NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 1

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 1"

Transcripción

1 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 1 19 de desembre - Sessió Informativa sobre l'aplicació TESOL El dimecres 19 de desembre, va tenir lloc al nostre Col legi la Sessió Informativa sobre l'aplicació TESOL, que va tenir com a ponent al Sr. Javier Roca Ramírez, Coordinador de CAISS de la Direcció Provincial de Tarragona. La Presidenta del Col legi, Sra. Ana Asama, va realitzar la presentació de la Sessió Informativa. 18 de desembre - Signatura acord col laboració amb Good Consulting El dimarts 18 de desembre, va tenir lloc al nostre Col legi la signatura de l'acord de col laboració amb l'empresa Good Consulting.

2 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 2 18 de desembre - Signatura acord col laboració amb Good Consulting La fotografia recull el moment de la ratificació d'aquest acord, per part de la nostra Presidenta, Sra. Ana Maria Asama, i el Sr. Jordi Álvaro, director de Good Consulting, empresa que ve oferint, entre d'altres, els serveis que oferia Conversia, entitat aquesta que ja no col labora amb el nostre Col legi. 13 de desembre - Seminari sobre Ajornament de Deutes. Via Executiva de la TGSS El dijous 13 de desembre, va tenir lloc al nostre Col legi el Seminari sobre Ajornament de Deutes, Via Executiva de la TGSS, que va tenir com a ponent al Sr. Iñigo de la Torre Fernández, Subdirector de Recaptació Executiva de la Direcció Provincial de Tarragona de la Tresoreria General de la Seguretat Social. La Presidenta del Col legi, Sra. Ana Asama, va realitzar la presentació del Seminari.

3 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 3 11 de desembre - Concessió de la Placa al treball President Macià 2012 El dimarts 11 de desembre, el President de Catalunya en funcions, Artur Mas, va concedir les Medalles i Plaques al Treball "President Macià 2012". En una ceremònia celebrada al Palau de la Generalitat, el President Mas, acompanyat del conseller d'empresa i Ocupació en funcions, F. Xavier Mena, va fer lliurament al nostre Col legi de la Placa al treball President Macià. La presidenta del nostre Col legi, Sra. Ana Maria Asama, recull la Placa de mans del President de la Generalitat, Sr. Artur Mas. Els ex-presidents del nostre Col legi, Sr. Alfons Fontboté, Sr. Andreu Palomo i Sr. Francesc Blasco, van acompanyar a la nostra Presidenta, Sra. Ana Maria Asama i al Vicepresident 1er., Sr. Joan Maria Estivill, en l'acte de lliurament de la Placa President Macià. En la fotografia apareixen acompanyats pel President de la Generalitat, Sr. Artur Mas, i el Delegat del Govern en funcions, Sr. Quim Nin.

4 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 4 11 de desembre - Sessió Informativa sobre Obligatorietat de les Notificacions en Seu Electrònica El dia 11 de desembre, va tenir lloc al nostre Col legi la Sessió Informativa sobre Obligatorietat de les Notificacions en Seu Electrònica, que va tenir com a ponents al Sr. Albert Castanera Mateo, Subdirector Provincial de Gestió Recaptatòria de la Direcció Provincial de la TGSS a Tarragona i al Coordinador Provincial de la Unitat Atenció Tècnica del Sistema RED de la Direcció Provincial de la TGSS a Tarragona, Sr. Aleix Durán Martí, que van estar acompanyats pel Sr. José Luis Frías, Director Administració de la Direcció Provincial de la TGSS a Tarragona. 26 de novembre - Curs Pràctic de PROCEDIMENTS TRIBUTARIS El dilluns 26 de novembre, va tenir lloc al nostre Col legi l'inici del Curs Pràctic de PROCEDIMENTS TRIBUTARIS, curs amb una durada de 30 hores. El Curs té com a ponent al Sr. Roberto Luengo Martín, Inspector Cap de l'agència Tributària a Tarragona. La Presidenta del Col legi, Sra. Ana Asama, va realitzar la presentació del Curs, el qual finalitzarà el dia 18 de febrer del 2013.

5 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 5 26 de novembre - Signatura acord col laboració amb Gestban Consulting El dia 26 de novembre, va tenir lloc al nostre Col legi la signatura de l'acord de col laboració amb Gestban Consulting, l'empresa especialitzada en protecció de dades de caràcter personal. La fotografia recull el moment de la ratificació d'aquest acord, per part de la nostra Presidenta, Sra. Ana Maria Asama, i el Sr. Javier Collado, Gerent de Gestban, juntament amb els consultors i auditors de Gestban, Sra. Salva Ricomà i Sr. Carlos Ricomà. 13 de novembre - Seminari sobre Negociació Col lectiva. Convenis Col lectius Empresa El dimarts 13 de novembre es va celebrar en el nostre Col legi el Seminari sobre Negociació Col lectiva. Convenis Col lectius d'empresa, que va tenir com a ponent al Dr. José Luis Salido Banús, Professor Titular de la Universitat de Barcelona i Soci de SB Abogados. La Presidenta del Col legi, Sra. Ana Asama, va realitzar la presentació del Seminari, acompanyada del Vicepresident 2n. del Col legi, Sr. Jaume Francesch.

6 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 6 30 d'octubre - Jornada Divulgativa sobre les Mesures de Flexibilitat i Ajust de Condicions Laborals després de la Reforma Laboral 2012 El dimarts 30 d'octubre es va celebrar al nostre Col legi la Jornada Divulgativa sobre les Mesures de Flexibilitat i Ajust de Condicions Laborals després de la Reforma Laboral 2012, que va tenir com a ponent al Sr. Antonio Benavides Vico, Inspector de Treball i Seguretat Social i Professor de la Universitat Ramon Llull i membre del Tribunal Laboral de Catalunya. La Jornada, organitzada i patrocinada per MC MUTUAL, va ser presentada per la Presidenta del Col legi, Sra. Ana Asama, juntament amb el Sr. Josep Maria Feliu, Director de MC MUTUAL a Tarragona, i la Sra. Rosa Maria Torrecilla, Cap de Relacions Institucionals de MC MUTUAL. 18 d'octubre - Seminari sobre les mesures de Seguritat Social/Ocupació i mesures fiscals incloses en el RD-Llei 20/2012 El dijous 18 d'octubre es va celebrar al nostre Col legi el Seminari sobre les mides de Seguretat Social/Ocupació i mesures fiscals incloses en el RD-Llei 20/2012, que va tenir com a ponent al Sr. Antonio Benavides Vico, Inspector de Treball i Seguretat Social i Professor de la Universitat Ramon Llull i membre del Tribunal Laboral de Catalunya. La Presidenta del Col legi, Sra. Ana Asama, va realitzar la presentació del Seminari, organitzat en col laboració amb Banesto. En la fotografia la nostra Presidenta, Sra. Ana Asama i el ponent Sr. Antonio Benavides, estan acompanyats pel Director de Zona de Catalunya Sur de Banesto, Sr. Sadurní Almacellas i per la Sra. Adela Ortiz, Gestor de Negocis.

7 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 7 18 d'octubre - Seminari sobre les mesures de Seguritat Social/Ocupació i mesures fiscals incloses en el RD-Llei 20/2012 En finalitzar el Seminari, al qual va assistir un gran nombre dels nostres col legiats, l'entitat organitzadora del Seminari, Banesto, va realitzar un sorteig d'un ordenador portàtil entre els col legiats assistents al Seminari. En la fotografia apareixen la Sra. Julia Gala, Directora de Tarragona de Banesto, juntament amb la nostra col legiada, Sra. Cristina Andreu, afortunada en el sorteig del portàtil obsequi de la nostra entitat col laboradora Banesto. 25 de setembre - Visita institucional del Sr. Jaume Giné Bordanau El dimarts 25 de setembre, el Cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona, Sr. Jaume Giné Bordanau, realitzà una visita institucional al Col legi, per reunir-se amb la nostra Presidenta, Sra. Ana Maria Asama. A la reunió també van assistir varis membres de la Junta de Govern, el Sr. Joan Maria Estivill, Vicepresident 1er., el Sr. Josep Barriach, Vicesecretari, i els Vocals, Sr. Juan Mario Abello i la Sra. Josefa Méndez.

8 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 8 27 de juliol - Acord de Col laboració amb Banesto El Col legi de Graduats Socials de Tarragona ha establert un acord de col laboració amb Banesto. Moment de la formalització de l'acord de col laboració, per part de la nostra Presidenta, Sra. Ana Maria Asama i el Director de Zona de Catalunya Sur de Banesto, Sr. Sadurní Almacellas. La fotografia recull la signatura de l'acord de col laboració entre Banesto i el nostre Col legi, per part del Sr. Sadurní Almacellas, i la Sra. Ana Asama.

9 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 9 26 de juliol - Reunió de treball amb Banesto El dia 26 de juliol va tenir lloc al nostre Col legi una reunió de treball amb Banesto, prèvia a l'acord de col laboració entre aquesta entitat i el nostre Col legi. A aquesta reunió van assistir, la Sra. Julia Gala Guillamet, Directora de Tarragona de Banesto i la Sra. Susana Molo, i per part del nostre Col legi, van assistir la nostra Presidenta, Sra. Ana Maria Asama i la Gerent del Col legi, Sra. Amparo Pérez. 26 de juliol - Jornada "Llei 3/2012: La reforma de la Reforma Laboral" (Activa Mutua) El dijous 26 de juliol es va celebrar en el Saló d'actes del nostre Col legi, la Jornada sobre la Llei 3/2012: La Reforma de la Reforma Laboral, a càrrec del Ponent, Sr. Antonio Jiménez, Inspector de Treball i Seguretat Social, i Cap de l'àrea Territorial de l'itc a Terres de l'ebre. L'acte va ser presentat per la nostra Presidenta, Sra. Ana Maria Asama Esteve i pel Sr. Miquel Benabarre, Director de l'àrea de Secretaria General i Assessoria Jurídica d'activa Mutua, acompanyats de la Secretària del nostre Col legi, Sra. Marta Martorell. La Jornada, organitzada per Activa Mutua, fou seguida per una gran quantitat d'assistents.

10 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de juliol - Jornada "Llei 3/2012: La reforma de la Reforma Laboral" (Activa Mutua) El dilluns 23 de juliol es va celebrar a Tortosa, a la Seu de l'associació d'empresaris de les Comarques de l'ebre (AECE), la Jornada sobre la Llei 3/2012: La Reforma de la Reforma Laboral, a càrrec del Ponent, Sr. Antonio Jiménez, Inspector de Treball i Seguretat Social, i Cap de l'àrea Territorial de l'itc a Terres de l'ebre. L'acte va estar presentat per la nostra Presidenta, Sra. Ana Maria Asama Esteve i pel Sr. Miquel Benabarre, Director de l'àrea de Secretaria General i Assessoria Jurídica d'activa Mutua. 12 de juliol - Seminari sobre la Llei de Prevenció de Blanqueig de Capitals El dijous 12 de juliol es va celebrar en el nostre Col legi el Seminari sobre la Llei de Prevenció de Blanqueig de Capitals, que va tenir com a ponent a la Sra. Cristina Vilà Morente, Directora del Departament de Consultoria i Auditoria de Conversia. La Presidenta del Col legi, Sra. Ana Asama, realitzà la presentació del Seminari, organitzat en col laboració amb Conversia, i al que també va assistir el Sr. Jordi Álvaro, Director Territorial de Conversia Consulting Group.

11 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de juliol - Visita institucional del Director General de Relacions Laborals El dimarts 10 de juliol, el Director General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball del Departament d'empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Sr. Ramón Bonastre i Bertran, va realitzar una visita institucional al nostre Col legi. El Sr. Bonastre va ser rebut per la nostra Presidenta, Sra. Ana Maria Asama, acompanyada dels membres de Junta, Sr. Joan M. Estivill, President 1er., Sr. Josep Barriach, Vicesecretari, Sr. Pere Josep Roig, Tresorer, i els Srs. Jorge Muria i Juan Mario Abello, Vocals. En el transcurs de la visita es van tractar temes d'interès general en el món laboral i, en particular, dels Graduats Socials, dintre d'un marc de gran cordialitat i col laboració. El Sr. Bonastre és un gran coneixedor dels Graduats Socials i de la tasca professional que desenvolupen.

12 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 12 4 de juliol - Visita instal lacions Activa Mutua El dia 4 de juliol, la Presidenta del Col legi de Tarragona, Sra. Ana Maria Asama, acompanyada per varis membres de la Junta de Govern i de la Gerent del Col legi, van visitar les magnífiques instal lacions de la Clínica Matt a Tarragona i la Seu Central d'activa Mutua a Reus. La visita va transcórrer dintre d'un ambient de gran cordialitat, en que es va fer repàs de temes d'interès per a ambdues institucions.

13 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 13 3 de juliol - Reunió Consell Col legis Graduats Socials Catalunya El dimarts 3 de juliol, va tenir lloc a Tarragona la Reunió del Consell de Col legis de Graduats Socials de Catalunya, per tractar diversos temes d'interès per a la professió en general i per als Graduats Socials de Catalunya, en particular. La reunió va transcórrer dintre d'un marc de gran cordialitat i va ser presidida pel President del Consell i President del Col legi de Barcelona, Excm. Sr. Vicenç Cardellach i per la Presidenta del Col legi de Tarragona, Excma. Sra. Ana Maria Asama, qui en el transcurs de l'acte va ser nomenada Vicepresidenta del Consell, dintre del punt de l'ordre del Dia de renovació de càrrecs de l'òrgan de Govern del Consell.

14 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de juny - Lliurament dels Certificats de Qualitat segons la Norma ISO 9001:2008 El dijous 21 de juny, el Director d'igc International Global Certification, Sr. Ricard Rosas, va fer lliurament dels Certificats de Qualitat a la Presidenta del nostre Col legi, Sra. Ana Maria Asama, i a la Gerent i Directora de Qualitat, Sra. Amparo Pérez. Moment del lliurament de la renovació dels Certificats de Qualitat segons la Norma ISO 9001:2008, corresponents a l'activitat de la Secretaria del Col legi, així com l'escola de Pràctica Professional, certificades en Qualitat des de l'any de juny - Acord de Col laboració amb IGC El Col legi de Graduats Socials de Tarragona ha establert una acord de col laboració amb IGC International Global Certification, empresa certificadora de serveis de qualitat. Moment de la formalització de l'acord de col laboració, per part de la nostra Presidenta, Sra. Ana Maria Asama i el Director d'igc Espanya, Sr. Ricard Rosas.

15 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de juny - Visita institucional a l 'Alcalde de Tarragona El dimecres 20 de juny, la nostra Presidenta Sra. Ana Maria Asama, fou rebuda per l'alcalde de Tarragona, Sr. Josep Fèlix Ballesteros, en visita institucional, dintre de la ronda de visites que la Sra. Asama està duent a terme des de la presa de possessió com a Presidenta del nostre Col legi. La visita, en la que també va estar present el Sr. Francisco Zapater, Regidor de Relacions Ciutadanes i Universitats, va transcórrer dintre d'un clima de gran cordialitat, en el transcurs de la qual es van tractar diversos temes d interès. 13 de juny - Seminari sobre Novetats Legislatives i la seva aplicació en 2011 i 2012, en relació a les prestacions per atur El dimecres 13 de juny va tenir lloc en el nostres Col legi el Seminari sobre Novetats Legislatives i la seva aplicació en 2011 i 2012, en relació a les prestacions per atur, que va tenir com a ponents a la Sra. Mª Teresa Sarroca Blasco, Subdirectora Provincial de Prestacions del SEPE a Tarragona, i al Sr. Fco. Javier Calejero López, Director Provincial del SEPE a Tarragona. La Presidenta del Col legi, Sr. Ana Asama, va realitzar la presentació del Seminari, al que també va assistir el Sr. Javier Martínez, Director de l'empresa TAEMSA, entitat col laboradora en aquest Seminari juntament amb La Caixa.

16 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de maig Jornada Nous Contractes Formatius i Certificats de Professionalitat El dia 24 de maig va tenir lloc al nostre Col legi la Jornada sobre Nous Contractes Formatius i Certificats de Professionalitat, a càrrec dels ponents, Sra. María Lucía Acuña, Secretària General d'anced, Asociación Nacional de Centros de e-learning y Distancia, i del Sr. Andreu Palomo, Graduat Social i Ex-President del nostre Col legi. el Vicepresident 2n. del Col legi, Sr. Jaume Francesch, va fer la presentació de la Sessió Informativa. 23 de maig Sessió Seminari sobre Impost Societats i Novetats Fiscals 2012 El dimecres 23 de maig va tenir lloc al nostre Col legi el Seminari sobre Impost de Societats i Novetats Fiscals 2012, que va tenir com a ponent al Sr. Roberto Luengo Martín, Inspector Cap de l'agència Tributària a Tarragona. L'acte va ser presentat pel Vocal de Junta, Sr. Juan Mario Abello, i van assistir el Sr. Josep Reig Crusells, Comercial de SAGE i la Sra. Isabel Marzal Salas, Gestor Comercial de UMIVALE Prevención, les dues entitats col laboradores en aquest Seminari.

17 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de maig Sessió Informativa sobre Procediment Notificacions Telemàtiques Seu Electrònica Seguretat Social El dimecres 16 de maig va tenir lloc al nostre Col legi la Sessió Informativa sobre Procediment Notificacions Telemàtiques Seu Electrònica Seguretat Social, que va tenir com a ponents al Sr. Albert Castanera Mateo, Subdirector Provincial de Gestió Recaptatòria de la Direcció Provincial de la TGSS a Tarragona i al Coordinador Provincial de la Unitat Atenció Tècnica del Sistema RED de la Direcció Provincial de la TGSS a Tarragona, Sr. Aleix Durán Martí. La Sessió Informativa va ser presentada per la Presidenta del Col legi, Sra. Ana Asama. 9 de maig Curs on-line subvencionat: Administratiu/va de personal Nivell II (55h) El dimecres 9 de maig va tenir lloc al nostre Col legi l'inici del Curs on-line Administratiu/va de personal Nivell II, curs subvencionat realitzat en col laboració amb Egaraformació, a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. La Presidenta del Col legi, Sra. Ana Maria Asama, va fer la presentació del inici d'aquest Curs on-line, en la seva segona convocatòria, i a la primera classe presencial, obligatòria per a poder optar al certificat del curs, van assistir el Sr. Miguel López, Coordinador de Formació d'egaraformació, i el tutor del Curs, Sr. Joan Carles Masmitjà.

18 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 18 2 de maig Seminari sobre l IRPF i Novetats Fiscals 2012 El dimecres 2 de maig va tenir lloc al nostre Col legi el Seminari sobre l'impost de la Renda de les Persones Físiques (I.R.P.F.) i Novetats Fiscals 2012, que va tenir com a ponent al Sr. Roberto Luengo Martín, Inspector Cap de l'agència Tributària a Tarragona. L'acte va ser presentat per la Presidenta del Col legi, Sra. Ana Asama, i van assistir la Sra. Mª Josepa Isern, Delegada Comercial de Zona del Banc Sabadell i la Sra. Salva Ricomà, Delegada de Zona de Conversia, les dues entitats col laboradores en aquest Seminari. 25 d abril Curs on-line subvencionat: Administratiu/va de personal Nivell I (40h) El dia 25 d abril va tenir lloc al nostre Col legi l'inici del Curs on-line Administratiu/va de personal Nivell I, curs subvencionat realitzat en col laboració amb Egaraformació, a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. La Presidenta del Col legi, Sra. Ana Maria Asama, va fer la presentació del inici d'aquest Curs on-line, en la seva segona convocatòria, i a la primera classe presencial, obligatòria per a poder optar al certificat del curs, van assistir la Sra. Raquel Taberner, Coordinadora de Formació d'egaraformació, i el tutor del Curs, Sr. Joan Carles Masmitjà.

19 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina d abril Curs on-line subvencionat: Gestió comptable (60h) El dimarts 24 d abril va tenir lloc al nostre Col legi l'inici del Curs on-line Gestió Comptable, curs subvencionat realitzat en col laboració amb Egaraformació, a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. La Presidenta del Col legi, Sra. Ana Maria Asama, va fer la presentació del Curs on-line Gestió Comptable, i a la primera classe presencial, obligatòria per a poder optar al certificat del curs, van assistir la Sra. Raquel Taberner, Coordinadora de Formació d'egaraformació, i la ponent del Curs, Sra. Lidia López. 19 d abril Jornada Divulgativa. L'acció de les mútues en l'absentisme laboral El dijous 19 d'abril va tenir lloc al nostre Col legi la Jornada Divulgativa sobre l'acció de les mútues en l'absentisme laboral, i les mesures de flexibilitat en l'empresa després de la reforma laboral 2012, i que va tenir com a ponent al Sr. Antonio Benavides Vico, Inspector de Treball i Seguretat Social. L'acte va ser presentat per la Presidenta del Col legi, Sra. Ana Asama, i van assistir el Sr. Josep Mª Feliu Vallverdú, Director Provincial de MC MUTUAL a Tarragona, i la Sra. Rosa Maria Torrecilla Llort, Cap de Relacions Institucionals de MC MUTUAL, l'entitat organitzadora d'aquesta Jornada.

20 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina d'abril - Nova Junta de Govern El dimarts 17 d'abril, es va celebrar la primera Junta de Govern, sota la Presidència de la Sra. Ana Maria Asama Esteve. En el transcurs de la mateixa es va formar el nou Equip de Govern i el nou Organigrama de l'òrgan de Govern del Col legi. Foto de grup de la Presidenta i la nova Junta de Govern.

21 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de març Junta General Ordinària i Presa Possessió Presidenta del Col legi El dijous 29 de març, va tenir lloc al nostre Col legi la reunió de la Junta General Ordinària anual. En el transcurs de la mateixa es van aprovar tots els punts de l'ordre del Dia. Dintre del punt setè de l'ordre del Dia, Eleccions per a l'elecció del càrrec de President/a, el President de la Mesa Electoral, Sr. Andreu Lobaco, va procedir a la lectura de l'acta de la Proclamació Definitiva de Candidats i a la proclamació de l'excma. Sra. Anna Maria Asamà Esteve, com a Presidenta de l'il lustre. Col legi de Graduats Socials de Tarragona.

22 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de març Junta General Ordinària i Presa Possessió Presidenta del Col legi Moment en que l'excma. Sra. Anna Maria Asamà, promet el seu càrrec com a Presidenta del Col legi. Fotografia on apareixen l'excm. Sr. Francesc Blasco Martorell, fins ara President del Col legi, acompanyant i donant el relleu a l'actual Presidenta del nostre Col legi, l'excma. Sra. Anna Maria Asamà Esteve, acompanyats de tots els membres de la Junta de Govern.

23 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de març - Jornada Informativa - Les Claus de la Reforma Laboral Durant el matí del dia 22 de març es va celebrar al nostre Col legi la Jornada Informativa Les Claus de la Reforma Laboral. Aquesta Jornada Informativa, va tenir com a ponent al Sr. José Salido Banús, Professor titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de Barcelona, Advocat i Acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Doctors. L'acte va ser presentat per la Vicepresidenta 1a. del Col legi, Sra. Anna Asamà i pel Sr. Ramón Matabosch Grifoll, Cap Territorial d'egarsat, l'entitat organitzadora d'aquesta Jornada Informativa. 19 de març - Curs Pràctic de DRET PROCESSAL LABORAL Adaptació a la nova Llei Reguladora de la Jurisdicció Social (BOE /10/2011) El dilluns 19 de març, va tenir lloc al nostre Col legi l'inici de la segona part del Curs Pràctic de DRET PROCESSAL LABORAL, i que té com a ponent l'il lm. Sr. Francisco Javier Delgado Sainz, Magistrat del Jutjat del Social núm. 29 de Barcelona. Aquest curs finalitzarà el proper 21 de maig.

24 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 24 8 de març - XVII Jornades de Dret del Treball i Seguretat Social Una imatge de la inauguració, el dijous 8 de març, de les XVII Jornades de Dret del Treball i de Seguretat Social, que organitza el Col legi de Graduats Socials de Tarragona, i que tenen lloc a l Hotel Ciutat de Tarragona. 6 de març - El Col legi de Graduats Socials de Tarragona signa un acord de col laboració amb Umivale Prevención El dia 6 de març, va signar un Acord de Col laboració amb UMIVALE PREVENCIÓN, empresa de Servei de Prevenció de Riscos Laborals i de Vigilància de la Salut. L'acord va ser signat per la Directora General de Umivale, Sra. Pilar Soriano Gosp i el President del Col legi, Sr. Francesc Blasco. A la signatura d'aquest acord, també van assistir el Director Territorial de Catalunya i Aragón de Umivale, Sr. Javier Fernández i la Gerent del Col legi, Sra. Amparo Pérez. Moment de la ratificació d'aquest acord, per part del nostre President, Sr. Francesc Blasco, i de la Sra. Pilar Soriano i el Sr. Javier Fernández, de Umivale Prevención.

25 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina 25 2 de març 2012 Roda de Premsa Presentació de les XVII Jornades El dia 2 de març, va tenir lloc a la Seu del Col legi, una roda de premsa, per a presentar als mitjans de comunicació les XVII Jornadas de Dret de Treball i de Seguretat Social, Les Reformes Laborals de l any, que tindran lloc a l Hotel Ciutat de Tarragona els dies 8 i 9 de març. A la roda de premsa van intervenir el President del Col legi, Sr. Francesc Blasco, la Directora Tècnica de les Jornades, Excma. Sra. Rosa Maria Virolès, Magistrada de la Sala IV del Tribunal Suprem, la Secretària tècnica de les Jornades, Sra. Amparo Pérez, Gerent del Col legi, i la Sra. Anna M. Asamà, Vicepresidenta del Col legi.

26 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de gener El rei Juan Carlos rep al Ple del Consejo Sa Majestat el Rei Juan Carlos va rebre en audiència al Consejo General de Colegios Oficiales de Graduados Sociales de España el dia 31 de gener. El President del Consejo General de Graduados Sociales de España, els membres de la Comissió Permanent i els Presidents dels 43 Col legis Provincials de Graduats Socials, entre ells el President del nostre Col legi, Il lm. Sr. Francesc Blasco Martorell, van ser rebuts en Audiència per Sa Majestat el Rei amb motiu del lliurament de la Gran Creu de la Justícia Social. Moment de la salutació personal de Sa Majestat el Rei Juan Carlos al nostre President, Il lm. Sr. Francesc Blasco Martorell, al Palacio de la Zarzuela. Foto de grup del Ple del Consejo amb Sa Majestat el Rei Juan Carlos, al Palacio de la Zarzuela. La Gran Creu de la Justícia Social, és la màxima condecoració que el Col lectiu de Graduats Socials pot atorgar a una persona o a una entitat per actes o fets rellevants, amb un especial significat per al món de la Justícia Social. Moment en que el President del Consejo General, Sr. Javier San Martín Rodríguez lliura la Gran Creu de la Justícia Social, a Sa Majestat.

27 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de gener- XIII Fòrum d Actualitat Laboral Durant tot el matí del dia 19 de gener es va celebrar al nostre Col legi el XII Fòrum d'actualitat Laboral. Aquesta Jornada Informativa, va tenir com a ponent al Sr. Antonio Benavides Vico, membre del Cos Superior d'inspectors de Treball i Seguretat Social, membre del Tribunal Laboral de Catalunya i professor de la Universitat Ramon Llull. L'acte va estar presentat per la Vicepresidenta 1a. del Col legi, Sra. Anna Asamà i pel Sr. Ramón Matabosch Grifoll, Cap Territorial d'egarsat, l'entitat organitzadora d'aquesta Jornada Informativa. 18 de gener Sessió Informativa sobre Novetats de l'agència Tributària El dimecres 18 de gener va tenir lloc al nostre Col legi la Sessió Informativa sobre Novetats de l'agència Tributària Aquesta Sessió va tenir com a ponent el Sr. Vicente Teodoro Martínez, Cap de la Secció de Renda de Gestió Tributària.

28 NOTÍCIES WEB - Històric 2012 Pàgina de gener Seminari sobre les Novetats normatives del Règim Especial d Empleats de la Llar El dimecres 11 de gener va tenir lloc al nostre Col legi el Seminari sobre les Novetats normatives del Règim Especial d Empleats de la Llar, que va tenir com a ponent al Sr. Albert Castanera Mateo, Subdirector Provincial de Gestió Recaptatòria de la Direcció Provincial de la TGSS a Tarragona. 9 de gener Curs Pràctic de DRET PROCESSAL LABORAL Adaptació a la nova Llei Reguladora de la Jurisdicció Social(BOE /10/2011) El dilluns 9 de gener, va tenir lloc al nostre Col legi l inici del Curs Pràctic de DRET PROCESSAL LABORAL, curs amb una durada de 60 hores, fins el dia 21 de maig. La primera part del Curs té com a ponent a l Il lm. Sr. Francisco Javier Sánchez Icart, Magistrat del Jutjat del Social núm. 3 de Tarragona.

ACTUALITAT WEB. Històric Notícies 2011

ACTUALITAT WEB. Històric Notícies 2011 ACTUALITAT WEB Històric Notícies 2011 Participació en les II Jornades Joves i Empresa 21 i 22 novembre 2011 21 de novembre 2011 El President del nostre Col legi participa en les II Jornades Joves i Empresa

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA Atès el que disposa l article 53.1.c) en relació amb l article 98 del Decret legislatiu 2/2003, pel qual s aprova el Text refós de la Llei municipal i de

Más detalles

--2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

--2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents. 1/9 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DISPOSICIONS DEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ RESOLUCIÓ EMO/2882/2014, de 15 de desembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l Acord

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA 1 PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1.1. Aprovació de l Acta de la sessió ordinària celebrada en data 29 de

Más detalles

Codi bàsic de funció pública de Catalunya

Codi bàsic de funció pública de Catalunya Codi bàsic de funció pública de Catalunya Barcelona, 1999 _ Generalitat de Catalunya Departament de la Presidència Secretaria General d'administració i Funció Pública Escola d'administració Pública de

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA Presa de possessió del càrrec de diputat provincial de l Il lm. Sr. Miquel Sàmper i Rodriguez, del partit

Más detalles

Jornada Dret a les TIC

Jornada Dret a les TIC Jornada Dret a les TIC LOPD i LSSI per a professionals i estudiants de les TIC Noves oportunitats professionals i millora en la qualitat de productes i serveis Organitza: Col legi Oficial d Enginyeria

Más detalles

CERTIFICO: 2. Vist l informe de l àrea d ensenyament de data 1 de desembre de 2016.

CERTIFICO: 2. Vist l informe de l àrea d ensenyament de data 1 de desembre de 2016. Interessat de l'expedient AJUNTAMENT DE SALOU Localització de l'activitat Assumpte APROVACIÓ, SI S'ESCAU, DEL CONVENI DE COL LABORACIÓ EDUCATIVA ENTRE L'AJUNTAMENT DE SALOU I LA GENERALITAT DE CATALUNYA,

Más detalles

CURS SEMI-PRESENCIAL SOBRE EL TRIBUNAL EUROPEU DE DRETS HUMANS

CURS SEMI-PRESENCIAL SOBRE EL TRIBUNAL EUROPEU DE DRETS HUMANS Del 31 / 3 / 2014 al 10 / 5 / 2014 CURS SEMI-PRESENCIAL SOBRE EL TRIBUNAL EUROPEU DE DRETS HUMANS DESCRIPCIÓ: - PROGRAMA: El Conveni Europeu per la Salvaguarda dels Drets Humans i les Llibertats Fonamentals

Más detalles

Relacions externes Agenda Presidència

Relacions externes Agenda Presidència Relacions externes Agenda Presidència Al llarg de l any 2017, la Presidenta del nostre Col legi, Sra. Ana Maria Asama, va assistir personalment i/o acompanyada d altres membres de la Junta de Govern i

Más detalles

Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC)

Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC) Página 1 de 3 INFORMACIÓ GENERAL divendres 17 març '17 10:59 64 lectures Tweet CONSUM Es recupera l'oficina Municipal d'informació al Consumidor (OMIC) L'alcaldessa Camí Mendoza, el president de la Unió

Más detalles

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011 CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO Granollers, gener 2011 DADES PERSONALS Carles Ribell i Toledano 47 anys. Nascut a Granollers ( Vallès Oriental ), el dia 25 de febrer de 1969. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 21 de juny de 2016, la Sra. Abigail Garrido Tinta, Alcaldessa de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 635/2016 APROVACIÓ ADMESOS EXCLOSOS

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 30 de juliol de 2018, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental nomenat per Decret d Alcaldia núm.854/2018, de l Ajuntament de, ha dictat el Decret del contingut següent: DECRET 915/2018

Más detalles

CURS PRÀCTIC SOBRE LES ÚLTIMES REFORMES DE LA LLEI DE SOCIETATS DE CAPITAL

CURS PRÀCTIC SOBRE LES ÚLTIMES REFORMES DE LA LLEI DE SOCIETATS DE CAPITAL CURS PRÀCTIC SOBRE LES ÚLTIMES REFORMES DE LA LLEI DE SOCIETATS DE CAPITAL Barcelona 4, 5, 11 i 12 de maig de 2015 CURSO PRÁCTICO SOBRE LAS ÚLTIMAS REFORMAS DE LA LEY DE SOCIEDADES DE CAPITAL Barcelona

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Resolució Per la qual s aprova l actualització de la puntuació definitiva de la borsa de treball de personal laboral temporal del Departament de Justícia,

Más detalles

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Exp. 2017/099-AG CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Mitjançant Decret emès en data 26 de juliol de 2017, i en ús de les facultats conferides per la delegació de Presidència

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

CURRICULUM VITAE Amparo Mateu Cerdà. Curriculum Vitae. Amparo Mateu Cerdà

CURRICULUM VITAE Amparo Mateu Cerdà. Curriculum Vitae. Amparo Mateu Cerdà Curriculum Vitae 1 Nom i cognoms DNI Telèfon 20416477K 627447963 E-mail amparo.mateu97gmail.com Plaça Tècnica d Administració General (Grup de Titulació A1) Lloc de Treball Directora de l OAM Universitat

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 13 de juliol de 2018, la Sra. Abigail Garrido Tinta, Alcaldessa de l Ajuntament de, ha dictat el Decret, del contingut següent: DECRET 811/2018 APROVACIÓ D ADMESOS I EXCLOSOS DE QUATRE

Más detalles

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l acta de la sessió ordinària celebrada en data 25 de

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

XIII Jornades Tributàries

XIII Jornades Tributàries Enguany, la ciutat de Castelldefels torna a acollir les XIII JORNADES TRIBUTÀRIES que anualment organitza l Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears i que ja és pràcticament

Más detalles

Memòria Il ltre. Col legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona

Memòria Il ltre. Col legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona A Notícies d interès, s hi relacionen les notes informatives i circulars vàries que ens fan arribar els diferentes organismes, també notes informatives d àmbit col legial, notícies i informació sobre temes

Más detalles

PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009

PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009 PROPOSTA ADDENDA CALENDARI GENERAL PER A L ANY 2009 FALLES Es declaren festius a la UVEG els dies 7 i 8 de març. És festiu el dia 9 de març (Sant Josep). El dia 6 de març, el personal que treballe en torn

Más detalles

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS Acord de la Comissió d Ordenació Acadèmica de 20 de juliol del 2009, modificat per acord de la Comissió d Ordenació

Más detalles

RESOLUCIÓ D ATORGAMENT

RESOLUCIÓ D ATORGAMENT RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES AL FOMENT DE LA INTEGRACIÓ LABORAL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT IGUAL O SUPERIOR AL 33% CONTRACTADES EN CENTRES ESPECIALS DE TREBALL, EXERCICI 2017. Fets

Más detalles

Atès que en data 9 d abril de 2018 es va publicar un extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Atès que en data 9 d abril de 2018 es va publicar un extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado. DECRET DE LA PRESIDÈNCIA Atès el que disposa la Base Sisena en relació a la llista d aspirants admesos i exclosos de la Convocatòria del procés de selecció de personal funcionari de carrera, escala d administració

Más detalles

COAATT TARRAGONA

COAATT TARRAGONA DOSSIER DE PREMSA Col legi d Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona, COAATT Rbla. del President Francesc Macià, 6 43005 TARRAGONA Tel. 977.212.799 c.e. info@apatgn.org www.apatgn.org Aproximació

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

ANUNCI. PO A1/ Tècnic/a de grau mitjà coordinador programa ADMESOS/ES EXCLOSOS/ES. PO A2/ Auxiliars administratius/ives ADMESOS/ES NIF

ANUNCI. PO A1/ Tècnic/a de grau mitjà coordinador programa ADMESOS/ES EXCLOSOS/ES. PO A2/ Auxiliars administratius/ives ADMESOS/ES NIF ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS ANUNCI Atès que el passat dia 25 de juliol de 2017 va finalitzar el termini de presentació de sol licituds per a prendre part en el procés de selecció per cobrir els llocs

Más detalles

El curs s impartirà del 27 d abril al 13 de juliol de 2016, els dimecres de a hores.

El curs s impartirà del 27 d abril al 13 de juliol de 2016, els dimecres de a hores. CURS SOBRE LA LLEI 39/2015 DEL PROCEDI- MENT ADMINISTRATIU COMÚ DE LES ADMI- NISTRACIONS PÚBLIQUES I SOBRE ELS AS- PECTES PROCESSALS DE LA JURISDICCIÓ CONTENCIOSA ADMINISTRATIVA El curs s impartirà del

Más detalles

Relacions Externes. Agenda de Presidència

Relacions Externes. Agenda de Presidència Relacions Externes Agenda de Presidència Al llarg de l any 2014, la Presidenta del nostre Col legi, Sra. Ana Maria Asama, va assistir personalment i/o acompanyada d altres membres de la Junta de Govern

Más detalles

Jornada Formativa de Seguretat a la Caça Major i Batudes. La Roca del Vallès.

Jornada Formativa de Seguretat a la Caça Major i Batudes. La Roca del Vallès. Jornada Formativa de Seguretat a la Caça Major i Batudes. La Roca del Vallès. Dissabte passat dia 9 de maig a la localitat de la Roca del Vallès la Representació Territorial de la FCC a Barcelona va realitzar

Más detalles

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 NOTA INFORMATIVA REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 Auxiliar de gerontologia Els professionals que estan treballant actualment o s incorporin abans del 31 de

Más detalles

RECULL DE PREMSA. Mort Creu Casas, primera dona membre numerària de l Institut d Estudis Catalans

RECULL DE PREMSA. Mort Creu Casas, primera dona membre numerària de l Institut d Estudis Catalans comunicació RECULL DE PREMSA Mort Creu Casas, primera dona membre numerària de l Institut d Estudis Catalans 20 de maig del 2007 Consulta El Butlletí de l IEC Institut d Estudis Catalans Comunicació Carrer

Más detalles

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Girona, 27 de juny de 2012 Regidoria d Hisenda i Règim Interior 1. Reorganització de l administració i de la gestió El nou govern ha reestructurat l'organització municipal

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

PROCEDIMENT CONTRAPART. Audit Prevenión auditorias, SL CSC, S.A UNIPRESALU D, SL. Brain Ventures, SL

PROCEDIMENT CONTRAPART. Audit Prevenión auditorias, SL CSC, S.A UNIPRESALU D, SL. Brain Ventures, SL DATA FORMALITZACIO OBJECTE IMPORT ADJUDICACIO PROCEDIMENT CONTRAPART ENTITAT CONTRACTANT DURADA INICI FINALITZACIÓ 16/07/2015 contracte de prestació de serveis per a la realització d'un informe de valoració

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA Declaració Institucional de la Diputació de Barcelona en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes

Más detalles

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA

1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS Atès que el passat dia 13 de juny de 2016 va finalitzar el termini de presentació de sol licituds per a prendre part a les proves selectives per a la provisió com a funcionaris

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS ANUNCI

ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS ANUNCI ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS ANUNCI Atès que el passat dia 13 de juny de 2018 es va aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses a les proves selectives per a la provisió com a funcionaris

Más detalles

Índex. Presentació 07. Composició Junta de Govern 08. Organigrama de l Òrgan de Govern del Col legi 09. Política de Qualitat 10

Índex. Presentació 07. Composició Junta de Govern 08. Organigrama de l Òrgan de Govern del Col legi 09. Política de Qualitat 10 Memòria anual 2017 03 Índex Presentació 07 Composició Junta de Govern 08 Organigrama de l Òrgan de Govern del Col legi 09 Política de Qualitat 10 Relacions externes 11 Agenda Presidència 11 Presència en

Más detalles

09.00 Inauguración Mesa 1: Expertos para la profesionalización del celador como personal sanitario

09.00 Inauguración Mesa 1: Expertos para la profesionalización del celador como personal sanitario VI JORNADA DE ENCUENTRO DE CELADOR@S: CELADOR@ DE PRINCIPIO A FIN Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València Edificio Dirección y Docencia. Salón de Actos 11 noviembre 2017 09.00 Inauguración

Más detalles

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS 2015-2016 Els períodes lectius d'aquest Màster seran els següents: - El primer quadrimestre es desenvoluparà entre els dies 19 d'octubre de 2015 i 23 de

Más detalles

II FORO DE SEGURIDAD SOCIAL

II FORO DE SEGURIDAD SOCIAL II FORO DE SEGURIDAD SOCIAL LA PROTECCIÓN PENAL DE LA SEGURIDAD SOCIAL. Barcelona, 26 febrero 2016. ORGANIZA Universitat Autònoma de Barcelona en colaboración con el Ministerio de Empleo y Seguridad Social:

Más detalles

XXIV JORNADA GASTROENTEROLÒGICA DE LES COMARQUES CATALANES. w w w. d i g e s t o l e g s. c a t. Hospital de Terrassa 12 de maig de 2012

XXIV JORNADA GASTROENTEROLÒGICA DE LES COMARQUES CATALANES. w w w. d i g e s t o l e g s. c a t. Hospital de Terrassa 12 de maig de 2012 Hospital de Terrassa Comitè organitzador Dr. Jaume Boadas Dr. Jordi Ortiz i Seuma Dra. Marta Piqueras Comitè científic Dr. Osvaldo Díaz-Canel Dra. Sara Galter Dr. David Monfort Dra. Inés Modolell Dra.

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm 57210 RESOLUCIÓ TRE/2313/2008, d 1 de juliol, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Pacte d eicàcia limitada per als tallers per a discapacitats psíquics de Catalunya, per als anys 2006-2008

Más detalles

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades Rodrigo Radovan - Global Business Development Manager Industrial Services TÜV Rheinland International Foment del Treball Nacional

Más detalles

Accions específiques pels Metges joves

Accions específiques pels Metges joves Accions específiques pels Metges joves Estudiants CoMB Unitat de Participació Secció MIR Secció MIR Actes i Jornades Participació anual en les Jornades d Estudiants Clínic i Estudiants Bellvitge amb alguna

Más detalles

4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida

4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida 4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida 1.1 Cens de la Demarcació 1. Informació institucional La Demarcació de Lleida té 346 adscrits, 287 col legiats/associats i 59 socis escolars. Dels quals 25 s han

Más detalles

RESOLUCIÓ ENS/1962/2012, de 19 de setembre, d adaptació de diversos nomenaments a l estructura

RESOLUCIÓ ENS/1962/2012, de 19 de setembre, d adaptació de diversos nomenaments a l estructura CÀRRECS I PERSONAL DOGC 6226 4.10.2012 46034 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT RESOLUCIÓ ENS/1962/2012, de 19 de setembre, d adaptació de diversos nomenaments a l estructura del Departament d Ensenyament. Mitjançant

Más detalles

VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció

VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció Barcelona, 8 i 9 de juny de 2017 Organitza: Amb la col laboració: ÍNDEX 1. PRESENTACIÓ... 3 2. PERFIL DELS CONGRESSISTES... 4 3. PROGRAMA PROVISIONAL... 5

Más detalles

Registre de Societats Professionals d Advocats

Registre de Societats Professionals d Advocats Registre de Societats Professionals d Advocats El dia 16 de juny de 2007 va entrar en vigor la llei 2/2007, de 15 de març, de Societats Professionals, que regula l exercici en comú de les activitats professionals.

Más detalles

AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS ANUNCI de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, sobre l aprovació de la llista definitiva d admesos/es i exclosos/es i determinació de la data, hora i lloc de

Más detalles

HORARI CURS SUPERIOR DE GESTIÓ I DRET DE LA SEGURETAT 43ª EDICIO

HORARI CURS SUPERIOR DE GESTIÓ I DRET DE LA SEGURETAT 43ª EDICIO HORARI CURS SUPERIOR DE GESTIÓ I DRET DE LA SEGURETAT 43ª EDICIO 2014-2015 Juny -2014 16 Dilluns 15:30 a 16:00 Presentació del Curso 16 Dilluns 16:00 a 18:00 Protecció Sr. F. San Agustin Persones 18:00

Más detalles

Jornades per a la Guàrdia Urbana de Barcelona sobre les reformes penals i de la seguretat ciutadana

Jornades per a la Guàrdia Urbana de Barcelona sobre les reformes penals i de la seguretat ciutadana Jornades per a la Guàrdia Urbana de Barcelona sobre les reformes penals i de la seguretat ciutadana Dies 20, 21, 22 i 23 de Juliol Director: Prof. Dr. Víctor Gómez Martín. Professor Titular (Catedràtic

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Generalitat de Catalunya Acord de 30 d agost de 20 de la Junta de Mèrits i Capacitats de la convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de comandament de

Más detalles

Memòria. anual2016 IL LUSTRE COL LEGI OFICIAL DE GRADUATS SOCIALS DE TARRAGONA

Memòria. anual2016 IL LUSTRE COL LEGI OFICIAL DE GRADUATS SOCIALS DE TARRAGONA Memòria anual2016 IL LUSTRE COL LEGI OFICIAL DE GRADUATS SOCIALS DE TARRAGONA 03 Índex Presentació 07 Composició Junta de Govern 08 Organigrama de l Òrgan de Govern del Col legi 09 Política de Qualitat

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Recursos amb l'administració de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Recursos amb l'administració de Justícia Direcció General de Recursos amb l'administració de Justícia Oferta per cobrir diverses places d òrgans de nova creació, pel sistema de comissió de serveis. Les persones interessades que reuneixin els

Más detalles

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 www.staj.es MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 COS DE GESTIÓ PROCESSAL I ADMINISTRATIVA Puntuació total assolible: 20 punts. A) FORMACIÓ. Es valora fins a un màxim de 6 punts, d acord amb el barem següent:

Más detalles

Institucions del nostre dret

Institucions del nostre dret Cicle de conferències Curs 2016-2017 Institucions del nostre dret Organització: Societat Catalana d Estudis Jurídics, filial de l Institut d Estudis Catalans amb: Il lustre Col legi de l Advocacia de Barcelona

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

Il lustre Col legi d Advocats de Tarragona

Il lustre Col legi d Advocats de Tarragona COMPTES ANUALS CORRESPONENTS A L EXERCICI TANCAT EL 31 DE DESEMBRE DE 2016 JUNTAMENT AMB L INFORME D AUDITORIA DE COMPTES ANUALS 1. INFORME D AUDITORIA DE COMPTES ANUALS. 2. COMPTES ANUALS CORRESPONENTS

Más detalles

Full Informatiu núm. 8: del 24 al 30 de juliol

Full Informatiu núm. 8: del 24 al 30 de juliol POCS 217 Full Informatiu núm. 8: del 24 al 3 de juliol Introducció L any 24 el Departament de Salut i el CatSalut van posar en marxa per primera vegada un pla d actuació per prevenir els efectes de les

Más detalles

Presentació. Noves Tendències en Prevenció i Tractament de la Diabetis. Auditori de Salou, 25 d octubre de 2007

Presentació. Noves Tendències en Prevenció i Tractament de la Diabetis. Auditori de Salou, 25 d octubre de 2007 Noves Tendències en Prevenció i Tractament de la Diabetis Auditori de Salou, 25 d octubre de 2007 Presentació Amb el suport de: Des de la seva constitució el Grup per a l Estudi de la Diabetis ha esdevingut

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

Col legi Oficial de Treball Social de Valencia

Col legi Oficial de Treball Social de Valencia Col legi Oficial de Treball Social de Valencia De: Col legi Oficial de Treball Social de Valencia Enviado el: viernes, 20 de julio de 2018 13:24 Para: lista-distribucion-valencia-338f4@cgtrabajosocial.org

Más detalles

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD:

9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: Signat electrònicament per: AJUNTAMENT Àrea/Unitat Recursos Humans RECURSOS HUMANS / NZG Codi verificació Document SE16102584 9 B DD- F- E A-ABC - D F F9 A FD: 95B353DD-832F-4E3A-ABC0-5D4F3F92A4FD Data

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària del dia 27 d abril de 2006. I.- PART RESOLUTIVA

Más detalles

20614 Organització Industrial (grau d Economia)

20614 Organització Industrial (grau d Economia) Convocatòria per cobrir places de personal docent i investigador de les categories previstes a la LOU, contractats, per al curs 2016-17 Resolució del Rector de la Universitat de les Illes Balears per la

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA XII legislatura segon període número 142 dilluns TAULA DE CONTINGUT 4. Informació 4.70. Comunicacions del president de la Generalitat i comunicacions del Govern

Más detalles

Programa d Ajuda per a la Coordinació d Activitats Empresarials PACAE

Programa d Ajuda per a la Coordinació d Activitats Empresarials PACAE Programa d Ajuda per a la Coordinació d Activitats Empresarials PACAE https://www.upc.edu/prevencio/pacae Coordinació d activitats empresarials Per què cal fer CAE? És una obligació legal que implica que

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

ENGINYERS BCN Memòria d activitats de l any 2014

ENGINYERS BCN Memòria d activitats de l any 2014 ENGINYERS BCN Memòria d activitats de l any 2014 ENGINYERS BCN Comissió d Enginyers jubilats Índex: Activitats de l any 2014 Objectius: Pagina... 3 Activitats de la Comissió Pagina... 4 Resum de les activitats

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

ESCOLA D ESTIU DE COLBACAT 2018

ESCOLA D ESTIU DE COLBACAT 2018 ESCOLA D ESTIU DE COLBACAT 2018 PRESENTACIÓ Us presentem els cursos de formació organitzats pel Col legi de Doctors i Llicenciats en Belles i Professors de Dibuix de Catalunya COLBACAT, dels quals es demana

Más detalles

ANUNCI 1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA ADMESES

ANUNCI 1 PLAÇA PER CONCURS DE MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA ADMESES ORGANITZACIÓ I RECURSOS HUMANS ANUNCI Atès que el passat dia 23 de maig de 2018 va finalitzar el termini de presentació de sol licituds per a prendre part a les proves selectives per a la provisió com

Más detalles

ACTUALITAT DE LA PROBLEMÀTICA FISCAL I DE LA SEGURETAT SOCIAL A LES ENTITATS ESPORTIVES. 17 de desembre de 2014

ACTUALITAT DE LA PROBLEMÀTICA FISCAL I DE LA SEGURETAT SOCIAL A LES ENTITATS ESPORTIVES. 17 de desembre de 2014 ACTUALITAT DE LA PROBLEMÀTICA FISCAL I DE LA SEGURETAT SOCIAL A LES ENTITATS ESPORTIVES 17 de desembre de 2014 CONTINGUT DE LA XERRADA 1. La problemàtica de la Seguretat Social 2. Novetats fiscals i legislatives.

Más detalles

Full Informatiu núm.13: del 28 d agost al 3 de setembre

Full Informatiu núm.13: del 28 d agost al 3 de setembre POCS 217 Introducció L any 24 el Departament de Salut i el CatSalut van posar en marxa per primera vegada un pla d actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS) en el qual

Más detalles

BUSINESS BRIDGE SHANGHAI 7-13 de juny de 2008

BUSINESS BRIDGE SHANGHAI 7-13 de juny de 2008 BUSINESS BRIDGE SHANGHAI 7-13 de juny de 2008 Amb la col laboració de: COPCA (Consorci de Promoció Comercial de Catalunya), CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA, CASA ÀSIA, CUATRECASAS, GARRIGUES i ROCA JUNYENT

Más detalles

Jornada. Guia SEREM (SEguretat REhabilitació Manteniment) Treballs en obres sense projecte. Organitza: Secretaria d Ocupació i Relacions Laborals

Jornada. Guia SEREM (SEguretat REhabilitació Manteniment) Treballs en obres sense projecte. Organitza: Secretaria d Ocupació i Relacions Laborals Jornada Guia SEREM (SEguretat REhabilitació Manteniment) Treballs en obres sense projecte Divendres 12 de juny del 2015 De 9 a 13.00h Organitza: Secretaria d Ocupació i Relacions Laborals Amb la col laboració

Más detalles

CRONOGRAMA PRIMER CURS. PRIMER I SEGON SEMESTRE.

CRONOGRAMA PRIMER CURS. PRIMER I SEGON SEMESTRE. MASTER EN PATRIMONI CULTURAL: INVESTIGACIÓ I GESTIÓ. CURS 2015-16. CRONOGRAMA PRIMER CURS. PRIMER I SEGON SEMESTRE. AULA: LABORATORI DEPARTAMENT (R.Llull). Departament de Ciències Històriques i Teoria

Más detalles

EL LIBRO II DEL CÓDIGO CIVIL DE CATALUÑA: PRINCIPALES NOVEDADES Barcelona, 28 de octubre, 4, 11, 18 y 25 de noviembre de 2010

EL LIBRO II DEL CÓDIGO CIVIL DE CATALUÑA: PRINCIPALES NOVEDADES Barcelona, 28 de octubre, 4, 11, 18 y 25 de noviembre de 2010 EL LLIBRE II DEL CODI CIVIL DE CATALUNYA: PRINCIPALS NOVETATS Barcelona, 28 d octubre, 4, 11, 18 i 25 de novembre de 2010 EL LIBRO II DEL CÓDIGO CIVIL DE CATALUÑA: PRINCIPALES NOVEDADES Barcelona, 28 de

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre Guia de formació permanent a Calella Curs 2014-2015, 2n trimestre Aquestes són les formacions que s ofereixen al nostre municipi per a persones adultes el proper curs. Podeu trobar informació puntual

Más detalles

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO Pàgina: 1 / 5 ÍNDEX: 1. OBJECTE 2. ABAST 3. REFERÈNCIES 4. DEFINICIONS 5. RESPONSABILITATS 6. DESENVOLUPAMENT 7. DOCUMENTS I REGISTRES 8. HISTÒRIC DE MODIFICACIONS Procediment aprovat pel Director de Promoció

Más detalles

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN INTERVENCIÓ GENERAL DEPARTAMENT DE FISCALITZACIÓ I CONTROL FINANCER 3_1_1 COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN DONAR COMPTE DE L INFORME DEFINITIU DE FISCALITZACIÓ PLENA

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

Empresa Iniciativa Empresarial. (Les Formes jurídiques de l empresa) -UNITAT 4-

Empresa Iniciativa Empresarial. (Les Formes jurídiques de l empresa) -UNITAT 4- Empresa Iniciativa Empresarial (Les Formes jurídiques de l empresa) -UNITAT 4- 1. Legislació aplicable Codi Civil (Llibre IV, Títol VIII, arts. 1.665 al 1.708), RD de 24 de juliol de 1889. Codi de Comerç,

Más detalles

Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Sabadell. El vostre suport empresarial

Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Sabadell. El vostre suport empresarial El vostre suport empresarial PREÀMBUL Al segle 21, la Cambra Oficial de Comerç i vol ser considerada una entitat capaç de fer front amb èxit tots els reptes del nou segle. La incorporació de les noves

Más detalles

FORO DE ESPECIE. Universitat. Ministeri. o de ORGANIZA. Dra. Autònoma. Trabajo y de la

FORO DE ESPECIE. Universitat. Ministeri. o de ORGANIZA. Dra. Autònoma. Trabajo y de la FORO DE SEGURIDADD SOCIAL I ENCUENTRO : LA COTIZACIÓN DEL SALARIO EN ESPECIE. Barcelona, 12 febrero 2015. ORGANIZA Universitat Autònoma de Barcelona en colaboraciónn con el M Ministeri o de Empleo y Seguridad

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES

Más detalles

LA LITERATURA A L'AULA DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT: MODELS DE TREBALL

LA LITERATURA A L'AULA DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT: MODELS DE TREBALL LA LITERATURA A L'AULA DE SECUNDÀRIA I BATXILLERAT: MODELS DE TREBALL Curs d actualització universitària per a professors d Educació Secundària i Batxillerat URV juliol 2014 GRUP DE RECERCA Identitats

Más detalles

L ADMINISTRACIÓ CONCURSAL DESPRÉS DE L ÚLTIMA REFORMA. CONSEQÜÈNCIES PRÀCTIQUES.

L ADMINISTRACIÓ CONCURSAL DESPRÉS DE L ÚLTIMA REFORMA. CONSEQÜÈNCIES PRÀCTIQUES. * L ADMINISTRACIÓ CONCURSAL DESPRÉS DE L ÚLTIMA REFORMA. CONSEQÜÈNCIES PRÀCTIQUES. Barcelona 27, 28 i 29 de març de 2012 LA ADMINISTRACIÓN CONCURSAL TRAS LA ÚLTIMA REFORMA. CONSECUENCIAS PRÁCTICAS. Barcelona

Más detalles