ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 17/18 ESCOLA LA CANONJA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 17/18 ESCOLA LA CANONJA"

Transcripción

1 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 17/18 ESCOLA LA CANONJA

2 Benvolguts/des Mares i Pares, Al finalitzar el curs 16-17, l Associació de Mares i Pares de l'escola La Canonja, ofereix les activitats extraescolars pels curs que començaran el proper 2 d octubre de El 18 de setembre a les 16:30 farem una jornada de portes obertes a la sala d actes de l escola on les nenes i nens podran conèixer totes les activitats que s'oferiran. També us informem que per poder realitzar qualsevol activitat extraescolar, i gaudir dels avantatges de ser soci de l AMPA, heu d abonar obligatòriament, la quota de 20,00 de la següent forma: una quota única per nen. Si ja éreu socis el curs anterior la quota d AMPA se us cobrarà automàticament mitjançant rebut bancari. La quota de l'ampa es farà al setembre i a partir d'aquesta data només es podrà fer en efectiu a les oficines de l'ampa. Totes les activitats requereixen una assegurança per nen i nena. El preu de l assegurança es 3,5 per nen o nena si l activitat no es esportiva i 4.5 per nen o nena si l activitat es esportiva. Si el nen o nena fa més d una activitat extraescolar, només caldrà pagar l assegurança per una activitat. L assegurança es cobrarà juntament amb el primer rebut de l activitat. La realització de cada activitat estarà subjecta a un nombre mínim i màxim d'inscrits. És obligatori l'uniforme esportiu adequat en totes les activitats esportives extraescolars. L A.M.P.A. es reserva el dret de canviar l horari i el preu de les activitats segons la demanda. CALENDARI DE LES ACTIVITATS: Del 2 d Octubre del 2017 al 31 de Maig del SERVEI DE MAINADERA: L AMPA ofereix el servei de mainadera a tots el socis tant en horari de matí (de 8h a 9h) com de tarda (de 16;30 a 17:30). Te un cost diari de 3,5 o 35 /mensuals. INSCRIPCIÓ *: A PARTIR DEL DIA 18 DE SETEMBRE en horari d oficina de l A.M.P.A. HORARI D OFICINA DE L AMPA: * dilluns a divendres de 9:00h a 10:30h del matí. * dimarts de 15:00h a 16:30h de la tarda. * dijous de 15:00h a 16:30h de la tarda. FORMA DE PAGAMENT: Serà de forma mensual, mitjançant domiciliació bancària de l 1 al 10 de cada mes. Caldrà presentar fotocòpia de la llibreta bancària on es vegi el número de compte. Amb aquestes activitats col. labora: l Ajuntament de La Canonja.

3 NOTA IMPORTANT: Els pares/mares de nens/es que tinguin rebuts sense abonar de cursos anteriors no se ls permetrà fer us dels serveis d aquesta entitat. ACTIVITATS DE MIGDIA MECANOGRAFIA És una activitat de familiarització amb el teclat, amb un ordinador per a cada usuari. No tan sols agafen habilitat amb el teclat sinó que aprendran tècniques que després els seran molt útils per a l elaboració de treballs a l escola. Es farà una sessió d una hora setmanal per nenes i nens de 3er a 6é. Es una activitat que impartirà Multimèdia Tarragona SL. FIL I AGULLA Aquesta activitat és una molt bona eina per a treballar la psicomotricitat fina, la qual cosa els ajuda a millorar en camps relacionats com la bona lletra, la utilització de tisores i la manipulació d'estris petits on s'ensenyarà als alumnes a fer ús del material bàsic de costura i diferents tècniques de forma atractiva i lúdica. Es farà una sessió d una hora setmanal per nenes i nens de 3er a 6é. TEATRE MUSICAL Carles Carrasco posa el seu equip sota la seva direcció per presentar un curs de Teatre Musical on els alumnes podran treballar la dansa, el cant i la interpretació amb els professors de l equip TMT i oferir un número musical muntat pel mateix Carles Carrasco amb els alumnes. Es fan sessions d una hora setmanal per nenes i nens de 3er a 6é. L activitat serà impartida per l equip de TMT ( Teatre Musical de Tarragona).

4 ACTIVITATS DE TARDA JUDO Pablo Saez, del club Judo Vital Sports continuarà donant l activitat. Es una activitat de lluita individual que fomenta la competitivitat dintre de un ambient de màxim respecte cap a l adversari. Milloraran facultats com el desenvolupament anatòmic, la velocitat de reacció, l agilitat o la coordinació. Es faran sessions de 1 hora diària en 2 dies setmanals per nenes i nens de P4 a 6é. GIMNÀSTICA RÍTMICA L activitat continuarà sent impartida pel Club Gimnàstic de Tarragona. Es una activitat amb beneficis físics, on es treballa la disciplina i el treball en equip, augmenta la elasticitat i afavoreix l expressió d emocions. Es faran sessions de 1 hora diària en 2 dies setmanals per nenes i nens de P5 a 6é. ANGLÈS L activitat serà a càrrec de l'acadèmia C mon. Aquesta activitat no es planteja com una classe més si no com un espai lúdic on alguns dels objectius són: aprendre, assimilar, practicar i utilitzar vocabulari quotidià; familiaritzarse amb els sons i la pronúncia de la llengua anglesa; assimilar i utilitzar frases fetes que faciliten la comunicació. Es faran sessions de 1 hora setmanal per nenes i nens de P3 a 6é. PSICOMOTRICITAT L activitat continuarà sent impartida per RedBallon. En aquesta activitat es treballarà la coordinació dinàmica, esquema corporal i lateralitat, tot dins d un ambient lúdic i estimulant. Es faran sessions de 1 hora diària en 2 dies setmanals per nenes i nens de P3 a 1er. FUTBOL SALA Continuarà sent impartida per Futsal Formació S.L. L activitat es realitzarà al Poliesportiu Municipal de la Canonja. Les mares i pares son els encarregats de portar els nens a l activitat. Es faran sessions de 1 hora diària en 2 dies setmanals per nenes i nens de P3 a 6é. BASQUET Tornem a oferir aquesta activitat i serà impartida per Futsal Formació S.L. L activitat es realitzarà al Poliesportiu Municipal de la Canonja. Les mares i pares son els encarregats de portar els nens a l activitat. Es faran sessions de 1 hora en 2 dies setmanals per nenes i nens de P3 a 6é.

5 MULTIESPORTS És una etapa prèvia als esports d'equip. En aquesta activitat els participants realitzaran entrenaments de diferents disciplines, amb possibles variacions per anar adaptant els jocs i exercicis a la seva edat. L activitat serà impartida per Futsal Formació S.L. i es realitzarà a la pista de l escola. Es faran sessions de 1 hora i quart en dos dies setmanals per nenes i nens de P3 a 2on. PATINATGE L activitat continuarà sent dirigida pel Club Dojo Tàrraco. Les nenes i nens agafaran habilitats en patins en línia. Es realitzarà a la pista de l escola. Es faran sessions de 1 hora i mitjà setmanal per nenes i nens de 2on a 6è. TENNIS TAULA L activitat es realitza conjuntament amb l IES Collblanc. Les mares i pares son els encarregats de portar als nens i nenes a l institut. L activitat continuarà sent dirigida per Futsal Formació S.L. Es farà una sessió de 1 hora setmanal per nenes i nens de 1er a 6è. ROBÒTICA Aquesta activitat permet desenvolupar la part creativa i enginyosa dels alumnes mitjançant la realització i assoliment de reptes pràctic i divertits. Al finalitzar el curs els alumnes hauran après conceptes bàsics sobre programació i disseny d aplicacions automatitzades a més de coneixements generals i conceptes tècnics relacionats amb l enginyeria, alhora que aprendran habilitats bàsiques com la comunicació, el treball en equip o la resolució de conflictes. Continuarà sent impartida per Dynamind. Es farà una sessió de 1 hora setmanal per nenes i nens de P3 a 6è. BALLET Els nens i les nenes descobreixen el plaer de ballar i desenvolupar la seva pròpia creativitat a través de l expressió corporal. L activitat serà dirigida per Eva Micola i es realitzarà una sessió de 1 hora setmanal per nenes i nens de P3 a 2on. NENOOS Es un mètode educatiu integral per desenvolupar la intel ligència de manera divertida i eficaç. Millora el rendiment acadèmic i el desenvolupament personal. Aquesta activitat serà dirigida per Nenoos Promoting Talent i es farà una sessió de 1 hora setmanal per nenes i nens de P3 a 6è. ZUMBA Es una activitat que combina el fitness amb la música. Es una forma divertida de alliberar energia i millorar la coordinació i la confiança. L activitat serà dirigida per Futsal Formació S.L. i es faran sessions de 1 hora en 2 dies setmanals per nenes i nens de 1er a 6è.

6 QUADRE D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS Curs ACTIVITATS DE MIGDIA ACTIVITAT DIES HORARI PREU x Mes TEATRE MUSICAL De 3er a 6è FIL I AGULLA De 3er a 6è Lloc: Sala d acte Dilluns Lloc: Aula extraescolar 12,30h. A 13,30h. 12,30h. A 13,30h. 20 / mensuals 20 / mensuals (+material) MECANOGRAFIA De 3er a 6è Dijous Lloc: Aula d informàtica 12,30h. A 13,30h. 20 / mensuals MULTIESPORTS des de P3 a 2on JUDO des de P4 a 1º JUDO De 2º a 6è GIMNÀSTICA RÍTMICA De de P5 a 6è TENNIS TAULA De 3º a 6è PATINATGE De 2º a 6è ROBÓTICA Grup A: De 1er a 4º QUADRE D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS Curs ACTIVITATS DE TARDA ACTIVITAT DIES HORARI PREU x Mes i Dijous Lloc: Pista de l escola Grup A:Dilluns, Dimecres Grup B: Dimecres, divendres Lloc: Gimnàs i Dijous Lloc:Gimnàs Dimecres Lloc: IES Coll Blanc Divendres Lloc: Pista de l'escola Divendres De 16:30 a 17:45 Grup A - P4, P5 i 1er- Grup B -2º A 6 è 16,30h. A 17,30h. 25 / mensuals 16,30h A 17,30h 16,45h. A 17:45h 16,30h. A 18,00h. 10 / mensuals Grup B: De 5è a 6è Grup C: P3, P4 i P5 Dijous De 16,30h a 17,30h 27 / mensuals Lloc: Sala informàtica

7 PSICOMOTRICITAT De P3 a 1º A: Dilluns i Dimecres Lloc: Sala de Psicomotricitat 16,30h. A 17,30h. BALLET INICIACIÓ De P3 a 2on IDIOMES (ANGLÉS) des de P3 A 6è FUTBOL SALA PREBENJAMÍ, MINI. P3 a 2º FÚTBOL SALA BENJAMÍ, ALEVÍ 3er a 6è Dijous Lloc: Sala PSICOMOTRICITAT 16,30h. A 17,30h. Lloc: A) Menjador Lloc: B) biblioteca Dilluns, Divendres Lloc: Poliesportiu Dimecres, Dijous Lloc: Poliesportiu 20 / mensuals 16,30h A 17, / mensuals 17:00h A 18:00h 17:00h A 18:00h BASQUET De 1er a 6è Dimecres i Divendres Lloc: Poliesportiu 17:00h A 18:00h NENOOS De P3 a 6é Lloc: Sala de Psicomotricitat i aula extra 16,30h. A 17,30h 35 /mensuals i 40 de material ZUMBA De 1er a 6è i Divendres Lloc: Sala de psicomotricitat 16:30h a 17:30h. 25 /mensuals

EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que. envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu

EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que. envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu EXPERIMENTE M! Durant l etapa de l educació primària, la descoberta de l entorn que envolta els infants és un dels àmbits més importants en el seu desenvolupament personal i social. Els experiments i activitats

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Cursos de formació del professorat La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Idioma de les sessions Català. Sector educatiu dels participants Professors de català per a estrangers

Más detalles

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

MODALITATS I PREUS Any 2017

MODALITATS I PREUS Any 2017 MODALITATS I PREUS Any 2017 CARACTERÍSTIQUES SERVEIS OPCIONALS Dret de vot i decisió a l Assemblea General de Socis. Títol Social en propietat que li assegura la seva permanència en el Club per temps indefinit,

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

SUMMER FUN CLUB. ESCOLA GAVÀ MAR 25 de juny 1 agost

SUMMER FUN CLUB. ESCOLA GAVÀ MAR 25 de juny 1 agost SUMMER FUN CLUB ESCOLA GAVÀ MAR 25 de juny 1 agost SUMMER FUN CLUB 2014 El present document exposa les característiques del Summer Fun Club a realitzar a l Escola Gavà Mar a partir del dia 25 de juny fins

Más detalles

OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016

OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016 OFERTES D ACTIVITATS D ESTIU A VILASSAR DE DALT, JUNY-JULIOL 2016 ENTITAT TIPUS DE CASAL TÍTOL LLOC DATES HORARI EDATS PREUS CONTACTE I E SANT JORDI Sant Jordi I.E. Sant Jordi Carrer Sant Antoni, 32 Del

Más detalles

ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU

ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU ESCOLA D ESTIU 2017 DE L ESCOLA DE L ATENEU INSCRIPCIONS A l Escola d estiu hi podeu inscriure nens i nenes de 3 fins a 12 anys (de P3 fins a 6è). Les dues últimes setmanes de juliol (s4 i s5) i les primeres

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA

Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA Escola Lola Anglada Casal d'estiu infantil 2016 ÀMBIT ESCOLA El casal d'estiu: Amb aquest casal d'estiu, Àmbit Escola vol oferir als infants un gran ventall d'activitats de lleure a prop del seu entorn

Más detalles

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A...

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A... Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Secretaria de Polítiques Educatives Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme Servei d Immersió i Acolliment Lingüístics Programa biblioteca escolar

Más detalles

PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL

PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL Ordenança fiscal núm 25, reguladora dels Preu Públics ANNEX III PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL (Modificat en sessió Plenària de 3 de novembre de 2009) 1. MATRICULA Adult 46,45 Infantil

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA OBJECTIUS... DOTAR A L ALUMNE/A DE CAPACITATS I COMPETÈNCIES QUE LI PERMETI: SER UNA PERSONA COMPROMESA AMB EL SEU ENTORN. APRENDRE

Más detalles

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG Preu públic núm. 1: corresponent a la matrícula i quotes mensuals dels alumnes inscrits en els cursos que imparteix l organisme autònom Escola de Música

Más detalles

QUÈ? PER A QUI? ANYS? QUIN DIA? A QUINA HORA? ON? PRIMÀRIA. Dilluns, dimecres. Dimarts, dijous G.1: Dimarts, dijous G.

QUÈ? PER A QUI? ANYS? QUIN DIA? A QUINA HORA? ON? PRIMÀRIA. Dilluns, dimecres. Dimarts, dijous G.1: Dimarts, dijous G. 9 ESCOLAR ORGANITZA: Ajuntament de Benicarló (Regidoria d Esports) COL LABOREN: Centres escolars, AMPA i entitats esportives de Benicarló EDATS: Centres de primària: a 12 anys / Centres de secundària:

Más detalles

Colonias y campus Colònies i campus

Colonias y campus Colònies i campus Colonias y campus Colònies i campus verano estiu 2014 tenis-hípica-polo-pádel-hockey tennis-hípica-polo-pàdel-hoquei COLONIAS COLÒNIES esport i diversió deporte y diversión DIRIGIDO A Niños y niñas de

Más detalles

Aula Oberta Curs

Aula Oberta Curs Aula Oberta Curs 2016-2017 1 Cursos d anglès, francès i alemany per a júniors, joves i adults Cursos de preparació a exàmens oficials Colònies a Catalunya i estades lingüístiques a l estranger Informació:

Más detalles

Semipresencial o combinada

Semipresencial o combinada Nivell bàsic Desenvolupa les habilitats de comprensió i producció orals, perquè l'aprenent pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. L'assoliment d'aquest nivell equival

Más detalles

Activitats infantils i familiars

Activitats infantils i familiars Activitats infantils i familiars La Mostra Sonora i Visual és el context perfecte per a la presentació de processos d experimentació, creació i empoderamentació tecnològic amb nens i joves del barri, vinculats

Más detalles

Bloc Escola inclusiva

Bloc Escola inclusiva Educació Infantil i Primària Bloc Escola inclusiva 1. Educació emocional i resolució de conflictes adreçat a professorat de primària Activitat que permet conèixer aspectes sobre intel ligència emocional:

Más detalles

Cicle: Superior Nivell: 2n (6è) Temporalització: maig - juny Trimestre: 6è Setmanes: 3 Sessions: 6

Cicle: Superior Nivell: 2n (6è) Temporalització: maig - juny Trimestre: 6è Setmanes: 3 Sessions: 6 UNITAT DE PROGRAMACIÓ: Iniciació al volei. 1. Justificació Aquesta UP queda justificada dins de la programació d EF ja que és un esport col lectiu i on els alumnes poden desenvolupar les habilitats motrius

Más detalles

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor Institut Català de la Salut Àmbit d Atenció Primària Barcelona ciutat Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva

Más detalles

Escola. CIC Idiomes - Gràcia. Curs Anglès - Francès - Alemany. CIC Idiomes - Gràcia

Escola. CIC Idiomes - Gràcia. Curs Anglès - Francès - Alemany.  CIC Idiomes - Gràcia Escola CIC Idiomes - Gràcia Curs 2012-2013 - - ELS NOSTRES CENTRES CIC Idiomes - Gràcia Torrent de les Flors, 68-70 08024 Barcelona Tel. 93 200 11 33 Fax 93 209 29 60 idiomesagracia@iccic.edu www.iccic.edu/idiomes

Más detalles

REUNIÓ DELS PARES I LES MARES DELS ALUMNES DE 2N DE PRIMÀRIA DIMARTS, 20 DE SETEMBRE DE 2016

REUNIÓ DELS PARES I LES MARES DELS ALUMNES DE 2N DE PRIMÀRIA DIMARTS, 20 DE SETEMBRE DE 2016 REUNIÓ DELS PARES I LES MARES DELS ALUMNES DE 2N DE PRIMÀRIA DIMARTS, 20 DE SETEMBRE DE 2016 MESTRES QUE INTERVENEN A L AULA TUTORA: 2n A: Anna Mª García ALTRES ESPECIALISTES: - Música: Joan Sala - Science

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Educació PRIMÀRIA MATERIALS PER DESENVOLUPAR LES COMPETÈNCIES LECTORA I MATEMÀTICA

Educació PRIMÀRIA MATERIALS PER DESENVOLUPAR LES COMPETÈNCIES LECTORA I MATEMÀTICA Educació PRIMÀRIA MATERIALS PER DESENVOLUPAR LES COMPETÈNCIES LECTORA I MATEMÀTICA Índex 2 Fitxes de Comprensió lectora 3 Lectures 3 La nau dels llibres 4 Pla lector 6 Ortografia 7 Cal ligrafia 8 Referència

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS VETERANS 1ª COPA CIUTAT DE GIRONA INTERNACIONAL JUDO MASTERS VETERANS

3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS VETERANS 1ª COPA CIUTAT DE GIRONA INTERNACIONAL JUDO MASTERS VETERANS 3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS JUDO MASTERS PROGRAMA DEPORTIU ORGANITZA: Federació catalana de Judo IDA GEiEG (secció de Judo) PATROCINA: Federació catalana de Judo IDA Federació Espanyola de

Más detalles

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 EL CENTRE Gràcies a la vostra confiança, Ocidiomes celebra un any més el nostre Summer Camp a MATA DE JONC (Palma). Situat a tan sols 10 minuts del centre de Palma, molt pròxim

Más detalles

Targeta T-12. Targeta T-12

Targeta T-12. Targeta T-12 Característiques Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a menors de 4 a 12 anys Data de caducitat: en la primera edició la T-12 té una validesa de 16 mesos

Más detalles

CURS DE TÈCNIC CATALÀ VOLEIBOL NIVELL BÀSIC LA PALMA DE CERVELLÓ-ESPLUGUES LLOBREGAT. FEBRER-MARÇ 2017

CURS DE TÈCNIC CATALÀ VOLEIBOL NIVELL BÀSIC LA PALMA DE CERVELLÓ-ESPLUGUES LLOBREGAT. FEBRER-MARÇ 2017 CURS DE TÈCNIC CATALÀ VOLEIBOL NIVELL BÀSIC LA PALMA DE CERVELLÓ-ESPLUGUES LLOBREGAT. FEBRER-MARÇ 2017 La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l Escola d Entrenadors, amb la col laboració del CLUB

Más detalles

DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18

DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 1. Calendari escolar 2. Horaris 3. Menjador i horari ampliat (acollida) 4. Secretaria 5. Xandalls i roba específica 6.

Más detalles

vocalia d esports Activitats curs

vocalia d esports Activitats curs vocalia d esports Activitats curs 2016 2017 vocalia d esports Les activitats s iniciaran el 19 de setembre de 2016 i finalitzaran el 9 de juny de 2017 Curs 2016 2017 OBSERVACIONS GENERALS El servei de

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

MÀSTER EN COACHING EN SALUT

MÀSTER EN COACHING EN SALUT MÀSTER EN COACHING EN SALUT Modalitat presencial Octubre 2015 - Juny 2016 MÀSTER EN COACHING EN SALUT ADREÇAT A Persones que volen conèixer el coaching, les seves possibilitats a nivell personal, millorar

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA I AUDIOVISUAL. Escola Rosella Viladecavalls

COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA I AUDIOVISUAL. Escola Rosella Viladecavalls COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA I AUDIOVISUAL Escola Rosella Viladecavalls Què és? La competència lingüística audiovisual és l habilitat que han de tenir els alumnes de primària per saber comunicar-se utilitzant

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA TAULA RODONA 2016 / 2017 Fi de la inscripció el 31 de maig de 2016

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA TAULA RODONA 2016 / 2017 Fi de la inscripció el 31 de maig de 2016 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA TAULA RODONA 2016 / 2017 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA TAULA RODONA 2016 / 2017 Participants Preus de l activitat Dies Preus socis de l AMPA Horari Preus NO socis de l AMPA

Más detalles

CAR JOVE. CURSOS i ACTIVITATS 2016/2017. Ajuntament de Roses

CAR JOVE. CURSOS i ACTIVITATS 2016/2017. Ajuntament de Roses CAR JOVE CURSOS i ACTIVITATS 2016/2017 Ajuntament de Roses www.roses.cat CURSOS i ACTIVITATS DEL CAR JOVE 2016-2017 EL CAR JOVE PRESENTACIÓ CURSOS Guitarra clàssica o acústica. Nivell iniciació Guitarra

Más detalles

Escola Sant Martí Activitats extraescolars, acollida i ludoteca Curs

Escola Sant Martí Activitats extraescolars, acollida i ludoteca Curs Activitats organitzades per: I amb la col laboració i gestió de: Escola Sant Martí Activitats extraescolars, acollida i ludoteca Curs 2015-2016 Benvolgudes famílies, Activitats extraescolars, acollida

Más detalles

guia activitats extraescolars d alella t hi apuntes? futbol belles arts atletisme informàtica música bàsquet

guia activitats extraescolars d alella t hi apuntes? futbol belles arts atletisme informàtica música bàsquet guia 2016-17 activitats extraescolars d alella t hi apuntes? Tt Jj ii Dd EN fr de tennis judo IDIOMES dansa Ff Bb Aa rr futbol belles arts atletisme REFORÇ Ii Mm Tt Bb informàtica música TEATRE bàsquet

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius:

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius: UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments Objectius: Conèixer quin és l origen dels aliments. Veure els ingredients de diferents menús infantils. Informar-se sobre el valor energètic de diferents

Más detalles

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA

3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA 1 3. DIAPOSITIVA D ORGANIGRAMA I DIAGRAMA Ms PowerPoint permet inserir, dins la presentació, objectes organigrama i diagrames. Els primers, poden resultar molt útils si es necessita presentar gràficament

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

GRAU D EDUCACIÓ PRIMÀRIA: Primer curs 2015 /2016

GRAU D EDUCACIÓ PRIMÀRIA: Primer curs 2015 /2016 GRAU D EDUCACIÓ PRIMÀRIA: Primer curs 2015 /2016 Grup 21 curs Societat, Ciència i Cultura Societat, Ciència i Cultura 103699 i contextos I 103700 i contextos II 102011 / 6ECTS Teories i Pràctiques contemporànies

Más detalles

INSTITUT MUNICIPAL D EDUCACIÓ I TREBALL. Previsió oferta formativa PLA DE FORMACIÓ EDUCACIÓ I LLEURE

INSTITUT MUNICIPAL D EDUCACIÓ I TREBALL. Previsió oferta formativa PLA DE FORMACIÓ EDUCACIÓ I LLEURE Previsió oferta formativa 2009 2010 PLA DE FORMACIÓ EDUCACIÓ I LLEURE G U I A D I N F O R M A C I Ó I S E R V E I S Monitor/a sociocultural... 2 Tècnic/a en psicomotricitat... 3 Monitor/a de lleure en

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Mundial de la Salut Mental Dia Mundial de la Salut Mental Terres de l Ebre Setmana del 4 10 d octubre 2010 Trencant mites I setmana lúdico-informativa de la salut mental a les Terres de l Ebre amb l objectiu de SENSIBILITZAR, INFORMAR

Más detalles

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Guia pràctica d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Mataró - 2011 Índex 1. Plans d autoprotecció 7 2. Assegurança de responsabilitat civil 7 3. Vigilància

Más detalles

Butlletí del GRUP CALIU MARÇ 2016.

Butlletí del GRUP CALIU MARÇ 2016. Butlletí del GRUP CALIU MARÇ 2016. EN AQUEST BUTLLETÍ TROBARÀS: Concert benèfic del Grup Caliu! Presentació samarretes i bosses 25è Aniversari! I TOTES LES ACTIVITATS DEL MES!!! Teniu temps per adquirir

Más detalles

PENSAR AMB EL COR, SENTIR AMB LA MENT

PENSAR AMB EL COR, SENTIR AMB LA MENT PENSAR AMB EL COR, SENTIR AMB LA MENT La qualitat de vida d una persona depèn de la seva capacitat de sentir les emocions de forma adequada i de regular-les en resposta a les circumstàncies estressants

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

Un pintor i mil rostres Visita taller per a alumnes de P4 i P5

Un pintor i mil rostres Visita taller per a alumnes de P4 i P5 Un pintor i mil rostres Visita taller per a alumnes de P4 i P5 Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes i professorat a mirar

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

JOCS ESCOLARS DE MATARÓ Esports Individuals PATINATGE

JOCS ESCOLARS DE MATARÓ Esports Individuals PATINATGE JOCS ESCOLARS DE MATARÓ 2014-2015 Esports Individuals PATINATGE Direcció d Esports amb el suport tècnic del Club Patinatge Mataró organitza els Jocs Escolars de Mataró de patinatge Als Jocs Escolars de

Más detalles

ARRIBADA A L ESTACIÓ D ESQUÍ LLOGUER DEL MATERIAL ORGANITZACIÓ DELS GRUPS

ARRIBADA A L ESTACIÓ D ESQUÍ LLOGUER DEL MATERIAL ORGANITZACIÓ DELS GRUPS Descens escola d esquí i snowboard està formada per un equip de professionals titulats per la E.E.E. (Escola Espanyola d Esquí) i constituïm l escola d esquí del RACC. Amb una àmplia experiència en l ensenyament

Más detalles

C U R S 0 8 / 0 9 ESCOLA DE MÚSICA CENTRE DE LES ARTS M Ú S I C A / T E A T R E / F O T O G R A F I A / A R T S P L À S T I Q U E S GUIA DEL CURS

C U R S 0 8 / 0 9 ESCOLA DE MÚSICA CENTRE DE LES ARTS M Ú S I C A / T E A T R E / F O T O G R A F I A / A R T S P L À S T I Q U E S GUIA DEL CURS C U R S 0 8 / 0 9 ESCOLA DE MÚSICA CENTRE DE LES ARTS M Ú S I C A / T E A T R E / F O T O G R A F I A / A R T S P L À S T I Q U E S GUIA DEL CURS C U R S 0 8 / 0 9 ESCOLA DE MÚSICA CENTRE DE LES ARTS M

Más detalles

FORMACIÓ. gener / juny 2017 DESENVOLUPAMENT DEL TALENT ECONOMICOFINANCERA COMERCIAL MÀRQUETING INTERNACIONALITZACIÓ GESTIÓ EMPRESARIAL

FORMACIÓ. gener / juny 2017 DESENVOLUPAMENT DEL TALENT ECONOMICOFINANCERA COMERCIAL MÀRQUETING INTERNACIONALITZACIÓ GESTIÓ EMPRESARIAL FORMACIÓ HABILITATS DIRECTIVES COMPETITIVITAT DESENVOLUPAMENT DEL TALENT gener / juny 2017 LOGÍSA JURÍDIC - FISCAL LABORAL COMERCIAL MÀRQUETING PROGRAMES DIRECTIUS Curs de Postgrau en Comerç Internacional

Más detalles

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys.

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys. PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL REGIDURIA DE JOVENTUT - CIJ GENER-FEBRER-MARÇ 2016 El Centre d Informació Juvenil (CIJ) és un espai públic d informació, assessorament i oci que la Regidoria

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

Programació d'activitats per 1r. Cicle de Primària PROGRAMES: PAINT

Programació d'activitats per 1r. Cicle de Primària PROGRAMES: PAINT PROGRAMES: PAINT Manejar el ratolí amb precisió. Elaborar un dibuix utilitzant llapis, pinzell i aerògraf. Exercitar el traç mitjançant l ús de línies. Fer un dibuix emprant el rectangle i el.lipse. Introduir-se

Más detalles

Tallers de. dels nens

Tallers de. dels nens Tallers de coneixement i desenvolupament dels nens de 3 a 6 anys 2014-15 TALLERS DE CONEIXEMENT I DESENVOLUPAMENT DELS NENS DE 3 A 6 ANYS Els Tallers de coneixement i desenvolupament dels nens de 3 a 6

Más detalles

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014

Reglament regulador. prestacions. Juny, 2014 Reglament regulador del càlcul c de prestacions Juny, 2014 Objecte Prestacions (exemple) Es regula la base de càlcul de les prestacions econòmiques de la branca general Prestacions d incapacitat temporal

Más detalles

Guia d oferta formativa per a persones adultes

Guia d oferta formativa per a persones adultes 2011 abril / juliol Guia d oferta formativa per a persones adultes Generalitat de Catalunya Institut Català de les Dones Amb la col laboració de l Institut Català de les Dones +info: Servei d Orientació

Más detalles

LA FORÇA 1. CONCEPTE I TIPUS DE FORÇA

LA FORÇA 1. CONCEPTE I TIPUS DE FORÇA 1. CONCEPTE I TIPUS DE FORÇA DEFINICIÓ: La capacitat física que coneixem com a força permet a la persona crear una tensió muscular a fi de vèncer una oposició o una sobrecàrrega (aixecar objectes, empènyer,

Más detalles

Curs Bàsic (CB) = Bàsic 1 + Bàsic 2

Curs Bàsic (CB) = Bàsic 1 + Bàsic 2 Nivell bàsic L aprenent ha desenvolupat les habilitats de comprensió i producció orals per poder satisfer les necessitats de comunicació més immediates en català. És capaç d entendre expressions bàsiques,

Más detalles

Gestió financera i productes de finançament empresarial. 20 hores

Gestió financera i productes de finançament empresarial. 20 hores Gestió financera i productes de finançament empresarial 20 hores 2 Gestió financera i productes de finançament empresarial OBJECTIUS GENERALS La gestió financera i la negociació bancària, avui diversificada

Más detalles

Avaluació de les Competències Bàsiques (sisè d educació primària) Barcelona, 13 de juny de 2014

Avaluació de les Competències Bàsiques (sisè d educació primària) Barcelona, 13 de juny de 2014 Avaluació de les Competències Bàsiques (sisè d educació primària) Barcelona, 13 de juny de 2014 Esquema de les competències avaluades Obtenció d informació - Localitzar informació explícita - Identificar

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada

24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada 24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada 2014-2015 1. OBJECTIUS DE LA LLIGA CATALANA La Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre Gel, té com objectiu oferir a totes/s les patinadores/rs

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE 1. DEFINICIÓ: PER COMBINAR ESTUDIS AMB PERFECCIONAMENT DE GOLF Aquest Programa, va dirigit a nois i noies jugadors catalans, de nacionalitat espanyola i amb 2 anys,

Más detalles

Vivències per recordar

Vivències per recordar Vivències per recordar B O CALENDARI JULIOL 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Calendari d activitats d estiu AGOST 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Más detalles

Conferències i tallers per a persones cuidadores no professionals de gent gran i en situació de dependència NOVEMBRE 2015 JUNY 2016

Conferències i tallers per a persones cuidadores no professionals de gent gran i en situació de dependència NOVEMBRE 2015 JUNY 2016 Conferències i tallers per a persones cuidadores no professionals de gent gran i en situació de dependència NOVEMBRE 2015 JUNY 2016 Presentació Tenir cura d un familiar gran o afectat per una situació

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

2. CAMPS CALCULATS 2.1. CONTROLS CALCULATS

2. CAMPS CALCULATS 2.1. CONTROLS CALCULATS 1 2. CAMPS CALCULATS Els controls que es mostren en un formulari provenen, normalment, de dades de la taula o de la consulta origen de dades. Tot i això, cal saber que Ms Access permet incorporar el que

Más detalles

LLIBRES DE TEXT I QUOTA DE MATERIAL CURS CURS LLIBRE EDITORIAL ISBN. CARLOTA, LA GRANOTA belluguets 3 (1r,2n i 3r trim.)

LLIBRES DE TEXT I QUOTA DE MATERIAL CURS CURS LLIBRE EDITORIAL ISBN. CARLOTA, LA GRANOTA belluguets 3 (1r,2n i 3r trim.) LLIBRES DE I QUOTA DE MATERIAL CURS 2012-2013 EDUCACIÓ INFANTIL 2n CICLE CURS LLIBRE EDITORIAL ISBN P3 P4 P5 CARLOTA, LA GRANOTA belluguets 3 (1r,2n i 3r trim.) CASALS 9788421841044 9788421841082 9788421841129

Más detalles

CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA. Curs

CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA. Curs CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA Curs 2015-2016 europeu Pàgina 1 de 7 1.- Durada del cicle: 2000 hores 2.- Seqüenciació i distribució dels mòduls per curs: Aquest cicle formatiu es realitza en dos cursos

Más detalles

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015.

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015. 31 de gener i 1 de febrer de 2015 Reserves a partir de 6 places NENS des de 32,50 * Adults des de 41 * *Preu per persona i nit en règim de pensió completa per a grups a partir de 20 places. 10% d IVA inclòs

Más detalles

L Hospitalet,

L Hospitalet, L Hospitalet, 2016-17 Aquí teniu un avançament de les activitats més destacades del programa de Nadal. Hem volgut que conegueu les principals per tal que hi fiqueu cullerada. A partir del 12 de desembre,

Más detalles

Escola Miquel Bleach PROGRAMACIÓ D AULA

Escola Miquel Bleach PROGRAMACIÓ D AULA Escola Miquel Bleach PROGRAMACIÓ D AULA TÍTOL UP: Paraules i frases amb els fruits de la tardor CURS: 1er Prim INTRODUCCIÓ: ÀREA: Llengua Catalana És un treball sobre l estudi dels fruits de la tardor,

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

ACTIVITATS ESPORTIVES INFANTILS

ACTIVITATS ESPORTIVES INFANTILS ACTIVITATS ESPORTIVES INFANTILS ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS HOQUEI AMB PATINS 1 09-08-07 De 17.15 a 18.00 h 10 15 2 06-05-04 Poliesportiu Municipal Mateu De 18.00 a 19.00 h 10 15 dt.-dj. 3 03-02-01-00

Más detalles

Butlletí del GRUP CALIU SETEMBRE 2015.

Butlletí del GRUP CALIU SETEMBRE 2015. Butlletí del GRUP CALIU SETEMBRE 2015. BENVINGUTS/DES A GRUP CALIU. A partir del dimarts 8 de setembre, en horari de secretaria COSTA BASCA FRANCESA NEW YORK MENORCA ROMA ACTIVITATS MES DE SETEMBRE NOVETATS

Más detalles

CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS

CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L ALT PENEDÈS I EL GARRAF CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS SETEMBRE DE 2015 De l 1 al 18: 14: 15: Proves de col locació. Inscripció d alumnat preferent

Más detalles

Disposeu d una setmana per a realitzar els canvis necessaris, fora d aquest termini ja no s acceptaran modificacions fins el següent trimestre.

Disposeu d una setmana per a realitzar els canvis necessaris, fora d aquest termini ja no s acceptaran modificacions fins el següent trimestre. ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2017 2018 PETIT ESTEL - LA NOVA Activitats esportives, activitats artístiques i activitats acadèmiques. Coordinadores d extraescolars: Montse Ferran i Núria Ferran BENVINGUTS

Más detalles

El treball en equip a la Xarxa: estratègies docents

El treball en equip a la Xarxa: estratègies docents El treball en equip a la Xarxa: estratègies docents Montse Guitert i Marc Romero Àrea de Capacitació Digital Jornada Institucional de Docents, 9 juliol 2011 Índex Conceptualització d'activitats en equip

Más detalles

CALENDARI ACADÈMIC CURS 2016/2017 CALENDARIO ACADÉMICO CURSO 2016/2017. del 12 de setembre al 23 de desembre (2016)

CALENDARI ACADÈMIC CURS 2016/2017 CALENDARIO ACADÉMICO CURSO 2016/2017. del 12 de setembre al 23 de desembre (2016) BOUA - Boletín Oficial la Universidad Alicante febrer 01 febrero 01 Títol: CALENDARI ACADÈMIC GRAU I MÀSTER, CURS 01/ Categoria: ALTRES DISPOSICIONS Òrgan: Consell Govern Data d'aprovació: febrer 01 Titulo:

Más detalles

Curs març de 2015

Curs març de 2015 Curs 2015-16 5 març de 2015 Breu descripció de l Institut 1,500 Alumnes 56 Grups 105 Professors Edat mitjana alumnes 21,72 anys Horari marc: Batxillerat: de 8 a 14:30 Grau mitjà: de 8 a 14:30 CAS: de 8

Más detalles

GICS (Grup de Gestió d Informació. Gestors de cites: Què són? Què fan? Què podem fer més?

GICS (Grup de Gestió d Informació. Gestors de cites: Què són? Què fan? Què podem fer més? GICS (Grup de Gestió d Informació en Ciències de la Salut) Gestors de cites: Què són? Què fan? Què podem fer més? Sessió organitzada i coordinada per Viry Santamaria Gestors de referències bibliogràfiques

Más detalles

Índex de figures i taules

Índex de figures i taules Índex de figures i taules Capítol 1. Introducció... 13 Capítol 2. Vint-i-cinc anys de polítiques d integració de les TIC als centres docents de Catalunya... 27 Taules Taula 1. Formació del professorat

Más detalles