CRIDA DEL CONSELL DE COL LEGIS DE METGES DE CATALUNYA A PARTICIPAR EN ELS CONCURSOS ARTÍSTICS 2013

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "CRIDA DEL CONSELL DE COL LEGIS DE METGES DE CATALUNYA A PARTICIPAR EN ELS CONCURSOS ARTÍSTICS 2013"

Transcripción

1 CRIDA DEL CONSELL DE COL LEGIS DE METGES DE CATALUNYA A PARTICIPAR EN ELS CONCURSOS ARTÍSTICS 2013 Un any més els quatre col legis catalans, reunits en el Consell de Col legis de Metges de Catalunya, fan la convocatòria dels cinc concursos als seus col legiats. Podeu contactar amb el vostre col legi respectiu a l hora de presentar els vostres treballs. Cinema amateur: Col legi Oficial de Metges de Tarragona. Sra. Elisabet Via de l Imperi Romà, Tarragona - Tel comt@comt.cat Dibuix i Pintura / Narrativa breu: Col legi Oficial de Metges de Barcelona. Dept. d Activitats i Congressos. Sra. Lourdes López Pg. Bonanova, Barcelona - Tel congres@comb.cat Fotografia digital: Col legi Oficial de Metges de Girona Carrer Albereda, Girona - Tel comg@comg.cat Poesia: Col legi Oficial de Metges de Lleida. Sra. Maria Àngels Rambla d Aragó, Lleida - Tel secredir@comll.cat Els premiats de tots cinc concursos els seran atorgats els guardons conjuntament en la III Jornada Cultural del Consell de Metges de Catalunya que enguany tindrà lloc a Girona el mes de maig de El premiat i un acompanyant seran invitats pel col legi organitzador a assistir a la Jornada cultural amb les depeses de transport i dinar pagades. El Premi Tritó de Bronze s atorga als guanyadors dels concursos de Dibuix i Pintura, Narrativa i Poesia. És obra d Eusebi Arnau escultor i Lluís Masriera joier, grans artistes representatius del modernisme català. El Premi Antonio Muza es una al legoria a la figura de Hygea, filla d Escolapi, trobada en les excavacions dels Munts (Altafulla. Tarragona). Antonio Muza va viure al segle I. Es el primer metge tarragoní del que es té notícia. El I CERTAMEN MÈDIC DE CINE AMATEUR PREMI ANTONIO MUZA es va efectuar a l any El Premi Esculapi de bronze, s atorga als guanyadors del concurs de Fotografia. Per a més informació i bases del concurs, consulteu el web

2 BASES DELS CONCURSOS ARTÍSTICS 2013 BASES DEL CONCURS DE CINEMA VIII CERTAMEN MÈDIC DE CINE-VIDEO AMATEUR PREMI ANTONIO MUZA Organitza el Col legi de Metges de Tarragona 1. Poden participar tots els metges col legiats a Catalunya (també les mullers i marits i vidus i vídues de metges). 2. Cada participant podrà fer-ho amb una sola pel lícula. 3. El tema de la pel lícula serà lliure: viatges, vacances, festes, recerca. I no pot passar dels 10 minuts de durada (crèdits i fi inclosos). 4. Les pel lícules seran presentades en un DVD dins d un estoig protector. El DVD ha de portar escrit el títol i el nom de l autor. L estoig ha de estar identificat amb el títol, el nom de l autor i número de col legiat del Col legi al que pertany. 5. Les inscripcions (i les pel lícules) han de ser entregades entre el dia 4 de març i el dia 12 d abril de 2013 a la seu del Col legi de Metges de Tarragona. Via de l Imperi Romà, 11 bis. Tarragona (Sra. Elisabeth). 6. La inscripció es gratuïta. 7. Un cop previstes les pel lícules (i descartades les que no compleixin el punt 3 de les Bases) es programarà una, o varies, sessions pels membres del Jurat. Els autors de les pel lícules podran assistir-hi, i a tal efecte se ls avisarà oportunament. 8. El Jurat estarà format per 3 membres (un del COMT i dos aliens a la medicina) i els seus noms es faran públics junt amb el programa de les sessions de projecció. 9. El Premi Antonio Muza a la millor pel lícula, es donarà en el decurs de la JORNADA CULTURAL que aquest any es celebrarà a Girona el mes de maig de La participació al Certamen pressuposa la total acceptació d aquestes BASES per part del concursant. 11. Les pel lícules presentades al Certamen quedaran en propietat del COMT (els autors han de preveure fer una copia pel seu propi arxiu). 12. Els Col legis de Metges de Catalunya, si així ho consideren, podran fer sessions públiques, a la seva Sala d Actes, amb les pel lícules presentades.

3 BASES DEL CONCURS DE DIBUIX I PINTURA Organitza el Col legi de Metges de Barcelona Convocatòria: poden participar tots els metges de Catalunya (també les mullers i marits i vidus i vídues de metges). Tema: lliure. Concursen en igualtat de condicions Dibuix i Pintura. Mides: màxim figura 20 (73x60 cm). Col legi de Metges de Barcelona, Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona - Tel Sra. Lourdes López - congres@comb.cat Cada col legi recollirà aquells treballs que presentin els seus respectius col legiats o llurs cònjuges i els farà arribar al COMB. Normes de presentació d obres: S admetran fins a dues obres per concursant. - S ha d adjuntar una plica on hi consti el lema o títol de l obra, el nom i cognoms de l autor, el número de col legiat, l adreça, el correu electrònic i el telèfon. - A l exterior del sobre i al dors de l obra hi constarà el lema o títol i un número de telèfon. Responsabilitats: L organització vetllarà per la bona conservació dels originals però no es fa responsable de pèrdues i desperfectes. Exposició: L exposició de dibuix i pintura es dura a terme de l 1 al 15 de maig de 2013 al Col legi de Metges de Barcelona. Tritó al primer premi de Dibuix i Pintura. Els premiats de cada modalitat podran formar part del jurat de la convocatòria de l any següent i en aquest cas no podran presentar-se a concurs. Acte de proclamació i lliurament de premis: Tindrà lloc en el marc de la II Jornada Cultural del Consell de Col legis de Metges de Catalunya que tindrà lloc a Girona el proper mes de maig de Es convidarà als premiats de cada concurs a assistir-hi amb un/a acompanyant. Properament s enviarà el programa d aquesta. Acceptació: La participació al concurs assumeix l acceptació íntegra de les bases generals i de cada modalitat així com el veredicte del Jurat corresponent. Les obres premiades pel Consell de Col legis de Metges de Catalunya podran ser reproduïdes en els mitjans que es consideri oportú. Termini de recollida de les obres presentades: Les obres hauran de ser recollides entre el 3 i el 14 de juny de 2013 a la mateixa seu on van ser lliurades. Fora d aquest termini ja no es guardaran.

4 BASES DEL CONCURS DE NARRATIVA Organitza el Col legi de Metges de Barcelona Convocatòria: poden participar tots els metges de Catalunya (també les mullers i marits i vidus i vídues de metges). Tema: lliure. Extensió: màxim 3 fulls DIN A4 mecanografiats a doble espai i per una sola cara. Normes de presentació d obres: Cada autor podrà presentar fins a dos treballs que seran inèdits. Col legi de Metges de Barcelona, Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona - Tel Sra. Lourdes López. congres@comb.cat Cada obra s ha de presentar en format Word i enviar per correu electrònic o en suport CD. - En el cas d enviar-ho per correu electrònic cal que indiquin el títol de l obra, el nom i cognoms de l autor, el número - Si presenten el CD ha d anar en un sobre tancat on hi consti el títol de l obra, el nom i cognoms de l autor, el número Responsabilitats: L organització vetllarà per la bona conservació dels originals però no es fa responsable de pèrdues i desperfectes. Tritó al primer premi de Narrativa. Els premiats de cada modalitat podran formar part del jurat de la convocatòria de l any següent i en aquest cas no podran presentar-se a concurs. Acte de proclamació i lliurament de premis: Tindrà lloc en el marc de la II Jornada Cultural del Consell de Col legis de Metges de Catalunya que tindrà lloc a Girona el proper mes de maig de Es convidarà als premiats de cada concurs a assistir-hi amb un/a acompanyant. Properament s enviarà el programa d aquesta jornada. Acceptació: La participació al concurs assumeix l acceptació íntegra de les bases generals i de cada modalitat així com el veredicte del Jurat corresponent. Les obres premiades pel Consell de Col legis de Metges de Catalunya podran ser reproduïdes en els mitjans que es consideri oportú. No es retornaran les obres presentades.

5 BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL Organitza el Col legi de Metges de Girona Convocatòria: poden participar tots els metges de Catalunya (també les mullers i marits i vidus i vídues de metges). Tema: lliure. Suport: CD Normes de presentació d obres: - Cada autor podrà presentar fins a dos treballs que seran inèdits. - Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre. - No s admetran fotografies manipulades. Col legi Oficial de Metges de Girona. Carrer Albereda, Girona - Tel Sra. Meritxell - comg@comg.cat Cada obra s ha de presentar en format Jpeg i enviar per correu electrònic o en suport CD. Per cada CD s ha d adjuntar: - En el cas d enviar-ho per correu electrònic cal que indiquin el títol de l obra, el nom i cognoms de l autor, el número S han d incloure un text molt breu en format Word que expliqui com s ha fet la fotografia, la motivació, el lloc i la data, i l òptica utilitzada - Si presenten el CD ha d anar en un sobre tancat on hi consti el títol de l obra, el nom i cognoms de l autor, el número S han d incloure un text molt breu en format Word que expliqui com s ha fet la fotografia, la motivació, el lloc i la data, i l òptica utilitzada Responsabilitats: L organització vetllarà per la bona conservació dels originals però no es fa responsable de pèrdues i desperfectes. Esculapi de bronze al primer premi de Fotografia Digital. Els premiats de cada modalitat podran formar part del jurat de la convocatòria de l any següent i en aquest cas no podran presentar-se a concurs. Acte de proclamació i lliurament de premis: Tindrà lloc en el marc de la II Jornada Cultural del Consell de Col legis de Metges de Catalunya que tindrà lloc a Girona el proper mes de maig de Es convidarà als premiats de cada concurs a assistir-hi amb un/a acompanyant. Properament s enviarà el programa d aquesta jornada. Acceptació: La participació al concurs assumeix l acceptació íntegra de les bases generals i de cada modalitat així com el veredicte del Jurat corresponent. Les obres premiades pel Consell de Col legis de Metges de Catalunya podran ser reproduïdes en els mitjans que es consideri oportú. No es retornaran les obres presentades.

6 BASES DEL CONCURS DE POESIA Organitza el Col legi de Metges de LLeida Convocatòria: poden participar tots els metges de Catalunya (també les mullers i marits i vidus i vídues de metges). Tema: lliure. Mètrica i rima a lliure elecció de l autor. Extensió: l obra presentada haurà de tenir un mínim de 14 versos i un màxim de 75. Normes de presentació: Cada participant pot presentar amb el seu nom o sota un pseudònim fins a dues obres que hauran de ser inèdites. Col legi de Metges de Lleida, Rambla d Aragó, Lleida - Tel Sra. Maria Àngels - secredir@comll.cat Cada obra s ha de presentar en format Word i enviar per correu electrònic o en suport CD. - En el cas d enviar-ho per correu electrònic cal que indiquin el títol de l obra, el nom i cognoms de l autor, el número - Si presenten el CD ha d anar en un sobre tancat on hi consti el títol de l obra, el nom i cognoms de l autor, el número Responsabilitats: L organització vetllarà per la bona conservació dels originals però no es fa responsable de pèrdues i desperfectes. Tritó al primer premi de poesia. Els premiats de cada modalitat podran formar part del jurat de la convocatòria de l any següent i en aquest cas no podran presentar-se a concurs. Acte de proclamació i lliurament de premis: Tindrà lloc en el marc de la II Jornada Cultural del Consell de Col legis de Metges de Catalunya que tindrà lloc a Girona el proper mes de maig de Es convidarà als premiats de cada concurs a assistir-hi amb un/a acompanyant. Properament s enviarà el programa d aquesta jornada. Acceptació: La participació al concurs assumeix l acceptació íntegra de les bases generals i de cada modalitat així com el veredicte del Jurat corresponent. Les obres premiades pel Consell de Col legis de Metges de Catalunya podran ser reproduïdes en els mitjans que es consideri oportú. No es retornaran les obres presentades.

PREMIS LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017

PREMIS LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017 S LITERARIS CIUTAT D OLOT 2017 LI MARIAN VAYREDA PROSA NARRATIVA Podran optar al Premi Marian Vayreda de narrativa, organitzat per l Institut de Cultura d Olot - Ajuntament d Olot, obres de creació literària.

Más detalles

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi UN TREN D HISTÒRIES Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l Escola d Escriptura de l Ateneu Barcelonès convoquen conjuntament el II Concurs literari de nanorelats

Más detalles

Per ser concursant és condició indispensable ser seguidor i

Per ser concursant és condició indispensable ser seguidor i BASESL'Oficina de Turisme de Montblanc i l'associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc convoquen la quarta edició d'un concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram amb l'objectiu de

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD 1. La IV edición del Concurso de relatos breves 8 de marzo por la igualdad es una iniciativa de la Concejalía de Igualdad y Familia del

Más detalles

PREMIS CEIER PREMIS CEIER. A la investigació i la innovació en l àmbit de l escola rural de Catalunya

PREMIS CEIER PREMIS CEIER. A la investigació i la innovació en l àmbit de l escola rural de Catalunya PREMIS CEIER 2015 2016 PREMIS CEIER A la investigació i la innovació en l àmbit de l escola rural de Catalunya 2014 2015 El Programa per a la Coordinació dels Estudis i Innovació de l Escola Rural, CEIER,

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

FESTA DE LA MÚSICA CORAL

FESTA DE LA MÚSICA CORAL FESTA DE LA MÚSICA CORAL 1. L Orfeó Català convoca la segona edició del Concurs Internacional de Composició Coral Festa de la Música Coral, enfocat a la nova creació de música coral amb un alt nivell d

Más detalles

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció.

Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la per tal de continuar el procediment d inscripció. GUIA DE L APLICACIÓ DE CONCURSOS PELS CANDIDATS Entrar al següent enllaç i registrar-se: https://aserv.udg.edu/contractaciopdi Apareixerà aquesta pantalla on és obligat obrir la guia de l aplicació i llegir-la

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS

V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS V CONCURS DE DISSENY DE LA CARPETA URV CURS 2016-17 BASES DE LA CONVOCATÒRIA 1. Objecte L objecte d aquest concurs és triar el disseny de la carpeta URV del curs 2016-17. Aquest disseny s ha d ajustar

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

PREMIS DE POESIA PER A TRES ALUMNES DEL CENTRE I UNA PROFESSORA.

PREMIS DE POESIA PER A TRES ALUMNES DEL CENTRE I UNA PROFESSORA. PREMIS DE POESIA PER A TRES ALUMNES DEL CENTRE I UNA PROFESSORA. Poesia en acció ens ha fet arribar aquest escrit en el que comuniquen les característiques d aquest premi i els guanyadors del nostre Institut.

Más detalles

Targeta T-12. Targeta T-12

Targeta T-12. Targeta T-12 Característiques Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a menors de 4 a 12 anys Data de caducitat: en la primera edició la T-12 té una validesa de 16 mesos

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18

DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 1. Calendari escolar 2. Horaris 3. Menjador i horari ampliat (acollida) 4. Secretaria 5. Xandalls i roba específica 6.

Más detalles

RÀDIO PREMSA TELEVISIÓ INTERNET

RÀDIO PREMSA TELEVISIÓ INTERNET Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació 2016 La data límit de presentació de treballs al Registre General de l Ajuntament de Barcelona és el 15 de novembre de 2016 Telèfon

Más detalles

11è TROFEU MÀSTER CIUTAT DEL PRAT

11è TROFEU MÀSTER CIUTAT DEL PRAT 11è TROFEU MÀSTER CIUTAT DEL PRAT MÀSTERS 1000 - MÀSTERS 500 - FONS - ESTILS INDIVIDUAL ORGANITZA: PISCINA: CLUB NATACIÓ PRAT COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL SAGNIER C/ Frederica Montseny, s/n 08820 EL PRAT

Más detalles

22a Mostra de Cinema d Animació Infantil Girona. Curs

22a Mostra de Cinema d Animació Infantil Girona. Curs 22a Mostra de Cinema d Animació Infantil Girona. Curs 2011-2012 Fitxes per als alumnes PROGRAMA 2 SOMIADORS I VISIONARIS Cicle inicial d educació primària 1. UN DIA FANTÀSTIC La noia protagonista compra

Más detalles

UNITATS FORMATIVES I EXERCICIS CURS r CFGM A. P. GRÀFIC INTERACTIU TEST INICIAL DE CONEIXEMENTS I CAPACITATS DE DISSENY GRÀFIC

UNITATS FORMATIVES I EXERCICIS CURS r CFGM A. P. GRÀFIC INTERACTIU TEST INICIAL DE CONEIXEMENTS I CAPACITATS DE DISSENY GRÀFIC TEST INICIAL DE CONEIXEMENTS I CAPACITATS DE DISSENY GRÀFIC OBJECTIU: 1- Avaluar la capacitat de l alumne/a per estudiar i valorar les realitzacions històriques i/o contemporànies del disseny gràfic. ATENCIÓ:

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS VETERANS 1ª COPA CIUTAT DE GIRONA INTERNACIONAL JUDO MASTERS VETERANS

3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS VETERANS 1ª COPA CIUTAT DE GIRONA INTERNACIONAL JUDO MASTERS VETERANS 3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS JUDO MASTERS PROGRAMA DEPORTIU ORGANITZA: Federació catalana de Judo IDA GEiEG (secció de Judo) PATROCINA: Federació catalana de Judo IDA Federació Espanyola de

Más detalles

AGRUPACIÓ D ARQUITECTES URBANISTES DE CATALUNYA Assemblea ordinària - 25 de novembre de 2014

AGRUPACIÓ D ARQUITECTES URBANISTES DE CATALUNYA Assemblea ordinària - 25 de novembre de 2014 ORDRE DEL DIA 1.- Lectura i aprovació, si s escau, de l acta de l assemblea anterior 2.- Lectura i aprovació, si s escau, de la Memòria d activitats realitzades 3.- Aprovació, si s escau, de la liquidació

Más detalles

JOCS ESCOLARS DE MATARÓ Esports Individuals PATINATGE

JOCS ESCOLARS DE MATARÓ Esports Individuals PATINATGE JOCS ESCOLARS DE MATARÓ 2014-2015 Esports Individuals PATINATGE Direcció d Esports amb el suport tècnic del Club Patinatge Mataró organitza els Jocs Escolars de Mataró de patinatge Als Jocs Escolars de

Más detalles

Tractament basat en la Mentalització i Psicoanàlisi

Tractament basat en la Mentalització i Psicoanàlisi XXX JORNADES DE LA REVISTA CATALANA DE PSICOANÀLISI Tractament basat en la Mentalització i Psicoanàlisi 14 de novembre de 2015 AUDITORI COSMOCAIXA Isaac Newton 26, 08022 Barcelona Organitza: SOCIETAT ESPANYOLA

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

1. Objecte del contracte

1. Objecte del contracte PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A LA IMPRESSIÓ DE MATERIAL DIVERS DE DIFUSIÓ DELS PROGRAMES DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA I COMPLEMENTARI DE L ACTIVITAT DEL CPNL. 1. Objecte

Más detalles

CONSELL DE L AUDIOvISUAL DE CATALUNYA

CONSELL DE L AUDIOvISUAL DE CATALUNYA 50853 CONSELL DE L AUDIOvISUAL DE CATALUNYA ACORD 143/2012, de 3 d octubre, pel qual s obre la convocatòria dels X Premis El CAC a l escola. 1 L activitat de foment per part de l Administració és una modalitat

Más detalles

XXXVIII CONCURS DE FOTOGRAFIA VILA D ALMENARA II SALÓ INTERNACIONAL DIGITAL 2016

XXXVIII CONCURS DE FOTOGRAFIA VILA D ALMENARA II SALÓ INTERNACIONAL DIGITAL 2016 XXXVIII CONCURS DE FOTOGRAFIA VILA D ALMENARA II SALÓ INTERNACIONAL DIGITAL 2016 s a l o n g f a l @ g m a i l. c o m Página 1 I/2016/02 2016/01 2016/081 s a l o n g f a l @ g m a i l. c o m Página 2 BASES

Más detalles

Novetats de la Grossa

Novetats de la Grossa Novetats de la Grossa Octubre 2016 Novetats de la Grossa Després de tres anys, la Grossa s ha consolidat com el sorteig típic de les festes de Nadal a Catalunya i avui ja és una loteria de país, que crea

Más detalles

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 GESOP,, S.L. C/. Llull 102, 4rt. 3a. 08005 Barcelona Tel. 93 300 07 42 Fax 93 300 55 22 www.gesop.net PRESENTACIÓ: En motiu de l inici

Más detalles

ARXIU MUNICIPAL DE BARCELONA TAXES, PREUS PÚBLICS I PREUS PRIVATS ANY 2016 TAXES

ARXIU MUNICIPAL DE BARCELONA TAXES, PREUS PÚBLICS I PREUS PRIVATS ANY 2016 TAXES ARXIU MUNICIPAL DE BARCELONA TAXES, PREUS PÚBLICS I PREUS PRIVATS ANY 2016 TAXES Publicades al BOPD el 31 de desembre de 2015 i a l'ordenança fiscal 3.1 TAXES PER SERVEIS GENERALS SERVEI Taxa 2016 ( )

Más detalles

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès.

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. ÍNDEX: En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. (Es pot accedir-hi directament clicant damunt el punt en qüestió) 1. Tarifes

Más detalles

LA SARDANA DE L ANY 2015

LA SARDANA DE L ANY 2015 Concert Final LA SARDANA DE L ANY 2015 Centre de Congressos Andorra la Vella 7 de maig, dos quarts de 6 de la tarda ORGANITZA: COL LABORA: PROGRAMA Dia 7 de maig de 2016 DINAR DE GERMANOR A les 13h al

Más detalles

El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa.

El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa. El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa. A continuació trobaràs tot un seguit de consells per a la correcta utilització

Más detalles

Comença la venda de bitllets de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits

Comença la venda de bitllets de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits Barcelona, 6 de juliol del 2016 Comença la venda de s de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits Els punts de venda podran imprimir s de tots els números a través

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

Servei Públic de Transport Especial de Barcelona. Institut Municipal de Persones amb Discapacitat

Servei Públic de Transport Especial de Barcelona. Institut Municipal de Persones amb Discapacitat Servei Públic de Transport Especial de Barcelona Institut Municipal de Persones amb Discapacitat Què és el Servei Públic de Transport Especial? Barcelona compta amb un dels serveis de transport públic

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

Bases del concurs d imatges a Instagram

Bases del concurs d imatges a Instagram #acaworldwaterday2017 Bases del concurs d imatges a Instagram Organitza: Amb la col laboració: Introducció L Agència Catalana de l Aigua (ACA), per celebrar l edició 2017 del Dia Mundial de l Aigua (22

Más detalles

BASES DE PARTICIPACIÓ 43a edició FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL Badalona, del 20 al 29 d octubre de 2017

BASES DE PARTICIPACIÓ 43a edició FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL Badalona, del 20 al 29 d octubre de 2017 BASES DE PARTICIPACIÓ 43a edició FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL Badalona, del 20 al 29 d octubre de 2017 FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL és un festival internacional de curtmetratges dels gèneres de ficció,

Más detalles

PICASA: ÀLBUMS DIGITALS

PICASA: ÀLBUMS DIGITALS PICASA: ÀLBUMS DIGITALS SABIES QUÈ...?! Segurament alguna vegada has pensat fer petits retocs fotogràfics, fer un collage o una presentació amb les teves fotografies i música. Amb aquest programa, el Picasa,

Más detalles

PREMIO CIUTAT DE PALMA DE CÓMIC 2015

PREMIO CIUTAT DE PALMA DE CÓMIC 2015 2015 PREMI CIUTAT DE PALMA DE CÒMIC 2015 PREMIO CIUTAT DE PALMA DE CÓMIC 2015 BASES PREMI CIUTAT DE PALMA DE CÒMIC 2015 Participació 1. Pot optar al Premi qualsevol obra que s ajusti al concepte de còmic

Más detalles

D existir alguna discrepància entre el present Anunci de Regata i les Instruccions, prevaldran aquestes últimes i les seves eventuals modificacions.

D existir alguna discrepància entre el present Anunci de Regata i les Instruccions, prevaldran aquestes últimes i les seves eventuals modificacions. La regata social de Creuers ORC REGATA LA MERCÈ 3 CLUBS - GRAN PREMI 25è ANIVERSARI PORT OLÍMPIC està co-organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, Club de Mar Port Olímpic i Real Club Nàutic de

Más detalles

VII PREMI PER A LA DIVERSITAT EN L AUDIOVISUAL BASES

VII PREMI PER A LA DIVERSITAT EN L AUDIOVISUAL BASES VII PREMI PER A LA DIVERSITAT EN L AUDIOVISUAL BASES El Consell de l Audiovisual de Catalunya, mitjançant la Mesa per a la Diversitat en l Audiovisual (MDA), convoca el VII Premi per a la Diversitat en

Más detalles

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1.

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. (BOP 20 de juny de 2011) ACTA DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ DEL CONCURS

Más detalles

Premi. L impulsen el Barcelona Institut d Emprenedoria i el Consell Social de la Universitat de Barcelona

Premi. L impulsen el Barcelona Institut d Emprenedoria i el Consell Social de la Universitat de Barcelona Premi 2015 L impulsen el Barcelona Institut d Emprenedoria i el Consell Social de la Universitat de Barcelona La Universitat de Barcelona convoca el Premi Emprèn!UB per impulsar la innovació i donar suport

Más detalles

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA Abans de començar cal tenir uns coneixements bàsics que estudiareu a partir d ara. PUNT: No es pot definir, però podem dir que és la marca més petita que

Más detalles

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Guia pràctica d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Mataró - 2011 Índex 1. Plans d autoprotecció 7 2. Assegurança de responsabilitat civil 7 3. Vigilància

Más detalles

PABLO RUIZ PICASSO , ANDALUSIA

PABLO RUIZ PICASSO , ANDALUSIA PABLO RUIZ PICASSO 1881, ANDALUSIA Va néixer l any 1881 a Málaga i va morir als 92 anys a la ciutat francesa de Mogins (va morir l any 1973). Des de petit va ser un artista amb molt talent. Als 8 anys

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

XIX CONCURSO LITERARIO Roc Boronat en lengua catalana

XIX CONCURSO LITERARIO Roc Boronat en lengua catalana XIX CONCURSO LITERARIO Roc Boronat en lengua catalana Se convoca el XIX Concurso Literario en Lengua Catalana Roc Boronat, de acuerdo con las Bases que, en castellano y catalán, se detallan a continuación:

Más detalles

DOSSIER DE L EXPOSICIÓ GERARD SALA

DOSSIER DE L EXPOSICIÓ GERARD SALA DOSSIER DE L EXPOSICIÓ GERARD SALA L esperit intangible Llum, aigua, aire Programa de Suport a Exposicions Municipals (SEM) 2009-2010 L esperit intangible. Llum, aigua, aire. Gerard Sala Contingut del

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

GUIA AUTOMATRÍCULA

GUIA AUTOMATRÍCULA GUIA AUTOMATRÍCULA 2014-2015 Coses a tenir en compte abans de començar el procés de matrícula: En aquest aplicatiu el temps d inactivitat és molt curt (uns 15 minuts) per tant si el teniu obert sense fer

Más detalles

Utilització de l energia solar fotovoltàica en l abastiment de l energia

Utilització de l energia solar fotovoltàica en l abastiment de l energia Ja fa molts dies que estàs treballant en el Treball de Recerca i és hora de valorar la qualitat de tota aquesta feina. L objectiu d aquesta valoració és que sàpigues fins a quin punt estàs seguint els

Más detalles

Manual d usuari de l aplicació informàtica de dades històriques de les avaluacions [Centres]

Manual d usuari de l aplicació informàtica de dades històriques de les avaluacions [Centres] Manual d usuari de l aplicació informàtica de dades històriques de les avaluacions [Centres] Índex 0. Presentació... 3 1. Accés a l aplicació... 4 2. Menú de selecció d avaluació i curs... 4 3. Avaluació

Más detalles

Des de Vall Parc Tennis us donem la benvinguda a la PENYA BLAUGRANA XAVI i us animem a formar part.

Des de Vall Parc Tennis us donem la benvinguda a la PENYA BLAUGRANA XAVI i us animem a formar part. PENYA BLAUGRANA XAVI Benvolguts culés, Des de Vall Parc Tennis us donem la benvinguda a la PENYA BLAUGRANA XAVI i us animem a formar part. El nostre barcelonisme i l admiració que li tenim a un dels millors

Más detalles

FORMACIÓ EN L ÀMBIT JUDICIAL I FORENSE PROGRAMA DE FORMACIÓ PER A JUTGES DE PAU DE CATALUNYA

FORMACIÓ EN L ÀMBIT JUDICIAL I FORENSE PROGRAMA DE FORMACIÓ PER A JUTGES DE PAU DE CATALUNYA FORMACIÓ EN L ÀMBIT JUDICIAL I FORENSE PROGRAMA DE FORMACIÓ PER A JUTGES DE PAU DE CATALUNYA 2017 C/ Ausiàs Marc, 40 08010 Barcelona Tel. 93 207 31 14 Fax 93 207 67 47 www.cejfe.cat ÍNDEX Presentació...

Más detalles

EXERCICI 6 PICASA PICASA.

EXERCICI 6 PICASA PICASA. EXERCICI 6 PICASA Es tracta de crear i compartir 3 àlbums online utilitzant Picasa Web Álbums i les 3 carpetes de fotos que trobaràs comprimides al costat de l exercici i que, abans de començar, descarregaràs

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES

Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Del 5 al 20 de Febrer del 2016 DESFILADES DE CARROSSES I COMPARSES Dissabte 6 de Febrer www.lloret.cat 16.00 h 12.00 h www.blanes.cat Dissabte 20 de Febrer www.tossademar.cat Divendres 5 de Febrer De 10

Más detalles

La invitació. Tractament personal

La invitació. Tractament personal La invitació És el document per mitjà del qual es convida algú a un acte de caràcter públic: una conferència, una celebració, un espectacle, una inauguració, etcètera. Sol tenir una estructura del contingut

Más detalles

PROGRAMARI LLIURE... Instal la-te l!

PROGRAMARI LLIURE... Instal la-te l! PROGRAMARI LLIURE... Instal la-te l! SABIES QUÈ...? El programari lliure és un conjunt de programes d ordinador que pot ser estudiat, usat i modificat sense restriccions. O sigui que tothom se l pot copiar

Más detalles

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE 30 SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE Activitat 1 Completa la taula següent: Graus Minuts Segons 30º 30 x 60 = 1.800 1.800 x 60 = 108.000 45º 2.700 162.000 120º 7.200 432.000 270º 16.200 972.000

Más detalles

EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY

EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY Per què? Des de la nostra afició per la fotografia ens ha sorgit la idea d organitzar una subhasta solidària a favor de la ong Sonrisas de

Más detalles

premisciutatdecastelló premiosciudaddecastellón

premisciutatdecastelló premiosciudaddecastellón 2016 bases premisciutatdecastelló premiosciudaddecastellón Premi Flor Natural de Poesia Premio Flor Natural de Poesía 33é Premi Ciutat de Castelló de Ciències Experimentals i Tecnologia 33º Premio Ciudad

Más detalles

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 Comitè d Àrbitres Federació Catalana de Basquetbol Índex 1. Introducció 2. Motivació 3. Mètode 4. Objectius 5. Els mentors 6. Els mentoritzats 7. Els responsables

Más detalles

Guia per a entitats, empreses i ciutadania

Guia per a entitats, empreses i ciutadania Guia per a entitats, empreses i ciutadania Manual per presentar una subvenció telemàticament Com presentar una sol licitud de subvenció telemàticament? Com crear un certificat de representant de l FNMT?

Más detalles

JOCS EMPORION JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA CAMP MUNICIPAL DE BANYOLES. - Benjamí - Prebenjamí

JOCS EMPORION JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA CAMP MUNICIPAL DE BANYOLES. - Benjamí - Prebenjamí Activitat FUTBOL 7 JOCS EMPORION JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA Data de l activitat 21 de maig Lloc de realització CAMP MUNICIPAL DE BANYOLES Descripció de l activitat Categories convocades Horari

Más detalles

BORSA DE TREBALL HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA

BORSA DE TREBALL HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA BORSA DE TREBALL - 2008 HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA Categories per a les quals s obre la borsa de treball: ATS/DUI, Llevadora, Fisioteraputa, Terapeuta Ocupacional, Auxiliar d infermeria, Tècnic

Más detalles

Programa Català de Refugi

Programa Català de Refugi Programa Català de Refugi Què és? El Programa Català de Refugi constitueix una acció solidària envers el dret d asil de les persones refugiades amb dificultats econòmiques i socials, amb el propòsit d'atendre

Más detalles

Inscripción del recién nacido en el CAP y solicitud de la Tarjeta Sanitaria:

Inscripción del recién nacido en el CAP y solicitud de la Tarjeta Sanitaria: Trámites postparto TRÀMITES A REALIZAR DESPUÉS DEL PARTO Permiso de maternidad: - No es necesario pedir ningún documento previo. Se tramitará directamente en el CAISS o bien se puede solicitar desde casa

Más detalles

Dilluns s implanta la integració tarifària a la Rodalia del Camp de Tarragona, amb estalvis de fins al 80% del preu del bitllet senzill

Dilluns s implanta la integració tarifària a la Rodalia del Camp de Tarragona, amb estalvis de fins al 80% del preu del bitllet senzill Dilluns s implanta la integració tarifària a la Rodalia del Camp de Tarragona, amb estalvis de fins al 80% del preu del bitllet senzill Les 13 estacions on paren els trens dels serveis de la Rodalia del

Más detalles

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet Convivència amb altres institucions i/o empreses privades b 75% de a 3b = a 5 b b a 2 b 2 b Aplicació en positiu Aplicació en anunci de comunicat oficial (b/n) El Servei de Participació Ciutadana i Civisme

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE 1. DEFINICIÓ: PER COMBINAR ESTUDIS AMB PERFECCIONAMENT DE GOLF Aquest Programa, va dirigit a nois i noies jugadors catalans, de nacionalitat espanyola i amb 2 anys,

Más detalles

Guia dels blogs de l XTEC

Guia dels blogs de l XTEC Blogs de l XTEC... 2 Com ser redactor d un blog creat per una altra persona... 4 Com escriure articles dins d un blog... 4 Com adjuntar un arxiu a un article del blog (si ets editor del blog)... 7 Com

Más detalles

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius:

BASES: 01 OBJECTIUS : Amb la concessió d aquest premi es volen assolir els següents objectius: V EDICIÓ DEL CONCURS 5a BECA ROTARY IMPULS A L EMPRENEDORIA 2016 Rotary Club de Cerdanyola del Vallès i l Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, convoquen la cinquena Edició del Concurs 5a Beca Rotary Impuls

Más detalles

II PREMIO INTERGENERACIONAL DE ENSAYO Y RELATO BREVES: VALORES UNIVERSALES (España) 10:11:2014

II PREMIO INTERGENERACIONAL DE ENSAYO Y RELATO BREVES: VALORES UNIVERSALES (España) 10:11:2014 II PREMIO INTERGENERACIONAL DE ENSAYO Y RELATO BREVES: VALORES UNIVERSALES (España ESCRITORES.ORG - CONVOCATORIAS CONCURSOS LITERARIOS Deseas recibir en tu correo nuestro boletín de noticias? (gratuito)

Más detalles

Tràmit telemàtic per a ciutadans de lliurament d informació fiscal IRPF 2014

Tràmit telemàtic per a ciutadans de lliurament d informació fiscal IRPF 2014 1. OBJECTIU I ESTRUCTURA DEL MANUAL La finalitat d aquest document és explicar el tràmit de lliurament d informació fiscal de l Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) per a ciutadans a través

Más detalles

Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona. Manual d usuari de la collegiada

Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona. Manual d usuari de la collegiada Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona Manual d usuari de la collegiada 1 BORSA DE TREBALL PER A LES COLLEGIADES La primera vegada que accediu a la Borsa de Treball

Más detalles

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE.

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. 1. Quart curs d ESO. A 4t d'eso, sol licitem dues matèries diferenciades: Economia de 4t d'eso, com a matèria orientadora

Más detalles

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4

Com és la Lluna? 1 Com és la Lluna? F I T X A D I D À C T I C A 4 F I T X A 4 Com és la Lluna? El divendres 20 de març tens l oportunitat d observar un fenomen molt poc freqüent: un eclipsi de Sol. Cap a les nou del matí, veuràs com la Lluna va situant-se davant del

Más detalles

CONCURS D EXPRESSIÓ ARTÍSTICA No em toques el whatsapp. 25 de novembre de Dia internacional de l eliminació de la violència contra la dona

CONCURS D EXPRESSIÓ ARTÍSTICA No em toques el whatsapp. 25 de novembre de Dia internacional de l eliminació de la violència contra la dona CONCURS D EXPRESSIÓ ARTÍSTICA No em toques el whatsapp 25 de novembre de 2016. Dia internacional de l eliminació de la violència contra la dona Amb motiu de la commemoració del Dia internacional de l eliminació

Más detalles

Guia per a la construcció de webs de la Generalitat amb estil gencat responsiu

Guia per a la construcció de webs de la Generalitat amb estil gencat responsiu Guia per a la construcció de webs de la Generalitat amb estil gencat responsiu 4. Distribuïdores Versió beta Barcelona, agost de 2015 DISTRIBUÏDORES 1. QUÈ SÓN... 3 2. COM ES MOSTREN... 4 3. ELEMENTS...

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Guia para mascotas: Web de establecimientos Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Index 1. Introducció 2. Objectius 3. Pàgines del treball 4. Desenvolupament del

Más detalles

CAMINANT AMB JESÚS I 3r EP (Curs )

CAMINANT AMB JESÚS I 3r EP (Curs ) Palma, 19 de setembre de 2016 Circular núm.:7 3r EP CAMINANT AMB JESÚS I 3r EP (Curs 2016-2017) Benvolguts amics i amigues, Com cada any us oferim la possibilitat que els vostres fills i filles participin

Más detalles

XXI. Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas

XXI. Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas XXI Las inscripciones se efectuaran en las Juntas de Distrito del 1 al 15 de diciembre, de 9 a 14 horas XX CONCURSO DE BELENES CIUDAD DE CASTELLON BASES 1.- El ámbito del concurso será el de la ciudad

Más detalles

INFORMACIÓN Y CONTROL DE PUBLICACIONES, S.A.

INFORMACIÓN Y CONTROL DE PUBLICACIONES, S.A. INFORMACIÓN Y CONTROL DE PUBLICACIONES, S.A. Velázquez, 46, 1º Drcha - Tel. 91 435 00 32 Fax 91 435 96 05-28001 - MADRID Entença, 218 Entr. 7 - Tel 93 439 24 18 Fax 93 419 25 34-08029 - BARCELONA Títol:

Más detalles

Centre d Ensenyament Online (CEO)

Centre d Ensenyament Online (CEO) Centre d Ensenyament Online (CEO) Desenvolupament de tècniques noves per l educació www.mhe.es 1 Centre d Ensenyament Online (CEO): 1. Què és un Centre d Ensenyament Online (CEO)? 2. Com està estructurat

Más detalles

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A...

TÍTOL DE L EXPERIÈNCIA AQUEST MES ENTREVISTEM A... Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Secretaria de Polítiques Educatives Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme Servei d Immersió i Acolliment Lingüístics Programa biblioteca escolar

Más detalles