REGLAMENT DE FUTBOL 7 Prebenjamí

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "REGLAMENT DE FUTBOL 7 Prebenjamí"

Transcripción

1 NORMATIVA DE FUTBOL /10 1 REGLAMENT DE FUTBOL 7 Prebenjamí CALENDARI COMPETICIÓ FASE INSCRIPCIÓ INICI FINAL Torneig d obertura Única fase Fins el Lliga Comarcal Primera Fase Fins Segona fase Fins CATEGORIES Aplicació Prebenjamí Benjamí Aleví Infantil Cadet Juvenil Junior Els anys de cadascuna de les categories es defineixen a la Normativa Comarcal. Clica aquí. SISTEMA DE COMPETICIÓ La composició de grups de la primera fase es realitzarà per proximitat geogràfica. A la segona fase aquesta composició anirà en funció dels millors equips de la primera fase excepte petició expressa de mantindre el criteris de proximitat geogràfica sempre que la distribució de grups ho permeti. PARTICIPACIÓ En les diferents modalitats esportives, s aplicarà la normativa que reguli les Directrius de JJEE i de la Normativa Tècnica de la ATCEB i UCEC, envers a la participació o no d esportistes amb llicència federativa tramitada i en els casos d alumnes de categories superiors a la que participi. DOCUMENTACIÓ Tots els esportistes, entrenadors i delegats participants en competició comarcal hauran de portar degudament tramitat el nou carnet d esportista i un llistat dels integrants del equips dels JEEC, actualitzat directament del la pàgina web del i segellat pel seu municipi corresponent i amb la seva fotografia corresponent.

2 NORMATIVA DE FUTBOL /10 2 RENÚNCIA Competició Comarcal Si un equip renuncia o es retira de la competició comarcal, ho haurà de comunicar mitjançant escrit al Consell Esportiu per definir la competició del grup on estava, en el cas que sigui necessari. CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES Aspecte tècnic Requeriments i observacions Terreny de joc Llargada: de 50 a 65 metres / Amplada: de 30 a 45 metres Porteria 6 metres x 2 metres amb un sistema perquè no tombi Pilota - Diàmetre: 62 a 66 cm. - Pes: 340 a 390 g. - Pressió: de 0,6 a 1 atm. - Material: cautxú o cuir Jugadors - Màxim inscrits a l acta: 14 jugadors - Màxim en el terreny de joc per començar el partit: 7 jugadors - Mínim en el terreny de joc per començar el partit: 5 jugadors - Suspensió del partit: 4 jugadors Participació dels jugadors Tots els jugadors hauran de jugar Durada - 2 parts de 20 minuts amb 5 minuts de descans entre parts on els equips canviaran de camp. Substitucions - Tots els jugadors hauran de jugar - Es permeten canvis durant cadascuna de les parts sempre que es respecti la participació dels jugadors en el partit. Temps morts 1 minut per part i equip no acumulables Porter Com a mínim un jugador haurà de fer de porter Targetes Groga, blava i vermella Expulsió de 2 minuts Les targetes groga i blava sempre comporten una expulsió temporal de 2 minuts

3 NORMATIVA DE FUTBOL /10 3 COMPOSICIÓ DELS EQUIPS Cada equip es compon d'un mínim màxim de 14, un delegat i un entrenador que s'hauran d'inscriure a l'acta. Només podran estar al terreny de joc 7 jugadors, un dels quals serà el porter obligatoriament. El porter pot ser qualsevol jugador, sempre que porti la indumentària esportiva que el distingeixi reglamentàriament. Els entrenadors i delegats actuaran com a màxims responsables dels esportistes del seu equip, fent-se càrrec del seu comportament i dels desperfectes que puguin ocasionar. Si un equip (per expulsió o lesió) es queda amb menys de 5 jugadors, es suspendrà el partit i aquest equip perdrà el partit. SACADA INICIAL La sacada inicial es farà mitjançant sorteig. L equip que posi la pilota en joc en la primera part també la posarà en joc a la tercera. Serà sempre cap endavant i sense oposició. L'àrbitre podrà afegir el temps que ell consideri que s'ha perdut per qualsevol incident. TEMPTEIG El tempteig serà arrastrat a gols. ZONA PENAL, FORA DE JOC I META Serà la línia frontal i paral lela a la línia de meta, a 9 m de distància, que s'ha d'unir pels extrems amb la línia de banda. PUNT DE PENAL A cada àrea de penal s'ha de marcar d'una manera visible un punt situat sobre una línia imaginària perpendicular al centre de la línia de meta i a una distància de 6 m. Aquest senyal és el punt d'execució del penal.

4 NORMATIVA DE FUTBOL /10 4 SACADA DE BANDA I CANTÓ De la mateixa manera que a futbol camp. SACADA DE PORTA Dins de la zona de 9 metres de la mateixa manera que al futbol camp. En categoria Prebenjamí estarà permesa la cessió al porter. SUBSTITUCIONS DE JUGADORS És obligatori que cadascun dels jugadors/es inscrits a l acta juguin. En cas de lesió d un jugador, i prèvia autorització de l àrbitre, se l podrà substituir per un altre jugador/a. En aquest cas, comptarà com una part jugada pel dos jugadors. Les substitucions en totes les categories es realitzaran amb les condicions següents:.- necessitat d'indicar-ho a l'àrbitre..- fer-ho pel centre del camp i en el moment que el joc estigui parat..- entrar després que hagi sortit el company..- Un jugador substituït es por reincorporar de nou, si el seu entrenador ho creu necessari. Una substitució mal feta es castigarà amb un tir directe a l'equip infractor, des del cercle central, sempre que no perjudiqui a l'equip que ha d'executar la falta. Tot aquell jugador amb qualsevol ferida sagnat haurà de ser substituït per poder ser atès. FALTES I INCORRECCIONS Totes són directes (distanciats almenys a 6 m). La targeta groga implica amonestació al jugador. Dues grogues significaran una blava. La targeta blava implica l'exclusió temporal del jugador ( 2 minuts). Un jugador expulsat temporalment pot tornar a jugar o ser substituït per un altre company un cop finalitzi els dos minuts.

5 NORMATIVA DE FUTBOL /10 5 La targeta vermella implica l exclusió definitiva del jugador. Un jugador expulsat definitivament no pot tornar a jugar però pot ser substituït per un company un cop finalitzi els dos minuts. DISPOSICIONS FINALS Per a aquesta categoria es recomana l aplicació estricta de les normes de joc en tots els aspectes que es relacionen amb el comportaments violents o antiesportius, però ser més permissiu en aspectes relacionats amb elements tècnics o reglamentaris, aplicant be en aquest àmbit criteris més pedagògics que competitius. MAPFRE SEGUROS GENERALES NORMES D ACTUACIÓ EN CAS D ACCIDENT L assistència mèdica garantida a la Pòlissa serà prestada pel Centre Mèdic o facultatiu concertat per MAPFRE SEGUROS GENERALES. Per accedir a ella és imprescindible continuar els següents passos: 1.- Cumplimentació de la Declaració d Accidents que haurà de ser firmat i segellat pel Consell Esportiu corresponent. 2.- Posar en coneixement de la companyia asseguradora l accident, trucant al Centre d Atenció 24 hores de MAPFRE, telèfon L accident ha de ser comunicat immediatament després de la seva ocurrència. 3.- A la comunicació telefònica ha de facilitar-se: -Dades personals del lesionat. -Dades del Club o Entitat Esportiva on té lloc el sinistre. -Data i forma d ocurrència. -Danys físics. Una vegada recollides aquestes dades, el Centre d Atenció facilitarà el número d expedient, que haurà d anotar-se a l encapçalament de la

6 NORMATIVA DE FUTBOL /10 6 Declaració. El comunicant remetrà posteriorment el parte per fax a MAPFRE al número El federat lesionat ha d acudir al Centre Mèdic concertat aportant la Declaració d Accidents degudament cumplimentat. (Es imprescindible per rebre assistència que a la declaració consti el número d expedient) 5.- En el cas d URGÈNCIA VITAL el lesionat podrà rebre l assistència mèdica de urgència al Centre Sanitari més pròxim. MAPFRE SEGUROS GENERALES es farà càrrec de les factures derivades de l assistència d urgència prestada a les primeres 24 hores des de la data d ocurrència de l accident. Una vegada superada la primera assistència d urgència el lesionat haurà de ser traslladat a Centre Mèdic Concertat per continuar el seu tractament. En cas de permanència en centre mèdic NO CONCERTAT, MAPFRE SEGUROS GENERALES no assumirà el pagament de les factures derivades dels serveis prestats. AUTORITZACIONS Necessitaran autorització prèvia de la companyia les següents proves i tractaments: Proves especials de diagnosis (TAC, RMN, Ecografies, Gammagrafies, Artroscopies, ) Intervencions Quirúrgiques. Rehabilitació. En aquests casos el metge o Centre Mèdic concertat sol licitarà a MAPFRE SEGUROS GENERALES aquesta autorització al fax nº 91 / A aquesta autorització s ha d acompanyar copia de l informe mèdic detallat, facilitant, també per fax, la corresponent autorització o denegació de la prova o tractament sol licitat. Qualsevol prova o tractament realitzat sense l autorització prèvia de la companyia correrà per compte de l assegurat.

7 NORMATIVA DE FUTBOL /10 7 Després d obtenir l oportuna autorització es remetrà a MAPFRE SEGUROS GENERALES l informe del resultat de la prova o tractament, així com informes successius de l evolució del pacient. CENTRES MÈDICS COL LABORADORS COMARCA LOCALITAT NOM ADREÇA TF. 1 HORARI BAIX LLGAT. Castelldefels CENTRO MEDICO Y DE REHABILITAC Constitución, HORES BAIX LLGAT. Cornellá de llgat. POLICLINICA MAPFRE Verge de Montserrat, s/n DL-DV: / BAIX LLGAT. Esparreguera CENTRE RECUPERACIO FUNC. ARTRVía Millenari, 4 - A-B DL-DV: / BAIX LLGAT. Esplugues CENTRE MEDIC ESPLUGUES S.L. Mestre Joan Corrales, DL-DV: BAIX LLGAT. Gavá BRUGUES ASSISTENCIAL Ctra.Santa Creu Calafell, DL-DV: / DS: BAIX LLGAT. Molins de Rei CENTRO MEDICO MOLINS Passeig del Terraplé, HORES BAIX LLGAT. Sant Andreu Barca CENTRO MEDICO SANT ANDREU Ctra. de Barcelona Bajos DL-DV: BAIX LLGAT. Sant Boi Llobregat MEDISANTBOI Industria, 31 - Local DL-DV: BAIX LLGAT. Sant Joan Despi CENTRO ASISTENCIAL SANT JOAN Las Torres, DL-DV: / ALTRES DISPOSICIONS En totes les situacions i normes no previstes en aquesta Normativa Tècnica, s aplicarà el que estableix les directrius de la Unió de Consells de Catalunya, l Annex de la Convocatòria dels JEEC, l Annex de les Directrius dels JEEC i les Normes de disciplina esportiva dels JEEC.

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un RAM ACCIDENTS NUM. PÒLISSA: 50060362 CONSELLERIA DE EDUCACIÓ, INVESTIGACIÓ, CULTURA I ESPORT DIRECCIÓN GENERAL D ESPORT JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA PROTOCOL D'ACTUACIÓ PER ALS ASSEGURATS

Más detalles

Fase Comarcal del Tarragonès

Fase Comarcal del Tarragonès BÀSQUET i MINI-BÀSQUET BÀSQUET INFANTIL CADET-JUVENIL Terreny de joc 28 metres x 15 metres Amb una variació de - 2 m. de llargada i 1 m. d amplada Cistella - Diàmetre: 45 cm. / - Alçada: 305 cm. Pilota

Más detalles

REGLAMENT DE JOC D HOQUEI PATINS

REGLAMENT DE JOC D HOQUEI PATINS REGLAMENT DE JOC D HOQUEI PATINS CURS 2014/15 Aspectes Generals El joc d hoquei sobre patins es practica sobre una pista rectangular, de superfície plana i llisa, i es disputa entre dos equips de 5 jugadors

Más detalles

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA NORMATIVA TÈCNICA BÀSQUET CURS

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA NORMATIVA TÈCNICA BÀSQUET CURS Curs 2011-2012 Pàgina 1 de 5 JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA NORMATIVA TÈCNICA BÀSQUET CURS 2011-2012 1.- Introducció Aquesta normativa tècnica ha estat elaborada conjuntament pel Consell Català de

Más detalles

LLIGA CATALANA DE WATERPOLO INFANTIL MIXTA

LLIGA CATALANA DE WATERPOLO INFANTIL MIXTA pàg 1 de 6 LLIGA CATALANA DE WATERPOLO INFANTIL MIXTA 1. PARTICIPACIÓ. Poden participar nens i nenes nascuts els anys 2003 i 2004, i edats posteriors. 2. COMPOSICIÓ DE GRUPS I SISTEMA DE COMPETICIÓ. 1a

Más detalles

3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS VETERANS 1ª COPA CIUTAT DE GIRONA INTERNACIONAL JUDO MASTERS VETERANS

3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS VETERANS 1ª COPA CIUTAT DE GIRONA INTERNACIONAL JUDO MASTERS VETERANS 3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS JUDO MASTERS PROGRAMA DEPORTIU ORGANITZA: Federació catalana de Judo IDA GEiEG (secció de Judo) PATROCINA: Federació catalana de Judo IDA Federació Espanyola de

Más detalles

Federació Catalana de Bitlles i Bowling

Federació Catalana de Bitlles i Bowling Federació Catalana de Bitlles i Bowling www.fcbb.cat 1. ÀMBIT D'APLICACIÓ 1. Àmbit material REGLAMENT GENERAL DE COMPETICIONS OFICIALS DE BITLLES CATALANES 1.1. Totes les competicions oficials organitzades

Más detalles

FINAL NACIONAL DE FUTBOL 7 INFANTIL i CADET MASCULÍ

FINAL NACIONAL DE FUTBOL 7 INFANTIL i CADET MASCULÍ FINAL NACIONAL DE FUTBOL 7 INFANTIL i CADET MASCULÍ DATA 29, 30 i 31 de maig de 2009 Camp Municipal d Hostalric C/Vila Romana, S/N LLOC 17450 Hostalric COM ARRIBAR AL Annex 1 LLOC DE LA FINAL HORARIS Annex

Más detalles

JOCS ESCOLARS DE MATARÓ Esports Individuals PATINATGE

JOCS ESCOLARS DE MATARÓ Esports Individuals PATINATGE JOCS ESCOLARS DE MATARÓ 2014-2015 Esports Individuals PATINATGE Direcció d Esports amb el suport tècnic del Club Patinatge Mataró organitza els Jocs Escolars de Mataró de patinatge Als Jocs Escolars de

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

Circular N.3 - CIRCUIT PROMESES

Circular N.3 - CIRCUIT PROMESES 1. Característiques de les competicions: Circular N.3 - CIRCUIT PROMESES 2016-2017 Podran participar tots els joves jugadors/es, des de pre-benjamins a juvenils que hagin pagat la quota d inscripció i

Más detalles

24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada

24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada 24ª LLIGA CATALANA PATINATGE ARTÍSTIC SOBRE GEL Temporada 2014-2015 1. OBJECTIUS DE LA LLIGA CATALANA La Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre Gel, té com objectiu oferir a totes/s les patinadores/rs

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

NOU PROGRAMARI WEB PER A LA PETICIÓ DE NÚMEROS DE DIPÒSIT LEGAL.

NOU PROGRAMARI WEB PER A LA PETICIÓ DE NÚMEROS DE DIPÒSIT LEGAL. NOU PROGRAMARI WEB PER A LA PETICIÓ DE NÚMEROS DE DIPÒSIT LEGAL. GUIA PER ALS SOL LICITANTS. Última actualització 16/05/2011 Contingut Adreça d accés a l aplicació... 2 Pantalla d accés... 2 Assignació

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE CONVOCATÒRIA DE BEQUES PROGRAMA EAGLE 1. DEFINICIÓ: PER COMBINAR ESTUDIS AMB PERFECCIONAMENT DE GOLF Aquest Programa, va dirigit a nois i noies jugadors catalans, de nacionalitat espanyola i amb 2 anys,

Más detalles

REGLAMENT DE JOC D HANDBOL

REGLAMENT DE JOC D HANDBOL AV.Litoral,86-96 (CEM LA MAR Bella) 08005 Barcelona Telèfon: 93-219.32.16 Fax: 93-219.35.54 E-mail:ceeb@elconsell.cat Web: www.elconsell.cat CONSELL DE L ESPORT ESCOLAR DE BARCELONA REGLAMENT DE JOC D

Más detalles

8. Reflexiona: Si a<-3, pot se a<0?

8. Reflexiona: Si a<-3, pot se a<0? ACTIVITATS 1. Expressa amb nombres enters: a) L avió vola a una altura de tres mil metres b) El termòmetre marca tres graus sota zero c) Dec cinc euros al meu germà 2. Troba el valor absolut de: -4, +5,

Más detalles

LA MUTUALITAT, UN REPTE DE PRESENT I FUTUR PER A L ASSISTÈNCIA MÈDICA DEL FEDERAT

LA MUTUALITAT, UN REPTE DE PRESENT I FUTUR PER A L ASSISTÈNCIA MÈDICA DEL FEDERAT 7. 8 Modificació Informe de articles la Mutualitat estatus i reglament Catalana general de Futbolistes de la Federació LA MUTUALITAT, UN REPTE DE PRESENT I FUTUR PER A L ASSISTÈNCIA MÈDICA DEL FEDERAT

Más detalles

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès.

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. ÍNDEX: En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. (Es pot accedir-hi directament clicant damunt el punt en qüestió) 1. Tarifes

Más detalles

11è TROFEU MÀSTER CIUTAT DEL PRAT

11è TROFEU MÀSTER CIUTAT DEL PRAT 11è TROFEU MÀSTER CIUTAT DEL PRAT MÀSTERS 1000 - MÀSTERS 500 - FONS - ESTILS INDIVIDUAL ORGANITZA: PISCINA: CLUB NATACIÓ PRAT COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL SAGNIER C/ Frederica Montseny, s/n 08820 EL PRAT

Más detalles

REGLAMENT DE FUTBOL 7

REGLAMENT DE FUTBOL 7 REGLAMENT DE FUTBOL 7 Aquest Reglament serà d aplicació en la competició de Futbol 7 organitzada pel CONSELL DE L ESPORT ESCOLAR DE BARCELONA, i, per tant, hi queden subjectes totes les persones i entitats

Más detalles

JOCS ESCOLARS DE MATARÓ Esports Individuals NATACIÓ

JOCS ESCOLARS DE MATARÓ Esports Individuals NATACIÓ JOCS ESCOLARS DE MATARÓ 2015-2016 Esports Individuals NATACIÓ La Direcció d Esports de l Ajuntament de Mataró organitza els Jocs Escolars de Mataró de natació. Als Jocs Escolars de Mataró es poden inscriure

Más detalles

Guia per a entitats, empreses i ciutadania

Guia per a entitats, empreses i ciutadania Guia per a entitats, empreses i ciutadania Manual per presentar una subvenció telemàticament Com presentar una sol licitud de subvenció telemàticament? Com crear un certificat de representant de l FNMT?

Más detalles

TENNIS TAULA curs

TENNIS TAULA curs Poden participar tots els centres d ensenyament, agrupacions esportives o altres entitats que ho desitgin i que estiguin degudament reconegudes i inscrites al registre corresponent del Consell Català de

Más detalles

Regles del 3x Aprovat per l Assemblea General de la Federació Catalana de Basquetbol el 28 de juny de 2014

Regles del 3x Aprovat per l Assemblea General de la Federació Catalana de Basquetbol el 28 de juny de 2014 Regles del 3x3 2014 Regles del 3x3 2014 Aprovat per l Assemblea General de la Federació Catalana de Basquetbol el 28 de juny de 2014 1. REGLAMENT DE JOC En tot el text d aquest Reglament Oficial de 3x3,

Más detalles

Targeta T-12. Targeta T-12

Targeta T-12. Targeta T-12 Característiques Títol de transport personalitzat amb nom i cognom, DNI/passaport/NIE i fotografia per a menors de 4 a 12 anys Data de caducitat: en la primera edició la T-12 té una validesa de 16 mesos

Más detalles

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur

Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Bonificació aturats Informació de bonificacions per a persones en situació d atur Taula de contingut Definició de la targeta bonificada per a persones en situació d atur... 3 Requisits... 3 Certificats

Más detalles

Índex. 1. La instal lació de la final Com arribar al lloc de la final Horari i funcionament de la final Normativa Tècnica 6

Índex. 1. La instal lació de la final Com arribar al lloc de la final Horari i funcionament de la final Normativa Tècnica 6 Índex 1. La instal lació de la final 3 2. Com arribar al lloc de la final 3 3. Horari i funcionament de la final 4 4. Normativa Tècnica 6 5. Plànol de la instal lació 7 - Plànol General - Desfilada cloenda

Más detalles

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics)

MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) MINIGUIA RALC: REGISTRE D UN NOU ALUMNE (Només per a ensenyaments no sostinguts amb fons públics) Índex Registre d un nou alumne Introducció de les dades prèvies Introducció de les dades del Registre:

Más detalles

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ

IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses. Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ IV TROBADA DE JOCS DEL MÓN Estadi Municipal Les Grasses Sant Feliu de Llobregat, 8 de maig de 2013 DOSSIER CENTRES D EDUCACIÓ Índex Índex Pàg. 2 Informació General Pàg. 3 Què és? Pàg. 3 Quan? Pàg. 3 Dirigit

Más detalles

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016

Setmana de l Energia Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 Setmana de l Energia 2016 Recursos de l Institut Català d Energia 8 de març de 2016 CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA CESSIÓ DE RECURSOS ICAEN Àmbit geogràfic: Catalunya Transport: inclòs Muntatge i desmuntatge:

Más detalles

Des de Vall Parc Tennis us donem la benvinguda a la PENYA BLAUGRANA XAVI i us animem a formar part.

Des de Vall Parc Tennis us donem la benvinguda a la PENYA BLAUGRANA XAVI i us animem a formar part. PENYA BLAUGRANA XAVI Benvolguts culés, Des de Vall Parc Tennis us donem la benvinguda a la PENYA BLAUGRANA XAVI i us animem a formar part. El nostre barcelonisme i l admiració que li tenim a un dels millors

Más detalles

Annex-1. Jocs. Joc: Atrapar amb pilota. Joc: La muralla o la xarxa

Annex-1. Jocs. Joc: Atrapar amb pilota. Joc: La muralla o la xarxa Joc: Atrapar amb pilota Joc: La muralla o la xarxa Un joc d agafar, però els nens que atrapen, ho fan amb una pilota a les mans. Si atrapen a algú li donen la pilota i ells ja no agafen. També es pot jugar

Más detalles

REGLAMENT DE JOC FUTBOL 5

REGLAMENT DE JOC FUTBOL 5 REGLAMENT DE JOC FUTBOL 5 Aquest Reglament serà d aplicació en totes les activitats organitzades pel CONSELL DE L ESPORT ESCOLAR DE BARCELONA, i, per tant, hi queden subjectes totes les persones i entitats

Más detalles

1. QUÈ ÉS EL BADMINTON?

1. QUÈ ÉS EL BADMINTON? ESPORTS DE RAQUETA: EL BÀDMINTON Apunts Nivell 4t ESO 1. QUÈ ÉS EL BADMINTON? El bàdminton és un esport d adversari que es juga en una pista separada per una xarxa. Es pot jugar individualment o per parelles,

Más detalles

REGLAMENT ESPECÍFIC PER CATEGORÍES BEISBOL

REGLAMENT ESPECÍFIC PER CATEGORÍES BEISBOL REGLAMENT ESPECÍFIC PER CATEGORÍES BEISBOL Modificacions o noves normes, establertes l any 2009 Normes exitents de l any 2008 1 ALEVÍ BEISBOL (PILOTA LLANÇADA PER L ENTRENADOR) 1.- Els jugadors que arribin

Más detalles

III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO

III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO II TORNEIG CIUTAT DE GRANOLLERS DE VOLEIBOL CATEGORIES INFANTIL, CADET

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR

GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR GUIA CAPITALITZACIÓ DE L ATUR 0 Índex 1. Què és la capitalització de l atur? Pàg. 2 2. Requisits Pàg. 3 3. Com i qui pot beneficiar se? Pàg. 4 4. Tràmits i documentació per a la sol licitud Pàg. 6 5. Informació

Más detalles

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas

Instruccions per generar el NIU i la paraula de pas Si ja tens un NIU, no has de tornar-te a registrar. Pots accedir a la inscripció directament. Només has de validar el teu NIU i la teva paraula de pas al requadre que hi ha a la dreta de la pantalla: Si

Más detalles

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat

La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat La Lluna canvia La Terra i el Sistema Solar Seguim la Lluna Full de l alumnat De ben segur que has vist moltes vegades la Lluna, l hauràs vist molt lluminosa i rodona però també com un filet molt prim

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

Pronoms febles. Quan va introduït per un article: el, la, els, les, un, una, uns, unes

Pronoms febles. Quan va introduït per un article: el, la, els, les, un, una, uns, unes Pronoms febles El pronom feble és un element gramatical amb què substituïm un complement del verb: complement directe, indirecte, preposicional, predicatiu, atribut o complement circumstancial. Hi ha alguns

Más detalles

GUIA TÈCNICA (Criteri d'interpretació de la Normativa de Protecció Contra Incendis)

GUIA TÈCNICA (Criteri d'interpretació de la Normativa de Protecció Contra Incendis) 1. OBJECTE Establir els criteris a tenir en compte en la justificació del compliment de la normativa relativa a resistència al foc de l estructura i evacuació dels ocupants. 2. ÀMBIT D'APLICACIÓ Intervencions

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

AUTÒNOMS Contingències Comunes

AUTÒNOMS Contingències Comunes AUTÒNOMS Contingències Comunes REQUISITS D ACCÉS A LA PRESTACIÓ D INCAPACITAT TEMPORAL PER A CONTINGÈNCIES COMUNES 1-Alta al RETA i cobertura de la prestació d IT per contingències comunes. 2-Període de

Más detalles

DIAGRAMA DE FASES D UNA SUBSTANCIA PURA

DIAGRAMA DE FASES D UNA SUBSTANCIA PURA DIAGRAMA DE FASES D UNA SUBSTANCIA PURA Que es una fase? De forma simple, una fase es pot considerar una manera d anomenar els estats: sòlid, líquid i gas. Per exemple, gel flotant a l aigua, fase sòlida

Más detalles

COM ÉS DE GRAN EL SOL?

COM ÉS DE GRAN EL SOL? COM ÉS DE GRAN EL SOL? ALGUNES CANVIS NECESSARIS. Planetes Radi Distància equatorial al Sol () Llunes Període de Rotació Òrbita Inclinació de l'eix Inclinació orbital Mercuri 2.440 57.910.000 0 58,6 dies

Más detalles

VOLEIBOL AAFE CURS 15-16

VOLEIBOL AAFE CURS 15-16 VOLEIBOL AAFE CURS 15-16 TERRENY DE JOC Rectangle 18x9m. Dividit per una xarxa. Línia de 3m. Divideix zona d atac i defensa. PILOTA Pilota competicions catalanes Pilota competició estatal Pilota competició

Más detalles

NORMATIVA CAMPIONATS D ESCACS

NORMATIVA CAMPIONATS D ESCACS NORMATIVA CAMPIONATS D ESCACS FASE PRÈVIA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA D EDATS DEL 2017 COMARQUES DEL VALLÈS ORIENTAL, OSONA I MARESME; I DEL GRUP DE PROMOCIÓ 0. Preàmbul En aquest reglament s identifiquen

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Dexeus MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT

Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Dexeus MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ ESTUDI INTEGRAL DE FERTILITAT Quina és la resposta al teu problema per ser mare? Salut de la dona Dexeus ATENCIÓ INTEGRAL EN OBSTETRÍCIA, GINECOLOGIA I MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ

Más detalles

Microsoft Lync 2010: Introducció al nou programari de missatgeria instantània i conferències

Microsoft Lync 2010: Introducció al nou programari de missatgeria instantània i conferències Microsoft Lync 2010: Introducció al nou programari de missatgeria instantània i conferències ESADE està treballant en un projecte de millora de la comunicació intercampus i del correu electrònic de tota

Más detalles

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi

II Concurs de nanorelats UN TREN D HISTÒRIES PARAULES ENTRE VIES. Setmana de Sant Jordi UN TREN D HISTÒRIES Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l Escola d Escriptura de l Ateneu Barcelonès convoquen conjuntament el II Concurs literari de nanorelats

Más detalles

MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS

MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS MODELS DE DOCUMENTS PER A ENTITATS I ASSOCIACIONS Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat Presentació Aquest recull té com a objectiu principal facilitar

Más detalles

Per ser concursant és condició indispensable ser seguidor i

Per ser concursant és condició indispensable ser seguidor i BASESL'Oficina de Turisme de Montblanc i l'associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc convoquen la quarta edició d'un concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram amb l'objectiu de

Más detalles

Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica

Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica Categories convocades: PREBENJAMÍ, BENJAMÍ, ALEVÍ, INFANTIL, CADET I JUVENIL-JÚNIOR NORMATIVA GENERAL 1.- Categories convocades Prebenjamí: nascuts/des en els anys

Más detalles

I Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport. Amb la col laboració de:

I Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport. Amb la col laboració de: I Torneig Solidari de Futbol Sala Cap infant sense esport Amb la col laboració de: Presentació Benvolguts i benvolgudes participants, Ens plau donar-vos la benvinguda a la 1a edició del Torneig Solidari

Más detalles

ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX 3 COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT DE CÀLCUL

ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX 3 COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT DE CÀLCUL Francesc Sala, primera edició, abril de 1996 última revisió, desembre de 2007 ÍNDEX 1 DEFINICIÓ 2 PER A QUÈ SERVEIX COM ES REPRESENTA 4 PRIMER CONCEPTE 5 ESCALA DE REDUCCIÓ I ESCALA D AMPLIACIÓ 6 PROCEDIMENT

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades

Breu tutorial actualització de dades ATRI. El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades Breu tutorial actualització de dades ATRI El Departament al portal ATRI i no directament a les persones afectades El Departament informa al portal ATRI (i no directament a les persones afectades): El no

Más detalles

MODALITATS I PREUS Any 2017

MODALITATS I PREUS Any 2017 MODALITATS I PREUS Any 2017 CARACTERÍSTIQUES SERVEIS OPCIONALS Dret de vot i decisió a l Assemblea General de Socis. Títol Social en propietat que li assegura la seva permanència en el Club per temps indefinit,

Más detalles

AJUDA PER ALS ESTUDIANTS DE CENTRE ADSCRIT PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013

AJUDA PER ALS ESTUDIANTS DE CENTRE ADSCRIT PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013 AJUDA PER ALS ESTUDIANTS DE CENTRE ADSCRIT PER ACCEDIR AL NOU APLICATIU SOP CONVOCATÒRIA 2012/2013 Resum del procediment: 1. Selecciona la plaça que vols prioritzar des del Portal del SOP 2. Clica al link

Más detalles

VI TORNEIG DE FUTBOL-PLATJA VILA DE TOSSA

VI TORNEIG DE FUTBOL-PLATJA VILA DE TOSSA HORARIS DIA HORARI GRUP CATEGORIA EQUIP EQUIP RESULTAT Divendres 17,30 a 18 A JUNIOR TOSSA SWEET ESTORBOS Divendres 18 a 18.30 B JUNIOR ROYAL TEAM RACING XIRUCA Divendres 18.30 a 19 A JUNIOR ASSE.LLINAS

Más detalles

ENDEVINA ON SOC. Materials necessaris: mocadors i un rellotge amb alarma.

ENDEVINA ON SOC. Materials necessaris: mocadors i un rellotge amb alarma. ENDEVINA ON SOC mocadors i un rellotge amb alarma. Els jugadors es posen en parelles. Un dels dos tria ser el jugador A i l altre el B. Cada parella pensa un so amb la boca o amb el cos. Tothom es posa

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

AVALUACIÓ: Inicial. MATERIAL: pilotes de handbol,

AVALUACIÓ: Inicial. MATERIAL: pilotes de handbol, CICLE: CS 5è UP: Mini handbol SESSIÓ: 1 Conèixer el nou joc esportiu adaptat: handbol / Familiarització amb la pilota de handbol. ESPAI Pista Explicació del que farem en aquesta UP: Mini handbol Escalfament:

Más detalles

EL PORTAL DE CONCILIACIONS

EL PORTAL DE CONCILIACIONS EL PORTAL DE CONCILIACIONS http://conciliacions.gencat.cat El Departament de Treball ha posat en funcionament el portal de conciliacions per fer efectiu el dret dels ciutadans a relacionar-se amb l Administració

Más detalles

(en castellano más adelante pág. 7-12)

(en castellano más adelante pág. 7-12) COMUNICAT ASSISTÈNCIA Fons Social Europeu (FSE d'ara en avant) (en castellano más adelante pág. 7-12) L'objectiu de la nova funcionalitat d'itaca és substituir l'enviament mensual, per part dels centres

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

Regles de joc del futbol-7 FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL (2012)

Regles de joc del futbol-7 FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL (2012) Regles de joc del futbol-7 FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL (2012) 1 REGLES DE JOC DEL FUTBOL-7 REGLA I REGLA II REGLA III REGLA IV REGLA V REGLA VI REGLA VII El terreny de joc La pilota Nombre de jugadors

Más detalles

PLEC DE CONDICIONS Venda de desferra de carril, travesses de ferro i un dipòsit

PLEC DE CONDICIONS Venda de desferra de carril, travesses de ferro i un dipòsit PLEC DE CONDICIONS Venda de desferra de carril, travesses de ferro i un dipòsit Ref. S12/16 1 PLEC DE CONDICIONS REGULADORES PER A LA VENDA DESFERRA DE CARRIL, TRAVESSES DE FERRO I UN DIPÒSIT I N D E X

Más detalles

TEMPS DE CONDUCCIO I DESCANS A PARTIR DE REGLAMENT 561/2006

TEMPS DE CONDUCCIO I DESCANS A PARTIR DE REGLAMENT 561/2006 BUTLLETÍ ASETRANS. MAIG 2007 Pàgina 1 CONDUCCIÓ ININTERROMPUDA Després d un període de 4 i 1/2 hores de conducció, el conductor haurà de fer una pausa ininterrompuda de com a mínim 45 minuts, excepte quan

Más detalles

operacions inverses índex base Per a unificar ambdues operacions, es defineix la potència d'exponent fraccionari:

operacions inverses índex base Per a unificar ambdues operacions, es defineix la potència d'exponent fraccionari: Potències i arrels Potències i arrels Potència operacions inverses Arrel exponent índex 7 = 7 7 7 = 4 4 = 7 base Per a unificar ambdues operacions, es defineix la potència d'exponent fraccionari: base

Más detalles

Resultat final, sense desenvolupar, dels exercicis i problemes proposats de cada unitat i de l apartat Resolució de problemes. En queden exclosos

Resultat final, sense desenvolupar, dels exercicis i problemes proposats de cada unitat i de l apartat Resolució de problemes. En queden exclosos DE S L U S RE S I V I C LES Resultat final, sense desenvolupar, dels exercicis i problemes proposats de cada unitat i de l apartat Resolució de problemes. En queden exclosos aquells exercicis que requereixen

Más detalles

Reglament I Cursa de la Dona

Reglament I Cursa de la Dona Reglament I Cursa de la Dona - 01.05.2016 Article 1. DENOMINACIÓ El Grup Recreatiu Esportiu del Real de Gandia amb la col laboració de l Ajuntament del Real de Gandia, organitza la I CURSA DE LA DONA -

Más detalles

ABCÇDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ abcçdefghijklmnopqrstuvwxyz (.,:;?! '-*) àéèïíóòúü

ABCÇDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ abcçdefghijklmnopqrstuvwxyz (.,:;?! '-*) àéèïíóòúü Tipografia La tipografia, en totes les seves variants, és la tipografia corporativa de la Generalitat. Això vol dir que les identificacions de la Generalitat, el conjunt del senyal i del logotip, només

Más detalles

Tràmit telemàtic per a ciutadans de lliurament d informació fiscal IRPF 2014

Tràmit telemàtic per a ciutadans de lliurament d informació fiscal IRPF 2014 1. OBJECTIU I ESTRUCTURA DEL MANUAL La finalitat d aquest document és explicar el tràmit de lliurament d informació fiscal de l Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) per a ciutadans a través

Más detalles

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ

UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ UNITAT DONAR FORMAT A UNA PRESENTACIÓ 4 Plantilles de disseny Una plantilla de disseny és un model de presentació que conté un conjunt d estils. Aquests estils defineixen tota l aparença de la presentació,

Más detalles

bàsquet de les Illes Balears a partir de la temporada

bàsquet de les Illes Balears a partir de la temporada Canvis a les Regles FIBA 2010 Indicacions i procediments per a la reforma de les pistes de bàsquet de les Illes Balears a partir de la temporada 2013-2014 F.B.I.B. Cap d Instal lacions Esportives Abril

Más detalles

UNITAT 3: SISTEMES D EQUACIONS

UNITAT 3: SISTEMES D EQUACIONS UNITAT 3: SISTEMES D EQUACIONS 1. EQUACIONS DE PRIMER GRAU AMB DUES INCÒGNITES L equació x + y = 3 és una equació de primer grau amb dues incògnites : x i y. Per calcular les solucions escollim un valor

Más detalles

Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona. Manual d usuari de la collegiada

Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona. Manual d usuari de la collegiada Borsa de Treball del Collegi Oficial d Infermeres i Infermers de Barcelona Manual d usuari de la collegiada 1 BORSA DE TREBALL PER A LES COLLEGIADES La primera vegada que accediu a la Borsa de Treball

Más detalles

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6

Í N D E X. Cèdules Alta de sol licitud. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 6 Í N D E X 1. FUNCIONALITAT...2 1.1 Alta de sol licitud...2 1.1.1 Introducció dades...2 1.1.2 Resultat del procés...4 N. versió: 1.0. Pàg. 2 / 6 1. FUNCIONALITAT 1.1 Alta de sol

Más detalles

DELEGACIÓ CATALANA DE LA MUTUALITAT DE FUTBOLISTES ESPANYOLS. ACCÉS A LA CONDICIÓ DE MUTUALISTA BENEFICIARI. PRESTACIONS.

DELEGACIÓ CATALANA DE LA MUTUALITAT DE FUTBOLISTES ESPANYOLS. ACCÉS A LA CONDICIÓ DE MUTUALISTA BENEFICIARI. PRESTACIONS. DELEGACIÓ CATALANA DE LA MUTUALITAT DE FUTBOLISTES ESPANYOLS. ACCÉS A LA CONDICIÓ DE MUTUALISTA BENEFICIARI. PRESTACIONS. Consideració d assegurat del mutualista La condició de Mutualista s adquireix per

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

MICROSOFT OUTLOOK 2016 PER A WINDOWS

MICROSOFT OUTLOOK 2016 PER A WINDOWS MICROSOFT OUTLOOK 2016 PER A WINDOWS és el popular client de correu electrònic que a més permet coordinar agendes i mantenir-se actualitzat amb els seus contactes. Requereix Windows 7 o posterior i no

Más detalles

Instal lació de l aplicació 2xRDP:

Instal lació de l aplicació 2xRDP: Instal lació de l aplicació 2xRDP: Per poder accedir als programes de Suport al núvol tenim dos mitjans: Accés a través del programa 2xRDP: En primer lloc podem accedir-hi instal lant el programa 2x RDP,

Más detalles

TOT VA COMENÇAR. Arribada a Espanya: 1920 > es juga a les platges catalanes 1956 > Federació Catalana 1960 > Federació Española

TOT VA COMENÇAR. Arribada a Espanya: 1920 > es juga a les platges catalanes 1956 > Federació Catalana 1960 > Federació Española EL VOLEIBOL TOT VA COMENÇAR Expansió cap a Europa: Els soldats nord-americans durant la primera guerra mundial (1914 1918) afavoreixen l expansió d aquest esport. 1947 > Federació¹ Internacional Arribada

Más detalles

Sol licitud individual de participació de l'alumnat

Sol licitud individual de participació de l'alumnat Sol licitud individual de participació de l'alumnat ÍNDICE 1.INTRODUCCIÓ...3 2. ACCÉS AL TRÀMIT...3 3. RESOLUCIÓ DE PROBLEMES...11 P: 2 1. INTRODUCCIÓ L objectiu d aquest manual és explicar el funcionament

Más detalles

Servei de Gestió de Serveis Informàtics Secció de Sistemes en Explotació Webmailaj Correu Municipal Configuració nou compte de correu

Servei de Gestió de Serveis Informàtics Secció de Sistemes en Explotació Webmailaj Correu Municipal Configuració nou compte de correu Webmailaj Correu Municipal Configuració nou compte de correu Pàgina 1 de 11 ÍNDEX CONFIGURACIÓ D UN NOU COMPTE DE CORREU...3 1 CONFIGURACIÓ GENERAL...3 2 CONFIGURACIÓ NOM COMPTE I ADREÇA DE RESPOSTA...8

Más detalles

V OBERT CALCULÍN de pr

V OBERT CALCULÍN de pr V OBERT CALCULÍN de pr LLINARS DEL VALLES / SABADELL / SANT BOI DE LLOB Bases del torneig 1. Format.- El torneig es disputarà en dues fases. Hi haurà una fase prèvia oberta per esportistes nascuts/des

Más detalles

REGLAMENT DE FUTBOL SALA

REGLAMENT DE FUTBOL SALA REGLAMENT DE FUTBOL SALA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA UNIÓ EUROPEA DE FUTBOL SALA UEFS COMISSIÓ TÈCNICA ARBITRAL DE LA UEFS LES REGLES DE JOC 1. La pista de joc 2. La pilota 3. Nombre de jugadors

Más detalles

CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA. Curs

CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA. Curs CFGS RADIOTERÀPIA I DOSIMETRIA Curs 2015-2016 europeu Pàgina 1 de 7 1.- Durada del cicle: 2000 hores 2.- Seqüenciació i distribució dels mòduls per curs: Aquest cicle formatiu es realitza en dos cursos

Más detalles

Servei Públic de Transport Especial de Barcelona. Institut Municipal de Persones amb Discapacitat

Servei Públic de Transport Especial de Barcelona. Institut Municipal de Persones amb Discapacitat Servei Públic de Transport Especial de Barcelona Institut Municipal de Persones amb Discapacitat Què és el Servei Públic de Transport Especial? Barcelona compta amb un dels serveis de transport públic

Más detalles

REGLAMENT INTER-CLUBS DAMES

REGLAMENT INTER-CLUBS DAMES REGLAMENT INTER-CLUBS DAMES REGLAMENT TORNEIG DE TENNIS PER EQUIPS FEMENINS Organitzat pel CLUB EGARA 1-. DEL TORNEIG.- El Torneig de tennis per equips femenins Inter-clubs Dames que organitza el Club

Más detalles