INTRESS MEMÒRIA Infància i Família

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "INTRESS MEMÒRIA Infància i Família"

Transcripción

1 INTRESS MEMÒRIA Infància i Família a Atenció Residencial s d Acollida i Diagnòstic i s Residencials d Acció Educativa d Acollida i Urgències Infantils Josep Pallach Equip tècnic de diagnòstic i Equip de Valoració del Maltractament Infantil Consorci de Socials. Ajuntament de Direcció General d Atenció a la Infància i l Adolescència (DGAIA). Departament de Benestar Social i Família. Equip tècnic de diagnòstic Els Llimoners Equip de Valoració del Maltractament Infantil Residencial d Acció Educativa Elima Sabadell () Residencial d Acció Educativa Voramar. Educatiu Bellamar Institut Mallorquí d Afers Socials (IMAS). Consell de Residencial d Acció Educativa Petit Príncep 0. Santa Coloma de Gramenet d Acolliment i Diagnòstic Llar Garbí. d Acolliment i Diagnòstic Llar Llevant. d Acollida i Observació César Augusta Instituto Aragonés de Servicios Sociales (IASS). Gobierno de Aragón Zaragoza Educatiu Illa IMAS Recolzament a les famílies per a la millora de les relacions familiars Servei Materno Infantil Eixample Servei Tècnic Punt de Trobada de menors dels districtes de Gracia, Ciutat Vella i Eixample 0 Secretaria de Famílies. Departament de Benestar Social i Família. Espai de visites EVIA DGAIA. Departament de Benestar Social i Familia. d Atenció a la Família Privat / Ajuntament de Santa Coloma / Secretaria de Famílies. Departament de Benestar Social i Família.. Obert Cio Barjau 0 Ajuntament de + Particulars s Oberts Alba, Albamar i Vilafortuny 0. Ajuntament de Cambrils Cambrils () Acolliments i adopcions Servei d acolliments simples en família aliena 0 Institut Català de l Acolliment i l Adopció (ICAA). Departament de Benestar Social i Família. Servei de acolliments simples en família extensa. Departament de Benestar Social i Família. Secretaria de Família Servei d acolliments simples en família aliena 0 Servei d acolliments en família extensa ACOFAM Consell de Servei d acolliments en família externa i postadopció NIU 0 Consell de

2 INTRESS MEMÒRIA Infància i Família a Servei de preparació i valoració de sol licitants d adopció internacional Servei d acolliments preadoptius i valoració de sol licitants d adopció nacional Servei de preparació i valoració de sol licitants d adopció internacional Servei d atenció postadoptiva Servei d acolliments preadoptius i valoració de sol licitants d adopció nacional Servei de preparació i valoració de sol licitants d adopció internacional 0 Intervenció socioeducativa Educadors en medi obert Intervenció educativa en medi obert Pollença Ajuntament de Pollença Pollença (Malllorca) Intervenció educativa en medi obert Marratxi 0 Ajuntament de Marratxí Marratxí () Intervenció educativa en medi obert Ses Salines Ajuntament de Ses Salines Ses Salines (Ibiza) Unitat de Treball Social (UTS) Ajuntament de Felanitx Felanitx (Malorca)..

3 INTRESS MEMÒRIA Dones a Residències d Emergència per a Dones Víctimes de Violència de Gènere d Alcalá de Henares d Emergència per a Dones Víctimes de Violència de Gènere d Alcobendas d Acollida per a Dones Víctimes de Violència de Gènere i els seus Fills i Filles d Acollida per a Dones Víctimes de Violència de Gènere i els seus Fills i Filles Servei d Acollida i recuperació per a dones en situació de violència masclista i les seves filles i fills Baix Llobregat Baix Llobregat () Servei d Acollida i recuperació per a dones en situació de violència masclista i les seves filles i fills Vallès Oriental Vallés Oriental () Servei Municipal d Acollida per a Víctimes Violència de Gènere Benestar i Drets Socials de l Ajuntament de Palma Pisos amb suport Pis amb suport per a dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles Baix Llobregat () Pis amb suport per a dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles Vallés Oriental () Pis pont dirigit a dones que han patit violència masclista i els seus fills i filles Consorci de Socials de Atenció d Urgència Servei d Atenció a Víctimes de Violència de Gènere hores Dirección General de Igualdad entre Mujeres y Hombres. Ayuntamiento de Servei d atenció i acolliment d urgències Baix Llobregat () Atenció psicoterapèutica Punt Municipal y de l Observatori Regional de Violència de Gènere. Dirección General de Igualdad entre Mujeres y Hombres. Ayuntamiento de Generació de nous valors Programa per a persones que han comés violència masclista Departament de Justícia. Promoció de l autonomia en l entorn habitual per a dones Ayaan Hirsi Alí 00.

4 INTRESS MEMÒRIA Salut Mental a Atenció residencial Residències Llar Residència Elisenda de Montcada 0 l Autonomia Personal. Mini Residència Comunidad de () Mini Residència Comunidad de () Pisos tutelats Pisos tutelats a ( pisos) l Autonomia Personal. Habitatge supervisat La Vileta Privat Pisos supervisats de Comunidad de () Pisos supervisats de Comunidad de () Pis Supervisat Aluche Privat Promoció de l Autonomia en l entorn habitual Atenció domiciliaria Programa de Suport a l Autonomia en el propi domicili del Vallés Oriental l Autonomia Personal. Granollers () Programa de Suport a l Autonomia en el propi domicili de l Autonomia Personal. Programa de Suport a l Autonomia en el propi domicili de l Alt Urgell l Autonomia Personal. Programa d Atenció Personalitzada de Privat Programa d Atenció Personalitzada de Privat Equip de Suport Social Comunitari 0 0 Comunidad de () Equip de Suport Social Comunitari Chamberí 0 Comunidad de Equip de Suport Social Comunitari Villaverde 0 Comunidad de Equip de Suport Social Comunitari 0 0 Comunidad de () Servei de millora de les capacitats Servei de Rehabilitació Prelaboral del Vallés Oriental l Autonomia Personal. Granollers () de Rehabilitació Psicosocial Los Cármenes 0 Comunidad de de Rehabilitació Psicosocial Martínez Campos 0 Comunidad de de Rehabilitació Psicosocial de 0 Comunidad de () de Rehabilitació Psicosocial de Arganzuela Comunidad de de Rehabilitació Psicosocial de 0 Comunidad de ()

5 INTRESS MEMÒRIA Salut Mental a de Rehabilitació Social de Villaverde Comunidad de de Rehabilitació Laboral de Comunidad de () Club Social El Picot 0 l Autonomia Personal. La Seu d Urgell Ocupacional Gira-Sol 0 Conselleria de Salut, Família i Benestar Social. Institut Mallorquí d Afers Socials Activitats d oci i trobada de Famílies de Sort l Autonomia Personal. Sort () s de dia de Dia de Comunidad de () de Dia de 0 Comunidad de () de Dia de Chamberí 0 Comunidad de Inserció laboral Servei d inserció laboral Gira-Sol Institut Mallorquí d Afers Socials Conselleria de Vicepresidència.

6 INTRESS MEMÒRIA Gent Gran a Atenció Residencial Residències Residència de Campos 0 Ajuntament de Campos Campos () Residència de Ferreries Ajuntament de Ferreries Ferreries(Menorca) Residència de Mercadal Ajuntament de Mercadal Mercadal (Menorca) Residència d Alaior Ajuntament d Alaior Alaior (Menorca) Residència de Guadalupe Ajuntament de Guadalupe Guadalupe (Cáceres) Residència San Anton Ajuntament de Puebla de Alcocer Puebla de Alcocer (Badajoz) Residència Flor de Jara Ajuntament de Tamurejo Tamurejo (Badajoz) Pisos tutelats de Siruela Ajuntament de Siruela Siruela (Badajoz) de Dia de Dia de Petra Mancomunidad del Pla Petra () de Dia d Algaida 0 Mancomunitat del Pla Algaida () de Dia de Bunyola Ajuntament de Bunyola Bunyola () de Dia de Capdepera Ajuntament de Capdepera Cala Rajada () de Dia de Campos Ajuntament de Campos Campos () de Dia d Andratx 0 Ajuntament d Andratx Andratx () de Dia d Alaior Ajuntament d Alaior Alaior (Menorca) de Dia de Ferreries Ajuntament de Ferreries Ferreries (Menorca) de Dia de Guadalupe 0 0 Ajuntament de Guadalupe Guadalupe (Cáceres) de Dia de Tamurejo Ajuntament de Tamurejo Tamurejo (Badajoz) de Dia San Anton 0 Ajuntament de Puebla de Alcocer Puebla de Alcocer (Badajoz) de Dia de Siruela 0 Ajuntament de Siruela Siruela (Badajoz) Atenció domiciliaria Servei d Ajuda a Domicili de Sant Josep Ajuntament de Sant Josep Sant Josep (Eivissa) Servei d Ajuda a Domicili de Santa Eulàlia Ajuntament de Santa Eulàlia Santa Eulalia (Eivissa) Servei d Ajuda a Domicili de Sant Antoni Ajuntament de Sant Antoni Sant Antoni (Eivissa) Servei d Ajuda a Domicili de Pollença Ajuntament de Pollença Pollença () s de Promoció de l Autonomia (Casals) Casal Can Ribes Ajuntament de Palma Palma () Casal Es Jonquet 0 Ajuntament de Palma Palma () Casal Ciutat Antiga 0 Ajuntament de Palma Palma ().0

7 INTRESS MEMÒRIA 0 amb discapacitat Pisos tutelats Habitatges supervisats Molí d en Gaspar 0 Institut Mallorquí d Afers Socials (IMAS). Govern Balear i Ajuntament de () de millora de capacitats de Formació Ocupacion Migjorn 0 IMAS. Govern Balear i Ajuntament de () Inserció Laboral Servei d Ocupació per a persones amb discapacitat 0 IMAS. Govern Balear i Ajuntament de () Informació i Orientació Servei d Atenció al Soci d ATAM a Catalunya i Balears 0 Associació Telefònica d Assistència al Minusvàlit (ATAM) Catalunya i Balears Joves a Inici centre a Informació juvenil d informació PalmaJove. Ajuntament de Palma.

8 INTRESS MEMÒRIA Inclusió Sociolaboral d Acollida Municipal d Eivissa Servei d Acollida Municipal de Palma. Ajuntament d Eivissa Eivissa Ajuntament de Palma. Penitenciari Judicial a a Mesures penals alternatives Mesures Penals Alternatives de Departament de Justícia. Mesures Penals Alternatives de Girona 0 Departament de Justícia. Girona Mesures Penals Alternatives de. Departament de Justícia. Mesures Penals Alternatives de Terres de l Ebre Departament de Justícia. Terres de l Ebre () Servei d Intermediació Comunitària per a persones recluses i ex-recluses 0 Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad. ().

9 INTRESS MEMÒRIA Especial de Treball Especial de Treball Gira- sol Conselleria de Vicepresidencia. Govern Balear. privats Especial de Treball Fundació Intress privats y Tuteles a a Servei de Tuteles de la Fundació Intress l Autonomia Personal.

INTRESS MEMORIA Infancia y Familia

INTRESS MEMORIA Infancia y Familia INTRESS MEMORIA Infancia y Familia Atención Residencial s de Acogida y Diagnóstico y s Residenciales de Acción Educativa de Acogida y Urgencias Infantiles Josep Pallach Equipo Técnico de Diagnóstico y

Más detalles

intress MEMORIA 2011

intress MEMORIA 2011 intress MEMORIA 2011 Intress Zona Norte Bruc 14, 3º 1ª 08010 Barcelona T 932 172 664 F 932 373 634 intressbar@intress.org Intress Zona Centro General Oraá 26, 3º 28006 Madrid T 915 616 988 F 915 612 247

Más detalles

Memoria 2014 30 años atendiendo a personas 30 años de acción social

Memoria 2014 30 años atendiendo a personas 30 años de acción social Memoria 20 30 años atendiendo a personas 30 años de acción social Acompañamos a las personas a lo largo de su vida para garantizar el ejercicio de sus derechos. El Instituto de Trabajo Social y de Servicios

Más detalles

Places Grau Treball Social Pràctiques I Curs 2013/14

Places Grau Treball Social Pràctiques I Curs 2013/14 Places Grau Treball Social Pràctiques I Curs 2013/14 Lleida Capital CENTRE POBLACIO HORARI ALUMNE 1 Acudam ( Centre Ocupacional) Mollerussa De 9 a 18 h. 2 Adesma Fundació.Residencia Sant Antoni de Padua

Más detalles

INFORME DE ESTADISTICAS

INFORME DE ESTADISTICAS INFORME DE ESTADISTICAS ENERO DE 2009 Valores Medios de Tasación de Vivienda Libre Nueva y Usada Islas Baleares-Desglose por Municipio Actualización 4to. Trimestre de 2008 Consellería d Obres Públiques,

Más detalles

Informe sobre los resultados de la campaña de sacrificio de ganado porcino para el consumo doméstico privado en Baleares ( )

Informe sobre los resultados de la campaña de sacrificio de ganado porcino para el consumo doméstico privado en Baleares ( ) Informe sobre los resultados de la campaña de sacrificio de ganado porcino para el consumo doméstico privado en Baleares () Introducción El día 27 de junio de 2009 se publicó el Decreto 34/2009, de 19

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO Núm. 252 Viernes 17 de octubre de Sec. III. Pág. 84513 III. OTRAS DISPOSICIONES MINISTERIO DE SANIDAD, SERVICIOS SOCIALES E IGUALDAD 10565 Resolución de 29 de septiembre de, de la Secretaría de Estado

Más detalles

Anàlisi de les dades del mercat laboral

Anàlisi de les dades del mercat laboral Anàlisi de les dades del mercat laboral Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny Sax Sala Comerç Empresa Turisme Gestió Oficina de turisme Creació rutes i itineraris Web turisme Edició de materials

Más detalles

Movimiento migratorio Datos 2011 (datos definitivos)

Movimiento migratorio Datos 2011 (datos definitivos) Demografía Movimiento migratorio Datos 2011 (datos definitivos) Fecha de actualización 19 de julio de 2012 Principales resultados» El total de los movimientos migratorios que se han producido en el conjunto

Más detalles

Ana Algueró Caballé, Regidora d Acció Social de l Ajuntament de Tortosa

Ana Algueró Caballé, Regidora d Acció Social de l Ajuntament de Tortosa Segons la Llei 5/2008 del dret de les dones a eradicar la violència masclista, aquesta és la que s exerceix contra les dones com a manifestació de la discriminació i de la situació de desigualtat, en el

Más detalles

Llistat de places de Grau d'educació Social Pràctiques I

Llistat de places de Grau d'educació Social Pràctiques I Llistat de places de Grau d'educació Social Pràctiques I CENTRE INSTITUCIO POBLACIO HORARI ÀMBIT ALUMNE 9 DEL MATI A LES 18 H. DE LA 1 Centre Ocupacional per a persones amb discapacitat Acudam Mollerussa

Más detalles

CONVENIOS DE COOPERACIÓN EDUCATIVA FIRMADOS PARA LA REALIZACIÓN DE PRÁCTICAS - PRACTICUM

CONVENIOS DE COOPERACIÓN EDUCATIVA FIRMADOS PARA LA REALIZACIÓN DE PRÁCTICAS - PRACTICUM CONVENIOS DE COOPERACIÓN EDUCATIVA FIRMADOS PARA LA REALIZACIÓN DE PRÁCTICAS - PRACTICUM Curso 2014-2015 ADE Escoltes de Menorca MSC. ALCARI Escola de Cuina (Mallorca) AMADIP ESMENT Fundación (Mallorca)

Más detalles

Gráfico 2. Tasa de variación anual de las pernoctaciones de diciembre en las Illes Balears y España Gráfico 3. Distribución de las pernoctaciones de v

Gráfico 2. Tasa de variación anual de las pernoctaciones de diciembre en las Illes Balears y España Gráfico 3. Distribución de las pernoctaciones de v Economía Encuesta de Ocupación Hotelera (EOH) Datos diciembre de 2013 (datos provisionales) Fecha de actualización 24/01/2014 Tabla 1. Demanda hotelera en las Illes Balears y en España, por lugar de residencia

Más detalles

Consell Consultiu de les Illes Balears GE UGE CONSELL CONSULTIU DE LES ILLES BALEARS

Consell Consultiu de les Illes Balears GE UGE CONSELL CONSULTIU DE LES ILLES BALEARS Consell Consultiu de les Illes Balears Consell Consultiu de les Illes Balears GE0000541 UGE CONSELL CONSULTIU DE LES ILLES GE0000541 UGE CONSELL CONSULTIU DE LES ILLES GE0000541 UGE CONSELL CONSULTIU DE

Más detalles

ILLES BALEARS. Provincia: ILLES BALEARS 58. De L a V: de 9:00 h. A 14:00 h. Sábados: de 9:00 h. A 13:00 h

ILLES BALEARS. Provincia: ILLES BALEARS 58. De L a V: de 9:00 h. A 14:00 h. Sábados: de 9:00 h. A 13:00 h Dirección: C/Major, 11 Ayuntamiento de ALAIOR Código Postal: 07730 Localidad: ALAIOR Teléfono: 971 37 10 02 Fax: 971 37 29 58 sac@aj-alaior.org www.alaior.org De L a V: de 9:00 h. A 14:00 h. Sábados: de

Más detalles

ESPAIS PER A LA GENT GRAN MANRESA

ESPAIS PER A LA GENT GRAN MANRESA ESPAIS PER A LA GENT GRAN MANRESA PRESENTACIÓ Des de la Regidoria de Participació ciutadana, Joventut i Gent gran s ha treballat amb l artista Ferran Costa i Duran per poder disposar d unes imatges de

Más detalles

Places amb finançament públic a la demarcació de Barcelona per a gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental.

Places amb finançament públic a la demarcació de Barcelona per a gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental. Places amb finançament públic a la demarcació de Barcelona per a gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental Setembre 2017 Places públiques 2016 2017 Total gent gran 24.695 25.883

Más detalles

Federació de Futbol de les Illes Balears

Federació de Futbol de les Illes Balears Código Nombre Localidad Provincia 8890 IGA Consell de Menorca Maó Baleares 8891 Consell Menorca Ajuntaments Maó Baleares 1305 C.D. RECREATIVO RAFAL 1246 C F PORT DE SOLLER Sóller Baleares 1131 C E ALQUERIA

Más detalles

Federació de Futbol de les Illes Balears

Federació de Futbol de les Illes Balears Código Nombre Localidad Provincia 1304 RECREATIVO BOSCOS C.F. Ciutadella De Menorca Baleares 1405 PORTO CRISTO ATLETICO CF Manacor Baleares 1614 FORMENTERA ATLETIC Formentera Baleares 8889 Selección Menorca

Más detalles

El consejo insular de Menorca tarda en pagar 34 días a sus proveedores, el de Mallorca 36 y el de Ibiza 52 días

El consejo insular de Menorca tarda en pagar 34 días a sus proveedores, el de Mallorca 36 y el de Ibiza 52 días El consejo insular de Menorca tarda en pagar 34 días a sus proveedores, el de Mallorca 36 y el de Ibiza 52 días El Ayuntamiento de Palma duplica el plazo de demora establecido por Ley. La Ley de Morosidad

Más detalles

» Del total de las pernoctaciones registradas en España, el 26,44% se han producido en las Illes Balears.

» Del total de las pernoctaciones registradas en España, el 26,44% se han producido en las Illes Balears. Economía Encuesta de ocupación hotelera Datos agosto 2012 (datos provisionales) Fecha de actualización 11 octubre de 2012 Principales resultados» Durante el mes de agosto han llegado a las 1.527.374 viajeros

Más detalles

PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA CURS

PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA CURS PLA EDUCATIU D ENTORN DE TARRAGONA MEMÒRIA D ACTUACIONS CURS 2013-2014 XARXA COL.LABORADORA Biblioteca Municipal de Torreforta Xarxa Punt Òmnia Campclar Taula Interdisciplinar Sant Salvador Pla Local d

Más detalles

Federació de Futbol de les Illes Balears

Federació de Futbol de les Illes Balears Código Nombre Localidad Provincia 1001 C D BINISSALEM Binissalem Baleares 1002 C D ATLÉTICO BALEARES 1003 CD MENORCA Maó Baleares 1004 C E CONSTANCIA Inca Baleares 1005 UD MAHON Maó Baleares 1006 CLUB

Más detalles

METODOLOGÍA DE LA ENCUESTA DE OCUPACIÓN EN APARTAMENTOS TURÍSTICOS (EOAP)

METODOLOGÍA DE LA ENCUESTA DE OCUPACIÓN EN APARTAMENTOS TURÍSTICOS (EOAP) METODOLOGÍA DE LA ENCUESTA DE OCUPACIÓN EN APARTAMENTOS TURÍSTICOS (EOAP) 1. Introducción La Encuesta de Ocupación en Apartamentos turísticos, dentro del estudio del turismo, tiene por objeto proporcionar

Más detalles

1. ESTRUCTURA DE LA POBLACION Y POBLACION ACTIVA 1.1. ESTRUCTURA DE LA POBLACION 1.2. POBLACION ACTIVA

1. ESTRUCTURA DE LA POBLACION Y POBLACION ACTIVA 1.1. ESTRUCTURA DE LA POBLACION 1.2. POBLACION ACTIVA 1. ESTRUCTURA DE LA POBLACION Y POBLACION ACTIVA 1.1. ESTRUCTURA DE LA POBLACION 1.2. POBLACION ACTIVA A 1 DE MARZO 1983 ISLA DE MALLORCA P.de D. Mimicipio P. de D P de H. Varoiics Mujcrcr NO de fmiilias

Más detalles

CFGM d Atenció Sociosanitària

CFGM d Atenció Sociosanitària FGM d tenció ociosanitària na bona sortida professional Què és l atenció sociosanitaria? És un servei d atenció multidisplinar que pretén garantir l atenció integral i de qualitat de totes aquelles persones

Más detalles

PRESIDÈNCIA. Isabel Garcia. Alcaldessa ÀREA 3 ECONOMIA I ORGANITZACIÓ. Manel Llord de Cara President d Àrea

PRESIDÈNCIA. Isabel Garcia. Alcaldessa ÀREA 3 ECONOMIA I ORGANITZACIÓ. Manel Llord de Cara President d Àrea PRESIDÈNCIA Alcaldessa SECRETARI Francesc Consuegra INTERVENTOR Josep Munuera TRESORERA Eulàlia Ferran ÀREA 1 ALCALDIA Presidenta d Àrea - Alcaldessa ÀREA 2 TERRITORI I MEDI AMBIENT President d Àrea ÀREA

Más detalles

ILLES BALEARS. Provincia: ILLES BALEARS 61. De L a V: de 9:00 h. A 14:00 h. Sábados: de 9:00 h. A 13:00 h

ILLES BALEARS. Provincia: ILLES BALEARS 61. De L a V: de 9:00 h. A 14:00 h. Sábados: de 9:00 h. A 13:00 h Dirección: C/Major, 11 Ayuntamiento de ALAIOR Código Postal: 07730 Localidad: ALAIOR Teléfono: 971 37 10 02 Fax: 971 37 29 58 sac@aj-alaior.org www.alaior.org De L a V: de 9:00 h. A 14:00 h. Sábados: de

Más detalles

Economía Encuesta de Ocupación Hotelera (EOH) Datos noviembre de 2013 (datos provisionales) Fecha de actualización 23/12/2013 Tabla 1. Demanda hotelera en las Illes Balears y en España, por lugar de residencia

Más detalles

DATA COL.LECTA LLOC EXTRACCIÓ miércoles, 01 de julio de 2015 IB3RADIO-TRAFIC. BUS C/MANUEL AZAÑA ( IB3RADIO) miércoles, 01 de julio de 2015 PORRERES

DATA COL.LECTA LLOC EXTRACCIÓ miércoles, 01 de julio de 2015 IB3RADIO-TRAFIC. BUS C/MANUEL AZAÑA ( IB3RADIO) miércoles, 01 de julio de 2015 PORRERES DATA COL.LECTA LLOC EXTRACCIÓ miércoles, 01 de julio de 2015 IB3RADIO-TRAFIC BUS C/MANUEL AZAÑA ( IB3RADIO) miércoles, 01 de julio de 2015 PORRERES miércoles, 01 de julio de 2015 POLLENÇA C/BISBE DESBACH

Más detalles

Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE TRABAJO, COMERCIO E INDUSTRIA

Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE TRABAJO, COMERCIO E INDUSTRIA Sec. III. - Pág. 43077 Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE TRABAJO, COMERCIO E INDUSTRIA 15773 Resolución del consejero de Trabajo,

Más detalles

METODOLOGÍA DE LA ENCUESTA DE OCUPACIÓN EN ALOJAMIENTOS DE TURISMO RURAL (EOTR)

METODOLOGÍA DE LA ENCUESTA DE OCUPACIÓN EN ALOJAMIENTOS DE TURISMO RURAL (EOTR) METODOLOGÍA DE LA ENCUESTA DE OCUPACIÓN EN ALOJAMIENTOS DE TURISMO RURAL (EOTR) 1. Introducción La Encuesta de Ocupación en Alojamientos de Turismo Rural, tiene por objeto conocer el comportamiento de

Más detalles

serveis a serveis a Al Centre Ocupacional realitzem activitats d ajustament

serveis a serveis a Al Centre Ocupacional realitzem activitats d ajustament catàleg de serveis la fundació Fundació Tallers som una entitat dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat, amb seu a Sta. Coloma de Gramenet, Badia del Vallès i Barcelona. La nostra

Más detalles

MALLORCA MUNICIPIO ZONA DE BAÑO SEMANA TOMA DE MUESTRA (*)

MALLORCA MUNICIPIO ZONA DE BAÑO SEMANA TOMA DE MUESTRA (*) MALLORCA MUNICIPIO ZONA DE BAÑO SEMANA TOMA DE MUESTRA (*) PLAYA ALCANADA PLAYA BARCARÈS ALCÚDIA ANDRATX ARTÀ PLAYA SA MARINA PLAYA PORT D'ALCÚDIA PLAYA DE SANT JOAN 29/08/2016, 12/09/2017 PLAYA DE SANT

Más detalles

Encuesta de ocupación hotelera Datos septiembre 2012 (datos provisionales)

Encuesta de ocupación hotelera Datos septiembre 2012 (datos provisionales) Economía Encuesta de ocupación hotelera Datos septiembre 2012 (datos provisionales) Fecha de actualización 23 octubre de 2012 Principales resultados» Durante el mes de septiembre han llegado a las Illes

Más detalles

LLISTAT PLACES 2015/ Grau en Educació Social - Pràctiques 1

LLISTAT PLACES 2015/ Grau en Educació Social - Pràctiques 1 PLAÇA CENTRE INSTITUCIO POBLACIÓ HORARI ÀMBIT ALUMNE 1 Centre Obert Pas a Pas 2 Centre Obert Pas a Pas Institut Germans Maristes Institut Germans Maristes Full1 LLISTAT PLACES 2015/2016 - Grau en Educació

Más detalles

ELS SERVEIS SOCIALS BÀSICS DAVANT LA SITUACIÓ ACTUAL. l àmbit social

ELS SERVEIS SOCIALS BÀSICS DAVANT LA SITUACIÓ ACTUAL. l àmbit social ELS SERVEIS SOCIALS BÀSICS DAVANT LA SITUACIÓ ACTUAL Una mirada des de la proximitat en l àmbit social CRISTINA FRAILE TREBALLADORA SOCIAL CAP DE SERVEIS SOCIALS BÀSICS Impacte de la crisi econòmica en

Más detalles

Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE TRABAJO, COMERCIO E INDUSTRIA

Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE TRABAJO, COMERCIO E INDUSTRIA Fascículo 167 - Sec. III. - Pág. 33325 Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE TRABAJO, COMERCIO E INDUSTRIA 11315 Resolución del

Más detalles

CONVENIOS DE COOPERACIÓN EDUCATIVA FIRMADOS PARA PRÁCTICAS CURRICULARES-PROFESIONALES

CONVENIOS DE COOPERACIÓN EDUCATIVA FIRMADOS PARA PRÁCTICAS CURRICULARES-PROFESIONALES Página 1 de 1 MALLORCA ADEMA Academia Dental de Mallorca S.L. Abogados BARRAGÁN Asociados S.L. Abogados MARBÁN y Asociados S.L.P. ALCARI Escola de Cuina ALFA-OMEGA Psicología Integral SC AMADIBA (ONG)

Más detalles

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat

FORMACIÓ. Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat FORMACIÓ Educadors en el lleure Director-directora, monitor-monitora... Acció social Associacionisme Voluntariat Informació 972 24 93 25 www.fundacioesplaigirona.cat www.fundacioesplaigirona.cat ESCOLA

Más detalles

Guia de serveis integrals a la gent gran

Guia de serveis integrals a la gent gran Guia de serveis integrals a la gent gran Índex 1. Casals municipals de gent gran 2. Centres de dia 3. Centres residencials 4. Centres sociosanitaris 5. Serveis d atenció domiciliària 2010 6. Serveis de

Más detalles

AYUNTAMENTO DIRECCIÓN TELÉFONO FAX DIRECCIÓN ELECTRÓNICA HORARIO DE ATENCIÓN ALAIOR Major, 11 CP 07730

AYUNTAMENTO DIRECCIÓN TELÉFONO FAX DIRECCIÓN ELECTRÓNICA HORARIO DE ATENCIÓN ALAIOR Major, 11 CP 07730 ALAIOR Major, 11 CP 07730 971 37 10 02 971 37 29 58 registre@aj-alaior.org Lunes a viernes 9:00 Sábado: 9:00 a ALARÓ Plaça de la Vila, 17 CP 07340 971 51 00 00 971 51 00 01 ajuntament@ajalaro.net Lunes

Más detalles

Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE TRABAJO, COMERCIO E INDUSTRIA

Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE TRABAJO, COMERCIO E INDUSTRIA Sec. III. - Pág. 30050 Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE TRABAJO, COMERCIO E INDUSTRIA 11182 Resolución del consejero de Trabajo,

Más detalles

RESOLUCIÓN. Palma, 29 de septiembre de 2016

RESOLUCIÓN. Palma, 29 de septiembre de 2016 BASE DE DATOS DE NORMACEF RESOLUCIÓN de 29 de septiembre de 2016, de la Comunidad Autónoma de las Illes Balears, del consejero de Trabajo, Comercio e Industria, por la que se hace público el calendario

Más detalles

DIRECCIONES DE LAS ADMINISTRACIONES Y AGENCIA NACIONAL PARA LA PRESENTACIÓN DE SOLICITUDES. GRANADA C/ Gran Vía, 56 18001 Granada

DIRECCIONES DE LAS ADMINISTRACIONES Y AGENCIA NACIONAL PARA LA PRESENTACIÓN DE SOLICITUDES. GRANADA C/ Gran Vía, 56 18001 Granada DIRECCIONES DE LAS ADMINISTRACIONES Y AGENCIA NACIONAL PARA LA PRESENTACIÓN DE SOLICITUDES ANEXO III PROGRAMAS COMENIUS / GRUNDTVIG ÁMBITO DE GESTIÓN TERRITORIO MEC ANDALUCIA ARAGON ASTURIAS DIRECCIONES

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO MINISTERIO DE DEFENSA

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO MINISTERIO DE DEFENSA Núm. 20 Lunes 24 de enero de 2011 Sec. III. Pág. 7495 III. OTRAS DISPOSICIONES MINISTERIO DE DEFENSA 1305 Resolución 4B0/38003/2011, de 11 de enero, del Instituto Social de las Fuerzas Armadas, por la

Más detalles

Original. Médicos y otros licenciados de Baleares en el. Hospital Universitario Son Dureta (1955-1998) Eduardo Jordá López. Eivissa.

Original. Médicos y otros licenciados de Baleares en el. Hospital Universitario Son Dureta (1955-1998) Eduardo Jordá López. Eivissa. Original Médicos y otros licenciados de Baleares en el Hospital Universitario Son Dureta (1955-1998) Eduardo Jordá López En el estudio de la evolución de las instituciones es muy importante valorar la

Más detalles

Centre de Mediació. Dificultats en la convivència... Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya

Centre de Mediació. Dificultats en la convivència... Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya Centre de Mediació Dificultats en la convivència... Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya tots hi guanyem De què parlem? De diàleg per facilitar

Más detalles

1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT. en els centres educatius a les Illes Balears

1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT. en els centres educatius a les Illes Balears JORNAD OBRE ROMOCI DUCACIÓ ER A LA 1a JORNADA DE PROMOCIÓ I EDUCACIÓ PER A LA SALUT en els centres educatius a les Illes Balears La finalitat d aquesta Jornada és fomentar la feina en equip i facilitar

Más detalles

16 de agosto: San Roque 26 de diciembre: segunda fiesta de Navidad 29 de junio: San Pedro 25 de julio: San Jaime

16 de agosto: San Roque 26 de diciembre: segunda fiesta de Navidad 29 de junio: San Pedro 25 de julio: San Jaime EDL 2017/203159 Resolución del consejero de Trabajo, Comercio e Industria de 10 de octubre de 2017 por la que se hace público el calendario laboral general y local para el año 2018 en el ámbito de las

Más detalles

Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE ECONOMÍA Y COMPETITIVIDAD

Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE ECONOMÍA Y COMPETITIVIDAD Fascículo 258 - Sec. III. - Pág. 51517 Sección III. Otras disposiciones y actos administrativos ADMINISTRACIÓN DE LA COMUNIDAD AUTÓNOMA CONSEJERÍA DE ECONOMÍA Y COMPETITIVIDAD 19703 Resolución del consejero

Más detalles

El Mercado Hotelero en las Islas Baleares

El Mercado Hotelero en las Islas Baleares El Mercado Hotelero en las Islas Baleares Evolución 2015-2017 christie.com Balance Turístico de las Islas Baleares El verano 2017 cierra con incrementos positivos y notables Aumento de los Precios Aumento

Más detalles

Debats sobre els models de treball amb homes i la Violència masclista en les relacions de parella

Debats sobre els models de treball amb homes i la Violència masclista en les relacions de parella SEMINARI EUROPEU Debats sobre els models de treball amb homes i la Violència masclista en les relacions de parella 13-14 de Març de 2008 www.muviproject.eu Institut Català de les Dones Pça. Pere Corominas

Más detalles

ALARO CASA BLANCA, SA 26 ALARO COSTITX 23 ALARO INCA 12 ALARO LLORET 28 ALARO MANACOR 47 ALARO PALMA 24 ALARO SANTA MARGALIDA 30 ALARO SELVA 16

ALARO CASA BLANCA, SA 26 ALARO COSTITX 23 ALARO INCA 12 ALARO LLORET 28 ALARO MANACOR 47 ALARO PALMA 24 ALARO SANTA MARGALIDA 30 ALARO SELVA 16 Distàncies Mallorca ALARÓ ALCÚDIA ALARO CASA BLANCA, SA 26 ALARO COSTITX 23 ALARO INCA 12 ALARO LLORET 28 ALARO MANACOR 47 ALARO PALMA 24 ALARO SANTA MARGALIDA 30 ALARO SELVA 16 ALCÚDIA CAN PICAFORT 15

Más detalles

REDES DE COLABORACIÓN PARA EL ÉXITO ESCOLAR: CLAVES PARA UN LIDERAZGO TRANSFORMADOR Dr. Jordi LongásMayayo Grupo de Investigación PSITIC- Universidad

REDES DE COLABORACIÓN PARA EL ÉXITO ESCOLAR: CLAVES PARA UN LIDERAZGO TRANSFORMADOR Dr. Jordi LongásMayayo Grupo de Investigación PSITIC- Universidad REDES DE COLABORACIÓN PARA EL ÉXITO ESCOLAR: CLAVES PARA UN LIDERAZGO TRANSFORMADOR Dr. Jordi LongásMayayo Grupo de Investigación PSITIC- Universidad Ramon Llull (Barcelona) ÍNDICE 1. Algunos fundamentos

Más detalles

OFERTA DE CURSOS DE CATALÀ CURS

OFERTA DE CURSOS DE CATALÀ CURS OFERTA DE CURSOS DE CATALÀ CURS 2010-11 AJUNTAMENT DE MATARÓ Ajuntament de Matar (Benestar Social, IME i NC) amb suport Diputaci de Barcelona c/ Ciutat Freta, 12 (Pla d'en Boet) pcena@ajmataro.cat 937994004

Más detalles

Lunes a viernes 9:00 14:00 Sábado: 9:00 a 13:00

Lunes a viernes 9:00 14:00 Sábado: 9:00 a 13:00 ALAIOR Major, 11 CP 07730 971 37 10 02 971 37 29 58 registre@aj-alaior.org Lunes a viernes 9:00 Sábado: 9:00 a 13:00 ALARÓ Plaça de la Vila, 17 CP 07340 971 51 00 00 971 51 00 01 ajuntament@ajalaro.net

Más detalles

ENTITATS DE GENT GRAN. Associació gent gran del Bruc c/ Bruc del Mig, 55 Bruc

ENTITATS DE GENT GRAN. Associació gent gran del Bruc c/ Bruc del Mig, 55 Bruc A la comarca de l Anoia disposem dels següents recursos: - Entitats de gent gran (casals i associacions) - Serveis d atenció domiciliària - Centres diürns - Centres residencials ENTITATS DE GENT GRAN Associació

Más detalles

SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES

SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES SERVEIS SOCIALS ÀREA DE SERVEIS A LES PERSONES. Les funcions i tasques a desenvolupar s articulen dintre de les pròpies atribuïdes a l EAIA en el seu Decret de creació 338/1986 de 18 de novembre (DOGC

Más detalles

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015

REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 NOTA INFORMATIVA REQUERIMENTS DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA A CATALUNYA 2015 Auxiliar de gerontologia Els professionals que estan treballant actualment o s incorporin abans del 31 de

Más detalles

VALORES MEDIOS DE TASACIÓN Vivienda nueva y usada Islas Baleares 4º Trimestre Año 2011

VALORES MEDIOS DE TASACIÓN Vivienda nueva y usada Islas Baleares 4º Trimestre Año 2011 VALORES MEDIOS DE TASACIÓN Vivienda nueva y usada Islas Baleares 4º Trimestre Año 211 Conselleria d Habitatge i Obres Publiques Govern de les Illes Balears Febrero 212 IB-4/12 ÍNDICE 1.- INTRODUCCION...

Más detalles

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats Ens adaptem als canvis i a les necessitats de la ciutadania oferint dos nous serveis NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes

Más detalles

LA SITUACIÓN DEL MERCADO INMOBILIARIO RESIDENCIAL EN LA PROVINCIA DE ISLAS BALEARES. UVE VALORACIONES Germán Pérez Barrio y Manuel López-Quiroga

LA SITUACIÓN DEL MERCADO INMOBILIARIO RESIDENCIAL EN LA PROVINCIA DE ISLAS BALEARES. UVE VALORACIONES Germán Pérez Barrio y Manuel López-Quiroga LA SITUACIÓN DEL MERCADO INMOBILIARIO RESIDENCIAL EN LA PROVINCIA DE ISLAS BALEARES 1 Nota Técnica La presentación de los datos y estadísticas presenta varios problemas: El primero y más importante es

Más detalles

Annex II. Informe de participació social

Annex II. Informe de participació social Associació d Ajuda Mútua d Immigrants a Catalunya. Rambla de Santa Mònica, 10. 08002 Barcelona. Tel: 933046841 Fax: 933046828 Annex II. Informe de participació social www.associacioamic.cat sitges@associacioamic.cat

Más detalles

Referencias. Edificios Públicos y Aeropuertos. SAUTER Ibérica S.A.

Referencias. Edificios Públicos y Aeropuertos. SAUTER Ibérica S.A. s Edificios Públicos y Aeropuertos s Edificios Públicos ACADEMIA GENERAL DE ZARAGOZA ZARAGOZA AEROPUERTO DE - RADAR DE AENA AEROPUERTO DE GRANADA AEROPUERTO DE LA GOMERA GRANADA SANTA CRUZ DE TENERIFE

Más detalles

Defunciones Datos 2011

Defunciones Datos 2011 Demografía Defunciones Datos 2011 Fecha de actualización 27 de febrero de 2013 Principales resultados» A lo largo del año 2011 se han producido un total de 7.668 defunciones en las Illes Balears. De este

Más detalles

GUIA DE RECURSOS D ACCIÓ SOCIAL A CATALUNYA PER A L ATENCIÓ A LES PERSONES. Directori per a ajuntaments

GUIA DE RECURSOS D ACCIÓ SOCIAL A CATALUNYA PER A L ATENCIÓ A LES PERSONES. Directori per a ajuntaments GUIA DE RECURSOS D ACCIÓ SOCIAL A CATALUNYA PER A L ATENCIÓ A LES PERSONES Directori per a ajuntaments Vía Laietana, 54 1er 08003 Tel. 93 295 59 46 ecas@acciosocial.org www.acciosocial.org Coordinació

Más detalles

Programa Català de Refugi

Programa Català de Refugi Programa Català de Refugi Què és? El Programa Català de Refugi constitueix una acció solidària envers el dret d asil de les persones refugiades amb dificultats econòmiques i socials, amb el propòsit d'atendre

Más detalles

RESOLUCIÓ. Identificació convocatòria

RESOLUCIÓ. Identificació convocatòria RESOLUCIÓ convocatòria RESOLUCIÓ BSF/557/2015, de 24 de març, per la qual s obre la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions del Departament de Benestar Social i Família per a entitats

Más detalles

Existència de retolació al centre que permeti orientar-se amb facilitat

Existència de retolació al centre que permeti orientar-se amb facilitat Existència de retolació al centre que permeti orientar-se amb facilitat Senyalització interna i externa L objectiu d aquest document és recollir els criteris emprats per la senyalització d espais interiors

Más detalles

Treball Social en la Família i la Infància

Treball Social en la Família i la Infància UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI FACULTAT DE CIÈNCIES JURÍDIQUES Ensenyament de Treball Social (Pla 2001) CURS 2003-2004 Treball Social en la Família i la Infància (15051210) Primer quadrimestre Asignatura

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

Nou Pla d Acció AL 21

Nou Pla d Acció AL 21 Nou Pla d Acció AL 21 2014 FASE I Actualització del diagnòstic Àmbits d acció, línies estratègiques Detecció punts i forts punts febles Pluja d idees i suggeriments Revisió i estructuració de propostes

Más detalles

Perfils Professionals del pedagog/a i psicopedagog/a

Perfils Professionals del pedagog/a i psicopedagog/a 1.- ÀMBIT DE L EDUCACIÓ NO REGLADA Pedagog/a Psicopedagog/a EDUCACIÓ D ADULTS 1.Directora de centres d adults 2.Formador/a en àrees instrumental, bàsica i/o 3.Professor/a de llengua i cultura 4.Professor/a

Más detalles

4a SETMANA DE L FP A L H FORMACIÓ PROFESSIONAL: LA MILLOR OPCIÓ PER A L EMPRESA

4a SETMANA DE L FP A L H FORMACIÓ PROFESSIONAL: LA MILLOR OPCIÓ PER A L EMPRESA 4a SETMANA DE L FP A L H FORMACIÓ PROFESSIONAL: LA MILLOR OPCIÓ PER A L EMPRESA DEL 8 AL 12 DE MAIG DE 2017 Núria Marín i Martínez Alcaldessa de la ciutat Setmana de l FP a L Hospitalet La Setmana de l

Más detalles

PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A FUNCIONS I ÀMBITS D INTERVENCIÓ PROFESSIONAL COL LEGI DE PEDAGOGS DE CATALUNYA

PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A FUNCIONS I ÀMBITS D INTERVENCIÓ PROFESSIONAL COL LEGI DE PEDAGOGS DE CATALUNYA PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A I ÀMBITS D INTERVENCIÓ PROFESSIONAL PEDAGOG/A DE DESENVOLUPAMENT ORGANITZATIVA ANALÍTICA Educació, instrucció i formació global i específica socioeducatiu global i específic

Más detalles

Característiques i necessitats de les persones en situació de dependència

Característiques i necessitats de les persones en situació de dependència Serveis socioculturals i a la comunitat Característiques i necessitats de les persones en situació de CFGM.APD.M05/0.12 CFGM - Atenció a les persones en situació de Generalitat de Catalunya Departament

Más detalles

FORMACIÓ BÀSICA PER LA QUALIFICACIÓ DELS PROFESSIONALS VALORADORS DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA

FORMACIÓ BÀSICA PER LA QUALIFICACIÓ DELS PROFESSIONALS VALORADORS DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA ... FORMACIÓ BÀSICA PER LA QUALIFICACIÓ DELS PROFESSIONALS VALORADORS DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA Pàgina 1 1. JUSTIFICACIÓ Aquest curs pretén formar als professionals amb els coneixements i procediments

Más detalles

CENTROS MUNICIPALES DE SERVICIOS SOCIALES

CENTROS MUNICIPALES DE SERVICIOS SOCIALES SERVICIO DE BIENESTAR SOCIAL Y SANIDAD SERVICIOS SOCIALES 2011 CENTROS MUNICIPALES DE SERVICIOS SOCIALES CENTRO MUNICIPAL DE SERVICIOS SOCIALES PALMANOVA Zonas Palmanova, Magaluf, Son Caliu, Badia de Palma,

Más detalles

Estat dels serveis i mesures per a la millora de les telecomunicacions als polígons del Vallès Occidental Annex III: Fitxes municipals dels polígons

Estat dels serveis i mesures per a la millora de les telecomunicacions als polígons del Vallès Occidental Annex III: Fitxes municipals dels polígons Estat dels serveis i mesures per a la millora de les telecomunicacions als polígons del Vallès Occidental Annex III: Fitxes municipals dels polígons Realitzat amb l assistència Amb el suport de: 1 2 Índex

Más detalles

Model català d atenció integrada social i sanitària

Model català d atenció integrada social i sanitària Model català d atenció integrada social i sanitària Albert Ledesma Castelltort Director del Pla interdepartamental d atenció i interacció social i sanitària Barcelona, juliol 2014 Pla interdepartamental

Más detalles

Primera Jornada de Fires locals

Primera Jornada de Fires locals Primera Jornada de Fires locals Recinte firal de Sabadell 18 de setembre de 2008 Primera Jornada de Fires Locals 1 Taula Rodona Les fires locals: esdeveniments culturals, econòmics o mixtes? Moderador

Más detalles

PROGRAMA SANITARI D ATENCIO A LA DONA PSAD

PROGRAMA SANITARI D ATENCIO A LA DONA PSAD PROGRAMA SANITARI D ATENCIO A LA DONA PSAD SERVEI D ATENCIO A LA SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA SASSIR INTRODUCCIO L any 1990 es va crear el Programa Sanitari d Atenció a la dona (PSAD) aprovant-se el desplegament

Más detalles

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat

PROGRAMA LÀBORA. Barcelona Mercat Laboral Reservat PROGRAMA LÀBORA Barcelona Mercat Laboral Reservat L Ajuntament de Barcelona presenta el Programa LÀBORA. Una iniciativa que ofereix a les empreses l oportunitat de participar en un projecte de responsabilitat

Más detalles

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Programa municipal 2016 SOLIDARITAT I COOPERACIÓ Índex 1. Introducció i prioritats del Programa 2016 2. Línies estratègiques d actuació 2.1. Girona, ciutat educadora i solidària 2.2. La dimensió transversal

Más detalles

Lideratge per a l aprenentatge

Lideratge per a l aprenentatge Presentació FUNDACIÓ JAUME BOFILL Lideratge per a l aprenentatge, director adjunt de Jesuïtes Educació 10 de desembre de 2014 El centre educatiu com a paradigma d una organització del coneixement Alineació

Más detalles

PLA D ACCIÓ B+S. Associació de Comerciants Xavier Nogués

PLA D ACCIÓ B+S. Associació de Comerciants Xavier Nogués PLA D ACCIÓ B+S Associació de Comerciants Xavier Nogués 1. DADES DE L ORGANITZACIÓ Nom: Associació de Comerciants Xavier Nogués Breu descripció: Associacio que agrupa 30 comerços i restauradors associats

Más detalles

Anexo II. Protocolos y guías de actuación sanitaria ante la violencia de género en las Comunidades Autónomas

Anexo II. Protocolos y guías de actuación sanitaria ante la violencia de género en las Comunidades Autónomas de género y atención a las víctimas (2005). de coordinación institucional para la prevención de Anexo II. Protocolos y guías de actuación sanitaria ante la violencia de género en las Comunidades Autónomas

Más detalles

Tesis doctoral: DISCAPACIDAD Y ACCIÓN POSITIVA: INCENTIVACIÓN DE LA CONTRATACIÓN LABORAL Y CUOTAS DE RESERVA DE EMPLEO

Tesis doctoral: DISCAPACIDAD Y ACCIÓN POSITIVA: INCENTIVACIÓN DE LA CONTRATACIÓN LABORAL Y CUOTAS DE RESERVA DE EMPLEO CURRICULUM VITAE ABREVIADO JORGE PÉREZ PÉREZ (17209425C) TITULACIÓN: Licenciado en Derecho Universidad de Zaragoza Máster en Seguridad y Prevención Universidad Autónoma de Barcelona Doctor en Derecho Universidad

Más detalles

CONSTRUCCIÓ CONNECTADA Construcció sostenible i intel ligent

CONSTRUCCIÓ CONNECTADA Construcció sostenible i intel ligent CONSTRUCCIÓ CONNECTADA Construcció sostenible i intel ligent ligent Ajuntament de Girona Glòria Plana i Yanes Tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme Aquesta acció està

Más detalles

DSREAHABIL - Deficiència Visual Severa: Rehabilitació

DSREAHABIL - Deficiència Visual Severa: Rehabilitació Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2017 370 - FOOT - Facultat d'òptica i Optometria de Terrassa 731 - OO - Departament d'òptica i Optometria MÀSTER UNIVERSITARI EN

Más detalles

a) Relació de subvencions atorgades per a projectes de sensibilització i foment de la cultura de la pau, per l any 2011

a) Relació de subvencions atorgades per a projectes de sensibilització i foment de la cultura de la pau, per l any 2011 a) Relació de subvencions atorgades per a projectes de sensibilització i foment de la cultura de la pau, per l any 2011 1. Entitat: Imatges per la Solidaritat NIF: G17866120 Projecte: Festi.dok II Import:

Más detalles

PEI Jove. Plataforma d Entitats per a la Inclusió dels Joves DE PREMSA DOSSIER

PEI Jove. Plataforma d Entitats per a la Inclusió dels Joves DE PREMSA DOSSIER PEI Jove Plataforma d Entitats per a la Inclusió dels Joves DOSSIER DE PREMSA Amb el suport de: Associació Plataforma d Entitats per a la Inclusió dels joves PEI Jove ww.acciosocial.org/pei-jove Via Laietana

Más detalles

Prácticas en centros

Prácticas en centros Prácticas en centros Máster Universitario en dirección, gestión e intervención en servicios sociales PRÁCTICUM Página 1 de 5 Rev. 0 IQ FACU 71 1.- Presentación Una de las premisas básicas en que se basa

Más detalles

Sants- Montjuïc. Català Àrab

Sants- Montjuïc. Català Àrab 1 Sants- Montjuïc Català Àrab 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 El meu districte: Sants-Montjuïc Sants-Montjuïc: 4-5 6 7 8 15 16 23 30 32 34 5 6 *0,46 IVA inclòs per establiment de trucada i 0,06 IVA inclòs

Más detalles

Llei dels drets i les oportunitats de la infància i l adolescència. Generalitat de Catalunya Maig de 2010

Llei dels drets i les oportunitats de la infància i l adolescència. Generalitat de Catalunya Maig de 2010 Llei dels drets i les oportunitats de la infància i l adolescència Generalitat de Catalunya Maig de 2010 1 Objectius de la Llei Abasta tota la legislació catalana sobre la infància i l adolescència, independentment

Más detalles

EMPRESES A MALLORCA - SANITAT -

EMPRESES A MALLORCA - SANITAT - PalmaActiva EMPRESES A MALLORCA - SANITAT - Fons documental: Dades obtingudes de L Oficina d emancipació jove de les Illes Balears, Palmajove i portals sanitaris. RECORDA: Consulta el CIR virtual Data

Más detalles

Premià de Mar ciutat experimental Sènior

Premià de Mar ciutat experimental Sènior 1 Premià de Mar ciutat experimental Sènior Abril 2007 2 3 EQUIPAMENTS PÚBLICS NECESSARIS PER A GENT GRAN DE PREMIÀ DE MAR GENT GRAN DEPENDENT DOMICILI RESIDÈNCIA SAD Servei Atenció Domicili CENTRE DE SERVEIS

Más detalles

Coneixent la ciutadania de Granollers: la realitat de les dones i els homes (2016)

Coneixent la ciutadania de Granollers: la realitat de les dones i els homes (2016) Coneixent la ciutadania de Granollers: la realitat de les dones i els homes (2016) ÍNDEX 1. Objectiu de l estudi 2. Metodologia 3. Procés metodològic 4. Habitatge 5. Situació Laboral 6 Conciliació 7. Oci

Más detalles