3. Volem oferir als jugadors/es un treball tècnic seriós i de qualitat amb entrenadors/es d un nivell adequat.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "3. Volem oferir als jugadors/es un treball tècnic seriós i de qualitat amb entrenadors/es d un nivell adequat."

Transcripción

1 FILOSOFIA SECCIO BÀSQUET CN TERRASSA 1. Volem que els nens i nenes compaginin en tot moment els estudis i el bàsquet. Aquest ha de ser el complement ideal per a la formació integral del nen/de la nena. 2. La persona ha d estar sempre per davant del jugador. Hem de formar, per tant, en primer lloc persones. No ens complau la idea de treballar amb bons jugadors/es que no siguin millors persones. 3. Volem oferir als jugadors/es un treball tècnic seriós i de qualitat amb entrenadors/es d un nivell adequat. 4. Volem ajudar a que els jugadors/es aprenguin a cooperar i respectar als altres i les seves opinions així com les regles. 5. Volem ajudar a adquirir tot un seguit d hàbits esportius que afavoreixin un estil de vida saludable i contribueixin a adquirir una bona educació esportiva, com per exemple, la puntualitat, els jocs d equip, el interès per el basquetbol, l hàbit de la dutxa final, etc. 6. Volem que els jugadors/es es relacionin amb nous companys/es en l entorn esportiu que facin noves amistats i que entenguin la idea del treball en equip. 7. Hem de voler i saber aprendre. Escoltar, raonar, participar, practicar fort i sobre tot, gaudir i passar-s ho bé.

2 NORMES BÀSIQUES JUGADORS/ES. ENTRENAMENTS 1. Cal ser puntual als entrenaments. L hora fixada d inici de l activitat es l hora en la que hem de començar l entrenament, partit i/o activitat i hem d estar tots/es a la pista degudament preparats/des i equipats/des. 2. En cas de no poder assistir als entrenaments, partits i/o activitats, s ha de comunicar a l entrenador/a. 3. Cal respectar tot i tothom. Als entrenadors/es, als companys de Club, als responsables de les instal lacions, les pròpies instal lacions i el material que utilitzem en els entrenaments. 4. Cal recollir el material utilitzat i endreçar-lo adequadament. 5. Estarem atents/es a les explicacions que ens doni l entrenador/a o bé els seus ajudants o ajudantes. Cal sempre prestar molta atenció i no distreure s. 6. En cap cas ens podem absentar, de l entrenament sinó es amb el permís explícit de l entrenador/a. 7. Durant l entrenament, sense l autorització de l entrenador/a, no parlarem amb cap persona aliena a l equip. Sempre ens esperarem fins que s acabi. 8. No està permès l ús de qualsevol objecte amb el qual ens puguem fer mal o puguem fer mal als companys/es durant l entrenament 9. A l hora d escalfar i estirar ho farem sempre tot el grup junt. 10. Es recomanable, no utilitzar la roba de joc per a les sessions d entrenament. 11. Cal dutxar-se després de cada entrenament. A la vegada cal vetllar per tal de mantenir els vestidors nets.

3 NORMES BÀSIQUES JUGADORS/ES. PARTITS 2. Hem de respectar l horari establert a les convocatòries de la competició. En cas de que algú arribi amb retard, serà la seva responsabilitat desplaçar-se al destí corresponent. 3. En cas de no poder assistir als entrenaments i/o partits, s ha de comunicar a l entrenador/a. 4. A la competició. en cap cas ens podem absentar de la banqueta, sinó es amb el permís explícit de l entrenador/a. Com tampoc podem anar a parlar amb gent del públic. Sempre ens esperarem fins que s acabi el partit. 5. Durant la competició, estarem atents al joc i a les instruccions dels o les nostres entrenadors/es. En cap cas de la grada. 6. Les decisions dels àrbitres seran sempre acceptades com a definitives. Per tant, evitarem parlar amb ells, i en cap cas les discutirem. 7. Queda totalment prohibit anar a la taula d anotadors/es durant els partits. 8. La no assistència a entrenaments o partits sense causa justificada es considerarà falta greu. 9. Els jugadors/es assistiran als partits de competició equipats amb l uniforme oficial del Club. 10. Cal, per sobre de tot, GAUDIR DEL BÀSQUET (ENTRENAMENTS, ACTIVITATS I PARTITS). 11.Tot jugador/a esta sotmès/a a les normatives expressades a aquest regim intern.

4 NORMES GENERALS MONITORS/ES 1. L entrenador/a, serà l encarregat/da del funcionament del equip (jugadors/es, tècnics, ) prenent les mesures oportunes, tant en entrenaments i partits, com en els desplaçaments i concentracions, sempre d acord amb les facultats que li corresponguin amb el present reglament. 2. Formem part de la Secció de Basquetbol i per tant som els/les representants del Club Natació Terrassa. 3. Cal tenir clar que abans d entrenadors/es som educadors/es. Normalment, la nostra forma d actuar marcarà la dels nostres jugadors/es. Per tant, caldrà tenir sempre un comportament exemplar davant seu. NORMES BÀSIQUES MONITORS/ES ENTRENAMENTS i PARTITS 4. Hem de tenir en tot moment el control del nostre grup i, per tant, de tots i cada un dels jugadors/es que el conformen. 5. Som els/les màxims/es responsables que en el nostre Equip hi hagi un bon ambient i que els jugadors/es estiguin engrescats i motivats. 6. Cal incrementar el nivell d exigència segons el nivell d assimilació adquirit. 7. Cal treballar sempre amb el millor ritme possible.

5 8. Cal ser sempre puntual en totes i cada una de les activitats que realitzem, i alhora, hem d exigir als jugadors/es que ells/es també ho siguin. 9. Cal anar adequadament vestits/des i presentables per entrenar. 10. Cal posar-se en contacte amb els pares i/o mares en cas d absència d un/a jugador/a als entrenaments, si és que no s ha avisat prèviament. 11. En cas que es produeixi qualsevol conflicte o situació anormal en el Club, cal avisar d immediat al Coordinador de la Secció. 12. Portar una organització exhaustiva del programa d entrenaments de tota la temporada, de les sortides o desplaçaments, de les xerrades, de les trobades per anar a algun Torneig, etc. 13. Informar trimestral del evolucions dels jugadors/es així com de les possibles incidències de la marxa de l equip tant a nivell d entrenaments, com de partits, com de jugadors/es, com d organització de la Secció. 14. Informar mitjançant la plantilla de Club, de l assistència als entrenaments per part dels jugadors/es i fer arribar aquesta informació al Coordinador Esportiu de la Secció. 15. L entrenador/a haurà de recollir el material utilitzat per al bon desenvolupament de la sessió. 16. Com a entrenador/a, la millor felicitació que puc rebre després de qualsevol partit o torneig, no és per com de bé juga el meu equip a bàsquet sinó pel comportament exemplar dels meus jugadors/es

6 NORMES BÀSIQUES PARES I/O MARES ENTRENAMENTS i PARTITS 1. Cal procurar que els seus fills/es assisteixin amb puntualitat als entrenaments. 2. És important avisar amb temps l entrenador/a en cas que el seu fill/a no pugui anar als entrenaments. 3. Cal tenir respecte a l entrenador/a, als jugadors/es del propi equip, als equips contraris, als àrbitres i al públic. 4. No parlar amb el propi fill/a ni amb els jugadors/es ni amb l entrenador/a durant l entrenament. 5. Es important que els pares i/o mares manifestin una actitud positiva durant l activitat esportiva, limitant-se a recolzar i animar l equip. La manifestació de protestes, insults o desànim, provoquen situacions que van en detriment dels objectius formatius, educatius i esportius que persegueix aquesta Entitat. 6. Quan els jugadors/es federats menors d edat hagin de desplaçar-se fora de les instal lacions per prendre part en partits o actes relacionats amb la secció de bàsquet, seran els pares i/o mares o tutors legals els responsables dels desplaçaments en grup. 7. En cas que es produeixi qualsevol conflicte o situació anormal en l equip del seu fill/a, cal avisar al Delegat d equip, que així mateix es estarà en contacte amb el Coordinador Esportiu de la Secció, per resoldre d una forma justa qualsevol incidència.

7 NORMES BÀSIQUES APLICACIÓ DE LA NORMATIVA 1. Aquestes normes són d obligat compliment per a totes les persones vinculades a l activitat de la Secció de Bàsquet del CN Terrassa El seu incompliment pot ser motiu de sanció esportiva o social. 3. En cas de falta greu, es passarà un informe a la Junta Directiva del Club, perquè obri en conseqüència. 4. Les llacunes existents seran resoltes per la Junta Directiva, la qual tindrà llibertat per a la interpretació del present reglament, dins del marc legal corresponent. 5. El desconeixement d aquest Reglament, per la causa que sigui, no eximirà del compliment de les normes contingudes, ni constituirà atenuant per a l aplicació de sancions o responsabilitats. 6. Cap jugador/a, mentre estigui sota la disciplina d aquest club amb llicència vigent, no podrà entrenar o jugar amb un altre equip o entitat, sense la prèvia notificació al coordinador, que exposarà la junta directiva en reunió ordinària, sent aquesta la que decideixi l autorització si procedeix. 7. Estar al corrent dels pagaments de les quotes del club, és condició indispensable perquè els associats/des puguin exercitar els seus drets de socis/es. 8. Tant el coordinador de la Secció com la Comissió, està a disposició de tots els pares i/o mares o tutors, per a quantes qüestions esportives i socials estimin convenients.

TORNEIG FUTBOL 7 - TEAMPARTNERS SANT CUGAT

TORNEIG FUTBOL 7 - TEAMPARTNERS SANT CUGAT TORNEIG FUTBOL 7 - TEAMPARTNERS SANT CUGAT NORMATIVA El torneig futbol 7 TeamPartners de Sant Cugat es regirà sobre les normes de la Federació Catalana de Futbol y de la Federació Espanyola de Fútbol.

Más detalles

Pla d Infància i Adolescència

Pla d Infància i Adolescència Propostes del Consell dels Infants Pla d Infància i Adolescència 2018-2024 Granollers, 20 de març de 2018 amb el suport de: Treball en xarxa Plantem idees Anàlisi dels àmbits del Pla d Infància i Adolescència

Más detalles

LLIGA TOT BÀSQUET

LLIGA TOT BÀSQUET LLIGA TOT BÀSQUET 2017 2018 1. Competicions TOT BÀSQUET Tot els partits de les competicions Tot Bàsquet són regits pel Reglament Oficial de Basquetbol i aquesta pròpia normativa. L organització es reserva

Más detalles

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG

COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG COMISSIÓ INCLUSIVA AFA LA FLOR DE MAIG Tots som especials a la nostra manera, perquè no hi ha cap ésser humà estàndard o comú. Tots som diferents. Stephen W.Hawking Aquesta guia neix de la preocupació

Más detalles

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys.

El CASAL ESPORTIU 2014 està adreçat a tots els nens, nenes i joves d Esplugues amb edats compreses entre els 3 (cursat P3) i els 15 anys. CASALSESPORTIUS Presentació L estiuescaracteritzapeldescans,elbontempsilesganesdepassar hobé.ésunmomentperfecte per a què els nens, nenes i joves puguin practicar i gaudir d activitats de lleure, lúdiques

Más detalles

Normativa tècnica FUTBOL-7 JESPE 2017/18

Normativa tècnica FUTBOL-7 JESPE 2017/18 Quadre resum del reglament PER CATEGORIES Normativa a FUTBOL-7 JESPE 2017/18 Aspecte Jugadors/es inscrits a l acta Màxim: 14 jugadors/es Mínim: 7 jugadors/es Jugadors/es en el terreny de joc Terreny de

Más detalles

PREPARACIÓ - La fitxa P4- núm. 1B s ha de treballar prèviament.

PREPARACIÓ - La fitxa P4- núm. 1B s ha de treballar prèviament. NOM DE L ACTIVITAT: Núm. de FITXA: OBJECTIUS: CONTINGUTS: P4 Núm. 1A i 1B Amb què em rento? - Que els nens/es facin un repàs dels objectes d higiene. - Relacionar els hàbits d higiene amb els objectes

Más detalles

ACTIVITAT DE TENIS CEIP LES CORTS

ACTIVITAT DE TENIS CEIP LES CORTS ACTIVITAT DE TENIS CEIP LES CORTS A l activitat extraescolar de tenis podem trobar dos nivells de dificultat diferents, els quals no sempre es corresponen amb l edat dels nens sinó amb el nivell, habilitat

Más detalles

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017

Casal Setmana Santa. Del 10 al 15 d Abril Del 2017 Casal Setmana Santa CASA DE COLÒNIES Del 10 al 15 d Abril Del 2017 EL NOSTRE CASAL El nostre casal està dirigit a tots aquells nens i nenes que tinguin ganes de passar-ho bé, conèixer nous amics, tenir

Más detalles

CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES

CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES CEIP LA MAQUINISTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES CURS ESCOLAR 2017-2018 ORGANITZA: ÍNDEX PRESENTACIÓ OBJECTIUS PLANNING ACTIVITATS ROBA ESPORTIVA A CONÈIXER! INSCRIPCIONS ACTIVITATS PRESENTACIÓ 8è

Más detalles

CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys

CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys CASAL DE NADAL VALLCARCA NORD 2015 J.M. SAGARRA i PARE POVEDA Per a nens i nenes de 3 a 13 anys Escola Pare Poveda Av. Vallcarca, 220. 08023. Barcelona 1. PRESENTACIÓ En aquest breu dossier trobareu tota

Más detalles

TRACTEM-NOS BÉ. Fem-lo! Volem un món millor? Guia per als alumnes de Primària. La violència no resol els conflictes, només en crea de nous.

TRACTEM-NOS BÉ. Fem-lo! Volem un món millor? Guia per als alumnes de Primària. La violència no resol els conflictes, només en crea de nous. TractemInosbé.GuiaperalsalumnesdePrimària La violència no resol els conflictes, només en crea de nous. Al escolaaprenemllengua,matemàtiques,i altrescosesimportants,peròsobretothem d aprendreaviureiatreballarjunts.

Más detalles

INTRODUCCIÓ. Ser un vianant autònom

INTRODUCCIÓ. Ser un vianant autònom 01 INTRODUCCIÓ Normes viàries i civisme Ser un vianant autònom Les normes viàries són regles que tots hem de seguir, tant els vianants com els conductors i els passatgers. Quan siguis a la ciutat amb els

Más detalles

6. Voleibol. Avaluació: - Tipus: continua i criterial - Instruments: observació indirecta mitjançant llistes de control i taules.

6. Voleibol. Avaluació: - Tipus: continua i criterial - Instruments: observació indirecta mitjançant llistes de control i taules. 6. Voleibol Àrea: EF Bloc: HME Curs: 1r i 2n CS Nº Sessions: 11 Objectius: - Analitzar les situacions de jocs. - Aplicar les normes bàsiques. - Realitzar les diverses habilitats motrius que inclou aquest

Más detalles

BONS HÀBITS: TINC CURA DE MI MATEIX. Objectius EDUCACIÓ INFANTIL

BONS HÀBITS: TINC CURA DE MI MATEIX. Objectius EDUCACIÓ INFANTIL EDUCACIÓ INFANTIL Nivell: Educació Infantil Durada: 45 minuts. Material: Pintura de dits, mural o paper continu. BONS HÀBITS: TINC CURA DE MI MATEIX Objectius 1. Conscienciar els infants de la importància

Más detalles

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ DADES DEL PARTICIPANT Cognoms: Data de naixement: Població Telèfons de contacte: Correu electrònic: DNI: Curs: Adreça: DADES DEL PARE, MARE O TUTOR

Más detalles

REGLAMENT RÈGIM INTERN E.F. BAIX TER

REGLAMENT RÈGIM INTERN E.F. BAIX TER REGLAMENT RÈGIM INTERN E.F. BAIX TER INTRODUCCIÓ. La pràctica esportiva, i la del futbol en particular, genera en les persones, a més de benestar i salut física i mental, arrelament social i l adquisició

Más detalles

L APRENENTATGE COOPERATIU

L APRENENTATGE COOPERATIU L APRENENTATGE COOPERATIU Una opció... que s expandeix a tota la comunitat educativa reflexió Los equipos investigan Per què fem A. Cooperatiu? És una oportunitat per Millorar les relacions interpersonals

Más detalles

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius.

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Aprovat en claustre el dia 30-juny-2014 Aprovat en CE el dia 7-octubre-2014 MARC NORMATIU NORMA 7.19: Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Article 24 punt 2 Mesures correctores

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Bàsquet Objectius

Más detalles

QÜESTIONARI ALS ALUMNES DELEGATS DE L IES MIQUEL MARTÍ I POL

QÜESTIONARI ALS ALUMNES DELEGATS DE L IES MIQUEL MARTÍ I POL QÜESTIONARI ALS ALUMNES DELEGATS DE L IES MIQUEL MARTÍ I POL 1. Com definiries la matèria d educació física? 4 35 3 25 2 15 1 5 Queda bastant clar quina visió tenen els alumnes de la matèria d educació

Más detalles

3. Tennis-ploma. Àrea: EF Curs:1r i 2n de CM i CS Nº Sessions: 10. Continguts:

3. Tennis-ploma. Àrea: EF Curs:1r i 2n de CM i CS Nº Sessions: 10. Continguts: 3. Tennis-ploma Àrea: EF Curs:1r i 2n de CM i CS Nº Sessions: 10 Objectius: - Controlar en el maneig de la - Executar dels elements motrius bàsics que trobem en el tennis-ploma. - Estar predisposat a la

Más detalles

P 2 R E 0 1 C 8 A M P U S

P 2 R E 0 1 C 8 A M P U S P R E C A M P U S 2 0 1 8 Index Presentació Organització Objectius Qué fem? Espais Un diaal campus Sortides Normativa Presentació Aquestestiuelsnensi nenes del pre-campus seran grans detectius. Setmana

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol 1r i 2n: Iniciar als nens/es en el món de la competició.

Más detalles

Aran Teixidó, campiona de Catalunya infantil

Aran Teixidó, campiona de Catalunya infantil Núm. 97 Febrer 2015 Aran Teixidó, campiona de Catalunya infantil El passat 15 de febrer, Aran Teixidó es va proclamar campiona de Catalunya de tennis en categoria infantil. La jugadora del CT Lleida i

Más detalles

LLIGA PREFERENT DE BÀSQUET ACELL - SPECIAL OLYMPICS

LLIGA PREFERENT DE BÀSQUET ACELL - SPECIAL OLYMPICS LLIGA PREFERENT DE BÀSQUET ACELL - SPECIAL OLYMPICS Organitza: Amb el suport de: Amb la col laboració de: 1. Dates / Instal lacions / Horari: Es faran les 17 jornades, coincidint amb els caps de setmana

Más detalles

CURSOS DE NATACIÓ 66 67

CURSOS DE NATACIÓ 66 67 CURSOS DE NATACIÓ 66 67 NADONS / LLAR D INFANTS EDUCACIÓ INFANTIL NADONS, del 4t mes fins als 30 mesos Activitat amb la mare o el pare a l aigua. És l oportunitat ideal per introduir el nen/a en el medi

Más detalles

PROGRAMA D INICIACIÓ ESPORTIVA CURS ESCOLA DE TENNIS

PROGRAMA D INICIACIÓ ESPORTIVA CURS ESCOLA DE TENNIS PROGRAMA D INICIACIÓ ESPORTIVA CURS 2017-18 ESCOLA DE TENNIS Benvinguda i presentació: Responsable Escola de tennis VANESSA SERRANO Coordinador Esport en edat escolar JOSEP Mª PERALTA President Club de

Más detalles

BQ LLICÈNCIA notícies generals campionats de promoció 3X3 cursos de formació Bàsquet Català

BQ LLICÈNCIA notícies generals campionats de promoció 3X3 cursos de formació Bàsquet Català BQ LLICÈNCIA BQ LLICÈNCIA és la nova aplicació oficial, totalment gratuïta, de la Federació Catalana de Basquetbol, amb la que podràs descarregar la teva llicència en el teu mòbil per disputar els partits,

Más detalles

NORMATIVA. - Els equips seran de categoria cadet masculina i femenina durant la temporada 2017/18 (nascuts els anys 2002/2003).

NORMATIVA. - Els equips seran de categoria cadet masculina i femenina durant la temporada 2017/18 (nascuts els anys 2002/2003). PRESENTACIÓ De l 1 al 3 de setembre de 2017 es celebrarà el Torneig Stadesport Tour d Handbol Andorra al Principat d Andorra en categoria cadet masculí i femení. Les instal lacions esportives del Pas de

Más detalles

FASE MUNICIPAL D ALCOI 2017/2018 JOCS LA UNIÓN ALCOYANA XXXVII JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS D'ALCOI 2018/2019 NORMATIVA FUTBOL 8

FASE MUNICIPAL D ALCOI 2017/2018 JOCS LA UNIÓN ALCOYANA XXXVII JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS D'ALCOI 2018/2019 NORMATIVA FUTBOL 8 XXXVII JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS D'ALCOI 2018/2019 NORMATIVA FUTBOL 8 REGLAMENT GENERAL Per a prendre part en aquesta competició deurà haver realitzat la inscripció, atenent a allò disposat en les Normatives

Más detalles

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA FEDERACIÓ CATALANA D HANDBOL Registre Sortida número: 491 Data: 21 de juliol de 2017 LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA FASE PRÈVIA, TEMPORADA 2017/2018 Sorteig: el sorteig es va celebrar el dimarts 18/07/2017

Más detalles

CAMBRILS UNIÓ, CLUB DE FUTBOL

CAMBRILS UNIÓ, CLUB DE FUTBOL CAMBRILS UNIÓ, CLUB DE FUTBOL XIII TORNEIG PREBENJAMÍ GERMANS ORIOL VILA DE CAMBRILS DATA: Dissabte, 6 de desembre de 2014 HORA: Des de les 09:30 hores fins a les 19:00 hores Lloc: Instal.lacions Municipals

Más detalles

CLUB NATACIÓ CALDES NORMATIVA DE SECCIONS (Febrer 2016)

CLUB NATACIÓ CALDES NORMATIVA DE SECCIONS (Febrer 2016) 1.NORMES ADMINISTRATIVES 1.1.Tots les persones que pertanyin a qualsevol de les seccions del Club, han de ser sòcies del CN Caldes i abonar la quota corresponent a cada secció. Aquestes persones es consideraran

Más detalles

UD 3. Orientació en l espai i el temps

UD 3. Orientació en l espai i el temps UD 3. Orientació en l espai i el temps Àrea: psicomotricitat Curs: educació infantil Nº Sessions: 4 Objectius: - Orientar-se en l espai i mostrar nocions del temps. - Respectar les normes. - Adquirir l

Más detalles

L ENTRENAMENT ESPORTIU

L ENTRENAMENT ESPORTIU L ENTRENAMENT ESPORTIU Esquema 1.Concepte d entrenament 2.Lleis fonamentals Llei de Selye o síndrome general d adaptació Llei de Schultz o del llindar Deduccions de les lleis de Selye i Schultz 3.Principis

Más detalles

Convocatòria FN Bàdminton Equips dels JEEC Data de publicació: 10 d abril de 2017 Curs Pàgina 1 de 5

Convocatòria FN Bàdminton Equips dels JEEC Data de publicació: 10 d abril de 2017 Curs Pàgina 1 de 5 Curs 2016-2017 Pàgina 1 de 5 JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA 2016-2017 CONVOCATÒRIA DE FINAL NACIONAL BÀDMINTON EQUIPS 1.- Seu, data i termini d inscripció DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ 21 de maig de 2017

Más detalles

PROGRAMA D ORIENTACIÓ 4t ESO INSTITUT MEDITERRÀNIA CURS

PROGRAMA D ORIENTACIÓ 4t ESO INSTITUT MEDITERRÀNIA CURS PROGRAMA D ORIENTACIÓ 4t ESO INSTITUT MEDITERRÀNIA CURS 2016-2017 De què parlarem? Activitats d orientació realitzades des de Tutoria Quins reptes tenen els joves per orientar-se? Com aprenen a prendre

Más detalles

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn

SARGANTANA. Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA Escola d Estiu dels Xiquets i Xiquetes 2018 Grup D 10, 11 i 12 anys (2008, 07 i 06) Primer torn SARGANTANA GRUP D ESCOLA D ESTIU DELS XIQUETS I XIQUETES INTRODUCCIÓ Aquest butlletí inclou el

Más detalles

PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES

PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES PROGRAMES D APROPAMENT AL MÈTODE MONTESSORI PER A INFANTS I FAMÍLIES QUÈ US OFERIM? Els primers anys de vida del nen són crucials, ja que el cervell es troba en procés de formació i desenvolupament en

Más detalles

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors.

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. TEMPORADA 2016 2017 Preinscripció Jugador/a 1. Alta a la Intranet del Club Bàsquet Parets. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. http://cbparets.com/web/intranet/solicitud-acces/

Más detalles

HISPANO LLACUNENSE, SL CARTA DE SERVEIS

HISPANO LLACUNENSE, SL CARTA DE SERVEIS 2018 HISPANO LLACUNENSE, SL CARTA DE SERVEIS Informació General Inicia les seves activitats l'any 1930, en la població de La Llacuna. S indiquen els serveis que es realitzen: línia de LLacuna, Sant Sadurní,

Más detalles

RONDO 3 X 1 AMB RECOLZAMENT (4 JUGADORS)

RONDO 3 X 1 AMB RECOLZAMENT (4 JUGADORS) RONDO 3 X 1 AMB RECOLZAMENT (4 JUGADORS) Es forma un quadre on es juga un 3 x 1. Els posseïdors de la pilota tenen un espai cadascú i poden jugar a 2 tocs. El jugador que té pilota sempre ha de tenir el

Más detalles

Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats

Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats Presentació El document que teniu a les mans és la Carta Europea dels Drets dels Infants Hospitalitzats

Más detalles

REGLAMENT DE JOC D HOQUEI PATINS

REGLAMENT DE JOC D HOQUEI PATINS REGLAMENT DE JOC D HOQUEI PATINS CURS 2014/15 Aspectes Generals El joc d hoquei sobre patins es practica sobre una pista rectangular, de superfície plana i llisa, i es disputa entre dos equips de 5 jugadors

Más detalles

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que...

Abans de passar a descriure les activitats en les que us podeu inscriure, cal que quedi clar que... L AMPA de l Cubelles, l AMPA de l Les Vinyes i la Regidoria d Infància i ntut ( ) ens hem unit per oferir als i les joves de Cubelles una programació d activitats conjunta. Abans de passar a descriure

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics)

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) Índex Registre d un nou alumne Introducció de les dades prèvies Introducció de les dades del Registre:

Más detalles

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237

Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar. -- Villarroel 237 Taller d expressió dramàtica per infantil (p4 i p5) Amb els contes faig teatre per Moi Aznar Villarroel 237 loren@el-cau.cat 665667268 Introducció: L expressió dramàtica tot i que a priori es pot confondre

Más detalles

JOCS EMPORION JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA VOLEIBOL FINAL TERRITORIAL

JOCS EMPORION JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA VOLEIBOL FINAL TERRITORIAL JOCS EMPORION JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA Activitat VOLEIBOL FINAL TERRITORIAL Data de l activitat Diumenge 22 de maig de 2016 Lloc de realització Descripció de l activitat Categories convocades

Más detalles

Pa ss eig Olí mp ic, (ofi cin es) BA RC EL O NA - (34 ) (34 )

Pa ss eig Olí mp ic, (ofi cin es) BA RC EL O NA - (34 ) (34 ) 1 Pa ss eig Olí mp ic, 17-19 (ofi cin es) - 08 03 8- BA RC EL O NA - (34 ) 93 42 6 94 78 (34 ) 93 32 5 53 99 fed era cio @ gi mc at. co m - ww w. gi mc at. co m NORMATIVES GENERA 1.- PARTICIPANTS Podran

Más detalles

XX TORNEIG ÈLIT FUTBOL BASE VILA DE CARDEDEU -13 i 14 de JUNY- DISSABTE 13 JUNY CATEGORIA INFANTIL GRUP A GRUP B GRUP C GRUP D

XX TORNEIG ÈLIT FUTBOL BASE VILA DE CARDEDEU -13 i 14 de JUNY- DISSABTE 13 JUNY CATEGORIA INFANTIL GRUP A GRUP B GRUP C GRUP D XX TORNEIG ÈLIT FUTBOL BASE VILA DE CARDEDEU -13 i 14 de JUNY- DISSABTE 13 JUNY CATEGORIA INFANTIL GRUP A GRUP B GRUP C GRUP D FC CARDEDEU A F.C. CARDEDEU B F.C. CARDEDEU C CE ST GABRIEL UE SANT ANDREU

Más detalles

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents Preguntes més freqüents Què he de fer per avançar les meves factures? 1. Donar-se d alta a BBVA net advance..4 2. Activar/signar el contracte d avançament de factures de cada client 5 3. Sol licitar l

Más detalles

CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F.

CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F. CAMPUS D INICIACIÓ I TECNIFICACIÓ EN FUTBOL 2 MOLINS DE REI C.F. OBJECTIUS - Fomentar els valors del futbol i de l esport col lectiu. - Relacionar-se amb nens i nenes de diferents edats. - Iniciar i tecnificar

Más detalles

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Nous preus amb tarifació social perquè tothom pugui accedir-hi en igualtat de condicions L Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina

Más detalles

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA

SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA SERVEI DE MENJADOR ESCOLA TORRE BALLDOVINA Benvolgudes famílies!! En aquest apartat us volem fer un resum de la dinàmica que realitzen els vostres fill i filles a l estona del menjador escolar, de 12:30

Más detalles

TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016

TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016 TROFEU DE GIMNÀSTICA RÍTMICA CIUTAT DE TARRAGONA 2017 DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 D OCTUBRE DE 2016 ORGANITZADOR Fundació Tarragona 2017. Marina Port Tàrraco Moll de Llevant Edifici B5, 1a planta 43004 Tarragona

Más detalles

INSTAL.LACIONS POLIESPORTIU MUNICIPAL

INSTAL.LACIONS POLIESPORTIU MUNICIPAL INSTAL.LACIONS POLIESPORTIU MUNICIPAL El Poliesportiu Municipal consta d una superfície total d aproximadament 80.000 m2 ubicat en la zona sud-oest del casc urbà, concretament situat a la carretera 3316

Más detalles

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques

CARTES DE FRACCIONS. Materials pel Taller de Matemàtiques CARTES DE FRACCIONS Aquesta proposta és adequada pel primer cicle d ESO perquè permet recordar mitjançant un joc, una sèrie de conceptes que ja s han treballat a l Educació Primària. Per això resulta una

Más detalles

REGLAMENT DE RÈGIM INTERN FUTBOL CLUB CARDEDEU

REGLAMENT DE RÈGIM INTERN FUTBOL CLUB CARDEDEU REGLAMENT DE RÈGIM INTERN FUTBOL CLUB CARDEDEU TÍTOL I. DISPOSICIONS GENERALS Article 1. OBJECTE El present reglament de Règim Intern té per objectiu regular l organització i el funcionament de la FC CARDEDEU,

Más detalles

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili

Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Qüestionari de satisfacció per a usuaris del servei d ajuda a domicili Explicació del qüestionari: Es tracta d un qüestionari per conèixer el grau de satisfacció de l usuari. El temps estimat de resposta

Más detalles

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA

DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA DOSSIER PER DONAR D ALTA CITA PRÈVIA A TRAVÉS D EVIA A l EVIA s ha creat dins el mòdul de matrícula un apartat nou que tracta de la cita prèvia d automatrícula: Dins aquesta carpeta podem trobar dos eines:

Más detalles

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h

Punt de trobada: Piscina municipal de les Masies de Voltregà a les 9.00 h DADES GENERALS De 2n de primària fins a 2n d ESO Del 27 de juny al 29 de juliol Distribució dels participants en 3 grups d edat *(En determinades activitats dividits en 2 grups) o GRUP A ( 2N I 3R PRIMÀRIA)

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran El perfil de la gent gran PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

DEL 25 DE JUNY AL 13 DE JULIOL DE 9:00-13:30

DEL 25 DE JUNY AL 13 DE JULIOL DE 9:00-13:30 Ei CAMPUSfans, estem d aniversari! Des del 2008, desenes de monitors, centenars d infants i una multitud d espais han fet enorme CAMPUS Kids Club! Aquest any ens fem grans! Vine a celebrar-ho amb nosaltres!!

Más detalles

III COPA CATALANA FUTBOL-7 DOSSIER INFORMATIU

III COPA CATALANA FUTBOL-7 DOSSIER INFORMATIU DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL DATA: Dissabte 16 de juny (jornada de matí i tarda) SEU: Estadi Municipal de Futbol de Salou (Carrer Barenys s/n.) LLIGUES I EQUIPS PARTICIPANTS: - Lligues Lleida:

Más detalles

DADES DE LA TROBADA. ESTACIONAMENT: El recinte escolar té capactitat per a 80 cotxes.

DADES DE LA TROBADA. ESTACIONAMENT: El recinte escolar té capactitat per a 80 cotxes. DADES DE LA TROBADA ON: ESCOLA PIA SARRIÀ BARCELONA (C/ INMACULADA, 33) ACCÉS: pel mateix carrer inmaculada, 33 HORARI: de 9h a 15h. EQUIPS: 90 ESTACIONAMENT: El recinte escolar té capactitat per a 80

Más detalles

DIRECCIÓ TÈCNICA JOAN VILÀ BOSCH

DIRECCIÓ TÈCNICA JOAN VILÀ BOSCH OCTUBRE 09 REESTRUCTURACIÓ DE L ÀREA ESPORTIVA DE LA FCF ORGANIGRAMA El president Jordi Casals és el màxim responsable de l àrea esportiva de la F. C. F. La Junta Directiva ha delegat en els directius

Más detalles

I Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport. Amb la col laboració de:

I Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport. Amb la col laboració de: I Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport Amb la col laboració de: Presentació Benvolguts i benvolgudes participants, Ens plau donar-vos la benvinguda a la 1a edició del Torneig Solidari

Más detalles

CONEIXEMENT: VARIETAT: MOTIVACIÓ: SEGURETAT: COMPROMÍS: RESULTATS:

CONEIXEMENT: VARIETAT: MOTIVACIÓ: SEGURETAT: COMPROMÍS: RESULTATS: ENTRENADOR PERSONAL ENTRENADOR PERSONAL L ENTRENADOR PERSONAL ÉS UN PROFESSIONAL AMB FORMACIÓ PER A PREPARAR PLANS D ENTRENAMENT ESPECÍFICS ADAPTATS ALS OBJECTIUS, CONDICIONS, CARACTERÍSTIQUES I NECESSITATS

Más detalles

CRITERIS DE SELECCIÓ TEMPORADA PROGRAMA DE TECNIFICACIÓ DE TAEKWONDO

CRITERIS DE SELECCIÓ TEMPORADA PROGRAMA DE TECNIFICACIÓ DE TAEKWONDO CRITERIS DE SELECCIÓ TEMPORADA 2018-2019 PROGRAMA DE TECNIFICACIÓ DE TAEKWONDO BREU INTRODUCCIÓ AL PROGRAMA: Són molts els motius que justifiquen l existència d un Programa de Tecnificació de Taekwondo

Más detalles

NORMATIVA DE L ÚS DEL PALAU MUNICIPAL D ESPORTS

NORMATIVA DE L ÚS DEL PALAU MUNICIPAL D ESPORTS NORMATIVA DE L ÚS DEL PALAU MUNICIPAL D ESPORTS Utilitzar la instal lació implica el coneixement i l acceptació d aquesta normativa, sent obligat el seu compliment. instal lació. L incompliment de la normativa

Más detalles

LA PARTICIPACIÓ INFANTIL A LA CIUTAT. Idees i propostes d infants de la ciutat

LA PARTICIPACIÓ INFANTIL A LA CIUTAT. Idees i propostes d infants de la ciutat LA PARTICIPACIÓ INFANTIL A LA CIUTAT Idees i propostes d infants de la ciutat Abril 2014 Les idees i aportacions d aquest document han estat elaborades per: -Infants dels dos esplais de la ciutat (l Esplai

Más detalles

UD 4. El futbol és més que guanyar

UD 4. El futbol és més que guanyar Àrea: Ed física Bloc: II i V Objectius: Assimilació de les regles bàsiques del futbol. Conducció i el control de la pilota. Millora de la precisió en el passada de la pilota. Control de la recepció de

Más detalles

TEMPORADA 2018/19 (categories infantil, cadet, juvenil i sènior federat)

TEMPORADA 2018/19 (categories infantil, cadet, juvenil i sènior federat) INSCRIPCIÓ NORMATIVA CLUB VOLEIBOL RUBÍ 2015-2016 FEDERAT TEMPORADA 2018/19 (categories infantil, cadet, juvenil i sènior federat) DATA INICI TEMPORADA 18/19: TOTS ELS EQUIPS dilluns 3 de setembre Dies

Más detalles

EL MÓN DE LA FANTASIA

EL MÓN DE LA FANTASIA EL MÓN DE LA FANTASIA Dilluns 26 de Juny Dimarts 27 de Juny Dimecres 28 de Juny Dijous 29 de Juny Divendres 30 de Juliol 8h - 8:45h 8:45h 9h Benvinguda Benvinguda Benvinguda Benvinguda/ Sortida Benvinguda

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

Recursos humans i responsabilitat social corporativa

Recursos humans i responsabilitat social corporativa Administració i gestió Recursos humans i responsabilitat social corporativa CFGS.AFI.M04/0.12 CFGS - Administració i finances Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquest material ha estat

Más detalles

C A M P U S O L I M P I A

C A M P U S O L I M P I A C A M P U S O L I M P I A 2 0 1 5 Index Presentació Organització Objectius Qué fem? Espais Un dia al campus Sortides Normativa Torns Horaris i preus Contacte Presentació L Associació Esportiva treballa

Más detalles

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL 1. Objecte Dins de les activitats programades per la Regidoria d Esports de l Ajuntament de Rafelbunyol per l any 2018 es troba la Setmana Esportiva que aquest any celebra

Más detalles

EL BÀSQUET 18 UNITAT

EL BÀSQUET 18 UNITAT EL BÀSQUET 18 UNITAT TOT VA COMENÇAR Al 1891 el professor d educació física James Naismith inventa un joc al gimnàs perquè els seus alumnes de la universitat YMCA de Springfield poguessin fer esport els

Más detalles

TROFEU PRESIDENT CLUB MARÍTIM TORREDEMBARRA

TROFEU PRESIDENT CLUB MARÍTIM TORREDEMBARRA INSTRUCCIONS DE REGATA El Trofeu President per a les classes Patí Sènior, Patí Júnior i Catamarà es celebrarà en aigües de Torredembarra, els dies 12 i 19 de Març i 9 d Abril de 2016. 1 REGLES La regata

Más detalles

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL

SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL SECCIONS DEPORTIVES ESPANYOL Dels pericos, pels pericos Qui som Qui som? Seccions Deportives Espanyol es un Club deportiu que impulsat per l espanyolisme i mitjançant la participació en competicions esportives

Más detalles

NOCIONS BÀSIQUES D'UN RAID D'AVENTURA

NOCIONS BÀSIQUES D'UN RAID D'AVENTURA NOCIONS BÀSIQUES D'UN RAID D'AVENTURA RECORREGUTS I ESTRUCTURA D UN RAID D AVENTURA Un raid d aventura segueixen la següent estructura: etapa (E), seccions (S), control de canvi (CC) i control de pas (CP),

Más detalles

CASAL D ESTIU. Escola Vedruna Àngels 2017

CASAL D ESTIU. Escola Vedruna Àngels 2017 CASAL D ESTIU Escola Vedruna Àngels 2017 Ordre de la reunió Objectius Horaris Directrius Equip Tècnic Centre d interès El dia a dia al casal Què cal Portar Menú del menjador Sortides Comunicació Precs

Más detalles

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus!

CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS aquest és el teu campus! CAMPUS TECNIFICACIÓ BM. GRANOLLERS 2014 aquest és el teu campus! Presentació Des del Club Balonmano Granollers tenim la feliç iniciativa d organitzar el primer Campus de Tecnificació per a tots els apassionats

Más detalles

AESAB GIMNÀSTICA ESTÈTICA

AESAB GIMNÀSTICA ESTÈTICA AESAB GIMNÀSTICA ESTÈTICA DIRECTORA TÈCNICA AESAB NOELIA MARTÍNEZ COORDINADOR D ESPORT EN EDAT ESCOLAR D ESPORTSSAB JOSEP Mª PERALTA MONITORES - MARTA TERRÓN - CRISTINA FERRETE ADMINISTRATIVA AESAB ELENA

Más detalles

Data: Divendres, 31 de març de 2017 Platja Arrabassada. Tarragona

Data: Divendres, 31 de març de 2017 Platja Arrabassada. Tarragona Volei platja Platja Arrabassada Tarragona 31/març /2017 Data: Divendres, 31 de març de 2017 Lloc: Platja Arrabassada. Tarragona http://www.tarragonaturisme.cat/es/playa/playa-de-la-arrabassada Horari:

Más detalles

EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA.

EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA. EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA. Fa pocs mesos la Tresoreria General de la Seguretat Social va posar en marxa el control del compliment, per part de les

Más detalles

TEMPS TIPUS D ACTIVITAT

TEMPS TIPUS D ACTIVITAT CICLE: CS 6è UP: Mini bàsquet SESSIÓ: 1 OBJECTIUS Familiaritzar-se amb les pilotes i cistelles de bàsquet / Iniciar els gestos tècnics bàsics. ESPAI pista TEMPS Explicació del que farem al llarg d aquesta

Más detalles

Fundació Isidre Esteve

Fundació Isidre Esteve Fundació Isidre Esteve 2017 Memòria d activitats, índex Pàg.3. Centres Pont, Usuaris Pàg.4. Centres Pont, alumnes Pàg.5. Centres Pont, estudis Pàg.6. Activitats Centres Pont Pàg.16. Coruxo Móvese Pàg.18.

Más detalles

Hàbits de Consum de la gent gran

Hàbits de Consum de la gent gran Hàbits de Consum de la gent gran I. PERFIL DE LA GENT GRAN PERFIL DE LA GENT GRAN Amb qui viu actualment? Sol/a 22,7% Amb la parella 60% Amb els fills 17,5% Altres familiars Altres NS/NR 0,6% 0,2% 5,3%

Más detalles

Futbol 7. Blanes 6 de juny de #jocsemporion

Futbol 7. Blanes 6 de juny de #jocsemporion Futbol 7 Blanes 6 de juny de 2015 www.ddgi.cat/jocsemporion #jocsemporion 1 :: INFORMACIÓ GENERAL JOCS EMPORION FUTBOL 7 JOCS PER A NENS I NENES DE LES COMARQUES DE GIRONA Data de l activitat Dissabte,

Más detalles

--- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA

--- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA 5 --- PROPOSTES PER MILLORAR LA SITUACIÓ DEL CATALÀ AL FUTBOL CLUB BARCELONA 1 El català, llengua plenament oficial del club. Vetllar perquè la llengua catalana sigui en tots els àmbits la llengua realment

Más detalles

Procediment d auditoria interna de Qualitat

Procediment d auditoria interna de Qualitat A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1. Elaboració del pla d auditories internes. E.2. Execució de les auditories. E.3. Informes d auditoria. E.4. Règim

Más detalles