POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: C/ VINYALS, Nº 61 TERRASSA (BARCELONA)

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: C/ VINYALS, Nº 61 TERRASSA (BARCELONA)"

Transcripción

1 POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS Denominación Social: ESTABLIMENTS VIENA, S.A. Domicilio Social: C/ VINYALS, Nº 61 TERRASSA (BARCELONA) NIF: A Registro Mercantil: Tomo 10143, Folio 43, Hoja Número B Nombre de dominio: De conformidad con lo dispuesto en la Ley Orgánica 15/1999, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD)su normativa de desarrollo, y la LSSICE 34/2002, de 11 de julio, de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico, ESTABLIMENTS VIENA, S.A., en cumplimiento de lo dispuesto en el art. 5 y 6 de la LOPD, informa a todos los usuarios que faciliten o vayan a facilitar sus datos personales, que estos serán incorporados en un fichero automatizado que se encuentra debidamente inscrito en la Agencia Española de Protección de Datos. Esta página web va dirigida exclusivamente a usuarios mayores de edad (18 años), con excepción de los apartados referentes al espacio infantil Globus, y concursos o contenidos interactivos. En general no se exige el registro previo como usuario para el acceso a la página web, sin perjuicio de que para la utilización de determinados servicios o contenidos se requiera realizar el mencionado registro. Los usuarios, aceptan expresamente y de forma libre e inequívoca que sus datos personales sean tratados por parte de ESTABLIMENTS VIENA, S.A., para realizar las siguientes finalidades: 1. Remisión de comunicaciones comerciales publicitarias por , fax, SMS, MMS, comunidades sociales o cualesquier otro medio electrónico o físico, presente o futuro, que posibilite realizar comunicación comerciales. Dichas comunicaciones comerciales serán relacionadas sobre productos o servicios ofrecidos por, ESTABLIMENTS VIENA, S.A., así como por parte de los colaboradores o partners con los que éste hubiera alcanzado algún acuerdo de promoción comercial entre sus clientes. En este caso, los terceros nunca tendrán acceso a los datos personales. En todo caso las comunicaciones comerciales serán realizadas por parte de ESTABLIMENTS VIENA, S.A., y serán de productos y servicios relacionados con el sector de ESTABLIMENTS VIENA, S.A.

2 2. Realizar estudios estadísticos. 3. Tramitar encargos, solicitudes o cualquier tipo de petición que sea realizada por el usuario a través de cualquiera de las formas de contacto que se ponen a disposición del usuario en ESTABLIMENTS VIENA, S.A. 4. Envío de la newsletter a aquellos usuarios que se suscriban. 5. Gestionar su participación en los concursos organizados por ESTABLIMENTS VIENA, S.A. ESTABLIMENTS VIENA, S.A., informa y garantiza expresamente a los usuarios que sus datos personales no serán cedidos en ningún caso a terceras compañías, y que siempre que fuera a realizarse algún tipo de cesión de datos personales, de forma previa, se solicitaría el consentimiento expreso, informado, e inequívoco por parte de los titulares. Todos los datos solicitados a través de ESTABLIMENTS VIENA, S.A., son obligatorios, ya que son necesarios para la prestación de un servicio óptimo al usuario. En caso de que no sean facilitados todos los datos, ESTABLIMENTS VIENA, S.A., no garantiza que la información y servicios facilitados sean completamente ajustados a sus necesidades. ESTABLIMENTS VIENA, S.A., garantiza en todo caso al usuario el ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación, información y oposición, en los términos dispuestos en la legislación vigente. Por ello, de conformidad con lo dispuesto en la Ley Orgánica 15/1999, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD) podrá ejercer sus derechos remitiendo una solicitud expresa, junto a una copia de su DNI, a través de los siguientes medios: 1. lopd@viena.es 2. Correo Postal: C/ VINYALS, Nº 61 TERRASSA (BARCELONA) 3. Del mismo modo, el usuario podrá darse de baja de cualquiera de los servicios de suscripción facilitados enviando un correo electrónico a: lopd@viena.es. Del mismo modo, ESTABLIMENTS VIENA, S.A., ha adoptado todas las medidas técnicas y de organización necesaria para garantizar la seguridad e integridad de los datos de carácter personal que trate, así como para evitar su pérdida, alteración y/o acceso por parte de terceros no autorizados.

3 MENORES DE EDAD El uso de los servicios disponibles en esta WEB por menores 14 años exige que estos hayan obtenido previamente autorización de sus padres, tutores o representantes legales, los cuales tendrán la consideración de responsables legales por cualquier de los actos llevados a cabo por los menores a su cargo. Los representantes legales de las personas menores de edad tienen plena responsabilidad en el acceso a contenidos y servicios de Internet de estos menores. Para lo cual disponen de programas informáticos y herramientas de bloqueo y filtro en el acceso a contenidos o sitios web no apropiados para menores. SEGURIDAD ESTABLIMENTS VIENA, S.A., utiliza técnicas de seguridad de la información generalmente aceptada en la industria, tales como firewalls, procedimientos de control de acceso y mecanismos criptográficos, todo ello con el objeto de evitar el acceso no autorizado a los datos. Para lograr estos fines, el usuario/cliente acepta que el prestador obtenga datos para efectos de la correspondiente autenticación de los controles de acceso. PROPIEDAD INDUSTRIAL E INTELECTUAL Esta web es propiedad de ESTABLIMENTS VIENA, S.A. Los derechos de Propiedad Intelectual y derechos de explotación y reproducción de esta web, de sus páginas, pantallas, la Información que contienen, su apariencia y diseño, así como los vínculos ("hiperlinks") que se establezcan desde ella a otras páginas web de cualquier sociedad filial y/o dominada de ESTABLIMENTS VIENA, S.A., son propiedad exclusiva de ésta, salvo que expresamente se especifique otra cosa. Cualquier denominación, diseño y/o logotipo, así como cualquier producto o servicio ofrecidos y reflejados en esta página web, son marcas debidamente registradas por ESTABLIMENTS VIENA, S.A., por sus sociedades filiales y/o dominadas o por terceros. Cualquier uso indebido de las mismas por personas diferentes de su legítimo titular y sin el consentimiento expreso e inequívoco por parte de éste podrá ser denunciado y perseguido a través de todos los medio legales existentes en el Ordenamiento Jurídico español y/o comunitario. Los derechos de propiedad intelectual y marcas de terceros están destacados convenientemente y deben ser respetados por todo aquél que acceda a esta página, no siendo responsabilidad de ESTABLIMENTS VIENA, S.A. el uso que el

4 usuario pueda llevar a cabo al respecto, recayendo la responsabilidad exclusiva en su persona. Sólo para uso personal y privado se permite descargar los contenidos, copiar o imprimir cualquier página de esta web. Queda prohibido reproducir, transmitir, modificar o suprimir la información, contenido o advertencias de esta web sin la previa autorización por escrito de ESTABLIMENTS VIENA, S.A. Los contenidos suministrados por ESTABLIMENTS VIENA, S.A. están sujetos a los derechos de propiedad intelectual e industrial y son titularidad exclusiva de ESTABLIMENTS VIENA, S.A. o de las personas físicas o jurídicas que se informe. Mediante la adquisición de un producto o servicio, ESTABLIMENTS VIENA, S.A. no confiere al adquirente ningún derecho de alteración, explotación, reproducción, distribución o comunicación pública sobre el mismo, reservándose ESTABLIMENTS VIENA, S.A. todos estos derechos. La cesión de los citados derechos precisará el previo consentimiento por escrito por parte del titular de los mismos, de manera que el cliente no podrá poner a disposición de terceras personas dichos contenidos. La propiedad intelectual se extiende, además del contenido incluido en ESTABLIMENTS VIENA, S.A., a sus gráficos, logotipos, diseños, imágenes y códigos fuente utilizado para su programación. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. ha obtenido la Información y los materiales incluidos en la web de fuentes consideradas como fiables y, si bien se han tomado medidas razonables para asegurarse de que la información contenida sea la correcta, ESTABLIMENTS VIENA, S.A. no puede garantizar que en todo momento y circunstancia dicha información sea exacta, completa, actualizada y, consecuentemente, no debe confiarse en ella como si lo fuera. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. declina expresamente cualquier responsabilidad por error u omisión en la Información contenida en las páginas de esta web. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. se reserva la facultad de modificar, suspender, cancelar o restringir el contenido de la web, los vínculos o la información obtenida a través de ella, sin necesidad de previo aviso. Ésta, en ningún caso, asume responsabilidad alguna como consecuencia de la incorrecta utilización de la web que pueda llevar a cabo el usuario, tanto de la información como de los servicios en ella contenidos.

5 En ningún caso ESTABLIMENTS VIENA, S.A., sus sucursales y/o centros de trabajo, sus directores y/o apoderados, empleados y, en general, el personal autorizado serán responsables de cualquier tipo de perjuicio, pérdidas, reclamaciones o gastos de ningún tipo, tanto si proceden, directa o indirectamente, del uso y/o difusión de la web o de la Información adquirida o accedida por o a través de ésta, o de sus virus informáticos, de fallos operativos o de interrupciones en el servicio o transmisión o de fallos en la línea en el uso de la web, tanto por conexión directa como por vínculo u otro medio, constituyendo a todos los efectos legales un aviso a cualquier usuario de que estas posibilidades y eventos pueden ocurrir. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. no se hace responsable de las webs no propias a las que se pueda acceder mediante vínculos o enlaces ("links") o de cualquier contenido puesto a disposición de terceros. Cualquier uso de un vínculo o acceso a una web no propia será realizado por voluntad y a riesgo y ventura exclusiva del usuario. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. no recomienda ni garantiza ninguna de la/s Información/es obtenida/s por o a través de un vínculo, ni se responsabiliza de ninguna pérdida, reclamación o perjuicio derivado del uso o mal uso de un vínculo, o de la Información obtenida a través de él, incluyendo otros vínculos o webs, de la interrupción en el servicio o en el acceso, o del intento de usar o usar mal un vínculo, tanto al conectar a la web de ESTABLIMENTS VIENA, S.A. como al acceder a la información de otras webs desde la misma. LEY APLICABLE La ley aplicable en caso de disputa o conflicto de interpretación de los términos que conforman esta Política de Privacidad, así como cualquier cuestión relacionada con los servicios de la presente web, será la ley española.

6 POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES Denominació Social: ESTABLIMENTS VIENA, S.A. Domicili Social: C/ VINYALS, Nº 61 TERRASSA (BARCELONA) Nº d Id: A Registre Mercantil: Tom 10143, Foli 43, Full Nº B lopd@viena.es Nombre del domini: De conformitat amb allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), la seva normativa de desenvolupament, i la LSSICE 34/2002, d 11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, ESTABLIMENTS VIENA, S.A., en compliment d allò disposat a l art.5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris que facilitin o vagin a facilitar les seves dades personals, que aquestes seran incorporades a un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit a l Agència Espanyola de Protecció de Dades. Aquesta pàgina web va dirigida exclusivament a usuaris majors d edat (18 anys), amb excepció dels apartats referents a espai infantil Globus, i concursos o continguts interactius. En general no s exigeix el registre previ com usuari per l accés a la pàgina web, sens perjudici que per a la utilització de determinats serveis o continguts es requereixi realitzar l esmentat registre. Els usuaris accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part d ESTABLIMENTS VIENA, S.A., amb les següents finalitats: 1. Remissió de comunicacions comercials publicitàries per , fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicació comercials. Aquestes comunicacions comercials seran relacionades a productes o serveis oferts per ESTABLIMENTS VIENA, S.A., així com per part dels col laboradors o partners amb els que aquest hagués arribat a algun acord de promoció comercial entre els seus clients. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a dades personals. En tot cas, les comunicacions comercials seran realitzades per part d ESTABLIMENTS VIENA, S.A., i seran de productes i serveis relacionats amb el sector d ESTABLIMENTS VIENA, S.A.

7 2. Realitzar estudis estadístics. 3. Tramitar encàrrecs, sol licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l usuari a través de qualsevol de les vies de contacte que es posin a disposició de l usuari a ESTABLIMENTS VIENA, S.A. 4. Enviament de la newsletter a aquells usuaris que s hi subscriguin. 5. Gestionar la seva participació als concursos organitzats per ESTABLIMENTS VIENA, S.A. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies, i que sempre que anés a fer-se algun tipus de cessió de dades personals, de manera prèvia, se sol licitaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars. Totes les dades sol licitades a través d ESTABLIMENTS VIENA, S.A. són obligatòries, ja que són necessàries per a la prestació d un servei òptim a l usuari. En cas de què no siguin facilitades totes les dades, ESTABLIMENTS VIENA, S.A., no garanteix que la informació i serveis oferts siguin completament ajustats a les seves necessitats. ESTABLIMENTS VIENA, S.A., garanteix en tot cas a l usuari l exercici dels drets d accés, rectificació, cancel lació, informació i oposició, en els termes disposats a la legislació vigent. Per això, de conformitat amb allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) podrà exercir els seus drets remitent una sol licitud expressa, juntament amb una còpia del seu N Id. A través dels següents mitjans: 1. lopd@viena.es 2. Correu Postal: C/ VINYALS, Nº 61 TERRASSA (BARCELONA) 3. De la mateixa manera, l usuari podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats enviant un correu electrònic a: lopd@viena.es D igual forma, ESTABLIMENTS VIENA, S.A., ha adoptat totes les mesures tècniques i d organització necessàries per a garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per a evitar-ne la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

8 MENORS D EDAT L ús dels serveis disponibles en aquest WEBSITE per menors de 14 anys exigeix que aquests hagin obtingut prèviament autorització dels seus pares, tutors o representants legals, els quals tindran la consideració de responsables legals per qualsevol dels actes duts a terme pels menors al seu càrrec. Els representants legals de les persones menors d edat tenen plena responsabilitat en l accés a continguts i serveis d Internet d aquests menors. Per a això disposen de programes informàtics i eines de bloqueig i filtre en l accés a continguts o llocs web no apropiats per a menors. SEGURETAT ESTABLIMENTS VIENA, S.A., utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades a la indústria, tals com firewals, procediments de control d accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l objecte d evitar l accés no autoritzat a les dades. Per a aconseguir aquestes finalitats, l usuari/client accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autentificació dels controls d accés. PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL LECTUAL Aquest lloc web és propietat de ESTABLIMENTS VIENA, S.A.. Els drets de Propietat Intel lectual i d explotació i reproducció d aquest web, de les seves pàgines, pantalles, la Informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles ("hiperlinks") que s estableixin des d aquest a altres pàgines web de qualsevol societat filial i/o dominada de ESTABLIMENTS VIENA, S.A., són propietat exclusiva d aquesta, llevat que s especifiqui expressament una altra cosa. Qualsevol denominació, disseny i/o logotip, així com qualsevol producte o servei oferts i apareguts en aquesta pàgina web, són marques degudament enregistrades per ESTABLIMENTS VIENA, S.A., per les seves societats filials i/o dominades per tercers. Qualsevol ús indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc per part d aquest, podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els mitjans legals existents a l Ordenament Jurídic espanyol i/o comunitari. Els drets de propietat intel lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina, no essent responsabilitat de ESTABLIMENTS VIENA, S.A. l ús que l usuari

9 pugui portar a terme al respecte, recaient la responsabilitat exclusiva en la seva persona. Només es permet descarregar per a ús personal i privat els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d aquest lloc web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertències d aquesta pàgina web sense la prèvia autorització per escrit de ESTABLIMENTS VIENA, S.A.. Els continguts proporcionats per ESTABLIMENTS VIENA, S.A. estan subjectes als drets de propietat intel lectual i industrial i són titularitat exclusiva de ESTABLIMENTS VIENA, S.A. o de les persones físiques o jurídiques que s informi mitjançant l adquisició d un producte o servei. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. no confereix a l adquirent cap dret d alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el mateix, reservant-se ESTABLIMENTS VIENA, S.A. tots aquests drets. La cessió d aquests drets precisarà el consentiment previ per escrit del titular dels mateixos, de manera que el client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts. La propietat intel lectual s estén, a més a més del contingut inclòs a ESTABLIMENTS VIENA, S.A., als seus gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font utilitzats per a la seva programació. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. ha obtingut la Informació i els materials inclosos al web de fonts considerades com fiables i, si bé s han pres mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda sigui la correcta, ESTABLIMENTS VIENA, S.A. no pot garantir que en tot moment i circumstància aquesta informació sigui exacta, completa, actualitzada i, en conseqüència, no s ha de confiar en ella como si ho fos. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la Informació continguda a les pàgines d aquesta web. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d aquesta, sense necessitat d avís previ. Aquesta, en cap cas, assumeix cap responsabilitat com a conseqüència de la utilització incorrecta del web que pugui fer l usuari, tant de la informació com dels serveis inclosos. En cap cas ESTABLIMENTS VIENA, S.A., les seves sucursals i/o centres de treball, els seus directors i/o apoderats, treballadors i, en general, el personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdua, reclamació o despesa, tant si procedeix directa o indirectament, de l ús i/o difusió del web o de

10 la informació adquirida o accedida per o a través d aquest o dels seus virus informàtics, d errades operatives o d interrupcions en el serveis o transmissió o d errades en la línea en l ús de la web, tant per connexió directa com per vincle o altre mitjà, constituint, a tots els efectes legals un avís a qualsevol usuari de que aquestes possibilitats i actes puguin succeir. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. no es fa responsable dels webs no propis als quals es pugui accedir mitjançant vincles o enllaços ("links") o de qualsevol contingut posat a disposició de tercers. Qualsevol ús d un vincle o accés a una pàgina web no pròpia serà realitzat per voluntat i a risc totalment exclusiu de l usuari. ESTABLIMENTS VIENA, S.A. no recomana ni garanteix cap de la/es Informació/ ons obtinguda/es per o a través de qualsevol vincle, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivat de l ús o mal ús d un vincle, o de la Informació obtinguda a través d aquest, inclosos altres enllaços o webs, de la interrupció en el servei o en l accés, o de l intent d utilitzar o d utilitzar incorrectament un vincle, tant en connectar a la pàgina web de ESTABLIMENTS VIENA, S.A. com en accedir a la informació d altres webs des de la mateixa. LLEI APLICABLE La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquesta Política de Privacitat, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present web, serà la llei espanyola.

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: C / Valldebanador, Calella (Barcelona)

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: C / Valldebanador, Calella (Barcelona) POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS Denominación Social: CABASPRE, SA Domicilio Social: C / Valldebanador, 31-37 08370 Calella (Barcelona) NIF: A-08249393 Registro Mercantil de Barcelona, en el Tomo 1.812,

Más detalles

personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) LEVI S STRAUSS

personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) LEVI S STRAUSS POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS Denominación Social: LEVI S STRAUSS DE ESPAÑA, S.A. Domicilio Social: C/ Av. Diagonal, nº 605, planta 3ª - 08028 BARCELONA NIF: A-08298606 E-mail: info@leviswincard.com

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: CARRETERA C35 KM 59 S/N POLIGONO INDUSTRIAL NORT- EST SANT CELONI (BARCELONA)

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: CARRETERA C35 KM 59 S/N POLIGONO INDUSTRIAL NORT- EST SANT CELONI (BARCELONA) POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS Denominación Social: OXIRIS CHEMICALS, S.A. Domicilio Social: CARRETERA C35 KM 59 S/N POLIGONO INDUSTRIAL NORT- EST 08470 SANT CELONI (BARCELONA) NIF: A 61153581 Registro

Más detalles

AVISO LEGAL. Domicilio Social: AVDA. VILARENC, CALAFELL (TARRAGONA)

AVISO LEGAL. Domicilio Social: AVDA. VILARENC, CALAFELL (TARRAGONA) AVISO LEGAL Denominación Social: TANDEM WELLNESS, SL Domicilio Social: AVDA. VILARENC, 2-6 - 43820 CALAFELL (TARRAGONA) NIF: B64400146 Registro Mercantil de Barcelona, en el Tomo 39268, Folio 177, Hoja

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES. Domicili Social: CARRETERA C35 KM 59 S/N POLIGONO INDUSTRIAL NORT- EST SANT CELONI (BARCELONA)

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES. Domicili Social: CARRETERA C35 KM 59 S/N POLIGONO INDUSTRIAL NORT- EST SANT CELONI (BARCELONA) POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES Denominació Social: OXIRIS CHEMICALS, S.A. Domicili Social: CARRETERA C35 KM 59 S/N POLIGONO INDUSTRIAL NORT- EST 08470 SANT CELONI (BARCELONA) Nº d Id: A 61153581 Registre

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES. Domicili Social: C / Valldebanador, Calella (Barcelona)

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES. Domicili Social: C / Valldebanador, Calella (Barcelona) POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES Denominació Social: CABASPRE, SA Domicili Social: C / Valldebanador, 31-37 08370 Calella (Barcelona) Nº d Id: A-08249393 Registre Mercantil de Barcelona, Tom 1.812, Foli

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS Denominación Social: EVA MARIA MUÑOZ ÁLVAREZ Domicilio Social: C/ BALMES, 292, 2º 2ª - 08006 BARCELONA NIF: 33928132G E-mail: soportepsicologicobarcelona@gmail.com Nombre

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: C/ CADAQUÉS, LA LLAGOSTA (BARCELONA)

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: C/ CADAQUÉS, LA LLAGOSTA (BARCELONA) POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS Denominación Social: TODOPERFIL, SL Domicilio Social: C/ CADAQUÉS, 36-08120 LA LLAGOSTA (BARCELONA) NIF: B65207862 Registro Mercantil de Barcelona, en el Tomo 41550, Folio

Más detalles

AVISO LEGAL. Domicilio Social: PASAJE DE MONSARRO, S/N, LA PUEBLA DE ALBORTÓN (ZARAGOZA)

AVISO LEGAL. Domicilio Social: PASAJE DE MONSARRO, S/N, LA PUEBLA DE ALBORTÓN (ZARAGOZA) AVISO LEGAL Denominación Social: DCAL BY CIARIES, SLU Domicilio Social: PASAJE DE MONSARRO, S/N, -50137 LA PUEBLA DE ALBORTÓN (ZARAGOZA) NIF: B99390973 Registro Mercantil, en el Tomo 4003, Folio 156, Hoja

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: C/ SANTA AGNÈS, 9 P.I. SUD SECTOR P CARDEDEU (BARCELONA)

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: C/ SANTA AGNÈS, 9 P.I. SUD SECTOR P CARDEDEU (BARCELONA) POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS Denominación Social: ATTACHMENT TECHNOLOGY ESPAÑA, SA Domicilio Social: C/ SANTA AGNÈS, 9 P.I. SUD SECTOR P-2-08440 CARDEDEU (BARCELONA) NIF: A60272515 Registro Mercantil

Más detalles

AVISO LEGAL Y POLÍTICA DE PRIVACIDAD. Protección de datos personales

AVISO LEGAL Y POLÍTICA DE PRIVACIDAD. Protección de datos personales AVISO LEGAL Y POLÍTICA DE PRIVACIDAD Protección de datos personales En virtud de la Ley 15/1999, de 13 de diciembre, sobre la Protección de Datos de carácter personal, lo hacemos conocedor de que sus datos

Más detalles

Denominación Social: Paso Honroso, S.L. Nombre Comercial: Paso Honroso Domicilio Social: Calle Gregorio Pérez de María El Cainejo, 2 1º León

Denominación Social: Paso Honroso, S.L. Nombre Comercial: Paso Honroso Domicilio Social: Calle Gregorio Pérez de María El Cainejo, 2 1º León Política de Privacidad Denominación Social: Paso Honroso, S.L. Nombre Comercial: Paso Honroso Domicilio Social: Calle Gregorio Pérez de María El Cainejo, 2 1º 24010 León CIF / NIF: B-24259103 Teléfono:

Más detalles

EQUIVALENZA MANUFACTORY, S.L.

EQUIVALENZA MANUFACTORY, S.L. AVISO LEGAL En virtud de la Ley 15/1999, de 13 de diciembre, sobre la Protección de Datos de carácter personal, le hacemos conocedor de que sus datos personales que pueden estar en esta comunicación, están

Más detalles

AVISO LEGAL PAGINA WEB

AVISO LEGAL PAGINA WEB AVISO LEGAL PAGINA WEB AVISO LEGAL Datos identificativos: Nombre de dominio: codina.es Denominacioń social: PRODUCTOS CODINA, S.A. y CIF A-08577561 Domicilio social: C/ Solis, 51 08301 Mataró (Barcelona)

Más detalles

PROPIEDAD INTELECTUAL

PROPIEDAD INTELECTUAL AVISO LEGAL En virtud de la Ley 15/1999, de 13 de diciembre, sobre la Protección de Datos de carácter personal, le hacemos conocedor de que sus datos personales que pueden estar en esta comunicación, están

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de SOLUCIONES ASORCAD,

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACITAT

POLÍTICA DE PRIVACITAT POLÍTICA DE PRIVACITAT 1. INFORMACIÓ BÀSICA Responsable Serveis mediambientals de la Selva NORA SA. Finalitats Legitimació Gestió dels Usuaris i atenció de les seves sol licituds Registre d Usuaris del

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: POLÍGONO INDUSTRIAL CAMÍ, C/ MIGUEL SERVET, GAVÀ (BARCELONA)

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: POLÍGONO INDUSTRIAL CAMÍ, C/ MIGUEL SERVET, GAVÀ (BARCELONA) POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS Denominación Social: AIR-VAL INTERNATIONAL, S.A. Domicilio Social: POLÍGONO INDUSTRIAL CAMÍ, C/ MIGUEL SERVET, 27-08850 GAVÀ (BARCELONA) NIF: A-58008244 Registro Mercantil

Más detalles

AVISO LEGAL PAGINA WEB

AVISO LEGAL PAGINA WEB AVISO LEGAL PAGINA WEB AVISO LEGAL En virtud de la Ley 15/1999, de 13 de diciembre, sobre la Protección de Datos de carácter personal, le hacemos conocedor de que sus datos personales que pueden estar

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: C/L AVENIR, 44, BAIXOS INTERIOR, TIENDAS SEXTAS A, B, C, D BARCELONA

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Domicilio Social: C/L AVENIR, 44, BAIXOS INTERIOR, TIENDAS SEXTAS A, B, C, D BARCELONA POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS Denominación Social: PULSA MEDIA CONSULTING, SL Domicilio Social: C/L AVENIR, 44, BAIXOS INTERIOR, TIENDAS SEXTAS A, B, C, D - 08021 BARCELONA NIF: B62864863 Registro Mercantil

Más detalles

Política de privacitat en les xarxes socials oficials de BENEDICTINES MONESTIR DE SANT BENET

Política de privacitat en les xarxes socials oficials de BENEDICTINES MONESTIR DE SANT BENET Política de privacitat en les xarxes socials oficials de BENEDICTINES MONESTIR DE SANT BENET 1. Informació sobre el responsable del tractament de les dades allotjades a la pàgina oficial de BENEDICTINES

Más detalles

AVISO LEGAL OBJETO PROPIEDAD INTELECTUAL E INDUSTRIAL

AVISO LEGAL OBJETO PROPIEDAD INTELECTUAL E INDUSTRIAL AVISO LEGAL Responsable (Prestador del Servicio): MATERIALES DE CONSTRUCCION FERJOSA SL Nombre Comercial: MATERIALES DE CONSTRUCCION FERJOSA SL Domicilio Social: Pol. Ind. Villalobón C/Francia P-15, 34004

Más detalles

Política de privacitat i tractament de dades

Política de privacitat i tractament de dades Política de privacitat i tractament de dades El responsable del tractament de les teves dades personals és Select Pàdel SLL amb NIF B-25812611 (c. Barcelona, 3, pol. ind. Els Colomers) 25241 Golmés, Lleida.

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD

POLÍTICA DE PRIVACIDAD POLÍTICA DE PRIVACIDAD La utilización de los servicios y/o contenidos de la presente página web implica la aceptación de las condiciones incluidas en esta Política de privacidad y su compromiso a respetarlas.

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD Y CONDICIONES DE NAVEGACIÓN

POLÍTICA DE PRIVACIDAD Y CONDICIONES DE NAVEGACIÓN POLÍTICA DE PRIVACIDAD Y CONDICIONES DE NAVEGACIÓN La utilización de los servicios y/o contenidos de la presente página web implica la aceptación de las condiciones incluidas en esta Política de privacidad

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD

POLÍTICA DE PRIVACIDAD POLÍTICA DE PRIVACIDAD Gracias por visitar la web de Nocilla. La utilización de los servicios y/o contenidos de la presente página web implica la aceptación de las condiciones incluidas en esta política

Más detalles

SOM INNOVATION BIOTECH, SL

SOM INNOVATION BIOTECH, SL DATA PRIVACY POLICY Company Name: SOM INNOVATION BIOTECH, SL Address: C / BALDIRI REIXAC, 4, 08028 BARCELONA NIF: B- 65243016 Commercial Register: Barcelona, Volume 41673, Folio 0157, Sheet 392808 Phone:

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de DCAL BY CIARIES, SLU

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de DCAL BY CIARIES, SLU Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de DCAL BY CIARIES, SLU 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de DCAL BY CIARIES, SLU en

Más detalles

Per complir amb la Llei citada, les dades d'informació general d'aquest llocs Web: c.cat (i de les altres adreces que apunten a ella:

Per complir amb la Llei citada, les dades d'informació general d'aquest llocs Web:   c.cat (i de les altres adreces que apunten a ella: INFORMACIÓ LEGAL 1.- LLOC WEB L'AJUNTAMENT DE FORALLAC, compleixen amb la Llei 34/ 2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic que pot consultar clicant sobre

Más detalles

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE INFORMACIÓ LEGAL LSSIICE

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE INFORMACIÓ LEGAL LSSIICE AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE INFORMACIÓ LEGAL LSSIICE D acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant LSSICE), PETROINSTAL

Más detalles

LA PROTECCIÓ DE LA PROPIA IMATGE

LA PROTECCIÓ DE LA PROPIA IMATGE LA PROTECCIÓ DE LA PROPIA IMATGE LEGISLACIÓ aplicable: A) Art. 18.1 de la Constitució Espanyola. B) Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig de protecció civil a l honor, a la intimitat personal i familiar i

Más detalles

Manual d ús de la marca UAB

Manual d ús de la marca UAB Manual d ús de la marca UAB 1 Àrea de Comunicació i de Promoció Continguts 1) Objectius del Manual 3 2) Usos permesos i prohibits 3 a. Utilització de les marques de la UAB 3 b. Usuaris de les marques 3

Más detalles

AVISO LEGAL OBJETO PROPIEDAD INTELECTUAL E INDUSTRIAL

AVISO LEGAL OBJETO PROPIEDAD INTELECTUAL E INDUSTRIAL AVISO LEGAL Responsable (Prestador del Servicio): ESPAI DE TERAPIA GESTALT SL Domicilio Social: C/ Secretari Coloma, 16-08025 (Barcelona) CIF / NIF: B64839947 Teléfono: 932853618 e-mail: info@espaigestalt.com

Más detalles

CONSELL DE L ESPORT ESCOLAR DE BARCELONA (CEEB)

CONSELL DE L ESPORT ESCOLAR DE BARCELONA (CEEB) AVISO LEGAL En virtud de la Ley 15/1999, de 13 de diciembre, sobre la Protección de Datos de carácter personal, le hacemos conocedor de que sus datos personales que pueden estar en esta comunicación, están

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD. Domicilio Social: Plaza del Conde del Valle de Suchil 16, Madrid

POLÍTICA DE PRIVACIDAD. Domicilio Social: Plaza del Conde del Valle de Suchil 16, Madrid POLÍTICA DE PRIVACIDAD Denominación Social: H.M. HOSPITALES 1989, S.A. Domicilio Social: Plaza del Conde del Valle de Suchil 16, 28015 Madrid CIF: A79325858 Teléfono: 91 444 42 44 E-Mail: depjuridico@hmhospitales.com

Más detalles

EL PETIT MIRADOR, S.L.

EL PETIT MIRADOR, S.L. AVISO LEGAL En virtud de la Ley 15/1999, de 13 de diciembre, sobre la Protección de Datos de carácter personal, le hacemos conocedor de que sus datos personales que pueden estar en esta comunicación, están

Más detalles

Aviso Legal. Titularidad

Aviso Legal. Titularidad Aviso Legal Titularidad En cumplimiento del artículo 10 de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, se hace constar que esta página corresponde

Más detalles

AVISO LEGAL. El registro en el Sitio Web es necesario para tener acceso a toda la información detallada anteriormente.

AVISO LEGAL. El registro en el Sitio Web es necesario para tener acceso a toda la información detallada anteriormente. AVISO LEGAL La página web www.bansacarvo-particulares.com (en adelante, Sitio Web ) es una Web titularidad de DEKRA Automotive Solutions, SAS, (en adelante DEKRA) entidad registrada en 210 rue du Jardin

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Registro Mercantil de Barcelona, en el Tomo 2.044, Folio 168, Hoja Número , Inscripción 2ª

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS. Registro Mercantil de Barcelona, en el Tomo 2.044, Folio 168, Hoja Número , Inscripción 2ª POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS Denominación Social: PECOMARK, S.A. Domicilio Social: C/ PARÍS, 79 B - 08029 BARCELONA NIF: A-08274805 Registro Mercantil de Barcelona, en el Tomo 2.044, Folio 168, Hoja

Más detalles

WEB: Política de PRIVACITAT

WEB: Política de PRIVACITAT WEB: Política de PRIVACITAT 1. INFORMACIÓ A L'USUARI POLÍTICA DE PRIVACITAT, des d'ara RESPONSABLE, és el Responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i l'informa que aquestes dades seran

Más detalles

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ SUBVENCIONS DIRIGIDES A L IMPULS DE PROJECTES I ACTIVITATS D'INTERÈS PÚBLIC I/O D UTILITAT SOCIAL D ÀMBIT COMARCAL. CONVOCATÒRIA EXERCICI 2018 1. Les sol licituds, amb la documentació

Más detalles

GUIA DE NORMATIVA BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE L ADVOCAT/DA

GUIA DE NORMATIVA BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE L ADVOCAT/DA PROTECCIÓ DE Protegir la privacitat de les persones Donar transparència al tractament de dades i assegurar que les dades siguin correctes, que únicament estan a l abast d aquells que deurien conèixer-les

Más detalles

AVISO LEGAL I. TITULAR DEL SITIO WEB Y PRESTADOR DE SERVICIOS DE LA SOCIEDAD DE LA INFORMACIÓN

AVISO LEGAL I. TITULAR DEL SITIO WEB Y PRESTADOR DE SERVICIOS DE LA SOCIEDAD DE LA INFORMACIÓN AVISO LEGAL I. TITULAR DEL SITIO WEB Y PRESTADOR DE SERVICIOS DE LA SOCIEDAD DE LA INFORMACIÓN El presente Aviso legal establece la información general que los prestadores de servicios de la sociedad de

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

AVISO LEGAL Y POLITICA DE PRIVACIDAD

AVISO LEGAL Y POLITICA DE PRIVACIDAD AVISO LEGAL Y POLITICA DE PRIVACIDAD AVISO LEGAL HOTEL SABINA SA Sant Jordi, 4 1º (CALA MILLOR) A07007826 971585214 sabina@sabinahotels.com OBJETO El prestador, responsable del sitio web, pone a disposición

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

I. TEXTO LEGAL POLÍTICA DE PRIVACIDAD PARA PÁGINA WEB AVISO EN REFERENCIA AL CUMPLIMIENTO DEL DEBER DE INFORMACIÓN EN LA PÁGINA WEB:

I. TEXTO LEGAL POLÍTICA DE PRIVACIDAD PARA PÁGINA WEB AVISO EN REFERENCIA AL CUMPLIMIENTO DEL DEBER DE INFORMACIÓN EN LA PÁGINA WEB: I. TEXTO LEGAL POLÍTICA DE PRIVACIDAD PARA PÁGINA WEB AVISO EN REFERENCIA AL CUMPLIMIENTO DEL DEBER DE INFORMACIÓN EN LA PÁGINA WEB: El prestador de servicios de la sociedad de la información deberá tener

Más detalles

Els serveis de propietat intel lectual per als usuaris a les biblioteques de la UPC

Els serveis de propietat intel lectual per als usuaris a les biblioteques de la UPC DIFUSIÓ DE LA CULTURA, BIBLIOTEQUES I PROPIETAT INTEL LECTUAL Els serveis de propietat intel lectual per als usuaris a les biblioteques de la UPC Josep Vives i Gràcia Biblioteca de l Escola Politècnica

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

CLUB MARITIM CUBELLES ANNEX 1 DOCUMENT SOL LICITUD INGRÈS DE SOCI / SÒCIA o ACTUALITZACIÓ DE DADES DE SOCI / SÒCIA Amb compliment del capítol segon article 6è dels Estatuts de l Entitat Esportiva Club

Más detalles

WEB: Política de PRIVACIDAD

WEB: Política de PRIVACIDAD WEB: Política de PRIVACIDAD 1. INFORMACIÓN AL USUARIO POLÍTICA DE PRIVACIDAD, en adelante RESPONSABLE, es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos

Más detalles

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE AUTORITZACIÓ DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA (Només en el cas que no les tinguem) En compliment de la nova Llei 16/2009 de Serveis de Pagaments de 13/11/2009, en/na i NIF com a titular del compte bancari, autoritzo

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

gerent de l IVAM, de creació dels fitxers Clients Botiga Online, Enviaments General i Lectors Biblioteca. [2013/2254]

gerent de l IVAM, de creació dels fitxers Clients Botiga Online, Enviaments General i Lectors Biblioteca. [2013/2254] Institut Valencià d Art Modern, IVAM RESOLUCIÓ de 28 de febrer de 2013, de la directora gerent de l IVAM, de creació dels fitxers Clients Botiga Online, Enviaments General i Lectors Biblioteca. [2013/2254]

Más detalles

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 Annex II MEMBRES ELECTES Nom i cognoms Regidor/a Ajuntament Partit judicial DNI Mandat representatiu Anys: / Llista electoral Adreça CP Població Província Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 TIPUS DE

Más detalles

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016 Segell de registre INSTÀNCIA ESPECÍFICA PER A LA SOL LICITUD DE SUBVENCIONS EXTRAORDINÀRIES PER PART DE L AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET PER A PROJECTES DESTINATS A FOMENTAR EL CIRCUIT DE COMERÇ

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de INSERT STAR, S.L.U. en la

Más detalles

Informe del registre d'activitats de tractament

Informe del registre d'activitats de tractament Informe del registre d'activitats de tractament Índex SE001 Plataformes educatives SE002 Videovigilància SE003 Gestió econòmica, contractació i col laboradors Denominació de l'activitat de tractament SE001

Más detalles

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant:

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant: MODEL DE SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ Nom de la convocatòria/subvenció directa: Dades del sol licitant: Tipologia: Sol licitant 1 : particular entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques

Más detalles

Informe del registre d'activitats de tractament

Informe del registre d'activitats de tractament Informe del registre d'activitats de tractament Índex CE001 Plataformes educatives CE002 Activitats extraescolars CE003 Borsa de treball CE004 Videovigilància CE005 Gestió econòmica, contractació i col

Más detalles

SEMINARI PROTOCOL D EMERGÈNCIES. Consultoria de Protecció de Dades

SEMINARI PROTOCOL D EMERGÈNCIES. Consultoria de Protecció de Dades Consultoria de Protecció de Dades Licitud del tractament Condicions del consentiment Responsabilitat del tractament Emergències Protocol d actuació LICITUD DEL TRACTAMENT Licitud: lleialtat i transparència

Más detalles

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL

PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL PETICIÓ DE REGISTRE COL LEGIAL DE SOCIETAT PROFESSIONAL A LA DEMARCACIÓ DE... DEL COL.LEGI D ARQUITECTES DE CATALUNYA núm....,i DNI núm.... Com a membres de l entitat...amb CIF núm....,constituïda a...el...davant

Más detalles

Espais de comunicació

Espais de comunicació 1 Campus Virtual Espais de comunicació 1 Què són els espais de comunicació Els espais de comunicació ofereixen un entorn al qual hi tenen accés: Usuaris coordinadors que poden publicar informació i avisos.

Más detalles

SOL LICITUD DE PRÀCTIQUES EDUCATIVES, BEQUES, SUBVENCIONS, PREMIS I BECA LEONARDO DA VINCI.

SOL LICITUD DE PRÀCTIQUES EDUCATIVES, BEQUES, SUBVENCIONS, PREMIS I BECA LEONARDO DA VINCI. SOL LICITUD DE PRÀCTIQUES EDUCATIVES, BEQUES, SUBVENCIONS, PREMIS I BECA LEONARDO DA VINCI. Nom i cognoms:.. Programa en el que desitja inscriure s: Programa Practiques educatives Beques Leonardo da Vinci

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD

POLÍTICA DE PRIVACIDAD POLÍTICA DE PRIVACIDAD TENO MENJADORS, S.L., como titular del sitio web que Usted visita, expone en este apartado la Política de Privacidad en el uso, y sobre la información de carácter personal que el

Más detalles

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90 Famílies nombroses i monoparentals Targeta T-70/90 Introducció 2 Segons el Decret de la Generalitat de Catalunya (DGC) 139/2010, d 11 d octubre: 1. Les persones membres de les famílies monoparentals i/o

Más detalles

SOL.LICITUD D'ALTA A L'AJUDA ECONÒMICA D'ORFENESA (AEO)

SOL.LICITUD D'ALTA A L'AJUDA ECONÒMICA D'ORFENESA (AEO) SOL.LICITUD D'ALTA A L'AJUDA ECONÒMICA D'ORFENESA (AEO) Assegurança de vida col lectiva de Vida Temporal Anual Renovable amb VidaCaixa. Pòlissa núm.: 814.068 Prenedor: Mútua del Personal de la Caixa N

Más detalles

Al acceder a esta web de Antalis, debe entenderse que se está visitando una página web perteneciente a:

Al acceder a esta web de Antalis, debe entenderse que se está visitando una página web perteneciente a: Al acceder a esta web de Antalis, debe entenderse que se está visitando una página web perteneciente a: Antalis Bolivia S.R.L. Domicilio fiscal: Koani calle B #35 - La Paz, Bolivia NIT: 1020559026 En lo

Más detalles

Recepció de documents electrònics Juliol 2012

Recepció de documents electrònics Juliol 2012 documents electrònics Juliol 2012 L estudiant porta un document en format electrònic. Què he de fer? Tres passes ben senzilles: Es poden donar tres situacions diferents: 1) L escenari més comú és que l

Más detalles

EL NOU REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES. Canvis Normatius

EL NOU REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES. Canvis Normatius EL NOU REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES Canvis Normatius Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 Ja és vigent però encara no s aplica S aplicarà el 25 de maig de 2018 Deroga: L actual Llei

Más detalles

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet

Declaració de béns patrimonials Registre d interessos de l Ajuntament de L Hospitalet Data d anotació 1. Dades de la persona declarant 1r cognom 2n cognom Nom NIF 2. Càrrec Regidor/Regidora Personal directiu, eventual i/o funcionaris amb habilitació nacional. Especificació del càrrec: 3.

Más detalles

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CVE-DOGC-B ANExO 1. Disposiciones

Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm CVE-DOGC-B ANExO 1. Disposiciones 22187 ANExO 1 22188 22189 22190 22191 22192 22193 22194 ANExO 2 22195 22196 22197 22198 22199 22200 ANExO 3 Autoliquidació de la taxa per emissió de segona certificació i testimoniatge de sentències i

Más detalles

ANNEX 4 A la proposta de dictamen de data , Models Registre d Interessos REGISTRE ESPECIAL DE BÉNS PATRIMONIALS

ANNEX 4 A la proposta de dictamen de data , Models Registre d Interessos REGISTRE ESPECIAL DE BÉNS PATRIMONIALS Registre Especial de Béns Patrimonials Secretaria General ANNEX 4 A la proposta de dictamen de data 20.5.2015, Models Registre d Interessos REGISTRE ESPECIAL DE BÉNS PATRIMONIALS (DECLARACIÓ DE BÉNS I

Más detalles

1. Contracte de tractament de dades per compte de tercers REUNITS

1. Contracte de tractament de dades per compte de tercers REUNITS ANNEX 19 (PDIN01). Model I de contracte amb tercers 1. Contracte de tractament de dades per compte de tercers REUNITS D UNA PART L Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, domiciliat al carrer, en, amb CIF,

Más detalles

major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de

major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de ENDERROC PARCIAL O TOTAL D EDIFICIS INCLOSOS EL CATÀLEG DEL POUM SOL LICITUD LLICÈNCIA D OBRES MAJORS model instància LMA 7 En/na major d edat, amb DNI núm... actuant en nom propi/o en representació de.

Más detalles

AVISO LEGAL Y POLÍTICA DE PRIVACIDAD

AVISO LEGAL Y POLÍTICA DE PRIVACIDAD AVISO LEGAL Y POLÍTICA DE PRIVACIDAD CONDICIONES GENERALES DE USO Web oficial de SANTANDER CONSUMER E.F.C.,S.A. (En adelante Santander Consumer) entidad registrada en el Banco de España bajo el número

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

AVISO LEGAL Y CONDICIONES GENERALES DE USO. POLITICA DE PRIVACIDAD.

AVISO LEGAL Y CONDICIONES GENERALES DE USO. POLITICA DE PRIVACIDAD. AVISO LEGAL Y CONDICIONES GENERALES DE USO. POLITICA DE PRIVACIDAD. La FUNDACIÓN DE LA UNIVERSIDAD DE CANTABRIA PARA EL ESTUDIO Y LA INVESTIGACIÓN DEL SECTOR FINANCIERO (en adelante UCEIF), como entidad

Más detalles

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi UN TREN D HISTÒRIES Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l Escola d Escriptura de l Ateneu Barcelonès convoquen conjuntament el II Concurs literari de nanorelats

Más detalles

Informació sobre la targeta T-12

Informació sobre la targeta T-12 TARGETA T-12 Informació sobre la targeta T-12 Taula de contingut Definició de la targeta T-12... 3 Característiques targeta T-12... 3 Disseny... 3 Adquisició i sistema de gestió i d emissió... 3 Preu de

Más detalles

Centre Juvenil Salesià La Sala

Centre Juvenil Salesià La Sala FITXA D INSCRIPCIÓ El TRIQUI (2015-2016) FOTO Secció Petits (1r i 2n EP) 5 a 7 anys Mitjans (3r i 4t EP) 7 a 9 anys Grans (5è i 6è EP) 9 a 12 anys Documentació Inscripció Seg. Soc. Vacunes Foto Pagat Talla

Más detalles

Impost sobre béns immobles: SOL LICITUD DE REBUT PARTIT

Impost sobre béns immobles: SOL LICITUD DE REBUT PARTIT Impost sobre béns immobles: OL LICITUD D RBUT PARTIT OL LICITANT: Telèfon Adreça correu electrònic Fax DCLARO: 1.- Que sóc titular, conjuntament amb les persones que seguidament identifico, de l immoble

Más detalles

AUTORITZACIÓ PATERNA

AUTORITZACIÓ PATERNA AUTORITZACIÓ PATERNA El Sr./Sra., amb DNI autoritza a en/na a assistir a l activitat organitzada per l Espai Musical Burriac, ESCOLETA D ARTS A L ESTIU, del dia al de en les condicions ja establertes.

Más detalles

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL LICITANT: NOM NIF REPRESENTANT: NOM NIF DADES PER A NOTIFICACIONS: Titular de l adreça: Adreça:

Más detalles

FORMULARI DE SOL LICITUD DEL DIPLOMA D ACREDITACIÓ COL LEGIAL EN FORMACIÓ MÈDICA CONTINUADA/ DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL CONTINUAT (DAC-FMC/DPC)

FORMULARI DE SOL LICITUD DEL DIPLOMA D ACREDITACIÓ COL LEGIAL EN FORMACIÓ MÈDICA CONTINUADA/ DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL CONTINUAT (DAC-FMC/DPC) CONSELL DE COL.LEGIS DE METGES DE CATALUNYA FORMULARI DE SOL LICITUD DEL DIPLOMA D ACREDITACIÓ COL LEGIAL EN FORMACIÓ MÈDICA CONTINUADA/ DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL CONTINUAT (DAC-FMC/DPC) Núm. de col

Más detalles

LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE?

LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE? LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE? BENVINGUTS JORDI VENTURA Assessor de Pimes en l àrea de màrqueting, expert en l apartat d'estratègia i comercialització. Experiència

Más detalles

ALCARRIA VETERINARIA S.L.L.

ALCARRIA VETERINARIA S.L.L. ALCARRIA VETERINARIA S.L.L. AVISO LEGAL Y COOKIES Objeto El prestador, responsable del sitio web, pone a disposición de los usuarios el presente documento con el que pretende dar cumplimiento a las obligaciones

Más detalles

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS CENTRO NECOCIOS CLAVÉ

POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS CENTRO NECOCIOS CLAVÉ POLÍTICA DE PRIVACIDAD DE DATOS CENTRO NECOCIOS CLAVÉ 1. IDENTIFICACIÓN DEL TITULAR MONTSERRAT COLOMINA DANTÍ, de ahora en adelante CENTRO DE NEGOCIOS CLAVÉ es el titular del sitio web que Usted visita,

Más detalles

AVISO LEGAL. Para poder acceder a la intranet, el usuario dispondrá de un código de usuario y clave de acceso que deberá introducir en la Web.

AVISO LEGAL. Para poder acceder a la intranet, el usuario dispondrá de un código de usuario y clave de acceso que deberá introducir en la Web. AVISO LEGAL En virtud de la Ley 15/1999, de 13 de diciembre, sobre la Protección de Datos de carácter personal, le hacemos conocedor de que sus datos personales que pueden estar en esta comunicación, están

Más detalles

Declaració de béns patrimonials dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal

Declaració de béns patrimonials dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal Declaració de béns patrimonials dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal (Declaració a efectes de la seva publicació al Portal de Transparència o Seu Electrònica) Nom i cognoms:

Más detalles

ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ

ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ CURS: 2015 / 2016 ALUMNE Nom i llinatges: DNI: Data naixament: Domicili: Població: Telèfon: Correu electrònic: PARE / MARE / TUTOR Nom i llinatges:

Más detalles

TRATAMIENTO DE DATOS PERSONALES

TRATAMIENTO DE DATOS PERSONALES TRATAMIENTO DE DATOS PERSONALES ALMAPET PRODUCTOS PARA MASCOTAS S.L. es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con

Más detalles

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE ACCÈS A LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE MANTENIMENT 1. Dins l apartat Intranets i webs UPC de la web de la UPC seleccioneu l enllaç Sol licitud de serveis: FÀCIL, el

Más detalles

Empresa Iniciativa Empresarial. (Les Formes jurídiques de l empresa) -UNITAT 4-

Empresa Iniciativa Empresarial. (Les Formes jurídiques de l empresa) -UNITAT 4- Empresa Iniciativa Empresarial (Les Formes jurídiques de l empresa) -UNITAT 4- 1. Legislació aplicable Codi Civil (Llibre IV, Títol VIII, arts. 1.665 al 1.708), RD de 24 de juliol de 1889. Codi de Comerç,

Más detalles

Amics de la Ciutat de Granollers. el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon

Amics de la Ciutat de Granollers. el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon L associació cultural Amics de la Ciutat de Granollers organitza el 5è Premi de Fotografia Dolors Porredon amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia (2018-51) BASES PARTICIPANTS El premi

Más detalles

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació L objectiu d aquesta guia informativa és descriure el protocol elaborat entre els diferents actors per garantir la implementació de les mesures corresponents

Más detalles