Dissabte, 24 de maig

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Dissabte, 24 de maig"

Transcripción

1 Agenda Dissabte, 24 de maig AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, assistirà a la 2a edició de l European Mami s Hockey Festival, que se celebrarà, organitzat pel Club Egara, entre el 23 i el 25 de maig. Es tracta d un esdeveniment únic al món en aquesta categoria, pensat especialment per a jugadores majors de 35 anys que s han iniciat en aquest esport en edat adulta. Per a la present edició, hi ha confirmada la presència de 27 equips i més de 350 jugadores catalanes i de la resta de l Estat, i també procedents de països com Argentina, Alemanya, Anglaterra, Holanda o Bèlgica. El torneig es disputarà a les instal lacions del Club Egara (c/ de Jacint Badiella, 5). A les 11 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, presidirà juntament amb el Bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, el lliurament de premis del XXIX Concurs Bíblic de Catalunya. Aquest concurs està organitzat per la Federació de Cristians de Catalunya Grup Avant de Terrassa. L acte tindrà lloc al Centre Cultural Terrassa (rbla. d Ègara, 340). A les h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d Esports, Alfredo Vega, i de la regidora del Districte 2, Lluïsa Melgares, assistirà al lliurament de premis de la Festa de Final de Temporada del club de futbol Esportiu de Ca n Anglada. Hi jugaran tots els jugadors i jugadores de les diferents categories de l'esportiu Ca n'anglada amb altres entitats i col legis de la ciutat. També s hi instal laran jocs infantils fora de les pistes del Poliesportiu de Ca n Anglada, es podrà gaudir d un esmorzar sa, a base de fruita, per a cada participant i de l actuació dels Diables de la Maurina. La festa esportiva, de 9 a 14 h, tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de Ca n Anglada (c/ de Sant Tomàs, s/n).

2 A les 18 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d alcalde de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, Manuel Pérez; i del regidor de Cultura, Amadeu Aguado; assistirà al pilar caminat pels Minyons de Terrassa des de la Creu Gran fins a la Seu d Ègara, que travessarà el Pont de Sant Pere. L acte forma part de la celebració del 35è aniversari de la colla castellera Minyons de Terrassa. Tot seguit hi haurà una exhibició de cultura popular a la plaça del Rector Homs amb la participació dels Bastoners de l Antic Poble de Sant Pere i altres grups. A les h està prevista l actuació castellera a càrrec dels Nens del Vendrell, la Colla Jove dels Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa. AGENDA DELS REGIDORS I REGIDORES A les 9.15 h: El tinent d alcalde de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, Manuel Pérez, farà la presentació i donarà la benvinguda als més de 200 participants en la 13a Diada de Tècniques de Lleure Educatiu, jornada de formació intensiva en l àmbit de l educació no formal, adreçada a monitors i monitores responsables d activitats d estiu, com casals, colònies rutes i campaments. La Diada està organitzada des del Servei de Joventut i Lleure Infantil de l Ajuntament, amb la col laboració de l Escola de Formació Pere Tarrés, l Escola Lliure El Sol, l Aula d Esplai del Vallès i Creu Roja. Tindrà lloc al Centre Cívic President Macià (rbla. de Francesc Macià, 189). A les 10 h: El regidor de Cultura, Amadeu Aguado, assistirà a la tercera reunió de la Comissió de Seguiment de la Ciutat Gegantera de Catalunya 2014 que se celebrarà a Cervera (Edifici del Sindicat Sala CIPPA, antic camí de Castellnou, s/n). Terrassa forma part de la Comissió Executiva com a Ciutat Gegantera del A les h: La regidora del Districte 5, Eva Herrero, assistirà, en el marc de la Festa Major de Sant Pere, als tallers infantils i a la instal lació dels 18 jocs autònoms Els recicloperats, de la companyia Katakrak. Aquestes activitats infantils tindran lloc a la plaça de la Font de l Apotecari.

3 A les 11 h: El tinent d alcalde de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, Manuel Pérez, assistirà a l XI Romería Manxega, organitzada per l Associació Cultural de Castilla-La Mancha de Terrassa, amb motiu del Dia de la Comunitat de Castilla-La Mancha. L acte tindrà lloc a la Masia els Bellots (c/ de la Terra, 1). A les 12 h: El regidor d Esports, Alfredo Vega, assistirà a la 2a edició de l European Mami s Hockey Festival, que se celebrarà, organitzat pel Club Egara, entre el 23 i el 25 de maig. Es tracta d un esdeveniment únic al món en aquesta categoria, pensat especialment per a jugadores majors de 35 anys que s han iniciat en aquest esport en edat adulta. Per a la present edició, hi ha confirmada la presència de 27 equips i més de 350 jugadores catalanes i de la resta de l Estat, i també procedents de països com Argentina, Alemanya, Anglaterra, Holanda o Bèlgica. El torneig es disputarà a les instal lacions del Club Egara (c/ de Jacint Badiella, 5). A les h: El regidor de Cultura, Amadeu Aguado, assistirà a la Jornada dels Ibers, que es celebrarà de 16 a h a la plaça Vella i inclourà tallers per a totes les edats de protosiderurgia, forja, ceràmica, cistelleria, decoració o escriptura. L acte està organitzat per l Institut d Estudis Ibers dins del cicle Curs de Cultura i Llengua Ibèrica , que compta amb la participació de la Biblioteca Central de Terrassa. A les 18 h: La regidora del Districte 2, Lluïsa Melgares, assistirà a la 3a Festa Solidària organitzada pel Grup de Colònies de Ca n Anglada. La festa es farà al pati de l Escola Ramon Pont (c/ de Sant Tomàs, 40, l accés es farà pel carrer de Sant Damià), entre les 18 i les 24 h i inclourà tallers, un espectacle infantil i un concert de cloenda. A les 18 h: La regidora del Districte 5, Eva Herrero, assistirà a la xocolatada de la Festa Major de Sant Pere que tindrà lloc a la plaça del Triomf.

4 Al llarg del vespre: El regidor de Cultura, Amadeu Aguado, saludarà als assistents a la inauguració, que s iniciarà a les 19 h, de l exposició de fotografia Laberints, un projecte de Paulo Cacais Pedrosa. Aquesta exposició s emmarca dins del programa de suport a les creadores i als creadors locals Art Terrassa, impulsat pel Servei de Cultura municipal. L exposició es podrà veure del 24 de maig al 28 de juny a la Casa Soler i Palet (c/ de la Font Vella, 28). A les 19 h: La regidora del Districte 5, Eva Herrero, assistirà al Taller de bombolles de sabó gegants, que es farà, amb motiu de la Festa Major de Sant Pere, a la plaça del Triomf. ALTRES ACTIVITATS Del 26 de maig al 6 de juny: Exposició de fotografia: Farmamundi, 20 anys treballant per la salut universal : Impulsada per Farmamundi amb la col laboració de les regidories de Solidaritat i Cooperació, i de Promoció de la Gent Gran. Al Complex Els Telers (c/ de Sant Ildefons, 8). A les 10 h: Activitats de la BCT Xarxa: Aprenem llengües llegint i parlant. Taller d intercanvi lingüístic, a càrrec d Aprenem Terrassa. A la Biblioteca del Districte 4 (c/ Infant Martí, 183 ). A les h: Activitats de la BCT Xarxa: Aprenem llengües llegint i parlant. Taller d intercanvi lingüístic, a càrrec d Aprenem Terrassa. A la Biblioteca del Districte 2 (c/ Sant Cosme, 157). A les 11 h: Acosta t a la lectura: Club de lectura d adults. Xavier Sarrahima parlarà del llibre Moo Pak. A la Biblioteca del Districte 6 (rbla. de Francesc Macià, 193).

5 A les 12 h: Activitats de la BCT Xarxa: Cicle Terrassa llegeix. Presentació del llibre de poesia Los poetas nunca pecan demasiado, de Manny López, a càrrec de l autor. Llibre guanyador de la Medalla d Or als Florida Books Awards. A la Biblioteca del Districte 5 (c/ dels Jocs Olímpics, 7). A les 17 h: I Cicle de Cultura Medieval: Visita guiada al Castell Cartoixa de Vallparadís. Al Museu de Terrassa - Cartoixa de Vallparadís Terrassa (c/ de Salmerón, 17). A les h: Activitats de la BCT Xarxa: Taller de lectura El gust per llegir, per a infants de 8 a 12 anys. A la Biblioteca del Districte 2 (c/ de Sant Cosme, 157). A les h: 8è Cicle de Teatre Escenes Locals: Els contes d en Neret, a càrrec de Pau Gómez i Marion Alberich. Cicle organitzat pel Servei de Cultura de l Ajuntament. A l Ateneu Candela (c/ de Montserrat, 136). Diumenge, 25 de maig AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d Esports, Alfredo Vega, assistirà al partit de futbol corresponent al Campionat de Lliga de Primera Catalana, Grup 1, que enfrontarà els equips Centre Parroquial San Cristóbal i Vic Unió Esportiva. El partit es disputarà a l Estadi Municipal de Ca n Anglada (av. del Vallès, 522).

6 Al llarg del migdia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Salut, Josefina Soler, assistirà a la Festa amb els malalts, que celebra la Confraria de la Mare de Déu de Lourdes de Terrassa. L acte tindrà lloc a la seu de la Confraria (c/ de Vinyals, 61 Fundació Busquets). Al llarg del migdia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, visitarà la Degustació de migas i rosquillas a càrrec de l Hermandad Andaluza de San Sebastián de Fiñana en Terrassa, emmarcada dins dels actes de celebració de la Festa de la Primavera de l entitat. L acte tindrà lloc a la Masia Els Bellots (c/ de la Terra, 1). A les h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, assistirà al Dinar Popular, organitzat per l Associació de Veïns de Sant Pere, amb motiu de la Festa Major de Sant Pere. Tindrà lloc a la plaça del Triomf. AGENDA DELS REGIDORS I REGIDORES A les 13 h: La regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional, Teresa Casals, assistirà al Dinar Solidari a favor dels projectes de la Fundación Ayuda Directa. Acte organitzat per la Fundación Ayuda Directa amb el suport del Servei de Solidaritat i Cooperació Internacional de l Ajuntament, en el marc de la Primavera Solidària. Tindrà lloc a la plaça del Vapor Ventalló. ALTRES ACTIVITATS A les 20 h: Terrassa Música Moderna: Concert a càrrec de Cabaret Misèria + Jo Jet i Maria Ribot. Cicle organitzat pel Servei de Cultura de l Ajuntament. A la Nova Jazz Cava (pg. de Tete Montoliu, 24).

7 Dilluns, 26 de maig AGENDA A les h: Formació per a la Innovació: Innotools: Eines comunicatives per al directiu creatiu e innovador. Formació a càrrec del Servei d Innovació, Recerca i Desenvolupament i Orbital 40. Tindrà lloc al Qu4drant.0 (c/ dels Telers, 5, 2a planta, Edifici Vapor Gran, passadís B). A les h: Cinefòrum Les dones : Projecció de la pel lícula Cisne Negro, dirigida per Darren Aronofsky, per tractar la temàtica Trastorns de la salut. Cicle organitzat pel Servei de Polítiques de Gènere de l Ajuntament. Al Cinema Catalunya (c/ de Sant Pere, 9). A les 17 h: Xerrem: grups de conversa en català: A càrrec de l associació Veu Pròpia. A la Biblioteca del Districte 4 (c/ de l Infant Martí, 183). A les h: Xerrem: grups de conversa en català: A càrrec de l associació Veu Pròpia. A la Biblioteca del Districte 3 (c/ Germà Joaquim, 66). A les 18 h: Activitats de la BCT Xarxa: L Elmer presenta... novetats!. Presentació de les novetats literàries infantils i juvenils a la BD3. A la Sala Infantil de la Biblioteca del Districte 3 (c/ del Germà Joaquim, 66). A les 18 h: Tertúlia amb convidat: Conferència Sant Joan Bosco i la història dels Salesians, a càrrec de Jordi Lleixà, director titular dels Salesians de Terrassa. Acte organitzat per Epic Casino del Comerç i la BCT. A la Biblioteca Central de Terrassa (pg. de les Lletres, 1).

8 A les h: Activitats de la BCT Xarxa: Curs per aprendre a utilitzar el full de càlcul (Calc / Excel), a càrrec del Banc del Temps. A la Sala Infantil de la Biblioteca del Districte 6 (rbla. de Francesc Macià, 193). A les Nascuts per llegir: Un conte, un somni: L arbre, conte tibetà, a càrrec de l Escola Bressol El Grimm. Activitat per a famílies amb infants de fins a tres anys. A la Biblioteca Central de Terrassa (pg. de les Lletres, 1). A les 19 h: Acosta t a la lectura: Club de lectura de novel la històrica, a càrrec de Dolors Serra. A la Biblioteca del Districte 4 (c/ de l Infant Martí, 183).

Dijous, 5 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 12 h:

Dijous, 5 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 12 h: Agenda Dijous, 5 de juny AGENDA DE L ALCALDE A les 12 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el president de Creu Roja Terrassa, Marià Gàllego, signaran el Conveni de Col laboració entre l Ajuntament

Más detalles

Dissabte, 17 de maig

Dissabte, 17 de maig Agenda Dissabte, 17 de maig AGENDA DE L ALCALDE Al llarg de la tarda: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Cultura, Amadeu Aguado, visitarà la Festa de Galícia a Terrassa, organitzada

Más detalles

Dissabte, 5 de setembre

Dissabte, 5 de setembre Agenda Dissabte, 5 de setembre AGENDA DE L ALCALDE A les 13 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d Esports, Dani Nart, assistirà a la disputa del partit d handbol en categoria

Más detalles

Dimarts, 29 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9 h:

Dimarts, 29 d abril. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9 h: Agenda Dimarts, 29 d abril AGENDA DE L ALCALDE A les 9 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Salut, Josefina Soler, rebrà una representació de la junta directiva de l Associació

Más detalles

PROGRAMA D ACTES. Programa CLUB ESPORTIU JÚPITER.

PROGRAMA D ACTES. Programa CLUB ESPORTIU JÚPITER. PROGRAMA D ACTES CLUB ESPORTIU JÚPITER www.jupiterce.es Programa Maig 2009 1909-2009 C.E. JÚPITER PROGRAMA D ACTES DEL CENTENARI MAIG 2009 CELEBRACIÓ DEL 100 ANIVERSARI DIA 12 - LLOC: SEU DE L AJUNTAMENT

Más detalles

Dissabte, 25 de febrer

Dissabte, 25 de febrer Agenda Dissabte, 25 de febrer AGENDA DE L ALCALDE A les 18.45 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; del

Más detalles

Dissabte, 7 d octubre

Dissabte, 7 d octubre Agenda Dissabte, 7 d octubre AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del cap de setmana: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora del Districte 3, Rosa Maria Ribera, assistirà a diversos actes

Más detalles

L estiu 2016 és per tu!

L estiu 2016 és per tu! 2016 Inscripcions a part rtir del 23 de maig Consultar cada Entitat Terrassa rassa2016 L estiu 2016 és per tu! Vine als Casals 2016 i descobriràs el món del revés! En el nostre món del revés aprendràs

Más detalles

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017

Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Tarragona Ciutat de Castells V edició Del 24 de juny al 24 de setembre de 2017 Presentació La iniciativa Tarragona Ciutat de Castellsva començar el 2013 com una activitat cultural d interès turístic que

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu

PROGRAMA D ACTIVITATS. Viu l estiu PROGRAMA D ACTIVITATS Viu l estiu La Llagosta 2018 1 Juny 22 Divendres A les 19 h CONCERT A LA FRESCA A càrrec de l alumnat i el professorat de l Escola Municipal de Música Lloc: Plaça de Cinto Pagès Organitza:

Más detalles

Dissabte, 10 d octubre

Dissabte, 10 d octubre Agenda Dissabte, 10 d octubre AGENDA A les 8.30 h: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el regidor d Esports, Dani Nart, assistiran a la sortida de la cursa

Más detalles

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE SETEMBRE

AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE SETEMBRE VALÈNCIA, DIVENDRES 9 DE SETEMBRE DE 2016 AGENDA MUNICIPAL PER A ESTA VESPRADA, CAP DE SETMANA I DILLUNS 12 DE SETEMBRE ALCALDIA - 20:00 hores. L alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per diversos

Más detalles

Programa Casal Esportiu. Complex Esportiu Municipal Montigalà. Serveis d Esports Departament Tècnic

Programa Casal Esportiu. Complex Esportiu Municipal Montigalà. Serveis d Esports Departament Tècnic Programa Casal Esportiu Complex Esportiu Municipal Montigalà Serveis d Esports 1. Objectius generals i específics del Casal Esportiu. Promocionar l accés a la pràctica esportiva a tot el públic potencial

Más detalles

Dissabte, 7 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. Al llarg del dia:

Dissabte, 7 de juny. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. Al llarg del dia: Agenda Dissabte, 7 de juny AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del dia: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, participarà com a voluntari en la campanya de recollida d aliments a Terrassa: Ajudan s a omplir El

Más detalles

Divendres, 18 de maig

Divendres, 18 de maig Agenda Divendres, 18 de maig AGENDA DE L ALCALDE L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, participarà en la reunió d alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats per les obres de la B-40 amb el director

Más detalles

Dissabte, 4 de febrer

Dissabte, 4 de febrer Agenda Dissabte, 4 de febrer AGENDA Al llarg del matí: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, i el tinent d alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i

Más detalles

Dissabte, 22 d octubre

Dissabte, 22 d octubre Agenda Dissabte, 22 d octubre AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del matí: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Comerç

Más detalles

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost

Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Dies 1, 2, 3 i 4 d agost Em plau moltíssim saludar a tots els veïns del poble des d aquest programa de la Festa Major 2013 que teniu a les vostres mans; a pesar de la contenció pressupostària manté l esperit

Más detalles

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY

AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 MES DE JUNY AGENDA D ACTIVITAT DE LES FESTES DE BARRIS 2015 DIA HORA ACTIVITAT LLOC ORG. PREU 19/06 21.45 h FESTES DEL BARRI DEL PONT DEL DIABLE MES DE JUNY Festa del Pont del. Pregó i concert a càrrec de la de la

Más detalles

Dissabte, 3 de març. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les h:

Dissabte, 3 de març. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les h: Agenda Dissabte, 3 de març AGENDA DE L ALCALDE A les 18.30 h: L alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat del tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, assistirà

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2 0 1 0 C a r d o n a P r o g r a m a d a c t e s d e N a d a l 2 0 1 0 P R O G R A M A D A C T E S D E N A D A L 2 0 1 0 - DISSABTE 11 DE DESEMBRE - Pastorets Infantils. Representació

Más detalles

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny

Del 14 de juny al 15 de juliol. DIJOUS 14 de juny. DIVENDRES 15 de juny Del 14 de juny al 15 de juliol Al Redós de Sant Josep i Sant Pere (av. Josep i Pere Jacas, 15) Exposició Edificis i espais indians de Sant Pere de Ribes Horaris: d 11h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges:

Más detalles

moment d aquesta franja) "A la recerca del joc perdut" Sala de Psicomotricitat

moment d aquesta franja) A la recerca del joc perdut Sala de Psicomotricitat Activitats del SID a l ETPCLOT Infantil P3 08.45-10.15h Presentació del lip-dub de l escola i pregó adaptat (en algún 10.15-10.45h moment d aquesta franja) 10.45-11.45h Adaptació de "A la recerca del joc

Más detalles

Escrit per Administrator dimecres, 6 d'abril de :00 - Darrera actualització dijous, 7 d'abril de :47

Escrit per Administrator dimecres, 6 d'abril de :00 - Darrera actualització dijous, 7 d'abril de :47 Després d acollir el passat mes de gener amb èxit la fase prèvia del Campionat d Espanya Cadet, la Federació Catalana de Futbol ens va adjudicar l organització de la fase final de l estatal cadet que se

Más detalles

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à

ABRIL I I M AIG G 2016 s a n t m i q u e l d e f l u v i à ABRIL I MAIG 2016 sant miquel de fluvià abril DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CALLISTA INTERCANVI HORT ECOLÒGIC 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Más detalles

PRESENTACIÓ EL CLUB LA CIUTAT

PRESENTACIÓ EL CLUB LA CIUTAT #TorneigPlanaVic PRESENTACIÓ EL CLUB LA CIUTAT El Femení Osona neix com a nou Club de bàsquet a la comarca l any 2012 amb la voluntat de donar continuïtat al projecte entre clubs que portava el nom d Escola

Más detalles

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017

PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 PROGRAMA FESTA MAJOR 2017 divendres 19 de maig 17:00 h. Els Nois de Espai Jove. Espectacle de màgia. Organitza: Espai Jove. Lloc: Plaça de la Sardana. 17:30 h. Tarda infantil amb ludoteca al carrer per

Más detalles

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost

FESTA MAJOR DE PACS , 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 5, 6, 7 i 8 d agost FESTA MAJOR DE PACS 2016 2015 23 actes religiosos Divendres, 5 d agost REPIC GENERAL DE CAMPANES COM A PRELUDI DE LA FESTA Diumenge, 7 d agost a les 12 del

Más detalles

ATENEU FAMILIAR. Carrer La Pau 8 - Telèfon Sant Boi de Llobregat - Web.:

ATENEU FAMILIAR. Carrer La Pau 8 - Telèfon Sant Boi de Llobregat - Web.: ATENEU FAMILIAR Carrer La Pau 8 - Telèfon 93.640.03.56 - Sant Boi de Llobregat - Web.: www.ateneufamiliar.org SALUTACIÓ BONA FESTA MAJOR! La junta de l Ateneu Familiar ha preparat el programa de Festa

Más detalles

Biblioteca Municipal de Manlleu. Dades estadístiques bàsiques 2013

Biblioteca Municipal de Manlleu. Dades estadístiques bàsiques 2013 Biblioteca Municipal de Manlleu Dades estadístiques bàsiques 2013 Dades bàsiques d ús 2010-2013 Espai Bisbe Morgades 2010 2011 2012 2013 Visites 1 30135 29666 28358 28012 Usos de préstec (Usuaris) 2 10040

Más detalles

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA

CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA CASAL GENT GRAN MEDITERRÀNIA Del 5 d octubre al 18 de desembre Inscripcions del 21 al 30 de setembre al casal en horari d'atenció al públic. TALLERS GRATUÍTS DIES HORARI BALL EN LÍNIA DILLUNS 16.30-18.30

Más detalles

CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES. Per a més informació: ORGANITZATS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL

CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES. Per a més informació:  ORGANITZATS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL 2015 CASALS CAMPAMENTS COLÒNIES RUTES Per a més informació: www.sabadell.cat/educacio TS PER LES ENTITATS DE LLEURE DE SABADELL CASALS ESCOLA PIA DE SABADELL ESPLAI CAN COLAPI c. de l Escola Pia, 92 del

Más detalles

Divendres, 27 de gener

Divendres, 27 de gener Agenda Divendres, 27 de gener AGENDA DE L ALCALDE A les 10 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, participarà en l Acte per a estudiants amb motiu del Dia Internacional de Commemoració a les Víctimes

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

#gentactiva. Dia Mundial de l Activitat Física. 6 d abril. actius cada dia. esport.gencat.cat/gentactiva

#gentactiva. Dia Mundial de l Activitat Física. 6 d abril. actius cada dia. esport.gencat.cat/gentactiva Dia Mundial de l Activitat Física Acumula 30 minuts d activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent! Dimecres 4 d abril Presentació Caminant per Igualada Lloc: Ajuntament

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

XXIII Jocs Esportius Municipals

XXIII Jocs Esportius Municipals XXIII Jocs Esportius Municipals Curs 2002-03. Patronat d Esports de Castelló 5 de juny de 2003 Pavelló Ciutat de Castelló Lliurament de trofeus 2002-03 Presentació Un any mes, i van 23, s han celebrat

Más detalles

VILAMARXANT AGENDA CULTURAL FEBRER 2018

VILAMARXANT AGENDA CULTURAL FEBRER 2018 VILAMARXANT AGENDA CULTURAL 3 FEBRER 2018 AGENDA CULTURAL 31 Dissabte 3 Dia Mundial contra el Càncer Informació sobre la malaltia i repartiment de llaços i xocolate Avinguda 2 de Maig. De 10 a 13 h. A

Más detalles

Dissabte, 30 de juny

Dissabte, 30 de juny Agenda Dissabte, 30 de juny AGENDA DE L ALCALDE AGENDA DELS REGIDORS I LES REGIDORES A les 11.45 h: El tinent d alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, donarà la benvinguda

Más detalles

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener

la Canonja Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener la Canonja 2015 Festa Major d hivern del 16 al 25 de gener Salutació La portada d aquest programa que teniu a les mans reflecteix el que l any passat anunciàvem com a novetat: el bateig del ball de diables

Más detalles

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre Guia de formació permanent a Calella Curs 2014-2015, 2n trimestre Aquestes són les formacions que s ofereixen al nostre municipi per a persones adultes el proper curs. Podeu trobar informació puntual

Más detalles

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter

programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter programa d'activitats de les festes de Nadal 201 7/1 8 - Roda de Ter 8ª Fira de Pont a Pont una mostra on hi podeu mirar, adquirir i participar de les propostes d'artesans i firaires i de les activitats

Más detalles

BANYERES DEL PENEDÈS BELLVEI BONASTRE

BANYERES DEL PENEDÈS BELLVEI BONASTRE BANYERES DEL PENEDÈS CASAL D'ESTIU Dates_ Del 25 de juny al 7 de setembre Edats_ De 3 a 12 anys Lloc_ Escola Mare de Déu del Priorat Preu_ Segons quinzena i segons si ets soci de l'ampa Inscripció_ Fins

Más detalles

LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR

LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR Què en sabem, què està fent l Ajuntament i reptes de ciutat 19 de novembre, de 9.00 a 18.30 h a l Espai Jove La Fontana Gran de Gràcia, 190-192,

Más detalles

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA

FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA FESTA MAJOR LA BATLLÒRIA Dimecres 12 de desembre Taletime, Marilú s stories, a càrrec d Iris Leyers Divendres 14 de desembre Disco Jove amb Dj Toni Vidal de Selva FM - De 7 a 9 del vespre Teatre d improvisació

Más detalles

Itinerari de la Cavalcada

Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la Cavalcada Itinerari de la processó PROGRAMACIÓ D ACTES 2016 Dissabte 18 de juny A les 22:00 h: Sopar de quintes al Parc Municipal Real i ball amb l orquestra PRIMERA PLANA. Apunteu-vos

Más detalles

I edició Trobades de futbol El Collell

I edició Trobades de futbol El Collell JUNY 2018 CASA DE COLÒNIES VINS EL COLLELL INFANTILS ( BANYOLES ALEVÍ-INFANTIL ) FEMENÍ BENJAMIN Torneig El Collell www.torneigcollell.com I edició Trobades de futbol El Collell DOSSIER INFORMATIU ORGANITZA

Más detalles

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES

PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES PACK DE CULTURA POPULAR CATALANA A LES ESCOLES LA CIUTAT DE VIC Vic, capital de la comarca d Osona, té una població de 41.191 habitants. El 25 % de la poblacióde Vic són persones nouvingudes. Hi ha persones

Más detalles

CARDONA AGENDA DE NADAL

CARDONA AGENDA DE NADAL CARDONA AGENDA DE NADAL 2009 programa d activitats Divendres 11 de desembre Audició de violí i piano d alumnes de l escola Municipal de Música, Musicant Hora: a les 7 i a les 8 de la tarda. Lloc. sala

Más detalles

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL 1. Objecte Dins de les activitats programades per la Regidoria d Esports de l Ajuntament de Rafelbunyol per l any 2018 es troba la Setmana Esportiva que aquest any celebra

Más detalles

Premis Literaris de Calldetenes

Premis Literaris de Calldetenes 38e ` Premis Literaris de Calldetenes Febrer 2017 38è Armand Premi Premi de Novel la Quintana Dotat amb 3.000 i la publicació de l obra per l Il lustríssim Ajuntament de Calldetenes, edició a càrrec de

Más detalles

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT

TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT TARDOR DE LA GENT GRAN 2018 OLESA DE MONTSERRAT DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN TALLERS - ACTIVITATS ESPORTIVES - BALL CONCURS DE POESIA- XERRADES - CINEFÒRUM CAMINADES - ESMORZAR DE GERMANOR ACTIVITATS

Más detalles

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018

Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 Programació de la Festa Major TORREFARRERA 2018 13, 14, 15 i 16 de Setembre Dijous, 13 de Setembre A les 20.30 h. Al Local Social de l Ajuntament, iniciem la Festa Major de la nostra vila amb el PREGÓ

Más detalles

INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT

INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT INVENTARI DELS ESPAIS SUSCEPTIBLES DE SER CEDITS DELS EDIFICIS DE LA XARXA D EQUIPAMENTS DE TORRELLES DE LLOBREGAT ATENEU TORRELLENC 1. Descripció L edifici està vinculat a l associació de l Ateneu Torrellenc

Más detalles

PROGRAMA D ACTIVITATS CELEBRACIÓ DEL CENTENARI DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA D AMPOSTA ( )

PROGRAMA D ACTIVITATS CELEBRACIÓ DEL CENTENARI DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA D AMPOSTA ( ) PROGRAMA D ACTIVITATS CELEBRACIÓ DEL CENTENARI DE LA UNIÓ FILHARMÒNICA D AMPOSTA (1917-2017) MARÇ 2017 4 de març INTERCANVI AMB L ESCOLA DE MÚSICA DE ROSSELL És una jornada d intercanvi amb l escola de

Más detalles

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó

Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó bcn.cat/ santjoan Activitats Sant Joan 2013 Horta-Guinardó DIMARTS 18 DE JUNY... ESTRENA DE LA CANTATA MINAIRONS Dimarts, a les 19 hores, a la Sala d actes del nou Hospital de Sant Pau (c/ Mas Casanovas,

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Bàsquet Objectius

Más detalles

Pr0grama de Nadal

Pr0grama de Nadal Pr0grama de Nadal 2015-2016 Divendres 11 de desembre 20:00- Biblioteca Pública PRESENTACIÓ DEL LLIBRE Camins sense retorn de Josep Masanés Dissabte 12 de desembre 10:00 a 21:00- Molí de Dalt FIRA D ART

Más detalles

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ANY POMPEU FABRA 2018 Pompeu Fabra va néixer a Barcelona el 1868. Va estudiar la

Más detalles

Dissabte, 10 de juny

Dissabte, 10 de juny Agenda Dissabte, 10 de juny AGENDA DE L ALCALDE Al llarg del cap de setmana: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat dels respectius regidors i regidores de Districte, visitarà diverses activitats

Más detalles

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix ESCOLA COLLBAIX DE SANT JOAN DE VILATORRADA Projecte educatiu del CEIP Collbaix: Escola integrada a la comunitat educativa de Sant Joan de Vilatorrada. Escola

Más detalles

LA REVOLTA DE LES QUINTES MEMÒRIA POPULAR DE GRÀCIA

LA REVOLTA DE LES QUINTES MEMÒRIA POPULAR DE GRÀCIA LA REVOLTA DE LES QUINTES MEMÒRIA POPULAR DE GRÀCIA 2015 PRESENTACIÓ 150 anys del campanar de Gràcia (1864-2014), símbol de la Revolta de les Quintes El desembre de 2014 van començar els actes de commemoració

Más detalles

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES

Canals. Divendres 25 NOVEMBRE Dijous 8 DESEMBRE H H PROGRAMACIÓ FESTES Canals PROGRAMACIÓ FESTES SANT ANTONI 2017 Divendres 25 NOVEMBRE 2016 Saló de Sessions de la Casa de la Vila. Ple extra ordi nari de nomenament dels Festers, Bandera, Cuiros, Festeres de Grà cia, i Corts

Más detalles

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG IER S S DO DE SA EM R P JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG www.ddgi.cat/jocsemporion #jocsemporion Presentació La Diputació de Girona i la Representació Territorial d Esports

Más detalles

Assemblea anual de l AMPA de l Escola Bogatell

Assemblea anual de l AMPA de l Escola Bogatell Assemblea anual de l AMPA de l Escola Bogatell Memòria del curs 2016-2017 Barcelona, 18 de desembre del 2017 Sumari 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Presentació Funcionament intern Comunicació i web

Más detalles

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys.

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys. CASALSESPORTIUS Presentació L estiuescaracteritzapeldescans,elbontempsilesganesdepassar hobé.ésunmomentperfecte per a què els nens, nenes i joves puguin practicar i gaudir d activitats de lleure, lúdiques

Más detalles

Què és la Casa dels Entremesos :

Què és la Casa dels Entremesos : Una producció de: Què és la Casa dels Entremesos : Història Antiga Coordinadora de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella Recuperació d Imatgeria Festiva Redefinició del calendari festiu de la ciutat Centre

Más detalles

ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS

ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS ACTES AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA L'Hospitalet 2017 Igualtat i Gent Gran ORGANITZA NOM /acte DIA HORA LLOC PUBLIC OBERVACIONS Programa Municipal per a la Dona Obra musico-teatral 07-març

Más detalles

Febrer

Febrer Febrer 2018.Activitat: Concurs OSCARS 2018.Data i hora: Fins el 3 de març a les 13.30 h.públic: A partir de 13 anys, residents al Principat d Andorra.Lloc: Biblioteca Pública del Govern.Per a més informació:

Más detalles

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ

ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ACTIVITATS JOVENTUT NOVEMBRE 2017 - GENER 2018 CASTELL D ARO PLATJA D ARO S AGARÓ ÀREA DE JOVENTUT DE CASTELL-PLATJA D ARO Palau d Esports i Congressos; Plaça Europa, s/n Platja d Aro T 972 825 463 joventut@platjadaro.com

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

festes 2018 Abril Programa de Diumenge, 22 Dissabte, 14 Dimarts, 24 Dia dels Majorals Divendres, 20 Dissabte, 21

festes 2018 Abril Programa de Diumenge, 22 Dissabte, 14 Dimarts, 24 Dia dels Majorals Divendres, 20 Dissabte, 21 Programa de festes 2018 Dissabte, 14 Abril 10.00 h Pregó de Festes pels carrer de la ciutat per anunciar el començament de les Festes en honor al Santíssim Crist de Sant Roc. Divendres, 20 19:45 h Engalanament

Más detalles

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona Fotografia cedida per l Arxiu Nacional de Catalunya. Any Pompeu Fabra al Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ANY POMPEU FABRA 2018 Pompeu Fabra va néixer a Barcelona el 1868. Va estudiar la

Más detalles

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ

Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Disseny portada: Marc Rotllant > SALUTACIÓ Benvolguts veïns i veïnes de Guardiola de Berguedà. La Festa Major d aquest any, el 2015, serà la primera que viurem com a nou equip de govern. Hem volgut fer

Más detalles

AGENDA DE CARNESTOLTES

AGENDA DE CARNESTOLTES Dijous Gras, 12 de febrer 18 h Dijous Gras: animació infantil, pregó del senyor Carnestoltes i tradicional concurs de truites. 17.30 h Concentració de comparses davant del Club d Esplai la Florida (carrer

Más detalles

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2017/2018

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2017/2018 Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública Temporada esportiva 2017/2018 PROGRAMA INSCRIPCIÓ EQUIPS NEO (amb canvis) * Mail de remitent: no_replay@cebllob.org * Confirmar mail i posar contrasenya

Más detalles

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia

11 febrer 2015 Autocar / Tot el dia - Parc Güell (BCN) 11 març 2015 Autocar / Tot el dia 1r trimestre - Biblioteca de Roquetes (P5) 22 octubre 2014 Sense transport / Matí - Can Coll (Collserola) 31 octubre 2014 Autocar / Tot el dia - Biblioteca de Roquetes (P4) 5 novembre 2014 Sense transport

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i Futbol Sala

Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i Futbol Sala Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i

Más detalles

Dilluns 12 de desembre AUDICIÓ CLARINET Hora: 20:30 hores Lloc: Auditori Ramon Mosella (Musicant) Organitza: Escola de Música Musicant

Dilluns 12 de desembre AUDICIÓ CLARINET Hora: 20:30 hores Lloc: Auditori Ramon Mosella (Musicant) Organitza: Escola de Música Musicant CARDONA AGENDA DE NADAL 2016-2017 Dissabte 3 de desembre FIRA DE NADAL Hora: De 09:00 a 17:00 hores Lloc: Pels carrers de la Coromina Organitza: Associació de veïns de la Coromina, Comissió de Festes de

Más detalles

PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA CURS

PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA CURS PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA MEMÒRIA D ACTUACIONS CURS 2013-2014 XARXA COL.LABORADORA Biblioteca Municipal de Torreforta Xarxa Punt Òmnia Campclar Taula Interdisciplinar Sant Salvador Pla Local d

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

Campus Escoles de ribes Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès

Campus Escoles de ribes Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès Campus Escoles de ribes 2018 Campus mixt de Lleure i Esport amb Anglès Presentació Projecte Activitats Els espais L equip de monitors Calendari i horaris Serveis complementaris Les inscripcions Diversos

Más detalles

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS: INICIACIÓ ESPORTIVA 2006-2005-2004 dilluns i dimecres de 17 a 18 h Escola Canigó dilluns i dimecres de 17 a 18 h Escola Montserrat dimarts i dijous

Más detalles

BENVINGUTS JORNADES DE PORTES OBERTES. Febrer 2015

BENVINGUTS JORNADES DE PORTES OBERTES. Febrer 2015 BENVINGUTS JORNADES DE PORTES OBERTES Febrer 2015 PRIMÀRIA (6-12) INFANTIL (3-6) PLURALISME Tolerància i respecte a la diversitat PLURILINGÜISME Compromís amb la llengua i la cultura catalanes CULTURA

Más detalles

el mes més gran! Octubre: GENT GRAN, la Gent Gran 2012 Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de

el mes més gran! Octubre: GENT GRAN, la Gent Gran 2012 Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de Any Europeu de l Envelliment Actiu i de la Solidaritat entre Generacions 2012 Octubre: Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de el mes més gran! la Gent Gran 2012 GENT GRAN,

Más detalles

Programa Actes del 25è Aniversari

Programa Actes del 25è Aniversari Programa Actes del 25è Aniversari. 1976-2001 Introducció Enguany l Hospital de Tortosa Verge de la Cinta compleix 25 anys al servei de la població de les Terres de l Ebre. Al llarg de la seva història,

Más detalles

Proposta de programació Casal 2012

Proposta de programació Casal 2012 Proposta de programació Casal 2012 (Aquesta programació pot estar soferta a modificacions depenent del nº d inscrits i disponibilitat de les sortides escollides). Amàlia Castillo. Federació Catalana Pentatló

Más detalles

Butlletí. Cultura 22 d agost 2006 Número 19

Butlletí. Cultura 22 d agost 2006 Número 19 Butlletí Cultura 22 d agost 2006 Número 19 Convocatòries Ferran Mascarell assistirà al trofeu de futbol Joan Gamper El conseller de Cultura visitarà els carrers guarnits de la Festa Major de Sants Mascarell

Más detalles

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal La Bisbal d Empordà, vinculada principalment a l artesania de la ceràmica, és un dels centres capdavanters de Catalunya. Per aquest motiu, la Bisbal és

Más detalles

XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA , 5 i 6 DE MAIG

XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA , 5 i 6 DE MAIG XIII FESTA DEL PARC CATALUNYA 2018 4, 5 i 6 DE MAIG Divendres 04/05/2018 Activitat: TALLER: AVALUACIÓ VISUAL D'ARBRAT Hora: 09 a 14 Lloc: OFICINES PARC CATALUNYA Organització:: APVEC Observacions: reservat

Más detalles

Festa de la Verema. 27 d agost de 2016 Mollet de Peralada DO Empordà

Festa de la Verema. 27 d agost de 2016 Mollet de Peralada DO Empordà Festa de la Verema 27 d agost de 2016 DO Empordà Divendres 26 d agost Celler La Vinyeta Verema en família Horari: 20 h. Preu: Adult: 15 De 12 a 3 anys: 12 Menors de 3 anys: Gratuït Més informació i reserves:

Más detalles

Dissabte, 6 de maig. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9.15 h:

Dissabte, 6 de maig. Agenda AGENDA DE L ALCALDE. A les 9.15 h: Agenda Dissabte, 6 de maig AGENDA DE L ALCALDE A les 9.15 h: L alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora d Educació, Rosa Maria Ribera, assistirà a la 39a Trobada Pedagògica de l Escola

Más detalles

AGENDA GEGANTERA 2018

AGENDA GEGANTERA 2018 AGENDA GEGANTERA 2018 Del 12 al 18 de novembre de 2018 Número 38/18 FESTES, TROBADES DESTACADES... A on anem? 2 1 3 1 I Trobada de gegants i Estrena gegant Platja d Aro (Baix Empordà) 18 de novembre 2

Más detalles

2014 d hoquei base 31

2014 d hoquei base 31 Andreu Santacana XXII Torneig 2014 d hoquei base 31 MAIG / 1 JUNY AMB EL SUPORT DE: FEDERACIÓ TERRITORIAL DE TARRAGONA SERVEIS INTEGRALS DE NETEJA WWW.HOQUEIVENDRELL.COM Il lustració: Jordi Beltran Disseny

Más detalles

AGENDA CULTURAL D'ALAIOR

AGENDA CULTURAL D'ALAIOR AGENDA CULTURAL D'ALAIOR DEL 10 DE JULIOL AL 17 DE JULIOL DILLUNS 10 Pati de sa Lluna, de dilluns a dissabte 10.30 a 12.30 h / Menorca a la vista Horari de visites: de dilluns a diumenge, de 10.00 a 13.30

Más detalles

DEL 25 DE JUNY AL 13 DE JULIOL DE 9:00-13:30

DEL 25 DE JUNY AL 13 DE JULIOL DE 9:00-13:30 Ei CAMPUSfans, estem d aniversari! Des del 2008, desenes de monitors, centenars d infants i una multitud d espais han fet enorme CAMPUS Kids Club! Aquest any ens fem grans! Vine a celebrar-ho amb nosaltres!!

Más detalles

EL PERQUÈ DEL PROJECTE

EL PERQUÈ DEL PROJECTE EL PERQUÈ DEL PROJECTE LA CAPITALITAT DEL BÀSQUET FEMENÍ És una iniciativa que neix de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la intenció i l objectiu final de potenciar el paper de la dona dins

Más detalles