12.- COMPLIMENT DECRET 201/94. ABOCADORS I RESIDUS DE LA CONSTRUCCIÓ

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "12.- COMPLIMENT DECRET 201/94. ABOCADORS I RESIDUS DE LA CONSTRUCCIÓ"

Transcripción

1 1 ÍNDEX 1.- ANTECEDENTS 2.- OBJECTE DEL PROJECTE 3.- DESCRIPCIÓ OBRES Demolicions Moviments de terres Drenatges Pavimentació 4.- ESTUDI GEOTÈCNIC 5.- JUSTIFICACIÓ DE PREUS 6.- TERMINI D'EXECUCIÓ 7.- PROGRAMA DE TREBALLS 8.- DISPONIBILITAT DE TERRENYS. EXPROPIACIONS 9.- REPLANTEIG 10.- CARACTERÍSTIQUES MATERIALS. ASSAIGS 11.- CLASSIFICACIÓ DEL CONTRACTISTA 12.- COMPLIMENT DECRET 201/94. ABOCADORS I RESIDUS DE LA CONSTRUCCIÓ 13.- PRESSUPOSTOS 14.- DOCUMENTACIÓ DE QUE CONSTA EL PROJECTE 15.- CONCLUSIÓ

2 2 MEMÒRIA 1.- ANTECEDENTS El present document es redacta en compliment de l encàrrec realitzat pel Consell Comarcal al tècnic que subscriu, per descriure i valorar les obres que es pretenen executar per a l arranjament i millora del camí d accés a l abocador comarcal de la Noguera, amb un longitud de 557,35 metres des de la carretera C-12 fins l abocador. En concret es pretén l ampliació i millora de l actual camí d accés a l abocador comarcal de la Noguera, camí que deriva de la carretera C-12 en el p.q. 171,850, on està prevista una nova intersecció a realitzar per la Direcció General de Carreteres de la Generalitat, per la qual cosa i aprofitant la millora de la intersecció i nou accés al camí des de la carretera es procedirà a la realització de les actuacions d ampliació i millores compreses en aquest projecte. En l Annex núm. 1 de la Memòria s inclouen els plànols del Projecte constructiu de reforçament de ferm carretera C-12, p.q al Tram: Balaguer Monestir de les Avellanes que fan referència a l esmentada intersecció i que, per tant, serveixen de base per realitzar el correcte acord i connexió entre la nova intersecció de la carretera C-12 i el camí a l abocador comarcal de la Noguera. 2.- OBJECTE DEL PROJECTE El present projecte inclou la definició de les obres de construcció relatives a : - Demolicions de paviments i enderrocs d obres de fàbrica afectats per les obres de construcció i ampliació del camí. - Moviments de terres i adequació dels terrenys per l adaptació a les rasants projectades. En l annex número 6. Esplanada, es realitza una descripció detallada del procés constructiu per la realització dels moviments de terres de desmunt i les terraplens, en funció del tipus de terreny obtingut en base a l estudi geotècnic de l annex número 3.

3 3 - Construcció de la xarxa de drenatge per a l evacuació de les aigües pluvials, tant de la plataforma com del terreny adjacent. - En l annex número 4. Hidrologia i drenatge, es justifica la capacitat de desguàs de les seccions adoptades pels cabals màxims d aigües pluvials obtinguts en l esmentat annex. - Construcció del nou camí ampliat, passant dels 4 metres actuals a una plataforma de 7 5 metres amb 7 metres de calçada pavimentada. En l annex número 7. Traçat, es defineixen les característiques geomètriques del nou camí en planta i alçat, així com la metodologia aplicada pel seu càlcul. En l annex número 5. Dimensionament del ferm, es procedeix al càlcul de la secció del ferm del camí amb una estructura tipus granular i mescla bituminosa en calent, en funció de la capacitat resistent del terreny, del tipus i intensitat del trànsit i de la velocitat de projecte. - Reposició de tots els elements del tram viari urbanitzat afectats per les obres, tant d obra civil com d instal lacions i serveis. 3.- DESCRIPCIÓ OBRES Demolicions Inicialment es procedirà a executar les demolicions dels paviments afectats en el camí actual, transportant-ne a l abocador els productes resultants. També es procedirà, en el moment que determini la direcció d obra, a la demolició de les obres de fàbrica que són necessaris per l execució de les obres d ampliació del camí. Les condicions que s han de complir estaran especificades en el Plec de Condicions Tècniques de l'obra.

4 Moviments de terres En primer lloc es procedirà a l execució de les excavacions en desmunt per formació de la caixa del paviment i a l execució dels terraplens que resultin necessaris i que estan definits en els plànols del projecte. Tot això per aconseguir la formació d una plataforma de 7 5 metres que possibiliti la creació d una calçada pavimentada de 7 metres. Una vegada realitzats els moviments de terres per a la formació de l esplanació o plataforma del camí, s efectuarà el repàs, regularització i piconatge de la plataforma resultant amb compactació del 98% del PM. L esplanada del camí es construirà sobre aquesta plataforma resultant dels moviments de terres, als efectes de constituir una esplanada tipus E1 sobre la qual es procedirà a la formació del ferm del camí obtingut d acord a la metodologia que s inclou en l annex número 5. La determinació de la esplanada, tant en el gruix de la mateixa com en els materials constituents d aquesta capa, es realitza en l annex número Drenatges En les obres drenatge cal distingir entre el drenatge longitudinal i el drenatge transversal. El drenatge transversal està format per les canonades ubicades sota el camí i en sentit sensiblement ortogonal a l eix del mateix, amb l objecte d evacuar les aigües de pluja procedents de les cunetes de recollida de l aigua procedent de la plataforma, dels talussos i terrenys adjacents al camí. El drenatge longitudinal està format per les cunetes laterals al camí, en la zona de desmunt, i que normalment estan formades per seccions obertes de forma triangular o trapezial. Les cunetes es disposaran en la zona de desmunt i estaran revestides de formigó amb una secció triangular de 100 cm. d amplada interior, una profunditat màxima útil de 20 cm. i un revestiment amb formigó tipus HM-20 de 10 cm. de gruix. Els passos transversals de drenatge per l evacuació de les aigües de les cunetes sota la calçada del camí es projecten amb canonada de formigó de secció circular de 60 cm. de diàmetre. En l Annex núm. 4 es procedeix al càlcul hidràulic i justificació de la capacitat de desguàs de tots els elements de drenatge del camí.

5 Pavimentació La construcció dels paviments projectats, que es justifiquen en l annex número 5, consisteix en: calçada : estarà constituït per un ferm flexible sobre l esplanada del camí, format per una base granular de tot-u artificial de 40 cm. de gruix i una mescla bituminosa en calent de 10 cm. distribuïda en dos capes, la intermèdia de 6 cm. amb MBC tipus S20 i la de rodadura de 4 cm. de gruix amb MBC tipus D12. Primerament s estendrà i compactarà al 98% del PM la base granular de tot-u artificial de 40 cm. de gruix. A continuació es col locarà un reg d emprimació sobre la base granular, la capa intermèdia amb una mescla bituminosa en calent tipus S20 de 6 cm. de gruix, un reg d adherència sobre la capa intermèdia, i la capa de rodadura amb una mescla bituminosa en calent tipus D12 de 4 cm. de gruix. 4.- ESTUDI GEOTÈCNIC En l annex núm.3 s adjunta l estudi corresponent, en base al que hom ha fet el dimensionat dels ferms i de les excavacions i moviments de terres. 5.- JUSTIFICACIÓ DE PREUS A l'annex número 11 d aquesta Memòria es justifiquen els preus adoptats per les unitats d'obra previstes al Projecte. No obstant, per aquelles unitats d'obra no previstes o d escassa definició s inclou en el pressupost una partida alçada a justificar pel contractista adjudicatari. 6.- TERMINI D'EXECUCIÓ El termini d'execució de les obres que comprèn aquest Projecte serà de TRES MESOS.

6 6 7.- PROGRAMA DE TREBALLS A l'annex núm. 8 s'inclou el programa de desenvolupament dels treballs, amb un termini global d'execució de tres mesos. 8.- DISPONIBILITAT DE TERRENYS. EXPROPIACIONS En l Annex núm. 9 es relacionen totes les ocupacions de terrenys necessàries per a l execució de les obres. La documentació inclou el plànol en planta de les expropiacions de terrenys a realitzar, amb les referències cadastrals de les finques afectades i amb l expressa indicació del propietaris i superfícies afectades. 9.- REPLANTEIG Prèviament a l iniciï dels treballs s efectuarà el replanteig de les obres, per a lo que s inclou en els plànols del Projecte les característiques geomètriques en planta i perfil de les solucions adoptades. S aixecarà la corresponent Acta de Comprovació del replanteig CARACTERÍSTIQUES MATERIALS. ASSAIGS El Plec de Condicions Facultatives que s'inclou com Document número 3 del Projecte és aplicable a cadascun dels conceptes que integren les obres. Tanmateix seran d'aplicació aquells Plecs i Normes que s'especifiquen en l'esmentat document. Tots el materials compliran les condicions indicades en el Plec de Condicions per material de formigons, canonades, terraplens, rebliments, mescles bituminoses, etc. Per part de la Direcció d'obra es portarà el control de qualitat dels materials mitjançant l'execució dels assaigs i proves que es cregui oportunes, d'acord a les condicions fixades en el Plec de Condicions Facultatives o Normes d'aplicació i fins a l'1 % del Pressupost d'execució Material de les obres a càrrec del Contractista adjudicatari.

7 CLASSIFICACIÓ DEL CONTRACTISTA La classificació exigible al Contractista de les obres, d acord amb les característiques de l obra, serà Grup G, Subgrup 4. La categoria exigible d acord amb l import de les obres i el termini d execució, serà la e COMPLIMENT DECRET 201/94. ABOCADORS I RESIDUS DE LA CONSTRUCCIÓ Els abocaments de terres procedents de l excavació s efectuaran en abocador autoritzat, segons disposi l Administració. En tot cas el preu del projecte no es modificarà en funció de la distància, taxes i/o altres conceptes PRESSUPOSTOS Realitzats els necessaris amidaments i aplicats els preus del projecte, resulten els següents Pressupostos: P.E.M.- Pressupost d'execució Material obres : ,19 Ascendeix el Pressupost d Execució Material de les obres a la quantitat de: Cent seixanta-set mil cent cinquanta-u euros amb dinou cèntims P.E.C.- Pressupost d'execució Contracta obres : ,50 Ascendeix el Pressupost d Execució Contracta de les obres a la quantitat de: Dos-cents trenta mil set-cents trenta-cinc euros amb cinquanta cèntims

8 DOCUMENTACIÓ DE QUE CONSTA EL PROJECTE Document núm. 1.- Memòria Annex núm. 1.- Informació del Projecte constructiu de reforçament de ferm carretera C-12, p.q al Tram: Balaguer Monestir de les Avellanes Annex núm. 2.- Topografia Annex núm. 3.- Estudi geotècnic Annex núm. 4.- Hidrologia i drenatge Annex núm. 5.- Dimensionament del ferm Annex núm. 6.- Esplanada camí Annex núm. 7.- Traçat Annex núm. 8.- Programació treballs Annex núm. 9- Ocupació terrenys. Expropiacions Annex núm Estudi Seguretat i Salut Annex núm Justificació de preus Annex núm Documentació fotogràfica Document núm. 2.- Plànols Full núm. 1.- Full núm. 2.- Full núm. 3.- Full núm. 4.- Full núm. 5.- Full núm. 6.- Full núm. 7.- Full núm. 8.- Full núm. 9.- Full núm Plànol de situació Plànol d emplaçament Planta topogràfica i perfils Planta definició geomètrica Planta general Planta drenatge Perfil longitudinal Perfils transversals Seccions tipus. Detalls constructius i obres de fàbrica Document núm. 3.- Plec de Condicions Facultatives Document núm. 4.- Pressupost Capítol I.- Amidaments Capítol II.- Quadres de preus Capítol III.- Pressupostos parcials Capítol IV.- Resum de Pressupostos Capítol V.- Pressupostos Generals

9 CONCLUSIÓ Justificats en la nostra opinió els criteris exposats i contenint el Projecte tots els documents necessaris, el sotmetem a la tramitació i aprovació corresponent. Balaguer, juny 2006 Signat: Fernando-A. Cequier i Girón Enginyer de Camins, Canals i Ports

ÍNDEX DE LA DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE I - MEMÒRIA I ANNEXES MEMÒRIA ANNEXES. Annex núm. 1: Estudi geotècnic. Annex núm.

ÍNDEX DE LA DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE I - MEMÒRIA I ANNEXES MEMÒRIA ANNEXES. Annex núm. 1: Estudi geotècnic. Annex núm. ÍNDEX DE LA DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE I - MEMÒRIA I ANNEXES MEMÒRIA ANNEXES Annex núm. 1: Estudi geotècnic Annex núm. 2: Estudi de ferm Annex núm. 3: Gestió de residus Annex núm. 4: Control de qualitat

Más detalles

MEMÒRIA VALORADA PER A L ARRANJAMENT I MILLORA DELS CAMINS RURALS DEL PUIG DE SANT MARTIRIÀ I DE MAS RIERA AMB ÀRIDS RECICLATS

MEMÒRIA VALORADA PER A L ARRANJAMENT I MILLORA DELS CAMINS RURALS DEL PUIG DE SANT MARTIRIÀ I DE MAS RIERA AMB ÀRIDS RECICLATS MEMÒRIA VALORADA PER A L ARRANJAMENT I MILLORA DELS CAMINS RURALS DEL PUIG DE SANT MARTIRIÀ I DE MAS RIERA AMB ÀRIDS RECICLATS DOCUMENT 1: MEMÒRIA 1.- Antecedents i Ordre de redacció. 2.- Objecte. 3.-

Más detalles

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PROJECTE D URBANITZACIÓ A LA PLAÇA DE LA VIL LA ROMANA DEL DALT DE LA VILA. BADALONA PER ESTABLIR DUES FASES.

MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PROJECTE D URBANITZACIÓ A LA PLAÇA DE LA VIL LA ROMANA DEL DALT DE LA VILA. BADALONA PER ESTABLIR DUES FASES. SETEMBRE 2012 MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PROJECTE D URBANITZACIÓ A LA PLAÇA DE LA VIL LA ROMANA DEL DALT DE LA VILA. BADALONA PER ESTABLIR DUES FASES. ÍNDEX MEMÒRIA JUSTIFICATIVA PLÀNOLS 1. ANTECEDENTS ADMINISTRATIUS

Más detalles

PRESSUPOST PRESSUPOST PROJECTE BÀSIC DE PISTA-BICI PER ENTORN MUNTANYÓS. TRAM SANT JOAN DE LES ABADESSES - SANT PAU DE SEGÚRIES (RIPOLLÈS) PÀGINA 1

PRESSUPOST PRESSUPOST PROJECTE BÀSIC DE PISTA-BICI PER ENTORN MUNTANYÓS. TRAM SANT JOAN DE LES ABADESSES - SANT PAU DE SEGÚRIES (RIPOLLÈS) PÀGINA 1 PRESSUPOST PRESSUPOST PROJECTE BÀSIC DE PISTA-BICI PER ENTORN MUNTANYÓS. TRAM SANT JOAN DE LES ABADESSES - SANT PAU DE SEGÚRIES (RIPOLLÈS) PÀGINA 1 Amidaments AMIDAMENTS Pàg.: 1 Titol 3 01 TREBALLS PREVIS

Más detalles

PROJECTE DE CONSTRUCCIÓ D UNA NOVA HABITACIÓ I UN BANY A L EDIFICI DEL CENTRE DE DIA-RESIDÈNCIA DE POLLENÇA.

PROJECTE DE CONSTRUCCIÓ D UNA NOVA HABITACIÓ I UN BANY A L EDIFICI DEL CENTRE DE DIA-RESIDÈNCIA DE POLLENÇA. PROJECTE DE CONSTRUCCIÓ D UNA NOVA HABITACIÓ I UN BANY A L EDIFICI DEL CENTRE DE DIA-RESIDÈNCIA DE POLLENÇA. SITUACIÓ: C/ SANTO DOMINGO, S/N. POLLENÇA. PROPIETARI: AJUNTAMENT DE POLLENÇA STM POLLENÇA Xavier

Más detalles

PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ PER A LA SOL LICITUD DE LES SUBVENCIONS. Alta de l expedient: OBTENCIÓ DE L INFORME D IDONEÏTAT

PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ PER A LA SOL LICITUD DE LES SUBVENCIONS. Alta de l expedient: OBTENCIÓ DE L INFORME D IDONEÏTAT PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ PER A LA SOL LICITUD DE LES SUBVENCIONS Alta de l expedient: OBTENCIÓ DE L Procediment que cal seguir per a la tramitació de tot l expedient ALTA DE L EXPEDIENT 1 OBTENCIÓ DOCUMENTACIÓ

Más detalles

PROJECTE DE ROTONDA A LA CRUÏLLA DE CARRETERA DE TERRASSA, RONDA DE PONENT I RAMBLA D IBÈRIA

PROJECTE DE ROTONDA A LA CRUÏLLA DE CARRETERA DE TERRASSA, RONDA DE PONENT I RAMBLA D IBÈRIA PROJECTE DE ROTONDA A LA CRUÏLLA DE CARRETERA DE TERRASSA, RONDA DE PONENT I RAMBLA D IBÈRIA AFECTACIONS EN EL PROCÉS DE L OBRA 1.1. Antecedents Obra: PROJECTE DE ROTONDA A LA CRUÏLLA DE CTRA. DE TERRASSA,

Más detalles

ÍNDEX. TALLER D ENGINYERIA AMBIENTAL, SL Annex núm. 13. Expropiacions 1. INTRODUCCIÓ CRITERIS... 3

ÍNDEX. TALLER D ENGINYERIA AMBIENTAL, SL Annex núm. 13. Expropiacions 1. INTRODUCCIÓ CRITERIS... 3 ÍNDEX 1. INTRODUCCIÓ... 3 2. CRITERIS... 3 2.1. Plataforma... 3 2.2. Serveis afectats... 4 3. ESTIMACIÓ DELS DRETS I BÉNS AFECTATS... 4 3.1. Sòl... 4 3.2. Construccions... 5 3.3. Valoració... 5 1 1. INTRODUCCIÓ

Más detalles

ANNEX 29: Honoraris col legi d arquitectes

ANNEX 29: Honoraris col legi d arquitectes ANNEX 29: Honoraris col legi d arquitectes BAREMS ORIENTATIUS D HONORARIS Actualització dels barems en funció de les noves condicions pels nous treballs endegats pels arquitectes (Acord de Junta General

Más detalles

CATÀLEG DE SERVEIS D ASSISTÈNCIA DEL SAM ASSISTÈNCIA TÈCNICA. 1. Aixecament de l estat actual d edificacions de titularitat municipal.

CATÀLEG DE SERVEIS D ASSISTÈNCIA DEL SAM ASSISTÈNCIA TÈCNICA. 1. Aixecament de l estat actual d edificacions de titularitat municipal. CATÀLEG DE SERVEIS D ASSISTÈNCIA DEL SAM ASSISTÈNCIA TÈCNICA ÀMBIT D ARQUITECTURA 1. Aixecament de l estat actual d edificacions de titularitat municipal. Consta dels plànols necessaris per reflectir l

Más detalles

MEMÒRIA D ACTIVITATS DE RÈGIM D US:

MEMÒRIA D ACTIVITATS DE RÈGIM D US: MEMÒRIA D ACTIVITATS DE RÈGIM D US: TITULAR: EMPLAÇAMENT: Pàgina 1 de 7 MEMÒRIA 1.- ANTECEDENTS Nova activitat Activitat existent, canvi de titular Activitat existent, canvi d ús Activitat existent, canvi

Más detalles

PROJECTE PEXI D ADEQUACIÓ DE LES INSTAL.LACIONS D ENLLUMENAT PÚBLIC A LA NORMATIVA VIGENT PER A LA SEGURETAT DE LES PERSONES

PROJECTE PEXI D ADEQUACIÓ DE LES INSTAL.LACIONS D ENLLUMENAT PÚBLIC A LA NORMATIVA VIGENT PER A LA SEGURETAT DE LES PERSONES PROJECTE PEXI D ADEQUACIÓ DE LES INSTAL.LACIONS D ENLLUMENAT PÚBLIC A LA NORMATIVA VIGENT PER A LA SEGURETAT DE LES PERSONES TITULAR : SITUACIO : AJUNTAMENT de LA BISBAL DEL PENEDÈS Urbanitzacions de l

Más detalles

MEMÒRIA Adaptació topogràfica i moviments de terres. - Pavimentació: panot a les voreres i peces prefabricades de formigó a la resta.

MEMÒRIA Adaptació topogràfica i moviments de terres. - Pavimentació: panot a les voreres i peces prefabricades de formigó a la resta. MEMÒRIA 1.1 1.- OBJECTE DEL PROJECTE L objecte del present Projecte és la definició tècnica i econòmica dels elements d obra necessaris per a la URBANITZACIÓ D UN ESPAI LLIURE A L ENTORN DE L EDIFICI DE

Más detalles

TOTAL Activitat ,50

TOTAL Activitat ,50 PRESSUPOST * Pàg.: 1 Subcapítol 02 MOVIMENT DE TERRES Activitat 03 ESPLANADES 1 J03D4204 U Determinació dels límits d'atterberg (límit líquid i límit plàstic) d'una mostra de sòl, segons la norma UNE 103103

Más detalles

Projecte/Treball Final de Carrera

Projecte/Treball Final de Carrera Escola Politècnica Superior Projecte/Treball Final de Carrera Estudi: Enginyeria Industrial. Pla 1994 Títol: Projecte d una central d energia elèctrica de 400 kw mitjançant concentradors solars i una turbina

Más detalles

ANNEX 14 EXPROPIACIONS

ANNEX 14 EXPROPIACIONS ANNEX 14 Annex 14.-Expropiacions ÍNDEX 1. INTRODUCCIÓ...1 2. OBJECTE...1 3. CRITERIS ADOPTATS I PARÀMETRES GENERALS...1 3.1. GENERALITATS... 1 3.2. EXPROPIACIÓ VIALS... 1 3.3. DESCRIPCIÓ I S AFECTATS...

Más detalles

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS FORESTALS EN LES URBANITZACIONS, ELS NUCLIS DE POBLACIÓ,

Más detalles

ANNEX 12 EXPROPIACIONS Annex 12. Expropiacions

ANNEX 12 EXPROPIACIONS Annex 12. Expropiacions ANNEX 12 EXPROPIACIONS ÍNDEX 1. INTRODUCCIÓ...1 2. CRITERIS ADOPTATS... 1 2.1. Línia d expropiació... 1 2.2. Ocupacions temporals... 2 2.3. Expropiacions de serveis...2 2.4. Servituds de pas per a serveis...

Más detalles

ANNEX NÚM. 24 BIS: REPORTATGE FOTOGRÀFIC

ANNEX NÚM. 24 BIS: REPORTATGE FOTOGRÀFIC ANNEX NÚM. 24 BIS: REPORTATGE FOTOGRÀFIC ANNEX DE REPORTATGE FOTOGRÀFIC ÍNDEX 1 INTRODUCCIÓ... 1 2 REPORTATGE FOTOGRÀFIC... 1 APÈNDIX 1: PLÀNOLS DE SITUACIÓ DE LES FOTOGRAFIES Annex de Reportatge fotogràfic

Más detalles

INFORME D ADJUDICACIÓ

INFORME D ADJUDICACIÓ INFORME D ADJUDICACIÓ SERVEI DE CONTROL INTEGRAT DE PLAGUES DE LES ZONES COMUNES DELS EDIFICIS DE MERCABARNA AL RECINTE DE LA ZONA FRANCA I MERCABARNA FLOR A SANT BOI DE LLOBREGAT EXP. OB15103 Un cop tancat

Más detalles

Un preu contradictori es dona quan apareix una partida o un descompost que no es contemplava al pressupost del projecte.

Un preu contradictori es dona quan apareix una partida o un descompost que no es contemplava al pressupost del projecte. Preus contradictoris 09/10/2012 Centre de Recursos de l Obra Pública Servei d Equipaments i Espai Públic Àrea de Territori i Sostenibilitat L excés d amidament no es considera un preu contradictori. PREUS

Más detalles

AVANTPROJECTE PER A LA RENOVACIÓ DE LES AVINGUDES CASTIÈRO I PAS D'ARRÓ DE VIELHA

AVANTPROJECTE PER A LA RENOVACIÓ DE LES AVINGUDES CASTIÈRO I PAS D'ARRÓ DE VIELHA Avda. Diagonal, 482 Pral. 08006 Barcelona AVANTPROJECTE PER A LA RENOVACIÓ DE LES AVINGUDES CASTIÈRO I PAS D'ARRÓ DE VIELHA Promotor: AJUNTAMENT DE VIELHA Equip redactor: AIM3 Enginyeria, SLP Esteve Riba

Más detalles

1.3.- El Plec de Bases i el Contracte tipus es poden consultar a través d INTERNET en la pàgina

1.3.- El Plec de Bases i el Contracte tipus es poden consultar a través d INTERNET en la pàgina SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE: NOVA CONSTRUCCIÓ DE L'ESCOLA EMILI TEIXIDOR. RODA DE TER

Más detalles

Cas pràctic núm. 3. PROJECTE DE PAVIMENTACIÓ DELS CARRERS A, B i C. Ajuntament de

Cas pràctic núm. 3. PROJECTE DE PAVIMENTACIÓ DELS CARRERS A, B i C. Ajuntament de Cas pràctic núm. 3 PROJECTE DE PAVIMENTACIÓ DELS CARRERS A, B i C Ajuntament de PROJECTE DE PAVIMENTACIÓ DE CARRRERS. PREUS DESCOMPOSTOS Pàg. 1 Codi Quantitat Ut. Descripció Preu () Subtotal Import CAPÍTOL

Más detalles

ÍNDEX 1 INTRODUCCIÓ SECCIÓ ESTRUCTURAL DE PAVIMENT ESPLANADA SECCIÓ DE FERM VORERES... 5

ÍNDEX 1 INTRODUCCIÓ SECCIÓ ESTRUCTURAL DE PAVIMENT ESPLANADA SECCIÓ DE FERM VORERES... 5 ÍNDEX 1 INTRODUCCIÓ... 3 2 SECCIÓ ESTRUCTURAL DE PAVIMENT... 4 2.1 ESPLANADA... 4 2.2 SECCIÓ DE FERM... 4 3 VORERES... 5 4 TIPOLOGIES DE PAVIMENTACIÓ... 6 1 1 INTRODUCCIÓ El present annex té per objecte

Más detalles

1 Oferta econòmica 0-60 punts 2 Oferta tècnica 0-40 punts 2.1 Pla de treball 0-20 punts 2.2 Metodologia de control i seguiment del servei 0-20 punts

1 Oferta econòmica 0-60 punts 2 Oferta tècnica 0-40 punts 2.1 Pla de treball 0-20 punts 2.2 Metodologia de control i seguiment del servei 0-20 punts ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. 1. Entitat adjudicadora: Infraestructures.cat, empresa pública de la Generalitat de Catalunya. b) Domicili: Carrer dels Vergós, 36-42 c) Localitat

Más detalles

CONNEXIÓ ELÈCTRICA VALL D HEBRON BARCELONA HOSPITAL CAMPUS 2A FASE CLAU HHB (1v)

CONNEXIÓ ELÈCTRICA VALL D HEBRON BARCELONA HOSPITAL CAMPUS 2A FASE CLAU HHB (1v) SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE: CONNEXIÓ ELÈCTRICA VALL D HEBRON BARCELONA HOSPITAL CAMPUS

Más detalles

P.E.U.M.B. MODIFICACIÓ _ Pla Especial Urbanístic Mas Bach _ _R a ú l O l i v a A r q u i t e c t o /5_

P.E.U.M.B. MODIFICACIÓ _ Pla Especial Urbanístic Mas Bach _ _R a ú l O l i v a A r q u i t e c t o /5_ 4. ANEXES PLA D ETAPES 1 Urbanització. - Les obres d urbanització contemplades en el P.E.U. Mas Bach aprovat al 2009, i ja executades són: Condicionament inicial del terreny Aparcament per la Sala Hivernacle

Más detalles

EXPEDIENT D UNA ACTIVITAT INNÒCUA

EXPEDIENT D UNA ACTIVITAT INNÒCUA EXPEDIENT D UNA ACTIVITAT INNÒCUA Promotor: xxxx Adreça: Població: Data: xxxx xxxx xxxx MEMÒRIA DESCRIPTIVA. La present documentació té per finalitat definir les característiques de l activitat de botiga

Más detalles

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades Rodrigo Radovan - Global Business Development Manager Industrial Services TÜV Rheinland International Foment del Treball Nacional

Más detalles

CONSELL COMARCAL DE L ALT URGELL SERVEIS TÈCNICS MILLORA DEL FERM I REVESTIMENT DE CUNETES AL CAMÍ D'ACCÉS A ARS TM DE DE VALLS DE VALIRA

CONSELL COMARCAL DE L ALT URGELL SERVEIS TÈCNICS MILLORA DEL FERM I REVESTIMENT DE CUNETES AL CAMÍ D'ACCÉS A ARS TM DE DE VALLS DE VALIRA CONSELL COMARCAL DE L ALT URGELL SERVEIS TÈCNICS PROJECTE EXECUCIÓ: PROMOTOR: REDACTOR: MILLORA DEL FERM I REVESTIMENT DE CUNETES AL CAMÍ D'ACCÉS A ARS Xavier Llombart i Pubill Enginyer Agrònom Col legiat

Más detalles

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1)

ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA I QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ (SOBRE 1) ACTA DE CONSTITUCIÓ DE LA MESA DE CONTRACTACIÓ I DE QUALIFICACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DEL PROCEDIMENT OBERT DEL CONTRACTE D OBRES

Más detalles

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI

MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI MODIFICACIÓ DE LA MODALITAT DE REPARCEL LACIÓ ALS POLÍGONS D ACTUACIÓ URBANÍSTICA NÚM. 8 i 10 DE LA MODIFICACIÓ DEL PLA GENERAL METROPOLITÀ DEL NUCLI ANTIC SANT BOI DE LLOBREGAT OCTUBRE 2010 MODIFICACIÓ

Más detalles

EL pressupost estimatiu d execució material de les obres és de ,00.

EL pressupost estimatiu d execució material de les obres és de ,00. SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I D EXECUCIÓ I POSTERIOR DIRECCIÓ D OBRA PER A LES

Más detalles

CAMÍ D ACCÉS AL RIU LLOBREGAT DES DE BELLVITGE, L HOSPITALET DE LLOBREGAT

CAMÍ D ACCÉS AL RIU LLOBREGAT DES DE BELLVITGE, L HOSPITALET DE LLOBREGAT CAMÍ D ACCÉS AL RIU LLOBREGAT DES DE BELLVITGE, L HOSPITALET DE LLOBREGAT CAMÍ D ACCÉS AL RIU LLOBREGAT DES DE BELLVITGE, A L HOSPITALET DE LLOBREGAT El projecte s integra dins del conjunt d intervencions

Más detalles

SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE:

SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE: SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE: OBRES DE RAM MILLORES FUNCIONALS EN ÀREES DE DETINGUTS

Más detalles

SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE:

SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE: SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE: OBRES RAM 2017 ALS SERVEIS TERRITORIALS DEL VALLÈS OCCIDENTAL

Más detalles

El municipi de Viladasens disposa, a més a més del nucli, de diversos veïnats Fellines, Mas Nicolau, La Mata i La Mora.

El municipi de Viladasens disposa, a més a més del nucli, de diversos veïnats Fellines, Mas Nicolau, La Mata i La Mora. 1. MEMÒRIA 1. M E M Ò R I A. 1.1 ANTECEDENTS. El municipi de Viladasens disposa, a més a més del nucli, de diversos veïnats Fellines, Mas Nicolau, La Mata i La Mora. El veïnat de la Mora, amb pocs habitants,

Más detalles

VALORACIÓ ECONÓMICA DE LES PROPOSTES D ACTUACIÓ

VALORACIÓ ECONÓMICA DE LES PROPOSTES D ACTUACIÓ Protocols Actuacions VALORACIÓ ECONÓMICA DE LES PROPOSTES D ACTUACIÓ Definició de les partides i criteris per a la valoració econòmica de les actuacions Preàmbul En el present document es defineixen les

Más detalles

ESTAT INICIAL AVANÇAMENT D OBRA ESTAT INICIAL

ESTAT INICIAL AVANÇAMENT D OBRA ESTAT INICIAL ESTAT INICIAL L objecte de les obres tracta la construcció d un aparcament soterrat per a vehicles, la reforma i ampliació de la planta baixa de l Hospital Universitari de la Santa Creu i la urbanització

Más detalles

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP 1 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER PROCEDIMENT OBERT PER AL SUBMINISTRAMENT D UN EQUIPAMENT TROMEL MÒBIL PER ALIMENTACIÓ AMB PALA VOLUM 2/3m3 MOTOR DIESEL AMB 2 TAMBORS INTERCAMBIABLES I 2 CINTES TRANSPORTADORES

Más detalles

EMPRESA. Creació el 1970: Josep M. Gassó. Any 1996: Excavacions Gassó. Any 2015: Dept. Suelos Estabilizados. Treballs sector agrícola

EMPRESA. Creació el 1970: Josep M. Gassó. Any 1996: Excavacions Gassó. Any 2015: Dept. Suelos Estabilizados. Treballs sector agrícola EMPRESA EMPRESA Creació el 1970: Josep M. Gassó Treballs sector agrícola Any 1996: Excavacions Gassó Treballs sector agrícola Moviments de terres Any 2015: Dept. Suelos Estabilizados Treballs sector agrícola

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

XARXA FERROVIÀRIA I PROJECTES PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PARTICULARS PEL SUBMINISTRAMENT I MUNTATGE D UN SISTEMA DE PESATGE FERROVIARI A MANRESA

XARXA FERROVIÀRIA I PROJECTES PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PARTICULARS PEL SUBMINISTRAMENT I MUNTATGE D UN SISTEMA DE PESATGE FERROVIARI A MANRESA XARXA FERROVIÀRIA I PROJECTES PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PARTICULARS PEL SUBMINISTRAMENT I MUNTATGE D UN SISTEMA DE PESATGE FERROVIARI A MANRESA Juliol 2015 XARXA FERROVIÀRIA I PROJECTES INDEX 1 -

Más detalles

ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE

ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE ANNEX 1 QUADRE DE CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE 1. OBJECTE DEL CONTRACTE Títol del contracte: CONTRACTACIÓ D UN SERVEI DE D IMPLANTACIÓ I POSADA EN MARXA D UN ENTERPRISE SEVICE BUS PER A LA FUOC Número

Más detalles

3 Pressupost. Pla de prevenció d'incendis forestals a les urbanitzacions i nuclis de població. Franja perimetral de baixa combustibilitat Pressupost 1

3 Pressupost. Pla de prevenció d'incendis forestals a les urbanitzacions i nuclis de població. Franja perimetral de baixa combustibilitat Pressupost 1 Pressupost 1 3 Pressupost Pressupost 2 Índex 3.1 Amidaments 3.1.1 Obres de reducció de la densitat d arbrat i estassada del sotabosc 3.1.2 Obres d obertura i arranjament de noves vies de servei i carregadors

Más detalles

NOVA CONSTRUCCIÓ INSTITUT 3/0 GURB. (2v) CLAU: INH (2v)

NOVA CONSTRUCCIÓ INSTITUT 3/0 GURB. (2v) CLAU: INH (2v) SEPARATA AL PLEC DE BASES DE LA LICITACIÓ PER A L ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS PER A L ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE: NOVA CONSTRUCCIÓ INSTITUT 3/0 GURB. (2v) CLAU: INH-17232

Más detalles

INFORME D ADJUDICACIÓ

INFORME D ADJUDICACIÓ INFORME D ADJUDICACIÓ SERVEIS DE REPARACIÓ, CONSERVACIO I MANTENIMENT D INSTAL LACIONS I MAQUINARIA EN ELS EDIFICIS DE MERCABARNA AL RECINTE DE LA ZONA FRANCA I MERCABARNA FLOR A SANT BOI DE LLOBREGAT.

Más detalles

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica,

Nº DE PLICA EMPRESA MOTIVO EXCLUSIÓN 3 AQUÍ ENERGIA S.L. No acredita la solvencia económica, DECRET DE LA PRESIDÈNCIA Data : 17 de JULIOL de 2017 Assumpte: ADJUDICACIÓ DE L ACORD MARC PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÉCTRICA A TRAVÉS DEL SERVEI DE GESTORS D ENERGIA DEL CONSORCI

Más detalles

AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES

AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES AJUNTAMENT DE SANT FRUITÓS DE BAGES RELACIÓ DE DRETS I BÉNS AFECTATS Del projecte per la protecció contra la caiguda de roques del camí de Sant Benet AGOST DE 2.017 MEMÒRIA DESCRIPTIVA DETERMINACIÓ DE

Más detalles

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP

Consell Comarcal del Pallars Jussà Tel FAX Soldevila, 18 ( Casa Sullà ) TREMP 1 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER PROCEDIMENT OBERT PER AL SUBMINISTRAMENT D UN EQUIPAMENT MITJANÇANT UN CONTRACTE EN RÈGIM D ARRENDAMENT FINANCER (RENTING)A 5 ANYS AMB OPCIÓ DE COMPRA D UN CAMIÓ PER

Más detalles

PLEC DE CLÀUSULES TÈCNIQUES PEL SUBMINSITRAMENT I INSTAL LACIÓ D UNA SITJA DE FANGS A L EDAR TARRAGONA NORD

PLEC DE CLÀUSULES TÈCNIQUES PEL SUBMINSITRAMENT I INSTAL LACIÓ D UNA SITJA DE FANGS A L EDAR TARRAGONA NORD PLEC DE CLÀUSULES TÈCNIQUES PEL SUBMINSITRAMENT I INSTAL LACIÓ D UNA SITJA DE FANGS A L EDAR TARRAGONA NORD 1. OBJECTE DEL PRESENT CONTRACTE... 3 2. ÀMBIT D ACTUACIÓ... 3 3. OBLIGACIONS GENERALS... 3 4.

Más detalles

COMPLEMENTARI AL REFÓS DEL PROJECTE BÀSIC I D EXECUCIÓ D URBANITZACIÓ DEL PLA PARCIAL CIUTAT JARDÍ SUR-2 A LLEIDA DOCUMENT Nº 1 MEMÒRIA I ANNEXES

COMPLEMENTARI AL REFÓS DEL PROJECTE BÀSIC I D EXECUCIÓ D URBANITZACIÓ DEL PLA PARCIAL CIUTAT JARDÍ SUR-2 A LLEIDA DOCUMENT Nº 1 MEMÒRIA I ANNEXES COMPLEMENTARI AL REFÓS DEL PROJECTE BÀSIC I D EXECUCIÓ D URBANITZACIÓ DEL PLA PARCIAL CIUTAT JARDÍ SUR-2 A LLEIDA DOCUMENT Nº 1 MEMÒRIA I ANNEXES MEMÒRIA MEMÒRIA 1 1 ÍNDEX DE LA MEMÒRIA 1 Dades bàsiques

Más detalles

QUADRE DE PREUS 2 01 ACONDICIONAMENT DEL TERRENY. Can Vermell

QUADRE DE PREUS 2 01 ACONDICIONAMENT DEL TERRENY. Can Vermell 01 ACONDICIONAMENT DEL TERRENY 01.01 m2 Escarificació, en qualsevol terreny Escarificació i neteja del terreny, amb mitjans mecànics. Comprèn els treballs necessaris per retirar de les zones previstes

Más detalles

Projecte Bicing Elèctric

Projecte Bicing Elèctric Projecte Bicing Elèctric 2015-2017 Unitat Bicing- Juny 2014 Índex. 1. Introducció 2. Les Magnituds operatives 3. Els principals eixos del projecte 4. Termini d'execució 5. El Model tarifari 6. El pressupost

Más detalles

A4 3,75 A3 5,75 Impressions en paper. A2 7,75 A1 10,00 A0 12,00 Format digital Preu per mapa 13,75

A4 3,75 A3 5,75 Impressions en paper. A2 7,75 A1 10,00 A0 12,00 Format digital Preu per mapa 13,75 1. CARTOGRAFIA TOPOGRÀFICA 1.1. Cartografia del ICC a diferents escales de representació. Escales representades: 250.000 50.000 25.000 10.000 5.000. EN PAPER: Impressió de mapes de la versió ràster de

Más detalles

Informació complementària

Informació complementària MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL D ORDENACIÓ URBANA DE BANYOLES A L ÀMBIT DEL PE.II, UA5c I ELS TERRENYS D ÚS INDUSTRIAL ADJACENTS ENTRE ELS CARRERS DELS BLANQUERS, GIRONA, BARCELONA I RONDA DEL MONESTIR

Más detalles

PLA DIRECTOR DE LA URBANITZACIÓ DEL SECTOR DE SANT CARLES LA ROCA DEL VALLÈS-LLINARS DEL VALLÈS-ARGENTONA-DOSRIUS. Ajuntament La Roca del Vallès

PLA DIRECTOR DE LA URBANITZACIÓ DEL SECTOR DE SANT CARLES LA ROCA DEL VALLÈS-LLINARS DEL VALLÈS-ARGENTONA-DOSRIUS. Ajuntament La Roca del Vallès PLA DIRECTOR DE LA URBANITZACIÓ DEL SECTOR DE SANT CARLES LA ROCA DEL VALLÈS-LLINARS DEL VALLÈS-ARGENTONA-DOSRIUS Ajuntament La Roca del Vallès 4 TERMES MUNICIPALS: -LA ROCA DEL VALLÈS -LLINARS DEL VALLÈS

Más detalles

Treball final de grau

Treball final de grau Treball final de grau Estudi: Grau en Enginyeria Mecànica Títol: Elevador per l aprofitament de l espai en garatges Document 3. Plec de condicions Alumne: José Ramón García Molinero Tutor: Fernando Julián

Más detalles

GUIÓ DE CONTINGUTS PROJECTES D INSTAL LACIONS FRIGORÍFIQUES

GUIÓ DE CONTINGUTS PROJECTES D INSTAL LACIONS FRIGORÍFIQUES GUIÓ DE CONTINGUTS PROJECTES D INSTAL LACIONS FRIGORÍFIQUES Actualitzats segons la Norma UNE 157001/2002 INSTAL LACIONS FRIGORÍFIQUES I. INTRODUCCIÓ El present document és una proposta dels continguts

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Territori i Sostenibilitat. infraestructures.cat

Generalitat de Catalunya Departament de Territori i Sostenibilitat. infraestructures.cat Generalitat de Catalunya Departament de Territori i Sostenibilitat infraestructures.cat MEMÒRIA . CLAU: ML-14030 MEMÒRIA MEMÒRIA ÍNDEX 1 ANTECEDENTS... 3 2 OBJECTE DEL PROJECTE... 3 3 CONDICIONANTS DEL

Más detalles

MILLORES DEL PROJECTE DE MILLORA I CONDICIONAMENT DEL CAMÍ DE MAS DE PRADES, AL TERME MUNICIPAL D ASCÓ

MILLORES DEL PROJECTE DE MILLORA I CONDICIONAMENT DEL CAMÍ DE MAS DE PRADES, AL TERME MUNICIPAL D ASCÓ PROJECTE DE MILLORA I CONDICIONAMENT DEL CAMÍ DE MAS DE PRADES, AL TERME MUNICIPAL D ASCÓ DE MILLORA I CONDICIONAMENT DEL CAMÍ DE MAS DE PRADES, AL TERME MUNICIPAL D ASCÓ Data: FEBRER 2015 PROJECTE DE

Más detalles

Ajuntament de Cubelles Serveis Tècnics Municipals

Ajuntament de Cubelles Serveis Tècnics Municipals Ajuntament de Cubelles ANNEX A LA MEMÒRIA VALORADA DEL PLA DE PAVIMENTACIÓ ASFÀLTICA 2013-2015 AJUNTAMENT DE CUBELLES Els documents que integren el present annex tenen el següent contingut. 1. MEMÒRIA

Más detalles

PROCEDIMENT D ACCIONS CORRECTORES

PROCEDIMENT D ACCIONS CORRECTORES PROCEDIMENT D ACCIONS CORRECTORES ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI 4 6. ACTUACIÓ 4 7. REGISTRES 5 8. ANNEXOS

Más detalles

4. VALORACIÓ DE LES DIFERENTES PROPOSTES TÈCNIQUES PRESENTADES PELS LICITADORS

4. VALORACIÓ DE LES DIFERENTES PROPOSTES TÈCNIQUES PRESENTADES PELS LICITADORS INFORME TÈCNIC DE VALORACIÓ DE LES OFERTES DELS LICITADORS PRESENTADES PER AL CONTRACTE DE SERVEIS DE REVISIÓ I MANTENIMENT DELS EXTINTORS UBICATS EN DIFERENTS EDIFICIS I ALTRES INSTAL LACIONS DE L AJUNTAMENT

Más detalles

GESTIÓ INTEGRADA DE DESPATXOS PROFESSIONALS

GESTIÓ INTEGRADA DE DESPATXOS PROFESSIONALS GestBuild+ GESTIÓ INTEGRADA DE DESPATXOS PROFESSIONALS Què és GestBuild+ És un software de gestió bàsic de treballs per a aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d edificació S estructura en cinc

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EL CONTRACTE DE RÈNTING D UN VEHICLE PEL VIGILANT MUNICIPAL PEL PERÍODE (5 ANYS)

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EL CONTRACTE DE RÈNTING D UN VEHICLE PEL VIGILANT MUNICIPAL PEL PERÍODE (5 ANYS) 1.04.06.02-14.01 04 1 / 5 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EL CONTRACTE DE RÈNTING D UN VEHICLE PEL VIGILANT MUNICIPAL PEL PERÍODE 2013-2018 (5 ANYS) 1.04.06.02-14.01 04 2 / 5 1. Objecte

Más detalles

01. Reportatge fotogràfic II. ANNEXES

01. Reportatge fotogràfic II. ANNEXES II. ANNEXES 01. Reportatge fotogràfic II. ANNEXES II.01. REPORTATGE FOTOGRÀFIC. II.01.01. GUIA PLÀNOL IDENTIFICATIU. S adjunta a continuació un plànol del sector de Sòl no urbanitzable de Santa Ceclina

Más detalles

PROJECTE D URBANITZACIÓ DE LA PLAÇA RÒMUL VOLUM 1 A.MEMÒRIA B.PLEC DE CONDICIONS

PROJECTE D URBANITZACIÓ DE LA PLAÇA RÒMUL VOLUM 1 A.MEMÒRIA B.PLEC DE CONDICIONS PROJECTE D URBANITZACIÓ DE LA PLAÇA RÒMUL VOLUM 1 A.MEMÒRIA B.PLEC DE CONDICIONS Sabadell, Desembre de 2008 PROJECTE D URBANITZACIÓ DE LA PLAÇA RÒMUL VOLUM 2 C. PRESSUPOST D. PLÀNOLS Sabadell, Desembre

Más detalles

4 Anàlisi dels costos

4 Anàlisi dels costos 4 Anàlisi dels costos Aquest capítol presenta la metodologia emprada per estimar la inversió que representaria resoldre els dèficits identificats en la xarxa viària, d acord amb els criteris de planificació

Más detalles

Projecte simplificat per a la reposició de dues cobertes a l edifici de Can Rajoler

Projecte simplificat per a la reposició de dues cobertes a l edifici de Can Rajoler Projecte simplificat per a la reposició de dues cobertes a l edifici de Can Rajoler desembre de 2016 PROJECTE SIMPLIFICAT DE LA REPOSICIÓ DE DUES COBERTES A L EDIFICI DE CAN RAJOLER ÍNDEX 1. MEMÒRIA 1.

Más detalles

El DPTOP finalitza la perforació d un dels túnels de Montgròs de l Eix Diagonal

El DPTOP finalitza la perforació d un dels túnels de Montgròs de l Eix Diagonal El DPTOP finalitza la perforació d un dels túnels de Montgròs de l Eix Diagonal El secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, ha visitat avui, les obres de l Eix Diagonal, un cop s ha dut a terme la calada

Más detalles

INFORME DE SELECCIO D OFERTES FINALISTES PER LA NEGOCIACIO DE LES

INFORME DE SELECCIO D OFERTES FINALISTES PER LA NEGOCIACIO DE LES INFORME DE SELECCIO D OFERTES FINALISTES PER LA NEGOCIACIO DE LES OBRES DE REPARACIÓ DE L ESTRUCTURA DE FORMIGÓ DELS PAVELLONS E I F DEL MERCAT CENTRAL DE FRUITES I HORTALISSES DE MERCABARNA(BARCELONA)

Más detalles

Revisió de projectes BIM en infraestructures. Febrer 2018

Revisió de projectes BIM en infraestructures. Febrer 2018 Revisió de projectes BIM en infraestructures Febrer 2018 www.camins.cat/serveis/formació OBJECTIU Donar la capacitació necessària per poder desenvolupar el rol de revisor de projectes en entorns de metodologia

Más detalles

PROJECTE DE REURBANITZACIÓ DEL CARRER DE LES ERES DE RIBES DE FRESER EMPLAÇAMENT: C/ Eres de Ribes de Freser 17534(GIRONA) PROMOTOR:

PROJECTE DE REURBANITZACIÓ DEL CARRER DE LES ERES DE RIBES DE FRESER EMPLAÇAMENT: C/ Eres de Ribes de Freser 17534(GIRONA) PROMOTOR: PROJECTE DE REURBANITZACIÓ DEL CARRER DE LES ERES DE RIBES DE FRESER EMPLAÇAMENT: C/ Eres de Ribes de Freser 17534(GIRONA) PROMOTOR: Ajuntament de Ribes de Freser TÈCNIC REDACTOR: Ariadna Asturias Bernadas

Más detalles

1-Introducció Paràmetres urbanístics Objecte... 4-Documentació a presentar en fase de concurs... 4

1-Introducció Paràmetres urbanístics Objecte... 4-Documentació a presentar en fase de concurs... 4 PLEC TÈCNIC PER A LA CONTRACTACIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I D EXECUCIÓ I DE L ESTUDI DE SEGURETAT I SALUT PER A LA RECONSTRUCCIÓ VOLUMÈTRICA DEL MOLÍ D EN TORRELLA, AL MARGE DRET DEL PARC FLUVIAL DEL RIPOLL,

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT DE MISSATGES SMS DEL CONSORCI HOSPITALARI DE VIC. EXPEDIENT

Más detalles

3-PRESSUPOST 3.1 AMIDAMENTS 3.2 QUADRE DE PREUS DESCOMPOSATS 3.3 PRESSUPOST 3.4 RESUM DEL PRESSUPOST

3-PRESSUPOST 3.1 AMIDAMENTS 3.2 QUADRE DE PREUS DESCOMPOSATS 3.3 PRESSUPOST 3.4 RESUM DEL PRESSUPOST 3-PRESSUPOST 3.1 AMIDAMENTS 3.2 QUADRE DE PREUS DESCOMPOSATS 3.3 PRESSUPOST 3.4 RESUM DEL PRESSUPOST RECUPERACIÓ CAMÍ LLONGARRIU Pressupost (Amidaments) COMENTARI NUM. DIM 1 DIM 2 DIM 3 ACUM. PREU IMPORT

Más detalles

NOU INFORME PERICIAL ESMENAT DE BARCELONA RECURS ORDINARI 394/13 M

NOU INFORME PERICIAL ESMENAT DE BARCELONA RECURS ORDINARI 394/13 M NOU INFORME PERICIAL ESMENAT VISTA AÉREA PARCIAL NUCLI URBÀ DEL TM LA GRANADA DEL PENEDÈS DR. PER LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA MEMBRE DE L AGRUPACIÓ D S EXPERTS PERICIALS I FORENSES DEL COL

Más detalles

PROJECTE CONSTRUCTIU DEL TRAM COL LECTOR BARRERA SITUAT ENTRE L AVINGUDA PAÏSOS CATALANS I EL CARRER COSTABONA DE GIRONA INDEX

PROJECTE CONSTRUCTIU DEL TRAM COL LECTOR BARRERA SITUAT ENTRE L AVINGUDA PAÏSOS CATALANS I EL CARRER COSTABONA DE GIRONA INDEX PROJECTE CONSTRUCTIU DEL TRAM COL LECTOR BARRERA SITUAT ENTRE L AVINGUDA PAÏSOS CATALANS I EL CARRER COSTABONA DE GIRONA INDEX 1. Antecedents... 2 2. Objectiu... 2 3. Justificació de la Solució... 3 3.1.

Más detalles

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV

PRÀCTIQUES EXTERNES EN ELS CENTRES, ESTRUCTURES O SERVEIS DE LA URV ACORD D ASSIGNACIÓ DE L ESTUDIANT i Acord núm. Atès el RD 1791/2010, de 30 de desembre, pel qual s'aprova l'estatut de l'estudiant Universitari, el RD 592/2014, de 11 de juliol, sobre programes de cooperació

Más detalles

CONSTRUCCIÓ DE LA MAQUETA D UNA CASA

CONSTRUCCIÓ DE LA MAQUETA D UNA CASA CONSTRUCCIÓ DE LA MAQUETA D UNA CASA PROJECTE DE ER D E.S.O. CURS - DEPARTAMENT DE TECNOLOGIA I.E.S. CAN MAS RIPOLLET. Et proposem que construeixis la maqueta d un habitatge. La maqueta de la casa estarà

Más detalles

Memòria per a la millora dels accessos a les instal lacions de sanejament de Terrassa

Memòria per a la millora dels accessos a les instal lacions de sanejament de Terrassa Àrea de Planificació Urbanística i Territori Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat Memòria per a la millora dels accessos a les instal lacions de sanejament de Terrassa Terrassa, abril de 2015 C/ Pantà,

Más detalles

Plec de prescripcions tècniques

Plec de prescripcions tècniques Concurs pel subministrament de targetes sense contacte Plec de prescripcions tècniques PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PEL SUBMINISTRAMENT DE TARGETES SENSE CONTACTE. 1. OBJECTE. L objecte del present

Más detalles

NL infraestructures.cat

NL infraestructures.cat Generalitat de Catalunya Departament de Territori i Sostenibilitat Direcció General d'infraestructures de Mobilitat Tipus d'estudi Xarxa Classe d'obra Subclasse d'obra PROJECTE CONSTRUCTIU LOCAL MILLORA

Más detalles

Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats

Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats 2015-2016 Inspecció d Educació a Lleida PLENARI DIRECTORS/ES PRIMÀRIA Lleida, 6 d octubre de 2015 Informació per als centres Octubre 2015 Justificació de l actuació

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

BOUPV OFERTA DE EMPLEO PÚBLICO DEL PERSONAL DE AD- MINISTRACIÓN Y SERVICIOS PARA EL AÑO 2016

BOUPV OFERTA DE EMPLEO PÚBLICO DEL PERSONAL DE AD- MINISTRACIÓN Y SERVICIOS PARA EL AÑO 2016 p. 98 núm.00 08/206 - diciembre de 206 OFERTA D OCUPACIÓ PÚBLICA DEL PERSONAL D AD- MINISTRACIÓ I SERVEIS PER A L ANY 206 (Aprovada pel Consell de Govern en la sessió de 5 de desembre de 206) En la sessió

Más detalles

Marc urbanístic: Pla Especial del Port Aprovació definitiva: 25 de maig 2007, després d una ampli procés participatiu Desenvolupament: cal la redacció

Marc urbanístic: Pla Especial del Port Aprovació definitiva: 25 de maig 2007, després d una ampli procés participatiu Desenvolupament: cal la redacció Front marítim de Vilanova i la Geltrú (plaça del Port) Abril 2014 Marc urbanístic: Pla Especial del Port Aprovació definitiva: 25 de maig 2007, després d una ampli procés participatiu Desenvolupament:

Más detalles

PLECS DE CONDICIONS TÈCNIQUES DEL CONTRACTE DE SERVEIS DE PALETA PEL MANTENIMENT DE LA VIA PÚBLICA

PLECS DE CONDICIONS TÈCNIQUES DEL CONTRACTE DE SERVEIS DE PALETA PEL MANTENIMENT DE LA VIA PÚBLICA Ajuntament de Mataró PLECS DE CONDICIONS TÈCNIQUES DEL CONTRACTE DE SERVEIS DE PALETA PEL MANTENIMENT DE LA VIA PÚBLICA Servei de Manteniment i Serveis Riera de Can Soler, S/N - 08304 MATARÓ Tel. 93.758.24.44

Más detalles

MEMÒRIA VALORADA PER A LA SUBSTITUCIÓ DE LLUMINÀRIES ESFÈRIQUES I QUADRE DE COMANDAMENT EN EL DISTRICTE 2on.

MEMÒRIA VALORADA PER A LA SUBSTITUCIÓ DE LLUMINÀRIES ESFÈRIQUES I QUADRE DE COMANDAMENT EN EL DISTRICTE 2on. MEMÒRIA VALORADA PER A LA SUBSTITUCIÓ DE LLUMINÀRIES ESFÈRIQUES I QUADRE DE COMANDAMENT EN EL DISTRICTE 2on. ÍNDEX 1. MEMÒRIA 1.1.- OBJECTE 1.2.- DESCRIPCIÓ DE LES INSTAL LACIONS ACTUALS 1.3.- DESCRIPCIÓ

Más detalles

ORDENANÇA NÚM.5.4 PREU PÚBLIC SOBRE FORMACIÓ I MODIFICACIÓ D'INSTRUMENTS DE PLANEJAMENT I GESTIÓ URBANÍSTICA I D ALTRES SERVEIS NO OBLIGATORIS

ORDENANÇA NÚM.5.4 PREU PÚBLIC SOBRE FORMACIÓ I MODIFICACIÓ D'INSTRUMENTS DE PLANEJAMENT I GESTIÓ URBANÍSTICA I D ALTRES SERVEIS NO OBLIGATORIS ORDENANÇA NÚM.5.4 PREU PÚBLIC SOBRE FORMACIÓ I MODIFICACIÓ D'INSTRUMENTS DE PLANEJAMENT I GESTIÓ URBANÍSTICA I D ALTRES SERVEIS NO OBLIGATORIS Article 1r. Concepte De conformitat amb el que preveuen els

Más detalles

ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte.

ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. 1. Entitat adjudicadora: Infraestructures.cat, empresa pública de la Generalitat de Catalunya. b) Domicili: Carrer dels Vergós, 36-42 c) Localitat

Más detalles

GUIA PER A L ELABORACIÓ DELS PLANS ESPECIALS URBANÍSTICS DELS CÀMPINGS EXISTENTS AMB RISC D INUNDACIÓ.

GUIA PER A L ELABORACIÓ DELS PLANS ESPECIALS URBANÍSTICS DELS CÀMPINGS EXISTENTS AMB RISC D INUNDACIÓ. GUIA PER A L ELABORACIÓ DELS PLANS ESPECIALS URBANÍSTICS DELS CÀMPINGS EXISTENTS AMB RISC D INUNDACIÓ. (S assenyalen amb un *els apartats opcionals que només s han d incorporar en el document en cas que

Más detalles

PROCEDIMENT D AUDITORIA INTERNA

PROCEDIMENT D AUDITORIA INTERNA PROCEDIMENT D AUDITORIA INTERNA ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA 4 4. RESPONSABILITAT 4 5. VOCABULARI 4 6. ACTUACIÓ 4 6.1 PLANIFICACIÓ 4 6.2 REALITZACIÓ

Más detalles

Atès que l esmentat error pot modificar les propostes que puguin presentar els licitadors en les seves ofertes,

Atès que l esmentat error pot modificar les propostes que puguin presentar els licitadors en les seves ofertes, Expedient FSHSU 1-18 Contractació del servei d impressió per a la Fundació Sant Hospital La Seu d Urgell, incloent el lloguer dels equips d impressió, subministrament i gestió de la reposició de consumibles

Más detalles