ACTUALITAT WEB. Històric Notícies 2011

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "ACTUALITAT WEB. Històric Notícies 2011"

Transcripción

1 ACTUALITAT WEB Històric Notícies 2011 Participació en les II Jornades Joves i Empresa 21 i 22 novembre de novembre 2011 El President del nostre Col legi participa en les II Jornades Joves i Empresa 2011 El dia 21 de novembre, el President del Col legi, Excm. Sr. Francesc Blasco Martorell, va participar en la Taula rodona Capacitats i actituds al lloc de treball. Aquesta taula rodona, celebrada en el marc de les II Jornades Joves i Empresa, van tenir lloc els dies 21 i 22 de novembre a l Institut Jaume Huguet de Valls.

2 Recepció al Consejo General de Graduados Sociales de España al Palau de la Moncloa 25 d octubre 2011 El President del Govern rep al Consejo General de Graduados Sociales El dia 25 d octubre, el President del Govern d Espanya va rebre al Ple del Consejo General de Graduados Sociales de España al Palau de la Moncloa. En el discurs pronunciat pel President del Govern, Sr. José Luis Rodríguez Zapatero, va destacar el paper crucial que exerceixen els Graduats Socials per a l adequada aplicació de la normativa vigent, una garantia que és necessària i imprescindible per al correcte funcionament d un país. A aquesta recepció va assistir el President del Col legi, Excm. Sr. Francesc Blasco Martorell, així com també la majoria dels Presidents dels 43 Col legis Provincials que, juntament amb els membres de la Comissió Permanent, van representar al Col lectiu de Graduats Socials.

3 Visita al Parlament de Catalunya 6 d abril 2011 Visita del Col legi de Graduats Socials de Tarragona al Parlament de Catalunya El passat dimecres 6 d'abril, la Molt Honorable Sra. Núria de Gispert i Català, Presidenta del Parlament de Catalunya va rebre en audiència al Col legi de Graduats Socials de Tarragona. La Presidenta del Parlament, va rebre la visita del President del Col legi, Sr. Francesc Blasco, del Vicepresident 1er., Sr. Joan Màrius Abelló, de la Vicesecretària, Sra. Marta Martorell, del Comptador, Sr. Pere Josep Roig i de la Vocal no exercent, Sra. Josepa Mª Solé. La visita va transcórrer en un ambient molt distès i agradable, i en el transcurs de la mateixa, es van tractar diversos temes d'interès pel nostre col lectiu.

4 Un cop finalitzada la visita, la Presidenta del Parlament, Molt Honorable Sra. Núria de Gispert i Català es va fer una foto de grup amb el President del nostre Col legi i els membres de Junta que van assistir a l'audiència al Parlament de Catalunya.

5 ACORDS AMB ENTITATS COL LABORADORES 27 d abril - El Col legi de Graduats Socials de Tarragona renova l'acord de col laboració amb Sage Logic Control El dia 27 d'abril, va tenir lloc al nostre Col legi la renovació de l'acord de col laboració que venim mantenint amb Sage Logic Control, S.L., dintre del magnífic marc de col laboració que existeix entre ambdues institucions des de fa anys. A la signatura de la renovació de l'acord, van assistir el Sr. Ignasi Vidal Diez, Cap de Zona de Catalunya de Sage Logic Control i el President del Col legi, Sr. Francesc Blasco Martorell.

6 ACORDS AMB ENTITATS COL LABORADORES 20 de desembre - El Col legi de Graduats Socials de Tarragona signa un acord de col laboració amb Taemsa El nostre Col legi ha establert per al proper any 2012 un acord de col laboració amb l'empresa Taemsa, especialitzada en serveis informàtics i de reprografia. El dimarts 20 de desembre, va tenir lloc al nostre Col legi la signatura d'aquest acord de col laboració. Moment de la ratificació d'aquest acord, per part del nostre President, Sr. Francesc Blasco, i el Sr. Xavier Martínez, director de l'empresa Taemsa.

7 ESCOLA PRÀCTICA PROFESSIONAL de desembre - Jornada Mutua Universal - Reial Decret 1541/2011 El dijous 15 de desembre va tenir lloc la Jornada sobre el Reial Decret 1541/2011. En aquesta Jornada, organitzada per Mutua Universal, es va tractar el nou desenvolupament reglamentari per a la protecció per cessament d'activitat de treballadors autònoms i Subsidi per risc d'embaràs i lactància. 13 de desembre - Sessió informativa sobre les novetats de la Llei 28/2011 El dimarts 13 de desembre va tenir lloc la Sessió Informativa sobre les novetats de la Llei 28/2011, que va tenir com a ponent al Sr. Albert Castanera Mateo, Subdirector Provincial de Gestió Recaptatòria de la Direcció Provincial de la TGSS a Tarragona. Aquesta Sessió Informativa es va celebrar a Tortosa, a la seu de l'associació d'empresaris de les Comarques de l'ebre (AECE). 28 i 30 de novembre Curs sobre la Llei Reguladora de la Jurisdicció Social El dilluns 28 de novembre va tenir lloc al nostre Col legi la primera de les dues jornades del Curs sobre la Llei Reguladora de la Jurisdicció Social, organitzat per l'editorial Aranzadi-Thomson Reuters en col laboració amb el nostre Col legi, i dirigit per l'excma. Sra. Rosa Maria Virolès Piñol, Magistrada de la Sala Quarta del Tribunal Suprem. El dimecres 30 de novembre va tenir lloc al nostre Col legi la segona de les dues jornades del Curs sobre la Llei Reguladora de la Jurisdicció Social.

8 ESCOLA PRÀCTICA PROFESSIONAL de novembre - Seminari sobre Novetats de la Llei de Procediment Laboral El dimarts 8 de novembre va tenir lloc al nostre Col legi el Semari sobre Novetats de la Llei de Procediment Laboral, i que va tenir com a ponent a l'il lm. Sr. Francisco Javier Sánchez Icart, Magistrat del Jutjat del Social núm. 3 de Tarragona. També va assistir el Sr. Jaume Mestres Salvador, Gerent d'institucions de Banc Sabadell, entitat col laboradora amb aquest Seminari. 27 d octubre - Seminari sobre Impostos cedits a la Generalitat-Agència Tributària de Catalunya. ITPAJD - IVA i Novetats en l'impost de Successions i Donacions El dijous 27 d'octubre va tenir lloc al nostre Col legi el Seminari sobre Impostos cedits a la Generalitat-Agència Tributària de Catalunya, i que va tenir com a ponent al Sr. Xavier Camps Vidal, Cap del Servei d'inspecció de l'agència Tributària de Catalunya a Tarragona. També van assistir el Sr. Francisco Lari Carrillo, Delegat de Diga 33 i el Sr. Jordi Álvaro García, Director Territorial de Conversia, entitats col laboradores amb aquest Seminari. 26 d octubre - Seminari sobre Novetats en matèria d'acció protectora de la Seguretat Social El dimecres 26 d octubre va tenir lloc al nostre Col legi el Semari sobre Novetats en matèria d'acció protectora de la Seguretat Social, que va tenir com a ponent al Sr. Conrado Segura Soria, Subdirector Prestacions, Mort, Jubilació i Supervivència de la Direcció Provincial de l INSS de Tarragona. També va assistir el Sr. Ignasi Vidal, de Sage Logic Control, entitat col laboradora amb aquest Seminari.

9 ESCOLA PRÀCTICA PROFESSIONAL d'octubre - Curs presencial subvencionat: Com parlar en públic: Tècniques d'expressió Oral als Jutjats El dimecres 28 de setembre, dimarts, va tenir lloc al nostre Col legi l'inici del Curs Com parlar en públic: Tècniques d'expressió Oral als Jutjats, curs subvencionat realitzat en col laboració amb Egaraformació, a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. La primera classe, d'aquest curs d'assistència presencial, va estar impartida per la Sra. Maite Rico i Escofet, Psicòloga i Consultora de RRHH. 3 d octubre - Curs presencial subvencionat: Xarxes Socials per afegir valor a l'empresa El dilluns 3 d octubre, va tenir lloc al nostre Col legi l'inici del Curs Xarxes Socials per afegir valor a l'empresa, curs subvencionat realitzat en col laboració amb Egaraformació, a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. La primera classe, d'aquest curs d'assistència presencial, va estar impartida per la Sra. Nathalie Gasnier, d'egaraformació. 28 de setembre - Curs on-line subvencionat: Administratiu/va de Personal Nivell II (55h) El dimecres 28 de setembre, va tenir lloc al nostre Col legi l'inici del Curs online Administratiu/va de Personal Nivell II, curs subvencionat realitzat en col laboració amb Egaraformació, a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. A la primera classe presencial, obligatòria per a poder optar al certificat del curs, van assistir la Sra. Raquel Taberner, Coordinadora de Formació d'egaraformació, i el tutor del Curs, Sr. Joan Carles Masmitjà.

10 ESCOLA PRÀCTICA PROFESSIONAL de setembre - Curs on-line subvencionat: Administratiu/va de Personal Nivell I (40h) El dilluns 26 de setembre, va tenir lloc al nostre Col legi l'inici del Curs on-line Administratiu/va de Personal Nivell I, curs subvencionat realitzat en col laboració amb Egaraformació, a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. A la primera classe presencial, obligatòria per a poder optar al certificat del curs, van assistir la Sra. Raquel Taberner, Coordinadora de Formació d'egaraformació, i el tutor del Curs, Sr. Joan Carles Masmitjà. 16 de juny - Sessió Informativa sobre Novetats en el RETA El dijous 16 de juny va tenir lloc al nostre Col legi la Sessió Informativa sobre Novetats en el RETA, que va tenir com a ponents al Sr. Pablo Martín-Sanz García, Director Provincial de la Tresoreria General de la Seguretat Social a Tarragona i al Sr. Albert Castanera Mateo, Subdirector Provincial de Gestió Recaptatòria de la Direcció Provincial de la TGSS a Tarragona. 7 de juny - Sessió Informativa sobre el Real Decreto-ley 5/2011 El dimarts 7 de juny va tenir lloc al nostre Col legi una Sessió Informativa sobre el Real Decreto-ley 5/2011, on el Subdelegat del Govern a Tarragona, Sr. Ramón Inglés Queralt, va tractar les mesures per a la regularització i control de l'ocupació submergida. A la Sessió Informativa també va assistir el Sr. Lope Serrano Calderón, Cap de la Dependència d'àrea de Treball i Immigració de la Subdelegació de Govern de Tarragona.

11 ESCOLA PRÀCTICA PROFESSIONAL de juny - Seminari sobre Impost de Societats El dimecres 1 de juny va tenir lloc al nostre Col legi el Semari sobre l'impost de Societats, que va tenir com a ponent al Sr. Roberto Luengo Martín, Inspector Cap de l'agència Tributària a Tarragona. També van assistir la Sra. Isabel Marzal, de Tarraco Prevenció i el Sr. Jaume Mestres, de Banc Sabadell, les entitats col laboradores amb aquest Seminari. 28 d'abril - Seminari Tècnic - Implantació de "Requisits Bonus" a l'empresa El dijous 28 d'abril va tenir lloc al nostre Col legi el Seminari Tècnic sobre Implantació de "Requisits Bonus" a l'empresa, i que va tenir com a ponent al Sr. Alejandro Romero Mirón, Director dels Serveis de Prevenció de MC MUTUAL. També va assistir el Sr. Josep Mª Feliu Vallverdú, Director Provincial de MC MUTUAL a Tarragona, l'entitat que organitzava aquest Seminari. 27 d abril - Seminari sobre Impost Renda Persones Físiques (I.R.P.F.) i Novetats Fiscals 2011 El dimecres 27 d'abril va tenir lloc al nostre Col legi el Semari sobre l'impost de la Renda de les Persones Físiques (I.R.P.F.) i Novetats Fiscals 2011, que va tenir com a ponent al Sr. Roberto Luengo Martín, Inspector Cap de l'agència Tributària a Tarragona. També va assistir el Sr. Ignasi Vidal, de Sage Logic Control, entitat col laboradora amb aquest Seminari.

12 ESCOLA PRÀCTICA PROFESSIONAL de març - XVI Jornades de Dret del Treball i Seguretat Social Una imatge de la inauguració, el dijous 3 de març, de les XVI Jornades de Dret del Treball i de Seguretat Social, que organitza el Col legi de Graduats Socials de Tarragona, i que tenen lloc a la Ciutat de Repòs i de Vacances de Tarragona. 20 de gener Sessió Informativa sobre Novetats de l'agència Tributària El dia 20 de gener va tenir lloc al nostre Col legi la Sessió Informativa sobre Novetats de l'agència Tributària. Els ponents que van informar als graduats socials de les comarques de Tarragona de les principals novetats en matèria tributària van ser el Sr. Vicente Teodoro Martínez, Cap de la Secció de Renda de Gestió Tributària i la Sra. Olga Reverté Calull, Cap de Secció de l'àrea Gestora d'informàtica. 13 de gener XII Fòrum d Actualitat Laboral El dijous 13 de gener, va tenir lloc al nostre Col legi el XII Fòrum d'actualitat Laboral. Aquesta Jornada Informativa, va tenir com a ponent al Sr. Antonio Benavides Vico, Funcionari del Cos Superior d'inspectors de Treball i Seguretat Social, ex-cap de la Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social de Barcelona i Professor de la Universitat Ramon Llull. També va assistir el Sr. Ramon Matabosch Grifoll, Cap Territorial d'egarsat, l'entitat organitzadora d'aquesta Jornada Informativa.

13 Junta General Ordinària i Eleccions de març Junta General Ordinària i Eleccions El dijous 31 de març, va tenir lloc al nostre Col legi la reunió de la Junta General Ordinària anual. En el transcurs de la mateixa es van aprovar tots els punts de l'ordre del Dia. Durant la tarda, els col legiats que van venir al Col legi, van poder emetre el seu vot, en les eleccions per a la renovació parcial de la Junta de Govern. Finalitzades les votacions, es va procedir a l'escrutini, i a la proclamació del candidat a vocal no exercent que va obtenir més vots, Sra. Josepa Maria Solé Vilella. Així mateix, també es va realitzar la proclamació dels Vocals Exercents, Sr. Joan Màrius Abelló Castellà, Sr. Josep A. Barriach Torres, Sr. Josep Tomàs Margalef Benaiges, Sr. Jordi Muria López, Sr. Pere Josep Roig Anglès i Sr. Rafael Uceda Pulido, que van ser elegits sense necessitat d'efectuar-se votació, en presentarse sis candidatures per a sis vacants de vocals exercents.

NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 1

NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 1 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 1 19 de desembre - Sessió Informativa sobre l'aplicació TESOL El dimecres 19 de desembre, va tenir lloc al nostre Col legi la Sessió Informativa sobre l'aplicació TESOL,

Más detalles

PROGRAMA DE FORMACIÓ TARDOR 2018

PROGRAMA DE FORMACIÓ TARDOR 2018 PROMOCIÓ ECONÒMICA DE ROSES PROGRAMA DE FORMACIÓ TARDOR 2018 AJUNTAMENT DE ROSES Promoció Econòmica INSCRIPCIONS CURSOS COM INSCRIURE S ALS CURSOS DE: - FRANCÈS - ANGLÈS - ALEMANY - ÚS D INTERNET BÀSIC

Más detalles

Memòria Il ltre. Col legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona

Memòria Il ltre. Col legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona A Notícies d interès, s hi relacionen les notes informatives i circulars vàries que ens fan arribar els diferentes organismes, també notes informatives d àmbit col legial, notícies i informació sobre temes

Más detalles

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019

PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 PROMOCIÓ ECONÒMICA DE ROSES PROGRAMA DE FORMACIÓ PRIMAVERA 2019 AJUNTAMENT DE ROSES Promoció Econòmica INSCRIPCIONS CURSOS COM INSCRIURE S ALS CURSOS DE: - IDIOMES - HIGIENE ALIMENTÀRIA - TALLERS D EMPRENEDORIA

Más detalles

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011 CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO Granollers, gener 2011 DADES PERSONALS Carles Ribell i Toledano 47 anys. Nascut a Granollers ( Vallès Oriental ), el dia 25 de febrer de 1969. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA 1 PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1.1. Aprovació de l Acta de la sessió ordinària celebrada en data 29 de

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 21 de juny de 2016, la Sra. Abigail Garrido Tinta, Alcaldessa de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 635/2016 APROVACIÓ ADMESOS EXCLOSOS

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 20 d octubre de 2016, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 1042/2016 APROVACIÓ ADMESOS

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 13 de juliol de 2018, la Sra. Abigail Garrido Tinta, Alcaldessa de l Ajuntament de, ha dictat el Decret, del contingut següent: DECRET 811/2018 APROVACIÓ D ADMESOS I EXCLOSOS DE QUATRE

Más detalles

Jornada Dret a les TIC

Jornada Dret a les TIC Jornada Dret a les TIC LOPD i LSSI per a professionals i estudiants de les TIC Noves oportunitats professionals i millora en la qualitat de productes i serveis Organitza: Col legi Oficial d Enginyeria

Más detalles

Relacions externes Agenda Presidència

Relacions externes Agenda Presidència Relacions externes Agenda Presidència Al llarg de l any 2017, la Presidenta del nostre Col legi, Sra. Ana Maria Asama, va assistir personalment i/o acompanyada d altres membres de la Junta de Govern i

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 30 de juliol de 2018, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental nomenat per Decret d Alcaldia núm.854/2018, de l Ajuntament de, ha dictat el Decret del contingut següent: DECRET 915/2018

Más detalles

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Girona, 27 de juny de 2012 Regidoria d Hisenda i Règim Interior 1. Reorganització de l administració i de la gestió El nou govern ha reestructurat l'organització municipal

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

--2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

--2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents. 1/9 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DISPOSICIONS DEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ RESOLUCIÓ EMO/2882/2014, de 15 de desembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l Acord

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA

JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA JORNADES SOBRE LA NOVA GOVERNANÇA DE L AIGUA 18 Terrassa, 10 i 11 d octubre de 2018 Sala d actes del Vapor Universitari de Terrassa Presentació Sr. Marc Armengol i Puig tinent d Alcalde de l Àrea de Territori

Más detalles

CERTIFICO: 2. Vist l informe de l àrea d ensenyament de data 1 de desembre de 2016.

CERTIFICO: 2. Vist l informe de l àrea d ensenyament de data 1 de desembre de 2016. Interessat de l'expedient AJUNTAMENT DE SALOU Localització de l'activitat Assumpte APROVACIÓ, SI S'ESCAU, DEL CONVENI DE COL LABORACIÓ EDUCATIVA ENTRE L'AJUNTAMENT DE SALOU I LA GENERALITAT DE CATALUNYA,

Más detalles

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA 1. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL La màxima puntuació serà de 60 punts 1.1. Per cada mes de servei prestat en el

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA Presa de possessió del càrrec de diputat provincial de l Il lm. Sr. Miquel Sàmper i Rodriguez, del partit

Más detalles

Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials

Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials Les Accions de Formació que es recullen en aquest document s han elaborat a partir de: *Estudi de necessitats

Más detalles

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre Guia de formació permanent a Calella Curs 2014-2015, 2n trimestre Aquestes són les formacions que s ofereixen al nostre municipi per a persones adultes el proper curs. Podeu trobar informació puntual

Más detalles

XIII Jornades Tributàries

XIII Jornades Tributàries Enguany, la ciutat de Castelldefels torna a acollir les XIII JORNADES TRIBUTÀRIES que anualment organitza l Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears i que ja és pràcticament

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA Atès el que disposa l article 53.1.c) en relació amb l article 98 del Decret legislatiu 2/2003, pel qual s aprova el Text refós de la Llei municipal i de

Más detalles

Relacions Externes. Agenda de Presidència

Relacions Externes. Agenda de Presidència Relacions Externes Agenda de Presidència Al llarg de l any 2014, la Presidenta del nostre Col legi, Sra. Ana Maria Asama, va assistir personalment i/o acompanyada d altres membres de la Junta de Govern

Más detalles

Jornada Formativa de Seguretat a la Caça Major i Batudes. La Roca del Vallès.

Jornada Formativa de Seguretat a la Caça Major i Batudes. La Roca del Vallès. Jornada Formativa de Seguretat a la Caça Major i Batudes. La Roca del Vallès. Dissabte passat dia 9 de maig a la localitat de la Roca del Vallès la Representació Territorial de la FCC a Barcelona va realitzar

Más detalles

Seminari d actualització. Governança i gestió del sistema públic local de serveis socials

Seminari d actualització. Governança i gestió del sistema públic local de serveis socials Seminari d actualització Governança i gestió del sistema públic local de serveis socials Barcelona, 2016 1. Presentació L any 2013, l ACM i la Càtedra Enric Prat de la Riba d Estudis Jurídics Locals de

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA Declaració Institucional de la Diputació de Barcelona en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes

Más detalles

Jornada. Guia SEREM (SEguretat REhabilitació Manteniment) Treballs en obres sense projecte. Organitza: Secretaria d Ocupació i Relacions Laborals

Jornada. Guia SEREM (SEguretat REhabilitació Manteniment) Treballs en obres sense projecte. Organitza: Secretaria d Ocupació i Relacions Laborals Jornada Guia SEREM (SEguretat REhabilitació Manteniment) Treballs en obres sense projecte Divendres 12 de juny del 2015 De 9 a 13.00h Organitza: Secretaria d Ocupació i Relacions Laborals Amb la col laboració

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010 BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUN YA VIII legislatura Vuitè període Número 733 Dilluns, 7 de juny de 2010 S U M A R I 3. 3.10. Procediments que es clouen amb l adopció de resolucions Procediments

Más detalles

Decret legislatiu 3/2003, de 4 de novembre LIQUIDACIÓ PROVISIONAL

Decret legislatiu 3/2003, de 4 de novembre LIQUIDACIÓ PROVISIONAL Concepte: Cànon de l'aigua Decret legislatiu 3/2003, de 4 de novembre LIQUIDACIÓ PROVISIONAL Provença, 204-208 08036 Barcelona Telèfon: 93.567.28.00 Fax: 93.567.27.84 NIF: Q0801031F NIF: H64634439 Nom

Más detalles

CURRICULUM VITAE Amparo Mateu Cerdà. Curriculum Vitae. Amparo Mateu Cerdà

CURRICULUM VITAE Amparo Mateu Cerdà. Curriculum Vitae. Amparo Mateu Cerdà Curriculum Vitae 1 Nom i cognoms DNI Telèfon 20416477K 627447963 E-mail amparo.mateu97gmail.com Plaça Tècnica d Administració General (Grup de Titulació A1) Lloc de Treball Directora de l OAM Universitat

Más detalles

ENGINYERS BCN Memòria d activitats de l any 2014

ENGINYERS BCN Memòria d activitats de l any 2014 ENGINYERS BCN Memòria d activitats de l any 2014 ENGINYERS BCN Comissió d Enginyers jubilats Índex: Activitats de l any 2014 Objectius: Pagina... 3 Activitats de la Comissió Pagina... 4 Resum de les activitats

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Generalitat de Catalunya Acord de 30 d agost de 20 de la Junta de Mèrits i Capacitats de la convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de comandament de

Más detalles

L ACCIÓ TUTELAR A CATALUNYA

L ACCIÓ TUTELAR A CATALUNYA L ACCIÓ TUTELAR A CATALUNYA Mª Angels Betriu 16 d octubre de 2009 COMPETÈNCIA DE L ACCIÓ TUTELAR A CATALUNYA Actualment hi ha 60 entitats tutelars a Catalunya destinades a la protecció de les persones

Más detalles

1r CONGRÉS LA SALUT A L ADOLESCÈNCIA. INS El Cairat AEE INS EL CAIRAT

1r CONGRÉS LA SALUT A L ADOLESCÈNCIA. INS El Cairat AEE INS EL CAIRAT 1r CONGRÉS LA SALUT A L ADOLESCÈNCIA INS El Cairat AEE INS EL CAIRAT 24 i 25 D ABRIL 2013 ESPARREGUERA COMITÈ CIENTÍFIC XAVIER MARTÍN FERNÁNDEZ, llicenciat Educació Física i Coordinador de l Associació

Más detalles

COAATT TARRAGONA

COAATT TARRAGONA DOSSIER DE PREMSA Col legi d Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona, COAATT Rbla. del President Francesc Macià, 6 43005 TARRAGONA Tel. 977.212.799 c.e. info@apatgn.org www.apatgn.org Aproximació

Más detalles

Accions específiques pels Metges joves

Accions específiques pels Metges joves Accions específiques pels Metges joves Estudiants CoMB Unitat de Participació Secció MIR Secció MIR Actes i Jornades Participació anual en les Jornades d Estudiants Clínic i Estudiants Bellvitge amb alguna

Más detalles

Departament d Art i de Musicologia MÀSTER OFICIAL EN ANÀLISI I GESTIÓ DEL PATRIMONI ARTÍSTIC CURS

Departament d Art i de Musicologia MÀSTER OFICIAL EN ANÀLISI I GESTIÓ DEL PATRIMONI ARTÍSTIC CURS Calendari i horaris: Departament d Art i de Musicologia MÀSTER OFICIAL EN ANÀLISI I GESTIÓ DEL PATRIMONI ARTÍSTIC CURS 2017-2018 Primer semestre Data d inici de les classes del primer semestre: 21 de setembre

Más detalles

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius.

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Aprovat en claustre el dia 30-juny-2014 Aprovat en CE el dia 7-octubre-2014 MARC NORMATIU NORMA 7.19: Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Article 24 punt 2 Mesures correctores

Más detalles

ANÀLISI DE L ATUR I DE LA CONTRACTACIÓ ABRIL de 2011 Secretaria d Ocupació i Formació. CCOO Terres de Lleida

ANÀLISI DE L ATUR I DE LA CONTRACTACIÓ ABRIL de 2011 Secretaria d Ocupació i Formació. CCOO Terres de Lleida ANÀLISI DE L ATUR I DE LA CONTRACTACIÓ ABRIL de 2011 Secretaria d Ocupació i Formació. CCOO Terres de Lleida 4 de maig de 2011 CCOO TERRES DE LLEIDA 1 L OCUPACIÓ A LLEIDA. ABRIL DE 2011 ATUR REGISTRAT

Más detalles

Full Informatiu núm. 8: del 24 al 30 de juliol

Full Informatiu núm. 8: del 24 al 30 de juliol POCS 217 Full Informatiu núm. 8: del 24 al 3 de juliol Introducció L any 24 el Departament de Salut i el CatSalut van posar en marxa per primera vegada un pla d actuació per prevenir els efectes de les

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Recursos amb l'administració de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Recursos amb l'administració de Justícia Direcció General de Recursos amb l'administració de Justícia Oferta per cobrir diverses places d òrgans de nova creació, pel sistema de comissió de serveis. Les persones interessades que reuneixin els

Más detalles

Resum de l XIè Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic. Xavier Amiel Bosch. Laboratoris Amiel, Novescia, Figueres

Resum de l XIè Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic. Xavier Amiel Bosch. Laboratoris Amiel, Novescia, Figueres In vitro veritas 2014;15:60-64 ISSN: 1697-5421 Actes-resums Resum de l XIè Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic Xavier Amiel Bosch Laboratoris Amiel, Novescia, Figueres El magnífic Teatre El

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments MARTA BRUGUERA I MIRONÈS, Secretària de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió de 26 de juny de 2014, s ha acordat: ANTECEDENTS 1. En sessió de 28 de maig

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l acta de la sessió ordinària celebrada en data 25 de

Más detalles

EL LIBRO II DEL CÓDIGO CIVIL DE CATALUÑA: PRINCIPALES NOVEDADES Barcelona, 28 de octubre, 4, 11, 18 y 25 de noviembre de 2010

EL LIBRO II DEL CÓDIGO CIVIL DE CATALUÑA: PRINCIPALES NOVEDADES Barcelona, 28 de octubre, 4, 11, 18 y 25 de noviembre de 2010 EL LLIBRE II DEL CODI CIVIL DE CATALUNYA: PRINCIPALS NOVETATS Barcelona, 28 d octubre, 4, 11, 18 i 25 de novembre de 2010 EL LIBRO II DEL CÓDIGO CIVIL DE CATALUÑA: PRINCIPALES NOVEDADES Barcelona, 28 de

Más detalles

El teu esforç compta!

El teu esforç compta! El teu esforç compta! Nous informes d estrangeria per acreditar la integració i l adequació de l habitatge Nuevos informes de extranjería para acreditar la integración y la adecuación de la vivienda www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/immigracio/estrangeria

Más detalles

Interpretació de l'actualitat jurídica en l'àmbit educatiu (Període del 7/03 al 13/06 de 2013)

Interpretació de l'actualitat jurídica en l'àmbit educatiu (Període del 7/03 al 13/06 de 2013) Normativa apareguda des de la darrera sessió del dia 7 de març de 2013 amb rellevància, directa o indirecta, per a l educació i el món local, resumida per a la sessió del dia 13 de juny de 2013 Interpretació

Más detalles

Col legi Oficial de Treball Social de Valencia

Col legi Oficial de Treball Social de Valencia Col legi Oficial de Treball Social de Valencia De: Col legi Oficial de Treball Social de Valencia Enviado el: viernes, 20 de julio de 2018 13:24 Para: lista-distribucion-valencia-338f4@cgtrabajosocial.org

Más detalles

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS Acord de la Comissió d Ordenació Acadèmica de 20 de juliol del 2009, modificat per acord de la Comissió d Ordenació

Más detalles

Memòria. l lustre Col legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona

Memòria. l lustre Col legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona Memòria l lustre Col legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona 2011 Il lustre Col legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona Memòria 2011 Índex 5 Presentació 6 Composició Junta de Govern 7 Organigrama

Más detalles

FORMACIÓ BÀSICA ACCÉS AL SISTEMA EDUCATIU LLENGÜES FORMACIÓ TIC FORMACIÓ PER AL MÓN LABORAL FORMACIÓ PER AL BENESTAR PERSONAL I SOCIAL

FORMACIÓ BÀSICA ACCÉS AL SISTEMA EDUCATIU LLENGÜES FORMACIÓ TIC FORMACIÓ PER AL MÓN LABORAL FORMACIÓ PER AL BENESTAR PERSONAL I SOCIAL Guia de formació permanent a Calella Curs 2016-2017 Aquestes són les formacions que s ofereixen al nostre municipi per a persones adultes el proper curs. Podeu trobar informació puntual i actualitzada

Más detalles

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS Atès que el passat dia 13 de juny de 2016 va finalitzar el termini de presentació de sol licituds per a prendre part a les proves selectives per a la provisió com a funcionaris

Más detalles

Formació TiC Setembre-Desembre 2014

Formació TiC Setembre-Desembre 2014 Formació TiC Setembre-Desembre 2014 FORMACIÓ PRESENCIAL ENRED@ T Si hashtag, trending topic o treball en núvol et sona a xinès... aquest és el teu curs! Posa t al dia i enreda t amb les Xarxes socials.

Más detalles

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Exp. 2017/099-AG CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Mitjançant Decret emès en data 26 de juliol de 2017, i en ús de les facultats conferides per la delegació de Presidència

Más detalles

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD:

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: Signat electrònicament per: AJUNTAMENT Àrea/Unitat Recursos Humans RECURSOS HUMANS / NZG Codi verificació Document SE16102584 9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: 95B353DD-832F-4E3A-ABC0-5D4F3F92A4FD Data

Más detalles

Índex. Presentació 07. Composició Junta de Govern 08. Organigrama de l Òrgan de Govern del Col legi 09. Política de Qualitat 10

Índex. Presentació 07. Composició Junta de Govern 08. Organigrama de l Òrgan de Govern del Col legi 09. Política de Qualitat 10 Memòria anual 2017 03 Índex Presentació 07 Composició Junta de Govern 08 Organigrama de l Òrgan de Govern del Col legi 09 Política de Qualitat 10 Relacions externes 11 Agenda Presidència 11 Presència en

Más detalles

El curs s impartirà del 27 d abril al 13 de juliol de 2016, els dimecres de a hores.

El curs s impartirà del 27 d abril al 13 de juliol de 2016, els dimecres de a hores. CURS SOBRE LA LLEI 39/2015 DEL PROCEDI- MENT ADMINISTRATIU COMÚ DE LES ADMI- NISTRACIONS PÚBLIQUES I SOBRE ELS AS- PECTES PROCESSALS DE LA JURISDICCIÓ CONTENCIOSA ADMINISTRATIVA El curs s impartirà del

Más detalles

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1.

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. (BOP 20 de juny de 2011) ACTA DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ DEL CONCURS

Más detalles

VIII FORO ARANZADI SOCIAL TARRAGONA

VIII FORO ARANZADI SOCIAL TARRAGONA VIII FORO ARANZADI SOCIAL TARRAGONA 2018-2019 FECHA Del 17 de Septiembre de 2018 al 10 de Junio de 2019 LUGAR DE CELEBRACIÓN ESTIVILL ASSESSORS Plaça de la Llibertat, 17. 43201 Reus (Tarragona) COLABORADOR

Más detalles

Codi bàsic de funció pública de Catalunya

Codi bàsic de funció pública de Catalunya Codi bàsic de funció pública de Catalunya Barcelona, 1999 _ Generalitat de Catalunya Departament de la Presidència Secretaria General d'administració i Funció Pública Escola d'administració Pública de

Más detalles

VII FORO ARANZADI SOCIAL TARRAGONA

VII FORO ARANZADI SOCIAL TARRAGONA VII FORO ARANZADI SOCIAL TARRAGONA 2017-2018 FECHA Del 18 de Septiembre de 2017 al 11 de Junio de 2018 LUGAR DE CELEBRACIÓN ESTIVILL ASSESSORS Plaça de la Llibertat, 17 43201 Reus (Tarragona) PRESENTACION

Más detalles

MEMÒRIA D ACTIVITATS I ECONÒMICA DEL Assemblea, 27 de gener del 2006

MEMÒRIA D ACTIVITATS I ECONÒMICA DEL Assemblea, 27 de gener del 2006 Treballs de Sociolingüística Catalana [Societat Catalana de Sociolingüística] Núm. 20 (2009), p. 465-469 MEMÒRIA D ACTIVITATS I ECONÒMICA DEL 2005 Assemblea, 27 de gener del 2006 1. Actes públics Aquest

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS FORESTALS EN LES URBANITZACIONS, ELS NUCLIS DE POBLACIÓ,

Más detalles

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA LA FUNDACIÓ MATEU ORFILA D INVESTIGACIÓ EN SALUT DE LES ILLES BALEARS CONVOCA: 2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA Bases específiques del procés de selecció: Procediment de la selecció:

Más detalles

HORARI CURS SUPERIOR DE GESTIÓ I DRET DE LA SEGURETAT 43ª EDICIO

HORARI CURS SUPERIOR DE GESTIÓ I DRET DE LA SEGURETAT 43ª EDICIO HORARI CURS SUPERIOR DE GESTIÓ I DRET DE LA SEGURETAT 43ª EDICIO 2014-2015 Juny -2014 16 Dilluns 15:30 a 16:00 Presentació del Curso 16 Dilluns 16:00 a 18:00 Protecció Sr. F. San Agustin Persones 18:00

Más detalles

CURS ESCOLAR

CURS ESCOLAR CURS ESCOLAR 2018 2019 Aquest butlletí recull tota la informació rellevant del present curs escolar, amb les dates i aspectes que i famílies han de tenir en consideració. Qualsevol canvi significatiu serà

Más detalles

CURS SEMI-PRESENCIAL SOBRE EL TRIBUNAL EUROPEU DE DRETS HUMANS

CURS SEMI-PRESENCIAL SOBRE EL TRIBUNAL EUROPEU DE DRETS HUMANS Del 31 / 3 / 2014 al 10 / 5 / 2014 CURS SEMI-PRESENCIAL SOBRE EL TRIBUNAL EUROPEU DE DRETS HUMANS DESCRIPCIÓ: - PROGRAMA: El Conveni Europeu per la Salvaguarda dels Drets Humans i les Llibertats Fonamentals

Más detalles

2/2004 SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DEL DIA 17 DE FEBRER DE 2004.

2/2004 SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DEL DIA 17 DE FEBRER DE 2004. 2/2004 SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DEL DIA 17 DE FEBRER DE 2004. IDENTIFICACIÓ DE LA SESSIÓ Núm.: 2/2004. Caràcter: Extraordinari. Convocatòria: Primera. Data: 17 de febrer de 2004. Horari:

Más detalles

1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT. en els centres educatius a les Illes Balears

1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT. en els centres educatius a les Illes Balears JORNAD OBRE ROMOCI DUCACIÓ ER A LA 1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT en els centres educatius a les Illes Balears La finalitat d aquesta Jornada és fomentar la feina en equip i facilitar

Más detalles

DIARI DE TARRAGONA TARRAGONA

DIARI DE TARRAGONA TARRAGONA DIARI DE TARRAGONA TARRAGONA Prensa: Tirada: Difusión: 19/03/15 Diaria 11.246 Ejemplares 9.583 Ejemplares Sección: LOCAL Valor: 569,00 Área (cm2): 122,9 Ocupación: 13,23 % Documento: 1/1 Autor: Núm. Lectores:

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària del dia 27 d abril de 2006. I.- PART RESOLUTIVA

Más detalles

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: pàgina

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: pàgina Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: pàgina 2. - Nivell Bàsic: pàgina 3. - Nivell Intermedi: pàgina

Más detalles

La col laboraciópúblico privada en els serveis socials. El cas de FASI.

La col laboraciópúblico privada en els serveis socials. El cas de FASI. La col laboraciópúblico privada en els serveis socials. El cas de FASI. Estanis Vayreda i Puigvert Director general Barcelona, 9 de febrer de 2012 Guió de la presentació 1. Fotografia dels serveis socials

Más detalles

L'optimització de les cerques bibliogràfiques en els àmbits de les ciències socials (educació, psicologia i turisme) i les humanitats

L'optimització de les cerques bibliogràfiques en els àmbits de les ciències socials (educació, psicologia i turisme) i les humanitats 2.5.- SESSIONS DE FORMACIÓ Recerca L'optimització de les cerques bibliogràfiques en els àmbits de les ciències socials (educació, psicologia i turisme) i les humanitats 1516FU27 Isabel Planas i (2on formador

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

Programa d Ajuda per a la Coordinació d Activitats Empresarials PACAE

Programa d Ajuda per a la Coordinació d Activitats Empresarials PACAE Programa d Ajuda per a la Coordinació d Activitats Empresarials PACAE https://www.upc.edu/prevencio/pacae Coordinació d activitats empresarials Per què cal fer CAE? És una obligació legal que implica que

Más detalles

FORO DE ESPECIE. Universitat. Ministeri. o de ORGANIZA. Dra. Autònoma. Trabajo y de la

FORO DE ESPECIE. Universitat. Ministeri. o de ORGANIZA. Dra. Autònoma. Trabajo y de la FORO DE SEGURIDADD SOCIAL I ENCUENTRO : LA COTIZACIÓN DEL SALARIO EN ESPECIE. Barcelona, 12 febrero 2015. ORGANIZA Universitat Autònoma de Barcelona en colaboraciónn con el M Ministeri o de Empleo y Seguridad

Más detalles

Primera Jornada de Fires locals

Primera Jornada de Fires locals Primera Jornada de Fires locals Recinte firal de Sabadell 18 de setembre de 2008 Primera Jornada de Fires Locals 1 Taula Rodona Les fires locals: esdeveniments culturals, econòmics o mixtes? Moderador

Más detalles

Interpretació de l actualitat jurídica en l àmbit educatiu (Període del 13/06 al 14/11 de 2013)

Interpretació de l actualitat jurídica en l àmbit educatiu (Període del 13/06 al 14/11 de 2013) Normativa complementària publicada en els diaris oficials des de la darrera sessió del dia 13 de juny de 2013 amb rellevància, directa o indirecta, per a l educació i el món local, resumida per a la sessió

Más detalles

Estratègies metodològiques a la Formació Professional

Estratègies metodològiques a la Formació Professional MÀSTER EN FORMACIÓ DEL PROFESSORAT DE SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA I BATXILLERAT, FORMACIÓ PROFESSIONAL I ENSENYAMENT D'IDIOMES Estratègies metodològiques a la Formació Professional Casos / FCT Judit Tobar,

Más detalles

Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC)

Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC) Página 1 de 3 INFORMACIÓ GENERAL divendres 17 març '17 10:59 64 lectures Tweet CONSUM Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC) L'alcaldessa Camí Mendoza, el president de la Unió

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA Administració Autonòmica 2018-00911 Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Serveis Territorials a Tarragona RESOLUCIÓ de

Más detalles

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 www.staj.es MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 COS DE GESTIÓ PROCESSAL I ADMINISTRATIVA Puntuació total assolible: 20 punts. A) FORMACIÓ. Es valora fins a un màxim de 6 punts, d acord amb el barem següent:

Más detalles

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA CAPÍTOL I Naturalesa i Règim Jurídic

Más detalles

Annex II. Informe de participació social

Annex II. Informe de participació social Associació d Ajuda Mútua d Immigrants a Catalunya. Rambla de Santa Mònica, 10. 08002 Barcelona. Tel: 933046841 Fax: 933046828 Annex II. Informe de participació social www.associacioamic.cat sitges@associacioamic.cat

Más detalles

L ÀREA INFORMA. Especial 13a Jornada de Previsió Social Complementària EL FUTUR DE LA PREVISIÓ SOCIAL COMPLEMENTÀRIA. 1 DE JUNY DE 2017.

L ÀREA INFORMA. Especial 13a Jornada de Previsió Social Complementària EL FUTUR DE LA PREVISIÓ SOCIAL COMPLEMENTÀRIA. 1 DE JUNY DE 2017. L ÀREA INFORMA Especial 13a Jornada de Previsió Social Complementària EL FUTUR DE LA PREVISIÓ SOCIAL COMPLEMENTÀRIA. 1 DE JUNY DE 2017. OBERTURA. Javier Pacheco Secretari General de CCOO de Catalunya La

Más detalles

L Ajuntament de Mollet del Vallès per decret del regidor coordinador de Recursos Humans de 9 de juny de 2017 ha resolt:

L Ajuntament de Mollet del Vallès per decret del regidor coordinador de Recursos Humans de 9 de juny de 2017 ha resolt: ANUNCI Convocatòria: NP-4-2017 ( DOGC 7353 de 20/04/2017) Decret 7 d abril de 2017 Places: Borsa de treball Auxiliar Administratiu/va Sistema de selecció: Oposició lliure L Ajuntament de Mollet del Vallès

Más detalles

II FORO DE SEGURIDAD SOCIAL

II FORO DE SEGURIDAD SOCIAL II FORO DE SEGURIDAD SOCIAL LA PROTECCIÓN PENAL DE LA SEGURIDAD SOCIAL. Barcelona, 26 febrero 2016. ORGANIZA Universitat Autònoma de Barcelona en colaboración con el Ministerio de Empleo y Seguridad Social:

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles