IMAGIN EXTREME BARCELONA COMPETICIÓ RIDERS CALENDARI COMPETICIONS INSTAL LACIONS MAPA INSTAL LACIONS NOVETATS 2016 ENTRADES I PUNTS DE VENDA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "IMAGIN EXTREME BARCELONA COMPETICIÓ RIDERS CALENDARI COMPETICIONS INSTAL LACIONS MAPA INSTAL LACIONS NOVETATS 2016 ENTRADES I PUNTS DE VENDA"

Transcripción

1

2 IMAGIN EXTREME BARCELONA COMPETICIÓ RIDERS CALENDARI COMPETICIONS INSTAL LACIONS MAPA INSTAL LACIONS NOVETATS 2016 ENTRADES I PUNTS DE VENDA PATROCINADORS FITXA TÈCNICA CONTACTE

3 IMAGIN EXTREME BARCELONA, LA CITA DE REFERÈNCIA DELS ACTION SPORTS Els pròxims 18 i 19 de Juny, el Parc del Fòrum de Barcelona, acollirà la setena edició de l imaginextreme Barcelona, una cita de referència dins dels esports d'acció. Des del 2008 que va néixer aquest esdeveniment, cada any ha aconseguit reunir els millors atletes dels esports d'acció i atraure a un gran nombre d'espectadors que no només han sigut testimonis de la magnitud d'aquesta competició sinó que a més a més també han jugat un paper de protagonistes. I és que l'objectiu d'aquest esdeveniment no només és el de la competició, sinó que també s'aposta per la pràctica i promoció dels esports d'acció posant a la disposició del públic les millors instal lacions per tal d'iniciar-se o perfeccionar-se en qualsevol modalitat de les que es pot veure en el cap de setmana. Aquesta setena edició l imaginextreme Barcelona presented by Mountain Dew farà una gran aposta pels esports de roda petita, els més urbans, com són l skate, inline, scooter, longboard, també el BMX longboard i altres modalitats d exhibició com l streetboard. Entre totes comptarà amb un total de 18 competicions i 4.400m 2 d'instal lacions obertes al públic, els espectadors podran veure a més de 300 riders. Els millors ja han sigut confirmats gràcies al bon renom que té aquest esdeveniment internacionalment. L imaginextreme Barcelona tindrà una gran presència dins de les plataformes multimèdia, tant a les xarxes socials com a mitjans de televisió. Un any més, TV3 s'encarregarà de la cobertura televisiva de l'esdeveniment amb una àmplia programació tots dos dies de l esdeveniment. La multinacional IMG serà la distribuïdora mundial de la retransmissió, que a més també emetrà la retransmissió a través del seu canal EDGESport, el primer canal de distribució internacional dedicat única i exclusivament als esports d'acció. El suport de l Ajuntament de Barcelona mitjançant l Institut Barcelona Esports com a col laborador institucional i el patrocini d imaginbank han estat essencials perquè l imaginextreme Barcelona hagi aconseguit un gran èxit i la seva consolidació en les sis edicions anteriors. SevenMila Events és l'empresa organitzadora de l imaginextreme Barcelona.

4 IMAGIN EXTREME BARCELONA EN XIFRES Més de m 2 serà l'espai en el que s'instal larà l imaginextreme Barcelona. Més de 300 riders procedents de 30 països dels 5 continents participaran en la setena edició de l imaginextreme Barcelona 45 riders femenines participaran en 5 competicions. En aquesta edició es disputaran 16 competicions esportives corresponents a 5 disciplines esportives: Skateboard, BMX, Scooter, Inline, i longboard. A més de competicions d exhibició com el MGP Park Battle o l Streetboard m 2 d'instal lacions esportives per la competició, distribuïts en 3 espais de gran nivell: un Central Park de 1260 m 2, un circuit de cross de 4000 m 2 i com a novetat d'aquest any un skatepark de 600 m 2. Prop de m 2 d'instal lacions esportives obertes al públic distribuïdes en dos espais diferenciats on els espectadors, ja siguin amateurs o principiants, podran practicar les seves modalitats (skateboard, BMX, scooter, inline,...)

5 COMPETICIÓ ELS MILLORS RIDERS DEL MÓN EN 5 MODALITATS I EN COMPETICIONS OFICIALS Els espectadors podran veure a l imaginextreme Barcelona l elit mundial de skateboard, BMX, scooter, inline, longboard i streetboard. En aquesta setena edició, l imaginextreme Barcelona aplegarà al Parc del Fòrum de Barcelona als millors riders del món dels esports d'acció. Es disputaran 16 competicions oficials corresponents a 5 disciplines esportives. Totes elles seran de molt alt nivell pel perfil dels riders que hi participaran i cal destacar les que porten empremta internacional. Després de les semifinals regionals disputades a Austràlia, Estats Units i al Regne Unit, l'imaginextreme Barcelona serà l'escenari on tindrà lloc la final mundial de la International Scooter Association (ISA). La competició de Inline Cross estarà, un any més, dins dels esdeveniments del World Skate Cross Series fet que assegurarà un alt nivell entre tots els participants. COMPETICIONS ESPORTIVES DE L IMAGIN EXTREME BARCELONA Skateboard Skatepark - Cat. Masculina, Femenina, Júnior i Open Patinar en un escenari que combina baranes, escales i rampes entre altres mòduls dóna la possibilitat als riders d inventar-se rondes de trucs amb ritme i cadència buscant la millor puntuació. Competició realitzada al Skate Park BMX BMX Park - Cat. Masculina, Femenina i Open Els riders han d executar trucs al saltar sobre els mòduls del Central Park combinant estètica, tècnica i creativitat, tot buscant la millor puntuació per part dels jutges. Competició realitzada al Central Park Scooter ISA WORLD CHAMPIONSHIP (International Final) Park - Cat. Masculina En aquesta gran final l objectiu és demostrar als jutges el gran nivell executant trucs en rampes, salts i baranes. Competició realitzada al Central Park

6 MGP PARK BATTLE -Cat. Masculina Competició molt espectacular basada en el format best trick amb els millors riders del món. Només hi ha un guanyador, el rider que faci el millor truc. Competició realitzada al Central Park. Inline Park - Cat. Masculina, Femenina i Open En les modalitats masculina i femenina d aquesta competició, els riders faran vibrar al públic del Central Park, mitjançant trucs sobre baranes, escales i rampes, tot sobre uns patins en línia i a velocitats vertiginoses. Competició realitzada al Central Park. WORLD SKATE CROSS SERIES (event) Cross - Cat. Masculina i femenina Els riders competeixen circuit delimitat per cons i obstacles. La velocitat i l habilitat per esquivar obstacles és imprescindible per practicar aquesta especialitat. Competició realitzada al Circuit de Cross. Longboard Cross - Cat. Masculina i Femenina Damunt d un longboard i en un descens delimitat amb cons i obstacles, els riders han de combinar en una carrera de tots contra tots, la velocitat i l habilitat mantenint el control sobre la taula. Aquesta prova exigeix una gran habilitat per saber esquivar els obstacles. Competició realitzada al Circuit de Cross. Streetboard Park - Cat. Masculina Disciplina molt semblant al skateboard en la que es patina en un escenari de baranes, escales, rampes i altres mòduls pujat a una taula de tres parts en la que portes els peus subjectats. Competició realitzada al Central Park.

7 RIDERS L ELIT MUNDIAL DELS ESPORTS D ACCIÓ ESTARÀ CONCENTRADA EN AQUESTA VII EDICIÓ DE L IMAGIN EXTREME BARCELONA La llista oficial de riders que participaran els pròxims 18 i 19 de juny en les competicions oficials de l imaginextreme Barcelona està pràcticament tancada i amb grans noms de cada una de les modalitats dels esports d acció. De moment, són més de 300 riders que participaran en aquesta setena edició, procedents de 30 països dels 5 continents. L Skateboard és la modalitat reina dels esports d acció i per això les competicions d aquest any comptaran amb un escenari únic per aquesta disciplina: el Street Park. Els millors riders internacionals, tant masculins, femenins com júniors, competiran en la competició de skatepark. A nivell internacional destaquen Adrien Bulard, Aurelien Giraud o Max Kruglov i entre els nacionals podem trobar a Danny León i Joan Galcerán. Leticia Bufoni destaca en categoria femenina Donat que l imaginextreme Barcelona serà l escenari de la final mundial de la International Scooter Association (ISA), el Central Park acollirà als millors riders d scooter d avui dia. Aquests es disputaran a Barcelona el campionat del món. A més a més, hi haurà una de les estrelles mundials de l scooter, Ryan Williams que participarà al MGP Park Battle. Una altra modalitat molt aclamada pels espectadors és el BMX. Com cada any, es comptarà amb riders de molt alt nivell internacionals i enguany destaquen Daniel Dhers, Kenneth Tencio o Daniel Sandoval i nacionals com Daniel Peñafiel. En la categoria d inline, l espectacle també està garantit gràcies a les modalitats de cross on comptarem amb grans noms com Yuri Bothelo, Flavien Du Peloux i a la modalitat de park amb Manon Derrien o Stephanie Richer. També cal esmentar en la modalitat de Longboard als espanyols Borja i Nacho Muñoz i Axel Serrat que deixaran el pavelló ben alt. En la modalitat de streetboard es comptarà amb la presència de dos riders molt coneguts en aquest món: Sergi Nicolas i Gabi Muñoz.

8 CALENDARI DE COMPETICIONS

9 INSTAL LACIONS INSTAL LACIONS DE PRIMER NIVELL PER GAUDIR TANT ELS ATLETES COM ELS ESPECTADORS m 2 d instal lacions esportives de primer nivell constituiran els 3 escenaris en els quals es celebraran les competicions oficials. California Skateparks ha dissenyat per l ocasió un Central Park i un Street Park, una autèntica obra d art. L eix central de les instal lacions esportives en les quals es duran a terme la majoria de les competicions és el Central Park, m 2 de rampes, rails i mòduls. En aquest emblemàtic espai de l imaginextreme Barcelona tindran lloc les competicions de BMX Park, Scooter Park, Inline Park i Streetboard Park. La prestigiosa empresa California Skateparks ha sigut l encarregada de dissenyar i construir aquesta magnífica instal lació.

10 Com a novetat d aquest any, s ha creat un Street Park única i exclusivament per la competició de Skateboard Park també de la mà de California Skateparks. Una instal lació pensada pels riders de skateboard amb rails, rampes, escales i altres mòduls.

11 Una altra de les instal lacions més espectaculars a nivell esportiu és el Circuit de Cross 350 m de pista en baixada amb cons i obstacles en el que tindran lloc les carreres de Cross de Longboard, Inline i Scooter.

12 IMAGIN EXTREME BARCELONA, UNA GRAN APOSTA PER LES ACTIVITATS PARTICIPATIVES Prop de m 2 es dedicaran a instal lacions esportives obertes al públic. 10 espais diferenciats perquè els visitants, principiants o amateurs experimentin en primera persona els esports d acció. Com cada any, l imaginextreme Barcelona aposta per un ampli ventall d activitats participatives pels espectadors amb l objectiu que tots els visitants, independentment de la seva edat i perfil, puguin gaudir d experiències vinculades als esports d acció. Entre les instal lacions esportives per practicar aquestes activitats destaquen: Kids Park: zona d iniciació per la pràctica dels esports d acció creada especialment pels més petits. Es tracta d un espai molt atractiu per patinar que recrea la modalitat Street de pràctica urbana. Els diferents mòduls com les rampes, baranes, escales i street lines donen lloc a un minipark perfecte per perfeccionar els seus trucs, salts i grinds. Open Park: zona per la pràctica dels esports d acció pensada per tots els públics. Disposa d un gran nombre de mòduls per tal d iniciar-se o perfeccionar-se en aquest món. imaginbank Finger Zone: espai creat per la pràctica d aquesta modalitat que consta de fer els mateixos trucs que amb l Skateboard però amb una taula d uns 10 cm de llarg i que s utilitza amb els dits. Doritos Crazy Cart: circuit per tal de poder practicar aquest esport tan divertit que consisteix a conduir un petit kart. Mountain Dew & Doritos Skate simulator: es tracta d un espai per fer simulacions d Skateboard virtuals i viure, en primera persona, el que senten els pros quan patinen. A més de totes aquestes instal lacions, aquesta setena edició de l imaginextreme Barcelona també comptarà amb una zona exclusiva per la pràctica del Streetboard, una per l inline i un circuit de bike trial. També hi haurà espais per la pràctica, exhibició i competició de skimboard i slackline.

13 MAPA INSTAL LACIONS

14 NOVETATS 2016 Com cada any l objectiu d aquest esdeveniment és promocionar els esports d acció i que la gent en gaudeixi d ells. És per això que es milloren aspectes cada edició per tal que, tant espectadors com atletes, puguin gaudir d un cap de setmana del que els agrada. Aquest any entre altres novetats en destaquen sis d importants: Com s ha parlat anteriorment, la modalitat de Skateboard comptarà amb un park únic i exclusiu per ella: Skate Park. Es tracta d una nova creació de California Skateparks en la que es combinen tots els mòduls necessaris per dur a terme una competició d alt nivell. S ha creat un escenari de música en el que s albergarà diumenge 19 de juny la Sunset Extreme Party, una festa de cloenda de l esdeveniment que començarà a les 19h i acabarà a les 23:59h. La ubicació del Market ha canviat aquest any i es trobarà en els camins que porten des de el Central Park al Street Park. Per tal de permetre l oportunitat de competir al màxim número de riders locals, nacionals i internacionals que tinguin nivell suficient per patinar en un skatepark, s ha creat la categoria Open per les modalitats de Skate, BMX i Inline en la que els 5 primers classificats de cada modalitat i les 2 primeres classificades d inline femení competiran en la categoria PRO. En la modalitat de Scooter s ha afegit la disciplina de Scooter Cross en la que els atletes baixaran a tota velocitat, en un format de tots contra tots, per la pista de Cross. Vist el nivell amb el qual els joves d avui en dia patinen, s ha creat una nova categoria en la modalitat de Skateboard: la categoria junior. Es tracta d una competició en la qual els joves menors de 16 anys competeixen sota les mateixes regles que els Pro s. En aquesta edició, s ha afegit una nova modalitat: Streetboard. Es tracta d un esport en el qual el rider patina sobre una taula de tres parts amb els peus lligats fent trucs molt semblants als del Skateboard. Serà una competició de tipus Park i es farà al Central Park.

15 ENTRADES I PUNTS DE VENDA Les entrades de dia i abonaments de cap de setmana poden adquirir-se per avançat en la web del festival En venda anticipada, el preu de l entrada de dia és de 10 i l abonament de cap de setmana costa 16. Qualsevol modalitat d entrada de l imaginextreme Barcelona permet accedir a totes les competicions esportives i participar, sense cap cost addicional, en totes les activitats que s ofereixen en el festival. Durant l esdeveniment, les entrades de dia podran comprar-se directament en les taquilles a 15 i les de cap de setmana a 20. Enguany, a més a més, s han incorporat paquets per oferir a les famílies i grups promocions especials. Entrada infantil per nens entre 6 i 12 anys. Pack Familiar 3 per dos adults i un nen. Pack Familiar 4 per dos adults i dos nens. Pack Familiar 5 per dos adults i tres nens. Pack Amics +4: per grups de 4 o més adults. DATES I HORARIS DEL RECINTE Divendres, 17 de juny de 2016 (Tancat al públic) De 10 a 21h - Entrenaments oficials. Dissabte, 18 de juny de 2016 De 10 a 21h - Competicions oficials i activitats participatives Diumenge, 19 de juny de 2016 De 10 a 19:00h - Competicions oficials i activitats participatives De 19h 23:59h Sunset Extreme Party

16 PATROCINADORS Realitzar una setena edició de l imaginextreme Barcelona és possible gràcies al suport de totes les institucions, entitats i marques compromeses amb l esdeveniment. Especial esment a aquells que es van unir a l esdeveniment des de els seus inicis. Van apostar per una competició nova, emergent i, gràcies a ells, l imaginextreme Barcelona s ha convertit en una cita de referència a Europa dels esports d acció. Un any més, l Ajuntament de Barcelona dóna suport a l imaginextreme Barcelona, que posiciona la ciutat com un dels epicentres dels esports d acció. L'entitat financera CaixaBank ha llançat aquest 2016 el primer banc en què tot comença i acaba al mòbil: imaginbank. Una eina destinada principalment als joves que els ajudarà a gestionar millor els diners amb la qual no pagaran comissions i disposaran de nous serveis i experiències úniques. imaginbank, fidel a la seva naturalesa de donar suport al segment jove, ha decidit aquest 2016 donar suport al festival internacional d action sports i urban lifestyle, per aquesta raó, ha passat a denominar-se imaginextreme Barcelona. Enguany, en línia amb les darreres edicions, imaginbank també serà present a l esdeveniment amb el patrocini d una de les activitats obertes al públic que cada any atrau més espectadors, l imaginbank Finger Zone: un espai creat per practicar aquesta modalitat que consisteix a fer els mateixos trucs que amb l skateboard però amb una taula d uns 10 cm de llarg i que s utilitza amb els dits. A més, com a gran novetat d enguany, gràcies a imaginbank tots els assistents a l esdeveniment tindran accés wifi gratuït al recinte del Parc del Fòrum.

17 Mountain Dew, la refrescant beguda cítrica de PepsiCo, lleial al seu natural i històric compromís amb els esports d acció i en la seva fase inicial d expansió a Espanya s uneix, per segon any consecutiu a imaginextreme Barcelona com presenting sponsor. A més, Mountain Dew, patrocinarà també diverses de les activitats més atractives de l esdeveniment, obertes al públic, com el gaming d esports d acció de consoles. També Doritos, l snack de Frito-Lay, cruixent i amb diferents gustos explosius, formarà part, per primer cop, de imaginextreme Barcelona convidant al públic a viure una experiència intensa com a sponsor amb carpes per jugar amb consoles amb tema atrévete i mitjançant una Crazy Cart. GoPro, una de les empreses més emocionants i inspiradores dels nostres temps que permet al món capturar i compartir les seves passions, s ha unit un altre any a la família imaginextreme Barcelona com sponsor oficial de BMX.

18 En aquesta edició, la primera marca d ulleres coolwear anomenada Kypers estarà present per primer cop en l esdeveniment com a sponsor oficial. Desperados, s ajunta aquest any a la llista de patrocinadors de imaginextreme Barcelona i lleial a la seva filosofia jove estarà present en la Sunset Extreme Party

19 SOSTENIBILITAT A L'IMAGIN EXTREME BARCELONA 2016 SevenMila segueix apostant per treballar els aspectes de sostenibilitat als seus esdeveniments. Enguany, l'imaginextreme Barcelona reforça la col laboració amb ECOEMBES per la gestió de residus amb recollida selectiva i per la cura del medi ambient i impacte a l'entorn del Parc del Fòrum durant l'esdeveniment.

20 FITXA TÈCNICA ESDEVENIMENT: imaginextreme Barcelona presented by Mountain Dew LLOC: Parc del Fòrum DATES: 18 i 19 de juny de 2016 HORARI: De 10:00 a 21:00 h (23:00h el diumenge) DESCRIPCIÓ: Festival d esports d acció i urban lifestyle que reuneix competicions de primer nivell internacional amb activitats participatives perquè el públic pugui experimentar en primera persona els actions sports i viure tota cultura que els envolta. RIDERS: Més de 300 riders procedents de 30 països dels 5 continents. COMPETICIÓ: 18 Competicions oficials distribuïdes en 6 modalitats esportives (Skateboard, BMX, Scooter, Inline, Longboard i Streetboard). INSTAL LACIONS: m 2 d instal lacions esportives de primer nivell, distribuïdes en 3 escenaris, en els que es celebraran les competicions oficials m 2 d instal lacions esportives obertes al públic i distribuïdes en 10 espais diferenciats, aptes per a tots els nivells. ENTRADES: des de 10 anticipada a EQUIP ESPORTIU Quim Garcia, Content & Sports Manager Alex Braza, Coordinador Skateboard Jaume Sala, Coordinador BMX Park Fernando Pérez, Coordinador Scooter Cristina Bonilla, Coordinadora Inline Jordi Monforte, Coordinador Longboard Toni Alvarez, Coordinador Streetboard

21 CONTACTE Seven Mila Av. Cornellà 142, Esplugues de Llobregat (Barcelona) Press & Media Manager: Carla Prat - cprat@sevenmila.com

22

IMAGIN EXTREME BARCELONA COMPETICIÓN RIDERS CALENDARIO COMPETICIONES INSTALACIONES MAPA INSTALACIONES NOVEDADES 2016 ENTRADAS Y PUNTOS DE VENTA

IMAGIN EXTREME BARCELONA COMPETICIÓN RIDERS CALENDARIO COMPETICIONES INSTALACIONES MAPA INSTALACIONES NOVEDADES 2016 ENTRADAS Y PUNTOS DE VENTA IMAGIN EXTREME BARCELONA COMPETICIÓN RIDERS CALENDARIO COMPETICIONES INSTALACIONES MAPA INSTALACIONES NOVEDADES 2016 ENTRADAS Y PUNTOS DE VENTA PATROCINADORES FICHA TÉCNICA CONTACTO IMAGIN EXTREME BARCELONA,

Más detalles

IMAGIN EXTREME BARCELONA COMPETICIÓN RIDERS CALENDARIO DE COMPETICIONES INSTALACIONES MAPA DE INSTALACIONES NOVEDADES 2017 ENTRADAS Y PUNTOS DE VENTA

IMAGIN EXTREME BARCELONA COMPETICIÓN RIDERS CALENDARIO DE COMPETICIONES INSTALACIONES MAPA DE INSTALACIONES NOVEDADES 2017 ENTRADAS Y PUNTOS DE VENTA IMAGIN EXTREME BARCELONA COMPETICIÓN RIDERS CALENDARIO DE COMPETICIONES INSTALACIONES MAPA DE INSTALACIONES NOVEDADES 2017 ENTRADAS Y PUNTOS DE VENTA PATROCINADORES FICHA TÉCNICA CONTACTO IMAGIN EXTREME

Más detalles

Novetats de la Grossa

Novetats de la Grossa Novetats de la Grossa Octubre 2016 Novetats de la Grossa Després de tres anys, la Grossa s ha consolidat com el sorteig típic de les festes de Nadal a Catalunya i avui ja és una loteria de país, que crea

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

Comença la venda de bitllets de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits

Comença la venda de bitllets de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits Barcelona, 6 de juliol del 2016 Comença la venda de s de la Grossa de Cap d Any 2016, amb més facilitats per escollir els números preferits Els punts de venda podran imprimir s de tots els números a través

Más detalles

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD

DOSSIER GIRONA BIKE WORLD DOSSIER dossier 3 01 Presentació Girona Bike World és l esdeveniment per promocionar i potenciar els sector de la bicicleta com la forma més clàssica i moderna a l hora de viatjar i conèixer. El saló neix

Más detalles

BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015

BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015 BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015 1. OBJECTE. L'objectiu principal del concurs és promoure una vida sana i incentivar la realització d'activitat física als joves generant espais de participació. El torneig

Más detalles

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla MOODLE 1.9 PERFIL PERFIL Moodle ofereix la possibilitat que els estudiants i professors puguin conèixer quines són les persones que estan donades d alta a l assignatura. Permet accedir a la informació

Más detalles

Cap d Any. turisme engrup 2014/15. A Can Vandrell (Hostalric)

Cap d Any. turisme engrup 2014/15. A Can Vandrell (Hostalric) Cap d Any 2014/15 (Hostalric) Sopar especial Menú de Cap d Any + Gran Esmorzar d Any Nou Menjador privat pel sopar i per la festa de Cap d Any Cap d Any a Can Vandrell!! A Eix Estels us hem preparat un

Más detalles

24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada

24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada 24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada 2014-2015 1. OBJECTIUS DE LA LLIGA CATALANA La Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre Gel, té com objectiu oferir a totes/s les patinadores/rs

Más detalles

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG IER S S DO DE SA EM R P JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE LES COMARQUES DE GIRONA 31 DE MAIG www.ddgi.cat/jocsemporion #jocsemporion Presentació La Diputació de Girona i la Representació Territorial d Esports

Más detalles

CAMBRILS UNIÓ, CLUB DE FUTBOL

CAMBRILS UNIÓ, CLUB DE FUTBOL CAMBRILS UNIÓ, CLUB DE FUTBOL XIII TORNEIG PREBENJAMÍ GERMANS ORIOL VILA DE CAMBRILS DATA: Dissabte, 6 de desembre de 2014 HORA: Des de les 09:30 hores fins a les 19:00 hores Lloc: Instal.lacions Municipals

Más detalles

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ ÍNDEX 1. LA MEVA CARPETA... 3 2. DADES DEL PADRÓ... 4 2.1. Contextualització... 4 2.2. Noves Millores... 4 3. INFORMACIÓ FISCAL... 6 3.1. Contextualització... 6

Más detalles

Centre d Ensenyament Online (CEO)

Centre d Ensenyament Online (CEO) Centre d Ensenyament Online (CEO) Desenvolupament de tècniques noves per l educació www.mhe.es 1 Centre d Ensenyament Online (CEO): 1. Què és un Centre d Ensenyament Online (CEO)? 2. Com està estructurat

Más detalles

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Guia para mascotas: Web de establecimientos Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Index 1. Introducció 2. Objectius 3. Pàgines del treball 4. Desenvolupament del

Más detalles

AVALUACIÓ DE QUART D ESO

AVALUACIÓ DE QUART D ESO AVALUACIÓ DE QUART D ESO FULLS DE RESPOSTES I CRITERIS DE CORRECCIÓ Competència matemàtica FULL DE RESPOSTES VERSIÓ AMB RESPOSTES competència matemàtica ENGANXEU L ETIQUETA IDENTIFICATIVA EN AQUEST ESPAI

Más detalles

CAMPIONAT DE CATALUNYA

CAMPIONAT DE CATALUNYA CAMPIONAT DE CATALUNYA Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA Normes Reguladores Campionats de Catalunya i requisits de participació 1.- Introducció La Federació Catalana de Ball Esportiu

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics)

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) Índex Registre d un nou alumne Introducció de les dades prèvies Introducció de les dades del Registre:

Más detalles

És d orígen desconegut i encara no té cura.

És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA, l Esclerosi Lateral Amiotròfica, és una malaltia degenerativa que afecta selectivament les neurones motores del cervell i de la medul la espinal. És d orígen desconegut i encara no té cura. L ELA

Más detalles

Catàleg de Parc Nadal o Saló de la Infància 2013

Catàleg de Parc Nadal o Saló de la Infància 2013 Catàleg de Parc Nadal o Saló de la Infància 2013 L objectiu d aquest projecte és presentar un conjunt d activitats enfocades al vostre Parc de Nadal. Volem oferir un servei integral que s encarregarà des

Más detalles

CATALUNYA STARS PATINATGE ARTÍSTIC juny 2017

CATALUNYA STARS PATINATGE ARTÍSTIC juny 2017 CATALUNYA STARS 2017 PATINATGE ARTÍSTIC juny 2017 CATALUNYA STARS La Competició Somiada Mostrar la bellesa del Patinatge Artístic La festa del Patinatge com a cloenda de la temporada 2 hores i mitja de

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

NORMATIVA GIMNÀSTICA AERÒBICA CCEE

NORMATIVA GIMNÀSTICA AERÒBICA CCEE NORMATIVA GIMNÀSTICA AERÒBICA CCEE 2018-2020 CATEGORIES: MODALITATS: - CCEE 0: 5-7 anys - Individual Masculí - CCEE 1: 8-10 anys - Individual Femení - CCEE 2: 11-14 anys - Parelles (Mixtes o no ) - CCEE

Más detalles

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE *

COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * COM CREAR UN STORYBOARD AMB COMIC LIFE * Una de les parts més importants de crear un relat digital és tenir clara l estructura i definir els recursos narratius (fotos, gràfics, etc.). Per això, després

Más detalles

4.11. CAMPIONATS DE CATALUNYA PREFERENTS

4.11. CAMPIONATS DE CATALUNYA PREFERENTS CAMPIONAT DE CATALUNYA: JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT CADET MASCULÍ PREFERENT JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT CADET FEMENÍ PREFERENT La participació en aquests Campionats queda limitada a dos equips per club i categoria.

Más detalles

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques CARTES DE FRACCIONS Aquesta proposta és adequada pel primer cicle d ESO perquè permet recordar mitjançant un joc, una sèrie de conceptes que ja s han treballat a l Educació Primària. Per això resulta una

Más detalles

GCompris (conjunt de jocs educatius)

GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris (conjunt de jocs educatius) GCompris forma part del programari educatiu que inclou la Linkat. És una col lecció d'aplicacions educatives per a nens i nenes d'educació infantil i cicle inicial

Más detalles

BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT

BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT RÀDIO CIUTAT DE BADALONA TELEVISIÓ DE BADALONA BÉTULO Revista d Informació Municipal Gener 2008 RÀDIO CIUTAT DE BADALONA FALQUES PUBLICITÀRIES DURACIÓ HORARI

Más detalles

CAMPIONAT DE CATALUNYA. Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN

CAMPIONAT DE CATALUNYA. Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN CAMPIONAT DE CATALUNYA Estàndards & Llatins COPA CATALUNYA COPA FEDERACIÓ CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA WHEELCHAIR CAMPIONAT DE CATALUNYA DOWN Normes Reguladores Campionats de Catalunya i requisits de

Más detalles

1. QUÈ ÉS EL BADMINTON?

1. QUÈ ÉS EL BADMINTON? ESPORTS DE RAQUETA: EL BÀDMINTON Apunts 1. QUÈ ÉS EL BADMINTON? Nivell 1r ESO El bàdminton és un esport d adversari que es juga en una pista separada per una xarxa. Es pot jugar individualment o per parelles,

Más detalles

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE

SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE SOLUCIONS DE LES ACTIVITATS D APRENENTATGE 55 Activitat 1 Dels nombres següents, indica quins són enters. a) 4 b) 0,25 c) 2 d) 3/5 e) 0 f) 1/2 g) 9 Els nombres enters són: 4, 2, 0 i 9. Activitat 2 Si la

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

Desestacionalización El Poder de la Innovación

Desestacionalización El Poder de la Innovación Desestacionalización El Poder de la Innovación www.vallnord.com Mallorca Vallnord Hivern Estiu Vallnord Bike Park La Massana Andorra és un referent a Europa, i compta amb una excel lent reputació pel

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del El Pou El Pou permet que els alumnes puguin realitzar un treball i lliurar-lo a través del Clickedu. 1. Entra al mòdul Matèries fent clic sobre la pestanya matèries. 2. A la pàgina inicial del mòdul veuràs

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

1. QUÈ ÉS EL BADMINTON?

1. QUÈ ÉS EL BADMINTON? ESPORTS DE RAQUETA: EL BÀDMINTON Apunts Nivell 4t ESO 1. QUÈ ÉS EL BADMINTON? El bàdminton és un esport d adversari que es juga en una pista separada per una xarxa. Es pot jugar individualment o per parelles,

Más detalles

trencar el risc d exclusió social que la seva mancança comporta, facilitant-ne la seva integració, l autestima i els bons hàbits.

trencar el risc d exclusió social que la seva mancança comporta, facilitant-ne la seva integració, l autestima i els bons hàbits. L Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell, es va crear al març del 2011 per impulsar una Sant Silvestre a Sabadell que fos referència per als atletes locals i del territori més proper. L associació

Más detalles

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011

BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 BREU DE DADES (12) L escola des de P3 a 4art. d ESO SETEMBRE 2011 GESOP,, S.L. C/. Llull 102, 4rt. 3a. 08005 Barcelona Tel. 93 300 07 42 Fax 93 300 55 22 www.gesop.net PRESENTACIÓ: En motiu de l inici

Más detalles

FITXA DE PRIMÀRIA Sales 1 i 2

FITXA DE PRIMÀRIA Sales 1 i 2 FITXA DE PRIMÀRIA Sales 1 i 2 Busca un carrer del call que es veu des de la primera sala. Després l hauràs d ensenyar als teus companys. Que una casa era jueva només es podia saber per una cosa: perquè

Más detalles

1. ESTRUCTURA EMPRESARIAL

1. ESTRUCTURA EMPRESARIAL 1. ESTRUCTURA EMPRESARIAL 1.1. Teixit empresarial El nombre d empreses cotitzants al municipi de Lleida durant el segon trimestre de 2013, segueix la tendència a la baixa de l any anterior i es situa en

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP

IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE. Del 27 de juny al 2 de juliol del Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP IV CAMPUS ESPORTIU ESCOLES JE Del 27 de juny al 2 de juliol del 2011 Dirigit als alumnes de 3r a 6è d EP Bàsquet, futbol sala, voleibol, gimnàstica, judo, kàrate i patinatge artístic El Campus d Esports

Más detalles

Estiu Jove Barberà del Vallès 2017

Estiu Jove Barberà del Vallès 2017 Estiu Jove Barberà del Vallès 2017 Del 27 de Juny al 22 de Juliol del 2017 Activitats gratuïtes per a joves de 16 a 30 anys Espai Jove La Roma Via Sant Oleguer, 6 Tel 937189328 Barberà del Vallès Horari:

Más detalles

INFLABLES

INFLABLES INFLABLES A continuació trobarà un recull dels inflables que podeu contractar amb nosaltres, amb una breu descripció, amb o sense monitors i sabent que tots compleixen la normativa i que han passat revisions

Más detalles

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16

PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 PROGRAMA DE MENTORS ON-LINE Temporada 15-16 Comitè d Àrbitres Federació Catalana de Basquetbol Índex 1. Introducció 2. Motivació 3. Mètode 4. Objectius 5. Els mentors 6. Els mentoritzats 7. Els responsables

Más detalles

CAMPIONAT CATALUNYA de GRUPS XOU PAVELLÓ OLÍMPIC MUNICIPAL. DOSSIER PER ALS CLUBS PARTICIPANTS i ASSISTENTS

CAMPIONAT CATALUNYA de GRUPS XOU PAVELLÓ OLÍMPIC MUNICIPAL. DOSSIER PER ALS CLUBS PARTICIPANTS i ASSISTENTS CAMPIONAT CATALUNYA de GRUPS XOU PAVELLÓ OLÍMPIC MUNICIPAL Carrer Mallorca, 1 43205 REUS DOSSIER PER ALS CLUBS PARTICIPANTS i ASSISTENTS ON ESTEM? La tonalitat daurada que adquireix la sorra banyada pel

Más detalles

MÚLTIPLES I DIVISORS

MÚLTIPLES I DIVISORS MÚLTIPLES I DIVISORS DETERMINACIÓ DE MÚLTIPLES Múltiple d un nombre és el resultat de multiplicar aquest nombre per un altre nombre natural qualsevol. 2 x 0 = 0 2 x 1 = 2 2 x 2 = 4 2 x 3 = 6 2 x 4 = 8

Más detalles

FASE PRÈVIA I FASE CLASSIFICATÒRIA PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA

FASE PRÈVIA I FASE CLASSIFICATÒRIA PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA FEDERACIÓ CATALANA D HANDBOL Registre Sortida número: 531 Data: 18 de setembre de 2017 FASE PRÈVIA I FASE CLASSIFICATÒRIA PRIMERA CATALANA CADET MASCULINA FASE PRÈVIA, TEMPORADA 2017/2018 Sorteig: el sorteig

Más detalles

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus!

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus! CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS 2014 aquest és el teu campus! Presentació Des del Club Balonmano Granollers tenim la feliç iniciativa d organitzar el primer Campus de Tecnificació per a tots els apassionats

Más detalles

CORPUS. el concert en millors condicions i comoditat.

CORPUS. el concert en millors condicions i comoditat. corpus 2008 CORPUS Continua l esperit de festa popular, participativa, oberta i plural, que guanya espais de trobada, amplia i diversifica l oferta d activitats per fer-la més extensiva, més àmplia i més

Más detalles

Geografia Criteris específics de correcció Model 1

Geografia Criteris específics de correcció Model 1 Prova d accés a la Universitat per als més grans de 25 anys (2010) Criteris específics de correcció L examen de consisteix en tres parts, puntuades respectivament amb 4, 3 i 3 punts. Cal respondre la prova

Más detalles

Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu.

Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu. Catalonia in Venice. La Venezia che non si vede. La Venècia que no es veu. Un projecte d Antoni Abad produït per l Institut Ramon Llull per a la 57a edició de La Biennale di Venezia. Accessible per a les

Más detalles

Col laboració amb el 125è Aniversari: Empreses, entitats i amics de La Salle Bonanova

Col laboració amb el 125è Aniversari: Empreses, entitats i amics de La Salle Bonanova Col laboració amb el 125è Aniversari: Empreses, entitats i amics de La Salle Bonanova 2085 alumnes (Infantil, Primària, ESO i Batxillerat). 1400 famílies aprox. Camp de futbol visitat cada setmana per

Más detalles

27è EL FUTUR DEL BÀSQUET ES JUGA A LA NOSTRA CIUTAT. TORNEIG de BÀSQUET INFANTIL CIUTAT de L HOSPITALET

27è EL FUTUR DEL BÀSQUET ES JUGA A LA NOSTRA CIUTAT. TORNEIG de BÀSQUET INFANTIL CIUTAT de L HOSPITALET TORNEIG de BÀSQUET INFANTIL CIUTAT de L HOSPITALET 27è 8, 9 i 10 de desembre de 2016 Poliesportiu Municipal Santa Eulàlia Carrer de Jacint Verdaguer, 15-17 EL FUTUR DEL BÀSQUET ES JUGA A LA NOSTRA CIUTAT

Más detalles

Els hàbits de lectura de l alumnat d ESO de l Institut Cubelles. (Novembre de 2013) Lectors freqüents (llegeixen almenys 1 o 2 vegades la setmana).

Els hàbits de lectura de l alumnat d ESO de l Institut Cubelles. (Novembre de 2013) Lectors freqüents (llegeixen almenys 1 o 2 vegades la setmana). l (Novembre de 2013) Durant la primera quinzena de novembre, les professores d alternativa a la religió van passar una enquesta per tal de conèixer els hàbits de lectura de l alumnat de 1r a 4t d ESO.

Más detalles

BUTLLETÍ ESTADÍSTIC DE SANT BOI. Atur registrat. Març 2017 OBSERVATORI DE LA CIUTAT

BUTLLETÍ ESTADÍSTIC DE SANT BOI. Atur registrat. Març 2017 OBSERVATORI DE LA CIUTAT BUTLLETÍ ESTADÍSTIC DE SANT BOI Atur registrat Març 2017 OBSERVATORI DE LA CIUTAT CONTINGUTS Taxa d atur registrat. Resum de dades... 3 La taxa d'atur es redueix al març i se situa en el 13,4% de la població

Más detalles

EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY

EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY EL MÓN DE LA FOTOGRAFIA COL LABORA AMB L ONG SONRISAS DE BOMBAY Per què? Des de la nostra afició per la fotografia ens ha sorgit la idea d organitzar una subhasta solidària a favor de la ong Sonrisas de

Más detalles

DOSSIER DE PREMSA. Els dies 7 i 8, dilluns i dimarts estaran dedicats principalment a les competicions nacionals.

DOSSIER DE PREMSA. Els dies 7 i 8, dilluns i dimarts estaran dedicats principalment a les competicions nacionals. DOSSIER DE PREMSA PRESENTACIÓ L Spanish Open Salou, torna a ser l esdeveniment protagonista del pont de la Puríssima en la seva 17ª edició. Un any més el municipi es vesteix de gal la per rebre als millors

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA

ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA ACTA DE LA REUNIÓ DE LA PROFESSORA ESPECIALISTA DE LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA AMB ELS PROFESSORS DE SECUNDÀRIA Data: 7 de novembre de 2013 Lloc: aula A01 de l edifici G. M. de Jovellanos Hora d inici:

Más detalles

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA

DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA DIBUIX TÈCNIC PER A CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA Abans de començar cal tenir uns coneixements bàsics que estudiareu a partir d ara. PUNT: No es pot definir, però podem dir que és la marca més petita que

Más detalles

TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS

TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS TEMA 5: ELS JOCS I ESPORTS ALTERNATIUS Què són els jocs i esports alternatius? Tenen les següents característiques: Tenen un caràcter lúdic o recreatiu. Tenen regles simples. S'usen materials no convencionals.

Más detalles

L IRTIC crea la primera GameZone de simulació del Circuit de Montmeló per a la Fórmula 1

L IRTIC crea la primera GameZone de simulació del Circuit de Montmeló per a la Fórmula 1 València, 14.05.13 L IRTIC crea la primera GameZone de simulació del Circuit de Montmeló per a la Fórmula 1 La Fórmula 1 confia en el tàndem de la Universitat de València i l empresa valenciana Motrix

Más detalles

Parla n amb algú de confiança. Beneficia t dels drets que et dóna el Conveni de Lanzarote

Parla n amb algú de confiança. Beneficia t dels drets que et dóna el Conveni de Lanzarote Parla n amb algú de confiança Beneficia t dels drets que et dóna el Conveni de Lanzarote El vídeo del Consell d Europa titulat Parla n amb algú de confiança tracta essencialment els abusos sexuals comesos

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

Tema 2. Els aparells de comandament elèctrics.

Tema 2. Els aparells de comandament elèctrics. 2 ELS APARELLS DE COMANDAMENT Els aparells de comandament són elements presents en qualsevol circuit o instal lació i que serveixen per governar-los. En aparença, alguns aparells de comandament poden semblar

Más detalles

El TRAM allarga el servei de la T3 fins a Sant Feliu de Llobregat

El TRAM allarga el servei de la T3 fins a Sant Feliu de Llobregat El TRAM allarga el servei de la T3 fins a Sant Feliu de Llobregat El nou tram de 600 metres porta el tramvia a Sant Feliu amb freqüències de fins a 15 minuts i ha comportat millores urbanístiques en el

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

Portem la nostra oficina al teu restaurant

Portem la nostra oficina al teu restaurant 1 Portem la nostra oficina al teu restaurant Estem més a prop que mai del teu restaurant A "la Caixa", pensem que la millor manera per ajudar a gestionar el teu negoci és fer-ho en persona. Per aquest

Más detalles

TARIFES FORFETS DE TEMPORADA

TARIFES FORFETS DE TEMPORADA FORFETS PER A CLUBS D ESQUÍ, A LES ESTACIONS D ESPOT I PORT AINÉ. TEMPORADA 2017/18 Els socis majors de 18 anys que ja van tramitar el forfet la temporada passada i que no s adhereixin als descomptes de

Más detalles

El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa.

El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa. El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa. A continuació trobaràs tot un seguit de consells per a la correcta utilització

Más detalles

HUE. una eina per aprendre.

HUE. una eina per aprendre. HUE una eina per aprendre perevinas@vedrunaripoll.org tenim... serveix per... Llegir/projectar documents. Prendre instantànies de fitxes o del treball d un alumne. Per fer de lupa i mostrar a tots els

Más detalles

Tema 2: L economia europea

Tema 2: L economia europea En aquest tema aprendràs que : El continent europeu té unes característiques ben diferents segons els desenvolupament econòmic de cada país. Una gran part de la població treballa al sector terciari. Els

Más detalles

Dossier de premsa. 1. Presentació

Dossier de premsa. 1. Presentació 1. Presentació L IME de l Ajuntament de Palma presenta, un any més, la FIRA DE L ESPORT, gran esdeveniment esportiu i lúdic que enguany complirà la seva onzena edició, i que ja és una fita molt esperada

Más detalles

TARIFES. Vigents des del gener 2016 fins al pròxim canvi

TARIFES. Vigents des del gener 2016 fins al pròxim canvi TARIFES Vigents des del gener 2016 fins al pròxim canvi Un nou concepte de publicitat El TOT Sant Cugat, amb la renovació del seu web, fa un pas més enllà i es mostra com una plataforma de serveis publicitaris

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i Futbol Sala

Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i Futbol Sala Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Futbol i

Más detalles

Resultats de l estudi sobre el moviment turístic a partir de dades mòbils reals. Girona, Temps de Flors 2016

Resultats de l estudi sobre el moviment turístic a partir de dades mòbils reals. Girona, Temps de Flors 2016 Resultats de l estudi sobre el moviment turístic a partir de dades mòbils reals Girona, Temps de Flors 2016 El 2015 Girona va ser una ciutat pionera a l'estat en l'anàlisi, a partir de dades mòbils reals,

Más detalles

TEMA 2: Múltiples i Divisors

TEMA 2: Múltiples i Divisors TEMA 2: Múltiples i Divisors 4tESO CB Concepte de múltiple 6 és múltiple de 2 perquè 2 3 = 6 24 és múltiple de 8 perquè 8 3 = 24 25 NO és múltiple de 3 perquè no hi ha cap nombre que multiplicat per 3

Más detalles

ENTRADES VIP PER PARTIT

ENTRADES VIP PER PARTIT ENTRADES VIP PER PARTIT Localitats exclusives situades a diferents punts de l Estadi, que ofereixen una visió privilegiada del terreny de joc. Aquestes localitats, a més, donen accés a una sala VIP, on

Más detalles

Àmbit de l Economia: empresa, turisme i esdeveniments

Àmbit de l Economia: empresa, turisme i esdeveniments Àmbit de l Economia: empresa, turisme i esdeveniments PROCÉS PARTICIPATIU PER A UN PACTE NACIONAL DE L ACTIVITAT FÍSICA I L ESPORT DE CATALUNYA Dimecres, 15 de maig de 2017 Esplugues Situació 2 Metodologia

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

TINGUEM CURA DEL PLANETA

TINGUEM CURA DEL PLANETA Conferència internacional de joves TINGUEM CURA DEL PLANETA Aprenent a participar Per què? Orígens Brasil, any 2003 Objectiu Incentivar les escoles a realitzar conferències de medi ambient sobre els problemes

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

AFOBOI - Agrupació Fotogràfica de Sant Boi Centre d Art Can Castells Carrer Lluis Castells, Sant Boi de Llobregat

AFOBOI - Agrupació Fotogràfica de Sant Boi Centre d Art Can Castells Carrer Lluis Castells, Sant Boi de Llobregat PROJECTE PILOT APRENEM FOTOGRAFIA Aquest projecte neix amb la idea d apropar als nens a la fotografia introduint-nos a l escola, com una altra expressió artística. El que hem pretès és ensenyar als nens

Más detalles

Adaptacions dels animals a la temperatura Guia didàctica

Adaptacions dels animals a la temperatura Guia didàctica Adaptacions dels animals a la temperatura Guia didàctica L element didàctic és essencialment pràctic. Comença amb unes activitats en què es simulen hipopòtams i elefants amb llaunes. Cal provar la pràctica

Más detalles

Jornada de presentació de PISSARRES DIGITALS INTERACTIVES. Crp-Cervera. 15 d abril de 2009 Francesc Solans

Jornada de presentació de PISSARRES DIGITALS INTERACTIVES. Crp-Cervera. 15 d abril de 2009 Francesc Solans Jornada de presentació de PISSARRES DIGITALS INTERACTIVES. Crp-Cervera. 15 d abril de 2009 Francesc Solans [fsolans@xtec.cat] QUÈ ÉS UNA PISSARRA DIGITAL (PDI)? ORDINADOR PC o PORTÀTIL PROJECTOR. El projector

Más detalles

EFICIENCIA I GESTIÓ ESPORTIVA

EFICIENCIA I GESTIÓ ESPORTIVA EFICIENCIA I GESTIÓ ESPORTIVA A2 Autoavaluació en la gestió d una instal.lació esportiva Organitza: GERÈNCIA DE SERVEIS D ESPORTS Dates: - 28 d abril (matí i tarda) 19 i 26 de maig, 2 de juny de 2015 (matí)

Más detalles

L activitat educativa per descobrir i gaudir del peix i el marisc

L activitat educativa per descobrir i gaudir del peix i el marisc L activitat educativa per descobrir i gaudir del peix i el marisc Educació Secundària Obligatòria Consulteu la nostra web: www.centreinteractiudelpeix.org 1. LA PESCA I LA LLOTJA ECOLOGIA DELS ORGANISMES

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

SABI: Sistema de Análisis de Balances Ibéricos

SABI: Sistema de Análisis de Balances Ibéricos SABI: Sistema de Análisis de Balances Ibéricos Contingut: informació financera i comptable d aproximadament 1,3 milions empreses espanyoles. Conté un històric de comptes anuals de gairebé 20 anys, segons

Más detalles

SEÑOR presenta la nova COL LECCIÓ DE CERIMÒNIA 2013

SEÑOR presenta la nova COL LECCIÓ DE CERIMÒNIA 2013 2013 SEÑOR presenta la nova COL LECCIÓ DE CERIMÒNIA 2013 Els propers 27 i 28 d octubre, SEÑOR presentarà les últimes novetats en moda masculina de cerimònia en el marc del Saló MIBODA BARCELONA. SEÑOR

Más detalles