AJUNTAMENT DE GER. Acta de la sessió plenària extraordinària celebrada el dia 29 de març de 2012

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "AJUNTAMENT DE GER. Acta de la sessió plenària extraordinària celebrada el dia 29 de març de 2012"

Transcripción

1 AJUNTAMENT DE GER Acta de la sessió plenària extraordinària celebrada el dia 29 de març de 2012 IDENTIFICACIÓ DE LA SESSIÓ Núm.: 2/2012 Caràcter: extraordinari Data: 29 de març de 2012 Horari: de 13:00 a 14:00 hores. Lloc: Sala de Sessions de la Casa Consistorial ASSISTENTS - Alfons Casamajó i Carrera, Alcalde, - Joan Llobet i Rodríguez, Primer Tinent d Alcalde - Meritxell Izquierdo i Munuera, regidora - Eduard Isern i Turet, regidor - Josep Ester i Codina, regidor - Eduard Vendrell i Gubianas, regidor - Anna Tor i Benazet, secretària de la Corporació. EXCUSA LA SEVA ASSISTÈNCIA - Jordi Martí i Brillas, Segon Tinent d Alcalde DESENVOLUPAMENT DE LA SESSIÓ A la sala de sessions de la casa consistorial, es reuneix el Ple de l Ajuntament de Ger en sessió ordinària i en primera convocatòria a les 131:00 hores del dia 29 de març de Constatada l existència del quòrum necessari per a la seva vàlida constitució, l alcalde obre la sessió i es passen a tractar els assumptes inclosos a l ordre del dia. 1.- INFORMACIÓ DE LA RELACIÓ CERTIFICADA DE LES OBLIGACIONS PENDENST DE PAGAMENT A 31 DE DESEMBRE DE 2011, QUE COMPLIEN ELS REQUISITS ESTABLERTS AL REIAL DECRET LLEI 4/2012, DE 24 DE FEBRER, I APROVACIÓ DEL PLA D AJUST.

2 El Real Decreto-Ley 4/2012 de 24 de febrero por el que se determinan obligaciones de información y procedimiento necesarios para establecer un mecanismo de financiación para el pago a los proveedores de las entidades locales, publicado en el BOE de 25 de febrero de 2012 estableció, entre otras, la obligación de los ayuntamientos a remitir antes del día 15 de marzo al Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas, una relación certificada de todas las obligaciones pendientes de pago a 31 de diciembre de 2011, que cumplieran con los requisitos establecidos en dicho Real Decreto Ley. El Ayuntamiento de Ger, con fecha 14 de marzo de 2012 remitió dicha certificación, el resumen de la cual se expone a continuación: NOMBRE NIF TOTAL FACTURA PROVEEDOR ANNA IVARS CABRERA F 3.197,80 GERARD MAS LORENTE Q 1.652,00 GERARD MAS LORENTE Q 1.652,00 GERARD MAS LORENTE Q 2.936,82 CONSTRUCCIONS COSP I FILLS A ,20 RECONSTRUCCIONS I B ,03 OBRES ISERN CONSTRUCCIONS B ,64 CASACRISPI SETAT B ,00 ANNAGRAMA SL B ,61 EL TORRENTS B ,00 TRANSELEC MONTBEA B ,66 SL PIRINEU ESPECTACLES SL B ,00 REST. MIRADOR DE B ,10 MONTSERRAT SAIN GOBAIN B ,68 DISTRIBUCIÓN Y CONSTRUCCIONS SL El mismo RDL 4/2012 establece en su artículo 7 que una vez remitida la relación certificada y, en el caso de no haberse efectuado el pago de las obligaciones, elevará al Pleno un plan de ajuste para su aprobación antes del 31 de marzo. Dicho plan deberá remitirse al día siguiente de su aprobación al Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas. Éste lo aprobará o no en el plazo de treinta días, y su silencio tendrá sentido negativo. Por su parte el artículo 10 del RDL 4/2012 establece la posibilidad de financiar las obligaciones de pago abonadas en el mecanismo que se establece, mediante la concertación de una operación de endeudamiento a largo plazo. En el artículo 11 dispone que en el caso de que no se concierte la operación de endeudamiento, o de que no se hagan efectivas las obligaciones de pago

3 derivadas de la misma, el Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas efectuará las retenciones que procedan con cargo a las órdenes de pago que se emitan ara satisfacer su participación en los tributos del Estado. Por otra parte la Orden HAP/537/2012 de 9 de marzo, por la que se aprueban el modelo de certificado individual, el modelo para su solicitud y el modelo de plan de ajuste previstos en el Real Decreto-ley 4/2012, de 24 de febrero, aprueba el modelo de dicho plan de ajuste que se adapta a lo establecido en el RDL 4/2012, y que según dicho modelo debe contener las siguientes determinaciones: a) Recoger ingresos corrientes suficientes para financiar sus gastos corrientes y la amortización de las operaciones de endeudamiento, incluida la que se formalice en el marco de la presente norma; b) Las previsiones de ingresos corrientes que contenga deberán ser consistentes con la evolución de los ingresos efectivamente obtenidos por la respectiva entidad local en los ejercicios 2009 a 2011; c) Una adecuada financiación de los servicios públicos prestados mediante tasa o precios públicos, para lo que deberán incluir información suficiente del coste de los servicios públicos y su financiación; d) Recoger la descripción y el calendario de aplicación de las reformas estructurales que se vayan a implementar así como las medidas de reducción de cargas administrativas a ciudadanos y empresas que se vayan a adoptar en los términos que se establezcan por Acuerdo de la Comisión Delegada del Gobierno para Asuntos Económicos. Vista toda la normativa anterior y el resultado de las consultas efectuadas por diversas corporaciones locales al Ministerio. Vista la propuesta de Plan de ajuste que figura en el expediente en el que se prevé concertar una operación de endeudamiento, Visto el informe favorable del secretario-interventor municipal que consta en el expediente, El Pleno por unanimidad de los presentes, que representan a la totalidad de los miembros de derecho de la corporación, acuerda: PRIMERO.- Quedar informados de la relación certificada emitida por la Secretaria-Interventora de este Ayuntamiento, de todas las obligaciones pendientes de pago a 31 de diciembre de 2011, que cumplían con los requisitos establecidos en el Real Decreto Ley. 4/2012 de 24 de febrero por el que se determinan obligaciones de información y procedimiento necesarios para establecer un mecanismo de financiación para el pago a los proveedores de las entidades locales. SEGUNDO.- Aprobar el plan de ajuste que figura en el expediente.

4 TERCERO.- Declarar expresamente que el Ayuntamiento se compromete a adoptar las medidas previstas en el plan de ajuste para garantizar la estabilidad presupuestaria, límites de deuda y los plazos de pago a proveedores, por el período coincidente con el de amortización de la operación de endeudamiento que se prevé concertar en el marco del Real Decreto-ley 4/2012, de 24 de febrero. QUARTO.- Declarar expresamente que el Ayuntamiento se compromete a aplicar las medidas indicadas en el presente plan de ajuste. QUINTO.- Declarar expresamente que el Ayuntamiento se compromete a remitir toda la información que el Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas considere necesaria para el seguimiento del cumplimiento de este plan de ajuste, así como cualquier otra información adicional que se considere precisa para garantizar el cumplimiento de los objetivos de estabilidad presupuestaria, los límites de deuda pública y las obligaciones de pago a proveedores. SEXTO.- Remitir el Plan de ajuste aprobado durante el próximo día hábil, en la forma que establezca el Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas para su aprobación de acuerdo con lo establecido en el artículo 7 del RDL 4/ APROVACIÓ DE LA CERTIFICACIÓ CINQUENA DE LES OBRES DE LA PISTA COBERTA POLIVALENT, 1A FASE ETAPA B. Havent donat compte al Ple de la Corporació de la certificació cinquena de les obres de Construcció de Pista Coberta Polivalent, 1ª fase, Etapa B, incloses al PUOSC amb el núm. 1472/2006 (PG i MN) lliurada per la direcció tècnica de les obres a favor del contractista Grup DOYMART Empresa Constructora, per un import de ,63. Vist l informe favorable de Secretaria-Intervenció, Atès el que determinen els articles 215 i següents i la resta de concordants de la Llei 30/2007 de 30 d octubre de contractes del sector públic. Vista la normativa del Pla únic d obres i serveis de Catalunya, El Ple, per unanimitat dels seus membres assistents, acorda: PRIMER.- Aprovar la certificació quarta de les obres de Construcció de Pista Coberta Polivalent, 1ª fase Etapa B, incloses al PUOSC amb el núm. 1472/2006 (PG i MN) lliurada per la direcció tècnica de les obres a favor del contractista Grup DOYMART Empresa Constructora, per un import de ,63.

5 SEGON.- Notificar el contingut del present acord a l empresa adjudicatària de les obres. TERCER.- Trametre la certificació als Serveis Territorials de Girona, del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya a Girona, per tal de que es faci efectiu el pagament de la part subvencionada pel Pla únic d obres i serveis de Catalunya. 3.- APROVACIÓ DE LA CERTIFICACIÓ QUARTA DE LES OBRES DE LA PISTA COBERTA POLIVALENT, 2A FASE ETAPA 1. Havent donat compte al Ple de la Corporació de la certificació quarta de les obres de Construcció de Pista Coberta Polivalent, 2ª fase, Etapa 1, incloses al PUOSC amb el núm. 391/2010 (PG i PE) lliurada per la direcció tècnica de les obres a favor del contractista Annagrama d Obres i Serveis SL, per un import de ,80. Vist l informe favorable de Secretaria-Intervenció, Atès el que determinen els articles 215 i següents i la resta de concordants de la Llei 30/2007 de 30 d octubre de contractes del sector públic. Vista la normativa del Pla únic d obres i serveis de Catalunya, Es proposa al Ple l adopció dels següents acords: PRIMER.- Aprovar la certificació quarta de les obres de Construcció de Pista Coberta Polivalent, 2ª fase Etapa 1, incloses al PUOSC amb el núm. 391/2010 (PG i PE) lliurada per la direcció tècnica de les obres a favor del contractista Annagrama d Obres i Serveis SL, per un import de ,80. SEGON.- Notificar el contingut del present acord a l empresa adjudicatària de les obres. TERCER.- Trametre la certificació als Serveis Territorials de Girona, del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya a Girona, per tal de que es faci efectiu el pagament de la part subvencionada pel Pla únic d obres i serveis de Catalunya. I no havent-hi més assumptes a tractar, el sr. Alcalde-President de l Ajuntament de Ger aixeca la sessió essent les 14:00 hores del dia assenyalat a l encapçalament, i ordena que es redacti la present acta, en dono fe. El President La Secretària

Modelo expediente, sometido el plan de ajuste al Ayuntamiento Pleno con fecha anterior al 31 de Marzo no fue aprobado (o no valorado favorablemente).

Modelo expediente, sometido el plan de ajuste al Ayuntamiento Pleno con fecha anterior al 31 de Marzo no fue aprobado (o no valorado favorablemente). Modelo expediente, sometido el plan de ajuste al Ayuntamiento Pleno con fecha anterior al 3 de Marzo no fue aprobado (o no valorado favorablemente). I. CERTIFICADO DEL SECRETARIO/A D./Dª, Secretario/a

Más detalles

DON GABRIEL MENENDEZ RUBIERA, Interventor General del Ayuntamiento de León.

DON GABRIEL MENENDEZ RUBIERA, Interventor General del Ayuntamiento de León. INFORME DE INTERVENCION Nº 21/2014 ASUNTO: Plan Ajuste 2014-2032. DON GABRIEL MENENDEZ RUBIERA, Interventor General del Ayuntamiento de León. En ejercicio de las funciones de control y fiscalización interna

Más detalles

Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió núm. 27, que va tenir lloc el dia 19 de maig de 2015.

Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió núm. 27, que va tenir lloc el dia 19 de maig de 2015. ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL Identificació de la sessió Número: 29/2015 Sessió: extraordinària Caràcter: públic Data: 26 de maig de 2015 Horari: 12:10 a 12:13 Lloc: saló de sessions de

Más detalles

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN INTERVENCIÓ GENERAL DEPARTAMENT DE FISCALITZACIÓ I CONTROL FINANCER 3_1_1 COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA I SERVEIS A LES PERSONES DICTAMEN DONAR COMPTE DE L INFORME DEFINITIU DE FISCALITZACIÓ PLENA

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA Atès el que disposa l article 53.1.c) en relació amb l article 98 del Decret legislatiu 2/2003, pel qual s aprova el Text refós de la Llei municipal i de

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 22 DE FEBRER DE 2018 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l acta de la sessió ordinària celebrada en data 25 de

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 23 DE NOVEMBRE DE 2017.

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 23 DE NOVEMBRE DE 2017. ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 23 DE NOVEMBRE DE 2017. ASSISTENTS President Albert Serrats Llach Regidors/es Jordi Barrera Coll Montserrat Pou Costa M. Assumpció Balló

Más detalles

AJUNTAMENT DEL CATLLAR

AJUNTAMENT DEL CATLLAR ACTA DE LA SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 1 DE DESEMBRE DE 2016 A la Casa de la Vila del Catllar, essent dos quarts de cinc de la tarda del dia u de desembre de dos mil setze, sota la presidència

Más detalles

JUNTA DE GOVERN LOCAL ACTA NÚM. 4/2016

JUNTA DE GOVERN LOCAL ACTA NÚM. 4/2016 Plaça de l Església, 1 08940 Cornellà de Llobregat JUNTA DE GOVERN LOCAL ACTA NÚM. 4/2016 SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D'AQUEST AJUNTAMENT, CELEBRADA EN PRIMERA CONVOCATÒRIA, EL DIA 19

Más detalles

REAL DECRETO LEY 4/2012, DE 24 DE FEBRERO RELATIVO AL MECANISMO DE FINANCIACIÓN PARA EL PAGO A LOS PROVEEDORES DE LAS ENTIDADES LOCALES

REAL DECRETO LEY 4/2012, DE 24 DE FEBRERO RELATIVO AL MECANISMO DE FINANCIACIÓN PARA EL PAGO A LOS PROVEEDORES DE LAS ENTIDADES LOCALES 1-2012 Febrero, 2012 REAL DECRETO LEY 4/2012, DE 24 DE FEBRERO RELATIVO AL MECANISMO DE FINANCIACIÓN PARA EL PAGO A LOS PROVEEDORES DE LAS ENTIDADES LOCALES Con fecha 25 de febrero de 2012 se ha publicado

Más detalles

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I D OBERTURA DEL SOBRE NÚM

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I D OBERTURA DEL SOBRE NÚM BG/MRM/irc Exp.: 2015008849 ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I D OBERTURA DEL SOBRE NÚM. 3, CORRESPONENT AL CONTRACTE DELS SERVEIS DE VIGILÀNCIA EN EL PAVELLÓ MUNICIPAL GIRONA FONTAJAU I EN LES PISCINES

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 20 DE DESEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA 1 PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1.1. Aprovació de l Acta de la sessió ordinària celebrada en data 29 de

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE SETEMBRE DE 2018 ORDRE DEL DIA Declaració Institucional de la Diputació de Barcelona en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 28 DE FEBRER DE 2017

ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 28 DE FEBRER DE 2017 Expedient Gestiona 215/2017 ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA CELEBRADA PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 28 DE FEBRER DE 2017 A la Vila Reial de Benigànim, a 28 de febrer de 2017, sent les 14:00 hores, es

Más detalles

I.- MECANISMO DE FINANCIACION PARA PAGO PROVEEDORES DE LAS ENTIDADES LOCALES:

I.- MECANISMO DE FINANCIACION PARA PAGO PROVEEDORES DE LAS ENTIDADES LOCALES: I.- MECANISMO DE FINANCIACION PARA PAGO PROVEEDORES DE LAS ENTIDADES LOCALES: El 26 de Febrero de 2.012 entró en vigor el Real Decreto-ley 4/2012, de 24 de febrero, (publicado en el BOE 25 Febrero 2012),

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 D ABRIL DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 D ABRIL DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 D ABRIL DE 2018 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l acta de la sessió ordinària celebrada en data 22 de març

Más detalles

ACTA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DE BENAVENT DE SEGRIÀ

ACTA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DE BENAVENT DE SEGRIÀ ACTA L PLE L AJUNTAMENT Identificació de la sessió Número: 10/2016 Caràcter: Extraordinària Data: Divendres, 25 de novembre de 2016 Horari: de 20:05 hores a 20:10 hores Lloc: Sala de Sessions de la Casa

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA D ORGANITZACIÓ DE L AJUNTAMENT DE PRADELL DE LA TEIXETA DE DATA 25 DE JUNY DE 2015

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA D ORGANITZACIÓ DE L AJUNTAMENT DE PRADELL DE LA TEIXETA DE DATA 25 DE JUNY DE 2015 ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA D ORGANITZACIÓ DE L DE DATA 25 DE JUNY DE 2015 Òrgan: Ple de l Ajuntament. Sessió 8/2015 Data: 25 de juny de 2015 Caràcter de la sessió: Extraordinària Lloc: Saló de Plens

Más detalles

2/2004 SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DEL DIA 17 DE FEBRER DE 2004.

2/2004 SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DEL DIA 17 DE FEBRER DE 2004. 2/2004 SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE L AJUNTAMENT DEL DIA 17 DE FEBRER DE 2004. IDENTIFICACIÓ DE LA SESSIÓ Núm.: 2/2004. Caràcter: Extraordinari. Convocatòria: Primera. Data: 17 de febrer de 2004. Horari:

Más detalles

ACTA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA CELEBRADA EN PRIMERA CONVOCATORIA EL DÍA CATORCE DE MAYO DE DOS MIL DOCE POR EL PLENO DE LA CORPORACIÓN.

ACTA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA CELEBRADA EN PRIMERA CONVOCATORIA EL DÍA CATORCE DE MAYO DE DOS MIL DOCE POR EL PLENO DE LA CORPORACIÓN. ACTA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA CELEBRADA EN PRIMERA CONVOCATORIA EL DÍA CATORCE DE MAYO DE DOS MIL DOCE POR EL PLENO DE LA CORPORACIÓN. ASISTENTES: Alcalde-Presidente: Concejales: Secretario: Interventor:

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 19 DE NOVEMBRE DE 2009 PRESIDEIX HI ASSISTEIXEN HI SÓN CONVIDATS

ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 19 DE NOVEMBRE DE 2009 PRESIDEIX HI ASSISTEIXEN HI SÓN CONVIDATS ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE DATA 19 DE NOVEMBRE DE 2009 Avís: aquesta acta ha estat retocada i se li han tret totes les dades de caràcter personal que contenen, per tal de

Más detalles

CIRCULAR DE LA FEMP CLM.

CIRCULAR DE LA FEMP CLM. MUY IMPORTANTE. CIRCULAR DE LA FEMP CLM. En relación con el Real Decreto ley 4/2012, de 24 de febrero, por el que se determinan obligaciones de información y procedimientos necesarios para establecer un

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE MAIG DE 2006 ORDRE DEL DIA Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària del dia 27 d abril de 2006. I.- PART RESOLUTIVA

Más detalles

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1.

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. (BOP 20 de juny de 2011) ACTA DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ DEL CONCURS

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 30 de juliol de 2018, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental nomenat per Decret d Alcaldia núm.854/2018, de l Ajuntament de, ha dictat el Decret del contingut següent: DECRET 915/2018

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA CELEBRADA PER EL PLE DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL DE SANT JOAN LES FONTS EL DIA 25 D ABRIL DE 2016.

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA CELEBRADA PER EL PLE DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL DE SANT JOAN LES FONTS EL DIA 25 D ABRIL DE 2016. ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA CELEBRADA PER EL PLE DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL DE SANT JOAN LES FONTS EL DIA 25 D ABRIL DE 2016. MEMBRES ASSISTENTS: SR. JOSEP Mª ORTUÑO BREMONT SRA. ANNA SERRA ANGLADA

Más detalles

PREGUNTAS MÁS FRECUENTES RELATIVAS AL PLAN DE AJUSTE ESTABLECIDO POR EL REAL DECRETO-LEY 4/2012, DE 24 DE FEBRERO

PREGUNTAS MÁS FRECUENTES RELATIVAS AL PLAN DE AJUSTE ESTABLECIDO POR EL REAL DECRETO-LEY 4/2012, DE 24 DE FEBRERO PREGUNTAS MÁS FRECUENTES RELATIVAS AL PLAN DE AJUSTE ESTABLECIDO POR EL REAL DECRETO-LEY 4/2012, DE 24 DE FEBRERO 1.- Qué duración ha de tener el plan de ajuste y la operación de crédito? El plazo máximo

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 31 DE GENER DE 2013 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

SISTEMA DE PAGO A PROVEEDORES POR LA ADMINISTRACION LOCAL Y AUTONOMICA

SISTEMA DE PAGO A PROVEEDORES POR LA ADMINISTRACION LOCAL Y AUTONOMICA SISTEMA DE PAGO A PROVEEDORES POR LA ADMINISTRACION LOCAL Y AUTONOMICA REAL DECRETO-LEY 4/2012, DE 24 DE FEBRERO, POR EL QUE SE DETERMINAN OBLIGACIONES DE INFORMACIÓN Y PROCEDIMIENTOS NECESARIOS PARA ESTABLECER

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DE L AJUNTAMENT EN PLE DEL DIA 3 DE NOVEMBRE DE 2010

SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DE L AJUNTAMENT EN PLE DEL DIA 3 DE NOVEMBRE DE 2010 NÚM. 11/2010 SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DE L AJUNTAMENT EN PLE DEL DIA 3 DE NOVEMBRE DE 2010 ASSISTENTS ALCALDE-PRESIDENT EN TEODORO ROMERO HERNÁNDEZ (PSC) REGIDORS EN SEBASTIÁN LENO MARTÍNEZ (PSC)

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 19 DE JULIOL DE 2018 ORDRE DEL DIA Presa de possessió del càrrec de diputat provincial de l Il lm. Sr. Miquel Sàmper i Rodriguez, del partit

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

MEMORIA DE ALCALDÍA. Excme. Ajuntament de Sagunt SERVEIS ECONÒMICS I

MEMORIA DE ALCALDÍA. Excme. Ajuntament de Sagunt SERVEIS ECONÒMICS I Excme. Ajuntament de Sagunt SERVEIS ECONÒMICS I Expediente 2/17 de Modificación de créditos por créditos extraordinarios y suplemento de créditos, financiado con nuevos ingresos previstos (Fondo de Cooperación)

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 28 DE GENER DE 2010 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

Excusa la seva presència per motius personals el regidor Joan Fabregat i Benach.

Excusa la seva presència per motius personals el regidor Joan Fabregat i Benach. Passanant, 24 de novembre de 2017. Sessió extraordinària Número 08/2017 Es reuneixen al Saló de Plens en sessió extraordinària, els membres de la Corporació, sota la presidència de la Il lm. Sra. M. Carme

Más detalles

ORDEN DEL DÍA: ACTA CORRESPONDIENTE A LA SESIÓN CELEBRADA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL

ORDEN DEL DÍA: ACTA CORRESPONDIENTE A LA SESIÓN CELEBRADA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL Expediente Nº: 77/2016 Asunto: JUNTA DE GOBIERNO LOCAL Acta de la Sesión ordinaria num. 2. Día y Hora de la Reunión: 22 de enero de 2016, 14.00 h. Lugar de Celebración: Salón de reuniones de la Casa Consistorial

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE FEBRER DE 2009 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE FEBRER DE 2009 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 26 DE FEBRER DE 2009 ORDRE DEL DIA Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de data 29 de gener de 2009. I.- PART

Más detalles

ÁREA DE PRESIDENCIA -OFICIALÍA MAYOR- ÁMBITO: ESTATAL

ÁREA DE PRESIDENCIA -OFICIALÍA MAYOR- ÁMBITO: ESTATAL ÁMBITO: ESTATAL Real Decreto-ley 4/2012, de 24 de febrero, por el que se determinan obligaciones de información y procedimientos necesarios paraa establecer un mecanismo de financiación para el pago a

Más detalles

EXTRACTE SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 13 D OCTUBRE DE 2015

EXTRACTE SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 13 D OCTUBRE DE 2015 EXTRACTE SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL DIA 13 D OCTUBRE DE 2015 Al saló de Sessions de la Casa Consistorial de la vila de Riudoms, a les divuit hores i cinc minuts de la tarda del dia

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 1 D OCTUBRE DE 2009 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 30 DE DESEMBRE DE 2015

SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 30 DE DESEMBRE DE 2015 SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DEL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL DIA 30 DE DESEMBRE DE 2015 ASSISTENTS: ALCALDE: Josep M. Cruset Domènech, de Convergència i Unió REGIDORS: Per Convergència Democràtica de Catalunya:

Más detalles

ACTA DE VALORACIÓ LICITACIÓ OBRES D URBANITZACIÓ PRIMERA I SEGONA FASE C/ LA PAU

ACTA DE VALORACIÓ LICITACIÓ OBRES D URBANITZACIÓ PRIMERA I SEGONA FASE C/ LA PAU Carrer Sant Antoni, 13 08394 Sant Vicenç de Montalt Tel. 93 791 05 11 - Fax: 93 791 29 61 http://www.svmontalt.cat ACTA DE VALORACIÓ LICITACIÓ OBRES D URBANITZACIÓ PRIMERA I SEGONA FASE C/ LA PAU A Sant

Más detalles

PROPOSTA DE L ALCALDIA

PROPOSTA DE L ALCALDIA PROPOSTA DE L ALCALDIA Vist el procediment de contractació iniciat per a l execució del projecte redactat per l Enginyer José Luis Arnandis Núñez, per a l execució de la finalització de la Urbanització

Más detalles

SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DE L AJUNTAMENT PLE DE MOIXENT DEL 5 DE JULIOL DE ESBORRANY DE L ACTA. SRS. ASSISTENTS A LA SESSIÓ

SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DE L AJUNTAMENT PLE DE MOIXENT DEL 5 DE JULIOL DE ESBORRANY DE L ACTA. SRS. ASSISTENTS A LA SESSIÓ SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DE L AJUNTAMENT PLE DE MOIXENT DEL 5 DE JULIOL DE 2012. ESBORRANY DE L ACTA. PRESIDENT: Vicente Dubal Bon SRS. ASSISTENTS A LA SESSIÓ Grup Popular José Luis Ortiz Linares

Más detalles

INFORME DE INTERVENCIÓN

INFORME DE INTERVENCIÓN INFORME DE INTERVENCIÓN Dª. Katerina González Pereira, Interventora accidental del Ayuntamiento de Santa Eulària des Riu, Eivissa, en base al Decreto de Alcaldía número 1486/2016 de fecha 16 de noviembre

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE GENER DE 2005 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE GENER DE 2005 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 27 DE GENER DE 2005 ORDRE DEL DIA Aprovació dels esborranys de les actes de les sessions plenàries ordinària i extraordinària del dia 23 de

Más detalles

A AJUNTAMENT DE BURJASSOT

A AJUNTAMENT DE BURJASSOT EXPEDIENTE: 000025/2017-07 INFORME DE INTERVENCIÓN Nº225/2017 ASUNTO: Cálculo del Período Medio de Pago a proveedores (PMP). 1º TRIMESTRE DE 2017. Dña. Mª Dolores Miralles Ricós, Interventora del Ayuntamiento

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE FEBRER DE 2016 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE FEBRER DE 2016 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 DE FEBRER DE 2016 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l acta de la sessió ordinària celebrada en data 28 de

Más detalles

NOTA SOBRE EL DESARROLLO DE LA SEGUNDA FASE DEL MECANISMO DE PAGO A PROVEEDORES EN EL ÁMBITO DE LAS ENTIDADES LOCALES.

NOTA SOBRE EL DESARROLLO DE LA SEGUNDA FASE DEL MECANISMO DE PAGO A PROVEEDORES EN EL ÁMBITO DE LAS ENTIDADES LOCALES. NOTA SOBRE EL DESARROLLO DE LA SEGUNDA FASE DEL MECANISMO DE PAGO A PROVEEDORES EN EL ÁMBITO DE LAS ENTIDADES LOCALES. Introducción. Con la publicación del Real Decreto-ley 4/2013, de 22 de febrero, se

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 13 de juliol de 2018, la Sra. Abigail Garrido Tinta, Alcaldessa de l Ajuntament de, ha dictat el Decret, del contingut següent: DECRET 811/2018 APROVACIÓ D ADMESOS I EXCLOSOS DE QUATRE

Más detalles

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2015001800/RA012015000031 SERVEI: COMPRES Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs de

Más detalles

Ayuntamiento de Albal

Ayuntamiento de Albal Ayuntamiento de Albal ACTA DE LA SESION CELEBRADA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL, CON CARACTER ORDINARIO, EN FECHA 4 DE OCTUBRE DE 2004 ASISTENTES Presidente D. Ramón Marí Vila Concejales D. Josep Jesús

Más detalles

ORDEN DEL DÍA. FUERA DEL ORDEN DEL DÍA

ORDEN DEL DÍA. FUERA DEL ORDEN DEL DÍA ASISTENTES Alcalde-Presidente. D. César Sánchez Pérez Tenientes de Alcalde. D. Manuel J. Cabrera Fernández-Pujol Dª. Ana Mª Sala Fernández. Dª Antonia Mª Avagues Pastor. D. Jan Michel Remi Van Parijs Dª.

Más detalles

N SÍ Z NO K SÍ G SÍ G NO X SÍ K NO D SÍ M NO J SÍ P SÍ

N SÍ Z NO K SÍ G SÍ G NO X SÍ K NO D SÍ M NO J SÍ P SÍ ACTA DE CONSTITUCIÓ DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LES PROVES DEL CONCURS-OPOSICIÓ CONVOCAT PER A LA PROVISIÓ D UNA PLAÇA D ADMINISTRATIU/IVA, I CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL Vilanova i la Geltrú, 6

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Generalitat de Catalunya Acord de 30 d agost de 20 de la Junta de Mèrits i Capacitats de la convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de comandament de

Más detalles

MARCO PRESUPUESTARIO PRINCIPIO DE PLURIANUALIDAD

MARCO PRESUPUESTARIO PRINCIPIO DE PLURIANUALIDAD MARCO PRESUPUESTARIO PRINCIPIO DE PLURIANUALIDAD Principio de plurianualidad: La elaboración de los Presupuestos en el sector público se enmarcará en un escenario plurianual compatible con el principio

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE EN FUNCIONS DE JUNTA GENERAL DE CALDES HABITATGE, SL DE DATA

ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE EN FUNCIONS DE JUNTA GENERAL DE CALDES HABITATGE, SL DE DATA ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE EN FUNCIONS DE JUNTA GENERAL DE CALDES HABITATGE, SL DE DATA 26.04.2012. Identificació de la sessió Òrgan: Ple en funcions de la JUNTA GENERAL de CALDES HABITATGE, SL

Más detalles

ACTA DE LA SESIÓN ORDINARIA CELEBRADA EN PRIMERA CONVOCATORIA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL EL DÍA DIECISIETE DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE.

ACTA DE LA SESIÓN ORDINARIA CELEBRADA EN PRIMERA CONVOCATORIA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL EL DÍA DIECISIETE DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE. ACTA DE LA SESIÓN ORDINARIA CELEBRADA EN PRIMERA CONVOCATORIA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL EL DÍA DIECISIETE DE SEPTIEMBRE DE DOS MIL QUINCE. ASISTENTES: Alcalde-Presidente: D. Jorge Amatos Rodríguez

Más detalles

Atès que des de la darrera sessió de Junta de Govern no s ha presentat cap sol licitud de llicència d obres, no hi ha cap llicència per revisar.

Atès que des de la darrera sessió de Junta de Govern no s ha presentat cap sol licitud de llicència d obres, no hi ha cap llicència per revisar. ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN DE DATA 30 DE MARÇ DE 2015. A la Sala de sessions de l Ajuntament del Poal, essent les vint-i-una hores i quinze minuts del dia trenta de març de dos mil

Más detalles

ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010.

ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010. ESTABLIMENT I FIXACIÓ DEL PREU PÚBLIC PEL SERVEI D ABASTAMENT D AIGUA POTABLE Junta de Govern d 11/11/2010. En data 8/4/2009, el Ple de l Ajuntament va acordar, primer, informar favorablement davant de

Más detalles

Ayuntamiento de la Fiel Villa de MAS DE LAS MATAS

Ayuntamiento de la Fiel Villa de MAS DE LAS MATAS ACTA DE LA SESIÓN ORDINARIA CELEBRADA POR EL PLENO DE LA CORPORACIÓN CON FECHA UNO DE JUNIO DE DOS MIL SEIS En la Casa Consistorial del Ayuntamiento de la Villa de Mas de las Matas, a las veintidós horas

Más detalles

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA

SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA SESSIÓ PLENÀRIA ORDINÀRIA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA DEL DIA 25 D ABRIL DE 2013 ORDRE DEL DIA I.- PART RESOLUTIVA DE LA SESSIÓ 1. Aprovació de l esborrany de l acta de la sessió plenària ordinària de

Más detalles

EDICTE d 1 d abril de 2008, sobre un acord de la Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona referent al Municipi de Barcelona.

EDICTE d 1 d abril de 2008, sobre un acord de la Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona referent al Municipi de Barcelona. 27054 EDICTE d 1 d abril de 2008, sobre un acord de la Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona referent al Municipi de Barcelona. La Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona, en la sessió

Más detalles

ACTA De la sessió Extraordinària, realitzada pel Ple de la Corporació el dia 2 de novembre de 2010.

ACTA De la sessió Extraordinària, realitzada pel Ple de la Corporació el dia 2 de novembre de 2010. ACTA De la sessió Extraordinària, realitzada pel Ple de la Corporació el dia 2 de novembre de 2010. Al Saló de sessions d aquesta Casa de la Vila es reuneixen els senyors Regidors, que tot seguit es nomenen,

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost d OASI de l'exercici 2010 i de l'expedient de modificació de crèdit núm.1 d'incorporació de romanents. Data : 16 de febrer de 2011 I N

Más detalles

ACTA DE LA SESION CELEBRADA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL, CON CARACTER ORDINARIO, EN FECHA 7 DE SEPTIEMBRE DE 2009

ACTA DE LA SESION CELEBRADA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL, CON CARACTER ORDINARIO, EN FECHA 7 DE SEPTIEMBRE DE 2009 SECRETARIA ACTA DE LA SESION CELEBRADA POR LA JUNTA DE GOBIERNO LOCAL, CON CARACTER ORDINARIO, EN FECHA 7 DE SEPTIEMBRE DE 2009 ASISTENTES Presidente D. Ramón Marí Vila Concejales Dª. María José Hernández

Más detalles

INFORME DE INTERVENCIÓN DEL PERIODO MEDIO DE PAGO A PROVEEDORES 1 INTRODUCCIÓN 2 2 INFORME DE INTERVENCIÓN 4

INFORME DE INTERVENCIÓN DEL PERIODO MEDIO DE PAGO A PROVEEDORES 1 INTRODUCCIÓN 2 2 INFORME DE INTERVENCIÓN 4 Expediente n.º /20 ÍNDICE DE DOCUMENTOS DOCUMENTO PÁGINAS 1 INTRODUCCIÓN 2 2 INFORME DE INTERVENCIÓN 4 INTRODUCCIÓN El Consejo de Ministros aprobó el Real Decreto 635/2014, de 25 de julio, que desarrolla

Más detalles

En David Bote Paz En Joaquim Fernàndez i Oller 1r. Tinent d Alcalde. En Juan Carlos Jerez Antequera 6è Tinent d Alcalde

En David Bote Paz En Joaquim Fernàndez i Oller 1r. Tinent d Alcalde. En Juan Carlos Jerez Antequera 6è Tinent d Alcalde Data de publicació: 21/11/2016 ACTA NÚM. 21/2016- SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL QUE TINGUÉ LLOC EL 17 D OCTUBRE DE 2016. ================================================================= A la ciutat

Más detalles

BORRADOR DEL ACTA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA DEL PLENO DE FECHA 26 DE

BORRADOR DEL ACTA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA DEL PLENO DE FECHA 26 DE Expediente nº 932/2015 Pleno nº 10/2015 Decreto de la Alcaldía nº 2015-0215 de fecha 23 de octubre de 2015 ORDEN DEL DÍA: PRIMERO.- ACTA DE LA SESIÓN PLENARIA ORDINARIA DE FECHA DE 21 DE SEPTIEMBRE DE

Más detalles

Sr. José Manuel Prieto Part, Regidor de Govern Delegat de l Àrea d Administració, Modernització i Govern Obert.

Sr. José Manuel Prieto Part, Regidor de Govern Delegat de l Àrea d Administració, Modernització i Govern Obert. Unitat: Subunitat: Expedient: Assumpte: Arxiu: Ref. Servei de Contractació i Patrimoni Oficina de Contractació CONT-081/2016. Contracte de serveis consistent en Prestació de serveis esportius, recepció,

Más detalles

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA CELEBRADA PER EL PLE DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL DE SANT JOAN LES FONTS EL DIA 9 DE FEBRER DE 2015

ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA CELEBRADA PER EL PLE DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL DE SANT JOAN LES FONTS EL DIA 9 DE FEBRER DE 2015 ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA CELEBRADA PER EL PLE DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL DE SANT JOAN LES FONTS EL DIA 9 DE FEBRER DE 2015 MEMBRES ASSISTENTS: SR. JOSEP Mª ORTUÑO I BREMONT SRA. SUSANNA ESPONA

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Resolució Per la qual s aprova l actualització de la puntuació definitiva de la borsa de treball de personal laboral temporal del Departament de Justícia,

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost de l Organisme Autònom de Desenvolupament Local de l'exercici 2010. Data : 16 de febrer de 2011 I N F O R M E De conformitat amb l article

Más detalles

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 4905 15.6.2007 20115 EDICTE de 28 de maig de 2007, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona referent al municipi de Vila-seca.

Más detalles

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat :

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat : Declaració d incompatibilitats i activitats que proporcionen o poden proporcionar ingresos econòmics dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal MEMBRES ELECTES: Nom i cognoms: JOSEP

Más detalles

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247 ANUNCI D ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT DE PROTESIS DE GENOLL AMB DESTÍ A LA FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU Expedient OBE 15/247 1.- Entitat Adjudicadora

Más detalles

Ayuntamiento de la Villa de Mombeltrán

Ayuntamiento de la Villa de Mombeltrán (PLENO 04/2014) ACTA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA CELEBRADA POR EL PLENO DE ESTE AYUNTAMIENTO DE MOMBELTRÁN EL DÍA NUEVE DE JUNIO DE DOS MIL CATORCE. (09.06.2014).- Sres. Asistentes: Presidente: D. Julián

Más detalles

INFORME DE INTERVENCIÓN DE EVALUACIÓN DEL CUMPLIMIENTO DEL OBJETIVO DE ESTABILIDAD PRESUPUESTARIA Y REGLA DEL GASTO

INFORME DE INTERVENCIÓN DE EVALUACIÓN DEL CUMPLIMIENTO DEL OBJETIVO DE ESTABILIDAD PRESUPUESTARIA Y REGLA DEL GASTO INFINTV/14/2015 INFORME DE INTERVENCIÓN DE EVALUACIÓN DEL CUMPLIMIENTO DEL OBJETIVO DE ESTABILIDAD PRESUPUESTARIA Y REGLA DEL GASTO Asunto: PRESUPUESTO PARA EL EJERCICIO 2015 Con motivo de la aprobación

Más detalles

ACTA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA URGENTE DEL PLENO DE LA CORPORACIÓN DEL AYUNTAMIENTO DE AGULO 11/15

ACTA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA URGENTE DEL PLENO DE LA CORPORACIÓN DEL AYUNTAMIENTO DE AGULO 11/15 ACTA DE LA SESIÓN EXTRAORDINARIA URGENTE DEL PLENO DE LA CORPORACIÓN DEL AYUNTAMIENTO DE AGULO 11/15 FECHA: 29 de octubre de 2015. HORA: 19:00 h. LUGAR: Salón del Centro de Servicios Benedicto Negrín Hernández

Más detalles

RELACIÓ D ACORDS ADOPTATS A LES JUNTES CELEBRADES DURANT EL PRIMER TRIMESTRE DEL 2016.

RELACIÓ D ACORDS ADOPTATS A LES JUNTES CELEBRADES DURANT EL PRIMER TRIMESTRE DEL 2016. RELACIÓ D ACORDS ADOPTATS A LES JUNTES DE GOVERN CELEBRADES DURANT EL PRIMER TRIMESTRE DEL DIA 7 DE GENER DE ACORD PRIMER.- 1. Aprovar la certificació d obra número 3 per import de 47.830,55 IVA inclòs,

Más detalles

INFORME DE INTERVENCIÓN

INFORME DE INTERVENCIÓN INFORME DE INTERVENCIÓN De conformidad con lo establecido en el artículo 12.2 de Ley 25/2013, de 27 de diciembre, de impulso de la factura electrónica y creación del registro contable de facturas en el

Más detalles

INTRODUCCIÓN el Real Decreto 635/2014, de 25 de julio

INTRODUCCIÓN el Real Decreto 635/2014, de 25 de julio INTRODUCCIÓN El Consejo de Ministros aprobó el Real Decreto 635/2014, de 25 de julio, que desarrolla la metodología del cálculo del período medio de pago a proveedores de las Administraciones Públicas

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 20 d octubre de 2016, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 1042/2016 APROVACIÓ ADMESOS

Más detalles

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 4328 22.2.2005 3925 EDICTE de 2 de febrer de 2005, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Girona referent al municipi de Vallfogona de

Más detalles

INFORME DE INTERVENCIÓN

INFORME DE INTERVENCIÓN INFORME DE INTERVENCIÓN Referente a la Liquidación del Presupuesto general del ejercicio 2010 del Excmo. Ayuntamiento de Morón de la Frontera; tengo a bien emitir el siguiente informe: 1.- LEGISLACIÓN

Más detalles

INFORME DE INTERVENCIÓN DE EVALUACIÓN DEL CUMPLIMIENTO DE LOS OBJETIVOS DE ESTABILIDAD EN LA LIQUIDACION DEL EJERCICIO 2015.

INFORME DE INTERVENCIÓN DE EVALUACIÓN DEL CUMPLIMIENTO DE LOS OBJETIVOS DE ESTABILIDAD EN LA LIQUIDACION DEL EJERCICIO 2015. INFORME DE INTERVENCIÓN DE EVALUACIÓN DEL CUMPLIMIENTO DE LOS OBJETIVOS DE ESTABILIDAD EN LA LIQUIDACION DEL EJERCICIO 2015. Con motivo de la aprobación de la liquidación del presupuesto del ejercicio

Más detalles

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017)

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017) (aprovat pel Ple de data 25/05/2017) ADHESIÓ AL CONTRACTE DERIVAT 2015.05 D1 DE L ACORD MARC DE SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA AMB DESTINACIÓ A LES ENTITATS LOCALS DE CATALUNYA ADJUDICAT PEL CONSORCI

Más detalles

INFORME DE INTERVENCIÓN DE EVALUACIÓN DEL CUMPLIMIENTO DEL OBJETIVO DE ESTABILIDAD PRESUPUESTARIA

INFORME DE INTERVENCIÓN DE EVALUACIÓN DEL CUMPLIMIENTO DEL OBJETIVO DE ESTABILIDAD PRESUPUESTARIA INFORME DE INTERVENCIÓN DE EVALUACIÓN DEL CUMPLIMIENTO DEL OBJETIVO DE ESTABILIDAD PRESUPUESTARIA Con motivo de la aprobación por esta Corporación Municipal del presupuesto general para el ejercicio 2017

Más detalles

Ajuntament d Alcúdia Secretaria Major, Alcúdia - Mallorca Tel: Fax:

Ajuntament d Alcúdia Secretaria Major, Alcúdia - Mallorca  Tel: Fax: ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DE L AJUNTAMENT PLE DE DIA 26 D OCTUBRE DE 2016 NÚM: 13 DATA: 26/10/2016 CARÀCTER: EXTRAORDINÀRIA COMENÇA: 9:35 h. ACABA: 9:50 h. Lloc: Sala de sessions Assistents: Batle:

Más detalles

CIRCULAR NUM.34 CONVENIS FILIALITAT CLUBS

CIRCULAR NUM.34 CONVENIS FILIALITAT CLUBS Temporada 2017-2018 CIRCULAR NUM.34 CONVENIS FILIALITAT CLUBS Us recordem a totes les entitats que en l actualitat tingueu subscrits convenis de filialitat que finalitzaran el proper 30.06.2018 i desitgeu

Más detalles

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA A L APROVACIÓ DEL PRESSUPOST GENERAL DE 2018.

INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA A L APROVACIÓ DEL PRESSUPOST GENERAL DE 2018. INFORME SOBRE EL COMPLIMENT DE L OBJECTIU D ESTABILITAT PRESSUPOSTÀRIA A L APROVACIÓ DEL PRESSUPOST GENERAL DE 2018. En virtut del que estableix l article 4 del Reial Decret 1174/1987, de 18 de setembre,

Más detalles