UAB Exchange Programme 2018/19. Reunió informativa estudiants amb plaça assignada

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "UAB Exchange Programme 2018/19. Reunió informativa estudiants amb plaça assignada"

Transcripción

1 UAB Exchange Programme 2018/19 Reunió informativa estudiants amb plaça assignada

2 Dossier informatiu Podreu descarregar el dossier informatiu al web de la UAB apartat Informació seleccionats 2018/19. En aquest dossier trobareu els passos que caldrà seguir a partir de l adjudicació de plaça per aconseguir l'acceptació de la universitat de destinació. També s'hi indiquen els documents que caldrà emplenar i lliurar durant el procés, així com els llocs i les persones que hi intervindran. És imprescindible que llegiu aquest dossier per evitar malentesos i sorpreses d'última hora.

3 Admissió a l altra universitat El fet de tenir una plaça assignada NO implica l admissió automàtica per part de la universitat de destinació. Per tal que la universitat de destinació us accepti com a estudiants d intercanvi haureu de preparar tota la documentació que us requereixin, és a dir, haureu de presentar una SOL LICITUD D ADMISSIÓ. En tots els casos, l'admissió al programa d'intercanvi resta condicionada a l'acceptació final per part de la universitat de destinació.

4 Sol licitud d admissió (1/2) La documentació s ha de lliurar a l Àrea de Relacions Internacionals (ARI) de la Pl. Cívica. L ARI s encarregarà de fer arribar la vostra documentació a l altra universitat dins de termini. No envieu la documentació vosaltres directament a la universitat. Només acceptaran les sol licituds que els arribin de part de l Àrea de Relacions Internacionals de la UAB.

5 Sol licitud d admissió (2/2) La informació dels documents que heu de preparar per a cada destinació la podeu obtenir directament a les webs de les universitats o accedint al Mapa de Destinacions publicat al web de la UAB. Quan cerqueu la vostra universitat al mapa, trobareu la informació de la data límit en què heu de lliurar la documentació requerida a l ARI (anterior a la data real que indica la universitat de destinació).

6 Assegurança mèdica (1/3) Cal contractar l assegurança complementària de mobilitat (9,72 al curs 17/18) en formalitzar la vostra matrícula a la UAB per al curs 2018/19. A més a més, els estudiants del Propi haureu de tramitar-ne una altra amb més capital assegurat, que cobreixi els casos de malaltia, accident i repatriació per malaltia, accident greu o defunció, durant tota l estada d intercanvi. / info@omnibusbcn.com

7 Assegurança mèdica (2/3) Hi ha universitats que obliguen a contractar l assegurança o bé a la mateixa universitat o bé al país de destinació (sobretot destinacions d EUA, Austràlia, Canadà, Japó). Igualment els alumnes que gaudeixin d un ajut Santander Iberoamérica estaran obligats a contractar l assegurança amb aquesta entitat, l import de la qual és de 210 i que es descomptaran en el pagament del segon termini de l ajut. Per tant, l estudiant no haurà d abonar cap import en el moment d obtenir l assegurança. Els tràmits per a contractar l assegurança també els fa directament el Banco Santander.

8 Assegurança mèdica (3/3) Un cop tingueu la pòlissa d assegurança, ja sigui la d Òmnimbus, una pròpia, de la Universitat de destinació o del Santander, haureu de signar el Certificado de existencia de cobertura de seguro i enviar una còpia a l adreça ari.docs.propi.out@uab.cat En qualsevol cas, recomanem no contractar cap assegurança abans de tenir l acceptació oficial de la universitat de destinació.

9 Acord acadèmic Learning agreement Tots els estudiants d intercanvi haureu de tramitar el Learning Agreement que és el document en el qual el coordinador/a i l alumne/a acorden les assignatures que es cursaran a la universitat de destinació i la seva correspondència amb les assignatures matriculades a la UAB. Un cop a destinació són possibles encara modificacions del learning agreement, però caldrà sempre que el coordinador/a acadèmic autoritzi i signi l ultima versió de la taula.

10 Document de compromís És el document on es detallen les condicions del programa i haurà d anar signat per l estudiant, que es compromet a complir la normativa d intercanvis de la UAB, així com a respectar la normativa del país i de la universitat d acollida. Rebreu el document de compromís per correu electrònic. L haureu de signar i tornar-lo escanejat a l oficina d intercanvis de la teva Gestió Acadèmica

11 Normativa d intercanvis Nombre de crèdits a matricular: Per a estades anuals => mínim 30 crèdits Per a estades semestrals => mínim 15 crèdits Per poder cobrar l ajut, un cop finalitzada l estada s han hagut de superar com a mínim: 20 crèdits (estades anuals) 10 crèdits (estades semestrals) En cas de tenir ajut econòmic, la no superació d aquest nombre de crèdits implicarà la devolució de l ajut.

12 Ajuts econòmics (1/5) El fet de tenir plaça assignada no garanteix la concessió de beca o ajut econòmic. La resolució dels ajuts es publicarà cap al mes d abril al web de la UAB enllaç Mobilitat i intercanvi.

13 Ajuts econòmics (2/5) Ajuts disponibles: Beques de Mobilitat UAB Exchange Programme (Fons UAB): S assignaran per ordre de nota de participació. No cal fer sol licitud. Imports: Estada anual:1.200 Estada semestral: 750 Estada igual o inferior a 3 mesos: 100

14 24 beques. Quantia: (menys 210 de l assegurança). Per a estades mínimes d 1 semestre. L import és el mateix tant si l estada es d 1 semestre com si és de 2 semestres. S assignaran per ordre de nota de participació i en funció de si la universitat de destinació és a la selecció d universitats de Santander. Els països participants per al 2018/19 són: Argentina, Brasil, Colòmbia, Mèxic, Perú, Puerto Rico, Uruguai i Xile i podeu consultar les universitats que estan adscrites al programa d aquestes beques. Un cop concedit l ajut, haureu d obrir un compte al Banco Santander del què vosaltres en sigueu el titular Cal inscriure s al portal fins el 31 de maig de 2018 Cal que feu la inscripció tot i que encara no tingueu la plaça acceptada per la Universitat de destinació, ja que a partir del 31 de maig la inscripció no serà possible. Aquest ajut és incompatible amb l ajut de la UAB Ajuts econòmics (3/5) Becas Santander Iberoamèrica:

15 Ajuts econòmics (4/5) El pagament es farà per transferència bancària, en dos terminis: El 80% del total adjudicat s efectuarà quan l estudiant hagi fet arribar còpia escanejada del certificat d arribada, document de compromís i document de cobertura d assegurança. El 20% restant es farà en finalitzar l estada, quan l estudiant hagi enviat còpia del certificat d estada a la seva Gestió Acadèmica.

16 Ajuts econòmics (5/5) Els ajuts atorgats per la UAB seran incompatibles amb altres ajuts d igual o superior quantia dels quals la UAB en pugui tenir coneixement (excepte els ajuts complementaris). Els ajuts atorgats per la UAB seran incompatibles amb els ajuts corresponents al programa Erasmus+ KA107. En el cas de gaudir de dos ajuts que siguin incompatibles, l estudiant haurà de renunciar per escrit a un d ells. Tots els ajuts són compatibles amb l ajut MOBINT, que gestiona l AGAUR (Generalitat). Cal presentar la sol licitud directament a l AGAUR. Més informació:

17 Dotació econòmica Quadre resum Mobilitat UAB Exchange Programm e Fons UAB Fons Erasmus+ KA107 Resolució (previsió): ABRIL 18 Resolució DESEMBRE17 cal fer sol licitud a part AJUTS Beques Santander Resolució (previsió): ABRIL 18 Cal inscriure s al portal del Santander abans del 31 de maig, tot i no haver obtingut beca inicialment. Beques MOBINT (AGAUR) Convocatòria (previsió): JULIOL 18 cal fer sol licitud a part a l AGAUR Incompatibles entre si

18 Dades bancàries i dates previstes Abans de marxar, haureu d entrar al SIA les dates previstes de la vostra estada i les vostres dades bancàries (només si heu obtingut un ajut econòmic). Els estudiants amb ajuts finançats pel Santander haureu de ser titulars d un compte del Santander, per tant serà el compte que haureu de fer constar al SIA. Aquest compte l haureu d obrir (si no en teniu un com a titular) a qualsevol oficina del Banco Santander un cop s us atorgui una d aquestes beques. Per a la resta de tràmits relacionats amb aquest ajut, l ARI anirà informant els beneficiaris via correu electrònic.

19 Certificat d estada A l arribada a la universitat de destinació, heu de fer signar i segellar el certificat d arribada i enviar una còpia escanejada a la vostra Gestió Acadèmica. En finalitzar l estada haureu d enviar còpia escanejada del Certificat d Estada (amb totes les caselles signades i segellades) a la Gestió Acadèmica.

20 On m he de dirigir? TRÀMITS ACADÈMICS Oficina d Intercanvis del centre (Gestió Acadèmica): Tràmits acadèmics (learning agreement, matrícula, reconeixements, renúncies, perllongament, etc.) Coordinador/a d intercanvis del centre: Acord d Estudis amb les assignatures que es cursaran a l estranger i posterior reconeixement. TRÀMITS ADMINISTRATIUS Àrea de Relacions Internacionals, Pl. Cívica (planta baixa de l Hemeroteca General): és l interlocutor institucional entre la UAB i les universitats col laboradores

21 Adreça institucional UAB Totes les comunicacions de la UAB als estudiants es faran mitjançant el correu electrònic institucional de la UAB

ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS. REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA

ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS. REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA En tots els casos, l'admissió al programa d'intercanvi resta condicionada a

Más detalles

Programa d'intercanvi Erasmus i Convenis Bilaterals. curs Facultat de Comunicació

Programa d'intercanvi Erasmus i Convenis Bilaterals. curs Facultat de Comunicació Programa d'intercanvi Erasmus i Convenis Bilaterals curs 15-16 Facultat de Comunicació Tipus d Estància: Erasmus / Intercanvi Bilateral Estudis Mobilitat internacional d àmbit Europeu/Mundial amb les quals

Más detalles

Erasmus + Estudis 16/17

Erasmus + Estudis 16/17 Erasmus + Estudis 16/17 Nominació 18 de Març: Llistat definitiu publicat per l OMPI Nominacions: l ORI (Oficina de Relacions Internacionals) de Medicina enviarà a les Universitats de destí les vostres

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica INSTRUCCIONS MATRÍCULA 2018-2019 Grau en Bioinformàtica PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i 2n curs del: 25-28 de juliol Alumnes de r curs: 6-12 de setembre

Más detalles

ESCOLA DE CAMINS MOBILITAT INTERNACIONAL CURS

ESCOLA DE CAMINS MOBILITAT INTERNACIONAL CURS ESCOLA DE CAMINS MOBILITAT INTERNACIONAL CURS 2016-17 ÍNDEX ABANS DE MARXAR DURANT L ESTADA ABANS DE TORNAR A LA TORNADA Application Form Precompromís de Reconeixement inicial (PORTAL) Carta d acceptació

Más detalles

temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB

temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB Oficina de Relacions Internacionals ETSAB Escola Tècnica Superior d Arquitectura de Barcelona tlf: +34 93 401 63 45 email: mob.etsab@upc.edu web: www.etsab.upc.edu

Más detalles

AJUDA PER ALS ESTUDIANTS DE CENTRE ADSCRIT PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013

AJUDA PER ALS ESTUDIANTS DE CENTRE ADSCRIT PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013 AJUDA PER ALS ESTUDIANTS DE CENTRE ADSCRIT PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013 Resum del procediment: 1. Selecciona la plaça que vols prioritzar des del Portal del SOP 2. Clica al link

Más detalles

ERASMUS+ for TRAINEESHIPS Mobilitat Erasmus+ per Pràctiques a Europa

ERASMUS+ for TRAINEESHIPS Mobilitat Erasmus+ per Pràctiques a Europa ERASMUS+ for TRAINEESHIPS 2018-2019 Mobilitat Erasmus+ per Pràctiques a Europa Sol licituds: 2 de Maig 2018 a 1 de Març 2019 Web Oficina de Relacions Exteriors Què és l Erasmus+ for Traineeships? Erasmus+

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Trieu la segona opció: Escola Oficial d Idiomes. A la següent pantalla

Más detalles

Programes de Mobilitat Internacional SESSIÓ INFORMATIVA DE MATRÍCULA CURS

Programes de Mobilitat Internacional SESSIÓ INFORMATIVA DE MATRÍCULA CURS Programes de Mobilitat Internacional SESSIÓ INFORMATIVA DE MATRÍCULA CURS 2018-2019 CONTINGUT 1. Procés de matrícula 1.1. Estudiants de SEM1 1.2. Estudiants de SEM2 1.3. Estudiants ANUALS 2. Documents

Más detalles

GUIA AUTOMATRÍCULA

GUIA AUTOMATRÍCULA GUIA AUTOMATRÍCULA 2014-2015 Coses a tenir en compte abans de començar el procés de matrícula: En aquest aplicatiu el temps d inactivitat és molt curt (uns 15 minuts) per tant si el teniu obert sense fer

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals INSTRUCCIONS MATRÍCULA 018-019 Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i n curs: - 8 de juliol 1 Alumnes de 3r curs

Más detalles

AJUDA PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013

AJUDA PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013 NOVETAT (web): Convocatòria de places de mobilitat internacional d estudiants pel curs 2012/2013 (Erasmus Estudis, Erasmus Pràctiques, Convenis Generals, Convenis Específics, CINDA) amb el nou aplicatiu

Más detalles

A) PREMATRÍCULA PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL UB CURS 2017/18

A) PREMATRÍCULA PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL UB CURS 2017/18 A) PREMATRÍCULA PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL UB CURS 07/8 Ensenyament: Nom i Cognoms: DNI: NIUB: UNIVERSITAT DE DESTÍ: PERÍODE DE L INTERCANVI: ANUAL Crèdits a matricular el curs 07/8 durant el

Más detalles

temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB

temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB Oficina de Relacions Internacionals ETSAB Escola Tècnica Superior d Arquitectura de Barcelona tel: +34 93 401 63 45 email: mob.etsab@upc.edu web: www.etsab.upc.edu

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Trieu la quarta opció: Escola Oficial d Idiomes. A la

Más detalles

Guia per a entitats, empreses i ciutadania

Guia per a entitats, empreses i ciutadania Guia per a entitats, empreses i ciutadania Manual per presentar una subvenció telemàticament Com presentar una sol licitud de subvenció telemàticament? Com crear un certificat de representant de l FNMT?

Más detalles

DOCUMENTS ASSOCIATS A LA MOBILITAT INTERNACIONAL (PROGRAMA ERASMUS+)

DOCUMENTS ASSOCIATS A LA MOBILITAT INTERNACIONAL (PROGRAMA ERASMUS+) DOCUMENTS ASSOCIATS A LA MOBILITAT INTERNACIONAL (PROGRAMA ERASMUS+) ABANS D INICIAR LA MOBILITAT DOCUMENT PROCEDIMENT ENTREGA Credencial Document que acredita la condició de l estudiant com a becari/ària

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts.

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Adjudicació d ajuts per a estudiants Una cosa és l estada (Erasmus+ estudis, etc.) i una altra els ajuts a què puc

Más detalles

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas Si ja tens un NIU, no has de tornar-te a registrar. Pots accedir a la inscripció directament. Només has de validar el teu NIU i la teva paraula de pas al requadre que hi ha a la dreta de la pantalla: Si

Más detalles

SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs

SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs 2015-2016 http://fee.uib.cat/portals/alumnes/ ESTUDIANTS DE GADE I GECO MODALITATS PER SUPERAR L ASSIGNATURA PRÀCTIQUES EXTERNES (PE). 1. PRÀCTIQUES CURRICULARS.

Más detalles

Guia per a l automatrícula SÈNIOR

Guia per a l automatrícula SÈNIOR Guia per a l automatrícula SÈNIOR Curs 2016-2017 MATRÍCULA UPF SÈNIOR A continuació et detallem els passos que cal que segueixis per formalitzar la teva matrícula. 1r - Entrar a la web UPF Sènior http://www.upf.edu/upfsenior/

Más detalles

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts.

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Gabinet de Relacions Internacionals i Empresa UPC berenice.martin@upc.edu 23 de novembre de 2016 Segons on vulguis

Más detalles

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH MANUAL d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació de la sol licitud licitud de subvencions per Obres PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH Barcelona, 1 de Setembre

Más detalles

JORNADES DE PORTES OBERTES 2018

JORNADES DE PORTES OBERTES 2018 JORNADES DE PORTES OBERTES 2018 On podeu trobar la informació d accés? A http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/admissio/ podeu trobar informació sobre: PAU Preinscripció Notes de tall Matrícula http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/informacio-

Más detalles

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV ACORD D ASSIGNACIÓ DE L ESTUDIANT i Acord núm. Atès el RD 1791/2010, de 30 de desembre, pel qual s'aprova l'estatut de l'estudiant Universitari, el RD 592/2014, de 11 de juliol, sobre programes de cooperació

Más detalles

REUNIÓ INFORMATIVA SICUE 2015/2016

REUNIÓ INFORMATIVA SICUE 2015/2016 REUNIÓ INFORMATIVA SICUE 2015/2016 COM S INTRODUEIX AL PROGRAMA INFORMÀTIC? 1. Contracte UAB (online) Cal entrar a la pàgina www.sia.uab.cat > Consulta i sol licitud d intercanvi OUT Contracte Acuerdo

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts.

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Gabinet de Relacions Internacionals i Empresa UPC berenice.martin@upc.edu 4 de març de 2015 Mobilitats per a estudiants

Más detalles

Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB)

Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB) Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB) Un cop formalitzada la matrícula a l Escola de Doctorat has de seguir les següent passes:

Más detalles

PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs )

PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs ) PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs 2018-2019) RESOLUCIÓ El dia 11 d abril de 2018 es van convocar vint-i-nou

Más detalles

MANUAL D ÚS EDITOR DE PROJECTES D ESCOLES + SOSTENIBLES

MANUAL D ÚS EDITOR DE PROJECTES D ESCOLES + SOSTENIBLES MANUAL D ÚS EDITOR DE PROJECTES D ESCOLES + SOSTENIBLES ÍNDEX 0. Conceptes bàsics... 1 1. Accés... 2 2. Inici... 3 3. El PROJECTE del curs... 5 a. El pdf de l esborrany del projecte... 9 b. El pdf del

Más detalles

1. Accediu a la zona privada de la web que es troba ubicada a la zona superior dreta.

1. Accediu a la zona privada de la web   que es troba ubicada a la zona superior dreta. Inscripcions al programa Jocs esportius escolars Temporada 2015-2016 Manual d instruccions 1. Introducció: La inscripció de les entitats al programa JOCS ESPORTIUS ESCOLARS és obligatòria per a poder participar-hi

Más detalles

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts.

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Gabinet de Relacions Internacionals UPC berenice.martin@upc.edu novembre de 2017 Segons on vulguis marxar És igual

Más detalles

1.CONDICIONS GENERALS

1.CONDICIONS GENERALS CONVOCATÒRIA ÚNICA ERASMUS+ ESTUDIS I UAB EXCHANGE PROGRAMME ESTUDIS PER A ESTUDIANTS MATRICULATS EN MÀSTERS OFICIALS DE 60 ECTS O EN MÀSTERS OFICIALS DE 90 Ó 120 ECTS AMB MOBILITATS AL SEGON SEMESTRE

Más detalles

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO Data: 11.07.18 Circular núm. 24 INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO TÍTOLS - Tècnic/a de Judo i Defensa Personal: Cicle Inicial Cicle Final - Tècnic/a Superior de Judo i

Más detalles

CONVOCATÒRIA ÚNICA ERASMUS+ ESTUDIS I UAB EXCHANGE PROGRAMME ESTUDIS CURS 2018/2019

CONVOCATÒRIA ÚNICA ERASMUS+ ESTUDIS I UAB EXCHANGE PROGRAMME ESTUDIS CURS 2018/2019 CONVOCATÒRIA ÚNICA ERASMUS+ ESTUDIS I UAB EXCHANGE PROGRAMME ESTUDIS CURS 2018/2019 1. CONDICIONS GENERALS Es presenta la convocatòria única general del Programa Erasmus+ i del UAB Exchange Programme per

Más detalles

Què és la mobilitat acadèmica?

Què és la mobilitat acadèmica? CONVOCATÒRIA DE PLACES DE MOBILITAT INTERNACIONAL 2018-2019 La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, Universitat Ramon Llull, en data 15 de novembre de 2017, fa pública la convocatòria

Más detalles

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE ACCÈS A LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE MANTENIMENT 1. Dins l apartat Intranets i webs UPC de la web de la UPC seleccioneu l enllaç Sol licitud de serveis: FÀCIL, el

Más detalles

EXEMPCIONS I BONIFICACIONS SOBRE ELS PREUS

EXEMPCIONS I BONIFICACIONS SOBRE ELS PREUS EXEMPCIONS I BONIFICACIONS SOBRE ELS PREUS Situacions personals que permeten gaudir de bonificació o beca sobre els preus oficials de la matrícula. - Els estudiants de nou ingrés heu de portar la documentació

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

GUIA D ÚS DEL PORTAL DE L ALUMNE. Institut del Teatre

GUIA D ÚS DEL PORTAL DE L ALUMNE. Institut del Teatre GUIA D ÚS DEL PORTAL DE L ALUMNE Institut del Teatre Juliol 2015 Índex 1. Accés al portal... 3 2. Recordar contrasenya... 4 3. Serveis disponibles... 5 3.1 Les meves dades... 5 3.2 Preinscripcions... 6

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció.

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció. GUIA DE L APLICACIÓ DE CONCURSOS PELS CANDIDATS Entrar al següent enllaç i registrar-se: https://aserv.udg.edu/contractaciopdi Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la

Más detalles

Les condicions de les beques s especifiquen en l Annex 1 d aquesta convocatòria.

Les condicions de les beques s especifiquen en l Annex 1 d aquesta convocatòria. CONVOCATÒRIA DE PLACES DE MOBILITAT PER A ESTADES D ESTUDIS EN EL MARC DEL PROGRAMA ERASMUS+ DE LA EACEA, dins la modalitat KA107 (mobilitats amb països associats) (CURS 2018-2019) La Universitat de Barcelona

Más detalles

Programes d Intercanvi: ERASMUS CONVENIS BILATERALS (UB) CONVENIS ESPECIFICS( Facultat de Psicologia) Programa CINDA Programa SICUE.

Programes d Intercanvi: ERASMUS CONVENIS BILATERALS (UB) CONVENIS ESPECIFICS( Facultat de Psicologia) Programa CINDA Programa SICUE. Programes d Intercanvi: ERASMUS CONVENIS BILATERALS (UB) CONVENIS ESPECIFICS( ) Programa CINDA Programa SICUE Participants: Dra. Victòria Carreras Dr. Antonio del Cerro Sr. David Cateura Sr. Simón Campos

Más detalles

Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació

Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal lacions i els productes Nou Procediment de tramitació Octubre 2014 Canal Empresa és el portal de la Generalitat adreçat a les empreses,

Más detalles

CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA DE BECAS SANTANDER ERASMUS PER AL CURS

CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA DE BECAS SANTANDER ERASMUS PER AL CURS CONVOCATÒRIA DEL PROGRAMA DE BECAS SANTANDER ERASMUS PER AL CURS 2019-2020 El programa de Becas Santander Erasmus és una iniciativa conjunta del Banco de Santander, CRUE Universidades españolas i el Ministerio

Más detalles

INSTRUCCIONS CLICKEDU

INSTRUCCIONS CLICKEDU INSTRUCCIONS CLICKEDU Aquest és un petit manual d instruccions de la plataforma CLICKEDU que utilitzem a l escola per a la gestió acadèmica de l alumnat. Entreu al web de l escola: www.escolaxarxa.cat,

Más detalles

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Curs 2015-2016 Guia per a la presentació de les sol licituds Guia per a la presentació de les

Más detalles

Escola Superior d Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. Dobles i segones titulacions internacionals de màster

Escola Superior d Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. Dobles i segones titulacions internacionals de màster Escola Superior d Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa Dobles i segones titulacions internacionals de màster SEGONES TITULACIONS INTERNACIONALS Índex 1. Esquema segones titulacions

Más detalles

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents Preguntes més freqüents Què he de fer per avançar les meves factures? 1. Donar-se d alta a BBVA net advance..4 2. Activar/signar el contracte d avançament de factures de cada client 5 3. Sol licitar l

Más detalles

Informació/documentació prèvia a la matrícula

Informació/documentació prèvia a la matrícula MATRÍCULA PER INTERNET Data document: 12 de juliol 2012 Informació/documentació prèvia a la matrícula Estudiants que han de matricular PFC Estudiants que es matriculen el 8 de setembre Els estudiants amb

Más detalles

CONVOCATÒRIA ÚNICA ERASMUS+ ESTUDIS I UAB EXCHANGE PROGRAMME ESTUDIS CURS 2019/2020

CONVOCATÒRIA ÚNICA ERASMUS+ ESTUDIS I UAB EXCHANGE PROGRAMME ESTUDIS CURS 2019/2020 CONVOCATÒRIA ÚNICA ERASMUS+ ESTUDIS I UAB EXCHANGE PROGRAMME ESTUDIS CURS 2019/2020 1. CONDICIONS GENERALS Es presenta la convocatòria única general del Programa Erasmus+ i del UAB Exchange Programme per

Más detalles

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant El dia 7 de juliol de 2014 es van convocar 465 ajuts de viatge, adreçats a estudiants de la Universitat de Barcelona que hagin estat seleccionats per a realitzar una estada en un altra Universitat, a qualsevol

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( )

CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN ( ) CONVOCATÒRIA DE BEQUES POSTDOCTORALS PER A JOVES PROFESSORS I INVESTIGADORS BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER INVESTIGACIÓN (2016-2017) El programa Becas Iberoamérica. Santander Investigación és un projecte

Más detalles

MOBILITAT A LA URV. 09 de Maig 2012

MOBILITAT A LA URV. 09 de Maig 2012 MOBILITAT A LA URV 09 de Maig 2012 En quines accions esteu participant? MOBILITAT PER ESTUDIS: ERASMUS I MOU MOBILITAT PER PRÀCTIQUES: ERASMUS Objectius del programes Font: OAPEE Permetre que els estudiants

Más detalles

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS BORSA DE TREBALL CV TOOLS Si ja ets col legiat/ada o precol legiat/ada del COPC, i vols donar-te d alta a la nova borsa de treball CV Tools, a continuació

Más detalles

FACTURACIÓ A L AJUNTAMENT DE MANLLEU. Informació per als proveïdors

FACTURACIÓ A L AJUNTAMENT DE MANLLEU. Informació per als proveïdors FACTURACIÓ A L AJUNTAMENT DE MANLLEU Informació per als proveïdors Canvi legislatiu a les administracions Llei25/2013, de 27 de desembre, d impulsde la factura electrònicai creaciódel registre comptable

Más detalles

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts.

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Gabinet de Relacions Internacionals i Empresa UPC febrer de 2016 Mobilitats per a estudiants Erasmus+ Sobre les

Más detalles

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT - gener de 2017 ÍNDEX I. Introducció 1 II. Quina experiència laboral es valora? 2 III. Quan s ha de sol licitar? 2 IV. Com se sol licita?

Más detalles

Qui convoca la beca? Qui la pot rebre? Què cobreix? Per a quins estudis? Si teniu consultes: Com se sol licita?

Qui convoca la beca? Qui la pot rebre? Què cobreix? Per a quins estudis? Si teniu consultes: Com se sol licita? Qui convoca la beca? El Ministeri d Educació, Cultura i Esport (MECD). L AGAUR gestionarà i resoldrà les sol licituds dels estudiants que cursin estudis a una universitat catalana, independentment d on

Más detalles

Emissió de rebuts de matrícula del curs

Emissió de rebuts de matrícula del curs Servei d Estudiants Universitat de València Rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Contingut: Emissió de rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Consulta de rebuts de matrícula Instruccions per al pagament

Más detalles

LLIGA TOT BÀSQUET

LLIGA TOT BÀSQUET LLIGA TOT BÀSQUET 2017 2018 1. Competicions TOT BÀSQUET Tot els partits de les competicions Tot Bàsquet són regits pel Reglament Oficial de Basquetbol i aquesta pròpia normativa. L organització es reserva

Más detalles

UNIVERSITAT DE BARCELONA

UNIVERSITAT DE BARCELONA UNIVERSITAT DE BARCELONA CONVOCATÒRIA DE PLACES DE MOBILITAT PER A ESTADES D ESTUDIS EN EL MARC DEL PROGRAMA ERASMUS+ DE LA EACEA, dins la modalitat KA107 (mobilitats amb països associats) (CURS 2017-2018)

Más detalles

Oferta de destinacions internacionals

Oferta de destinacions internacionals Oferta de destinacions internacionals Europa: Destinacions Erasmus: 400 Àsia: Destinacions: 14 Nordamèrica: Destinacions: 16 Sudamèrica: Destinacions: 76 Austràlia: Destinacions: 1 Programes de Mobilitat

Más detalles

CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 )

CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 ) CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 ) ACCÉS Estudiants visitants Lliurament de sol licituds primer quadrimestre (Q1) presencialment

Más detalles

GUIA DE MATRÍCULA [CURS ] EXTENSIÓ EOI FORMENTERA

GUIA DE MATRÍCULA [CURS ] EXTENSIÓ EOI FORMENTERA GUIA DE MATRÍCULA [CURS 2018-2019] ALUMNAT OFICIAL APROVAT EN LA CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA/ NO PRESENTATS [DURANT EL CURS 2017-2018] EXTENSIÓ EOI FORMENTERA 1 INFORMACIÓ IMPORTANT El procés de matrícula

Más detalles

Mobilitat a l ESAB (procés s inicia el curs previ) Mònica Blanco Abellán Sotsdirectora de Planificació Acadèmica i Mobilitat

Mobilitat a l ESAB (procés s inicia el curs previ) Mònica Blanco Abellán Sotsdirectora de Planificació Acadèmica i Mobilitat Mobilitat 2018-19 a l ESAB (procés s inicia el curs previ) Mònica Blanco Abellán Sotsdirectora de Planificació Acadèmica i Mobilitat La possibilitat d estudiar en un altra universitat en les mateixes condicions

Más detalles

Oficina de Convocatòries Ausiàs Marc, núm. 35, baixos Barcelona Telèfon

Oficina de Convocatòries Ausiàs Marc, núm. 35, baixos Barcelona Telèfon Per fer la prova heu d acreditar la vostra identitat amb un d aquests documents originals: DNI - passaport - carnet de conduir - targeta de resident Aquest document ha d estar en un lloc visible al damunt

Más detalles

ERASMUS ESTUDI. Dossier informatiu per a l estudiant

ERASMUS ESTUDI. Dossier informatiu per a l estudiant ERASMUS ESTUDI Dossier informatiu per a l estudiant 2015-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 INDEX Salutació de l Àrea de Relacions Internacionals Qui som? 2.1 Àrea de Relacions Internacionals 2.2 El/La coordinador/a

Más detalles

PREMATRÍCULA DE LES PAU DE Prematrícula de les PAU de Funcionament de la prematrícula al portal Accesnet...

PREMATRÍCULA DE LES PAU DE Prematrícula de les PAU de Funcionament de la prematrícula al portal Accesnet... PREMATRÍCULA DE LES PAU DE 2013 1. Prematrícula de les PAU de 2013... 2 2. Funcionament de la prematrícula al portal Accesnet... 2 a. Codi accesnet al portal... 2 b. Com fer la prematrícula?... 5 3. Finalització

Más detalles

Recepció de documents electrònics Juliol 2012

Recepció de documents electrònics Juliol 2012 documents electrònics Juliol 2012 L estudiant porta un document en format electrònic. Què he de fer? Tres passes ben senzilles: Es poden donar tres situacions diferents: 1) L escenari més comú és que l

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona. Manual d usuari de la collegiada

Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona. Manual d usuari de la collegiada Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona Manual d usuari de la collegiada 1 BORSA DE TREBALL PER A LES COLLEGIADES La primera vegada que accediu a la Borsa de Treball

Más detalles

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017

XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 XXIII Cartell de Premis ARTS ANDORRA 2017 Sant Julià de Lòria Principat d Andorra 2017 CONDICIONS GENERALS XXIII CARTELL DE PREMIS ARTS ANDORRA a b c d e f g S exposaran les obres presentades (dins de

Más detalles

MOBILITAT ERASMUS A LA URV

MOBILITAT ERASMUS A LA URV MOBILITAT ERASMUS A LA URV 1 ERASMUS: què implica? Haver estat seleccionat prèviament pel coordinador/a de mobilitat. Obtenir ple reconeixement acadèmic dels estudis cursats a la universitat de destinació

Más detalles

1. Instruccions per preregistrar-se

1. Instruccions per preregistrar-se GUIA PER REGISTRAR-SE I MATRICULAR LES ASSIGNATURES DEL TRIMESTRE D ESTIU UPF 1. Instruccions per preregistrar-se 2. Instruccions per fer la matrícula Instruccions per preregistrar-se TRIMESTRE D ESTIU

Más detalles

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula en línia a màsters universitaris de la UVic-UCC

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula en línia a màsters universitaris de la UVic-UCC MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC Automatrícula en línia a màsters universitaris de la UVic-UCC Abans de fer la matrícula... 3 Procés de matrícula de màsters... 4 1. Accedeix al Campus Virtual...

Más detalles

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula presencial assistida a graus de la UVic-UCC Estudiants de nou accés

MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC. Automatrícula presencial assistida a graus de la UVic-UCC Estudiants de nou accés MANUAL/TUTORIAL DE MATRÍCULA AMB UACADÈMIC Automatrícula presencial assistida a graus de la UVic-UCC Estudiants de nou accés Abans de fer la matrícula... 3 Procés de matrícula de graus.. 4 1. Accedeix

Más detalles

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS 2013-2014 La prova d accés a la universitat s estructura en dues fases: Fase general (obligatòria) Fase específica (voluntària) Els exàmens de les PAU

Más detalles

Convocatòria Erasmus Pràctiques

Convocatòria Erasmus Pràctiques Convocatòria Erasmus Pràctiques 2017-2018 1 Modalitats Modalitat A: pràctiques curriculars Modalitat B: pràctiques per a recent titulats 2 Modalitat A Requisits: Matrícula en grau o màster oficial amb

Más detalles

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS Introducció Mitjançant aquest document s explica breument la forma de procedir per donar d alta o modificar una sol licitud. Per poder emplenar

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

REUNIÓ INFORMATIVA UAB EXCHANGE PROGRAMME 2017/2018

REUNIÓ INFORMATIVA UAB EXCHANGE PROGRAMME 2017/2018 REUNIÓ INFORMATIVA UAB EXCHANGE PROGRAMME 2017/2018 COM S INTRODUEIX AL PROGRAMA INFORMÀTIC? 1. Contracte UAB (online) Cal entrar a la pàgina www.sia.uab.cat > Sol licituds i consulta d intercanvi OUT

Más detalles

>> 1 - GRAVACIÓ DEL DOCUMENT D AUTOLIQUIDACIÓ DE LA FIANÇA MODEL 2 Caldrà que disposeu del contracte d arrendament per obtenir-ne les dades

>> 1 - GRAVACIÓ DEL DOCUMENT D AUTOLIQUIDACIÓ DE LA FIANÇA MODEL 2 Caldrà que disposeu del contracte d arrendament per obtenir-ne les dades DOCUMENT D AJUT PER AL DIPÒSIT DE LA FIANÇA PER INTERNET El tràmit del dipòsit de la fiança consta dels següents apartats: >> 1 - GRAVACIÓ DEL DOCUMENT D AUTOLIQUIDACIÓ DE LA FIANÇA MODEL 2 Caldrà que

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016

TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016 TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016 ORGANITZADOR Fundació Tarragona 2017. Marina Port Tàrraco Moll de Llevant Edifici B5, 1a planta 43004 Tarragona

Más detalles

Oferta de destinacions internacionals

Oferta de destinacions internacionals Oferta de destinacions internacionals Europa: Destinacions Erasmus: 400 Àsia: Destinacions: 14 Nordamèrica: Destinacions: 16 Sudamèrica: Destinacions: 76 Austràlia: Destinacions: 1 Programes de Mobilitat

Más detalles

Beques la Caixa de mobilitat internacional per a estudiants de màster Convocatòria 2017/2018

Beques la Caixa de mobilitat internacional per a estudiants de màster Convocatòria 2017/2018 Beques la Caixa de mobilitat internacional per a estudiants de màster Convocatòria 2017/2018 La Fundació Bancària la Caixa desenvolupa programes socials de foment de la recerca i el coneixement als què

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual:

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual: Campus Virtual Sumari Identificador i contrasenya Com accedir al Campus Virtual Dins del Campus Virtual: La meva pàgina inicial Perfil Les meves assignatures Altres cursos Dins del curs Identificador i

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

INSCRIPCIÓ ALS CURSOS DE FORMACIÓ A DISTÀNCIA (FAD) A TRAVÉS DEL PORTAL RURALCAT (http://ruralcat.gencat.cat/)

INSCRIPCIÓ ALS CURSOS DE FORMACIÓ A DISTÀNCIA (FAD) A TRAVÉS DEL PORTAL RURALCAT (http://ruralcat.gencat.cat/) INSCRIPCIÓ ALS CURSOS DE FORMACIÓ A DISTÀNCIA (FAD) A TRAVÉS DEL PORTAL RURALCAT (http://ruralcat.gencat.cat/) Si no sou usuaris de Ruralcat, abans de res, cal registrar-s hi: 1. Seleccioneu a Accedeix

Más detalles