Per a més información: //Pregunteu per Rosa, Amparo o Laura

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Per a més información: //Pregunteu per Rosa, Amparo o Laura"

Transcripción

1 Enguany, des de la Regidora de Benestar Social proposem una escola d estiu més àmplia, que cobreix tot el període estival (juliol i agost) o seleccionant aquesta escola pels períodes més avall indicats, a fi de conciliar la vida laboral de cadascuna de les famílies. L esport és una de les millors ferramentes per a educar en valors els nostres fills. Els nostres xicotets esportistes practicaran les seues modalitats esportives favorites, ampliaran els seus coneixements per aconseguir una alimentació sana i gaudir d experiments divertits, hores en anglés, jornades temàtiques, jocs d expressió corporal i un llarg etc que no deixaran els nostres usuaris indiferents. Assenyala amb una X l opció/opcions dessitjada en horari de 9:00 a 14:00: Mes de juliol(del 1 al 26). 60 Del 1 al 23 de agost DADES DEL ALUMNE NOM I COGNOMS DATA DE NAIXEMENT EDAT (Mínim 3 anys i haver cursat 1er ): TELÈFONS DE CONTACTE (MOLT IMPORTANT PER A DOCUMENTACIÓ I COMUNICACIONS)) ADREÇA COMPLETA Com a pare/mare autoritze l Ajuntament a la presa de fotografies per a l ús intern del desenvolupament de l activitat. Signatura: CONDICIONS: Una vegada omplit el full d inscripció, preguem que la depositeu a l Ajuntament de Nàquera mitjançant registre d entrada de dilluns a divendres de 9 a 14h. Reunió informativa dimecres 26 de juny a les 19h al saló de actes de l Ajuntament de Nàquera. El pagament de les taxes corresponents al període vacacional seleccionat es realitzarà a l oficina de recaptació municipal. Tots el alumnes rebran com a obsequi de l escola una gorra i una orla com a record a la finalització d aquesta. La confirmació del servici será comunicada als pares per mitjà d un correu electrònic. Per a més información: //Pregunteu per Rosa, Amparo o Laura DATA LÍMIT DE LLIURAMENT 26 DE JUNY CONCEJALÍA BIENESTAR SOCIAL D acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 1999 de 13 de desembre, les dades personals que ens facilita seran guardades a l arxiu de Docendo-Grupo Valesport amb caràcter estrictament confidencial. Eixes dades, no poden, sota cap concepte, ser cedides ni comunicades a tercers, tot això amb les prevencions imposades a la Llei 15/1999 en favor de l interessat/da.

2 Assenyala l opció desitjada en horario de 8:00 a 9:00: Mes de juliol(de l 1 al 26). 32 De l 1 al 23 de agost DADES DE L ALUMNE NOM I COGNOMS DATA DE NAIXEMENT EDAT (Mínim 3 anys i haver cursat 1er ): TELÈFONS DE CONTACTE (MOLT IMPORTANT PER A DOCUMENTACIÓ I COMUNICACIONS)) ADREÇA COMPLETA Com a pare/mare autoritze a Docendo a la presa de fotografíes per a l ús intern del desenvolupament de l activitat. Signatura: CONDICIONS: Per a formalitzar la inscripció heu de fer l ingrés de la quantitat corresponent a l opció escollida al següent nombre de compte de CAJAMAR, tot especificant en el concepte: NAQ + NOM DE L ALUMNE 3058 / 2001 / 20 / Termini de presentació de sol.licitud: 26 de juny. Una vegada formalitzada la matrícula no s acceptaran devolucions d aquesta. La confirmació del servici será comunicada als pares mitjançant un correu electrònic. Per a més informació: //Pregunteu por Rosa, Amparo o Laura. DATA LÍMIT DE LLIURAMENT 26 DE JUNY REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL D acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 1999 de 13 de desembre, les dades personals que ens facilita seran guardades a l arxiu de Docendo-Grupo Valesport amb caràcter estrictament confidencial. Eixes dades, no poden, sota cap concepte, ser cedides ni comunicades a tercers, tot això amb les prevencions imposades a la Llei 15/1999 en favor de l interessat/da.

3 Assenyala l opció desitjada en horario de 14:00 a 15:00: Mes de juliol(de l 1 al 26). 32 De l 1 al 23 de agost DADES DE L ALUMNE NOM I COGNOMS DATA DE NAIXEMENT EDAT (Mínim 3 anys i haver cursat 1er ): TELÈFONS DE CONTACTE (MOLT IMPORTANT PER A DOCUMENTACIÓ I COMUNICACIONS)) ADREÇA COMPLETA Com a pare/mare autoritze a Docendo a la presa de fotografíes per a l ús intern del desenvolupament de l activitat. Signatura: CONDICIONS: Per a formalitzar la inscripció heu de fer l ingrés de la quantitat corresponent a l opció escollida al següent nombre de compte de CAJAMAR, tot especificant en el concepte: NAQ + NOM DE L ALUMNE 3058 / 2001 / 20 / Termini de presentació de sol.licitud: 26 de juny. Una vegada formalitzada la matrícula no s acceptaran devolucions d aquesta. La confirmació del servici será comunicada als pares mitjançant un correu electrònic. Per a més informació: //Pregunteu por Rosa, Amparo o Laura. DATA LÍMIT DE LLIURAMENT 26 DE JUNY REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL D acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 1999 de 13 de desembre, les dades personals que ens facilita seran guardades a l arxiu de Docendo-Grupo Valesport amb caràcter estrictament confidencial. Eixes dades, no poden, sota cap concepte, ser cedides ni comunicades a tercers, tot això amb les prevencions imposades a la Llei 15/1999 en favor de l interessat/da.

4 A continuación os detallamos los materiales de reciclaje que tienen que traer de casa y otras indicaciones necesarias: Ultima semana Junio 1-2 Periódicos (deportivo a poder ser) 1-2 Periódicos (deportivo a poder ser) Primera quincena de Julio 1 Tapa de caja de zapatos 1-2 Periódicos (deportivo a poder ser) 1 Tubo papel higiénico 1-2 Periódicos (deportivo a poder ser) Segunda quincena de Julio 1 Periódico (deportivo a poder ser) 1-2 Periódicos (deportivo a poder ser) 1 Tubo cartón papel de cocina 1 Tubo papel higiénico Además, tanto infantil como primaria deberán traer para dejar en el cole durante toda su estancia en la Escuela de Verano y MARCADO CON EL NOMBRE: Un bote de protector solar Diariamente una botellita de agua y el almuerzo Una mochila con cambio para las actividades de agua: chanclas, bañador y toalla INFANTIL SÓLO: una bolsa con un cambio de ropa NIÑOS DE COMEDOR: bolsa de aseo con cepillo de dientes y pasta

5 Para facilitar el control de la entrega de pedimos que nos indiquéis las personas que estarán autorizadas para la recogida de vuestro NOMBRE Y APELLIDOS DNI Si en algún momento necesitáis añadir o quitar a alguien, deberéis comunicarlo a vuestro gestor. Los educadores tendrán este documento y no podrán hacer entrega a una persona que no figure en esta lista. CONSIDERACIONES FINALES Si se produjera algún incidente de falta de respeto o indisciplina considerado grave por la AMPA o Docendo-Grupo Valesport y que supusiera daño fisico o moral severo hacia algun@ de los compañer@s o educadores, se podría llegar a la expulsión temporal o total del alumn@ de la actividad sin que ello implicara devolución de la cuota correspondiente. Docendo-Grupo Valesport no se hace responsable de la pérdida o desperfecto de objetos personales que l@s alumn@s lleven a la escuela de Verano tales como gafas, toallas, ropa. En caso de recoger objetos al cierre de las Escuelas, estos serán entregados al Ayuntamiento y los padres/madres podrán recuperarlos al inicio del curso en septiembre acudiendo a las instalaciones del Ayuntamiento. Se prohíbe a l@s alumn@s traer a la Escuela de Verano móviles, consolas y demás aparatos electrónicos tales como cámaras de fotos. La empresa no se hace responsable de su pérdida. AUTORIZACIÓN SALIDAS Marque con una X las salidas para las que da su consentimiento y quede constancia así de que su hij@ podrá realizarla el día señalado según el cronograma: Firmado:

6 DOCENDO-GRUPO VALESPORT Nombre y apellidos Alergías Cuáles? Antecedente médicos Diabetes Vegetariano FICHA MÉDICA Alimenticias SI NO Medicamentos SI NO Celíaco Otros: Observaciones al respecto: Grupo Sanguíneo Durante su estancia en el escuela debe medicarse?(sólo se administrarán medicamentos bajo prescripción médica sujetos a un tratamiento crónico o eventual imprescindible para la salud del niñ@) Indicar el nombre del medicamento: Horario de las tomas: Cantidad a administrar: Duración del tratamiento: Del de al de del 2013 Persona responsable en caso de emergencia: Teléfono de contacto: Nota: Los medicamentos a administrar durante la estancia deberán ser aportados por los padres junto con la prescripción médica. Tiene alguna singularidad física o de conducta mencionable? Firma: De acuerdo con la Ley Orgánica de Protección de Datos de Carácter Personal 15/1999 de 13 de diciembre, los datos personales que usted nos facilita serán almacenados en el fichero de Docendo-Grupo Valesport con carácter estrictamente confidencial. Dichos datos, no pueden, bajo ningún concepto, ser cedidos ni comunicados a terceros, todo ello con las prevenciones impuestas en la Ley 15/1999 en favor del interesado.

7 A continuación os detallamos los materiales de reciclaje que tienen que traer de casa y otras indicaciones necesarias: Primera quincena de Julio Segunda quincena de Julio Primera quincena de Agosto Además, tanto infantil como primaria deberán traer para dejar en el cole durante toda su estancia en la Escuela de Verano y MARCADO CON EL NOMBRE: Un bote de protector solar Diariamente una botellita de agua y el almuerzo Una mochila con cambio para las actividades de agua: chanclas, bañador y toalla INFANTIL SÓLO: una bolsa con un cambio de ropa NIÑOS DE COMEDOR: bolsa de aseo con cepillo de dientes y pasta

8 Para facilitar el control de la entrega de pedimos que nos indiquéis las personas que estarán autorizadas para la recogida de vuestro NOMBRE Y APELLIDOS DNI Si en algún momento necesitáis añadir o quitar a alguien, deberéis comunicarlo a vuestro gestor. Los educadores tendrán este documento y no podrán hacer entrega a una persona que no figure en esta lista. Finalmente, os pedimos vuestro consentimiento para la realización de fotografías durante la Escuela de Verano para que Docendo-Grupo Valesport pueda hacer uso de las mismas en la promoción de sus actividades y servicios tanto en material impreso como en la página web. Os garantizamos la máxima discreción para con l@s niñ@s en las imágenes tomadas y un uso responsable de las mismas. Yo como padre/madre/tutor de autorizo la toma y uso de imágenes de los asistentes a la Escuela de Verano por Docendo-Grupo Valesport para usos promocionales e internos de la empresa. Firmado: CONSIDERACIONES FINALES Si se produjera algún incidente de falta de respeto o indisciplina considerado grave por la AMPA o Docendo-Grupo Valesport y que supusiera daño fisico o moral severo hacia algun@ de los compañer@s o educadores, se podría llegar a la expulsión temporal o total del alumn@ de la actividad sin que ello implicara devolución de la cuota correspondiente. Docendo-Grupo Valesport no se hace responsable de la pérdida o desperfecto de objetos personales que l@s alumn@s lleven a la escuela de Verano tales como gafas, toallas, ropa. En caso de recoger objetos al cierre de las Escuelas, estos serán entregados al Ayuntamiento y los padres/madres podrán recuperarlos al inicio del curso en septiembre acudiendo a las instalaciones del Ayuntamiento. Se prohíbe a l@s alumn@s traer a la Escuela de Verano móviles, consolas y demás aparatos electrónicos tales como cámaras de fotos. La empresa no se hace responsable de su pérdida.

9 AUTORIZACIÓN SALIDAS Marque con una X las salidas para las que da su consentimiento y quede constancia así de que su hij@ podrá realizarla el día señalado según el cronograma: Firmado:

FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL

FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL Benvolguda família, L arribada de l estiu és un moment important, és l oportunitat de disfrutar junts d esta temporada, de passar més temps en família, però a la mateixa vegada

Más detalles

Voleu rebre notificacions via WhatsApp referent a les diferents estades?

Voleu rebre notificacions via WhatsApp referent a les diferents estades? Ajuntament d Amposta FITXA D'INSCRIPCIÓ ESTADES D ESTIU 2018 DADES PERSONALS DE L'INFANT Nom i Cognoms: Adreça: Població: Telèfon: Correu Electrònic: Codi Postal: Edat: Curs: Data de Naixement: Escola:

Más detalles

ACTIVITATS ESTIU 2016

ACTIVITATS ESTIU 2016 BUTLLETA DE PREINSCRIPCIÓ PER A LES ACTIVITATS D ESTIU 2016 NENS/ES NASCUTS/ES ENTRE 2001 i 2012 Cognoms:.. Nom:.. Data de naixement:.. Adreça:. Número:. Escala:..Pis:..CP:. Telèfon:.Altres telèfons d

Más detalles

FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB

FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB FITXA D INSCRIPCIÓ CASAL D ESTIU BAOBAB Nom i cognoms de l'infant: Adreça: Telèfon: Població: Fotografia de carnet Correu electrònic: Codi Postal: Data naixement: Curs finalitzat: Talla de samarreta: Escola:

Más detalles

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP

Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP Dades del pare, mare o tutor legal DNI NOM COGNOMS Adreça Núm. Pis Telèfon Municipi Localitat CP e-mail : Dades de l alumne/a que s inscriu al centre: NOM i COGNOMS Data de naixement Curs que farà a la

Más detalles

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol

9, 10, 11, 12 i 13 de juliol Programa d Activitats de qualitat i amb un alt valor educatiu. Dissenyat, gestionat i portat a terme pels professors i mestres de la pròpia Escola. Alt nivell de coneixement dels alumnes. Continuïtat del

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESO Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol Sala: Saber aplicar diferents tècniques i tàctiques de

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA Benvolgudes famílies, Us informem de les activitats que proposem per aquest curs vinent 2017-2018: OBJECTIUS: Futbol 1r i 2n: Iniciar als nens/es en el món de la competició.

Más detalles

CAMPAMENTO ESTIVAL INIA 2015

CAMPAMENTO ESTIVAL INIA 2015 CAMPAMENTO ESTIVAL INIA 2015 Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria Campamento estival INIA. Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria CARACTERÍSTICAS

Más detalles

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ

ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE VILAFRANCA FULL D INSCRIPCIÓ CURS: 2015 / 2016 ALUMNE Nom i llinatges: DNI: Data naixament: Domicili: Població: Telèfon: Correu electrònic: PARE / MARE / TUTOR Nom i llinatges:

Más detalles

d esports i lleure

d esports i lleure activitats esportives Institut municipal d esports i lleure 2018-2019 zona esportiva centre C. bonavista, s/n Abonaments al Gimnàs Activitats esportives adreçades a persones adultes Descripció. Es practicaran

Más detalles

MARCAR AMB UNA X LA FRANJA HORÀRIA A LA QUE ET VOLS INSCRIURE MARCAR AMB UNA X LA TALLA DE SAMARRETA DEL PARTICIPANT:

MARCAR AMB UNA X LA FRANJA HORÀRIA A LA QUE ET VOLS INSCRIURE MARCAR AMB UNA X LA TALLA DE SAMARRETA DEL PARTICIPANT: FITXA D INSCRIPCIÓ SANT ESTEVE SESROVIRES 2018 Contacte : 93.771.30.17 DADES PERSONALS Nom i Cognoms: Edat: Curs: Data Naixement: Adreça: Població: Foto del/la participant SETMANES MATÍ 1 SETMANA 60 58

Más detalles

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS EL NADAL ARRIBA A PAS A PAS

Más detalles

PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU

PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU PROGRAMA DE LES ACTIVITATS D ESTIU Casal Esportiu Municipal Objectiu: El Casal Esportiu del Complex Esportiu Municipal Les vernedes s organitza dins el marc d activitats estivals dirigides per l Ajuntament

Más detalles

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal:

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal: MODEL CCM1.AIMS 2018/2019 (pel sol licitant) SOL LICITUD D AJUT INDIVIDUAL DE MENJADOR (ESCRIVIU EN MAJÚSCULES) DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal NIF/NIE: Nom: Cognom1:

Más detalles

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal:

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal: Nº REGISTRE: DATA: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jo amb D.N.I. vaig presentar CV en l anterior convocatòria

Más detalles

Escuela de Verano. Horarios de la Escuela de Verano

Escuela de Verano. Horarios de la Escuela de Verano 1 Escuela de Verano Este año hemos querido centrar nuestra programación en actividades lúdicas y divertidas en adaptadas a las diferentes edades: deportivas, cooperativas, talleres de cocina, bailes, escenificaciones,

Más detalles

MAS ROPA CAMISETAS DEPORTIVAS DE OJE ZAPATILLAS-CALCETINES - PANTALONES CORTOS Y LARGOS MUDAS DE ROPA INTERIOR - JERSEY CHUBASQUERO - PIJAMA

MAS ROPA CAMISETAS DEPORTIVAS DE OJE ZAPATILLAS-CALCETINES - PANTALONES CORTOS Y LARGOS MUDAS DE ROPA INTERIOR - JERSEY CHUBASQUERO - PIJAMA LO PRIMERO MOCHILA-SACO DE DORMIR - UNIFORME (si se tiene) ESTERILLA (Para Arqueros y Cadetes) y ZAPATOS para marcha Y GORRA - CANTIMPLORA y LINTERNA CADETES: PLATO-VASO-CUBIERTOS, ESTROPAJO Y DETERGENTE

Más detalles

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY 2017 BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA 1. PARTICIPANTS Poden prendre-hi part tots els nois i noies que estudiïn a Olesa de Montserrat

Más detalles

CLUB MARITIM CUBELLES ANNEX 1 DOCUMENT SOL LICITUD INGRÈS DE SOCI / SÒCIA o ACTUALITZACIÓ DE DADES DE SOCI / SÒCIA Amb compliment del capítol segon article 6è dels Estatuts de l Entitat Esportiva Club

Más detalles

Registre de Societats Professionals d Advocats

Registre de Societats Professionals d Advocats Registre de Societats Professionals d Advocats El dia 16 de juny de 2007 va entrar en vigor la llei 2/2007, de 15 de març, de Societats Professionals, que regula l exercici en comú de les activitats professionals.

Más detalles

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors.

TEMPORADA Preinscripció Jugador/a. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. TEMPORADA 2016 2017 Preinscripció Jugador/a 1. Alta a la Intranet del Club Bàsquet Parets. S adjunta link per a que pugueu tenir accés a la Intranet del Club i pugueu donar d alta als jugadors. http://cbparets.com/web/intranet/solicitud-acces/

Más detalles

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 Annex II MEMBRES ELECTES Nom i cognoms Regidor/a Ajuntament Partit judicial DNI Mandat representatiu Anys: / Llista electoral Adreça CP Població Província Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 TIPUS DE

Más detalles

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER FORMACIÓ BONIFICADA PLA DE FORMACIÓ PROGRAMA DE FORMACIÓ PER LA IMPLANTACIÓ D UN SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT BASAT EN EL MODEL BASADO EN LA NORMA ISO 9001-2008 Dincat - C/Joan Güell 90-92 (08028 Barcelona)

Más detalles

Sant Hilari Sacalm Arbúcies (Girona) Del 2 al 8 de julio. Dossier Campus Dossier Campus 2017

Sant Hilari Sacalm Arbúcies (Girona) Del 2 al 8 de julio. Dossier Campus Dossier Campus 2017 Sant Hilari Sacalm Arbúcies (Girona) Del 2 al 8 de julio HORARIOS Y LOCALIZACIÓN INICIO FECHA: Domingo 2 de julio HORA: a las 16h LOCALIZACIÓN: Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm FINALIZACIÓN FECHA: Sábado

Más detalles

Guia per a l automatrícula SÈNIOR

Guia per a l automatrícula SÈNIOR Guia per a l automatrícula SÈNIOR Curs 2016-2017 MATRÍCULA UPF SÈNIOR A continuació et detallem els passos que cal que segueixis per formalitzar la teva matrícula. 1r - Entrar a la web UPF Sènior http://www.upf.edu/upfsenior/

Más detalles

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari)

EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS Preus. Activitats dirigides a Infants de P4 i P5 (Parvulari) EXTRAESCOLARS ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA CURS 2018-2019 Preus ACTIVITAT PREU DESCOMPTE SÒCIS AFA Teatre 31,05 27,00 Ballem 27,60 24,00 Hip-Hop 27,60 24,00 Ioga 27,60 24,00 Judo 27,60 24,00 Escacs

Más detalles

FITXA CURRÍCULUM. Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial

FITXA CURRÍCULUM. Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial Nº REGISTRE: DATA: FITXA CURRÍCULUM Lloc sol licitat: Referència: Ha presentat CV en l anterior convocatòria: Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial Matí / Tarda/ Indiferent Motiu

Más detalles

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A...

PRESENTACIÓ LLOC I HORARIS. Centre Esportiu Municipal Júlio Méndez C. Riu Guadalquivir, 1-13 El Prat de Llobregat DIRIGIT A... PRESENTACIÓ El proper dissabte dia 3 de juny es celebrarà la Cloenda de Jocs Escolars de Futbol Sala Local del Curs 2016-2017 al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez del Prat de Llobregat amb la participació

Más detalles

Iniciativa Legislativa Popular. per canviar la Llei de Dependència

Iniciativa Legislativa Popular. per canviar la Llei de Dependència Iniciativa Legislativa Popular per canviar la Llei de Dependència 1 Quin problema hi ha amb Llei de Dependència? La Llei de Dependència busca que les persones amb discapacitat i les persones molt grans

Más detalles

(3) Nombre y apellidos del niño/a Foto

(3) Nombre y apellidos del niño/a Foto GRANJA ESCUELA EL RODEO: Nº Registro: FORMULARIO CAMPAMENTO de VERANO 2016 Nombre y apellidos del PADRE Teléfono de contacto del padre DNI: Nombre y apellidos de la MADRE Teléfono de contacto de la madre

Más detalles

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2018/2019

Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública. Temporada esportiva 2018/2019 Funcionament JJEE FUTBOL Àrea d Esports i Salut Pública Temporada esportiva 2018/2019 PROGRAMA INSCRIPCIÓ EQUIPS PLAYOFF * Mail amb contrasenya * https:cebllob.playoffinformatica.com * Entrar amb el vostre

Más detalles

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet

Reunió Informativa: 29 de febrer. Bàsquet Casp-Sagrat Cor de Jesús Centre d Estudis Joan XXIII Col legi Claver-Raimat Col legi Kostka Col legi Sant Pere CIaver Escola del Clot Sant Ignasi Infant Jesús Reunió Informativa: 29 de febrer Bàsquet Objectius

Más detalles

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO)

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO) AJUNTAMENT DE LA NUCIA AYUNTAMIENTO DE LA NUCIA A DADES DEL SOL LICITANT DATOS DEL SOLICITANTE SOL LICITUD AJUDA ECONÒMICA CENTRE DE DIA LA NUCIA SOLICITUD AYUDA ECONÓMICA CENTRO DE DIA LA NUCIA COGNOMS

Más detalles

CASAL D ESTIU AMER 2016

CASAL D ESTIU AMER 2016 CASAL D ESTIU AMER 2016 FITXA D INSCRIPCIÓ Nom: Cognoms: Data de naixement: Curs Escolar (acabat): Domicili: Població: CP: Nom del pare/mare/tutors Telèfon contacte: Correu electrònic: Telèfons d emergència

Más detalles

QUÈ? PER A QUI? ANYS? QUIN DIA? A QUINA HORA? ON? PRIMÀRIA. Dilluns, dimecres. Dimarts, dijous G.1: Dimarts, dijous G.

QUÈ? PER A QUI? ANYS? QUIN DIA? A QUINA HORA? ON? PRIMÀRIA. Dilluns, dimecres. Dimarts, dijous G.1: Dimarts, dijous G. 9 ESCOLAR ORGANITZA: Ajuntament de Benicarló (Regidoria d Esports) COL LABOREN: Centres escolars, AMPA i entitats esportives de Benicarló EDATS: Centres de primària: a 12 anys / Centres de secundària:

Más detalles

Emissió de rebuts de matrícula del curs

Emissió de rebuts de matrícula del curs Servei d Estudiants Universitat de València Rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Contingut: Emissió de rebuts de matrícula del curs 2018 2019 Consulta de rebuts de matrícula Instruccions per al pagament

Más detalles

CLUB ATLETISME TORREDEMBARRA

CLUB ATLETISME TORREDEMBARRA CLUB ATLETISME TORREDEMBARRA El Club Atletisme Torredembarra i l Ajuntament de Torredembarra, en commemoració dels 40 anys de l atletisme a la Ciutat de Torredembarra, amb el vistiplau de la Federació

Más detalles

Full d inscripció i /o renovació a les activitats extraescolars

Full d inscripció i /o renovació a les activitats extraescolars Full d inscripció i /o renovació a les activitats extraescolars 2014-15 Alumne: Proper curs que farà: M agradaria que el meu fill/a realitzés les següents activitats per al proper curs: (marcar amb una

Más detalles

Escuela de Verano 2016 CEIP Prácticas La Aneja

Escuela de Verano 2016 CEIP Prácticas La Aneja Escuela de Verano 2016 CEIP Prácticas La Aneja La empresa Imagina les da la bienvenida a su escuela más divertida. Y les agradece la confianza depositada en sus servicios. Somos una empresa de gente joven

Más detalles

IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA

IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA AMPA EL ROQUISSAR IX CROS ESCOLAR EL ROQUISSAR - ALTAFULLA REGLAMENT L AMPA Escola El Roquissar i l'ajuntament d'altafulla, amb el suport del Consell Esportiu del Tarragonès i amb la col laboració l Escola

Más detalles

Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB)

Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB) Instruccions per alumnes de Doctorat sota el RD 99/2011 un cop formalitzada la matrícula (Autoservei de la UAB) Un cop formalitzada la matrícula a l Escola de Doctorat has de seguir les següent passes:

Más detalles

Com a novetat: "EL NEN O LA NENA SÓN ELS ÚNICS I ELS AUTÈNTICS PROTAGONISTES DEL CASAL. Inscripcions a l Ajuntament fins el dilluns 20 de juny

Com a novetat: EL NEN O LA NENA SÓN ELS ÚNICS I ELS AUTÈNTICS PROTAGONISTES DEL CASAL. Inscripcions a l Ajuntament fins el dilluns 20 de juny És una proposta lúdica i refrescant per nens i nenes de 3 a 12 anys, per gaudir de l'estiu a Bell-lloc d Urgell, que pretén esdevenir una alternativa engrescadora en el lleure dels infants i un espai per

Más detalles

BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015

BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015 BASES GENERALS CAMPIONAT SKATE 2015 1. OBJECTE. L'objectiu principal del concurs és promoure una vida sana i incentivar la realització d'activitat física als joves generant espais de participació. El torneig

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

INFORMACIÓN GENERAL DEL CENTRO

INFORMACIÓN GENERAL DEL CENTRO C.E.I.P. BILINGÜE INFORMACIÓN GENERAL DEL CENTRO - Nuestro Centro es bilingüe, español-inglés, en los niveles de Educación Primaria. - Contamos con Servicio de Comedor, Primeros del Cole a partir de las

Más detalles

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI

CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL CALONGE - SANT ANTONI CAMPANYA ES POR TIVA MU NICI PAL 2016-2017 CALONGE - SANT ANTONI Benjamins (2008/2007): 180 HANDBOL Alevins (2006/2005): 180 Infantils (2004/2003): 200 Sala Polivalent de Sant Antoni Horaris Benjamí (2007-2008):

Más detalles

GRANJA ESCUELA EL RODEO:

GRANJA ESCUELA EL RODEO: GRANJA ESCUELA EL RODEO: CAMPAMENTO de VERANO 2018 Nº Registro: Total: Reserva Abonada: Nombre y apellidos del PADRE Teléfono de contacto del padre DNI: Nombre y apellidos de la MADRE Teléfono de contacto

Más detalles

XXII Escola d Estiu Del 1 al 31 de julio

XXII Escola d Estiu Del 1 al 31 de julio XXII Escola d Estiu Del 1 al 31 de julio El Ayuntamiento propone un año más una Escola d Estiu que se realizará en los locales del Colegio Público Mare de Déu del Pilar y del Polideportivo Municipal, para

Más detalles

Formació TiC Setembre-Desembre 2014

Formació TiC Setembre-Desembre 2014 Formació TiC Setembre-Desembre 2014 FORMACIÓ PRESENCIAL ENRED@ T Si hashtag, trending topic o treball en núvol et sona a xinès... aquest és el teu curs! Posa t al dia i enreda t amb les Xarxes socials.

Más detalles

Matrícula del curs (GRAU MITJÀ)

Matrícula del curs (GRAU MITJÀ) Matrícula del curs 2016-2017 (GRAU MITJÀ) Dades d identificació de l alumne Cognoms i Nom DNI/Passaport/NIE Nº Seguretat Social (No TIS) Sexe (H/D) Data Naixement Home Dona Telèfon e-mail Adreça Codi Postal

Más detalles

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016 Segell de registre INSTÀNCIA ESPECÍFICA PER A LA SOL LICITUD DE SUBVENCIONS EXTRAORDINÀRIES PER PART DE L AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET PER A PROJECTES DESTINATS A FOMENTAR EL CIRCUIT DE COMERÇ

Más detalles

Informacions final de curs. Grau Mitjà 1er curs PFI

Informacions final de curs. Grau Mitjà 1er curs PFI Informacions final de curs Grau Mitjà 1er curs PFI 1 Calendari final del curs 2017-20182 2 Informacions de Secretaria final del curs 2017-20183 3 Serveis del Dept. d Escola Empresa4 Barcelona, abril de

Más detalles

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL

XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL XVI SETMANA ESPORTIVA RAFELBUNYOL 1. Objecte Dins de les activitats programades per la Regidoria d Esports de l Ajuntament de Rafelbunyol per l any 2018 es troba la Setmana Esportiva que aquest any celebra

Más detalles

CURS D ESTIU EL LLENGUATGE DEL COS: postura, consciència, intel ligència corporal

CURS D ESTIU EL LLENGUATGE DEL COS: postura, consciència, intel ligència corporal CURS D ESTIU EL LLENGUATGE DEL COS: postura, consciència, intel ligència corporal Del 6 al 9 de juliol de 2015 16 hores lectives PRESENTACIÓ I JUSTIFICACIÓ DEL CURS L objectiu del curs és adquirir les

Más detalles

INFORMACIÓN ESCUELA DEPORTIVA DE VERANO EDAD: Infantil de 4 años a 2º de la ESO ( desde el año 1999 al 2008)

INFORMACIÓN ESCUELA DEPORTIVA DE VERANO EDAD: Infantil de 4 años a 2º de la ESO ( desde el año 1999 al 2008) INFORMACIÓN ESCUELA DEPORTIVA DE VERANO 2013 EDAD: Infantil de 4 años a 2º de la ESO ( desde el año 1999 al 2008) ACTIVIDADES LÚDICO DEPORTIVAS: INFANTIL (año 2007 y año 2008) o Actividades acuáticas-recreativas

Más detalles

CONTES POPULARS 3-7 anys

CONTES POPULARS 3-7 anys Contes Populars CONTES POPULARS 3-7 anys Aquest any li donarem molta importància als contes infantils amb la finalitat educativa de tractar de recuperar els valors bàsics d'aquestes narracions fantàstiques.

Más detalles

GUIA AUTOMATRÍCULA

GUIA AUTOMATRÍCULA GUIA AUTOMATRÍCULA 2014-2015 Coses a tenir en compte abans de començar el procés de matrícula: En aquest aplicatiu el temps d inactivitat és molt curt (uns 15 minuts) per tant si el teniu obert sense fer

Más detalles

Ilustre Ayuntamiento de El Rosario

Ilustre Ayuntamiento de El Rosario - Actividad gratuita: Chos loco m asustaste!, Experiencia Zombie: rol. - Lugar de la actividad: En el Campamento de La Esperanza (Las Raíces). - Fechas: Del 31 de octubre al 01 de noviembre de 2018. -

Más detalles

CONFIRMACIÓN DE PLAZA PARA EL CAMPAMENTO DE VERANO EN EL CP CONDADO DE NOREÑA

CONFIRMACIÓN DE PLAZA PARA EL CAMPAMENTO DE VERANO EN EL CP CONDADO DE NOREÑA Noreña, 1 de junio de 2015 Estimadas familias: En primer lugar desde el AMPA del CP Condado de Noreña queremos agradeceros vuestro interés en el Campamento de verano que organizaremos en colaboración con

Más detalles

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR

CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR CONCURS DE GRAFFITI A L ESPAI JOVE L ESCORXADOR La Regidoria de Joventut de l Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l objectiu de fomentar la creativitat artística dels i les joves convoca el Segon

Más detalles

disfruta el verano disfruuuuuta Alayos cazorla 24 a 31 julio

disfruta el verano disfruuuuuta Alayos cazorla 24 a 31 julio disfruta el verano disfruuuuuta Alayos cazorla 24 a 31 julio 2017 DEPORTE NATURA campamento el chaparral 2017 una aventura inolvidable camp una aventura inolvidable campamento el chaparral 2017 una LEZA

Más detalles

1. Aneu a la pàgina web 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat.

1. Aneu a la pàgina web   2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Aneu a la pàgina web http://www.atib.es/ta/modelos/tasas046.aspx. 2. Seleccioneu l organisme Conselleria d Educació i Universitat. 1. Trieu la segona opció: Escola Oficial d Idiomes. A la següent pantalla

Más detalles

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA 2014 / 2015 CURS Places Plazas Vacants Alfabetització i neolectors / Alfabetización y 12 8 neolectores Primer Cicle. Nivell 1 Graduado Educación

Más detalles

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ

CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ CAMPUS MULTIESPORTIU DE MONELLS 2018 FULL D INSCRIPCIÓ DADES DEL PARTICIPANT Cognoms: Data de naixement: Població Telèfons de contacte: Correu electrònic: DNI: Curs: Adreça: DADES DEL PARE, MARE O TUTOR

Más detalles

II CAMPUS DE VERANO AYUNTAMIENTO DE SANTA CRUZ DE LA PALMA

II CAMPUS DE VERANO AYUNTAMIENTO DE SANTA CRUZ DE LA PALMA EXCMO. AYUNTAMIENTO DE II CAMPUS DE VERANO AYUNTAMIENTO DE El Excmo. Ayuntamiento de Santa Cruz de La Palma, a través de la concejalía de fiestas, pone en marcha el II Campus de verano. La finalidad de

Más detalles

CAMPAMENTO DE VERANO: ASOCIACIÓN SÍNDROME DE ASPERGER Y TGD DE SALAMANCA

CAMPAMENTO DE VERANO: ASOCIACIÓN SÍNDROME DE ASPERGER Y TGD DE SALAMANCA CAMPAMENTO DE VERANO: ASOCIACIÓN SÍNDROME DE ASPERGER Y TGD DE SALAMANCA 1. DESTINATARIOS 2. PRECIOS DE CAMPAMENTO 3. PREINSCRIPCIÓN E INSCRIPCIÓN 4. POLÍTICA DE CANCELACIÓN 5. FICHA DE INSCRIPCIÓN 6.

Más detalles

INSCRIPCIÓ CURSOS ADULTS ARTÍFEX

INSCRIPCIÓ CURSOS ADULTS ARTÍFEX INSCRIPCIÓ CURSOS ADULTS ARTÍFEX 2018-2019 NOM I COGNOMS DE L ALUMNE: NIF/NIE: ADREÇA: TELÈFONS DE CONTACTE: CODI POSTAL I MUNICIPI: CORREU ELECTRÒNIC: FORMACIÓ EN LA QUE ESTÀ INTERESSAT/ADA: Curs vidre

Más detalles

Documentación necesaria para inscripción de su hijo/a curso 2017/2018

Documentación necesaria para inscripción de su hijo/a curso 2017/2018 ESCUELA INFANTIL MUNICIPAL " PINOCHO " DAROCA Documentación necesaria para inscripción de su hijo/a curso 2017/2018 1. Impreso de matrícula cumplimentado 2. Ficha historial. 3. Fotocopia del Libro de Familia

Más detalles

DURACIÓN Y PLAZAS OFERTADAS:

DURACIÓN Y PLAZAS OFERTADAS: DIRIGIDO: A niños/as de 3 a 12 años (escolarizados/as en E. Infantil y Primaria durante el curso 2015/2016) DURACIÓN Y PLAZAS OFERTADAS: Del 22 de junio al 7 de septiembre. Los/as participantes podrán

Más detalles

Cognoms i nom de l alumne/a. Adreça on viu l alumne/a. Codi postal Telèfon Telèfon/s d emergència

Cognoms i nom de l alumne/a. Adreça on viu l alumne/a. Codi postal Telèfon Telèfon/s d emergència Matrícula curs 2010-2011 Dades d identificació de l alumne/a Cognoms i nom de l alumne/a DNI/NIE Adreça on viu l alumne/a Població Codi postal Telèfon Telèfon/s d emergència Adreça electrònica de contacte:

Más detalles

Escuela de Remo de verano Rev.:1 Fecha: 15/05/10 Pag: 1

Escuela de Remo de verano Rev.:1 Fecha: 15/05/10 Pag: 1 Pag: 1 REQUISITOS PARA EL CAMPAMENTO: Edad comprendida entre los 9 y 14 años cumplidos. Saber nadar. Bolsa y ropa para cambiarse de mudas en las distintas actividades: bañador, toalla, gorra, protector

Más detalles

ANNEX 4 A la proposta de dictamen de data , Models Registre d Interessos REGISTRE ESPECIAL DE BÉNS PATRIMONIALS

ANNEX 4 A la proposta de dictamen de data , Models Registre d Interessos REGISTRE ESPECIAL DE BÉNS PATRIMONIALS Registre Especial de Béns Patrimonials Secretaria General ANNEX 4 A la proposta de dictamen de data 20.5.2015, Models Registre d Interessos REGISTRE ESPECIAL DE BÉNS PATRIMONIALS (DECLARACIÓ DE BÉNS I

Más detalles

Ilustre Ayuntamiento de El Rosario

Ilustre Ayuntamiento de El Rosario - Actividad gratuita: Acampada de Verano en el Campamento de La Esperanza. - Lugar de la actividad: Por debajo de Las Raíces, en El Rosario. - Fechas: Del 29 al 31 de agosto de 2017 (martes, miércoles

Más detalles

Configurar el correu d ESADE a Outlook 2011 o Mail per a Mac

Configurar el correu d ESADE a Outlook 2011 o Mail per a Mac Per configurar el compte de correu d ESADE a Microsoft Outlook 2011 per a Mac o a Mail per a Mac, cal que seguiu els passos següents: (A) Configurar el compte de correu Exchange d ESADE a Microsoft Outlook

Más detalles

"ACTIVIDADES PARA JÓVENES"

ACTIVIDADES PARA JÓVENES "ACTIVIDADES PARA JÓVENES" Programa dirigido a jóvenes nacidos entre 2000 y 2002 ACTIVIDADES CTIVIDADES: Camino de SANTIAGO 1 GRUPO (12 días) Del 1 al 12 de julio Campamento Multiaventura 1 TURNO (1+10

Más detalles

Declaració de béns patrimonials dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal

Declaració de béns patrimonials dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal Declaració de béns patrimonials dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal (Declaració a efectes de la seva publicació al Portal de Transparència o Seu Electrònica) Nom i cognoms:

Más detalles

VIII CAMPUS INFANTIL DE SEMANA SANTA ESPACIO ALFRANCA 10,11 y 12 DE ABRIL 2017

VIII CAMPUS INFANTIL DE SEMANA SANTA ESPACIO ALFRANCA 10,11 y 12 DE ABRIL 2017 VIII CAMPUS INFANTIL DE SEMANA SANTA ESPACIO ALFRANCA 10,11 y 12 DE ABRIL 2017 Estimados amigos, Desde la SOCIEDAD ARAGONESA DE GESTIÓN AGROAMBIENTAL S.L.U., SARGA, seguimos trabajando en la misma línea

Más detalles

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT CONSTEN DE DUES FASES: - FASE OBLIGATÒRIA - FASE VOLUNTARIA Nota d Admissió a la Universitat LA NOTA D ADMISSIÓ A LA TITULACIÓ VARIARÀ EN FUNCIÓ DE LA TITULACIÓ A LA

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

1. Accediu a la zona privada de la web que es troba ubicada a la zona superior dreta.

1. Accediu a la zona privada de la web   que es troba ubicada a la zona superior dreta. Inscripcions al programa Jocs esportius escolars Temporada 2015-2016 Manual d instruccions 1. Introducció: La inscripció de les entitats al programa JOCS ESPORTIUS ESCOLARS és obligatòria per a poder participar-hi

Más detalles

LISTA DE MATERIAL. - Colocar el saco i el pijama en la parte superior de la mochila, así como MARCAR TODA LA ROPA para evitar perdidas

LISTA DE MATERIAL. - Colocar el saco i el pijama en la parte superior de la mochila, así como MARCAR TODA LA ROPA para evitar perdidas Campus De Verano LISTA DE MATERIAL Ropa de baloncesto para cada día (camiseta/pantalón/calcetines) y ropa para la noche. Además de una muda de recambio por si se mojan o ensucian. Un chándal o sudadera

Más detalles

EMISSIÓ EUROS ANDORRANS. Ministeri de Finances Andorra la Vella, 20 de juliol del 2016

EMISSIÓ EUROS ANDORRANS. Ministeri de Finances Andorra la Vella, 20 de juliol del 2016 EMISSIÓ EUROS ANDORRANS Ministeri de Finances Andorra la Vella, 20 de juliol del 2016 1 EMISSIÓ EUROS ANDORRANS L Acord Monetari permet l emissió d euros andorrans des del 2014. L Article 5.2 de l Acord

Más detalles

AUTORITZACIÓ PATERNA

AUTORITZACIÓ PATERNA AUTORITZACIÓ PATERNA El Sr./Sra., amb DNI autoritza a en/na a assistir a l activitat organitzada per l Espai Musical Burriac, ESCOLETA D ARTS A L ESTIU, del dia al de en les condicions ja establertes.

Más detalles

INFORMACION GENERAL DEL CAMPUS DE VERANO TRIPUZOL

INFORMACION GENERAL DEL CAMPUS DE VERANO TRIPUZOL INFORMACION GENERAL DEL CAMPUS DE VERANO TRIPUZOL 1. El campus tiene lugar en el polideportivo de Puzol. 2. El horario de las actividades es de 9:00 hasta las 13:00 de lunes a viernes, desde el 30 de Junio

Más detalles

SUMMER CAMP ADVENTURE OF A DREAMER

SUMMER CAMP ADVENTURE OF A DREAMER SUMMER CAMP ADVENTURE OF A DREAMER 1 DE MAYO DE 2018 INCLUYE ACTIVIDADES PRO- GRAMADAS CLASES INTERACTI- VAS St Mary's School pone en marcha el Summer Camp 2018 : ADVENTURE OF A DREAMER Un campamento de

Más detalles

INSCRIPCIÓ ALS CURSOS DE FORMACIÓ A DISTÀNCIA (FAD) A TRAVÉS DEL PORTAL RURALCAT (http://ruralcat.gencat.cat/)

INSCRIPCIÓ ALS CURSOS DE FORMACIÓ A DISTÀNCIA (FAD) A TRAVÉS DEL PORTAL RURALCAT (http://ruralcat.gencat.cat/) INSCRIPCIÓ ALS CURSOS DE FORMACIÓ A DISTÀNCIA (FAD) A TRAVÉS DEL PORTAL RURALCAT (http://ruralcat.gencat.cat/) Si no sou usuaris de Ruralcat, abans de res, cal registrar-s hi: 1. Seleccioneu a Accedeix

Más detalles

3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS VETERANS 1ª COPA CIUTAT DE GIRONA INTERNACIONAL JUDO MASTERS VETERANS

3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS VETERANS 1ª COPA CIUTAT DE GIRONA INTERNACIONAL JUDO MASTERS VETERANS 3ª COPA DE ESPANYA INTERNACIONAL MASTERS JUDO MASTERS PROGRAMA DEPORTIU ORGANITZA: Federació catalana de Judo IDA GEiEG (secció de Judo) PATROCINA: Federació catalana de Judo IDA Federació Espanyola de

Más detalles

WE4KIDS G C/Maestro Arbós, Madrid

WE4KIDS G C/Maestro Arbós, Madrid Dirección Completa AUTORIZACIÓN - INSCRIPCIÓN AUTORIZACIÓN DEL PADRE, MADRE O TUTOR/A LEGAL C.P. Ciudad / Población Provincia Tlf. Casa Tlf. Móvil E-mail AUTORIZA A SU HIJO/A Sexo F M Dirección completa

Más detalles

19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA

19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA 19ns. PREMIS PROJECTE FI DE CARRERA convocatòria 2017 Organitza: NOVETATS DE LA 19a. CONVOCATÒRIA En aquesta edició, i per primer cop, els Premis es donaran en dues categories, la corresponent a la titulació

Más detalles

Impost sobre béns immobles: SOL LICITUD DE REBUT PARTIT

Impost sobre béns immobles: SOL LICITUD DE REBUT PARTIT Impost sobre béns immobles: OL LICITUD D RBUT PARTIT OL LICITANT: Telèfon Adreça correu electrònic Fax DCLARO: 1.- Que sóc titular, conjuntament amb les persones que seguidament identifico, de l immoble

Más detalles

FECHAS Y HORARIOS DESTINATARIOS LUGAR ACTIVIDADES

FECHAS Y HORARIOS DESTINATARIOS LUGAR ACTIVIDADES FECHAS Y HORARIOS Campus de baloncesto organizado en 4 turnos (3 a 7 de julio, 10 a 14 de julio, 17 a 21 de julio y 24 a 28 de julio) con una duración de 5 días cada turno y con un horario de entrenamientos

Más detalles

Gener - juny

Gener - juny ANUALS CURSOS DE ANUALS JAPONÈS DE JAPONÈS Gener - juny 2010 2012 Aquests cursos tenen l objectiu d oferir als estudiants de llengua japonesa l oportunitat de parlar en japonès amb fluïdesa i de consolidar

Más detalles

MATRICULACIÓ I CONCERTACIÓ SERVEIS ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS CURS ESCOLAR / Carrer Número Pis. Població Telèfon fix Telèfon mòbil

MATRICULACIÓ I CONCERTACIÓ SERVEIS ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS CURS ESCOLAR / Carrer Número Pis. Població Telèfon fix Telèfon mòbil Àrea d Educació i Política Social C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18 Tel. 933779911 Fax.934743342 MATRICULACIÓ I CONCERTACIÓ SERVEIS ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS CURS ESCOLAR / DADES PERSONALS DEL PARE/MARE

Más detalles

CAMPAMENTO DE VERANO. Aprende jugando

CAMPAMENTO DE VERANO. Aprende jugando CAMPAMENTO DE VERANO 2017 Aprende jugando Queridas familias, Para este verano 2016, siguiendo con nuestra filosofía Aprende jugando, hemos preparado un campamento con una gran diversidad de actividades

Más detalles