L enllaç per accedir a l aplicació és el següent:

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "L enllaç per accedir a l aplicació és el següent:"

Transcripción

1 Dubtes freqüents sobre l aplicació informàtica ANICOM 1. Què és l ANICOM? És una aplicació informàtica gratuïta que ha creat el Pesca, Alimentació i Medi Natural per tal que tots els ajuntaments censin els animals de companyia residents al seu municipi. És l eina informàtica del Registre general d animals de companyia. 2. És obligatori que tots els ajuntaments utilitzin l ANICOM? Sí. L art del Decret legislatiu 2/2008, pel qual s aprova el text refós de la Llei de protecció dels animals estableix que el Registre és gestionat pel departament competent en la matèria, que és un registre únic i és constituït pel conjunt de dades d identificació dels censos municipals d animals de companyia. 3. Quins animals s han de censar? És obligatori censar tots els animals de companyia, és a dir, gossos, gats i fures en el municipi on resideixen habitualment els animals (art del Decret Legislatiu 2/2008, de 15 d abril, pel qual s aprova el text refós de la Llei de protecció dels animals). Abans de censar-los, cal que estiguin identificats mitjançant un microxip homologat d acord amb la Norma ISO (art del Decret Legislatiu 2/2008, de 15 d abril, pel qual s aprova el text refós de la Llei de protecció dels animals). Són infraccions lleus no tenir els animals de companyia censats (art a) del Decret legislatiu 2/2008, de 15 d abril, pel qual s aprova el text refós de la Llei de protecció dels animals) i no dur els animals de companyia identificats (art f) del Decret legislatiu 2/2008, de 15 d abril, pel qual s aprova el text refós de la Llei de protecció dels animals). Per tant, aquestes infraccions es poden sancionar amb multes de 100 a 400 euros (art de l esmentat Decret). 4. Com es pot accedir a l ANICOM? L enllaç per accedir a l aplicació és el següent: Funciona amb el navegador Explorer. Per accedir-hi, us demanarà un codi d usuari/ària. En el cas dels ajuntaments que ja utilitzaven l antic programa (REGANICOM), el codi d usuari/ària és el mateix posant al davant del codi AJ_ (per exemple, AJ_12345). Per obtenir la contrasenya, heu de prémer un cop a Has oblidat la teva contrasenya? El programa generarà una contrasenya (constituïda per 7 lletres majúscules), que enviarà a l adreça de correu electrònic que consta al programa (en principi, les adreces electròniques introduïdes al programa són les que constaven als webs de les respectives diputacions provincials). Per canviar la contrasenya, aneu a Administració ANICOM-----Canvi contrasenya. Heu de tenir en compte que no pot tenir més de 7 dígits.

2 Si no coneixeu el vostre codi d usuari/ària, l adreça electrònica que consta al programa o teniu altres dubtes, us podeu posar en contacte per correu electrònic a l adreça següent: També podeu trucar al telèfon i demanar per la Secció de Protecció d Animals de Companyia. Si voleu canviar l adreça electrònica que consta al programa heu d enviar una sol licitud per escrit, signada per la persona representant de l ajuntament o de la regidoria o àrea competent a: Servei de Biodiversitat i Protecció dels Animals Carrer Dr. Roux, Com funciona el programa Els camps marcats en vermell cal omplir-los obligatòriament. Alta de la persona propietària Per censar un animal, primer cal donar-ne d alta la persona propietària. - Data de naixement: heu de tenir en compte que per tenir un gos considerat potencialment perillós s ha de ser major d edat (article 3.2 a) del Decret 170/2002, d 11 de juny, sobre mesures en matèria de gossos considerats potencialment perillosos).

3 També cal tenir present que està prohibit vendre animals a persones menors de 16 anys (article 5 h) del Decret). Per tant, es recomana demanar el document d identitat (NIF, NIE o passaport) per assegurar que es compleix amb les edats legals per a la tinença d animals. - En cas que la persona propietària d un animal sigui una associació, als camps Nom, Cognoms i NIF podeu posar els de la persona representant que consta a la fitxa de l AIAC. Podeu posar el nom de l associació propietària de l animal a Observacions. Alta de l animal - Per donar d alta l animal, la casella de Registre s omple automàticament un cop es desa la fitxa. - A la casella Estat surt per defecte vigent quan es fa l alta d un animal. - La Data Alta fa referència a la data de la instància, (no la data en què introduïu o modifiqueu les dades a l ANICOM), ja sigui per donar d alta un animal al cens, per donar-lo de baixa o per canviar alguna dada. - És obligatori tenir l animal identificat amb un microxip abans de censar-lo. - El Lloc del marcatge per defecte és el Coll (a menys que la cartilla veterinària especifiqui un altre lloc). - El camp Raça s omple amb un desplegable. Al final d aquest document de Word trobareu un llistat excel amb les races de gossos que consten actualment al programa. A la columna esquerra hi ha el nom de la raça tal com consta al programa; a la columna dreta hi ha el nom de la raça en castellà o en anglès. En cas de trobar-vos amb una raça que no està inclosa al programa, podeu demanar-ne la inclusió a l adreça electrònica: En cas d un animal creuat o mestís, cal censar-lo com a indefinit. En cas de tractar-se d un gos de raça potencialment perillosa (Akita inu, Bullmastiff, dòberman, dog argentí, dog de Bordeus, fila brasileiro, mastí napolità, pit bull terrier, gos de presa canari, rottweiler, Staffordhire bull terrier, terrier Staffordshire americà o Tosa inu), sortirà automàticament un punt vermell amb la llegenda Animal qualificat com perillós potencialment. En cas que un dels progenitors sigui de raça potencialment perillosa, heu de marcar la casella Perillós de les Consideracions especials. - L apartat Consideracions especials cal omplir-lo en cas de: gos un dels progenitors del qual pertany a una raça considerada potencialment perillosa gossos d assistència (marcar la casella corresponent). gos que, tot i no pertànyer a una raça considerada potencialment perillosa, l ajuntament determina que ho és, d acord amb l article 2.2 del Decret 170/ Les Dades del Propietari s omplen automàticament quan introduïu el NIF o NIE de la persona, atès que prèviament a l alta de l animal ja haureu introduït les dades de la persona propietària. - L apartat Domicili de l'animal si és diferent al del Propietari s omple automàticament amb l adreça de la persona propietària. Si l animal resideix a una altra adreça, la podeu canviar. - Si voleu afegir el número de placa que l ajuntament assigna a un gos, el podeu introduir al camp Observacions.

4 - Podeu imprimir la fitxa del cens en format PDF prenent el botó Imprimir que apareix a la part inferior de la pantalla. En qualsevol moment podeu imprimir la fitxa d un animal accedint-hi a través de: Animals--- Cercar - Per donar de baixa un animal, heu de canviar-ne l estat. Si se n va del vostre municipi poseu Baixa del cens. Si es mor l animal, Baixa per mort. - Per canviar la persona propietària d un animal, aneu a Animals---Afegir i introduïu les dades de la nova persona propietària. - Per veure les dades d un animal i/o una persona que han estat donats de baixa del programa, aneu a Històric-- --Cercar Assentaments. - Per obtenir llistat dels animals que teniu censats, aneu a Exportació---ANICOM i al camp Municipi que surt a baix de tot, poseu el nom del vostre municipi. premeu Cercar. Podeu treure un llistat en format Excel prement sobre la icona corresponent a la dreta. - Per conèixer quins animals té una mateixa persona, podeu fer-ho de la manera següent: Gestió ANICOM-----Animals----Cercar------cercar per propietari i introduir el número de NIF Llistat de races de gossos ANICOM Nom que consta a l ANICOM aïdi akita inu alà espanyol anglo francès Ariégeois Australian cattle dog basset blau de Gascunya Basset griffon Vendéen basset hound basset lleonat de Bretanya beagle beagle harrier bearded collie bergamasc bichon bolonyès bichon maltès black and tan toy terrier bloodhound bobtail border collie border terrier bouvier d'appenzell bouvier d'entlebuch bouvier de Berna bouvier de Flandes Nom en castellà o anglès pastor del Atlas akita inu bulldog español / alano español anglo francés Ariégeois boyero australiano basset azul de Gascuña basset grifón vendeano basset hound basset leonado de Bretaña beagle beagle harrier collie barbudo pastor de Bergamasco Bichón Boloñés bichon maltés pequeño terrier inglés perro de San Huberto antiguo perro pastor inglés border collie border terrier boyero de Appenzell boyero de Entlebuch boyero de Berna boyero de Flandes

5 bouvier de les Ardenes boyero de las Ardenas bòxer boxer bòxer atigrat boxer atigrado boxer ros boxer amarillo brac alemany braco alemán brac alemany de pèl dur drahtaar bull terrier bull terrier bulldog americà bulldog americano bulldog anglès bulldog inglés bulldog francès bulldog francés bullmastiff bullmastiff Ca de bestiar mallorquí pastor mallorquín ca de bou dogo mallorquín ca eivissenc podenco ibicenco cairn terrier cairn terrier caniche caniche câo d'aigua perro de agua portugués câo de Castro Laboreiro perro de Castro Laboreiro câo de la Serra d'estrela perro de montaña de la Sierra de la Estrela cao de Serra d'aires perro de la Sierra de Aires carlí (pug) carlino / pug catahoula leopard dog catahoula leopard dog cavalier king charles spaniel cavalier king charles spaniel cesky terrier terrier checo charplaninatz charplaninatz chihuahua chihuahua chow-chow chow-chow cocker spaniel americà cocker spaniel americano cocker spaniel anglès cocker spaniel inglés coton de Tuléar coton de Tuléar dàlmata dálmata dobermann dobermann dog alemany alleonat dogo alemán (gran danés) leonado dog alemany arlequí dogo alemán (gran danés) arlequín dog alemany atigrat dogo alemán (gran danés) atigrado dog alemany negre dogo alemán (gran danés) negro dog argentí dogo argentino dog canari dogo canario dog de Bordeus dogo de Burdeos épagneul breton épagneul breton fila brasiler fila brasileiro fox terrier fox terrier fox terrier de pel dur fox terrier de pelo duro fox terrier de pel llis fox terrier de pelo liso gascó Saintongeois gascon Saintongeois golden retriever golden retriever gos crestat xinès perro crestado chino

6 gos d'atura perro de pastor catalán gos de Canaan perro de Canaán gos esquimal perro esquimal gos ratoner andalús ratonero bodeguero andaluz gos xinès del temple perro chino del templo gran bouvier suís Gran boyero suizo grifó belga grifón belga grifó de Brussel les grifón de Bruselas Griffon Nivernais griffon nivernais groenlandès perro de Groenlandia harrier harrier hokkaidoken perro de Ainu hovawart hovawart husky siberià husky siberiano indefinit mestizo / cruzado Jack Russell terrier terrier de Jack Russell jura laufhund sabueso del Jura keeshond keeshond kelpie d Australia kelpie king charles spaniel king charles spaniel komondor komondor kuvasz kuvasz kyushu perro de Hokkaido landseer landseer lapinporokoira perro de renos de Laponia lapphund pastor lapón leonberger leonberger lhassa apso lhassa apso llebrer afganés lebrel afgano llebrer anglès greyhound/galgo inglés llebrer àrab / slugui sloughi llebrer escocès deerhound llebrer persa / saluqui saluki llebrer rus / borzoi borzoi/galgo ruso lloper irlandès lebrel irlandés magyar agár lebrel húngaro malamut d'alaska malamute de Alaska mastí anglès Mastiff mastí del Tíbet mastín del Tíbet mastí dels Pirineus mastín de los Pirineos mastí espanyol mastín español mastí napolità mastín napolitano mudi mudi norsk buhund perro de aldea noruego pachon navarrès pachón navarro papillon spaniel continental enano papillon pastor alemany pastor alemán

7 pastor australià pastor australiano pastor belga de Groenendael pastor belga Groenendaler pastor belga de Tervueren pastor belga Tervueren pastor belga laekenois pastor belga laekenois pastor belga malinois pastor belga malinois pastor croata pastor croata pastor d'anatòlia pastor de Anatolia pastor de Beauce beauceron pastor de Brie Briard pastor de Karst pastor de Karst pastor de Picardia pastor de Picardía pastor de Shetland pastor escocés Shetland pastor de Tatra pastor de la montaña de Tatra pastor del Caucas perro pastor del Cáucaso pastor dels Pirineus pastor de los Pirineos pastor dels Pirineus cara rasa pastor de los Pirineos de cara rasa pastor eslovac Tchuvatch eslovaco pastor holandès pastor holandés pastor islandès perro pastor de Islandia pastor maremmà abrucès pastor maremmano-abruzzese pastor portuguès pastor portugués pequinès pequinés perdiguer de Burgos perdiguero de Burgos persa (gos) persa phalène spaniel continental enano orejas caídas pinscher pinscher pinscher austriac pel curt pinscher austriaco de pelo cort pit bull terrier pit bull terrier podenc canari podenco canario podenc portuguès podenco portugués pòinter pointer pomerània / spitz nan pomerania / spitz enano porcelaine porcelana presa canari presa canario puli puli pumi pumi rafeiro do alentejo rafeiro do alentejo rastrejador espanyol / sabueso sabueso español retriever de pèl llis flat coated retriever retriever del Labrador Labrador retriever ridgeback rhodesià rhodesian ridgeback rottweiler rottweiler Rough collie pastor escocés de pelo largo samoiede samoyedo sanshu sanshu santbernat de pèl curt San Bernardo pelo corto santbernat pèl llarg San Bernardo pelo largo

8 schnauzer gegant schnauzer gigante (riesenschnauzer) schnauzer miniatura schnauzer miniatura schnauzer mitjà schnauzer mediano setter anglès setter inglés setter irlandès setter irlandés shar pei shar pei Shiba Inu shiba inu shih-tzu shih-tzu siamès siamés silky terrier d'australia silky terrier Smooth collie pastor escocés de pelo corto spaniel japonès spaniel japonés spitz finlandès spitz finlandés Staffordshire Bull Terrier Staffordshire Bull Terrier teckel de pèl dur teckel (dachshund) de pelo duro teckel de pèl llarg teckel (dachshund) de pelo largo teckel de pèl llis teckel (dachshund) de pelo liso terranova terranova terrier australià terrier australiano terrier blanc de West Highland West Highland White Terrier terrier blau de Kerry Kerry blue terrier terrier caçador alemany deutscher jagdterrier terrier d'airedale Airedale terrier terrier de Bedlington Bedlington terrier terrier de Boston Boston terrier terrier de Dandie Dinmont Dandie Dinmont terrier terrier de Lakeland Lakeland terrier terrier de Manchester Manchester terrier terrier de Norfolk Norfolk terrier terrier de Norwich Norwich terrier terrier de Sealyham Sealyham terrier terrier de Yorkshire Yorkshire terrier terrier escocès Scottish terrier terrier gal lès Welsh terrier terrier Glen de Imaal Glen of Imaal terrier terrier irlandès Irish terrier terrier Staffordshire americà American Staffordshire terrier tosa inu tosa inu toy fox terrier toy fox terrier toy terrier toy terrier Valdueza Valdueza welsh corgi cardigan welsh corgi cardigan welsh corgi pembroke welsh corgi pembroke whippet whippet xoloitzcuintle perro sin pelo mexicano

INTERNACIONAL 2015 (06/12/2015) RING 2 INTERNACIONAL

INTERNACIONAL 2015 (06/12/2015) RING 2 INTERNACIONAL RING 2 INTERNACIONAL JOAO VASCO POCAS 6 DOGO ALEMÁN AZUL 09:30 9 DOGO ALEMÁN NEGRO 09:50 9 DOGO ALEMÁN ARLEQUÍN 10:20 1 DOGO ALEMÁN ATIGRADO 10:50 5 DOGO ALEMÁN DORADO 10:55 3 TERRANOVA 11:10 13 MASTÍN

Más detalles

EXPOSICION INTERNACIONAL 2018 (02/12/2018) RING 1 A INTERNACIONAL. Juez Nº Raza Hora KARON JACKSON 72 STAFFORDSHIRE BULL TERRIER 09:00

EXPOSICION INTERNACIONAL 2018 (02/12/2018) RING 1 A INTERNACIONAL. Juez Nº Raza Hora KARON JACKSON 72 STAFFORDSHIRE BULL TERRIER 09:00 RING 1 A INTERNACIONAL KARON JACKSON 72 STAFFORDSHIRE BULL TERRIER 09:00 RING 2 INTERNACIONAL MANUEL TORRES 10 BULL TERRIER ESTÁNDAR 10:00 1 BULL TERRIER MINIATURA 10:30 22 AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER

Más detalles

NACIONAL 2015 (05/12/2015) RING 2

NACIONAL 2015 (05/12/2015) RING 2 RING 2 KARINA LE MARE 7 BORDER COLLIE 10:30 1 BULLMASTIFF 10:50 2 TERRANOVA 10:55 GLYNN PAYNE 13 BULLDOG 11:15 JOSÉ SAUS PÉREZ 9 SAN BERNARDO PELO CORTO 12:00 12 SAN BERNARDO PELO LARGO 12:40 RING 3 MANUEL

Más detalles

EXPOSICION NACIONAL 2018 (01/12/2018) RING 1. Juez Nº Raza Hora TERRY WOOD 144 STAFFORDSHIRE BULL TERRIER 09:00

EXPOSICION NACIONAL 2018 (01/12/2018) RING 1. Juez Nº Raza Hora TERRY WOOD 144 STAFFORDSHIRE BULL TERRIER 09:00 RING 1 TERRY WOOD 144 STAFFORDSHIRE BULL TERRIER 09:00 RING 2 ANTONIO MRACEVIC 10 BULL TERRIER ESTÁNDAR 10:00 22 AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER 10:30 RING 3 MANUEL TORRES 2 AIREDALE TERRIER 10:00 3 BEDLINGTON

Más detalles

Internacional 2014 (07/12/2014) RING 2 INTERNACIONAL

Internacional 2014 (07/12/2014) RING 2 INTERNACIONAL RING 2 INTERNACIONAL Pedro Ruiz Dorado 14 Mastin Español 10:00 10 Mastin del Pirineo 11:00 Antonio Alenda 9 San Bernardo pelo corto 11:30 10 San Bernardo pelo largo 12:15 RING 3 INTERNACIONAL Martin Murphy

Más detalles

FCA - FCI INTERNACIONAL DOG SHOW

FCA - FCI INTERNACIONAL DOG SHOW 9:30 Affenpinscher 1 9:30 Mastiff 4 9:30 Pinscher Miniatura 9 9:30 Cimarron 2 9:40 MastПЂњn Napolitano 15 9:50 Rottweiler 19 9:35 Dogo Canario 8 10:05 Dogo de Bordeaux 24 10:30 San Bernardo - Pelo Largo

Más detalles

Real Sociedad Canina de España Calle Lagasca, Madrid -

Real Sociedad Canina de España Calle Lagasca, Madrid  - Affenpinscher 186 11 6 7 5 5 34 0 0,00% Airedale Terrier 7 100 74 85 72 56 387-16 -22,22% Akita Americano 344 137 190 165 188 184 864-4 -2,13% Akita Inu 255 135 178 208 146 212 879 66 45,21% Alano Español

Más detalles

EXPOSICION INTERNACIONAL 2017 (03/12/2017) RING 1 INTERNACIONAL

EXPOSICION INTERNACIONAL 2017 (03/12/2017) RING 1 INTERNACIONAL RING 1 INTERNACIONAL MINNA LIISA KOLTES 58 AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER 09:30 ANTONIO ALMODOVAR IÑESTA 2 BRACO ALEMÁN PELO CORTO 12:30 JOSÉ SAUS PÉREZ 9 SAN BERNARDO PELO CORTO 12:40 8 SAN BERNARDO PELO

Más detalles

/ Cairn Terrier, Canaan Dog - -, Cane Corso, Caniche.., Cao da Serra da Estrela Cao da Serra de Aires, Carlino. - -, Cavalier King Charles Spaniel - -

/ Cairn Terrier, Canaan Dog - -, Cane Corso, Caniche.., Cao da Serra da Estrela Cao da Serra de Aires, Carlino. - -, Cavalier King Charles Spaniel - - COMPARATIVO DE INSCRIPCIONES EN L.O.E. Y R.R.C. Affenpinscher /, Airedale Terrier - -, Akita Americano - -, Akita Inu, Alano Español, Alaskan Malamute., American Foxhound, American Staffordshire Terrier......

Más detalles

Bullmastiff /., Cairn Terrier, Canaan Dog, Cane Corso, Caniche. - -, Cao da Serra da Estrela - -, Carlino. - -, Cavalier King Charles Spaniel, Cesky T

Bullmastiff /., Cairn Terrier, Canaan Dog, Cane Corso, Caniche. - -, Cao da Serra da Estrela - -, Carlino. - -, Cavalier King Charles Spaniel, Cesky T COMPARATIVO DE INSCRIPCIONES EN L.O.E. Y R.R.C. Affenpinscher Airedale Terrier Akita Americano Akita Inu / - -, - -,,,, Alaskan Malamute., American Foxhound, American Staffordshire Terrier......, Antiguo

Más detalles

49 Bullmastiff ,59% 50 Cairn Terrier ,56% 51 Canaan Dog ,00% 52 Cane C

49 Bullmastiff ,59% 50 Cairn Terrier ,56% 51 Canaan Dog ,00% 52 Cane C COMPARATIVO DE INSCRIPCIONES EN L.O.E. Y R.R.C. Estándar TOTAL Difer. Difer. 1 Affenpinscher 186 1 2 2 4 3 12-1 -25,00% 2 Airedale Terrier 7 106 84 94 61 108 453 47 77,05% 3 Akita Americano 344 73 92 93

Más detalles

RESUMEN DE RAZAS MALAGA 2018

RESUMEN DE RAZAS MALAGA 2018 RESUMEN DE RAZAS MALAGA 2018 GRUPO PRIMERO BBM BBH CCM CCH IM AM TM CHM JM VM IH AH TH CHH JH VH 295 Australian Kelpie 1 1 Perro de Pastor Belga Groenendael 1 1 2 4 Perro de Pastor Belga Lakenois 1 1 Perro

Más detalles

J U EV E S J U EV E S P I S T A A J U EV E S P I S T A 1 J U EV E S P I S T A 2 J U EV E S P I S T A 3 J U EV E S P I S T A 4

J U EV E S J U EV E S P I S T A A J U EV E S P I S T A 1 J U EV E S P I S T A 2 J U EV E S P I S T A 3 J U EV E S P I S T A 4 J U EV E S P I S T A 6 J U EV E S P I S T A A ESPECIALIZADAS HORA JUEZ ESPECIALIZADAS HORA JUEZ BOXER 50 9:00 RAVAGLIA BULLDOG 57 9:00 CENSI BULLDOG FRANCES 20 12:30 CHRISTIANSEN J U EV E S P I S T A 1

Más detalles

JUZGAMIENTOS FINALES PISTA PRINCIPAL

JUZGAMIENTOS FINALES PISTA PRINCIPAL HORARIO - PISTA No.1 Sábado 5 de Agosto Sr. Jaime GANOZA, Sr. David HADOCK HORARIO - PISTA No.1 Domingo 6 de Agosto Sr. William RODRIGUEZ, Sr. David HADOCK HORARIO - PISTA No.2 Sábado 5 de Agosto - Sr.

Más detalles

FEDERACIÓN CANÓFILA MEXICANA, A.C. PREMIUM LIST CIUDAD DE MÉXICO

FEDERACIÓN CANÓFILA MEXICANA, A.C. PREMIUM LIST CIUDAD DE MÉXICO FEDERACIÓN CANÓFILA MEXICANA, A.C. (AFILIADA A LA FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE) PREMIUM LIST CIUDAD DE MÉXICO 24 Y 25 DE NOVIEMBRE DE 2018 CAMPO FCM ESPECIALIZADAS DE GRUPO: PASTOREO (FCI GRUPO

Más detalles

XVI EXPOSICION INTERNACIONAL CANINA DE LEON Domingo, 29 de septiembre de 2013

XVI EXPOSICION INTERNACIONAL CANINA DE LEON Domingo, 29 de septiembre de 2013 XVI EXPOSICION INTERNACIONAL CANINA DE LEON Domingo, 29 de septiembre de 2013 JUECES PREVISTOS GRUPO I: Antiguo Perro de Pastor Ingles, Rough Collie, Smooth Collie, Bearded Collie, Border Collie, Shetland

Más detalles

JUECES DE LA 38 EXPOSICION INTERNACIONAL CANINA DE GIPUZKOA 23 ABRIL 2017

JUECES DE LA 38 EXPOSICION INTERNACIONAL CANINA DE GIPUZKOA 23 ABRIL 2017 JUECES DE LA 38 EXPOSICION INTERNACIONAL CANINA DE GIPUZKOA 23 ABRIL 2017 GRUPO 1º DISTRIBUCION DE RAZAS * SATU YLÄ MONONEN (Finlandia) * Perro de Pastor Belga (Todos), Perro lobo Checoslovaco, Perro de

Más detalles

RELACIÓN DE JUECES Y RAZAS PREVISTOS CAC SOCIEDAD CANINA DEL PRINCIPADO DE ASTURIAS Sábado 8 de Abril de 2017

RELACIÓN DE JUECES Y RAZAS PREVISTOS CAC SOCIEDAD CANINA DEL PRINCIPADO DE ASTURIAS Sábado 8 de Abril de 2017 RELACIÓN DE JUECES Y RAZAS PREVISTOS CAC Sábado 8 de Abril de 2017 PINTO (España)... (Dinamarca)... Razas Españolas ALFONSO THOVAR (España)... (Dinamarca)... JUAN PABLO OLIVARES (España)... PINTO (España)...

Más detalles

Exposiciones Caninas de Valencia 2015 Nacional e Internacional (Valedera para el Campeonato Mare Nostrum )

Exposiciones Caninas de Valencia 2015 Nacional e Internacional (Valedera para el Campeonato Mare Nostrum ) Exposiciones Caninas de Valencia 2015 Nacional e Internacional (Valedera para el Campeonato Mare Nostrum ) Exposicion Nacional Canina de Valencia C.A.C. -Sabado 19 de Diciembre 2015 Exposicion Internacional

Más detalles

ROXANA OPRIS: SCHNAUZER ESTANDAR Y SCNAUZER GIGANTE

ROXANA OPRIS: SCHNAUZER ESTANDAR Y SCNAUZER GIGANTE EXPOSICIÓN CAC CANTABRIA 2017 GRUPO 1 JOSE LUIS GIL: - PERRO DE PASTOR ALEMÁN - PERRO LOBO CHECO - PASTOR VASCO (EUSKAL TXAKURRA) - PASTOR DE BRIE RAFAEL ESCAR: - PERRO DE PASTOR MALLORQUÍN (CA DE BESTIAR)

Más detalles

LISTADO JUECES EXPOSICIONES NACIONALES E INTERNACIONAL 5 Y 6 DICIEMBRE 2015

LISTADO JUECES EXPOSICIONES NACIONALES E INTERNACIONAL 5 Y 6 DICIEMBRE 2015 LISTADO JUECES EXPOSICIONES NACIONALES E INTERNACIONAL 5 Y 6 DICIEMBRE 2015 EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA DE ALICANTE 2015 JUECES GRUPO 1 Karina Le Mare (UK) Border Collie, Carlos Salas: Pastor Aleman (Pelo

Más detalles

FIN DE NAL Homenaje a las. CAC de la. Organiza: Conde. de Aranda, ZARAGOZAA. de 2015) 11 de Enero

FIN DE NAL Homenaje a las. CAC de la. Organiza: Conde. de Aranda, ZARAGOZAA. de 2015) 11 de Enero FIN DE SEMANA CANINO EN ZARAGOZAA GALIA-ARAGON 2015 Homenaje a las razas caninas francesas Con la colaboración de la Feria de Zaragoza Autovía Madrid-Barcelona, km. 311 Sábado, 7 de Febrero de 2015 (a

Más detalles

FINALES 16:00 horas RING DE HONOR

FINALES 16:00 horas RING DE HONOR 53 EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA DE PORTUGALETE 39 EXPOSICIÓN INTERNACIONAL CANINA DE PORTUGALETE HORARIO GENERAL DE JUICIOS CT.RAZA RING HORA CT.RAZA RING HORA 1º 1 PERRO DE PASTOR BELGA MALINOIS...4 09:30

Más detalles

D. Caroline Coile, Ph.D.

D. Caroline Coile, Ph.D. D. Caroline Coile, Ph.D. con fotografías a todo color Índice Introducción VI Grupo I. Perros deportivos 1 Grupo II. Sabuesos 29 Grupo III. Perros de trabajo 53 Grupo IV. Perros terrier 79 Grupo V. Perros

Más detalles

Salud del perro. 15,5 x 21 cm. 208 pág. Referencia Código de barras. 15,5 x 21 cm. 176 pág. SUT Golden Retriever. 15,5 x 21 cm. 200 pág.

Salud del perro. 15,5 x 21 cm. 208 pág. Referencia Código de barras. 15,5 x 21 cm. 176 pág. SUT Golden Retriever. 15,5 x 21 cm. 200 pág. 1 Libros en Stock Libros en Stock Perro Cuidado y Adiestramiento Pastor Alemán Cachorro Salud del perro Teckel Perro de Agua Español 15,5 x 21 cm. 144 pág. 15,5 x 21 cm. 230 pág. 15,5 x 21 cm. 272 pág.

Más detalles

CALIFICACIONES EXAMEN JUECES DE MORFOLOGIA CANINA QUE AMPLIAN RAZAS 25 DE JUNIO DE 2011 RELACION DE APTOS

CALIFICACIONES EXAMEN JUECES DE MORFOLOGIA CANINA QUE AMPLIAN RAZAS 25 DE JUNIO DE 2011 RELACION DE APTOS CALIFICACIONES EXAMEN JUECES DE MORFOLOGIA CANINA QUE AMPLIAN RAZAS 25 DE JUNIO DE 2011 RELACION DE APTOS AGUDIN RODRIGUEZ Dª JULIA * SHIH TZU AGUSTIN GUIJARRO D. JAVIER DE * PERRO DE MONTAÑA DE LOS PIRINEOS

Más detalles

MÓDULO I. APROXIMACIÓN DIAGNÓSTICA CUADRO 1

MÓDULO I. APROXIMACIÓN DIAGNÓSTICA CUADRO 1 MÓDULO I. APROXIMACIÓN DIAGNÓSTICA CUADRO 1 Raza Afgano Airedale terrier Akita Alaskan malamute Basset hound Beagle Bedlington terrier Bichon frisé Boston terrier Boxer Bull terrier Predisposición Callo

Más detalles

Relación de Aptos en los exámenes para Ampliar Razas 7 de marzo de 2015

Relación de Aptos en los exámenes para Ampliar Razas 7 de marzo de 2015 Relación de Aptos en los exámenes para Ampliar Razas 7 de marzo de 2015 ANTONIO ALMODOVAR IÑESTA BRACO ALEMAN DE PELO CORTO BRACO DE WEIMAR BRACO ITALIANO NURIA ALVAREZ GONZALEZ SCHNAUZER GIGANTE SCHNAUZER

Más detalles

GRUPO 1º DETALLE DE CAC/CACIB Y MEJOR DE RAZA POR CADA RAZA

GRUPO 1º DETALLE DE CAC/CACIB Y MEJOR DE RAZA POR CADA RAZA GRUPO 1º AUSTRALIAN CATTLE DOG 1 AUSTRALIAN SHEPHERD 1 AUSTRALIAN STUMPY TAIL CATTEL DOG 1 - - 1 BEARDED COLLIE 1 BOBTAIL 1 BARBADO DA TERCEIRA 1 - - 1 BORDER COLLIE 1 BOUVIER DE FLANDES 1 BOUVIER DES

Más detalles

AHLMAN S. TANYA 5 FOX TERRIER A PELO LISCIO (GB) 9 MASCHIO 3 FEMMINA 6 FOX TERRIER A PELO RUVIDO (GB) 7 maschio 4 femmina 3 BULL TERRIER INGLESE

AHLMAN S. TANYA 5 FOX TERRIER A PELO LISCIO (GB) 9 MASCHIO 3 FEMMINA 6 FOX TERRIER A PELO RUVIDO (GB) 7 maschio 4 femmina 3 BULL TERRIER INGLESE 012 169 011a 359 076 286 AHLMAN S. TANYA 5 FOX TERRIER A PELO LISCIO (GB) 9 MASCHIO 3 FEMMINA 6 FOX TERRIER A PELO RUVIDO (GB) 7 maschio 4 femmina 3 BULL TERRIER INGLESE TAGLIA NORMALE (GB) 3 BULL TERRIER

Más detalles

Exposicion: XXI EXPOSICION NACIONAL DE MURCIA Fecha: GRUPO 1: PERRO DE PASTOR Y PERROS BOYEROS (EXCEPTO PERROS BOYEROS SUIZOS)

Exposicion: XXI EXPOSICION NACIONAL DE MURCIA Fecha: GRUPO 1: PERRO DE PASTOR Y PERROS BOYEROS (EXCEPTO PERROS BOYEROS SUIZOS) GRUPO 1: PERRO DE PASTOR Y PERROS BOYEROS (EXCEPTO PERROS BOYEROS SUIZOS) BORDER COLLIE Juez: Blaz Kavcic 635 H ALPINE VIEW BRONWEN TARAWAY BOGC2 ROUGH COLLIE (PELO LARGO) Juez: Blaz Kavcic 636 M DE LA

Más detalles

HALLEN- UND RINGEINTEILUNG FREITAG 11. MAI 2018

HALLEN- UND RINGEINTEILUNG FREITAG 11. MAI 2018 HALLEN- UND RINGEINTEILUNG FREITAG 11. MAI 2018 Affenpinscher 10:15 7 27 4 Int. Akita 12:30 8 33 12 Int. Alaskan Malamute 09:15 8 32 18 Int. Amerikanischer Akita 12:15 6 2 21 Int. Anatolischer Hirtenhund

Más detalles

XXXVIII EXPOSICIÓN NACIONAL y XIX INTERNACIONAL CANINA PROVINCIA DE CADIZ JEREZ DE LA FRONTERA. 5 y 6 de NOVIEMBRE de 2016 IMPORTANTE

XXXVIII EXPOSICIÓN NACIONAL y XIX INTERNACIONAL CANINA PROVINCIA DE CADIZ JEREZ DE LA FRONTERA. 5 y 6 de NOVIEMBRE de 2016 IMPORTANTE XXXVIII EXPOSICIÓN NACIONAL y XIX INTERNACIONAL CANINA PROVINCIA DE CADIZ IMPORTANTE - Las dos Exposiciones son valederas para el Campeonato de Andalucía 2017. - El sábado en la Exposición Nacional se

Más detalles

DEFINICION DE PEDIGREE

DEFINICION DE PEDIGREE REGLAMENTO DE CRIANZA ASOCIACION CANOFILA SALVADOREÑA Este Reglamento de Crianza ha sido formulado de acuerdo a los objetivos de ACANSAL y presentado como guía para proteger y mejorar la crianza de perros

Más detalles

CENS D ANIMALS DE COMPANYIA

CENS D ANIMALS DE COMPANYIA Carrer Sant Antoni, 13 08394 Sant Vicenç de Montalt Tel. 93 791 05 11 - Fax: 93 791 29 61 http://www.svmontalt.cat CENS D ANIMALS DE COMPANYIA Le registre d animals de companyia ens permet controlar la

Más detalles

PLANIFICACION DE HORARIOS DOMINGO

PLANIFICACION DE HORARIOS DOMINGO PLANIFICACION DE HORARIOS DOMINGO 4-3-18 EUROPEAN INTERNATIONAL DOG SHOW DOMINGO 4-3-18 HORARIOS JUICIOS RAZAS GRUPO 1 GRUPO I PERROS PASTORES Y DE GUARDA DE GANADO GRUPO 1 RING 5 JUEZ: THOMAS H. WEND

Más detalles

RELACIÓ DE JUECES PREVISTOS CAC SOCIEDAD CANINA DEL PRINCIPADO DE ASTURIAS Sábado 11 de Abril de 2015

RELACIÓ DE JUECES PREVISTOS CAC SOCIEDAD CANINA DEL PRINCIPADO DE ASTURIAS Sábado 11 de Abril de 2015 RELACIÓ DE JUECES PREVISTOS CAC Sábado 11 de Abril de 2015. (España) DUSAN PAJKIC. ( Serbia ) IVANA LETIC. ( Serbia ). ( R. Checa) ZORAN CURCIC. (Serbia). ( Grecia ) JOSÉ CARLOS SASTRE. ( España ) CARLOS

Más detalles

PROTECTS your dog, PROTECTS your home.

PROTECTS your dog, PROTECTS your home. PROTECTS your dog, PROTECTS your home. Torrent COAT Raven - Negro azabache Cherry - Rojo cereza http://bit.ly/2bzynuu Slush Combat Suit Granite bolete Summit Parka Raven - Negro azabache Cherry - Rojo

Más detalles

DEFINICION DE PEDIGREE

DEFINICION DE PEDIGREE REGLAMENTO DE CRIANZA ASOCIACION CANOFILA SALVADOREÑA Este Reglamento de Crianza ha sido formulado de acuerdo a los objetivos de ACANSAL y presentado como guía para proteger y mejorar la crianza de perros

Más detalles

RAZONES PARA ASISTIR A NUESTRAS EXPOSICIONES

RAZONES PARA ASISTIR A NUESTRAS EXPOSICIONES RAZONES PARA ASISTIR A NUESTRAS EXPOSICIONES XXXVI EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA XXXIII EXPOSICION INTERNACIONAL CANINA Valladolid 27 y 28 de Febrero de Una ORGANI ZACIÓN con más de años de experiencia en

Más detalles

GO! Perros. MiNiSTERIO de ASOCIaCIÓN PERUaNa CENTRaL ESTE. Una guía práctica para el instructor de especialidades del Club de Conquistadores

GO! Perros. MiNiSTERIO de ASOCIaCIÓN PERUaNa CENTRaL ESTE. Una guía práctica para el instructor de especialidades del Club de Conquistadores Perros Estudios de la Naturaleza Año 01 Vol. 13 GO! Una guía práctica para el instructor de especialidades del Club de Conquistadores MiNiSTERIO de conquistadores y aventureros ASOCIaCIÓN PERUaNa CENTRaL

Más detalles

77 Exposición Nacional Canina C.A.C 33 Exposición Internacional C.A.C.I.B 78 Exposición Nacional Canina C.A.C

77 Exposición Nacional Canina C.A.C 33 Exposición Internacional C.A.C.I.B 78 Exposición Nacional Canina C.A.C NOTA DE PRENSA El motivo de la rueda de prensa, es informarles de los siguientes eventos: 77 Exposición Nacional Canina C.A.C 33 Exposición Internacional C.A.C.I.B 78 Exposición Nacional Canina C.A.C Un

Más detalles

Razas Españolas, Border Collie,Rough Collie y Antiguo Perro de Pastor Ingles

Razas Españolas, Border Collie,Rough Collie y Antiguo Perro de Pastor Ingles Real Sociedad Canina de España A/A. Da. Susana Delgado Lagasca 16 b 28001 Madrid Castellón de la Plana a 21 de Febrero 2016 Muy Sra. Mía: Sirva la presente para solicitar la autorización de los siguientes

Más detalles

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas Si ja tens un NIU, no has de tornar-te a registrar. Pots accedir a la inscripció directament. Només has de validar el teu NIU i la teva paraula de pas al requadre que hi ha a la dreta de la pantalla: Si

Más detalles

PERRO PASTOR CATALÁN (PELO LARGO) GRUPO 1 BULLDOG INGLES GRUPO 2 FOX TERRIER PELO LISO (SMOOTH) (PELO LISO) GRUPO 3

PERRO PASTOR CATALÁN (PELO LARGO) GRUPO 1 BULLDOG INGLES GRUPO 2 FOX TERRIER PELO LISO (SMOOTH) (PELO LISO) GRUPO 3 BIS CACHORROS PERRO PASTOR CATALÁN (PELO LARGO) GRUPO 1 737 M SALZE DE L'ATZUCAC BULLDOG INGLES GRUPO 2 781 M MELJANE BULLDOGS KINGWILLIAM BISC2 FOX TERRIER PELO LISO (SMOOTH) (PELO LISO) GRUPO 3 797 H

Más detalles

Proyecto Científico Smart Dog Luis Amigó Curiosity. AUTORES: Luis Amigó Curiosity. Página 1

Proyecto Científico Smart Dog Luis Amigó Curiosity. AUTORES: Luis Amigó Curiosity. Página 1 AUTORES: Luis Amigó Curiosity Página 1 Página 2 ÍNDICE 1. Introducción... 5 2. Diseño de la investigación... 6 2.1. Primeros pasos... 6 2.2. Estudio estadístico... 9 2.3. El problema... 11 2.4. Búsqueda

Más detalles

VALLADOLID. Autorizan. C.A.C. - C.C.J. - C.C.V. de la R.S.C.E. C.A.C. - C.C.J. - C.C.V. de la R.S.C.E. - C.A.C.I.B. de la F.C.I.

VALLADOLID. Autorizan. C.A.C. - C.C.J. - C.C.V. de la R.S.C.E. C.A.C. - C.C.J. - C.C.V. de la R.S.C.E. - C.A.C.I.B. de la F.C.I. VALLADOLID Autorizan C.A.C. - C.C.J. - C.C.V. de la R.S.C.E. C.A.C. - C.C.J. - C.C.V. de la R.S.C.E. - C.A.C.I.B. de la F.C.I. MAGAZINE XXXVII EXPOSICION NACIONAL CANINA VALLADOLID 2017 Sábado 25 de Febrero

Más detalles

Exposiciones Caninas de Castellon 2016 Nacional e Internacional

Exposiciones Caninas de Castellon 2016 Nacional e Internacional Exposiciones Caninas de Castellon 2016 Nacional e Internacional Exposicion Nacional Canina de Castellon C.A.C. -Sabado 11 de Junio 2016 Exposicion Internacional Canina de Castellon C.A.C. y C.A.C.I.B.

Más detalles

FACULTAD DE CIENCIAS AGROPECUARIAS ESCUELA ACADÉMICO PROFESIONAL DE MEDICINA VETERINARIA TALLER DE JUZGAMIENTO SILABO

FACULTAD DE CIENCIAS AGROPECUARIAS ESCUELA ACADÉMICO PROFESIONAL DE MEDICINA VETERINARIA TALLER DE JUZGAMIENTO SILABO FACULTAD DE CIENCIAS AGROPECUARIAS ESCUELA ACADÉMICO PROFESIONAL DE MEDICINA VETERINARIA TALLER DE JUZGAMIENTO SILABO I.- DATOS GENERALES 1.1 Código 04440 1.2 Requisito 04230 100 créditos aprobados 1.3

Más detalles

Guia per a l automatrícula SÈNIOR

Guia per a l automatrícula SÈNIOR Guia per a l automatrícula SÈNIOR Curs 2016-2017 MATRÍCULA UPF SÈNIOR A continuació et detallem els passos que cal que segueixis per formalitzar la teva matrícula. 1r - Entrar a la web UPF Sènior http://www.upf.edu/upfsenior/

Más detalles

FIN DE SEMANA CANINO EN ZARAGOZA

FIN DE SEMANA CANINO EN ZARAGOZA FIN DE SEMANA CANINO EN ZARAGOZA DOS EXPOSICIONES EN EL MISMO FIN DE SEMANA! Con la colaboración de la Feria de Zaragoza Autovía Madrid-Barcelona, km. 311 (poner logo) Sábado, 31 de Marzo de 2012 (a partir

Más detalles

EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA DE MALAGA-2012 MEJOR GRUPO DE CRIA CHIHUAHUA PELO CORTO º MEJOR GRUPO DE CRIA PASTOR ALEMAN P/C

EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA DE MALAGA-2012 MEJOR GRUPO DE CRIA CHIHUAHUA PELO CORTO º MEJOR GRUPO DE CRIA PASTOR ALEMAN P/C EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA DE MALAGA-0 MEJOR PAREJA CHIHUAHUA PELO CORTO - º MEJOR PAREJA CANICHE TOY - º MEJOR PAREJA PERRO DE AGUA ESPAÑOL -0 MEJOR GRUPO DE CRIA CHIHUAHUA PELO CORTO -0- º MEJOR GRUPO

Más detalles

Manual gestió d usuaris

Manual gestió d usuaris 1 Manual gestió d usuaris 2 Dades del document Codi: Nom: Manual de.g. 03/2012 de gestió d usuaris Versió: V1.0 Data d aprovació: - Òrgan d aprovació: - Òrgan gestor: Àrea TIC Històric de revisions Versió

Más detalles

GUIA AUTOMATRÍCULA

GUIA AUTOMATRÍCULA GUIA AUTOMATRÍCULA 2014-2015 Coses a tenir en compte abans de començar el procés de matrícula: En aquest aplicatiu el temps d inactivitat és molt curt (uns 15 minuts) per tant si el teniu obert sense fer

Más detalles

Satisfaction Regular Medium Perros adultos Ref Formato: 20 Kg

Satisfaction Regular Medium Perros adultos Ref Formato: 20 Kg Nutrición BN MIX Ref. 10001009 Satisfaction Regular Maxi Ref. 10001038 Satisfaction Regular Medium Ref. 10001037 PRO SUPER PREMIUM Satisfaction Puppy Maxi Cachorros Ref. 10001039 Satisfaction Puppy Start

Más detalles

Por Gabriel Sansinenea

Por Gabriel Sansinenea I70 Sección fomento de razas caninas LOS PERROS SUS ORIGENES Por Gabriel Sansinenea Desde luego los perros proceden de un antepasado común, de tiempo inmemorial, pues ya, en algunas cuevas habitadas por

Más detalles

GUIA DE SUPORT A L USUARI : GESTIÓ DE LES OFERTES DE TREBALL

GUIA DE SUPORT A L USUARI : GESTIÓ DE LES OFERTES DE TREBALL GUIA DE SUPORT A L USUARI : GESTIÓ DE LES OFERTES DE TREBALL 1 Aquesta guia és una eina d ajuda per a inscriure t a la Borsa de Treball de l IRTA. 1.- Per accedir a la Borsa de Treball cal anar al següent

Más detalles

MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS.

MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS. MANUAL DE FUNCIONAMENT DE LA SEDE ELECTRÒNICA NOVES PROPOSTES DE TÍTOLS La sol.licitud de verificació de les noves propostes de titulacions oficials s han d introduir en un formulari web en la Sede Electrònica

Más detalles

DISTRIBUCIONES CJ CAPACITACIÓN PROFESIONAL

DISTRIBUCIONES CJ CAPACITACIÓN PROFESIONAL DISTRIBUCIONES CJ CAPACITACIÓN PROFESIONAL INTRODUCCIÓN La profesión de peluquero canino se torna imprescindible en la actualidad ante el creciente censo canino que registra nuestra sociedad. Los cuidados

Más detalles

EXPOSICION NACIONAL CANINA DE CANTABRIA (C.A.C.) 2017

EXPOSICION NACIONAL CANINA DE CANTABRIA (C.A.C.) 2017 EXPOSICION NACIONAL CANINA DE CANTABRIA (C.A.C.) 0 MEJOR PAREJA ROUGH COLLIE º MEJOR PAREJA PASTOR AUSTRALIANO º MEJOR PAREJA BULLMASTIFF - MEJOR GRUPO DE CRIA BEAGLE º MEJOR GRUPO DE CRIA BULLMASTIFF

Más detalles

Manual d Aplicació Cerca de dades de propietaris d'animals identificats. Veterinaris. Consell de Col legis de Veterinaris de Catalunya

Manual d Aplicació Cerca de dades de propietaris d'animals identificats. Veterinaris. Consell de Col legis de Veterinaris de Catalunya Manual d Aplicació Cerca de dades de propietaris d'animals identificats Veterinaris Consell de Col legis de Veterinaris de Catalunya Arxiud Identificació d Animals de Companyia Control del document Control

Más detalles

Manual, per als centres educatius, de l aplicació informàtica de la prova d avaluació diagnòstica

Manual, per als centres educatius, de l aplicació informàtica de la prova d avaluació diagnòstica Manual, per als centres educatius, de l aplicació informàtica de la prova d avaluació diagnòstica Quadern I: Descàrrega de proves, gestió de grups d alumnes i introducció de puntuacions Índex 0. Presentació...3

Más detalles

1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel

1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel PROCEDIMENT DE TRAMITACIÓ DE LA LLICÈNCIA FEDERATIVA TEMPORAL PER L ENTITAT 1. Per tramitar les llicències federatives temporals, l entitat excursionista pot accedir pel web () des de la pestanya Inici

Más detalles

Oficina Virtual Manual d ús. per a sòcies i socis col laboradors

Oficina Virtual Manual d ús. per a sòcies i socis col laboradors Oficina Virtual Manual d ús per a sòcies i socis col laboradors Índex Oficina Virtual Manual d ús 1.Presentació 2.Registre i accés a l Oficina Virtual 2.1. Generació de claus per accedir a l oficina virtual

Más detalles

Migració de correu local de Thunderbird a Office365

Migració de correu local de Thunderbird a Office365 Migració de correu local de Thunderbird a Office365 Requeriments: Per exportar el correu en local del Mozilla Thunderbird cap a Office365, cal: 1) Tenir les dades de configuració del correu d Office365:

Más detalles

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES

CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES CONSULTA DE L ESTAT DE FACTURES Versió 1 Març 2016 1. Consulta de les factures... 3 2.1. Identificació al sistema... 3 2.2. Tipus de consulta que es poden realitzar... 4 2.2.1. Consulta d una única factura....

Más detalles

III EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA DE ATARFE (C.A.C.)

III EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA DE ATARFE (C.A.C.) III EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA DE ATARFE (C.A.C.) MEJOR PAREJA BICHÓN FRISÉ 6-6 2º MEJOR PAREJA CHIHUAHUA P/LARGO -0 º MEJOR PAREJA CHIHUAHUA P/CORTO -6 MEJOR GRUPO DE CRIA PERRO DE AGUA ESPAÑOL -- 2º

Más detalles

XVI EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA DE ALAVA (C.A.C.)

XVI EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA DE ALAVA (C.A.C.) XVI EXPOSICIÓN NACIONAL CANINA DE ALAVA (C.A.C.) MEJOR PAREJA TIBETAN TERRIER - º MEJOR PAREJA ENGLISH SPRINGER SPANIEL - º MEJOR PAREJA COCKER SP. INGLÉS - MEJOR GRUPO DE CRIA SHAR PEI 0- - MEJOR VETERANO

Más detalles

2 Collar educativo quitavueltas Art Para ref Color 90

2 Collar educativo quitavueltas Art Para ref Color 90 Índice Collares de metal Collares cromados y accesorios Cadenas cromadas Correas con cuero Collares de cuero standard Correas de cuero Cuero engrasado Cuero sillero Cuero al cromo Bi Nylon liso Nylon acolchado

Más detalles

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual:

Sumari. Identificador i contrasenya. Com accedir al Campus Virtual. Dins del Campus Virtual: Campus Virtual Sumari Identificador i contrasenya Com accedir al Campus Virtual Dins del Campus Virtual: La meva pàgina inicial Perfil Les meves assignatures Altres cursos Dins del curs Identificador i

Más detalles

GALILEU Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya

GALILEU Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya GALILEU Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya Manual d usuari Agencies de Col locació en el marc de l Ordre EMO/277/2014. Barcelona, 23 de gener de 2015 Introducció En el marc de l Ordre

Más detalles

INFORMACIÓN PARA VENTAS A DISTRIBUIDORES

INFORMACIÓN PARA VENTAS A DISTRIBUIDORES INFORMACIÓN PARA VENTAS A DISTRIBUIDORES Si estas interesado en distribuir la ropa de PEPETS y te encanta nuestra marca te informamos como son las condiciones para trabajar con precios al por mayor. El

Más detalles

REALSOCIEDADCANINADEESPAÑA

REALSOCIEDADCANINADEESPAÑA La Real Sociedad Canina de España, está declarada decarácter oficialy de utilidad públicaporel Gobiernoyestáafiliadaala FederaciónCinológicaInternacional,delaque formapartecomoorganismofedera-dodesde elaño1912.

Más detalles

Elementos de distinción para todas las razas CALENDARIOS 2018

Elementos de distinción para todas las razas CALENDARIOS 2018 Hazte fan de tu mascota Elementos de distinción para todas las razas CALENDARIOS 2018 Nuevos Formatos CALENDARIOS A4 Magnet&Steel Una extensa gama de magníficos calendarios A4 para colgar. Páginas reforzadas.

Más detalles

NOU PROGRAMARI WEB PER A LA PETICIÓ DE NÚMEROS DE DIPÒSIT LEGAL.

NOU PROGRAMARI WEB PER A LA PETICIÓ DE NÚMEROS DE DIPÒSIT LEGAL. NOU PROGRAMARI WEB PER A LA PETICIÓ DE NÚMEROS DE DIPÒSIT LEGAL. GUIA PER ALS SOL LICITANTS. Última actualització 16/05/2011 Contingut Adreça d accés a l aplicació... 2 Pantalla d accés... 2 Assignació

Más detalles

Guia d ús. Accés al sistema Arconte Portal

Guia d ús. Accés al sistema Arconte Portal Guia d ús Accés al sistema Arconte Portal Índex 1. Introducció 3 2. Accés amb usuari i contrasenya 3 3. Accés per localitzador 4 4. Cerca i detall de les vistes 5 Guia d ús d accés a l Arconte Portal Arconte

Más detalles

Activació de codis QR

Activació de codis QR Manual d usuari Activació de codis QR Consell de Col legis de Veterinaris de Catalunya Arxiu d Identificació d Animals de Companyia Control del document Control de canvis Versió Data Canvis 1.0 09/06/2016

Más detalles

EXPOSICION NACIONAL CANINA DE ASTURIAS (C.A.C.) 2017

EXPOSICION NACIONAL CANINA DE ASTURIAS (C.A.C.) 2017 EXPOSICION NACIONAL CANINA DE ASTURIAS (C.A.C.) 0 MEJOR PAREJA LEONBERGER º MEJOR PAREJA BULLMASTIFF º MEJOR PAREJA SCHNAUZER MINIATURA S/P 0 MEJOR GRUPO DE CRIA BULLMASTIFF 0 º MEJOR GRUPO DE CRIA BULLMASTIFF

Más detalles

INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT

INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT INTRUCCIONS PER A LA INSTAL LACIÓ I L ÚS DE L APLICACIÓ DE CORRECCIÓ DE L ESCALA GENCAT A. INSTAL LACIÓ DEL PROGRAMA. Cal descarregar l arxiu comprimit de l adreça web que s ha facilitat via correu electrònic.

Más detalles

Varios. Existen 1.717 licencias de taxis concedidas con lo que corresponde 374 residentes por cada taxi.

Varios. Existen 1.717 licencias de taxis concedidas con lo que corresponde 374 residentes por cada taxi. En esta sección podemos indicar que hay 24 bibliotecas municipales con un total de 29.932 socios y un número de visitantes de 1.9.162 a lo largo del año 23. Existen 1.717 licencias de taxis concedidas

Más detalles

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS

GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS GUIA D ÚS DE LA BORSA DE TREBALL AMB CV TOOLS BORSA DE TREBALL CV TOOLS Si ja ets col legiat/ada o precol legiat/ada del COPC, i vols donar-te d alta a la nova borsa de treball CV Tools, a continuació

Más detalles

XIV EXPOSICIÓN INTERNACIONAL CANINA DE LEÓN (C.A.C. Y C.A.C.I.B.) MEJOR GRUPO DE CRIA STAFFORDSHIRE BULL TERRIER

XIV EXPOSICIÓN INTERNACIONAL CANINA DE LEÓN (C.A.C. Y C.A.C.I.B.) MEJOR GRUPO DE CRIA STAFFORDSHIRE BULL TERRIER XIV EXPOSICIÓN INTERNACIONAL CANINA DE LEÓN (C.A.C. Y C.A.C.I.B.) MEJOR PAREJA DOGO DE BURDEOS - º MEJOR PAREJA ZWERGPINSCHER - º MEJOR PAREJA TECKEL ESTÁNDAR P/L - MEJOR GRUPO DE CRIA STAFFORDSHIRE BULL

Más detalles

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC

GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE SERVEI FÀCIL: SISTEMA DE GESTIÓ DE RECURSOS IMMOBILIARIS DE LA UPC GUIA D UTILITZACIÓ DE LA INTRANET DE ACCÈS A LA INTRANET DE SOL LICITUDS DE MANTENIMENT 1. Dins l apartat Intranets i webs UPC de la web de la UPC seleccioneu l enllaç Sol licitud de serveis: FÀCIL, el

Más detalles

SOL LICITUD, EMISSIÓ I PAGAMENT DELS PERMISOS DE PESCA PAS A PAS

SOL LICITUD, EMISSIÓ I PAGAMENT DELS PERMISOS DE PESCA PAS A PAS SOL LICITUD, EMISSIÓ I PAGAMENT DELS PERMISOS DE PESCA PAS A PAS L obtenció del permís de pesca corresponent a una Zona de Pesca Controlada a través d internet és realitzarà de la següent manera: 1. Accediu

Más detalles

Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox

Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox Requisits per al bon funcionament de la tecnologia d accessibilitat integral per als navegadors Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox Independentment del navegador web, hi ha certs aspectes

Más detalles

XXIII EXPOSICIÓN INTERNACIONAL CANINA COSTA DEL SOL º MEJOR PAREJA PODENCO ANDALUZ PEQ. PELO CERDEÑO

XXIII EXPOSICIÓN INTERNACIONAL CANINA COSTA DEL SOL º MEJOR PAREJA PODENCO ANDALUZ PEQ. PELO CERDEÑO XXIII EXPOSICIÓN INTERNACIONAL CANINA COSTA DEL SOL-00 MEJOR PAREJA DOGO ALEMAN ARLEQUIN - º MEJOR PAREJA CHIHUAHUA P/CORTO 0- º MEJOR PAREJA PODENCO ANDALUZ PEQ. PELO CERDEÑO - MEJOR GRUPO DE CRIA DOGO

Más detalles

MODIFICACIÓN DE CONDUCTAS NO DESEADAS EN PERROS UNIDAD DIDÁCTICA Nº 1 / EVALUACIÓN DE CONDUCTAS NO DESEADAS EN PERROS

MODIFICACIÓN DE CONDUCTAS NO DESEADAS EN PERROS UNIDAD DIDÁCTICA Nº 1 / EVALUACIÓN DE CONDUCTAS NO DESEADAS EN PERROS MODIFICACIÓN DE CONDUCTAS NO DESEADAS EN PERROS UNIDAD DIDÁCTICA Nº 1 / EVALUACIÓN DE CONDUCTAS NO DESEADAS EN PERROS Un aspecto primordial dentro de la evaluación de conductas no deseadas en perros es

Más detalles

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS

COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS COM DONAR D ALTA UNA SOL LICITUD EN L APLICACIÓ WEB DEL BONUS Introducció Mitjançant aquest document s explica breument la forma de procedir per donar d alta o modificar una sol licitud. Per poder emplenar

Más detalles

CURRICULUM VITAE - CINOLOGICO. Santoianni, Jorge Enrique

CURRICULUM VITAE - CINOLOGICO. Santoianni, Jorge Enrique CURRICULUM VITAE - CINOLOGICO Santoianni, Jorge Enrique Títulos Universitarios -Licenciado en Análisis Clínicos (UBA, 1978) -Bioquímico (UBA, 1979) -Especialista en Microbiología Clínica (Certificación

Más detalles

MEJOR GRUPO DE CRIA PUESTO LOTE RAZA DORSALES CRIADOR 1 DOBERMAN 21, 19, 20 2 PERRO DE AGUAS 45, 46, 81 3 CHIHUAHA DE PELO CORTO 31, 33, 37

MEJOR GRUPO DE CRIA PUESTO LOTE RAZA DORSALES CRIADOR 1 DOBERMAN 21, 19, 20 2 PERRO DE AGUAS 45, 46, 81 3 CHIHUAHA DE PELO CORTO 31, 33, 37 MEJOR EJEMPLAR ABSOLUTO DE LA EXPOSICIÓN 1 85 COCKER SPANIEL INGLÉS FALSTACK DAUNTLOSS JOSE RAMON Y ALICIA 2 22 RHODESIAN RIDGEBACK Q DE LA MUELA DE CORTES BALLESTEROS CARRION, JOSE ANTONIO 3 15 BULLMASTIFF

Más detalles

Annex A GALILEU: Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya

Annex A GALILEU: Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya Annex A GALILEU: Sistema de suport a l orientació laboral de Catalunya Ordre TSF/310/2016, de 17 de novembre Agències de col locació col laboradores Versió 1 Gener 2017 1 Introducció En el marc de l Ordre

Más detalles

Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya

Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya Borsa de treball Fundació Escola Cristiana de Catalunya Tutorial per als gestors de la borsa als centres v.01 El nou aplicatiu de la borsa de treball té com a objectiu facilitar als titulars i directors

Más detalles

Departamento Técnico Ganado 2.005

Departamento Técnico Ganado 2.005 Departamento Técnico Ganado 2.005 MANUAL TÉCNICO DE ANIMALES DE COMPAÑÍA Introducción. INDICE I. Razas de perros, gatos y mestizos. 2 - Clasificación de razas caninas - Clasificación de razas felinas -

Más detalles

Manual d'usuari Portal d'atenció al Client

Manual d'usuari Portal d'atenció al Client Manual d'usuari Portal d'atenció al Client 2013 Pág. 2 Introducció Introducción La solució presentada representa l únic punt de contacte entre el client i l eina de gestió de tiquets. El client no distingirà

Más detalles

72 EXPOSICION NACIONAL CANINA DE VALENCIA (C.A.C.)

72 EXPOSICION NACIONAL CANINA DE VALENCIA (C.A.C.) EXPOSICION NACIONAL CANINA DE VALENCIA (C.A.C.) MEJOR PAREJA GOLDEN RETRIEVER 0 º MEJOR PAREJA PERRO DE AGUA ESPAÑOL º MEJOR PAREJA -------------------------------------- MEJOR GRUPO DE CRIA COCKER SPANIEL

Más detalles

EXPOSICION INTERNACIONAL CANINA DE ASTURIAS (C.A.C C.A.C.I.B.) 2018

EXPOSICION INTERNACIONAL CANINA DE ASTURIAS (C.A.C C.A.C.I.B.) 2018 EXPOSICION INTERNACIONAL CANINA DE ASTURIAS (C.A.C C.A.C.I.B.) 0 MEJOR PAREJA SCHNAUZER MINIATURA S/P 0 º MEJOR PAREJA BASENJI º MEJOR PAREJA CHIHUAHUA PELO LARGO MEJOR GRUPO DE CRIA PERDIGUERO DE BURGOS

Más detalles