Terra exterior massís

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Terra exterior massís"

Transcripción

1

2 Terres exteriors de fusta massissa amb textures i prestacions antilliscants. per a realitzar ambients decoratius en jardins, terrasses, parcs públics, piscines, etc. amb gran varietat de fustes i acabats decoratius com: fusta de pi flandes tractat a l'autoclau, fusta de Làrix/Mélèze, fusta de Merbau, Ipe i tots els complements d'acabat i accessoris per a realitzar un instal lació perfecta. Col locació de les terres de fusta massissa exterior: Per a la col locació de les tarimes de fusta, cal instal lar llistons a manera de suport amb una distància regular en una base completament anivellada perquè les lames de fusta no tinguin contacte directe amb el terra. Posteriorment, es fixen les tarimes amb grapes especials sobre els llistons o directament amb cargols d'acer inoxidable. Nota: És recomanable deixar un petit espai entre les lames, perquè la fusta pugui dilatar amb els canvis de temperatura i no s'aixequin les lames. Manteniment de les tarimes de fusta massissa exterior: Neteja amb aigua i sabó neutre (no és recomanable fer servir hidronetejadores). Les fustes de pi com les exòtiques s'han de tractar amb protectors específics entre una i dues vegades a l'any, aconsellable utilitzar lasur nano tarimes o olis de protecció.

3 Flandes DECK FLANDES AUTOCLAU MARRÓ CLASSE 4 - Terra de fusta per a exterior WOODWORK fabricat en làmines de pi nòrdic amb testes i tractat a l'autoclau classe 4 de color marró. Tractament a l'autoclau del terra exterior de pi flandes Woodwork: - Per a la protecció efectiva de la fusta contra la humitat, els fongs i insectes (incloent tèrmits), la mateixa se sotmet a un tractament a l'autoclau "buit i pressió" impregnant fins al cor per agents conservants. Aquests agents estan regulats i no suposen risc per als éssers humans ni el medi ambient. - El terra de fusta exterior de pi flandes Woodwork es fixa mitjançant grapes d'acer inoxidable. DECK FLANDES AUTOCLAU MARRÓ CLASSE 4 PNR AB CL4 / WOODWORK - Terra de fusta per a exterior WOODWORK fabricat en làmines de pi nòrdic amb tractament autoclau classe 4 de color marró amb perfil antilliscant en una cara. Tractament a l'autoclau del terra exterior de pi flandes WOODWORK: - Per a la protecció efectiva de la fusta contra la humitat, els fongs i insectes (incloent tèrmits), la mateixa es sotmet a un tractament a l'autoclau "buit i pressió" impregnant fins al cor per agents conservants. Aquests agents estan regulats i no suposen risc per als éssers humans ni per el medi ambient. - El terra de fusta exterior de pi flandes WOODWORK es fixa mitjançant cargols inoxidables.

4 DECK FLANDES AUTOCLAU GRIS FOSC CLASSE 3 PNR AB CL3 GRIS OS / GIROD - Terra de fusta per a exterior WOODWORK fabricat en làmines de pi nòrdic amb tractament autoclau classe 4 de color gris fosc amb perfil antilliscant en una cara. Tractament a l'autoclau del terra exterior de pi flandes Woodwork: - Per a la protecció efectiva de la fusta contra la humitat, els fongs i insectes (incloent tèrmits), la mateixa es sotmet a un tractament a l'autoclau "buit i pressió" impregnant fins al cor per agents conservants. Aquests agents estan regulats i no suposen risc per als éssers humans ni per el medi ambient. - El terra de fusta exterior de pi flandes Woodwork es fixa mitjançant cargols inoxidables. DECK FLANDES AUTOCLAU GRIS CLASSE 4 PNR AB CL4 GRIS / WOODWORK - Terra de fusta per a exterior WOODWORK fabricat en làmines de pi nòrdic amb tractament autoclau classe 4 i lasurades amb pigment de color gris i perfil antilliscant a una cara, que és el que està pigmentat. Tractament a l'autoclau del terra exterior de pi flandes WOODWORK: - Per a la protecció efectiva de la fusta contra la humitat, els fongs i insectes (incloent tèrmits), la mateixa se sotmet a un tractament en autoclau "buit i pressió" impregnant fins al cor per agents conservants. Aquests agents estan regulats i no suposen cap risc per als éssers humans ni el medi ambient. - El terra de fusta exterior de pi roig WOODWORK es fixa mitjançant cargols inoxidables.

5 Làrix Mélèze TERRA DE FUSTA EXTERIOR PI LÀRIX SIBERIÀ AN 2P 4CHANF / HENRY TIMBER - Terra de fusta exterior WOODWORK fabricat en làmines de pi làrix siberià amb perfil antilliscant a una cara. Avantatges de realitzar un terra exterior de Pi Alerce siberià: - Per la seva estructura, la fusta de pi Alerce ens ofereix una immunitat natural a la putrefacció, gran resistència a la humitat, a l'aigua, factors mediambientals, als impactes i al ratllat. - Gran estabilitat i fàcil manteniment. - Ofereix una estètica i una gran elegància en els terres exteriors per realitzar ambients decoratius en terrasses, jardins i piscines, Conductibilitat tèrmica molt baixa: els perfils s'escalfen molt menys que altres tipus de terres com per exemple la pedra, pissarra, plàstics tecnològics, etc. - Es pot utilitzar per a la construcció de iots i altres tipus d'embarcacions. - Fixació mitjançant cargols d'acer inoxidable.

6 Merbau TERRA DE FUSTA EXTERIOR MERBAU FINS 1200MM - Terra de fusta exterior WOODWORK de Merbau per a la creació d'ambients de gran calidesa en piscines, jardins i terrasses aconseguint un entorn elegant i molt agradable. Característiques del terra exterior de Merbau Woodwork: - Fusta de gran duresa i de to vermellós que conté una veta daurada molt atractiva que ens ofereix elegància i distinció. - Gran resistència a la humitat, a la putrefacció i els insectes. Muntatge del terra exterior de Merbau Woodwork: - S'instal la sobre llistons de fusta, fixant la tarima de fusta de Merbau mitjançant grapes i cargols d'inoxidable. - Densitat aparent al 12% d'humitat: 0,81 kg/m3 (fusta pesada). TERRA DE FUSTA EXTERIOR MERBAU +1800MM - Terra de fusta exterior WOODWORK de Merbau per a la creació d'ambients de gran calidesa en piscines, jardins i terrasses aconseguint un entorn elegant i molt agradable. Característiques del terra exterior de Merbau Woodwork: - Fusta de gran duresa i de to vermellós que conté una veta daurada molt atractiva que ens ofereix elegància i distinció. - Gran resistència a la humitat, a la putrefacció i els insectes. Muntatge del terra exterior de Merbau Woodwork: - S'instal la sobre llistons de fusta, fixant la tarima de fusta de Merbau mitjançant grapes i cargols d'inoxidable. - Densitat aparent al 12% d'humitat: 0,81 kg/m3 (fusta pesada).

7 Ipe TERRA EXTERIOR IPE AMB TESTES -1200MM HH/MC - Terra de fusta exterior d'ipe per crear entorns de gran calidesa en piscines, jardins i terrasses aconseguint un entorn elegant i agradable. - També és ideal per a la realització de mobiliari per al jardí, pèrgoles, tanques, etc. Característiques tarima de fusta IPE: - Gran resistència a les inclemències meteorològiques i als atacs xilòfags i fongs. - Densitat aparent al 12% d'humitat: 1,05 kg/m3 (fusta molt pesada). - Contracció: Nerviosa. - Els terres de fusta exterior s'instal len sobre llistons de fusta, fixant la tarima de fusta d'ipe mitjançant grapes i cargols d'inoxidable. TERRA EXTERIOR IPE AMB TESTES DE 1210 A 1790MM HH/MC - Terra de fusta exterior d'ipe per crear entorns de gran calidesa en piscines, jardins i terrasses aconseguint un entorn elegant i agradable. - També és ideal per a la realització de mobiliari per al jardí, pèrgoles, tanques, etc. Característiques tarima de fusta IPE: - Gran resistència a les inclemències meteorològiques i als atacs xilòfags i fongs. - Densitat aparent al 12% d'humitat: 1,05 kg/m3 (fusta molt pesada). - Contracció: Nerviosa. - Els terres de fusta exterior s'instal len sobre llistons de fusta, fixant la tarima de fusta d'ipe mitjançant grapes i cargols d'inoxidable.

8 TERRA EXTERIOR IPE AMB TESTES +1800MM HH/MC - Terra de fusta exterior d'ipe per crear entorns de gran calidesa en piscines, jardins i terrasses aconseguint un entorn elegant i agradable. - També és ideal per a la realització de mobiliari per al jardí, pèrgoles, tanques, etc. Característiques tarima de fusta IPE: - Gran resistència a les inclemències meteorològiques i als atacs xilòfags i fongs. - Densitat aparent al 12% d'humitat: 1,05 kg/m3 (fusta molt pesada). - Contracció: Nerviosa. - Els terres de fusta exterior s'instal len sobre llistons de fusta, fixant la tarima de fusta d'ipe mitjançant grapes i cargols d'inoxidable. ESTEBA DECK IPE MEGA LLARG HH/MC - Terra de fusta exterior d'ipe per crear entorns de gran calidesa en piscines, jardins i terrasses aconseguint un entorn elegant i agradable. - També és ideal per a la realització de mobiliari per al jardí, pèrgoles, tanques, etc. Característiques tarima de fusta IPE: - Gran resistència a les inclemències meteorològiques i als atacs xilòfags i fongs. - Densitat aparent al 12% d'humitat: 1,05 kg/m3 (fusta molt pesada). - Contracció: Nerviosa. - Els terres de fusta exterior s'instal len sobre llistons de fusta, fixant la tarima de fusta d'ipe mitjançant grapes i cargols d'inoxidable.

9 Tanca i terra exterior Ipe TERRA DE FUSTA EXTERIOR IPE -1200MM TERRA DE FUSTA EXTERIOR IPE DE 1210 A 1790MM

10 TERRA DE FUSTA EXTERIOR IPE +1800MM

11 Ipe perfil ocult ESTEBA DECK IPE PERFIL OCULT MENYS 1200 HH/MC - Terra de fusta exterior d'ipe perfil ocult per crear entorns de gran calidesa en piscines, jardins i terrasses aconseguint un entorn elegant i agradable. - També és ideal per a la realització de mobiliari per al jardí, pèrgoles, tanques, etc. Característiques tarima de fusta IPE: - Gran resistència a les inclemències meteorològiques i als atacs xilòfags i fongs. - Densitat aparent al 12% d'humitat: 1,05 kg/m3 (fusta molt pesada). - Contracció: Nerviosa. - Els terres de fusta exterior s'instal len sobre llistons de fusta, fixant la tarima de fusta de Ipe mitjançant grapes i cargols d'inoxidable. ESTEBA DECK IPE PERFIL OCULT 1210 A 1790 HH/MC - Terra de fusta exterior d'ipe perfil ocult per crear entorns de gran calidesa en piscines, jardins i terrasses aconseguint un entorn elegant i agradable. - També és ideal per a la realització de mobiliari per al jardí, pèrgoles, tanques, etc. Característiques tarima de fusta IPE: - Gran resistència a les inclemències meteorològiques i als atacs xilòfags i fongs. - Densitat aparent al 12% d'humitat: 1,05 kg/m3 (fusta molt pesada). - Contracció: Nerviosa. - Els terres de fusta exterior s'instal len sobre llistons de fusta, fixant la tarima de fusta de Ipe mitjançant grapes i cargols d'inoxidable.

12 ESTEBA DECK IPE PERFIL OCULT MES 1800 HH/MC - Terra de fusta exterior d'ipe perfil ocult per crear entorns de gran calidesa en piscines, jardins i terrasses aconseguint un entorn elegant i agradable. - També és ideal per a la realització de mobiliari per al jardí, pèrgoles, tanques, etc. Característiques tarima de fusta IPE: - Gran resistència a les inclemències meteorològiques i als atacs xilòfags i fongs. - Densitat aparent al 12% d'humitat: 1,05 kg/m3 (fusta molt pesada). - Contracció: Nerviosa. - Els terres de fusta exterior s'instal len sobre llistons de fusta, fixant la tarima de fusta de Ipe mitjançant grapes i cargols d'inoxidable.

13 Accessoris terra exterior Ipe GRAPES + CARGOLS TERRA EXTERIOR 400UT - Grapa d'acer inoxidable per entarimats exteriors. - Cargol d'acer inoxidable de 100x22. Inclou: grapes cargols. GRAPES + CARGOLS TERRA EXTERIOR PERFIL OCULT 200UT DECK PORTO

14 Powered by TCPDF (

Suelos exteriores macizos

Suelos exteriores macizos Suelo exterior macizo Flandes SUELO DE MADERA FLANDES AUTOCLAVE MARRÓN CLASE 4 - Suelo de madera para exterior WOODWORK fabricado en láminas de pino nórdico con testas y tratado al autoclave clase 4 de

Más detalles

Exterior. Llistons / Taulons obrats. Llata sense regruixar

Exterior. Llistons / Taulons obrats. Llata sense regruixar Pi tractat a l autoclau Llistons / Taulons obrats Llistons / taulons obrats i amb els 4 cantells roms. Llargades entre i 5 m (Consultar estocs) mm 95 x 0 x 45 x 95 x 45 x 8 95 x 5 45 x 5 40 x 40 95 x 40

Más detalles

LISTONES ABETO 10/01/2017

LISTONES ABETO 10/01/2017 LISTONES ABETO LISTONES DE 3 METROS LISTÓN DE ABETO 138604 / WOODWORK - Albura: Entre blanca y amarilla. - Duramen: Entre blanco amarillento y blanco rojizo. - Fibra: Recta. - Grano: Fino. Singularidades:

Más detalles

28/06/2016 AUTOCLAVE

28/06/2016 AUTOCLAVE PERFILES COLOR MARRÓN LISTÓN FLANDES MARRÓN CLASE 4 95X21 4/C RADIO 3 120X21 4/C RADIO 3 145X21 4/C RADIO 3 LISTÓN FLANDES MARRÓN CLASE 4 45X28 LISTÓN FLANDES MARRÓN CLASE 4 45X35 4/C RADIO 3 95X35 4/C

Más detalles

Campanyes d estalvi d aigua en l àmbit municipal. Experiències a Torredembarra

Campanyes d estalvi d aigua en l àmbit municipal. Experiències a Torredembarra Campanyes d estalvi d aigua en l àmbit municipal Experiències a Torredembarra Objectius El principal objectiu d una campanya d estalvi i ús eficient de l aigua és proporcionar a la ciutadania informació

Más detalles

enregistraments etc, de caràcter puntual i d acord amb la seva normativa d ús.

enregistraments etc, de caràcter puntual i d acord amb la seva normativa d ús. L Orfeó Gracienc presenta i posa a disposició de la societat un servei de cessió d espais disponibles a les seves instal lacions per a ciutadans, entitats, grups o empreses que vulguin organitzar activitats

Más detalles

Citelum ibérica s.a. EXPERIèNCIES EN EL MANTENIMENT DE LEDS PER ENLLUMENAT PÚBLIC

Citelum ibérica s.a. EXPERIèNCIES EN EL MANTENIMENT DE LEDS PER ENLLUMENAT PÚBLIC Citelum ibérica s.a. EXPERIèNCIES EN EL MANTENIMENT DE LEDS PER ENLLUMENAT PÚBLIC Experiències en el manteniment de Leds per Enllumenat Públic Leds una evolució constant Vida de les llumeneres de Leds

Más detalles

Ajuntament de Lliçà de Vall

Ajuntament de Lliçà de Vall Ref. 2401-05 Ajuntament de Lliçà de Vall 1.- Introducció 2.- Descripció de materials 3.- Garantia 4.- Material inclòs en la oferta econòmica 1 1.- INTRODUCCIÓ Es planteja la necessitat d incorporar una

Más detalles

Tema 5: Els ecosistemes

Tema 5: Els ecosistemes En aquest tema aprendràs que a la Terra hi ha ecosistemes terrestres i ecosistemes aquàtics. Els éssers vius que hi habiten es relacionen entre ells. Si les característiques del medi varien, alguns d aquests

Más detalles

3.1 El material de construcció de l aula de Tecnologia

3.1 El material de construcció de l aula de Tecnologia Proposta d activitats. ESO, 1r cicle. 21 Full 1 Objectiu Conèixer els noms i les característiques del components del material de construcció (mecano) de l aula de Tecnologia. Contingut Les peces de què

Más detalles

EQUIPS DE PROTECCIÓ INDIVIDUAL (EPI)

EQUIPS DE PROTECCIÓ INDIVIDUAL (EPI) Nom de l EPI: Màscara facial completa BRK 820 La màscara juntament amb els filtres per a gasos, vapors i de partícules ofereix protecció davant la inhalació de substancies tòxiques pel organisme. Han estat

Más detalles

Mesures per a millorar l eficiència energètica i el confort dels habitatges

Mesures per a millorar l eficiència energètica i el confort dels habitatges Mesures per a millorar l eficiència energètica i el confort dels habitatges SISTEMA DE MICROCOGENERACIÓ La microcogeneració és un sistema que genera electricitat i calor simultàniament a partir del gas

Más detalles

Resum: 1- Propietats i característiques fonamentals de la fusta 2- Tractaments de la fusta 3- Aplicacions/Utilitzacions

Resum: 1- Propietats i característiques fonamentals de la fusta 2- Tractaments de la fusta 3- Aplicacions/Utilitzacions Fusta d exterior, tractaments i utilitzacions Resum: 1- Propietats i característiques fonamentals de la fusta 2- Tractaments de la fusta 3- Aplicacions/Utilitzacions Característiques de la fusta La fusta

Más detalles

disseny barraca Ancoratges Anclajes Ancoratges

disseny barraca Ancoratges Anclajes Ancoratges disseny barraca Ancoratges Anclajes Ancoratges pg. 65 pg. 73 pg. 74 pg. 75 pg. 76 Doble ala Ref. LLPMA-2 El model doble ala està dissenyat pel muntatge de tanques en terrenys plans. Es tracta d una peça

Más detalles

ÍNDEX LA MATÈRIA... 2 MASSA I VOLUM DE SÒLIDS I LÍQUIDS... 4 LES SUBSTÀNCIES I LA MATÈRIA... 5 ELS ESTATS DE LES SUBSTÀNCIES... 6

ÍNDEX LA MATÈRIA... 2 MASSA I VOLUM DE SÒLIDS I LÍQUIDS... 4 LES SUBSTÀNCIES I LA MATÈRIA... 5 ELS ESTATS DE LES SUBSTÀNCIES... 6 LA MATÈRIA ÍNDEX LA MATÈRIA... 2 MASSA I VOLUM DE SÒLIDS I LÍQUIDS... 4 LES SUBSTÀNCIES I LA MATÈRIA... 5 ELS ESTATS DE LES SUBSTÀNCIES... 6 LES PROPIETATS DELS MATERIALS... 10 MESCLES I DISSOLUCIONS...

Más detalles

5 / 5. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)

5 / 5. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) 1 / 5 2 / 5 Se...puede...desarrollar...una...tolerancia...notable...del...estmulo...y...muchos...adictos...dicen...que...tratan,...en...vano,...de...que...la...droga...les...produzca...tanto...placer...como...dura

Más detalles

PROCEDIMENTS SEGURS DE TREBALL D EQUIPS DE TREBALL DESCRIPCIÓ DE L ESTACIÓ DE TEST MANUAL (MTS 150)

PROCEDIMENTS SEGURS DE TREBALL D EQUIPS DE TREBALL DESCRIPCIÓ DE L ESTACIÓ DE TEST MANUAL (MTS 150) CODI PdT/E/915.200.001 EDIFICI U PLANTA 0 NÚM. PORTA 022 Data: Juny de 2005 Revisió: 00 Pàgina: 1 de 6 DESCRIPCIÓ DE L ESTACIÓ DE TEST MANUAL (MTS 150) 1. Equip que permet realitzar proves manuals per

Más detalles

DISSENY I CONSTRUCCIÓ DE PISCINES

DISSENY I CONSTRUCCIÓ DE PISCINES DISSENY I CONSTRUCCIÓ DE PISCINES PICINES SANT FELIU CONTINGUTS DISSENY I PROCÉS DE CONSTRUCCIÓ PISCINES LÚDIQUES PISCINES DESBORDANTS SELECCIÓ DE PISCINES SPA & WELLNESS COMPLEMENTS PORXOS I TERRASSES

Más detalles

8. DESTIL LACIÓ I CÀLCUL DEL GRAU D'ALCOHOL DEL VI. 8.1 Càlcul del grau d alcohol del vi per ebullició

8. DESTIL LACIÓ I CÀLCUL DEL GRAU D'ALCOHOL DEL VI. 8.1 Càlcul del grau d alcohol del vi per ebullició 8. DESTIL LACIÓ I CÀLCUL DEL GRAU D'ALCOHOL DEL VI La destil lació consisteix en separar els components d'una mescla líquida segons la diferència en el seu punt d'ebullició. El vi està compost bàsicament

Más detalles

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA Abans de començar cal tenir uns coneixements bàsics que estudiareu a partir d ara. PUNT: No es pot definir, però podem dir que és la marca més petita que

Más detalles

NATURALS DOSSIER DE RECUPERACIÓ 2n ESO C i D

NATURALS DOSSIER DE RECUPERACIÓ 2n ESO C i D NATURALS DOSSIER DE RECUPERACIÓ 2n ESO C i D S han de copiar els enunciats i resoldre les activitats en un full apart. El dia de la recuperació s entregarà el dossier al professor/a. TEMA 12 1.a) Què és

Más detalles

DIAGRAMA DE FASES D UNA SUBSTANCIA PURA

DIAGRAMA DE FASES D UNA SUBSTANCIA PURA DIAGRAMA DE FASES D UNA SUBSTANCIA PURA Que es una fase? De forma simple, una fase es pot considerar una manera d anomenar els estats: sòlid, líquid i gas. Per exemple, gel flotant a l aigua, fase sòlida

Más detalles

Components: ü Cos. 1 ü Porta. 2 ü Pany. 3 ü Penjador. 4 ü Safata. 5 ü Separador vertical. ü Peus. 7

Components: ü Cos. 1 ü Porta. 2 ü Pany. 3 ü Penjador. 4 ü Safata. 5 ü Separador vertical. ü Peus. 7 ARMARIS TAQUILLES ARMARIS i TAQUILLES Els nostres armaris i taquilles aporten una solució pràctica, ràpida i decorativa en qualsevol ambient: oficines, clubs esportius, escoles, tallers, magatzems... 4

Más detalles

Els tres porquets. Contes per explicar al Petit Teatre d Ombres:

Els tres porquets. Contes per explicar al Petit Teatre d Ombres: Contes per explicar al Petit Teatre d Ombres: Els tres porquets Adaptació del conte en format de text teatral, hi pots afegir totes les variacions o ampliacions que t agradin. El Petit Teatre d Ombres

Más detalles

avaluació diagnòstica educació secundària obligatòria competència matemàtica

avaluació diagnòstica educació secundària obligatòria competència matemàtica curs 2012-2013 avaluació diagnòstica educació secundària obligatòria competència matemàtica Nom i cognoms Grup Activitat 1: El telèfon mòbil Observa la figura següent, que representa la càrrega que queda

Más detalles

Servei de manteniment de la llicència d ús del software OR2. Exp

Servei de manteniment de la llicència d ús del software OR2. Exp Plec de Prescripcions Tècniques que regeixen la contractació de serveis en procediment negociat sense publicitat per a l Hospital Clínic de Barcelona (HCB), consistents en: Servei de manteniment de la

Más detalles

Fusta - Madera - Bois. Fusta i elements per a exteriors

Fusta - Madera - Bois. Fusta i elements per a exteriors Fusta - Madera - Bois Fusta i elements per a exteriors ÍNDEX 3 4 7 Presentació. Fustes recomanades per a exterior. Lunawood Fusta de pi i avet termotractada. 8 10 12 13 Thermory Freixe Termotractat Fusta

Más detalles

TEMA 2: Múltiples i Divisors. Activitats. 25 NO és múltiple de 3 perquè no hi ha cap nombre que multiplicat per 3 ens doni 25

TEMA 2: Múltiples i Divisors. Activitats. 25 NO és múltiple de 3 perquè no hi ha cap nombre que multiplicat per 3 ens doni 25 TEMA 2: Múltiples i Divisors Activitats Concepte de múltiple 6 és múltiple de 2 perquè 2 3 = 6 24 és múltiple de 8 perquè 8 3 = 24 25 NO és múltiple de 3 perquè no hi ha cap nombre que multiplicat per

Más detalles

LA TERRA COM A MATERIAL DE CONSTRUCCIÓ

LA TERRA COM A MATERIAL DE CONSTRUCCIÓ JORNADES LOW TEHC 1. Obra construïda GICITED. UPC. NOVEMBRE 2010 LA TERRA COM Dra. Antonia Navarro Ezquerra Antonia.navarro@upc.edu Professora UPC Departament de Construccions Arquitectòniques II Laboratori

Más detalles

Breu%guia%sobre%baixa%tensió%i%comunitats%de%veïns%

Breu%guia%sobre%baixa%tensió%i%comunitats%de%veïns% Grafitinet C/Orient,78084planta1 08172SantCugatdelVallés Tel:935830437 Fax:935879739 Email:info@grafitinet.net Páginaweb:www.grafitinet.net Breu%guia%sobre%baixa%tensió%i%comunitats%de%veïns% Què són les

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Medi Ambient i Habitatge Direcció General de Qualitat Ambiental

Generalitat de Catalunya Departament de Medi Ambient i Habitatge Direcció General de Qualitat Ambiental CRITERI PER A ESTABLIR VALORS LÍMITS D EMISSIÓ A FORNS CREMATORIS (Versió 4. març de 2010) 1. Forns crematoris per a humans Als efectes d aquest document, es poden diferenciar forns crematoris de baixa

Más detalles

...a l exterior!! Jugem i aprenen. Espais singulars per l aventura de creixer jugant. Construïm, reparem, transformem!!

...a l exterior!! Jugem i aprenen. Espais singulars per l aventura de creixer jugant. Construïm, reparem, transformem!! Espais singulars per l aventura de creixer jugant. Jugem i aprenen...a l exterior!! Construïm, reparem, transformem!! www.enrosca.com enroscajoguines@gmail.com 659062420 ESPAI EXTERIOR... A Enrosca, veiem

Más detalles

LA MATÈRIA : ELS ESTATS FÍSICS

LA MATÈRIA : ELS ESTATS FÍSICS LA MATÈRIA : ELS ESTATS FÍSICS ELS ESTATS DE LA MATÈRIA I LA TEORIA CINETICOMOLECULAR Per poder explicar les propietats i el comportament dels diferents estats d agregació de la matèria, els científics

Más detalles

BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell

BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell BS Rènting Introducció al rènting en les Administracions Públiques Xavier García G. de Villaumbrosia Director Administracions Públiques Banc Sabadell Índex 1. Rènting, què és? 2. BS Rènting, què és i que

Más detalles

1. Introducció: Receptors que han de ser alimentats per una xarxa de subministrament exterior amb tensions que no passin de: U alimentació!

1. Introducció: Receptors que han de ser alimentats per una xarxa de subministrament exterior amb tensions que no passin de: U alimentació! Instal lació de ITC-BT-43 1. Introducció: Receptors que han de ser alimentats per una xarxa de subministrament exterior amb tensions que no passin de: U alimentació! entre fases U alimentació! entre fase

Más detalles

JARDINS SERVEIS ARBORICULTURA REVESTIMENTS FUSTA. P2 Construcció i disseny de jardins nous. P22 Contenció de terres amb rocalles i murs

JARDINS SERVEIS ARBORICULTURA REVESTIMENTS FUSTA. P2 Construcció i disseny de jardins nous. P22 Contenció de terres amb rocalles i murs index JARDINS ARBORICULTURA FUSTA REVESTIMENTS SERVEIS P2 Construcció i disseny de jardins nous P10 Poda i tala d'arbres perillosos P16 Habitatges log cabin P22 Contenció de terres amb rocalles i murs

Más detalles

UN ANY MÉS CSIF PARTICIPA EN ELS ACTES DEL DIA INTERNACIONAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

UN ANY MÉS CSIF PARTICIPA EN ELS ACTES DEL DIA INTERNACIONAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA UN ANY MÉS CSIF PARTICIPA EN ELS ACTES DEL DIA INTERNACIONAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA CÀNCER DE MAMA: LA PREVENCIÓ ÉS ESSENCIAL El 19 d'octubre el dia internacional contra la malaltia, que suposa la primera

Más detalles

2 ESO - Física i Química

2 ESO - Física i Química 2 ESO - Física i Química Alfons Rovira Octubre 2016 Contents Prefaci 3 Unitat 1 4 1. Les ciències física i química................................. 4 2. La matèria i les seues propietats..............................

Más detalles

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE *

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * Una de les parts més importants de crear un relat digital és tenir clara l estructura i definir els recursos narratius (fotos, gràfics, etc.). Per això, després

Más detalles

ACTIVITATS D APRENENTATGE

ACTIVITATS D APRENENTATGE ACTIVITATS D APRENENTATGE 21 Activitat 1 Segur que alguna vegada has fet servir una cullera metàl lica per remenar la sopa que tens al foc. Si no ho has fet mai, fes-ho ara i respon les preguntes següents:

Más detalles

AGENDA 21 ESCOLAR PLUS (+) DE SABADELL

AGENDA 21 ESCOLAR PLUS (+) DE SABADELL AGENDA 21 ESCOLAR PLUS (+) DE SABADELL CURS 2016/2017 Ecoauditoria de l Aigua ESC Andreu Castells INDEX 1. REVISIÓ DELS CONSUMS D AIGUA 2. REVISIÓ DELS DIFERENTS ESPAIS DEL CENTRE 2.1. PLANTA BAIXA COS

Más detalles

Rètols d obres públiques. Programa d identificació visual de l Agència Catalana de l Aigua

Rètols d obres públiques. Programa d identificació visual de l Agència Catalana de l Aigua Rètols d obres públiques Programa d identificació visual de l Agència Catalana de l Aigua Índex 1.1 1.2 1.3 Introducció Logotips Colors i tipografia Exemples genèrics 2.1 2.2 Exemple genèric de rètols

Más detalles

T E C N O L O G I A I C U R S A N T E R I O R

T E C N O L O G I A I C U R S A N T E R I O R Institut d Educació Secundària La Serreta Departament de Tecnologia T E C N O L O G I A P E N D E N T D E S E G O N I C U R S A N T E R I O R DOSSIER de FEINA Preparació Recuperació ANOTACIONS: Per alumnes

Más detalles

Annex. Amidaments. Partides d obra no incloses en projecte i que s han d incloure al plec de condicions tècniques com a millores d obra.

Annex. Amidaments. Partides d obra no incloses en projecte i que s han d incloure al plec de condicions tècniques com a millores d obra. Annex Amidaments. Partides d obra no incloses en projecte i que s han d incloure al plec de condicions tècniques com a millores d obra. CAPITOL 01: RAM DE PALETA Formació d'envà de 7 cm. de gruix, amb

Más detalles

Ajuntament de Pollença C/ Calvari, Pollença

Ajuntament de Pollença C/ Calvari, Pollença Ajuntament de Pollença C/ Calvari, 2 07460 Pollença Assumpte: Informe parades transport públic regular Port de Pollença L Ajuntament de Pollença està realitzant una reordenació de la seva xarxa viària

Más detalles

Dibuixem els drets humans

Dibuixem els drets humans 1 Dibuixem els drets humans Desenvolupament: L alumnat ha de representar, mitjançant un dibuix, un dret humà de què hàgim parlat. Per exemple, si escollim el dret a l educació, poden dibuixar a nens i

Más detalles

Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta

Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PER A LA LICITACIÓ D UN ACORD MARC PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE SUBMINISTRAMENT DE BOSSES I

Más detalles

La façana doble fulla, esquemes generals de façanes

La façana doble fulla, esquemes generals de façanes FAÇANES DOBLE FULLA INDEX 1. La façana convencional 2. Precedents històrics i exemples actuals 3. Funcionament 1. Aïllament 2. Inèrcia tèrmica 3. Protecció a l aigua 4. Condensacions 4. Materials 5. Recomanacions

Más detalles

Lloguer d Apartament. Edifici Casa Gorró Boren (Alt Àneu) Planta Primera, Porta Primera

Lloguer d Apartament. Edifici Casa Gorró Boren (Alt Àneu) Planta Primera, Porta Primera Lloguer d Apartament Edifici Casa Gorró Boren (Alt Àneu) Planta Primera, Porta Primera Contingut 1. SITUACIÓ... 2 2. DESCRIPCIÓ DE L EDIFICI... 4 3. DESCRIPCIÓ DE L APARTAMENT... 6 4. CONDICIONS DEL LLOGUER...

Más detalles

LA COMPOSICIÓ DELS ÉSSERS VIUS 4: Les dissolucions i les dispersions col loïdals

LA COMPOSICIÓ DELS ÉSSERS VIUS 4: Les dissolucions i les dispersions col loïdals LA COMPOSICIÓ DELS ÉSSERS VIUS 4: Les dissolucions i les dispersions col loïdals LA COMPOSICIÓ DELS ÉSSERS VIUS 4 La vida. Característiques dels éssers vius. Nivells d'organització de la matèria. Composició

Más detalles

TEMA 2: Múltiples i Divisors

TEMA 2: Múltiples i Divisors TEMA 2: Múltiples i Divisors 4tESO CB Concepte de múltiple 6 és múltiple de 2 perquè 2 3 = 6 24 és múltiple de 8 perquè 8 3 = 24 25 NO és múltiple de 3 perquè no hi ha cap nombre que multiplicat per 3

Más detalles

GESTIO DE RESIDUS. Ernest Valls. Ajuntament de Tortosa

GESTIO DE RESIDUS. Ernest Valls. Ajuntament de Tortosa GESTIO DE RESIDUS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa COMPETÈNCIES MUNICIPALS La Llei Reguladora de les Bases del Règim Local i la Llei Municipal de Règim Local de Catalunya enumera el llistat de competències

Más detalles

Edifici Cervantes/ Edificio Cervantes

Edifici Cervantes/ Edificio Cervantes Edifici Cervantes/ Edificio Cervantes Planta Entresol / Planta Entresuelo Entresol /Entresuelo Nº1 Entresol/ Entresuelo Nº2 Pag.1 Pag.2 Pag. 3 Edifici Cervantes/ Edificio Cervantes Planta Primera Pis/

Más detalles

MANTENIMENT I POSADA A PUNT. Sempre tenim solucions!

MANTENIMENT I POSADA A PUNT. Sempre tenim solucions! MANTENIMENT I POSADA A PUNT Sempre tenim solucions! ANÀLISI PRÈVIA Els espais urbans són entorns vius on hi passen moltes coses i els seus equipaments se n ressenten. Instal lar-los avui no significa oblidar-nos-en

Más detalles

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4 F I T X A 4 Com és la Lluna? El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se davant del

Más detalles

ESTRUCTURES CARACTERÍSTIQUES

ESTRUCTURES CARACTERÍSTIQUES ESTRUCTURES CARACTERÍSTIQUES En aquest capítol es descriuen algunes estructures molt simples que permeten analitzar la disposició dels àtoms de diversos compostos característics en el que l enllaç responsable

Más detalles

BEETLEBOT Manual d'instruccions

BEETLEBOT Manual d'instruccions Materials necessaris: 2 motors 2 interruptors SPDT 2 piles 1 adaptador per a doble pila 1 perla de plàstic o fusta planxa d'alumini o altre metall cable elèctric cinta adhesiva BEETLEBOT Manual d'instruccions

Más detalles

PORCHES EN BEGUR PORXOS A BEGUR PORCHES IN BEGUR PROMOTOR: PROMOTOR: PROMOTER: NATURAL INVESTMENTS S.L.

PORCHES EN BEGUR PORXOS A BEGUR PORCHES IN BEGUR PROMOTOR: PROMOTOR: PROMOTER: NATURAL INVESTMENTS S.L. PROMOTOR: PROMOTOR: PROMOTER: NATURAL INVESTMENTS S.L. ARQUITECTURA: ARQUITECTURA: ARCHITECTURE: JAVIER BARBA / BC ESTUDIO PH: IVAN RAGA PORXOS A BEGUR PORCHES EN BEGUR PORCHES IN BEGUR CONSTRUCCIÓN Y

Más detalles

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola hola hola hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola

Más detalles

LA COMPOSICIÓ DELS ÉSSERS VIUS 1: La vida. Els nivells d'organització de la matèria.

LA COMPOSICIÓ DELS ÉSSERS VIUS 1: La vida. Els nivells d'organització de la matèria. LA COMPOSICIÓ DELS ÉSSERS VIUS 1: La vida. Els nivells d'organització de la matèria. LA COMPOSICIÓ DELS ÉSSERS VIUS 1 La vida. Característiques dels éssers vius. Nivells d'organització de la matèria. Composició

Más detalles

Definició de Transgènic:

Definició de Transgènic: Definició de Transgènic: s'entén com planta transgènica aquella que se li ha modificat la seva informació genètica mitjançant tecnologia del DNA recombinant amb l'objectiu que tingui una característica

Más detalles

3. Els materials d us tècnic.

3. Els materials d us tècnic. Matèries primeres Materials tecnològics Productes tecnològics Propietats dels materials 1 COMPETÈNCIES DEL CURRÍCULUM ACTIVITATS CCLI: Competència de comunicació lingüística. 3, 9 CMCT: Competència matemàtica

Más detalles

1.- INTRODUCCIÓ 2.- OBJECTIU 3.- ABAST 4.- COMPETÈNCIES. MANUAL DE GESTIÓ DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS UdL CAPÍTOL 09: Procediments PRLS

1.- INTRODUCCIÓ 2.- OBJECTIU 3.- ABAST 4.- COMPETÈNCIES. MANUAL DE GESTIÓ DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS UdL CAPÍTOL 09: Procediments PRLS Procediment PRL 0: LEGIONEL LA Ref:PPRL-0 Edició: a Data: maig 006 Pàg. de.- INTRODUCCIÓ Els bacteris del gènere Legionel la es troben de forma natural en aigües superficials i aqüífers subterranis. Des

Más detalles

El Museu Agbar de les Aigües està ubicat a la Central Cornellà, edifici modernista projectat el 1905 per l arquitecte Josep Amargós i Samaranch i que

El Museu Agbar de les Aigües està ubicat a la Central Cornellà, edifici modernista projectat el 1905 per l arquitecte Josep Amargós i Samaranch i que El Museu Agbar de les Aigües està ubicat a la Central Cornellà, edifici modernista projectat el 1905 per l arquitecte Josep Amargós i Samaranch i que es convertiria des de la seva inauguració en la principal

Más detalles

CREU DE FARMÀCIA LED PROFESSIONAL. GUBAR, S.A. C/. Sevilla, s/n CORNELLÀ Barcelona España

CREU DE FARMÀCIA LED PROFESSIONAL. GUBAR, S.A. C/. Sevilla, s/n CORNELLÀ Barcelona España CREU DE FARMÀCIA Amb la finalitat de localitzar millor la creu que desitgem, las diferenciem en dues grans categories: Preprogramades i Programables. Preprogramades: tipus de creu amb animacions o funcions

Más detalles

Madera - Fusta - Egurra FUSTA I ELEMENTS PER A EXTERIOR

Madera - Fusta - Egurra FUSTA I ELEMENTS PER A EXTERIOR Madera - Fusta - Egurra FUSTA I ELEMENTS PER A EXTERIOR ÍNDEX 4 Fustes recomanades per a exterior. 22 Travesses de pi flandes tractat a l autoclau classe IV. 8 Fusta de pi i avet termotractada. 23 Tarima

Más detalles

AnimaTic. Es poden veure els treballs dels nens a la web:

AnimaTic. Es poden veure els treballs dels nens a la web: 1 Crida oberta a la participació. Simpòsium Internacional. La innovació educativa contra les desigualtats és un projecte de docència AICLE (Aprenentatge Integrat de Llengües Estrangeres) en l'àrea de Visual

Más detalles

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE 30 SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE Activitat 1 Completa la taula següent: Graus Minuts Segons 30º 30 x 60 = 1.800 1.800 x 60 = 108.000 45º 2.700 162.000 120º 7.200 432.000 270º 16.200 972.000

Más detalles

Bornes / columnes de servei per autocaravanes EURO-RELAIS

Bornes / columnes de servei per autocaravanes EURO-RELAIS Bornes / columnes de servei per autocaravanes EURO-RELAIS Els bornes o columnes de servei Euro-relais estan especialment dissenyats per atendre la demanda de les nombroses autocaravanes que circulen per

Más detalles

LA FORÇA. Beneficis de l entrenament de. Això és el bàsic. La Força i l aparell locomotor. Com millorar la Força. Força. Mètodes d entrenament

LA FORÇA. Beneficis de l entrenament de. Això és el bàsic. La Força i l aparell locomotor. Com millorar la Força. Força. Mètodes d entrenament La Força LA FORÇA Això és el bàsic La Força i l aparell locomotor Beneficis de l entrenament de Força Com millorar la Força Definició Tipus Criteris per al treball de Força Mètodes d entrenament Força

Más detalles

Incremento De Peso En El Embarazo Pdf Download ->>->>->>

Incremento De Peso En El Embarazo Pdf Download ->>->>->> Incremento De Peso En El Embarazo Pdf Download ->>->>->> http://shurll.com/a3jw6 1 / 5 2 / 5 La,,,inexperiencia,,,hace,,,que,,,uses,,,mal,,,el,,,condn,,,o,,,que,,,se,,,te,,,olvide,,,tomar,,,las,,,pldoras,,,anticonceptivas,,,,etcExiste,,,abuso,,,sexual,,,o,,,violencia,,,en,,,la,,,relacin,,,de,,,pareja:,,,Antes,,,de,,,los,,,15,,,,la,,,mayora,,,reporta,,,que,,,su,,,experiencia,,,sexual,,,fue,,,involuntaria.Se,,,han,,,hecho,,,

Más detalles

Guia didàctica* Extracte

Guia didàctica* Extracte KitCaixa Hàbits Saludables Guia didàctica* Extracte * La Guia del KitCaixa Hàbits Saludables té com a protagonistes l Elmo i el Dr. Ruster. Tot i que la majoria de les activitats es fan amb material físic

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Què és una plataforma virtual de formació? És un espai de trobada entre alumnes i professors a través d Internet. Pot incloure activitats per als estudiants,

Más detalles

Marc legal de la legionel la

Marc legal de la legionel la Marc legal de la legionel la Departament de Sanitat i Seguretat Social I Congrés Egarenc Legionel la avui: gestio de la prevenció Annabel Pedrol i Carol. Marc legal de la legionel la Aigües consum públic

Más detalles

Tema 2: Els éssers vius

Tema 2: Els éssers vius En aquest tema aprendràs que els éssers vius són molt diversos: animals, plantes i alguns que són tan petits que no els podem veure a ull nu, per això també aprendràs a: Identificar les funcions vitals

Más detalles

TEMA 2: Divisibilitat Activitats

TEMA 2: Divisibilitat Activitats TEMA 2: Divisibilitat Activitats 1. 35 és múltiple de 5?. Raoneu la resposta 2. 48 és divisible per 6?. Raoneu la resposta 3. Completeu els deu primers múltiples de 8 8, 16,, 32,,,,,, 80 4. Quines de les

Más detalles

TEMA1: L ORGANITZACIÓ DEL NOSTRE COS

TEMA1: L ORGANITZACIÓ DEL NOSTRE COS TEMA1: L ORGANITZACIÓ DEL NOSTRE COS El nostre amic Lucky Luke va tenir un greu accident quan volia anar massa ràpid a Fort Canyon. El nostre amic està decebut, ja que caure del cavall és un deshonor per

Más detalles

Unitat 2 TEOREMA DE TALES. TEOREMA DE PITÀGORES. RAONS TRIGONOMÈTRIQUES UNITAT 2 TEOREMA DE TALES.

Unitat 2 TEOREMA DE TALES. TEOREMA DE PITÀGORES. RAONS TRIGONOMÈTRIQUES UNITAT 2 TEOREMA DE TALES. Unitat 2 TEOREMA DE TALES. TEOREMA DE PITÀGORES. RAONS TRIGONOMÈTRIQUES 41 42 Matemàtiques, Ciència i Tecnologia 8. TRIGONOMETRIA UNITAT 2 QUÈ TREBALLARÀS? què treballaràs? En acabar la unitat has de ser

Más detalles

QUINES SÓN LES MILLORS CONDICIONS PERQUÈ APAREGUIN FONGS?

QUINES SÓN LES MILLORS CONDICIONS PERQUÈ APAREGUIN FONGS? QUINES SÓN LES MILLORS CONDICIONS PERQUÈ APAREGUIN FONGS? ENCONTRE D EXPERIÈNCIES COSMOCAIXA 3 DE MAIG DE 2016 6è ESCOLA CERVANTES. BARCELONA. PER QUÈ SURTEN FONGS? VAM PENSAR ENTRE TOTS DIFERENTS VARIABLES

Más detalles

MEMÒRIA VALORADA PEL SUBMINISTRAMENT DEL MOBILIARI DE LA BIBLIOTECA DE MANLLEU LOT 2 CADIRES, BUTAQUES I TAMBORETS TAULES

MEMÒRIA VALORADA PEL SUBMINISTRAMENT DEL MOBILIARI DE LA BIBLIOTECA DE MANLLEU LOT 2 CADIRES, BUTAQUES I TAMBORETS TAULES MEMÒRIA VALORADA PEL SUBMINISTRAMENT DEL MOBILIARI DE LA BIBLIOTECA DE MANLLEU LOT 2 CADIRES, BUTAQUES I TAMBORETS TAULES PRESSUPOST PROJECTE DE MOBILIARI BIBLIOTECA DE MANLLEU CADIRES, BUTAQUES I TAMBORETS

Más detalles

elprojecte Viles Florides promou la flor i planta com a patrimoni Catalunya i posa en valor polítiques sostenibles

elprojecte Viles Florides promou la flor i planta com a patrimoni Catalunya i posa en valor polítiques sostenibles elprojecte Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d Horticultura Ornamental de Catalunya(CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la

Más detalles

Servei d observació i vigilància aèria de les aigües litorals i les platges

Servei d observació i vigilància aèria de les aigües litorals i les platges Servei d observació i vigilància aèria de les aigües litorals i les platges Temporada d estiu de 2011 ÍNDEX Pàgina 1. Presentació...1 2. Programació i objectius del Servei de vigilància aèria...1 3. Publicació

Más detalles

Tema 2. Els aparells de comandament elèctrics.

Tema 2. Els aparells de comandament elèctrics. 2 ELS APARELLS DE COMANDAMENT Els aparells de comandament són elements presents en qualsevol circuit o instal lació i que serveixen per governar-los. En aparença, alguns aparells de comandament poden semblar

Más detalles

Tema 3 La geosfera. Minerals i roques. 1r d ESO, Biologia i Geologia Santillana, Sèrie Observa

Tema 3 La geosfera. Minerals i roques. 1r d ESO, Biologia i Geologia Santillana, Sèrie Observa Què és la geosfera? Tema 3 La geosfera. Minerals i roques 1r d ESO, Biologia i Geologia Santillana, Sèrie Observa Quina estructura presenta? Què és l escorça? Quines característiques té? Quins tipus d

Más detalles

Presència del cinema català en les plataformes de vídeo a la carta

Presència del cinema català en les plataformes de vídeo a la carta Presència del cinema català en les plataformes de vídeo a la carta REINALD BESALÚ I ANNA MEDRANO / JULIOL 215 Principals resultats de l estudi: - Els films amb participació de productores catalanes produïts

Más detalles

NO, la divisió no és exacta. SI, la divisió és exacta. SI, la divisió és exacta. NO, la divisió no és exacta. NO, la divisió no és exacta.

NO, la divisió no és exacta. SI, la divisió és exacta. SI, la divisió és exacta. NO, la divisió no és exacta. NO, la divisió no és exacta. 1. Comprova si hi ha relació de divibilitat entre aquestos nombres. a) 224 i 40 1 NO, la divisió no és exacta. b) 450 i 50 c) 400 i 16 d) 654 i 32 NO, la divisió no és exacta. e) 568 i 46 NO, la divisió

Más detalles

Taules de Contingut automàtiques

Taules de Contingut automàtiques Tutorial de Microsoft Word 2007-2013 Taules de Contingut automàtiques 1. Bones Pràctiques...1 1.1. Paràgraf...1 1.1.1. Tallar paraules...1 1.1.2. Guió i espai irrompibles...1 1.2. Pàgina nova...2 2. Els

Más detalles

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del El Pou El Pou permet que els alumnes puguin realitzar un treball i lliurar-lo a través del Clickedu. 1. Entra al mòdul Matèries fent clic sobre la pestanya matèries. 2. A la pàgina inicial del mòdul veuràs

Más detalles

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya En aquest tema aprendràs que : A el sector terciari és el que dóna feina a més gent. En el sector terciari hi trobem les activitats que ofereixen un servei a la societat, per aixó s anomena sector de serveis.

Más detalles

Reglament Electrotècnic per a Baixa Tensió. Objecte i camp d aplicació

Reglament Electrotècnic per a Baixa Tensió. Objecte i camp d aplicació Reglament Electrotècnic per a Baixa Tensió ITC-BT-42 Instal lacións elèctriques en ports i marines per a vaixells d esbarjo. ITC-BT-42 Instal lacións elèctriques en ports i marines per a vaixells d esbarjo

Más detalles

ASPECTES CLAUS DE LA BIOMASSA. Remei Aldrich Tomàs Enginyera en eficiència energètica del programa BEenerGi. Àrea de Territori i Sostenibilitat

ASPECTES CLAUS DE LA BIOMASSA. Remei Aldrich Tomàs Enginyera en eficiència energètica del programa BEenerGi. Àrea de Territori i Sostenibilitat ASPECTES CLAUS DE LA BIOMASSA ASPECTES PREVIS A LA DECISIÓ Remei Aldrich Tomàs Enginyera en eficiència energètica del programa BEenerGi. Àrea de Territori i Sostenibilitat MARC DE TREBALL SERVEI D'ASSISTÈNCIA

Más detalles

Esquerra Republicana de Catalunya-Grup Municipal (Calella, Maresme) PARC DALMAU de Calella Calella, desembre de 2015

Esquerra Republicana de Catalunya-Grup Municipal (Calella, Maresme) PARC DALMAU de Calella Calella, desembre de 2015 PROJECTE DE MILLORA DEL PARC DALMAU DE CALELLA Pàgina 1 Esquerra Republicana de Catalunya-Grup Municipal (Calella, Maresme) PARC DALMAU de Calella Calella, desembre de 2015 Des del grup municipal d ERC-Calella

Más detalles

DÓNA-LI UNA OPORTUNITAT AL FUTUR

DÓNA-LI UNA OPORTUNITAT AL FUTUR DÓNA-LI UNA OPORTUNITAT AL FUTUR Foto cedida per Rocío Bermúdez La setmana dedicada a la mitigació del canvi climàtic des de les universitats tanca la campanya El clima canvia. I tu? de ZeroCO 2, iniciativa

Más detalles

Edifici / Edificio Pau Casals II Fase

Edifici / Edificio Pau Casals II Fase Edifici / Edificio Pau Casals II Fase Planta Entresol/ Planta Entresuelo Entresol/ Entresuelo Nº8 Pag.1 Pag. 2 Edifici / Edificio Pau Casals II Fase Planta Primera Pis/ Piso Nº3 Pag.3 Pag. 4 Edifici /

Más detalles

T E C N O L O G I A I CURS ANTERIOR

T E C N O L O G I A I CURS ANTERIOR Institut d Educació Secundària La Serreta Departament de Tecnologia T E C N O L O G I A P E N D E N T D E S E G O N I CURS ANTERIOR DOSSIER de FEINA Preparació Recuperació ANOTACIONS: Per alumnes amb la

Más detalles

JUNTA UNIVERSAL O CARDAN

JUNTA UNIVERSAL O CARDAN ELEMENTS DELS DIRECTA Eix: Suport fix de forma cilíndrica que serveix perquè un altre element (roda o politja) giri al seu voltant. Arbre: barra, normalment cilíndrica, que gira i transmet un moviment

Más detalles

Ciències del món contemporani. ELs recursos naturals: L ús que en fem. Febrer de 2010

Ciències del món contemporani. ELs recursos naturals: L ús que en fem. Febrer de 2010 ELs recursos naturals: L ús que en fem Febrer de 2010 Què és un recurs? Recurs Un recurs és un bé natural que pot tenir algun interés per a l ésser humà. Tipus de recursos. Establirem dues classificacions.

Más detalles

Maria Montañà Altarriba. Cristina Santamaria Alsina. CC de Tecnologia. IES Pere Fontdevila. 2n trimestre curs 06/07

Maria Montañà Altarriba. Cristina Santamaria Alsina. CC de Tecnologia. IES Pere Fontdevila. 2n trimestre curs 06/07 Maria Montañà Altarriba Cristina Santamaria Alsina CC de Tecnologia IES Pere Fontdevila 2n trimestre curs 06/07 1 ÍNDEX 1. INTRODUCCIÓ... 3 2. PLANIFICACIÓ I TEMPORITZACIÓ... 4 3. PLÀNOLS DE COTES I DE

Más detalles