Què és la mobilitat acadèmica?

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Què és la mobilitat acadèmica?"

Transcripción

1 CONVOCATÒRIA DE PLACES DE MOBILITAT INTERNACIONAL La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, Universitat Ramon Llull, en data 15 de novembre de 2017, fa pública la convocatòria de places de mobilitat acadèmica amb institucions europees dins del programa Erasmus + curs i les places de mobilitat acadèmica fora d Europa en una convocatòria única de selecció d estudiants. Què és la mobilitat acadèmica? Consisteix en l estada d un semestre acadèmic en una universitat estrangera amb la qual hi hagi establert un conveni bilateral amb ple reconeixement dels crèdits que s hi cursin: els estudiants de Relacions internacionals, el segon semestre de tercer curs; els de Comunicació, el segon semestre de quart curs. On puc anar? -A Europa: Programa Erasmus + -Fora d Europa: convenis bilaterals Com funciona? 1. MATRICULACIÓ I AVALUACIÓ -Els estudiants s inscriuen a la FCRIB de la manera habitual, com cada any i com si no marxessin d intercanvi, als dos semestres. A la universitat que els acull no han de pagar cap mena de matrícula ni taxa acadèmica. Els estudiants es faran càrrec, però, de qualsevol despesa extra de la universitat de destí: allotjament, assegurança, etc.

2 -La convalidació d assignatures -amb l excepció del Treball de Fi de Grau i assignatures pendents- es duu a terme a través d un acord per escrit entre Blanquerna i l estudiant. -Les assignatures escollides pels estudiants han de ser assignatures mai cursades ni matriculades amb anterioritat a Blanquerna. -No es convaliden cursos de llengua que les universitats ofereixin o obliguin a fer als estudiants, només assignatures regulars dels plans d estudi. -Si l estudiant suspèn una assignatura a la universitat de destí, ha de fer la recuperació a la universitat de destí dins el període establert a tal efecte. Si l assignatura se suspèn novament, cal tornar a matricular-la i cursar-la a Blanquerna l any següent. -Blanquerna assegura el ple reconeixement de les matèries cursades fora un cop han estat acceptades i aprovades en l acord acadèmic de l estudiant dins del termini establert per la Facultat. -L estudiant es compromet a realitzar tots els tràmits necessaris per a la inscripció a la universitat de destí dins del període establert per fer-ho. L incompliment d aquest punt o el retard en l entrega de la documentació pot comportar la pèrdua de la plaça d intercanvi assignada. 2. ALLOTJAMENT -La universitat receptora es compromet a donar informació a l estudiant sobre allotjaments diponibles a bon preu, però no té l obligació de buscar allotjament. -L estudiant ha d acceptar les normes de la universitat de destí pel que fa també a l allotjament (per ex. allotjar-se al campus universitari, en les residències oficials, etc.) i fer els tràmits corresponents dins el període establert. 3. ASSEGURANCES -Els estudiants de la FCRIB han de subscriure obligatòriament una assegurança de viatje, ja sigui la que els ofereix la URL ( o una altra que l estudiant triï) o la que els exigeixi la universitat de destí.

3 4. VISATS -És responsabilitat de l estudiant informar-se, als consolats i les ambaixades corresponents, sobre els requisits d entrada al país de la universitat de destí i fer els tràmits necessaris per a l obtenció del visat en cas que sigui necessari, assumint les despeses que se n derivin.

4 Procés de selecció -Període presentació sol licituds: de 17 novembre a 12 desembre L estudiant ha d omplir el Full de Sol licitud que figura al final d aquest dossier i a la pàgina web de la Facultat: -Cal adjuntar els certificats del nivell d idioma de què es disposa (si és el cas) amb l original i la fotocòpia o bé fotocòpies compulsades. Només s acceptaran certificacions oficials (First Certificate, Cambridge, TOEFL, IELTS, etc.) En aquest enllaç, hi trobareu una llista de quines certificacions d idioma són oficials i quines equivalències (B1, B2, C1, C2) tenen: ts/agaur/documents/universitats/mobint/2017/taula-didiomes- CIC.pdf -Els estudiants que tinguin un diploma d estudi o un títol de batxiller realitzat en llengua estrangera o a l estranger i puguin aportar-ne el certificat o el títol (original i còpia o fotocòpia compulsada), se ls acreditarà el domini equivalent al nivell C1. Mireu la Taula d escoles acreditades de l enllaç anterior. -No s admetrà cap tipus de certificació que no consti en els llistats esmentats ni notes obtingudes en assignatures de llengua. -Per tal de fer la mitjana segons la qual s adjudicaran les places de mobilitat per al curs es tindrà en compte: 1.Expedient acadèmic. La Facultat consultarà la mitjana del 0 al 10 que figura en l expedient acadèmic de l estudiant l últim dia de presentació de sol licituds. 2.Certificació oficial d idioma. S atorgarà una puntuació extra als diferents certificats oficials presentats pels estudiants (veure enllaç) segons aquest barem i segons els graus de la Facultat: Relacions Internacionals Anglès Altres idiomes B1 0,5 B2 1 Comunicació Anglès B2 1 Altres idiomes B1 0,5 B2 1

5 -Per a les universitats de destí on l idioma de les classes sigui el castellà, només es tindrà en compte l expedient acadèmic. -La certificació d idioma ha de correspondre a l idioma o idiomes de docència de la universitat de destí. En cas de presentar dos certificats d un o dos idiomes diferents (cas d universitats on es facin classes en dos idiomes), es tindrà en compte el certificat del nivell més alt. -Hi haurà fins a 4 opcions d universitat de destí. Per a la segona opció, es descomptarà 0,25; per a la tercera opció, 0,50; per a la quarta opció, 0,75 punts. -Segons es va establir amb la direcció de la Facultat i els diferents departaments, els estudiants que hagin fet de mentors durant el primer semestre del curs , obtindran una puntuació extra de 0,25 punts. -El termini de presentació de sol licituds serà el 12 DE DESEMBRE DE Les sol licituds es podran presentar de manera presencial a l Oficina de Relacions Internacionals, despatxos 7 i 8 del primer pis; a la Bústia de l Oficina de Relacions Internacionals, núm. 69 del primer pis, o bé enviar-les per correu electrònic amb la documentació corresponent escanejada a : noemiss@blanquerna.url.edu NO S ACCEPTARÀ CAP SOL LICITUD FORA D AQUEST PERÍODE. -L Oficina de Relacions Internacionals farà pública una llista amb els DNI de les persones a les que se ls ha estat concedida la plaça a la cartellera d Erasmus, al segon pis de la Facultat. Data prevista de publicació de les llistes: 20 DE DESEMBRE També s esmentarà si hi ha places que han quedat vacants i s anunciarà immediatament una segona convocatòria de presentació de sol licituds. -Els estudiants als que se ls hagi concedit una plaça hauran d enviar un correu electrònic a martaes@blanquerna.url.edu confirmant l acceptació de la plaça abans del 15 DE GENER DEL L Oficina de Relacions Internacionals es posarà en contacte amb els estudiants que ens hagin confirmat les places per tal de començar la gestió de la documentació. -NOTA: Aquells estudiants del grau en Relacions internacionals que per normativa acadèmica no es puguin inscriure al tercer curs, hauran de renunciar a la plaça assignada.

6 Ajuts econòmics 1. A Europa: Programa Erasmus + -AJUT ECONÒMIC del Programa Erasmus + de la UE La UE financia una part de les despeses de viatje, allotjament i manutenció dels estudiants que obtenen una plaça Erasmus a través d uns ajuts econòmics mensuals. Enguany, la UE no ha publicat encara la quantitat dels ajuts econòmics ni el nombre de beques disponibles, per la qual cosa encara no sabem quants estudiants es beneficiaran d aquests ajuts: obtenir una plaça Erasmus no vol dir necessàriament rebre la beca econòmica. Per poder tramitar una plaça Erasmus, cal tenir la nacionalitat d un dels països que figuren a la graella d aquest dossier o bé tenir-hi tramitada la residència. L any passat es varen atorgar els ajuts segons el país de destí, d acord amb els següents grups, classificats segons el nivell de vida: Grup 1 Grup 2 Grup 3 Àustria, Dinamarca, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Regne Unit, Suècia, Suïssa Alemanya, Bèlgica, Xipre, Croàcia, Eslovènia, Grècia, Islàndia, Luxemburg, Països Baixos, Portugal, República Txeca, Turquia Bulgaria, Eslovàquia, Estònia, Hongria, Letònia, Lituània, Malta, Polònia, Romania, i antiga República Iugoslava de Macedònia 300 /mes 250 /mes 200 /mes La UE només financia un màxim de 6 mesos, encara que l estada sigui superior. La Facultat és qui tramita aquesta beca, però per poder percebre aquests ajuts i que a l estudiant se li reconeguin les assignatures que ha cursat a la universitat de destí, cal que aquest aporti tota la documentació que la Facultat li demana i dins els terminis establerts. És responsabilitat de l estudiant aportar la documentació que se li demana un cop ha finalitzat l estada.

7 -Beca MOBINT de l AGAUR de la Generalitat de Catalunya, MODALITAT A Aquesta beca ofereix la possibilitat d obtenir 200 mensuals durant un màxim de 6 mesos. La beca s atorga segons criteris acadèmics i els tràmits els fa directament l estudiant amb la Generalitat. És responsabilitat de l estudiant tramitar aquesta beca i presentar la documentació que la Generalitat demana, tant a l inici com al final de l estada. En aquests moments, encara no sabem si la Generalitat oferirà, durant el curs , aquests ajuts. Quan la Facultat tingui notícia de la convocatòria, n informarà puntualment els estudiants a través del correu electrònic. Aquesta beca la tramita l estudiant. 2. Fora d Europa -Beca MOBINT de l AGAUR de la Generalitat de Catalunya, MODALITAT B Igualment que en la Modalitat A, la beca ofereix la possibilitat d obtenir 200 mensuals durant un màxim de 6 mesos. La beca s atorga segons criteris acadèmics i els tràmits els fa directament l estudiant amb la Generalitat. En aquests moments, encara no sabem si la Generalitat oferirà, durant el curs , aquests ajuts. Quan la Facultat tingui notícia de la convocatòria, n informarà puntualment els estudiants. Aquesta beca la tramita l estudiant. -Beca SANTANDER URL Possibilitat d obtenir fins a bruts. Incompatible amb la Beca Iberoamèrica Santander. -Beca IBEROAMÈRICA SANTANDER Beca de bruts i només per a estudiants amb places concedides a unes universitats de destí determinades. S informarà als estudiants de totes aquelles beques i ajuts de què la Facultat en tingui coneixement. NOTA: Aquests ajuts són els corresponents al curs No podem assegurar que els ajuts econòmics siguin els mateixos per al curs Barcelona, 15 de novembre de 2017

Programa d'intercanvi Erasmus i Convenis Bilaterals. curs Facultat de Comunicació

Programa d'intercanvi Erasmus i Convenis Bilaterals. curs Facultat de Comunicació Programa d'intercanvi Erasmus i Convenis Bilaterals curs 15-16 Facultat de Comunicació Tipus d Estància: Erasmus / Intercanvi Bilateral Estudis Mobilitat internacional d àmbit Europeu/Mundial amb les quals

Más detalles

ERASMUS+ for TRAINEESHIPS Mobilitat Erasmus+ per Pràctiques a Europa

ERASMUS+ for TRAINEESHIPS Mobilitat Erasmus+ per Pràctiques a Europa ERASMUS+ for TRAINEESHIPS 2018-2019 Mobilitat Erasmus+ per Pràctiques a Europa Sol licituds: 2 de Maig 2018 a 1 de Març 2019 Web Oficina de Relacions Exteriors Què és l Erasmus+ for Traineeships? Erasmus+

Más detalles

Qué es la movilidad académica?

Qué es la movilidad académica? CONVOCATORIA DE PLAZAS DE MOVILIDAD INTERNACIONAL 2018-2019 La Facultad de Comunicación y Relaciones Internacionales Blanquerna (FCRIB), Universitat Ramon Llull, en fecha 15 de noviembre de 2017, hace

Más detalles

Convocatòria Erasmus Pràctiques

Convocatòria Erasmus Pràctiques Convocatòria Erasmus Pràctiques 2017-2018 1 Modalitats Modalitat A: pràctiques curriculars Modalitat B: pràctiques per a recent titulats 2 Modalitat A Requisits: Matrícula en grau o màster oficial amb

Más detalles

Oferta de destinacions internacionals

Oferta de destinacions internacionals Oferta de destinacions internacionals Europa: Destinacions Erasmus: 400 Àsia: Destinacions: 7 Nordamèrica: Destinacions: 14 Sudamèrica: Destinacions: 55 Oceania: Destinacions: 3 Programes de Mobilitat

Más detalles

Oferta de destinacions internacionals

Oferta de destinacions internacionals Oferta de destinacions internacionals Europa: Destinacions Erasmus: 400 Àsia: Destinacions: 14 Nordamèrica: Destinacions: 16 Sudamèrica: Destinacions: 76 Austràlia: Destinacions: 1 Programes de Mobilitat

Más detalles

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts.

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Adjudicació d ajuts per a estudiants Una cosa és l estada (Erasmus+ estudis, etc.) i una altra els ajuts a què puc

Más detalles

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts.

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Gabinet de Relacions Internacionals i Empresa UPC berenice.martin@upc.edu 23 de novembre de 2016 Segons on vulguis

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica INSTRUCCIONS MATRÍCULA 2018-2019 Grau en Bioinformàtica PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i 2n curs del: 25-28 de juliol Alumnes de r curs: 6-12 de setembre

Más detalles

Oferta de destinacions internacionals

Oferta de destinacions internacionals Oferta de destinacions internacionals Europa: Destinacions Erasmus: 400 Àsia: Destinacions: 14 Nordamèrica: Destinacions: 16 Sudamèrica: Destinacions: 76 Austràlia: Destinacions: 1 Programes de Mobilitat

Más detalles

Programes d Intercanvi: ERASMUS CONVENIS BILATERALS (UB) CONVENIS ESPECIFICS( Facultat de Psicologia) Programa CINDA Programa SICUE.

Programes d Intercanvi: ERASMUS CONVENIS BILATERALS (UB) CONVENIS ESPECIFICS( Facultat de Psicologia) Programa CINDA Programa SICUE. Programes d Intercanvi: ERASMUS CONVENIS BILATERALS (UB) CONVENIS ESPECIFICS( ) Programa CINDA Programa SICUE Participants: Dra. Victòria Carreras Dr. Antonio del Cerro Sr. David Cateura Sr. Simón Campos

Más detalles

Oferta de destinacions internacionals

Oferta de destinacions internacionals Oferta de destinacions internacionals Europa: Destinacions Erasmus: 400 Àsia: Destinacions: 14 Nordamèrica: Destinacions: 16 Sudamèrica: Destinacions: 76 Austràlia: Destinacions: 1 Programes de Mobilitat

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

CONVOCATÒRIA MOBILITAT DOCENT ERASMUS (STA) 2016/2017

CONVOCATÒRIA MOBILITAT DOCENT ERASMUS (STA) 2016/2017 CONVOCATÒRIA MOBILITAT DOCENT ERASMUS (STA) 2016/2017 INFORMACIÓ GENERAL El programa Eramus+ El Parlament Europeu va aprovar el programa Erasmus+ per al període 2014-2020, que entrà en vigor l 1 de gener

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

Escola Superior d Infermeria del Mar Departament de mobilitat

Escola Superior d Infermeria del Mar Departament de mobilitat Escola Superior d Infermeria del Mar Departament de mobilitat Novembre 2017 Departament de mobilitat 2 La mobilitat dins de l EEES Dins de l EEES la mobilitat és una activitat que està en creixement. El

Más detalles

Ciutadans i ciutadanes com tu!

Ciutadans i ciutadanes com tu! Ciutadans i ciutadanes com tu! Pel dret a vot de les persones estrangeres CON FAVC Confederació d Associacions Veïnals de Catalunya ELECCIONS MUNICIPALS 2015 I PARTICIPACIÓ DE LA POBLACIÓ ESTRANGERA EXTRACOMUNITÀRIA

Más detalles

Erasmus + Estudis 16/17

Erasmus + Estudis 16/17 Erasmus + Estudis 16/17 Nominació 18 de Març: Llistat definitiu publicat per l OMPI Nominacions: l ORI (Oficina de Relacions Internacionals) de Medicina enviarà a les Universitats de destí les vostres

Más detalles

Escola Superior d Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. Dobles i segones titulacions internacionals de màster

Escola Superior d Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. Dobles i segones titulacions internacionals de màster Escola Superior d Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa Dobles i segones titulacions internacionals de màster SEGONES TITULACIONS INTERNACIONALS Índex 1. Esquema segones titulacions

Más detalles

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts.

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Gabinet de Relacions Internacionals UPC berenice.martin@upc.edu novembre de 2017 Segons on vulguis marxar És igual

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació, Cultura i Universitats. 1. Trieu la quarta opció: Escola Oficial d Idiomes. A la

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals INSTRUCCIONS MATRÍCULA 018-019 Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i n curs: - 8 de juliol 1 Alumnes de 3r curs

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts.

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Gabinet de Relacions Internacionals i Empresa UPC berenice.martin@upc.edu 4 de març de 2015 Mobilitats per a estudiants

Más detalles

Com posar rumb al teu futur? Guia de sol licitud del Premi Canyada Blanch sol licitud

Com posar rumb al teu futur? Guia de sol licitud del Premi Canyada Blanch sol licitud Com posar rumb al teu futur? Guia de sol licitud del Premi Canyada Blanch 2017 sol licitud En què consisteix el premi? El Premi Fundació Cañada Blanch Universitat de València ofereix: - 7.000 euros per

Más detalles

JORNADES DE PORTES OBERTES 2018

JORNADES DE PORTES OBERTES 2018 JORNADES DE PORTES OBERTES 2018 On podeu trobar la informació d accés? A http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/admissio/ podeu trobar informació sobre: PAU Preinscripció Notes de tall Matrícula http://www.urv.cat/ca/estudis/graus/informacio-

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

AJUDA PER ALS ESTUDIANTS DE CENTRE ADSCRIT PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013

AJUDA PER ALS ESTUDIANTS DE CENTRE ADSCRIT PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013 AJUDA PER ALS ESTUDIANTS DE CENTRE ADSCRIT PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013 Resum del procediment: 1. Selecciona la plaça que vols prioritzar des del Portal del SOP 2. Clica al link

Más detalles

UAB Exchange Programme 2018/19. Reunió informativa estudiants amb plaça assignada

UAB Exchange Programme 2018/19. Reunió informativa estudiants amb plaça assignada UAB Exchange Programme 2018/19 Reunió informativa estudiants amb plaça assignada Dossier informatiu Podreu descarregar el dossier informatiu al web de la UAB http://www.uab.cat/mobilitat, apartat Informació

Más detalles

SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs

SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs SESSIÓ INFORMATIVA PRÀCTIQUES EXTERNES Curs 2015-2016 http://fee.uib.cat/portals/alumnes/ ESTUDIANTS DE GADE I GECO MODALITATS PER SUPERAR L ASSIGNATURA PRÀCTIQUES EXTERNES (PE). 1. PRÀCTIQUES CURRICULARS.

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent.

S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent. CONVALIDACIONS EN EL CICLE FORMATIU. A. Informació general sobre convalidacions. S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent. Per sol licitar

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 )

CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 ) CALENDARI DE TRÀMITS ACADÈMICS 2017/2018 Estudis de Grau ( Aprovat per la Comissió Permanent el 7 de juliol de 2017 ) ACCÉS Estudiants visitants Lliurament de sol licituds primer quadrimestre (Q1) presencialment

Más detalles

ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS. REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA

ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS. REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA ÀREA DE RELACIONS INTERNACIONALS REUNIÓ INFORMATIVA assignats plaça d intercanvi UAB Exchange Programme 2018/19 IBEROAMÈRICA En tots els casos, l'admissió al programa d'intercanvi resta condicionada a

Más detalles

GUIA AUTOMATRÍCULA

GUIA AUTOMATRÍCULA GUIA AUTOMATRÍCULA 2014-2015 Coses a tenir en compte abans de començar el procés de matrícula: En aquest aplicatiu el temps d inactivitat és molt curt (uns 15 minuts) per tant si el teniu obert sense fer

Más detalles

Convocatòria de beques per estudiar al Servei de Llengües de la UAB. Curs

Convocatòria de beques per estudiar al Servei de Llengües de la UAB. Curs Pàgina1 Convocatòria de beques per estudiar al Servei de Llengües de la UAB. Curs 2016-2017. Base I: Descripció de la beca La Comissió d Afers d Estudiants de la UAB aprova la convocatòria de 90 beques

Más detalles

BEQUES INTERNACIONALS D ENSENYAMENT SUPERIOR. Ministeri d Educació i Ensenyament Superior Sant Julià de Lòria, 29 de novembre del 2017

BEQUES INTERNACIONALS D ENSENYAMENT SUPERIOR. Ministeri d Educació i Ensenyament Superior Sant Julià de Lòria, 29 de novembre del 2017 BEQUES INTERNACIONALS D ENSENYAMENT SUPERIOR Ministeri d Educació i Ensenyament Superior Sant Julià de Lòria, 29 de novembre del 2017 Beques de Doctorat La convocatòria està oberta durant el primer semestre

Más detalles

PROGRAMES DE MOBILITAT CURS de novembre de 2017

PROGRAMES DE MOBILITAT CURS de novembre de 2017 PROGRAMES DE MOBILITAT CURS 2018 2019 30 de novembre de 2017 (2) Per què fer una estada de mobilitat? Viure una experiència molt enriquidora personalment i professional Disposar d experiència internacional

Más detalles

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster Curs 2018-2019 Acord núm. CG/2018/04/03 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs 2018-2019 Document

Más detalles

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Acord núm. 59/ del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Document

Más detalles

temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB

temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB Oficina de Relacions Internacionals ETSAB Escola Tècnica Superior d Arquitectura de Barcelona tel: +34 93 401 63 45 email: mob.etsab@upc.edu web: www.etsab.upc.edu

Más detalles

AJUDA PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013

AJUDA PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013 NOVETAT (web): Convocatòria de places de mobilitat internacional d estudiants pel curs 2012/2013 (Erasmus Estudis, Erasmus Pràctiques, Convenis Generals, Convenis Específics, CINDA) amb el nou aplicatiu

Más detalles

Criteris d avaluació ajuts FI

Criteris d avaluació ajuts FI Criteris d avaluació ajuts FI Acord núm. 116/2017 del Consell de Govern pel qual s aproven els criteris d avaluació ajuts FI. Document informat favorablement per la Comissió de Recerca del Consell de Govern

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Trieu la segona opció: Escola Oficial d Idiomes. A la següent pantalla

Más detalles

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas Si ja tens un NIU, no has de tornar-te a registrar. Pots accedir a la inscripció directament. Només has de validar el teu NIU i la teva paraula de pas al requadre que hi ha a la dreta de la pantalla: Si

Más detalles

Equivalències entre qualificacions estrangeres i les qualificacions previstes en el Reial Decret 1125/2003

Equivalències entre qualificacions estrangeres i les qualificacions previstes en el Reial Decret 1125/2003 Equivalències entre qualificacions estrangeres i les qualificacions previstes en el Reial Decret 1125/2003 L Acord de 25 d octubre de 2004, del Consejo de Coordinación Universitaria, pel que s estableixen

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

Guia per a l automatrícula SÈNIOR

Guia per a l automatrícula SÈNIOR Guia per a l automatrícula SÈNIOR Curs 2016-2017 MATRÍCULA UPF SÈNIOR A continuació et detallem els passos que cal que segueixis per formalitzar la teva matrícula. 1r - Entrar a la web UPF Sènior http://www.upf.edu/upfsenior/

Más detalles

MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT

MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT MINIGUIA RALC: FINALITZACIÓ DEL PROCÉS DE REGISTRE DE MATRÍCULES DEL CURS VINENT (centre privat amb ensenyaments sostinguts amb fons públic i TOTS els centres públics amb ensenyaments gestionats amb GEDAC)

Más detalles

Programes de Mobilitat Internacional SESSIÓ INFORMATIVA DE MATRÍCULA CURS

Programes de Mobilitat Internacional SESSIÓ INFORMATIVA DE MATRÍCULA CURS Programes de Mobilitat Internacional SESSIÓ INFORMATIVA DE MATRÍCULA CURS 2018-2019 CONTINGUT 1. Procés de matrícula 1.1. Estudiants de SEM1 1.2. Estudiants de SEM2 1.3. Estudiants ANUALS 2. Documents

Más detalles

L avaluació PISA a Catalunya. 25 de març de 2011

L avaluació PISA a Catalunya. 25 de març de 2011 L avaluació PISA a Catalunya 25 de març de 2011 Guió Característiques i objectius dels estudis PISA Indicadors d Ensenyament Resultats de l alumnat de Catalunya en el PISA 2009 Conclusions i possibles

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ Fax 977 55 62 11 PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ ORDRE D ASSIGNACIÓ DE PLACES GM: - El centre assignarà places, en primer lloc, a les persones que van participar

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

RECONEIXEMENT DE CRÈDITS LLIURES. EQUIVALÈNCIA D IDIOMES SEGONS NIVELL. Els idiomes que trobareu a les taules d equivalències són els següents:

RECONEIXEMENT DE CRÈDITS LLIURES. EQUIVALÈNCIA D IDIOMES SEGONS NIVELL. Els idiomes que trobareu a les taules d equivalències són els següents: RECONEIXEMENT DE CRÈDITS LLIURES. EQUIVALÈNCIA D IDIOMES SEGONS NIVELL Els idiomes que trobareu a les taules d equivalències són els següents: Alemany Anglès Àrab Aranès Català Espanyol Euskera Francès

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat)

Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat) Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat) QUÈ ÉS EL BATXIBAC El Batxibac és una oferta de batxillerat amb un currículum mixt que possibilita als alumnes que el cursen obtenir, simultàniament, dues

Más detalles

temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB

temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB temes acadèmics estada mobilitat > ETSAB Oficina de Relacions Internacionals ETSAB Escola Tècnica Superior d Arquitectura de Barcelona tlf: +34 93 401 63 45 email: mob.etsab@upc.edu web: www.etsab.upc.edu

Más detalles

ACCÉS A LA UNIVERSITAT

ACCÉS A LA UNIVERSITAT ACCÉS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT PER ALS MÉS GRANS DE 25 ANYS REQUISITS Tenir 25 anys abans de l 1 d octubre de l any en què es fa l accés. (en cas de complir els 25 anys l 1 d octubre

Más detalles

Plataforma de resultats del projectes Erasmus+ Barcelona, 5 d abril 2016

Plataforma de resultats del projectes Erasmus+ Barcelona, 5 d abril 2016 del projectes Erasmus+ Barcelona, 5 d abril 2016 La plataforma de resultats (EPRP) és la principal eina de l estratègia de difusió i de transparència del programa Erasmus+. http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/

Más detalles

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT - gener de 2017 ÍNDEX I. Introducció 1 II. Quina experiència laboral es valora? 2 III. Quan s ha de sol licitar? 2 IV. Com se sol licita?

Más detalles

Reglament Tècnic 2018 COMITÈ DE PATINATGE ARTÍSTIC DELEGACIÓ DE BARCELONA

Reglament Tècnic 2018 COMITÈ DE PATINATGE ARTÍSTIC DELEGACIÓ DE BARCELONA Reglament Tècnic 2018 COMITÈ DE PATINATGE ARTÍSTIC DELEGACIÓ DE BARCELONA Contingut 1. Categories Preselecció... 2 1.1. Preseleccions... 2 1.2. Grups de Preselecció... 3 1.3. General... 7 1.4. Places Excepcionals...

Más detalles

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Curs 2015-2016 Guia per a la presentació de les sol licituds Guia per a la presentació de les

Más detalles

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS 2013-2014 La prova d accés a la universitat s estructura en dues fases: Fase general (obligatòria) Fase específica (voluntària) Els exàmens de les PAU

Más detalles

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts.

Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Ajuts per a estudiants de mobilitat internacional UPC. Programa Erasmus+ i altres ajuts. Gabinet de Relacions Internacionals i Empresa UPC febrer de 2016 Mobilitats per a estudiants Erasmus+ Sobre les

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA

CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA CARTELL DE PREMIS DE LA XXXVIII NIT LITERÀRIA ANDORRANA Escaldes-Engordany Principat d Andorra 2015 CONDICIONS GENERALS a. Les obres que aspirin a aquests premis hauran de ser inèdites, escrites i presentades

Más detalles

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual:

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual: Campus Virtual Sumari Identificador i contrasenya Com accedir al Campus Virtual Dins del Campus Virtual: La meva pàgina inicial Perfil Les meves assignatures Altres cursos Dins del curs Identificador i

Más detalles

MOBILITAT INTERNACIONAL Estudia veient món. Completa el teu currículum. Viu una experiència enriquidora...

MOBILITAT INTERNACIONAL Estudia veient món. Completa el teu currículum. Viu una experiència enriquidora... MOBILITAT INTERNACIONAL Estudia veient món. Completa el teu currículum. Viu una experiència enriquidora... Santiago Forcada Sotsdirector de Relacions Internacionals ESEIAAT Asunción Rallo Gestió Acadèmica

Más detalles

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Versió: 1.0 Data: 19/01/2017 Elaborat: LlA-CC Gabinet Tècnic ETSAV INDEX Objectiu... 3 1. Rendiment global dels graus...

Más detalles

Modificació dels criteris de la convocatòria FI 2018

Modificació dels criteris de la convocatòria FI 2018 Modificació dels criteris de la convocatòria FI 2018 Acord núm. 2017/05/05 del Consell de Govern pel qual s aprova la modificació dels criteris de la convocatòria FI 2018. Document informat favorablement

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

A) PREMATRÍCULA PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL UB CURS 2017/18

A) PREMATRÍCULA PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL UB CURS 2017/18 A) PREMATRÍCULA PROGRAMES DE MOBILITAT INTERNACIONAL UB CURS 07/8 Ensenyament: Nom i Cognoms: DNI: NIUB: UNIVERSITAT DE DESTÍ: PERÍODE DE L INTERCANVI: ANUAL Crèdits a matricular el curs 07/8 durant el

Más detalles

Requisits específics per mobilitats d estudiants de grau i de màster:

Requisits específics per mobilitats d estudiants de grau i de màster: CONVOCATÒRIA ERASMUS+ KA107-017 D AJUTS PER MOBILITAT D ESTUDIANTS DE GRAU, DE MÀSTER I DE DOCTORAT A PAÏSOS ASSOCIATS per a mobilitats que es facin durant el segon semestre del curs acadèmic 017/18 i

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Recursos amb l'administració de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Recursos amb l'administració de Justícia Direcció General de Recursos amb l'administració de Justícia Oferta per cobrir diverses places d òrgans de nova creació, pel sistema de comissió de serveis. Les persones interessades que reuneixin els

Más detalles

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant El dia 7 de juliol de 2014 es van convocar 465 ajuts de viatge, adreçats a estudiants de la Universitat de Barcelona que hagin estat seleccionats per a realitzar una estada en un altra Universitat, a qualsevol

Más detalles

GEDAC. Manual d usuari Centres

GEDAC. Manual d usuari Centres GEDAC Gestió d Escolarització D Alumnes de Catalunya Manual de preinscripció/admissió Previsió de la reserva de places - Vacants per la segona Cicles de Formació Professional de grau mitjà i superior (versió

Más detalles

Emissió de rebuts de matrícula del curs

Emissió de rebuts de matrícula del curs Servei d Estudiants Universitat de València Rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Contingut: Emissió de rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Consulta de rebuts de matrícula Instruccions per al pagament

Más detalles

Erasmus+ i conveniamb EPFL (CH) ajut econòmic reconeixement a la UB dels estudis sempre que aquest hagi estat acordat abans de l'estada.

Erasmus+ i conveniamb EPFL (CH) ajut econòmic reconeixement a la UB dels estudis sempre que aquest hagi estat acordat abans de l'estada. El programa ERASMUS+ que permet als estudiants de la UB cursar estudis a una universitat de la Unió Europea o país associat al programa (Islàndia, Liechtenstein, Noruega i Turquia) té dues característiques

Más detalles

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5.

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5. CRITERIS D AVALUACIÓ MATÈRIA: Música 1r ESO PARCIALS 20% ACTITUD: L actitud s avaluarà diàriament i es tindrà en conte si l alumne parla, la puntualitat, fa deures, porta material, participa en classe

Más detalles

MUS Nous criteris gestió CD a la Web de residències v. 1.0

MUS Nous criteris gestió CD a la Web de residències v. 1.0 MUS Nous criteris gestió CD a la Web de residències v. 1.0 10/07/2013 Índex. Gestió de places disponibles.... 3 Gestió d ingressos i Baixes.... 5 Validacions sobre l assistència.... 7 Correspondència entre

Más detalles

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH MANUAL d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació de la sol licitud licitud de subvencions per Obres PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH Barcelona, 1 de Setembre

Más detalles

RESULTATS DE CATALUNYA 2015

RESULTATS DE CATALUNYA 2015 Programa per a l Avaluació Internacional de l Alumnat Programme for International Student Assessment RESULTATS DE CATALUNYA 2015 Barcelona, 6 de desembre de 2016 L estudi PISA Estudi continu i periòdic

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Llinatges: Nom: Adreça: CP: Telèfon: Localitat: Adreça electrònica: DNI: Data de naixement. EXPÒS: Que complesc els requisits per

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Espais de comunicació

Espais de comunicació 1 Campus Virtual Espais de comunicació 1 Què són els espais de comunicació Els espais de comunicació ofereixen un entorn al qual hi tenen accés: Usuaris coordinadors que poden publicar informació i avisos.

Más detalles

1. Instruccions per preregistrar-se

1. Instruccions per preregistrar-se GUIA PER REGISTRAR-SE I MATRICULAR LES ASSIGNATURES DEL TRIMESTRE D ESTIU UPF 1. Instruccions per preregistrar-se 2. Instruccions per fer la matrícula Instruccions per preregistrar-se TRIMESTRE D ESTIU

Más detalles

Informacions final de curs. Grau Mitjà 1er curs PFI

Informacions final de curs. Grau Mitjà 1er curs PFI Informacions final de curs Grau Mitjà 1er curs PFI 1 Calendari final del curs 2017-20182 2 Informacions de Secretaria final del curs 2017-20183 3 Serveis del Dept. d Escola Empresa4 Barcelona, abril de

Más detalles

Aplicatius Gestió TFG ESAB

Aplicatius Gestió TFG ESAB Aplicatius Gestió TFG ESAB Presentació a PDIs ESAB Serveis Tècnics Juny 2013 Processos principals PDI-TUTOR CONSULTA ESTUDIANTS ESTUDIANTS TRIBUNAL CREA OFERTA Direcció valida oferta ASSIGNA OFERTA VALIDA

Más detalles

PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs )

PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs ) PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs 2018-2019) RESOLUCIÓ El dia 11 d abril de 2018 es van convocar vint-i-nou

Más detalles

ANNEX I BASES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA D AJUDES ERASMUS PER A LA MOBILITAT DOCENT DEL PERSONAL DOCENT I INVESTIGADOR CURS

ANNEX I BASES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA D AJUDES ERASMUS PER A LA MOBILITAT DOCENT DEL PERSONAL DOCENT I INVESTIGADOR CURS ANNEX I BASES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA D AJUDES ERASMUS PER A LA MOBILITAT DOCENT DEL PERSONAL DOCENT I INVESTIGADOR CURS 2015-2016. 1. Objecte: L objecte d aquesta convocatòria es fomentar la mobilitat

Más detalles