BERGUEDÀ. RECULL SETMANAL D'OFERTES DE FEINA del 9 de Maig al 16 de Maig de 2017

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "BERGUEDÀ. RECULL SETMANAL D'OFERTES DE FEINA del 9 de Maig al 16 de Maig de 2017"

Transcripción

1 RECULL SETMANAL D'OFERTES DE FEINA del 9 de Maig al 16 de Maig de 2017 IMPORTANT: Per accedir a les ofertes gestionades pel Servei d'ocupació de l'agència cal adjuntar el CV i el número de DNI Oferta Població Descripció Requisits Contacte BERGUEDÀ AUXILIAR DE NETEJA Puig-Reig Funcions: Neteja en residència de gent gran. Jornada 40 h/setmanals. Horari de 9 a 21:30 h., setmanes alternes 4 i de 3 dies. Cubrir periode de vacances de Juny a Agost. Experiència prèvia en lloc similar. Disponibilitat d'incorporació inmediata. DEPENDENT/A Funcions: Atenció als clients de la botiga, assessorament en el procés de compra i cobrament de material esportiu. Jornada parcial tarda de dilluns a divendres i dissabte matí i tarda. Experiència previa en lloc similar. Persona amb alta orientació al client. Català i castellà CAMBRER/A Castellar de n'hug Funcions: Atenció al client i preparació del servei. Desparar taules i ordenar menjador. Horari: de 9 a 17 h. Imprescindible experiencia prèvia en lloc similar. Permís de conduir i cotxe. AJUDANT DE CUINA Castellar de n'hug Funcions: suport al cuiner en la preparació i presentació del plats, recollida i manteniment de la cuina i dels estris de treball. Horari de 8 a 16h. Imprescindible experiencia prèvia en lloc similar. Permís de conduir i cotxe.

2 Castellar de n'hug Funcions: confeccionar els plats inclosos el menú i la carta, recollida i organització de la cuina i dels estris de treball, sol licitud, recepció i emmagatzemament de les mercaderies preparació i la conservació dels aliments, Horari: de 8 a 16h. Imprescindible experiencia prèvia en lloc similar. Permís de conduir i cotxe. CAMBRER/A Bages Funcions: Atenció al client i preparació del servei. Desparar taules i ordenar menjador. Horari: de 8 a 17 h. de dimarts a diumenge. Experiència prèvia en lloc similar. Orientació al client. Català i castellà. ELECRICISTA OFICIAL 1ª Bagà Funcions: Instal lacions industrials i de baixa tensió, xarxes d'aigua, instal lacions de gas i calefacció. Horari: 8 a 14 i 15 a 18 h. Experiència en lloc similar. Carnet de conduir i vehicle propi. CAMBRER/A Gòsol Funcions: cambrer de restaurant. Jornada: de divendres a diumenge. 20 hores/setmana Experiència recomanable en lloc similar. Carnet de conduir i vehicle propi AUXILIAR D'INFERMERIA Bagà Funcions: d'auxiliar d'infermeria en geriatria. Horari rotatiu matí i tarda. Jornada entre un 80% i un 100% Titol oficial. Certificat de professionalitat. Qualifica't Gòsol Funcions: preparació de receptes i servei i neteja de cuina. Jornada 30 hores/setmanals Minima experiència demostrable. Carnet de conduir i vehicle propi CAMBRER/A Saldes Tasques d'atenció al bar i restaurant del camping Permís de conduir B i vehicle propi PERSONAL DE NETEJA Saldes Tasques de neteja en les instal lacions del camping i bungalows Permís de conduir B i vehicle propi Saldes Jornada sensera amb dos dies de festa entre setmana Imprescindible experiència. Implicació en la feina i capacitat per fer propostes i innovar

3 2 PLAÇES DE PEÓ DE BRIGADA Vallcebre Identificador: O19.Termini de presentació de sol licituds: 20/05/2017. Sistema de selecció: Concurs. Tipus de personal Laboral: temporal. Matèries:Obres / Manteniment.Torn reservat:convocatòria reservada a persones a l'atur: Observacions:Durada del contracte: 5 mesos i 1 setmana scripcions AJUDANT/A DE PERRUQUERIA Ref.: Gironella Tasques: Rentar caps i pentinar. Tenyir i començar metxes. Manicures i neteja del lloc de treball. Jornada parial: 25 h. setmanals. Dies de treball: Dijous, divendres i dissabtes. Imprescindible acreditar una experiència mínima de 36 mesos com ajudants de perruqueria o estudis de perruqueria + un mínim d experiència en el sector CONDUCTOR/A DE CAMIÓ Ref.: Berguedà Funcions: Transport forestal amb tràiler. Càrrega i descàrrega de troncs amb el camió que té incorporada una grua. Jornada completa. Incorporació inmediata. Imprescindible acreditar el carnet de tràiler ( E ) + CAP + Tacògraf digital. Disponibilitat per viatjar fins a França. Es valorarà experiència en el sector. Ref.:11777 Gironella Funcions: Confecció dels plats inclosos en el menú i la carta. Jornada completa. Imprescindible acreditar una experiència mínima de 12 mesos. Persona amb iniciativa i creativitat. Disponibilitat per treballar caps de setmana i festius. AJUDANT/A CAMBRER/A Ref.: Gironella Funcions: servir a les taules i a la terrassa, preparar taules...jornada completa. Horari: Matins + tardes nit. Es valorarà acreditar un mínim d experiència en el sector. Català i castellà. HIGENISTA BUCODENTAL Ref.:10490 Funcions: Atenció al pacient. Neteja, esterelització de l'instrumental i suport al dentista. Mitja jornada. Imprescindible formació en l'area sanitaria com a higenista bucodental o auxiliar d' infermeria. Català i castellà.

4 2 PLAÇES D'INFERMERA Gironella Funcions: les pròpies d infermeria en una residència de la tercera edat. Plaça 1) de maig a setembre ( jornada completa) torn matí i tarda. A partir de l octubre continuïtat a mitja jornada. Plaça 2) els mesos d estiu ( juliol, agost i setembre) per realitzar suplències torn de nit. Imprescindible acreditar el títol de Grau en infermeria i disponibilitat horària. METGE/SSA ADJUNT AL SERVEI DE RADIOLOGIA Ref.: BSmm Funcions: Informar l'activitat del servei de radiologia, TACS, ecografies, mamografies i radiologia convencional. Liderar projecte d'innovació tecnològica del Servei de Radiologia. Licenciatura en medicina, Experiènciua d'especialitat com a metge/ssa Radiòleg via MIR o titulació d'especialitat homologada. INFOFEINA COMERCIAL AMB CARTERA DE CLIENTS Ref.:FA Funcions: Actualització i manteniment de la cartera de clients Persona amb capaçitat de treball en equip, bona presència i habilitats comunicatives. Permís de conduir i cotxe propi. ACEB Berguedà Servei Ocupa't Berguedà OCUPA'T Servei Local d'ocupació de Format per l'ajuntament de, Caritas Parroquial de i Creu Roja Berguedà. OFERTES del Berguedà PROGRAMA FEM: ETS JOVE? VOLS TREBALLAR?Busquem joves de 18 a 29 anys en possessió de l ESO, Batxillerat o bé un Cicle Formatiu de Grau Mig i inscrits a l Oficina de Treball per a participar en el Programa Fem Ocupació per a Joves. Contractació laboral de 6 mesos. No podran ser destinatàries del programa les persones joves amb una titulació superior a les esmentades ni tampoc aquelles que estiguin cursant cap tipus de formació reglada en el moment d entrar com a participants del programa. També hauran d inscriure s en el Registre d Informació de la Garantia Juvenil. AUXILIAR ADMINISTRATIU L'Espunyola Funcions: Gestio de comandes i xarxes socials. Respondre correus i trucades. Ajuda a l'obrador. Formació: FP I Administratiu. Carnet B. Cotxe propi. Català i castellà.

5 OFERTES del Berguedà PROGRAMA 30+: REQUISITS: persones de 30 a 45 en situació d atur que disposen de formació com a MÀXIM un Cicle Formatiu de Grau Mig. Aquestes persones hauran d estar inscrites a l Oficina de Treball del Servei Públic d Ocupació de Catalunya com a persones demandants d ocupació no ocupades. Funcions: assumirà tota la responsabilitat de la cuina. Elaboració de plats i preparació de menús diaris. Jornada: 35 h/setmanals de dilluns a dissabte. Experiència prèvia en lloc similar. Disponibilitat d'incorporació inmediata. CAIXER/A- REPOSADOR/A Gironella Funcions: Atenció a la caixa de l'establimet i reposició de productes en els lineals de venta. Realització de comandes. Jornada: 35 h. setmanals Imprescindible experiència prèvia. Català i castellà. MONITOR DE PARC D'AVENTURA Saldes Funcions: Atenció i gestió dels grups, formació individualitzada, assistència a les instal lacions. Imprescindible: Formació CAFEMN o similar,carnet B i cotxe propi. Valorable: Anglès i Francès CERDANYA 1 PLAÇA DE SECRETARI INTERVENTOR SAT La Seu d'urgell Identificador: O5.Termini de presentació de sol licituds 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC. ExpedientPER Sistema de seleccióconcurs oposiciótipus de personal: Funcionari interí.grup de titulació:subgrup A1 (anterior Grup A). Titulació requerida:llicenciatura en Dret, Ciències Polítiques i de l'administració, Sociologia, Administració i Direcció d'empreses, Economia, Ciències Actuarials i Financeres o el títol de grau corresponent.altres requisits:nivell C de català / Permís de conduir B Matèries: Ciències polítiques, Comerç / Empresa, Dret, Economia, Secretaria / Intervenció / Tresoreria, Sociologia. 1 plaça de Secretari interventor del servei d'assistència tècnica comarcal (SAT) Consell Comarcal de l'alt Urgell Oposicions Cercador d'informació i Documentació Oficials (CIDO) - Diputació de Barcelona AJUDANT DE CUINA/PICA Ref.: FA Puigcerdà Funcions: suport a la cuina i en la neteja. Jornada: caps de setmana Incorporació al mes de Juny i juliol.

6 BAGES AUX. ADMINISTRATIVA AMB FRANCÈS ALT Ref.: FA Manresa Funcions: Atenció al client recepció de trucades, gestió d'incidencies canvis o devolucions Jornada completa Valorable experiència previa en lloc similar. Imprescindible: Català i castellà i francès. Permís B i vehicle propi. FEINA AVTIVA CONSULTOR JUNIOR SAP, BW-BI Ref.: FA Bages colaborarà en projectes en els que es treballarà i formarpa amb SAP Business Intelligence i altres sub-mòduls com: BPC, BW, BO, etc. Experiència prèvia en lloc similar. Català, castellà i valorable anglès. MUNTADOR/A ELÈCTRIC/A Ref.: FA Bages Funcions: Muntatge elèctric en prototipus. Jornada 40 hores/setmanals Imprescindible experiència prèvia com a muntador. Català i castellà. Permís de conduir B. Disponibilitat per viatjar. MANIPULADOR/A Ref.: FA Manresa Funccions: tasques de manipulació, picking, embossar, empaquetar... Jornada intensiva: torns de mati i tarda. Valorable experiència. Català i castellà RECEPCIONISTA/CONS ERGE Ref.: BAaq Bages Funcions: Recepcionista d'hotel: Rondes de vigilància, check in / check out, registres, facturació, atenció telefònica. Horari de 23 h a 07h (NITS) FP II amb titulació de Administratiu i Comercial. Català i castellà nivell alt, Nivell d'anglès mig. INFOFEINA LLUÇANÈS

7 CUIDANT GRANJA DE PORCS Ref.:FA Prats de Lluçanès Funicons: Tindrà cura dels animals de la granja. CFGS Explotacions agraries. Experiència mínima de 5 anys en granja de porcs. Disponibilitat de caps de setmana. Permís de conduir i vehicle propi. ALTRES AJUDANT DE CUINA I NETEJA Ogassa Funcions: Col laborar en tasques de cuina i neteja, realitzar la neteja de les instal lacions. Contracte: juny a agost de Jornada de h. setmanals Experiència com ajudant de cuina, valorable experiència en tasques de neteja. Carnet de conduir i cotxe propi parenas@peretarres.org Ogassa Funicons: Fer les comandes de menjar, garantir el compliment dels horari dels menjars, preparar i cuinar els menús, fer la neteja de la cuina i suport en les instal lacions, seguiment de les APPC, l inventari del material de cuina i de l alimentació. Contracte de juny a agost de Jornada de h. setmanals Experiència en cuina, valorable col lectivitats, coneixements d APPCs, carnet de conduir i cotxe propi parenas@peretarres.org AJUDANT DE CUINA I NETEJA Planoles Funcions: Col laborar en tasques de cuina i neteja, realitzar la neteja de les instal lacions. Contracte: juny a agost de Jornada de h. setmanals Experiència com ajudant de cuina, valorable experiència en tasques de neteja. Carnet de conduir i cotxe propi parenas@peretarres.org Planoles Funicons: Fer les comandes de menjar, garantir el compliment dels horari dels menjars, preparar i cuinar els menús, fer la neteja de la cuina i suport en les instal lacions, seguiment de les APPC, l inventari del material de cuina i de l alimentació. Contracte de juny a agost de Jornada de h. setmanals Experiència en cuina, valorable col lectivitats, coneixements d APPCs, carnet de conduir i cotxe propi parenas@peretarres.org OFERTES XALOC (diputació de Barcelona) Provincia Barcelona

8 Ofertes de treball a OSONA Ofertes de treball del RIPOLLÈS BORSES ENGINYERS Totes a quelles persones interessades en treballar d'enginyers ens poden fer arribar el seu CV. CUINERS/ES Totes a quelles persones interessades en treballar de CUINERS/ES ens poden fer arribar el seu CV. Imprescindible amb experiència CAMBRER/ES Totes a quelles persones interessades en treballar de CAMBRERS/ES ens poden fer arribar el seu CV. Imprescindible amb experiència Reempresa Berguedà - NEGOCIS EN CESSIÓ TALLER MECÀNIC DE VEHICLES Projecte: PC09238 Baix Berguedà Es cedeix per jubilació un taller mecànic de tot tipus de vehicles. En funcionament des de fa més de 35 anys. Per tant, totalment consolidat i conegut a la comarca. BAR RESTAURANT AL CENTRE HISTÒRIC DE BERGA Projecte: PC09225 Es cedeix bar restaurant molt ben situat al centre històric de, en funcionament des de fa més de 50 anys. Sempre ha funcionat com a restaurant de menús diaris, amb base de cuina casolana i de proximitat. També ofereix serveis de bar Consulta condicions BAR CAFETERIA EMBLEMÀTIC Es cedeix per jubilació del propietari. Sempre ha estat dirigit i gestionat per la mateixa família al llarg d aquests 44 anys. Ara hi treballen 3 persones fixes i 1 temporal. Local amb aforament de 115 persones, més una terrassa amb capacitat per 36 clients Consulta condicions

9 ES CEDEIX BAR RESTAURANT Es cedeix bar restaurant molt ben situat.ubicat en una gran plaça molt concorreguda, amb zona esportiva i parc infantil. Té una àmplia zona d'aparcament gratuït al costat. Consta d'un local de 113 m2 interiors amb aforament per 50 persones i una gran terrassa exterior amb aforament actual per unes persones (amb possibilitat d'ampliar). ES CEDEIX EMPRESA DE MÉS DE 35 ANYS DEDICADA AL GÈNERE DE PUNT, PER JUBILACIÓ Casserres És una empresa de gènere de punt, on es realitzen tasques des de l elaboració del teixit (a partir del fil), fins a l empaquetament de les peces: texidoria, confecció (costura) i acabats. ES CEDEIX CAFETERIA DE MODA A BERGA Núm. Projecte: PC08762 És un referent en pastisseria i quicklunch casera. Intentem tenir sempre opcions veganes i sense gluten. Tenim una oferta saludable i de qualitat. Per donar a conèixer l oferta diària, estem actius en Facebook i a Instagram. També estem presents en les xarxes Trip Advisor i ViajarSinGluten. ES CEDEIX HOTEL RURAL CÀMPING AMB MASIA Pre Pirineu Ripollès Hotel rural categoria P**, a la zona del pre Pirineu català, a l'entrada del parc natural Cadí-Moixeró. Facilitats de compra. Opció compra negoci més lloguer Es cedeix Càmping-Masia a Ripoll. El complex, de 7 hectàrees, consta d'un Càmping de primera categoria i una Masia-Hotel que disposa a més dels serveis de restaurant i bar i un petit supermercat. Lloguen NEGOCI

10 RESTAURANT La Pobla de Lillet Molt bona oportunitat per a professionals de la Restauració i Hoteleria. ADBerguedà - Projectes El Recull d'ofertes de feina consisteix en un recull d ofertes de treball de la comarca i rodalies extretes de diferents fonts. L'Agència de Desenvolupament del Berguedà no es fa responsable del contingut dels anuncis publicats en el Tauler, ni garanteix, ni es responsabilitza de la veracitat, exactitud o validesa dels anuncis publicats. Les relacions laborals o acords que s estableixin entre l Usuari i Tercers, mitjançant els anuncis publicitaris, són única i exclusivament responsabilitat de l Usuari i els Tercers.

Curs març de 2015

Curs març de 2015 Curs 2015-16 5 març de 2015 Breu descripció de l Institut 1,500 Alumnes 56 Grups 105 Professors Edat mitjana alumnes 21,72 anys Horari marc: Batxillerat: de 8 a 14:30 Grau mitjà: de 8 a 14:30 CAS: de 8

Más detalles

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 NOTA INFORMATIVA REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 Auxiliar de gerontologia Els professionals que estan treballant actualment o s incorporin abans del 31 de

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL OFERTES DEL TOT: Del 21 de desembre de 2012 al 4 de gener de 2013 Data oferta data fi oferta Oferta 19/12/2012 10/01/2013 COMERCIAL/VENEDOR Empresa ONDARA LOGÍSTICA Població 17/12/2012 10/01/2013 AUDIOPROTESISTA

Más detalles

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA

Guia pràctica. d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Guia pràctica d organització d actes públics per a les entitats APLICACIÓ DE L ORDENANÇA DE VIA PÚBLICA Mataró - 2011 Índex 1. Plans d autoprotecció 7 2. Assegurança de responsabilitat civil 7 3. Vigilància

Más detalles

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat PROGRAMA LÀBORA Barcelona Mercat Laboral Reservat L Ajuntament de Barcelona presenta el Programa LÀBORA. Una iniciativa que ofereix a les empreses l oportunitat de participar en un projecte de responsabilitat

Más detalles

GASTRONÒMICA I ALIMENTÀRIA

GASTRONÒMICA I ALIMENTÀRIA DOSSIER DE LA FORMACIÓ GASTRONÒMICA I ALIMENTÀRIA www.baixemporda.cat/cuinadelemporda Cuina de l Empordà @cuinadelemporda PRESENTACIÓ DOSSIER DE LA FORMACIÓ GASTRONÒMICA I ALIMENTÀRIA Aquest dossier és

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Llinatges: Nom: Adreça: Mòbil: Telèfon: Localitat: CP: DOI: Adreça electrònica: Data de naixement: EXPÒS:

Más detalles

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS Dades del titular / Datos del titular Nom i cognoms o Raó social / Nombre

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera

Cursos de formació del professorat. La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Cursos de formació del professorat La gramàtica dins l ensenyament del català com a llengua estrangera Idioma de les sessions Català. Sector educatiu dels participants Professors de català per a estrangers

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18

DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 DOSSIER INFORMATIU INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 INFORMACIÓ GENERAL CURS 2017/18 1. Calendari escolar 2. Horaris 3. Menjador i horari ampliat (acollida) 4. Secretaria 5. Xandalls i roba específica 6.

Más detalles

BEN VIN GUTS BIEN VENI DOS. Al Centre d Estudis Monlau oferim un aprenentatge funcional i adaptat a la diversitat global dels alumnes.

BEN VIN GUTS BIEN VENI DOS. Al Centre d Estudis Monlau oferim un aprenentatge funcional i adaptat a la diversitat global dels alumnes. EMPRESA - MARKETING Benvingut/da a Monlau, Al Centre d Estudis Monlau oferim un aprenentatge funcional i adaptat a la diversitat global dels alumnes. En el Centro de Estudios Monlau ofrecemos un aprendizaje

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE 1. DEFINICIÓ: PER COMBINAR ESTUDIS AMB PERFECCIONAMENT DE GOLF Aquest Programa, va dirigit a nois i noies jugadors catalans, de nacionalitat espanyola i amb 2 anys,

Más detalles

Preguntes més freqüents

Preguntes més freqüents Preguntes més freqüents Ordre EMO/381/2014, de 22 de desembre, per la qual s aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a la Xarxa d impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya,

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor

ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor ASSIR Dreta CAP Roger de Flor Àmbit d Atenció Primària de Barcelona Obertura ASSIR CAP Roger de Flor Institut Català de la Salut Àmbit d Atenció Primària Barcelona ciutat Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva

Más detalles

OFERTES DE FEINA Més informació i més ofertes a:

OFERTES DE FEINA Més informació i més ofertes a: OFERTES DE FEINA Més informació i més ofertes a: www.infofeina.com Ajudant de neteja en cuina menjador i habitacions.casa de Turisme Rural Electromecànic Empresa dedicada al secto... MANTENIMENT ELECTROMECÀNIC

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Presentació del servei e-tram

Presentació del servei e-tram Presentació del servei e-tram Servei de tramitació municipal a. Descripció b. Beneficis c. Situació actual i indicadors d. Un passeig per e-tram e. Procès de sol licitud a. Descripció És la plataforma

Más detalles

-3 El termini de presentació de sol licituds és des del dia 24 de gener fins les 13 hores del 7 de febrer de 2017.

-3 El termini de presentació de sol licituds és des del dia 24 de gener fins les 13 hores del 7 de febrer de 2017. 1/21 Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya CÀRRECS I PERSONAL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT RESOLUCIÓ ENS/24/2017, de 9 de gener, de convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball

Más detalles

MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS

MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat Presentació Aquest recull té com a objectiu principal facilitar

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

Gestió financera i productes de finançament empresarial. 20 hores

Gestió financera i productes de finançament empresarial. 20 hores Gestió financera i productes de finançament empresarial 20 hores 2 Gestió financera i productes de finançament empresarial OBJECTIUS GENERALS La gestió financera i la negociació bancària, avui diversificada

Más detalles

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats Ens adaptem als canvis i a les necessitats de la ciutadania oferint dos nous serveis NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS.

COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS. COM FER UN BON CURRÍCULUM VITAE?. MODELS. Portalexcellence Servei Municipal d Ocupació de Cerdanyola del Vallès www.portalexcellence.cat www.ocupacioiempresa.cerdanyola.cat CURRÍCULUM VITAE 1. DEFINICIÓ

Más detalles

PROCEDIMENT 50 PROCEDIMENT DE TRIA DE MATÈRIES OPTATIVES I ESPECÍFIQUES A L ESO I BATXILLERAT PR-Q-750-D-17-ET

PROCEDIMENT 50 PROCEDIMENT DE TRIA DE MATÈRIES OPTATIVES I ESPECÍFIQUES A L ESO I BATXILLERAT PR-Q-750-D-17-ET PROCEDIMENT 50 PROCEDIMENT DE TRIA DE MATÈRIES OPTATIVES I ESPECÍFIQUES A L ESO I BATXILLERAT PR-Q-750-D-17-ET ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT. 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA

Más detalles

Mercat Alternatiu Borsari Assessor registrat (Circular MAB 4/2008) Definició Condicions d'admissió i designació Funcions i incompliments.

Mercat Alternatiu Borsari Assessor registrat (Circular MAB 4/2008) Definició Condicions d'admissió i designació Funcions i incompliments. Mercat Alternatiu Borsari Assessor registrat Definició Condicions d'admissió i designació Funcions i incompliments Juny 2008 Definició L'Assessor Registrat assessora en el compliment d'obligacions que

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

La Plantilla Orgànica de l Ajuntament de La Seu d Urgell és la que consta als quadres annexos següents.

La Plantilla Orgànica de l Ajuntament de La Seu d Urgell és la que consta als quadres annexos següents. PLANTILLA ORGÀNICA. EXERCICI DEL 2014 La Plantilla Orgànica de l Ajuntament de La Seu d Urgell és la que consta als quadres annexos següents. Annex 1. Plantilla de l Ajuntament 1.1. Règim Funcionarial

Más detalles

CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE TÈCNIC EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA. 2 cursos acadèmics. Curs

CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE TÈCNIC EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA. 2 cursos acadèmics. Curs CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE TÈCNIC EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA 2 cursos acadèmics Curs 2016-2017 Curs 2016-2017 Curs 2016-2017 Sistema LOE PLA D ESTUDIS El cicle està dividit en mòduls. Cada mòdul està

Más detalles

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Bonificació aturats Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Taula de contingut Definició de la targeta bonificada per a persones en situació d atur... 3 Requisits... 3 Certificats

Más detalles

- COST DE LA PLAÇA ESCOLAR - INSUFICIÈNCIA DEL CONCERT. Exponent. Sr. Carles Camí

- COST DE LA PLAÇA ESCOLAR - INSUFICIÈNCIA DEL CONCERT. Exponent. Sr. Carles Camí - COST DE LA PLAÇA ESCOLAR - INSUFICIÈNCIA DEL CONCERT Exponent. Sr. Carles Camí Tipus d Escola: Escola concertada de 2 línies Nivell Unitats Nº alumnes Educació Infantil 6 150 Educació Primària 12 300

Más detalles

MÀSTER EN COACHING EN SALUT

MÀSTER EN COACHING EN SALUT MÀSTER EN COACHING EN SALUT Modalitat presencial Octubre 2015 - Juny 2016 MÀSTER EN COACHING EN SALUT ADREÇAT A Persones que volen conèixer el coaching, les seves possibilitats a nivell personal, millorar

Más detalles

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera

Jornada de portes obertes del Batxillerat. Institut Celestí Bellera Jornada de portes obertes del Batxillerat Institut Celestí Bellera maig de 2016 Estructura del sistema educatiu PRIMÀRIA (de 3 a 12 anys) E S O 1r, 2n, 3r, 4t curs (de 12 a 16 anys) BATXILLERAT LOMCE 1r

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 20 d octubre de 2016, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 1042/2016 APROVACIÓ ADMESOS

Más detalles

PROGRAMA SANITARI D ATENCIO A LA DONA PSAD

PROGRAMA SANITARI D ATENCIO A LA DONA PSAD PROGRAMA SANITARI D ATENCIO A LA DONA PSAD SERVEI D ATENCIO A LA SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA SASSIR INTRODUCCIO L any 1990 es va crear el Programa Sanitari d Atenció a la dona (PSAD) aprovant-se el desplegament

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

Perfil lectura i biblioteca escolar

Perfil lectura i biblioteca escolar ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 684 MARÇ 2016 Perfil lectura i biblioteca escolar 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT

PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT IMPLANTACIÓ DE PANTALLES TÀCTILS PEL REGISTRE DE LES ACTIVITATS DE LA VIDA DIÀRIA EN CENTRES DE GENT GRAN Entitat gestora: M Dolors Fitó Selva Directora Residència Assistida, Centre de dia i CGG Font dels

Más detalles

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys.

PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL. - Programa Garantia Juvenil dirigit a la busca d ocupació per a jóvens de anys. PROGRAMACIÓ DEL CENTRE D INFORMACIÓ JUVENIL REGIDURIA DE JOVENTUT - CIJ GENER-FEBRER-MARÇ 2016 El Centre d Informació Juvenil (CIJ) és un espai públic d informació, assessorament i oci que la Regidoria

Más detalles

SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS. Cuina solidària

SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS. Cuina solidària SERVEI DE CÀTERING PER A COL LECTIUS Cuina solidària Tasta Restauració. Qui som? Tasta és un projecte de la Fundació Santa Teresa que promou la inserció laboral, la cohesió social i la cultura gastronòmica

Más detalles

L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO

L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO Aquesta guia va dirigida als alumnes de segon cicle de l Educació Secundària Obligatòria (ESO). Pretén orientar a famílies i alumnes en els estudis que es poden continuar en

Más detalles

Protocol sindical davant la grip A. Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1

Protocol sindical davant la grip A.  Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1 Protocol sindical davant la grip A www.ugt.cat Protocol sindical davant la Grip A UGT de Catalunya 1 La Grip A La grip A (H1N1) és una malaltia causada per un subtipus del virus de la grip. Actualment,

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

Benvinguts a Terrassa ciutat sense gluten

Benvinguts a Terrassa ciutat sense gluten Benvinguts a Terrassa ciutat sense gluten Establiments certificats per l Associació de Celíacs de Catalunya * Restaurants i Bars certificats a Terrassa : * Cafè Teatre - Cuina de mercat Menú de mercatsopars

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS

TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS TAULA D ADAPTACIÓ DE LA DIPLOMATURA EN RELACIONS LABORALS AL GRAU EN RELACIONS LABORALS Acord de la Comissió d Ordenació Acadèmica de 20 de juliol del 2009, modificat per acord de la Comissió d Ordenació

Más detalles

Telf

Telf Telf. 93 878 75 87 comercial@lleuredosmil.com www.lleuredosmil.com FES FAMÍLIA, FES MÚSICA! Canta! Viu! Emociona t! Passa-t ho bé amb Fes família, fes música Les vacances és l espai ideal l per trencar

Más detalles

ARRIBADA A L ESTACIÓ D ESQUÍ LLOGUER DEL MATERIAL ORGANITZACIÓ DELS GRUPS

ARRIBADA A L ESTACIÓ D ESQUÍ LLOGUER DEL MATERIAL ORGANITZACIÓ DELS GRUPS Descens escola d esquí i snowboard està formada per un equip de professionals titulats per la E.E.E. (Escola Espanyola d Esquí) i constituïm l escola d esquí del RACC. Amb una àmplia experiència en l ensenyament

Más detalles

ESTUDI D UNA FACTURA PREU PER UNITAT D UN PRODUCTE

ESTUDI D UNA FACTURA PREU PER UNITAT D UN PRODUCTE ESTUDI D UNA FACTURA PREU PER UNITAT D UN PRODUCTE i 1-Observa la factura 2-Tria un producte 3-Mira quin és l IVA que s aplica en aquest producte i calcula l 4-Mira el descompte que s aplica en aquest

Más detalles

INSTITUT MUNICIPAL D EDUCACIÓ I TREBALL. Previsió oferta formativa PLA DE FORMACIÓ EDUCACIÓ I LLEURE

INSTITUT MUNICIPAL D EDUCACIÓ I TREBALL. Previsió oferta formativa PLA DE FORMACIÓ EDUCACIÓ I LLEURE Previsió oferta formativa 2009 2010 PLA DE FORMACIÓ EDUCACIÓ I LLEURE G U I A D I N F O R M A C I Ó I S E R V E I S Monitor/a sociocultural... 2 Tècnic/a en psicomotricitat... 3 Monitor/a de lleure en

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA Referència: FMPB-03/2016 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA Aquestes Bases regulen el procés de selecció per cobrir un lloc de treball de

Más detalles

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding

Grups. Empresa. Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Grups Empresa Espais i sales Experiències enoturístiques Activitats esportives Activitats teambuilding Espais i sales Sala m2 Capacitat Preu Preu ½ jornada Sala Arnau 122 m2 120 pax 750 495 Sala Bernat

Más detalles

Dinamització d'activitats de temps lliure infantil i juvenil SSCB0209

Dinamització d'activitats de temps lliure infantil i juvenil SSCB0209 LLEURE Nom certificat: Dinamització d'activitats de temps lliure infantil i juvenil SSCB0209 Modalitat:Presencial Dades tècniques Inici Teoria: 24 de novembre de 2014 Finalització Teoria: 21 de gener de

Más detalles

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal

Fira. ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal ARTESANA Fira d Artesania i Ceràmica de la Bisbal La Bisbal d Empordà, vinculada principalment a l artesania de la ceràmica, és un dels centres capdavanters de Catalunya. Per aquest motiu, la Bisbal és

Más detalles

OFERTES DE FEINA Més informació a

OFERTES DE FEINA Més informació a OFERTES DE FEINA Més informació a www.infofeina.com COMPTABLE (zonal'escala)organigrama ADMINISTRATIVA COMERCIAL/CUSTOMER SERVICE FABRICACIO DE BASCULES I... Operador de planta i bombaments Captació, elevació,

Más detalles

Graduat Superior en Arxivística i Gestió de Documents

Graduat Superior en Arxivística i Gestió de Documents Informació general Centre docent Escola Superior d'arxivística i Gestió de Documents Proposta docent Proporcionar una formació adequada sobre els principis i els procediments metodològics i tècnics emprats

Más detalles

Tipus de Currículum Vitae

Tipus de Currículum Vitae El Currículum Vitae El currículum és un document que conté informació personal i professional necessària i rellevant per trobar feina en el món laboral. L objectiu del currículum és obtenir una entrevista

Más detalles

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius:

UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments. Objectius: UNITAT DIDÀCTICA MULTIMÈDIA Escola Origen del aliments Objectius: Conèixer quin és l origen dels aliments. Veure els ingredients de diferents menús infantils. Informar-se sobre el valor energètic de diferents

Más detalles

Programa Català de Refugi

Programa Català de Refugi Programa Català de Refugi Què és? El Programa Català de Refugi constitueix una acció solidària envers el dret d asil de les persones refugiades amb dificultats econòmiques i socials, amb el propòsit d'atendre

Más detalles

Com puc rendibilitzar la meva inversió? SET

Com puc rendibilitzar la meva inversió? SET Com puc rendibilitzar la meva inversió? L'objectiu d'aquesta presentació és respondre de forma efectiva a aquesta pregunta. Mitjançant el desenvolupament de la franquícia Petro7 li ajudarem a aconseguir

Más detalles

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012

Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris. 1 d agost de 2012 Decret relatiu a la venda de proximitat de productes agroalimentaris 1 d agost de 2012 Article 2: Definicions 1/2 Al efectes d aquest decret s enten per: Venda proximitat: venda de productes agroalimentaris

Más detalles

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007

L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 L experiència dels flequers de Terrassa 12 de desembre de 2007 1 Breu presentació de Terrassa Terrassa és una ciutat de 70,10 km2, situada a 277 m sobre el nivell del mar, a la comarca del Vallès Occidental,

Más detalles

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final

Àrea de Territori Serveis Municipals. Memòria 2014 Informe Final + Àrea de Territori Serveis Municipals Memòria 2014 Informe Final + Introducció! L objec(u principal del departament de obres i serveis de l Ajuntament de Montornès del Vallès és el manteniment de la via

Más detalles

ELS ESTABLIMENTS DE TURISME RURAL A CATALUNYA ASPECTES LEGALS

ELS ESTABLIMENTS DE TURISME RURAL A CATALUNYA ASPECTES LEGALS ELS ESTABLIMENTS DE TURISME RURAL A CATALUNYA ASPECTES LEGALS Isabel Miquel Macià ECAE 23 de novembre de 2010 ESTABLIMENTS DE TURISME RURAL AGROTURISME: titular amb rendes agràries ALLOTJAMENT RURAL:

Más detalles

EXPEDIENT D UNA ACTIVITAT INNÒCUA

EXPEDIENT D UNA ACTIVITAT INNÒCUA EXPEDIENT D UNA ACTIVITAT INNÒCUA Promotor: xxxx Adreça: Població: Data: xxxx xxxx xxxx MEMÒRIA DESCRIPTIVA. La present documentació té per finalitat definir les característiques de l activitat de botiga

Más detalles

MODALITATS I PREUS Any 2017

MODALITATS I PREUS Any 2017 MODALITATS I PREUS Any 2017 CARACTERÍSTIQUES SERVEIS OPCIONALS Dret de vot i decisió a l Assemblea General de Socis. Títol Social en propietat que li assegura la seva permanència en el Club per temps indefinit,

Más detalles

Funcionament de la Borsa de Subproductes de Catalunya

Funcionament de la Borsa de Subproductes de Catalunya 85a Jornada Tècnica: La gestió de residus com a subproductes. (7ena edició,b2b) Funcionament de la Borsa de Subproductes de Catalunya Lorena Jurado Barcelona, 4 d octubre de 2012 Les Borses de Subproductes

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

BORSA DE TREBALL HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA

BORSA DE TREBALL HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA BORSA DE TREBALL - 2008 HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA Categories per a les quals s obre la borsa de treball: ATS/DUI, Llevadora, Fisioteraputa, Terapeuta Ocupacional, Auxiliar d infermeria, Tècnic

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Guia d ús de la Borsa de Treball

Guia d ús de la Borsa de Treball Guia d ús de la Borsa de Treball L Institut de Nàutica de Barcelona, seguint el seu decidit objectiu de donar servei a les empreses i entitats del sector nàutic, ofereix un servei de Borsa de Treball per

Más detalles

AJUNTAMENT SANT VICENÇ DE MONTALT Regidoria de Promoció Econòmica. Dossier informatiu CURSOS DE FORMACIÓ - PER A TREBALLADORS/ES EN ACTIU

AJUNTAMENT SANT VICENÇ DE MONTALT Regidoria de Promoció Econòmica. Dossier informatiu CURSOS DE FORMACIÓ - PER A TREBALLADORS/ES EN ACTIU Dossier informatiu CURSOS DE FORMACIÓ - PER A GENT EN SITUACIÓ D ATUR - PER A TREBALLADORS/ES EN ACTIU Qualsevol dubte consultar al: Servei Local d Ocupació 93.791.47.18 promocioeconomica@svmontalt.cat

Más detalles

PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL

PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL Ordenança fiscal núm 25, reguladora dels Preu Públics ANNEX III PREU PÚBLIC PELS SERVEIS A LA PISCINA MUNICIPAL (Modificat en sessió Plenària de 3 de novembre de 2009) 1. MATRICULA Adult 46,45 Infantil

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15 BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER PROVEIR EL LLOC DE DIRECTOR/A DEL CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA, REF. 001/15 L Acord GOV/78/2009, de 12 de maig, va aprovar la constitució del Consorci del Turó

Más detalles

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015.

Bruixes. Cau 32,50 * 41 * turisme engrup. activitats gratuïtes. Reserves a partir de 6 places. 31 de gener i 1 de febrer de 2015. 31 de gener i 1 de febrer de 2015 Reserves a partir de 6 places NENS des de 32,50 * Adults des de 41 * *Preu per persona i nit en règim de pensió completa per a grups a partir de 20 places. 10% d IVA inclòs

Más detalles

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic)

Què no és? Què és? Factura Electrònica (en el sector públic) FACTURACI Ó ELECTRÒNI CA Factura Electrònica (en el sector públic) Què és? És un document electrònic que: Viatja per mitjans electrònics Garanteix l autenticitat de l origen Garanteix la integritat it

Más detalles

BUTLLETÍ RUBÍ ECONOMIA RUBÍ. Núm. 2 3er TRIMESTRE 2015 ESTRUCTURA EMPRESARIAL 1. ESTRUCTURA EMPRESARIAL

BUTLLETÍ RUBÍ ECONOMIA RUBÍ. Núm. 2 3er TRIMESTRE 2015 ESTRUCTURA EMPRESARIAL 1. ESTRUCTURA EMPRESARIAL ESTRUCTURA EMPRESARIAL 1. ESTRUCTURA EMPRESARIAL L'Estructura Empresarial preten donar una imatge global de com les emrpeses, els Polígons d'activitat Economia (PAE) i els sectors s'estructuren al nostre

Más detalles

LÍNIES ICF - NOU SERVEI D ASSESSORAMENT I SOL LICITUD A TRAVÉS UPMBALL. SERVEI DE RECERCA DE FINANÇAMENT.

LÍNIES ICF - NOU SERVEI D ASSESSORAMENT I SOL LICITUD A TRAVÉS UPMBALL. SERVEI DE RECERCA DE FINANÇAMENT. EF-06-12 LÍNIES ICF - NOU SERVEI D ASSESSORAMENT I SOL LICITUD A TRAVÉS UPMBALL. SERVEI DE RECERCA DE FINANÇAMENT. L Institut Català de Finances (ICF) està creant una xarxa de Promotors Financers per difondre,

Más detalles

SUPORT I OFERTA DE RECURSOS COMPLEMENTARIS PER A ACTUACIONS D ENS LOCALS

SUPORT I OFERTA DE RECURSOS COMPLEMENTARIS PER A ACTUACIONS D ENS LOCALS SUPORT I OFERTA DE RECURSOS COMPLEMENTARIS PER A ACTUACIONS D ENS LOCALS Objectius 1. Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

Una programació local, descentralitzada i identificada amb el territori.

Una programació local, descentralitzada i identificada amb el territori. TELEVISIÓ DE GIRONA és un grup de comunicació que va néixer el 1985 amb la vocació de servir a la societat de les comarques de Girona mitjançant la difusió d informació local, esports, cultura, concursos,

Más detalles

Page 1 of 10 Estadística -- Enquesta de valoració dels seminaris TIC. Curs 2006-07 Filtre aplicat en les estadístiques: No s'ha aplicat cap filtre 1.- Edat Fins a 25 anys 0 (0%) De 26 a 30 anys 2 (4,26%)

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016.

NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016. NORMES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL PER A L ANY 2016. El passat 30 de gener, el Butlletí Oficial de l Estat, publicava l Ordre ESS/70/2016, de 29 de gener, per la que es desenvolupen les normes

Más detalles

Què és? Som el que mengem

Què és? Som el que mengem Què és? Som el que mengem Natació Educativa Hoquei Medi Obert Act. aquàtica discapacitats Tallers Cuina L H Camina 100x100 SALUDABLE Dia Mundial de la Salut Jornades Adaptades INTRO Activitat física i

Más detalles

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS

EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS EL RECURS ESPECIAL EN MATÈRIA DE CONTRACTACIÓ: EVOLUCIÓ DE LA CONFLICTIVITAT JURÍDICA EN LES LICITACIONS I ADJUDICACIONS DELS CONTRACTES PÚBLICS Carme Lucena Cayuela vocal del Tribunal Català de Contractes

Más detalles

BREU DE DADES (8) USOS D INTERNET A CATALUNYA MARÇ 2011

BREU DE DADES (8) USOS D INTERNET A CATALUNYA MARÇ 2011 BREU DE DADES (8) USOS D INTERNET A CATALUNYA MARÇ 211 GESOP,, S.L. C/. Llull 12, 4rt. 3a. 5 Barcelona Tel. 93 3 7 42 Fax 93 3 55 22 www.gesop.net Març 211 PRESENTACIÓ: En el document següent es presenten

Más detalles

TAULER D OFERTES DE TREBALL

TAULER D OFERTES DE TREBALL data oferta data fi oferta oferta empresa població descripció contacte 1 16/1/2014 31/10/2013 PERRUQUERA Es busca perruquera oficiala a Guissona. tani-a-c@hotmail.com 2/1/2014 30/01/2014 CUINER/A 8/1/2014

Más detalles

CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS

CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L ALT PENEDÈS I EL GARRAF CALENDARI D INSCRIPCIONS i OFERTA DE CURSOS SETEMBRE DE 2015 De l 1 al 18: 14: 15: Proves de col locació. Inscripció d alumnat preferent

Más detalles

DECÁLOGO DE DERECHOS ABOGACÍA JOVEN PROFESSIONALS DE L ADVOCACIA JOVE LABORALES Y PROFESIONALES DE LA DECÀLEG DE DRETS LABORALS I

DECÁLOGO DE DERECHOS ABOGACÍA JOVEN PROFESSIONALS DE L ADVOCACIA JOVE LABORALES Y PROFESIONALES DE LA DECÀLEG DE DRETS LABORALS I DECÁLOGO DE DERECHOS LABORALES Y PROFESIONALES DE LA ABOGACÍA JOVEN -by GAJ BARCELONA- DECÀLEG DE DRETS LABORALS I PROFESSIONALS DE L ADVOCACIA JOVE Primer.- Contractació L advocat/da jove té dret a ser

Más detalles

Premià de Mar ciutat experimental Sènior

Premià de Mar ciutat experimental Sènior 1 Premià de Mar ciutat experimental Sènior Abril 2007 2 3 EQUIPAMENTS PÚBLICS NECESSARIS PER A GENT GRAN DE PREMIÀ DE MAR GENT GRAN DEPENDENT DOMICILI RESIDÈNCIA SAD Servei Atenció Domicili CENTRE DE SERVEIS

Más detalles

Enquesta doctors 2003 i 2004

Enquesta doctors 2003 i 2004 Enquesta doctors 2003 i 2004 PROGRAMA DE DOCTORAT... CENTRE ADSCRIT... DADES ACADÈMIQUES 1. Amb quina titulació vau accedir al doctorat? (títol d accés) 2. Quin va ser l any d obtenció del títol d accés?

Más detalles

Utilització de l energia solar fotovoltàica en l abastiment de l energia

Utilització de l energia solar fotovoltàica en l abastiment de l energia Ja fa molts dies que estàs treballant en el Treball de Recerca i és hora de valorar la qualitat de tota aquesta feina. L objectiu d aquesta valoració és que sàpigues fins a quin punt estàs seguint els

Más detalles

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat La Lluna canvia La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat De ben segur que has vist moltes vegades la Lluna, l hauràs vist molt lluminosa i rodona però també com un filet molt prim

Más detalles