ORDENANÇA FISCAL DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "ORDENANÇA FISCAL DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA"

Transcripción

1 ORDENANÇA FISCAL DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ARTICLE 1. De conformitat amb el que preveu l article 96.4 de la Llei 39/1988, de 28 de desembre, reguladora de les Hisendes Locals, el coeficient d increment de les quotes de l Impost sobre vehicles de Tracció Mecànica aplicable en este Municipi queda fixat per a cada classe de vehicles en l Annex d esta Ordenança, oscil lant entre el 1,485 i el 1,749, amb les Tarifes resultants que s hi especifiquen. ARTICLE 2. El pagament de l impost s acreditarà per mitjà de rebut tributari. ARTICLE En el cas de primeres adquisicions de vehicles o quan estos es reformen de manera que s altere la seua classificació als efectes del present impost, els subjectes passius presentaran en l oficina gestora corresponent, en el termini de trenta dies a comptar de la data d adquisició o reforma, declaració-liquidació segons el model determinat per este Ajuntament, que contindrà els elements de la relació tributària imprescindibles per a la liquidació normal o complementària procedent així com la realització d'esta. S acompanyaran la documentació acreditativa de la seua compra o modificació, certificat de les seues característiques tècniques i el Document Nacional d Identitat o Codi d Identificació Fiscal del subjecte passiu. 2. Simultàniament a la presentació de la declaració-liquidació a què es referix l apartat anterior, el subjecte passiu ingressarà l import de la quota de l impost resultant d'aquella. Esta autoliquidació tindrà la consideració de liquidació provisional en tant que per l oficina gestora no es comprove que s ha efectuat per mitjà de la correcta aplicació de les normes reguladores de l impost. ARTICLE En el cas de vehicles ja matriculats o declarats aptes per a la circulació, el pagament de les quotes anuals de l impost es realitzarà en el període de cobrament que a este efecte establisca l Alcaldia. 2. En el supòsit regulat en l apartat anterior la recaptació de les corresponents quotes es realitzarà per mitjà del sistema de padró anual en què figuraran tots els vehicles subjectes a l impost que es troben inscrits en el corresponent Registre Públic a nom de persones o entitats domiciliades en este terme municipal.

2 3. El padró o matrícula de l impost s exposarà al públic pel termini de 15 dies hàbils perquè els legítims interessats puguen examinar-lo i, si és el cas, formular les reclamacions oportunes. L exposició al públic s anunciarà en el "Butlletí Oficial de la Província" i produirà els efectes de notificació de la liquidació a cada un dels subjectes passius. ARTICLE Gaudiran d una bonificació del 75 per 100 de la quota de l Impost, incrementada, els vehicles històrics o aquells que tinguen una antiguitat mínima de vinti-cinc anys comptats a partir de la data de la seua fabricació. Si esta no es coneguera, es prendrà com a tal la de la seua primera matriculació o, si no n hi ha, la data en què el corresponent tipus o variant es va deixar de fabricar. 2. Esta bonificació té caràcter rogat i es concedirà, quan escaiga, a instància de part, devent els interessats presentar la documentació següent: -Permís de circulació en què conste la data de primera matriculació, o documentació del vehicle acreditativa de l antiguitat d'este. -Declaració jurada del propietari del vehicle que este no s utilitza com a mitjà habitual de transport. 3. Perquè la bonificació produïsca efectes a partir del propi exercici en què se sol licita, haurà de presentar-se la instància en l Ajuntament fins el 31 de gener del dit exercici, les presentades després d esta data, es concediran, si és procedent, amb efectes per a l exercici següent. ARTICLE 6. 1 A) Gaudiran d una bonificació del 25 per 100 de la quota de l Impost, incrementada, els vehicles de nova matriculació a, l emissió de CO2 DELS QUALS siga de fins a 100 gr/km No estan inclosos en l objecte de la bonificació els remolcs ni semiremolcs Esta bonificació té una duració de tres anys naturals, a comptar de la matriculació del vehicle, i quedarà suprimida l any 2020, sent l exercici 2019 l últim any en què es podrà sol licitar. 1.B) Gaudiran d una bonificació de la quota de l impost, incrementada, els vehicles elèctrics i/o amb emissions nul les de CO2. La bonificació serà del 75 per 100 l any de la seua matriculació, del 50 per 100 el segon any i del 25 per 100 la resta d exercicis mentres seguisca matriculat a.

3 Esta bonificació no serà aplicable als ciclomotors ni motocicletes, ni als remolcs i semiremolcs. Els vehicles elèctrics i/o amb emissions nul les de CO2 que ja figuren matriculats en el municipi podran sol licitar la bonificació a partir de l entrada en vigor, aplicant-se ls el percentatge corresponent segons l any de matriculació. 2) Les bonificacions previstes en els apartats 1 A) i 1 B) no són acumulables, i tenen caràcter rogat, concedint-se, quan escaiga, a instància de part. Perquè la sol licitud produïsca efectes en el mateix període impositiu en què es produeix la matriculació del vehicle haurà de sol licitar-se en l Ajuntament, abans de la matriculació en la Prefectura Provincial de Trànsit, practicant-se l autoliquidació de l impost amb la bonificació. Una vegada matriculat el vehicle, el titular, en el termini de 15 dies, haurà de presentar en l Ajuntament una còpia del permís de circulació a fi de completar l expedient i seguir amb el tràmit previst per a concedir-li, en el cas que escaiga, el benefici fiscal. En el cas que la sol licitud es presente després de la matriculació, la bonificació produirà efectes per al període impositiu següent a la data de presentació de la sol licitud, sense que comprenga les quotes meritades amb anterioritat a esta. Per als vehicles previstos en l apartat 1 B) i amb efectes exclusius per al primer exercici d aplicació, any 2017, el termini per a presentar la sol licitud de la bonificació finalitzarà el 31 de març del dit exercici. ARTICLE 7 L exempció en l Impost dels vehicles per a persones de mobilitat reduïda a què es referix la lletra A de l'annex II del Reglament General de Vehicles, aprovat per Reial Decret /, de 23 de desembre i dels vehicles matriculats a nom de minusvàlids per al seu ús exclusiu, així com dels tractors, remolcs, semiremolcs i maquinària proveïts de Cartilla d Inspecció Agrícola a què es refereixen les lletres e) i g) de l article 93 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial Decret Legislatiu ,/de 5 de març, haurà de ser sol licitada en l Ajuntament en els terminis següents : 1. Vehicles ja matriculats: Les sol licituds hauran de presentar-se en l Ajuntament fins el 31 de gener de l exercici en què se sol licite l aplicació de l exempció; fora d este termini, l exempció, quan escaiga, produirà efectes a partir de l exercici següent. 2. Vehicles de nova matriculació:

4 Haurà de sol licitar-se en l Ajuntament l exempció abans de la matriculació del vehicle en la Prefectura Provincial de Trànsit, aportant la Fitxa Tècnica del vehicle i a més, en cas de minusvalidesa, el reconeixement del grau de minusvalidesa, a fi d expedir a nom del titular una liquidació d IVTM amb quota zero per sol licitud d exempció. Una vegada matriculat en Trànsit. el titular haurà de presentar en l Ajuntament una còpia del permís de circulació del vehicle i, per als vehicles agrícoles, una còpia de la Cartilla d Inspecció Agrícola, a fi de completar l expedient i seguir amb el tràmit previst per a concedir-li, en cas de reunir tots els requisits establits legalment, l exempció corresponent, produint efectes en el mateix exercici de la matriculació del vehicle. En el cas que se sol licite després de la matriculació del vehicle, l exempció es concedirà, si és procedent, amb efectes per a l exercici següent al de la presentació de la sol licitud d exempció, no corresponent en este cas la devolució de l import ingressat en concepte d IVTM de l exercici de la matriculació del vehicle. DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA Les persones o entitats que a la data de començament d aplicació del present impost gaudisquen de qualsevol classe de benefici fiscal en l Impost Municipal sobre Circulació de vehicles, continuaran en el seu gaudi en l impost citat en primer terme fins a la data de l extinció dels dits beneficis i, en el cas que estos no tingueren terme de gaudi, fins al 31 de desembre de 1992, inclusivament. DISPOSICIÓ FINAL La present Ordenança fiscal entrarà en vigor el dia que es publique en el Butlletí Oficial de la Província i començarà a aplicar-se a partir del dia 1 de gener de 1990, romanent en vigor fins a la seua modificació o derogació expresses.

5 ANNEX QUADRO DE TARIFES Potència i classe de vehicle Coeficient QUOTA Turismes: De menys de 8 CF 1,485 18,74 De 8 fins a 11,99 CF 1,551 52,85 De 12 fins a 15,99 CF 1, ,37 De 16 fins a 19,99 CF 1, ,92 De 20 CF en avant 1, ,87 B) Autobusos: De menys de 21 places 1, ,28 De 21 a 50 places 1, ,31 De més de 50 places 1, ,27 C) Camions De menys de kg 1,518 64,18 De a kgs 1, ,28 De +de a kg 1, ,40 De més de kg 1, ,01 D) Tractors De menys de 16 CF 1,496 26,43 De 16 a 25 CF 1,507 41,84 De més de 25 CF 1, ,28 E) Remolcs i semiremolcs < y >de 750 kgs. 1,496 26,43 De a kgs 1,507 41,84 De més de kgs 1, ,28 F) Otros vehículos Ciclomotores 1,496 6,61 Motoc fins a 125 c.c 1,496 6,61 De + de 125 fins a 250 cc 1, de + de 250 fins a 500 cc 1,606 24,33 de + de 500 fins a 1000cc 1,606 48,64 de més de cc 1, ,95

6 Dates d aprovació i modificació d esta Ordenança. Aprovació provisional: acord plenari de14 de novembre de Publicació definitiva: BOP de 30/12/1989. Modificació de l article 3: acord plenari de 19 de desembre de Publicació definitiva: BOP de 29/02/1992. Actualització de les tarifes de l annex per aplicació de la Llei de Pressupostos Generals de l Estat per a 1994, que va suposar una revisió automàtica de les tarifes. Modificació de l apartat A) de l annex del quadro de Tarifes, Turismes i la primera categoria dels remolcs i semiremolcs de l apartat E) i la introducció de l article 5: acord plenari de 25 de febrer de Publicació definitiva: BOP de 18/05/1999. Modificació de l article 1 i l annex del quadro de tarifes: acord plenari de 28 d octubre de Publicació definitiva: BOP de 28/12/1999. Modificació de l article 1 i l annex del quadro de tarifes: acord plenari de 14 de novembre de 2003 Publicació definitiva: BOP de 31/12/2003. Modificació de l article 5, per mitjà de la introducció de l apartat 3 i introducció de l article 6: acord plenari de 29 de desembre de Publicació definitiva: BOP de 31/12/2004. Modificació de l article 1; article 4, apartat 1 i de l annex de tarifes: acord plenari de 26 de desembre de Publicació definitiva: BOP de 29/12/2012. Modificació per mitjà de la introducció d un nou article 6, passant l actual a ser el 7: acord plenari de 26 d octubre de Publicació definitiva: BOP núm. 250 de 30/12/2016.

Ajuntament de Massanassa. Àrea de Tresoreria. Ordenança Fiscal de l'impost de Vehicles de Tracció Mecànica. Desembre 2014

Ajuntament de Massanassa. Àrea de Tresoreria. Ordenança Fiscal de l'impost de Vehicles de Tracció Mecànica. Desembre 2014 Ajuntament de Massanassa Ordenança Fiscal de l'impost de Vehicles de Tracció Mecànica Desembre 2014 Modificacions publicades en BOP 31 de desembre de 2014. Núm. 310 31 de desembre de 2007. Núm. 310 15

Más detalles

ORDENANZA FISCAL DEL IMPUESTO SOBRE VEHICULOS DE TRACCION MECANICA

ORDENANZA FISCAL DEL IMPUESTO SOBRE VEHICULOS DE TRACCION MECANICA ORDENANZA FISCAL DEL IMPUESTO SOBRE VEHICULOS DE TRACCION MECANICA ARTICULO 1. De conformidad con lo previsto en el artículo 96.4 de la Ley 39/1988, de 28 de diciembre, reguladora de las Haciendas Locales,

Más detalles

L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FICAL NUM.2 Reguladora de L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1r. Fonament Legal La present Ordenança Fiscal s'estableix a l'empara del que disposen l'article 106, en relació

Más detalles

EDICTE SUBJECTES PASSIUS

EDICTE SUBJECTES PASSIUS EDICTE En compliment del que disposa l article 17.4 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s aprova el Text refós de la llei reguladora d hisendes locals, i una vegada elevat a definitiu

Más detalles

2.3 ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

2.3 ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA 2.3 ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Aprovació inicial 30/10/2012 Publicació BOP 05/11/2012 Al legacions no Publicació definitiva BOP 24/12/2012 1 Art. 1r. Fonament

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 5

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 5 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 5 REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1. Fonament legal. La present ordenança fiscal s estableix a l empara d allò que disposa l article 106 en relació

Más detalles

M.I. AJUNTAMENT DE CARCAIXENT

M.I. AJUNTAMENT DE CARCAIXENT IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA REGULADORA De conformitat amb el que preveu l'article 95.4 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel RDL 2/2004, de 5

Más detalles

- Aprovació Ple: Publicació en el BOP núm. 310, de Article 1

- Aprovació Ple: Publicació en el BOP núm. 310, de Article 1 ORDENANÇA REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Aprovació Ple: 28-9-89 Publicació en el BOP Núm. 310, de 29-12-89 Entrada en vigor: 1-1-90 Modificacions: - Aprovació Ple: 30-10-90 Publicació

Más detalles

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Ordenances Fiscals REGULADORA DE L IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols Ordenances Fiscals REGULADORA DE L IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL NÚM. 4 REGULADORA DE L IMPOST DE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1.- Fonament Legal: A l empara del que disposa l article 106 en relació als 4,1,b) de la Llei 7/1985 del 2 d abril,

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA Suplement en llengua catalana al núm. 314 Dilluns 29 de desembre de 2014 Secc. I. Pàg. 1 I. DISPOSICIONS GENERALS BANC D ESPANYA 13572 Circular 6/2014, de 19 de desembre, del Banc d Espanya, per la qual

Más detalles

EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA

EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA [En castellano a partir de la página 3] Modificació de l Ordenança fiscal reguladora de l Impost sobre Béns Immobles. PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DE LA REGIDORIA DELEGADA D ECONOMIA I HISENDA La present proposta

Más detalles

4. ORDENANZA FISCAL DEL IMPUESTO SOBRE VEHICULOS DE TRACCION MECANICA

4. ORDENANZA FISCAL DEL IMPUESTO SOBRE VEHICULOS DE TRACCION MECANICA 4. ORNANZA FISCAL L IMPUESTO SOBRE VEHICULOS TRACCION MECANICA ARTICULO 1. De conformidad con lo previsto en el artículo 96.4 de la Ley 39/1988, de 28 de diciembre, reguladora de las Haciendas Locales,

Más detalles

Ordenança fiscal núm. 1.2 ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA. Article 1r. Disposicions generals.

Ordenança fiscal núm. 1.2 ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA. Article 1r. Disposicions generals. Ordenança fiscal núm. 1.2 ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1r. Disposicions generals. Article 2n. Fet imposable. Article 3r. No subjecció. Article 4t.

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 4 REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 4 REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL NÚM. 4 REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1r. Fonament Fent ús de les facultats que concedeixen els articles 133.2 i 142 de la Constitució, i per l article

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 4 REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 4 REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL NÚM. 4 REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1r. Fonament Fent ús de les facultats que concedeixen els articles 133.2 i 142 de la Constitució, i per l article

Más detalles

ORDENAÇA FISCAL NUM 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIO MECANICA

ORDENAÇA FISCAL NUM 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIO MECANICA ORDENAÇA FISCAL NUM 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIO MECANICA Article 1. Fet imposable. 1. L Impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe, que grava la titularitat dels vehicles d aquesta

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Ordenança fiscal núm. 1.2 ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Art. 1r. Disposicions generals. D'acord amb allò que estableixen els articles 92è i següents del text

Más detalles

IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANCES FISCALS 2017 115 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3 Article 1. Normativa aplicable De conformitat amb els articles 15.2 i 59.1.c) del Reial decret legislatiu 2/2004 de 5 de març pel qual s aprovà el Texts

Más detalles

ORDENANÇA NÚMERO 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA NÚMERO 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA NÚMERO 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Capítol I: Naturalesa i fet imposable. Article 1r. El text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial Decret Legislatiu

Más detalles

Ordenança fiscal núm. 1.2 ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

Ordenança fiscal núm. 1.2 ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Ordenança fiscal núm. 1.2 ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Art. 1r. Disposicions generals. D'acord amb allò que estableixen els articles 92è i següents del text

Más detalles

IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÁNICA. Article 1º NATURALESA I FET MPONIBLE

IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÁNICA. Article 1º NATURALESA I FET MPONIBLE IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÁNICA Article 1º NATURALESA I FET MPONIBLE L'Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica gravarà la titularitat dels vehicles d'aquesta naturalesa, aptes per a circular

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Aprovació Ple: 28-9-89 Publicació en el BOP Núm. 310, de 29-12-89 Entrada en vigor: 1-1-90 Modificacions: - Aprovació Ple: 30-10-90 Publicació

Más detalles

IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA. CAPÍTOL I Naturalesa i fet imposable Article 1r. Article 2n. Article 3r.

IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA. CAPÍTOL I Naturalesa i fet imposable Article 1r. Article 2n. Article 3r. IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA CAPÍTOL I Naturalesa i fet imposable Article 1r. El text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3. REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3. REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA 1 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3. REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1. Disposicions generals D acord amb allò que estableixen els articles 92 i següents, del Text Refós de la Llei

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 21

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 21 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 21 ORDENANÇA REGULADORA DE LA TAXA PER A LA UTILITZACIÓ DE LES INSTAL LACIONS ESPORTIVES I CULTURALS MUNICIPALS. Article 1. Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL Article 1 Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides per l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de les bases del règim

Más detalles

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua Sol licitud per a l inscripció al REC Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua en nom propi en representació de/d com acredita mitjançant el poder que

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 2, REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 2, REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 2, REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA I. Naturalesa i fet imposable ARTICLE 1 La Llei 39/88 de 28 de desembre reguladora de les Hisendes Locals estableix

Más detalles

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS PROPOSTA DE MODIFICACIÓ ANNEX 8 A L ORDENANÇA REGULADORA DE PREUS PÚBLICS. TARIFES PEL SERVEI DE LLARS D INFANTS MUNICIPALS Article 1- Fonament, naturalesa, objecte i àmbit. En ús de les facultats concedides

Más detalles

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès.

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. ÍNDEX: En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. (Es pot accedir-hi directament clicant damunt el punt en qüestió) 1. Tarifes

Más detalles

DEPARTAMENT D ECONOMIA I CONEIXEMENT

DEPARTAMENT D ECONOMIA I CONEIXEMENT 33950 Diari Oicial de la Generalitat de Catalunya Núm. 5901 16.6.011 DEPARTAMENT D ECONOMIA I CONEIXEMENT ORDRE ECO/11/011 de 9 de juny per la qual s aproven els models d autoliquidació 650 65 i 653 de

Más detalles

TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS.

TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS. TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS. Article 1r. Fonament i naturalesa A l empara del previst als articles 57 i 20.4 del Real Decret Legislatiu

Más detalles

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi"

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal Esardi Ordenança Fiscal núm. 25-2017 Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi" Article 1. Fonament i naturalesa...2 Article 2. Fet imposable... 2 Article 3. Subjecte

Más detalles

TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL

TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL Ajuntament de Collbató 2016 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 24 TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ESCOLA BRESSOL Article 1r.- Fonament i naturalesa A l empara del previst als articles 57 i 20.4.ñ) del text refós

Más detalles

IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1. Fet imposable 1. L impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe, que grava la titularitat dels vehicles d aquesta naturalesa, aptes

Más detalles

IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Art. 1r - NATURALESA I FET IMPOSABLE 1.- L impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica és un tribut directe, que grava la titularitat dels

Más detalles

Impost sobre vehicles de tracció mecànica (Ordenança municipal núm. I03)

Impost sobre vehicles de tracció mecànica (Ordenança municipal núm. I03) Exercici 2017 Índex Sistemàtic Art. 1. Fet imposable... 03 Art. 2. Subjectes passius... 03 Art. 3. Successors i responsables... 03 Art. 4. Beneficis fiscals de concessió obligatòria i quantia fixa... 03

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1r. Fet imposable 1. L Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica és un tribut directe que grava la titularitat dels vehicles

Más detalles

OF1.2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

OF1.2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ARTICLE 1 Disposició general El R.D.L. 2/2004, de 5 de març, pel que s aprova el Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals estableix al seu article 59.1 amb caràcter obligatori l Impost sobre

Más detalles

ORDENANÇA NÚM. B4 - PREU PÚBLIC PER A LA PRESTACIÓ DE SERVEIS A LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS DE CASTELLAR DEL VALLÈS

ORDENANÇA NÚM. B4 - PREU PÚBLIC PER A LA PRESTACIÓ DE SERVEIS A LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS DE CASTELLAR DEL VALLÈS ORDENANÇA NÚM. B4 - PREU PÚBLIC PER A LA PRESTACIÓ DE SERVEIS A LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS DE CASTELLAR DEL VALLÈS Article 1r. Fonament i naturalesa De conformitat amb el que preveu l'article 127,

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

Tramitació en línia d alta de vehicles. Ajuntament de Manresa

Tramitació en línia d alta de vehicles. Ajuntament de Manresa Tramitació en línia d alta de vehicles Ajuntament de Manresa Aquest document està orientat als professionals de les gestories que han de dur a terme altes de vehicles a través del web municipal de l Ajuntament

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL NÚM REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL NÚM. 1.05 REGULADORA DE L IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Disposició general ARTICLE 1 D acord amb el que disposen els articles 15.2 i 16.2 en relació amb els articles 59.1 i

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3.17

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3.17 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3.17 TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS DE MÚSICA MUNICIPAL FREDERIC MOMPOU L ESCOLA MUNICIPAL DE Article 1r. Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides pels articles

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA

CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA CONVOCATÒRIA DE PLE I FIXACIÓ DE L ORDRE DEL DIA Atès el que disposa l article 53.1.c) en relació amb l article 98 del Decret legislatiu 2/2003, pel qual s aprova el Text refós de la Llei municipal i de

Más detalles

3.4. TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ENSENYAMENT AL CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA I DE L ESCOLA MUNICIPAL DE BELLES ARTS NATURALESA

3.4. TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ENSENYAMENT AL CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA I DE L ESCOLA MUNICIPAL DE BELLES ARTS NATURALESA 34 TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D ENSENYAMENT AL CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA I DE L ESCOLA MUNICIPAL DE BELLES ARTS NATURALESA Article 1 De conformitat amb el que preveuen els articles

Más detalles

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG

ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG ORDENANCES REGULADORES DELS PREUS PÚBLICS DE L'EMG Preu públic núm. 1: corresponent a la matrícula i quotes mensuals dels alumnes inscrits en els cursos que imparteix l organisme autònom Escola de Música

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1. FONAMENT LEGAL La present ordenança fiscal s'estableix a l'empara del que disposa l'article 106, en relació als articles 4.b)

Más detalles

Ordenança de Preus Públics núm Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música

Ordenança de Preus Públics núm Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música Ordenança de Preus Públics núm. 3.8. Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música Article 1. Fonament i naturalesa De conformitat amb el que es preveu en l'article 127, en

Más detalles

Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM)

Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) AJUNTAMENT D AMPOSTA Oficina de Gestió Tributària Pl. Espanya 3-4 Tl. 70 01 20 Ordenança Fiscal núm. 3 Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) Article 1. Fet imposable... 2 Article 2. Subjectes

Más detalles

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2015001800/RA012015000031 SERVEI: COMPRES Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs de

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost d OASI de l'exercici 2010 i de l'expedient de modificació de crèdit núm.1 d'incorporació de romanents. Data : 16 de febrer de 2011 I N

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1r. Fet imposable 1. L Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica és un tribut directe que grava la titularitat dels vehicles

Más detalles

Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM)

Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) Ordenança Fiscal núm. 3 Article 1. Fet imposable... 2 Article 2. Subjectes passius... 2 Article 3. Responsables... 2 Article 4n. Exempcions, reduccions i bonificacions...3 2.Article 5. Quota tributària...

Más detalles

Ordenança fiscal número 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

Ordenança fiscal número 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Ordenança fiscal número 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1r. Fet imposable 1. L impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe, que grava la titularitat dels vehicles

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU Per Reial Decret 828/2013, de 25 d octubre s han modificat diversos articles del Reglament de l IVA, que afecten a la justificació documental de l aplicació de les regles d inversió del subjecte passiu

Más detalles

Ordenança Fiscal núm Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica

Ordenança Fiscal núm Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica Ordenança Fiscal núm. 1.1.3. Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica Article 1. Fet imposable 1. L impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe que grava la titularitat dels vehicles

Más detalles

Reglament regulador del Banc de Terres de La Font d'en Carròs Ordenança 55

Reglament regulador del Banc de Terres de La Font d'en Carròs Ordenança 55 Ordenança número 55 Amb el Banc de Terres es pretén informar i facilitar el contacte entre els propietaris de parcel les aptes per a l'explotació agrícola ubicades en el terme municipal i persones interessades

Más detalles

Anunci sobre l aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals per l any 2017

Anunci sobre l aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals per l any 2017 Anunci sobre l aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals per l any 2017 De conformitat amb el que disposa l art 17.2 del Reial decret-legislatiu 2/2004 de 5 de març, pel qual s

Más detalles

Ordenança Fiscal núm. 17

Ordenança Fiscal núm. 17 Ordenança Fiscal núm. 17 Taxa per subministrament d aigua potable Article 1.- Fonament i naturalesa. D acord amb els articles 133.2 l 142 de la Constitució i l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril,

Más detalles

a) Els vehicles oficials de l'estat, comunitats autònomes i entitats locals adscrits a la defensa nacional o a la seguretat ciutadana.

a) Els vehicles oficials de l'estat, comunitats autònomes i entitats locals adscrits a la defensa nacional o a la seguretat ciutadana. Ordenança Fiscal núm. 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1 Fet imposable 1. L'impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe, que grava la titularitat dels vehicles d'aquesta

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL BOLETIN OFICIAL

BUTLLETÍ OFICIAL BOLETIN OFICIAL 86 BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA de la tasa abonada. lución motivada del órgano competente aplicables, exclusivamente a cuatro metros lineales,

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL 2.3 Any 2015 REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL 2.3 Any 2015 REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL 2.3 Any 2015 REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1. Naturalesa i fet imposable. 1. L'impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe que grava

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost de l Organisme Autònom de Desenvolupament Local de l'exercici 2010. Data : 16 de febrer de 2011 I N F O R M E De conformitat amb l article

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1.- Fet imposable 1. L impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe, que grava la titularitat dels vehicles d

Más detalles

AJUNTAMENT DE XIRIVELLA Àrea Econòmica

AJUNTAMENT DE XIRIVELLA Àrea Econòmica 5.ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Art. 1r. Disposicions generals. 1. D'acord amb el que estableixen els articles 92 i següents del Reial Decret Legislatiu 2/2004

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM.3: IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL NÚM.3: IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Pàgina 1 de 6 1.- Secretària-Interventora de Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer.Signat ORDENANÇA FISCAL NÚM.3: IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1.- Fet imposable 1. L impost sobre

Más detalles

Ordenances fiscals 2016 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

Ordenances fiscals 2016 ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article Fet imposable ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA 1. L impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe, que grava la titularitat dels vehicles d aquesta

Más detalles

EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA.

EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA. EL MANTENIMENT DE L OCUPACIÓ EN ELS CONTRACTES DE TARIFA PLANA I TARIFA REDUÏDA. Fa pocs mesos la Tresoreria General de la Seguretat Social va posar en marxa el control del compliment, per part de les

Más detalles

Ordenança fiscal núm. 4

Ordenança fiscal núm. 4 Ordenança fiscal núm. 4 Impost sobre vehicles de tracció mecànica Article 1 Capítol I Naturalesa i fet imposable El Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel que s aprova el text refós de la Llei

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 2

ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 2 ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1. FONAMENT LEGAL La present ordenança fiscal s'estableix a l'empara del que disposa l'article 106, en relació als articles 4.b)

Más detalles

b) Els remolcs i semiremolcs arrossegats per vehicles de tracció mecànica, la càrrega útil dels quals no sigui superior a 750 quilos.

b) Els remolcs i semiremolcs arrossegats per vehicles de tracció mecànica, la càrrega útil dels quals no sigui superior a 750 quilos. Ajuntament de Monistrol de Montserrat ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1.- Fet imposable 1. L impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe, que

Más detalles

REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL

REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL REGISTRE A LES DIRECCIONS PROVINCIALS DE L INSS PER A L APLICACIÓ DE LA CLÀUSULA DE SALVAGUARDA DE JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL Per a acollir-se a la clàusula de salvaguarda del Reial Decret-Llei 5/2013

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL Núm. 4

ORDENANÇA FISCAL Núm. 4 ORDENANÇA FISCAL Núm. 4 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ARTICLE 1.- Fonament legal.- A l'empara d'allò que disposa l'article 106 en relació als 4.1 b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora

Más detalles

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona 27214 EDICTE de 19 de juliol de 2007, sobre una resolució adoptada pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques en matèria d urbanisme referent al municipi de Reus. Tarragona, 19 de juliol de

Más detalles

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 4905 15.6.2007 20115 EDICTE de 28 de maig de 2007, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona referent al municipi de Vila-seca.

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 3 REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA

ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 3 REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 3 REGULADORA DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1. Naturalesa i fet imposable. 1. L'impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe que grava

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

Núm. I-3 Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica

Núm. I-3 Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica Núm. I-3 Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica Article 1r. Fet imposable 1. L'impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica és un tribut directe, que grava la titularitat dels vehicles d'aquesta naturalesa

Más detalles

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES

FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES FUNCIONAMENT DEL REGISTRE MUNICIPAL D ENTITATS CIUTADANES Normes generals de sol licitud: Els formularis s han d emplenar a màquina, ordinador o, si es presenten a mà, en lletra majúscula que sigui clara

Más detalles

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC Modificació del calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC -18 Acord núm. CG//06/07 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster de la UPC

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE BANYOLES

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE BANYOLES ORDENANÇA APROVADA DEFINITIVAMENT EL DIA 15/09/09 PUBLICAT EN EL BOP Nº 214 DE 09/11/09 ENTRADA EN VIGOR EL DIA 27/11/09 ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE BANYOLES ORDENANÇA

Más detalles

Dijous 2 de març Ajuntament de Gurb

Dijous 2 de març Ajuntament de Gurb Dijous 2 de març Ajuntament de Gurb FITOTECNICS GENERAL, SL Estació d Inspeccions Tècniques d Equips d Aplicació de Fitosanitaris ITEAF Entitat acreditada per la Direcció General d Agricultura i Ramaderia

Más detalles

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012 INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/2011 21/12/2011 de DGEMSI Data: 24/05/2012 Instrucció de 6 abril de 2011 de la Direcció General d Energia, Mines i Seguretat Industrial: Estableix els criteris per a la realització

Más detalles

AJUNTAMENT D ALBUIXECH (VALENCIA) Plaça de l Ajuntament, Nº 1 C.P Tel / Fax C.I.F. P G

AJUNTAMENT D ALBUIXECH (VALENCIA) Plaça de l Ajuntament, Nº 1 C.P Tel / Fax C.I.F. P G ORDENANZA FISCAL del IMPUESTO SOBRE VEHÍCULOS DE TRACCIÓN MECÁNICA 1ª ALTERNATIVA: No aplicando el régimen de autoliquidación Artículo 1º. De conformidad con lo previsto en el artículo 95.4 del Real Decreto

Más detalles

b) Els remolcs i semiremolcs arrossegats per vehicles de tracció mecànica, la càrrega útil dels quals no sigui superior a 750 quilos.

b) Els remolcs i semiremolcs arrossegats per vehicles de tracció mecànica, la càrrega útil dels quals no sigui superior a 750 quilos. Ajuntament de Sant Martí de Centelles ORDENANÇA FISCAL NÚM. 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1.- Fet imposable 1. L impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe, que

Más detalles

ORDENANÇA NÚM. 21 PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS EN LA PISCINA MUNICIPAL

ORDENANÇA NÚM. 21 PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS EN LA PISCINA MUNICIPAL PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS EN LA PISCINA MUNICIPAL Article 1. Fonament i naturalesa...2 Article 2. Concepte...2 Article 3. Obligats al pagament...2 Article 4. Quantia...2 Disposició Addicional.

Más detalles

Podran transmetre s els deutes acreditats en la data de mort del causant, encara que no estiguin liquidats.

Podran transmetre s els deutes acreditats en la data de mort del causant, encara que no estiguin liquidats. ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1r. Fet imposable 1. L impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe, que grava la titularitat dels vehicles d

Más detalles

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster Curs 2018-2019 Acord núm. CG/2018/04/03 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs 2018-2019 Document

Más detalles

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES

Más detalles

1. Són responsables tributaris les persones físiques i jurídiques determinades com a tals a la Llei General Tributària i a l Ordenança General.

1. Són responsables tributaris les persones físiques i jurídiques determinades com a tals a la Llei General Tributària i a l Ordenança General. Ordenança Fiscal núm 3 IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA Article 1r. Fet imposable 1. L impost sobre vehicles de tracció mecànica és un tribut directe, que grava la titularitat dels vehicles d

Más detalles