TAULER D OFERTES DE TREBALL

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "TAULER D OFERTES DE TREBALL"

Transcripción

1 data oferta data fi oferta oferta empresa població descripció contacte 3/9/ /09/2015 SOLDADOR Zona Segarra- Anoia Es necessita persona amb coneixements de soldadura amb fil, elèctrode i TIG, serralleria en general i reparació de maquinaria agrícola. Experiència professional en el sector de tres anys, carnet de conduir. Jornada completa i incorporació immediata. Interessats enviar Cv a: ferrosegarra@gmail.com 3/9/ /09/2015 PINTOR OFICIAL DE PRIMERA GUISSONA Es necessita pintor oficial de primera amb experiència; Preferible resident de la zona. Incorporació immediata. Interessats enviar CV a: empresasegarra@gmail.com 3/9/ /09/2015 AJUDANT DE CAMBRER/A Es necessita ajudant de cambrer/a per a bar musical, per a 10 hores a la setmana (Jornada de 22.00h a 3.00h els caps de setmana.) 7/9/ /09/2015 CONDUCCIÓ CAMIONS SANT RAMON Tràiler amb remolc, caps de setmana. Carnet C+E. 14/9/ /09/2015 CAMBRER/A HOSTAL JAUMET TORÀ Contracte temporal amb possibilitat de renovació, estudis secundaris, català i castellà, experiència mínima en el sector d'hostaleria. Bona presència, amabilitat. info@hostaljaumet.com 2/9/ /09/2015 OPERARI/A CONTROL NUMÈRIC ADECCO INDUSTRIAL Es cerca 5 operaris/es de control numèric per a realitzar tasques de fusteria, introducció de paràmetres i alimentació de maquinària. Operari/a en cadena. Es demana experiència en maquinària de control numèric. 14/9/ /10/2015 AJUDANT DE CUINA HOSTAL JAUMET TORÀ Ajudant de cuina amb experiència, contracte renovable, experiència en cuina casolana i elaboració de menús, estudis ESO o graduat, idiomes català i castellà, valorable procedent d'escola Hoteleria o establiments similars al nostre Enviar curriculum a : info@hostaljaumet.com 16/9/ /10/2015 PROFESSOR/A D'ALEMANY Es necessita professor/a d'alemany per impartir classes a una acadèmia Interessats enviar CV a: Av.Francesc Macià,16 9/9/ /09/2015 HIGIENISTA BUCODENTAL PLA D'URGELL Es necessita higienista bucodental a mitja jornada Interessats enviar CV i carta de motivació a: ofertaswork@gmail.com 9/9/ /09/2015 SECRETARI/A ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE MONTAÑES I SOLÉ PROVÍNCIA DE LLEIDA Empresa familiar del sector agroalimentari, incorpora a un/a administratiu/va comtable.

2 1/9/ /09/2015 4/9/ /09/2015 9/9/ /09/2015 PROMOTOR/A DE PRODUCTES LÀCTICS GERENT D'ESTABLIMENT PEL GRUP BON PREU TÈCNIC/A EN HIGIENE BUCODENTAL 9/9/ /09/2015 GEROCULTOR/A PROFESSOR/A DE MÚSICA. CANT CORAL/ESTIMULACIÓ MUSICAL PROFESSOR/A TALLERS DE CIRC PROFESSOR/A DE TEATRE PROFESSOR/A ARTS MARCIALS MOMENTUM TASK FORCE GOLMÉS INTAC VIC S.L. TOTA CATALUNYA DENTAL OFFICE PLA DURGELL, S.L. SERVICIOS SOCIALES GRUPO NORTE BALAGUER Tasques: abordar al públic per informar de la promoció tot explicant els beneficis i avantatges del producte i incentivar les vendes de la marca. Contracte de 4 dies a temps complet (4, 5, 10 i 12 de setembre) Intac Vic selecciona pel Grup BON PREU, Gerents per a diversos establiments de La Garrotxa/Bages/Segrià/Ripollès/La Selva/Gironès/Baix Empordà i Aragó. Dirigirà i controlarà totes les activitats que es desenvolupin en establiment comercial. Realitzar tasques pròpies d'higienista bucodental, així com recolzament als odontòlegs o altres tasques realitzades a la clínica dental. Es necessiten Gerocultors/es per a centre de persones grans. Torns de matí, tarda i nit. De dilluns a diumenge. Formació en Educació infantil o primària i/o estudis Musicals en conservatoris. Experiència. Treball amb infants i joves, imaginació, dinàmiques, empatia, carnet conduir i vehicle propis. Jornada parcial migdia i/o tarda. Contracte d'octubre a juny. Fer tallers extraescolars per nens/es de 3 a 12 anys. Experiència demostrable fent tallers, tècniques de clown, expressió corporal i oral, globoflexia, risoterapia, malabars, cintes, acrobacies...jornada a temps parcial de dilluns a divendres migdia. Estudis Art, Interpretació. Formació en clown, comèdia art, contacontes, monogràfics, persones que els hi agradi treballar amb nens/es. Jornada parcial dilluns a divendres. migdia i/o tarda. Contracte Octubre a Juny. Carnet conduir i vehicle propi. Estudis arts marcials, experiència en taekwondo i/o judo, treball amb nens/es, carnet conduir i vehicle, Jornada Dl a divendres. migdia i/o tarda. Contracte d'octubre a Juny. Ref: BOcd Coh Enviar curriculum a : Enviar CV a : Enviar CV a: Enviar Cv a: PROFESSOR/A BALL Estudis de dansa, ball clàssic i modern, experiència Enviar Cv a :

3 27/8/ /09/2015 CLÀSSIC I/O MODERN demostrable Ballet, HipHop, Funky, Stret dance, Balls llatins i Saló. Treball amb joves, carnet de conduir i vehicle propi. Jornada parcial migdia i/o tarda. Contracte d'octubre a juny. PROFESSOR/A LLENGUA ANGLESA O LLENGUA FRANCESA O ALEMANYA ATENDRE PARADA - CAPS DE SETMANA 14/9/ /09/2015 NETEJA/RECEPCIÓ/CUIN A HOTEL LA FREIXERA 14/9/ /09/2015 SOLDADOR/A OFICIAL 2 RANDSTAD, 15/9/ /09/2015 AUXILIAR LLAR D'INFANTS MUNICIPAL 15/9/ /09/2015 INSTAL.LACIÓ/MANTENI MENT 17/9/ /09/2015 AJUDANT CAMBRER/A 16/9/ /09/2015 MOSSO/A MAGATXEM 16/9/ /09/2015 CONDUCTOR/A CAMIÓ PER TRANSPORT DE GASOIL 14/9/ /09/2015 PROFESSOR/A DIETÈTICA I NUTRICIÓ SOLSONA URGELL AGRAMUNT RIBERA D'ONDARA SANT GUIM DE FREIXENET GUISSONA : SEGRIÀ, Estudis de Grau en Educació Infantil o Primària, Pla bilingüe, experiència com a professor/a, nivell B2, alumnes de 1 a 18 anys, carnet de conduir, vehicle propi. Jornada a temps parcial migdia i/o tarda, contracte d'octubre a juny. Persona responsable per atendre parada medieval durant els caps de setmana. Venda d'articles artesans. Imprescindible carnet de conduir. Treball estable, incorporació immediata. Persona complidora i treballadora. Experiència en neteja d'habitacions, serveis d'esmorzar i cuina. Indispensable parlar català Soldador/a per una feina puntual. Interpretació plànols, soldadura de fil Consulteu convocatòria. Contracte laboral temporal. Nivell B de català. Instal lar, mantenir i reparar les instal lacions tant domèstiques com industrials. Títol FP o Cicle Grau Mig. Experiència. Carnet conduir. Servir taules, carregar neveres...1/2 jornada de dimarts a divendres Carregar i descarregar camions. Ubicació del material a les prestatgeries corresponents, carretons elevadors Conduir camió de transport de gasoil, imprescindible carnet vigent ADR i de cisternes. Permisos de conduir: B+E, C, C1 Estudis i experiència relacionats en dietètica i nutrició, experiència com a formador/a, carnet conduir i vehicle Enviar CV a: Enviar CV a : eliajane@hotmail.com Interessats/des enviar CV a :

4 14/9/ /09/2015 PROFESSOR/A MECÀNICA I/O XAPA PINTURA AUTOMÒBIL PLA D'URGELL,GA RRIGUES I NOGUE ZONES: LLEIDA, SEGRIÀ, PLA URGELL, GARRIGUES, NOGU 10/9/ /09/2015 COMERCIAL IGUALADA 10/9/ /09/2015 9/9/ /09/2015 8/9/ /09/2015 8/9/ /09/2015 OSTEÒPATA, HOMEÒPATA I FISIOTERAPEUTA INSTAL.LACIÓ AIGUA, LLUM, CALEFACCIÓ PROGRAMA DE MULTIDISCIPLINAR MUNTADOR/A PRODUCTES DE FUSTA ( 3 LLOCS) 10/9/ /09/2015 ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE 17/9/ /10/2015 CUINER/A 16/9/ /10/2015 TORNER/A - FRESADOR/A CENTRE DE TERÀPIES NATURALS BELLPUIG MONTAÑES I SOLÉ EUROFIRMS BELLPUIG TARREGA TARREGA BELLPUIG TÀRREGA PLA D'URGELL propi, jornada segons cursos, Estudis i experiència laboral relacionada en aquestes àrees. Experiència com a formador en aquestes disciplines, carnet conduir, Funcions: Gestionar la cartera assignada Ampliar la cartera de clients S'ofereix: Sou fix + comissions Cotxe d'empresa Es busca osteòpata, homeòpata i fisioterapetua per a centre de teràpies naturals a hores concertades Enviar CV a : Interessats enviar C.V. a l'apartat de correus Igualada, indicant la referència comercial Tasques de manteniment. Experiència. Carnet de conduir. Itinerari formatiu per diferents àrees del departament de compres. Divisió d'olis. Català i anglès superior. Francès mitjà. Muntador d instal lacions de fusta Horari: 9-13h i 15-19h Requisits imprescindibles: No indicat Nombre de pagues: No indicat Nivell professional: Nivell professional: OFICIALS DE 1A Empresa de Tàrrega incorpora un/a Administratiu/va Comptable per la gestió de cobraments. Empresa del sector de l hostaleria dedicada al servei de càtering i venta de menjars per emportar, pizzes i coques dolces i salades. Important empresa de sector metall cerca un/a torner/a per a realitzar diverses tasques en el seu taller. Es Trucar a: (publicat a Revista publiponent) Ref: LAau Ref: LHhu

5 valorarà experiència en control numèric. 15/9/ /10/2015 MECÀNIC/A DE MANTENIMENT EUROFIRMS 15/9/ /10/2015 TORNER/A PULMEC BELLPUIG 17/9/ /10/ /9/ /09/ /9/ /10/2015 OPERARI/A INDUSTRIA CÀRNICA OPERARIS/ÀRIES MÀQUINES DE PRODUCCIÓ ESPECIALISTA EN CALDERERIA MANPOWER TRABAJO TEMPORAL RANDSTAD, PREFABRICACI ONES Y CONTRATAS SAU 17/9/ /10/2015 COSIDORA VERDÚ Per a empresa del sector càrnic, busquem a un/a electromecànic/a per a realitzar tasques de manteniment industrial en general, de la maquinària i instal lacions de la pròpia empresa. Tasques en torn i fresadora CNC per a taller mecànic de fabricació de motlles i matrius. No es requereix experiència. Es busquen operari/es per treballar en cadenes de producció alimentaries dins del sector càrnic. Jornada intensiva en torns de matí o tarda. Empresa estable necessita incorporar a un/a operaris/es de màquines. Funcions: Alimentar la màquina, parametritzar-la, control de qualitat i encaixat, etc.. Requeriments: Estudis. Batxillerat Es cerca un operari per a la secció de Caldereria. Les seves principals funcions seran modificació de motlles, soldadura de peces, elaboració i muntatge de nous motlles. Es busca cosidora a domicili per cosir petites col leccions de punt i plana a Verdú, per marca de roba artesanal. Preu hora a convenir segons experiència o per peça cosida (Meri). 17/9/ /10/2015 CUINER/A Es busca cuiner/a amb experiència /9/ /10/2015 CUINER/A I CAMBRER/A TÀRREGA Es buscar cuiner/a i cambrer/a per restaurant a Tàrrega 17/9/ /10/2015 PERSONAL PER EMPRESA DE CARPINTERIA METÀL LICA URGELL I SEGARRA Es necessita personal entre 20 i 30 anys amb experiència en carpinteria metàl lica de la zona de l'urgell i Segarra amb carnet de conduir. Enviar CV a: restaurant.tarrega@hotmail.co m Interessats enviar CV a: aluminissantguim@gmail.com 17/9/ /10/2015 PALETA OFICIALS 1A TÀRREGA Empresa cooperativa de Tàrrega cerca paletes oficials de Enviar CV a:

6 1a amb residència a Tàrrega o rodalies amb experiència i permís de conduir. ofertadetreballtarrega@gmail.co m, o telèfon El TOT consisteix en un recull d ofertes de treball de la comarca i rodalies extretes de diferents fonts. El Consell Comarcal de la Segarra no es fa responsable del contingut dels anuncis publicats en el Tauler, ni garanteix, ni es responsabilitza de la veracitat, exactitud o validesa dels anuncis publicats. Les relacions laborals o acords que s estableixin entre l Usuari i Tercers, mitjançant els anuncis publicitaris, són única i exclusivament responsabilitat de l Usuari i els Tercers. D acord amb la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que es sol liciten en aquest formulari seran incorporades en un fitxer automatitzat. L ús de les vostres dades personals tindrà caràcter confidencial i s utilitzaran per a gestionar el servei sol licitat i/o fer-vos arribar informació sobre activitats i serveis que us puguin ser d interès. La persona interessada, pel que fa a les dades personals que figuren en aquest formulari, autoritza expressament al Consell Comarcal de la Segarra a utilitzar-les per aquesta finalitat. En cas de no donar el vostre consentiment, o per exercir el vostre dret d accés, rectificació o cancel lació, us preguem que us poseu en contacte amb el Consell Comarcal de la Segarra.. D acord amb la llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t informem que pots revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per la recepció de missatges, enviant un correu a joventut@ccsegarra.cat indicant a l assumpte del missatge BAIXA.

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL OFERTES DEL TOT: Del 21 de desembre de 2012 al 4 de gener de 2013 Data oferta data fi oferta Oferta 19/12/2012 10/01/2013 COMERCIAL/VENEDOR Empresa ONDARA LOGÍSTICA Població 17/12/2012 10/01/2013 AUDIOPROTESISTA

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta oferta empresa població descripció contacte 14/9/2015 06/10/2015 AJUDANT DE CUINA HOSTAL JAUMET TORÀ Ajudant de cuina amb experiència, contracte renovable, experiència en cuina

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta oferta empresa població descripció contacte 1 16/1/2014 31/10/2013 PERRUQUERA Es busca perruquera oficiala a Guissona. tani-a-c@hotmail.com 2/1/2014 30/01/2014 CUINER/A 8/1/2014

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta oferta empresa població descripció contacte 2/11/2015 12/11/2015 CUINER/A 20/10/2015 13/11/2015 3/11/2015 26/11/2015 3/11/2015 26/11/2015 DEPENDENT/A PER BOTIGA DE MATERIAL D'OFICINA,

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta oferta empresa població descripció contacte 1/10/2015 31/10/2015 19/10/2015 05/11/2015 1/10/2015 31/10/2015 OSTEÒPATA, HOMEÒPATA I FISIOTERAPEUTA EDUCADOR/A INFANTIL A RUMANIA

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta 21/5/2015 09/07/2015 26/5/2015 09/07/2015 CUINER/A oferta empresa població descripció contacte GERENT COOPERATIVA AGRÍCOLA 3/6/2015 09/07/2015 CONSERJE- MANTENIMENT 15/6/2015

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL 6/9/2016 30/09/2016 8/9/2016 30/09/2016 8/9/2016 30/09/2016 RESPONBLE DE LOGÍSTICA (SECTOR AUTOMOCIÓ) TORNER/A - FREDOR/A CNC OPERARI/A DE MANTENIMENT SYNERGIE SELECCION SYNERGIE ETT DE L'URGELL 8/9/2016

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta oferta empresa població descripció contacte 25/11/2015 10/12/2015 CUIDADOR/A INTERNA MONTPALAU (SEGARRA) Es necessita una persona per realitzar tasques de cuidador/a d'un matrimoni,

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta 31/5/2016 08/07/2016 oferta empresa població descripció contacte RESPONSABLE GESTIÓ CONTABLE, LABORAL I FISCAL 17/2/2016 21/07/2016 ELECTROMECÀNIC INDUSTRIAL 23/3/2016 21/07/2016

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta oferta empresa població descripció contacte 4/12/2015 25/12/2015 POLIVALENT AMB DOMINI D'INFORMÀTICA 19/10/2015 18/12/2015 AUXILIAR DE GERIATRIA 19/11/2015 18/12/2015 3/11/2015

Más detalles

Programes per a la formació i la inserció dels joves sense GESO. Curs

Programes per a la formació i la inserció dels joves sense GESO. Curs Programes per a la formació i la inserció dels joves sense GESO Curs 2014-15 Destinataris Joves que compleixen com a mínim 16 anys i com a màxim 21 en l any d inici del programa. Que han deixat l educació

Más detalles

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal:

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal: Nº REGISTRE: DATA: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jo amb D.N.I. vaig presentar CV en l anterior convocatòria

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data 16/12/2016 27/01/2017 TÈCNIC DE QUALITAT INDÚSTRIA LÀCTICA EL PASTORET 11/1/2017 20/01/2017 TÈCNIC SERVEI POSTVENDA MONTAÑÉS I SOLÉ 8/1/2017 20/01/2017 12/1/2017 20/01/2017 PROJECTE INNOVADOR D EXPORTACIO

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta 11/7/2016 04/08/2016 oferta empresa població descripció contacte CAMBRER/A AMB EXPERIÈNCIA 1/7/2016 31/07/2016 SOLDADOR 17/2/2016 28/07/2016 ELECTROMECÀNIC 23/3/2016 28/07/2016

Más detalles

CAMBRER/A. Lloc de treball: Orís

CAMBRER/A. Lloc de treball: Orís CAMBRER/A Lloc de treball: Orís Requisits Edat: Entre 18 i 35 anys. Idiomes: Català i castellà. Experiència: Experiència en el sector. Habilitats/competències: persona educada amb ganes de treballar en

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

SIAJ VILAFRANCA DEL PENEDÈS CARRER DE LA FRUITA, VILAFRANCA DEL PENEDÈS Tel

SIAJ VILAFRANCA DEL PENEDÈS CARRER DE LA FRUITA, VILAFRANCA DEL PENEDÈS Tel Centre privat selecciona: LOGOPEDA O PSICOPEDAGOG O PSICÒLEG... - Tardes. Interessats/des enviar CV amb una foto recent a: E-mail: borsadetreballvilafranca@gmail.com Caduca:30/09/2016 Empresa de serveis

Más detalles

Per tal d impartir els ensenyaments del sistema educatiu, la normativa corresponent determina els requisits mínims d espais.

Per tal d impartir els ensenyaments del sistema educatiu, la normativa corresponent determina els requisits mínims d espais. Resolució del Director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es determina la superfície dels espais per impartir els cicles de formació professional bàsica

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta oferta empresa població descripció contacte 10/7/2017 30/09/2017 18/7/2017 30/09/2017 TALLERISTA PLANTES MEDICINALS TALLERISTA DECORACIÓ NADAL FUNDACIÓ PERE TARRÉS FUNDACIÓ PERE

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta 11/7/2016 04/08/2016 oferta empresa població descripció contacte CAMBRER/A AMB EXPERIÈNCIA 1/7/2016 31/07/2016 SOLDADOR 5/7/2016 03/08/2016 RESPONSABLE OPERACIONS I TRÀNSIT DE

Más detalles

Programes de formació i inserció (PFI) Maig 2016

Programes de formació i inserció (PFI) Maig 2016 Programes de formació i inserció (PFI) Maig 2016 Modalitats: - Pla de transició al Treball (PTT) - Formació i aprenentatge professional (FIAP) - Pla d Iniciació Professional (PIP) 2 Destinataris Joves:

Más detalles

Ofertes obertes al SOL

Ofertes obertes al SOL Regidoria d'ocupació Ofertes obertes al SOL NÚM. D'OFERTA 7359 Ocupació: DEPENDENTA / Llocs a cobrir: 1 Tasques a desenvolupar: vendre, preparar botiga, preparar productes i atenció al públic Formació

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta 17/2/2016 21/07/2016 oferta empresa població descripció contacte ELECTROMECÀNIC 23/3/2016 21/07/2016 LLICENCIAT EN DRET 5/7/2016 22/07/2016 5/7/2016 22/07/2016 19/5/2016 21/07/2016

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data 12/11/2016 25/11/2016 ENGINYER BRANCA MECÀNICA AMB EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR AGROINDUSTRIAL TALLERS CUÑAT PROVÍNCIA LLEIDA 1/11/2016 30/11/2016 AJUDANT DE PERRUQUERIA AGRAMUNT 1/11/2016 30/11/2016

Más detalles

Curs març de 2015

Curs març de 2015 Curs 2015-16 5 març de 2015 Breu descripció de l Institut 1,500 Alumnes 56 Grups 105 Professors Edat mitjana alumnes 21,72 anys Horari marc: Batxillerat: de 8 a 14:30 Grau mitjà: de 8 a 14:30 CAS: de 8

Más detalles

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS Dades del titular / Datos del titular Nom i cognoms o Raó social / Nombre

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

ANNEX IV REQUISITS DE TITULACIÓ

ANNEX IV REQUISITS DE TITULACIÓ ANNEX IV REQUISITS DE TITULACIÓ Els candidats hauran de complir els requisits generals del grup de titulació i els específics de la categoria professional CATEGORIES PROFESSIONALS SANITÀRIES Grup de Titulació

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS

CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS CICLES FORMATIUS FEDAC SANT NARCÍS CFGM d'atenció a Persones en Situació de Dependència CFGS d'integració Social CFGS Educació Infantil C / P A R E C O L L, 3, 1 7 0 0 5, G I R O N A T E L È F O N : 9

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. PESSEBRE VIVENT 2. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, 16 de setembre de 2014 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats

Más detalles

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA)

PER A TOTES LES EDATS (activitats sense cost) 1. CENT-7 MÚSICA (RÀDIO VILA-SACRA) Vila-sacra, agost de 2016 Benvolguts veïns, us fem arribar com cada inici de curs un resum de les activitats que es poden fer a Vila-sacra. Us en presentem primer un resum distribuït per edats del públic

Más detalles

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre

Guia de formació permanent a Calella Curs , 2n trimestre Guia de formació permanent a Calella Curs 2014-2015, 2n trimestre Aquestes són les formacions que s ofereixen al nostre municipi per a persones adultes el proper curs. Podeu trobar informació puntual

Más detalles

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 NOTA INFORMATIVA REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 Auxiliar de gerontologia Els professionals que estan treballant actualment o s incorporin abans del 31 de

Más detalles

CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA dels contractes-programa autonòmic i estatal

CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA dels contractes-programa autonòmic i estatal CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA 2007-2008 dels contractes-programa autonòmic i estatal BP SYSTEMS C. de Pau Claris, 87, pral. Barcelona. Tel.: 93.317.13.43 (també a Terrassa i a Sabadell) Anglès. Mòdul I (40

Más detalles

Anàlisi de les dades del mercat laboral

Anàlisi de les dades del mercat laboral Anàlisi de les dades del mercat laboral Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny Sax Sala Comerç Empresa Turisme Gestió Oficina de turisme Creació rutes i itineraris Web turisme Edició de materials

Más detalles

04.JUL.17. El bar de les instal lacions esportives municipals: singularitats i tractament d'aquest punt de trobada

04.JUL.17. El bar de les instal lacions esportives municipals: singularitats i tractament d'aquest punt de trobada 04.JUL.17 El bar de les instal lacions esportives municipals: singularitats i tractament d'aquest punt de trobada Normativa titulars establiments alimentaris Normativa General (àmbit europeu) - Reglament

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data 1/6/2017 30/06/2017 empresa població descripció contacte AUXILIAR - CUIDADOR (NOI) INFORMÀTICS PROGRAMADORS 12/6/2017 30/06/2017 OARI FAMILIA PARTICULAR ( x SOL: CC SEGARRA) CAG - BONAREA COMARCA

Más detalles

FAMÍLIES ALUMNAT 1 ESO. Sigueu tots i totes benvinguts a l institut

FAMÍLIES ALUMNAT 1 ESO. Sigueu tots i totes benvinguts a l institut FAMÍLIES ALUMNAT 1 ESO Sigueu tots i totes benvinguts a l institut EL NOSTRE CENTRE TRETS D IDENTITAT Promoure l equitat mitjançant la inclusió escolar. Estimular l autonomia i l esforç. Vetllar per la

Más detalles

EXPEDIENT D UNA ACTIVITAT INNÒCUA

EXPEDIENT D UNA ACTIVITAT INNÒCUA EXPEDIENT D UNA ACTIVITAT INNÒCUA Promotor: xxxx Adreça: Població: Data: xxxx xxxx xxxx MEMÒRIA DESCRIPTIVA. La present documentació té per finalitat definir les característiques de l activitat de botiga

Más detalles

Setmana Europea de Prevenció de Residus Dóna-li una nova vida

Setmana Europea de Prevenció de Residus Dóna-li una nova vida Setmana Europea de Prevenció de Residus 2017. Dóna-li una nova vida Una nova vida? 1. Si funciona... Es pot vendre, intercanviar, Regalar (a la deixalleria o en qualsevol espai). 2. Si no funciona... Potser

Más detalles

OFERTES DE FEINA Més informació i més ofertes a:

OFERTES DE FEINA Més informació i més ofertes a: OFERTES DE FEINA Més informació i més ofertes a: www.infofeina.com Ajudant de neteja en cuina menjador i habitacions.casa de Turisme Rural Electromecànic Empresa dedicada al secto... MANTENIMENT ELECTROMECÀNIC

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta oferta empresa població descripció contacte 23/10/2017 09/11/2017 OPERÀRI/A CONFECCIÓ MARLEX INTERIM Empresa de la Segarra precisa incorporar un cosidor amb experiència demostrable

Más detalles

OFERTES DE FEINA Més informació a

OFERTES DE FEINA Més informació a OFERTES DE FEINA Més informació a www.infofeina.com COMPTABLE (zonal'escala)organigrama ADMINISTRATIVA COMERCIAL/CUSTOMER SERVICE FABRICACIO DE BASCULES I... Operador de planta i bombaments Captació, elevació,

Más detalles

BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT

BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. TARIFES DE PUBLICITAT RÀDIO CIUTAT DE BADALONA TELEVISIÓ DE BADALONA BÉTULO Revista d Informació Municipal Gener 2008 RÀDIO CIUTAT DE BADALONA FALQUES PUBLICITÀRIES DURACIÓ HORARI

Más detalles

CURS PER A PERSONES EN SITUACIÓ D ATUR AL CENTRE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL FORMACIÓ PROFESSIONAL D AUTOMOCIÓ (CFPA) COFINANÇAT PEL FSE.

CURS PER A PERSONES EN SITUACIÓ D ATUR AL CENTRE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL FORMACIÓ PROFESSIONAL D AUTOMOCIÓ (CFPA) COFINANÇAT PEL FSE. CURS 1/16 -FMEE0308- DISSENY DE PRODUCTES DE FABRICACIÓ MECÀNICA (mòdul de disseny amb el programa CATIA) Certificat de Professionalitat de nivell 3 (RD 1216/2009, de 17 de juliol) parcial- CURS PER A

Más detalles

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports.

Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Aula Mentor és un programa de formació oberta a distància, que depèn del Ministeri d'educació, Cultura i Esports. Permet l'accés a una àmplia oferta de cursos, amb el seguiment i el suport de tutors en

Más detalles

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix

N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix N O S A L T R E S S O M... Escola Collbaix ESCOLA COLLBAIX DE SANT JOAN DE VILATORRADA Projecte educatiu del CEIP Collbaix: Escola integrada a la comunitat educativa de Sant Joan de Vilatorrada. Escola

Más detalles

TAULES SALARIALS 2009

TAULES SALARIALS 2009 S han signat les taules salarials per a l any 2009 del sector de l ensenyament privat de Catalunya. Pagament Delegat possiblement pagarà els endarreiments en la nòmina del mes de maig de 2009. Les taules

Más detalles

Carta de presentació i currículum Quadern de treball alumnat. Versió Inicial

Carta de presentació i currículum Quadern de treball alumnat. Versió Inicial Carta de presentació i currículum Quadern de treball alumnat. Versió Inicial Recursos web: www.bcn.cat/treball www.oficinadetreball.gencat.cat El Projecte de Vida Professional us ajudarà a desvetllar les

Más detalles

Recursos humans i responsabilitat social corporativa

Recursos humans i responsabilitat social corporativa Administració i gestió Recursos humans i responsabilitat social corporativa CFGS.AFI.M04/0.12 CFGS - Administració i finances Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquest material ha estat

Más detalles

CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE CONFECCIÓ I MODA

CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE CONFECCIÓ I MODA CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE CONFECCIÓ I MODA -DUALmaig de 2013 Es triplica l oferta en Formació Professional Dual La consellera Rigau ha recordat que recentment es va presentar el III Pla d FP, en

Más detalles

CASAL CÍVIC GIRONA - MONTILIVI

CASAL CÍVIC GIRONA - MONTILIVI CASAL CÍVIC gener juny 2012 CASAL CÍVIC GIRONA - MONTILIVI Dr. Ametller, 56 Girona ESPAI PER A TOTHOM Punt de trobada Espai per a totes les edats, per passar l estona, xerrar, fer la partida, jugar al

Más detalles

Com puc rendibilitzar la meva inversió? SET

Com puc rendibilitzar la meva inversió? SET Com puc rendibilitzar la meva inversió? L'objectiu d'aquesta presentació és respondre de forma efectiva a aquesta pregunta. Mitjançant el desenvolupament de la franquícia Petro7 li ajudarem a aconseguir

Más detalles

La Plantilla Orgànica de l Ajuntament de La Seu d Urgell és la que consta als quadres annexos següents.

La Plantilla Orgànica de l Ajuntament de La Seu d Urgell és la que consta als quadres annexos següents. PLANTILLA ORGÀNICA. EXERCICI DEL 2014 La Plantilla Orgànica de l Ajuntament de La Seu d Urgell és la que consta als quadres annexos següents. Annex 1. Plantilla de l Ajuntament 1.1. Règim Funcionarial

Más detalles

1r TRIMESTRE 2017/18

1r TRIMESTRE 2017/18 INFORMACIÓ INSCRIPCIONS QUIN DIA M HE D INSCRIURE? Dijous 14 setembre Divendres 15 setembre Dilluns 18 setembre A quina activitat? A quina activitat? S FÍSICS I SALUT Estiraments Gimnàstica de manteniment

Más detalles

Reunió de pares i mares 1r de Primària

Reunió de pares i mares 1r de Primària Reunió de pares i mares 1r de Primària 26 de juny de 2017 QUADRE PEDAGÒGIC Directora : M. Teresa Sensada Cap d estudis de Primària: Mònica Hucha Tutors CI: 1r: BEATRIZ OROZCO (BEA) 2n: ARIADNA SÁNCHEZ

Más detalles

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 Annex II MEMBRES ELECTES Nom i cognoms Regidor/a Ajuntament Partit judicial DNI Mandat representatiu Anys: / Llista electoral Adreça CP Població Província Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 TIPUS DE

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL 26/5/2017 15/06/2017 AGENT DE VIATGES 1/6/2017 30/06/2017 INFORMÀTICS PROGRAMADORS 1/6/2017 15/06/2017 NETEJADORA 1/6/2017 30/06/2017 1/6/2017 15/06/2017 31/5/2017 15/06/2017 ENGINYER INDUSTRIAL MECÀNIC

Más detalles

COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS.

COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS. COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS. Portalexcellence Servei Municipal d Ocupació de Cerdanyola del Vallès www.portalexcellence.cat www.ocupacioiempresa.cerdanyola.cat CURRÍCULUM VITAE 1. DEFINICIÓ

Más detalles

BEN VIN GUTS BIEN VENI DOS. Al Centre d Estudis Monlau oferim un aprenentatge funcional i adaptat a la diversitat global dels alumnes.

BEN VIN GUTS BIEN VENI DOS. Al Centre d Estudis Monlau oferim un aprenentatge funcional i adaptat a la diversitat global dels alumnes. EMPRESA - MARKETING Benvingut/da a Monlau, Al Centre d Estudis Monlau oferim un aprenentatge funcional i adaptat a la diversitat global dels alumnes. En el Centro de Estudios Monlau ofrecemos un aprendizaje

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL 14/6/2017 29/06/2017 1/6/2017 30/06/2017 empresa població descripció contacte AUXILIAR - CUIDADOR (NOI) INFORMÀTICS PROGRAMADORS 12/6/2017 30/06/2017 OARI FAMILIA PARTICULAR ( x SOL: CC SEGARRA) CAG -

Más detalles

BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta

BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta 218587 CORESSA convoca un procés de selecció per cobrir una substitució d un/a tècnic/a d orientació especialitzat en

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

BERGUEDÀ. RECULL SETMANAL D'OFERTES DE FEINA del 9 de Maig al 16 de Maig de 2017

BERGUEDÀ. RECULL SETMANAL D'OFERTES DE FEINA del 9 de Maig al 16 de Maig de 2017 RECULL SETMANAL D'OFERTES DE FEINA del 9 de Maig al 16 de Maig de 2017 IMPORTANT: Per accedir a les ofertes gestionades pel Servei d'ocupació de l'agència cal adjuntar el CV i el número de DNI Oferta Població

Más detalles

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G _Aca_ca

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G _Aca_ca Curriculum Vitae Dades personals Nom Vicent Nacionalitat Espanyola Cognoms Fonollosa Pla Formació acadèmica (Titulació, any i institució) Licenciat en Medicina, 1975, UAB Doctor en Medicina, 1985, UAB

Más detalles

Treballar a Europa XARXA EURES

Treballar a Europa XARXA EURES Treballar a Europa XARXA EURES EURES - European Employment Services, xarxa de col laboració dels serveis públics d ocupació en l Espai Econòmic Europeu. Objectiu: facilitar la lliure circulació de treballadors.

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

TAULES SALARIALS 2009 CENTRES REGLATS AMB ALGUN NIVELL CONCERTAT O SUBVENCIONAT

TAULES SALARIALS 2009 CENTRES REGLATS AMB ALGUN NIVELL CONCERTAT O SUBVENCIONAT Aquestes taules estan confenccionades per 14 pagues. Secció A GRUP 1 Pre-escolar (E.Infantil Integrat 1r. Cicle) Director 1569,70 28,85 Sots-Director 1569,70 28,85 Director pedagògic 1569,70 28,85 Pedagog

Más detalles

CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE TÈCNIC EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA. 2 cursos acadèmics. Curs

CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE TÈCNIC EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA. 2 cursos acadèmics. Curs CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE TÈCNIC EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA 2 cursos acadèmics Curs 2016-2017 Curs 2016-2017 Curs 2016-2017 Sistema LOE PLA D ESTUDIS El cicle està dividit en mòduls. Cada mòdul està

Más detalles

Reunió de pares i mares 2n de Primària

Reunió de pares i mares 2n de Primària Reunió de pares i mares 2n de Primària 5 de setembre de 2017 QUADRE PEDAGÒGIC Directora : M. Teresa Sensada Cap d estudis de Primària: Mònica Hucha Tutors CI: 1r: BEATRIZ OROZCO 2n: ARIADNA SÁNCHEZ Altres

Más detalles

TALLER DE BIBLIOTECA

TALLER DE BIBLIOTECA Programa biblioteca escolar puntedu EXPERIÈNCIA DE BIBLIOTECA ESCOLAR I LECTURA TALLER DE BIBLIOTECA Centre: Escola Patufet Sant Jordi Població: L Hospitalet de Llobregat Coordinador responsable de la

Más detalles

Oferta de formació professional inicial. curs

Oferta de formació professional inicial. curs Oferta de formació professional inicial a l Hospitalet curs 2015-2016 ADMINISTRACIÓ I GESTIÓ PFI Auxiliar d'activitats d'oficina i de serveis administratius generals IMATGE PERSONAL PFI Auxiliar d'imatgepersonal:

Más detalles

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys.

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys. PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL REGIDURIA DE JOVENTUT - CIJ GENER-FEBRER-MARÇ 2016 El Centre d Informació Juvenil (CIJ) és un espai públic d informació, assessorament i oci que la Regidoria

Más detalles

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE

IBAN - ENTITAT - OFICINA - D.C. - NÚM. DE COMPTE AUTORITZACIÓ DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA (Només en el cas que no les tinguem) En compliment de la nova Llei 16/2009 de Serveis de Pagaments de 13/11/2009, en/na i NIF com a titular del compte bancari, autoritzo

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Llei 11/2009 Índex Objecte i àmbit d aplicació, 3 Espectacles

Más detalles

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA

ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA ACTIVITATS DE LLEURE ESCOLA LA MERCÈ ACTIVITATS AL MIGDIA UN CENTRE D INTERÈS I UN PERSONATGE La gestió del Menjador Escolar és una actuació que integra la alimentació dels infants, així com la seva cura,

Más detalles

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal La Bisbal d Empordà, vinculada principalment a l artesania de la ceràmica, és un dels centres capdavanters de Catalunya. Per aquest motiu, la Bisbal és

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

BERGUEDÀ. RECULL SETMANAL D'OFERTES DE FEINA de 25 de Juliol a 1 d'agost de 2017

BERGUEDÀ. RECULL SETMANAL D'OFERTES DE FEINA de 25 de Juliol a 1 d'agost de 2017 RECULL SETMANAL D'OFERTES DE FEINA de 25 de Juliol a 1 d'agost de 2017 IMPORTANT: Per accedir a les ofertes gestionades pel Servei d'ocupació de l'agència cal adjuntar el CV i el número de DNI Oferta Població

Más detalles

OFERTES DE FEINA Més informació a www.infofeina.com. 14-08-2015 AUXILIAR ADMINISTRATIVA NACIONALITAT FRANCESA Comarca Alt Empordà (Girona)

OFERTES DE FEINA Més informació a www.infofeina.com. 14-08-2015 AUXILIAR ADMINISTRATIVA NACIONALITAT FRANCESA Comarca Alt Empordà (Girona) OFERTES DE FEINA Més informació a www.infofeina.com Dependienta de mobiliario con francés Venta de mobiliario exter... AUXILIAR ADMINISTRATIVA NACIONALITAT FRANCESA Industrias Samart TÈCNIC DE PESATGE

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / Sabadell Tel / Fax

Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / Sabadell Tel / Fax Per què un cicle formatiu? C/César Torras, 1-3 / 08205 Sabadell CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Són ensenyaments reglats que tenen com a objectiu capacitar l'estudiant, dels coneixements i destreses

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta oferta empresa població descripció contacte 28/7/2017 31/08/2017 OPERARIS DE PRODUCCIÓ CAG - BONAREA GUISSONA Ofertes del mes d'agost del Grup Alimentari Guissona (Bon Area-CAG)

Más detalles

El futur centre cívic casal de joves

El futur centre cívic casal de joves El futur centre cívic casal de joves Proposta d alternatives Ajuntament de Cardona Oficina Tècnica d Equipaments i Infraestructures Juliol 2008 Índex 1. Emplaçament i objectius 2. Estat actual edifici

Más detalles

PROCEDIMENT 50 PROCEDIMENT DE TRIA DE MATÈRIES OPTATIVES I ESPECÍFIQUES A L ESO I BATXILLERAT PR-Q-750-D-17-ET

PROCEDIMENT 50 PROCEDIMENT DE TRIA DE MATÈRIES OPTATIVES I ESPECÍFIQUES A L ESO I BATXILLERAT PR-Q-750-D-17-ET PROCEDIMENT 50 PROCEDIMENT DE TRIA DE MATÈRIES OPTATIVES I ESPECÍFIQUES A L ESO I BATXILLERAT PR-Q-750-D-17-ET ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA

Más detalles

La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent

La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent La formació professional en alternança i dual: aprendre treballant, treballar aprenent Centre educatiu Empresa aprenent Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament FP dual Què és l FP en alternança

Más detalles

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz

Guia para mascotas: Web de establecimientos. Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Guia para mascotas: Web de establecimientos Presentació escrita - visual Treball Final de Grau Multimèdia Per: Ana Muñoz Index 1. Introducció 2. Objectius 3. Pàgines del treball 4. Desenvolupament del

Más detalles

LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE?

LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE? LOPD I LSSI-CE QUÈ NECESSITO PER NO ARRISCAR AMB EL MEU E-COMMERCE? BENVINGUTS JORDI VENTURA Assessor de Pimes en l àrea de màrqueting, expert en l apartat d'estratègia i comercialització. Experiència

Más detalles

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS L Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica

Más detalles

PROJECTE PROFESSIONAL

PROJECTE PROFESSIONAL CONSTRUEIX EL TEU PROJECTE PROFESSIONAL. DOSSIER DE PROJECTE PROFESSIONAL EL PROJECTE PROFESSIONAL RECORDA ELS ELEMENTS DEL PROJECTE RPOFESSIONAL Què vull? Interessos i motivacions Alternatives d objectiu/s

Más detalles

ORDENACIÓ DE L ESPAI I L ACCÉS A ESTACIONS D AUTOBUSOS

ORDENACIÓ DE L ESPAI I L ACCÉS A ESTACIONS D AUTOBUSOS ORDENACIÓ DE L ESPAI I L ACCÉS A ESTACIONS D AUTOBUSOS Juny de 2013 IX Jornada tècnica de mobilitat local: Espai viari i autobús 1 INDEX 1. Les estacions d autobusos de la Generalitat de Catalunya 2. Estacions

Más detalles