PREMI DE NARRATIVA VILA DE CAMBRILS JOSEP LLUÍS SAVALL

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "PREMI DE NARRATIVA VILA DE CAMBRILS JOSEP LLUÍS SAVALL"

Transcripción

1

2 PREMI DE NARRATIVA JOSEP LLUÍS SAVALL L Ajuntament de Cambrils, a través de la Regidoria de Cultura, estableix el Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils amb la finalitat de promoure i donar suport a la nostra llengua escrita i amb la voluntat de fer que la mar, element ineludible en l evolució històrica de la nostra vila, adquireixi un paper protagonista i ens impulsi com a referent literari i cultural del nostre país. Les bases del Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall es van publicar al BOP de Tarragona núm. 100 del dia La convocatòria del 7è Premi de Narrativa Vila de Cambrils Josep Lluís Savall 2017 s ha publicat al BOP de Tarragona núm. 147 del dia L obra guanyadora rebrà un premi de euros. Les obres es poden presentar fins a les 14 h del dia Obres BASES Els aspirants al Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils han de ser majors de 18 anys i les seves obres han d estar escrites en llengua catalana i en qualsevol modalitat del gènere narratiu (novel la, recull de contes, dietari, relat de viatges...) adreçades a un públic adult. Cal que siguin originals i inèdites. Cada autor només podrà concursar-hi amb una sola obra, la temàtica de la qual com ja indica el títol del premi és el mar. El mar ha de ser l element a l entorn del qual es desenvolupa l acció principal del relat. L obra presentada no pot haver estat premiada en cap altre certamen. 2.- Presentació i admissió de les obres Els originals s han de presentar mecanoscrits, en fulls de mida DIN A4 a doble espai i per una sola cara, amb lletra Arial, cos 12. L extensió serà d un mínim de 100 fulls DIN A4 i d un màxim de 250 fulls (2.100 caràcters per full) Totes les obres han de ser trameses per correu electrònic a l adreça preminarrativa@cambrils.cat i seguint el procediment següent:

3 PREMI DE NARRATIVA JOSEP LLUÍS SAVALL Totes les obres han de ser trameses per correu electrònic a l adreça preminarrativa@cambrils.cat i seguint el procediment següent: 1. A l apartat Assumpte es farà constar el nom del premi. 2. En el cos del missatge es farà constar el nom del premi, el títol de l obra i, si s escau, el pseudònim de l autor 3. L original que opti al premi, s adjuntarà a aquest missatge en format PDF. Aquest document tindrà com a títol el mateix de l obra. 4. En un document adjunt, en format Word o PDF, es faran constar les referències que permetin identificar l autor (nom i cognoms, adreça, codi postal, localitat, telèfon, correu electrònic i DNI). Aquest document tindrà com a nom la paraula plica seguida del nom de l obra. 5. També ha d haver-hi una còpia del DNI Una persona que no és membre del jurat, rebrà els originals i garantirà l anonimat dels autors. Un cop s hagi rebut l original, es confirmarà per correu electrònic a l autor. S admetran totes aquelles obres que arribin abans de les 14 h del dia indicat en la convocatòria. La persona guanyadora de l edició anterior no es podrà presentar a l edició d enguany. 3.- Jurat El Jurat estarà format per cinc persones amb reconegut prestigi dins de l àmbit de la cultura de parla catalana, i per un tècnic de l Àrea de Cultura, com a secretari del jurat, amb veu i sense vot. El veredicte del Jurat, inapel lable, es farà públic en el marc de la Festa Major de la Immaculada. La data i els detalls de l acte estan pendents de confirmació i s anunciaran en el moment oportú. El jurat podrà declarar desert el premi, però en cap cas podrà atorgar-lo de manera compartida. El jurat podrà recomanar les publicacions que cregui oportunes de les obres finalistes. Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el Jurat segons el seu lliure criteri.

4 PREMI DE NARRATIVA JOSEP LLUÍS SAVALL 4.- Premi L autor de l obra guanyadora rebrà un premi en metàl lic a compte dels drets d autor, de la primera edició, import sobre el qual es practicarà la retenció establerta a la normativa tributària vigent. L import del premi s indicarà a la convocatòria. El premi també inclou l edició de l obra guanyadora a càrrec de l Editorial Cossetània, després de la signatura prèvia del contracte corresponent amb l autor/a, segons la llei vigent. En les edicions de l obra guanyadora s haurà de fer constar que ha estat guardonada amb el Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils. 5.- Gestió dels exemplars Un cop realitzada l entrega del Premi, els originals seran destruïts. 6.- Acceptació d aquestes bases La participació al Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep lluís Savall pressuposa la total acceptació d aquestes bases i dels drets i obligacions que se n deriven. 7.- Informació Departament de Cultura de l'ajuntament de Cambrils Plaça de l Ajuntament, Cambrils Tel Adreça electrònica: preminarrativa@cambrils.cat

5 PREMI DE POESIA L Ajuntament de Cambrils, a través de la Regidoria de Cultura, estableix el Premi de Poesia Vila de Cambrils amb la voluntat de promoure i donar suport a la nostra llengua escrita en vers. Les bases del Premi de Poesia Vila de Cambrils es van publicar al BOP de Tarragona núm. 138 del dia La convocatòria del 6è Premi de Poesia Vila de Cambrils s ha publicat al BOP de Tarragona núm. 146 del dia Les obres es poden presentar fins a les 14 h del dia Obres BASES Les obres aspirants al Premi de Poesia Vila de Cambrils han de ser escrites en llengua catalana, originals i inèdites. No haver estat premiades en cap certamen ni publicades en cap mitjà escrit ni informàtic. La temàtica de les obres és lliure. 2.- Participants Hi podran prendre part totes les persones majors de 16 anys o que els compleixin en el decurs de l any en el qual es faci la convocatòria del premi, d arreu del món. 3.- Presentació i admissió de les obres Les obres es podran presentar en una de les opcions següents: A) En suport paper, cinc exemplars mecanoscrits, en fulls de mida DIN A4 a doble espai i per una sola cara, amb lletra Arial, cos 12. L extensió serà d un màxim de dos fulls DIN A4, mínim 14 versos. S han d entregar els cinc exemplars dins un sobre en el qual ha de constar el nom del premi, el títol de l obra i el pseudònim o nom de l autor. Dins d aquest sobre i juntament amb els cinc exemplars hi ha d haver un altre sobre, a l exterior del qual hi ha de constar la mateixa informació. A l interior d aquest sobre hi ha d haver la identificació completa de l autor: nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic i fotocòpia del DNI.

6 PREMI DE POESIA Les obres es podran presentar a la recepció de l Ajuntament de Cambrils (Plaça de l Ajuntament, 4), en horari de dilluns a dimecres de 8:30 a 15h, dijous de 8:30 a 18h i divendres de 8:30 a 14h. Hi seran admeses les obres que es lliurin personalment o que hi arribin per correu ordinari. B) Per correu electrònic a l adreça premipoesia@cambrils.cat i seguint el procediment següent: 1. A l apartat Assumpte es farà constar Premi de Poesia Vila de Cambrils. 2. En el cos del missatge es farà constar el nom del premi, el títol de l obra i, si s escau, el pseudònim de l autor. 3. L obra original que opti al premi, s adjuntarà a aquest missatge en format PDF. Aquest document tindrà com a títol el mateix de l obra. 4. En un altre document adjunt, en format Word o PDF, es faran constar l es referències que permetin identificar l autor (nom i cognoms, adreça, codi postal, localitat, telèfon, correu electrònic i DNI). Aquest document tindrà com a nom la paraula plica seguida del nom de l obra. També ha d haver-hi una còpia del DNI Una persona que no és membre del jurat, rebrà els originals i garantirà l anonimat dels autors. Un cop s hagi rebut l original, es confirmarà per correu electrònic a l autor. A la convocatòria del premi s indicarà el termini d admissió per a les dues opcions. Un cop presentada al premi, cap obra no podrà ser retirada per l autor per tal de fer-hi correccions, ampliacions o per renunciar al concurs. Cada autor només podrà concursar-hi amb una sola obra. El guanyador/a de l edició anterior no es podrà presentar a l edició d enguany.

7 PREMI DE POESIA 4.- Jurat El Jurat estarà format per cinc persones amb reconegut prestigi dins de l àmbit de la cultura de parla catalana, i per un tècnic del Departament de Cultura, com a secretari del jurat, amb veu i sense vot. La composició concreta del jurat es farà pública oportunament a la web de l Ajuntament. El jurat podrà declarar desert el premi. El jurat resoldrà tots aquells aspectes que no contemplin aquestes bases. El veredicte del jurat serà inapel lable. 5.- Veredicte públic i lliurament de premis A la convocatòria del premi s indicarà el dia en que es farà públic el veredicte emès pel jurat, en el marc del lliurament de Premis Vila de Cambrils. 6.- Premis 1r premi 500 2n premi 200 (sobre aquest import, s efectuaran les deduccions que legalment pertoquin.) A més, els premis també inclouen la publicació de les obres guardonades a la web de l Ajuntament de Cambrils i en altres mitjans de difusió. Si les obres es publiquen en altres mitjans, hi hauran de fer constar que han estat guardonades amb el Premi de Poesia Vila de Cambrils. La despesa derivada de l atorgament del premi es farà efectiva amb càrrec a la partida del pressupost de la corporació. 7.- Inscripció dels drets en registres públics Resta sota l exclusiva responsabilitat de la persona autora la inscripció de l obra presentada a qualsevol dels premis en el Registre de la Propietat Intel lectual, així com els efectes de la manca d inscripció davant de tercers.

8 PREMI DE POESIA 8.- Gestió dels exemplars Els treballs presentats al premi no es retornaran. Un cop realitzada l entrega del Premi, els originals no premiats seran destruïts. 9.- Revocació dels premis L Ajuntament de Cambrils podrà revocar els atorgats i exigir el reintegraments de les quantitats econòmiques percebudes, sense dret a indemnització, si les obres guanyadores fossin mancades d alguns dels requisits assenyalats en aquestes bases, particularment si no fossin inèdites o originals Acceptació d aquestes bases La participació al Premi de Poesia Vila de Cambrils suposa la total acceptació d aquestes bases i dels drets i les obligacions que se n deriven. Amb la presentació de les obres a aquest Premi l autor o autora cedeix expressament els drets d autor perquè l Ajuntament pugui publicar l obra de conformitat amb les bases i la normativa aplicable Informació Departament de Cultura de l'ajuntament de Cambrils Plaça de l Ajuntament, Cambrils Tel Adreça electrònica: premipoesia@cambrils.cat

CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis

CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis Premis literaris CIUTAT DE TORRENT 2017 bases dels premis 15é premi de narrativa juvenil BASES DEL PREMI 1. Les obres concursants, de tema lliure, han de ser obligatòriament novel les originals i inèdites,

Más detalles

Premis Literaris de Calldetenes

Premis Literaris de Calldetenes 38e ` Premis Literaris de Calldetenes Febrer 2017 38è Armand Premi Premi de Novel la Quintana Dotat amb 3.000 i la publicació de l obra per l Il lustríssim Ajuntament de Calldetenes, edició a càrrec de

Más detalles

Bases. 32è Premi d assaig Josep Vallverdú. 20è Premi de poesia Màrius Torres. Premis Literaris Lleida 2015

Bases. 32è Premi d assaig Josep Vallverdú. 20è Premi de poesia Màrius Torres. Premis Literaris Lleida 2015 Bases Premis Literaris Lleida 2015 32è Premi d assaig Josep Vallverdú 20è Premi de poesia Màrius Torres Premi Assaig 1. L Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Institut d Estudis Ilerdencs de la Diputació

Más detalles

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA Escaldes-Engordany Principat d Andorra 2015 CONDICIONS GENERALS a. Les obres que aspirin a aquests premis hauran de ser inèdites, escrites i presentades

Más detalles

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA Andorra La Vella Principat d Andorra 2014 CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVII NIT LITERÀRIA ANDORRANA CONDICIONS GENERALS a. Les obres que aspirin a aquests

Más detalles

PREMIS LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017

PREMIS LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017 S LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017 LI MARIAN VAYREDA PROSA NARRATIVA Podran optar al Premi Marian Vayreda de narrativa, organitzat per l Institut de Cultura d Olot - Ajuntament d Olot, obres de creació literària.

Más detalles

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY 2017 BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA 1. PARTICIPANTS Poden prendre-hi part tots els nois i noies que estudiïn a Olesa de Montserrat

Más detalles

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 Sant Julià de Lòria Principat d Andorra 2017 CONDICIONS GENERALS XXIII CARTELL DE PREMIS ARTS ANDORRA a b c d e f g S exposaran les obres presentades (dins de

Más detalles

PREMI PORTAL DE VALLDIGNA A LA MILLOR POESIA LÍRICA

PREMI PORTAL DE VALLDIGNA A LA MILLOR POESIA LÍRICA PREMI PORTAL DE VALLDIGNA A LA MILLOR POESIA LÍRICA La Federació de Lletres Falleres, i en el seu nom l Associació Cultural Falla Portal de Valldigna, amb el patrocini de Mandriladora Alpesa, i la col

Más detalles

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR La Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l objectiu de fomentar la creativitat artística dels i les joves convoca el Segon

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi UN TREN D HISTÒRIES Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l Escola d Escriptura de l Ateneu Barcelonès convoquen conjuntament el II Concurs literari de nanorelats

Más detalles

Amics de la Ciutat de Granollers. el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon

Amics de la Ciutat de Granollers. el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon L associació cultural Amics de la Ciutat de Granollers organitza el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia (2018-51) BASES PARTICIPANTS El premi

Más detalles

Bases del concurs Premi de Pintura 2016 Barcelona

Bases del concurs Premi de Pintura 2016 Barcelona Bases del concurs Premi de Pintura 2016 Barcelona Des de la seva creació, l any 1998, la Fundació Vila Casas es va proposar com a objectiu la promoció dels creadors contemporanis, nascuts o residents a

Más detalles

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD 1. La IV edición del Concurso de relatos breves 8 de marzo por la igualdad es una iniciativa de la Concejalía de Igualdad y Familia del

Más detalles

PREMI MOCADOR I PREMI EMILI LLUECA D ASSAIG SOBRE FALLES I CULTURA POPULAR VALENCIANA EN UN LLIBRET DE FALLA

PREMI MOCADOR I PREMI EMILI LLUECA D ASSAIG SOBRE FALLES I CULTURA POPULAR VALENCIANA EN UN LLIBRET DE FALLA PREMI MOCADOR I PREMI EMILI LLUECA D ASSAIG SOBRE FALLES I CULTURA POPULAR VALENCIANA EN UN LLIBRET DE FALLA La FEDERACIÓ LLETRES FALLERES, i en el seu nom l Associació Cultural Falla El Mocador i L Arxiu

Más detalles

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXX NIT LITERÀRIA ANDORRANA

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXX NIT LITERÀRIA ANDORRANA CARTELL DE PREMIS DE LA XXXX NIT LITERÀRIA ANDORRANA Encamp Principat d Andorra 2017 CONDICIONS GENERALS a. Les obres que aspirin a aquests premis hauran de ser inèdites, escrites i presentades en la llengua

Más detalles

II Premi Internacional de Divulgació Científica II Premio Internacional de Divulgación Científica Second International Prize For Popular Science Book

II Premi Internacional de Divulgació Científica II Premio Internacional de Divulgación Científica Second International Prize For Popular Science Book II Premi Internacional de Divulgació Científica II Premio Internacional de Divulgación Científica Second International Prize For Popular Science Book Joan Borja Sanz Ciutat de Benicarló 2017 II Premi de

Más detalles

CRIDA DEL CONSELL DE COL LEGIS DE METGES DE CATALUNYA A PARTICIPAR EN ELS CONCURSOS ARTÍSTICS 2013

CRIDA DEL CONSELL DE COL LEGIS DE METGES DE CATALUNYA A PARTICIPAR EN ELS CONCURSOS ARTÍSTICS 2013 CRIDA DEL CONSELL DE COL LEGIS DE METGES DE CATALUNYA A PARTICIPAR EN ELS CONCURSOS ARTÍSTICS 2013 Un any més els quatre col legis catalans, reunits en el Consell de Col legis de Metges de Catalunya, fan

Más detalles

19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA

19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA 19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA convocatòria 2017 Organitza: NOVETATS DE LA 19a. CONVOCATÒRIA En aquesta edició, i per primer cop, els Premis es donaran en dues categories, la corresponent a la titulació

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

Ets un artista...exposes al MAMT. Calendari 2019

Ets un artista...exposes al MAMT. Calendari 2019 Presentació del projecte La Diputació de Tarragona va acordar l octubre de 2011 la realització d una nova activitat vinculada al MAMT Pedagògic: Ets un artista... i exposes al MAMT. Calendari..., en el

Más detalles

PREMI MALVA ALZIRA AL MILLOR POEMA SATÍRIC D UN LLIBRET DE FALLA

PREMI MALVA ALZIRA AL MILLOR POEMA SATÍRIC D UN LLIBRET DE FALLA PREMI MALVA ALZIRA AL MILLOR POEMA SATÍRIC D UN LLIBRET DE FALLA La FEDERACIÓ LLETRES FALLERES, i en el seu nom l Associació Cultural Falla Plaça Malva, amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l

Más detalles

CONCURS DE RELAT CURT DE LA JUNTA MUNICIPAL D ABASTOS 2014, 7a EDICIÓ.

CONCURS DE RELAT CURT DE LA JUNTA MUNICIPAL D ABASTOS 2014, 7a EDICIÓ. CONCURS DE RELAT CURT DE LA JUNTA MUNICIPAL D ABASTOS 2014, 7a EDICIÓ. BASES: La Junta Municipal d Abastos convoca la 7a Edició del Concurs de RELAT CURT d acord amb les bases següents: Base 1. Participants.

Más detalles

El concurs és únicament d àmbit local i no hi podran concursar persones forànies. GRUP A de 6 a 8 anys GRUP B de 9 a 11 anys

El concurs és únicament d àmbit local i no hi podran concursar persones forànies. GRUP A de 6 a 8 anys GRUP B de 9 a 11 anys ANNEX 1 BASES DEL CONCURS LITERARI SANT JORDI 2017 Prosa i poesia INFANTIL Premi Baron de Carlos 1.- PARTICIPANTS El concurs és únicament d àmbit local i no hi podran concursar persones forànies. GRUP

Más detalles

PREMIO CIUTAT DE PALMA DE CÓMIC 2015

PREMIO CIUTAT DE PALMA DE CÓMIC 2015 2015 PREMI CIUTAT DE PALMA DE CÒMIC 2015 PREMIO CIUTAT DE PALMA DE CÓMIC 2015 BASES PREMI CIUTAT DE PALMA DE CÒMIC 2015 Participació 1. Pot optar al Premi qualsevol obra que s ajusti al concepte de còmic

Más detalles

Per ser concursant és condició indispensable ser seguidor i

Per ser concursant és condició indispensable ser seguidor i BASESL'Oficina de Turisme de Montblanc i l'associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc convoquen la quarta edició d'un concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram amb l'objectiu de

Más detalles

Bases dels III Premis Món Rural

Bases dels III Premis Món Rural Bases dels III Premis Món Rural La Fundació del Món Rural (FMR), en el marc de la seva missió de promoure la visibilitat del fet diferencial del món català, pretén també arribar a incidir en el camp de

Más detalles

1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat r. CONCURS D INSTRAGRAM

1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat r. CONCURS D INSTRAGRAM 1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat 2019 1r. CONCURS D INSTRAGRAM Festa dels Romeus de Monistrol de Montserrat 2019 Penja les teves imatges de la Festa dels Romeus utilitzant

Más detalles

XXXIX CONCURS ESTATAL DE FOTOGRAFIA CIUTAT DE VILADECANS, edició 2018

XXXIX CONCURS ESTATAL DE FOTOGRAFIA CIUTAT DE VILADECANS, edició 2018 XXXIX CONCURS ESTATAL DE FOTOGRAFIA CIUTAT DE VILADECANS, edició 2018 L'Ajuntament de Viladecans i l'agrupació Fotogràfica de Viladecans es complauen a convidar-vos a participar en el XXXIX Concurs Estatal

Más detalles

(Edició 2018), que es regirà per les següents bases:

(Edició 2018), que es regirà per les següents bases: La Societat Catalana de Neuropsicología convoca el Premi Barraquer Bordas (Edició 2018), que es regirà per les següents bases: BASES 1. OBJECTIUS I PARTICIPANTS La Societat Catalana de Neuropsicologia

Más detalles

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4

ÍNDEX. I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 ÍNDEX I. Introducció pàg. 2 II. Sobre el concurs pàg. 3 III. Sobre els premis pàg. 4 1 I. INTRODUCCIÓ La Màgia als Mercats és un concurs d Street Magic, on els mags professionals i amateurs podeu presentar

Más detalles

PREMIS ARNAU DE PALOMAR 2017

PREMIS ARNAU DE PALOMAR 2017 27a edició PREMIS ARNAU DE PALOMAR 2017 INVESTIGACIÓ RECERCA JUVENIL RECULL FOTOGRÀFIC NARRATIVA BREU PINTURA El Centre d Estudis Riudomencs Arnau de Palomar i l Ajuntament de Riudoms convoquen els Premis

Más detalles

L Andorra dels paisatges 2013

L Andorra dels paisatges 2013 Patricia Messina: Harmonia-l Estanyó 2n Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2013 Organitza: 2n. Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2013 Segones parts mai no han estat

Más detalles

BASES DEL XIII VILA DE BETXÍ DE MÚSICA

BASES DEL XIII VILA DE BETXÍ DE MÚSICA BASES DEL XIII VILA DE BETXÍ DE MÚSICA Primera. Poden participar-hi els estudiants de música quan l edat d aquestos no arribe a 21 anys, el 31 de desembre del 2018. Els guanyadors en anteriors edicions,

Más detalles

BASES VII CERTAMEN LITERARI AMPA COL LEGI AVE MARIA DE PENYA-ROJA

BASES VII CERTAMEN LITERARI AMPA COL LEGI AVE MARIA DE PENYA-ROJA València, 18 de febrer de 2016 BASES VII CERTAMEN LITERARI COL LEGI AVE MARIA DE PENYA-ROJA +Preàmbul L objecte de les següents bases és l establiment de les normes bàsiques del VI Certamen Literari (Associació

Más detalles

SI ETS METGE O METGESSA AMB AFICIONS ARTÍSTIQUES, ET CONVIDEM A PARTICIPAR EN LA DIVUITENA EDICIÓ DELS CONCURSOS ARTÍSTICS

SI ETS METGE O METGESSA AMB AFICIONS ARTÍSTIQUES, ET CONVIDEM A PARTICIPAR EN LA DIVUITENA EDICIÓ DELS CONCURSOS ARTÍSTICS SI ETS METGE O METGESSA AMB AFICIONS ARTÍSTIQUES, ET CONVIDEM A PARTICIPAR EN LA DIVUITENA EDICIÓ DELS CONCURSOS ARTÍSTICS El Consell de Col legis de Metges de Catalunya convoca de nou a tots els metges

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

CONVOCATORIA PREMIOS FUNDACIÓN VILA-SABORIT: MEJOR TRABAJO DE FINAL DE MÁSTER UNIVERSITARIO EN PSICOLOGÍA GENERAL SANITARIA (TFM MUGPS)

CONVOCATORIA PREMIOS FUNDACIÓN VILA-SABORIT: MEJOR TRABAJO DE FINAL DE MÁSTER UNIVERSITARIO EN PSICOLOGÍA GENERAL SANITARIA (TFM MUGPS) CONVOCATORIA PREMIOS FUNDACIÓN VILA-SABORIT: MEJOR TRABAJO DE FINAL DE MÁSTER UNIVERSITARIO EN PSICOLOGÍA GENERAL SANITARIA (TFM MUGPS) La Fundación Vila-Saborit es una organización sin ánimo de lucro

Más detalles

IX PREMI DE RECERCA DOLORS ARTEMAN

IX PREMI DE RECERCA DOLORS ARTEMAN IX PREMI DE RECERCA DOLORS ARTEMAN BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2017-2018 1. El IX Premi Dolors Arteman té dues categories: a. Millor Treball de Recerca Finalitzat en l àmbit del Treball Social, tant de caràcter

Más detalles

CONCURS DE CREACIÓ de la SAMARRETA de la 14a Trobada de les Pubilles Escaladores

CONCURS DE CREACIÓ de la SAMARRETA de la 14a Trobada de les Pubilles Escaladores CONCURS DE CREACIÓ de la SAMARRETA de la 14a Trobada de les Pubilles Escaladores Les PUBILLES ESCALADORES convoquem a tota fèmina, ja sigui nena, noia o dona, que sigui escaladora o estigui vinculada amb

Más detalles

21è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2017

21è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2017 21è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2017 Per tal d estimular la creació literària en llengua catalana, l emissora municipal RÀDIO CUBELLES i el DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ DE L AJUNTAMENT

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

Tràmit telemàtic per a ciutadans de lliurament d informació fiscal IRPF 2013

Tràmit telemàtic per a ciutadans de lliurament d informació fiscal IRPF 2013 1. OBJECTIU I ESTRUCTURA DEL MANUAL La finalitat d aquest document és explicar el tràmit de lliurament d informació fiscal de l Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) per a ciutadans a través

Más detalles

20è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2016

20è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2016 20è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2016 Per tal d estimular la creació literària en llengua catalana, l emissora municipal RÀDIO CUBELLES i el DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ DE L AJUNTAMENT

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

PREMIS ARNAU DE PALOMAR 2012

PREMIS ARNAU DE PALOMAR 2012 22a edició PREMIS ARNAU DE PALOMAR 2012 INVESTIGACIÓ PINTURA - NARRATIVA BREU - RECULL FOTOGRÀFIC El Centre d Estudis Riudomencs Arnau de Palomar i l Ajuntament de Riudoms convoquen de forma conjunta els

Más detalles

BASES PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DE LA FESTA DE CARNESTOLTES 2018

BASES PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DE LA FESTA DE CARNESTOLTES 2018 BASES PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE DISFRESSES DE LA FESTA DE CARNESTOLTES 2018 OBJECTIU I FINALITAT L objectiu és fomentar la participació del veïnat i de les entitats, a través d un concurs de disfresses

Más detalles

Premis Cambra Bases. Dia de la Cambra a Osona PREMIS CAMBRA A OSONA DELEGACIONS DELEGACIÓ OSONA

Premis Cambra Bases. Dia de la Cambra a Osona PREMIS CAMBRA A OSONA DELEGACIONS DELEGACIÓ OSONA Premis Cambra Bases Dia de la Cambra a Osona PREMIS CAMBRA A OSONA DELEGACIONS DELEGACIÓ OSONA XII Premis Cambra a Osona És per a mi una satisfacció obrir la convocatòria de la dotzena edició dels Premis

Más detalles

Registre de Societats Professionals d Advocats

Registre de Societats Professionals d Advocats Registre de Societats Professionals d Advocats El dia 16 de juny de 2007 va entrar en vigor la llei 2/2007, de 15 de març, de Societats Professionals, que regula l exercici en comú de les activitats professionals.

Más detalles

VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CORTOS VILLA DE SANTA POLA 2018 VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CURTS VILA DE SANTA POLA 2018

VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CORTOS VILLA DE SANTA POLA 2018 VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CURTS VILA DE SANTA POLA 2018 VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CORTOS VILLA DE SANTA POLA 2018 VI CERTAMEN PROVINCIAL DE CURTS VILA DE SANTA POLA 2018 BASES El Ayuntamiento de Santa Pola, a través de las Concejalías de Cultura, Juventud,

Más detalles

Data de publicació: 05 de juliol de 2010 Data d actualització: 28 de març de 2011 Pàgina 2 de 6 BASES

Data de publicació: 05 de juliol de 2010 Data d actualització: 28 de març de 2011 Pàgina 2 de 6 BASES Pàgina 2 de 6 BASES CONVOCATÒRIA La, mitjançant els Consells Esportius i amb el suport del Consell Català de l Esport, convoca l àmbit nacional del 22è cultural-esportiu, adreçat a tots els infants i joves

Más detalles

La data límit per formalitzar la inscripció per part del centre és l 1 de maig de 2018.

La data límit per formalitzar la inscripció per part del centre és l 1 de maig de 2018. Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments EFIM 2018 1. Convocatòria L Agència Catalana del Patrimoni Cultural convoca la XXII edició del concurs EFIM Experiència Fotogràfica Internacional dels

Más detalles

22è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2018

22è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2018 22è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI 2018 Per tal d estimular la creació literària en llengua catalana, l emissora municipal RÀDIO CUBELLES i el DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ DE L AJUNTAMENT

Más detalles

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018.

El municipi de Vilallonga del Camp celebra el Carnaval el 10 de febrer de 2018. ANUNCI El ple d aquest ajuntament en sessió extraordinària del dia 29 de novembre de 2017 va aprovar les Bases de la rua de Carnaval del IV Concurs de Disfresses del 2018. L anunci es va publicar al Butlletí

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

La Associació Cultural Amics de Teulada convoca la III Mostra de curtmetratges Curts de Moscatell que se regirá de acuerdo con las

La Associació Cultural Amics de Teulada convoca la III Mostra de curtmetratges Curts de Moscatell que se regirá de acuerdo con las Curts de Moscatell II I MOSTRA CURTS DE MOSCATELL. La Associació Cultural Amics de Teulada convoca la III Mostra de curtmetratges Curts de Moscatell que se regirá de acuerdo con las siguientes BASES 1.

Más detalles

COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA

COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA DOCUMENTACIÓ JUSTIFICATIVA DE SUBVENCIONS COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA 1. DADES DE L ACTIVITAT SUBVENCIONADA Codi convocatòria Activitat subvencionada Cost de l activitat

Más detalles

X OLIMPÍADA DE FILOSOFIA COMUNITAT VALENCIANA. VI Concurs de Redacció Filosòfica per a estudiants de 4t d ESO de la Comunitat Valenciana

X OLIMPÍADA DE FILOSOFIA COMUNITAT VALENCIANA. VI Concurs de Redacció Filosòfica per a estudiants de 4t d ESO de la Comunitat Valenciana X OLIMPÍADA DE FILOSOFIA COMUNITAT VALENCIANA VI Concurs de Redacció Filosòfica per a estudiants de 4t d ESO de la Comunitat Valenciana OBJECTIUS: 1. Promoure l exercici filosòfic per part de l alumnat

Más detalles

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS Introducció Mitjançant aquest document s explica breument la forma de procedir per donar d alta o modificar una sol licitud. Per poder emplenar

Más detalles

TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016

TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016 TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016 ORGANITZADOR Fundació Tarragona 2017. Marina Port Tàrraco Moll de Llevant Edifici B5, 1a planta 43004 Tarragona

Más detalles

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Curs 2015-2016 Guia per a la presentació de les sol licituds Guia per a la presentació de les

Más detalles

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP e-mail : Dades de l alumne/a que s inscriu al centre: NOM i COGNOMS Data de naixement Curs que farà a la

Más detalles

Traducció alemany català ESO (tercer i quart) Traducció alemany català Batxillerat (primer i segon)

Traducció alemany català ESO (tercer i quart) Traducció alemany català Batxillerat (primer i segon) XVIII Concurs de Traducció La Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra convoca aquest concurs amb el propòsit d'il lustrar la vitalitat de l'ensenyament del francès i l alemany

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

23è Premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa 27è Premi literari Països Catalans - Solstici d Estiu

23è Premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa 27è Premi literari Països Catalans - Solstici d Estiu 23è Premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa 27è Premi literari Països Catalans - Solstici d Estiu 1. L Ajuntament de Badalona organitza el premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa. L Àrea

Más detalles

TAULA de les FESTES d HIVERN

TAULA de les FESTES d HIVERN diseño: LEAN fotografía: PREMIO INDIVIDUAL TEMA BALLAORS Manuel Ivañez Guillem TAULA de les FESTES d HIVERN IX CONCURSO DE FOTOGRAFÍA FESTES D HIVERN D IBI 2015 IX CONCURSO DE FOTOGRAFÍA FESTES D HIVERN

Más detalles

Bases Reguladores del concurs literari Premi Joles Sennell

Bases Reguladores del concurs literari Premi Joles Sennell Bases Reguladores del concurs literari Premi Joles Sennell L Ajuntament de la Seu d Urgell, a través de la Biblioteca Sant Agustí i RàdioSeu volen fomentar l escriptura de contes destinats a un públic

Más detalles

XI CONCURSO DE FOTOGRAFÍA

XI CONCURSO DE FOTOGRAFÍA XI CONCURSO DE FOTOGRAFÍA diseño: LEAN fotografía: 1er PREMIO COLECCIÓN Fernando Ramírez Oliver TAULA de les FESTES d HIVERN FESTES D HIVERN D IBI 2017 XI CONCURSO DE FOTOGRAFÍA FESTES D HIVERN D IBI 2017

Más detalles

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016 Segell de registre INSTÀNCIA ESPECÍFICA PER A LA SOL LICITUD DE SUBVENCIONS EXTRAORDINÀRIES PER PART DE L AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET PER A PROJECTES DESTINATS A FOMENTAR EL CIRCUIT DE COMERÇ

Más detalles

FIRA I FESTES DE LA MAGDALENA 2011 CASTELLÓ DE LA PLANA DEL 26 DE MARÇ AL 3 D ABRIL FESTES D INTERÉS TURÍSTIC INTERNACIONAL

FIRA I FESTES DE LA MAGDALENA 2011 CASTELLÓ DE LA PLANA DEL 26 DE MARÇ AL 3 D ABRIL FESTES D INTERÉS TURÍSTIC INTERNACIONAL EXCMO. AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓN DE LA PLANA FIESTAS DE LA MAGDALENA 2011 CONCURSO DE CARTELES Con motivo de las tradicionales Fiestas de la Magdalena, la Junta de Fiestas convoca el Concurso de Carteles

Más detalles

CAVALCADA DELS REIS MAGS A PALMA 2019 BASES DEL CONCURS DE CARTELLS ANTONI SOCIAS CLADERA

CAVALCADA DELS REIS MAGS A PALMA 2019 BASES DEL CONCURS DE CARTELLS ANTONI SOCIAS CLADERA CAVALCADA DELS REIS MAGS A PALMA 2019 BASES DEL CONCURS DE CARTELLS ANTONI SOCIAS CLADERA Antoni Socias Cladera va ser el director artístic de la Cavalcada dels Reis Mags a Palma del 2010 al 2018 i contribuí

Más detalles

V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS

V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS 2016-17 BASES DE LA CONVOCATÒRIA 1. Objecte L objecte d aquest concurs és triar el disseny de la carpeta URV del curs 2016-17. Aquest disseny s ha d ajustar

Más detalles

FESTES DE CARNAVAL 2017 BASES DEL CONCURS DEL CARTELLS SA RUA 2017 I SA RUETA 2017

FESTES DE CARNAVAL 2017 BASES DEL CONCURS DEL CARTELLS SA RUA 2017 I SA RUETA 2017 FESTES DE CARNAVAL 2017 BASES DEL CONCURS DEL CARTELLS SA RUA 2017 I SA RUETA 2017 L Ajuntament de Palma convoca un concurs per guardonar el millor cartell publicitari destinat a promoure SA RUA 2017 i

Más detalles

La notificació de la resolució

La notificació de la resolució La notificació de la resolució És el document mitjançant el qual l Administració fa conèixer a la persona interessada una resolució o un acte administratiu. És un tipus d ofici. El to és formal i neutre.

Más detalles

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció.

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció. GUIA DE L APLICACIÓ DE CONCURSOS PELS CANDIDATS Entrar al següent enllaç i registrar-se: https://aserv.udg.edu/contractaciopdi Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la

Más detalles

FITXA DE PROPOSTA D AJUT DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA).

FITXA DE PROPOSTA D AJUT DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA). FITXA DE PROPOSTA D AJUT DE PROMOCIÓ DE L EXCEL LENCIA DE LA CÀTEDRA SALUT, EDUCACIÓ I QUALITAT DE VIDA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA (FUNDACIÓ ASISA). II PREMI CÀTEDRA FUNDACIÓ ASISA EN L ÀMBIT DE LA SALUT,

Más detalles

A més, en el mateix correu s haurà d adjuntar la següent informació:

A més, en el mateix correu s haurà d adjuntar la següent informació: BASES DEL I CONCURS DE CANT JOSEP PALET DE MARTORELL 1. El I Concurs de Cant Josep Palet de Martorell està obert a tots els cantants, independentment de la seva nacionalitat, d entre 18 i 35 anys, ambdues

Más detalles

Notificacions d actes administratius

Notificacions d actes administratius Notificacions d actes administratius Llei 26/2010, de 3 d agost, de Règim jurídic i de procediment administratiu de les administracions públiques de Catalunya. 1. L article 33 obliga l Administració pública

Más detalles

2ª Edició Premis Talent. Obra Social la Caixa. Patronat Politècnica.

2ª Edició Premis Talent. Obra Social la Caixa. Patronat Politècnica. 2ª Edició Premis Talent Obra Social la Caixa Patronat Politècnica. Bases de la convocatòria de la 2ª Edició Premis Talent de l Obra Social la Caixa Patronat Politècnica. El Patronat de l Escola Politècnica

Más detalles

BASES DE PARTICIPACIÓ DEL CONCURS ANUAL D OBJECTES FETS DE MATERIAL REUTILITZAT DEL CENTRE INTEGRAL DE VALORITZACIÓ DE RESIDUS DEL MARESME

BASES DE PARTICIPACIÓ DEL CONCURS ANUAL D OBJECTES FETS DE MATERIAL REUTILITZAT DEL CENTRE INTEGRAL DE VALORITZACIÓ DE RESIDUS DEL MARESME BASES DE PARTICIPACIÓ DEL CONCURS ANUAL D OBJECTES FETS DE MATERIAL REUTILITZAT DEL CENTRE INTEGRAL DE VALORITZACIÓ DE RESIDUS DEL MARESME CONVOCATÒRIA I OBJECTE DEL CONCURS El Consorci per al Tractament

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

Optaran als premis totes aquelles persones, grups i comparses que compleixin en la seva totalitat aquestes bases.

Optaran als premis totes aquelles persones, grups i comparses que compleixin en la seva totalitat aquestes bases. BASES CARNAVAL LA CANONJA 1.- OBJECTE L objecte d aquestes bases és la regulació dels diferents actes, concursos i premis a atorgar que, amb motiu de la rua de carnaval, organitza la regidoria de Festes

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

ANNEX 1.4. Subvencions a l associacionisme en la participació cicle festiu: Carnaval Promoció associativa

ANNEX 1.4. Subvencions a l associacionisme en la participació cicle festiu: Carnaval Promoció associativa 35 ANNEX 1.4 Subvencions a l associacionisme en la participació cicle festiu: Carnaval 2019 Promoció associativa 1 2 3 Partida pressupostària: 25.3385.489 transferències a entitats Import disponible: 13.200

Más detalles

CONVOCATÒRIA BECA DE RECERCA SOBRE EL PROGRAMA 6_16 Bases de la convocatòria

CONVOCATÒRIA BECA DE RECERCA SOBRE EL PROGRAMA 6_16 Bases de la convocatòria CONVOCATÒRIA 2015 BECA DE RECERCA SOBRE EL PROGRAMA 6_16 Bases de la convocatòria Presentació La Beca de Recerca és una proposta conjunta promoguda per UNED CA Tortosa i el Col legi d Educadores i Educadors

Más detalles

Convocatòria. Premis Fundació SGAE de Recerca 2018

Convocatòria. Premis Fundació SGAE de Recerca 2018 Convocatòria Premis Fundació SGAE de Recerca 2018 en economia de la cultura, sociologia de la cultura, polítiques culturals, comunicació i cultura, gestió cultural i dret de la cultura BASES DE LA CONVOCATÒRIA

Más detalles

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet Convivència amb altres institucions i/o empreses privades b 75% de a 3b = a 5 b b a 2 b 2 b Aplicació en positiu Aplicació en anunci de comunicat oficial (b/n) El Servei de Participació Ciutadana i Civisme

Más detalles

BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015

BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015 BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015 1. OBJECTE. L'objectiu principal del concurs és promoure una vida sana i incentivar la realització d'activitat física als joves generant espais de participació. El torneig

Más detalles

I Jornada de Casos Clínics d infeccions als Serveis d Urgències. I Jornada de Casos Clínics d Infeccions als Serveis d Urgències.

I Jornada de Casos Clínics d infeccions als Serveis d Urgències. I Jornada de Casos Clínics d Infeccions als Serveis d Urgències. I Jornada de Casos Clínics d Infeccions als Serveis d Urgències. 1 Organitza: Societat Catalana de Medicina d Urgències i Emergències (SoCMUE) www.socmue.cat Col labora: MSD Enfermedades infecciosas. Univadis

Más detalles