BASES REGULADORES DE LES AJUDES MUNICIPALS DE TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS I DE CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "BASES REGULADORES DE LES AJUDES MUNICIPALS DE TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS I DE CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR."

Transcripción

1 BASES REGULADORES DE LES AJUDES MUNICIPALS DE TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS I DE CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR. CURS 2016/2017 PRIMERA.- OBJECTE I ÀMBIT D APLICACIÓ L objecte de les presents bases és regular la concessió d ajudes econòmiques a la població universitària i a l alumnat de cicles formatius de grau mitjà i superior, empadronats i residents al Puig de Santa Maria, per tal de facilitar l accés a la formació en els seus desplaçaments diaris o habituals als centres públics universitaris i centres de formació profesional de la Comunitat Valenciana, ubicats fora del municipi. Existint al pressupost general de la Corporació per a l exercici 2017 una partida de despeses específica per a tramitar aquest tipus d ajudes. SEGONA.- BENEFICIÀRIES 1. Podrà ser beneficiari de les ajudes l'alumnat, empadronat al Puig de Santa Maria i matriculat durant el curs 2016/2017 en centres públics universitaris o centres de formació profesional. 2. En tots els casos, les persones sol licitants, hauran de complir els requisits següents: - Estar empadronats i residir en el municipi. - No superar entre tots els ingressos familiars nets el llindar de renda establit. - No percebre ajudes o subvencions destinades al mateix fi que resulten incompatibles amb la present ajuda i que, en cas de ser compatible, no superen conjuntament el cost de la despesa subvencionada. - Estar al corrent del pagament de les obligacions tributàries municipals, autonòmiques i estatals, així com les obligacions amb la Seguretat Social. - En el cas de parelles separades, només es considerarà el progenitor que tinga el/la fill/a a càrrec seu. - Presentar la documentació corresponent, en el termini i forma requerit en la convocatòria. 3. Es considerarà unitat familiar o de convivència, la integrada pel sol licitant i les persones que convisquen en el mateix domicili i es troben unides al sol licitant per matrimoni o anàloga relació permanent a la conjugal o per vincles de parentiu. 4. Als efectes de la concessió de les ajudes es considerarà unitat familiar la formada per pares i fills menors de 18 anys, i també els majors d'esta edat que siguen descendents als efectes del còmput de l'irpf. En cas que el/la sol.licitant visca de manera independent, haurà d acreditar ingressos. Si no existeixen ingressos, es considerarà la renda dels seus progenitors per a determinar si s ajusta al criteri de renda que s estableix en aquesta convocatòria.

2 5. De forma excepcional, en els casos de ruptura familiar, es considerarà unitat familiar al sol licitant i els membres de la unitat familiar que queden a càrrec seu, sempre que s'acredite l esmentat procés de ruptura familiar amb la demanda de separació, divorci, o mesures en relació als fills extramatrimonials. 6. L'ocultació o falsejament de les dades aportades donarà lloc a la denegació de l'ajuda sol licitada o a la seua anul lació i obligació de reintegrament de la mateixa, si ja ha sigut concedida, sense perjuí d'un altre tipus de responsabilitat que poguera derivar-se de tals omissions o accions. TERCERA.- LLINDARS DE RENDA Amb efectes del curs 2016/2017, podran participar en la present convocatòria d'ajudes l'alumnat la renda familiar de la qual durant l'any 2015 no supere els euros. La declaració de l'impost sobre la Renda de les Persones Físiques de què s'extrauran les dades econòmiques que determinaran la concessió o no de l'ajuda serà la corresponent a l'exercici 2015, computant-se per a la determinació de la renda familiar els imports continguts en les caselles 380 i 395 (base imposable general més base imposable de l'estalvi) de cada declaració. QUARTA.- CONCEPTE I QUANTIES SUBVENCIONABLES 1. El concepte subvencionable es correspondrà amb el cost parcial de les despeses de transport. 2. La quantia subvencionada a cada perceptor dependrà de l'interval de renda en què es trobe la unitat familiar de la persona sol licitant segons barem municipal. 3. Les presents ajudes estan subjectes a tributació per l'impost de la Renda de les persones físiques, en els termes de la normativa vigent. 4. En compliment de la normativa estatal, la subvenció concedida serà inclosa en la declaració anual d'operacions amb tercers (model 347) que remet l'ajuntament a l'agència TRIBUTÀRIA. CINQUENA- CRITERIS DE CONCESSIÓ I BAREM ECONÒMIC Les sol licituds que complisquen els requisits establits en estes bases, es valoraran i seleccionaran tenint en compte els següents criteris objectius de valoració:

3 BAREM ECONÒMIC S'establix un tipus màxim per curs de 120 euros. Els mòduls econòmics del percentatge d'ajuda, segons la renda anual disponible, seran els següents: MÒDUL DES DE FINS A FINS A 2 3 MEMBRES 4 MEMBRES 5 O MÉS MEMBRES MEMBRES % 85% 95% 100% % 70% 80% 90% % 55% 70% 80% % 40% 60% 70% SISENA.- PUBLICITAT DE LES BASES I DE LA CONVOCATÒRIA Les presents Bases es publicaran en la pàgina web de l'ajuntament ( i en els taulers d'anuncis municipals. La convocatòria es publicará al Butlletí Oficial de la Província de València a travès de la Base Nacional de Dades de Subvencions. SETENA. FINANÇAMENT El finançament de les ajudes regulades en les presents Bases es farà amb càrrec a la partida pressupostària AJUDES TRANSPORT UNIVERSITARI I CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ I SUPERIOR dels pressupostos de l'ajuntament del Puig de Santa Maria per a l'exercici 2017, per un import màxim de euros i estarà condicionada, en tot cas, a l'existència en els pressupostos de crèdit adequat i suficient. En cas que no hi haguera consignació pressupostària suficient per a atendre les sol licituds presentades es reduirà l'ajuda econòmica, proporcionalment, a totes les persones sol licitants.

4 HUITENA.- FORMALITZACIÓ DE LA SOL LICITUD 1. TERMINI I PRESENTACIÓ DE LA SOL LICITUD a. El termini per sol.licitar l ajuda s obrirà amb la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província, i estarà obert durant 15 dies naturals a partir del dia següent a la seua publicació. b. La sol licitud i la documentació exigida haurà de presentar-se en el Registre de La Marina, o per qualsevol dels mitjans assenyalats en la Llei 39/2015, d 1 d octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. c. La presentació de les sol licituds fora del termini indicat serà causa de no admissió, sense més tràmits, amb la resolució prèvia que haurà de ser dictada en els termes previstos en l article 21 de la Llei 39/2015, d 1 d octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. La presentació de la sol licitud implica: a) L'acceptació incondicional de les normes contingudes en la convocatòria present i en la resta de disposicions aplicables i l'assumpció de totes les obligacions que se'n deriven. b) L'acceptació de la subvenció en cas de resultar-ne beneficiari, per la qual cosa no serà necessària l'acceptació expressa. c) L'autorització necessària a l'ajuntament del Puig de Santa Maria per a la comprovació o aclariment de qualsevol dada, requisit i/o circumstàncies relatius a la sol licitud i als sol licitants, podent demanar-se, a més de la documentació establida amb caràcter general, aquella altra que es considere necessària amb vista al dictat, en cada cas, de les pertinents resolucions. A l'efecte, l'instructor podrà sol licitar els informes i la resta de documentació necessaris dels distints òrgans, instàncies i persones, tant públiques com privades, inclús a través de mitjans telemàtics. f) Autoritzar a l'ajuntament del Puig de Santa Maria per a realitzar el tractament informàtic i automatització de les dades contingudes en la sol licitud, així com per a la seua cessió a altres Administracions Públiques per a l'exercici de les seues funcions pròpies en l'àmbit de les seues competències. La presentación de la solicitud, ni les propostes de resolución provisional i definitva no generaren cap dret per al sol.licitant, en tant no es comunique la resolució de la concessió. 2. SOL LICITUD I DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR a. La presentació de la sol licitud de l'ajuda presumix l'acceptació incondicionada de les bases de la convocatòria i de les condicions, requisits i obligacions que es contenen en la mateixa.

5 b. La sol licitud es realitzarà mitjançant la presentació dels corresponents impressos normalitzats per a la concessió de l'ajuda, acompanyada de la documentació complementària (ANNEXOS). c. La documentació preceptiva que ha d'acompanyar a la sol licitud serà la detallada a continuació: 1. Fotocòpia del DNI o NIE, PASSAPORT o PERMÍS DE RESIDÈNCIA del sol licitant i de tots els membres de la unitat familiar i de convivència. 2. Fotocòpia del LLIBRE DE FAMÍLIA. 3. FULL D'AUTORITZACIÓ, a dades de caràcter personal per a accedir a l'última declaració de la Renda, firmada per tots els membres de la unitat familiar majors de 16 anys (Annex II). 4. Document acreditatiu d'estar matriculat en un Centre Públic Universitari o en un Centre de Formació Profesional per al curs 2016/ Declaració responsable del beneficiari (inclosa en la sol licitud): - Que les dades exposades en la sol licitud són certes. - Que es troba al corrent en el compliment de les obligacions Tributàries i amb la Seguretat Social. - Que es compromet a complir les obligacions que, per als perceptors d'ajudes i subvencions, establix l'article 14 de la mateixa Llei General de Subvencions. -Que no ha sol licitat ni obtingut cap altra subvenció, ajuda, ingrés o recurs d ajuda per a la mateixa finalitat procedent de qualsevol Administració o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals que resulte incompatible amb la present ajuda i que, en cas de ser compatible, no superen conjuntament el cost de la despesa subvencionada. d. Registrada la sol licitud, es comprovarà que la documentació és correcta. Si no és així, l'administració requerirà a les persones, que hagen p resentat la seua sol licitud dins del termini establit, perquè en el termini de deu dies acompanyen els documents preceptius, amb l'advertència que si no ho féra es considerarà que desistix de la seua petició, i que, prèvia resolució corresponent, es procedirà a l'arxiu de l'expedient, d'acord amb el que disposa la Llei 39/2015, d 1 d octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. e. Es comprovarà d'ofici pel Departament Gestor l'empadronament del sol licitant i dels membres de la unitat familiar i de convivència.

6 NOVENA.- ORDENACIÓ DEL PROCEDIMENT A. Instrucció A.1. La Instrucció del procediment es durà a terme per la Regidoria de Cultura. Correspondrà a les persones instructores realitzar d'ofici quantes actuacions estimen necessàries per a la determinació, coneixement i comprovació de les dades i documents en virtut dels quals ha de formular-se la proposta de resolució. A.2. Les activitats d'instrucció comprendran necessàriament: a) Mecanització de les sol licituds i obertura del corresponent expedient administratiu. b) Revisió de la documentació i si és el cas, notificació de la necessitat d'esmena. c) Avaluació tècnica en què es verificarà el compliment dels requisits per a adquirir la condició de beneficiari de l'ajuda. d) Emissió de l'informe Proposta d'adjudicació de beques. e) Seguiment i justificació de l'ajuda. A.3. La supervisió de l'avaluació tècnica de cada sol licitud per part d'una Comissió de Valoració, formada pels membres següents: President: El Regidor de Cultura, que actuarà com a representant de l'ajuntament. Vocals: El Tècnic de Cultura i el personal administratiu que duga a terme les activitats d'instrucció i valoració de la sol licitud. B. Resolució B.1. Correspon a la Junta de Govern Local la resolució del procediment de concessió de les ajudes en règim de concurrència competitiva. B.2. La proposta de concessió de l'òrgan col legiat es formularà a través de Proposta de Regidoria que es presentarà en la Junta de Govern Local per a l'adopció de l'acord de concessió o denegació. B.3. El termini de resolució de concessió de l ajuda no excedirà dels sis mesos. Si trancorregut dit termini no s ha publicat la resolución, l ajuda es considerarà denegada. C. Publicació de la resolució C.1. L'acord municipal resolent el procediment es publicarà en el tauler d'anuncis de l'ajuntament del Puig de Santa Maria, en el Centre Cultural la Marina i en la Web municipal.

7 D. Cobrament de les ajudes Resolta favorablement l'ajuda sol licitada, amb caràcter previ al cobrament efectiu de la mateixa, la persona sol licitant haurà d'aportar un Certificat de assistència regular al curs en què està matriculat, expedit pel centre. El termini per a presentar el justificant de la despesa finalitzarà el 31 de juliol de DESENA.- RÈGIM D INCOMPATIBILITATS La percepció d estes ajudes és compatible amb altres ajudes per a la mateixa finalitat procedent de qualssevol Administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o d organismes internacionals, sempre i quan no superen, conjuntament, el cost de la despesa subvencionada ; havent-se de comunicar aquest fet a la instància de sol.licitud. ONZENA.- PROCEDIMENT DE PAGAMENT DE LES AJUDES 1r És competència de l Alcaldia la funció d ordenació de pagaments. 2n Una vegada aprovades les ajudes per la Junta de Govern Local, l Alcaldia ordenarà el seu pagament. 3r El procediment de pagament de les ajudes previst en la convocatòria present es realitzarà mitjançant una transferència per l import de l ajuda, al compte corrent que figura en la instància del sol licitant, beneficiari en la resolució de la convocatòria. DOTZENA.- PROCEDIMENT DE REINTEGRAMENT DE LES AJUDES 1r Es procedirà al reintegrament de la quantitat percebuda i a l exigència de l interés de demora corresponent des del moment del pagament de l ajuda fins a la data en què s acorda la procedència del reintegrament, d acord amb l article 37 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de Subvencions, en els casos següents: Quan es demostre que s ha obtingut l ajuda falsejant o ocultant les condicions exigides en aquesta convocatòria per poder resultar beneficiari. En la resta de casos previstos en la normativa reguladora de la subvenció. 2n El règim regulador dels possibles reintegraments, sancions i responsabilitats aplicables als perceptors de les ajudes serà l establert en la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de Subvencions.

8 TRETZENA.- RECURSOS Contra l acte administratiu transcrit que és definitiu en via administrativa, i de conformitat amb el que establix la Llei de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i la Llei Reguladora de la Jurisdicció Contencios Administrativa, podrà interposar un dels recursos següents: a. Amb carácter potestatiu, recurs de reposició davant del mateix òrgan que va dictar l acte recorregut en el termini d un mes a comptar de l endemà de la seua publicació o notificació. La interposició del recurs, a excepció dels casos on una disposició determine altra cosa, no suspen l execució de l acte impugnat, de conformitat amb l establit en l article 117 de la Llei 39/2015, d 1 d octubre. Si transcorre un mes des de l endemà de la interposició del recurs de reposició sense que este haja sigut resolt i notificat, podrá entendre que ha sigut desestimat e interposar recurs contenciós administratiu davant dels Jutjats del Contenciós Administratiu de València en el termini de sis mesos a comptar de l endemà del dia de la desestimació presunta. b. Directament recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Valéncia dins del termini de dos mesos, comptats des de l endemà de la seua publicació. En cas d optar pel recurs potestatiu de reposició no es pot interpossar el recurs contenciós administratiu fins que aquell no siga resolt expressament o s haja produït la seua desestimació per silenci administratiu. c. No obstan, podrá interposar-se qualsevol altre que crega convenient al seu dret. CATORZENA.- NORMATIVA APLICABLE 1.- El règim jurídic que resulta d aplicació és el següent: - Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions. - Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions. - Llei 39/2015, d 1 d octubre del Procediment Administratiu Comú. - Bases d Execució del Pressupost de Ordenança General de Subvencions de l Ajuntament del Puig de Santa Maria. - Bases d'execució del Pressupost Exercici 2017.

9 2. Les dades de caràcter personal relatius als documents a què es fa referència en les presents bases seran tractades d'acord amb el que establix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. DISPOSICIÓ FINAL 1. Les presents Bases entraran en vigor l'endemà de la seua publicació. 2. La resolució d'aprovació de les presents bases posa fi a la via administrativa. D'acord amb el que establix la Llei 39/2015, d 1 d octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions publiques contra la present convocatòria i les seues bases reguladores es pot interposar recurs contenciós administratiu dins del termini de dos mesos des del dia següent al de la disposició impugnada o la notificació o publicació de l acte. ANNEX I. SOL LICITUD ANNEX II. AUTORITZACIÓ D'ACCÉS A DADES ANNEX III. DECLARACIÓ RESPONSABLE SOBRE LA GUARDA I CUSTÒDIA DEL MENOR El Puig, 27 de d abril de 2017

10 ANNEX I- SOL.LICITUD D AJUDA MUNICIPAL DE TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS I DE CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR. CURS 2016/2017 DADES PERSONALS DE LA PERSONA SOL.LICITANT NOM I COGNOMS:..... DNI: ADREÇA TELÈFON/MÒBIL:.... DADES PERSONALS DE MENORS PER A QUI SE SOL.LICITA L AJUDA NOM I COGNOMS:......EDAT CENTRE:... NOM I COGNOMS:......EDAT CENTRE: NOM I COGNOMS:......EDAT CENTRE:... DOCUMENTACIÓ APORTADA Fotocòpia del DNI o NIE, PASSAPORT i PERMÍS DE RESIDÈNCIA del sol.licitant i de tots els membres de la unitat familiar i de convivencia. Fotocòpia del Llibre de Família (Certificats de naixement i matrimoni, en el cas de no tindre Llibre de Família). FULL D AUTORITZACIÓ a dades de caràcter personal per a accedir a l ultima declaración de la Renda, signada per tots els membres de la unitat familiar majors de 16 anys (Annex II). Document acreditatiu dèstar matriculat en un Centre Públic Universitari o un Centre de Formació Professional per al curs 2016/2017. Acreditació de la circumstància de monoparentalitat (quan no quede acreditada al Llibre de Família): Declaració responsable sobre la guàrdia i custòdia del menor. Acreditació d un altra subvenció rebuda pel mateix concepte. REQUISITS Estar empadronats i residir al municipi. No percebre ajudes o subvencions destinades a la mateixa finalitat que resulten incompatibles amb la present ajuda i que, en cas d ésser compatibles, no superen conjuntament el coste de la despesa subvencionada. Estar al corrent de les obligacions tributàries municipals,autonòmiques i estatals,així com les obligacions

11 amb la Seguretat Social. Que els ingressos familiars no superen el llindar de renda establert. Presentar la documentació corresponent, en el termini i forma requerit en la convocatòria. DECLARACIÓ PRIMER.- Que les dades exposades en la sol.licitud són certes. SEGON.- Que estic al corrent en el compliment de les obligaciones tributàries i amb la seguretat social. TERCER- Que em compromet a complir les obligacions que per a als perceptors d ajudes i subvencions establix l article 14 de la Llei General de Subvencions. QUART.- Que no he sol.licitat ni obtés cap altra subvenció, ajuda, ingrés o recurs per a la mateixa finalitat procedent de qualssevol Administracions o ens públics o privats, nacionals, de la Unió Europea o d organismes internacionals que resulte incompatible amb la present ajuda i que, en cas d esser compatible, no superen conjuntament el cost de la despesa subvencionada. NOTA INFORMATIVA: Les presents ajudes estan subjectes a tributació per l Impost de la Renda de les Persones Físiques, en els termes de la normativa vigent. SOL.LICITA Que previ els tràmits de rigor, li siga concedida l ajuda sol.licitada i objecte del present escrit dirigit a la Sra. Alcaldessa del Puig de Santa Maria. Que le siga transferida l ajuda al compte IBAN nº: El Puig de Santa Maria, a de de Firma de la persona sol.licitant: D/Dª:....

12 ANNEX II- AUTORITZACIÓ CONSULTA DADES DE CARÀCTER PERSONAL TIPUS D AJUDA: BECA DE TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS O DE FORMACIÓ PROFESSIONAL. CURS 2016/2017 AUTORITZACIÓ DE DADES Les persones sotasignants autoritzen expressament a L AJUNTAMENT DEL PUIG DE SANTA MARIA amb CIF P I, a sol licitar la informació baix assenyalada perquè conforme a l'art. 6 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, puga accedir a les dades personals que es troben en els fitxers de l'agència Tributària als únics efectes de verificar el compliment dels requisits i/o condicions necessàries per a ser beneficiari de l'ajuda sol licitada a la Regidoria de Cultura. 1. NOM I COGNOMS NIF: DADES SOL.LICITADES: Dades de l Agència Tributària Signat: D/Dª: NOM I COGNOMS NIF: DADES SOL.LICITADES: Dades de l Agència Tributària Signat: D/Dª: NOM I COGNOMS NIF: DADES SOL.LICITADES: Dades de l Agència Tributària Signat: D/Dª: NOM I COGNOMS NIF: DADES SOL.LICITADES: Dades de l Agència Tributària Signat: D/Dª:...

13 ANNEX III- DECLARACIÓ RESPONSABLE SOBRE LA GUARDA I CUSTÒDIA DE MENOR PER A AJUDA MUNICIPAL DE TRANSPORT PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS O DE FORMACIÓ PROFESSIONAL. CURS 2016/2017 DADES PERSONALS DE LA PERSONA SOL.LICITANT NOM I COGNOMS:.... DNI:. ADREÇA: . TELÈFON/MÓBIL:.. DECLARE SOTA LA MEUA RESPONSABILITAT Que ostente la guarda i custòdia del/dels següents menors: Que disposa de capacitat legal suficient per a dur a terme la sol.licitud d ajuda municipal de transport per a estudiants universitaris o de formació profesional per al curs escolar Així mateix, estic assabentat que la falsetat, inexactitud o omissió en el contingut d esta declaració, podrà donar lloc a les responsabilitats penals, civils o administratives que corresponguen. El Puig, a de de Signat:.

Aquestes ajudes tenen com a finalitat afavorir la gratuïtat de l ensenyament a l escola pública.

Aquestes ajudes tenen com a finalitat afavorir la gratuïtat de l ensenyament a l escola pública. BASES PER A LA CONCESSIÓ D AJUDES MUNICIPALS COMPLEMENTÀRIES DE LLIBRES DE TEXT I QUADERNS DE TREBALL PER A L ALUMNAT DE PRIMÀRIA I ESO ESCOLARITZAT EN CENTRES PÚBLICS DEL PUIG DE SANTA MARIA DURANT EL

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant:

entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques Dades del President de l entitat o representant del sol licitant: MODEL DE SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ Nom de la convocatòria/subvenció directa: Dades del sol licitant: Tipologia: Sol licitant 1 : particular entitat sense ànim de lucre agrupació de persones físiques o jurídiques

Más detalles

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO)

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO) AJUNTAMENT DE LA NUCIA AYUNTAMIENTO DE LA NUCIA A DADES DEL SOL LICITANT DATOS DEL SOLICITANTE SOL LICITUD AJUDA ECONÒMICA CENTRE DE DIA LA NUCIA SOLICITUD AYUDA ECONÓMICA CENTRO DE DIA LA NUCIA COGNOMS

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua Sol licitud per a l inscripció al REC Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua en nom propi en representació de/d com acredita mitjançant el poder que

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta,

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, ANNEX I SUBVENCIONS PER AL MANTENIMENT Y DESENVOLUPAMENT 1 INSTÀNCIA Sr./Sra....amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, EXPOSA: Que coneix la convocatòria d

Más detalles

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona

Tarragona, 19 de juliol de SÍLVIA CAIRE GARCIA Secretària de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona 27214 EDICTE de 19 de juliol de 2007, sobre una resolució adoptada pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques en matèria d urbanisme referent al municipi de Reus. Tarragona, 19 de juliol de

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC DE CONDUCTOR D INSTAL LACIONS ESPECIALISTA EN INSTAL LACIONS HIPERBÀRIQUES SANITÀRIES LLOC DE TREBALL DENOMINACIÓ: conductor d instal

Más detalles

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa

Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa Generalitat de Catalunya Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General d Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l Autoempresa RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES

Más detalles

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ SUBVENCIONS DIRIGIDES A L IMPULS DE PROJECTES I ACTIVITATS D'INTERÈS PÚBLIC I/O D UTILITAT SOCIAL D ÀMBIT COMARCAL. CONVOCATÒRIA EXERCICI 2018 1. Les sol licituds, amb la documentació

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 28 d agost de 2018, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es resol la convocatòria de subvencions per al manteniment

Más detalles

SUBVENCIO N BONOMETRO ESTUDIANTES CURSO ESCOLAR

SUBVENCIO N BONOMETRO ESTUDIANTES CURSO ESCOLAR SUBVENCIO N BONOMETRO ESTUDIANTES CURSO ESCOLAR 2018-2019 OBJETO Las presentes bases tienen como objeto conceder una ayuda para la compra de titulos de BONOMETRO para estudiantes residentes en Rafelbunyol,

Más detalles

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA

ALCALDIA PRESIDÈNCIA DE L AJUNTAMENT DE GIRONA Sol licitant Sr. Sra. Nom/Raó social: Doc. identificatiu: Representant Nom: Doc. identificatiu: Dades per a notificacions Adreça electrònica: Telèfon mòbil: Titular de l adreça: Adreça (en cas de ser pers.

Más detalles

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO Pàgina: 1 / 5 ÍNDEX: 1. OBJECTE 2. ABAST 3. REFERÈNCIES 4. DEFINICIONS 5. RESPONSABILITATS 6. DESENVOLUPAMENT 7. DOCUMENTS I REGISTRES 8. HISTÒRIC DE MODIFICACIONS Procediment aprovat pel Director de Promoció

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles

Primera.- Objecte. Segona.- Finalitat

Primera.- Objecte. Segona.- Finalitat 4.- BASES REGULADORES PER A L ATORGAMENT D UNA SUBVENCIÓ SOBRE L IMPORT DE L IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES, CORRESPONENT AL DOMICILI HABITUAL, A AQUELLES PERSONES QUE SIGUIN TITULARS DE FAMÍLIA MONOPARENTAL

Más detalles

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal:

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal: MODEL CCM1.AIMS 2018/2019 (pel sol licitant) SOL LICITUD D AJUT INDIVIDUAL DE MENJADOR (ESCRIVIU EN MAJÚSCULES) DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal NIF/NIE: Nom: Cognom1:

Más detalles

Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer

Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer Convocatòria 2017 Sol licitud de subvencions al pagament del lloguer 1. Dades de la persona sol licitant i titular del contracte de lloguer Nom i cognoms: Data de naixement: DNI/NIF/NIE: Autoritzo a consultar

Más detalles

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle.

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle. ANUNCI APROVACIÓ DE LES BASES ESPECÍFIQUES DE CONCESSIÓ D AJUTS DE L ÀREA DE SERVEIS SOCIALS DE L AJUNTAMENT, DEL PROGRAMA COMPLEMENTARI D URGÈNCIA SOCIAL PER A L ANY 2012. (EXP 520/2012) La Junta de Govern

Más detalles

ANUNCI. La Junta de Govern Local, en sessió de data 4 de novembre de 2016, va adoptar l acord següent:

ANUNCI. La Junta de Govern Local, en sessió de data 4 de novembre de 2016, va adoptar l acord següent: ANUNCI La Junta de Govern Local, en sessió de data 4 de novembre de 2016, va adoptar l acord següent: Vistos els documents que és troben en l'expedient, la normativa relacionada en el mateix, l'informe

Más detalles

INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I

INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I 1.- RECOMANACIONS Consulteu la compatibilitat i incompatibilitat d aquestes ajudes amb les beques MEC i de la Conselleria

Más detalles

PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs )

PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs ) PROGRAMA DE BECAS IBEROAMÉRICA. SANTANDER GRADO, PER ESTUDIANTS DE GRAU DE MOBILITAT INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (Curs 2018-2019) RESOLUCIÓ El dia 11 d abril de 2018 es van convocar vint-i-nou

Más detalles

RESOLUCIÓ D ATORGAMENT

RESOLUCIÓ D ATORGAMENT RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES AL FOMENT DE LA INTEGRACIÓ LABORAL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT IGUAL O SUPERIOR AL 33% CONTRACTADES EN CENTRES ESPECIALS DE TREBALL, EXERCICI 2017. Fets

Más detalles

DNI NIE NIF PAS. Física Jurídica

DNI NIE NIF PAS. Física Jurídica SOL LICITUD D AJUDES MUNICIPALS AL LLOGUER VI.AY.25 SOLICITUD DE AYUDAS MUNICIPALES AL ALQUILER w w w. valencia.es Nom i cognoms o raó social / Nombre y apellidos o razón social Tipus d identificació /

Más detalles

AYUNTAMIENTO DE CREVILLENT

AYUNTAMIENTO DE CREVILLENT BASES REGULADORAS PARA LA CONCESIÓN DE AYUDAS ECONOMICAS A ESTUDIANTES UNIVERSITARIOS CON BECAS DE ESTUDIOS EN PROGRAMAS DE INTERCAMBIO INTERNACIONALES PARA EL CURSO 2016-2017 BASES REGULADORES PER A LA

Más detalles

COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA

COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA DOCUMENTACIÓ JUSTIFICATIVA DE SUBVENCIONS COMPTE JUSTIFICATIU AMB APORTACIÓ DE JUSTIFICANTS DE DESPESA 1. DADES DE L ACTIVITAT SUBVENCIONADA Codi convocatòria Activitat subvencionada Cost de l activitat

Más detalles

1 1, ,25 3 1, ,5 5 1,675 6 o més 1,750

1 1, ,25 3 1, ,5 5 1,675 6 o més 1,750 Secretaria general BASES REGULADORES DE LA CONCESSIÓ D'AJUDES AL PAGAMENT DE L IMPOST DE BÉNS IMMOBLES (IBI) DE LA VIVENDA HABITUAL DE FAMÍLIES AMB ESCASSOS RECURSOS ECONÒMICS. PRIMERA. OBJECTE Constitueix

Más detalles

Conselleria de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas

Conselleria de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 8 d agost de 2018, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques

Más detalles

BASES. Seran objecte d estes subvencions les activitats realitzades durant L'ANY 2013.

BASES. Seran objecte d estes subvencions les activitats realitzades durant L'ANY 2013. BASES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA PER A A L'EXERCICI 2013 DE SUBVENCIONS DESTINADES A COMERÇOS, EMPRESES, INDÚSTRIES I PROFESSIONALS DEL TERME MUNICIPAL DE SUECA PER AL FOMENT DE L'ÚS DEL VALENCIÀ El

Más detalles

DOCUMENTS A ADJUNTAR EN EL COMPTE JUSTIFICATIU (segons l article12 de les bases).

DOCUMENTS A ADJUNTAR EN EL COMPTE JUSTIFICATIU (segons l article12 de les bases). COMPTE JUSTIFICATIU Subvenció per a la millora, rehabilitació i nova implementació d establiments comercials, de restauració, d oficines-serveis i d activitats tradicionals i artesania situats a peu de

Más detalles

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 4905 15.6.2007 20115 EDICTE de 28 de maig de 2007, sobre un acord de la Comissió Territorial d Urbanisme de Tarragona referent al municipi de Vila-seca.

Más detalles

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2

REGISTRE D INTERESSOS SECCIÓ 2ª BÉNS PATRIMONIALS MEMBRES ELECTES. Nom i cognoms. Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 Annex II MEMBRES ELECTES Nom i cognoms Regidor/a Ajuntament Partit judicial DNI Mandat representatiu Anys: / Llista electoral Adreça CP Població Província Adreça electrònica Telèfon 1 Telèfon 2 TIPUS DE

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA Suplement en llengua catalana al núm. 314 Dilluns 29 de desembre de 2014 Secc. I. Pàg. 1 I. DISPOSICIONS GENERALS BANC D ESPANYA 13572 Circular 6/2014, de 19 de desembre, del Banc d Espanya, per la qual

Más detalles

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant

Beques de Col laboració Beques i Ajuts a l Estudiant El dia 7 de juliol de 2014 es van convocar 465 ajuts de viatge, adreçats a estudiants de la Universitat de Barcelona que hagin estat seleccionats per a realitzar una estada en un altra Universitat, a qualsevol

Más detalles

Curs Summer School 2018

Curs Summer School 2018 L Ajuntament de Gandia, en col laboració amb el British School de Gandia, convoca 40 beques adreçades a l alumnat que residix a la nostra ciutat que desitge assistir al curs Summer School 2018, perquè

Más detalles

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Nous preus amb tarifació social perquè tothom pugui accedir-hi en igualtat de condicions L Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina

Más detalles

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA Rev. 15/11/2013 Pàg. 1 de 9 1. DADES DEL MEMBRE COL LEGIAT NOM COGNOMS NIF DATA DE NAIXEMENT ADREÇA POBLACIÓ PROVÍNCIA CODI POSTAL TELÈFON PARTICULAR TELÈFON MÒBIL CORREU

Más detalles

És beneficiària d aquesta subvenció la persona o persones que es fan càrrec del pagament de l import del menjador escolar.

És beneficiària d aquesta subvenció la persona o persones que es fan càrrec del pagament de l import del menjador escolar. BASES QUE REGULEN LA CONCESSIÓ D AJUTS PER A LES FAMÍLIES USUÀRIES DEL SERVEI DE MENJADOR DE LES ESCOLES BRESSOL I LES ESCOLES D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA D IGUALADA, CURS 2017/2018 1.Objecte i destinataris.

Más detalles

Informe del registre d'activitats de tractament

Informe del registre d'activitats de tractament Informe del registre d'activitats de tractament Índex CE001 Plataformes educatives CE002 Activitats extraescolars CE003 Borsa de treball CE004 Videovigilància CE005 Gestió econòmica, contractació i col

Más detalles

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA

SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL.LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A LA REPARACIÓ I PINTURA DE LES FAÇANES D EDIFICIS D HABITATGES A VILA-SECA SOL LICITANT: NOM NIF REPRESENTANT: NOM NIF DADES PER A NOTIFICACIONS: Titular de l adreça: Adreça:

Más detalles

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració

Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Manual de l usuari. Servei de Pèrits judicials i tercers per l Administració Revisió 3 Data d aprovació 23.12.2009 Edició Desembre

Más detalles

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR Dades de la persona sol licitant (pare, mare, tutor/a legal) Nom: Cognoms: NIF / NIE: Telèfon fix: Telèfon mòbil: Adreça (Nom de la

Más detalles

Cinquena. Presentació de sol licituds i forma de justificació 1. Les sol licituds dirigides a l alcaldepresident

Cinquena. Presentació de sol licituds i forma de justificació 1. Les sol licituds dirigides a l alcaldepresident CONVOCATORIA DE SUBVENCIONES A LAS AMPA Primera. Objeto de la subvención Esta convocatoria tiene como objeto la concesión de ayudas para colaborar en los gastos de funcionamiento ordinario de las AMPA

Más detalles

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR SOL LICITUD D AJUTS PER A L ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR Dades de la persona sol licitant (pare, mare, tutor/a legal) Nom: Cognoms: NIF / NIE: Telèfon fix: Telèfon mòbil: Adreça (Nom de la

Más detalles

EDICTE d 1 d abril de 2008, sobre un acord de la Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona referent al Municipi de Barcelona.

EDICTE d 1 d abril de 2008, sobre un acord de la Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona referent al Municipi de Barcelona. 27054 EDICTE d 1 d abril de 2008, sobre un acord de la Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona referent al Municipi de Barcelona. La Subcomissió d Urbanisme del municipi de Barcelona, en la sessió

Más detalles

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247

1.- Entitat Adjudicadora a.- Organisme: Fundació de Gestió Sanitària de l Hospital de la Santa Creu i Sant Pau b.- Número d'expedient: OBE 15/247 ANUNCI D ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT DE PROTESIS DE GENOLL AMB DESTÍ A LA FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU Expedient OBE 15/247 1.- Entitat Adjudicadora

Más detalles

e) CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS ADMINISTRATIVES Conselleria de Cultura, Educació i Ciència

e) CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS ADMINISTRATIVES Conselleria de Cultura, Educació i Ciència DOGV - Núm. 3.724 2000 04 05 5789 DISPOSICIÓ ADDICIONAL La present autorització donarà lloc a la corresponent inscripció en el Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana. Conformement amb allò

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 8 de setembre de 2016, de la Direcció General de Política Educativa, per la qual s autoritza als centres privats concertats el desenvolupament

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA BUTLLETÍ OFICIAL DEL PARLAMENT DE CATALUNYA XII legislatura segon període número 142 dilluns TAULA DE CONTINGUT 4. Informació 4.70. Comunicacions del president de la Generalitat i comunicacions del Govern

Más detalles

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat :

MEMBRES ELECTES: Ajuntament de Granollers Càrrec: Alcalde X. Partit Judicial de Granollers. Data pressa possession: 13/06/2015 Mandat : Declaració d incompatibilitats i activitats que proporcionen o poden proporcionar ingresos econòmics dels regidors, regidores i alts càrrecs de la corporació municipal MEMBRES ELECTES: Nom i cognoms: JOSEP

Más detalles

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017.

BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. BASES REGULADORES DE L OCUPACIÓ TEMPORAL DEL DOMINI PÚBLIC MUNICIPAL, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI BARRA DE BAR DURANT LA FESTA MAJOR 2017. L article 57.1 del Decret 336/1988, de 17 d octubre, pel que

Más detalles

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet

Manual de marca de l Ajuntament de L Hospitalet Convivència amb altres institucions i/o empreses privades b 75% de a 3b = a 5 b b a 2 b 2 b Aplicació en positiu Aplicació en anunci de comunicat oficial (b/n) El Servei de Participació Ciutadana i Civisme

Más detalles

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016

ANNEX 4 ACTUALITZACIÓ ANUAL DE DADES DE L ENTITAT 2016 Segell de registre INSTÀNCIA ESPECÍFICA PER A LA SOL LICITUD DE SUBVENCIONS EXTRAORDINÀRIES PER PART DE L AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET PER A PROJECTES DESTINATS A FOMENTAR EL CIRCUIT DE COMERÇ

Más detalles

2. Dades de la persona representant legal / de la persona autoritzada Nom i llinatges:

2. Dades de la persona representant legal / de la persona autoritzada Nom i llinatges: Annex 1 SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ PER DUR A TERME ACTIVITATS O PROJECTES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA PER A L ANY 2018 1. Dades de l entitat sol licitant Entitat: NIF: Domicili (a l efecte de notificacions)

Más detalles

Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs de Tordera.

Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs de Tordera. Bases reguladores per a la concessió d ajudes complementàries per als estudiants beneficiaris del programa Erasmus + per al curs 2016-2017 de Tordera. L Ajuntament de Tordera, compromès amb el foment i

Más detalles

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015

Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI. Entitats sense ànim de lucre 2015 Treball i Formació per a persones beneficiàries de la RMI Entitats sense ànim de lucre 2015 Objecte: El Programa Treball i Formació subvenciona la realització d accions d experiència laboral (contracte

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL Article 1 Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides per l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de les bases del règim

Más detalles

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Curs 2015-2016 Guia per a la presentació de les sol licituds Guia per a la presentació de les

Más detalles

Ayudas e incentivos para empresas

Ayudas e incentivos para empresas Ayudas e incentivos para empresas Referencia: 55908 Anual: X Actualizado a: 31/01/2017 Convocatoria: Programa de subvenciones Elche Emprende 2017 Destinatarios: Empresas privadas ubicadas en el municipio

Más detalles

Casal Benèfic Premianenc Circuit d entrada CIRCUIT D ENTRADA A UNA PLAÇA D ACOLLIMENT RESIDENCIAL

Casal Benèfic Premianenc Circuit d entrada CIRCUIT D ENTRADA A UNA PLAÇA D ACOLLIMENT RESIDENCIAL CIRCUIT D ENTRADA A UNA PLAÇA D ACOLLIMENT RESIDENCIAL 1 ÍNDEX 1. Tipus de places 2. Elaboració de la llista d espera 3. Gestió de la llista d espera 4. Criteris d admissió 5. Criteris d exclusió 6. Criteris

Más detalles

Subsecció segona. Oposicions i concursos CONSELL INSULAR DE MALLORCA INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Subsecció segona. Oposicions i concursos CONSELL INSULAR DE MALLORCA INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS Fascicle 117 - Sec. II. - Pàg. 23262 Secció II. Autoritats i personal Subsecció segona. Oposicions i concursos CONSELL INSULAR DE MALLORCA INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS 9099 Resolució de la presidenta

Más detalles

DECRET. Identificació de l'expedient: Exp. Gest. Núm. 758/2018

DECRET. Identificació de l'expedient: Exp. Gest. Núm. 758/2018 .- En data 8 d abril de 2017 es va aprovar el Decret número 2017-2243, pel qual es va aprovar un plànol d alineacions de zones aptes per a l ocupació de la via pública per part d establiments de restauració

Más detalles

AJUDES PER A LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR PER A SEGON CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL (P3, P4 i P5), PRIMÀRIA I ESO

AJUDES PER A LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR PER A SEGON CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL (P3, P4 i P5), PRIMÀRIA I ESO AJUDES PER A LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR PER A SEGON CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL (P3, P4 i P5), PRIMÀRIA I ESO DADES DEL PARE, MARE, TUTOR O TUTORA / DATOS DEL PADRE, MADRE,TUTOR O TUTORA NOM I COGNOMS o

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

Registre de Societats Professionals d Advocats

Registre de Societats Professionals d Advocats Registre de Societats Professionals d Advocats El dia 16 de juny de 2007 va entrar en vigor la llei 2/2007, de 15 de març, de Societats Professionals, que regula l exercici en comú de les activitats professionals.

Más detalles

SUBROGACIÓN EN EXPEDIENTE DE LICENCIA URBANÍSTICA DE OBRAS (URBA-06)

SUBROGACIÓN EN EXPEDIENTE DE LICENCIA URBANÍSTICA DE OBRAS (URBA-06) SUBROGACIÓN EN EXPEDIENTE DE LICENCIA URBANÍSTICA DE OBRAS (URBA-06) PROCEDIMIENTO El objeto del procedimiento es aceptar el cambio del titular de la licencia de obras concedida.. DOCUMENTACIÓN A APORTAR:

Más detalles

ANNEX 1: CONTINGUT DE LA DOCUMENTACIÓ

ANNEX 1: CONTINGUT DE LA DOCUMENTACIÓ ANNEX 1: CONTINGUT DE LA DOCUMENTACIÓ (En cas de ser persones físiques) En/Na..., arquitecte I enginyer/a, amb NIF núm... núm.de col legiat..., domiciliat a... (En cas de ser persona jurídica o varis licitadors)

Más detalles

UNIDAD DE CONTRATACIÓN SERVICIO DE MANTENIMIENTO Y CONSERVACIÓN DE ZONAS VERDES Y ARBOLADO VIARIO DEL TM DE ANDRATX DECRETO REGIDORA DE CONTRATACIÓN

UNIDAD DE CONTRATACIÓN SERVICIO DE MANTENIMIENTO Y CONSERVACIÓN DE ZONAS VERDES Y ARBOLADO VIARIO DEL TM DE ANDRATX DECRETO REGIDORA DE CONTRATACIÓN UNIDAD DE CONTRATACIÓN SERVICIO DE MANTENIMIENTO Y CONSERVACIÓN DE ZONAS VERDES Y ARBOLADO VIARIO DEL TM DE ANDRATX DECRETO REGIDORA DE CONTRATACIÓN Visto el informe emitido por el Tag de Contratación

Más detalles

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis

Conselleria d Administracions Públiques Direcció General de Funció Pública, Administració Públiques i Qualitat dels Serveis Instrucció 5/2012, de 23 de juliol, de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis per la qual es fixen les pautes per tramitar i concedir l excedència voluntària

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

AJUNTAMENT DE BALSARENY

AJUNTAMENT DE BALSARENY DIRECTRIUS APROVADES PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL, EN DATA 15 DE FEBRER DE 2018, QUE TENEN COM A FINALITAT PROMOURE LA INFORMACIÓ PÚBLICA I LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN L ELABORACIÓ I LA REVISIÓ DE PROJECTES

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA DE CONCURS PÚBLIC PER A L ATORGAMENT D AJUDES SOCIALS RELATIVES A L'IMPOST DE BÉNS IMMOBLES. Exp.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA DE CONCURS PÚBLIC PER A L ATORGAMENT D AJUDES SOCIALS RELATIVES A L'IMPOST DE BÉNS IMMOBLES. Exp. EDICTE D acord amb el que estableix l article 49.b) de la Llei 7/1985, de 2 d abril, reguladora de les bases de règim local, es fa públic que l Ajuntament de Sant Just Desvern en sessió de Ple de data

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

ANUNCI. Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord:

ANUNCI. Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord: ANUNCI Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 28 de gener de 2015, va adoptar el següent acord: PRIMER.- Aprovar les bases i convocatòria que regirà la concessió de

Más detalles

SUBROGACIÓN EN EXPEDIENTE DE LICENCIA AMBIENTAL, ACTIVIDAD RECREATIVA O ESTABLECIMIENTO PÚBLICO (URBA-07)

SUBROGACIÓN EN EXPEDIENTE DE LICENCIA AMBIENTAL, ACTIVIDAD RECREATIVA O ESTABLECIMIENTO PÚBLICO (URBA-07) SUBROGACIÓN EN EXPEDIENTE DE LICENCIA AMBIENTAL, ACTIVIDAD (URBA-07) PROCEDIMIENTO El objeto del procedimiento es aceptar el cambio del titular en el expediente, en tramitación, de una licencia ambiental,

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Dret i d'entitats Jurídiques

Generalitat de Catalunya Departament de Justícia Direcció General de Dret i d'entitats Jurídiques Resolució per la qual s'inscriu i es classifica el grup d interès Universitat Internacional de Catalunya, Fundació Privada en el Registre de grups d interès de Catalunya Fets 1. La senyora Maria José Font

Más detalles

Telèfon de la Secció de Subvencions:

Telèfon de la Secció de Subvencions: 1 ACCÉS A L'APLICACIÓ PER A LA GESTIÓ DEL PROGRAMA BO INFANTIL L'Ordre 27/2016, de 14 de juny, de la Conselleria d'educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual estableixen les bases reguladores

Más detalles

AJUNTAMENT d ONTINYENT REGIDORIA de POLÍTICA SOCIAL I CIUTADANIA

AJUNTAMENT d ONTINYENT REGIDORIA de POLÍTICA SOCIAL I CIUTADANIA SOL LICITUD PER A LA BECA DE: SOLICITUD PARA LA BECA DE: LLIBRES ESCOLARS Libros Escolares MENJADOR ESCOLAR Comedor Escolar ESCOLETA INFANTIL Escuela Infantil Nùm. Beques que sol licite Nº Becas que solicito

Más detalles

CONCURS DE RELAT CURT DE LA JUNTA MUNICIPAL D ABASTOS 2014, 7a EDICIÓ.

CONCURS DE RELAT CURT DE LA JUNTA MUNICIPAL D ABASTOS 2014, 7a EDICIÓ. CONCURS DE RELAT CURT DE LA JUNTA MUNICIPAL D ABASTOS 2014, 7a EDICIÓ. BASES: La Junta Municipal d Abastos convoca la 7a Edició del Concurs de RELAT CURT d acord amb les bases següents: Base 1. Participants.

Más detalles

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH MANUAL d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació de la sol licitud licitud de subvencions per Obres PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH Barcelona, 1 de Setembre

Más detalles

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA

BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA N.º 220 9 Patronat Provincial de Turisme de València Anunci del Patronat Provincial de Turisme de València sobre aprovació de la convocatòria i les bases reguladores d ajudes econòmiques destinades a municipis

Más detalles

Ajudes socials de menjador escolar Ayudas sociales de comedor escolar V2 DPT. DE SERVEIS SOCIALS

Ajudes socials de menjador escolar Ayudas sociales de comedor escolar V2 DPT. DE SERVEIS SOCIALS Ajudes socials de menjador escolar Ayudas sociales de comedor escolar 2016-2017 V2 RESGUARD DE SOL.LICITUD/ RESGUARDO DE SOLICITUD Nom i cognoms/ Nombre y apellidos 1 Termini de presentació de sol.licituds:

Más detalles

1. Objecte i finalitat de la subvenció

1. Objecte i finalitat de la subvenció BASES REGULADORES I CONVOCATÒRIA PER A L ATORGAMENT DE SUBVENCIONS, EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA, A PROPIETARIS D HABITATGES DESOCUPATS O INTEGRATS AL PROGRAMA DE LA BORSA DE MEDIACIÓ I ARRENDATARIS

Más detalles

Excm. Ajuntament de Sagunt

Excm. Ajuntament de Sagunt La Junta de Govern Local, en la sessió ordinària que tingué lloc el vint de juliol de dos mil dotze va adoptar, entre d altres, l acord següent: 7 CONVOCATÒRIA I CONCESSIÓ D AJUDES EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA

Más detalles

AJUNTAMENT D ASCÓ (Ribera d Ebre)

AJUNTAMENT D ASCÓ (Ribera d Ebre) BASES REGULADORES DE SUBVENCIONS PER A LES PERSONES USUÀRIES DEL SERVEI D ASSISTÈNCIA DOMICILIÀRIA ROASSA PRIMERA. FINALITAT Els Serveis d'assistència Domiciliària (SAD) són prestats principalment en el

Más detalles

SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ. Línia IV: Creació Millora

SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ. Línia IV: Creació Millora SOL LICITUD DE SUBVENCIÓ Formulari PROMO_001 1. DADES DE LA SUBVENCIÓ Línia d'ajuda Línia I : Creació o Millora Línia II Línia III Línia IV: Creació Millora Nucli de realització de les activitats a subvencionar

Más detalles

Oficina Gestora: FORUM

Oficina Gestora: FORUM Oficina Gestora: FORUM REQUERIMENT DE DOCUMENTACIÓ En relació amb el procediment de control i verificació del compliment de requisits per al manteniment del dret a rebre les prestacions permanents per

Más detalles

DOCUMENTACIÓ MATRÍCULA 2n. CICLES FORMATIUS GRAU SUPERIOR INTEGRACIÓ SOCIAL- PRESENCIAL

DOCUMENTACIÓ MATRÍCULA 2n. CICLES FORMATIUS GRAU SUPERIOR INTEGRACIÓ SOCIAL- PRESENCIAL DOCUMENTACIÓ MATRÍCULA 2n. CICLES FORMATIUS GRAU SUPERIOR INTEGRACIÓ SOCIAL- PRESENCIAL 1.- Fitxa 2.- Fotocòpia DNI o Pasaport o NIE de l'alumne, del pare i de la mare (en el cas de menors d'edat) 3.-

Más detalles

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi"

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal Esardi Ordenança Fiscal núm. 25-2017 Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi" Article 1. Fonament i naturalesa...2 Article 2. Fet imposable... 2 Article 3. Subjecte

Más detalles

Les condicions a què se subjecten els premis són:

Les condicions a què se subjecten els premis són: CONVOCATÒRIA DE L AJUNTAMENT DE VALÈNCIA DE LA I EDICIÓ PER A LA CONCESSIÓ, PER MITJÀ DEL PROCEDIMENT DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA, DELS PREMIS CALIU A LES FALLES GRANS DE LES COMISSIONS FALLERES PEL SEU

Más detalles