Aula Virtual Arbitral. Les categories

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Aula Virtual Arbitral. Les categories"

Transcripción

1 Aula Virtual Arbitral Les categories

2 Com heu vist en l anterior document, l AVA s estructura en cursos que es corresponen amb les categories d àrbitres i auxiliars de taula que hi ha al CABQ-EABQ. Cada temporada sereu matriculats en el curs-categoria que us correspongui. Únicament disposareu de permís per poder entrar als cursets on heu estat matriculats, que corresponen a les vostres categories, i només podreu consultar les vostres informacions personals. Cada temporada es crearà un curs, comú per a tothom, que es diu documentació 1112 (DOC 1112) on trobareu tots els documents actualitzats del Canal Àrbitre junt amb altres activitats de tipus voluntari. Un cop a la pàgina inici de l AVA podreu accedir als cursos des del quadre Navegació clicant sobre Els meus cursos o fent-ho directament sobre la llista de cursos d aquesta pàgina. Un cop entreu a un curs-categoria accedireu a la següent pantalla: En aquesta pantalla trobareu diferents informacions als quadres de les parts laterals, i a la part central trobareu els continguts introduïts en aquesta categoria. A continuació trobareu una breu explicació dels continguts de cadascuna d aquestes parts i les possibilitats que ofereix. Cal tenir en compte que els continguts (notícies, participants, activitats...) són diferents en funció de cada categoria, i que per poder accedir-hi heu de tenir seleccionat un curs.

3 Cerca als fòrums Tal com hem explicat al document Què és l AVA, inicialment l apartat de forums no estarà en funcionament. En alguns casos les notícies rebran el tractament de forums. Últimes notícies Aquest apartat mostrarà un accés a les notícies específiques publicades per aquesta categoria. En clicar sobre mes... accediu a les notícies. Recordeu que es tracta únicament de les notícies específiques d aquesta categoria i no de les notícies generals de la pàgina principal.

4 Esdeveniments propers Aquest apartat permet accedir al calendari, explicat en el document Què és l AVA. Cal recordar que al igual que tots els apartats són específics per cada categoria, pot no coincidir amb l agenda global de l AVA. Informes A partir d aquesta temporada els informes es realitzaran a través de l AVA. Podreu accedir als informes que us han realitzat clicant sobre llistat informes rebuts dins del requadre informes. En el moment que un informador us faci un informe en un partit (ja sigui informe en pista, vídeo, consultoria, tutoria o auxiliar de taula) rebreu un mail al vostre compte de correu indicant aquest fet. El mail rebut és un correu genèric que únicament avisa de que hi ha un informe a l AVA.

5 Al marcar el llistat informes rebuts s obrirà el llistat amb tots els informes que heu rebut en aquella categoria durant la temporada. Clicant sobre qualsevol dels informes d aquest llistat podreu accedir a consultar l informe. Els informes es poden visualitzar en pantalla, com es veu a la següent imatge, els diferents continguts de l informe es veuen en pestanyes. Cada informe disposa de pestanyes diferents en funció dels conceptes que s han de valorar. La darrera pestanya de cada informe (valoració) conté el resum de l informe que únicament arriba al CABQ-EABQ. A la part superior trobareu un botó per obtenir una versió imprimible de l informe. Estem treballant per millorar aquesta versió. En breu la podreu consultar. Un dels informes existents és l informe breu, aquest és l informe que es fa servir a trobades, stages... No podreu consultar el contingut d aquests tipus d informes, ja que el feed-back es realitza durant l activitat.

6 Activitats pròpies del curs A cada categoria trobareu el llistat d activitats realitzades durant la temporada, hi accedireu clicant sobre cadascuna d elles. Per exemple a consultar les notes dels diferents tests realitzats, d aquesta manera podreu comunicar errades que s hagin produït en el moment d entrar les dades. En alguns casos podreu trobar altres tipus d activitats, com per exemple tests o vídeo tests. Navegació Dins del quadre Navigation trobareu els mateixos continguts que a la pàgina principal. Només tindreu com a novetat que dins del curs que estigui obert trobareu la pestanya Participants, que dona accés a consultar la llista de participants en aquest curs. Clicant sobre Participants s obre una pàgina, amb diversos filtres per poder trobar dades sobre la resta de membres de la categoria.

7 Els filtres que es poden aplicar en aquesta pàgina són els següents: Els meus cursos: permet triar entre qualsevol de les categories a les que teniu accés. Llista d usuaris: permet triar la forma de visualització dels llistats. Rol actual: es pot triar entre que apareguin tots els usuaris de la categoria (inclou informadors) o només els àrbitres o auxiliars. Clicant sobre qualsevol dels ítems que surten a l inici de la llista, es poden ordenar els usuaris (Nom, cognom, darrer accés...) A la part inferior de la llista trobareu una opció per mostrar pàgina a pàgina, o mostrar tots els participants. També hi ha un cercador.

8 Per últim a la part superior també hi ha l opció de filtrar per inicial. Dins de la fitxa de cada persona podreu consultar les categories a les que té accés, la data del seu darrer accés al sistema, i tindreu l opció d enviar un missatge, que com ja hem comentat s envia tant dins del sistema com mitjançant un mail. Qualificacions Dins de cada categoria podeu clicar el botó Qualificacions, i s obrirà el resum de les vostres notes durant la temporada en curs que podeu veure en aquesta imatge.

9 Curs Documentació. Cada temporada tots els col legiats tindreu accés a un curs anomenat Documentació que contindrà tots els documents editats durant la temporada actual. A més podreu participar en activitats voluntàries que es convocaran periòdicament. A continuació trobareu una descripció de cada apartat d aquest curs. Guia de l AVA: podreu consultar tant aquest com l altre document explicatiu de l AVA (Què és l AVA) Activitats opcionals: puntualment es convocaran activitats com tests o vídeo tests. En clicar sobre l activitat, s obrirà la pantalla d accés, en aquest cas al test voluntari 1. En accedir al test trobareu les preguntes (ja siguin escrits o de vídeo) i les podreu contestar. Sempre heu de respondre Vertader o fals i clicar sobre següent per passar a una altra pregunta. A la part superior teniu un quadre que permet accedir a la pregunta que desitgeu. Per començar el test haureu de clicar sobre Fes el test. En ocasions trobareu activitats que només es poden fer en una ocasió, o d altres que es poden repetir. També hi hauran activitats amb una data límit, i d altres que es podran realitzar en qualsevol moment de la temporada.

10 Notes informatives: en aquest apartat trobareu l històric de les notes informatives enviades per mail al llarg de la temporada. A la resta d apartats trobareu accessos a tots els documents del Canal Àrbitre.

Aula Virtual Arbitral. Què és l AVA

Aula Virtual Arbitral. Què és l AVA Aula Virtual Arbitral Què és l AVA L Aula Virtual Arbitral és una plataforma d e-learning basada en el sistema de formació on line MOODLE, una plataforma de solvència contrastada a diferents sistemes educatius.

Más detalles

Aula Virtual Arbitral. Test de regles Gener 12

Aula Virtual Arbitral. Test de regles Gener 12 Aula Virtual Arbitral Test de regles Gener 12 Seguint el procés d adaptació a les noves tecnologies empres pel Comitè-Escola d Àrbitres de lfcbq, durant el mes de gener del, per primera vegada, es realitzarà

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne

Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Ús de la plataforma de formació online Manual Alumne Què és una plataforma virtual de formació? És un espai de trobada entre alumnes i professors a través d Internet. Pot incloure activitats per als estudiants,

Más detalles

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS BORSA DE TREBALL CV TOOLS Si ja ets col legiat/ada o precol legiat/ada del COPC, i vols donar-te d alta a la nova borsa de treball CV Tools, a continuació

Más detalles

Entorn virtual d aprenentatge Moodle

Entorn virtual d aprenentatge Moodle Entorn virtual d aprenentatge Moodle [Gestió del curs] Campus Virtual de la UAB http://cv.uab.cat ÍNDEX 1. GESTIÓ DEL CURS... 1 1.1. Editar paràmetres del curs... 1 1.1.1. Paràmetres generals... 1 1.1.2.

Más detalles

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla

El perfil es pot editar: 1. des de la llista de participants 2. fent clic sobre el nostre nom, situat a la part superior dreta de la pantalla MOODLE 1.9 PERFIL PERFIL Moodle ofereix la possibilitat que els estudiants i professors puguin conèixer quines són les persones que estan donades d alta a l assignatura. Permet accedir a la informació

Más detalles

GUIA DE L AULA VIRTUAL

GUIA DE L AULA VIRTUAL GUIA DE L AULA VIRTUAL 1 Introducció Aquest document és un manual d ús de les eines bàsiques de l entorn virtual de formació del Curs e-learning de demències. El podeu utilitzar per aclarir els dubtes

Más detalles

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual:

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual: Campus Virtual Sumari Identificador i contrasenya Com accedir al Campus Virtual Dins del Campus Virtual: La meva pàgina inicial Perfil Les meves assignatures Altres cursos Dins del curs Identificador i

Más detalles

Espais de comunicació

Espais de comunicació 1 Campus Virtual Espais de comunicació 1 Què són els espais de comunicació Els espais de comunicació ofereixen un entorn al qual hi tenen accés: Usuaris coordinadors que poden publicar informació i avisos.

Más detalles

Nova Comunitat de Padró Canvis destacats

Nova Comunitat de Padró Canvis destacats Nova Comunitat de Padró Canvis destacats 1. BLOC D USUARI Es troba a la part superior esquerra de la comunitat. El meu compte Missatges Es fa més petit i es situa a la part superior dreta de la comunitat.

Más detalles

MANUAL D ÚS EDITOR DE PROJECTES D ESCOLES + SOSTENIBLES

MANUAL D ÚS EDITOR DE PROJECTES D ESCOLES + SOSTENIBLES MANUAL D ÚS EDITOR DE PROJECTES D ESCOLES + SOSTENIBLES ÍNDEX 0. Conceptes bàsics... 1 1. Accés... 2 2. Inici... 3 3. El PROJECTE del curs... 5 a. El pdf de l esborrany del projecte... 9 b. El pdf del

Más detalles

MANUAL D INSTRUCCIONS DE L APLICACIÓ DE SUPORT INFORMÀTIC

MANUAL D INSTRUCCIONS DE L APLICACIÓ DE SUPORT INFORMÀTIC MANUAL D INSTRUCCIONS DE L APLICACIÓ DE SUPORT INFORMÀTIC Gestor d incidències ES PRIORITZARAN LES INCIDÈNCIES REBUDES A TRAVÉS D AQUESTA APLICACIÓ ÍNDEX 1. ACCÉS AL GESTOR D INCIDÈNCIES... 1 Des de la

Más detalles

Guia per a l automatrícula SÈNIOR

Guia per a l automatrícula SÈNIOR Guia per a l automatrícula SÈNIOR Curs 2016-2017 MATRÍCULA UPF SÈNIOR A continuació et detallem els passos que cal que segueixis per formalitzar la teva matrícula. 1r - Entrar a la web UPF Sènior http://www.upf.edu/upfsenior/

Más detalles

Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox

Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox Independentment del navegador web, hi ha certs aspectes

Más detalles

Manual de generació del currículum vitae abreujat (CVA) amb GREC

Manual de generació del currículum vitae abreujat (CVA) amb GREC Manual de generació del currículum vitae abreujat (CVA) amb GREC Canvis a la versió: Cap. Primera versió. Redactat per: Miquel Titos Ramis Revisat per: Ricardo García Noval Immaculada Sans Puig osr.uib.cat

Más detalles

Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona. Manual d usuari de la collegiada

Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona. Manual d usuari de la collegiada Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona Manual d usuari de la collegiada 1 BORSA DE TREBALL PER A LES COLLEGIADES La primera vegada que accediu a la Borsa de Treball

Más detalles

Ús de la plataforma de formació online MOODLE SHIFT

Ús de la plataforma de formació online MOODLE SHIFT Pàg.: 1 de 7 Ús de la plataforma de formació online MOODLE SHIFT Elaborat i revisat: Formació Signatura: Aprovat: Gestió de Qualitat Signatura: Data: Data: Pàg.: 2 de 7 Què és una plataforma virtual de

Más detalles

Centre d Ensenyament Online (CEO)

Centre d Ensenyament Online (CEO) Centre d Ensenyament Online (CEO) Desenvolupament de tècniques noves per l educació www.mhe.es 1 Centre d Ensenyament Online (CEO): 1. Què és un Centre d Ensenyament Online (CEO)? 2. Com està estructurat

Más detalles

Manual de BlinkLearning

Manual de BlinkLearning Manual de BlinkLearning BlinkLearning és una plataforma digital educativa que facilita l accés a una gran quantitat de continguts digitals de diferents editorials. Permet accedir al contingut des de diversos

Más detalles

UNITAT TAULES DINÀMIQUES

UNITAT TAULES DINÀMIQUES UNITAT TAULES DINÀMIQUES 3 Modificar propietats dels camps Un cop hem creat una taula dinàmica, Ms Excel ofereix la possibilitat de modificar les propietats dels camps: canviar-ne el nom, l orientació,

Más detalles

Compatibilitats amb les Eines de la Plataforma CATALUNYA EMPRÈN

Compatibilitats amb les Eines de la Plataforma CATALUNYA EMPRÈN Compatibilitats amb les Eines de la Plataforma CATALUNYA EMPRÈN Introducció Aquest document té per objectiu que el personal tècnic de la xarxa CATALUNYA EMPRÈN pugui dur a terme les comprovacions necessàries

Más detalles

Manual d usuari. Integració de Canal Pacient a La Meva Salut

Manual d usuari. Integració de Canal Pacient a La Meva Salut Manual d usuari Integració de Canal Pacient a La Meva Salut Índex 1. Aspectes generals de configuració i funcionament... 3 2. Donar-se d alta al portal 2.1. Circuit de registre del pacient al portal...

Más detalles

El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa.

El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa. El Campus Virtual s'ha concebut com un entorn dinamitzador de la gestió del coneixement en els àmbits d'actuació de MútuaTerrassa. A continuació trobaràs tot un seguit de consells per a la correcta utilització

Más detalles

Configurar el correu d ESADE a Outlook 2011 o Mail per a Mac

Configurar el correu d ESADE a Outlook 2011 o Mail per a Mac Per configurar el compte de correu d ESADE a Microsoft Outlook 2011 per a Mac o a Mail per a Mac, cal que seguiu els passos següents: (A) Configurar el compte de correu Exchange d ESADE a Microsoft Outlook

Más detalles

Guia d aules virtuals

Guia d aules virtuals Guia d aules virtuals Sumari 1. Introducció... 3 2. Els centres virtuals... 4 3. Com crear una aula virtual... 5 AULA... 6 ADMINISTRADORS D AULA... 7 CONTINGUTS... 8 4. Com associar un alumne a una aula

Más detalles

Creació d un bloc a XTEC Blocs: publicació i edició de vídeo amb YouTube Josep Cañas

Creació d un bloc a XTEC Blocs: publicació i edició de vídeo amb YouTube Josep Cañas Hem inserit vídeo al nostre bloc fent una cerca en funció de la temàtica. Ara toca afegir un video generat per nosaltres mateixos! Caldrà accedir al YouTube i seleccionar l idioma de la interfície fent

Más detalles

Com participar en un fòrum

Com participar en un fòrum Com participar en un fòrum Els fòrum són espais virtuals en el qual es pot realitzar un debat entre diferents persones d una comunitat virtual. És tracta d un debat asincronic, és a dir en el qual les

Más detalles

CATÀLEG COL LECTIU DE LA XARXA ELECTRÒNICA DE LECTURA PÚBLICA VALENCIANA.

CATÀLEG COL LECTIU DE LA XARXA ELECTRÒNICA DE LECTURA PÚBLICA VALENCIANA. CATÀLEG COL LECTIU DE LA XARXA ELECTRÒNICA DE LECTURA PÚBLICA VALENCIANA http://xlpv.cult.gva.es 1 QUÈ PERMET FER? Consulta del catàleg col lectiu de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana

Más detalles

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE ACCÈS A LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE MANTENIMENT 1. Dins l apartat Intranets i webs UPC de la web de la UPC seleccioneu l enllaç Sol licitud de serveis: FÀCIL, el

Más detalles

Aplicatius Gestió TFG ESAB

Aplicatius Gestió TFG ESAB Aplicatius Gestió TFG ESAB Presentació a PDIs ESAB Serveis Tècnics Juny 2013 Processos principals PDI-TUTOR CONSULTA ESTUDIANTS ESTUDIANTS TRIBUNAL CREA OFERTA Direcció valida oferta ASSIGNA OFERTA VALIDA

Más detalles

MANUAL USUARIS INTRANET FAMÍLIES

MANUAL USUARIS INTRANET FAMÍLIES Per accedir, s ha d introduir l usuari (adreça de correu electrònic) i contrasenya (enviada des de 7 i tria a l adreça de correu electrònic proporcionada per l usuari): Un cop dins, es veu una pantalla

Más detalles

GUIA AUTOMATRÍCULA

GUIA AUTOMATRÍCULA GUIA AUTOMATRÍCULA 2014-2015 Coses a tenir en compte abans de començar el procés de matrícula: En aquest aplicatiu el temps d inactivitat és molt curt (uns 15 minuts) per tant si el teniu obert sense fer

Más detalles

Altres accions bàsiques

Altres accions bàsiques 6 PAS Gestions bàsiques Altres accions bàsiques Insertar text i/o imatges utilitzant d altres opcions de format Etiquetes Enllaç Moure de lloc elements de l aula El ratolí Enllaç Es pot moure qualsevol

Más detalles

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ ÍNDEX 1. LA MEVA CARPETA... 3 2. DADES DEL PADRÓ... 4 2.1. Contextualització... 4 2.2. Noves Millores... 4 3. INFORMACIÓ FISCAL... 6 3.1. Contextualització... 6

Más detalles

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa

Setembre qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa Setembre 2016 qbid Mòdul d empresa Pràctica suport Tutor Empresa INDEX 1. Entrada al sistema 2. Proposar pla d activitats 3. Seguiment de l activitat 4. Contacte de valoració 5. Emplenar l enquesta 2 Entrada

Más detalles

EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona

EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona EINA PLANIFICACIÓ TORNS DE GUÀRDIES (PTG) Col legi Oficial de Farmacèutics de la Província de Tarragona Entrem al navegador d Internet i accedim a la pàgina principal de la eina de gestió de guàrdies,

Más detalles

INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS

INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS INSTRUCCIONS D ÚS DEL SERVIDOR D APLICACIONS ESTABLIMENT DE LA CONNEXIÓ Per iniciar la connexió, cal obrir l arxiu Connexió a ServerApp que rebreu per correu electrònic: En obrir-se, pot aparèixer un missatge

Más detalles

CATÀLEG COL LECTIU DE LA XARXA ELECTRÒNICA DE LECTURA PÚBLICA VALENCIANA

CATÀLEG COL LECTIU DE LA XARXA ELECTRÒNICA DE LECTURA PÚBLICA VALENCIANA CATÀLEG COL LECTIU DE LA XARXA ELECTRÒNICA DE LECTURA PÚBLICA VALENCIANA http://xlpv.cult.gva.es QUÈ PERMET FER? Consulta del catàleg col lectiu de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana (exlpv).

Más detalles

SABI: Sistema de Análisis de Balances Ibéricos

SABI: Sistema de Análisis de Balances Ibéricos Contingut: informació financera i comptable de més d un milió d empreses espanyoles. Conté informació d un període de 10 anys. Inclou un software d'anàlisi financera que permet fer informes, comparar grups

Más detalles

MOODLE 2 Crear cursos

MOODLE 2 Crear cursos MOODLE 2 Crear cursos Entrada a les AulesVirtuals Accés a l opció de crear un curs nou Format de cursos Formulari de creació d un curs Paràmetres generals Opcions per format... Accés de visitant Grups

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

Manual d accés a les aplicacions

Manual d accés a les aplicacions Manual d accés a les aplicacions Registre de planejament urbanístic de Catalunya Mapa urbanístic de Catalunya Juliol de 2011 1 ÍNDEX 1 REGISTRE DE PLANEJAMENT URBANÍSTIC DE CATALUNYA...4 1.1 DESCRIPCIÓ...4

Más detalles

MANUAL D USUARI. Connexió a WebClient BST. Nom del documentl 15/02/ de 14

MANUAL D USUARI. Connexió a WebClient BST. Nom del documentl 15/02/ de 14 Connexió a WebClient BST Nom del documentl 15/02/2011 1 de 14 ÍNDEX 1 INTRODUCCIÓ...3 1.1 ACCÉS... 3 2 OPCIONS DEL MENÚ PRINCIPAL...4 2.1 CONSULTA DELS RESULTATS... 4 2.1.1 Consulta per Número de Petició...5

Más detalles

INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT

INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT A. INSTAL LACIÓ DEL PROGRAMA. Cal descarregar l arxiu comprimit de l adreça web que s ha facilitat via correu electrònic.

Más detalles

Integració GECO BIG: Formes de presentació que es mostren en colleccions, galeries i elements multimèdia

Integració GECO BIG: Formes de presentació que es mostren en colleccions, galeries i elements multimèdia Integració GECO BIG: Formes de presentació que es mostren en colleccions, galeries i elements multimèdia 02.10.2012 Versió 1.0 Informació del document Informació Nom del document OTGENCAT_GECO_IMMU_FPs_BIG.doc

Más detalles

1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel

1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ DE LA LLICÈNCIA FEDERATIVA TEMPORAL PER L ENTITAT 1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel web () des de la pestanya Inici

Más detalles

Dialnet és un servei de sumaris de revistes electròniques impulsat per la Universidad de la Rioja.

Dialnet és un servei de sumaris de revistes electròniques impulsat per la Universidad de la Rioja. Dialnet Sumari 1. Què és Dialnet? 2. Breu fitxa de Dialnet 3. Accedir a Dialnet 3.1 Accedir a Dialnet amb el Recercador+ 4. Cerca a Dialnet 4.1 Cerca simple a Dialnet 4.2 Cerca avançada a Dialnet 5. Resultats

Más detalles

Guia per a entitats, empreses i ciutadania

Guia per a entitats, empreses i ciutadania Guia per a entitats, empreses i ciutadania Manual per presentar una subvenció telemàticament Com presentar una sol licitud de subvenció telemàticament? Com crear un certificat de representant de l FNMT?

Más detalles

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del

5.- Quan fem un clic sobre Nou treball accedim a la següent finestra que ens permet definir els diferents aspectes del nou treball: Nom : Nom del El Pou El Pou permet que els alumnes puguin realitzar un treball i lliurar-lo a través del Clickedu. 1. Entra al mòdul Matèries fent clic sobre la pestanya matèries. 2. A la pàgina inicial del mòdul veuràs

Más detalles

INDEX 1.- INTRODUCCIÓ 2.- UTILITZACIÓ DE LA PLATAFORMA MOODLE. MAN_MOODLE_ALUMNE: versió: 0 data: Novembre / 13

INDEX 1.- INTRODUCCIÓ 2.- UTILITZACIÓ DE LA PLATAFORMA MOODLE. MAN_MOODLE_ALUMNE: versió: 0 data: Novembre / 13 INDEX 1.- INTRODUCCIÓ 2.- UTILITZACIÓ DE LA PLATAFORMA MOODLE MAN_MOODLE_ALUMNE: versió: 0 data: Novembre 2015 2 / 13 1.- INTRODUCCIÓ La formació a distància i online és cada cop més habitual a les organitzacions

Más detalles

INSTRUCCIONS CLICKEDU

INSTRUCCIONS CLICKEDU INSTRUCCIONS CLICKEDU Aquest és un petit manual d instruccions de la plataforma CLICKEDU que utilitzem a l escola per a la gestió acadèmica de l alumnat. Entreu al web de l escola: www.escolaxarxa.cat,

Más detalles

Oficina Virtual Manual d ús. per a sòcies i socis col laboradors

Oficina Virtual Manual d ús. per a sòcies i socis col laboradors Oficina Virtual Manual d ús per a sòcies i socis col laboradors Índex Oficina Virtual Manual d ús 1.Presentació 2.Registre i accés a l Oficina Virtual 2.1. Generació de claus per accedir a l oficina virtual

Más detalles

GALILEU Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya

GALILEU Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya GALILEU Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya Manual d usuari Agencies de Col locació en el marc de l Ordre EMO/277/2014. Barcelona, 23 de gener de 2015 Introducció En el marc de l Ordre

Más detalles

Eina de signatura Manual d usuari

Eina de signatura Manual d usuari Eina de signatura Manual d usuari Realitzat per: Desenvolupament de Projectes Versió: 2.0 Data: 20/06/2011 Eina de signatura - SID pàg 1/9 Aquest document està sotmès a una llicència Creative Commons de

Más detalles

CENTRE DE DOCUMENTACIÓ DE L ORFEÓ CATALÀ

CENTRE DE DOCUMENTACIÓ DE L ORFEÓ CATALÀ CENTRE DE DOCUMENTACIÓ DE L ORFEÓ CATALÀ COM BUSCAR AL CATÀLEG Podeu accedir al nostre catàleg bibliogràfic entrant a la següent web: http://catalegboc.palaumusica.org/ o bé mitjançant la web de l Orfeó

Más detalles

PRIMER CONTACTE AMB ATENEA

PRIMER CONTACTE AMB ATENEA PRIMER CONTACTE AMB ATENEA Aquest és un manual introductori a l entorn d Atenea per a professors que no tenen cap tipus d experiència amb la plataforma. Un cop iniciada la sessió dins de l Atenea, apareix

Más detalles

Entorn virtual d aprenentatge Moodle

Entorn virtual d aprenentatge Moodle Entorn virtual d aprenentatge Moodle [Recursos i continguts] Campus Virtual de la UAB http://cv.uab.cat ÍNDEX 1. RECURSOS I CONTINGUTS... 1 1.1. Afegir i modificar recursos... 1 1.1.1. Etiqueta... 2 1.1.2.

Más detalles

Campus Virtual UB PAQUET SCORM

Campus Virtual UB PAQUET SCORM Campus Virtual UB PAQUET SCORM Per a què serveix? Un paquet SCORM (sharable content object reference model) és un contingut empaquetat que segueix l estàndard SCORM d objectes d aprenentatge. Aquests paquets

Más detalles

ELS MEUS REBUTS APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ I PAGAMENT DE REBUTS

ELS MEUS REBUTS APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ I PAGAMENT DE REBUTS ELS MEUS REBUTS APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ I PAGAMENT DE REBUTS L aplicació Els meus rebuts permet: 1. Imprimir el resguard de matrícula. 2. Gestionar i pagar els rebuts de matrícula i les taxes. 1. INSTRUCCIONS

Más detalles

Manual del visor de llistes de reproducció del BIG v de setembre de 2013

Manual del visor de llistes de reproducció del BIG v de setembre de 2013 Manual del visor de llistes de reproducció del BIG v.3.0 16 de setembre de 2013 Índex de contingut Introducció... 3 Presentació del visor... 3 Com es pot inserir el visor en un web... 5 2 Introducció El

Más detalles

PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS. Guia per l usuari

PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS. Guia per l usuari PROGRAMA DE GESTIÓ PER LES ENTITATS Guia per l usuari 1 GUIA PER A USUARI ENTITAT 1. Introducció dades de l Entitat Per tal d accedir a l aplicació de gestió per les entitats cal entrar al web www.cetarragones.cat

Más detalles

GUIA D ÚS DEL PORTAL DE L ALUMNE. Institut del Teatre

GUIA D ÚS DEL PORTAL DE L ALUMNE. Institut del Teatre GUIA D ÚS DEL PORTAL DE L ALUMNE Institut del Teatre Juliol 2015 Índex 1. Accés al portal... 3 2. Recordar contrasenya... 4 3. Serveis disponibles... 5 3.1 Les meves dades... 5 3.2 Preinscripcions... 6

Más detalles

GUIA DE SUPORT A L USUARI : GESTIÓ DE LES OFERTES DE TREBALL

GUIA DE SUPORT A L USUARI : GESTIÓ DE LES OFERTES DE TREBALL GUIA DE SUPORT A L USUARI : GESTIÓ DE LES OFERTES DE TREBALL 1 Aquesta guia és una eina d ajuda per a inscriure t a la Borsa de Treball de l IRTA. 1.- Per accedir a la Borsa de Treball cal anar al següent

Más detalles

Manual gestió d usuaris

Manual gestió d usuaris 1 Manual gestió d usuaris 2 Dades del document Codi: Nom: Manual de.g. 03/2012 de gestió d usuaris Versió: V1.0 Data d aprovació: - Òrgan d aprovació: - Òrgan gestor: Àrea TIC Històric de revisions Versió

Más detalles

Manual d ajuda del sistema de gestió de peticions de préstec de lots de la CePSE (CePSELOTS)

Manual d ajuda del sistema de gestió de peticions de préstec de lots de la CePSE (CePSELOTS) Manual d ajuda del sistema de gestió de peticions de préstec de lots de la CePSE (CePSELOTS) PREGUNTES MÉS FREQÜENTS Com accedim al programa? L accés al programa es fa a través del web de la CePSE: http://biblioteques.gencat.cat/ca/professionals/cepse/

Más detalles

Oficina de Convocatòries Ausiàs Marc, núm. 35, baixos Barcelona Telèfon

Oficina de Convocatòries Ausiàs Marc, núm. 35, baixos Barcelona Telèfon Per fer la prova heu d acreditar la vostra identitat amb un d aquests documents originals: DNI - passaport - carnet de conduir - targeta de resident Aquest document ha d estar en un lloc visible al damunt

Más detalles

Aquesta guia us servirà per familiaritzar vos amb el Campus i les eines que conté per facilitar una bona formació en l entorn virtual.

Aquesta guia us servirà per familiaritzar vos amb el Campus i les eines que conté per facilitar una bona formació en l entorn virtual. Guia d us del Campus Virtual de l Institut Català de la Salut Aquesta guia us servirà per familiaritzar vos amb el Campus i les eines que conté per facilitar una bona formació en l entorn virtual. Pàgina

Más detalles

El procés d inscripció a l oferta s ha de fer a través del portal Feina Activa de forma obligatòria

El procés d inscripció a l oferta s ha de fer a través del portal Feina Activa de forma obligatòria http://feinaactiva.gencat.cat MANUAL INSCRIPCIÓ A OFERTA 150 ORIENTADORS/ES Aquesta oferta la podeu trobar publicada al portal Feina Activa: http://feinaactiva.gencat.cat Trobareu la informació necessària

Más detalles

Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya

Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya Tutorial per als candidats de la borsa als centres v.02 El nou aplicatiu de la borsa de treball té com a objectiu facilitar als titulars i directors

Más detalles

Manual GESTIN de professorat

Manual GESTIN de professorat Manual GESTIN de professorat INDEX INTRODUCCIÓ... 2 PANTALLA GENERAL D'ACCÉS... 2 FUNCIONALITATS PERFIL PROFESSOR... 2 DESCRIPCIÓ DE FUNCIONALITATS... 3 CANVIAR CONTRASENYA... 3 PASSAR LLISTA... 3 SUPLIR

Más detalles

UNITAT OPCIONS ADDICIONALS DE MS POWERPOINT

UNITAT OPCIONS ADDICIONALS DE MS POWERPOINT UNITAT OPCIONS ADDICIONALS DE MS POWERPOINT 1 Revisar i enviar El programa Ms PowerPoint 2010 disposa d una eina que permet enviar una presentació per ser revisada per altres persones i així validar-ne

Más detalles

CONNEXIÓ AL SISTEMA DE CONTROL D INCIDÈNCIES

CONNEXIÓ AL SISTEMA DE CONTROL D INCIDÈNCIES CONNEXIÓ AL SISTEMA DE CONTROL D INCIDÈNCIES TUTORIAL: 1- Què és el sistema de control d incidències? 2- Com me connecto? 3- No em puc connectar. 4- Justificació de les absències. 1- Què és el sistema

Más detalles

Guia per a la validació de l autenticitat dels documents PDF

Guia per a la validació de l autenticitat dels documents PDF Guia per a la validació de l autenticitat dels documents PDF.............................................................. 1. Enregistrament dels certificats de Catcert 2. Configuració dels certificats

Más detalles

Google Calendar. Curs de formació per a personal PAS i PDI

Google Calendar. Curs de formació per a personal PAS i PDI Google Calendar Curs de formació per a personal PAS i PDI Com accedir al teu calendari? A. Accedint a http://correu.upf.edu A. Entrant a la teva sessió de gmail i clicant a Calendar. Vista general (Dia)

Más detalles

1. Accediu a la zona privada de la web que es troba ubicada a la zona superior dreta.

1. Accediu a la zona privada de la web   que es troba ubicada a la zona superior dreta. Inscripcions al programa Jocs esportius escolars Temporada 2015-2016 Manual d instruccions 1. Introducció: La inscripció de les entitats al programa JOCS ESPORTIUS ESCOLARS és obligatòria per a poder participar-hi

Más detalles

Manual Plataforma Clickedu Alumnes i Famílies

Manual Plataforma Clickedu Alumnes i Famílies Manual Plataforma Clickedu Alumnes i Famílies ÍNDEX Índex de continguts 1.-Iniciar sessió en la plataforma Clickedu...2 2.-Què és Clickedu?... 3 3.-Pantalla d'inici... 3 4.-La meva fitxa... 3 5.-El meu

Más detalles

Guia d ús. Accés al sistema Arconte Portal

Guia d ús. Accés al sistema Arconte Portal Guia d ús Accés al sistema Arconte Portal Índex 1. Introducció 3 2. Accés amb usuari i contrasenya 3 3. Accés per localitzador 4 4. Cerca i detall de les vistes 5 Guia d ús d accés a l Arconte Portal Arconte

Más detalles

SERVEI IMPRESSIÓ - KONICA MINOLTA - CISE

SERVEI IMPRESSIÓ - KONICA MINOLTA - CISE NOTA:Enllaç de només lectura: SERVEI IMPRESSIÓ - KONICA MINOLTA - CISE Linkat edu 12.04/14.04 https://docs.google.com/a/xtec.cat/document/d/1tyvzrd1k43kpgvrlgx5xa7l4z5kvwnbqvpl g1s_uve8/edit?usp=sharing

Más detalles

Guia d ús Consultes de justícia gratuïta (CJG)

Guia d ús Consultes de justícia gratuïta (CJG) Guia d ús Consultes de justícia gratuïta (CJG) Professionals Índex 1. Introducció al mòdul de consultes de justícia gratuïta (CJG)... 3 2. Consultes dels professionals a CJG... 3 3. Com accedir al mòdul

Más detalles

MANUAL D ÚS DEL CLAUER IDCAT

MANUAL D ÚS DEL CLAUER IDCAT MANUAL D ÚS DEL CLAUER IDCAT Per MAC OS basats en processadors Intel amb Firefox 006_ 20060220 Versió: v1.0 Data: 25/09/2007 Índex MANUAL D ÚS DEL CLAUER IDCAT...1 Per MAC OS basats en processadors Intel

Más detalles

Guia d ús per instal lar les claus públiques de la FNMT (Data d actualització de la informació: 30 d abril de 2013)

Guia d ús per instal lar les claus públiques de la FNMT (Data d actualització de la informació: 30 d abril de 2013) Guia d ús per instal lar les claus públiques de la FNMT (Data d actualització de la informació: 30 d abril de 2013) Índex de continguts 1.-Introducció 2.-Instal lació de les claus públiques a Internet

Más detalles

Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB)

Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB) Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB) Un cop formalitzada la matrícula a l Escola de Doctorat has de seguir les següent passes:

Más detalles

CoSignatura. Guia bàsica d ús

CoSignatura. Guia bàsica d ús CoSignatura Guia bàsica d ús ÍNDEX 1. Utilitat del producte... 3 2. Requeriments tècnics... 3 3. Accés al producte... 3 4. Botonadura a la dreta... 4 5. Opcions de menú a l esquerra... 4 5.1. Safata d

Más detalles

Guia dels blogs de l XTEC

Guia dels blogs de l XTEC Blogs de l XTEC... 2 Com ser redactor d un blog creat per una altra persona... 4 Com escriure articles dins d un blog... 4 Com adjuntar un arxiu a un article del blog (si ets editor del blog)... 7 Com

Más detalles

Vídeo Salut Informació i manual d ús.

Vídeo Salut Informació i manual d ús. Vídeo Salut Informació i manual d ús http://www.videosalut.cat Vídeo Salut És un gestor de descàrregues de continguts audiovisuals, que anomenem videocàpsules de salut, editats amb textos i imatges dinàmics

Más detalles

Així neix el projecte que hem anomenat Oficina Virtual, que trobareu en el menú del web col legial, que s ha desenvolupat en tres fases:

Així neix el projecte que hem anomenat Oficina Virtual, que trobareu en el menú del web col legial, que s ha desenvolupat en tres fases: OFICINA VIRTUAL: GUIA DE FUNCIONAMENT INTRODUCCIÓ La Junta de Govern del Col legi va crear uns grups de treball entre els seus membres per estudiar i desenvolupar uns objectius concrets. Un dels primers

Más detalles

Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals

Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals Instruccions per a l ús del Portal d Informació Econòmica i de Serveis Locals Servei de Programació Barcelona, novembre de 2015 Cliqueu aquí per entrar a l accés restringit 2/15 Introduir en minúscules

Más detalles

MANUAL D ÚS DE LA WEB D OFERTES DELS SERVEIS LOCALS D OCUPACIÓ DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA http://www.diba.cat/slo El web d ofertes permet consultar les ofertes de treball gestionades pels Serveis Locals

Más detalles

MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS.

MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS. MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS La sol.licitud de verificació de les noves propostes de titulacions oficials s han d introduir en un formulari web en la Sede Electrònica

Más detalles

Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió Servei de Recursos Informàtics i TIC

Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió Servei de Recursos Informàtics i TIC Gestió dels certificats digitals Advantis EasyPKI Suite versió 3.2.1 Servei de Recursos Informàtics i TIC Versió 1.0 18/08/2008 Sumari Objectius del document... 1 Què son els codis PIN i PUK... 1 Execució

Más detalles

Com verificar una signatura electrònica amb Adobe Reader 8.0

Com verificar una signatura electrònica amb Adobe Reader 8.0 Com verificar una signatura electrònica amb Adobe Reader 8.0 1. Prerequisits. Un prerequisit per la validació de la signatura electrònica amb els certificats de CATCert és la instal lació en l equip dels

Más detalles

Aquesta eina es treballa des de la banda de pestanyes Inserció, dins la barra d eines Il lustracions.

Aquesta eina es treballa des de la banda de pestanyes Inserció, dins la barra d eines Il lustracions. UNITAT ART AMB WORD 4 SmartArt Els gràfics SmartArt són elements gràfics que permeten comunicar informació visualment de forma molt clara. Inclouen diferents tipus de diagrames de processos, organigrames,

Más detalles

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas Si ja tens un NIU, no has de tornar-te a registrar. Pots accedir a la inscripció directament. Només has de validar el teu NIU i la teva paraula de pas al requadre que hi ha a la dreta de la pantalla: Si

Más detalles

Rosetta Stone Advantage: Guia d usuari

Rosetta Stone Advantage: Guia d usuari Rosetta Stone Advantage: Guia d usuari Per accedir a Rosetta Stone Advantage Pots accedir a Rosetta Stone Advantage mitjançant aquesta pàgina web amb qualsevol d aquests servidors http://www.tellmemorepro.com

Más detalles

UNITAT COMBINAR CORRESPONDÈNCIA

UNITAT COMBINAR CORRESPONDÈNCIA UNITAT COMBINAR CORRESPONDÈNCIA 2 Camps de combinació La combinació de correspondència permet fusionar el contingut model d un document amb les dades d una base de dades. El procés de combinació genera

Más detalles

Com importar referències a Mendeley Premium des de Refworks

Com importar referències a Mendeley Premium des de Refworks Com importar referències a Mendeley Premium des de Refworks I. Què cal fer 1. Entreu a http://www.mendeley.com/promo/cbuc-uab-p/ i creeu un compte. Un cop fet això, rebreu un mail de Mendeley a la vostra

Más detalles

MANUAL D USUARI DEL SOL LICITANT DE MOBILITAT

MANUAL D USUARI DEL SOL LICITANT DE MOBILITAT MANUAL D USUARI DEL SOL LICITANT DE MOBILITAT Com puc registrar-me? On puc trobar la sol licitud? Quines són les destinacions a les quals puc optar? Com puc fer el seguiment de la meva sol licitud?...

Más detalles

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV

Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Manual per a consultar la nova aplicació del rendiment acadèmic dels Graus a l ETSAV Versió: 1.0 Data: 19/01/2017 Elaborat: LlA-CC Gabinet Tècnic ETSAV INDEX Objectiu... 3 1. Rendiment global dels graus...

Más detalles

Crear formularis amb Google Form. Campus Ciutadella 04/03/2016

Crear formularis amb Google Form. Campus Ciutadella 04/03/2016 Crear formularis amb Google Form Campus Ciutadella 04/03/2016 Crear formularis amb Google Form Índex: 1. Informació bàsica 2. Afegir col laboradors 3. Disseny 4. Tipus de preguntes 5. Preguntes condicionals

Más detalles