Bàsquet Cadira de Rodes CEM

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Bàsquet Cadira de Rodes CEM"

Transcripción

1 Club Esportiu Bàsquet Cadira de Rodes CEM Desde 1977, un excel lent exemple de superació e integració de la persona!!! + de espectadors en totes les competicions. Temporada : Competicions oficials: - Campionat Nacional de 1ª Divisió: o 12 partits oficials. - Lliga Catalana de Basquetbol: o 6 partits oficials. - Campionat de Catalunya: o 4 partits + de km recorreguts per la competició. 10 localitats per tota Espanya. Hospitalet de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sabadell, Girona, Saragossa, Tenerife, Las Palmas, Badalona, Vinaros, Reus. CE Bàsquet Cadira de Rodes Contacte: Sr. Ramón Gisbert. Tel:

2 C. E. Bàsquet Cadira de Rodes CEM fomenta l Esport i la Vida en Moviment! L'esport com a eina de rehabilitació: L esport i en especial l esport competitiu fou l eix del procés de rehabilitació establert per neuròleg Sir Ludwig Guttmann per els veterans de la Segona Guerra Mundial que patien lesions de la columna vertebral amb invalidesa permanent. La idea va créixer i en el Roma fou seu de la primera edició dels Jocs Paralímpic, un esdeveniment que avui es troba integrants dins del Moviment Olímpic. Deporte Sin Adjetivos, Joan Palau President Fed. Catalana Presidente Fed. Española Practicat per persones amb diversitat funcional, assolint un alt nivell professional i trencant límits i prejudicis. Superació personal. Integració social, mitjançant l esport. Fer Esport es Fer VIDA EN MOVIMENT!! Fen esport, aconseguim millorà la qualitat de vida. Donem experiències de vida per a tothom. Es veu que ser persona en diversitat funcional, no significa ser persona sense moviment, si no tot el contrari. Fem esport de competició, fem la nostra feina totalment de forma professional, trencant límits i prejudicis. CE Bàsquet Cadira de Rodes Contacte: Sr. Ramón Gisbert. Tel:

3 C.E. Bàsquet Cadira de Rodes CEM Difonem els nostres valors entre la ciutadania...dóna un canvi a la mirada i a la percepció, a l esport, a l educació i a la societat; travessant barreres, i prejudicis, superant la por a l altre i a la diferència i buscant tenir una incidència social positiva. CE Bàsquet Cadira de Rodes Contacte: Sr. Ramón Gisbert. Tel:

4 C.E. Bàsquet Cadira de Rodes CEM Cohesiona el teixit de l esport i treballa per la inclusivitat de totes les patologies, sumant forces per a desenvolupar programes comuns socio-esportius. Sensibilitza a la societat sobre els beneficis de l esport adaptat col lectiu a través de la Competició, practiquem l esport a instal lacions esportives, però també fem promocions a escoles, empreses, parcs públics en festes locals, per donar a coneixia el nostre moviment esportiu a tothom. Volem posar en marxa grups inclusius on persones amb i sense diversitat, puguin compartir aquest esport, al igual que passa a Alemanya i tindre intercanvis amb aquell país. Donant a l esport i a la diversitat el màxim de visibilitat i difusió a nivell nacional i internacional. CE Bàsquet Cadira de Rodes Contacte: Sr. Ramón Gisbert. Tel:

5 ACTIVITATS C.E. Bàsquet Cadira de Rodes CEM 1. Tenim escoles de basquet i d altres disciplines esportives. 2. Realitzem exhibicions a petició, d escoles, instituts, ajuntaments, entitats social o clubs esportius. 4. Comuniquem i transmetem valors de superació i socials a través de la difusió de continguts audiovisuals i exhibicions. 5. Obrim nous espais per a fomentar l esport adaptat. 6. Assessorem i recolzem projectes d altres entitats i persones relacionats amb els objectius del C. E. Basquet Cadira de Rodes CEM. 3. Impartim seminaris i conferències presencials o virtuals per a afavorir el debat i la divulgació de l esport adaptat. CE Bàsquet Cadira de Rodes Contacte: Sr. Ramón Gisbert. Tel:

6 Qui és Ramón Gisbert? - Seleccionador nacional de bàsquet en el Campionat d Europa (1.989) i del Món (1.990). - Seleccionador nacional de bàsquet en cadira de rodes femení, als Jocs Paralímpics Barcelona Fundador i President del C. E. Bàsquet Cadira de Rodes CEM - Creador a Espanya del primer equip femení d aquest esport. - Fundador de diferents equips esportius a Catalunya. - Ha ocupat diferents càrrecs a les Federacions Catalana i Espanyola d Esports de Persones amb Discapacitat Física. - Creador i primer director de bàsquet de la Federació FEDESIR de Colòmbia. La seva gestió va classificar el país per primer cop a l historia, per als Jocs Paralímpics de Londres CE Bàsquet Cadira de Rodes Contacte: Sr. Ramón Gisbert. Tel:

7 - Creador del programa Hospi-Esport ( ), de la Federació Catalana. - Creador de la primera escola de basquet per a nens i nenes en edat escolar. - Fundador i president per més de 24 anys, del club UNES de basquet c.r. i aconseguí que l equip de competició, estigues com a secció no professional del Barça. Què més ha fet, en Ramón? També ha format part d associacions de l àmbit de la discapacitat: - Ha format part de Aspaym Catalunya, ocupant la vicepresidència. - Ha format part de la Junta Directiva de la Federació ECOM i ha estat responsable de l àrea d esport, oci i temps lliure. - Vicepresident de Coordibaix, coordinadora d entitats del persones en discapacitats del Baix Llobregat. - President d un canal de TV per internet, discapacitat TV. - Membre de la Juntes Directives de la Federació Catalana i Espanyola. CE Bàsquet Cadira de Rodes Contacte: Sr. Ramón Gisbert. Tel:

8 Qui fa possible el nostre club? La nostre Junta Directiva i tècnics que fan possible l entitat son: President: Vicepresident: Secretari: Tresorera: Ramón Gisbert Roger Gisbert Javier Martinez Silvia E. Guerrero Roger Gisbert: Ex jugador de bàsquet convencional i de cadira de rodes. Entrenador de l equip de bàsquet cadira de rodes del F. C. Barcelona. Equip tècnic: Director Tècnic: Roger Gisbert 2º Entrenador: Joan Teixidor 3er. Entrenador: Marc Garcia Terapeuta Ocup.: Silvia E. Guerrero Joan Teixido: Entrenador de bàsquet convencional i de cadira de rodes. Entrenador dels equipos del UNES S. Feliu i del equip en cadira de rodes del Joventut de Badalona. Marc Garcia: Entrenador poliesportiu d esport adaptat. Silvia E. Guerreo: Terapeuta ocupacional i tècnica en esport adaptat. CE Bàsquet Cadira de Rodes Contacte: Sr. Ramón Gisbert. Tel:

9 Com ens podeu ajudar? Per seguir fent viable el nostre projecte, necessitem... - Un patrocinador total o parcial. - Cadires de rodes esportives per als nostres jugadors i fer-ne el manteniment. - Material esportiu (pilotes de bàsquet, medicinals, conus, etc). - Equipatges per poder jugar (xandals, samarretes d entrenament i de joc, etc.). - Fer efectives les quotes d inscripcions a les competicions. - I un mínim d estructura que doni suport als nostres nois! Que us podem oferir? -Acompanyi ns i jugui amb nosaltres! -Associï la imatge de la seva empresa als nostres valors competitius i de solidaritat. - Projectes de Sponsoring (aparició a xarxes socials, samarretes, events..). - Fent jornades inclusives per els seus empleats. I qualsevol altra modalitat de col.laboració que cregui ens ajudarà mútuament! - Cobrir les despeses de viatge (trasllat i dietes dels jugadors). CE Bàsquet Cadira de Rodes Contacte: Sr. Ramón Gisbert. Tel:

10 Ens podeu contactar per: Telèfons: Mail: Pavelló del Gornal: Facebook: c/ Can Tries 20 L Hospitalet de Llobregat. (Dimecres i divendres de 21 a 23 hores, contactar abans). CE Bàsquet Cadira de Rodes Contacte: Sr. Ramón Gisbert. Tel:

FEM UN ESPORT NOBLE PLE D ESFORÇ I VALORS PELS NOSTRES PETITS.

FEM UN ESPORT NOBLE PLE D ESFORÇ I VALORS PELS NOSTRES PETITS. AL CAMP DE TARRAGONA FEM UN ESPORT NOBLE PLE D ESFORÇ I VALORS PELS NOSTRES PETITS. www.handbolsalou.com Club Handbol Salou temporada 2017-18 AL CAMP DE TARRAGONA I DEL CAMP DE TARRAGONA Som un club de

Más detalles

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL Dels pericos, pels pericos Qui som Qui som? Seccions Deportives Espanyol es un Club deportiu que impulsat per l espanyolisme i mitjançant la participació en competicions esportives

Más detalles

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS: INICIACIÓ ESPORTIVA 2006-2005-2004 dilluns i dimecres de 17 a 18 h Escola Canigó dilluns i dimecres de 17 a 18 h Escola Montserrat dimarts i dijous

Más detalles

RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI

RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU SOLIDARI PROJECTE ESPORT LOCAL SOLIDARI RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA: QUÈ ÉS La Diputació de Barcelona manté un ferm compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa

Más detalles

Fundació Isidre Esteve

Fundació Isidre Esteve Fundació Isidre Esteve 2017 Memòria d activitats, índex Pàg.3. Centres Pont, Usuaris Pàg.4. Centres Pont, alumnes Pàg.5. Centres Pont, estudis Pàg.6. Activitats Centres Pont Pàg.16. Coruxo Móvese Pàg.18.

Más detalles

EL PERQUÈ DEL PROJECTE

EL PERQUÈ DEL PROJECTE EL PERQUÈ DEL PROJECTE LA CAPITALITAT DEL BÀSQUET FEMENÍ És una iniciativa que neix de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la intenció i l objectiu final de potenciar el paper de la dona dins

Más detalles

PRESENTACIÓ EL CLUB LA CIUTAT

PRESENTACIÓ EL CLUB LA CIUTAT #TorneigPlanaVic PRESENTACIÓ EL CLUB LA CIUTAT El Femení Osona neix com a nou Club de bàsquet a la comarca l any 2012 amb la voluntat de donar continuïtat al projecte entre clubs que portava el nom d Escola

Más detalles

NOU PROJECTE SANT JOAN DESPÍ CLUB FUTBOL SALA TEMPORADA

NOU PROJECTE SANT JOAN DESPÍ CLUB FUTBOL SALA TEMPORADA NOU PROJECTE SANT JOAN DESPÍ CLUB FUTBOL SALA TEMPORADA 2017-2018 NOVA TEMPORADA..NOUS SOMNIS! Després d'un any un cop més espectacular, tornem a començar una temporada plena de somnis. Aquest any amb

Más detalles

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus!

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus! CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS 2014 aquest és el teu campus! Presentació Des del Club Balonmano Granollers tenim la feliç iniciativa d organitzar el primer Campus de Tecnificació per a tots els apassionats

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG Tots som especials a la nostra manera, perquè no hi ha cap ésser humà estàndard o comú. Tots som diferents. Stephen W.Hawking Aquesta guia neix de la preocupació

Más detalles

Pla d Infància i Adolescència

Pla d Infància i Adolescència Propostes del Consell dels Infants Pla d Infància i Adolescència 2018-2024 Granollers, 20 de març de 2018 amb el suport de: Treball en xarxa Plantem idees Anàlisi dels àmbits del Pla d Infància i Adolescència

Más detalles

Ja estem treballant en el proper esdeveniment de la nostra Fundació, els dies 13 i14 d'abril farem la gran festa de la Fundació Isidre Esteve.

Ja estem treballant en el proper esdeveniment de la nostra Fundació, els dies 13 i14 d'abril farem la gran festa de la Fundació Isidre Esteve. Introducció: Ja estem treballant en el proper esdeveniment de la nostra Fundació, els dies 13 i14 d'abril farem la gran festa de la Fundació Isidre Esteve. Animats per la gran resposta que vam tenir l'any

Más detalles

XXIII Jocs Esportius Municipals

XXIII Jocs Esportius Municipals XXIII Jocs Esportius Municipals Curs 2002-03. Patronat d Esports de Castelló 5 de juny de 2003 Pavelló Ciutat de Castelló Lliurament de trofeus 2002-03 Presentació Un any mes, i van 23, s han celebrat

Más detalles

IMPENSABLE NO ÉS IMPOSSIBLE

IMPENSABLE NO ÉS IMPOSSIBLE A TARRAGONA IMPENSABLE NO ÉS IMPOSSIBLE Sigues #fancbtkm0! Club Bàsquet Tarragona Dossier Temporada 2015-2016 Club Bàsquet Tarragona - Dossier Temporada 2015-2016 TARRAGONA #Km0 #Tarragona #esport #bàsquet

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

Plaça Joan Carreras i Dagas núm.4 Baixos La Bisbal d Empordà Tel Fax a/e:

Plaça Joan Carreras i Dagas núm.4 Baixos La Bisbal d Empordà Tel Fax a/e: JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA 09-10 FASE NACIONAL DE BÀSQUET JUVENIL FEMENÍ EQUIPS PARTICIPANTS FEMENINS Part. ESCOLA SANT MIQUEL BARCELONA 11+2 COL LEGI MARISTES MONTSERRAT LLEIDA 12+2 TORREDEMBARRA

Más detalles

DEL 25 DE JUNY AL 13 DE JULIOL DE 9:00-13:30

DEL 25 DE JUNY AL 13 DE JULIOL DE 9:00-13:30 Ei CAMPUSfans, estem d aniversari! Des del 2008, desenes de monitors, centenars d infants i una multitud d espais han fet enorme CAMPUS Kids Club! Aquest any ens fem grans! Vine a celebrar-ho amb nosaltres!!

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Bàsquet Objectius

Más detalles

SETZENA EDICIÓ DELS PREMIS AL MÈRIT ESPORTIU DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA DECIMOSEXTA EDICIÓN DE LOS PREMIOS AL MÉRITO DEPORTIVO DE LA CIUDAD DE VALENCIA

SETZENA EDICIÓ DELS PREMIS AL MÈRIT ESPORTIU DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA DECIMOSEXTA EDICIÓN DE LOS PREMIOS AL MÉRITO DEPORTIVO DE LA CIUDAD DE VALENCIA SETZENA EDICIÓ DELS PREMIS AL MÈRIT ESPORTIU DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA DECIMOSEXTA EDICIÓN DE LOS PREMIOS AL MÉRITO DEPORTIVO DE LA CIUDAD DE VALENCIA Presentació de propostes / Presentación de propuestas

Más detalles

CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ

CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ CIATE JOC I ESPORT RECURSOS DE RECERCA D INFORMACIÓ PORTALS D INFORMACIÓ Podem estructurar el recull d informació segons els seus d àmbits d informació: Portals d educació Portals de centres de recursos

Más detalles

27è EL FUTUR DEL BÀSQUET ES JUGA A LA NOSTRA CIUTAT. TORNEIG de BÀSQUET INFANTIL CIUTAT de L HOSPITALET

27è EL FUTUR DEL BÀSQUET ES JUGA A LA NOSTRA CIUTAT. TORNEIG de BÀSQUET INFANTIL CIUTAT de L HOSPITALET TORNEIG de BÀSQUET INFANTIL CIUTAT de L HOSPITALET 27è 8, 9 i 10 de desembre de 2016 Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia Carrer de Jacint Verdaguer, 15-17 EL FUTUR DEL BÀSQUET ES JUGA A LA NOSTRA CIUTAT

Más detalles

BORRADOR. Club Bàsquet Tarragona. Temporada

BORRADOR. Club Bàsquet Tarragona. Temporada Club Bàsquet Tarragona - Dossier Pla Estratègic Publicitari 2014 2014-2018 - 2015 BORRADOR Club Bàsquet Tarragona Temporada 2014-2015 Club Bàsquet Tarragona - Dossier Temporada 2014-2015 TARRAGONA #Tarragona

Más detalles

CLUB BUSCA ENTRENADOR

CLUB BUSCA ENTRENADOR CLUB BUSCA ENTRENADOR DATA 4/10/2017 CLUB AE RUMBAU TITULACIÓ REQUERIDA Cap però és necessària experiència prèvia CATEGORIA Voleibol femení escolar HORARI Dimarts i dijous de 17:15h a 18:15h + partit DIES

Más detalles

Futbol. Aquesta iniciativa surgeix de l inquietud dels tècnics esportius de l'entitat per

Futbol. Aquesta iniciativa surgeix de l inquietud dels tècnics esportius de l'entitat per Benvolguts companys, Enguany i des de l'ajuntament de Roses, s engeguen les 1 es Jornades Tècniques de Futbol. Aquesta iniciativa surgeix de l inquietud dels tècnics esportius de l'entitat per donar recursos

Más detalles

6. Voleibol. Avaluació: - Tipus: continua i criterial - Instruments: observació indirecta mitjançant llistes de control i taules.

6. Voleibol. Avaluació: - Tipus: continua i criterial - Instruments: observació indirecta mitjançant llistes de control i taules. 6. Voleibol Àrea: EF Bloc: HME Curs: 1r i 2n CS Nº Sessions: 11 Objectius: - Analitzar les situacions de jocs. - Aplicar les normes bàsiques. - Realitzar les diverses habilitats motrius que inclou aquest

Más detalles

CLUB BUSCA ENTRENADOR

CLUB BUSCA ENTRENADOR CLUB BUSCA ENTRENADOR DATA 23-1-2018 CLUB AE CARLES VALLBONA TITULACIÓ REQUERIDA NIVELL 3 RFEVB CATEGORIA SÈNIOR FEMENÍ HORARI A CONVENIR DIES ENTRENAMENT 3 Projecte de club per potenciar el 1r equip.

Más detalles

Ampli boicot de les famílies de Molins a les proves de 3er de primària en rebuig a la LOMCE

Ampli boicot de les famílies de Molins a les proves de 3er de primària en rebuig a la LOMCE Ampli boicot de les famílies de Molins a les proves de 3er de primària en rebuig a la LOMCE Aquest dimecres 27 d abril ha estat la jornada central de l objecció de consciència a les proves de tercer de

Más detalles

Guia d ús de la Borsa de Treball

Guia d ús de la Borsa de Treball Guia d ús de la Borsa de Treball L Institut de Nàutica de Barcelona, seguint el seu decidit objectiu de donar servei a les empreses i entitats del sector nàutic, ofereix un servei de Borsa de Treball per

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament ESCOLA DOCTOR TRUETA OBJECTIUS... DOTAR A L ALUMNE/A DE CAPACITATS I COMPETÈNCIES QUE LI PERMETI: SER UNA PERSONA COMPROMESA AMB EL SEU ENTORN. APRENDRE

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

Estudi de l impacte de l esport a la ciutat de Barcelona: indicadors econòmics, laborals i socials. 15 d abril de 2015

Estudi de l impacte de l esport a la ciutat de Barcelona: indicadors econòmics, laborals i socials. 15 d abril de 2015 Estudi de l de l esport a la ciutat de Barcelona: indicadors econòmics, s i socials 15 d abril de 2015 1 cohesió social 2 L esport: segell d identitat i motor de A banda de definir-nos desenvolupament

Más detalles

Els equips que s estrenen a la Fase Final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala

Els equips que s estrenen a la Fase Final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala Els equips que s estrenen a la Fase Final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala FS NOTÍCIES 31/08/2018 L Escola Pia Sabadell i l AE Penya Esplugues, com a equips masculins i el CD La Concòrdia, com

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol 1r i 2n: Iniciar als nens/es en el món de la competició.

Más detalles

OBJECTIUS DEL PRESSUPOST

OBJECTIUS DEL PRESSUPOST OBJECTIUS DEL PRESSUPOST Continuar reduint el deute municipal Potenciar un entorn urbà i natural de qualitat Fomentar la proximitat i la participació i recolzar el teixit associatiu Consolidar el benestar

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

Estudi de l impacte de l esport a la ciutat de Barcelona: indicadors econòmics, laborals i socials. 15 d abril de 2015

Estudi de l impacte de l esport a la ciutat de Barcelona: indicadors econòmics, laborals i socials. 15 d abril de 2015 Estudi de l de l esport a la ciutat de Barcelona: indicadors econòmics, s i socials 15 d abril de 2015 1una radiografia del sistema esportiu de barcelona La realitat esportiva de Barcelona està caracteritzada

Más detalles

ELS ESPORTS ADAPTATS. 1. Què són?.

ELS ESPORTS ADAPTATS. 1. Què són?. ENS POSSAM AL SEU LLOC Apunts Nivell 4t ESO ELS ESPORTS ADAPTATS 1. Què són?. S'entén per esport adaptat aquella activitat físic esportiva que és susceptible d'acceptar modificacions per a possibilitar

Más detalles

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 Comitè d Àrbitres Federació Catalana de Basquetbol Índex 1. Introducció 2. Motivació 3. Mètode 4. Objectius 5. Els mentors 6. Els mentoritzats 7. Els responsables

Más detalles

2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA

2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA 2011: ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA PRESENTACIÓ Anualment es declaren anys internacionals per donar a conèixer o rememorar fets històrics rellevants amb l objectiu de crear i incentivar espais de debat,

Más detalles

CLUB FUTBOL ASSOCIACIÓ ESPLUGUENC ESPONSORITZACIÓ PUBLICITAT I MÀRQUETING

CLUB FUTBOL ASSOCIACIÓ ESPLUGUENC ESPONSORITZACIÓ PUBLICITAT I MÀRQUETING CLUB FUTBOL ASSOCIACIÓ ESPLUGUENC ESPONSORITZACIÓ PUBLICITAT I MÀRQUETING 1 El per què del patrocini esportiu Perquè el patrocini esportiu compta amb una sèrie de característiques diferencials respecte

Más detalles

PROJECTE DE PATROCINI DE CIUTAT Feu clic aquí per editar l'estil de subtítols del patró.

PROJECTE DE PATROCINI DE CIUTAT Feu clic aquí per editar l'estil de subtítols del patró. Jornada Clubs i ajuntaments: nous models esportius de col laboració Federació de Municipis de Catalunya PROJECTE DE PATROCINI DE CIUTAT Feu clic aquí per editar l'estil de subtítols del patró. Regidoria

Más detalles

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL 1. Objecte Dins de les activitats programades per la Regidoria d Esports de l Ajuntament de Rafelbunyol per l any 2018 es troba la Setmana Esportiva que aquest any celebra

Más detalles

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat FORMACIÓ Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat Informació 972 24 93 25 www.fundacioesplaigirona.cat www.fundacioesplaigirona.cat ESCOLA

Más detalles

ORGANITZA: XVIII CAMPIONAT TERRITORIAL BÀSQUET ACELL - SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA- R. T. LLEIDA. BALAGUER. 7 DE FEBRER DE 2009

ORGANITZA: XVIII CAMPIONAT TERRITORIAL BÀSQUET ACELL - SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA- R. T. LLEIDA. BALAGUER. 7 DE FEBRER DE 2009 XVIII CAMPIONAT TERRITORIAL DE BÀSQUET ORGANITZA: REPRESENTANT DE : AMB EL SUPORT DE: AJUNTAMENT DE BALAGUER TALLER L ESTEL MÉS DE 200 PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL LECTUAL JUGUEN BÁSQUET A BALAGUER!

Más detalles

CLUB BUSCA ENTRENADOR

CLUB BUSCA ENTRENADOR CLUB BUSCA ENTRENADOR DATA 14/06/2018 CLUB CV Molins TITULACIÓ REQUERIDA Nivel I o II CATEGORIA Senior 4ª HORARI Martes 20:30 a 22:30 y Jueves 20:15 a 22:00 DIES ENTRENAMENT Martes y jueves TELÈFON CONTACTE

Más detalles

Narcís Pelach INFANTIL ADULTS NIVELL DIES HORARI

Narcís Pelach INFANTIL ADULTS NIVELL DIES HORARI L escola de tennis permet perfeccionar i millorar el nivell de cada jugador, mitjançant un entrenament basat en el treball tècnic, tàctic, físic i mental de cada jugador. Un dels principals objectius és

Más detalles

Fases Finals Campionat de Barcelona. Curs

Fases Finals Campionat de Barcelona. Curs Fases Finals Campionat de Barcelona Curs 2017-2018 DIAGRAMA ESPORT I DATA: 2 DE JUNY 9 DE JUNY 16 DE JUNY FUTBOL 5 VOLEIBOL BÀSQUET FUTBOL 7-11 HANDBOL HOQUEI PATINS INFORMACIÓ: Quadres de classificació

Más detalles

CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F.

CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F. CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F. OBJECTIUS - Fomentar els valors del futbol i de l esport col lectiu. - Relacionar-se amb nens i nenes de diferents edats. - Iniciar i tecnificar

Más detalles

Tornem un any mes a editar aquesta revista que fa memòria, breu, del que ha segut una altra edició dels Jocs Esportius Municipals, la 26a, amb motiu

Tornem un any mes a editar aquesta revista que fa memòria, breu, del que ha segut una altra edició dels Jocs Esportius Municipals, la 26a, amb motiu Tornem un any mes a editar aquesta revista que fa memòria, breu, del que ha segut una altra edició dels Jocs Esportius Municipals, la 26a, amb motiu de la conclusió de la competició municipal en edat escolar

Más detalles

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors.

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. TEMPORADA 2016 2017 Preinscripció Jugador/a 1. Alta a la Intranet del Club Bàsquet Parets. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. http://cbparets.com/web/intranet/solicitud-acces/

Más detalles

Hola hola hola hola hola Hola hola hola. Barcelona Activa. L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona.

Hola hola hola hola hola Hola hola hola. Barcelona Activa. L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona. Barcelona Activa L agència de desenvolupament econòmic i local de l Ajuntament de Barcelona Gener 2017 Els nostres valors Igualtat d oportunitats i progrés social Cooperació dins l organització i amb d

Más detalles

JOCS EMPORION JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA VOLEIBOL FINAL TERRITORIAL

JOCS EMPORION JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA VOLEIBOL FINAL TERRITORIAL JOCS EMPORION JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA Activitat VOLEIBOL FINAL TERRITORIAL Data de l activitat Diumenge 22 de maig de 2016 Lloc de realització Descripció de l activitat Categories convocades

Más detalles

CLUB BUSCA ENTRENADOR

CLUB BUSCA ENTRENADOR CLUB BUSCA ENTRENADOR DATA 17/05/2018 CLUB CLUB VÒLEI ELS ARCS TITULACIÓ REQUERIDA NIVELL AVANÇAT CATEGORIA INFANTIL/CADET/JUVENIL 2ª DIVISIÓ & SÈNIOR 4ª DIVISIÓ HORARI DILLUNS I DIMECRES (17:15 A 22:15

Más detalles

RESOLDRE LAS NECESSITATS TANT SOCIALS COM LABORALS DEL COL LECTIU.

RESOLDRE LAS NECESSITATS TANT SOCIALS COM LABORALS DEL COL LECTIU. MIFAS és una associació de persones amb discapacitat física que porta 36 anys treballant per la integració del col lectiu. La seva seu social està ubicada a Girona i disposa de delegacions comarcals per

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i Futbol Sala

Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i Futbol Sala Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i

Más detalles

24 ABRIL DOSSIER PREMSA. Santa Coloma de Gramenet. 12:30h ALEVÍ ALEVÍ. ALEVÍ 13:15h ALEVÍ ALEVÍ. RCD Espanyol ALEVÍ

24 ABRIL DOSSIER PREMSA. Santa Coloma de Gramenet. 12:30h ALEVÍ ALEVÍ. ALEVÍ 13:15h ALEVÍ ALEVÍ. RCD Espanyol ALEVÍ 24 ABRIL DOSSIER PREMSA Santa Coloma de Gramenet www.inclusivefootball.net FC Barcelona ALEVÍ RCD Espanyol ALEVÍ FS Vilassar de Mar ALEVÍ Pineda de Mar Fundació GRAMA Gimnàstic Manresa 12:30h ALEVÍ ALEVÍ

Más detalles

INSTAL.LACIONS POLIESPORTIU MUNICIPAL

INSTAL.LACIONS POLIESPORTIU MUNICIPAL INSTAL.LACIONS POLIESPORTIU MUNICIPAL El Poliesportiu Municipal consta d una superfície total d aproximadament 80.000 m2 ubicat en la zona sud-oest del casc urbà, concretament situat a la carretera 3316

Más detalles

PROJECTE D'ACTIVITATS ESPORTIVES

PROJECTE D'ACTIVITATS ESPORTIVES PROJECTE D'ACTIVITATS ESPORTIVES 2018-2019 Objectiu general de les activitats ÍNDEX Procés d'inscripció a les activitats Activitats amb competició a CEEB Futbol Sala Bàsquet Voleibol Activitats amb competició

Más detalles

24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada

24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada 24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada 2014-2015 1. OBJECTIUS DE LA LLIGA CATALANA La Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre Gel, té com objectiu oferir a totes/s les patinadores/rs

Más detalles

PROGRAMA D INICIACIÓ ESPORTIVA CURS ESCOLA DE TENNIS

PROGRAMA D INICIACIÓ ESPORTIVA CURS ESCOLA DE TENNIS PROGRAMA D INICIACIÓ ESPORTIVA CURS 2017-18 ESCOLA DE TENNIS Benvinguda i presentació: Responsable Escola de tennis VANESSA SERRANO Coordinador Esport en edat escolar JOSEP Mª PERALTA President Club de

Más detalles

Objectius de les entitats

Objectius de les entitats Objectius de les entitats CEEB Promoure l ensenyament i el perfeccionament esportiu de tots els nens, nenes i adolescents de Barcelona. Organitzar, coordinar i desenvolupar l esport que practiquin els

Más detalles

Fundació CP Voltregà. Joan Petit Nens amb Càncer

Fundació CP Voltregà. Joan Petit Nens amb Càncer Fundació CP Voltregà Joan Petit Nens amb Càncer Què és el Joan Petit? Joan Petit Nens amb Càncer és el nom que una fundació agafa d un nen, en Joan, el petit de la casa, al que li agradava l hoquei patins

Más detalles

Al llarg de la història, la ciutat de Barcelona ha vist néixer una gran quantitat de clubs

Al llarg de la història, la ciutat de Barcelona ha vist néixer una gran quantitat de clubs CLUBS CENTENARIS Programa educatiu Al llarg de la història, la ciutat de Barcelona ha vist néixer una gran quantitat de clubs esportius des de la instauració de l esport reglat com a pràctica lúdica. Molts

Más detalles

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya

Tema 3 (II): El sector terciari a Catalunya En aquest tema aprendràs que : A el sector terciari és el que dóna feina a més gent. En el sector terciari hi trobem les activitats que ofereixen un servei a la societat, per aixó s anomena sector de serveis.

Más detalles

Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu.

Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu. Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu. Un projecte d Antoni Abad produït per l Institut Ramon Llull per a la 57a edició de La Biennale di Venezia. Accessible per a les

Más detalles

CALENDARI 2018 JORNADA DE L ESPORT FEMENÍ LA GRADA SUMA CONCURS CULTURAL I ESPORTIU CIRCUIT GIRONÍ DE CROS CREAXARXA PLA CATALÀ D ESPORT A L ESCOLA

CALENDARI 2018 JORNADA DE L ESPORT FEMENÍ LA GRADA SUMA CONCURS CULTURAL I ESPORTIU CIRCUIT GIRONÍ DE CROS CREAXARXA PLA CATALÀ D ESPORT A L ESCOLA CALENDARI 2018 O C T U B R E DL. DT. DC. DJ. DV. DS. DG. 1 2 3 4 5 6 7 N O V E M B R E DL. DT. DC. DJ. DV. DS. DG. 29 30 31 1 2 3 4 D E S E M B R E DL. DT. DC. DJ. DV. DS. DG. 26 27 28 29 30 1 2 8 9 10

Más detalles

TEEH , 7 i 8 de juliol

TEEH , 7 i 8 de juliol Torneig Europeu d Escoles de Hockey TEEH 2018 6, 7 i 8 de juliol Carta d invitació Benvolguts amics del Hockey, Ens adrecem a vosaltres per presentar-vos la 18ena edició del Torneig Europeu d Escoles de

Más detalles

CLUB BUSCA ENTRENADOR

CLUB BUSCA ENTRENADOR CLUB BUSCA ENTRENADOR DATA 12/09/2017 CLUB CLUB ESPORTIU JESUS MARIA TITULACIÓ REQUERIDA SENSE TITULACIÓ (experiencia portant equips) CATEGORIA ESCOLAR HORARI 17h a 18,30h y de 18,30h a 20h DIES ENTRENAMENT

Más detalles

Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera

Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera Casal d estiu i estades de tecnificació Torrefarrera 2017 Vine a viure l aventura aquest estiu a les activitats de Torrefarrera Índex 1- Presentació 1. 2- Presentació 2. 3- Activitats pels infants de 3

Más detalles

Una forta abraçada a tots!

Una forta abraçada a tots! Estimats amics de la família VT8, estic encantat d anunciar-vos que seguim creixent i seguirem sumant experiències, diversió i molt handbol un any més. Aquest projecte que va començar ara fa 5 anys no

Más detalles

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2018/2019

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2018/2019 Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública Temporada esportiva 2018/2019 PROGRAMA INSCRIPCIÓ EQUIPS PLAYOFF * Mail amb contrasenya * https:cebllob.playoffinformatica.com * Entrar amb el vostre

Más detalles

EL BAR DE LES INSTAL LACIONS ESPORTIVES Singularitat i tractament d aquest punt de trobada

EL BAR DE LES INSTAL LACIONS ESPORTIVES Singularitat i tractament d aquest punt de trobada Singularitat i tractament d aquest punt de trobada AGENDA DE LA JORNADA Presentació de la sessió Catàleg de tipologies i funcions. Exemples. Sergi Lois, Oficina d Equipaments Esportius Requisits sanitaris

Más detalles

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès.

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès. CASAL D ESTIU 2018 Club Voleibol l Ametlla del Vallès voleiametlla@gmail.com CASAL D ESTIU 2018 Projecte PRESENTACIÓ: El Club Voleibol l Ametlla del Vallès és una entitat de la població sense ànim de lucre

Más detalles

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2017/2018

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2017/2018 Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública Temporada esportiva 2017/2018 PROGRAMA INSCRIPCIÓ EQUIPS NEO (amb canvis) * Mail de remitent: no_replay@cebllob.org * Confirmar mail i posar contrasenya

Más detalles

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès.

CASAL D ESTIU Club Voleibol l Ametlla del Vallès. CASAL D ESTIU 2017 Club Voleibol l Ametlla del Vallès voleiametlla@gmail.com CASAL D ESTIU 2017 Projecte PRESENTACIÓ: El Club Voleibol l Ametlla del Vallès és una entitat de la població sense ànim de lucre

Más detalles

ÀREA 6 TURISME RURAL ÀREES DE GESTIÓ

ÀREA 6 TURISME RURAL ÀREES DE GESTIÓ ÀREES DE GESTIÓ ÀREA 6 TURISME RURAL 6.1. Senders locals i àrees recreatives------------------------------------------------------------83 6.2. Actuacions a la Via Verda d Alcoi-------------------------------------------------------------89

Más detalles

Els jocs de representació. Una eina per a la intervenció en el llenguatge. Formadora: Carme Palmés Curs 07/08

Els jocs de representació. Una eina per a la intervenció en el llenguatge. Formadora: Carme Palmés Curs 07/08 Els jocs de representació. Una eina per a la intervenció en el llenguatge. Formadora: Carme Palmés Curs 07/08 Què és? És una situació educativa que permet la facilitació del desenvolupament del llenguatge

Más detalles

elprojecte Viles Florides promou la flor i planta com a patrimoni Catalunya i posa en valor polítiques sostenibles

elprojecte Viles Florides promou la flor i planta com a patrimoni Catalunya i posa en valor polítiques sostenibles elprojecte Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d Horticultura Ornamental de Catalunya(CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la

Más detalles

LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR

LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR LA INFÀNCIA I L ADOLESCÈNCIA A BARCELONA: PRESENT I FUTUR Què en sabem, què està fent l Ajuntament i reptes de ciutat 19 de novembre, de 9.00 a 18.30 h a l Espai Jove La Fontana Gran de Gràcia, 190-192,

Más detalles

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018

Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop. Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 Xarxa d ateneus cooperatius, projectes singulars i aracoop Reunió Xarxa d Ateneus Cooperatius 2018 El Departament de Treball Afers Socials i famílies, promou la xarxa d ateneus cooperatius concebuts com

Más detalles

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 GESOP,, S.L. C/. Llull 102, 4rt. 3a. 08005 Barcelona Tel. 93 300 07 42 Fax 93 300 55 22 www.gesop.net PRESENTACIÓ: En motiu de l inici

Más detalles

DIRECCIÓ TÈCNICA JOAN VILÀ BOSCH

DIRECCIÓ TÈCNICA JOAN VILÀ BOSCH OCTUBRE 09 REESTRUCTURACIÓ DE L ÀREA ESPORTIVA DE LA FCF ORGANIGRAMA El president Jordi Casals és el màxim responsable de l àrea esportiva de la F. C. F. La Junta Directiva ha delegat en els directius

Más detalles

NOVA ESTRUCTURA DE JUGADORS/RES BECATS I SEGUIMENT FCT Temporada Federació Catalana de Tennis Projecte Esportiu

NOVA ESTRUCTURA DE JUGADORS/RES BECATS I SEGUIMENT FCT Temporada Federació Catalana de Tennis Projecte Esportiu NOVA ESTRUCTURA DE JUGADORS/RES BECATS I SEGUIMENT FCT Temporada 1415 Federació Catalana de Tennis Projecte Esportiu NOVA ESTRUCTURA DE JUGADORS/RES BECATS I SEGUIMENT FCT 2014-2015 Fase prèvia 2012-20142014

Más detalles

Tiana, M. Luisa Triviño Herrero

Tiana, M. Luisa Triviño Herrero PROJECTE DIRECCIÓ LOLA ANGLADA Tiana, 2015-2019 M. Luisa Triviño Herrero OBJECTIUS DEL PROJECTE Millora dels resultats acadèmics Atenció a la diversitat TROBAR L EQUILIBRI ENTRE LA PART ACADÈMICA I LA

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

NORMATIVA. - Els equips seran de categoria cadet masculina i femenina durant la temporada 2017/18 (nascuts els anys 2002/2003).

NORMATIVA. - Els equips seran de categoria cadet masculina i femenina durant la temporada 2017/18 (nascuts els anys 2002/2003). PRESENTACIÓ De l 1 al 3 de setembre de 2017 es celebrarà el Torneig Stadesport Tour d Handbol Andorra al Principat d Andorra en categoria cadet masculí i femení. Les instal lacions esportives del Pas de

Más detalles

EL TEU SERVEI TÈCNIC. professional i de confiança

EL TEU SERVEI TÈCNIC. professional i de confiança EL TEU SERVEI TÈCNIC professional i de confiança 140 anys de garantia per a les llars i les empreses Casa Jové va ser creada el 1874 pel Sr. Francesc Jové, conegut popularment com el senyor de Sarrià,

Más detalles

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències

ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències ELS ACORDS EDUQUEN Jornada d intercanvi d experiències divendres 6 d abril de 2018 La Facultat de Psicologia, Ciències de l Educació i de l Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del

Más detalles

CURS D INTRODUCCIÓ AL VOLUNTARIAT

CURS D INTRODUCCIÓ AL VOLUNTARIAT CURS D INTRODUCCIÓ AL VOLUNTARIAT Universitat de Girona Presentació Aquest curs vol donar a conèixer el paper i el significat del voluntariat des d una triple perspectiva: la perspectiva individual de

Más detalles

Data: Divendres, 31 de març de 2017 Platja Arrabassada. Tarragona

Data: Divendres, 31 de març de 2017 Platja Arrabassada. Tarragona Volei platja Platja Arrabassada Tarragona 31/març /2017 Data: Divendres, 31 de març de 2017 Lloc: Platja Arrabassada. Tarragona http://www.tarragonaturisme.cat/es/playa/playa-de-la-arrabassada Horari:

Más detalles

1. QUÈ ÉS EL BADMINTON?

1. QUÈ ÉS EL BADMINTON? ESPORTS DE RAQUETA: EL BÀDMINTON Apunts 1. QUÈ ÉS EL BADMINTON? Nivell 1r ESO El bàdminton és un esport d adversari que es juga en una pista separada per una xarxa. Es pot jugar individualment o per parelles,

Más detalles