DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA"

Transcripción

1 25620 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA DECRET 333/2011, de 3 de maig, de reestructuració del Departament de Justícia. Mitjançant el Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l àmbit de competència dels departaments de l Administració de la Generalitat de Catalunya, s ha modificat l àmbit competencial dels diferents departaments de l Administració de la Generalitat, la denominació d altres, i s ha reduït el nombre total dels existents. El Decret 74/2011, de 4 de gener, d estructuració del Departament de Justícia, establia l estructura i les funcions dels òrgans d assistència al/a la conseller/a i dels òrgans directius d acord amb el seu àmbit de competències, a fi de millorar-ne l eficiència. Ara s ha de revisar el segon nivell d estructura per tal de racionalitzar i simplificar l organització departamental i unificar la normativa reguladora. Per tot això, de conformitat amb l article 23 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern; la Llei 26/2010, del 3 d agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d organització, procediment i règim jurídic de l Administració de la Generalitat de Catalunya; A proposta de la consellera de Justícia i d acord amb el Govern, DECRETO: CAPÍTOL 1 Organització del Departament de Justícia Article 1 Estructura del Departament 1.1 El Departament de Justícia, sota la direcció del/de la conseller/a, s estructura en els òrgans següents: a) La Secretaria General. b) La Secretaria de Relacions amb l Administració de Justícia. c) La Direcció General de Serveis Penitenciaris. d) La Direcció General d Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil. e) La Direcció General de Dret i d Entitats Jurídiques. 1.2 Resten adscrits al Departament de Justícia: a) El Centre d Iniciatives per a la Reinserció, regulat per la Llei 23/2009, de 23 de desembre. b) El Centre d Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, creat per la Llei 18/1990, de 15 de novembre, i que té l estructura regulada pel Decret 171/2007, de 31 de juliol. Article 2 Consell de Direcció Presidit pel/per la conseller/a, el Consell de Direcció del Departament assisteix el/la conseller/a en les funcions de coordinació general i seguiment de l activitat del Departament. Del Consell de Direcció en formen part els/les titulars d òrgans directius amb nivell orgànic de secretari/ària general o de director/a general del Departament, els altres càrrecs que el/la conseller/a determini, i el/la cap del Gabinet del/de la Conseller/a, que actua com a secretari/ària.

2 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CAPÍTOL 2 Unitat d assistència i suport al/la conseller/a Article 3 Gabinet del/de la Conseller/a 3.1 La unitat d assistència i suport al/a la conseller/a és el Gabinet del/de la Conseller/a. 3.2 Són funcions del Gabinet del/de la Conseller/a, com a unitat d assistència de la persona titular del Departament, les següents: a) Donar suport i assistència a les activitats del/de la conseller/a. b) Coordinar les unitats que en depenen. c) Qualsevol altra funció que li encomani el/la conseller/a. 3.3 Del Gabinet del/de la Conseller/a en depenen les unitats següents: a) L Oficina de Relacions Institucionals. b) L Oficina de la Secretaria del/de la Conseller/a. c) L Oficina de Comunicació. d) L Oficina de Protocol. 3.4 L Oficina de Relacions Institucionals té les funcions següents: a) Fer el seguiment de l activitat parlamentària. b) Preparar la informació necessària per donar resposta a les iniciatives del Parlament de Catalunya i dels informes sol licitats per les altres institucions de la Generalitat i de l Estat. c) Elaborar els informes i assessorar en matèria de relacions institucionals la persona titular del Departament. d) Qualsevol altra funció que li encomani el/la conseller/a. 3.5 L Oficina de la Secretaria del/de la Conseller/a té les funcions següents: a) Coordinar i realitzar les tasques administratives de suport a la persona titular del Departament. b) Assistir la persona titular del Departament en l organització de la seva agenda d activitats. c) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada expressament. 3.6 L Oficina de Comunicació té les funcions següents: a) Donar suport i assistència a la persona titular del Departament en l exercici de les seves funcions en matèria de mitjans de comunicació. b) Dissenyar la política de comunicació del Departament. c) Coordinar les relacions dels diversos òrgans del Departament amb els mitjans de comunicació. d) Fer l anàlisi i la difusió interna del contingut informatiu dels diferents mitjans de comunicació. e) Emetre notes de premsa i comunicats i preparar entrevistes, reportatges i rodes de premsa. f) Elaborar els informes que li siguin encarregats sobre aquest àmbit d actuació. g) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada expressament. 3.7 L Oficina de Protocol té les funcions següents: a) Gestionar les relacions amb la unitat competent en matèria de protocol de la Presidència. b) Coordinar les activitats de protocol, d actes públics organitzats pel Departament i d aquells en què participa. c) Assessorar i assistir, en matèria de protocol, la persona titular del Departament. d) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada expressament.

3 25622 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CAPÍTOL 3 Secretaria General SECCIÓ 1 Funcions i estructura Article 4 Funcions i estructura 4.1 El secretari o secretària general, com a segona autoritat del Departament, exerceix les funcions que li atribueix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d organització, procediment i règim jurídic de l Administració de la Generalitat de Catalunya, i les altres que li assigni la normativa vigent. 4.2 De la Secretaria General en depenen: a) La Direcció de Serveis. b) L Assessoria Jurídica, en els termes que preveu el Decret 57/2002, de 19 de febrer. c) El Gabinet Tècnic. d) Els serveis territorials i les gerències territorials. 4.3 El Centre d Iniciatives per a la Reinserció i el Centre d Estudis Jurídics i Formació Especialitzada resten adscrits al Departament de Justícia mitjançant la Secretaria General. SECCIÓ 2 Direcció de Serveis Article 5 Funcions i estructura 5.1 A la Direcció de Serveis li corresponen les funcions següents: a) Planificar, impulsar i executar les accions adreçades a la integració i a l optimització màxima de les actuacions de les diferents unitats del Departament. b) Adequar al Departament les polítiques de Govern en matèria de recursos humans i dirigir els assumptes relatius al personal adscrit als diferents òrgans del Departament, sens perjudici de les funcions d altres unitats directives. c) Dirigir i coordinar les polítiques de relacions laborals i de prevenció de riscos i salut laboral. d) Impulsar la política de formació del Departament. e) Preparar l avantprojecte de pressupost del Departament en col laboració amb els altres òrgans del Departament. f) Supervisar la gestió pressupostària, la comptabilitat i la contractació del Departament. g) Dirigir l administració, el règim interior i coordinar els serveis generals del Departament, i la coordinació dels serveis dels organismes que en depenen. h) Dirigir i gestionar la política d infraestructures del Departament i gestionar el patrimoni sense perjudici de les funcions que corresponguin a la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya. i) Dirigir, supervisar i gestionar les actuacions en matèria de tecnologies de la informació i comunicació del Departament, d acord amb l estratègia corporativa en la matèria i sens perjudici de les funcions d altres unitats directives. j) Mantenir relacions funcionals amb altres departaments quan li encarregui el secretari o secretària general. k) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada expressament. 5.2 De la Direcció de Serveis en depenen: a) La Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals. b) La Subdirecció General de Gestió Econòmica. c) L Àrea de Patrimoni, Obres i Serveis.

4 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm d) El Servei de Gestió de Recursos Informàtics i Telecomunicacions. e) L Àrea de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. Article 6 Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals 6.1 A la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals li corresponen les funcions següents: a) Aplicar al Departament les polítiques del Govern en matèria de recursos humans. b) Definir i unificar els criteris d actuació en matèria de planificació i gestió del personal adscrit a les diferents unitats, garantint la seva adequació a la normativa vigent, i coordinar-ne la implantació. c) Dirigir l assessorament en matèria de recursos humans als òrgans del Departament. d) Elaborar l avantprojecte del pressupost en matèria de personal, coordinar-ne la gestió i fer el seguiment de la seva execució. e) Dissenyar, dirigir i coordinar la política de relacions laborals participant en les negociacions i en la resolució dels conflictes que es puguin produir amb el personal. f) Dissenyar i impulsar les polítiques que s hagin de dur a terme en matèria de salut laboral i prevenció de riscos laborals del Departament i dels organismes que en depenen, i supervisar i coordinar la seva execució. g) Mantenir les relacions ordinàries del Departament amb els òrgans competents en matèria de recursos humans, relacions laborals i seguretat i salut laboral. h) Col laborar en la planificació de l actuació del Departament en matèria de formació i divulgació dels seus àmbits competencials. i) Establir els criteris de manteniment de la informació, difusió i publicitat de les matèries de la seva competència i informar els òrgans superiors del resultat de la seva aplicació. j) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 6.2 De la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals en depenen: a) El Servei d Administració i Assessorament Tècnic de Recursos Humans. b) El Servei de Planificació i Gestió de Recursos Humans. c) El Servei de Prevenció de Riscos Laborals. Article 7 Servei d Administració i Assessorament Tècnic de Recursos Humans 7.1 Al Servei d Administració i Assessorament Tècnic de Recursos Humans li corresponen les funcions següents: a) Coordinar i supervisar la gestió i administració del personal. b) Controlar i gestionar la tramitació dels expedients d incompatibilitats. c) Controlar i supervisar el règim de previsió social del personal. d) Controlar i supervisar l aplicació del règim retributiu i l elaboració de les nòmines del personal. e) Controlar i supervisar l ordenació i la gestió del temps del personal i proposar mesures i criteris per a l aplicació de la normativa corresponent. f) Coordinar la implantació del portal de l empleat o empleada en els diferents àmbits de recursos humans. g) Assessorar sobre l aplicació del règim jurídic vigent en matèria de recursos humans. h) Supervisar les tasques d ordenació i preparació dels expedients en matèria contenciosa administrativa i laboral relatius a personal funcionari i laboral. i) Proposar la instrucció dels expedients disciplinaris, assessorar en la seva resolució i fer el seguiment de les mesures adoptades.

5 25624 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm j) Supervisar directrius, informes tècnics i projectes de disposició en matèria de recursos humans. k) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 7.2 Del Servei d Administració i Assessorament Tècnic de Recursos Humans en depèn la Secció d Administració de Recursos Humans. Article 8 Secció d Administració de Recursos Humans A la Secció d Administració de Recursos Humans li corresponen les funcions següents: a) Controlar els procediments dels règims de previsió social que són aplicables al personal. b) Tramitar els expedients relatius a les situacions administratives del personal funcionari i laboral. c) Controlar el pagament de la nòmina i fer-ne el seguiment pressupostari. d) Controlar el compliment de la normativa en matèria de gestió del temps de treball del personal i garantir l aplicació dels seus criteris ordenadors. e) Donar suport tècnic a la resolució dels expedients disciplinaris i fer el seguiment de la seva tramitació i mesures adoptades. f) Gestionar els expedients d incompatibilitat del personal. g) Ordenar i preparar els expedients en matèria contenciosa administrativa i laboral relatius a personal funcionari i laboral. h) Elaborar directrius i informes tècnics en l àmbit de la seva competència. i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 9 Servei de Planiicació i Gestió de Recursos Humans 9.1 Al Servei de Planificació i Gestió de Recursos Humans li corresponen les funcions següents: a) Planificar i supervisar els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball que convoca el Departament i de progressió en la carrera professional. b) Planificar i supervisar la gestió necessària per a la incorporació, la mobilitat i el cessament del personal. c) Controlar i gestionar la tramitació dels expedients de situacions administratives. d) Dirigir i supervisar el manteniment i l actualització de la relació de llocs de treball. e) Elaborar estudis sobre les necessitats quantitatives i qualitatives de recursos humans. f) Dissenyar els sistemes i els programes de comunicació interna i atenció al personal. g) Impulsar, col laborar i supervisar les actuacions adreçades a implantar un sistema d avaluació de l acompliment. h) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 9.2 Del Servei de Planificació i Gestió de Recursos Humans en depenen: a) La Secció de Gestió de Recursos Humans. b) La Secció de Selecció i Provisió de Llocs de Treball. Article 10 Secció de Gestió de Recursos Humans A la Secció de Gestió de Recursos Humans li corresponen les funcions següents: a) Tramitar i gestionar les propostes d incorporació i finalització de vinculació del personal de les diferents unitats del Departament.

6 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm b) Controlar les dotacions pressupostàries disponibles al capítol 1 i fer el seguiment de la despesa. c) Gestionar el manteniment del Registre de Personal. d) Donar suport en l aplicació de la normativa vigent i dels acords sindicals en matèria de recursos humans. e) Valorar les modificacions de la relació de llocs de treball i fer-ne el seguiment. f) Gestionar la borsa de treball del personal laboral creada d acord amb la normativa legal aplicable. g) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 11 Secció de Selecció i Provisió de Llocs de Treball A la Secció de Selecció i Provisió de Llocs de Treball li corresponen les funcions següents: a) Elaborar la proposta de l oferta d ocupació pública de places de personal laboral. b) Elaborar les resolucions i les bases de les convocatòries de canvi de destinació, de nou accés i de borsa de treball del personal laboral i coordinar i supervisar la seva gestió. c) Elaborar les resolucions i les bases de les convocatòries de provisió dels llocs de treball de comandament i singulars i coordinar i supervisar la seva gestió. d) Supervisar les bases de les convocatòries de selecció i de concurs de mèrits de personal funcionari de l àmbit funcional d execució penal i tramitar-ne l oferta. e) Fer el seguiment dels processos de concursos generals de mèrits i capacitats i de convocatòries d ingrés del personal funcionari. f) Coordinar la informació i les consultes del portal de l empleat o empleada. g) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 12 Servei de Prevenció de Riscos Laborals Al Servei de Prevenció de Riscos Laborals li corresponen les funcions següents: a) Promoure la integració de la prevenció en el sistema general de gestió del Departament mitjançant el disseny, la implantació i l aplicació del pla de prevenció, d acord amb les polítiques preventives. b) Assessorar en matèria de prevenció de riscos i salut laboral els òrgans del Departament, els comitès de seguretat i salut laboral i el mateix personal. c) Supervisar la gestió necessària per a l acció preventiva i dels registres que se n derivin. d) Impulsar l elaboració de procediments en matèria de prevenció de riscos i salut laboral i participar-hi. e) Avaluar els factors de risc que puguin afectar la seguretat i salut laboral i proposar les mesures de prevenció i de correcció i el seguiment de la seva execució. f) Dissenyar, aplicar i supervisar els programes d actuació en matèria de seguretat i salut laboral. g) Representar el Departament en el que fa referència a la seguretat i salut laboral dins l àmbit de les seves competències. h) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 13 Subdirecció General de Gestió Econòmica 13.1 A la Subdirecció General de Gestió Econòmica li corresponen les funcions següents:

7 25626 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm a) Desenvolupar els programes generals del Departament en matèria econòmica i administrativa. b) Coordinar l elaboració de l avantprojecte de pressupost del Departament i gestionar-ne l execució. c) Dirigir i controlar la gestió econòmica, pressupostària i comptable del Departament. d) Impulsar, gestionar i coordinar la tramitació dels expedients de subministraments i compres del Departament. e) Impulsar i supervisar la tramitació dels expedients de contractació i supervisar la coherència econòmica i pressupostària dels convenis del Departament. f) Proposar indicadors d avaluació de l eficàcia, l eficiència i la qualitat en l àmbit d administració econòmica. g) Supervisar i analitzar el compliment dels aspectes econòmics dels contractes programa i altres figures anàlogues dels organismes autònoms i entitats adscrits al Departament. h) Administrar el règim interior i la gestió dels serveis generals i fer el seguiment del funcionament de l arxiu central i de les actuacions de suport que es duguin a terme amb els arxius administratius del Departament. i) Vetllar pel manteniment dels sistemes d informació i de comunicació relacional dins l àmbit competencial de la Subdirecció General. j) Exercir les funcions ordinàries derivades de la tutela administrativa respecte a les entitats adscrites. k) Coordinar tots els registres ubicats en els edificis adscrits al Departament de Justícia i fer-ne el seguiment. l) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 13.2 De la Subdirecció General de Gestió Econòmica en depenen: a) El Servei de Contractació i Compres. b) El Servei de Gestió Pressupostària. c) La Secció de Règim Interior. d) L Àrea d Equipaments i Logística. Article 14 Servei de Contractació i Compres 14.1 Al Servei de Contractació i Compres li corresponen les funcions següents: a) Assegurar, dins l àmbit competencial del Departament, el compliment de les directrius que marca la Comissió de Subministraments. b) Coordinar la gestió d expedients en matèria de contractació i compres de les diferents unitats directives del Departament. c) Controlar els procediments i la formalització de tots els expedients relatius a la contractació que són competència del Departament. d) Supervisar l harmonització de tots els expedients que donin lloc a la signatura de convenis amb contraprestació econòmica per part del Departament i vetllar per aquesta harmonització. e) Gestionar la compra de béns de caràcter fungible destinats als serveis centrals del Departament. f) Assessorar les unitats en matèria de contractació i compres. g) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 14.2 Del Servei de Contractació i Compres en depèn la Secció de Contractació. Article 15 Secció de Contractació A la Secció de Contractació li corresponen les funcions següents: a) Tramitar els expedients de contractació proposats pel diferents òrgans del Departament.

8 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm b) Tramitar els expedients que donin lloc a la signatura de convenis amb contraprestació econòmica. c) Donar suport administratiu en matèria de contractació administrativa a qualsevol òrgan del Departament. d) Fer el seguiment de les meses de contractació del Departament. e) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 16 Servei de Gestió Pressupostària 16.1 Al Servei de Gestió Pressupostària li corresponen les funcions següents: a) Preparar i elaborar les propostes d avantprojecte de pressupost, així com dur a terme les anàlisis i els informes necessaris per a una programació adequada de la despesa. b) Elaborar i controlar la comptabilitat pressupostària i la comptabilitat analítica i fer-ne el seguiment. c) Analitzar i avaluar l execució del pressupost i supervisar la gestió dels expedients de modificacions pressupostàries. d) Coordinar i controlar les habilitacions del Departament. e) Donar assessorament i suport a les unitats directives en matèria de comptabilitat i execució pressupostària. f) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 16.2 Del Servei de Gestió Pressupostària en depèn la Secció de Comptabilitat Pressupostària. Article 17 Secció de Comptabilitat Pressupostària A la Secció de Comptabilitat Pressupostària li corresponen les funcions següents: a) Preparar la documentació necessària per a la confecció de l avantprojecte de pressupost. b) Col laborar en la gestió de l execució del pressupost anual del Departament. c) Elaborar i tramitar els documents comptables i els expedients de modificació pressupostària. d) Efectuar les operacions relacionades amb la tramitació de despeses. e) Gestionar els fons de caràcter renovable i esporàdic relatius al Gabinet del Conseller o Consellera i a la Secretaria General del Departament. f) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 18 Secció de Règim Interior A la Secció de Règim Interior li corresponen les funcions següents: a) Coordinar els serveis de correus, reprografia, missatgeria, paqueteria, consergeria i qualsevol altra funció de logística interna. b) Assegurar l atenció presencial i la gestió de la centraleta telefònica. c) Gestionar el registre d entrada i sortida de documents de l edifici seu del Departament i coordinar el funcionament de la resta de registres. d) Gestionar i coordinar les tasques de neteja i manteniment logístic de les diferents seus centrals del Departament. e) Assegurar el manteniment i la gestió del parc mòbil de serveis generals del Departament. f) Coordinar i gestionar els serveis de vigilància i seguretat en els edificis dels serveis centrals del Departament seguint les instruccions de la unitat del departament responsable en matèria de seguretat.

9 25628 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm g) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 19 Àrea d Equipaments i Logística A l Àrea d Equipaments i Logística, configurada com a àrea funcional, li corresponen les funcions següents: a) Definir les estratègies i procediments de compra en matèria de béns mobles de caràcter inventariable que no corresponguin a l àrea informàtica. b) Gestionar de manera centralitzada les compres agregades en matèria de béns mobles de caràcter inventariable. c) Definir el catàleg de serveis per a la gestió de compres de béns i serveis: proveïdors, prospecció de mercats, de subministraments i productes homologats. d) Gestionar la prestació dels serveis logístics per a l emmagatzematge i la distribució dels subministraments. e) Coordinar les fases de distribució, gestió de comandes, reposicions de materials i informes de consum. f) Fer recerca de la informació sobre productes i serveis per conèixer l evolució del mercat. g) Planificar l adquisició de productes i equipaments que no corresponguin a l àrea informàtica per a edificis, centres i unitats de nova creació del Departament, com també per a la reposició general d aquests béns. h) Coordinar la gestió dels magatzems i/o punts de distribució de les unitats directives. i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 20 Àrea de Patrimoni, Obres i Serveis A l Àrea de Patrimoni, Obres i Serveis, assimilada orgànicament a subdirecció general, li corresponen les funcions següents: a) Coordinar la planificació d infraestructures anuals i plurianuals i fer-ne el seguiment econòmic. b) Estudiar i valorar les propostes de reforma, obra nova i manteniment, i redactar els programes funcionals que se n derivin. c) Dirigir i coordinar els equips tècnics i supervisar els projectes d obres adjudicats controlant el desenvolupament tècnic i el cost. d) Realitzar la inspecció tècnica de l estat i el manteniment dels edificis i les instal lacions i proposar les mesures correctores avaluades. e) Controlar les certificacions d obres, realitzar les recepcions i emetre l informe de valoració dels resultats. f) Impulsar, supervisar i gestionar la tramitació dels expedients d adquisició a títol onerós o lucratiu, cessions, permutes o arrendaments de béns immobles g) Emetre informe sobre els expedients patrimonials i la gestió del risc i controlar-los. h) Gestionar l inventari de béns mobles i immobles i les normes per al seu ús correcte. i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 21 Servei de Gestió de Recursos Informàtics i Telecomunicacions 21.1 Al Servei de Gestió de Recursos Informàtics i Telecomunicacions, en coordinació amb els criteris establerts per l Àrea TIC, li corresponen les funcions següents: a) Coordinar la gestió del pressupost assignat a l adquisició i manteniment de serveis informàtics i de telecomunicacions prèviament aprovats. b) Impulsar els processos de contractació corresponents.

10 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm c) Tramitar les propostes de conveni de col laboració que en matèria de tecnologies de la informació i les comunicacions es duguin a terme amb entitats públiques o privades. d) Coordinar i supervisar el manteniment de l inventari de programari, maquinari i serveis. e) Supervisar el seguiment tècnic i econòmic dels acords de serveis d informàtica i de telecomunicacions contractats. f) Elaborar els indicadors i els informes corresponents per tal de realitzar el seguiment de l evolució del cost dels serveis. g) Confeccionar els informes i expedients de modificacions de crèdit que afectin la gestió dels projectes en matèria TIC. h) Conformar la facturació corresponent a la contractació menor dels subministraments de béns corrents i de serveis en matèria TIC. i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 21.2 Del Servei de Gestió de Recursos Informàtics i Telecomunicacions en depèn la Unitat de Suport Informàtic. Article 22 Unitat de Suport Informàtic A la Unitat de Suport Informàtic, d acord amb els criteris establerts per l Àrea TIC, li corresponen les funcions següents: a) Fer el seguiment i procurar la millora de les actuacions de l equip de suport informàtic del Departament i de les actuacions dels equips externs. b) Controlar la sistematització dels emmagatzematges electrònics, la seva recuperació i continuïtat, d acord amb la política de seguretat dels sistemes. c) Dur la logística de distribució dels equipaments informàtics, fer el seguiment de les actuacions fetes en aquest àmbit i relacionar-se amb les empreses proveïdores. d) Impulsar, informar i assessorar els i les usuàries en la utilització de les tecnologies de la informació. e) Col laborar en la planificació i activitats de formació del personal segons les necessitats detectades i els programes de nova implantació. f) Col laborar en la implementació dels processos de gestió i control dels serveis que presten els/les proveïdors/ores externs/es de serveis. g) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 23 Àrea de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions 23.1 A l Àrea de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions li corresponen les funcions següents: a) Garantir l alineament de les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) amb els objectius estratègics i operatius del Departament i amb les polítiques i estratègies TIC de la Generalitat de Catalunya, difonent i adoptant les seves normes, estàndards i protocols TIC. b) Elaborar, desplegar i mantenir actualitzat el Pla director TIC del Departament com a instrument de definició i de coordinació dels sistemes d informació, de l arquitectura tecnològica i de les comunicacions que ha de donar suport a l activitat, a la gestió i a la informació del Departament, d acord amb els criteris i directrius de la Direcció de Serveis. c) Executar i implantar les actuacions TIC del Departament derivades del Pla director TIC i fer-ne el seguiment, proposant la prioritat de les actuacions que se n derivin, gestionant-ne el pressupost, avaluant els resultats, i vetllant per la qualitat dels productes i serveis rebuts per part dels subministradors externs. També supervisar i donar suport a la gestió TIC de les entitats adscrites al Departament. d) Garantir la prestació dels serveis TIC que el Departament requereix, incloent el suport i manteniment correctiu i evolutiu de les aplicacions, dels equips, de les comunicacions i de la resta de mitjans TIC associats a aquests serveis, mantenint i

11 25630 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm gestionant les relacions amb els subministradors externs en els termes establerts als contractes de serveis i equipaments TIC vigents a l Administració de la Generalitat de Catalunya i vetllant per la implantació en el Departament de les aplicacions i serveis TIC corporatius de la Generalitat de Catalunya. e) Identificar estratègies d evolució i innovació per a la millora dels serveis mitjançant les TIC, a nivell tecnològic, proposant mesures per a la innovació i transformació de processos mitjançant les TIC, en coordinació amb el Gabinet Tècnic que ostenta la funció organitzativa i seguint els criteris de la Direcció General de Processos i Administració Electrònica del Departament de Governació i Relacions Institucionals. f) Col laborar en els projectes d implantació de l administració electrònica i la interoperabilitat dels sistemes d informació, en coordinació amb el Gabinet Tècnic que ostenta la funció organitzativa i d acord amb els criteris funcionals del Departament i de la Direcció General de Processos i Administració Electrònica del Departament de Governació i Relacions Institucionals. g) Determinar criteris per a l explotació de les TIC, d acord amb les polítiques corporatives de la Generalitat de Catalunya, i avaluar periòdicament la seva situació al Departament, el grau de satisfacció entre les seves persones usuàries i emetre els corresponents informes per a la Direcció i proposar les mesures correctores. h) Definir i desplegar la política de seguretat dels sistemes i la seva recuperació i continuïtat, garantint la capacitat de satisfer els nivells de servei definits, i vetllar per la continuïtat d aquests serveis, en coordinació amb les directrius corporatives de seguretat dels sistemes. i) Garantir la preservació dels coneixements estratègic i funcional de les TIC del Departament com un actiu de la Generalitat de Catalunya, així com assegurar i mantenir la documentació tècnica necessària. j) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 23.2 L Àrea de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, que està dirigida pel/per la director/a de l Àrea TIC del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, depèn funcionalment de la Direcció de Serveis del Departament per tot el que afecta les tecnologies de la informació i les comunicacions del Departament i depèn funcionalment del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació per tot el que afecta les tecnologies de la informació i comunicacions corporatives de l Administració de la Generalitat. SECCIÓ 3 Assessoria Jurídica Article 24 Assessoria Jurídica 24.1 L Assessoria Jurídica, amb rang orgànic de subdirecció general, es configura d acord amb el que estableix l article 14 del Decret 57/2002, de 19 de febrer, de modificació del Decret 257/1997, de 30 de setembre, pel qual s aprova el Reglament dels serveis jurídics de l Administració de la Generalitat de Catalunya L Assessoria Jurídica coordina el suport i l assistència jurídica que es presta a les diferents unitats del Departament i als organismes i les entitats adscrites. SECCIÓ 4 Gabinet Tècnic Article 25 Gabinet Tècnic 25.1 Al Gabinet Tècnic, amb rang orgànic de subdirecció general, li corresponen les funcions següents: a) Coordinar, sota la direcció del secretari o secretària general, les actuacions necessàries per a la definició de la planificació estratègica, la programació i l ava-

12 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm luació tècnica i econòmica de les polítiques del Departament i dels organismes i entitats adscrites. b) Elaborar instruments i estudis per a la planificació dels objectius del Departament, l avaluació del seu compliment, la definició de les prioritats en les polítiques departamentals i l establiment dels elements de coordinació. c) Dur a terme els informes, estudis i estadístiques en les matèries que són competència del Departament. d) Elaborar i avaluar els plans d actuació departamentals en matèria d organització i dimensionament de recursos i fer-ne el seguiment. e) Analitzar, estudiar i elaborar les propostes de creació, modificació i optimització de les estructures orgàniques i funcionals del Departament, així com assegurar la seva implementació i avaluació. f) Impulsar propostes de racionalització, simplificació i implementació de procediments, circuïts administratius i tècniques de gestió, així com la seva adequació al model corporatiu d administració electrònica, en coordinació amb les unitats transversals competents. g) Impulsar i coordinar les mesures destinades a la millora de l accés i de les relacions de la ciutadania amb el Departament, de les actuacions en matèria d interoperabilitat i de les relacions interadministratives d acord amb el Pla de sistemes d informació i en coordinació amb l Àrea de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. h) Gestionar i supervisar la política de seguretat de la informació, i específicament la protecció de dades de caràcter personal dels fitxers gestionats pel Departament. i) Planificar i dur a terme les auditories específiques en els diferents àmbits de gestió. j) Coordinar les mesures i actuacions destinades a garantir la coherència interna i externa de la imatge corporativa del Departament i de les seves entitats adscrites, supervisant les actuacions en matèria d identitat visual, disseny gràfic, publicitat, informació i difusió. k) Supervisar les actuacions de difusió i informació interna i externa del Departament pels diferents mitjans, telemàtics o presencials, disponibles i dirigir la política editorial i l execució del pla de publicacions. l) Dirigir i supervisar l execució de les actuacions en matèria de polítiques transversals, en especial les polítiques de dones, en l àmbit del Departament, d acord amb les directrius recollides en els plans aprovats pel Govern. m) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 25.2 Del Gabinet Tècnic en depèn el Servei de Difusió. Article 26 Servei de Difusió 26.1 Al Servei de Difusió li corresponen les funcions següents: a) Coordinar i supervisar la gestió dels diferents canals de comunicació relacional i vetllar per la seva constant actualització amb les diferents unitats directives. b) Impulsar la gestió del coneixement generat en la relació de les persones usuàries dels canals de comunicació relacional. c) Coordinar i executar les actuacions en matèria de qualitat comunicativa. d) Coordinar l edició de les publicacions del Departament. e) Organitzar i gestionar el servei d atenció presencial i d informació directa del Departament (Oficina d Atenció al Ciutadà, OAC). f) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Del Servei de Difusió en depenen: a) La Secció de Difusió i Coneixement. b) La Secció de Suports Comunicatius.

13 25632 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm Article 27 Secció de Difusió i Coneixement A la Secció de Difusió i Coneixement li corresponen les funcions següents: a) Gestionar el web i la intranet del Departament. b) Fer emergir a través dels canals corporatius la informació rellevant per a la ciutadania i les persones usuàries internes. c) Coordinar, gestionar i difondre la informació i el coneixement que es produeix amb la interacció de les persones usuàries a través dels diferents canals de comunicació. d) Elaborar informes i estudis relacionats amb la informació a la ciutadania i el nivell de satisfacció de les persones usuàries en aquesta matèria. e) Coordinar i organitzar les accions d informació i/o formació relacionades amb la comunicació interna del Departament. f) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 28 Secció de Suports Comunicatius A la Secció de Suports Comunicatius li corresponen les funcions següents: a) Coordinar i executar els programes de normalització lingüística del Departament. b) Impulsar els criteris que garanteixin la qualitat comunicativa dels diferents canals de comunicació relacional. c) Supervisar els diferents suports col laborant en el disseny dels processos i vetllar per l aplicació del Programa d identificació visual. d) Gestionar l edició i la distribució de les publicacions i dels butlletins en suport paper i electrònics del Departament. e) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels SECCIÓ 5 Serveis territorials i gerències territorials Article 29 Estructura territorial del Departament 29.1 El Departament de Justícia s estructura territorialment en sis serveis territorials que exerceixen les seves funcions en els àmbits territorials següents: a) Catalunya Central: comarques de l Anoia, el Bages, el Berguedà, Osona i el Solsonès, amb seu a Manresa. b) Girona: comarques de l Alt Empordà, el Baix Empordà, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l Estany, el Ripollès i la Selva, amb seu a Girona. c) Lleida: comarques de les Garrigues, la Noguera, el Pla d Urgell, la Segarra, el Segrià i l Urgell, amb seu a Lleida. d) Tarragona: comarques de l Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès, amb seu a Tarragona. e) Les Terres de l Ebre: comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d Ebre, amb seu a Tortosa. f) L Alt Pirineu i Aran: comarques de l Alta Ribagorça, l Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i Era Val d Aran, amb seu a la Seu d Urgell La prestació de serveis del Departament de Justícia en l àmbit de Barcelona s exerceix a traves de dues gerències territorials amb la divisió següent: a) Barcelona Ciutat i l Hospitalet de Llobregat: partits judicials de Barcelona i l Hospitalet de Llobregat. b) Barcelona Comarques: partits judicials de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Granollers, Mollet del Vallès, Sabadell, Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Mataró, Arenys de Mar, Sant Feliu de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, el

14 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm Prat de Llobregat, Martorell, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès. Article 30 Dependència orgànica i funcional Els serveis territorials i les gerències territorials del Departament de Justícia depenen orgànicament i funcionalment de la Secretaria General, i també tenen dependència funcional de la Secretaria de Relacions amb l Administració de Justícia, de la Direcció General de Serveis Penitenciaris, de la Direcció General d Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil i de la Direcció General de Dret i d Entitats Jurídiques, d acord amb l àmbit competencial corresponent a cadascuna de les unitats directives esmentades. Article 31 Funcions 31.1 Als serveis territorials i les gerències territorials del Departament de Justícia, amb rang orgànic assimilat a subdirecció general, els corresponen les funcions següents: a) Coordinar les actuacions de les unitats del Departament i dels organismes adscrits en l àmbit territorial corresponent. b) Impulsar i desenvolupar els programes d actuació en l àmbit del suport a l activitat judicial, de l execució penal de joves i adults, d atenció a la víctima, de la mediació, entre altres, que determini el Departament i en especial els que tinguin per objecte agilitar el funcionament de la justícia i millorar l atenció a la ciutadania. c) Elaborar les dades, els estudis i els informes que siguin d interès per a la planificació d actuacions. d) Vetllar per l actualització dels continguts dels diversos canals d informació i de comunicació relacional dins de l àmbit de la seva competència. e) Les funcions que tinguin expressament encarregades. f) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 31.2 Als serveis territorials els correspon la funció de representar el Departament en el seu àmbit territorial. Article 32 Estructura dels serveis territorials i gerències territorials 32.1 Els serveis territorials del Departament de Justícia a Girona, Lleida i Tarragona i les gerències territorials de Barcelona Ciutat i l Hospitalet de Llobregat i Barcelona Comarques s estructuren en: a) Servei de Gestió Econòmica, Personal i Obres. b) Servei de Suport Judicial. c) Servei de Suport a l Execució Penal Els Serveis Territorials del Departament de Justícia a les Terres de l Ebre s estructuren en: a) Secció de Gestió Econòmica, Personal i Obres. b) Secció de Suport Judicial. c) Secció de Suport a l Execució Penal. Article 33 Servei de Gestió Econòmica, Personal i Obres dels serveis territorials del Departament de Justícia a Girona, Lleida i Tarragona i les gerències territorials de Barcelona Ciutat i l Hospitalet de Llobregat i Barcelona Comarques 33.1 Al Servei de Gestió Econòmica, Personal i Obres dels serveis territorials del Departament de Justícia a Girona, Lleida i Tarragona i les gerències territorials de Barcelona Ciutat i l Hospitalet de Llobregat i Barcelona Comarques, els corresponen les funcions següents:

15 25634 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm a) Gestionar el pressupost i administrar el fons de maniobra. b) Supervisar la tramitació del pagament de testimonis, pèrits o pèrites, traductors/ores i intèrprets i les indemnitzacions per raó de serveis. c) Gestionar els expedients de contractació, compres i serveis que els correspongui. d) Supervisar el funcionament dels serveis contractats i el grau d execució previst. e) Supervisar el seguiment de les obres i el manteniment d edificis, mobiliari i instal lacions. f) Vetllar per la seguretat de persones i d edificis. g) Gestionar l inventari de béns mobles i immobles. h) Gestionar el trasllat d objectes materials i peces de convicció. i) Supervisar el Registre d entrada i sortida de documents i organitzar l atenció al públic, en coordinació amb l òrgan central del Departament que té atribuïdes les competències. j) Gestionar el personal i coordinar les activitats de la seva formació. k) Col laborar en la implantació dels plans de prevenció i salut laboral. l) Donar suport a les actuacions de mediació en l àmbit del dret privat. m) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 33.2 Al Servei de Gestió Econòmica, Personal i Obres dels serveis territorials del Departament de Justícia a Girona, Lleida i Tarragona li correspon també la funció de donar suport al Registre d Associacions del seu àmbit territorial Del Servei de Gestió Econòmica, Personal i Obres en depenen: a) La Secció de Gestió Econòmica, Obres i Manteniment. b) La Secció de Serveis Generals i Gestió de Personal. Article 34 Secció de Gestió Econòmica, Obres i Manteniment A la Secció de Gestió Econòmica, Obres i Manteniment li corresponen les funcions següents: a) Gestionar l execució del pressupost i administrar el fons de maniobra. b) Tramitar el pagament de testimonis, pèrits o pèrites, traductors/ores i intèrprets i les indemnitzacions per raó de serveis. c) Tramitar els expedients de contractació, compres i serveis que els corresponguin. d) Controlar i seguir les obres i el manteniment d edificis, mobiliari i installacions. e) Coordinar i supervisar els equips propis de manteniment i neteja i les prestacions de les empreses de serveis externs. f) Realitzar i actualitzar l inventari de béns mobles i immobles. g) Coordinar el trasllat d objectes materials i peces de convicció. h) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 35 Secció de Serveis Generals i Gestió de Personal A la Secció de Serveis Generals i Gestió de Personal li corresponen les funcions següents: a) Dur el Registre d entrada i sortida de documents i coordinar l atenció al públic. b) Realitzar la tramitació administrativa dels assumptes de personal i coordinar les activitats de la seva formació. c) Contribuir en la implantació dels plans de prevenció i salut laboral. d) Prestar suport a les actuacions de mediació en l àmbit del dret privat. e) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels

16 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm Article 36 Servei de Suport Judicial dels serveis territorials a Girona, Lleida i Tarragona i les gerències territorials de Barcelona Ciutat i l Hospitalet de Llobregat i Barcelona Comarques Al Servei de Suport Judicial dels serveis territorials del Departament de Justícia a Girona, Lleida i Tarragona i les gerències territorials de Barcelona Ciutat i l Hospitalet de Llobregat i Barcelona Comarques li corresponen les funcions següents: a) Coordinar l assignació del personal propi de suport als òrgans judicials, inclosos els jutjats de pau i de proximitat, d acord amb les competències de la Generalitat. b) Dirigir i supervisar l activitat de les unitats administratives de l àmbit judicial, regulades per la Llei orgànica del poder judicial, en el seu àmbit territorial. c) Coordinar la designació dels pèrits o pèrites, intèrprets i traductors/ores i avaluar la qualitat del servei. d) Facilitar l assistència tècnica necessària en matèria d informàtica, assessorament lingüístic, dipòsits de peces de convicció, biblioteques i arxius. e) Atendre les peticions d assessorament tècnic civil als òrgans judicials i coordinar-ne els equips tècnics. f) Fer el seguiment del Servei d Orientació Jurídica que gestionen els col legis d advocats en compliment dels convenis de col laboració subscrits amb el Departament de Justícia. g) Impulsar els programes de suport als jutjats de pau i fer-ne el seguiment. h) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels 36.2 Al Servei de Suport Judicial dels serveis territorials del Departament de Justícia a Girona, Lleida i Tarragona li correspon també la funció de prestar el suport tècnic i administratiu a la Comissió d Assistència Jurídica Gratuïta Dels Serveis de Suport Judicial regulats en aquest article en depenen les unitats administratives de l àmbit judicial a Catalunya, amb rang de secció, que s especifiquen a l annex d aquest Decret. Article 37 Servei de Suport a l Execució Penal dels serveis territorials a Girona, Lleida i Tarragona i les gerències territorials de Barcelona Ciutat i l Hospitalet de Llobregat i Barcelona Comarques 37.1 Al Servei de Suport a l Execució Penal dels serveis territorials del Departament de Justícia a Girona, a Lleida i a Tarragona i les gerències territorials de Barcelona Ciutat i l Hospitalet de Llobregat i Barcelona Comarques li corresponen les funcions següents: a) Facilitar i supervisar les actuacions de mediació en l àmbit penal, i de mediació i reparació en l àmbit de menors. b) Supervisar el compliment de les mesures penals alternatives i en medi obert de menors. c) Supervisar i facilitar l assessorament tècnic als òrgans judicials de persones adultes i als òrgans judicials de menors. d) Dur a terme els programes en medi obert. e) Coordinar les actuacions d atenció a la víctima en general. f) Supervisar la inserció laboral de persones adultes i de menors. g) Coordinar i seguir les actuacions del Servei d Orientació Jurídica penitenciària, fruit del Conveni subscrit per l Il lustre Consell de Col legis d Advocats de Catalunya amb el Departament de Justícia. h) Prestar suport a l actuació de la Comissió Interinstitucional per a la Reinserció Social en l àmbit territorial de la demarcació. i) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels

17 25636 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm Al Servei de Suport a l Execució Penal dels serveis territorials del Departament de Justícia a Girona, Lleida i Tarragona li correspon també la funció de supervisar les actuacions de suport social i comunitari en l àmbit penal Del Servei de Suport a l Execució Penal dels serveis territorials del Departament de Justícia a Girona, Lleida i Tarragona en depèn la Secció de Serveis Socials en l Àmbit Penal. Article 38 Secció de Serveis Socials en l Àmbit Penal dels serveis territorials a Girona, Lleida i Tarragona A la Secció de Serveis Socials en l Àmbit Penal del Servei de Suport a l Execució Penal dels serveis territorials del Departament de Justícia a Girona, Lleida i Tarragona li corresponen les funcions següents: a) Dur a terme les actuacions de suport social i comunitari en l entorn relacional de les persones preventives i penades. b) Coordinar l execució de les mesures penals alternatives. c) Gestionar les prestacions socials en l àmbit penitenciari en benefici de les persones internes i les seves famílies. d) Fer el seguiment de les persones alliberades condicionals. e) Participar en el pla d execució, seguiment i control del compliment de la pena de localització permanent. f) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 39 Secció de Gestió Econòmica, Personal i Obres dels Serveis Territorials del Departament de Justícia a les Terres de l Ebre A la Secció de Gestió Econòmica, Personal i Obres dels Serveis Territorials del Departament de Justícia a les Terres de l Ebre li corresponen les funcions següents: a) Gestionar el pressupost i administrar el fons de maniobra. b) Supervisar la tramitació del pagament de testimonis, pèrits o pèrites, traductors/ores i intèrprets i les indemnitzacions per raó de serveis. c) Gestionar els expedients de contractació, compres i serveis que els correspongui. d) Supervisar el funcionament dels serveis contractats i el grau d execució previst. e) Supervisar el seguiment de les obres i el manteniment d edificis, mobiliari i instal lacions. f) Vetllar per la seguretat de persones i d edificis. g) Gestionar l inventari de béns mobles i immobles. h) Gestionar el trasllat d objectes materials i peces de convicció. i) Supervisar el Registre d entrada i sortida de documents i coordinar l atenció al públic. j) Gestionar el personal i coordinar les activitats de la seva formació. k) Col laborar en la implantació dels plans de prevenció i salut laboral. l) Gestionar el Registre d Associacions del seu àmbit territorial. m) Donar suport a les actuacions de mediació en l àmbit del dret privat. n) Qualsevol altra funció de naturalesa anàloga que li sigui encomanada pels Article 40 Secció de Suport Judicial dels Serveis Territorials del Departament de Justícia a les Terres de l Ebre 40.1 A la Secció de Suport Judicial dels Serveis Territorials del Departament de Justícia a les Terres de l Ebre li corresponen les funcions següents: a) Coordinar l assignació del personal propi de suport als òrgans judicials, inclosos els jutjats de pau i de proximitat, d acord amb les competències de la Generalitat.

DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA

DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5791 7.1.2011 741 DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA DECRET 74/2011, de 4 de gener, d estructuració del Departament de Justícia. Mitjançant el Decret 200/2010, de

Más detalles

Comparativa entre el DECRET 178/2010, de 23 de novembre, d estructura dels òrgans centrals del SCS i el DECRET 9/2013, de 3 de gener, de

Comparativa entre el DECRET 178/2010, de 23 de novembre, d estructura dels òrgans centrals del SCS i el DECRET 9/2013, de 3 de gener, de Comparativa entre el DECRET 178/2010, de 23 de novembre, d estructura dels òrgans centrals del SCS i el DECRET 9/2013, de 3 de gener, de reestructuració dels òrgans centrals i dels òrgans territorials

Más detalles

DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA

DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA 23962 DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA DECRET 149/2007, de 10 de juliol, de reestructuració de l organització territorial del Departament El Decret 272/2005, de 27 de desembre, d organització territorial del Departament

Más detalles

DEPARTAMENT DE CULTURA

DEPARTAMENT DE CULTURA 18810 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5849 31.3.2011 DEPARTAMENT DE CULTURA DECRET 304/2011, de 29 de març, de reestructuració del Departament de Cultura. el Decret 200/2010, de 27 de

Más detalles

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya.

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal Escola Superior de Música de Catalunya Sumari 1. Objectius 2. Responsables 3. Desenvolupament del procés 3.1 Disseny del sistema d avaluació del personal docent

Más detalles

Pressupostos de Justícia per al 2015

Pressupostos de Justícia per al 2015 Pressupostos de Justícia per al 2015 Pressupost consolidat. Comparativa 2014-2015 Pressupostos consignats al Departament de Justícia 880 M 859,3M 850 M 820 M 790 M ICS CTTI 832,9M 33,2 M Diferència + 59,6M

Más detalles

Ús dels verbs referits als actes administratius en l exercici de l autonomia dels centres públics

Ús dels verbs referits als actes administratius en l exercici de l autonomia dels centres públics Ús dels verbs referits als actes administratius en l exercici de l autonomia dels s públics Inici del procediment Direcció / Equip directiu Consell escolar Claustre de professors Formular la proposta inicial

Más detalles

PLA DIRECTOR D ARXIUS Resum executiu. Direcció Executiva Sistema Municipal d Arxius

PLA DIRECTOR D ARXIUS Resum executiu. Direcció Executiva Sistema Municipal d Arxius PLA DIRECTOR D ARXIUS Resum executiu MISSIÓ Desenvolupar les polítiques arxivístiques i implantar un mètode de gestió documental per al conjunt dels documents municipals; així com recollir, conservar,

Más detalles

MÒDUL PROFESSIONAL 1: ATENCIO AL CLIENT, CONSUMIDOR I USUARI

MÒDUL PROFESSIONAL 1: ATENCIO AL CLIENT, CONSUMIDOR I USUARI MÒDUL PROFESSIONAL 1: ATENCIO AL CLIENT, CONSUMIDOR I USUARI CURS: PRIMER DURADA: 99 hores UNITATS FORMATIVES: UF 1: Organització de l atenció al client, consumidor i usuari Durada: 33 hores Continguts:

Más detalles

DEPARTAMENT D EMPRESA I OCUPACIÓ

DEPARTAMENT D EMPRESA I OCUPACIÓ 730 DEPARTAMENT D EMPRESA I OCUPACIÓ DECRET 52/2011, de 4 de gener, d estructuració del Departament d Empresa i Ocupació. Mitjançant el Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació

Más detalles

CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA

CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA ÀMBIT JURÍDIC 1. Assistència de Secretaria Intervenció: Activitat pròpia de les funcions de secretaria intervenció com a titulars en places exemptes. Assistència

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010 BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUN YA VIII legislatura Vuitè període Número 733 Dilluns, 7 de juny de 2010 S U M A R I 3. 3.10. Procediments que es clouen amb l adopció de resolucions Procediments

Más detalles

Relació de llocs de treball

Relació de llocs de treball Relació de llocs de treball 1 Directors de departaments Director/a Tècnic d'infraestructures 1 Directors de departaments Director/a Tècnic d'edificació 1 Directors de departaments Director/a Tècnic de

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS

COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS NORMATIVA REGULADORA Decret 313/1993, de 24 de novembre, sobre organització i competències per a la contractació dels subministraments de l Administració de la Generalitat

Más detalles

1/59 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

1/59 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya 1/59 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DISPOSICIONS DEPARTAMENT DE SALUT DECRET 119/2014, de 5 d'agost, de reestructuració del Departament de Salut. En l inici de la legislatura actual, mitjançant

Más detalles

Qualitat de l'ocupació

Qualitat de l'ocupació Qualitat de l'ocupació Gabinet Tècnic Data d'actualització: 2/7/211 Sinistralitat laboral Dades de juny de 211 Qualitat de l'ocupació Sinistralitat laboral Nota L estadística de sinistralitat laboral s

Más detalles

Llei de Formació i Qualificació Professional de Catalunya

Llei de Formació i Qualificació Professional de Catalunya Llei de Formació i Qualificació Professional de Catalunya Presentació del projecte de Llei Octubre 2014 Contingut normatiu Títol I Disposicions generals Objecte, principis rectors, destinataris, drets,

Más detalles

PROCÉS 29 PROCÉS DE SERVEIS D FP A EMPRESES ENTITATS I ALTRES USUARIS PROCÉS-Q-410-T-29-FP

PROCÉS 29 PROCÉS DE SERVEIS D FP A EMPRESES ENTITATS I ALTRES USUARIS PROCÉS-Q-410-T-29-FP PROCÉS 29 PROCÉS-Q-410-T-29-FP ÍNDEX ÍNDEX 2 GESTIÓ DEL PROCÉS 3 DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS 4 CARACTERÍSTIQUES DE QUALITAT 5 PROCEDIMENTS ASSOCIATS 5 PRINCIPALS INDICADORS I/O RESULTATS 5 ORGANIGRAMA DE SERVEIS

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm /2013, de 22 de gener, de reestructuració del Departament de Salut.

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm /2013, de 22 de gener, de reestructuració del Departament de Salut. 4051 DEPARTAMENT DE SALUT DECRET 56/2013, de 22 de gener, de reestructuració del Departament de Salut. El Decret 37/2011, de 4 de gener, de reestructuració del Departament de Salut, determina l estructura

Más detalles

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL A IDENTIFICACIÓ ÀREA/DEPARTAMENT: PROMOCIÓ I DINAMITZACIÓ MUNICIPAL I SERVEIS A LES PERSONES/CULTURA I EDUCACIÓ. ESCOLA DE MÚSICA DENOMINACIÓ DEL LLOC: AUXILIAR ADMINISTRATIU/IVA

Más detalles

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL FITXA AL - 01 FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL A IDENTIFICACIÓ SERVEI: ALCALDIA DENOMINACIÓ DEL LLOC: TIPOLOGIA: CLASSIFICACIÓ: ESCALA: SUBESCALA: Lloc base Funcionari de carrera Administració General

Más detalles

El paper de la Infermeria del Treball a les Unitats de Salut Laboral UNITAT SALUT LABORAL RS LLEIDA - RS ALT PIRINEU I ARAN

El paper de la Infermeria del Treball a les Unitats de Salut Laboral UNITAT SALUT LABORAL RS LLEIDA - RS ALT PIRINEU I ARAN El paper de la Infermeria del Treball a les Unitats de Salut Laboral Què són? Un recurs sanitari integrat a la xarxa sanitària pública. Actuen com a referent en salut laboral Unitats de Salut Laboral Problemes

Más detalles

RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL 2017

RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL 2017 RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL 2017 Aprovada pel Consell General de data 14 d octubre de 2016 ÍNDEX SERVEIS CENTRALS DIRECTOR/A D ADMINISTRACIÓ I RECURSOS... 3 DIRECTOR/A TÈCNIC/A DE COORDINACIÓ I SERVEIS...

Más detalles

Pla de Recursos Humans per al mandat d abril de 2016

Pla de Recursos Humans per al mandat d abril de 2016 Pla de Recursos Humans per al mandat 2015-2019 22 d abril de 2016 Pla de Recursos Humans per al mandat 2015-2019 El primer pas d una política de Recursos Humans orientada a modernitzar la plantilla municipal,

Más detalles

Notificació urgent de casos de mossegada animal a les Unitats de Vigilància Epidemiològica de l Agència de Salut Pública de Catalunya

Notificació urgent de casos de mossegada animal a les Unitats de Vigilància Epidemiològica de l Agència de Salut Pública de Catalunya Notificació urgent de casos de mossegada animal a les Unitats de Vigilància Epidemiològica de l Agència de Salut Pública de Catalunya A data de 7 de juny de 2013 Subdirecció de Vigilància i Resposta a

Más detalles

DECRET 44/2011, de 4 de gener, d estructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat.

DECRET 44/2011, de 4 de gener, d estructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat. 700 DECRET 44/2011, de 4 de gener, d estructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat. ecret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l àmbit de competència dels

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA 1 PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1.1. Aprovació de l Acta de la sessió ordinària celebrada en data 29 de

Más detalles

Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010

Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010 Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010 Els continguts d aquesta presentació estan subjectes a una llicència de Reconeixement-No comercial-compartir 3.0 de Creative

Más detalles

MANUAL DE PROCEDIMENTS

MANUAL DE PROCEDIMENTS MANUAL DE PROCEDIMENTS GESTIÓ DEL DOCUMENT Realitzat per: isat per: Aprovat per: Nom i cognom Mª Belén Tortosa Mª Belén Tortosa Antonio Morales Càrrec a de Qualitat a de Qualitat Direcció Data 08-febrer

Más detalles

OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015

OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015 OBJECTIUS DE LA XAPSLL 2015 Definició de la XAPSLL La Xarxa d'atenció a persones sense llar, es va constituir el novembre del 2005, amb la finalitat d enfortir la capacitat d organització de la ciutat

Más detalles

octubre La sostenibilitat com a instrument de competitivitat empresarial Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya

octubre La sostenibilitat com a instrument de competitivitat empresarial Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya 27 28 octubre Anna Esteve i Traveset Direcció General de Qualitat Ambiental. Generalitat de Catalunya AMBIENTALITZACIÓ DE LES COMPRES CONTRACTACIÓ PÚBLICA La contractació pública és el mecanisme pel qual

Más detalles

Habilitats comunicatives i relacionals en la prestació de serveis. Atenció telefònica i comunicació. Mapes de coneixement

Habilitats comunicatives i relacionals en la prestació de serveis. Atenció telefònica i comunicació. Mapes de coneixement Competències qualitatives a l atenció a la ciutadania Habilitats comunicatives i relacionals en la prestació de serveis Ètica de servei públic Eficiència lectora Atenció telefònica i comunicació La imatge

Más detalles

Direcció General d Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat

Direcció General d Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat Direcció General d Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat Línies generals d actuació 2011-2012 Presentació a directors/es de centres de secundària Organigrama Direcció General d ESO i Batxillerat

Más detalles

512 a GASETA MUNICIPAL DE BARCELONA aa NÚM. 5 a 10-II-2008

512 a GASETA MUNICIPAL DE BARCELONA aa NÚM. 5 a 10-II-2008 512 a GASETA MUNICIPAL DE BARCELONA aa NÚM. 5 a 10-II-2008 ANNEX 2: ORGANIGRAMA Organigrama provisional de la Gerència de Medi Ambient Gerència de Medi Ambient Organismes adscrits Institut Municipal de

Más detalles

Logística d aprovisionament

Logística d aprovisionament Comerç i màrqueting Logística d aprovisionament CFGS.VEC.M05/0.16 Gestió de vendes i espais comercials Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada i coordinada

Más detalles

MANUAL DE PROCEDIMENTS IMPRÈS-Q-423-T-11-ET

MANUAL DE PROCEDIMENTS IMPRÈS-Q-423-T-11-ET MANUAL DE PROCEDIMENTS IMPRÈS-Q-423-T-11-ET IMPRÈS-Q-423-T-11-ET 6-Març-17 4.2.3 CONTROL DE DOCUMENTS GESTIÓ DEL DOCUMENT Realitzat per: isat per: Aprovat per: Nom i cognom Jordi Flavià Jordi Flavià Olga

Más detalles

CONTINGUTS DESTACATS DE LA LLEI DE LA SEGURETAT I LA SALUT EN EL TREBALL

CONTINGUTS DESTACATS DE LA LLEI DE LA SEGURETAT I LA SALUT EN EL TREBALL Pàgina 1 de 7 Llei 34/2008, del 18 de desembre, de la seguretat i la salut en el treball. (BOPA núm. 04, any 21, del 21 de gener del 2009) Objecte D acord amb l article 1 de la Llei 34/2008, del 18 de

Más detalles

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm 21902 DEPARTAMENT DE TREBALL I INDÚSTRIA DECRET 160/2006, de 16 de maig, de reestructuració del Servei d Ocupació El Servei d Ocupació de Catalunya és un organisme autònom de caràcter administratiu adscrit

Más detalles

LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ

LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ UNITAT 8 LA DIRECCIÓ DE LA PRODUCCIÓ ECONOMIA DE L EMPRESA 1 BATXILLERAT La direcció de la producció La funció de producció és la funció transformadora o fabricadora de béns, serveis o productes dins de

Más detalles

Sistema de Gestió de la Qualitat

Sistema de Gestió de la Qualitat Sistema de Gestió de la Qualitat Qualificació i avaluació de proveïdors Alumne: Rubén Martín Gallardo Tutor: Jaume Beneded Navarro Treball final de Grau Grau Enginyeria Informàtica. Curs 2012-2013-03-10

Más detalles

Procediment d auditoria interna de Qualitat

Procediment d auditoria interna de Qualitat A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1. Elaboració del pla d auditories internes. E.2. Execució de les auditories. E.3. Informes d auditoria. E.4. Règim

Más detalles

L ACCIÓ TUTELAR A CATALUNYA

L ACCIÓ TUTELAR A CATALUNYA L ACCIÓ TUTELAR A CATALUNYA Mª Angels Betriu 16 d octubre de 2009 COMPETÈNCIA DE L ACCIÓ TUTELAR A CATALUNYA Actualment hi ha 60 entitats tutelars a Catalunya destinades a la protecció de les persones

Más detalles

Memòria del Departament de Governació i Administracions Públiques 2007

Memòria del Departament de Governació i Administracions Públiques 2007 Memòria del Departament de Governació i Administracions Públiques 2007 Generalitat de Catalunya Departament de Governació i Administracions Públiques Direcció de Serveis Gabinet Tècnic Via Laietana, 26

Más detalles

Didàctica de l Educació Infantil. Programació d aula PROGRAMACIÓ D AULA

Didàctica de l Educació Infantil. Programació d aula PROGRAMACIÓ D AULA Programació d aula Didàctica de l Educació Infantil PROGRAMACIÓ D AULA 1 Programació d aula L educador infantil OBJECTIUS Identificar les competències de l educador. Determinar les atribucions adscrites

Más detalles

Codi bàsic de funció pública de Catalunya

Codi bàsic de funció pública de Catalunya Codi bàsic de funció pública de Catalunya Barcelona, 1999 _ Generalitat de Catalunya Departament de la Presidència Secretaria General d'administració i Funció Pública Escola d'administració Pública de

Más detalles

Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona

Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona Introducció La Diputació de Barcelona (DIBA) ha apostat per implantar un nou model de gestió dels seus recursos

Más detalles

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL

PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL PLA DE QUALITAT ENSENYAMENT I APRENENTATGE DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL OCUPACIONAL ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI

Más detalles

Programació general anual

Programació general anual D) OBSERVACIONS NORMATIVES En aquest apartat es facilita el contingut de les referències normatives relacionades amb cada un dels sis punts en què s articula la PGA d acord amb l de l apartat B, així com

Más detalles

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7.

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. EVIDÈNCIES 8. RESPONSABILITATS 9. FITXA RESUM 10. FLUXOGRAMA 21

Más detalles

Nou model de gestió de les TIC de la Generalitat de Catalunya

Nou model de gestió de les TIC de la Generalitat de Catalunya Nou model de gestió de les TIC de la Generalitat de Catalunya Un projecte de Govern L octubre del 2011 el Govern va aprovar la gestió centralitzada, transversal i coordinada de les tecnologies de la informació

Más detalles

Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / Sabadell Tel / Fax

Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / Sabadell Tel / Fax Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / 08205 Sabadell CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Són ensenyaments reglats que tenen com a objectiu capacitar l'estudiant, dels coneixements i destreses

Más detalles

ACORD de 12 de desembre de 2107, del Consell General. Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

ACORD de 12 de desembre de 2107, del Consell General. Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana ACORD de 12 de desembre de 2107, del Consell General del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, per la qual s aprova l oferta pública d ocupació per

Más detalles

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS Acord de la Comissió d Ordenació Acadèmica de 20 de juliol del 2009, modificat per acord de la Comissió d Ordenació

Más detalles

Recursos humans i responsabilitat social corporativa

Recursos humans i responsabilitat social corporativa Administració i gestió Recursos humans i responsabilitat social corporativa CFGS.AFI.M04/0.12 CFGS - Administració i finances Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquest material ha estat

Más detalles

Annex 1 Catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona. Sistema d Ordenació Municipal

Annex 1 Catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona. Sistema d Ordenació Municipal Annex 1 Catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona Sistema d Ordenació Municipal Desembre de 2012 Índex 1. Presentació... 2 2. Mapa de llocs de treball... 4 3. Fitxes Generals... 6 4. Introducció

Más detalles

Metodologia de la intervenció social

Metodologia de la intervenció social Serveis socioculturals i a la comunitat Metodologia de la intervenció social CFGS.ISO.M02/0.14 CFGS - Integració social Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient

Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient Espai per escriure títol Noves eines i recursos per un treball en xarxa més eficient Servei d Ocupació de Catalunya Barcelona, 17/11/2010 Agents Impacte Agents de la Xarxa Objectius Servei d Ocupació de

Más detalles

Política de Gestió del Document Electrònic del Govern d Andorra. Govern d Andorra Andorra la Vella, 15 de juny del 2018

Política de Gestió del Document Electrònic del Govern d Andorra. Govern d Andorra Andorra la Vella, 15 de juny del 2018 Política de Gestió del Document Electrònic del Govern d Andorra Govern d Andorra Andorra la Vella, 15 de juny del 2018 Antecedents El Govern està posant en marxa un conjunt de projectes per tal de millorar

Más detalles

T.5.- Teories d organització estructural

T.5.- Teories d organització estructural T.5.- Teories d organització estructural Teories d organització estructurals 1. Burocràcia de Max Weber (1864-1920) 2. Organització científica del treball de F. Taylor (1856-1915) 3. El procés de direcció

Más detalles

ESTRUCTURA ADMINISTRATIVA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA I ELS SEUS ORGANISMES AUTÒNOMS

ESTRUCTURA ADMINISTRATIVA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA I ELS SEUS ORGANISMES AUTÒNOMS ESTRUCTURA ADMINISTRATIVA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA I ELS SEUS ORGANISMES AUTÒNOMS (aprovada pel Ple en sessió de data 27 d'abril de 2018) Àrea Gabinet de Presidència i Planificació Relacions Institucionals

Más detalles

PLA ESTRATÈGIC HOSPITAL D'OLOT I COMARCAL DE LA GARROTXA

PLA ESTRATÈGIC HOSPITAL D'OLOT I COMARCAL DE LA GARROTXA Línia estratègica Objectius Accions Recursos necessaris Responsables Continuar amb la definició dels llocs de treball d'acord amb les necessitats, contribuint a una millor gestió de les persones. Seguir

Más detalles

SOAP. Sistema Municipal d Ordenació de l Autoprotecció. 4 d octubre de 2016

SOAP. Sistema Municipal d Ordenació de l Autoprotecció. 4 d octubre de 2016 SOAP Sistema Municipal d Ordenació de l Autoprotecció 4 d octubre de 2016 01 OBJECTIUS DE LA REDACCIÓ DEL SOAP Donar resposta a les necessitats d autoprotecció dels actes a via pública Simplificar la tramitació

Más detalles

Itinerari en Direcció de Recursos Humans i Desenvolupament del Talent a les organitzacions de salut

Itinerari en Direcció de Recursos Humans i Desenvolupament del Talent a les organitzacions de salut Itinerari en Direcció de Recursos Humans i Desenvolupament del Talent a les organitzacions de salut Itinerari formatiu i Diploma Itinerari formatiu semipresencial, amb una estructura modul lar, que permetria

Más detalles

SERVEI D ALCALDIA OFICINA DEL DEFENSOR DE LA CIUTADANIA GERENT SERVEI D ESTUDIS SOCIALS I EUROPEUS

SERVEI D ALCALDIA OFICINA DEL DEFENSOR DE LA CIUTADANIA GERENT SERVEI D ESTUDIS SOCIALS I EUROPEUS AREA D ALCALDIA PROJECTE FERROVIARI OFICINA DEL DEFENSOR DE LA CIUTADANIA GERENT GABINET D ALCALDIA PRESIDÈNCIA SERVEI DE GESTIO DOCUMENTAL, ARXIU I PUBLICACIONS SERVEI D ESTUDIS SOCIALS I EUROPEUS SERVEI

Más detalles

Sistema d Ordenació Municipal. -Text consolidat a data 30 d octubre de 2015-

Sistema d Ordenació Municipal. -Text consolidat a data 30 d octubre de 2015- Sistema d Ordenació Municipal -Text consolidat a data 30 d octubre de 2015- 2 Aquest document recull la versió actualitzada de les modificacions del catàleg de llocs de treball de l Ajuntament de Barcelona,

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

CFGS D'EDUCACIÓ INFANTIL

CFGS D'EDUCACIÓ INFANTIL CFGS D'EDUCACIÓ INFANTIL Temari: MÒDULO 1: INTERVENCIÓ AMB FAMILIES I ATENCIÓ A MENORS EN RISC SOCIAL UF 1: Intervenció socioeducativa amb infants en risc social. UF 2: Intervenció socioeducativa amb famílies.

Más detalles

Primer pla d acreditació i qualificació professionals de Catalunya de gener de 2017

Primer pla d acreditació i qualificació professionals de Catalunya de gener de 2017 Primer pla d acreditació i qualificació professionals de Catalunya 2016-2018 12 de gener de 2017 Llei 10/2015, de formació i qualificació professionals Sistema de formació i qualificació professionals

Más detalles

UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina següent

UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina següent UNITAT TÈCNICA DE QUALITAT carta de serveis - edició 2 - juny 2014 pàgina següent SERVEIS QUE ES PRESTEN PROGRAMES DE QUALITAT Sistema de Gestió Interna de la Qualitat (SGIC) C1 Elaboració de la documentació

Más detalles

Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats

Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats 2015-2016 Inspecció d Educació a Lleida PLENARI DIRECTORS/ES PRIMÀRIA Lleida, 6 d octubre de 2015 Informació per als centres Octubre 2015 Justificació de l actuació

Más detalles

PLA D ASSISTÈNCIA I SUPORT ALS MUNICIPIS DEL BAIX CAMP (PAS) En matèria de Protecció Civil

PLA D ASSISTÈNCIA I SUPORT ALS MUNICIPIS DEL BAIX CAMP (PAS) En matèria de Protecció Civil PLA D ASSISTÈNCIA I SUPORT ALS MUNICIPIS DEL BAIX CAMP (PAS) En matèria de Protecció Civil PAS-PC (Pla d Assistència i Suport del Baix Camp per la Protecció Civil) QUÈ ÉS? És un document que recull la

Más detalles

Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006. Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya

Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006. Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006 Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya Sol.licituds de valoració de grau de dependència Sol licituds de valoració de grau de dependència

Más detalles

Els protocols d avaluacid. avaluació d AQU Catalunya. Taller de formació d'estudiants en l'assegurament de la qualitat a la universitat

Els protocols d avaluacid. avaluació d AQU Catalunya. Taller de formació d'estudiants en l'assegurament de la qualitat a la universitat Taller de formació d'estudiants en l'assegurament de la qualitat a la universitat Els protocols d avaluacid avaluació d AQU Catalunya Albert Basart. Gestor de projectes. AQU Catalunya Guies d avaluacid

Más detalles

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA CIUTAT DE LLEIDA 3r. Plenari 22 de març de 2010 Generalitat de Catalunya Departament d'acció Social i Ciutadania Procésde disseny del Pla DIAGNOSI procés Aprovació

Más detalles

DEPARTAMENT D INTERIOR, RElACIONS INSTITUCIONAlS I PARTICIPACIÓ

DEPARTAMENT D INTERIOR, RElACIONS INSTITUCIONAlS I PARTICIPACIÓ Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5490 23.10.2009 79355 DEPARTAMENT D INTERIOR, RElACIONS INSTITUCIONAlS I PARTICIPACIÓ RESOLUCIÓ IRP/2915/2009, de 14 d octubre, per la qual es resol la

Más detalles

Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006. Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya

Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006. Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006 Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya Sol.licituds de valoració de grau i nivell de dependència Sol licituds de valoració de grau

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de la Presidència Secretaria General. Generalitat de Catalunya Departament de la Presidència Direcció de Serveis

Generalitat de Catalunya Departament de la Presidència Secretaria General. Generalitat de Catalunya Departament de la Presidència Direcció de Serveis Identificacions El logotip de la Generalitat s ha de compondre en Helvetica Bold, en caixa alta i baixa, en disposició a caixa a l esquerra o centrada. En cap cas, però, es pot compondre el logotip de

Más detalles

Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006. Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya

Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006. Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006 Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya Sol.licituds de valoració de grau de dependència Sol licituds de valoració de grau de dependència

Más detalles

Àrea de Desenvolupament Econòmic Local Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació Servei de Teixit Productiu AJUTS ECONÒMICS

Àrea de Desenvolupament Econòmic Local Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació Servei de Teixit Productiu AJUTS ECONÒMICS AJUTS ECONÒMICS AJUTS ECONÒMICS o Centres locals de serveis a les empreses (CLSE) o Polígons d activitat econòmica (PAE) o Projectes singulars de dinamització del teixit productiu Convocatòria 2017 Algunes

Más detalles

Projecte d anàlisi i millora de processos

Projecte d anàlisi i millora de processos Projecte d anàlisi i millora de processos Direcció General de Modernització de l Administració Secretaria de Funció Pública i Modernització de l Administració Col legi d Enginyers Industrials de Catalunya

Más detalles

Estructura Tècnica i Funcions de l Administració Municipal. Secretaria General, Contractació i Compres

Estructura Tècnica i Funcions de l Administració Municipal. Secretaria General, Contractació i Compres Pàgina: 1/7 Secretaria General, Contractació i Compres Pàgina: 2/7 Estructura organitzativa de l Àrea de Secretaria General, Serveis Jurídics, Contractació i Compres Missió Desenvolupar la funció fedatària

Más detalles

Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006. Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya

Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006. Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya Seguiment del desplegament de la Llei 39/2006 Històric i evolució de les dades de la dependència a Catalunya Sol.licituds de valoració de grau de dependència Sol licituds de valoració de grau de dependència

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL

FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL SERVEI QUALITAT, INFORMACIÓ I ATENCIÓ CIUTADANA CAP SERVEI QUALITAT INFORMACIÓ I ATENCIÓ CIUTADANA FITXA QIAC - 01 FITXA DESCRIPTIVA DEL LLOC DE TREBALL A IDENTIFICACIÓ SERVEI: QUALITAT, INFORMACIÓ I ATENCIÓ

Más detalles

Gestió logística i comercial

Gestió logística i comercial Administració i gestió Gestió logística i comercial CFGS.AFI.M10/0.14 CFGS - Administració i finances Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquest material ha estat elaborat per l editorial

Más detalles

En data 18 de desembre de 2017 fou aprovat per la Junta de Govern de la Diputació la modificació del Protocol del Conveni ASGEL.

En data 18 de desembre de 2017 fou aprovat per la Junta de Govern de la Diputació la modificació del Protocol del Conveni ASGEL. Àrea de Presidència Intervenció General Servei d Assistència Econòmico-financera Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 262 Fax 934 022 294 s.assistenciaef@diba.cat www.diba.cat Puntuació

Más detalles

CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA ECONÒMICA

CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA ECONÒMICA CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA ECONÒMICA ÀMBIT ECONÒMIC 1. Elaboració execució pressupost. Assistència en l'elaboració i presentació d'informació econòmica, financera i de gestió, que conforma

Más detalles

Juan José Renau Piqueras. Tema 8. IMPLANTACIÓ DE L ESTRATÈGIA DE RRHH Curs 05-06

Juan José Renau Piqueras. Tema 8. IMPLANTACIÓ DE L ESTRATÈGIA DE RRHH Curs 05-06 Llicenciatura CIÈNCIES DEL TREBALL Professor Juan José Renau Piqueras i Llàcer Mòdul ESTRATÈGIA i DIRECCIÓ DE RECURSOS HUMANS Tema 8. IMPLANTACIÓ DE L ESTRATÈGIA DE RRHH Curs 05-06 8.1. INTRODUCCIÓ I OBJECTIUS

Más detalles

OPOSICIÓN COSSOS ESPECIALS GENERALITAT CATALUNYA. TEMARI COMÚ

OPOSICIÓN COSSOS ESPECIALS GENERALITAT CATALUNYA. TEMARI COMÚ OPOSICIÓN COSSOS ESPECIALS GENERALITAT CATALUNYA. TEMARI COMÚ Información en: GRUPO CONFORSA. C/ Santa Catalina, Nº 9. Local. Alcalá de Henares 918772711/pazcuesta@grupoconforsa.com www.grupoconforsa.com/oposiciones.php

Más detalles

LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA).

LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA). LA ORDENANÇA MUNICIPAL D ACTIVITATS I D INTERVENCIÓ INTEGRAL DE L ADMINISTRACIÓ AMBIENTAL DE BARCELONA (OMAIIAA). Aprovada pel plenari del consell Municipal de l abril de 2001. Publicada a maig de 2001.

Más detalles

CARTA D INTENCIONS RELATIVA A LA COOPERACIÓ ENTRE L AGÈNCIA ANDORRANA DE PROTECCIÓ DE DADES LA AGENCIA ESPAÑOLA DE PROTECCIÓN DE DATOS 1/5

CARTA D INTENCIONS RELATIVA A LA COOPERACIÓ ENTRE L AGÈNCIA ANDORRANA DE PROTECCIÓ DE DADES LA AGENCIA ESPAÑOLA DE PROTECCIÓN DE DATOS 1/5 CARTA D INTENCIONS RELATIVA A LA COOPERACIÓ ENTRE L AGÈNCIA ANDORRANA DE PROTECCIÓ DE DADES I LA AGENCIA ESPAÑOLA DE PROTECCIÓN DE DATOS 1/5 A Andorra la Vella, el dia vint i tres de gener de l any dos

Más detalles

DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI

DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI DINAMITZACIÓ DEL SECTOR DELS SERVEIS DE PROXIMITAT DEL PALLARS JUSSÀ COM A OPORTUNITAT PER A LES PERSONES I EL TERRITORI Resultats i oportunitats de futur Abril de 2017 PALLARS JUSSÀ Superfície: 1.343,1

Más detalles

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles

Per una nova escola pública: el projecte educatiu en el centre del sistema

Per una nova escola pública: el projecte educatiu en el centre del sistema Per una nova escola pública: el projecte educatiu en el centre del sistema Decret pel qual es regulen els procediments per definir el perfil i la provisió dels llocs de treball docents Barcelona, 25 de

Más detalles

L administració-e projecte de projectes: l experiència a la UAB. Antoni Borfo Bach. Novembre 2012

L administració-e projecte de projectes: l experiència a la UAB. Antoni Borfo Bach. Novembre 2012 L administració-e projecte de projectes: l experiència a la UAB. Antoni Borfo Bach. Novembre 2012 1. L administració-e: canvi de paradigma 1. De la universitat-e a l administració-e 2. Canvis normatius

Más detalles

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 El Departament de Treball Afers Socials i famílies, promou la xarxa d ateneus cooperatius concebuts com

Más detalles

Projecte d Ordre d avaluació d ESO

Projecte d Ordre d avaluació d ESO Projecte d Ordre d avaluació d ESO Direcció General d Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat 27 de juny de 2017 Article 1. Objecte Decret 187/2015, d ordenació de l ESO L ordenació del currículum

Más detalles

Tema B.3. El Departament d Interior, Relacions Institucionals i Participació

Tema B.3. El Departament d Interior, Relacions Institucionals i Participació Tema B.3. El Departament d Interior, Relacions Institucionals i Participació 1. Funcions del Departament d Interior, Relacions Institucionals i Participació 2. Òrgans generals del Departament d Interior,

Más detalles

Seguiment de la Contractació Pública: Avaluació de l accés de les PIME

Seguiment de la Contractació Pública: Avaluació de l accés de les PIME Seguiment de la Contractació Pública: Avaluació de l accés de les PIME Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública 2 Estratègies a l entorn de la Contractació Pública Foment de la contractació

Más detalles