CURRÍCULUM ACADÈMIC, DOCENT, INVESTIGADOR I PROFESSIONAL

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "CURRÍCULUM ACADÈMIC, DOCENT, INVESTIGADOR I PROFESSIONAL"

Transcripción

1 CURRÍCULUM ACADÈMIC, DOCENT, INVESTIGADOR I PROFESSIONAL

2 1.1. Dades personals: COGNOMS: CERRATO GURI NOM: ELISABET 1.2. Situació acadèmica actual i data d inici: Des de l 1 de setembre de 2010 sóc professora lectora del Departament de Dret Privat, Processal i Financer de la Universitat Rovira i Virgili Idiomes d interès científic (bé, suficient, regular) Idioma Parla Llegeix Escriu Català Bé Bé Bé Castellà Bé Bé Bé Anglès Suficient Suficient Suficient Francès Regular Regular Regular Italià Regular Regular Regular 1.4. Formació acadèmica: 1) Llicenciatura Títol: Dret Centre: Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili Data: 01/10/2002 2) Doctorat Títol: Dret de l'empresa i de la contractació. Centre: Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili Data: bienni Qualificació: 9,61 (sobre 10) 1.5. Activitats anteriors: 1) Activitat: auxiliar administrativa Institució: Registre de la Propietat de Salou Data d'inici: 28/07/2003 Data de finalització: 30/09/2004 2) Activitat: auxiliar administrativa Institució: Notaria Jaime-Alberto Agustín Justribó Data d'inici: 02/01/2003 Data de finalització: 27/07/2003

3 3) Activitat: auxiliar administrativa Institució: Caixa d'estalvis del Penedès Data d'inici: 01/07/2002 Data de finalització: 30/09/2002 4) Activitat: auxiliar administrativa Institució: Caixa d'estalvis del Penedès Data d'inici: 01/07/2001 Data de finalització: 30/09/2001 5) Activitat: auxiliar administrativa Institució: Caixa d'estalvis del Penedès Data d'inici: 01/07/2000 Data de finalització: 30/09/ Publicacions: A revistes científiques: 1) Cerrato Guri, E.: La tasa judicial. Algunos problemas prácticos, a Justicia. Revista de Derecho Procesal, núm. 3-4, 2005, pp. 163 a ) Cerrato Guri, E.: La ejecución civil por persona o entidad especializada desde la experiencia del modelo inglés, a Justicia. Revista de Derecho Procesal, núm. 1-2, 2007, pp. 229 a 249 3) Cerrato Guri, E.: Motivos por los cuales no funciona la ejecución civil privada del art. 641 LEC, a Justicia. Revista de Derecho Procesal, núm. 3-4, 2007, pp. 180 i ) Cerrato Guri, E.: Soluciones para lograr la aplicación práctica del art. 641 LEC, a Justicia. Revista de Derecho Procesal, núm. 3-4, 2009, pp. 139 a ) Picó i Junoy, J.; Adan Domènch, F; Cerrato Guri, E.: Nueva metodologia docente del Derecho Procesal, a Docencia y Derecho, núm. 2, 2010, pp. 28 a 35. 6) Cerrato Guri, E.: El problema de la carga de la prueba del derecho extranjero a Justicia. Revista de Derecho Procesal, núm. 1-2, 2011, pp. 97 a ) Cerrato Guri, E.: El proceso para retener y recobrar la posesión a Justicia. Revista de Derecho Procesal, núm. 3-4, 2011, pp. 133 a ) Cerrato Guri, E.: Problemas que plantea la elección de las acciones posesorias de los arts y LEC, a Actualidad Civil, 2011, pp a ) Cerrato Guri, E.: Hacia una teoría general de la protección judicial de la posesión, a Revista Vasca de Derecho Procesal y Arbitraje, núm. 3, 2011, pp. 837 a 857.

4 10) Cerrato Guri, E.: La discriminación negativa del consumidor ante la ejecución de garantías reales en la ley concursal, a Anuario de Derecho Concursal, núm. 26 (mayo agosto), 2012, pp. 239 a ) Cerrato Guri, E.: La conclusión del concurso de las persones físicas, a Justicia. Revista de Derecho Procesal, núm. 2, 2012, pp. 247 a ) Cerrato Guri, E.: Personas especialmente relacionadas con el deudor y concurso de persona física, a Revista de Derecho Concursal y Paraconcursal, núm. 20, 2014, pp. 263 a ) Cerrato Guri, E. i Giménez Costa, A.: La utilidad de los complementos formativos introductorios en los estudiós de postgrado: análisis de una buena práctica docente, a Revista Jurídica de Investigación e Innovación Educativa, núm. 10, juny, 2014, pp ) Cerrato Guri, E.: Aspectos procesales de la propiedad temporal y de la propiedad compartida de la vivienda habitual, a InDret, núm. 2, 2015, 23 pp., ISSN X ( 15) Cerrato Guri, E.: Los medios de prueba en las civil procedure rules inglesas, a Justicia. Revista de Derecho Procesal (en premsa) Monografies: 1) Cerrato Guri, E.: La ejecución civil privada: realización por persona o entidad especializada: estudio del artículo 641 de la LEC, edit. José Maria Bosch Editor, Barcelona, Publicació de la tesi doctoral a la base de dades TDX de la Universitat Rovira i Virgili (ISBN / Dipòsit legal: T ) 2) Cerrato Guri, E.: La tutela sumaria de la posesión en la LEC, edit. Tirant lo blanch, València, ) Cerrato Guri, E., et altri.: Protección de las víctimas de violencia de género en la Unión Europea, Teresa Freixes i Laura Román (coords.), Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, *****COMENTARIOS A LA LEC (arts. 779 a 781) BROCA/MAJADA/CORBAL*** PENDENT Capítols de llibre: 1) Cerrato Guri, E.: Estudi comparatiu entre la figura de la persona o entitat especialitzada prevista a l'art. 641 LEC i l'anomenat receiver anglès, a Los patrimonios fiduciarios y el trust, edit. Marcial Pons, Ediciones Jurídicas y Sociales, S.A., Barcelona Madrid, 2006, pp. 105 a 119.)

5 2) Cerrato Guri, E.: La ejecución civil por persona o entidad especializada, a XX Jornadas Iberoamericanas de Derecho Procesal. Problemas actuales del proceso iberoamericano, edit. Servicio de Publicaciones Centro de ediciones de la Diputación Provincial de Málaga, Málaga, 2006, pp. 441 a ) Cerrato Guri, E.: La ejecución civil por entidad o persona especializada, a La ejecución civil: problemas actuales, edit. Atelier, Barcelona, 2008, pp, 239 a ) Picó i Junoy, J. i Cerrato Guri, E.: El control de la valoración judicial de las pruebas personales en la segunda instancia civil, a Oralidad y escritura en un proceso civil eficiente, edit Universitat de València, València, 2008, pp. 225 a ) Cerrato Guri, E.: Estudio del art. 641 LEC: motivos de su inaplicación práctica, a Realismo jurídico y experiencia procesal, edit. Atelier, Barcelona, 2009, pp. 339 a ) Cerrato Guri, E. i Picó i Junoy, J.: La inversión de la carga de la prueba de la culpa en los Principios de Derecho Europeo de la Responsabilidad Civil, a Derecho contractual europeo, edit. Bosch, Barcelona, 2009, pp. 377 a ) Borràs, S.; Cerrato, E.; Font, M.; Garrido, P.; Gómez, C.; Marín, D.; Rivas, E.; i Simón, H.: Una experiència de suport per a la millora de pràctiques docents innovadores, a V Congreso Internacional de Docencia Universitaria e Innovación (CIDUI), Barcelona, Publicació multimèdia. Enllaç electrònic: 8) Borràs, S.; Cerrato, E.; Forns, M.V.; Giménez, A.; González, A.; Jaria, J.; Marquès, M.; Rodríguez, R; i Román, L.: Una estrategia para el diseño por competencias en los nuevos grados de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili, a Jornada nacional sobre estudios universitarios, Universitat Jaume I, València, Publicació multimèdia. 9) Cerrato Guri, E.; Giménez Costa, A.; Marín Consarnau, D.: Semivirtual simulation methodology applied to a law subject, a International conference on education and new learning technologies (EDULEARN09), Barcelona, Publicació multimèdia. 10) Borràs, S.; Casado, L.; Cerrato, E.; Forns, M.V.; Furriols, C.; Giménez, A.; Isern M.R.; Rodríguez, R.; Román, L.; Torrens, R.; Viñas, M.: El proceso de implementación de la evaluación por competencias en los nuevos grados de la Facultad de Ciencias Jurídicas de la Universitat Rovira i Virgili, a II Jornada Nacional sobre estudios universitarios. Los nuevos títulos de grado: retos y oportunidades, València, Publicació multimèdia. 11) Cerrato Guri, E.: Cómo se estructura una lección de Derecho Procesal Civil siguiendo el sistema de aprendizaje por módulos?, a El aprendizaje del derecho procesal, J.M. Bosch Editor, Barcelona, 2011, pp. 215 a 222.

6 12) Cerrato Guri, E.; Giménez Costa, A; Marín Consarnau, D.: La metodología de simulación en una asignatura jurídica: guía de buenas prácticas, a El aprendizaje del derecho procesal, J.M. Bosch Editor, Barcelona, 2011, pp. 349 a ) Cerrato Guri, E.: El onus probandi del derecho extranjero, a Práctica de la prueba del derecho extranjero, edit. La Ley, 2011, Madrid, pp. 75 a ) Cerrato Guri, E.: El problema de la carga de la prueba del derecho extranjero: los deberes y las cargas de las partes y del juez, a La prueba judicial. Desafíos de las jurisdicciones civil, penal, laboral y contencioso-administrativa, edit. La Ley, 2011, pp. 545 a ) Cerrato Guri, E. i Rivas Nieto, E.: Las tutorías en los nuevos grados de la FCJ de la Universitat Rovira i Virigli, Girona, Publicació multimèdia. ISBN: ) Cerrato Guri, E.; Gómez Buendía, C; Rivas Nieto, E.: Incidencia del calendario académico de los grados: mejora en el proceso de aprendizaje de los alumnos de la FCJ de la URV, en Transformaciones en la docència y el aprendizaje del Derecho, Universitat de València, València, 2013, pp. 195 a 206. Publicació multimèdia. ISBN: (Congrés celebrat a la Facultat de Dret de la Universitat de València). 17) Cerrato Guri, E., El derecho a acceder a los tribunales en el proceso civil: concepto, contenido y límites, en Principios y garantías procesales, Picó i Junoy (dir.), edit. Bosch, Barcelona, 2013, pp. 107 a ) Cerrato Guri, E., El valor probatorio de los documentos públicos no judiciales y extranjeros en el proceso civil espanyol, en El documento público extranjero en España y en la Unión Europea: Estudios sobre las características y efectos del documento público, dirigido por Maria Font i Mas, J.M. Bosch editor, Barcelona, 2013, pp. 475 a ) Cerrato Guri, E., El concurso de las persones físicas: análisis de dos supuestos problemáticos, en Problemas procesales del concurso de acreedores, edit. Atelier, Barcelona, coordinat por Cachón Cadenas, M., Picó i Junoy, J. Riba Trepat, C. i Ruiz de la Fuente, M.C., 2013, pp. 17 a ) Comentaris als arts. 779 a 781 LEC (BROCA-MAJADA-CORBAL) 21) Cerrato Guri, E., Por qué no funciona la ejecución civil privada? Propuestas de mejora, en Hacia una gestión moderna y eficaç de la ejecución procesal, edit. Atelier, Barcelona, 2014, pp. 205 a ) Cerrato Guri, E. i Giménez Costa, A.: The design of an intoductory course for students with no legal spanish training as an eductional complement to study a legal master, en EDULEARN14 6th International Conference on education and new learning tecnologies, Barcelona, 2014, pp a Publicació multimèdia ISBN:

7 23) Cerrato Guri, E. i Giménez Costa, A.: Análisis de los aspectos civiles y procesales concurrentes en los procesos civiles de familia en los que la mujer es víctimade violencia de género, Valencia, Tirant lo blanch (en premsa). 24) Cerrato Guri, E.: Analysis of the national rules and regulations on the protection measures for the victims of gender violence: The protection measures laid down in the Directive, en The European Protection Orden. Its application to the victims of gender violence, edit. Tecnos, 2015, pp. 95 a 125. PUBLICACIONS MENORS: ABSTRACT: Cerrato Guri, E.: El impacto de la crisis en el concurso de las persones físicas, a Overcoming the crisis: integrating the urban environament (book of abstracts), Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, 2013, p. 235 RECENSIÓ de l obra: Mesa Marrero, C. (dir.). Grau Pineda, C. (coord.), Mujeres, contratos y empresa desde la igualdad de género, Tirant lo blanch, València, 2013, 1005 pàgs. RECENSIÓ de l obra: Pastor Gosálbez, M.I.; Román Martín, L; Giménez Costa, A. (coords.): Integración Europea y Género, editorial Tecnos, Madrid, 2014, 290 páginas a Revista de Derecho Inmobiliario, Integración Europea y Género, editorial Tecnos, Madrid, 2014, 290 pàgs Estades a Centres de Recerca: 1) Centre: Istituto Giuridico A. Cicu Localitat: Bolonya País: Itàlia Any: 2008 Durada: 1 mes Tema: L'execució civil a Itàlia Clau: Doctorand 2) Centre: Faculty of Law of Oxford Localitat: Oxford País: Regne Unit Any: 2014 Durada: 1 mes (23 de juny al 25 de juliol de 2014) Tema: Los fundamentos de la prueba en el nuevo sistema inglés" Clau: Postdoctoral 3) Centre: Faculty of Law of Oxford Localitat: Oxford País: Regne Unit Any: 2015 Durada: 1 mes (30 de juny al 31 de juliol de 2015) Tema: El funcionamiento de la disclosure en el ordenamiento jurídico inglés" Clau: Postdoctoral 1.8. Línies de recerca: Línia: Dret Patrimonial Centre: Universitat Rovira i Virgili Dates: 01/10/2004 fins a l actualitat

8 1.9. Tesi doctoral: Títol: La ejecución civil privada: realización por persona o entidad especializada Director de tesi: Joan Picó i Junoy Universitat: Universitat Rovira i Virgili Facultat/Escola: Facultat de Ciències Jurídiques URV Any: 2008 Qualificació: Excel.lent cum laude per unanimitat *********TESIS DIRIGIDES Títol: La liquidación de cargas en el proceso de ejecución Director de tesi: Joan Picó i Junoy Codirectora de tesi: Elisabet Cerrato Guri Doctorand: Josep Maria Sabater Sabaté Facultat de Ciències Jurídiques URV Data de defensa: 15 de març de 2013 Qualificació: Apte cum laude per unanimitat ******TREBALLS FINAL DE MÀSTER DIRIGITS Títol: El régimen jurídico de las diligencias preliminares Alumna: Rebeca Castrillo Santamaría Facultat de Ciències Jurídiques URV Data de defensa: 9 de setembre de 2013 Qualificació: Excel lent Projectes: 1) Títol del projecte: La ejecución procesal civil: aspectos nacionales e internacionales. Tipus de contracte/programa: AYIN - Ayudas a la Investigación Empresa/Administració finançadora: MEDU - Ministerio de Educación y Ciencia Número de projecte/contracte: SEJ JURI Durada, des de: 2005 fins: 2010 Investigador/a Principal: Manuel Jesús Cachón Cadenas 2) Títol del projecte: Aspectos procesales del concurso Tipus de contracte/programa: AYIN - Ayudas a la Investigación Empresa/Administració finançadora: MCIN - Ministerio de Ciencia e Innovación Número de projecte/contracte: DER Durada, des de: 2009 fins: 2012 Investigador/a Principal: Manuel Jesús Cachón Cadenas 3) Títol del projecte: Dret Privat Català i Dret Privat Europeu Tipus de contracte/programa: AJRE - Ajuts a la Recerca Empresa/Administració finançadora: AGAU - Agència de Gestió d'ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) Número de projecte/contracte: 2009 SGR 689 Durada, des de: 2009 fins: 2013

9 Investigador/a Principal: Pedro del Pozo Carrascosa 4) Títol del projecte: L'aplicació del dret anglès per part dels tribunals de Catalunya Tipus de contracte/programa: AJRE - Ajuts a la Recerca Empresa/Administració finançadora: AGAU - Agència de Gestió d'ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) Número de projecte/contracte: 2009 PBR Durada, des de: 2009 fins: 2010 Investigador/a Principal: Joan Picó i Junoy 5) Títol del projecte: Grup d'innovació Docent de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (GID-FCJ) Empresa/Administració finançadora: ICE1 - Institut de Ciències de l'educació. Universitat Rovira i Virgili Número de projecte/contracte: Convocatòria d ajuts d innovació docent Sol licitud: projectes de recerca educativa (Modalitat AB) Durada, des de: 2009 fins: 2011 Investigador/a Principal: Elisabet Cerrato Guri 6) Títol del projecte: L aprenentatge per mòduls: aplicació al dret processal en les universitats públiques catalanes Tipus de contracte/programa: AJRE - Ajuts a la Recerca Empresa/Administració finançadora: AGAU - Agència de Gestió d'ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) Número de projecte/contracte: 2009 MQD Durada, des de: 2009 fins: 2011 Investigador/a Principal: Joan Picó i Junoy 7) Títol del projecte: Les Oficines d assenyalament immediat: Diagnosi del seu funcionament, identificació dels problemes pràctics i propostes de millora. Administració finançadora: Centre d Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia i Interior de la Generalitat de Catalunya. Investigador principal: Frederic Adan Domènech Resolució: JUS/4110/2010, de 7 de desembre de 2010 Durada: de gener a desembre de ) Títol del projecte: Cap a la lliure circulació dels documents públics en l Espai judicial europeu des de la perspectiva de l ordenament jurídic espanyol (DPUE) Tipus de contracte/programa: Ajut per fomentar la incoproració i visualització d investigadors emergents a la URV-Banco Santander Empresa/Administració finançadora: Universitat Rovira i Virgili Banco Santander Número de projecte/contracte: 2012Line-07 Durada, des de: 2012 fins: 2013 Investigador/a Principal: Maria Font i Mas 9) Títol del projecte: Gender violence: protocols for the protection of victims and effectiveness of protection orders. Towards an efficient implementation of directive 2011/99/eu Tipus de contracte/programa: Projecte Europeu Daphne III Empresa/Administració finançadora: Comissió Europea

10 Número de projecte/contracte: JUST/ /DAP/AG/3531 Durada, des de: 2013 fins: 2015 Investigador/a Principal: Laura Román Martín 10) Títol del projecte: Dret probatori Tipus de contracte/programa: Grup de Recerca Consolidat Empresa/Administració finançadora: Agència de Gestió d'ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) Número de projecte/contracte: 2014SGR438 Durada, des de: 2014 fins: 2016 Investigador/a Principal: Joan Picó i Junoy 11) Títol del projecte: La prueba civil a examen: estudio de sus problemas y propuestas de mejora Tipus de contracte/programa: Proyecto I+D Empresa/Administració finançadora: Ministerio de Economía y Competitividad de España Número de projecte/contracte: DER P Durada, des de: 2014 fins: 2016 Investigador/a Principal: Joan Picó i Junoy 12) Títol del projecte: La problemàtica de la prova civil Administració finançadora: Universitat Rovira i Virgili i Banco Santander Investigador principal: Joan Picó i Junoy Resolució: LINE , de 23 de juliol de 2014 Durada: 2014 a ) Títol del projecte: L ús del català a l Administració de Justícia. Administració finançadora: Centre d Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia i Interior de la Generalitat de Catalunya Investigador principal: Frederic Adan Domènech Resolució: JUS/2837/2013, de 20 de desembre de 2013 Durada: de gener a desembre de Contribucions a Congressos: Dates: 19, 20 i 21 de juliol de 2010 Entitat: Universitat Ramon Llull (ESADE) 1) Autors: Cerrato, E. Títol: La tasa judicial: algunos problemas prácticos Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: VI Jornades de Dret Processal: La Reforma del Dret Processal. Universitat Rovira i Virgili, 7, 14 i 21 d'abril de 2005 Ámbit: Nacional Lloc de celebració: Tarragona Any: 2005

11 2) Autors: Cerrato, E. Títol: Estudi comparatiu entre la figura de la persona o entitat especialitzada prevista a l art. 641 LEC i l appointed receiver anglès Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: III Congrés de Dret Civil Català: Els Patrimonis Fiduciaris i el Trust. Universitat Rovira i Virgili, 20 i 21 d'octubre de 2005 Ámbit: Internacional Lloc de celebració: Tarragona Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: La ejecución civil por persona o entidad especializada Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: XX Jornadas Iberoamericanas de Derecho Procesal. Universidad de Málaga, 25, 26 i 27 d'octubre de 2006 Ámbit: Internacional Lloc de celebració: Málaga Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: Motivos por los cuales no funciona la ejecución civil privada del art. 641 LEC Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: Jornada Homenaje a los profesores Manuel Serra Domínguez y José-Luis Vázquez Sotelo. La LEC 1/2000. Su aplicación: un reto para los juristas. Universitat de Barcelona, 4 de maig de 2007 Ámbit: Nacional Lloc de celebració: Barcelona Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: La ejecución civil privada por entidad o persona especializada Tipus de participació: Ponència Congrés: VII Jornadas Estatales de Derecho Procesal: El proceso de ejecución civil: problemas actuales. Universitat Rovira i Virgili, 15, 16 i 17 de març de 2007 Ámbit: Nacional Lloc de celebració: Tarragona Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: La ejecución civil privada por entidad o persona especializada Tipus de participació: Ponència Congrés: La ejecución civil: problemas actuales. Universitat Autònoma de Barcelona, 12, 13 i 14 de març de 2008 Ámbit: Internacional Lloc de celebració: Barcelona Any: ) Autors: Gómez-Buendia, M.C; Rivas, E.; Marín, D.; Borrás, S.; Cerrato, E.; Font, M.; Garrido, P.; Simón, H. Títol: Una experiència de suport a la millora de pràctiques docents innovadores

12 Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: V CIDUI Congreso Internacional de Docencia Universitaria e Innovación. Universitat de Lleida, 2, 3 i 4 de juliol de 2008 Lloc de celebració: LLeida Any: ) Autors: Cerrato, E. i Picó, J. Títol: La inversión de la carga de la prueba de la culpa en los Principios de Derecho Europeo de la Responsabilidad Civil Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: Congreso de Derecho Contractual Europeo. Universitat Rovira i Virgili, 23 i 24 d'octubre de 2008 Lloc de celebració: Tarragona Any: ) Autors: Borràs, S.; Cerrato E; Forns, M.V.; Giménez, A.; González, A.; Jaria, J.; Marquès, M; Rodríguez, R.; i Román, L. Títol: Una estrategia para el diseño por competencias en los nuevos grados de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: Jornada nacional sobre estudios universitarios: de los proyectos de convergencia a la realidad de los nuevos títulos, Universitat Jaume I de Castelló, del 15 al 17 de setembre de Lloc de celebració: Castelló Any: ) Autors: Cerrato, E. i Picó, J. Títol: El control de la valoración judicial de las pruebas personales en la segunda instancia civil Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: Oralidad y escritura en un proceso civil eficiente. Universitat de València, del 6 al 8 de novembre de 2008 Lloc de celebració: Gandia Any: ) Autors: Cerrato, E. Tipus de participació: Ponència Congrés: Eficacia de la ejecución e investigación del patrimonio del ejecutado. Universitat Pompeu Fabra, 16 de maig de 2008 Lloc de celebració: Barcelona Any: ) Autors: Cerrato, E.; Giménez, A.; Marín, D. Títol: Semivirtual Simulation Methodology applied to a law subject Tipus de participació: Presentació de comunicació

13 Congrés: International Conference on Education and New Learning Technologies (EDULEARN09). Barcelona, del 6 al 8 de juliol Àmbit: Intenacional Lloc de celebració: Barcelona (ESPANYA) Any: ) Autors: Cerrato, E.; Giménez, A.; Marín, D. Títol: La Metodología de Simulación con base de semivirtualidad aplicada a una asignatura jurídica Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: III Congreso Nacional de Innovación Docente en Ciencias Jurídicas. Universidad de Sevilla, 17 i 18 de setembre de 2009 Lloc de celebració: Sevilla Any: ) Autors: Picó, J; Adán, F.; i Cerrato, E. Títol: El aprendizaje del Derecho por módulos. Aplicación al Derecho procesal Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: III Congreso Nacional de Innovación docente en ciencias jurídicas. Innovación y calidad en la docencia del Derecho Lloc de celebració: Sevilla Any: ) Autors: Borràs, S.; Casado, L.; Cerrato, E.; Forns, M.V.; Furriols, C.; Giménez, A.; Isern, M.R.; Rodríguez, R.; Román, L.; Torrens, R.; Viñas, M. Títol: El proceso de implementación de la evaluación por competencias en los nuevos grados de la FCJ-URV Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: II Jornada Nacional sobre estudios universitarios. Los nuevos títulos de grado: retos y oportunidades. Universidad de Valencia, 7, 8 y 9 de setembre de Lloc de celebració: València Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: El problema de la carga de la prueba del derecho extranjero Tipus de participació: Ponència Congrés: La prueba del derecho extranjero: problemas y soluciones. Universitat Abat Oliva, 6 de febrer de 2010 Lloc de celebració: Barcelona Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: Quién debe probar el derecho extranjero? Tipus de participació: Ponència Congrés: Jornada sobre prueba del Derecho Extranjero. Universitat Rovira i Virgili, 20 d abril de 2010

14 Lloc de celebració: Tarragona Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: La conclusión del juicio y la paralización y otras formas de conclusión del juicio Congrés: Análisis de materiales docentes para el aprendizaje por módulos del Derecho Procesal, organitzat per l àrea de Dret Processal del Departament de Dret Privat, Processal i Financer de la URV, els dies 21 i 22 de maig de 2010 Lloc: Cambrils Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: El onus probandi del derecho extranjero Tipus de participació: Ponència Congrés: Jornada sobre aplicación del Derecho extranjero por los tribunales españoles, Llafranc, 17 i 18 de juny de 2010 Lloc de celebració: Llafranc Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: Prueba del derecho extranjero Tipus de participació: Presentació de ponència Congrés: La Prueba Judicial, 19, 20 i 21 de juliol de 2010 Lloc de celebració: Universitat Ramon Llull (ESADE), Barcelona Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: La carga de la prueba en el Derecho extranjero Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: Jornada académica en homenaje de la Prof.ª Dr.ª María del Carmen Calvo Sánchez, el dia 25 de novembre de 2010 Lloc de celebració: Universidad de Salamanca Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: Cómo se estructura una lección de Derecho Procesal Civil siguiendo el sistema de aprendizaje por módulos? Tipus de participació: Presentació de ponència Congrés: I Jornadas Estatales de Innovación Docente en Derecho Procesal, 16 i 17 de desembre de 2010 Lloc de celebració: Universitat Rovira i Virgili, Tarragona Any: ) Autors: Cerrato, E.

15 Títol: La metodología de la simulación en una asignatura jurídica: guía de buenas prácticas Tipus de participació: Presentació de ponència Congrés: I Jornadas Estatales de Innovación Docente en Derecho Procesal (IX Jornadas de Derecho Procesal URV), els dies 16 i 17 de desembre de Lloc de celebració: Universitat Rovira i Virgili Any: ) Autors: Cerrato, E. i Rivas, E. Títol: Las tutorías en los nuevos grados de la Facultad de Ciencias Jurídicas de la Universitat Rovira i Virgili Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: III Congreso Internacional UNIVEST: La autogestión del aprendizaje, els dies 16 i 17 de juny de 2011 Lloc de celebració: Universitat de Girona Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: La nulidad de las actuaciones. XI Jornadas de Derecho procesal: La LEC en la nueva jurisprudencia del Tribunal Supremo Tipus de participació: Presentació de ponència Congrés: XI Jornadas de Derecho procesal: La LEC en la nueva jurisprudencia del Tribunal Supremo, els dies 29 i 30 de març de 2012 Lloc de celebració: Universitat Rovira i Virgili Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: La discriminación negativa del consumidor persona física en el procedimiento concursal Tipus de participació: Presentació de ponència Congrés: Jornada Internacional de Derecho Procesal: Aspectos procesales del concurso, el dia 10 de maig de 2012 Lloc de celebració: Universitat Autònoma de Barcelona Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: El valor probatori del document públic estranger Workshop: Cap a la lliure circulació dels documents públics en l Espai judicial europeu des de la perspectiva de l ordenament jurídic espanyol (DPUE), el dia 1 de febrer de 2013 Lloc de celebració: Universitat Rovira i Virgili Any: ) Autors: Cerrato, E. Tipus de participació: presentació de comunicació Títol: The spanish protection order

16 Workshop: kick-off Meeting of the Daphne III Programme project: EPOGENDER Gender violence: protocols for the protection of victims and effectiveness of protection orders. Towards and efficient implementetion of Directive 2011/99/EU Lloc de celebració: Universitat Rovira i Virgili Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: El impacto de la crisis en el concurso de las personas físicas Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés Interrnacional: European Network for Housing Research. Overcoming the crisis: integrating the urban environment Lloc de celebració: Universitat Rovira i Virgili Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: Los documentos públicos y su fuerza probatoria en el proceso civil español. Especial atención a los documentos extranjeros extrajudiciales Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés Internacional: Hacia la libre circulación de los documentos públicos extrajudiciales en la Unión Europea Lloc de celebració: Universitat Rovira i Virgili Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: Por qué no funciona la ejecución civil privada? Propuestas de mejora Tipus de participació: Presentació de ponència Congrés Internacional: Hacia una gestión moderna y eficaz de la ejecución procesal civil Lloc de celebració: Universitat Pompeu Fabra Any: ) Autors: Cerrato, E. Tipus de participació: participació en workshop Workshop: 3rd Coordination Meeting and Workshop of the Daphne III Programme project: EPOGENDER Gender violence: protocols for the protection of victims and effectiveness of protection orders. Towards and efficient implementetion of Directive 2011/99/EU Lloc de celebració: Universitat Rovira i Virgili Any: ) Autors: Cerrato, E. Títol: The Spanish Protection Order: gaps and strengths Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés Internacional: New horizons in Gender Violence Protection across Europe Lloc de celebració: Universitat Rovira i Virgili, els dies 11 i 12 de març de ) Autors: Cerrato, E. Títol: The protection of the European victims of gender violence within Cyprus and Greece Tipus de participació: Presentació de comunicació

17 Congrés Internacional: Gender Violence Victims: Enhancing Protocols and Legal Measures in the EU Lloc de celebració: Universitat Autònoma de Barcelona, els dies 16 i 17 de desembre de ) Participació a la Jornada científifo-académica de homenaje a la professora Mª Victoria Berzosa, en la que es van analitzar els temes La ejecución civil i La imputación en el proceso penal Lloc de celebració: Universitat Autònoma de Barcelona, el dia 26 de setembre de ) Autors: Cerrato, E. Títol: Análisis de los aspectos civiles y procesales concurrentes en los procesos civiles de familia en los que la mujer es víctima de violencia Tipus de participació: Presentació de ponència Congrés Nacional: La feminización del Derecho privado Lloc de celebració: Universidad de Valladolid (Valladolid-Palencia), els dies 13 i 14 de març de ) Autors: Cerrato, E. Títol: La ejecución procesal civil privada en España: cómo lograr su éxito Tipus de participació: Presentació de ponència Congrés Internacional: XXIV Jornadas Iberoamericanas de Derecho Procesal Lloc de celebració: Panamà, del 26 al 28 de març de ) Títol: Una buena práctica docente: el diseño de unos complementos formativos en los estudios de postgrado Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: VIII Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació Docent (CIDU), celebra els dies 2, 3 i 4 de juliol de 2014 Lloc de celebració: Tarragona Any: ) Títol: The design of an intoductory course for students with no legal spanish training as an eductional complement to study a legal master Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: EDULEARN (International Conference on Education and New Learning Technologies) Lloc de celebració: Barcelona Any: ) Títol: Indicators for an accurate transposition of the European Protection order in the national legislations of the UE State Members Tipus de participació: Presentació de comunicació Congrés: The protection of gender-based violence victims in Bulgaria: keys for an effective transposition of the Directive 2011/99/EU, celebrat al Palau de Justícia de Sofia, els dies 6 i 7 de novembre de 2014 Lloc de celebració: Bulgària Any: 2014

18 41) Títol: II Jornades d Investigadors Novells i Sortides Professionals 2014 Tipus d'activitat: participació Any: ) Títol: III Jornades d Investigadors Novells i Sortides Professionals 2015 Tipus d'activitat: participació Any: ) Títol: Com dissenyar una assignatura introductòria en els estudis de postgrau: els complements formatius Congrés: II Jornada sobre Docència Virtual i Experiències d Innovació Docent Tipus d'activitat: comunicació Any: ) Títol: El cine como metodología docente del Derecho procesal Congrés: II Jornada sobre Docència Virtual i Experiències d Innovació Docent Tipus d'activitat: comunicació Any: ) Títol: Reptes de l'ensenyament universitari en entorns b-learning o virtuals: De la presencialitat a la virtualització: la introducció de l e-learning en una titulació de màster Congrés: II Jornada sobre Docència Virtual i Experiències d Innovació Docent: entorns b-learning i e-larning, celebrat a la Universitat Rovira i Virgili l 11 de juny de 2015 Tipus d'activitat: ponència Any: ) Títol: Com dissenyar una asignatura introductòria en els estudis de postgrau: els complements formatius Congrés: II Jornada sobre Docència Virtual i Experiències d Innovació Docent: entorns b-learning i e-larning, celebrat a la Universitat Rovira i Virgili l 11 de juny de 2015 Tipus d'activitat: comunicació Any: ) Títol: El cine como metodología docente del derecho procesal Congrés: II Jornada sobre Docència Virtual i Experiències d Innovació Docent: entorns b-learning i e-larning, celebrat a la Universitat Rovira i Virgili l 11 de juny de 2015 Tipus d'activitat: comunicació Any: ) Títol: Whorkshop on housing: Spain South Africa United Kingdom, celebrat a la Universitat Rovira i Virgili el 22 de juny de 2015

19 Any: ) Títol: Existeix realment una segona oportunitat per a les persones físiques concursales? Congrés: Jornada Nous reptes de l habitatge, celebrada en el marc de la 20a edició de la Universitat d Estiu de la Universitat Rovira i Virgili, el 25 de juny de 2015 Tipus d'activitat: ponència Any: ) Títol: The way to virtualization: the introduction of e-learning in a face-to-face Master s Degree Congrés: 7th International Conference on Education and New Lerning Technologies, Barcelona, del 6 al 8 de juliol de 2015 Tipus d'activitat: comunicació Any: ) Títol: Los juicios simulados como metodología docente Congrés: XII Foro sobre evaluación de localidad de la investigación y de la educación superior, celebrat a la Universitat de Sevilla del 9 a l 11 de juliol de 2015 Tipus d'activitat: comunicació Any: Organització d'activitats de R+D: 1) Títol: Les noves perspectives del Dret en el segle XXI. Universitat Rovira i Virgili, 24 i 25 d'abril, i 2 i 7 de maig de 2001 Tipus d'activitat: col laboració en l'organització Any: ) Títol: El conflicte basc. Perspectiva històrica, situació actual i vies de solució. Universitat Rovira i Virgili Tipus d'activitat: col laboració en l'organització Any: ) Títol: VI Jornades de Dret Processal: Aspectes pràctics de la llei 1/2000 d'enjudiciament Civil. Universitat Rovira i Virgili, 7, 14 i 21 d'abril de 2005 Tipus d'activitat: responsable en la coordinació acadèmica Any: ) Títol: I Congreso Internacional de Derecho del Deporte: Dopaje, Fraude y Abuso en el Deporte. Universitat Rovira i Virgili, 19 i 20 d'octubre de Tipus d'activitat: comitè organitzador

20 Any: ) Títol: VII Jornadas Estatales de Derecho Procesal: El proceso de ejecución civil: problemas actuales. Universitat Rovira i Virgili, 15, 16 i 17 de març de 2007 Tipus d'activitat: coordinació acadèmica Any: ) Títol: Congrés de Dret Contractual Europeu. Universitat Rovira i Virgili, 23 i 24 d'octubre de 2008 Tipus d'activitat: coordinació acadèmica Any: ) Títol: Jornades sobre sortides professionals Universitat Rovira i Virgili, 14, 15 i 16 d'abril de 2009 Tipus d'activitat: organització i direcció Any: ) Títol: Jornades sobre sortides professionals Universitat Rovira i Virgili, 6, 7 i 8 d'abril de 2010 Tipus d'activitat: organització i direcció Any: ) Títol: VIII Jornades de Dret Processal: Estudi de les últimes reformes processals. Universitat Rovira i Virgili, 15 i 16 d'abril de 2010 Tipus d'activitat: coordinació acadèmica Any: ) Títol: Actes commemoratius del 50 aniversari de la Compilació del Dret Civil de Catalunya: Jornada La compilació del Dret Civil de Catalunya i del Dret Civil Català i Congrés Noves perspectives del Dret Contractual, els dies 5, 6 i 7 d octubre de Tipus d'activitat: coordinació acadèmica 11) Títol: I Jornadas Estatales de Derecho Procesal de la Universitat Rovira i Virgili, 16 i 17 de desembre de Tipus d'activitat: coordinació acadèmica 12) Títol: X Jornades de Dret Processal: 10 anys d aplicació de la LEC a l Audiència Provincial de Tarragona. Universitat Rovira i Virgili, 12 i 13 de maig de Tipus d'activitat: coordinació acadèmica Any: 2011

21 13) Títol: Workshop sobre la interdisciplinariedad en la enseñanza del Derecho, celebrat el dia 9 de juny de 2011 a la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili. Tipus d'activitat: coordinació acadèmica Any: ) Títol: XI Jornades de Dret Processal: La LEC a la nova jurisprudència del Tribunal Suprem. Universitat Rovira i Virgili, 29 i 30 de març de 2012 Tipus d'activitat: coordinació acadèmica Any: ) Títol: Daphne International Conference: European Protection order: Insights and challenges beyond the Law held at the seat of the Bulgarian Judges Association, 9 10 of September 2013 Tipus d'activitat: comitè organitzador Any: ) Títol: Daphne International Conference: New horitzons in Gender Violence Protection across Europe, of March 2013 Tipus d'activitat: comitè organitzador Any: ) Títol: Daphne International Conference: Gender Violence Victims: Enhancing Protocols and Legal Measures in the EU, of December 2013 Tipus d'activitat: comitè organitzador Any: ) Títol: La Orden Europea de Protección de Víctimas Tipus d'activitat: comitè científic Any: Altres Activitats: Beques: 1) Activitat: Beca de recerca predoctoral de la Universitat Rovira i Virgili, des de l'1 d'octubre de 2004 al 30 de setembre de 2008 Àmbit: Local Classificació: Beques 2) Activitat: Beca (BE) per la realització d'una estada de recerca fora de Catalunya, del 14 de juliol de 2008 al 14 d'agost de 2008

22 Classificació: Beques Entitat: Agència de Gestió d'ajuts Universitaris i de Recerca - AGAUR 3) Activitat: Beca per a la recerca, estudi i anàlisi en els àmbits de l execució penal, la mediació penal, l atenció a la víctima, l Administració de justícia i el dret civil català (Modalitat B) De l 1 de gener al 31 de desembre de 2011 Àmbit: Comunitat Autònoma Classificació: Beques Entitat: Departament de Justícia Centre d Estudis Jurídics i Formació Especialitzada 4) Activitat: Beca per a la recerca, estudi i anàlisi en els àmbits de l execució penal, la mediació penal, l atenció a la víctima, l Administració de justícia i el dret civil català (Modalitat B) Des de l 1 de gener al 31 de desembre de 2014 Àmbit: Comunitat Autònoma Classificació: Beques Entitat: Departament de Justícia Centre d Estudis Jurídics i Formació Especialitzada 5) Activitat: Ajut de mobilitat concedit en el programa Erasmus STT, d acord amb les clàusules de la Convocatòria del Programa d ajuts de mobilitat amb la finalitat de formació Erasmus STT per personal de la Universitat Rovira i Virgili De l 1 de juliol l 1 d agost de 2015 Àmbit: Local Classificació: Beques Premis: 1) Activitat: Premi Extraodinari de Doctorat curs Àmbit: Local Classificació: Premis 2) Activitat: Premi Feixò Carreras 2006, atorgat en convocatòria competitiva per l'il lustre Col legi d'advocats de Barcelona Àmbit: Local Classificació: Premis Entitat: Il lustre Col legi d'advocats de Barcelona 3) Activitat: Premi d Activitat Acadèmica (curs ), atorgat en convocatòria competitiva per la Universitat Rovira i Virgili: un tram Àmbit: Local Classificació: Premis 4) Activitat: Premi d Activitat Acadèmica (curs ), atorgat en convocatòria competitiva per la Universitat Rovira i Virgili: 2 trams Àmbit: Local

23 Classificació: Premis Publicacions menors: 1) Activitat: Recensió: La prestación de servicios por deportistas profesionales, a 'Revista Jurídica del deporte y entretenimiento', 2007, pp. 547 a 550 (Cerrato, E. i Marín, D.) 2) Activitat: Crònica: I Congrés Internacional de Dret de l'esport: Dopatge, frau i abús en l'esport, a 'Revista jurídica de l'esport i l'entreteniment', 2007, pp. 537 a 541 (Cerrato, E. i Marín, D.) 3) Activitat: Crònica: La reforma del Derecho Procesal, a 'Justicia. Revista de Derecho Procesal', , pp. 209 a 217 (Cerrato, E. i Marín, D.) 4) Activitat: Recensió de l obra Integración europea y género, Madrid, Tecnos, 2014, 290 pp., de M.I. Pastor Gosálbez. L. Román Martín i A. Giménez Costa, a la Revista crítica de derecho inmobiliario Elaboració de materials docents: Redacció de les veus: aplanament, caducitat de la instància i renúncia, a Diccionari Jurídic Català, Societat Catalana d'estudis Jurídics. Es pot consultar a Assistència a cursos i jornades: 1) Activitat: Jornades sobre Oratòria, Pragmàtica i Argumentació Jurídica Dates: 02/12/ /12/1999 2) Activitat: Primeres Jornades de participació ciutadana i medi ambient Dates: 14/12/ /12/2000 3) Activitat: Jornades sobre franquisme Dates: 16/11/ /11/2000

24 4) Activitat: Segones Jornades sobre el nou dret de família a Catalunya Dates: 13/04/ /04/2000 5) Activitat: Jornades sobre qüestions de gènere. Dones i homes: equilibri en el segle XXI? Dates: 06/04/ /04/2000 6) Activitat: Cicle de conferències El món del Dret Dates: 02/ /2000 7) Activitat: Conèixer la URV Dates: 22/02/ /02/2000 8) Activitat: Primer curs del Màster en Gestió i Dret Local (bienni ), del departament de Dret Públic i Ciències Historico-jurídiques de la Universitat Autònoma de Barcelona Dates: 01/12/ /12/2002 Classificació: Cursos de Postgrau Rebuts Entitat: Diputació de Tarragona - Universitat Rovira i Virgili - Universitat Autònoma de Barcelona 9) Activitat: IV Jornades de Dret Processal. Aspectes Pràctics de la Llei 1/2000, d'enjudiciament civil Dates: 17/12/ /12/ ) Activitat: Jornada de Dret Internacional Humanitari. La protecció dels Drets Humans en els Conflictes Armats. Dates: 22/11/ /11/ ) Activitat: Les perspectives del Dret en el segle XXI Dates: 24/04/ /04/ ) Activitat: El conflicte basc. Perspectiva històrica, situació actual i vies de solució Dates: 29/03/ /03/2001

25 13) Activitat: Per una nova cultura de l'aigua i un desenvolupament sostenible Dates: 26/02/ /02/ ) Activitat: Curs sobre Disseny de Problemes en PBL, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 03/12/ /12/ ) Activitat: Curs sobre Disseny de Problemes en PBL, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 03/12/ /12/ ) Activitat: Curs sobre Avaluació en PBL, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 25/02/ /02/ ) Activitat: Curs La Universitat Pública a Debat, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV i la Federació de treballadors de l'ensenyament de la UGT de Catalunya Dates: 29/04/ /04/ ) Activitat: Curs Elaboració de Tesis Doctorals, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 31/03/ /04/ ) Activitat: Curs Desenvolupar la Planificació Docent Mitjançant Crèdits ECTS, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 25/05/ /05/ ) Activitat: Curs Formació de Tutors en PBL, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 17/06/ /06/ ) Activitat: Curs Avaluació per competències. Experiències, Organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 06/ / ) Activitat: Curs La Qualitat de la Formació en Xarxa en l'espai Europeu d'educació Superior, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 19/09/ /09/2005

26 23) Activitat: Curs Experiències al voltant de la formació per competències en l àmbit jurídic, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 22/11/ /11/ ) Activitat: Curs Taller Moodle Nivell Bàsic, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 15/12/ /12/ ) Activitat: VI Jornades de Dret Processal: La reforma del Dret Processal, organitzat conjuntament pel Consell de l'advocacia catalana i la Universitat Rovira i Virgili Dates: 07/04/ /04/ ) Activitat: Jornada d'innovació Docent de la Facultat de Ciències de l'educació i Psicologia de la URV Dates: 04/07/ /07/ ) Activitat: Seminario de Innovación Docente en Ciencias Jurídicas, organitzat pel Grup d'innovació Docent de la Facultat de Ciències Jurídiques (URV) Dates: 15/09/ /09/ ) Activitat: III Congrés de Dret Civil Català: Els patrimonis fiduciaris i el trust, organitzat per la Universitat Rovira i Virgili i el Col legi de Notaris de Catalunya Dates: 20/10/ /10/ ) Activitat: Sessions de l'exercici metodològic d'adaptació de l'eeess. Objectius i objectius per competències Dates: ) Activitat: Com preparar una presentació oral en anglès, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 02/ /2006 (18 hores) 31) Activitat: IV Jornada d'innovació Docent Dates: 06/06/ /06/2006

27 32) Activitat: Sessions d'avaluació continuada, organitzades per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 25/05/ /05/ ) Activitat: I Congrés Internacional de Dret de l'esport: dopatge, abús i frau a l'esport, organitzada pel departament de Dret Privat, Processal i Financer de la URV Dates: 19/10/ /10/ ) Activitat: XX Jornadas Iberoamericanas de Derecho Processal, organitzades per la Universidad de Málaga Dates: 25/10/ /10/2006 Entitat: Universidad de Málaga 35) Activitat: Redacció d'articles científics en anglès, organitzat per l'institut de Ciències de l Educació de la URV. Dates: 16/01/ /01/ ) Activitat: VII Jornadas Estatales de Derecho Procesal. El proceso de ejecución civil. Problemas actuales Dates: 15/03/ /03/ ) Activitat: IV Congrés de Dret Civil Català: la propietat horitzontal i les situacions de comunitat en el Codi Civil de Catalunya Dates: 07/11/ /11/ ) Activitat: V Jornades d'innovació Docent de la URV, dedicades a la Garantia de qualitat docent: processos, estàndards i indicadors Dates: 13/11/ /11/2007 Entitat: Universitat Autònoma de Barcelona 39) Activitat: II Congreso de Innovación docente en Ciencias Jurídicas Dates: 06/09/ /09/2007 Entitat: Universidad de Málaga

28 40) Activitat: Congreso Internacional de Derecho Procesal. La ejecución civil: problemas actuales Dates: 12/03/ /03/2008 Entitat: Universitat Autònoma de Barcelona 41) Activitat: Curs: Com parlar en públic, organitzat per l'institut de Ciències de l'educació de la URV Dates: 25/03/ /04/ ) Activitat: Congrés de Dret Contractual Europeu Dates: 23/10/ /10/ ) Activitat: Oralidad y escritura en un proceso civil eficiente Dates: 06/11/ /11/2008 Entitat: Universitat Jaume I 44) Activitat: Tribunal Supremo v. Tribunal Superior de Justicia. Sobre cómo reformar los recursos que dan acceso a dichos órganos - UPF Dates: 10/11/ /11/2008 Entitat: Universitat Pompeu Fabra 45) Activitat: VI Jornades d'innovació Docent Dates: 18/11/ /11/ ) Activitat: Aprenentatge basat en problemes. Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 30/10/ /10/ ) Activitat: Estratègies d'aprenentatge actiu en un context d'avaluació continuada. Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 27/11/ /11/2008

29 48) Activitat: Coordinar equips de treball. Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 25/05/ /05/ ) Activitat: El aprendizaje ético en la universidad a través de la técnica del dilema. Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 14/05/ /05/ ) Activitat: Aplicació del web 2.0 a la docencia elearning 2.0 Organitza ICE de la URV Dates: 01/06/ /06/ ) Activitat: Tutories i pràctiques externes: anàlisi de l'experiència de Treball Social. Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 26/02/ /02/ ) Activitat: Eines i estratègies d'aprenentatge: el contracte d'aprenentatge. Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 22/01/ /01/ ) Activitat: Eines complexes de campus virtual: Wiki, qüestionaris... Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 26/03/ /03/ ) Activitat: El mètode clínic. L'exemple de la clínica jurídica ambiental. Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 30/04/ /04/ ) Activitat: III Congreso Nacional de Innovación Docente en Ciencias Jurídicas: Innovación y Calidad en la docencia del Derecho Dates: 17/09/ /09/2009 Entitat: Universidad de Sevilla

30 56) Activitat: V Congrés de Dret Civil Català: el nou Dret de la persona i la família a Catalunya Dates: 11/11/ /11/ ) Activitat: Jornada Dret i Gènere Dates: 15/10/ /10/ ) Activitat: Refworks: gestor de referències bibliogràfiques. Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 15/12/ /12/ ) Activitat: Taller de reflexió i debat: L'avaluació de la recerca en Humanitats i Ciències Socials, organitzat per l AQU Dates: 28/01/ /01/2010 Entitat: Universitat de Barcelona 60) Activitat: Els processos d'acreditació del professorat davant d'aqu Catalunya: lector, agregat i catedràtic. Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 10/02/ ) Activitat: Els processos d'acreditació del professorat davant d ANECA. Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 30/04/ ) Activitat: Curs de català jurídic, de 16 hores de durada. Organitza l Institut de Ciències de l Educació de la URV Dates: 02/ / ) Activitat: III Jornades internacionals de housing: l accés a l habitatge en el context de crisi

3. Formació Acadèmica 1. Llicenciada en Dret, Universitat de Barcelona, 10/10/ Doctora en Dret, Universitat Autònoma de Barcelona 03/06/1992

3. Formació Acadèmica 1. Llicenciada en Dret, Universitat de Barcelona, 10/10/ Doctora en Dret, Universitat Autònoma de Barcelona 03/06/1992 Curriculum Vitae 1. Dades personals MARIA JESUS ESPUNY TOMAS Departament de Dret Públic i Ciències Historicojurídiques Facultat de Dret. Edifici B (UAB) (Bellaterra - 08193) Telf. 935811052 Correu electrònic:

Más detalles

CRISTINA VILLÓ TRAVÉ Generado desde: Universitat Rovira i Virgili Data del document: 29/05/2015 a7294eb d9242dc0770dee1d

CRISTINA VILLÓ TRAVÉ Generado desde: Universitat Rovira i Virgili Data del document: 29/05/2015 a7294eb d9242dc0770dee1d CRISTINA VILLÓ TRAVÉ Generado desde: Universitat Rovira i Virgili Data del document: 29/05/2015 a7294eb845041559d9242dc0770dee1d Este fichero electrónico (PDF) contiene incrustada la tecnología CVN (CVN-XML).

Más detalles

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Curriculum vitae Nom: LAURA SALAMERO TEIXIDO Data: 27/11/2014 Número de registre: 01870 Data de complimentació:

Más detalles

Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'educació Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar 1

Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'educació Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar 1 Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'educació Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar 1 Criteris específics de baremació Professor ajudant doctor 1. Expedient acadèmic (inclosos

Más detalles

CURRICULUM VITAE Amparo Mateu Cerdà. Curriculum Vitae. Amparo Mateu Cerdà

CURRICULUM VITAE Amparo Mateu Cerdà. Curriculum Vitae. Amparo Mateu Cerdà Curriculum Vitae 1 Nom i cognoms DNI Telèfon 20416477K 627447963 E-mail amparo.mateu97gmail.com Plaça Tècnica d Administració General (Grup de Titulació A1) Lloc de Treball Directora de l OAM Universitat

Más detalles

REFERÈNCIA DE LA CONVOCATÒRIA:... REFERENCIA DE LA CONVOCATORIA:... DATA DE LA CONVOCATÒRIA BOUA FECHA DE LA CONVOCATORIA BOUA...

REFERÈNCIA DE LA CONVOCATÒRIA:... REFERENCIA DE LA CONVOCATORIA:... DATA DE LA CONVOCATÒRIA BOUA FECHA DE LA CONVOCATORIA BOUA... 1 MODEL DE CURRÍCULUM DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT PER A PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS EN ELS PROJECTES D'INVESTIGACIÓ MODELO DE CURRÍCULUM DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE PARA PERSONAL DE ADMINISTRACIÓN

Más detalles

Curriculum vitae Nombre de pàgines que conté:

Curriculum vitae Nombre de pàgines que conté: Curriculum vitae Nombre de pàgines que conté: Nom i Cognoms Data Signatura L amunt signant declara que són certes les dades que figuren en aquest currículum, i assumirà, en cas contrari, les responsabilitats

Más detalles

PATRICIA HORRACH ROSSELLÓ

PATRICIA HORRACH ROSSELLÓ PATRICIA HORRACH ROSSELLÓ Data: 06/02/2012 ESPECIALITZACIÓ Comptabilitat / Comptabilitat financera / Comptabilitat social / Responsabilitat Social Corporativa FORMACIÓ ACADÈMICA Titulació Superior Centre

Más detalles

Departament de Filosofia i Treball Social

Departament de Filosofia i Treball Social Departament de Filosofia i Treball Social Criteris específics de baremació Professor contractat doctor interí 1. EXPEDIENT ACADÈMIC (10) Expedient acadèmic (5) 1 punt Premi extraordinari grau Doctorat

Más detalles

Curriculum Vitae. Data / Fecha / Date: 16/8/2016. Perfil / Perfil / Profile: Estudiant Professional

Curriculum Vitae. Data / Fecha / Date: 16/8/2016. Perfil / Perfil / Profile: Estudiant Professional Curriculum Vitae Data / Fecha / Date: 16/8/2016 Perfil / Perfil / Profile: Estudiant Professional Dades personals / Datos personales / Personal information Nom i cognoms / Nombre y apellidos / First name

Más detalles

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Curriculum vitae Nombre: CRISTINA ARGELICH COMELLES Fecha: 27/11/2014 Número de registro: 02224 Fecha

Más detalles

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics)

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) (Aprovat en la reunió de Consell de Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia del dia 17 de març de 2014

Más detalles

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Curriculum vitae Nom: MA. NEUS CORTADA CORTIJO Data: 04/12/2014 Número de registre: 00735 Data de

Más detalles

Màster en Polítiques socials i mediació comunitària. 2a edició

Màster en Polítiques socials i mediació comunitària. 2a edició Màster en Polítiques socials i mediació comunitària. 2a edició CURS 2014-2015 PREINSCRIPCIÓ 29/05/14 fins al 13/10/14 MATRÍCULA 29/05/14 fins al 13/10/14 IMPORT MATRÍCULA 3500 EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS

Más detalles

FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)

FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL) Màster universitari en formació del professorat d educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d idiomes. ESPECIALITATS D ORIENTACIÓ EDUCATIVA (OE) FORMACIÓ I ORIENTACIÓ

Más detalles

Fina Alemany i Costa

Fina Alemany i Costa Fina Alemany i Costa PERSONAL Àrees de recerca: Informació financera i mercat de capitals, rellevància del valor, models de valoració d empreses. Comptabilitat per a cooperatives. Gestió i control intern.

Más detalles

Habilitats comunicatives i relacionals en la prestació de serveis. Atenció telefònica i comunicació. Mapes de coneixement

Habilitats comunicatives i relacionals en la prestació de serveis. Atenció telefònica i comunicació. Mapes de coneixement Competències qualitatives a l atenció a la ciutadania Habilitats comunicatives i relacionals en la prestació de serveis Ètica de servei públic Eficiència lectora Atenció telefònica i comunicació La imatge

Más detalles

Dani Torrents Vila. Generat des de: Universitat Autònoma de Barcelona Data del document: 28/07/ f0cac71770a3e909ed666f8c

Dani Torrents Vila. Generat des de: Universitat Autònoma de Barcelona Data del document: 28/07/ f0cac71770a3e909ed666f8c Dani Torrents Vila Generat des de: Universitat Autònoma de Barcelona Data del document: 28/07/2015 48234407f0cac71770a3e909ed666f8c Este fichero electrónico (PDF) contiene incrustada la tecnología CVN

Más detalles

Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics. Pla d Acció Tutorial

Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics. Pla d Acció Tutorial Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics Pla d Acció Tutorial Índex I. INTRODUCCIÓ...3 2. PROPOSTA DE SEQÜÈNCIA DES DEL PUNT DE VISTA DEL TUTOR...0 Alumnes de 1er curs...0 Alumnes en fase

Más detalles

1 DADES PERSONALS Cognoms i nom Pastor Martínez, Albert DNI: z Nacionalitat: Espanyola Data de naixement:

1 DADES PERSONALS Cognoms i nom Pastor Martínez, Albert DNI: z Nacionalitat: Espanyola Data de naixement: 1 DADES PERSONALS Cognoms i nom Pastor Martínez, Albert DNI: 46646383z Nacionalitat: Espanyola Data de naixement: 30-10-1971 1.1 SITUACIÓ PROFESSIONAL ACTUAL Institució/organisme/empresa Universitat Autònoma

Más detalles

Graduat Superior en Arxivística i Gestió de Documents

Graduat Superior en Arxivística i Gestió de Documents Informació general Centre docent Escola Superior d'arxivística i Gestió de Documents Proposta docent Proporcionar una formació adequada sobre els principis i els procediments metodològics i tècnics emprats

Más detalles

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics)

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) (Aprovat en la reunió de Consell de Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia del dia 03 de maig de 2018

Más detalles

LAURA SALAMERO TEIXIDÓ currículum vitae

LAURA SALAMERO TEIXIDÓ currículum vitae LAURA SALAMERO TEIXIDÓ currículum vitae Datos de contacto Teléfono: 0034 + 973 706 652 Email: lsalamero@dpub.udl.cat Situación profesional actual Nombre de la entidad: Universidad de Lleida Departamento:

Más detalles

Reus, 14 d abril de 2011

Reus, 14 d abril de 2011 BARCELONA I L FP: Una organització, tres entitats al servei de centres i empreses Reus, 14 d abril de 2011 La Formació Professional a Barcelona Consell de la FP: Òrgan de consulta i participació impulsat

Más detalles

Direcció: Dra. Marina Romeo

Direcció: Dra. Marina Romeo GRAU EN COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL DOCUMENT DE TREBALL PER A L ELABORACIÓ DE L ASSIGNATURA PROJECTES I AUTORS: GRUP GID CAV (Grup d Innovació Docent consolidat per la Universitat de Barcelona) Direcció: Dra.

Más detalles

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL CURRICULUM resumit Francesc López EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL - Incorporació a la plantilla en règim de contractat laboral indefinit com a mestre a l escola Costa i Llobera des de l any 1977 fins el 1986.

Más detalles

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011

CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO. Granollers, gener 2011 CURRICULUM VITAE CARLES RIBELL I TOLEDANO Granollers, gener 2011 DADES PERSONALS Carles Ribell i Toledano 47 anys. Nascut a Granollers ( Vallès Oriental ), el dia 25 de febrer de 1969. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

Más detalles

II Jornada de Gestió Acadèmica

II Jornada de Gestió Acadèmica II Jornada de Gestió Acadèmica Les titulacions conjuntes i els cicles formatius de grau superior. Gestió acadèmica i serveis lingüístics Universitat de les Illes Balears, 29 de maig de 2014 Informació

Más detalles

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G _Aca_ca

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G _Aca_ca Curriculum Vitae Dades personals Nom Vicent Nacionalitat Espanyola Cognoms Fonollosa Pla Formació acadèmica (Titulació, any i institució) Licenciat en Medicina, 1975, UAB Doctor en Medicina, 1985, UAB

Más detalles

Idiomes d'interès científic (Regular, Suficient, Bé)

Idiomes d'interès científic (Regular, Suficient, Bé) NUM. REGISTRE: 07140 COGNOMS: TORRES DELGADO NOM: ANNA SEXE: Dona DNI: 46363165 DATA DE NAIXEMENT: 16/06/1982 ADREÇA PARTICULAR: AURORA, 11, 2-2 CIUTAT: BARCELONA DISTRICTE POSTAL: 08001 TELÈFON: 616601839

Más detalles

REFERÈNCIA DE LA CONVOCATÒRIA:... REFERENCIA DE LA CONVOCATORIA:... DATA DE LA CONVOCATÒRIA BOUA FECHA DE LA CONVOCATORIA BOUA...

REFERÈNCIA DE LA CONVOCATÒRIA:... REFERENCIA DE LA CONVOCATORIA:... DATA DE LA CONVOCATÒRIA BOUA FECHA DE LA CONVOCATORIA BOUA... 1 MODEL DE CURRÍCULUM DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT PER A PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS EN ELS PROJECTES D'INVESTIGACIÓ MODELO DE CURRÍCULUM DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE PARA PERSONAL DE ADMINISTRACIÓN

Más detalles

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G.141 2010_Aca_ca

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G.141 2010_Aca_ca Curriculum Vitae Dades personals Nom Miquel Nacionalitat Española Cognoms Martínez Martin Formació acadèmica (Titulació, any i institució) Doctor en Filosofia i Ciències de l'educació. 1980. Universitat

Más detalles

PLAN DE DEDICACIÓN ACADÉMICA DEL PROFESORADO DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (PDA)

PLAN DE DEDICACIÓN ACADÉMICA DEL PROFESORADO DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (PDA) PLAN DE DEDICACIÓN ACADÉMICA DEL PROFESORADO DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (PDA) Gaspar Rosselló Vicerrector Política Académica, Estudiantes y Calidad Dedicación global del personal docente e investigador

Más detalles

Vicedegana - Cap d estudis de Dret de la Facultat de Dret i Economia, Universitat de Lleida.

Vicedegana - Cap d estudis de Dret de la Facultat de Dret i Economia, Universitat de Lleida. ADORACIÓN PADIAL ALBÁS Departament de Dret Privat Facultat de Dret i Economia Universitat de Lleida C/ Jaume II, 73. Cappont 25001 Lleida Despatx: 3.05 Telf:. 973-703249 E-mail: padial@dpriv.udl.cat DADES

Más detalles

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G _Aca_ca. Nom Víctor. Cognoms Martínez Gil. Nacionalitat Espanyola

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes. G _Aca_ca. Nom Víctor. Cognoms Martínez Gil. Nacionalitat Espanyola Curriculum Vitae Dades personals Nom Víctor Nacionalitat Espanyola Cognoms Martínez Gil Formació acadèmica (Titulació, any i institució) Llicenciatura en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma

Más detalles

CURRÍCULUM VITAE. ELOI SERRANO ROBLES DNI: J Data de Naixement : 23/10/1976 Setembre de 2011

CURRÍCULUM VITAE. ELOI SERRANO ROBLES DNI: J Data de Naixement : 23/10/1976 Setembre de 2011 CURRÍCULUM VITAE ELOI SERRANO ROBLES DNI: 46704503J Data de Naixement : 23/10/1976 Setembre de 2011 Dades Acadèmiques Cursant Doctorat en Història i Institucions Econòmiques a la Universitat Autònoma de

Más detalles

ELVIRA MONTAÑES BRUNET Data del document: 25/09/ d75f25148dd c6bc55cc

ELVIRA MONTAÑES BRUNET Data del document: 25/09/ d75f25148dd c6bc55cc ELVIRA MONTAÑES BRUNET Data del document: 25/09/2012 86857d75f25148dd66319502c6bc55cc Este fichero electrónico (PDF) contiene incrustada la tecnología CVN (CVN-XML). La tecnología CVN de este fichero permite

Más detalles

Cognoms i nom / Apellidos y nom. Conté fulls (incloent-hi aquest) / Contiene hojas (incluida esta)

Cognoms i nom / Apellidos y nom. Conté fulls (incloent-hi aquest) / Contiene hojas (incluida esta) MODEL DE CURRÍCULUM DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT PER A PERSONAL INVESTIGADOR MODELO DE CURRÍCULUM DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE PARA PERSONAL INVESTIGADOR DATA DE LA CONVOCATORIA DOCV FECHA DE LA CONVOCATORIA

Más detalles

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes

Curriculum Vitae. Dades personals. Idiomes Curriculum Vitae Dades personals Nom Ana Maria Nacionalitat Espanyola Cognoms Sastre Requena Formació acadèmica (Titulació, any i institució) Doctora en Ciències (Secció Quimiques), 1982 UAB) Idiomes Valorar

Más detalles

Les activitats formatives transversals de l Escola de Doctorat de la UAB

Les activitats formatives transversals de l Escola de Doctorat de la UAB Les activitats formatives transversals de l Escola de Doctorat de la UAB M. Victòria Nogués Secretària Acadèmica de l Escola de Doctorat. Universitat Autònoma de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

DATA DE LA CONVOCATORIA (BOE) FECHA DE LA CONVOCATORIA (BOE):...

DATA DE LA CONVOCATORIA (BOE) FECHA DE LA CONVOCATORIA (BOE):... ANNEX III / ANEXO III MODEL DE CURRÍCULUM MODELO DE CURRÍCULUM DATA DE LA CONVOCATORIA (BOE) FECHA DE LA CONVOCATORIA (BOE):... Cognoms i nom / Apellidos y nombre:... DNI... Conté / Contiene.... fulls

Más detalles

Correspondència CVN-Proyectos Plan Nacional amb DRAC

Correspondència CVN-Proyectos Plan Nacional amb DRAC Correspondència CVN-Proyectos Plan Nacional amb DRAC Administració de DRAC Oficina Tècnica RDI (CTT) Dubtes: suport.drac@upc.edu Novembre de 2013 Índex de continguts Objectiu del document... 3 Datos de

Más detalles

El grau en infermeria: de la teoria a la realitat

El grau en infermeria: de la teoria a la realitat El grau en infermeria: de la teoria a la realitat Maria Teresa Lluch Canut Barcelona, 12 de febrer de 2014 Maria Teresa Lluch Canut. El grau en infermeria: : de la teoría a a la realitat.. Ponencia presentada

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010

BUTLLETÍ OFICIAL. VIII legislatura. Número 733. Vuitè període. Dilluns, 7 de juny de 2010 BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUN YA VIII legislatura Vuitè període Número 733 Dilluns, 7 de juny de 2010 S U M A R I 3. 3.10. Procediments que es clouen amb l adopció de resolucions Procediments

Más detalles

PLA DE FORMACIÓ CONTÍNUA 2013 DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

PLA DE FORMACIÓ CONTÍNUA 2013 DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PLA DE FORMACIÓ CONTÍNUA 203 DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA Àrea de formació Denominació del curs Destinatar is Edicio ns Lloc de realitzaci ó Modalitat Hore s Àrea 0. Legislació i processos Legislació

Más detalles

Diplomatura de Relacions Laborals

Diplomatura de Relacions Laborals Informació general Centre docent Facultat de Dret Proposta docent Proporcionar una formació adequada en les bases teòriques i en les tècniques de l'organització del treball i de la gestió de personal,

Más detalles

El repte de la formació professional i l ocupació a Catalunya: evidències i propostes de reforma

El repte de la formació professional i l ocupació a Catalunya: evidències i propostes de reforma Presentació FUNDACIÓ JAUME BOFILL El repte de la formació professional i l ocupació a Catalunya: evidències i propostes de reforma Òscar Valiente (coordinador), Adrián Zancajo i Àngel Tarriño JUNY 2014

Más detalles

Diploma de Postgrau en Recursos Humans

Diploma de Postgrau en Recursos Humans Diploma de Postgrau en Recursos Humans Fitxa Tècnica Codi: EPRHE-I10-2018-16 Títol al que dóna dret: Diploma de Postgrau Adreçat a: Diplomats universitaris, graduats i llicenciats de totes les carreres,

Más detalles

Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials

Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials Conselleria de Serveis Socials i Cooperació Direcció General de Planificació i Serveis Socials Les Accions de Formació que es recullen en aquest document s han elaborat a partir de: *Estudi de necessitats

Más detalles

Diploma de Posgrado en Enseñanza de Español como Lengua Extranjera

Diploma de Posgrado en Enseñanza de Español como Lengua Extranjera Diploma de Posgrado en Enseñanza de Español como Lengua Extranjera Fitxa Tècnica Codi: DPEELL-I8-2018-13 Títol al que dóna dret: Diploma de Postgrau Adreçat a: Qualsevol persona que vulgui dedicar-se professionalment

Más detalles

CODI: MATÈRIA: Organització de l'espai Escolar, Materials i Habilitats Docents II

CODI: MATÈRIA: Organització de l'espai Escolar, Materials i Habilitats Docents II UNIVERSITAT DE LLEIDA FACULTAT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ TITULACIÓ: Grau en Educació Infantil CODI: 100710 MATÈRIA: Organització de l'espai Escolar, Materials i Habilitats Docents II MÒDUL: V. Organització

Más detalles

Memòria anual d activitats de l Observatori CUSC-UB. Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona.

Memòria anual d activitats de l Observatori CUSC-UB. Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona. Memòria anual d activitats de l Observatori CUSC-UB Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona Any 2003 Consell de Direcció del CUSC-UB NB: aquesta memòria se

Más detalles

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA 1. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL La màxima puntuació serà de 60 punts 1.1. Per cada mes de servei prestat en el

Más detalles

GRAU EN EDUCACIÓ INFANTIL Facultat de Ciències de l Educació - UAB

GRAU EN EDUCACIÓ INFANTIL Facultat de Ciències de l Educació - UAB 847 - Pla d'estudis del títol de Graduat o Graduada en Educació Infantil per la Universitat Autònoma de Barcelona, impartit a la Facultat de Ciències de l Educació. Memòria aprovada per la Comissió d'afers

Más detalles

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Curriculum vitae Nom: ANA MA. VENDRELL VILANOVA Data: 03/12/2014 Número de registre: 01038 Data de

Más detalles

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Curriculum vitae Nombre: LAURA SALAMERO TEIXIDO Fecha: 27/11/2014 Número de registro: 01870 Fecha

Más detalles

BAREMS PER A LA CONTRACTACIÓ D AJUDANT, PROFESSORAT AJUDANT DOCTOR I ASSSOCIAT

BAREMS PER A LA CONTRACTACIÓ D AJUDANT, PROFESSORAT AJUDANT DOCTOR I ASSSOCIAT BAREMS PER A LA CONTRACTACIÓ D AJUDANT, PROFESSORAT AJUDANT DOCTOR I ASSSOCIAT DEPARTAMENT DE FÍSICA (Aprovat pel Consell de Departament el dia 4 de juny de 2012) Barems de les comissions de selecció de

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Programa de Formació per el professorat de la FM Xavier Pastor i Duran. Coordinador de Formació de Professorat Facultat de Medicina.

Programa de Formació per el professorat de la FM Xavier Pastor i Duran. Coordinador de Formació de Professorat Facultat de Medicina. Programa de Formació per el professorat de la FM 2012-2013 Xavier Pastor i Duran Coordinador de Formació de Professorat Facultat de Medicina. UB Estudi de detecció de necessitats formatives Realitzat al

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol de juliol de 2018

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol de juliol de 2018 PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol 2018 11 de juliol de 2018 Resum de dades del procés de preinscripció. Juny 2018 46.956 ESTUDIANTS PREINSCRITS CONVOCATÒRIA JUNY 2018 Estudiants preinscrits convocatòria

Más detalles

PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A FUNCIONS I ÀMBITS D INTERVENCIÓ PROFESSIONAL COL LEGI DE PEDAGOGS DE CATALUNYA

PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A FUNCIONS I ÀMBITS D INTERVENCIÓ PROFESSIONAL COL LEGI DE PEDAGOGS DE CATALUNYA PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A I ÀMBITS D INTERVENCIÓ PROFESSIONAL PEDAGOG/A DE DESENVOLUPAMENT ORGANITZATIVA ANALÍTICA Educació, instrucció i formació global i específica socioeducatiu global i específic

Más detalles

Màster en Gestió Integrada de la Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral 11a edició

Màster en Gestió Integrada de la Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral 11a edició Universitat Rovira i Virgili Fundació URV Centre de Formació Permanent Màster en Gestió Integrada de la Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral 11a edició Adaptat a la nova versió de la Norma ISO 2015

Más detalles

SEGUIMENT DE LA INSERCIÓ LABORAL DELS GRADUATS UNIVERSITARIS Promoció Perfil de l'ensenyament

SEGUIMENT DE LA INSERCIÓ LABORAL DELS GRADUATS UNIVERSITARIS Promoció Perfil de l'ensenyament AQU Catalunya - INSERCIÓ LABORAL Pag. 1 de 20 Perfil de l'ensenyament Població i mostra Sexe Antecedents laborals Població Mostra % resposta % Error mostral Homes Estudi a temps complet (f) % (f) % Estudiant

Más detalles

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS Programa DRAC 2017-2018 Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS ACCIONS 2017-2018 Per al curs 2017-2018, el programa DRAC s estructura en cinc accions: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. A continuació

Más detalles

MTCD - Màrqueting, Tecnologia i Competències Directives a l'empresa

MTCD - Màrqueting, Tecnologia i Competències Directives a l'empresa Unitat responsable: Unitat que imparteix: Curs: Titulació: Crèdits ECTS: 2016 230 - ETSETB - Escola Tècnica Superior d'enginyeria de Telecomunicació de Barcelona 732 - OE - Departament d'organització d'empreses

Más detalles

Com el programa Margalida Comas pot ajudar a la millora de la docència universitària. Josep-Eladi Baños

Com el programa Margalida Comas pot ajudar a la millora de la docència universitària. Josep-Eladi Baños Com el programa Margalida Comas pot ajudar a la millora de la docència universitària Josep-Eladi Baños Margalida Comas i Camps (1892-1972) Nascuda a Alaior (Menorca) Escuela Normal de Madrid (1912-5) Bedford

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Resum d'estudiants matriculats

Resum d'estudiants matriculats Resum d'estudiants matriculats Tipus de centres i d'estudis Graus Màsters Doctorats TOTAL UNIVERSITAT DE GIRONA 13.637 943 618 15.198 CENTRES INTEGRATS 11.761 11.761 Estudis oficials 10.200 943 618 11.761

Más detalles

La implantació de les titulacions de grau a la Universitat de València: balanç i reflexions

La implantació de les titulacions de grau a la Universitat de València: balanç i reflexions La implantació de les titulacions de grau a la Universitat de València: balanç i reflexions Isabel Vázquez Navarro Vicerectora d Estudis de Grau i Política Lingüística XX Jornada d informació als orientadors

Más detalles

Interpretació de l'actualitat jurídica en l'àmbit educatiu (Període del 7/03 al 13/06 de 2013)

Interpretació de l'actualitat jurídica en l'àmbit educatiu (Període del 7/03 al 13/06 de 2013) Normativa apareguda des de la darrera sessió del dia 7 de març de 2013 amb rellevància, directa o indirecta, per a l educació i el món local, resumida per a la sessió del dia 13 de juny de 2013 Interpretació

Más detalles

Màster en Docència universitària per a professorat novell

Màster en Docència universitària per a professorat novell Màster en Docència universitària per a professorat novell 6è Bienni, 2017-2019 www.ub.edu/ice/universitat/novells Presentació L Estatut de la Universitat de Barcelona (UB) estableix que la UB té com una

Más detalles

Test i proves civil. TEST I PROVES CIVIL: guia docent

Test i proves civil. TEST I PROVES CIVIL: guia docent TEST I PROVES CIVIL: guia docent Carlos Villagrasa Alcaide (coord.) Isidoro García Sánchez (professor) Albert Martínez Santos (professor) Daniel Espina Pérez (professor) Sònia Cano Fernández (professora)

Más detalles

Naixcuda el 6 de març de l966 a Oliva ( València) resident a València des de l984

Naixcuda el 6 de març de l966 a Oliva ( València) resident a València des de l984 CURRICULUM VITAE Mercè Martínez i Llopis Naixcuda el 6 de març de l966 a Oliva ( València) resident a València des de l984 FORMACIÓ ACADÈMICA Assistent Social. Escola Diocesana de Treball Social València.

Más detalles

Diccionari de dret civil Bibliografia

Diccionari de dret civil Bibliografia Diccionari de dret civil Bibliografia Obres especialitzades a) Legislació Codi civil. Barcelona: Fundació Jaume Callís, 1991. ISBN 84-6040-592-3 Codi civil. Madrid: Ministerio de la Presidencia. Boletín

Más detalles

Correspondència CVN amb DRAC. Oficina Tècnica RDI (CTT)

Correspondència CVN amb DRAC. Oficina Tècnica RDI (CTT) Correspondència CVN amb DRAC Oficina Tècnica RDI (CTT) Lluís Malvis 30/05/2013 Índex de continguts Oficina Tècnica RDI (CTT)... 1 Objectiu del document... 4 Dades i situacions professionals... 9 Formació

Más detalles

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER

ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER ACORDS DE GOVERN DE 13 DE GENER DEPARTAMENT DEL CONSELLER EN CAP...1 DEPARTAMENT D ENSENYAMENT...1 DEPARTAMENT D UNIVERSITATS, RECERCA I SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ...1 BIOGRAFIES...2 ACORDS DE GOVERN DE

Más detalles

MOELO II CURRICULUM VITAE NORMALITZAT CURRÍCULUM VITAE NORMALIZADO B FORMACIÓ ACADÈMICA / FORMACIÓN ACADÉMICA

MOELO II CURRICULUM VITAE NORMALITZAT CURRÍCULUM VITAE NORMALIZADO B FORMACIÓ ACADÈMICA / FORMACIÓN ACADÉMICA A CURRICULUM VITAE NORMALITZAT DADES DEL/DE LA SOLICITAN TE (*) / DATOS DEL/DE LA SOLICITAN TE (*) COGNOMS / APELLIDOS DATA NAIXEMENT FECHA NACIMIENTO NÚM. FUNCIONARI/ÀRIA Nº. FUNCIONARIO/A NOM / NOMBRE

Más detalles

GRAU EN EDUCACIÓ INFANTIL I EDUCACIÓ PRIMÀRIA Facultat de Ciències de l Educació - UAB

GRAU EN EDUCACIÓ INFANTIL I EDUCACIÓ PRIMÀRIA Facultat de Ciències de l Educació - UAB 1283 / 1363 - Pla d'estudis del títol de Graduat o Graduada en Educació Infantil i Educació Primària per la Universitat Autònoma de Barcelona, impartit a la Facultat de Ciències de l Educació. Aprovat

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Tesis doctoral: DISCAPACIDAD Y ACCIÓN POSITIVA: INCENTIVACIÓN DE LA CONTRATACIÓN LABORAL Y CUOTAS DE RESERVA DE EMPLEO

Tesis doctoral: DISCAPACIDAD Y ACCIÓN POSITIVA: INCENTIVACIÓN DE LA CONTRATACIÓN LABORAL Y CUOTAS DE RESERVA DE EMPLEO CURRICULUM VITAE ABREVIADO JORGE PÉREZ PÉREZ (17209425C) TITULACIÓN: Licenciado en Derecho Universidad de Zaragoza Máster en Seguridad y Prevención Universidad Autónoma de Barcelona Doctor en Derecho Universidad

Más detalles

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Curriculum vitae Nom: MERCEDES SERRANO MASIP Cognoms: SERRANO MASIP Nom: MERCEDES Situació professional

Más detalles

FORMULARI DE SOL LICITUD DEL DIPLOMA ACREDITATIU DE CAPACITACIÓ EN ACUPUNTURA

FORMULARI DE SOL LICITUD DEL DIPLOMA ACREDITATIU DE CAPACITACIÓ EN ACUPUNTURA OFICINA TÈCNICA D ACREDITACIÓ FORMULARI DE SOL LICITUD DEL DIPLOMA ACREDITATIU DE CAPACITACIÓ EN ACUPUNTURA Núm. de col legiat:... Nom i cognoms:... Data naixement:.../.../... Sexe: Home Dona Any de Llicenciatura:...

Más detalles

Com posar rumb al teu futur? Guia de sol licitud del Premi Canyada Blanch sol licitud

Com posar rumb al teu futur? Guia de sol licitud del Premi Canyada Blanch sol licitud Com posar rumb al teu futur? Guia de sol licitud del Premi Canyada Blanch 2017 sol licitud En què consisteix el premi? El Premi Fundació Cañada Blanch Universitat de València ofereix: - 7.000 euros per

Más detalles

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1970).

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1970). C U R R Í C U L U M V I T A E EUDALD VENDRELL FERRER ( Barcelona, 20.10.1948) Formació acadèmica Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1970). Alumne dels cursos de Dret Comparat celebrats

Más detalles

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari

PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA. 3r. Plenari PLA LOCAL D INCLUSIÓ I COHESIÓ SOCIAL DE LA CIUTAT DE LLEIDA 3r. Plenari 22 de març de 2010 Generalitat de Catalunya Departament d'acció Social i Ciutadania Procésde disseny del Pla DIAGNOSI procés Aprovació

Más detalles

Observatoris socioeconòmics locals 20 anys fent Xarxa

Observatoris socioeconòmics locals 20 anys fent Xarxa Observatoris socioeconòmics locals 20 anys fent Xarxa L Ampolla 15 de desembre de 2014 Què és un Observatori? Objectiu Aportar coneixement per a la presa de decisions Dades Informació Coneixement Acció

Más detalles

DATOS PERSONALES FORMACIÓN ACADÉMICA

DATOS PERSONALES FORMACIÓN ACADÉMICA 1 DATOS PERSONALES Maribel de la Cerda Toledo DNI: 46775899V Facultat de Pedagogia. Departament de Teoria i Història de l Educació Edifici de Llevant 3ª planta, Passeig Vall d Hebron 171 08035 Barcelona

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol de juliol de 2016

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol de juliol de 2016 PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA Juliol 2016 12 de juliol de 2016 Resum de dades del procés de preinscripció. Juny 2016 46.107 ESTUDIANTS PREINSCRITS CONVOCATÒRIA JUNY 2016 Estudiants preinscrits convocatòria

Más detalles

MES: Novembre 2017 LLOC: INEFC-LLEIDA DIES: 02; 03; 04 i 05 SESSIÓ PRESENCIAL 01

MES: Novembre 2017 LLOC: INEFC-LLEIDA DIES: 02; 03; 04 i 05 SESSIÓ PRESENCIAL 01 Coordinació del mòdul: Dr. Jordi Segui MES: Novembre 2017 LLOC: INEFC-LLEIDA DIES: 02; 03; 04 i 05 SESSIÓ PRESENCIAL 01 DIJOUS, 02 DIVENDRES, 03 DISSABTE, 04 DIUMENGE, 05 Coaching. Competències del lideratge

Más detalles

Itinerari en Direcció de Recursos Humans i Desenvolupament del Talent a les organitzacions de salut

Itinerari en Direcció de Recursos Humans i Desenvolupament del Talent a les organitzacions de salut Itinerari en Direcció de Recursos Humans i Desenvolupament del Talent a les organitzacions de salut Itinerari formatiu i Diploma Itinerari formatiu semipresencial, amb una estructura modul lar, que permetria

Más detalles

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Curriculum vitae

Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Curriculum vitae Ministerio de Economía y Competitividad. Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación Curriculum vitae Nom: ANNA TENA TARRUELLA Data: 03/12/2014 Número de registre: 00403 Data de complimentació:

Más detalles

MONTSERRAT COMELLAS i OLIVA

MONTSERRAT COMELLAS i OLIVA MONTSERRAT COMELLAS i OLIVA ACTIVITAT PROFESSIONAL ACTUAL A L EUIT ACTIVITAT DOCENT FORMACIÓ EN EL GRAU DE TERAPIA OCUPACIONAL Gestió i Administració FORMACIÓ EN EL GRAU D'INFERMERIA Gestió i qualitat

Más detalles

Institucions del nostre dret

Institucions del nostre dret Cicle de conferències Curs 2016-2017 Institucions del nostre dret Organització: Societat Catalana d Estudis Jurídics, filial de l Institut d Estudis Catalans amb: Il lustre Col legi de l Advocacia de Barcelona

Más detalles

ANTONI FERNÁNDEZ PÉREZ

ANTONI FERNÁNDEZ PÉREZ ANTONI FERNÁNDEZ PÉREZ C.V DADES PERSONALS Nom: Antoni Fernández Pérez Data i lloc de naixement: nascut el 26 d'agost de 1956 a Premià de Mar (Barcelona) Adreça: C/ Ribes, 5-7. 1r 1a. 08013 Barcelona Telèfon:

Más detalles