GIRONA A CAPPELLA FESTIVAL REUNEIX LES MILLORS VEUS DEL PANORAMA INTERNACIONAL PER TEMPS DE FLORS

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "GIRONA A CAPPELLA FESTIVAL REUNEIX LES MILLORS VEUS DEL PANORAMA INTERNACIONAL PER TEMPS DE FLORS"

Transcripción

1 GIRONA A CAPPELLA FESTIVAL REUNEIX LES MILLORS VEUS DEL PANORAMA INTERNACIONAL PER TEMPS DE FLORS Del 9 al 17 de maig la plaça Independència, l Auditori de Girona i la Casa de Cultura acolliran la quarta edició del festival internacional Girona A Cappella, l únic d'aquest gènere a tot l'estat espanyol. Els alemanys Slixs i els francesos Opus Jam encapçalen un atractiu cartell on també hi ha les virtuoses veus dels In Crescendo, Seiottavi, The Hanfris Quartet, The Gourmets Vocal Quartet, The Anchovettes, Cor de la UdG, Tutti Veus, Cor Jove del Conservatori Isaac Albéniz, B Vocal, Gospelians de Girona i Cor Gospel Girona. Del 9 al 17 de maig tindrà lloc la IV edició de Girona A Cappella Festival, coincidint amb l'exposició Girona Temps de Flors, que portarà als seus diversos escenaris algunes de les formacions referents a nivell internacional de la música sense instruments, expressada només amb la veu. L'any passat més de persones van gaudir de les diferents actuacions del Girona A Cappella Festival. Enguany, amb l objectiu de superar se el cartell inclou els concerts de formacions de primer nivell com els alemanys SLIXS, que a més oferiran un exclusiu taller de veu i percussió corporal, o els catalans The Hanfris Quartet, una de les millors formacions europees del gènere Barbershop i que torna al Festival després de l èxit de l any passat. També destaca el xou dels In Crescendo, donats a conèixer al concurs televisiu Oh Happy Day i que des d aleshores llueix arreu el seu variat repertori.

2 Girona A Cappella Festival s'ha posicionat dins el calendari dels esdeveniments culturals del sud d Europa i ha situat Girona, ciutat de festivals, dins el circuit europeu a cappella que ja és parada imprescindible en les gires europees de les principals formacions del gènere, així com visita obligada pel públic amant de la bona música. Aquest any hi acudeixen formacions procedents d'alemanya, Itàlia o França. Girona A Cappella Festival és una proposta cultural de primer ordre, diferencial, internacional, que prima l excel lència i la qualitat artística. A més, al festival també hi tenen cabuda els nous valors del gènere i les formacions gironines. Precisament, el festival completa la programació amb actuacions de corals gironines a les que s ha volgut donar visibilitat a l escenari principal de la Plaça Independència i que hi actuaran entre setmana. UN FESTIVAL ÚNIC I GENUÍ La música anomenada a cappella és una de les modalitats amb més difusió i bona rebuda per part de tot tipus de públic arreu del món. Des de fa molts anys a Europa, i també als Estats Units, existeixen nombrosos festivals de música a cappella que gaudeixen d un gran seguiment i repercussió. Malgrat això, ni al nostre país ni a l estat espanyol no existeix cap festival dedicat exclusivament a aquesta rica i heterogènia forma d expressió musical. Amb una gran varietat i constant renovació i un directe emotiu i espectacular, la música a cappella esdevé una font inesgotable de possibilitats, amb una gran oferta de grups que, tant a nivell nacional com internacional,

3 gaudeixen de bona acceptació i popularitat. Girona A Cappella Festival manté una programació coherent i exclusivament de música a cappella sense fugir a altres gèneres musicals. D altra banda, Girona A Cappella Festival pretén ser una plataforma per a formacions emergents del gènere, sobretot de casa nostra, i que es programaran juntament amb formacions de referència internacional. ELS ESCENARIS Girona A Cappella Festival aposta per la complicitat amb Temps de Flors d aquest esdeveniment multitudinari per introduïr se en els circuits de l exposició facilitant així la participació del públic. Un dels punts amb més afluència i pas obligat de totes les rutes és la plaça Independència que un any més acollirà l escenari principal del festival, on s hi celebraran actuacions, totes gratuïtes. D altra banda, el festival també ha programat dos concerts a l'auditori de Girona i un a l'auditori Viader de la Casa de Cultura.

4 DIA ARTISTA ACTIVITAT ESPAI HORARI PREU Dissabte 25 abril Taller de tecnologia per a cantants. Espai Marfà h 20 En col laboració amb Espai Marfà Divendres 8 maig Taller de veu amb SLIXS Espai Marfà 18:30 21:30h 15 Dissabte 9 maig In Crescendo + The Anchovettes Escenari Principal Plaça independència 18 h Gratuït Dissabte 9 maig Slixs Auditori de Girona 21 h 15 Diumenge 10 maig B Vocal Escenari Principal Plaça independència 18 h Gratuït Dilluns 11 maig Cor de la Universitat de Girona Escenari Principal Plaça independència 19 h Gratuït Dimarts 12 maig Tutti Veus Escenari Principal Plaça independència 19 h Gratuït Dimecres 13 maig Cor Jove del Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona Escenari Principal Plaça independència 19 h Gratuït Dijous 14 maig Cor Gospel Girona Escenari Principal Plaça independència 19 h Gratuït Divendres 15 maig Gospelians de Girona Escenari Principal Plaça independència 19 h Gratuït Divendres 15 maig The Gourmets Vocal Quartet Casa de Cultura 20 h 3 Dissabte 16 maig Seiottavi Escenari Principal Plaça independència 18 h Gratuït Dissabte 16 maig The Hanfris Quartet Auditori de Girona 21 h 6 Diumenge 17 maig Opus Jam Escenari Principal Plaça independència 18 h Gratuït

5 SLIXS (Alemanya) Dissabte 9 de maig. 21h. Auditori de Girona. 15 Una formació a cappella? Sí... o potser no?? El cert és que sense instruments i només amb les seves poderoses veus, els alemanys aconsegueixen un estil únic, lluny de qualsevol clixé del gènere. Una potent barreja de Jazz, Pop, Funk, i Clàssica. Sis extraordinàries veus que han impactat audiències de festivals de tota Europa i Àsia. Guardonats per tot el món amb nombrosos premis, han rebut també els elogis de llegendes del món a cappella com Ward Swingle (fundador dels Swingle Singers) el seu estil és únic o Gabriel Crouch (King s Singers) millor que cap altre grup que hagi escoltat. L any 2014, acompanyen la gira europea de Bobby McFerrin. TALLER DE VEU I PERCUSSIÓ CORPORAL AMB ELS SLIXS Divendres 8 de maig. 21h. Espai Marfà. 15 La mateixa formació germànica oferirà, el dia abans de la seva actuació, un taller de veu I percussió corporal. Especialistes en gèneres com el Jazz i el Pop, en el taller es treballarà la seva particular combinació rítmica i jazzística de les veus, a on també hi incorporen elements de percussió corporal. S experimentarà a partir de cançons composades expressament per aquest taller i escrites per a seccions de fins a deu veus. Coneixements, experimentació i diversió assegurada. Cal inscripció prèvia. El Taller s impartirà en anglès.

6 THE ANCHOVETTES (Catalunya) Dissabte 9 de maig. 18h. Escenari principal Plaça Independència. Gratuït Les tres cantants del grup d havaneres en femení Les Anxovetes, Montse Ferrermoner, Marta Pérez i Tona Gafarot, surten puntualment de l aigua per fer un viatge en el temps i submergir se en l estil de formacions com The Andrew Sisters o The Chordettes, pròpies de l Amèrica de mitjans del segle passat. IN CRESCENDO (Catalunya) Dissabte 9 de maig. 18h. Escenari principal Plaça Independència. Gratuït Els guanyadors de la segona edició del concurs Oh Happy Day són un grup vocal format per joves d'entre 16 i 25 anys. Tenen un repertori variat i els agraden els reptes. Gaudeixen arranjant, interpretant cançons modernes i portant les al seu terreny buscant la innovació i la creativitat, així que... prepara't per vibrar amb ells!

7 B VOCAL (Espanya) Diumenge 10 de maig. 18h. Escenari principal Plaça Independència. Gratuït B vocal és una formació espanyola que barreja a la perfecció l humor i la música a cappella. Amb aquesta combinació han consolidat una sòlida carrera artística de vint anys, més de tres mil concerts i diversos premis internacionals. Per la seva qualitat i originalitat, b vocal s ha convertit en el principal referent de la música a cappella de l estat espanyol i en un dels més importants del món. COR DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA (Catalunya) Dilluns 11 de maig. 19h. Escenari principal Plaça Independència. Gratuït El Cor de la Universitat de Girona celebra els 17 anys d existència. Com a cor universitari és una formació canviant i adaptable a la seva idiosincràsia i finalitat. El Cor, que té una cinquantena de cantaires, enguany treballa un repertori que va dels musicals i música ethno fins al pop music. Dirigeix el Cor, des de la seva fundació, el professor Joan de la Creu Godoy i Tomàs.

8 TUTTI VEUS (Catalunya) Dimarts 12 de maig. 19h. Escenari principal Plaça Independència. Gratuït Energia, il lusió i positivisme. Aquestes són les sensacions que ofereix el nou espectacle de Tutti Veus, un conjunt que, després de treballar durant un any en aquest nou projecte, aposta per una posada en escena completament diferent. Els cantaires ho donen tot per fer gaudir al públic amb les seves interpretacions de cançons catalanes amb identitat i missatge, transportant l'espectador a través de diferents estats d'ànim fins arribar al punt màxim: desconnexió, bones vibracions i pell de gallina. COR JOVE DEL CONSERVATORI ISSAC ALBÉNIZ DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA (Catalunya) Dimecres 13 de maig. 19h. Escenari principal Plaça Independència. Gratuït El Cor Jove va néixer el curs i anava adreçat als alumnes de grau professional, i també a d altres joves aliens al centre motivats pel cant. El seu director, Pablo Larraz, ha volgut convertir aquesta assignatura optativa en un espai formatiu en què els joves tinguin, a més a més, l oportunitat de conèixer un repertori variat, des del clàssic fins al més actual.

9 COR GOSPEL GIRONA (Catalunya) Dijous 14 de maig. 19h. Escenari principal Plaça Independència. Gratuït Creat a finals de l any Abans conegut també amb el nom de Kérigma, el Cor Gospel Girona ha renascut i s'ha renovat sense deixar de banda els valors i els sentiments d'aquesta gran música, el gospel. Volem fer arribar un gospel tradicional i contemporani, però alhora fresc i viu. Actualment el cor està dirigit per Xavier Thió. GOSPELIANS DE GIRONA (Catalunya) Divendres 15 de maig. 19h. Escenari principal Plaça Independència. Gratuït Gospelians de Girona és un cor nascut a Girona l any Actualment, quasi vuitanta persones d edats variades, són membres actius del cor, tots amb il lusió i passió per cantar, qualitats imprescindibles per arrossegar el públic a gaudir de l emoció del Gospel. Amb la direcció de Karolien Greenacre, Gospelians de Girona garanteixen un espectacle vibrant, dinàmic i de qualitat.

10 THE GOURMETS VOCAL QUARTET (Catalunya) Divendres 15 de maig. 20h. Casa de Cultura. 3 The Gourmets aposta pel plaer de la bona música, des del gust delicat de les composicions més senzilles, fins els refinats sabors de les més laborioses. Partint de les arrels de la música Afro Americana, els negro spirituals, The Gourmets s'endinsa en les textures del southern gospel i del soul, a l'estil de grups mítics com The Golden Gate Quartet o Sam Cooke & The Soul Stirrers. The Gourmets: Alex Delgado (tenor), Jordi Vallespí (tenor), Javier Canales (baríton) i Abel García (baix profund). SEIOTTAVI (Itàlia) Dissabte 16 de maig. 18h. Escenari principal Plaça Independència. Gratuït Les formacions italianes gaudeixen de molt prestigi dins del circuït europeu a cappella i SeiOttavi n és una formació de referència. Les seves veus encaixades a la perfecció emocionaran el públic amb un repertori variat i farcit d èxits que de ben segur coneixereu.

11 THE HANFRIS QUARTET (Catalunya) Dissabte 16 de maig. 21h. Auditori de Girona. 6 The Hanfris Quartet s'han convertit en poc més de cinc anys en un dels millors grups de barbershop, un estil que requereix d'una alta qualitat tècnica i interpretativa. Així ho demostra la seva classificació (la primera d'un grup de l'estat espanyol) per als Campionats Internacionals de Pittsburgh. A l'auditori de Girona, aquests quatre joves oferiran una proposta dinàmica i d'alta connexió amb el públic, amb versions de peces de rock&roll, estàndards del jazz, swing, musicals i temes propis de l'estil. OPUS JAM (França) Diumenge 17 de maig. 18h. Escenari principal Plaça Independència. Gratuït Opus Jam és un grup a cappella francès. La formació desenvolupa la seva originalitat associant harmonies complexes amb el beatboxing i repassa el repertori Motown amb la idea de democratitzar l'estil a cappella a través de melodies conegudes a nivell internacional d artistes com Marvin Gaye, Stevie Wonder, Diana Ross, els Jackson Five. Sis cantants i arranjadors de diferents orígens culturals i musicals que per primer cop actuen al nostre país.

12 TALLER DE TECNOLOGIA PER A CANTANTS Dissabte 25 d abril. De 10 a 14h. Espai Marfà. 20 Taller dirigit a cantants professionals i amateurs que vulguin formar se i resoldre dubtes sobre aquells aspectes tècnics que normalment queden poc clars en la part tecnològica aplicada al cant. Activitat en col laboració amb Espai Marfà. Cal inscripció prèvia. DIRECCIÓ DEL FESTIVAL Pau Marquès pau@gironacappella.cat Tel: OFICINA DE PREMSA Francesc Solà francesc@solacaros.cat Tel:

GIRONA A CAPPELLA FESTIVAL LES MILLORS VEUS PER TEMPS DE FLORS

GIRONA A CAPPELLA FESTIVAL LES MILLORS VEUS PER TEMPS DE FLORS GIRONA A CAPPELLA FESTIVAL LES MILLORS VEUS PER TEMPS DE FLORS Del 7 al 15 de maig i novament coincidint amb Temps de Flors, Girona acollirà la cinquena edició del festival internacional Girona A Cappella,

Más detalles

Lluís Grané. Primer resident

Lluís Grané. Primer resident Lluís Grané. Primer resident Amb la col laboració de: Tercer concert a La Pedrera 16 Desembre Barcelona, 16 de novembre de 2012 1 Residències Tercer concert del primer resident, Lluís Grané La Pedrera

Más detalles

MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV

MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV MArq Màster universitari en Arquitectura ETSAV MArq El màster universitari en Arquitectura t habilita per a l exercici professional de l arquitectura i el principal objectiu és aportar coneixements avançats

Más detalles

TITELLES SEBASTIÀ VERGÉS

TITELLES SEBASTIÀ VERGÉS TITELLES SEBASTIÀ VERGÉS SEBASTIÀ VERGÉS presenta Hansel i Gretel en teatre de titelles. És una adaptació del famós conte dels germans Grimm, en una nova versió actualitzada i divertida en què sempre es

Más detalles

El cafè de l Havana. Contacte: Quim Mas Telèfons: /

El cafè de l Havana. Contacte: Quim Mas Telèfons: / El cafè de l Havana El cafè de l Havana Contacte: Quim Mas Telèfons: 608 016 978 / 933 400 281 El Cafè de l Havana DESCRIPCIÓ DEL CONCERT ESPECTACLE Ens trobem en el Cafè de l Havana on s ha de produir

Más detalles

LA FACULTAT ANTONI GAUDÍ

LA FACULTAT ANTONI GAUDÍ FACULTAT ANTONI GAUDÍ LA FACULTAT ANTONI GAUDÍ La Facultat Antoni Gaudí és un centre universitari que pertany a l Ateneu Universitari Sant Pacià. A partir dels estudis de grau, màsters i postgrau, busca

Más detalles

EL IX MALLORCA SAXOPHONE FESTIVAL REUNIRÀ ARTISTES DE PRIMER NIVELL I UN CONJUNT D ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES PARAL LELES

EL IX MALLORCA SAXOPHONE FESTIVAL REUNIRÀ ARTISTES DE PRIMER NIVELL I UN CONJUNT D ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES PARAL LELES NOTA DE PREMSA Palma, 31 de març 2017 EL IX MALLORCA SAXOPHONE FESTIVAL REUNIRÀ ARTISTES DE PRIMER NIVELL I UN CONJUNT D ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES PARAL LELES El festival es presenta amb un cartell extens:

Más detalles

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 Comitè d Àrbitres Federació Catalana de Basquetbol Índex 1. Introducció 2. Motivació 3. Mètode 4. Objectius 5. Els mentors 6. Els mentoritzats 7. Els responsables

Más detalles

És d orígen desconegut i encara no té cura.

És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA, l Esclerosi Lateral Amiotròfica, és una malaltia degenerativa que afecta selectivament les neurones motores del cervell i de la medul la espinal. És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA

Más detalles

La Rumba Nostra, és un grup de Sóller però neix, per casualitat, a Bunyola. Un vespre en Miquel Muntaner (Pirates Pirats, Clau de Sol) convida en Pedro Andreo i en Jeroni Rullan a tocar a Ca s Espardenyer

Más detalles

La participació en municipis dispersos: La participació com a mètode per a la vinculació.

La participació en municipis dispersos: La participació com a mètode per a la vinculació. La participació en municipis dispersos: La participació com a mètode per a la vinculació. Experiència a Fogars de la Selva - Redacció del Pla Local de Joventut - Aproximació a les percepcions i opinions

Más detalles

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus!

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus! CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS 2014 aquest és el teu campus! Presentació Des del Club Balonmano Granollers tenim la feliç iniciativa d organitzar el primer Campus de Tecnificació per a tots els apassionats

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

Calendari d activitats

Calendari d activitats Calendari d activitats GENER Dijous, 18 Roda de Premsa/Mitjans de comunicació Presentació del CD del Concert La Principal de La Bisbal en directe MARÇ Divendres, 16 Biblioteca Pere Caner Taula rodona La

Más detalles

ESTUDI D'AUDIÈNCIA "25 TV"

ESTUDI D'AUDIÈNCIA 25 TV ESTUDI D'AUDIÈNCIA "25 TV" 1 de 15 FITXA TÈCNICA Empresa que realitza l'estudi Mostra Informació Tècnica i Científica SL (Infortècnica) 482 persones Marge d'error de la mostra Treballant a un nivell de

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

PABLO PICASSO. Els sentiments i les emocions.

PABLO PICASSO. Els sentiments i les emocions. PABLO PICASSO. Els sentiments i les emocions. PABLO PICASSO va néixer a Màlaga el 25 d octubre de l any 1881. El seu pare es deia José i la seva mare Maria. Va tenir dues germanes més petites que ell,

Más detalles

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA

FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA FESTIVAL DE CINEMA INFANTIL DE BARCELONA UNA OPORTUNITAT PER DESCOBRIR UN CINEMA DIFERENT, PLE D IMAGINACIÓ I CREATIVITAT. DOSSIER PER A CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL P3, P4, P5 10a EDICIÓ: DEL 22 AL 30

Más detalles

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 GESOP,, S.L. C/. Llull 102, 4rt. 3a. 08005 Barcelona Tel. 93 300 07 42 Fax 93 300 55 22 www.gesop.net PRESENTACIÓ: En motiu de l inici

Más detalles

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils

La tortuga Poruga. Un nou material didàctic de l Estany de Sils. 2ª Jornada de l Estany de Sils La tortuga Poruga Un nou material didàctic de l Estany de Sils 2ª Jornada de l Estany de Sils Temporània, Associació d Educació Ambiental de la Selva Joan Mas Josep Noguerol Llicenciats en Ciències Ambientals

Más detalles

Activitats infantils i familiars

Activitats infantils i familiars Activitats infantils i familiars La Mostra Sonora i Visual és el context perfecte per a la presentació de processos d experimentació, creació i empoderamentació tecnològic amb nens i joves del barri, vinculats

Más detalles

Taller de creació de videojocs amb Scratch

Taller de creació de videojocs amb Scratch Taller de creació de videojocs amb Scratch Frank Sabaté i Carlota Bujons Escola Projecte Av. Tibidabo, 16. 08022 Barcelona Telèfon: 93 417 03 21 franksabate@gmail.com carlota.bujons@gmail.com 1. Descripció

Más detalles

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA

CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA CONGRÉS DE CULTURA DE TERRASSA Auditori Municipal 25, 26 i 27 de gener de 2013 A.C.A. AMIGOS DE LA SANTA CRUZ DE CANJÁYAR Antonio Simón Hernández President Direcció i coordinació Logo o imatge de l entitat

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

EL PERQUÈ DEL PROJECTE

EL PERQUÈ DEL PROJECTE EL PERQUÈ DEL PROJECTE LA CAPITALITAT DEL BÀSQUET FEMENÍ És una iniciativa que neix de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la intenció i l objectiu final de potenciar el paper de la dona dins

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014

ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ENQUESTES SATISFACCIÓ 2014 ÍNDEX 1.-Enquestes Satisfacció... pàg. 1 2.-Resultats de les enquestes... pàg. 1 2.1-Enquestes als usuaris... pàg. 1 2.2-Enquestes als familiars...

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

Una programació local, descentralitzada i identificada amb el territori.

Una programació local, descentralitzada i identificada amb el territori. TELEVISIÓ DE GIRONA és un grup de comunicació que va néixer el 1985 amb la vocació de servir a la societat de les comarques de Girona mitjançant la difusió d informació local, esports, cultura, concursos,

Más detalles

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys.

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys. PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL REGIDURIA DE JOVENTUT - CIJ GENER-FEBRER-MARÇ 2016 El Centre d Informació Juvenil (CIJ) és un espai públic d informació, assessorament i oci que la Regidoria

Más detalles

Resultats de l estudi sobre el moviment turístic a partir de dades mòbils reals. Girona, Temps de Flors 2016

Resultats de l estudi sobre el moviment turístic a partir de dades mòbils reals. Girona, Temps de Flors 2016 Resultats de l estudi sobre el moviment turístic a partir de dades mòbils reals Girona, Temps de Flors 2016 El 2015 Girona va ser una ciutat pionera a l'estat en l'anàlisi, a partir de dades mòbils reals,

Más detalles

Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic

Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic Institut del Teatre ESAD Escola Superior d Art Dramàtic Els estudis superiors d art dramàtic de l Institut del Teatre s imparteixen a l Escola Superior d Art Dramàtic (ESAD). L ESAD atorga el títol superior

Más detalles

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE *

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * Una de les parts més importants de crear un relat digital és tenir clara l estructura i definir els recursos narratius (fotos, gràfics, etc.). Per això, després

Más detalles

4.11. CAMPIONATS DE CATALUNYA PREFERENTS

4.11. CAMPIONATS DE CATALUNYA PREFERENTS CAMPIONAT DE CATALUNYA: JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT CADET MASCULÍ PREFERENT JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT CADET FEMENÍ PREFERENT La participació en aquests Campionats queda limitada a dos equips per club i categoria.

Más detalles

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat La Lluna canvia La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat De ben segur que has vist moltes vegades la Lluna, l hauràs vist molt lluminosa i rodona però també com un filet molt prim

Más detalles

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD DOSSIER dossier 3 01 Presentació Girona Bike World és l esdeveniment per promocionar i potenciar els sector de la bicicleta com la forma més clàssica i moderna a l hora de viatjar i conèixer. El saló neix

Más detalles

MATERIAL I SUGGERIMENTS PER A UNA TASCA PEDAGÒGICA

MATERIAL I SUGGERIMENTS PER A UNA TASCA PEDAGÒGICA PETER PAN MATERIAL I SUGGERIMENTS PER A UNA TASCA PEDAGÒGICA I- L ESPECTACLE Un muntatge produït pel Centre de Titelles de Lleida que es va estrenar la temporada 2004-2005 en una versió d en Joan-Andreu

Más detalles

La Revista de l Escolania

La Revista de l Escolania La Revista de l Escolania Núm. 4 MONTSERRAT, HIVERN 2008 / 2009 Viure la música Música, però no només música Música: Quan explico l Escolania a alguna de les nombroses escoles o cors que ens visiten, sempre

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES?

QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES? QUÈ EN PODEM DIR DE LES ROQUES? Hi ha qui diu que los roques són com arxius, és a dir que si som capaços de desxifrar-les podem saber moltes coses del medi on s han format, de quins canvis han soferts,

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

PABLO RUIZ PICASSO , ANDALUSIA

PABLO RUIZ PICASSO , ANDALUSIA PABLO RUIZ PICASSO 1881, ANDALUSIA Va néixer l any 1881 a Málaga i va morir als 92 anys a la ciutat francesa de Mogins (va morir l any 1973). Des de petit va ser un artista amb molt talent. Als 8 anys

Más detalles

--- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA

--- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA 5 --- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA 1 El català, llengua plenament oficial del club. Vetllar perquè la llengua catalana sigui en tots els àmbits la llengua realment

Más detalles

ASSESSORAMENT DEMOGRÀFIC PER A LA PLANIFICACIÓ ESCOLAR I EDUCATIVA TARRAGONA,

ASSESSORAMENT DEMOGRÀFIC PER A LA PLANIFICACIÓ ESCOLAR I EDUCATIVA TARRAGONA, Ajuntament de Tarragona Conselleria d Ensenyament Institut Municipal d Educació Departament de Geografia Universitat Rovira i Virgili ASSESSORAMENT DEMOGRÀFIC PER A LA PLANIFICACIÓ ESCOLAR I EDUCATIVA

Más detalles

AVALUACIÓ DE QUART D ESO

AVALUACIÓ DE QUART D ESO AVALUACIÓ DE QUART D ESO FULLS DE RESPOSTES I CRITERIS DE CORRECCIÓ Competència matemàtica FULL DE RESPOSTES VERSIÓ AMB RESPOSTES competència matemàtica ENGANXEU L ETIQUETA IDENTIFICATIVA EN AQUEST ESPAI

Más detalles

REPÚBLICA TXECA. Charles University First Faculty. República Txeca

REPÚBLICA TXECA. Charles University First Faculty. República Txeca REPÚBLICA TXECA Charles University First Faculty Charles University First Faculty Praga,. Per accedir a la Facultat de Medicina amb més tradició de tota Europa Central, tan sols hauràs de superar una prova

Más detalles

Novetats de la Grossa

Novetats de la Grossa Novetats de la Grossa Octubre 2016 Novetats de la Grossa Després de tres anys, la Grossa s ha consolidat com el sorteig típic de les festes de Nadal a Catalunya i avui ja és una loteria de país, que crea

Más detalles

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 Hotel oficial Impremta oficial Regidoria de Cultura 971 55 55 65 grafiquesmuntaner.com Teatre La Unió C/ del Tren, 3 07550 Son Servera Tel. 971 56 85 19 Correu electrònic

Más detalles

Atur a Terrassa (abril de 2010)

Atur a Terrassa (abril de 2010) Atur a Terrassa (abril de 2010) Índex Atur registrat Atur per sexe Atur per sector econòmic Atur per edats Atur per nivell formatiu Col lectiu immigrant Durada de l atur Durada de l atur per sexes Durada

Más detalles

FITXA PER PROGRAMAR NOUS ESTUDIS (EMERGENTS I QUE ES REVERIFIQUEN) DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI CURS

FITXA PER PROGRAMAR NOUS ESTUDIS (EMERGENTS I QUE ES REVERIFIQUEN) DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI CURS FITXA PER PROGRAMAR NOUS ESTUDIS (EMERGENTS I QUE ES REVERIFIQUEN) DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI CURS 2017-18 Universitat 1. Identificació del grau/màster universitari (en el cas dels màsters universitaris,

Más detalles

FORMACIÓ BÀSICA PER LA QUALIFICACIÓ DELS PROFESSIONALS VALORADORS DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA

FORMACIÓ BÀSICA PER LA QUALIFICACIÓ DELS PROFESSIONALS VALORADORS DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA ... FORMACIÓ BÀSICA PER LA QUALIFICACIÓ DELS PROFESSIONALS VALORADORS DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA Pàgina 1 1. JUSTIFICACIÓ Aquest curs pretén formar als professionals amb els coneixements i procediments

Más detalles

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Cursos de formació del professorat La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Idioma de les sessions Català. Sector educatiu dels participants Professors de català per a estrangers

Más detalles

1. L'ARQUITECTURA RACIONALISTA

1. L'ARQUITECTURA RACIONALISTA L ARQUITECTURA RACIONALISTA A GIRONA. 1 1. L'ARQUITECTURA RACIONALISTA Cap als anys 30 es produeix una ruptura amb les tendències arquitectòniques del moment. La nova arquitectura s'acosta a la proporcionalitat

Más detalles

Una forta abraçada a tots!

Una forta abraçada a tots! Estimats amics de la família VT8, estic encantat d anunciar-vos que seguim creixent i seguirem sumant experiències, diversió i molt handbol un any més. Aquest projecte que va començar ara fa 5 anys no

Más detalles

SEMINARI WEB Construir una escola per la generació de nadius digitals

SEMINARI WEB Construir una escola per la generació de nadius digitals SEMINARI WEB Construir una escola per la generació de nadius digitals Com crear entorns d aprenentatge motivadors? Antonio Pinto, Catedràtic de Tecnologia de l'institut Príncep de Girona de Barcelona.

Más detalles

Tema 2: L economia europea

Tema 2: L economia europea En aquest tema aprendràs que : El continent europeu té unes característiques ben diferents segons els desenvolupament econòmic de cada país. Una gran part de la població treballa al sector terciari. Els

Más detalles

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5.

FINAL. Per aprovar el curs cal aprovar les tres avaluacions, amb una nota igual o superior del 5. CRITERIS D AVALUACIÓ MATÈRIA: Música 1r ESO PARCIALS 20% ACTITUD: L actitud s avaluarà diàriament i es tindrà en conte si l alumne parla, la puntualitat, fa deures, porta material, participa en classe

Más detalles

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Explicació del qüestionari: Es tracta d un qüestionari per conèixer el grau de satisfacció de l usuari. El temps estimat de resposta

Más detalles

ELS VIATGES D ULISSES CASAL ESTIU VORAMAR

ELS VIATGES D ULISSES CASAL ESTIU VORAMAR ELS VIATGES D ULISSES CASAL ESTIU 2017 - VORAMAR PRIMERA SETMANA COMENÇA L AVENTURA Ara és el moment de tornar a l'illa d'ítaca on l'espera la seva dona Penèlope i el seu fill Telèmac. Ulisses abans d'endinsar-se

Más detalles

Raval Territori Socialment Responsable (TSR)

Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Raval Territori Socialment Responsable (TSR) Dades històriques rellevants de El Raval 1960: 105.000 hab. 1996: 35.000 hab. Anys 80: prostitució, droga, marginalitat... 1981-1996: Fugida de 70.000 hab Finals

Más detalles

A més, en el mateix correu s haurà d adjuntar la següent informació:

A més, en el mateix correu s haurà d adjuntar la següent informació: BASES DEL I CONCURS DE CANT JOSEP PALET DE MARTORELL 1. El I Concurs de Cant Josep Palet de Martorell està obert a tots els cantants, independentment de la seva nacionalitat, d entre 18 i 35 anys, ambdues

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

ESCOLA DE FAMÍLIA 4.COM FOMENTAR LA COMUNICACIÓ PARES-FILLS? DR. JORDI SASOT UNITAT DE PAIDOPSIQUIATRIA 4.1. ESCOLA DE FAMÍLIA

ESCOLA DE FAMÍLIA 4.COM FOMENTAR LA COMUNICACIÓ PARES-FILLS? DR. JORDI SASOT UNITAT DE PAIDOPSIQUIATRIA 4.1. ESCOLA DE FAMÍLIA ESCOLA DE FAMÍLIA 4.COM FOMENTAR LA COMUNICACIÓ PARES-FILLS? DR. JORDI SASOT UNITAT DE PAIDOPSIQUIATRIA 4.1. ESCOLA DE FAMÍLIA ESTRUCTURES FAMILIARS ACTUALS LA FAMÍLIA AVUI CADA DIA QUE PASSA HI HAN MES

Más detalles

Empresa i iniciativa emprenedora

Empresa i iniciativa emprenedora Transversal Empresa i iniciativa emprenedora CFGM.TRAN.EIE/0.09 CFGM - Cicle formatiu de grau mitjà Aquesta col lecció està dissenyada i coordinada des de l Institut Obert de Catalunya. Coordinació de

Más detalles

Família i Escola Junts X l educació

Família i Escola Junts X l educació Presentació del web Família i Escola Junts X l educació Amb la col laboració del Departament de Benestar Social i Família i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya 15 de setembre de 2011

Más detalles

SEÑOR presenta la nova COL LECCIÓ DE CERIMÒNIA 2013

SEÑOR presenta la nova COL LECCIÓ DE CERIMÒNIA 2013 2013 SEÑOR presenta la nova COL LECCIÓ DE CERIMÒNIA 2013 Els propers 27 i 28 d octubre, SEÑOR presentarà les últimes novetats en moda masculina de cerimònia en el marc del Saló MIBODA BARCELONA. SEÑOR

Más detalles

LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA

LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA LA UNIVERSITAT DE BARCELONA AUTÒNOMA I LA FACULTAT DE MEDICINA Presentació: L any 1933 la Universitat de Barcelona va aconseguir un règim especial d estructura i funcionament que li va permetre una autonomia

Más detalles

Empresa i iniciativa emprenedora

Empresa i iniciativa emprenedora Transversal Empresa i iniciativa emprenedora CFGX.TRAN.EIE/0.12 CFGS - Cicle formatiu grau superior CFGM - Cicle formatiu grau mitjà Aquesta col lecció ha estat dissenyada i coordinada des de l Institut

Más detalles

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237 Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar Villarroel 237 loren@el-cau.cat 665667268 Introducció: L expressió dramàtica tot i que a priori es pot confondre

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

II Cicle de Conferències del Palau Güell Gaudí i els seus impulsors

II Cicle de Conferències del Palau Güell Gaudí i els seus impulsors II Cicle de Conferències del Palau Güell Gaudí i els seus impulsors Del 6 al 27 d octubre de 2014 Els López i els Güell, figures clau del Modernisme PRESENTACIÓ Els cicles de conferències del Palau Güell

Más detalles

RECULL DE PREMSA. Mort Creu Casas, primera dona membre numerària de l Institut d Estudis Catalans

RECULL DE PREMSA. Mort Creu Casas, primera dona membre numerària de l Institut d Estudis Catalans comunicació RECULL DE PREMSA Mort Creu Casas, primera dona membre numerària de l Institut d Estudis Catalans 20 de maig del 2007 Consulta El Butlletí de l IEC Institut d Estudis Catalans Comunicació Carrer

Más detalles

1.1. Volem. places hoteleres. 1 Pàg Nombre % ,85 1,64 2,19 2,04 1,73 2,53

1.1. Volem. places hoteleres. 1 Pàg Nombre % ,85 1,64 2,19 2,04 1,73 2,53 INFORME D OCUPACIÓ HOTELERA A MATARÓ. 213 AGRAÏMENTS Volem donar les gràcies als quatre hotels cinc, durant la primera meitat del 213 que configuren l actual xarxa hotelera de la ciutat per la seva col

Más detalles

RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI

RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA: QUÈ ÉS La Diputació de Barcelona manté un ferm compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa

Más detalles

Concert de saxòfon i música electroacústica Projecte de Final de Grau. Daniel Miguel Guerrero Tutoria de Nacho Gascón i Fèlix Pastor

Concert de saxòfon i música electroacústica Projecte de Final de Grau. Daniel Miguel Guerrero Tutoria de Nacho Gascón i Fèlix Pastor Concert de saxòfon i música electroacústica Projecte de Final de Grau. Daniel Miguel Guerrero Tutoria de Nacho Gascón i Fèlix Pastor Qui sóc? Sóc saxofonista i estic cursant l últim any dels estudis superiors

Más detalles

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4 F I T X A 4 Com és la Lluna? El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se davant del

Más detalles

BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT

BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT RÀDIO CIUTAT DE BADALONA TELEVISIÓ DE BADALONA BÉTULO Revista d Informació Municipal Gener 2008 RÀDIO CIUTAT DE BADALONA FALQUES PUBLICITÀRIES DURACIÓ HORARI

Más detalles

Sons Corbera. al Carrer. Els dies 28 i 29 de juliol podràs gaudir de bona música als carrers de Corbera.

Sons Corbera. al Carrer. Els dies 28 i 29 de juliol podràs gaudir de bona música als carrers de Corbera. Sons Corbera al Carrer Els dies 28 i 29 de juliol podràs gaudir de bona música als carrers de Corbera. Corbera és potent per moltes coses, per la seva història, les seves tradicions, les seves festes,

Más detalles

BENVINGUTS AL CAMP NOU, UN MARC INCOMPARABLE 02 CAMP NOU YOU PLAY

BENVINGUTS AL CAMP NOU, UN MARC INCOMPARABLE 02 CAMP NOU YOU PLAY CAMP NOU YOU PLAY BENVINGUTS AL CAMP NOU, UN MARC INCOMPARABLE 02 CAMP NOU YOU PLAY UNA OPORTUNITAT ÚNICA DE JUGAR AL CAMP NOU Podràs ser el protagonista i complir un somni: jugar un partit de futbol a

Más detalles

Diseño de catalizadores para una obtención limpia de 2-feniletanol

Diseño de catalizadores para una obtención limpia de 2-feniletanol Universitat Rovira i Virgili Facultat de Química Departament de Química Física i Inorgànica Diseño de catalizadores para una obtención limpia de 2-feniletanol Memòria de Tesi Doctoral Tarragona, Juliol

Más detalles

Enquesta Uro-Oncològica 2016

Enquesta Uro-Oncològica 2016 Enquesta Uro-Oncològica 2016 1. ANTECEDENTS Des de fa ja alguns anys, existeixen nous tractaments amb els quals tractar als pacients oncològics afectats per tumors urològics que augmenten de manera significativa

Más detalles

CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA DE MANRESA ORIENTACIONS PER LES PROVES D'ACCÉS A CURSOS DE NIVELL ELEMENTAL LLENGUATGE MUSICAL

CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA DE MANRESA ORIENTACIONS PER LES PROVES D'ACCÉS A CURSOS DE NIVELL ELEMENTAL LLENGUATGE MUSICAL CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA DE MANRESA ORIENTACIONS PER LES PROVES D'ACCÉS A CURSOS DE NIVELL ELEMENTAL LLENGUATGE MUSICAL document actualitzat el setembre de 2011 L'objectiu d'aquest document és

Más detalles

Pensions a la Catalunya independent. Elisenda Paluzie Universitat de Barcelona

Pensions a la Catalunya independent. Elisenda Paluzie Universitat de Barcelona Pensions a la Catalunya independent Elisenda Paluzie Universitat de Barcelona 1 Es podran pagar les pensions? Com? El sistema de Seguretat Social espanyol és un sistema de repartiment: les cotitzacions

Más detalles

Primera Jornada de Fires locals

Primera Jornada de Fires locals Primera Jornada de Fires locals Recinte firal de Sabadell 18 de setembre de 2008 Primera Jornada de Fires Locals 1 Taula Rodona Les fires locals: esdeveniments culturals, econòmics o mixtes? Moderador

Más detalles

LA SARDANA DE L ANY 2015

LA SARDANA DE L ANY 2015 Concert Final LA SARDANA DE L ANY 2015 Centre de Congressos Andorra la Vella 7 de maig, dos quarts de 6 de la tarda ORGANITZA: COL LABORA: PROGRAMA Dia 7 de maig de 2016 DINAR DE GERMANOR A les 13h al

Más detalles

La medicina de guerra

La medicina de guerra La medicina de guerra Presentació La medicina de guerra s especialitzà en tècniques mèdiques iniciades, en part, a partir d experiències anteriors. La conjuntura bèl lica va fer que cirurgians i metges

Más detalles

Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu.

Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu. Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu. Un projecte d Antoni Abad produït per l Institut Ramon Llull per a la 57a edició de La Biennale di Venezia. Accessible per a les

Más detalles

CORPUS. el concert en millors condicions i comoditat.

CORPUS. el concert en millors condicions i comoditat. corpus 2008 CORPUS Continua l esperit de festa popular, participativa, oberta i plural, que guanya espais de trobada, amplia i diversifica l oferta d activitats per fer-la més extensiva, més àmplia i més

Más detalles

festa major de barcelona Festival de festivals

festa major de barcelona Festival de festivals festa major de barcelona Festival de festivals festival de festivals 1setmana de durada multitudinari popular artístic festiu tradicional musical participatiu gratuït popular Barcelona celebra cada any,

Más detalles

SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU

SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU EL TERRENY DE JOC ES TRANSFORMA PER ACOLLIR SOPARS INOBLIDABLES AL CAMP NOU 02 SOPARS A LA GESPA DEL CAMP NOU CELEBRI ELS SEUS ESDEVENIMENTS A LA GESPA DEL CAMP NOU Espectacular

Más detalles

GAUDEIXI D UN ESPAI ÚNIC Llogui el Teatre Auditori de Llinars del Vallès

GAUDEIXI D UN ESPAI ÚNIC Llogui el Teatre Auditori de Llinars del Vallès TEATRE AUDITORI LLINARS GAUDEIXI D UN ESPAI ÚNIC Llogui el Teatre Auditori de Llinars del Vallès LLOGUI UN ESPAI ÚNIC, MODERN I CÒMODE Dissenyat per Álvaro Siza El TA és un espai concebut pel prestigiós

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

La productora que organitzem el Festivalot és Pistatxo Produccions, del grup de

La productora que organitzem el Festivalot és Pistatxo Produccions, del grup de La productora que organitzem el Festivalot és Pistatxo Produccions, del grup de música Els Amics de les Arts. Tots els membres del grup de música som pares, dos vivim a Girona i tots coneixem molt bé la

Más detalles

Món Sant Benet i la Fundació Alícia

Món Sant Benet i la Fundació Alícia Necessites més informació? 938 370 966 Món Sant Benet i la Fundació Alícia - Província Barcelona Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius Des de 3,90 Descripció: Coneixement, estímuls,

Más detalles

TINGUEM CURA DEL PLANETA

TINGUEM CURA DEL PLANETA Conferència internacional de joves TINGUEM CURA DEL PLANETA Aprenent a participar Per què? Orígens Brasil, any 2003 Objectiu Incentivar les escoles a realitzar conferències de medi ambient sobre els problemes

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

Parla n amb algú de confiança. Beneficia t dels drets que et dóna el Conveni de Lanzarote

Parla n amb algú de confiança. Beneficia t dels drets que et dóna el Conveni de Lanzarote Parla n amb algú de confiança Beneficia t dels drets que et dóna el Conveni de Lanzarote El vídeo del Consell d Europa titulat Parla n amb algú de confiança tracta essencialment els abusos sexuals comesos

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles