Les parts es reconeixen recíprocament la capacitat de formalitzar aquest conveni, i

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Les parts es reconeixen recíprocament la capacitat de formalitzar aquest conveni, i"

Transcripción

1 Conveni de col laboració entre la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra per a l organització i la realització de les proves d aptitud personal (PAP) per a l accés al Grau en Traducció i Interpretació (anglès) (UAB), Grau en Traducció i Interpretació (anglès) (UPF) o al Doble grau en Traducció i Interpretació i Llengües Aplicades (UPF) REUNITS: D una part, la Universitat Autònoma de Barcelona (en endavant, la UAB), amb seu social al Campus Universitari s/n, Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), i amb número d identificació fiscal Q H, i en la seva representació la senyora Margarita Arboix Arzo, rectora Magnífica d aquesta Universitat, havent estat nomenada pel Decret 260/2016, de 31 de maig, actuant d acord amb la competència que li atorga l article 20 de la Llei Orgànica 6/2001 d Universitats, de 21 de desembre, en virtut de les competències que li atorga l article 75, paràgraf m) dels Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona. D altra part, la Universitat Pompeu Fabra, (en endavant, UPF) representada pel seu rector Magnífic, el senyor Jaume Casals Pons, en virtut del que disposen l article 20 de la Llei Orgànica 6/2001 d Universitats, de 21 de desembre, els articles 50 i 52 dels Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, aprovats per Decret 209/2003, de 9 de setembre i modificats per Acord de GOV203/2010, de 9 de novembre (text íntegre publicat al DOGC núm de 16 de novembre del 2010) i Acord GOV/129/2015, de 4 d agost i de conformitat amb el Decret 37/2017, de 18 d abril, de nomenament com a rector de la Universitat Pompeu Fabra (DOGC núm. 7353, de 20 d abril de 2017), que té el seu domicili a Barcelona, plaça de la Mercè, i amb número d identificació fiscal Q D. Les parts es reconeixen recíprocament la capacitat de formalitzar aquest conveni, i MANIFESTEN: I. Que, de conformitat amb el que estableixen l'article 2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats i l'article 32 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, correspon a la universitat, d'acord amb la normativa vigent, l'admissió dels estudiants; II. Que, tal com preveu l'article 38 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, i l'article 8 del Reial decret 412/2014, de 6 de juny, pel qual s estableix la normativa bàsica dels procediments d admissió als ensenyaments universitaris oficials de grau, correspon a les universitats establir els mecanismes de coordinació per realitzar proves conjuntes dels procediments d admissió, així com el reconeixement mutu dels resultats de les valoracions realitzades en els procediments d admissió;

2 III. Que, és en el marc del Consell lnteruniversitari de Catalunya que el Departament competent en matèria d'universitats i les universitats públiques de Catalunya es coordinen i col laboren per a l'organització de les proves d'accés a la universitat; IV. Que les parts volen col laborar en l organització i la realització d una prova única d aptitud personal (PAP) 2018 per accedir al grau en Traducció i Interpretació anglès (UAB) i al grau en Traducció i Interpretació anglès (UPF) o al Doble grau en Traducció i Interpretació i Llengües Aplicades (UPF). V. Que, atès que totes les parts intervinents han considerat la conveniència de subscriure un únic conveni entre la UAB i la UPF, a l'efecte de vehicular i plasmar en un sol document tota la gestió que es porta a terme, així com les obligacions que assumeix cadascuna de les institucions responsables de l'organització i de la supervisió de la prova d aptitud personal (PAP) per accedir al grau en Traducció i Interpretació anglès (UAB) i al grau en Traducció i Interpretació anglès (UPF) o al Doble grau en Traducció i Interpretació i Llengües Aplicades (UPF). Per tot això, les parts signatàries acorden la subscripció del present Conveni que conté les següents, CLÀUSULES: Primera.- Objecte del Conveni L'objecte del present conveni és el d'establir les pautes de col laboració entre les parts, per tal d'organitzar i dur a terme la realització d una prova única d aptitud personal (PAP) per accedir al grau en Traducció i Interpretació anglès (UAB) i al grau en Traducció i Interpretació anglès (UPF) o al Doble grau en Traducció i Interpretació i Llengües Aplicades (UPF). Segona.- Contingut del Conveni El present Conveni contempla els termes generals i l'abast de la col laboració que assumeix cadascuna de les parts signatàries, així com la descripció de les tasques concretes a efectuar per a la realització de la prova d aptitud personal (PAP). Tercera.- Règim jurídic El present Conveni, en tant que conveni de col laboració de caràcter administratiu, li resulta d aplicació el que preveu la Llei 40/2015, d 1 d octubre, de règim jurídic del sector públic i la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.

3 Quarta.- Obligacions de les Universitats 4.1. Les Universitats que subscriuen el present Conveni, participen de forma conjunta en l'organització de la prova d aptitud personal (PAP), assumint les següents funcions: a) Informar, tant als centres com al públic en general, sobre la prova d aptitud. b) Rebre les dades de matrícula de la PAP, que serà gestionada per l'oficina d'organització de Proves d'accés a la Universitat, òrgan administratiu del departament competent en matèria d'universitats de l'administració de la Generalitat de Catalunya, el qual s'adscriu al Consell lnteruniversitari de Catalunya. c) Elaborar els models d exàmens de les PAP. d) Corregir i avaluar les proves. e) Tramitar les reclamacions i recursos relacionats amb la PAP. f) Trametre les qualificacions de la PAP a l Oficina d'orientació per a l'accés a la Universitat. g) Rebre i gestionar la recaptació total de les taxes de matrícula de tot l alumnat matriculat a la prova, provinent de les matrícules gestionades per l'oficina d'organització de Proves d'accés a la Universitat. h) Dur a terme totes aquelles actuacions que se'n derivin i adoptar totes aquelles decisions que siguin necessàries per tal que tot l alumnat s'examini de forma anònima i idèntica a fi de garantir al màxim la igualtat d'oportunitats a l alumnat que es presenta a la PAP La prova es realitzarà a la UPF els anys senars i a la UAB els anys parells, independentment de en quina de les dues universitats es vulguin cursar els estudis. La universitat seu de la prova s encarregarà de coordinar totes les gestions d aquell any. Cinquena.- Estructura i contingut de la prova d aptitud personal (PAP) 5.1. La prova, que és única al sistema universitari català, és vàlida per sol licitar l admissió al grau en Traducció i Interpretació anglès (UAB) i al grau en Traducció i Interpretació anglès (UPF) o al Doble grau en Traducció i Interpretació i Llengües Aplicades (UPF) La prova consta de tres parts: a) un resum en català, en castellà o en totes dues llengües d'un text escrit en anglès; b) un exercici amb preguntes sobre el text; c) una redacció d'un text breu en anglès La superació de la prova té validesa per accedir a la universitat l'any en el qual se supera i l any següent.

4 Sisena - Finançament de la prova d aptitud personal (PAP) 6.1. Mentre es mantingui la vigència del present Conveni, els anys parells serà seu la UAB i els anys senars serà seu la UPF. Cadascuna centralitzarà la gestió i assumirà el cost total de l organització de la PAP Per a cada exercici pressupostari, la universitat que sigui seu de les PAP centralitzarà la gestió, i elaborarà i assumirà un pressupost del cost total de l'organització de les proves. En l'apartat d'ingressos del pressupost figurarà el total dels ingressos en concepte de les taxes per exàmens de les PAP per al curs acadèmic corresponent. En l'apartat de despeses del pressupost figurarà el total de les despeses del curs acadèmic corresponent L'Oficina d'organització de les PAU gestionarà de manera centralitzada la recaptació de les taxes de tot l alumnat matriculat a la prova i trametrà a la universitat seu de la prova el total de les taxes de la prova. Setena.- Comissió de seguiment 7.1. Composició.- La Comissió de Seguiment del present Conveni serà paritària, d acord amb la composició següent: a) Els/les degans/es de la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB i de la UPF b) Els/les coordinadors/es de la prova designats per cada una de les Facultats. c) Els/les responsables d Administració i Serveis de cada una de les Facultats Funcions.- Són funcions de la Comissió de Seguiment, les següents: a) Determinar la previsió de mitjans materials i personals necessaris per gestionar la PAP i concretar les funcions a efectuar per part de cada universitat. b) Aprovar i liquidar el pressupost. c) Resoldre els dubtes i dirimir les controvèrsies que puguin sorgir en l'execució del present Conveni. d) Totes aquelles altres que sigui necessari efectuar per poder dur a bon terme la realització de les tasques de l'organització i gestió de la PAP. Vuitena.- Vigència El present Conveni entrarà en vigor en el moment de la seva signatura i estarà vigent al menys durant dos cursos acadèmics, per tal de garantir que cadascuna de les universitats signants organitzi una prova d aptitud personal PAP. Es renovarà tàcitament, fins a un màxim de quatre (4) anys, si bé abans de la finalització es pot acordar una pròrroga pel mateix termini (4 anys). Novena.- Causes de resolució El present Conveni podrà ser resolt per alguna de les causes següents:

5 a) El mutu acord de les parts. b) L'incompliment de les seves clàusules i/o de la normativa aplicable. c) Denúncia d'una de les parts, formulada amb una antelació mínima de tres mesos. d) Les generals establertes a la legislació vigent. Desena.- Resolució de controvèrsies i control jurisdiccional Correspon a la Comissió de Seguiment del present Conveni la resolució dels dubtes i les controvèrsies que puguin sorgir en la interpretació, el compliment i els efectes d'aquest Conveni. Les qüestions litigioses que no puguin ser resoltes de mutu acord i/o per la Comissió de Seguiment seran sotmeses al coneixement dels tribunals de la jurisdicció contenciosa administrativa de la ciutat de Barcelona. I, en prova de conformitat amb el contingut d aquest document, les parts el signen en dos exemplars i a un sol efecte. Margarita Arboix Arzo Rectora Universitat Autònoma de Barcelona Jaume Casals Pons Rector Universitat Pompeu Fabra

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

CARTA D INTENCIONS RELATIVA A LA COOPERACIÓ ENTRE L AGÈNCIA ANDORRANA DE PROTECCIÓ DE DADES LA AGENCIA ESPAÑOLA DE PROTECCIÓN DE DATOS 1/5

CARTA D INTENCIONS RELATIVA A LA COOPERACIÓ ENTRE L AGÈNCIA ANDORRANA DE PROTECCIÓ DE DADES LA AGENCIA ESPAÑOLA DE PROTECCIÓN DE DATOS 1/5 CARTA D INTENCIONS RELATIVA A LA COOPERACIÓ ENTRE L AGÈNCIA ANDORRANA DE PROTECCIÓ DE DADES I LA AGENCIA ESPAÑOLA DE PROTECCIÓN DE DATOS 1/5 A Andorra la Vella, el dia vint i tres de gener de l any dos

Más detalles

La notificació de la resolució

La notificació de la resolució La notificació de la resolució És el document mitjançant el qual l Administració fa conèixer a la persona interessada una resolució o un acte administratiu. És un tipus d ofici. El to és formal i neutre.

Más detalles

ANUNCIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

ANUNCIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA 1/6 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ANUNCIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA UNIVERSITATS CATALANES UNIVERSITAT POMPEU FABRA RESOLUCIÓ de 18 de desembre de 2014, dels rectors de la Universitat

Más detalles

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Acord núm. 59/ del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Document

Más detalles

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster Curs 2018-2019 Acord núm. CG/2018/04/03 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs 2018-2019 Document

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm 52934 INSTITUT CATALÀ D ENERGIA RESOLUCIÓ ECF/1819/2009, de 12 de juny, per la qual es dóna publicitat al Conveni d encàrrec de gestió entre l Institut Català d Energia i el Centre d Estudis d Opinió per

Más detalles

Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010

Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010 Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010 Els continguts d aquesta presentació estan subjectes a una llicència de Reconeixement-No comercial-compartir 3.0 de Creative

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

Es reconeixen plenament i mútua capacitat legal per obligar-se, i en especial per aquest acte en el qual

Es reconeixen plenament i mútua capacitat legal per obligar-se, i en especial per aquest acte en el qual ENCÀRREC DE GESTIÓ ENTRE L ADMINISTRACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, MITJANÇANT EL DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA, I EL CONSORCI D EDUCACIÓ DE BARCELONA PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ATENCIÓ TELEFÒNICA

Más detalles

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV ACORD D ASSIGNACIÓ DE L ESTUDIANT i Acord núm. Atès el RD 1791/2010, de 30 de desembre, pel qual s'aprova l'estatut de l'estudiant Universitari, el RD 592/2014, de 11 de juliol, sobre programes de cooperació

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA Suplement en llengua catalana al núm. 314 Dilluns 29 de desembre de 2014 Secc. I. Pàg. 1 I. DISPOSICIONS GENERALS BANC D ESPANYA 13572 Circular 6/2014, de 19 de desembre, del Banc d Espanya, per la qual

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

DOCUMENT CG 8/6 2008

DOCUMENT CG 8/6 2008 PROPOSTA D ACORD DEL CG PER A INFORMAR FAVORABLEMENT LA CESSIÓ GRATUÏTA, A FAVOR DE LA UPC, D UNA FINCA UBICADA A TERRASSA. Acord núm. 86/2008 del Consell de Govern pel qual i en virtut del que preveu

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm 57210 RESOLUCIÓ TRE/2313/2008, d 1 de juliol, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Pacte d eicàcia limitada per als tallers per a discapacitats psíquics de Catalunya, per als anys 2006-2008

Más detalles

RESOLUCIÓ D ATORGAMENT

RESOLUCIÓ D ATORGAMENT RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES AL FOMENT DE LA INTEGRACIÓ LABORAL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT IGUAL O SUPERIOR AL 33% CONTRACTADES EN CENTRES ESPECIALS DE TREBALL, EXERCICI 2017. Fets

Más detalles

Ref Palma, EXPOSEN

Ref Palma, EXPOSEN Ref. 3286 Conveni de col laboració entre l Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (Conselleria de Treball, Comerç i Indústria), la Universitat de les Illes Balears (UIB) i l Institut

Más detalles

Ple 22 de desembre de 2014

Ple 22 de desembre de 2014 Ple 22 de desembre de 2014 5.4. APROVACIÓ DE L ADDENDA AL CONVENI ENTRE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA, LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA, EL CONSORCI DE L ESCOLA INDUSTRIAL DE BARCELONA, EL CONSORCI

Más detalles

INSTRUCCIONS. 1 Passatge particular de Guillem de Torrella, Palma Tel: Fax: Web:

INSTRUCCIONS. 1 Passatge particular de Guillem de Torrella, Palma Tel: Fax: Web: INSTRUCCIONS DE LA DIRECCIÓ GENERAL D ADMINISTRACIÓ, ORDENACIÓ I INSPECCIÓ EDUCATIVES SOBRE LA INCORPORACIÓ D ALUMNES PROCEDENTS DE SISTEMES EDUCATIUS ESTRANGERS L Ordre de 14 de març de 1988 (BOE del

Más detalles

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017)

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017) (aprovat pel Ple de data 25/05/2017) ADHESIÓ AL CONTRACTE DERIVAT 2015.05 D1 DE L ACORD MARC DE SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA AMB DESTINACIÓ A LES ENTITATS LOCALS DE CATALUNYA ADJUDICAT PEL CONSORCI

Más detalles

Ambdues parts es reconeixen competència i capacitat legal per formular aquest conveni.

Ambdues parts es reconeixen competència i capacitat legal per formular aquest conveni. Conveni de col laboració entre l Institut de Seguretat Pública de Catalunya i el Col legi Oficial de Psicologia de Catalunya per a l organització d un torn d intervenció professional REUNITS D una banda,

Más detalles

S ha detectat una errada en els annexos de la Resolució esmentada que cal esmenar en els termes següents:

S ha detectat una errada en els annexos de la Resolució esmentada que cal esmenar en els termes següents: 557C17 Resolució relativa a la rectificació de la Resolució de 21 de desembre de 2016 del president de la Comissió Executiva d Ajuts Universitaris, per la qual es fan públics els resultats de l acreditació

Más detalles

Document proposta informat favorablement per la Comissió d Economia i Infraestructures del Consell de Govern celebrada el dia 12/12/2014.

Document proposta informat favorablement per la Comissió d Economia i Infraestructures del Consell de Govern celebrada el dia 12/12/2014. Aprovació de l addenda al conveni entre la Diputació de Barcelona, la UPC, el Consorci de l Escola Industrial de Barcelona, el Consorci del Campus Interuniversitari Diagonal- Besòs i la Fundació b_tec

Más detalles

PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs )

PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs ) PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs 2018-2019) RESOLUCIÓ El dia 11 d abril de 2018 es van convocar vint-i-nou

Más detalles

REGLAMENT PER A L ELABORACIÓ, REDACCIÓ I GESTIÓ DELS CONVENIS SUBSCRITS PER LA UNIVERSITAT DE LLEIDA

REGLAMENT PER A L ELABORACIÓ, REDACCIÓ I GESTIÓ DELS CONVENIS SUBSCRITS PER LA UNIVERSITAT DE LLEIDA REGLAMENT PER A L ELABORACIÓ, REDACCIÓ I GESTIÓ DELS CONVENIS SUBSCRITS PER LA UNIVERSITAT DE LLEIDA Exposició de motius L article 2. 2 apartat j) de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d universitats

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA XII legislatura segon període número 142 dilluns TAULA DE CONTINGUT 4. Informació 4.70. Comunicacions del president de la Generalitat i comunicacions del Govern

Más detalles

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2014 Barcelona, abril 2015 ÍNDEX 1. Introducció 2 2. Recollida de dades 2 3. Anàlisi de les dades 2 3.1 Estudiants amb discapacitat de nou

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Resolució Per la qual s aprova l actualització de la puntuació definitiva de la borsa de treball de personal laboral temporal del Departament de Justícia,

Más detalles

En ús de les seves atribucions, ambdues parts es reconeixen la capacitat jurídica suficient per formalitzar aquest conveni.

En ús de les seves atribucions, ambdues parts es reconeixen la capacitat jurídica suficient per formalitzar aquest conveni. CONVENI DE SUBVENCIÓ ENTRE L ADMINISTRACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, MITJANÇANT EL DEPARTAMENT D ENSENYAMENT I L AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS PER AL FINANÇAMENT DE CICLES DE FORMACIÓ ESPECÍFICA

Más detalles

APROVACIÓ DE LA FORMULACIÓ DE L ESTAT DE PREVISIÓ DE DESPESES I INGRESSOS DE LA SOCIETAT PER A L EXERCICI DE 2012.

APROVACIÓ DE LA FORMULACIÓ DE L ESTAT DE PREVISIÓ DE DESPESES I INGRESSOS DE LA SOCIETAT PER A L EXERCICI DE 2012. Josep-Antoni Chavarria Espuny, secretari del Consell d Administració de la societat mercantil de capital ínegrament municipal Tortosa Innova, S.L., CERTIFICO: Que el Consell d Administració de Tortosa

Más detalles

Acord de Ple Núm.: [11]U / Full: 1/6

Acord de Ple Núm.: [11]U / Full: 1/6 Full: 1/6 PROPOSTA DE DICTAMEN A LA COMISSIÓ PERMANENT DE DRETS I TERRITORI DE L ADDENDA AL PROTOCOL DE COL LABORACIÓ ENTRE L AJUNTAMENT DE L HOSPITALET DE LLOBREGAT I LA UNIVERSITAT DE BARCELONA PER A

Más detalles

DISPOSICIONS DEPARTAMENT DE LA VICEPRESIDÈNCIA I D'ECONOMIA I HISENDA

DISPOSICIONS DEPARTAMENT DE LA VICEPRESIDÈNCIA I D'ECONOMIA I HISENDA 1/5 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DISPOSICIONS DEPARTAMENT DE LA VICEPRESIDÈNCIA I D'ECONOMIA I HISENDA RESOLUCIÓ VEH/16/2017, de 12 de gener, per la qual es dóna publicitat al Conveni de

Más detalles

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2015001800/RA012015000031 SERVEI: COMPRES Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs de

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

institut ramon llull barcelona 08008/ diagonal 373 / tel. (+34) / fax (+34) / /

institut ramon llull barcelona 08008/ diagonal 373 / tel. (+34) / fax (+34) / / RESOLUCIÓ PER LA QUAL ES RESOL LA INADMISSIÓ I EL DESISTIMENT DE LES SOL LICITUDS DE SUBVENCIÓ CORRESPONENTS A LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS, EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA, PER

Más detalles

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2016001560/RA012016001328 SERVEI: CONTRACTACIÓ Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs

Más detalles

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DOGC núm /10/2006

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DOGC núm /10/2006 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DOGC núm. 4748-26/10/2006 [Sumari Índex del sumari Diaris Oficials disponibles Inici] DEPARTAMENT DE SALUT DECRET 407/2006, de 24 d'octubre, de creació del

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica INSTRUCCIONS MATRÍCULA 2018-2019 Grau en Bioinformàtica PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i 2n curs del: 25-28 de juliol Alumnes de r curs: 6-12 de setembre

Más detalles

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS Programa DRAC 2017-2018 Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS ACCIONS 2017-2018 Per al curs 2017-2018, el programa DRAC s estructura en cinc accions: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. A continuació

Más detalles

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT CONSTEN DE DUES FASES: - FASE OBLIGATÒRIA - FASE VOLUNTARIA Nota d Admissió a la Universitat LA NOTA D ADMISSIÓ A LA TITULACIÓ VARIARÀ EN FUNCIÓ DE LA TITULACIÓ A LA

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010 MARC LEGAL REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre 2001 2003 2007 2006 2007 LOU (Ley Orgánica 6/2001, de Universidades) LUC (Llei 1/2003, d Universitats de Catalunya)

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

Codi bàsic de funció pública de Catalunya

Codi bàsic de funció pública de Catalunya Codi bàsic de funció pública de Catalunya Barcelona, 1999 _ Generalitat de Catalunya Departament de la Presidència Secretaria General d'administració i Funció Pública Escola d'administració Pública de

Más detalles

NORMATIVA DE PERMANÈNCIA PER ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER DE LA UNIVERSITAT JAUME I

NORMATIVA DE PERMANÈNCIA PER ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER DE LA UNIVERSITAT JAUME I NORMATIVA DE PERMANÈNCIA PER ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER DE LA UNIVERSITAT JAUME I (Aprovada pel Consell de Govern núm. 11, de 13 de maig de 2011, i pel Consell Social núm. 41,

Más detalles

Equivalències entre qualificacions estrangeres i les qualificacions previstes en el Reial Decret 1125/2003

Equivalències entre qualificacions estrangeres i les qualificacions previstes en el Reial Decret 1125/2003 Equivalències entre qualificacions estrangeres i les qualificacions previstes en el Reial Decret 1125/2003 L Acord de 25 d octubre de 2004, del Consejo de Coordinación Universitaria, pel que s estableixen

Más detalles

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant El dia 7 de juliol de 2014 es van convocar 465 ajuts de viatge, adreçats a estudiants de la Universitat de Barcelona que hagin estat seleccionats per a realitzar una estada en un altra Universitat, a qualsevol

Más detalles

CIRCULAR NUM.34 CONVENIS FILIALITAT CLUBS

CIRCULAR NUM.34 CONVENIS FILIALITAT CLUBS Temporada 2017-2018 CIRCULAR NUM.34 CONVENIS FILIALITAT CLUBS Us recordem a totes les entitats que en l actualitat tingueu subscrits convenis de filialitat que finalitzaran el proper 30.06.2018 i desitgeu

Más detalles

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2011

INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2011 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB DISCAPACITAT. ANY 2011 Barcelona, febrer 2012 ÍNDEX 1. Introducció 2 2. Recollida de dades 2 3. Anàlisi de les dades 2 3.1 Estudiants amb discapacitat de nou

Más detalles

endavant, els destinataris) així que s hagi acordat a la Comissió Mixta de seguiment i coordinació.

endavant, els destinataris) així que s hagi acordat a la Comissió Mixta de seguiment i coordinació. CONVENI DERIVAT DE L ACORD MARC DE COL LABORACIÓ ENTRE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I EL CONSORCI ADMINISTRACIÓ OBERTA DE CATALUNYA RELATIU AL REGISTRE PÚBLIC DE CONTRACTES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Más detalles

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014.

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014. Pla de Formació Lingüística i Didàctica per a l obtenció del Certificat de Capacitació per a l'ensenyament en Valencià, Certificat de Capacitació per a l Ensenyament en llengua estrangera i el Diploma

Más detalles

DEPARTAMENT DE LA VICEPRESIDÈNCIA

DEPARTAMENT DE LA VICEPRESIDÈNCIA 30182 DEPARTAMENT DE LA VICEPRESIDÈNCIA ORDRE VCP/233/2010, de 12 d abril, de modiicació de l Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s actualitzen els títols, diplomes i certiicats

Más detalles

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 4905 15.6.2007 20115 EDICTE de 28 de maig de 2007, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona referent al municipi de Vila-seca.

Más detalles

DESADSCRIPCIÓ DE L ESCOLA UNIVERSITÀRIA D ENGINYERIA TÈCNICA DE TEIXITS DE PUNT DE CANET DE MAR (EUETTPC)

DESADSCRIPCIÓ DE L ESCOLA UNIVERSITÀRIA D ENGINYERIA TÈCNICA DE TEIXITS DE PUNT DE CANET DE MAR (EUETTPC) DESADSCRIPCIÓ DE L ESCOLA UNIVERSITÀRIA D ENGINYERIA TÈCNICA DE TEIXITS DE PUNT DE CANET DE MAR (EUETTPC) Acord núm. 8/2007 del Consell de Govern pel qual s aprova la proposta de desadscripció de l Escola

Más detalles

Programació general anual

Programació general anual D) OBSERVACIONS NORMATIVES En aquest apartat es facilita el contingut de les referències normatives relacionades amb cada un dels sis punts en què s articula la PGA d acord amb l de l apartat B, així com

Más detalles

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010 MARC LEGAL REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre 2001 2003 2007 2006 2007 LOU (Ley Orgánica 6/2001, de Universidades) LUC (Llei 1/2003, d Universitats de Catalunya)

Más detalles

D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació i Règim Interior de l'oac, DECLARO: Primer cognom Segon cognom Nom

D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació i Règim Interior de l'oac, DECLARO: Primer cognom Segon cognom Nom Annex 1 Declaració d activitats del personal al servei de l'oficina Antifrau de Catalunya (OAC) Tipus de declaració inicial d actualització D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació

Más detalles

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247 ANUNCI D ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT DE PROTESIS DE GENOLL AMB DESTÍ A LA FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU Expedient OBE 15/247 1.- Entitat Adjudicadora

Más detalles

ACCÉS A LA UNIVERSITAT

ACCÉS A LA UNIVERSITAT ACCÉS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT PER ALS MÉS GRANS DE 25 ANYS REQUISITS Tenir 25 anys abans de l 1 d octubre de l any en què es fa l accés. (en cas de complir els 25 anys l 1 d octubre

Más detalles

Procediment d auditoria interna de Qualitat

Procediment d auditoria interna de Qualitat A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1. Elaboració del pla d auditories internes. E.2. Execució de les auditories. E.3. Informes d auditoria. E.4. Règim

Más detalles

Les parts acorden subscriure el present acord de col laboració, que es regeix pels següents PACTES

Les parts acorden subscriure el present acord de col laboració, que es regeix pels següents PACTES CONVENI DERIVAT DE L ACORD MARC DE COL LABORACIÓ ENTRE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I EL CONSORCI ADMINISTRACIÓ OBERTA DE CATALUNYA RESPECTE DELS SERVEIS DE PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA

Más detalles

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS 2013-2014 La prova d accés a la universitat s estructura en dues fases: Fase general (obligatòria) Fase específica (voluntària) Els exàmens de les PAU

Más detalles

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS L Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica

Más detalles

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA A L APROVACIÓ DEL PRESSUPOST GENERAL DE 2018.

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA A L APROVACIÓ DEL PRESSUPOST GENERAL DE 2018. INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA A L APROVACIÓ DEL PRESSUPOST GENERAL DE 2018. En virtut del que estableix l article 4 del Reial Decret 1174/1987, de 18 de setembre,

Más detalles

Informe del registre d'activitats de tractament

Informe del registre d'activitats de tractament Informe del registre d'activitats de tractament Índex SE001 Plataformes educatives SE002 Videovigilància SE003 Gestió econòmica, contractació i col laboradors Denominació de l'activitat de tractament SE001

Más detalles

Secció I. Disposicions generals ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Secció I. Disposicions generals ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS Sec. I. - Pàg. 11479 Secció I. Disposicions generals ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS 4422 Ordre del conseller d Educació, Cultura i Universitats, de

Más detalles

ANUNCIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

ANUNCIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA 1/5 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ANUNCIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA UNIVERSITATS CATALANES UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA RESOLUCIÓ 1450/2015, de 6 d'octubre, de modificació de

Más detalles

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils

Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils annex 2 al punt 6 Informe sobre els estudiants de nou accés amb discapacitat (any 2015) Comissió d accés i afers estudiantils Barcelona,18 de març de 2016 INFORME SOBRE ELS ESTUDIANTS DE NOU ACCÉS AMB

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

S informa favorablement sobre la proposta d Ordre i es considera que no hi ha impediment jurídic per a la seva tramitació.

S informa favorablement sobre la proposta d Ordre i es considera que no hi ha impediment jurídic per a la seva tramitació. INFORME JURÍDIC Assumpte: Projecte d Ordre VEH/XXXX/2017, de xx de xx de 2017, per la qual s'aproven els models 920, 940 i 950 d'autoliquidació de l'impost sobre les estades en establiments turístics 1-

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS Programa DRAC 2018-2019 Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS ACCIONS 2018-2019 Per al curs 2018-2019, el programa DRAC s estructura en cinc accions: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. A continuació

Más detalles

Nota informativa sobre el règim de tutela financera dels ens locals per a l exercici de 2014

Nota informativa sobre el règim de tutela financera dels ens locals per a l exercici de 2014 Nota informativa sobre el règim de tutela financera dels ens locals per a l exercici de 2014 1. Àmbit subjectiu Els procediments que es detallen en aquesta nota són d aplicació als ens locals i als ens

Más detalles

Informe del registre d'activitats de tractament

Informe del registre d'activitats de tractament Informe del registre d'activitats de tractament Índex CE001 Plataformes educatives CE002 Activitats extraescolars CE003 Borsa de treball CE004 Videovigilància CE005 Gestió econòmica, contractació i col

Más detalles

--2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

--2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents. 1/9 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DISPOSICIONS DEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ RESOLUCIÓ EMO/2882/2014, de 15 de desembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l Acord

Más detalles

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya.

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal Escola Superior de Música de Catalunya Sumari 1. Objectius 2. Responsables 3. Desenvolupament del procés 3.1 Disseny del sistema d avaluació del personal docent

Más detalles

RESOLUCIÓ AAR/881/2009, de 30 de març, per la qual s aproven els models de contractes de conreu i se n dóna publicitat.

RESOLUCIÓ AAR/881/2009, de 30 de març, per la qual s aproven els models de contractes de conreu i se n dóna publicitat. 29270 Diari Oicial de la Núm. 3 7.4.2009 RESOLUCIÓ AAR/881/2009, de 30 de març, per la qual s aproven els models de contractes de conreu i se n dóna publicitat. La disposició addicional 1 de la Llei 1/2008,

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

D'una banda, el senyor Salvador Álvarez Vega, com a director general de Relacions

D'una banda, el senyor Salvador Álvarez Vega, com a director general de Relacions CONVENI DE COLLABORACIO ENTRE EL DEPARTAMENT DE TREBALL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I LA UNIÓ GENERAL DE TREBALLADORS DE CATALUNYA, EN MATERIA DE TRAMITACIÓ TELEMÁTICA DELS EXPEDIENTS DE CONCILIACIÓ

Más detalles

AJUNTAMENT DE BALSARENY

AJUNTAMENT DE BALSARENY DIRECTRIUS APROVADES PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL, EN DATA 15 DE FEBRER DE 2018, QUE TENEN COM A FINALITAT PROMOURE LA INFORMACIÓ PÚBLICA I LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN L ELABORACIÓ I LA REVISIÓ DE PROJECTES

Más detalles

ABAST/ÀMBIT D APLICACIÓ

ABAST/ÀMBIT D APLICACIÓ Índex 1. PROPÒSIT... 3 2. ABAST/ÀMBIT D APLICACIÓ... 3 3. ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ/DIFUSIÓ... 3 4. DESCRIPCIÓ DEL CONTINGUT... 3 4.1. Propietat del procés... 3 4.2. Normatives acadèmiques... 3 4.3. Calendari

Más detalles

Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport. Secció de suport a entitats

Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport. Secció de suport a entitats Informació sobre la Rendició anual de comptes d entitats esportives davant del Consell Català de l Esport Secció de suport a entitats Juliol 2016 Índex sobre rendició anual de comptes davant del CCE 1-

Más detalles

BOUPV OFERTA DE EMPLEO PÚBLICO DEL PERSONAL DE AD- MINISTRACIÓN Y SERVICIOS PARA EL AÑO 2016

BOUPV OFERTA DE EMPLEO PÚBLICO DEL PERSONAL DE AD- MINISTRACIÓN Y SERVICIOS PARA EL AÑO 2016 p. 98 núm.00 08/206 - diciembre de 206 OFERTA D OCUPACIÓ PÚBLICA DEL PERSONAL D AD- MINISTRACIÓ I SERVEIS PER A L ANY 206 (Aprovada pel Consell de Govern en la sessió de 5 de desembre de 206) En la sessió

Más detalles

CONVENI DE PATROCINI ENTRE I L ASSOCIACIÓ CATALANA DE COMUNITATS DE REGANTS (ACATCOR)

CONVENI DE PATROCINI ENTRE I L ASSOCIACIÓ CATALANA DE COMUNITATS DE REGANTS (ACATCOR) CONVENI DE PATROCINI ENTRE I L ASSOCIACIÓ CATALANA DE COMUNITATS DE REGANTS (ACATCOR) A Tàrrega, el d de 201 REUNITS D una banda, el Sr., amb DNI, actuant en nom i representació de, amb NIF i seu social

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS EEES: LA NOVA ESTRUCTURA DE L EDUCACIÓ SUPERIOR. ELS NOUS GRAUS I POSTGRAUS

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS EEES: LA NOVA ESTRUCTURA DE L EDUCACIÓ SUPERIOR. ELS NOUS GRAUS I POSTGRAUS UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS EEES: LA NOVA ESTRUCTURA DE L EDUCACIÓ SUPERIOR. ELS NOUS GRAUS I POSTGRAUS Oficina de Convergència i Harmonització Europea SUMARI I. INTRODUCCIÓ: L ESPAI EUROPEU D EDUCACIÓ

Más detalles

L'adjudicació de places es farà en funció de la nota d'admissió. Nota d admissió= NMC + a*m1 + b*m2

L'adjudicació de places es farà en funció de la nota d'admissió. Nota d admissió= NMC + a*m1 + b*m2 Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament INS Cap Norfeu Carrer Ponent, s/n 17480 Roses Tel.972150567 Fax 972151322 http://www.iescapnorfeu.info Les persones que estiguin en possessió dels títols

Más detalles

Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior. del 25 al 31 de maig de 2017

Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior. del 25 al 31 de maig de 2017 Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior del 25 al 31 de maig de 2017 Documentació que cal presentar en tots els casos: - Original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport de l'alumne. Si es tracta

Más detalles

DISPOSICIONS DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA

DISPOSICIONS DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA 1/6 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DISPOSICIONS DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA RESOLUCIÓ PRE/487/2015, d'11 de març, per la qual es dóna publicitat a l'encàrrec de gestió entre el Departament

Más detalles

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA CAPÍTOL I Naturalesa i Règim Jurídic

Más detalles

València, 28 d octubre de 2016 REUNITS

València, 28 d octubre de 2016 REUNITS CONVENI DE COL LABORACIÓ ENTRE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA I LA UNIVERSITAT CEU CARDENAL HERRERA, EN L'ÀMBIT DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA, PEL QUAL S'ORDENEN LES PRÀCTIQUES CLÍNIQUES CURRICULARS OBLIGATÒRIES

Más detalles

REFORMA DE LA NEGOCIACIÓ COL LECTIVA

REFORMA DE LA NEGOCIACIÓ COL LECTIVA REFORMA DE LA NEGOCIACIÓ COL LECTIVA Llibertat sindical i negociació col lectiva Voluntat de les parts Iniciativa, contingut i resultat Àmbits funcional, temporal i personal Estructuració i articulació

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles