el món del revés! En el nostre món del revés aprendràs

Más detalles

ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS

ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet 2017 Igualtat i Gent Gran ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS Programa Municipal per a la Dona Obra musico-teatral 07-març

Más detalles

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre Guia de formació permanent a Calella Curs 2014-2015, 2n trimestre Aquestes són les formacions que s ofereixen al nostre municipi per a persones adultes el proper curs. Podeu trobar informació puntual

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2009 programa d activitats Divendres 11 de desembre Audició de violí i piano d alumnes de l escola Municipal de Música, Musicant Hora: a les 7 i a les 8 de la tarda. Lloc. sala

Más detalles

Dissabte, 6 de maig. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9.15 h:

Dissabte, 6 de maig. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9.15 h: Agenda Dissabte, 6 de maig AGENDA DE L ALCALDE A les 9.15 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora d Educació, Rosa Maria Ribera, assistirà a la 39a Trobada Pedagògica de l Escola

Más detalles

EL PERQUÈ DEL PROJECTE

EL PERQUÈ DEL PROJECTE EL PERQUÈ DEL PROJECTE LA CAPITALITAT DEL BÀSQUET FEMENÍ És una iniciativa que neix de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la intenció i l objectiu final de potenciar el paper de la dona dins

Más detalles

Dissabte, 7 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. Al llarg del dia:

Dissabte, 7 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. Al llarg del dia: Agenda Dissabte, 7 de juny AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, participarà com a voluntari en la campanya de recollida d aliments a Terrassa: Ajudan s a omplir El

Más detalles

11a Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès 14es Jornades Gastronòmiques de Tardor Solsona, 20 i 21 d octubre de 2018

11a Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès 14es Jornades Gastronòmiques de Tardor Solsona, 20 i 21 d octubre de 2018 11a Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès 14es Jornades Gastronòmiques de Tardor Solsona, 20 i 21 d octubre de 2018 -Programa d activitats- Dijous 18 d octubre 18 h Taller de cuina amb bolets i maridatge

Más detalles

Dilluns 27 de novembre a les 19 h.

Dilluns 27 de novembre a les 19 h. TARRAGONA PATRIMONI MUNDIAL-2017 PROGRAMA D ACTES Dilluns 27 de novembre a les 19 h. PRESENTACIÓ DE LES ACTES DEL III CONGRÉS INTERNACIONAL D ARQUEOLOGIA I MÓN ANTIC: LA GLÒRIA DEL CIRC: CURSES DE CARROS

Más detalles

Inaugurat l any 1980, el Centre Cultural Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics.

Inaugurat l any 1980, el Centre Cultural Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics. DOSSIER MECENATGE Inaugurat l any 1980, el Centre Cultural Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics. Dins de la programació pròpia estable destaquen

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2 0 1 0 C a r d o n a P r o g r a m a d a c t e s d e N a d a l 2 0 1 0 P R O G R A M A D A C T E S D E N A D A L 2 0 1 0 - DISSABTE 11 DE DESEMBRE - Pastorets Infantils. Representació

Más detalles

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 13, 14, 15 i 16 de Setembre Dijous, 13 de Setembre A les 20.30 h. Al Local Social de l Ajuntament, iniciem la Festa Major de la nostra vila amb el PREGÓ

Más detalles

Canet de Mar. Fira Mercat Modernista

Canet de Mar. Fira Mercat Modernista Canet de Mar Fira Mercat Modernista 4a. Fira Mercat Modernista La Fira Mercat Modernista, és un projecte que va néixer al 2008 amb un doble objectiu: donar a conèixer Canet de Mar com a municipi d interès

Más detalles

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA 18 Terrassa, 10 i 11 d octubre de 2018 Sala d actes del Vapor Universitari de Terrassa Presentació Sr. Marc Armengol i Puig tinent d Alcalde de l Àrea de Territori

Más detalles

CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ

CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ PORTALS D INFORMACIÓ Podem estructurar el recull d informació segons els seus d àmbits d informació: Portals d educació Portals de centres de recursos

Más detalles

Trobada del CIB 25 de gener de Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació

Trobada del CIB 25 de gener de Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació Trobada del CIB 25 de gener de 2017 Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació escoles i centres socioeducatius curs 2016-17: Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Can Barriga,

Más detalles

Dissabte 11 d abril AGENDA DE L ALCALDE. Al llarg del matí:

Dissabte 11 d abril AGENDA DE L ALCALDE. Al llarg del matí: Dissabte 11 d abril AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado, assistirà a la I Fira

Más detalles

#gentactiva. Dia Mundial de l Activitat Física. 6 d abril. actius cada dia. esport.gencat.cat/gentactiva

#gentactiva. Dia Mundial de l Activitat Física. 6 d abril. actius cada dia. esport.gencat.cat/gentactiva Dia Mundial de l Activitat Física Acumula 30 minuts d activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent! Dimecres 4 d abril Presentació Caminant per Igualada Lloc: Ajuntament

Más detalles

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ?

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? XERRADA INFORMATIVA PER A PARES I MARES INS MONTSERRAT ROIG HEM FINALITZAT L ESO! HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? L ORIENTACIÓ DES DEL CENTRE: ACCIONS REALITZADES A 4T ESO( A 3R JA ES COMENÇA

Más detalles

AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42. Del 23 d Octubre al 29 d Octubre.

AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42. Del 23 d Octubre al 29 d Octubre. AGENDA GEGANTERA 2017 Número 42 Del 23 d Octubre al 29 d Octubre. /agenda Dissabte 28 d Octubre Castelldefels (Baix Llobregat) XX Trobada Comarcal de gegants del Baix Llobregat. 18:00 h Plantada de gegants

Más detalles

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal TORDERA FESTES 2018/19 SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal De l 1 de desembre a l 1 de gener Dissabtes i vigílies de festa de 19 a 23 h, festius i diumenges de 18 a 23 h, al Local de l entitat (Dr. Fleming

Más detalles

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó bcn.cat/ santjoan Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó DIMARTS 18 DE JUNY... ESTRENA DE LA CANTATA MINAIRONS Dimarts, a les 19 hores, a la Sala d actes del nou Hospital de Sant Pau (c/ Mas Casanovas,

Más detalles

moment d aquesta franja) "A la recerca del joc perdut" Sala de Psicomotricitat

moment d aquesta franja) A la recerca del joc perdut Sala de Psicomotricitat Activitats del SID a l ETPCLOT Infantil P3 08.45-10.15h Presentació del lip-dub de l escola i pregó adaptat (en algún 10.15-10.45h moment d aquesta franja) 10.45-11.45h Adaptació de "A la recerca del joc

Más detalles

Universitat Oberta de Catalunya Curs Comunitat universitària

Universitat Oberta de Catalunya Curs Comunitat universitària 54 Universitat Oberta de Catalunya Universitat Oberta de Catalunya 55 La comunitat universitària Vida universitària Comissions d estudis El Campus per la Pau i la Solidaritat 56 Universitat Oberta de Catalunya

Más detalles

Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC)

Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC) Página 1 de 3 INFORMACIÓ GENERAL divendres 17 març '17 10:59 64 lectures Tweet CONSUM Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC) L'alcaldessa Camí Mendoza, el president de la Unió

Más detalles

DESCOBRIM LLIÇÀ D AMUNT

DESCOBRIM LLIÇÀ D AMUNT DESCOBRIM LLIÇÀ D AMUNT Descobrir l'entorn del municipi. Donar a conèixer part del patrimoni històric, cultural i natural de Lliçà d'amunt. Prendre consciència de pertànyer a una localitat. Integrar-se

Más detalles

Directora: M. TERESA SENSADA. Tutors Cicle Superior: 5è: IVAN MOLDES. 6è: MÒNICA HUCHA

Directora: M. TERESA SENSADA. Tutors Cicle Superior: 5è: IVAN MOLDES. 6è: MÒNICA HUCHA Directora: M. TERESA SENSADA Cap d estudis de Primària: MÒNICA HUCHA Tutors Cicle Superior: 5è: IVAN MOLDES 6è: MÒNICA HUCHA Anglès: JORDI GRAUPERA Educació Física: QUICO DE LA HERMOSA Música: IVAN MOLDES

Más detalles

Setmana Europea de Prevenció de Residus Dóna-li una nova vida

Setmana Europea de Prevenció de Residus Dóna-li una nova vida Setmana Europea de Prevenció de Residus 2017. Dóna-li una nova vida Una nova vida? 1. Si funciona... Es pot vendre, intercanviar, Regalar (a la deixalleria o en qualsevol espai). 2. Si no funciona... Potser

Más detalles

20.30 h Inauguració de l exposició "Concursos de fotografia i pintura de les festes de Gràcia". Claustre del Carme

20.30 h Inauguració de l exposició Concursos de fotografia i pintura de les festes de Gràcia. Claustre del Carme PROGRAMA DE LES FESTES DE GRÀCIA 2006 dia 24 d agost, dijous 20.30 h Inauguració de l exposició "Concursos de fotografia i pintura de les festes de Gràcia". Claustre del Carme Dia 25 d agost, divendres

Más detalles

Biblioteca Municipal de Manlleu. Dades estadístiques bàsiques 2013

Biblioteca Municipal de Manlleu. Dades estadístiques bàsiques 2013 Biblioteca Municipal de Manlleu Dades estadístiques bàsiques 2013 Dades bàsiques d ús 2010-2013 Espai Bisbe Morgades 2010 2011 2012 2013 Visites 1 30135 29666 28358 28012 Usos de préstec (Usuaris) 2 10040

Más detalles

Setmana del 14 al 20 d abril de Biblioteca Pública de Tarragona. Museu d Art Modern de la Diputació

Setmana del 14 al 20 d abril de Biblioteca Pública de Tarragona. Museu d Art Modern de la Diputació Setmana del 14 al 20 d abril de 2014 Col laboren amb el 6x4: Biblioteca Pública de Tarragona Carrer Fortuny, 30 Expositor amb obres relacionades amb el Baix Camp i Activitats literàries diverses Consulteu

Más detalles

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA Auditori Municipal 25, 26 i 27 de gener de 2013 A.C.A. AMIGOS DE LA SANTA CRUZ DE CANJÁYAR Antonio Simón Hernández President Direcció i coordinació Logo o imatge de l entitat

Más detalles

Família i Escola Junts X l educació

Família i Escola Junts X l educació Presentació del web Família i Escola Junts X l educació Amb la col laboració del Departament de Benestar Social i Família i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya 15 de setembre de 2011

Más detalles

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

ESCOLA MIQUEL MARTI I POL TERCER DE PRIMÀRIA

ESCOLA MIQUEL MARTI I POL TERCER DE PRIMÀRIA TERCER DE PRIMÀRIA EQUIP DE CICLE Tutor/a: 3rA Iván Vargas 3r B Loly Zafra 3r C Isabel Giraldós Especialistes: Anglès Júlia Areste E.F. Jordi Montalvo Música Eva Astalle Castellà Iván, Loly i Isabel Educació

Más detalles

JORNADES. anys TARRACO. patrimoni mundial un passat ple de futur

JORNADES. anys TARRACO. patrimoni mundial un passat ple de futur JORNADES anys TARRACO patrimoni mundial un passat ple de futur del 27 de novembre al 3 de desembre de 2017 dilluns 27 de novembre presentació de les actes del iii congrés internacional d arqueologia i

Más detalles

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre

Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre Dimecres, 30 d agost de 2017 Festa Major Del 30 d agost al 3 de setembre 19.30 h Obertura de la 26a Tómbola de la Solidaritat Carrer de Jesús, 15 Org.: Mans Unides 20 h Pregó de Festa Major a càrrec de

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

CALENDARI D ACTIVITATS CURS

CALENDARI D ACTIVITATS CURS CALENDARI D ACTIVITATS CURS 2016-2017 Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil lografia, Vexil lologia i Nobiliària Dijous, del 6 d octubre al 10 de novembre de 2016: Llatí-II, adreçat els que

Más detalles

Pla de formació per a entitats sense ànim de lucre Octubre i novembre 2017

Pla de formació per a entitats sense ànim de lucre Octubre i novembre 2017 Pla de formació per a entitats sense ànim de lucre Octubre i novembre 2017 Organitza: Amb el suport de: Tallers i sessions informatives Octubre i novembre 2017 Infografies per comunicar millor Dimarts

Más detalles

Cures Pal liatives Pediàtriques: Un dret dels infants. Un deure de tots.

Cures Pal liatives Pediàtriques: Un dret dels infants. Un deure de tots. Cures Pal liatives Pediàtriques: Un dret dels infants. Un deure de tots. Dilluns 10 d octubre de 2016 Recinte Modernista de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau CURES PAL LIATIVES PEDIÀTRIQUES Un dret

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles