Des del 2012 i fins l actualitat, és la gerent de l Institut Municipal de Serveis Personals.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Des del 2012 i fins l actualitat, és la gerent de l Institut Municipal de Serveis Personals."

Transcripción

1 Anna Soler Morales, nascuda l any 1984 a Sant Feliu de Guíxols. Diplomada en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Girona i Llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona. També ha realitzat el postgrau d auditoria d accés al registre oficial d auditors de comptes. La seva trajectòria professional es centra inicialment en l àmbit empresarial, realitzant la revisió dels estats financers de societats públiques i privades i fent assessoria en matèria fiscal i comptable en una firma d auditoria. Des del 2012 i fins l actualitat, és la gerent de l Institut Municipal de Serveis Personals. En els darrers anys també ha estat presidenta de la Fundació Badalona Capaç per encàrrec de l equip de govern de la ciutat de Badalona i ha col laborat en diverses iniciatives d òrgans de participació de la ciutat, com és el consell escolar municipal, la taula d infància o la taula de salut mental. Agustin Martínez Palomino, nascut l any 1956 a Madrid. Llicenciat en Administració i Direcció d empreses i Ciències del Treball i Diplomat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya. També és Llicenciat en Sociologia per l Institut Catòlic de Ciències Socials. La seva trajectòria es centra bàsicament a l Administració local, on destaca l experiència laboral del 1975 al 1991 com a cap de comptabilitat del servei d obres públiques de la Diputació de Barcelona. Des del 1991 i fins a l actualitat treballa a l Institut Municipal de Serveis Personals de l Ajuntament de Badalona. Actualment és el cap de gestió econòmico financera de l IMSP. Noemí Vicente Velasco, nascuda l any 1976 a Barcelona. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. També ha realitzat un màster d especialització en Dret del Treball i de la Seguretat Social. La seva trajectòria professional es centra inicialment en l àmbit de l empresa privada, on destaca l experiència com a advocada laboralista dels despatxos professionals Mullerat i Cuatrecasas del 2003 al Des del 2010 i fins l actualitat treballa a l Institut Municipal de Serveis Personals de l Ajuntament de Badalona. Actualment és la cap de gestió jurídica de l IMSP. Núria Andreu i Cruellas, nascuda l any 1959 és Diplomada en Educació General Bàsica especialitat Educació Especial Disposa d'una àmplia formació com a mestra i a també formació específica per la millora de les funcions directives, en concret va realitzar el curs de formació per a directors novells del Departament d'ensenyament i al la Formació de directors de Centres Educatius d'esade Bussines School.

2 Amb més de 30 anys de trajectòria professional dins el mon educatiu especializat, ha fet de mestra i alhora ha desenvolupat tasques de responsabilitat (cap d'estudis, Consell Escolar, coordinadora pedagògica) Actualment és la directora de l Escola Llevant, des del 2007 Núria Cruz i Garriga, nascuda, el 1965, és Llicenciada en Ciències de l Educació per la Universitat de Barcelona. De 1987 fins 2014 ha fet de mestra en les diferents escoles d educació especial de Badalona, participant en escolaritat compartida del 2003 al 2005 i formant part del CREE des de el 2008 fins l actualitat. Durant aquest anys ha exercit càrrecs de responsabilitat dins les escoles: coordinadora de cicle, membre del consell escolar, cap d Estudis de l escola Nou Vent de Badalona. i Cap d Estudis de l Escola Marcel.lí Antich. L any 2012 va presentar el projecte d innovació pedagògica L Hort Ecològic Escolar: una eina educativa, i al 2011 el projecte El jardí de les papallones un espai d aprenentatge i intercanvi També ha realitzat docència, participant com a formadora en diferents cursos i al 2008 va redactar l article El compostador a l escola publicat al web dels Compostadors de Badalona. Actualment és la directora de l escola Can Barriga de Badalona, des del 2014 Judit Munner i Pineda, nascuda el 1962 a Barcelona, llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona. Durant la seva trajectòria professional ha participat en diferents formacions tant a nivell docent com per a desenvolupar la funció de la direcció i gestió de l escola, entre d altres ha realitat el Programa de formació inicial per l exercici de la funció directiva organitzat per la Generalitat de Catalunya i el curs de Formació de directors de centres educatius impartit per ESADE Des de l any 1984 ha exercit la docència a les escoles d educció especial de Badalona, Llevant, Can Barriga i Maregassa i actualment és directora de l escola d educació especial Maregassa, des de lany Francesca Suñol Angerri, nascuda el 1958, mestra, en l especialitat d educació especial. L any 2011 va fer el post grau Jo dirigeixo serveis socials organitzat pel departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya i impartit per la EUNCET. Va iniciar la seva trajectòria professional a l escola Llevant, primer com a auxiliar i un cop finalitzats els estudis universitaris, com a mestra.

3 Posteriorment va passar a l actual Centre Maregassa, on va ser membre de l equip directiu, com a cap d estudi i després com a directora, de l any 1995 fins el 2000, impulsant el canvi d escola a centre de formació professional. Al setembre de l any 2000 va començar fer de tècnic de gestió general en les residències de l IMSP. Actualment és la directora de la residència i centre de dia Can Bosch, des de l 1 d abril de 2009 i directora de la residència de Disminuïts Físics, des de l 1 de febrer de Francesc Valls i Folch, nascut l any 1951, a Vilasssar de Dalt. Llicenciat en pedagogia per la Universitat de Barcelona. Assessor pedagògic de l Institut Torremar de 1973 a Mestre d educació especial i formador de cursos del SEREM de 1976 a Director d Escola Especial de 1979 a 1990 (Ajuntament de Cornellà de Llobregat). Director de la Residència de Disminuïts Físics i del Centre Obert de l IMSP de Badalona de 1991 fins a Actualment és el director del Servei d Habitatge Josep Padrós (IMSP) i director del Programa d Escolaritat Compartida, des del (IMSP) i director de l Aula de Suport UEC (IMSP), des del 2001 Cristian Charles Lluellas, nascut el 1978 a Barcelona. Llicenciat en Psicologia i en possessió del Master de psicologia clínica i psicoteràpia de la Universitat Ramon Llull. També ha realitzat el postgrau en Psicopatologia clínica de la infància i l'adolescència i el Postgrau en Direcció de Serveis Social a l Euncet Business School. La seva trajectòria professional s emmarca dins de l atenció psicològica, inicialment a l àmbit infantojuvenil, a la branca de salut on va treballar al CSMIJ i posteriorment dins de Benestar Social, a l Equip d atenció a la infància i l adolescència. Des del 2009 és el Director de la Llar Residència Salut Mental Sant Roc. Jordi Marfà Vallverdú, nascut l any 1952, Licenciat en Medicina per la Universitat Autónoma de Barcelona, i realitza l especialitat en Psiquiatria a l Hospital de St Pau. Psicoanalista de l'institut de Psicoanàlisi de Barcelona (1998) La seva trajectòria professional es centra a la Clínica Mental de Sta Coloma de Gramenet on desenvolupa les funcions d adjunt de psiquiatre, director de Unitat de rehabilitació, Director Mèdic i director de Unitat d'hospitalització de Aguts (fins 1995). A partir del 1995 es nomena director del Centre de Salut Mental de Adults 2, de l IMSP.

4 Actualment és director dels dos centres de salut mental d adults de Badalona, CSMA 1 i CSMA2. Rafael Clusa López, nascut l any 1951, llicenciat en medicina i cirurgia l any 1977 i especialista en psquiatria des de l any La seva trajectòria professional es centra dins l àmbit de la Salut mental, destacant la seva experiència com a Psiquiatre al Centre Salut Mental de Martorell i posteriorment com a Metge adjunt a l antiga Clínica Mental de Santa Coloma (Diputació de Barcelona) actualment CAEMIL. Durant aquests anys va exercir les seves funcions dins la unitat d aguts i posteriorment com a Cap de Departament d Activitats Rehabilitadores i Director del Centre de Dia. Addicionalment també ha estat psiquiatre assessor del Centre Ocupacional Bellaire (Bellaterra) adreçat a pacients autistes adults. Actualment és el director del Centre de Dia Betula de Badalona de l IMSP i psiquiatre al CSMA-2 del mateix Institut, des del Imma Font Micola, nascuda l any 1956 a les Franqueses del Vallès. Llicenciada en psicologia per la universitat de Barcelona. Educadora especialitzada ICE autònoma. Postgrau en gestió clínica per la UOC. La seva trajectòria professional es situa inicialment en el camp de l educació especial. En aquesta etapa ocupa diversos llocs de treball dins l Institut Municipal de Serveis Personals. Els últims 8 anys d aquesta etapa, assumeix la direcció de l escola Llevant i el lideratge de l equip de psicòlegs. A partir del 2001, exerceix la direcció del CSMIJ Joan Obiols, canviant l àmbit de l educació per el de la Salut Mental. Actualment és la directora dels dos CSMIJ s de l IMSP: CSMIJ Joan Obiols i CSMIJ Creu Verda. Inma Rivas Puy, nascuda el Cursa els estudis de Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona i fa l especialitat en Medicina Interna a l hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Doctora per la Universitat Autònoma de Barcelona, Tesi doctoral: "Conseqüències mèdiques de la drogoaddicció. Màster en drogodependències per l Universitat de Barcelona. La trajectòria professional es situa a l àmbit de les addiccions i comença l any 2001 al Programa d Atenció Domiciliaria a malalts de la Sida Toxicòmans de Creu Roja Barcelona i a partir del 2006 exerceix de metgessa al Centre de tractament de les drogodependències CAS DELTA de l Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona, on actualment és la directora del servei. Al llarg de tot aquest temps ha Col laborat amb la Red de Transtornos Adictivos (RTA)

5 Jordi Giralt Torrent, nascut l any La seva trajectòria professional es situa dins el camp dels serveis socials. Inicialment com a educador del Centre de menors i posteriorment assumint la direcció d un centre d acollida infantil gestionat per l IMSP. Actualment és el Director de l equip d atenció a la infància i l adolescència (EAIA) de l Institut Municipal de Serveis Personals.

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011 CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO Granollers, gener 2011 DADES PERSONALS Carles Ribell i Toledano 47 anys. Nascut a Granollers ( Vallès Oriental ), el dia 25 de febrer de 1969. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Más detalles

PERFIL I TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL COMITÈ DE DIRECCIÓ

PERFIL I TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL COMITÈ DE DIRECCIÓ GERENT Dr. Josep Lluís Ibáñez Pardos 1990-1995 Director del Subsector Sanitari de l Alt Penedès. ICS. 1995-1997 Director d Atenció Primària Alt Penedès Garraf. ICS. 1997-2002 Director d Atenció Primària

Más detalles

Equip educatiu de l EBM el Marfull Judit Bruno. Maria Sanromà. Lluïsa Vela

Equip educatiu de l EBM el Marfull Judit Bruno. Maria Sanromà. Lluïsa Vela Equip educatiu de l EBM el Marfull 2017-18 Judit Bruno Sóc Mestra en educació infantil des del 2014 i Tècnica en Educació Infantil des de l any 2004 encara que fa 16 anys que treballo dins del món educatiu

Más detalles

JOAQUIM CALATAYUD I CASALS

JOAQUIM CALATAYUD I CASALS JOAQUIM CALATAYUD I CASALS PRESIDENT del Consell Comarcal del Baix Camp Contacte: presidencia@baixcamp.cat Nascut el 1967 a les Borges del Camp. Formació: tècnic comptable. Joaquim Calatayud i Casals compta

Más detalles

Relació Govern Municipal d Alcoi

Relació Govern Municipal d Alcoi Relació Govern Municipal d Alcoi Nom Responsabilitat Formació i experiencia Retribució anual bruta Nascut a Alcoi el 22 de gener de 1976, casat amb dos fills. Diplomat en Ciències empresarials i Llicenciat

Más detalles

IES Agustí Serra i Fontanet

IES Agustí Serra i Fontanet IES Agustí Serra i Fontanet C/ Vallmanyà, 13-15 08207 SABADELL Tel.: 93.723.03.12 www.xtec.cat/iesagustiserra www.xtec.cat/iesagustiserra 1 On és L Agustí Serra? RENFE: Sabadell Nord IES Agustí Serra i

Más detalles

DOCTOR CARLES VALLBONA. Ins Carles Vallbona

DOCTOR CARLES VALLBONA. Ins Carles Vallbona DOCTOR CARLES VALLBONA Ins Carles Vallbona El doctor Carles Vallbona i Calbó va néixer al carrer Joan Prim número 10 de Granollers el 29 de juny de 1927. 1927 El seu pare era procurador dels tribunals

Más detalles

Acords Govern Aco rds de Govern

Acords Govern Aco rds de Govern Acords de Govern Acords de Govern 2 de juny de 2018 Nomenaments DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA Meritxell Masó i Carbó, secretària general del Departament de la Presidència Nascuda a Girona el 18 d agost

Más detalles

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL CURRICULUM resumit Francesc López EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL - Incorporació a la plantilla en règim de contractat laboral indefinit com a mestre a l escola Costa i Llobera des de l any 1977 fins el 1986.

Más detalles

CURRICULUM VITAE. Oberta de Catalunya (UOC-2012) Catalunya (UOC-2008) de Formación Continua -2011) Continua -2011)

CURRICULUM VITAE. Oberta de Catalunya (UOC-2012) Catalunya (UOC-2008) de Formación Continua -2011) Continua -2011) CURRICULUM VITAE DADES PERSONALS NOM : GIMÉNEZ GONZÁLEZ, Quima FORMACIÓ : Llicenciada en Administració i Direcció d empreses per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC-2012) Diplomada en Ciències Empresarials

Más detalles

BREU CV D ALGUNS NOMENAMENTS DEL NOU GOVERN DE LA GENERALITAT FINS EL

BREU CV D ALGUNS NOMENAMENTS DEL NOU GOVERN DE LA GENERALITAT FINS EL BREU CV D ALGUNS NOMENAMENTS DEL NOU GOVERN DE LA GENERALITAT FINS EL 4.01.2011 DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA Jordi Baiget i Cantons, director general de Coordinació Interdepartamental Nascut a Balaguer

Más detalles

CANDIDATURA PSC TARRAGONA

CANDIDATURA PSC TARRAGONA CANDIDATURA PSC TARRAGONA 1.- JOSEP FÈLIX BALLESTEROS Nascut el 1959. Psicopedagog de professió és membre també de diverses associacions i entitats socials i culturals de Tarragona. Alcalde Tarragona des

Más detalles

Estudis: Enginyer Tècnic Industrial Tècnic Superior en PRL. Professió: Enginyer Tècnic Industrial

Estudis: Enginyer Tècnic Industrial Tècnic Superior en PRL. Professió: Enginyer Tècnic Industrial Estudis: Enginyer Tècnic Industrial Tècnic Superior en PRL Professió: Enginyer Tècnic Industrial Trajectòria política: 2011-2015Regidor de l Ajuntament de Bescanó 2015-act Alcalde de l Ajuntament de Bescanó

Más detalles

Acreditació de perfils professionals

Acreditació de perfils professionals Acreditació de perfils professionals REQUISITS LLOCS ESPECÍFICS AMB PERFIL PROFESSIONAL edubcn.cat 1 A) PERFIL LINGÜÍSTIC A més de l especialitat del lloc, han d acreditar el perfil professional mitjançant

Más detalles

Govern de la Generalitat de Catalunya

Govern de la Generalitat de Catalunya Govern de la Generalitat de Catalunya XI Legislatura Joaquim Nin i Borredà Secretari general del Departament de la Presidència Nascut a Albinyana (Baix Penedès) l any 1964. Diplomat en Relacions Laborals

Más detalles

MONTSERRAT COMELLAS i OLIVA

MONTSERRAT COMELLAS i OLIVA MONTSERRAT COMELLAS i OLIVA ACTIVITAT PROFESSIONAL ACTUAL A L EUIT ACTIVITAT DOCENT FORMACIÓ EN EL GRAU DE TERAPIA OCUPACIONAL Gestió i Administració FORMACIÓ EN EL GRAU D'INFERMERIA Gestió i qualitat

Más detalles

Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials

Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials Les Accions de Formació que es recullen en aquest document s han elaborat a partir de: *Estudi de necessitats

Más detalles

CURRICULUM VITAE Amparo Mateu Cerdà. Curriculum Vitae. Amparo Mateu Cerdà

CURRICULUM VITAE Amparo Mateu Cerdà. Curriculum Vitae. Amparo Mateu Cerdà Curriculum Vitae 1 Nom i cognoms DNI Telèfon 20416477K 627447963 E-mail amparo.mateu97gmail.com Plaça Tècnica d Administració General (Grup de Titulació A1) Lloc de Treball Directora de l OAM Universitat

Más detalles

1/6. Dades del/de la sol licitant. Centres que se sol liciten (podeu escriure fins a tres centres)

1/6. Dades del/de la sol licitant. Centres que se sol liciten (podeu escriure fins a tres centres) Full de mèrits. Concurs de mèrits per seleccionar directors de centres docents de titularitat de l Ajuntament de Barcelona gestionats pel Consorci d Educació. Convocatòria 2017 Dades del/de la sol licitant

Más detalles

ANTONI FERNÁNDEZ PÉREZ

ANTONI FERNÁNDEZ PÉREZ ANTONI FERNÁNDEZ PÉREZ C.V DADES PERSONALS Nom: Antoni Fernández Pérez Data i lloc de naixement: nascut el 26 d'agost de 1956 a Premià de Mar (Barcelona) Adreça: C/ Ribes, 5-7. 1r 1a. 08013 Barcelona Telèfon:

Más detalles

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA 1. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL La màxima puntuació serà de 60 punts 1.1. Per cada mes de servei prestat en el

Más detalles

MusicoteràpiaBCN- Carrer Martínez de la Rosa 15 Local Barcelona

MusicoteràpiaBCN- Carrer Martínez de la Rosa 15 Local Barcelona Programa del curs Musicoteràpia i Salut mental Curs Musicoteràpia i salut mental hivern 9h de formació els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2016 de 17.30 a 20.30h Preu: 150 Els cursos de Musicoteràpia i

Más detalles

A cords de Gov Acor e ds rn de Govern

A cords de Gov Acor e ds rn de Govern Acords de Govern Acords de Govern 29 de desembre de 2010 El president compareixerà al Parlament per donar compte de la nova estructura del Govern El president de la Generalitat, Artur Mas, ha informat

Más detalles

Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona

Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona Introducció La Diputació de Barcelona (DIBA) ha apostat per implantar un nou model de gestió dels seus recursos

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS)

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS) CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS) PROJECTE: Estudi de l impacte en salut de l entorn ambiental de la ciutat de Barcelona. Presentació de sol licituds: des del dia

Más detalles

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ

PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ PROTOCOL PER AL MANEIG DEL TRASTORN PER DÈFICIT D ATENCIÓ AMB HIPERACTIVITAT (TDAH) INFANTO JUVENIL EN EL SISTEMA SANITARI CATALÀ Barcelona, 6 de Maig del 2015 Què és el TDAH? Característiques Trastorns

Más detalles

CALENDARI CONFERÈNCIES I REUNIONS Curs 2017/18

CALENDARI CONFERÈNCIES I REUNIONS Curs 2017/18 CALENDARI CONFERÈNCIES I REUNIONS Curs 2017/18 Reunió de pares Educació infan+l P3, P4 i P5 CONFERÈNCIA I per aprendre..., la ment es va posar a jugar Ponent: Imma Marín Dia 18 d octubre de 2017 Hora 17:30h

Más detalles

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G _Aca_ca

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G _Aca_ca Curriculum Vitae Dades personals Nom Vicent Nacionalitat Espanyola Cognoms Fonollosa Pla Formació acadèmica (Titulació, any i institució) Licenciat en Medicina, 1975, UAB Doctor en Medicina, 1985, UAB

Más detalles

MusicoteràpiaBCN- Carrer Martínez de la Rosa 15 Local Barcelona

MusicoteràpiaBCN- Carrer Martínez de la Rosa 15 Local Barcelona Programa del curs Musicoteràpia i Salut mental Curs Musicoteràpia i salut mental estiu 20h de formació els 5 dilluns de juliol ( 3, 10,17,24 i 31) del 2017 de 11 a 13h i de 14.30 a 16.30h Preu: 332. Els

Más detalles

TAULES SALARIALS 2009

TAULES SALARIALS 2009 S han signat les taules salarials per a l any 2009 del sector de l ensenyament privat de Catalunya. Pagament Delegat possiblement pagarà els endarreiments en la nòmina del mes de maig de 2009. Les taules

Más detalles

Per una nova escola pública: el projecte educatiu en el centre del sistema

Per una nova escola pública: el projecte educatiu en el centre del sistema Per una nova escola pública: el projecte educatiu en el centre del sistema Decret pel qual es regulen els procediments per definir el perfil i la provisió dels llocs de treball docents Barcelona, 25 de

Más detalles

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat :

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat : Declaració d incompatibilitats i activitats que proporcionen o poden proporcionar ingresos econòmics dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal MEMBRES ELECTES: Nom i cognoms: JOSEP

Más detalles

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya.

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal Escola Superior de Música de Catalunya Sumari 1. Objectius 2. Responsables 3. Desenvolupament del procés 3.1 Disseny del sistema d avaluació del personal docent

Más detalles

Descripció dels projectes. 1. Projecte: LGBTI

Descripció dels projectes. 1. Projecte: LGBTI Centres docents que han participat durant el curs 2017-2018 en els diversos projectes concordants amb els objectius del Programa Talent creatiu i empresa Descripció dels projectes 1. Projecte: LGBTI Descripció:

Más detalles

Grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC)

Grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) Grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) Jordi Serra Isern Nascut a Badalona el 9 de juliol de 1955. Està casat i és pare de dos fills. Va fer els estudis de primària i batxiller a

Más detalles

Dispositius d atenció a les addiccions Santa Coloma de Gramenet

Dispositius d atenció a les addiccions Santa Coloma de Gramenet Dispositius d atenció a les addiccions Santa Coloma de Gramenet Serveis propis d atenció a addiccions. CAS DELTA Centre d atenció i seguiment. BIM (Autobús Intermucipal de Metadona) Unitat mòbil de dispensació

Más detalles

màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007

màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007 campusicab màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007 Currículums Especialistes en Dret i amb experiència pràctica, el millor valor. El campus del Col legi d Advocats de Barcelona selecciona

Más detalles

TAULES SALARIALS 2009 CENTRES REGLATS AMB ALGUN NIVELL CONCERTAT O SUBVENCIONAT

TAULES SALARIALS 2009 CENTRES REGLATS AMB ALGUN NIVELL CONCERTAT O SUBVENCIONAT Aquestes taules estan confenccionades per 14 pagues. Secció A GRUP 1 Pre-escolar (E.Infantil Integrat 1r. Cicle) Director 1569,70 28,85 Sots-Director 1569,70 28,85 Director pedagògic 1569,70 28,85 Pedagog

Más detalles

MID PROGRAMA EN MENTORATGE I IDENTITAT DOCENT. V Jornada d Intercanvi de Bones Pràctiques del Professorat de la UVic-UCC (JIBP)

MID PROGRAMA EN MENTORATGE I IDENTITAT DOCENT.   V Jornada d Intercanvi de Bones Pràctiques del Professorat de la UVic-UCC (JIBP) V Jornada d Intercanvi de Bones Pràctiques del Professorat de la UVic-UCC (JIBP) Dijous 25 de juny de 2015 PROGRAMA EN MENTORATGE I IDENTITAT DOCENT Avançant en la construcció del perfil profesional del

Más detalles

Accions específiques pels Metges joves

Accions específiques pels Metges joves Accions específiques pels Metges joves Estudiants CoMB Unitat de Participació Secció MIR Secció MIR Actes i Jornades Participació anual en les Jornades d Estudiants Clínic i Estudiants Bellvitge amb alguna

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS)

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS) CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SESIS) PROJECTE: Avaluació dels efectes en les lesions de trànsit de les polítiques de mobilitat. Presentació de sol licituds: des del dia

Más detalles

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015

Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn. 9 d octubre de 2015 Treball i aprenentatge en xarxa Escola, Família i Entorn 9 d octubre de 2015 XARXA EDUCATIVA La Societat és xarxa... i això afecta a totes les organitzacions M. Castells Escola, Família i Entorn Beneficis

Más detalles

Full Informatiu núm.13: del 28 d agost al 3 de setembre

Full Informatiu núm.13: del 28 d agost al 3 de setembre POCS 217 Introducció L any 24 el Departament de Salut i el CatSalut van posar en marxa per primera vegada un pla d actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS) en el qual

Más detalles

Didàctica de l Educació Infantil. Programació d aula PROGRAMACIÓ D AULA

Didàctica de l Educació Infantil. Programació d aula PROGRAMACIÓ D AULA Programació d aula Didàctica de l Educació Infantil PROGRAMACIÓ D AULA 1 Programació d aula L educador infantil OBJECTIUS Identificar les competències de l educador. Determinar les atribucions adscrites

Más detalles

La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent

La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent Centre educatiu Empresa aprenent FP dual Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Què és l FP en alternança

Más detalles

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 NOTA INFORMATIVA REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 Auxiliar de gerontologia Els professionals que estan treballant actualment o s incorporin abans del 31 de

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Informe de gestió 2014

Informe de gestió 2014 Informe de gestió 2014 Les cooperatives de la Sectorial 112 cooperatives d iniciativa social 7.081 persones entre sòcies i treballadores Més de 151 milions d euros de facturació anual conjunta Evolució

Más detalles

MusicoteràpiaBCN- Carrer Martínez de la Rosa 15 Local Barcelona

MusicoteràpiaBCN- Carrer Martínez de la Rosa 15 Local Barcelona Programa del curs Musicoteràpia i Salut mental Es tracta d un Curs teòric-pràctic sobre el tractament amb musicoteràpia de diversos trastorns en salut mental, amb una perspectiva psicològica des del model

Más detalles

SANT PAU RECINTE MODERNISTA. Activitats per a escoles i instituts

SANT PAU RECINTE MODERNISTA. Activitats per a escoles i instituts SANT PAU RECINTE MODERNISTA Activitats per a escoles i instituts SANT PAU RECINTE MODERNISTA SERVEI EDUCATIU ACTIVITATS PER A ESCOLES I INSTITUTS CURS 2016-2017 1 1. COMPROMÍS AMB LA DIFUSIÓ D UN PATRIMONI

Más detalles

FREIXA. CRISTINA Persones & Desenvolupament

FREIXA. CRISTINA Persones & Desenvolupament FREIXA CRISTINA Persones & Desenvolupament Perfil professional Psicòloga / Consultora / Formadora / Coach Col legiada número 15.988 Especialitzada en el Desenvolupament Competencial i d Habilitats en l

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Model català d atenció integrada social i sanitària

Model català d atenció integrada social i sanitària Model català d atenció integrada social i sanitària Albert Ledesma Castelltort Director del Pla interdepartamental d atenció i interacció social i sanitària Barcelona, juliol 2014 Pla interdepartamental

Más detalles

Cures Pal liatives Pediàtriques: Un dret dels infants. Un deure de tots.

Cures Pal liatives Pediàtriques: Un dret dels infants. Un deure de tots. Cures Pal liatives Pediàtriques: Un dret dels infants. Un deure de tots. Dilluns 10 d octubre de 2016 Recinte Modernista de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau CURES PAL LIATIVES PEDIÀTRIQUES Un dret

Más detalles

JOAN ROSSELLÓ VILLALONGA SÍNDIC MAJOR DE LA SINDICATURA DE COMPTES DE LES ILLES BALEARS Breu currículum

JOAN ROSSELLÓ VILLALONGA SÍNDIC MAJOR DE LA SINDICATURA DE COMPTES DE LES ILLES BALEARS Breu currículum JOAN ROSSELLÓ VILLALONGA SÍNDIC MAJOR Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (Universitat de Barcelona, 1993) MScience, especialitat Economia Internacional (Universitat Pompeu Fabra, 1995) PhD

Más detalles

Pla de Recursos Humans per al mandat d abril de 2016

Pla de Recursos Humans per al mandat d abril de 2016 Pla de Recursos Humans per al mandat 2015-2019 22 d abril de 2016 Pla de Recursos Humans per al mandat 2015-2019 El primer pas d una política de Recursos Humans orientada a modernitzar la plantilla municipal,

Más detalles

Naixcuda el 6 de març de l966 a Oliva ( València) resident a València des de l984

Naixcuda el 6 de març de l966 a Oliva ( València) resident a València des de l984 CURRICULUM VITAE Mercè Martínez i Llopis Naixcuda el 6 de març de l966 a Oliva ( València) resident a València des de l984 FORMACIÓ ACADÈMICA Assistent Social. Escola Diocesana de Treball Social València.

Más detalles

--2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

--2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents. 1/9 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DISPOSICIONS DEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ RESOLUCIÓ EMO/2882/2014, de 15 de desembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l Acord

Más detalles

CODI: MATÈRIA: Organització de l'espai Escolar, Materials i Habilitats Docents II

CODI: MATÈRIA: Organització de l'espai Escolar, Materials i Habilitats Docents II UNIVERSITAT DE LLEIDA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ TITULACIÓ: Grau en Educació Infantil CODI: 100710 MATÈRIA: Organització de l'espai Escolar, Materials i Habilitats Docents II MÒDUL: V. Organització

Más detalles

Perspectiva de Salut Mental Infantil i Juvenil

Perspectiva de Salut Mental Infantil i Juvenil Jornada de treball de Comitès Operatius Salut Mental i Addiccions a Barcelona Ciutat Perspectiva de Salut Mental Infantil i Juvenil Josefina Castro Fornieles Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil

Más detalles

La medicina de guerra

La medicina de guerra La medicina de guerra Presentació La medicina de guerra s especialitzà en tècniques mèdiques iniciades, en part, a partir d experiències anteriors. La conjuntura bèl lica va fer que cirurgians i metges

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI)

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI) CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI) PROJECTE: Participar en el treball de camp i en l'anàlisi de dades de l'avaluació qualitativa d'una intervenció per a la reducció

Más detalles

Família i Escola Junts X l educació

Família i Escola Junts X l educació Presentació del web Família i Escola Junts X l educació Amb la col laboració del Departament de Benestar Social i Família i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya 15 de setembre de 2011

Más detalles

Informe del registre d'activitats de tractament

Informe del registre d'activitats de tractament Informe del registre d'activitats de tractament Índex SE001 Plataformes educatives SE002 Videovigilància SE003 Gestió econòmica, contractació i col laboradors Denominació de l'activitat de tractament SE001

Más detalles

màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007

màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007 campusicab màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007 Currículums Especialistes en Dret i amb experiència pràctica, el millor valor. El campus del Col legi d Advocats de Barcelona selecciona

Más detalles

LUSIONISME COM A MITJÀ DE COMUNICACIÓ

LUSIONISME COM A MITJÀ DE COMUNICACIÓ dissabte 12 de juny, Barcelona de 9 a 20 hores curs intensiu de IL LUSIONISME per Francesc Andreu Sabadell (Màgic Andreu) foto: T. Hosp. L Acadèmia Sala 1 Carrer Major de Can Caralleu, 1-7 08017 Barcelona

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA LA FUNDACIÓ MATEU ORFILA D INVESTIGACIÓ EN SALUT DE LES ILLES BALEARS CONVOCA: 2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA Bases específiques del procés de selecció: Procediment de la selecció:

Más detalles

Empresa i iniciativa emprenedora

Empresa i iniciativa emprenedora Transversal Empresa i iniciativa emprenedora CFGX.TRAN.EIE/0.12 CFGS - Cicle formatiu grau superior CFGM - Cicle formatiu grau mitjà Aquesta col lecció ha estat dissenyada i coordinada des de l Institut

Más detalles

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix ESCOLA COLLBAIX DE SANT JOAN DE VILATORRADA Projecte educatiu del CEIP Collbaix: Escola integrada a la comunitat educativa de Sant Joan de Vilatorrada. Escola

Más detalles

Observatori socioeconòmic

Observatori socioeconòmic ce bservatori socioeconòmic CERDANYLA DEL VALLÈS MAIG 2016 BSERVATRI SCIECNÒMIC DE CERDANYLA DEL VALLÈS INDICADRS SCIECNÒMICS, CERDANYLA A través d aquest informe, podrem consultar mensualment els indicadors

Más detalles

Informe tècnic de la Unitat de Salut Mental Infantojuvenil

Informe tècnic de la Unitat de Salut Mental Infantojuvenil Informe tècnic de la Unitat de Salut Mental Infantojuvenil Oriol Lafau Coordinador de la Unitat de Salut Mental Infantojuvenil de l ib-salut d Atenció Primària Educació i Cultura (2008-2009), 20: 109-115

Más detalles

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 El Departament de Treball Afers Socials i famílies, promou la xarxa d ateneus cooperatius concebuts com

Más detalles

INFORME DE LA VAL D ARAN 2013

INFORME DE LA VAL D ARAN 2013 INFORME DE LA VAL D ARAN 2013 PROÒM - INFORME D ARAN 2013 1 ÍNDEX I. CONSIDERACIONS GENERALS... 3 II. LES ACTUACIONS DEL SÍNDIC A L ARAN EN DADES... 5 2.1. Queixes i actuacions d ofici tramitades amb

Más detalles

Salut i Paisatge Urbà Cati Chamorro Servei de Salut Pública Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum.

Salut i Paisatge Urbà Cati Chamorro Servei de Salut Pública Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum. Salut i Paisatge Urbà Cati Chamorro Servei de Salut Pública Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum chamorromc@diba.cat PAISATGE I SALUT ELS DETERMINANTS DE LA SALUT ELS DETERMINANTS DE LA SALUT

Más detalles

Pressupostos de Justícia per al 2015

Pressupostos de Justícia per al 2015 Pressupostos de Justícia per al 2015 Pressupost consolidat. Comparativa 2014-2015 Pressupostos consignats al Departament de Justícia 880 M 859,3M 850 M 820 M 790 M ICS CTTI 832,9M 33,2 M Diferència + 59,6M

Más detalles

PLA DE VOLUNTARIAT DE L ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA

PLA DE VOLUNTARIAT DE L ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA PLA DE VOLUNTARIAT DE L ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA 2017-2018 Barcelona Gener 2017 ÍNDEX 1- Introducció. 2- Voluntaris/es propis de l Associació Salut i Família. 3- Voluntaris/es vinculats a la Xarxa de

Más detalles

PROPOSTA FORMATIVA Sector Generalitat - FSP-UGT de Catalunya

PROPOSTA FORMATIVA Sector Generalitat - FSP-UGT de Catalunya PROPOSTA FORMATIVA Sector Generalitat - FSP-UGT de Catalunya PROPOSTA FORMATIVA CURS DE REDUCCIÓ DE L ESTRÈS BASAT EN MINDFULNESS PER A PROFESSIONALS EN CONTACTE AMB COL LECTIUS DE RISC 1 CONTRACTACIÓ

Más detalles

FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)

FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL) Màster universitari en formació del professorat d educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d idiomes. ESPECIALITATS D ORIENTACIÓ EDUCATIVA (OE) FORMACIÓ I ORIENTACIÓ

Más detalles

màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007

màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007 campusicab màsters d especialització jurídica 4a edició 2006/2007 Currículums Especialistes en Dret i amb experiència pràctica, el millor valor. El campus del Col legi d Advocats de Barcelona selecciona

Más detalles

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA CIUTAT DE LLEIDA 3r. Plenari 22 de març de 2010 Generalitat de Catalunya Departament d'acció Social i Ciutadania Procésde disseny del Pla DIAGNOSI procés Aprovació

Más detalles

Observatori de Govern Local

Observatori de Govern Local El món local, un univers complex Durant els 40 anys des de la restabliment dels ajuntaments democràtics, les institucions locals s han anat configurant com un element clau del nostre sistema polític. En

Más detalles

250 CENTRES MÉS SOL LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2018

250 CENTRES MÉS SOL LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2018 250 CENTRES MÉS SOL LICITATS EN PRIMERA PREFERÈNCIA 2018 Ordre Centre d'estudi Universitat Població Medicina (Campus 1 Clínic) Barcelona 1.299 12,824 172 2 Barcelona 934 7,472 880 3 Psicologia Barcelona

Más detalles

Tesis doctoral: DISCAPACIDAD Y ACCIÓN POSITIVA: INCENTIVACIÓN DE LA CONTRATACIÓN LABORAL Y CUOTAS DE RESERVA DE EMPLEO

Tesis doctoral: DISCAPACIDAD Y ACCIÓN POSITIVA: INCENTIVACIÓN DE LA CONTRATACIÓN LABORAL Y CUOTAS DE RESERVA DE EMPLEO CURRICULUM VITAE ABREVIADO JORGE PÉREZ PÉREZ (17209425C) TITULACIÓN: Licenciado en Derecho Universidad de Zaragoza Máster en Seguridad y Prevención Universidad Autónoma de Barcelona Doctor en Derecho Universidad

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

TRASTORNS DE LA CONDUCTA: PREVENCIÓ I INTERVENCIÓ

TRASTORNS DE LA CONDUCTA: PREVENCIÓ I INTERVENCIÓ ... TRASTORNS DE LA CONDUCTA: PREVENCIÓ I INTERVENCIÓ FORMACIÓ CONTINUADA 2018 Pàgina 1 1. JUSTIFICACIÓ Actualment es detecta un augment de trastorns de conducta en infants i d adolescents. És una problemàtica

Más detalles

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya En aquest tema aprendràs que : A el sector terciari és el que dóna feina a més gent. En el sector terciari hi trobem les activitats que ofereixen un servei a la societat, per aixó s anomena sector de serveis.

Más detalles

Cicles formatius Vicens Vives 1

Cicles formatius Vicens Vives 1 Cicles formatius 2018-2019 1 2018-2019 Cicles formatius Administració i gestió presenta la nova oferta educativa per a cicles formatius, basada en les línies metodològiques següents: Continguts accessibles

Más detalles

PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A FUNCIONS I ÀMBITS D INTERVENCIÓ PROFESSIONAL COL LEGI DE PEDAGOGS DE CATALUNYA

PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A FUNCIONS I ÀMBITS D INTERVENCIÓ PROFESSIONAL COL LEGI DE PEDAGOGS DE CATALUNYA PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A I ÀMBITS D INTERVENCIÓ PROFESSIONAL PEDAGOG/A DE DESENVOLUPAMENT ORGANITZATIVA ANALÍTICA Educació, instrucció i formació global i específica socioeducatiu global i específic

Más detalles

Diplomatura de Relacions Laborals

Diplomatura de Relacions Laborals Informació general Centre docent Facultat de Dret Proposta docent Proporcionar una formació adequada en les bases teòriques i en les tècniques de l'organització del treball i de la gestió de personal,

Más detalles

Trobada del CIB 25 de gener de Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació

Trobada del CIB 25 de gener de Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació Trobada del CIB 25 de gener de 2017 Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació escoles i centres socioeducatius curs 2016-17: Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Can Barriga,

Más detalles

Full Informatiu núm. 8: del 24 al 30 de juliol

Full Informatiu núm. 8: del 24 al 30 de juliol POCS 217 Full Informatiu núm. 8: del 24 al 3 de juliol Introducció L any 24 el Departament de Salut i el CatSalut van posar en marxa per primera vegada un pla d actuació per prevenir els efectes de les

Más detalles

Interpretació de l'actualitat jurídica en l'àmbit educatiu (Període del 7/03 al 13/06 de 2013)

Interpretació de l'actualitat jurídica en l'àmbit educatiu (Període del 7/03 al 13/06 de 2013) Normativa apareguda des de la darrera sessió del dia 7 de març de 2013 amb rellevància, directa o indirecta, per a l educació i el món local, resumida per a la sessió del dia 13 de juny de 2013 Interpretació

Más detalles