Aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei d Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball a les 7 comarques i cofinançada pel Fons

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei d Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball a les 7 comarques i cofinançada pel Fons"

Transcripción

1 Aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei d Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball a les 7 comarques i cofinançada pel Fons Social Europeu. Cerca de productes en webs turístiques Preparació reunió 30 novembre 2011

2 Turespaña Si es selecciona la província de Lleida (opció que s engloba a l apartat Ven ) apareix un llista de Destins Turístics entre els quals hi apareixen La Pobla de Segur i Tremp. Com a propostes de viatge en destaquen tres: Recórrer la Lleida més natural en un tren d època, Esports d Aventura a Lleida i Castells de Catalunya: edificis amb molta vida. En la primera proposta la ciutat d arribada és La Pobla de Segur, la segona és general sobre el tipus d activitats esportives que es poden fer a la zona, quedant absent la nostra comarca en la tercera proposta. e_epoca.html En les altres pestanyes ( Conoce, Disfruta, Saborea, Vive ) el Pallars Jussà no hi és fàcilment visible. Caldrà una cerca específica de llocs o activitats.

3 Turisme de Catalunya L opció Marca Pirineus apareix fàcilment visible a la portada del web. Un cop s obre la pàgina de la opció Pirineus el Pallars Jussà apareix amb una presència limitada a una comarca de transició cap a la Catalunya Central i se n destaca Tremp i el seu patrimoni ( Què veure-hi ). A Què fer-hi s hi destaquen atractius com l únic Parc Nacional de Catalunya (Aigüestortes), amb La vall Fosca com a pòrtic d entrada a la part sud del Parc Nacional, inclou que comprèn un seguit de petits pobles que conserven tot el seu encant tradicional; o els esports d aventura on podria prendre força el Pallars Jussà però queda eclipsat per la comarca veïna (el Pallars Sobirà), en especial per la pràctica d esports en aigües braves. No obstant, si al web de Turisme de Catalunya es fa una cerca per municipis es pot accedir a més informació de cada un d ells, destacant els recursos més rellevants, suggeriments de tot tipus (també gastronòmics) i fins i tot com arribar-hi.

4 VISIT PIRINEUS (Turisme de Catalunya) Aquesta és la pàgina de Turisme de Catalunya per la marca Pirineus. A la secció d ofertes hi apareix un recull de la guia 300 propostes per al teu lleure (editada per Turisme de Catalunya) on es llisten activitats per gaudir de la natura, el patrimoni, l'esport i la cultura als Pirineus. Al Pallars Jussà n hi apareixen 4: - ESPORTS D'AVENTURA: Gaudeix de la natura en 4x4, organitzat per Rutas 4x4 Ignasi, de Tremp. - L'ART I LA HISTÒRIA: El Modernisme a La Pobla de Segur, organitzat per l oficina de turisme de la Pobla. - RUTES I ITINERARIS: La vila de Tremp, organitzat per l Ajuntament de Tremp. - RUTES I ITINERARIS: Els llacs dels Pirineus en telefèric, organitzat pel Patronat Municipal de Turisme de la Vall Fosca.

5 Turisme de Lleida De les consultades és aquesta la millor opció on trobar propostes, activitats i informació completa sobre la zona. Al ser una web de la província caldrà buscar les activitats concretes de la comarca del Pallars Jussà, però és un portal molt atractiu, útil i complet que contempla tots els aspectes que poden interessar al visitant: des de l específic patrimoni jueu al popular esquí. A la pestanya Què fer es desplega un complet llistat d opcions que inclouen: en família, esports, rutes, cultura, gastronomia, natura, salut, turisme ornitològic, agroindustrial, rural i accessible. A l apartat de famílies, escapades curtes, hi ha una proposta dedicada al Pallars Jussà que inclou la Vall Fosca i la Ruta de la Via Verda.

6 Pallars Jussà És el web on trobar la més completa informació sobre activitats i possibilitats que ofereix la comarca, oferint informació sobre totes les empreses i links als seus webs, fent molt accessible al visitant la gran quantitat d informació disponible. Del web cal destacar informació inexistent a altres portals com és l intangible: les festes, costums i tradicions. En són exemples la baixada de falles: la Pobla de Segur (17 de juny); el descens dels raiers: la Pobla de Segur (primer diumenge de juliol); o les fires: la Fira del codony, Fira de la Tardor de Salàs, entre d altres. A l apartat Descàrrega de Fulletons cal destacar Més, una revista amb informació completa sobre la comarca (paisatge, històrica, cultura, patrimoni... però també esports, activitats i empreses). La majoria de documents que es poden descarregar són pdfs escanejats de publicacions, no fulletons digitals.

7 Ajuntaments dels 14 municipis de la comarca del Pallars Jussà Formalment la majoria de les webs municipals de la comarca segueixen el mateix esquema i imatge. Abella de la Conca Als apartats Llocs d interès i Informació turística es poden trobar quatre recursos arquitectònics locals i la ruta el Pont de Bóixols, amb un link al web comarcal. Castell de Mur Hi té una presència destacada el Castell i la Collegiata de Mur, així com un parell de restes de torres medievals i aplecs festius locals, mentre en activitats de lleure es destaquen dues empreses: Grimpada i H2O Esports. Conca de Dalt Hi destaquen els espais naturals (PEIN) de Boumort, Pessonada i Carreu. Per més informació sobre la reserva natural de Boumort hi ha un link a El portal convida al gaudi de la natura, les rutes culturals i el patrimoni arquitectònic, i participar en activitats nàutiques i de muntanya, però sense oferir excursions o propostes concretes o links a empreses que n organitzin. Gavet de la Conca La informació turística és poc extensa però proposa tres rutes per fer en bicicleta o a peu, i aporta links a i el web comarcal. Isona i Conca Dellà Proposa tres rutes a nivell turístic que formen part del Camins Jussà, amb la mateixa informació i informació descarregable que es troba al web municipal. Llimiana

8 Aquest petit municipi compta amb dues webs dedicades a ell. Nosaltres hem treballat amb la municipal. A l apartat serveis turístics proposa quatre coves interessants, la paret de les Bruixes on practicar escalada, i patrimoni romànic, entre d altres. La Pobla de Segur Web amb una imatge diferent a la majoria de les consultades, més enfocada al turisme i informació ben estructurada i localitzable. Hi destaca un museu on descobrir el licor local, la ratafia. Salàs de Pallars Una web clara i organitzada du al visitant a Cultura i turisme fins a les diferents possibilitats i recursos que amaga el municipi. Entre les activitats que un pot practicar destaquen les aquàtiques a l embassament de Sant Antoni, on provar l esquí nàutic, el wakeboard o el patinet, entre d altres. Com a tret diferencial dels municipis veïns Salàs de Pallars ofereix, entre les activitats com ara el senderisme o les rutes en BTT, l opció de la caça del senglar, que té lloc un cop a l any i està gestionada per una societat local. Sant Esteve de la Sarga Els servis turístics són, en aquest portal, menys nombrosos que en d altres. Destaquen tan sols dues rutes a fer en bicicleta que formen part dels Camins del Jussà: el Montsec d Ares i el Congost de Mont-Rebei. És, d altra banda, un portal poc actualitzat i amb poca activitat. Sarroca de Bellera El Dolmen de la Casa Encantada i els llacs de Manyanet són les dues rutes que destaquen entre els serveis turístics de la zona. Com ens havíem trobat en algun altre web local passa que el link a una pàgina de la Generalitat on trobar més informació no s obre. Hi ha però, en els dos casos, l opció de descarregar-se la ruta tant en català com en castellà.

9 Senterada Aquest portal és l oficial de l Ajuntament municipal però ofereix poca informació turística i de difícil accés. Finalment es pot arribar a trobar dues rutes (a peu i en 4x4 dels Camins del Jussà). En canvi, el portal és un extens portal independent amb tot tipus d informació que inclou rutes, opcions com pesca, esquí, gastronomia o buscar bolets. Talarn Destaca a la portada unes visites guiades d estiu (visita medieval + celler restaurant). Aquest aspecte es destaca com a positiu ja que altra informació turística queda amagada darrera un Serveis d interès i un igualment desapercebut Allotjaments, oci... que finalment dóna les dades de contacte d alguna empresa d activitats (com Acció Ponent) o restaurants locals. La Torre de Capdella Des de la mateixa portada es convida al visitant al web del Patronat de la Vall Fosca, atractiu principal de la zona. Tot i que s hi trobi també una referència al museu i al telefèric de la Vall Fosca, és aquest un portal municipal enfocat als assumptes locals no turístics. Tremp A la portada hi trobem un baner que porta a la Ruta del Vi. Seguint una difícil ruta que passa per Municipi i Visita ns s arriba a informació referent a gastronomia, llocs d interès o l espai la Terreta ( des d on trobar rutes, excursions, artesanies o hotels i restaurants.

10 Altres webs d interès La Vall Fosca: Ruta del Vi: Els raiers: Cases rurals a Catalunya: Esports d aventura a Catalunya: Algunes empreses d activitats Intrepid Paintball: Autoaventures 4x4 (Torre de Capdella) Benitours (Tremp) Acció Ponent: (Talarn) Yeti Emotions: (Pobla de Segur) Rutas 4x4 Ignasi: (Tremp) The Busseing Pallars: (Tremp) H2O Sports: (Tremp) Pirineu emoció: (La Pobla de Segur). Entre d altres servis d informació i assessorament, disposen de paquets de cap de setmana per descobrir la zona. Centre BTT Pallars Jussà: la informació sobre l empresa es troba al portal de Turisme de Catalunya (La Pobla de Segur) Grimpada:

11 Taula resum A continuació dibuixem un quadre amb les principals activitats o propostes que es poden trobar a la zona a mode de resum del que hem estat veient més amunt. Les dues columnes amb la informació dels municipis o on es pot trobar no són completes per l extensió i repetició d informació que significaria, sinó els exemples que s han considerat més rellevants. Proposta o activitat Municipis Apareix a Esports d aventura aquàtics Ràfting La Pobla de Segur Turespaña, web comarcal, empreses. Caiac Embassament de Terradets, Tremp Turespaña, empreses com H2O. Esquí nàutic Embassament Terradets, Talarn, Tremp web comarcal, Wakeboard Embassament de Terradets, Tremp Web comarcal, empreses com H2O. Flyfish Embassament de Terradets, Tremp Web comarcal, empreses. Bus-bob Embassament de Terradets, Tremp Web comarcal, empreses. Ultra-tube Tremp Web comarcal, empreses. Piragüisme Oxoon Visita a l embassament Embassament de Terradets, Tremp Web comarcal, empreses. Embassament de Terradets, Tremp Web comarcal, empreses. Embassament de Terradets, Tremp Web comarcal, empreses.

12 Busseig d alçada Llacs, embassaments o rius, Tremp Web comarcal, empreses com busseing.com. Esports d aventura de muntanya Barranquisme Barranc de Gurb, Bosc de Serradell, Llenguadera i Diable. Turespaña, webs municipals, web comarcal, Vies ferrades Corcà (pantà Canelles) Webs municipals, empreses. Esquí Proximitat a pistes des de la comarca. Webs municipals, empreses. Trekking Comarca. Webs municipals, empreses. Escalada Papa Ponce (Pobla de Segur) Webs municipals, web comarcal, empreses, blogs 1. Ponting Turespaña, empreses. Espeleologia Conca de Dalt (cova de les Llenes) Turespaña, Turisme Catalunya, empreses. Vols sense motor Turespaña. Altres activitats Sortides en globus Tremp Turespaña. Paint-ball Tremp Turespaña, web comarcal. Tir amb arc Tremp Web comarcal. Recórrer Lleida en un tren d època La Pobla de Segur Turespaña. 1

13 Rutes culturals Rutes del vi Pobla de Segur Turespaña, Rutes a peu o BTT Camins del Jussà Comarca Webs municipals, Ruta de la Via Verda El pont de Bóixols (Abella) Lleidatur, viesverdes.com. Reserva nacional de Brama del cérvol Comarca Webs municipals. Boumort La Vall Fosca Telefèric Conca de Dalt Lleidatur. 4x4 Capdella Web comarcal. Trobada de raiers Cada maig Torre de Capdella Turisme Catalunya. Patrimoni romànic Ermita St. Miquel del Pui de la Pobla, antiga església St. Esteve de Webs municipals. l Abella, Església de Sant Vicenç de Capdella, Patrimoni medieval Vila closa de la Pobla, el Castell d Abella, Turisme Catalunya, webs municipals. Patrimoni modernista Casa Mauri i Moli d Oli de St. Josep de la Pobla, Turisme Catalunya, webs municipals. Museus Dels raiers de la Pobla, Ecomuseu hidroelèctric de la Vall Fosca, de la Conca Dellà i Parc Cretaci, Comarcal de Ciències naturals, les Botigues- Turisme Catalunya, web comarcal. Museu de Salàs de Pallars, etc. Gastronomia Coca de samfaina Turisme Catalunya, Ratafia Turisme Catalunya, Intangible Festes, costums i tradicions: el ball del contrapàs Web comarcal

ESPECIAL LABORATORI TURISME ESTIMACIÓ DEL PIB TURÍSTIC EN LES MARQUES I COMARQUES DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

ESPECIAL LABORATORI TURISME ESTIMACIÓ DEL PIB TURÍSTIC EN LES MARQUES I COMARQUES DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA ESPECIAL LABORATORI TURISME ESTIMACIÓ DEL PIB TURÍSTIC EN LES MARQUES I COMARQUES DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA 2005-2008 * A partir de l informe Estimació del PIB turístic per Catalunya 2005-2008 realitzat

Más detalles

Guia de turisme familiar o entre amics

Guia de turisme familiar o entre amics Guia de turisme familiar o entre amics Can Miquelo, Població: St. Martí de Centelles. Comarca: Osona. Població: 1027 habitants. Distància: A 58 Km de Barcelona, a 75 Km de Girona, a 154 Km de Tarragona

Más detalles

Castell Platja d Aro. Des de 9 per bicicleta. Sportivament. Lloguer de bicicleta (4 hores aprox.) Tel

Castell Platja d Aro. Des de 9 per bicicleta. Sportivament. Lloguer de bicicleta (4 hores aprox.) Tel Castell Platja d Aro Sportivament Bicicletes i gestió d activitats i esdeveniments Empresa de serveis que actua dins l àmbit de l esport, de l oci, de la salut i el turisme. Tel. 972 82 51 51 www.sportivament.com

Más detalles

FGC Turisme i Muntanya. Presentació TREN TURÍSTIC LLEIDA-LA POBLA TEMPORADA 2013

FGC Turisme i Muntanya. Presentació TREN TURÍSTIC LLEIDA-LA POBLA TEMPORADA 2013 FGC Turisme i Muntanya Presentació TREN TURÍSTIC LLEIDA-LA POBLA TEMPORADA 2013 1 1. Antecedents i temporada El concepte Tren dels Llacs neix el 2008 quan, per iniciativa d FGC, es proposa a la Diputació

Más detalles

El desplegament de l activitat turística al Pirineu. Daniel Paül

El desplegament de l activitat turística al Pirineu. Daniel Paül El desplegament de l activitat turística al Pirineu Daniel Paül Duane Hanson's "Tourists II" de 1988 D on ve el turisme: Fins als anys 30 el turisme era molt limitat. - Turisme religiós - Turisme de salut

Más detalles

UNITAT TAULES DINÀMIQUES

UNITAT TAULES DINÀMIQUES UNITAT TAULES DINÀMIQUES 3 Modificar propietats dels camps Un cop hem creat una taula dinàmica, Ms Excel ofereix la possibilitat de modificar les propietats dels camps: canviar-ne el nom, l orientació,

Más detalles

25. Pallars Jussà. Índex de taules

25. Pallars Jussà. Índex de taules 25. Índex de taules 25.01 Territori i població. 1998. 25.02 Evolució de la població de dret. 1975-1998. 25.03 Moviment natural de la població. 1997. 25.04 Moviments migratoris interns. Saldos destinació-procedència.

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Què és una plataforma virtual de formació? És un espai de trobada entre alumnes i professors a través d Internet. Pot incloure activitats per als estudiants,

Más detalles

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS

alberg albergue montsec-mur Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur alberg albergue Guàrdia (Pallars Jussà) 93 430 16 06 www.peretarres.org/montsecmur FUNDACIÓ PERE TARRÉS montsec-mur Situat a la comarca del Pallars Jussà, s ubica aquest alberg envoltat de

Más detalles

Esquerra Republicana de Catalunya-Grup Municipal (Calella, Maresme) PARC DALMAU de Calella Calella, desembre de 2015

Esquerra Republicana de Catalunya-Grup Municipal (Calella, Maresme) PARC DALMAU de Calella Calella, desembre de 2015 PROJECTE DE MILLORA DEL PARC DALMAU DE CALELLA Pàgina 1 Esquerra Republicana de Catalunya-Grup Municipal (Calella, Maresme) PARC DALMAU de Calella Calella, desembre de 2015 Des del grup municipal d ERC-Calella

Más detalles

Dossier de Premsa MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS PER A LA PROMOCIÓ DE L ESQUÍ NÒRDIC TEMPORADA 2018 / 2019 ADREÇA TELÈFONS DE CONTACTE CORREU I WEB

Dossier de Premsa MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS PER A LA PROMOCIÓ DE L ESQUÍ NÒRDIC TEMPORADA 2018 / 2019 ADREÇA TELÈFONS DE CONTACTE CORREU I WEB Dossier de Premsa TEMPORADA 2018 / 2019 MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS PER A LA PROMOCIÓ DE L ESQUÍ NÒRDIC ADREÇA TELÈFONS DE CONTACTE CORREU I WEB Carrer Major, 8 25700, La Seu d Urgell (Lleida) - Catalunya

Más detalles

SORTIDES RESPIR PRIMAVERA 2018

SORTIDES RESPIR PRIMAVERA 2018 REUS Hotel i festival de circ! 27 al 29 abril 2018 Aquest any, visitarem Reus, lloc de naixement de Gaudí i una de les poblacions amb més activitat cultural de Catalunya. Ens allotjarem a l Hotel Gaudí,

Más detalles

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya En aquest tema aprendràs que : A el sector terciari és el que dóna feina a més gent. En el sector terciari hi trobem les activitats que ofereixen un servei a la societat, per aixó s anomena sector de serveis.

Más detalles

Grau de Multimèdia. Alumne: Kenneth Capseta Nieto Consultora: Eva Casado de Amezua Professor: Carlos Casado Martinez

Grau de Multimèdia. Alumne: Kenneth Capseta Nieto Consultora: Eva Casado de Amezua Professor: Carlos Casado Martinez Grau de Multimèdia Desenvolupament d aplicacions interactives Memòria del Treball final de grau Alumne: Kenneth Capseta Nieto Consultora: Eva Casado de Amezua Professor: Carlos Casado Martinez 20 de juny

Más detalles

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla MOODLE 1.9 PERFIL PERFIL Moodle ofereix la possibilitat que els estudiants i professors puguin conèixer quines són les persones que estan donades d alta a l assignatura. Permet accedir a la informació

Más detalles

50 PLUS BEURS UTRECHT. Del 18 al 22 de setembre 2018

50 PLUS BEURS UTRECHT. Del 18 al 22 de setembre 2018 50 PLUS BEURS UTRECHT. Del 18 al 22 de setembre 2018 Fira temàtica sector senior https://www.50plusbeurs.nl/ L àrea de Turisme assiteix a aquesta fira dedicada al sector sénior a la ciutat d Utrecht (Holanda)

Más detalles

UN MOTIU PER VISITAR-NOS

UN MOTIU PER VISITAR-NOS UN MOTIU PER VISITAR-NOS La festa de les Falles ha estat des de temps remots una tradició profundament arrelada als pobles de l Alta Ribagorça. Les falles són troncs resinosos d uns dos metres de llargària,

Más detalles

ESTUDI DEL PERFIL DEL TURISME I VISITANTS A MANRESA Fira Mediterrània

ESTUDI DEL PERFIL DEL TURISME I VISITANTS A MANRESA Fira Mediterrània ESTUDI DEL PERFIL DEL TURISME I VISITANTS A MANRESA Servei Avaluació i Qualitat i Laboratori de Turisme Manresa, 22 de març de 2011 Presentació i Objectius El Servei d Avaluació i Qualitat i l Oficina

Más detalles

Ja estem treballant en el proper esdeveniment de la nostra Fundació, els dies 13 i14 d'abril farem la gran festa de la Fundació Isidre Esteve.

Ja estem treballant en el proper esdeveniment de la nostra Fundació, els dies 13 i14 d'abril farem la gran festa de la Fundació Isidre Esteve. Introducció: Ja estem treballant en el proper esdeveniment de la nostra Fundació, els dies 13 i14 d'abril farem la gran festa de la Fundació Isidre Esteve. Animats per la gran resposta que vam tenir l'any

Más detalles

Aquesta eina es treballa des de la banda de pestanyes Inserció, dins la barra d eines Il lustracions.

Aquesta eina es treballa des de la banda de pestanyes Inserció, dins la barra d eines Il lustracions. UNITAT ART AMB WORD 4 SmartArt Els gràfics SmartArt són elements gràfics que permeten comunicar informació visualment de forma molt clara. Inclouen diferents tipus de diagrames de processos, organigrames,

Más detalles

LES DADES DEL TURISME A GIRONA

LES DADES DEL TURISME A GIRONA LES DADES DEL TURISME A GIRONA Persones ateses al taulell 1er. semestre 62.517 79.270 + 26,80 % 39.992 119.262 En el que va d any, i respecte el mateix període del, s han atès 16.753 persones més a l Oficina

Más detalles

Fes Turisme amb el TRAM al Baix Llobregat

Fes Turisme amb el TRAM al Baix Llobregat Fes Turisme amb el TRAM al Baix Llobregat #RutesTramBaix #TurismeBaixLlobregat La ruta del Baix Llobregat De la mà de TRAM i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, els municipis de Sant Joan Despí,

Más detalles

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ ÍNDEX 1. LA MEVA CARPETA... 3 2. DADES DEL PADRÓ... 4 2.1. Contextualització... 4 2.2. Noves Millores... 4 3. INFORMACIÓ FISCAL... 6 3.1. Contextualització... 6

Más detalles

Balanç de la prova pilot per regular l accés al Parc Natural Reserva de la Biosfera del Montseny en vehicle privat

Balanç de la prova pilot per regular l accés al Parc Natural Reserva de la Biosfera del Montseny en vehicle privat Balanç de la prova pilot per regular l accés al Parc Natural Reserva de la Biosfera del Montseny en vehicle privat La prova pilot, organitzada per la Diputació de Barcelona, durant tres caps de setmana

Más detalles

Seminari Turisme i Mobilitat Sostenible en zones de muntanya. Tremp 19/2/2015. Emili Monsó i Planes. Cap de Línia Lleida-La Pobla de Segur

Seminari Turisme i Mobilitat Sostenible en zones de muntanya. Tremp 19/2/2015. Emili Monsó i Planes. Cap de Línia Lleida-La Pobla de Segur Seminari Turisme i Mobilitat Sostenible en zones de muntanya Tremp 19/2/2015 Emili Monsó i Planes Cap de Línia Lleida-La Pobla de Segur Índex Índex: 1 Xarxa d FGC 2 2 Ferrocarrils turístics de FGC 3 3

Más detalles

Dialnet és un servei de sumaris de revistes electròniques impulsat per la Universidad de la Rioja.

Dialnet és un servei de sumaris de revistes electròniques impulsat per la Universidad de la Rioja. Dialnet Sumari 1. Què és Dialnet? 2. Breu fitxa de Dialnet 3. Accedir a Dialnet 3.1 Accedir a Dialnet amb el Recercador+ 4. Cerca a Dialnet 4.1 Cerca simple a Dialnet 4.2 Cerca avançada a Dialnet 5. Resultats

Más detalles

Hem fet conserves. Què hem de fer per vendre-les?

Hem fet conserves. Què hem de fer per vendre-les? Hem fet conserves. Què hem de fer per vendre-les? Introducció La comercialització de conserves de fruites i verdures pot ser un bon complement a la venda de fruites i verdures fresques. Tant si es venen

Más detalles

Centre d Ensenyament Online (CEO)

Centre d Ensenyament Online (CEO) Centre d Ensenyament Online (CEO) Desenvolupament de tècniques noves per l educació www.mhe.es 1 Centre d Ensenyament Online (CEO): 1. Què és un Centre d Ensenyament Online (CEO)? 2. Com està estructurat

Más detalles

Vallès Occidental 3er trimestre 2014 FLAIX ECONÒMIC DE L ÀMBIT TURÍSTIC

Vallès Occidental 3er trimestre 2014 FLAIX ECONÒMIC DE L ÀMBIT TURÍSTIC Vallès Occidental 3er trimestre 2014 FLAIX ECONÒMIC DE L ÀMBIT TURÍSTIC ESTRUCTURA ECONÒMICA DEL SECTOR SERVEIS Empreses i assalariats/des del sector econòmic Serveis i l àmbit turístic. Vallès Occidental.

Más detalles

Recompte d usuaris Oficina de Turisme del Masnou Casa de Cultura 2017

Recompte d usuaris Oficina de Turisme del Masnou Casa de Cultura 2017 Recompte d usuaris Oficina de Turisme del Masnou Casa de Cultura 2017 1 Usuaris per procedència 2016 2017 Comparativa N Local 2.776 2.288-17,58% Excursionista (no pernocta) 591 355 10,25% Turista (pernocta)

Más detalles

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Grups Empresa Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Espais i sales Sala m2 Capacitat Preu Preu ½ jornada Sala Arnau 122 m2 120 pax 750 495 Sala Bernat

Más detalles

Dossier de Premsa MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS PER A LA PROMOCIÓ DE L ESQUÍ NÒRDIC TEMPORADA 2017 / 2018 ADREÇA TELÈFONS DE CONTACTE CORREU I WEB

Dossier de Premsa MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS PER A LA PROMOCIÓ DE L ESQUÍ NÒRDIC TEMPORADA 2017 / 2018 ADREÇA TELÈFONS DE CONTACTE CORREU I WEB Dossier de Premsa TEMPORADA 2017 / 2018 MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS PER A LA PROMOCIÓ DE L ESQUÍ NÒRDIC ADREÇA TELÈFONS DE CONTACTE CORREU I WEB Carrer Major, 8 25700, La Seu d Urgell (Lleida) - Catalunya

Más detalles

Del 20 al 22 d abril. La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional

Del 20 al 22 d abril. La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional 2018 Del 20 al 22 d abril La primera àrea temàtica de turisme industrial dins d una fira de turisme internacional Descobrir, mitjançant el patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la

Más detalles

El tramvia arriba a Badalona

El tramvia arriba a Badalona El tramvia arriba a Badalona El nou tram amplia la línia T5 en 2 km i 3 noves parades i ha comportat la reurbanització dels carrers al llarg del seu traçat 8 de setembre de 2007 El tramvia Sant Martí -

Más detalles

Comunicació turística al Pallars Jussà

Comunicació turística al Pallars Jussà Comunicació turística al Pallars Jussà Ramon Iglesias. Tècnic de desenvolupament turístic. Consell Comarcal del Pallars Jussà. Aquesta acció està subvencionada pel Servei d Ocupació de Catalunya en el

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS BORSA DE TREBALL CV TOOLS Si ja ets col legiat/ada o precol legiat/ada del COPC, i vols donar-te d alta a la nova borsa de treball CV Tools, a continuació

Más detalles

UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ

UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ UN AMPLI VENTALL D ESPAIS A LA SEVA DISPOSICIÓ sala gran Aforament per a 700 persones Una gran sala totalment equipada amb tot tipus de material escenotècnic i amb capacitat per a 700 persones. Aquest

Más detalles

1. De la recerca científica a la creació d un recurs patrimonial

1. De la recerca científica a la creació d un recurs patrimonial ÍNDEX 1. De la recerca científica a la creació d un recurs patrimonial 2. De la marca Monestir de Sant Pere de Rodes a la marca Conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes 3. Un projecte de futur 1. De la

Más detalles

Geocaching de fòssils urbans a Vic. Una ruta guiada amb GPS per conèixer la ciutat

Geocaching de fòssils urbans a Vic. Una ruta guiada amb GPS per conèixer la ciutat Geocaching de fòssils urbans a Vic Una ruta guiada amb GPS per conèixer la ciutat 1 Geocaching de fòssils urbans a Vic Aquesta experiència consisteix en fer un recorregut guiat per la ciutat de Vic, individualment

Más detalles

Descobrir, a través del patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la transformació social i del paisatge d una destinació turística.

Descobrir, a través del patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la transformació social i del paisatge d una destinació turística. 2017 Descobrir, a través del patrimoni industrial, la història, l evolució tecnològica, la transformació social i del paisatge d una destinació turística. Viatjar a l origen d on provenen aquells productes

Más detalles

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del El Pou El Pou permet que els alumnes puguin realitzar un treball i lliurar-lo a través del Clickedu. 1. Entra al mòdul Matèries fent clic sobre la pestanya matèries. 2. A la pàgina inicial del mòdul veuràs

Más detalles

JORNADA TÈCNICA. ESPAIS NATURALS, ACTIVITAT FÍSICA I SALUT. NORDIC WALKING: Esport, Natura i Turisme Castell Montesquiu.

JORNADA TÈCNICA. ESPAIS NATURALS, ACTIVITAT FÍSICA I SALUT. NORDIC WALKING: Esport, Natura i Turisme Castell Montesquiu. JORNADA TÈCNICA. ESPAIS NATURALS, ACTIVITAT FÍSICA I SALUT NORDIC WALKING: Esport, Natura i Turisme Castell Montesquiu. 25 Novembre 2010 OBJECTIUS 1. Explicar com s aborda el turisme actiu i de Natura,

Más detalles

L AIGUA, ON ÉS I COM CANVIA?

L AIGUA, ON ÉS I COM CANVIA? L AIGUA, ON ÉS I COM CANVIA? La Terra és anomenada el Planeta Blau perquè està envoltada d aigua. La capa d aigua o Hidrosfera no és una capa contínua, ja que l aigua es troba distribuïda en diferents

Más detalles

METODOLOGIA CONTINGUT GRUPAL AMB D'ENTORN. Sant Vicenç dels Horts, 7 de febrer del 2018

METODOLOGIA CONTINGUT GRUPAL AMB D'ENTORN. Sant Vicenç dels Horts, 7 de febrer del 2018 1 2 METODOLOGIA CONTINGUT INFORME ENTREVISTA GRUPAL AMB LA COMISSIÓ D'ENTORN Sant Vicenç dels Horts, 7 de febrer del 2018 M E T O D O L O G I A A fi d implicar agents clau del barri on es troba el parc,

Más detalles

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD DOSSIER dossier 3 01 Presentació Girona Bike World és l esdeveniment per promocionar i potenciar els sector de la bicicleta com la forma més clàssica i moderna a l hora de viatjar i conèixer. El saló neix

Más detalles

Experiències singulars

Experiències singulars Experiències singulars Un espai singular, una proposta exclusiva i una experiència inoblidable... La Pedrera és un lloc excepcional per celebrar-hi esdeveniments irrepetibles. La Pedrera vol convertir

Más detalles

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES

Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Generalitat de Catalunya Departament de Cultura Conjunt Monumental de SANT PERE DE RODES Setmana Santa i primavera 2018 HORARIS MARÇ, ABRIL I MAIG: De dimarts a diumenge de 10 a 17:30h* JUNY: De dimarts

Más detalles

Manual d accés a les aplicacions

Manual d accés a les aplicacions Manual d accés a les aplicacions Registre de planejament urbanístic de Catalunya Mapa urbanístic de Catalunya Juliol de 2011 1 ÍNDEX 1 REGISTRE DE PLANEJAMENT URBANÍSTIC DE CATALUNYA...4 1.1 DESCRIPCIÓ...4

Más detalles

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places]

LLOC. DATES i EDATS PLACES. 1er TORN 3 al 9 de juliol de 2016 De 9 a 13 anys [40 places] LLOC L Hospitalet de l Infant (Tarragona) ALLOTJAMENT Residència ASTER Urbanització Hifrensa s/n (L Hospitalet de l Infant) Tfon: 977823440 ENTRENAMENTS Pavelló Municipal d Esports Carrer Tivissa, 3 (L

Más detalles

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE ACCÈS A LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE MANTENIMENT 1. Dins l apartat Intranets i webs UPC de la web de la UPC seleccioneu l enllaç Sol licitud de serveis: FÀCIL, el

Más detalles

Acords del Consell d Administració

Acords del Consell d Administració Nota de premsa PÀG 1/2 29 de març de 2017 Acords del Consell d Administració El Port de Barcelona proposa la modificació del Pla Especial de la Nova Bocana per guanyar 14.000 m2 addicionals d espai públic

Más detalles

1. ESTRUCTURA EMPRESARIAL

1. ESTRUCTURA EMPRESARIAL 1. ESTRUCTURA EMPRESARIAL 1.1. Teixit empresarial El nombre d empreses cotitzants al municipi de Lleida durant el segon trimestre de 2013, segueix la tendència a la baixa de l any anterior i es situa en

Más detalles

El temple estava dedicat a l emperador August i a 3 deus: JÚPITER:És el deu principal, que governa el món.

El temple estava dedicat a l emperador August i a 3 deus: JÚPITER:És el deu principal, que governa el món. Us proposem una ruta històrica per Barcelona. Començarem per la Barcelona romana, continuarem per la Barcelona medieval i acabarem visitant el Parc Güell, construït durant l època industrial. Com Anar:

Más detalles

Nova Comunitat de Padró Canvis destacats

Nova Comunitat de Padró Canvis destacats Nova Comunitat de Padró Canvis destacats 1. BLOC D USUARI Es troba a la part superior esquerra de la comunitat. El meu compte Missatges Es fa més petit i es situa a la part superior dreta de la comunitat.

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics)

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) Índex Registre d un nou alumne Introducció de les dades prèvies Introducció de les dades del Registre:

Más detalles

Demografia del món actual ACTIVITATS Unitat 6 Activitats extretes de la presentació La població de Salvador Vila Esteve

Demografia del món actual ACTIVITATS Unitat 6 Activitats extretes de la presentació La població de Salvador Vila Esteve 1 Demografia del món actual ACTIVITATS Unitat 6 Activitats extretes de la presentació La població de Salvador Vila Esteve 2 1. Distribució de la població mundial. A partir del document, respon: a) Classificació.

Más detalles

El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa.

El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa. El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa. A continuació trobaràs tot un seguit de consells per a la correcta utilització

Más detalles

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA NOVA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: NOU SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA NOVA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: NOU SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC GUIA D UTILITZACIÓ DE LA NOVA INTRANET DE ACCÈS A LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE MANTENIMENT 1. Dins l apartat Intranets i webs UPC de la web de la UPC seleccioneu l enllaç Sol licituds de serveis: FÀCIL,

Más detalles

és natura és aventura Serra de Queralt és natura és aventura

és natura és aventura Serra de Queralt és natura és aventura és natura és aventura Serra de Queralt és natura és aventura Berga es troba a 713 metres d altitud sobre el nivell del mar, a la falda de les serralades més meridionals del Pre Pirineu català. Als peus

Más detalles

Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu.

Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu. Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu. Un projecte d Antoni Abad produït per l Institut Ramon Llull per a la 57a edició de La Biennale di Venezia. Accessible per a les

Más detalles

ESTRATÈGIES PEL DESENVOLUPAMENT DEL TURISME ALS MUNICIPIS DEL

ESTRATÈGIES PEL DESENVOLUPAMENT DEL TURISME ALS MUNICIPIS DEL ESTRATÈGIES PEL DESENVOLUPAMENT DEL TURISME ALS MUNICIPIS DEL Baix Gaià GRUP DE RECERCA D ANÀLISI TERRITORIAL I ESTUDIS TURÍSTICS UNITAT DE GEOGRAFIA L inventari de recursos 267 RECURSOS TURÍSTICS 48 naturals

Más detalles

4 i 5 maig 2017 Pirineu i Priorat

4 i 5 maig 2017 Pirineu i Priorat 4 i 5 maig 2017 Pirineu i Priorat Aprenem Receptiu Emissor Recursos Un punt de partida: Tren dels llacs 2011: comencem a inventar 2012: productes únics 2010: turisme responsable potenciar el desenvolupament

Más detalles

GCompris (conjunt de jocs educatius)

GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris forma part del programari educatiu que inclou la Linkat. És una col lecció d'aplicacions educatives per a nens i nenes d'educació infantil i cicle inicial

Más detalles

AL CASTELL DE SARROCA DE LLEIDA I A LA TORRE DE LA SENYORA PER LA VALL MAJOR

AL CASTELL DE SARROCA DE LLEIDA I A LA TORRE DE LA SENYORA PER LA VALL MAJOR AL CASTELL DE SARROCA DE LLEIDA I A LA TORRE DE LA SENYORA PER LA VALL MAJOR Segrià Distància: 10,5 km. Durada: 3 h. Desnivell: 150 m. Itinerari circular no senyalitzat Accedim a Sarroca de Lleida des

Más detalles

Què haig de fer per legalitzar la recol lecció i venda directa de mel?

Què haig de fer per legalitzar la recol lecció i venda directa de mel? Què haig de fer per legalitzar la recol lecció i venda directa de mel? Introducció En aquesta fitxa mirem de resoldre els dubtes sobre la producció i comercialització de la mel. A partir de quantes arnes

Más detalles

Estudi d impacte econòmic de Girona Temps de Flors 2012

Estudi d impacte econòmic de Girona Temps de Flors 2012 Estudi d impacte econòmic de Girona Temps de Flors 2012 Dr. Jordi Comas Trayter Dra. Sílvia Aulet Serrallonga Sr. Yassine Bouallala Sra. Verónica Bernadó Estudi elaborat per la Universitat de Girona Índex

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

Tema 5: Els ecosistemes

Tema 5: Els ecosistemes En aquest tema aprendràs que a la Terra hi ha ecosistemes terrestres i ecosistemes aquàtics. Els éssers vius que hi habiten es relacionen entre ells. Si les característiques del medi varien, alguns d aquests

Más detalles

MANUAL D ÚS DE LA WEB D OFERTES DELS SERVEIS LOCALS D OCUPACIÓ DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA http://www.diba.cat/slo El web d ofertes permet consultar les ofertes de treball gestionades pels Serveis Locals

Más detalles

Presència del cinema català en les plataformes de vídeo a la carta

Presència del cinema català en les plataformes de vídeo a la carta Presència del cinema català en les plataformes de vídeo a la carta REINALD BESALÚ I ANNA MEDRANO / JULIOL 215 Principals resultats de l estudi: - Els films amb participació de productores catalanes produïts

Más detalles

Ordinador Continuem amb l ordinador i el ratolí però amb art!

Ordinador Continuem amb l ordinador i el ratolí però amb art! Ordinador 1.2... Continuem amb l ordinador i el ratolí però amb art! SENSE POR! Com vas poder veure a la primera sessió l ordinador no és tan difícil de fer anar... Només cal paciència i pràctica. Així

Más detalles

AMPLIACIÓ DE L ILLA DE VIANANTS DE RUBÍ. Juliol 2017

AMPLIACIÓ DE L ILLA DE VIANANTS DE RUBÍ. Juliol 2017 AMPLIACIÓ DE L ILLA DE VIANANTS DE RUBÍ Juliol 2017 1. INTRODUCCIÓ L espai públic és, per definició, un entorn de convivència social, on els serveis i activitats es distribueixen de manera eficaç i eficient

Más detalles

Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals

Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals Servei de Programació Barcelona, novembre de 2015 Cliqueu aquí per entrar a l accés restringit 2/15 Introduir en minúscules

Más detalles

ESTADÍSTIQUES TURISME CUBELLES 2016 MEMÒRIA DE LES DADES ESTADÍSTIQUES DEL SERVEI D INFORMACIÓ I ATENCIÓ TURÍSTICA DE CUBELLES

ESTADÍSTIQUES TURISME CUBELLES 2016 MEMÒRIA DE LES DADES ESTADÍSTIQUES DEL SERVEI D INFORMACIÓ I ATENCIÓ TURÍSTICA DE CUBELLES ESTADÍSTIQUES TURISME CUBELLES 2016 MEMÒRIA DE LES DADES ESTADÍSTIQUES DEL SERVEI D INFORMACIÓ I ATENCIÓ TURÍSTICA DE CUBELLES Gener 2017 Ajuntament de Cubelles Regidoria de Turisme, Comerç i Fires ÍNDEX

Más detalles

Introducció als nombres enters

Introducció als nombres enters Introducció als nombres enters Mesures de temps La unitat bàsica de temps és el segon. La majoria de les cultures del nostre planeta utilitzen unitats de mesura del temps que tenen en compte aquests tres

Más detalles

ÀREA 6 TURISME RURAL ÀREES DE GESTIÓ

ÀREA 6 TURISME RURAL ÀREES DE GESTIÓ ÀREES DE GESTIÓ ÀREA 6 TURISME RURAL 6.1. Senders locals i àrees recreatives------------------------------------------------------------83 6.2. Actuacions a la Via Verda d Alcoi-------------------------------------------------------------89

Más detalles

Centre de Suport IDEC. Manual de visualització GML

Centre de Suport IDEC. Manual de visualització GML Centre de Suport IDEC Manual de visualització GML versió 1.0 Abril 2013 Històric del document Versió Data Autor 1.0 Abril 2013 CS IDEC Índex 1 Introducció 2 Descàrrega dades Cadastre amb el visor IDEC

Más detalles

És un espai ideal per fer-hi activitats de contacte amb la natura o gaudir de la tranquil litat pròpia d un espai rural.

És un espai ideal per fer-hi activitats de contacte amb la natura o gaudir de la tranquil litat pròpia d un espai rural. Can Arabí és una casa de colònies situada als afores de Binissalem, es propietat de l Ajuntament de Binissalem i és gestionat per l Institut Balear de la Joventut de les Illes Balears. Es troba situat

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

La Volta a la Mariola

La Volta a la Mariola La Volta a la Mariola Primavera 2018 Senderisme i Patrimoni viu-la amb tots els sentits 2 La Volta a la Mariola Programació Primavera 2018 25 de març 31 de març dissabte 1 d abril 7 d abril dissabte 8

Más detalles

LA IMATGE TURÍSTICA DE CATALUNYA. Turisme de Catalunya Barcelona, 28 de gener de 2008

LA IMATGE TURÍSTICA DE CATALUNYA. Turisme de Catalunya Barcelona, 28 de gener de 2008 LA IMATGE TURÍSTICA DE CATALUNYA 1.- Concepte de marca turística. Marca turística Conjunt de valors d un territori que evoquen en el turista una imatge particular d aquest territori. Representació de la

Más detalles

Document complementari sobre les diferents maneres de visualitzar les fotos esfèriques.

Document complementari sobre les diferents maneres de visualitzar les fotos esfèriques. Document complementari sobre les diferents maneres de visualitzar les fotos esfèriques. Una foto esfèrica o foto 360º és una imatge que recull un angle de visió de 360 graus i que es pot veure en una pantalla

Más detalles

Dia 1r 26/SET ORIGEN AEROPORT BCN LONDRES

Dia 1r 26/SET ORIGEN AEROPORT BCN LONDRES Dia 1r 26/SET ORIGEN AEROPORT BCN LONDRES Sortida del lloc d origen en autocar en direcció a l aeroport de Barcelona per prendre l avió en direcció a Londres. Arribada, represa d equipatge i trobada amb

Más detalles

UNITAT ENUMERAR LES OPCIONS I CREAR LLISTES

UNITAT ENUMERAR LES OPCIONS I CREAR LLISTES UNITAT ENUMERAR LES OPCIONS I CREAR LLISTES 3 Esquema numerat Un esquema numerat o llista multinivell s utilitza per crear una llista que contingui diferents nivells situats a diferents sagnats del text,

Más detalles

El preu de la llet i d altres partides dels ingressos a les explotacions. Informe setembre 2009

El preu de la llet i d altres partides dels ingressos a les explotacions. Informe setembre 2009 El preu de la llet i d altres partides dels ingressos a les explotacions Informe setembre 2009 Observatori de la llet De les dades de les explotacions de la mostra de l Observatori es recullen els ingressos

Más detalles

EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona

EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona Entrem al navegador d Internet i accedim a la pàgina principal de la eina de gestió de guàrdies,

Más detalles

PROGRAMA D ITINERARIS I ACTIVITATS PARC NATURAL DELS PORTS Excursió 1 dia

PROGRAMA D ITINERARIS I ACTIVITATS PARC NATURAL DELS PORTS Excursió 1 dia PROGRAMA D ITINERARIS I ACTIVITATS PARC NATURAL DELS PORTS Us proporcionem l experiència, professionalitat i entusiasme que ens caracteritza en el nostre projecte d empresa i treball. Agraïm la confiança

Más detalles

Planificador. Manual d usuari. Centres i serveis educatius Maig 2016

Planificador. Manual d usuari. Centres i serveis educatius Maig 2016 Planificador Visites preventives ITSM-Remedy Manual d usuari. Centres i serveis educatius Maig 2016 L objectiu d aquest document és descriure les funcionalitats implementades a l eina ITSM Remedy pel Planificador

Más detalles

Proposta de projecte Ruta de la Tordera. Proposta de projecte de desenvolupament territorial. Ruta de la Tordera

Proposta de projecte Ruta de la Tordera. Proposta de projecte de desenvolupament territorial. Ruta de la Tordera Proposta de projecte de desenvolupament territorial sumari 1 Desenvolupament del territori al voltant d un curs fluvial 2 La Tordera: una oportunitat per al territori 3 Proposta de 5 Com ho podem fer realitat?

Más detalles

Viatge Cantàbria, viu l'aventura!

Viatge Cantàbria, viu l'aventura! Necessites més informació? 938 370 966 Viatge Cantàbria, viu l'aventura! Cantàbria - Cantàbria Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius Des de 198,00 Programació: DIA 1. LLOC D'ORIGEN

Más detalles

VAL D ARAN BIOSPHERE DESTINATION

VAL D ARAN BIOSPHERE DESTINATION Extensió: 620km 2 El 30% per sobre dels 2000m d altitud La Val d Aran es troba al centre dels Pirineus (Vall atlàntica). La seva localització, topografia i clima afavoreix la existència d una gran biodiversitat

Más detalles

Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox

Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox Independentment del navegador web, hi ha certs aspectes

Más detalles

PRIMER CONTACTE AMB ATENEA

PRIMER CONTACTE AMB ATENEA PRIMER CONTACTE AMB ATENEA Aquest és un manual introductori a l entorn d Atenea per a professors que no tenen cap tipus d experiència amb la plataforma. Un cop iniciada la sessió dins de l Atenea, apareix

Más detalles

Guía de l Ús del Portal de Proveïdors. Requisits tècnics del proveïdor

Guía de l Ús del Portal de Proveïdors. Requisits tècnics del proveïdor Guía de l Ús del Portal de Proveïdors Requisits tècnics del proveïdor Índex 1. INTRODUCCIÓ...3 2. REQUISITS... 3 2.2 COMPTE DE CORREU ELECTRÒNIC...3 2.3 INTERNET EXPLORER...3 3. BLOQUEIG DELS POP-UPS I

Más detalles

Catalunya té ciutadans que resideixen a l estranger habitualment. França, Argentina i Andorra són els països amb més residents

Catalunya té ciutadans que resideixen a l estranger habitualment. França, Argentina i Andorra són els països amb més residents 23 de juliol del 2009 Padró d habitants residents a l estranger 2009 Catalunya té 144.002 ciutadans que resideixen a l estranger habitualment França, Argentina i Andorra són els països amb més residents

Más detalles

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017

hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola hola hola hola Hola hola hola Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Hola hola hola hola hola Hola hola

Más detalles

INSTAL.LACIONS POLIESPORTIU MUNICIPAL

INSTAL.LACIONS POLIESPORTIU MUNICIPAL INSTAL.LACIONS POLIESPORTIU MUNICIPAL El Poliesportiu Municipal consta d una superfície total d aproximadament 80.000 m2 ubicat en la zona sud-oest del casc urbà, concretament situat a la carretera 3316

Más detalles

COMBINAR CORRESPONDÈNCIA AMB WORD 2000

COMBINAR CORRESPONDÈNCIA AMB WORD 2000 COMBINAR CORRESPONDÈNCIA AMB WORD 2000 PAS 1: La primera cosa que es necessita tan per fer sobres com per fer etiquetes és una llista amb totes les adreces de les quals es volen fer sobres o etiquetes.

Más detalles

El llenguatge HTML (Descripció i etiquetes) L etiqueta <table> (Creació de taules) Exemple complet de codi HTML... 5

El llenguatge HTML (Descripció i etiquetes) L etiqueta <table> (Creació de taules) Exemple complet de codi HTML... 5 Manual Basic HTML Gestió webs municipals Pàg. 1/7 Index El llenguatge HTML (Descripció i etiquetes)... 2 L etiqueta (Creació de taules)... 3-4 Exemple complet de codi HTML... 5 Explicació linia

Más detalles