COMPOSICIÓ DEL PATRONAT Frederic GÓMEZ I PARDO. Antoni ROIG I CARRERAS Joaquim OLLER I SALVANS

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "COMPOSICIÓ DEL PATRONAT Frederic GÓMEZ I PARDO. Antoni ROIG I CARRERAS Joaquim OLLER I SALVANS"

Transcripción

1

2 COMPOSICIÓ DEL PATRONAT 2012 President d Honor: President: Vicepresident primer: Vicepresidenta segona: Gerent: Tresorer: Secretari: Joan VERGES I PRAT Frederic GÓMEZ I PARDO Joan JORBA I FIGUERAS Glòria ALZAMORA I PLANAGUMÀ Antoni ROIG I CARRERAS Joaquim OLLER I SALVANS Eduard TORRENT I PUIG Vocals: Francesc GONZÁLEZ I SÁCHEZ Josep Maria RUS I GARCIA Enric BONMATI I BOXA Esteve BOSCH I BOFILL Joaquim DE SOLÀ-MORALES I DOU Vicenç RIERA I ILLA. Laureà BERENGUER I FUSTER Manel RUIZ I SANZ. Joaquim MUNDET I DE POL Anna BATISTA I MAJEM Lluís BATISTA I MAJEM Joan PASTORET I VENTULÀ Marta FRANCH I SAGUER Ramon Félix QUINTANO I ULIBARRENA Ramon ROS I SAGUÉ Enric MANEL-RIMBAU I TOMÀS Joan FINAZZI I VINYALS David GORDALIZA I PRIETO Eliseu MUNÍ I VIVES Carles ALVAREZ I BERCIANO. Oriol DE RIBOT I TORRELLA El nou President, Frederic Gómez amb els dos anteriores, Joan Vergés y Oriol de Ribot

3 EL BANC DELS ALIMENTS DE GIRONA EN EL El 2012 ha estat un any carregat d'esdeveniments importants i molt significatius per al nostre Banc. Telegràficament van ser els següents: Relleu en la Presidència del Patronat. A petició pròpia va cessar com a President Oriol de Ribot, - el qual continua com a patró -, sent substituït per Frederic Gómez, que portava com a Vicepresident des de la fundació del Banc en Aquest canvi va motivar uns altres en l'equip directiu, passant Joan Jorba a Vicepresident primer i accedint a la vicepresidència segona Glòria Alzamora. Tots els altres càrrecs continuen igual. Premi Príncep d'astúries de la Concòrdia Va ser concedit en aquest any a la Federació Espanyola de Bancs d'aliments (FESBAL). El nostre President va poder estar a Oviedo en l'acte de lliurament del premi. Aquest prestigiós guardó ha contribuït considerablement a donar prestigi i notorietat als Bancs d'aliments. Nou magatzem. Per fi i després de llargs anys de treballar sense magatzem propi, gràcies a la generositat dels propietaris de l'empresa Ferros Puig que ens l ha cedit gratuïtament, des del passat mes de setembre disposem d un, que després del condicionament necessari i la instal lació de les càmeres frigorífica i de congelació, ja està operatiu i funcionant a ple rendiment. Col laboració dels quatre Bancs Transfronterers. Per tal d intercanviar experiències i estudiar possibles col laboracions, dues vegades durant 2012 ens vàrem reunir els Bancs de Perpinyà i Tolouse amb els de Lleida i Girona. És la primera vegada que s estableixen aquets contactes. Resultats. Malgrat la disminució d'entitats benèfiques, que durant l'any van passar de 140 a 128 a la fi del 2012, els beneficiaris van augmentar, per causa de la crisi, de 31,000 a la fi de 2011 als amb què hem acabat en el També vàrem aconseguir incrementar els aliments obtinguts, malgrat la disminució dels de la UE, arribant a un altre record, doncs la xifra d' quilos no l'havíem aconseguit mai. S'ha notat per tant la major solidaritat de la societat gironina així com el fet que el nostre Banc sigui cada vegada més conegut.

4 ACCIONS REALITZADES EN 2012 A FAVOR DEL BANC DELS ALIMENTS DE GIRONA. Concerts solidaris. Patrocinat per Gràfiques Alzamora SA. En el mes de març, l'orquestra de Cambra de l Empordà ens va oferir el Concert desconcertant a benefici del Banc dels Aliments, en L Espai Caixa, que va resultar un veritable èxit, tant per l'espectacle ofert, que va agradar molt al públic, com per la quantitat d'aliments que es van obtenir, ja que amb un aforament no gaire gran es van aconseguir uns litres de llet. Organitzar per ENDESA, Com l any anterior, es va celebrar un altre concert de l'orquestra Simfònica de l Empordà, a l'auditori de Girona, al que van acudir més de mil persones. Per assistir al mateix s'havia de portar aliments; entre el que es va aconseguir de forma directa dels assistents, més el que va poder adquirir-se amb l'import del lloguer del local, que l'ajuntament no va voler cobrar donada la finalitat de concert, i que els organitzadors van destinar a la compra d'aliments, en total es van aconseguir prop de 5000.quilos. Festival de Nadal del Centre d'educació Infantil i Primària El Bosc de la Pabordia. L'Associació de Pares i Mares d'alumnes d aquest centre, va voler aprofitar el festival a càrrec dels alumnes del col legi a l'auditori de Girona, per recollir aliments per al nostre Banc. Els mateixos pares van fer de voluntaris, aconseguint-se una bona quantitat. Concert de la Catequètica de Figueres. Com es tradicional la La Catequètica cada any ofereix un concert a benefici d una entitat benèfica; aquest any l entitat seleccionada va ser el Banc dels Aliment de les Comarques de Girona. Marató de la pobresa de Tv3. El nostre Banc, juntament amb Caritas, van presentar un projecte destinat a la dotació de quatre nous Centres de Distribució d'aliments (CDA s) en Banyoles, Palafrugell, Torroella i Roses, que va ser seleccionat. L'import corresponent al Banc dels Aliments estava destinat a despeses d'emmagatzematge i transport, així com a l'adquisició d'aliments per les quatre noves entitats.

5 Donatiu del Rotary Club de Banyoles. No és la primera vegada que rebem donatius d'alguna de les associacions del Rotary Club. Aquesta vegada va ser la de Banyoles la que va donar al Banc 6,5 tones d'aliments bàsics com llet i pasta. El lliurament la va fer el President del Rotary donant, Sr. Xavier Feixas, en el magatzem de l'empresa Flor de Romaní, en el mes de setembre. Recaptes. El Gran Recapte. Com en els tres anys anteriors, els Bancs dels Aliments de Catalunya vàrem organitzar conjuntament El Gran Recapte a la fi de novembre, el resultat del qual va superat àmpliament tots els anteriors. A Girona es va aconseguir mobilitzar a uns voluntaris, els quals van atendre els 258 punts de recollida, permetent l'obtenció en dia i mig quilos d'aliments. Tot un record Voluntaris classificant aliments del Gran recapte en el nou magatzem Recapte en el Espai Gironès. Promoguda per aquest centre comercial i apadrinada pel cèlebre cuiner Joan Roca, durant el mes de desembre i principis del mes següent, es va organitzar una col lecta d'aliments destinats al nostre Banc, mitjançant diferents activitats solidàries, en les quals podien participar els clients i algunes empreses de forma voluntària i altruista, el resultat de la qual va ser l'aconseguir aliments equivalents a unes racions.

6 Recapte en la Costa Brava. Per suggeriment d alguns supermercats de poblacions costaneres, i amb la intenció d aprofitar la gran afluència d estiuejants durant el període de vacances es va fer un Recapte d Estiu durant els dies 20 i 21 de juliol en 16 supermercats de les cadenes Montserrat, Caprabo i Carrefour, recollint-se més de quilos d'aliments bàsics. Per ser una primera experiència no va estar mal i esperem incrementar els resultats en properes edicions Altres accions en benefici del Banc dels Aliments Varen ser moltes empreses i entitats les que van organitzar pel seu compte recollides d'aliments, o diners destinats a la seva compra, tant durant El Gran Recapte, com en altres ocasions aprofitant determinats esdeveniments. Algunes d aquestes accions ja venen ressenyades en un altre epígraf d aquesta memòria; ara es fa esment de les que tenen una especial significació. Ajudes dels Ajuntaments de Figueres i Girona. Amb motiu del dia nacional de Catalunya aquests ajuntaments van organitzar trens per assistir a la manifestació que es va celebrar a Barcelona; com del que van pagar els usuaris que els van utilitzar van sobrar 2.489, els alcaldes respectius van decidir donar-los al Banc d'aliments i que servissin per adquirir prop de litres de llet. Nit dels premis Prudenci Bertrana. En l edició d aquest any de la tradicional vetllada literària de Girona, el Patronat de la Fundació que l organitza va voler donar-li un caire solidari, promovent la recollida de diners, amb caràcter voluntari, destinats a la compra d aliments per part del nostre Banc. La generositat dels assistents va fer possible la compra de prop de 4000 quilos. Aniversari del Col legi d'advocats de Girona. Amb motiu de les seves festes d'aniversari, també els advocats gironins varen voler recollir aliments, tant en la seu del seu col legi, durant els dies que van durar les festes, com en l acte central de les mateixes celebrar a l Auditori de Girona. Trobada d autocaravanes. Especialment simpàtica va ser la trobada d autocaravanes que es va fer a Girona, en el pàrquing que hi ha al costat del pavelló de Fontajau, on els participants de la trobada, per suggeriment dels organitzadors, podien deixar aliments en la nostra furgoneta.

7 Campanya de la SER a Girona. Aquesta emissora que sempre ha dedicat molta atenció a la tasca del Banc dels Aliments de les Comarques de Girona, aquest any va voler fer quelcom més: i així, va demanar a tots els que volien invitacions per les activitats culturals i lúdiques que organitzava amb motiu del seu tradicional NDL, que portessin productes alimentaris destinats al nostre Banc, al qual va destinar també els beneficis generats pel campionat de Golf que va organitzar en Torremirona. Campanya solidària durant les Fires de Sant Narcís. Per segona vegada la Comissió d activitats de la Copa que agrupa a les entitats que van muntar casetes en aquesta zona de les fires de la ciutat, juntament amb l'associació Girona Avança, van promoure una acció solidària en benefici de les persones necessitades. Per a això van destinar 0,50 de l'import de la venda dels gots dispensats, a l'adquisició d aliments per al Banc; així van aconseguir comprar quilos de oli, llet, llegums i pasta. Conveni amb la Universitat de Girona. Promogut per l'oficina de Cooperació d'aquest centre universitari es va signar un conveni de col laboració entre la Universitat de Girona i el Banc dels Aliments. Fruit del mateix va ser la participació de gran nombre d'estudiants universitaris com a voluntaris en El Gran Recapte, els quals podien aconseguir d aquesta forma crèdits de lliure elecció. També aprofitant la celebració el 17 de maig del dia de la solidaritat, en tot el campus universitari i promogut per la mateixa Oficina de Cooperació, es van instal lar alguns punts de recollida d'aliments. I finalment la Universitat va fer al Banc un generós donatiu destinat a la compra d'aliments. Signatura del conveni entre la Universitat de Girona i el Banc dels Aliments Programa de voluntaris de l'obra Social de La Caixa. Aquests voluntaris, a més de participar alguns d ells en el Gran Recapte, també van aconseguir acumular 22,5 TM d'aliments mitjançant les donacions d'empleats i clients de l'entitat, els quals podien col laborar en aquesta iniciativa a través la línia oberta, caixers automàtics, mòbils, portal de La Caixa, i dels punts estrella, contribuint així a les 350 TM que es varen aconseguir en El Gran Recapte.

8 Recollida d'aliments consumibles però no comercialitzables dels supermercats. No només es va continuar recollint aliments frescos i amb data de caducitat propera, de les superfícies comercials de les cadenes La Sirena i Caprabo, així com de la Panificadora Bellsolà i algunes fruiteries, sinó que a més es va començar també en aquest any a realitzar aquest tipus de retirades, després de la signatura dels respectius convenis, a Hipercor i en els principals centres Carrefour de la província. Selecció d'un projecte del Banc, pel programa Territoris Solidaris del BBVA. Per votació dels empleats d'aquesta entitat financera se seleccionen anualment una sèrie de projectes d'entitats benèfiques, amb una dotació de per a cadascun d'ells. En el 2012 un dels seleccionats va ser del Banc de Girona, destinat al finançament de part del cost de compra i a la instal lació d'una cambra de congelació en el nou magatzem, la qual està ja en ple funcionament. Xerrades en els centres escolars. Xerrades en centres educatius. Com en anys anteriors, també en el 2012 s'han donat xerrades en nombrosos centres educatius sobre el problema de la fam i del malbaratament, promovent el consum racional i responsable, i donant a conèixer la labor que sobre aquest tema realitzen els Bancs dels Aliments. Conseqüència d'aquestes xerrades, en molts d'aquests centres es van organitzar col lectes d'aliments promogudes pels propis alumnes, i alguns d'ells majors, van participar com a voluntaris en la Gran Col lecta, bé en els centres comercials, o en el magatzem del Banc classificant els aliments obtinguts. Els centres educatius en els quals es van fer aquets tipus de xerrades varen ser els següents: IES La Bisbal, IES LLançà C.Prats Carrera de Palafrugell IES Pere Alsius debanyoles IES Carles Rahola de Girona IES Amer IES Salvador Vilarrassa de Besalú C.Casa Nostra de Banyoles IES Cassa de la Selva IES Sta.Eugènia de Girona IES Vicens Vives de Girona IES S.Sobrequés de Girona IES J.Brugulat de Banyoles IES Montsacopa de Olot CEIP Montseny de Breda C. Salecianes de Ripoll C. Bell-lloc de Girona

9 COMPTE D'INGRESSOS I DESPESES 2012 / A) Gestió ordinària 1.- INGRESSOS 1.01 Diputació de Girona , Ajuntament Sarrià de Ter 604, Fundació la Caixa 6.000, Donacions i colectes , Marató per la Pobresa de TV ,00 Totals , DESPESES 2.01 Personal 8.547, Plataforma Logística , Lloguer despatx 1.088, Telèfons 3.783, Material oficina i correus 1.193, Assegurances 984, Impremta 2.070, Quota i assemble es FESBAL 2.750, Despeses furgoneta 3.831, Transport d'aliments per tercers , Desplaçaments 3.439, Creació Web 2.507, Varies 1.047,01 Totals , SALDO 829,45 B) Gestió extraordinària Per compra d'aliments Per instal lació nou magatzem INGRESSOS INGRESSOS Marató per la Pobresa ,00 Generalitat de Catalunya 8.805,00 Universitat de Girona ,00 BBVA ,00 Endesa 4.600, ,00 Donacions empreses ,00 Ajuntaments Girona-Figueres 2.489,98 Premi Prudenci Bertrana 2.233, ,98 DESPESES Instal lació magatzem ,21 DESPESES Posta en marxa 1.892,49 Compra d'aliments 9.746, ,70 PENDENT DE REALITZAR ,97 PENDENT DE PAGAMENT ,70 El que quedessin ,97 per gastar en la compra d aliments, va ser degut a que aquestes quantitats es varen aconseguir a finals d any quan hi havia força aliments procedents del Gran Recapte i la darrera fase de la UE i es va posposar la compra d aliments per principis de la campanya següent.

10 Aliments aprovisionats Procedències Kg / L De la UE De retirada de fruita i verdura D' altres fonts TOTAL Distribució per profucte Fleca i rebosteria Galetes i brioxeria Tisanes i cafès 777 Altres begudes, esmorzars i cereals Xocolates i confitures Productes làctics Farina i purés Pastes i arròs Llegums seques Sopes Salses i condiments Olis Sucre Fruita en conserva Vegetals en conserva Peix en llauna Aliments infantils Sucs i begudes Postres gelats 75 Congelats Plats preparats Verdura fresca Fruita fresca Formatges i iogurts Carn fresca Peix fresc Productes varis TOTAL

11 EMPRESES AGROALIMENTÀRIES PROCEDENCIA DELS ALIMENTS Agisa El Ginjoler - Catering Liber-Import, SL Avícola Maria El Salt del Sallent Liderou Bellsolà Embotits Lapedra, SL Liquats Vegetals, SA Bicentury, SLU Embotits Monter Maia Figueres Bionofre Embutidos Caula, SL Mas Parés - Innoducky, SL Blaufruit Embutidos Sarquella, SL Matutano Bodegas Empordalia Fleca Pastisseria Can Duran Metalquimia SA Can Maia Flor de Romaní, SL Miquel Alimentació Grup, SA Capdevila Germans Font Agudes Naturlan /Canbelson Casa Tarradellas, SA Frigoríficos del Moral, SA Noel Alimentària, SAU Casa Westfalia, SA Friolisa Pacfren Casademont, SA Fructícola Empordà SL Pastisseria Massot Celler Coop. Espolla, sccl Fruit Palace Pastisseria Sant Antoni Chocolates Torras, SA Gicarns, SL Primar Ibérica, SA Comerç de Peix Ros, SLU Grupo Vichy Catalán, SL Quelac, SLU Comercial Amat, SL Haribo España, SA Ramon Ventulà, SA Comercial Masoliver Hijos José Casaponsa, SA Recuits Fonteta Coop. Agr.Palau Saverdera Iberjam, SLU Riso Gallo Ibérica, SL Cuit's, Charc. Y Cocinados Joaquim Albertí SA Sant Dalmai, SA Dispuig Kellogg's España Trias, Néts de Joaquim, SA Distrib. Xavier Descals, SL La Fageda,SCCL COOPERATIVES HORTOFRUTÍCOLES Agrícola Perichán, SAT Coopaman Soc. Coop. Nature Choice, SAT Agrotomy Marketing, SAT Export. Agris Alcanar, SCCL Parque Natural SCA Ajoman, SCL Go Fruselva, SLU Sdad. Coop. San Julián Baix Mon SAT Grupo Alba Internacional Sdad. Coop. Sant Domènec Cabasc, SCA Grupo Hortofrutícola Paloma, SA Surinver Hortofruticola, S. Coop. Casur Soc. Coop Manchaflor, SCL Urcisol, SAT Cítrics Terra Ebre, SAT Mugiverde, SCA Vicasol Coop. Guissona RECAPTES EN SUPERFICIES COMERCIALS Aldi Consum Jodofi Novavenda Bon Preu Dia La Sirena Sorli-Discau Caprabo Eroski Lidl Suma Carrefour Esclat Mercadona Supermercats Montserrat Coaliment Gros Mercat Mercat Municipal Girona Valvi Condis Hipercor RECAPTES EN COL LEGIS AMPA St. Esteve de Guialbes CEIP Quermany IES Montjiuc CEIP Montseny - Breda CEIP Migdia IES Santa Eugenia Escola Salesians Ripoll Escoles de Llivia IES Vicens Vives IES La Bisbal IES Carles Rahola IES Pere Alsius Escola Ardenya IES Cassa de la Selva Saint George's School

12 PROCEDÈNCIA DELS ALIMENTS BANCS D'ALIMENTS Banc Aliments Barcelona Banco Alimentos Burgos Banco Alimentos Salamanca Banco Alimentos Alicante Banco Alimentos Córdoba Banco Alimentos Zaragoza Banco Alimentos Cádiz Banco Alimentos Múrcia EMPRESES I ENTITATS - COLECTES Abertis Autopistas Cogebro Agrup. de Corredores La Catequística de Figueres Aeroport de Girona Col legi Advocats de Girona L'Espiga Solidaria Ajuntament Riudellots Comissió Act. Copa Girona Manaies Banyoles Ass. Gent Gran Vall Sant Daniel CTSC Regió Girona Manaies Sant Daniel Ass. Ultimate Girona DHL Mapfre Ass. Veins Font de la Pólvora Domus Sent Sovi Med Playa Hotels Ass. Veins Montilivi DOP Oli de l'empordà Metre Cúbic Ass. Voluntariat Figueres-Alt Emp. Escola Hosteleria Girona Parc Científic i Tecnològic UdG Ass. Voluntaris Riells Viabrea Espai Gironès Radio Girona Cadena SER Balliu Export, SA Esteve Química Rotaract Club Blanes Banc Temps Pont del Dimoni Fiatc Seguros Rotary Club Banyoles Cafeteria Un Sol Mon Fira de Girona - Fira Tast Rubau Tarrès, SA Calonge Sant Antoni Solidari Fundació Ser Gi TissenKrup Elevadors, SLU CAP Santa Clara GBI Serveis Torremirona Golf Club CINC, Centre de negocis Generalitat Delegació Girona Trovada Autocaravanes a Girona Cinema Trufaut Hospital Sant Jaume Olot Unió Produccions Girona/Celrà Club Esportiu Cerdanya L' Armari de Celrà Voluntariat Blanenc Club Nàutic Llançà La Caixa - Espai Caixa Xarxa Solidària Cobega EMPRESES I ENTITATS QUE HAN FACILITAT AJUDA ECONÓMICA O MATERIAL "la Caixa" Obra Social Esolvo Marató per la Pobresa Ajuntament Figueres Ferros Puig Orquesta Cambra Empordà Ajuntament Girona Generalitat de Catalunya otgir Assessors Ajuntament Sarrià de Ter Gerència de Empr. de Girona, SL Premi Prudenci Bertrana BBVA Gestocks Operador, SA Refrica Caja de Arquitectos Gràfiques Alzamora, SA S. Vilarrasa, SA Diputació de Girona Grup Andreu Transportes Azkar, SA Endesa Integra 2 Universitat de Girona

13 Gironès Comarca ENTITATS BENÈFIQUES RECEPTORES D'ALIMENTS Població Entitat Població Entitat Cadaqués Ajuntament Cadaqués Bescano Caritas Bescanó Castelló d' Empuries Ajuntament Castelló d Empúries Cassà de la Selva Caritas Cassà de la Selva Figueres Asil Vilallonga Residencia Geriàtrica Sant Josep Associació Alter Orbis Fornells de la Selva Caritas Fornells Associació Hesed Girona Accem Girona Caritas Figueres Argos SCCL (Crae-Xaloc) Fundació Privada Altem Asociación Cultural Cristiana Taialà Iglesia Evangélica Apos.del Nombre Jesús Asociación Cultural Font de la Pólvora L'Escala Caritas Escala Asociación Familiade la Alegria Iglesia Evangelica El Remanente Assembleia de Deus Anglo-Brasileira Llançà Ajuntament Llançà Associació Ajuda Social Aliento Iglesia Cátara Associació Akan Roses Ajuntament Roses Associació Cristiana Mediterrànea Caritas Roses Associació Fadesia Terrades Centre Socio-sanitari M. de Déu la Salut Associació Nueva Frontera Vilobí d'onyar Fraternitat Sta. Clara Associació Renacer de la Fuente Calonge Ajuntament Calonge Associació Reto a la Esperanza Castell-Platja d'aro Ajuntament Castell-Platja d Aro Caritas Germans Sabat La Bisbal d'empordà Associació El Trampolí Caritas Girona Caritas Bisbal d Empordà Centre Geriàtric Maria Gay Fundació Acollida i Esperança Col-legi Sagrada Família Residencia Geriàtrica Zoilo Feliu Comunidad Musulmana de Girona Palafrugell Caritas Palafrugell Congregació Bon Pastor Hermanitas Ancianos Desamparados Esclavas Santísimo S. e Inmaculada Palamós Caritas Sta. Eugènia de Vila-Romà Fund. Centre d Acolliment i Serv. Socials Caritas Sta. Maria de Palamós Fund. Privada Astres Fundació Vilagran-Maristany Fund. Privada Les Vetes Pals Caritas Pals Fundación Adra Santa Cristina d'aro Ajuntament Sta.Cristina d Aro Hermanitas de los Pobres Torroella de Montgri Caritas Baix Ter Iglesia de Dios Espai Ample Hospital Asil de Pobres i Malalts Iglesia Evangélica Bautista de Girona Verges Caritas Verges Iglesia Evangélica Misionera Ebenezer Besalú Ajuntament Besalú Iglesia Ortodoxa Española Besalú Solidari Institut de Reinserció Social - IRES Caritas Besalú Hijas de la Caridad S.Vicente de Paul Edat 3 Besalú Filles de la Caritat - M.de Déu dels Angels Olot Caritas Garrotxa Parroquia Sta. Susana del Mercadal Edat 3, S.C.C.L Religiosas Adoratrices La Caritat Religioses Filles de Sant Josep Mans per l'acció Solidaria Residencia Sacerdotal Bisbe Sivilla St. Aniol de Finestres Caritas Sant Esteve de Llémena Suara Serveis, SCCL Puigcerdà Llagostera Caritas Puigcerdà Caritas Llagostera Consell Comarcal de la Cerdanya Salt Hospital Josep Baulida Religiosas San José de Gerona Associació Betel Banyoles Caritas Banyoles Associació Descendents de Oduduwa Centre Asistencial Canaan Associació Dones Nigerianes Progresistes Fundació Estany Caritas Salt Hermanitas Ancianos Desamparados Consorci Benestar Social Gironès-Salt Monestir del Carme Fundació Resilis Sagrat Cor de Jesús Hermanas San Vicente de Paul Cornellà del Terri Frater Girona Sant Gregori Caritas Sant Gregori Serinyà Fundació Autisme Mas Casadevall Consorci Sant Gregori Ribes de Freser Caritas Ribes de Freser Obra Social Oscobe Ripoll Fundació Map Sant Julià de Ramis Associació Benéfica Sant Julià Serveis Socials d Atenció Primària

14 La Selva La Selva ENTITATS BENÈFIQUES RECEPTORES D'ALIMENTS Amer Caritas Amer Hostalric Caritas Hostalric Anglès Caritas Anglès La Cellera de Ter Caritas Cellera de Ter Arbúcies Associació Montseny Guilleries Lloret de Mar Caritas Lloret de Mar Caritas Associació Arbúcies Benèfica El Buen Maçanet de la Selva Ajuntament Maçanet de la Selva Blanes Samaritano Caritas Maçanet Caritas Blanes Riells Viabrea Associació Voluntaris Riells Viabrea Fundació Privada Aspronis Riudarenes Sant Feliu de Caritas Riudarenes Bonmatí Caritas Bonmatí Guixols Caritas Sant Feliu de Guíxols Breda Ajuntament Breda Santa Coloma de Caritas Residencia Sta.Coloma Geriàtrica de S. Farners Salvador Caldes de Malavella Associació Ajuda Social Manà Girona Farners d Horta Caritas Germanes Caldes Hosp. de del Malavella Sagrat Cor de Sils Caritas Sils Jesús Tossa de Mar Caritas Tossa de Mar L Espiga Solidaria Vidreres Caritas Vidreres RELACIÓ DE VOLUNTARIS Carles Alvarez, Mª Cruz Otero, Tomàs Aurich, Anna Batista, Laureà Berenguer, Francisco Blaya, Climent Cornellà, Marc Crosas, Joan Finazzi, Xavier Gonzàlez, Xavier Massó,, Montse Quintana, Ramón Quintano, Vicens Riera, Josep Sarquella, Josep Bohigas, Ignaci Sala, Diego Madrid, Isabel Pla, Ramon Collell, Ángel L.García, Rosa Cort, Isabel Muñoz, Eugeni Pérez, Dositeo Arias, Àngela Donoso, Ángel López, Josep Lleal, Laia Alzueta, Mamadou Baldeh. Aquets voluntaris ho han estat de forma permanent, però és de justícia esmentar també als 2000 ocasionals que participaren en el Gran Recapte, alguns a títol personal y d altres com a voluntaris de les entitats benèfiques receptores, o formant part d alguns col lectius ja ressenyats en un altre epígraf. Com és tradicional cada any el President fa una paella per tots els voluntaris AGRAÏMENTS Tota la labor realitzada ha estat possible gràcies al treball desinteressat dels 24 voluntaris permanents del Banc, i de tots els que han promogut o participat en les diferents col lectes, així com a les ajudes proporcionades per diferents organismes de l administració autonòmica, provincial i locals, i d altres entitats i empreses que ens han ajudat de diferents formes, totes les quals es ressenyen en aquesta memòria. En nom de les entitats d interès social receptores y de totes les famílies beneficiades de Girona, el nostre agraïment més expressiu i sincer. Patronat de la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Girona

15 DADES D IDENTIFICACIÓ Fundada el 16 de desembre de 1988 Inscrita en el Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya amb el número 420. Número de registre en Benestar Social com entitat d atenció social primària: S08442 Número de registre en Benestar Social com entitat privada d iniciativa social: E04907 Número d'identificació Fiscal: G Membre de la "FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE BANCOS DE ALIMENTOS Oficines: Hotel d Entitats, Carrer La Rutlla 22, Girona. Telèfon: i Magatzem: C / Palol d Onyar 3, Girona Telèfon: Web: info@bancdelsalimentsgirona.org El nostre Vicepresident Joan Jorba, en Oviedo, en un dels actes de celebració l entrega del Premi Príncep d Astúries 2012 als Bancs dels Aliments d Espanya.

COMPOSICIÓN DEL PATRONATO 2011

COMPOSICIÓN DEL PATRONATO 2011 COMPOSICIÓN DEL PATRONATO 2011 Presidente de Honor: Joan VERGES I PRAT Presidente: Federico GÓMEZ I PARDO Vicepresidente primero: Joan JORBA FIGUERAS Vicepresidente segundo: Glòria ALZAMORA PLANAGUMÀ Gerente:

Más detalles

CARTA DEL PRESIDENTE. Lejos de atender las necesidades

CARTA DEL PRESIDENTE. Lejos de atender las necesidades ÍNDICE 1. Carta del presidente 3 2. Composición del Patronato 4 3. Resultados 5 3.1. Cantidad de alimentos obtenidos 5 3.2. Tipos de alimentos distribuidos 6 4. Principales acciones a favor del Banc dels

Más detalles

AUTOCAR 1 : GIRONA. Poeta Marquina (Teisa) AUTOCAR 2: GIRONA. Palau (Teisa)

AUTOCAR 1 : GIRONA. Poeta Marquina (Teisa) AUTOCAR 2: GIRONA. Palau (Teisa) AUTOCAR 1 : GIRONA. Poeta Marquina (Teisa) HORA PARADES PARADES HORA 8.30 Pl. Poeta Marquina Pl. Poeta Marquina 17.30 ---- Pl. Marquès de Camps Bus 17.25 8.33 Cantonada Maragall Jaume I Gran Via Bus (Cortefiel)

Más detalles

RUTES TEC. Curs 2018/2019. CEE Font de l'abella EE01 CEE La Maçana, CEE Palau (zona Begudà, Olot, Anglès, Salt) (VA) - Bus 1

RUTES TEC. Curs 2018/2019. CEE Font de l'abella EE01 CEE La Maçana, CEE Palau (zona Begudà, Olot, Anglès, Salt) (VA) - Bus 1 EE01 CEE La Maçana, CEE Palau (zona Begudà, Olot, Anglès, Salt) (VA) - Bus 1 Hispano Hilarienca, S.A.U EE01.1.1.01 Begudà 07:45 18:40 EE01.1.1.02 La Canya - Avinguda d Olot 12 07:55 18:30 EE01.1.1.03 Olot

Más detalles

TEISA SERVEIS MÍNIMS VAGA GENERAL 08/11/17

TEISA SERVEIS MÍNIMS VAGA GENERAL 08/11/17 TEISA SERVEIS MÍNIMS VAGA GENERAL 08/11/17 INTERURBANS GIRONA OLOT - GIRONA - OLOT per Amer Olot 7:15 17:45 OLOT - GIRONA - OLOT per Banyoles Les Preses 7:25 17:55 Olot - - 7:30-17:30 - St. Esteve Bas

Más detalles

RUTES TEC 2018/2019 CEE EE01 CEE

RUTES TEC 2018/2019 CEE EE01 CEE EE01 CEE La Maçana, CEE Palau (zona Begudà, Olot, Anglès, Salt) (VA) - Bus 1 Hispano Hilarienca, S.A.U EE01.1.1.01 Begudà 07:45 18:40 EE01.1.1.02 La Canya - Avinguda d Olot 12 07:55 18:30 EE01.1.1.03 Olot

Más detalles

AUTOCAR 1 : GIRONA. Poeta Marquina (Teisa) AUTOCAR 2: GIRONA. Palau (Teisa)

AUTOCAR 1 : GIRONA. Poeta Marquina (Teisa) AUTOCAR 2: GIRONA. Palau (Teisa) AUTOCAR 1 : GIRONA. Poeta Marquina (Teisa) HORA PARADES PARADES HORA 8.30 Pl. Poeta Marquina Pl. Poeta Marquina 17.30 ---- Pl. Marquès de Camps Bus 17.25 8.33 Cantonada Maragall Jaume I Gran Via Bus (Cortefiel)

Más detalles

AGENDA GEGANTERA 2018

AGENDA GEGANTERA 2018 AGENDA GEGANTERA 2018 Del 12 al 18 de novembre de 2018 Número 38/18 FESTES, TROBADES DESTACADES... A on anem? 2 1 3 1 I Trobada de gegants i Estrena gegant Platja d Aro (Baix Empordà) 18 de novembre 2

Más detalles

memòria 2011 EL MASNOU

memòria 2011 EL MASNOU memòria 2011 EL MASNOU MEMÒRIA D ACTIVITATS Delegació del Masnou Nom de l entitat CC ONG Ajuda al Desenvolupament, El Masnou Delegada Esther Sarroca i Gil Adreça Plaça Jaume Bertran, 9-4rt Població 08320

Más detalles

Patronat / Patronato

Patronat / Patronato Patronat / Patronato President d Honor: President: Vice-president primer: Vice-president segon: Gerent: Tresorer: Secretari: Vocals: Joan VERGES I PRAT Oriol DE RIBOT I TORRELLA Frederic GÓMEZ I PARDO

Más detalles

Sumari/Sumario. Patronat... Patronato... El Banc d Aliments de Girona en 2010... El Banco de Alimentos de Girona en 4

Sumari/Sumario. Patronat... Patronato... El Banc d Aliments de Girona en 2010... El Banco de Alimentos de Girona en 4 Sumari/Sumario Patronat.... Patronato... 3 El Banc d Aliments de Girona en 2010... El Banco de Alimentos de Girona en 2010... 4 Accions solidàries en benefici del Banc dels Aliments.... Acciones solidarias

Más detalles

Actuacions realitzades

Actuacions realitzades MEMÒRIA 2014 Actuacions realitzades - Implantació i posada en funcionament del sistema informàtic equàliment -Tallers formatius als beneficiaris: taller d estalvi energètic, taller sobre economia domèstica

Más detalles

CONSORCI DEL TRANSPORT PÚBLIC DE L ÀREA DE GIRONA

CONSORCI DEL TRANSPORT PÚBLIC DE L ÀREA DE GIRONA ANUNCIS diversos DOGC 6198 23.8.2012 40947 CONSORCI DEL TRANSPORT PÚBLIC DE L ÀREA DE GIRONA ANUNCI del Consorci del Transport Públic de l Àrea de Girona, sobre actualització de les tarifes pròpies de

Más detalles

CONSORCI DEL TRANSPORT PÚBLIC DE L ÀREA DE GIRONA. ANUNCI del Consorci del Transport Públic de l Àrea de Girona, sobre tarifes de transport públic.

CONSORCI DEL TRANSPORT PÚBLIC DE L ÀREA DE GIRONA. ANUNCI del Consorci del Transport Públic de l Àrea de Girona, sobre tarifes de transport públic. 852 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5791 7.1.2011 CONSORCI DEL TRANSPORT PÚBLIC DE L ÀREA DE GIRONA ANUNCI del Consorci del Transport Públic de l Àrea de Girona, sobre tarifes de transport

Más detalles

Comença la venda de bitllets de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits

Comença la venda de bitllets de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits Barcelona, 6 de juliol del 2016 Comença la venda de s de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits Els punts de venda podran imprimir s de tots els números a través

Más detalles

TITOL / OBJECTE DEL CONVENI

TITOL / OBJECTE DEL CONVENI REGISTRE DE CONVENIS 4t trimestre 2017 EXP. ADMINISTRACIÓ / ENTITAT SIGNANT 2017/918 CN/3657 2017/994 CN/3660 2017/6289 CN/1441 2017/1367 CN/3661 Fundació Futbol Club Barcelona Generalitat de Catalunya,

Más detalles

TOTS PER A UN I UN PER A TOTS

TOTS PER A UN I UN PER A TOTS TOTS PER A UN I UN PER A TOTS (UNA APROXIMACIÓ AL BANC DELS ALIMENTS DE GIRONA) ANNEXES DEL TREBALL Autora: Núria Presas i Gelabert Tutora: Alba Batllori Assignatura: Treball de recerca Curs: 2015-2016

Más detalles

CANAL REUS TV

CANAL REUS TV CANAL REUS TV 19.04.2017 http://www.canalreustv.cat/noticies/professor-pedro-nueno-enceta-la-commemoracio-dels-10-anys-secot "Durant aquests 10 anys de crisi hem intentant ajudar amb la nostra experiència

Más detalles

DATES DIES HORARI SERVEI I ADREÇA

DATES DIES HORARI SERVEI I ADREÇA BIBLIOPISCINES I BIBLIOPLATGES GIRONA POBLACIÓ I DADES DATES DIES HORARI SERVEI I ADREÇA Anglès Biblioteca Joaquim Bauxell Del 6 de al 24 dimecres De 16 a 19.30 h Piscina municipal d Anglès. Zona esportiva

Más detalles

COMPOSICIÓN DEL PATRONATO - 2013. Antoni Roig i Carreras Joaquim Oller i Salvans

COMPOSICIÓN DEL PATRONATO - 2013. Antoni Roig i Carreras Joaquim Oller i Salvans FUNDACIÓ BANC DELS ALIMENTS DE LES COMARQUES DE GIRONA COMPOSICIÓN DEL PATRONATO - 2013 Presidente de Honor: Presidente: Vicepresidente: Gerente: Tesorero: Secretario: Joan Verges i Prat Federico Gómez

Más detalles

La T-10/120 entre la Costa Brava i Barcelona s implanta demà

La T-10/120 entre la Costa Brava i Barcelona s implanta demà Comunicat de premsa La T-10/120 entre la Costa Brava i Barcelona s implanta demà El secretari d Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i Josep Maria Martí, conseller delegat de, han presidit a la presentació

Más detalles

Altres Mapes. Zona geogràfica Escala Codi de localització Títol / Col lecció

Altres Mapes. Zona geogràfica Escala Codi de localització Títol / Col lecció Altres Mapes Baix Empordà 1:33.300 MAP/108 Mapa lito-morfològic de la Plana del Baix Empordà Baix Empordà 1:55.555 MAP/122 Mapa litológico del Paleogeno del Baix Empordà... Banyoles 1:50.000 MAP 58(467)

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

6. EL SANEJAMENT EN ALTA

6. EL SANEJAMENT EN ALTA 6. EL SANEJAMENT EN ALTA Per tal d assolir els objectius de qualitat de sanejament aprovats pel Pla de Sanejament de Catalunya, l Agència Catalana de l Aigua ha elaborat una sèrie de programes, entre els

Más detalles

EMPRESAS AMB COMPROMIS SOCIAL

EMPRESAS AMB COMPROMIS SOCIAL El Centre Especial de Treball el Pla una entitat sense ànim de lucre, que pertany a la Fundació Germà Benito Menni, promoguda per l'orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, província d'aragó San Rafael. L

Más detalles

ACCESSIBILITAT EN TEMPS A L ÀREA UBANA DE GIRONA

ACCESSIBILITAT EN TEMPS A L ÀREA UBANA DE GIRONA ACCESSIBILITAT A L ÀREA URBANA DE GIRONA 1 ACCESSIBILITAT EN TEMPS A L ÀREA UBANA DE GIRONA OBJECTIU En el marc del Projecte Europeu sobre el tren d'alta velocitat, es pretén dur a terme un estudi d'accessibilitat

Más detalles

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Bonificació aturats Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Taula de contingut Definició de la targeta bonificada per a persones en situació d atur... 3 Requisits... 3 Certificats

Más detalles

RECULL DE PREMSA ROTARY CLUB MANRESA-BAGES

RECULL DE PREMSA ROTARY CLUB MANRESA-BAGES C/ Àngel Guimerà 49, 2n 1a 08241 Manresa Telf. 93 872 14 22 / Fax. 93 872 13 61 comunicacio@catpress.cat www.catpress.cat RECULL DE PREMSA ROTARY CLUB MANRESA-BAGES Nova junta Juliol 2013 Manresainfo.cat

Más detalles

ENS VOLS CONÈIXER? CIF: G

ENS VOLS CONÈIXER? CIF: G PROJECTE DE DIFUSIÓ temyque@gmail.com ENS VOLS CONÈIXER? CIF: G66346305 1 ÍNDEX PRESENTACIÓ Pág. 3 A QUÉ ES DEDICA TEMYQUE Pág. 4 QÉ ES LA ESCLEROSI MÚLTIPLE OBJECTIUS DE LA DIFUSIÓ EINES PER LA DIFUSIÓ

Más detalles

Danone dona y recauda alimentos para la campaña de verano del Banc dels Aliments La fam no fa vacances en Sants

Danone dona y recauda alimentos para la campaña de verano del Banc dels Aliments La fam no fa vacances en Sants NOTA DE PRENSA MALETAS CONTRA EL HAMBRE Danone dona y recauda alimentos para la campaña de verano del Banc dels Aliments La fam no fa vacances en Sants Un año más, Danone realiza la acción solidaria Maletas

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG

ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG 1 ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA FONS PRIVATS FONS EMPRESES I COOPERATIVES AHCB3-415/5D109 CATÀLEG 5D109 COMPANYIA D URBANITZACIÓ DE LES ALTURES N.E. D HORTA LES ROQUETES Barcelona, 2015 2 INTRODUCCIÓ

Más detalles

Vida dies amb els seus cafès de bon matí

Vida dies amb els seus cafès de bon matí 38727 dies amb els seus mostrat una porta, i ells l han obert Tots plegats hem aconseguit oferir 38727 nits d allotjament mateix lloc, anar a la cuina i fer un bon cafè Hem crescut i ho hem fet pas a pas

Más detalles

OFERTA D ESTUDIS POSTOBLIGATORIS a les Comarques Gironines CURS Girona, 11 de maig de 2015

OFERTA D ESTUDIS POSTOBLIGATORIS a les Comarques Gironines CURS Girona, 11 de maig de 2015 OFERTA D ESTUDIS POSTOBLIGATORIS a les Comarques Gironines CURS 2015-2016 Girona, 11 de maig de 2015 Calendari preinscripció curs 2015-2016 Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà Període de presentació

Más detalles

h. 53 milions en aquestes dues comarques

h. 53 milions en aquestes dues comarques 18.02.2014-20.39 h La Diputació de Barcelona inverteix, en dos anys, 53 milions d'euros a l'alt Penedès i el Garraf El president de l'ens, Salvador Esteve, explica als alcaldes el catàleg de serveis que

Más detalles

PLA DE VOLUNTARIAT DE L ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA

PLA DE VOLUNTARIAT DE L ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA PLA DE VOLUNTARIAT DE L ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA 2017-2018 Barcelona Gener 2017 ÍNDEX 1- Introducció. 2- Voluntaris/es propis de l Associació Salut i Família. 3- Voluntaris/es vinculats a la Xarxa de

Más detalles

Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt. Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt. Hospital Josep Trueta de Girona. Hospital de Figueres.

Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt. Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt. Hospital Josep Trueta de Girona. Hospital de Figueres. Telèfons dels hospitals 972182500 / 972182600 972940200 972501400 972261800 / 972275199 972600160 Comarcal de la Selva (Blanes) 972353264 / 972355012 972730013 Municipi / ABS Hospital Bàsic de Referència

Más detalles

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat

Santa Joana. Lleida, 15 de maig de Programa d activitats. Setmana de solidaritat Santa Joana Lleida, 15 de maig de 2014 Programa d activitats Setmana de solidaritat Introducció. El dia 15 de maig celebrem a la nostra escola, i també a les altres escoles Lestonnac de la resta del món,

Más detalles

Premià de Mar ciutat experimental Sènior

Premià de Mar ciutat experimental Sènior 1 Premià de Mar ciutat experimental Sènior Abril 2007 2 3 EQUIPAMENTS PÚBLICS NECESSARIS PER A GENT GRAN DE PREMIÀ DE MAR GENT GRAN DEPENDENT DOMICILI RESIDÈNCIA SAD Servei Atenció Domicili CENTRE DE SERVEIS

Más detalles

Trobada del CIB 25 de gener de Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació

Trobada del CIB 25 de gener de Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació Trobada del CIB 25 de gener de 2017 Àrea de Cultura, Educació i Esports Servei d Educació escoles i centres socioeducatius curs 2016-17: Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Can Barriga,

Más detalles

PADRÓ MUNICIPAL D HABITANTS. MAIG 2003.

PADRÓ MUNICIPAL D HABITANTS. MAIG 2003. PADRÓ MUNICIPAL D HABITANTS. MAIG 2003. ANÀLISI DE LES BAIXES PADRONALS CANVIS DE RESIDÈNCIA DEFUNCIONS bàsics juny 2003 Aquesta anàlisi és part d un conjunt més ampli de treballs descriptius de diverses

Más detalles

VISITA AL MERCAT D IGUALADA

VISITA AL MERCAT D IGUALADA VISITA AL MERCAT D IGUALADA Som la Maria i la Rosa, i varem anar al mercat d Igualada a l aire lliure. Era un dimecres del mes d octubre del 2011. Feia sol i no molt fred, hi havia moltes parades, però

Más detalles

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 Servei Responsable: Participació Altres serveis que hi col laboren: --- --------------------------------------------------------------- NOM

Más detalles

IMPORTACIONS I EXPORTACIONS L OBSERVATORI

IMPORTACIONS I EXPORTACIONS L OBSERVATORI IMPORTACIONS I EXPORTACIONS L OBSERVATORI 2017 CAMBRA DE COMERÇ DE GIRONA Estudi de les exportacions de les comarques gironines Indicadors i dades comarcals RESUM CONCLUSIONS Exportacions Catalunya i Girona

Más detalles

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya En aquest tema aprendràs que : A el sector terciari és el que dóna feina a més gent. En el sector terciari hi trobem les activitats que ofereixen un servei a la societat, per aixó s anomena sector de serveis.

Más detalles

Novetats de la Grossa

Novetats de la Grossa Novetats de la Grossa Octubre 2016 Novetats de la Grossa Després de tres anys, la Grossa s ha consolidat com el sorteig típic de les festes de Nadal a Catalunya i avui ja és una loteria de país, que crea

Más detalles

ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL

ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA URGELL 1. COM HEM PLANTEJAT L E+S? El projecte es va presentar inicialment al Claustre de professors i seguidament a la Comissió de l Escola Verda de professors i d alumnes. Després

Más detalles

CARTA DEL PRESIDENTE. Nuestra forma de actuar

CARTA DEL PRESIDENTE. Nuestra forma de actuar ÍNDICE 1. Carta del presidente 3 2. Composición del Patronato 4 3. Resultados 5 3.1. Cantidad de alimentos obtenidos 5 3.2. Tipo de alimentos distribuidos 6 4. Principales acciones en favor del Banco de

Más detalles

L EXPERIÈNCIA I VALORACIÓ DE 10 ANYS DE LA LLEI

L EXPERIÈNCIA I VALORACIÓ DE 10 ANYS DE LA LLEI L EXPERIÈNCIA I VALORACIÓ DE 10 ANYS DE LA LLEI 16/03/2016 Montse Llopis mllopis@acra.cat Situació actual d envelliment de la població La xifra de persones amb 65 anys o més a Catalunya pràcticament es

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

Plaça Joan Carreras i Dagas núm.4 Baixos La Bisbal d Empordà Tel Fax a/e:

Plaça Joan Carreras i Dagas núm.4 Baixos La Bisbal d Empordà Tel Fax a/e: JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA 09-10 FASE NACIONAL DE BÀSQUET JUVENIL FEMENÍ EQUIPS PARTICIPANTS FEMENINS Part. ESCOLA SANT MIQUEL BARCELONA 11+2 COL LEGI MARISTES MONTSERRAT LLEIDA 12+2 TORREDEMBARRA

Más detalles

Pla per a la Inclusió Social

Pla per a la Inclusió Social Seguiment i avaluació del Pla per a la Inclusió Social 2012-2015 I Informe de seguiment 2013 SÍNTESI EXECUTIVA Abril 2014 Pla per a la Inclusió Social 2012-2015 Síntesi executiva I Informe de seguiment

Más detalles

Full Informatiu núm.13: del 28 d agost al 3 de setembre

Full Informatiu núm.13: del 28 d agost al 3 de setembre POCS 217 Introducció L any 24 el Departament de Salut i el CatSalut van posar en marxa per primera vegada un pla d actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS) en el qual

Más detalles

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal

TORDERA SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal TORDERA FESTES 2018/19 SOMRIU, ÉS NADAL! #somriuésnadal De l 1 de desembre a l 1 de gener Dissabtes i vigílies de festa de 19 a 23 h, festius i diumenges de 18 a 23 h, al Local de l entitat (Dr. Fleming

Más detalles

el mes més gran! Octubre: GENT GRAN, la Gent Gran 2012 Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de

el mes més gran! Octubre: GENT GRAN, la Gent Gran 2012 Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de Any Europeu de l Envelliment Actiu i de la Solidaritat entre Generacions 2012 Octubre: Programa d activitats amb motiu de l 1 d octubre Dia Internacional de el mes més gran! la Gent Gran 2012 GENT GRAN,

Más detalles

4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida

4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida 4.Memòria 2017 EIC-Demarcació de Lleida 1.1 Cens de la Demarcació 1. Informació institucional La Demarcació de Lleida té 346 adscrits, 287 col legiats/associats i 59 socis escolars. Dels quals 25 s han

Más detalles

Xarxa Telemàtica Temporada de bany 2017

Xarxa Telemàtica Temporada de bany 2017 Xarxa Telemàtica Temporada de bany 2017 23 de maig de 2017 2 Fem memòria... La participació al 2016 va ser del 68 % (Girona 64%, Barcelona 81% i Tarragona 57%). S ha elaborat un Informe Global i un d específic

Más detalles

Raval Territori Socialment Responsable (TSR)

Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Dades històriques rellevants de El Raval 1960: 105.000 hab. 1996: 35.000 hab. Anys 80: prostitució, droga, marginalitat... 1981-1996: Fugida de 70.000 hab Finals

Más detalles

Marc del Pla Estratègic de l Hospital Clínic

Marc del Pla Estratègic de l Hospital Clínic Marc del Pla Estratègic de l Hospital Clínic 2016-2020 1/ Introducció 2/ Pilars i Objectius del Pla 2.1 / Els Pacients 2.2 / Els Professionals 2.3 / Els Recursos 1 Introducció L Hospital Clínic de Barcelona

Más detalles

LES DADES DEL TURISME A GIRONA

LES DADES DEL TURISME A GIRONA LES DADES DEL TURISME A GIRONA Persones ateses al taulell 1er. semestre 62.517 79.270 + 26,80 % 39.992 119.262 En el que va d any, i respecte el mateix període del, s han atès 16.753 persones més a l Oficina

Más detalles

Informe elaborat per l Observatori de l educació local Oficina de Planificació Educativa Gerència de Serveis d Educació Barcelona, desembre 2017

Informe elaborat per l Observatori de l educació local Oficina de Planificació Educativa Gerència de Serveis d Educació Barcelona, desembre 2017 Informe elaborat per l Observatori de l educació local Oficina de Planificació Educativa Gerència de Serveis d Educació Barcelona, desembre 2017 La formació de persones adultes a la demarcació de Barcelona

Más detalles

La col laboraciópúblico privada en els serveis socials. El cas de FASI.

La col laboraciópúblico privada en els serveis socials. El cas de FASI. La col laboraciópúblico privada en els serveis socials. El cas de FASI. Estanis Vayreda i Puigvert Director general Barcelona, 9 de febrer de 2012 Guió de la presentació 1. Fotografia dels serveis socials

Más detalles

Fundació CP Voltregà. Joan Petit Nens amb Càncer

Fundació CP Voltregà. Joan Petit Nens amb Càncer Fundació CP Voltregà Joan Petit Nens amb Càncer Què és el Joan Petit? Joan Petit Nens amb Càncer és el nom que una fundació agafa d un nen, en Joan, el petit de la casa, al que li agradava l hoquei patins

Más detalles

RADARS PER A LES PERSONES GRANS DE GUINARDÓ I BAIX GUINARDÓ

RADARS PER A LES PERSONES GRANS DE GUINARDÓ I BAIX GUINARDÓ Projecte d Acció Comunitària RADARS PER A LES PERSONES GRANS DE GUINARDÓ I BAIX GUINARDÓ Els barris del Guinardó i del Baix Guinardó tenen una població total de 61.465 persones, de les quals 8.806 són

Más detalles

Cicle de 24 concerts solidaris 2016 Música contra la pobresa infantil. a benefici de les Càritas Diocesanes de Catalunya

Cicle de 24 concerts solidaris 2016 Música contra la pobresa infantil. a benefici de les Càritas Diocesanes de Catalunya Cicle de 24 concerts solidaris 2016 Música contra la pobresa infantil a benefici de les Càritas Diocesanes de Catalunya Cicle de 24 concerts en benefici de Càritas Música contra la pobresa infantil El

Más detalles

Acta Junta Associació de Mares i Pares d alumnes de l Escola Bressol Municipal de Girona Garbí (AMPA de l EB Garbí)

Acta Junta Associació de Mares i Pares d alumnes de l Escola Bressol Municipal de Girona Garbí (AMPA de l EB Garbí) 1 / 2 Acta Junta Associació de Mares i Pares d alumnes de l Escola Bressol Municipal de Girona Garbí (AMPA de l EB Garbí) Dades de la reunió Data Hora Lloc 17 d octubre 21h a 22.30h EB. Garbí * c/ Joaquim

Más detalles

És d orígen desconegut i encara no té cura.

És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA, l Esclerosi Lateral Amiotròfica, és una malaltia degenerativa que afecta selectivament les neurones motores del cervell i de la medul la espinal. És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA

Más detalles

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí

FESTIVAL NADAL CLUB VITRY GIMNÀSTICA RÍTMICA HORA: 5 de la tarda. LLOC: Pavelló d Esports del Molí Dijous 17 de desembre CONCERT DE NADAL HORA: 7 de la tarda. LLOC: Teatre Municipal Pla Educatiu d Entorn. Projecte Arrela t (PEE) Entrada gratuïta (amb invitació numerada). Cal recollir les invitacions

Más detalles

RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI

RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA: QUÈ ÉS La Diputació de Barcelona manté un ferm compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa

Más detalles

UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ

UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ sala gran Aforament per a 700 persones Una gran sala totalment equipada amb tot tipus de material escenotècnic i amb capacitat per a 700 persones. Aquest

Más detalles

CURS D INTRODUCCIÓ AL VOLUNTARIAT

CURS D INTRODUCCIÓ AL VOLUNTARIAT CURS D INTRODUCCIÓ AL VOLUNTARIAT Universitat de Girona Presentació Aquest curs vol donar a conèixer el paper i el significat del voluntariat des d una triple perspectiva: la perspectiva individual de

Más detalles

X.V.P.C.A. (Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica) Vila de Manlleu. Miquel Erra

X.V.P.C.A. (Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica) Vila de Manlleu. Miquel Erra X.V.P.C.A. (Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica) Vila de Manlleu Miquel Erra Manlleu, 18 de març de 2009 I.C.Q.A. Index Català de Qualitat de l Aire Manlleu Tona Catalunya I.C.Q.A.

Más detalles

INTRODUCCIÓ. Des del 2006 la Fundació forma part de la Xarxa d habitatges d inclusió, què actualment depèn de l agència de l habitatge de Catalunya.

INTRODUCCIÓ. Des del 2006 la Fundació forma part de la Xarxa d habitatges d inclusió, què actualment depèn de l agència de l habitatge de Catalunya. OCTUBRE 2016 INTRODUCCIÓ La Fundació Privada Habitat Solidari de Calella es va constituir el dia 23 d octubre de l any 1997 per iniciativa de Càritas Parroquial de Calella per tal de facilitar l accés

Más detalles

QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA

QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA Any 2011 bàsics Setembre 2012 Índex 1. Objectiu... 2 2. Fonts de dades... 2 3. Metodologia... 3 4. Taules de resultats... 4 a. Consum

Más detalles

PROVINCIA COMARCA POBLACIÓ CADENA DIRECCIÓ CODI POSTAL Sancho/Margarita serrats Girona Alt Empordà Cadaqués Novavenda Caritat Serinyana, 20

PROVINCIA COMARCA POBLACIÓ CADENA DIRECCIÓ CODI POSTAL Sancho/Margarita serrats Girona Alt Empordà Cadaqués Novavenda Caritat Serinyana, 20 PROVINCIA COMARCA POBLACIÓ CADENA DIRECCIÓ CODI POSTAL Sancho/Margarita serrats Girona Alt Empordà Armentera Supermercat Proxim 17432 Girona Alt Empordà Cadaqués Novavenda Caritat Serinyana, 20 17488 Girona

Más detalles

Balanç de la prova pilot per regular l accés al Parc Natural Reserva de la Biosfera del Montseny en vehicle privat

Balanç de la prova pilot per regular l accés al Parc Natural Reserva de la Biosfera del Montseny en vehicle privat Balanç de la prova pilot per regular l accés al Parc Natural Reserva de la Biosfera del Montseny en vehicle privat La prova pilot, organitzada per la Diputació de Barcelona, durant tres caps de setmana

Más detalles

QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA

QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA Any 2010 bàsics Desembre 2011 Índex 1. Objectiu... 2 2. Fonts de dades... 2 3. Metodologia... 3 4. Taules de resultats... 4 a. Consum

Más detalles

Atlas del Transport Públic de Catalunya

Atlas del Transport Públic de Catalunya Oferta en 100 expedicions-any/habitant. Tots els transports Baix Llobregat Barcelonès 492 525 Pallars Jussà Tarragonès Gironès Vallès Occidental Maresme Anoia Segrià Garraf Selva Vallès Oriental Baix Camp

Más detalles

Alimentació infantil a l estiu

Alimentació infantil a l estiu Campanya d emergència Alimentació infantil a l estiu Maig de 2013 La Missió Ser cada cop més a prop de les persones vulnerables en els àmbits estatal i internacional a través d accions de caràcter preventiu,

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA. 9a. Mostra de Grups Infantils Amateurs de Teatre de Catalunya. Sant Vicenç de Castellet 12 i 13 de maig de 2012

DOSSIER DE PREMSA. 9a. Mostra de Grups Infantils Amateurs de Teatre de Catalunya. Sant Vicenç de Castellet 12 i 13 de maig de 2012 DOSSIER DE PREMSA 9a. Mostra de Grups Infantils Amateurs de Teatre de Catalunya. Sant Vicenç de Castellet 12 i 13 de maig de 2012 + informació: Societat Coral l Estella de Sant Vicenç de Castellet Tel.

Más detalles

LA MONEDA SOCIAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET ESTEVE SERRANO ORTÍN

LA MONEDA SOCIAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET ESTEVE SERRANO ORTÍN LA MONEDA SOCIAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET ESTEVE SERRANO ORTÍN Primer Tinent d Alcaldessa de Serveis Interns, Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de la Ciutat de l Ajuntament de Santa Coloma

Más detalles

Fundació Privada Foment de l Habitatge Social. Gener 2015

Fundació Privada Foment de l Habitatge Social. Gener 2015 Fundació Privada Foment de l Habitatge Social Gener 2015 Origen de la Fundació La Fundació va ser creada per iniciativa de Càritas l any 1990. L any 2012 es va decidir donar-li un fort impuls financer

Más detalles

DESENVOLUPEM HÀBITS SALUDABLES A L ESCOLA. Programa experimental

DESENVOLUPEM HÀBITS SALUDABLES A L ESCOLA. Programa experimental DESENVOLUPEM HÀBITS SALUDABLES A L ESCOLA Programa experimental Què podem fer des de l escola per evitar el sedentarisme i per prevenir el sobrepès i la obesitat? Escola Colònia Güell EXPLICACIÓ DELS RESULTATS

Más detalles

PROPOSTA DE TREBALL 3.1 INTERPRETACIÓ DE GRÀFICS

PROPOSTA DE TREBALL 3.1 INTERPRETACIÓ DE GRÀFICS PROPOSTA DE TREBALL 3.1 INTERPRETACIÓ DE GRÀFICS Aquí tens dues gràfiques prou significatives sobre les dades de la subnutrició al mon. Es tracta d interpretar i valorar el seu significat. PROPOSTA DE

Más detalles

Presència del cinema català en les plataformes de vídeo a la carta

Presència del cinema català en les plataformes de vídeo a la carta Presència del cinema català en les plataformes de vídeo a la carta REINALD BESALÚ I ANNA MEDRANO / JULIOL 215 Principals resultats de l estudi: - Els films amb participació de productores catalanes produïts

Más detalles

MEMÒRIA D ACTIVITATS XARXES SOCIALS

MEMÒRIA D ACTIVITATS XARXES SOCIALS MEMÒRIA D ACTIVITATS XARXES SOCIALS Alejandro Muñoz Escobar Referent de xarxes social i comunicació Equip d Atenció Primària Montserrat Unitat productiva 00385 Categoria: Zelador La incorporació de la

Más detalles

BUTLLETÍ ESTADÍSTIC DE SANT BOI. Atur registrat. Març 2017 OBSERVATORI DE LA CIUTAT

BUTLLETÍ ESTADÍSTIC DE SANT BOI. Atur registrat. Març 2017 OBSERVATORI DE LA CIUTAT BUTLLETÍ ESTADÍSTIC DE SANT BOI Atur registrat Març 2017 OBSERVATORI DE LA CIUTAT CONTINGUTS Taxa d atur registrat. Resum de dades... 3 La taxa d'atur es redueix al març i se situa en el 13,4% de la població

Más detalles

1er Curs de Tècnics de fitness amb atenció a la discapacitat i la mobilitat reduïda Fundació Isidre Esteve-INFEC

1er Curs de Tècnics de fitness amb atenció a la discapacitat i la mobilitat reduïda Fundació Isidre Esteve-INFEC 2013 1er Curs de Tècnics de fitness amb atenció a la discapacitat i la mobilitat reduïda Fundació Isidre Esteve-INFEC usuario [Escribir el nombre de la compañía] 01/01/2013 Memòria del primer curs de:

Más detalles

Atlas del Transport Públic de Catalunya

Atlas del Transport Públic de Catalunya Oferta en 100 expedicions-any/habitant. Tots els transports Baix Llobregat Barcelonès 492 525 Pallars Jussà Tarragonès Gironès Vallès Occidental Maresme Anoia Segrià Garraf Selva Vallès Oriental Baix Camp

Más detalles

Inventari del Fons F-DPP (Sèrie Documents Partits Polítics) de la Biblioteca del Pavelló de la República de la Universitat de Barcelona

Inventari del Fons F-DPP (Sèrie Documents Partits Polítics) de la Biblioteca del Pavelló de la República de la Universitat de Barcelona Inventari del Fons F-DPP (Sèrie Documents Partits Polítics) de la de la Universitat de Barcelona Olga Giralt i Esteve Documentalista Barcelona, octubre de 2006 Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 34-36 08035

Más detalles

BORSA JOVE D HABITATGE BAIX LLOBREGAT CENTRE

BORSA JOVE D HABITATGE BAIX LLOBREGAT CENTRE BORSA JOVE D HABITATGE BAIX LLOBREGAT CENTRE Begues, 3 de febrer de 2011 Antecedents: Nou impuls a les polítiques de Joventut (Secretaria General de Joventut). Febrer-Juliol 2004 El MOU! Pla director de

Más detalles

bàsics QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA Any 2015

bàsics QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA Any 2015 bàsics QUANTIFICACIÓ I LOCALITZACIÓ DEL CONSUM D AIGUA A LA CIUTAT DE GIRONA Any 2015 Índex 1. Objectiu... 2 2. Fonts de dades... 2 3. Metodologia... 3 4. Taules de resultats... 4 a. Consum total de la

Más detalles

Definició Anomenem sector terciari al conjunt d activitats que no es dediquen a la producció de béns materials, sinó a la prestació de serveis

Definició Anomenem sector terciari al conjunt d activitats que no es dediquen a la producció de béns materials, sinó a la prestació de serveis EL SECTOR TERCIARI Definició Anomenem sector terciari al conjunt d activitats que no es dediquen a la producció de béns materials, sinó a la prestació de serveis El sector terciari és el que inclou una

Más detalles

Evolució del preu dels productes lactis a diferents supermercats de Barcelona. Informe setembre 2009

Evolució del preu dels productes lactis a diferents supermercats de Barcelona. Informe setembre 2009 Evolució del preu dels productes lactis a diferents supermercats de Barcelona Informe setembre 2009 Des de l Observatori de la llet es fa un seguiment dels preus al consum dels productes lactis, a 5 àrees

Más detalles

4.Memòria 2016 EIC-Demarcació de Lleida

4.Memòria 2016 EIC-Demarcació de Lleida 4.Memòria 2016 EIC-Demarcació de Lleida 1.1 Cens de la Demarcació 1. Informació institucional La Demarcació de Lleida té 328 adscrits, 281 col legiats/associats i 47 socis escolars. Dels quals 34 s han

Más detalles

1.- Copia el següent paràgraf al que aniràs realitzant canvis al llarg de la pràctica:

1.- Copia el següent paràgraf al que aniràs realitzant canvis al llarg de la pràctica: Objectius: Treballar amb blocs d informació Fer servir les opcions de format de paràgraf Exercici: 1.- Copia el següent paràgraf al que aniràs realitzant canvis al llarg de la pràctica: 2.- Copia l tres

Más detalles

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Explicació del qüestionari: Es tracta d un qüestionari per conèixer el grau de satisfacció de l usuari. El temps estimat de resposta

Más detalles

TREBALL EN XARXA TREBALL EN XARXA

TREBALL EN XARXA TREBALL EN XARXA TREBALL EN XARXA QUE ÉS EL TREBALL EN XARXA? Treballar en xarxa vol dir : pensar, comunicar-nos i actuar conjuntament, compartint objectius i recursos, unificant capacitats i esforços, relacionant les

Más detalles