Dissabte, 1 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. Al llarg del dia:

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Dissabte, 1 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. Al llarg del dia:"

Transcripción

1 Agenda Dissabte, 1 d abril AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Gent Gran, Maruja Rambla, visitarà les activitats programades dins de la Fira de la Gent Gran que es podrà veure els dies 1 i 2 d abril al Recinte Firal de Terrassa (pg. del Vint-i-dos de Juliol, 265), organitzada pel Servei de Promoció de la Gent Gran de l Ajuntament de Terrassa i la Federació de Centres i Associacions de Gent Gran de Terrassa i Comarca (FACGG). Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Salut, Maruja Rambla, visitarà, a la plaça Nova, les activitats programades amb motiu del Dia Mundial de la Salut i la Fira d Entitats de Salut de Terrassa. El Dia Mundial de la Salut se celebra el 7 d'abril per commemorar l'aniversari de la creació de l'organització Mundial de la Salut el Cada any es tria per a aquest dia un tema que posa en relleu una esfera d'interès prioritari per a la salut pública mundial. Aquest any el tema triat ha estat la depressió.

2 Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, visitarà la II Mostra de la Cervesa Artesana de Terrassa que tindrà lloc a la plaça del Progrés de 10 a 23 h amb activitat gastronòmiques, concentració d scooters i actuacions musicals. Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor del Districte 4, Amadeu Aguado, visitarà la 7a edició de la Culturassa, jornada de convivència organitzada per la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional de Terrassa. Durant tot el dia, el parc de Sant Jordi acollirà actuacions de cultura popular, tallers, assajos i fires, entre d altres activitats. A les 22 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, assistirà al concert de Baldo Martínez Cuarteto Europa, dins del 36è Festival de Jazz de Terrassa, que tindrà lloc a la Nova Jazz Cava (ptge. de Tete Montoliu, 24). AGENDA DELS REGIDORS I LES REGIDORES A les 9.30 h: La tinenta d alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones, i regidora de Polítiques de Gènere, Lluïsa Melgares, farà la benvinguda institucional de la jornada de treball: Feminismes en plural: com treballar-ho des de les entitats?. La jornada comptarà amb la xerrada: Qui té por del feminisme? Interseccionalitat, gènere i transformació social, a càrrec de Brigitte Vassallo, escriptora, activista i formadora; i amb un espai de debat i participació sota el títol: Com incorporem el feminisme i la diversitat en les nostres entitats?, a càrrec del Col lectiu i+, professionals per la diversitat. La cloenda anirà a càrrec de la Xixa Teatre. La jornada, organitzada pel Servei de Polítiques de Gènere de l Ajuntament de Terrassa dins del programa d activitat del Dia Internacional de les Dones 2017, tindrà lloc al Casal Cívic de Ca n Aurell (pl. del Tint, 4).

3 A les 12 h: La regidora d Educació, Rosa Maria Ribera, participarà en el tancament de la jornada Fem mates i més mates, concurs de matemàtiques a nivell comarcal, que tindrà lloc a l Escola Pau Vila i Dinarès (av. de Can Jofresa, 20). Fem mates i més mates és una activitat organitzada anualment per la FEEMCAT amb el suport del Departament d Ensenyament, adreçada a tot l alumnat de 6è de Primària i de 1r i 2n d ESO dels centres escolars de Catalunya. S organitza en forma de concurs i es desenvolupa en tres fases amb la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica dels i les alumnes, i d intercanviar experiències i compartir propostes per part del professorat de les diferents comarques de Catalunya. Al llarg de la tarda: La regidora de Polítiques de Gènere, Lluïsa Melgares, i la regidora de Ciutadania i Qualitat Democràtica, Meritxell Lluís, assistiran a la celebració del Dia Internacional de la Dona i del 10è aniversari de l associació Amical de Dones Senegaleses de Terrassa. L acte, organitzat per Amical de Dones Senegaleses de Terrassa i l Associació Catalana de Residents Senegalesos de Terrassa, tindrà lloc al local Sunukër (ctra. de Castellar, 383). A les 17 h: El regidor d Esports, Dani Nart, assistirà al partit de futbol corresponent a la categoria Tercera Catalana, que enfrontarà els equips Sant Pere Nord CF i Poble Nou 2002 CF. El partit es disputarà al Camp Municipal de Futbol de Sant Pere Nord (av. de Béjar, s/n). A les h: La regidora de Ciutadania, Qualitat Democràtica i Drets Humans, Meritxell Lluís, assistirà a la xerrada sobre experiències reals de migració i refugi Juntes enderroquem tots els murs, organitzada per Terrassa Sense Murs, que tindrà lloc a la plaça de la Torre del Palau a càrrec de Marcela Argentina, Feras Síria i Alis Kobane.

4 A les h: La regidora de Salut, Maruja Rambla, i la regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís; assistiran a la commemoració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l Autisme sota el lema "Trenquem barreres junts per l'autisme. Fem una societat accessible". L'objectiu és que la societat prengui consciència de les múltiples barreres amb què s'enfronten les persones amb Transtorn de l'espectre Autista (TEA) a l'hora d'exercir els seus drets fonamentals i formar part de la comunitat, així com promoure les adaptacions de l'entorn necessàries per facilitar la seva inclusió i participació social. Per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l Autisme, la façana de l Ajuntament s il luminarà de blau en un acte on es llegirà un manifest conjunt del moviment associatiu estatal de l autisme en coordinació amb el moviment associatiu europeu. L acte, que tindrà lloc a l atri de l Ajuntament de Terrassa (-16), està promogut per les entitats TEAcció i TEA (Asperger) Vallès Occidental i compta amb el suport de l'oficina de Capacitats Diverses i Accessibilitat i el Servei de Salut i Comunitat de l'ajuntament. ALTRES ACTIVITATS A les 10 h: Aprenem llengües llegint i parlant: Taller d intercanvi lingüístic, a càrrec d Aprenem Terrassa. Tallers basats en l intercanvi lingüístic. Tindrà lloc a la Biblioteca del Districte 2 (c/ de Sant Cosme, 157). A les 12 h: Activitats del Servei de Turisme: Visita guiada a la Masia Freixa (pl. de Josep Freixa i Argemí, 11). A les 20 h: Temporada de Música a l Auditori Municipal: Concert: A Kind of Gospel, a Queen Tribute, a càrrec del conjunt coral Tons i Sons, dirigit per Carles Massó. Tindrà lloc a l Auditori Municipal de Terrassa (pg. d Ernest Lluch, 1).

5 Diumenge, 2 d abril AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, assistirà la 4a Cursa per la Justícia Social de Terrassa que sortirà de la cruïlla de l avinguda de Béjar amb la carretera de Matadepera. Hi anirà acompanyat de la tinenta d alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones, Lluïsa Melgares; del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; del regidor de Serveis Socials, Noel Duque; i del regidor d Esports, Dani Nart. La Cursa està organitzada per CCOO del Vallès Occidenta i Prodis, en col laboració amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental, Creu Roja i Ajuntament de Terrassa. En primer lloc, a partir de les 10 h, l alcalde; el secretari general de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego; i el secretari general de CCOO al Vallès Occidental i Catalunya Central, Enrique Rodríguez; farà el tret de sortida de la darrera de les tres curses infantils. A les h, faran el tret de sortida de la cursa de Prodis; i a les h donaran la sortida de la cursa absoluta. A les h l alcalde presidirà el lliurament de premis, acte al que també assistirà la regidora de de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís. Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís, assistirà a la Jornada solidària per l autisme, organitzada per les associacions Trastorn de l Espectre Autista del Vallès Occidental, TEAcció i l AMPA de l Escola Serra de l Obac, amb motiu del Dia Mundial de l Autisme. L acte tindrà lloc a l Escola Serra de l Obac (av. de la Lacetània, 64).

6 Al llarg del migdia L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, assistirà a la Diada del Local dels Castellers de Terrassa, que tindrà lloc al Raval de Montserrat i comptarà amb la presència de les colles convidades Castellers de Caldes i Tirallongues de Manresa. AGENDA DELS REGIDORS I LES REGIDORES A les 11 h: El tinent d alcalde de Terrassa, Amadeu Aguado, assistirà a la Missa Rociera oferta pel Centro Cultural Andaluz de Alcalá la Real y Comarca, amb motiu del 28è aniversari de l entitat. La Missa estarà cantada pel Coro de Nuestra Señora de la Mercedes del Centro Cultural Andaluz de Alcalá la Real y Comarca. L acte tindrà lloc a la Parròquia de Sant Cristòfor (pl. de Ca n Anglada, 31). A les h: El regidor d Esports, Dani Nart, assistirà al derbi d hoquei herba corresponent al Campionat de Lliga Divisió d Honor A que enfrontarà els equips Club Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club. El partit es disputarà a les instal lacions del Club Egara (c/ de Jacint de Badiella, 5). A les 19 h: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, assistirà a la Cloenda del 36è Festival de Jazz de Terrassa, a càrrec de Pau Casares Reunion, on es lliurarà la distinció Jazzterrasman 2017 al saxofonista Pau Casares en reconeixement a la seva trajectòria, tasca de divulgació i vincle amb el club de jazz egarenc. La Cloenda tindrà lloc a la Nova Jazz Cava (ptge. de Tete Montoliu, 24). ALTRES ACTIVITATS A les 10 h:

7 Activitats del Centre de Documentació i Museu Tèxtil (CDMT): El CDMT obre les seves portes de forma gratuïta tots els diumenges per facilitar l accés a les diverses exposicions programades. A banda de la Sala del procés tèxtil, actualment es pot visitar: Retalls d ahir i d avui centrada en quatre apartats que fan referència a les col leccions antigues del Centre, el modernisme, la moda i la producció de teixits tècnics. Gràcies a la col laboració de diverses empreses es poden veure una sèrie de mostres representatives d algunes de les seves aplicacions, des dels biopolímers fins als teixits de fibra de vidre per als molins de vent (1a planta). I Teixit de la Vall del Nil, una mostra on hi trobareu teixits coptes dels segles II-IX, que provenen de la col lecció Roca Puig de l Abadia de Montserrat i dels fons del CDMT. Més de quaranta fragments i dues peces d indumentària amb sorprenents decoracions que integren l herència de diverses cultures, des de l Egipte faraònic als cristians egipcis passant per grecs, romans i musulmans. (2a planta). Al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (c/ de Salmerón, 25). A les 11 h: Activitats del Museu de Terrassa: Ruta guiada: Fàbrica i somnis, el somni d un obrer. Inclou visita guiada al mnactec i a la Casa Alegre de Sagrera. El lloc de trobada serà al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya mnactec (rbla. d Ègara, 270). A les 11 h: Activitats del Centre de Documentació i Museu Tèxtil (CDMT): Xerrada i Visita: La moda modernista sota la mirada de Santiago Rusiñol. El CDMT col labora en la difusió del patrimoni modernista en el marc de la Fira Modernista de Terrassa que aquest any està dedicada a la figura de Santiago Rusiñol. Una activitat ja tradicional és aquesta xerrada d introducció de l època modernista i per analitzar l estil que va predominar en la indumentària i els complements. Aquest any, la xerrada tindrà com a eix principal l obra pictòrica d en Santiago Rusiñol, sobretot els seus retrats i algunes pintures d interiors. Les persones que vulguin confeccionar-se un vestit amb els seus complements per a la Fira, trobaran les pautes estètiques a seguir i informació sobre quins recursos ofereix el CDMT per ajudar en el projecte de creació del vestit. Per últim, es farà una breu visita al fons modernista del CDMT on es poden veure peces d indumentària per captar millor l essència d aquest estil històric. Al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (c/ de Salmerón, 25). A les h:

8 Activitats del Centre de Documentació i Museu Tèxtil (CDMT): Taller d enquadernació japonesa en família. Tot preparant la celebració de la Diada de Sant Jordi, el CDMT ofereix un nou taller familiar al Museu. La restauradora Paula Rudilla portarà un taller d enquadernació japonesa per a infants. La costura japonesa és un tipus d enquadernació molt pràctica per a fulls independents ja que no té llom: les fulles i les tapes es cusen entre sí. Al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (c/ de Salmerón, 25). A les 12 h: Activitats del Servei de Turisme: Visita guiada a la Masia Freixa. Tindrà lloc a l Oficina de Turisme (pl. de Josep Freixa i Argemí, 11). A les 12 h: Activitats del Centre de Documentació i Museu Tèxtil (CDMT): Conexiones vinculares, inauguració de l exposició i demostració a càrrec de l artista. Una nova mostra temporal d art tèxtil contemporani a l Espai Zero. Es tracta de sedes de gran format pintades a mà per l artista Ana José Rossi. Aquesta artista d origen argentí es va inspirar primer en les figures de Gaudí i Miró per realitzar aquestes peces. Darrerament, s ha vist commoguda per l entorn i la vida a l Illa de Boipeba a Bahía (Brasil) i aquesta influència impregna també les obres que ara presenta al CDMT. Al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (c/ de Salmerón, 25). A les 18 h: Temporada de Música a l Auditori Municipal: Concert: L aire barroc, un cant a l esperit, a càrrec del Quintet Arcattia, amb Vicenç Prunés, orgue positiu i el Cor de Cambra de Granollers. Direcció a càrrec de Josep Vila Jover. Tindrà lloc a l Auditori Municipal de Terrassa (pg. d Ernest Lluch, 1). A les 18 h: Temporada d Arts Escèniques a Terrassa (CAET): Teatre: La autora de las Meninas, amb Carmen Machi, Mireia Aixalà i Francisco Reyes. Direcció d Ernesto Caballero. Una producció de Focus i CDN. Tindrà lloc al Teatre Principal (pl. de Maragall, 2).

9 Dilluns, 3 d abril AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, visitarà l Ajuntament d Alcoi, convidat per l alcalde de la localitat, Antoni Francés. Alcoi i Terrassa formen part del Consell Rector de la Xarxa Innpulso. Aquesta localitat alacantina també ha estat convidada per l Ajuntament de Terrassa a participar a la Fira Modernista d enguany. Durant la visita, l alcalde de Terrassa i el d Alcoi parlaran sobre possibles accions a realitzar per posar en valor els patrimonis tèxtil i modernista d ambdues ciutats. AGENDA DELS REGIDORS I LES REGIDORES A les 14 h: El tinent d alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, farà la cloenda de la Jornada sobre el Futur de la Conservació i Transformació del Patrimoni Industrial i dels tallers col laboratius Pensem un nou Vapor Ros, que tindran lloc, des de les 9 h, al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya mnactec (rbla. d Ègara, 270). La Jornada, a la que també assistirà la regidora de Turisme, Rosa Maria Ribera, està organitzada pel Servei de Territori i Sostenibilitat de l Ajuntament de Terrassa, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el mnactec i la Delegació del Vallès de la Demarcació de Barcelona del Col legi d Arquitectes de Catalunya.

10 A les 19 h: La regidora d Educació, Rosa Maria Ribera, assistirà a l acte de lliurament de la 3a edició dels Premis del Consell Català de Formació Professional a la trajectòria individual en el camp de la Formació Professional. L acte tindrà lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya (accés des del c/ de Sant Sever, s/n). ALTRES ACTIVITATS A les 9.30 h: Activitats del Servei d Ocupació: Espai de coneixement: Crea el teu CV. El currículum és l'eina bàsica de recerca de feina, per això és molt important saber-li treure partit als punts forts i organitzar les dades de manera que resulti atractiu per a qui selecciona. En aquest espai de coneixement volem transmetre la importància del currículum vitae com a eina imprescindible a l'hora de buscar feina. Tindrà lloc a l Edifici de Foment (ctra. de Martorell, 95). A les 10 h: Activitats de la BCT Xarxa: Exposició: Catarina Albert / Victor Català, a càrrec de la Institució de les Lletres Catalanes. Tindrà lloc a la Biblioteca del Districte 6 (rbla. de Francesc Macià, 193). A les 12 h: Activitats del Servei de Turisme: Visita guiada a la Masia Freixa (pl. de Josep Freixa i Argemí, 11). A les 16 h: Activitats del Servei de Promoció Industrial: Terrassa aposta per la Indústria: LinkedIn com a generador de negoci. Accions gratuïtes de formació i consultoria per a empreses i els seus equips. Programa subvencionat per Foment de Terrassa, Generalitat de Catalunya, Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Servei

11 d Ocupació de Catalunya i Ajuntament de Terrassa. Tindrà lloc a l Edifici Foment (ctra. de Martorell, 95). A les h: Acosta t a la lectura: Club de lectura fàcil: Lectura per a tothom, a càrrec del Club Social Ègara. Pretén fomentar la lectura, tot treballant la comprensió dels textos amb les persones vinculades al Club Social Ègara que pateixen una malaltia mental. Atès que un dels objectius del Centre de Salut és afavorir la relació dels assistents amb i en la comunitat, el Club de Lectura està obert a totes les persones interessades en treballar i gaudir de la lectura. Tindrà lloc a la Biblioteca del Districte 2 (c/ de Sant Cosme, 157). A les h: Activitats del Servei d Educació: Xerrades per a mares i pares. Xerrada: Signes d alerta en el retard del llenguatge. APPS per a l estimulació del llenguatge, a càrrec de Teresa Vilardaga, de la Unitat de Neuropediatria per al Diagnòstic Escolar del Vallès (UNDEV). Tindrà lloc a la Biblioteca Central de Terrassa (pg. de les Lletres, 1).

Dissabte, 25 de febrer

Dissabte, 25 de febrer Agenda Dissabte, 25 de febrer AGENDA DE L ALCALDE A les 18.45 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; del

Más detalles

Dissabte, 5 de setembre

Dissabte, 5 de setembre Agenda Dissabte, 5 de setembre AGENDA DE L ALCALDE A les 13 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d Esports, Dani Nart, assistirà a la disputa del partit d handbol en categoria

Más detalles

Dissabte, 4 de febrer

Dissabte, 4 de febrer Agenda Dissabte, 4 de febrer AGENDA Al llarg del matí: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el tinent d alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i

Más detalles

Dissabte, 22 d octubre

Dissabte, 22 d octubre Agenda Dissabte, 22 d octubre AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Comerç

Más detalles

Dissabte, 7 d octubre

Dissabte, 7 d octubre Agenda Dissabte, 7 d octubre AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del cap de setmana: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora del Districte 3, Rosa Maria Ribera, assistirà a diversos actes

Más detalles

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal La Bisbal d Empordà, vinculada principalment a l artesania de la ceràmica, és un dels centres capdavanters de Catalunya. Per aquest motiu, la Bisbal és

Más detalles

Dissabte, 15 d octubre

Dissabte, 15 d octubre Agenda Dissabte, 15 d octubre AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, assistirà a la Grescafoc, Diada anual de la Colla Jove de Diables de Sant Llorenç, que se celebrarà

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA OBJECTIUS... DOTAR A L ALUMNE/A DE CAPACITATS I COMPETÈNCIES QUE LI PERMETI: SER UNA PERSONA COMPROMESA AMB EL SEU ENTORN. APRENDRE

Más detalles

Dijous, 5 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 12 h:

Dijous, 5 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 12 h: Agenda Dijous, 5 de juny AGENDA DE L ALCALDE A les 12 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el president de Creu Roja Terrassa, Marià Gàllego, signaran el Conveni de Col laboració entre l Ajuntament

Más detalles

QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA. Del 15 al 30 de novembre de de novembre de 2016

QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA. Del 15 al 30 de novembre de de novembre de 2016 QUINZENA MARTA MATA A L HOSPITALET Del 15 al 30 de novembre de 2016 DIA INTERNACIONAL DE LA CIUTAT EDUCADORA 30 de novembre de 2016 Per aconseguir allò que la humanitat reclama de l educació, cal una comunitat

Más detalles

Dissabte, 3 de març. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les h:

Dissabte, 3 de març. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les h: Agenda Dissabte, 3 de març AGENDA DE L ALCALDE A les 18.30 h: L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, assistirà

Más detalles

Divendres, 18 de maig

Divendres, 18 de maig Agenda Divendres, 18 de maig AGENDA DE L ALCALDE L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, participarà en la reunió d alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats per les obres de la B-40 amb el director

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

Dissabte, 24 de maig

Dissabte, 24 de maig Agenda Dissabte, 24 de maig AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, assistirà a la 2a edició de l European Mami s Hockey Festival, que se celebrarà, organitzat pel

Más detalles

Agenda 21 Escolar de Lleida CURS

Agenda 21 Escolar de Lleida CURS CURS 2016-2017 El que passa al món ens afecta a nosaltres...... i el que fem nosaltres afecta el món la Terra Lleida Sostenibilitat planetària Sostenibilitat local El nostre centre, més sostenible! Pensar

Más detalles

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA Auditori Municipal 25, 26 i 27 de gener de 2013 AMICS DE LES ARTS I JOVENTUTS MUSICALS QUI SOM Adela Farré i Cuberes Presidenta d Amics de les Arts i Joventuts Musicals des

Más detalles

Dissabte, 6 de maig. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9.15 h:

Dissabte, 6 de maig. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9.15 h: Agenda Dissabte, 6 de maig AGENDA DE L ALCALDE A les 9.15 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora d Educació, Rosa Maria Ribera, assistirà a la 39a Trobada Pedagògica de l Escola

Más detalles

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències divendres 6 d abril de 2018 La Facultat de Psicologia, Ciències de l Educació i de l Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

Dissabte, 10 d octubre

Dissabte, 10 d octubre Agenda Dissabte, 10 d octubre AGENDA A les 8.30 h: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el regidor d Esports, Dani Nart, assistiran a la sortida de la cursa

Más detalles

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA 18 Terrassa, 10 i 11 d octubre de 2018 Sala d actes del Vapor Universitari de Terrassa Presentació Sr. Marc Armengol i Puig tinent d Alcalde de l Àrea de Territori

Más detalles

elprojecte Viles Florides promou la flor i planta com a patrimoni Catalunya i posa en valor polítiques sostenibles

elprojecte Viles Florides promou la flor i planta com a patrimoni Catalunya i posa en valor polítiques sostenibles elprojecte Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d Horticultura Ornamental de Catalunya(CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la

Más detalles

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD DOSSIER dossier 3 01 Presentació Girona Bike World és l esdeveniment per promocionar i potenciar els sector de la bicicleta com la forma més clàssica i moderna a l hora de viatjar i conèixer. El saló neix

Más detalles

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

Experiències singulars

Experiències singulars Experiències singulars Un espai singular, una proposta exclusiva i una experiència inoblidable... La Pedrera és un lloc excepcional per celebrar-hi esdeveniments irrepetibles. La Pedrera vol convertir

Más detalles

Dimarts, 29 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9 h:

Dimarts, 29 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9 h: Agenda Dimarts, 29 d abril AGENDA DE L ALCALDE A les 9 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Salut, Josefina Soler, rebrà una representació de la junta directiva de l Associació

Más detalles

DOCUMENT EXPLICATIU DE L ASSOCIA T A LA FESTA 2017 I ACLARIMENTS PREVIS A FER LA SOL LICITUD DE PARTICIPACIÓ

DOCUMENT EXPLICATIU DE L ASSOCIA T A LA FESTA 2017 I ACLARIMENTS PREVIS A FER LA SOL LICITUD DE PARTICIPACIÓ DOCUMENT EXPLICATIU DE L ASSOCIA T A LA FESTA 2017 I ACLARIMENTS PREVIS A FER LA SOL LICITUD DE PARTICIPACIÓ Associa t a la festa Mercè 2017 Plaça de Catalunya. 23, 24 i 25 de setembre 1.- QUÈ ÉS L ASSOCIA

Más detalles

Dissabte, 10 de juny

Dissabte, 10 de juny Agenda Dissabte, 10 de juny AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del cap de setmana: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat dels respectius regidors i regidores de Districte, visitarà diverses activitats

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

Experiència pilot Aprenentatge-Servei Museu d Arqueologia de Catalunya Escola Joan Pelegrí Centre Cívic El Sortidor

Experiència pilot Aprenentatge-Servei Museu d Arqueologia de Catalunya Escola Joan Pelegrí Centre Cívic El Sortidor Aprenentatge, comunitat i patrimoni Experiència pilot Aprenentatge-Servei Museu d Arqueologia de Catalunya Escola Joan Pelegrí Centre Cívic El Sortidor 2ª Jornada Patrimoni i Escola Octubre de 2016 Museu

Más detalles

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ?

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? XERRADA INFORMATIVA PER A PARES I MARES INS MONTSERRAT ROIG HEM FINALITZAT L ESO! HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? L ORIENTACIÓ DES DEL CENTRE: ACCIONS REALITZADES A 4T ESO( A 3R JA ES COMENÇA

Más detalles

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA Auditori Municipal 25, 26 i 27 de gener de 2013 A.C.A. AMIGOS DE LA SANTA CRUZ DE CANJÁYAR Antonio Simón Hernández President Direcció i coordinació Logo o imatge de l entitat

Más detalles

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 El Departament de Treball Afers Socials i famílies, promou la xarxa d ateneus cooperatius concebuts com

Más detalles

TROBADA CIUTAT I CULTURA CENTRE CULTURAL TECLA SALA 12 / 13 DE MAIG DE 2017

TROBADA CIUTAT I CULTURA CENTRE CULTURAL TECLA SALA 12 / 13 DE MAIG DE 2017 TROBADA CIUTAT I CULTURA CENTRE CULTURAL TECLA SALA 12 / 13 DE MAIG DE 2017 Núria Marín i Martínez Alcaldessa de L Hospitalet Els propers 12 i 13 de maig L Hospitalet acollirà la trobada internacional

Más detalles

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia 1r trimestre - Biblioteca de Roquetes (P5) 22 octubre 2014 Sense transport / Matí - Can Coll (Collserola) 31 octubre 2014 Autocar / Tot el dia - Biblioteca de Roquetes (P4) 5 novembre 2014 Sense transport

Más detalles

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER

AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER AGENDA SANTPEDOR GENER-FEBRER Fins al 31 de gener EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA CONCURS FOTOS FIRA DE SANT MIQUEL 2017 LLOC: Biblioteca Pare Ignasi Casanovas Dimecres 10, 17, 24 i 31 de gener a les 16h CLUB DE

Más detalles

Dissabte, 17 de maig

Dissabte, 17 de maig Agenda Dissabte, 17 de maig AGENDA DE L ALCALDE Al llarg de la tarda: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Cultura, Amadeu Aguado, visitarà la Festa de Galícia a Terrassa, organitzada

Más detalles

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015 Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn 9 d octubre de 2015 XARXA EDUCATIVA La Societat és xarxa... i això afecta a totes les organitzacions M. Castells Escola, Família i Entorn Beneficis

Más detalles

II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat

II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat II Jornada Pla de salut de Barcelona Ciutat 28-04-2014 Programa Baixem al Carrer Inici del programa: 2009 Territori: Poble Sec Agents que van intervenir: Per iniciativa del Pla Comunitari del barri A través

Más detalles

Pla de Promoció (PPR-EEBE)

Pla de Promoció (PPR-EEBE) SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE LA QUALITAT ESCOLA D ENGINYERIA DE BARCELONA EST (EEBE) Pla de Promoció (PPR-EEBE) (2017-2020) Gestió Documental i control de canvis Versió Referència de la modificació Elaborat

Más detalles

COMMEMORACIÓ DEL 150è. ANIVERSARI DEL NAIXEMENT DE PRUDENCI BERTRANA A TORDERA

COMMEMORACIÓ DEL 150è. ANIVERSARI DEL NAIXEMENT DE PRUDENCI BERTRANA A TORDERA COMMEMORACIÓ DEL 150è. ANIVERSARI DEL NAIXEMENT DE PRUDENCI BERTRANA A TORDERA 1 Introducció L escriptor i pintor Prudenci Bertrana i Compte va néixer a Tordera el 19 de gener de 1867. Per tant, el 19

Más detalles

Divendres, 27 de gener

Divendres, 27 de gener Agenda Divendres, 27 de gener AGENDA DE L ALCALDE A les 10 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, participarà en l Acte per a estudiants amb motiu del Dia Internacional de Commemoració a les Víctimes

Más detalles

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 PROMOCIÓ ECONÒMICA DE ROSES PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 AJUNTAMENT DE ROSES Promoció Econòmica INSCRIPCIONS CURSOS COM INSCRIURE S ALS CURSOS DE: - IDIOMES - HIGIENE ALIMENTÀRIA - TALLERS D EMPRENEDORIA

Más detalles

DISTRICTE II. ACTE DE PRESENTACIÓ Diumenge, 30 de setembre, d a 14 h Al Parc de la Torrassa NOU CAmp municipal de futbol la torrassa

DISTRICTE II. ACTE DE PRESENTACIÓ Diumenge, 30 de setembre, d a 14 h Al Parc de la Torrassa NOU CAmp municipal de futbol la torrassa DISTRICTE II Fem gran LA TORRASSA! ACTE DE PRESENTACIÓ Diumenge, 30 de setembre, d 11.30 a 14 h Al Parc de la Torrassa NOU CAmp municipal de futbol la torrassa Amb la presentació i col locació de la primera

Más detalles

ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS

ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet 2017 Igualtat i Gent Gran ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS Programa Municipal per a la Dona Obra musico-teatral 07-març

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ

PREINSCRIPCIÓ Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Escola Mil lenari PREINSCRIPCIÓ 2017-2018 Som una escola d Educació Infantil i Primària, des dels 3 fins als 12 anys, de dues línies. L escola Mil lenari

Más detalles

Família i Escola Junts X l educació

Família i Escola Junts X l educació Presentació del web Família i Escola Junts X l educació Amb la col laboració del Departament de Benestar Social i Família i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya 15 de setembre de 2011

Más detalles

Fundació CP Voltregà. Joan Petit Nens amb Càncer

Fundació CP Voltregà. Joan Petit Nens amb Càncer Fundació CP Voltregà Joan Petit Nens amb Càncer Què és el Joan Petit? Joan Petit Nens amb Càncer és el nom que una fundació agafa d un nen, en Joan, el petit de la casa, al que li agradava l hoquei patins

Más detalles

el mes més gran! Octubre: GENT GRAN, la Gent Gran 2012 Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de

el mes més gran! Octubre: GENT GRAN, la Gent Gran 2012 Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de Any Europeu de l Envelliment Actiu i de la Solidaritat entre Generacions 2012 Octubre: Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de el mes més gran! la Gent Gran 2012 GENT GRAN,

Más detalles

Escoles Sostenibles. Índex

Escoles Sostenibles. Índex ESCOLES SOSTENIBLES Índex 1. Què és el projecte Escoles sostenibles? 2. Objectius 3. Beneficis esperats 4. Metodologia 5. Cronograma i ubicació 6. Full d adhesió al projecte 1. Què és el projecte Escoles

Más detalles

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA CIUTAT DE LLEIDA 3r. Plenari 22 de març de 2010 Generalitat de Catalunya Departament d'acció Social i Ciutadania Procésde disseny del Pla DIAGNOSI procés Aprovació

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ,

LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, ESTIU EN OBRES LA REGIDORIA D INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICI- PACIÓ CIUTADANA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA A TRAVÉS DE LAS NAVES ESPAI D INNOVACIÓ I CREACIÓ, CONVOQUEN LA PRIMERA EDICIÓ DEL PROGRAMA DE

Más detalles

Raval Territori Socialment Responsable (TSR)

Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Dades històriques rellevants de El Raval 1960: 105.000 hab. 1996: 35.000 hab. Anys 80: prostitució, droga, marginalitat... 1981-1996: Fugida de 70.000 hab Finals

Más detalles

Presentació FUNDACIÓ JAUME BOFILL

Presentació FUNDACIÓ JAUME BOFILL Presentació FUNDACIÓ JAUME BOFILL MATEMÀTIQUES CONNECTADES Lluís Mora, professor de matemàtiques i tècnic al CESIRE CREAMAT Centre de Recursos Específics per al Suport a la Innovació i la Recerca Educativa

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES LA CIUTAT DE VIC Vic, capital de la comarca d Osona, té una població de 41.191 habitants. El 25 % de la poblacióde Vic són persones nouvingudes. Hi ha persones

Más detalles

MOSTRA DE LLIBRE INFANTIL VIVEROS KIDS ORGANITZA: LA AGENDA DE ISA COL LABORA: FUNDACIÓ FULL

MOSTRA DE LLIBRE INFANTIL VIVEROS KIDS ORGANITZA: LA AGENDA DE ISA COL LABORA: FUNDACIÓ FULL MOSTRA DE LLIBRE INFANTIL VIVEROS KIDS ORGANITZA: LA AGENDA DE ISA COL LABORA: FUNDACIÓ FULL València, 25 de març de 2017 Antecedents Viveros Kids està organitzat per Agendadeisa.com, una guia d'oci familiar

Más detalles

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG Tots som especials a la nostra manera, perquè no hi ha cap ésser humà estàndard o comú. Tots som diferents. Stephen W.Hawking Aquesta guia neix de la preocupació

Más detalles

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG IER S S DO DE SA EM R P JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG www.ddgi.cat/jocsemporion #jocsemporion Presentació La Diputació de Girona i la Representació Territorial d Esports

Más detalles

1ª Edició de Fira Tenes

1ª Edició de Fira Tenes 1ª Edició de Fira Tenes 4/5/6 de maig 2 0 1 8 Lliçà d Amunt Sobre Fira Tenes 1 Fira Tenes pretén ser un esdeveniment social, econòmic i cultural en l àmbit de Lliçà d Amunt, però també dirigit a la població

Más detalles

Ampli boicot de les famílies de Molins a les proves de 3er de primària en rebuig a la LOMCE

Ampli boicot de les famílies de Molins a les proves de 3er de primària en rebuig a la LOMCE Ampli boicot de les famílies de Molins a les proves de 3er de primària en rebuig a la LOMCE Aquest dimecres 27 d abril ha estat la jornada central de l objecció de consciència a les proves de tercer de

Más detalles

Fundació Isidre Esteve

Fundació Isidre Esteve Fundació Isidre Esteve 2017 Memòria d activitats, índex Pàg.3. Centres Pont, Usuaris Pàg.4. Centres Pont, alumnes Pàg.5. Centres Pont, estudis Pàg.6. Activitats Centres Pont Pàg.16. Coruxo Móvese Pàg.18.

Más detalles

Setmana Europea de Prevenció de Residus Dóna-li una nova vida

Setmana Europea de Prevenció de Residus Dóna-li una nova vida Setmana Europea de Prevenció de Residus 2017. Dóna-li una nova vida Una nova vida? 1. Si funciona... Es pot vendre, intercanviar, Regalar (a la deixalleria o en qualsevol espai). 2. Si no funciona... Potser

Más detalles

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix ESCOLA COLLBAIX DE SANT JOAN DE VILATORRADA Projecte educatiu del CEIP Collbaix: Escola integrada a la comunitat educativa de Sant Joan de Vilatorrada. Escola

Más detalles

PROGRAMA D ACTES. Programa CLUB ESPORTIU JÚPITER.

PROGRAMA D ACTES. Programa CLUB ESPORTIU JÚPITER. PROGRAMA D ACTES CLUB ESPORTIU JÚPITER www.jupiterce.es Programa Maig 2009 1909-2009 C.E. JÚPITER PROGRAMA D ACTES DEL CENTENARI MAIG 2009 CELEBRACIÓ DEL 100 ANIVERSARI DIA 12 - LLOC: SEU DE L AJUNTAMENT

Más detalles

El conjunt de creadors seleccionats podrà ser localitzat a la ciutat (fins la propera convocatòria) mitjançant el mapa i el directori.

El conjunt de creadors seleccionats podrà ser localitzat a la ciutat (fins la propera convocatòria) mitjançant el mapa i el directori. Convocatòria 2018 L A-FAD, amb la col laboració de l ICUB, el CCAM i l Ajuntament de Barcelona, convoca Tallers Oberts BCN, unes jornades de portes obertes on artistes plàstics i artesans/es professionals

Más detalles

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE 2017 - GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ÀREA DE JOVENTUT DE CASTELL-PLATJA D ARO Palau d Esports i Congressos; Plaça Europa, s/n Platja d Aro T 972 825 463 joventut@platjadaro.com

Más detalles

Canet de Mar. Fira Mercat Modernista

Canet de Mar. Fira Mercat Modernista Canet de Mar Fira Mercat Modernista 4a. Fira Mercat Modernista La Fira Mercat Modernista, és un projecte que va néixer al 2008 amb un doble objectiu: donar a conèixer Canet de Mar com a municipi d interès

Más detalles

LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA

LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA Presentació: L any 1933 la Universitat de Barcelona va aconseguir un règim especial d estructura i funcionament que li va permetre una autonomia

Más detalles

Institut del Teatre CSD Conservatori Superior de Dansa

Institut del Teatre CSD Conservatori Superior de Dansa Institut del Teatre CSD Conservatori Superior de Dansa Fotos: Josep Aznar i Carlos Torrico Els estudis superiors de dansa de l Institut del Teatre s imparteixen al Conservatori Superior de Dansa (CSD).

Más detalles

FUNDACIÓ JAUME BOFILL / DEPARTAMENT ENSENYAMENT. Lleida, 12/02/2015

FUNDACIÓ JAUME BOFILL / DEPARTAMENT ENSENYAMENT. Lleida, 12/02/2015 FUNDACIÓ JAUME BOFILL / DEPARTAMENT ENSENYAMENT Lleida, 12/02/2015 MAGNET. Aliances per a l èxit educatiu Inici del programa MAGNET a Lleida, un programa que promou la innovació en els centres educatius

Más detalles

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola hola hola hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola

Más detalles

DE L EQUIPAMENT MUNICIPAL CARRILET

DE L EQUIPAMENT MUNICIPAL CARRILET Obrim les portes DE L EQUIPAMENT MUNICIPAL CARRILET Diumenge, 14 de gener de 2018, de 10 a 14 h Avinguda del Carrilet, 312 I LA VOLEM EN CONDICIONS El barri del Centre compta amb l Equipament Municipal

Más detalles

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta

EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA. La Llagosta EL RESPECTE COM A VALOR FONAMENTAL PER ERADICAR LA VIOLÈNCIA La Llagosta 2016 1 Durant els mesos de novembre i desembre, l Ajuntament de la Llagosta i diverses entitats del municipi farem accions reivindicatives

Más detalles

Un cas pràctic en l atenció a les fases inicials de la malaltia: el programa REMS

Un cas pràctic en l atenció a les fases inicials de la malaltia: el programa REMS Un cas pràctic en l atenció a les fases inicials de la malaltia: el programa REMS Fundació Catalunya - La Pedrera Una fundació compromesa amb el territori i la gent Neix l 1 de gener de 2013, com a entitat

Más detalles

Els centres d'ensenyament musical de la Diputació de Tarragona oferiran concerts gratuïts per a tothom el Dia de la Música

Els centres d'ensenyament musical de la Diputació de Tarragona oferiran concerts gratuïts per a tothom el Dia de la Música 20/06/2017 Els centres d'ensenyament musical de la Diputació de Tarragona oferiran concerts gratuïts per a tothom el Dia de la Música Aquest 21 de juny hi haurà concerts i actuacions gratuïtes a Tarragona,

Más detalles

Dossier de premsa Cent anys del tren a Les Planes. Març 2016

Dossier de premsa Cent anys del tren a Les Planes. Març 2016 Dossier de premsa Cent anys del tren a Les Planes Març 2016 Commemoració dels Actes de commemoració del Centenari del tren a Les Planes El dia 28 de novembre de 1916 va sortir de l estació de Pl. Catalunya

Más detalles

PLA D ACCIÓ B+S. Associació de Comerciants Xavier Nogués

PLA D ACCIÓ B+S. Associació de Comerciants Xavier Nogués PLA D ACCIÓ B+S Associació de Comerciants Xavier Nogués 1. DADES DE L ORGANITZACIÓ Nom: Associació de Comerciants Xavier Nogués Breu descripció: Associacio que agrupa 30 comerços i restauradors associats

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ

PREINSCRIPCIÓ Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Escola Mil lenari PREINSCRIPCIÓ 2018-2019 Som una escola d educació infantil i primària de dues línies. L escola Mil lenari és laica, oberta al poble

Más detalles

INSTI TUT DEL TEATRE

INSTI TUT DEL TEATRE INSTI TUTDEL TEATRE ESTAE ESCOLA SUPERIOR DE TÈCNIQUES DE LES ARTS DE L ESPECTACLE Els estudis tècnics de l Institut del Teatre s imparteixen a l Escola Superior de Tècniques de les Arts de l Espectacle

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

Tiana, M. Luisa Triviño Herrero

Tiana, M. Luisa Triviño Herrero PROJECTE DIRECCIÓ LOLA ANGLADA Tiana, 2015-2019 M. Luisa Triviño Herrero OBJECTIUS DEL PROJECTE Millora dels resultats acadèmics Atenció a la diversitat TROBAR L EQUILIBRI ENTRE LA PART ACADÈMICA I LA

Más detalles

DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI

DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI Resultats i oportunitats de futur Abril de 2017 PALLARS JUSSÀ Superfície: 1.343,1

Más detalles

FAMÍLIES ALUMNAT 1 ESO. Sigueu tots i totes benvinguts a l institut

FAMÍLIES ALUMNAT 1 ESO. Sigueu tots i totes benvinguts a l institut FAMÍLIES ALUMNAT 1 ESO Sigueu tots i totes benvinguts a l institut EL NOSTRE CENTRE TRETS D IDENTITAT Promoure l equitat mitjançant la inclusió escolar. Estimular l autonomia i l esforç. Vetllar per la

Más detalles

L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona

L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona FulletoCorporatiu.pdf 2 17/01/17 10:31 Missió Impulsar la política econòmica i el desenvolupament local per promoure la millora

Más detalles

Ja estem treballant en el proper esdeveniment de la nostra Fundació, els dies 13 i14 d'abril farem la gran festa de la Fundació Isidre Esteve.

Ja estem treballant en el proper esdeveniment de la nostra Fundació, els dies 13 i14 d'abril farem la gran festa de la Fundació Isidre Esteve. Introducció: Ja estem treballant en el proper esdeveniment de la nostra Fundació, els dies 13 i14 d'abril farem la gran festa de la Fundació Isidre Esteve. Animats per la gran resposta que vam tenir l'any

Más detalles

UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ

UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ sala gran Aforament per a 700 persones Una gran sala totalment equipada amb tot tipus de material escenotècnic i amb capacitat per a 700 persones. Aquest

Más detalles

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny Del 14 de juny al 15 de juliol Al Redós de Sant Josep i Sant Pere (av. Josep i Pere Jacas, 15) Exposició Edificis i espais indians de Sant Pere de Ribes Horaris: d 11h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges:

Más detalles

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu PROGRAMA D ACTIVITATS Viu l estiu La Llagosta 2018 1 Juny 22 Divendres A les 19 h CONCERT A LA FRESCA A càrrec de l alumnat i el professorat de l Escola Municipal de Música Lloc: Plaça de Cinto Pagès Organitza:

Más detalles

EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura

EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura EL PLA LECTOR DE CENTRE: una eina per fomentar la lectura Maó, dissabte 28 de novembre de 2015 Josep Antoni Fluixà Director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura Idees i qüestions prèvies

Más detalles

1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT. en els centres educatius a les Illes Balears

1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT. en els centres educatius a les Illes Balears JORNAD OBRE ROMOCI DUCACIÓ ER A LA 1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT en els centres educatius a les Illes Balears La finalitat d aquesta Jornada és fomentar la feina en equip i facilitar

Más detalles

CULTURA: Horitzó Europa Un altre model és possible

CULTURA: Horitzó Europa Un altre model és possible Primeres Jornades del Cercle de Cultura CULTURA: Horitzó Europa Un altre model és possible Memorial Eduard Delgado i Clavera 16 i 17, 30 i 31 de gener del 2014 Sala Gaudí, La Pedrera Avançament de programa

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS 1. Presentació 2. Àrees de treball 3. Objectius específics 4. Destinataris i requisits de participació 5. Durada i horaris 6. Pautes bàsiques de desenvolupament 7. Participació en la Setmana del Parlament

Más detalles

Pla d Infància i Adolescència

Pla d Infància i Adolescència Propostes del Consell dels Infants Pla d Infància i Adolescència 2018-2024 Granollers, 20 de març de 2018 amb el suport de: Treball en xarxa Plantem idees Anàlisi dels àmbits del Pla d Infància i Adolescència

Más detalles

AULA DE PATRIMONI. Programa pedagògic per a escolars CURS ACADÉMIC

AULA DE PATRIMONI. Programa pedagògic per a escolars CURS ACADÉMIC AULA DE PATRIMONI Programa pedagògic per a escolars CURS ACADÉMIC 2017-2018 PRESENTACIÓ El programa AULA DE PATRIMONI pretén que l alumnat que viu i estudia a les Ciutats Patrimoni aprengui a conèixer

Más detalles