PROCÉS D'ADMISSIÓ DE L'ALUMNAT ( n o v a e s c o l a r i t z a c i ó i c a n v i d e c e n t r e ) d' EDUCACIÓ INFANTIL i PRIMÀRIA d'alzira

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "PROCÉS D'ADMISSIÓ DE L'ALUMNAT ( n o v a e s c o l a r i t z a c i ó i c a n v i d e c e n t r e ) d' EDUCACIÓ INFANTIL i PRIMÀRIA d'alzira"

Transcripción

1 PROCÉS D'ADMISSIÓ DE L'ALUMNAT ( n o v a e s c o l a r i t z a c i ó i c a n v i d e c e n t r e ) d' EDUCACIÓ INFANTIL i PRIMÀRIA d'alzira Presentació de sol licituds Publicació de les llistes provisionals AJUNTAMENT D ALZIRA Regidoria d Educació i Infància C/ Rambla s/n ALZIRA ( València) Tel Fax educacio@alzira.es DATES A TINDRE EN COMPTE Reclamacions davant el Consell Escolar Publicació de les llistes definitives del 8 al 14 de maig el 10 de juny fins el 15 de juny el 17 de juny Es podran presentar reclamacions contra les llistes definitives: Centres públics: davant la Comissió d Escolarització en el termini de 2 dies hàbils, des de la publicació de les llistes, és a dir, fins al 22 de juny. Centres concertats: denúncia davant la Direcció Territorial d Educació. La matrícula s haurà de formalitzar en cada centre del 22 al 29 de juny. Si no es formalitza en estes dates, l alumne/a perdrà la plaça escolar obtinguda, i haurà d escolaritzar-se en les places que queden vacants. Este fullet és merament informatiu. La informació fidedigna està referida en les corresponents disposicions legals de la Generalitat Valenciana.

2 La Constitució Espanyola consagra, en l article 27, dos principis fonamentals: tots els espanyols tenen dret a l educació i l ensenyament bàsic és obligatori i gratuït. De conformitat amb el que establixen els articles 84 i 88 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d Educació, l admissió de l alumnat es regirà, entre d altres, pels següents principis bàsics: 1. Els pares, mares o tutors/ores i, si és el cas, els/les que hagen arribat a la majoria d edat tenen dret a triar el centre docent. 2. En aquells centres on hi haja prou places per a atendre totes les sol licituds s admetrà, d entrada, tot l alumnat. Quan la quantitat de sol licitants que reunisquen els requisits exigits supere la quantitat de places disponibles, s aplicaran els criteris de baremació establits en este decret. 3. En el procés d admissió de l alumnat, en cap cas hi haurà discriminació per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social. El Decret 33/2007 regula l admissió de l alumnat en els centres docents públics i els centres privats concertats de la Comunitat Valenciana (DOCV de ). El Decret 42/2013, de 22 de març, del Consell, modifica el Decret 33/2007, de 30 de març (DOCV de ). El procediment per a l admissió d alumnat ha sigut regulat per l Orde 14/2013, de 4 d abril (DOCV de ). La Resolució d 11 de març de 2015 establix el calendari i el procediment d admissió de l alumnat en centres públics i centres privats concertats, no universitaris, per al curs (DOCV de ). QÜESTIONS A TENIR EN COMPTE: - La falsedat de les dades aportades donarà lloc a l anul lació de la sol licitud i la consegüent escolarització de l alumne/a segons es determina al punt anterior. Si esta circumstància es coneix quan el curs escolar s haja iniciat, el director territorial podrà disposar que l alumne/a se sotmeta a un nou procés d admissió en el següent curs escolar. - La documentació aportada amb posterioritat a la data establerta no es tindrà en compte a l efecte de baremació si no és requerida expressament pel Consell Escolar. PROCÉS D ADMISSIÓ EN EL CURS Els centres públics i concertats d Educació Infantil i Primària faran pública l oferta de places vacants en cada curs, i oferiran obligatòriament totes les places d Educació Infantil de 3 anys, així com les vacants de la resta de cursos, a les quals podrà accedir en igualtat de condicions qualsevol menor. L alumnat d Educació Infantil de 5 anys passa automàticament a primer d Educació Primària del mateix centre.

3 Els nivells d Educació Infantil des dels 3 anys i Educació Primària són gratuïts en tots els col legis públics i privats concertats d Alzira. Els nivells d Infantil (0-2 anys) tenen uns preus públics que poden consultar-se als centres respectius. Podrà matricular-se en el primer curs d Educació Primària únicament l alumnat nascut l any 2009 i, en el primer curs del segon cicle de l Educació Infantil, només l alumnat nascut en En ambdós supòsits hauran de complir els 6 i 3 anys, respectivament, abans del 31 de desembre de Cada sol licitant presentarà UNA ÚNICA SOL LICITUD, en la qual es podran consignar fins a 10 peticions, AL CENTRE EDUCATIU QUE HA TRIAT COM A PRIMERA OPCIÓ D ESCOLARITZACIÓ. El termini de presentació és del 8 al 14 de maig de Si el seu fill o filla té algun problema important de salut, de desenvolupament o discapacitat, és convenient que ho diga a l hora de presentar la sol licitud, per tal que se li puguen oferir els recursos necessaris. En el cas que hi haja una demanda més elevada de places que d oferta en algun dels centres, els consells escolars baremaran les sol licituds presentades i, segons les places i la puntuació obtinguda, s assignarà una plaça a cada sol licitant. EN CAS D EMPAT EN LA BAREMACIÓ: Els empats que, si és el cas, es produïsquen, es dirimiran aplicant successivament la major puntuació obtinguda en els criteris següents: a) Germans o germanes matriculats en el centre. b) Proximitat del domicili. c) Pares, mares, tutors o tutores legals treballadors del centre. d) Discapacitat de l alumne o alumna. e) Discapacitat del pare, mare de l alumne o alumna. f) Renda per capita en la unitat familiar. g) Família nombrosa. h) Família nombrosa en qualsevol de les seues categories com a mare gestant. i) Pares, mares, tutors o tutores legals, germans o germanes antics alumnes del centre. j) Simultaneïtat d estudis. l) Sorteig davant del Consell Escolar del centre. 2. Els criteris de desempat s utilitzaran, en l orde establit, fins al moment en què es produïsca el desempat. BAREMACIÓ Si no hi ha suficients places per a cobrir les sol licituds presentades, els consells escolars de cada centre baremaran les sol licituds i puntuaran tal i com s indica en els quadres següents:

4 Germans/anes matriculats/ades en el centre Quan els/les germans/anes hagen de continuar assistint-hi en el curs escolar per al qual se sol licita plaça escolar 8 punts pel primer germà/ana i 3 punts per cadascun dels germans restants. Discapacitat de l alumne/a, del seu pare, mare i germans/anes: La condició de discapacitat s acreditarà a través de la corresponent certificació emesa per la Conselleria de Benestar Social. Discapacitat en l alumne/a entre 33% i el 65% 3 punts més del 65% 5 punts Discapacitat del pare, mare o entre 33% i el 65% 1,5 punts germans/es més del 65% 3 punts Proximitat de la residència de l alumne/a al centre*: La proximitat del domicili al centre es valorarà de la manera següent: Alumnat el domicili del qual es trobe a Alzira Alumnat el domicili del qual es trobe en altres municipis de la província. 5 punts 1 punts El lloc de treball de qualsevol dels pares, mares, tutors o tutores, degudament acreditat, haurà de ser considerat, a instància de la persona sol licitant, amb els mateixos efectes que el domicili familiar. Quan, per causa degudament acreditada, els pares, mares, tutors o tutores visquen en domicilis distints, es considerarà com a domicili familiar de l alumne el de la persona que en tinga atribuïda la custòdia legal. En els casos en què s haja acordat la custòdia compartida de l alumne o l alumna, es valorarà el domicili en què estiga empadronat o empadronada. La residència escolar es valorarà com a domicili familiar per a accedir als centres que compten amb internat. * S entén per residència de l alumne/a aquella que és certificada pels següents documents a presentar. Documents a presentar: DNI del pare, mare o tutor/a i rebut recent d'aigua, llum, telèfon o contracte de lloguer d'habitatge. Si hi ha discrepància entre els domicilis que figuren en ambdós documents, es podrà requerir un certificat de residència. En cas de custòdia compartida acordada judicialment, es considerarà domicili familiar aquell en què estiga empadronat l alumne.

5 El lloc de treball de qualsevol dels pares podrà ser considerat amb els mateixos efectes que el domicili familiar. Per a la justificació d esta circumstància, els treballadors per compte d altri aportaran un certificat emés per l empresa en què s acredite suficientment la relació laboral i domicili del centre de treball. Els treballadors per compte propi ho acreditaran aportant la declaració censal d alta, modificació i baixa en el cens d empresaris, professionals i retenidors (Md. 036 o 037). Quan l alumne residisca en un internat, es considerarà, als efectes de la seua escolarització, el domicili de la residència com a domicili de l alumne. Renda familiar*: Valoració única 1 punt Les rendes anuals de la unitat familiar es valoraran assignant 1 punt a les rendes familiars iguals o inferiors a 1,5 vegades l Indicador Públic de Renda a Efectes Múltiples (IPREM). Per a aconseguir esta puntuació, junt amb la sol licitud d escolarització es presentarà també emplenat l Annex 6, el qual autoritza l Administració Educativa a sol licitar la informació pertinent a l Agència Tributària, i s inclourà en el criteri de renda de la unitat familiar, si és el cas, a futurs germans/anes en gestació. Mares, pares, tutors/ores treballadors/ores en el centre docent: S acreditarà per la titularitat o per la Direcció, segons es tracte d un centre privat, concertat o d un centre públic: Mare o pare treballador/a del centre docent 5 punts Condició de família nombrosa: Categoria General Categoria Especial 3 punts 5 punts La condició de família nombrosa s acreditarà a través del Títol Oficial de Família Nombrosa. L article 22 de la Llei 6/2009, de Protecció a la Maternitat, establix que els alumnes la mare dels quals es trobe en estat de gestació es beneficiaran d una puntuació idèntica a la que obtindrien si ja haguera nascut el seu nou germà, o germans en el cas de gestació múltiple. Per a la justificació d esta darrera condició, haurà d aportar-se la certificació mèdica que acredite l embaràs en el moment de la presentació de la sol licitud d escolarització.

6 Antics alumnes del centre sol licitat Antic alumne/a 1 punt La circumstància que el mateix alumne, son pare, sa mare, el tutor legal o algun dels germans o germanes del sol licitant tinga la condició d antic alumne o d antiga alumna del centre, serà acreditada per la titularitat o per la Direcció, segons es tracte d un centre privat, concertat o d un centre públic. Només es considerarà antic alumne si s han cursat ensenyances de segon cicle d Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria o Batxillerat. Circumstància específica: Cada centre podrà assignar 1 punt a l alumne/a en què concórrega la circumstància específica determinada per l òrgan competent del centre, i feta pública amb caràcter previ a l inici del termini establert per a la presentació de sol licituds en el procés d admissió. Cal consultar-ho en els mateixos centres. Simultaneïtat d estudis S assignaran 1,5 punts a l alumne/a que acredite que curse simultàniament les ensenyances de règim general i les de règim especial, mitjançant un certificat del centre on l alumne curse estudis de règim especial. A este efecte, es consideren ensenyances de règim especial els estudis professionals de música i dansa en un conservatori, els estudis d idiomes en una escola oficial d idiomes i les ensenyances esportives. Condició d esportista d elit: S assignaran 2 punts a l alumne/a que acredite la condició d esportista d elit mitjançant còpia de la publicació del DOCV on estiga referida la susdita condició. CENTRES D ALZIRA EDUCACIÓ INFANTIL (0-2 ANYS) MUNICIPALS P EI Infants ( ) C/ Trafalgar. Tel.: EI la Muntanyeta ( ) C/ Pujada al Santuari s/n. Tel: EI Llepolies ( ) C/ Massalavés, s/n. Tel.: EI Tulell ( ) Partida de Tulell, s/n Tel.: PROGRAMA D ENSENYAMENT EN VALENCIÀ TRANSPORT ESCOLAR

7 CENTRE COMARCAL D EDUCACIÓ ESPECIAL CARMEN PICÓ Av. dels Esports, 25 Tel.: Fax: PÚBLIC Escolarització per a alumnat des dels 3 anys fins als 21 anys. SAAPE: atenció a l alumnat d 1 a 3 anys ATENCIÓ AMBULATÒRIA: atenció a l alumnat d 1 a 6 anys PEV VALENCIÀ Informació i matrícula al centre COMARCAL

8 PIP/PPEC Plurilingüe* PEV/PPEV Plurilingüe* ANGLÉS Programa Experimental NÚM. LÍNIES MENJADOR ESCOLAR TRANSPORT ESCOLAR ADSCRIPCIÓ ALS CENTRES d ESO CENTRES D EDUCACIÓ INFANTIL UNIFORME (2n cicle) I PRIMÀRIA CEIP Alborxí ( ) Av. Lluís Suñer, 27 Tel.: Fax: X X 1 X IES núm. 4 CEIP Ausiàs March ( ) Av. Vicente Vidal, 54 Tel.: Fax: X 2 X IES Rei en Jaume CEIP F. García Lorca ( ) C/ Josep Maria Llopico, 12 Tel.: Fax: X X 2 X IES Rei en Jaume CEIP F. García Sanchiz ( ) Prolongació Avingua del Parc, s/n Tel.: / Fax: X X 1 X IES JM Parra PÚBLICS CEIP Gloria Fuertes ( ) C/ Rutgló, s/n Tel.: Fax: CEIP Lluís Vives ( ) C/ Canonge Blasco Carreres, s/n X 5é de Primària X 5é i 6é de Primària X Infantil, 1r, 2n, 3r i 4t Primària X 2 X IES Rei en Jaume Ruta de la Conselleria IES núm. 4 Tel: Fax: X X X 2 X CEIP Pintor T. Andreu ( ) C/ Massalavés, s/n Tel.: Fax: X 1 X IES JM Parra CEIP Tirant lo Blanc ( ) C/ Creu Roja, s/n Tel.: Fax: X 1 X IES núm. 4 CEIP Vte. Blasco Ibáñez ( ) C/ Mestre Moscardó, 34 Tel.: Fax: CEIP Maria d Aigües Vives ( ) C/ M. Veres, 4 (la Barraca d AV) Tel.: Fax: X 4t, 5é i 6é Primària X X 2 X IES J.M. Parra X X 1 X IES núm. 4

9 CONCERTATS C. A. Xúquer ( ) C/ Blasco, 17 Tel./Fax: X X 1 X Al mateix centre C. La Puríssima ( ) C/ Rambla, 2 Tel.: Fax: X X 2 X Al mateix centre C. Sagrada Família ( ) C/ Sagrada Família, 38 Ruta pròpia Tel.: Fax: X X 1 X Al mateix centre C. Sants Patrons ( ) C/ Benito Pérez Galdós, 52 Tel.: Fax: X X 1 X IES Rei en Jaume

10 C/Blasco, Alzira Tel DOCUMENTOS QUE HAY QUE PRESENTAR CON LA SOLICITUD 1. Solicitud que se recogerá en Secretaría a partir del 20 de abril de 2015 o bien se puede obtener desde la WEB de Consellería. 2. Cumplimentar el Anexo, autorizando a la Administración Educativa, a obtener datos de la renta anual de la unidad familiar. A tal efecto todos los miembros de la unidad familiar mayores de 16 años, deberán realizar la misma autorización. Se recogerá en Secretaría a partir del 20 de abril de Fotocopia del libro de Familia de todos los miembros. En su defecto una certificación de la inscripción de nacimiento librada por el Registro Civil. Si es familia numerosa, aportar el título oficial de Familia Numerosa. 4. Fotocopia del D.N.I. del padre, madre o tutor y originales. 5. Para acreditar el domicilio familiar, aportar fotocopia de un recibo de agua, luz o teléfono, o contrato de alquiler (de no coincidir con el domicilio del DNI, se requerirá un Certificado de empadronamiento). Para acreditar el domicilio laboral, aportar un documento que acredite suficientemente la relación laboral con el domicilio del centro de trabajo. 6. Si tienen hermanos en el Centro deberán pedir en secretaría un certificado que lo acredite. 7. De tener alguna minusvalía el alumno/a, hermanos, padres o tutores, aportar un Certificado expedido por la Consellería correspondiente. 8. Los alumnos cuya madre se encuentre en estado de gestación, se beneficiarán de una puntuación idéntica a la que obtendrían si ya hubiera nacido el nuevo hermano o hermanos, en caso de gestación múltiple. Aportarán certificado médico oficial por el facultativo correspondiente. 9. Para acreditar el punto extraordinario del Centro, se aportará: certificado del Centro como padre/madre/tutor/tutora de antiguo alumno/a o familiar del alumno/a en 2º grado de consanguinidad o afinidad, que sea miembro de la Comunidad Escolar en la actualidad. NOTA: SÓLO SE PERMITE ENTREGAR UNA SOLICITUD POR CENTRO Y SE CONSIDERARÁ DUPLICIDAD AQUELLAS FAMILIAS QUE PRESENTEN DOS SOLICITUDES EN DOS CENTROS DIFERENTES. LUGAR DE PRESENTACIÓN Secretaría. HORARIO DE PRESENTACIÓN Según cita previa. PLAZOS DE PRESENTACIÓN Infantil y Primaria: Del 8 al 14 de mayo de CALENDARIO DE MATRÍCULA CURSO 2014/2015: - Presentación de Solicitudes en el centro Del 8 al 14 de mayo. - Comprobación de duplicidades hasta el 19 de mayo. - Baremación de solicitudes. Del 20 de mayo al 5 de junio. - Publicación de Listas provisionales el 10 de junio. - Reclamaciones ante C. Escolar hasta el 15 de julio. - Contestaciones a las reclamaciones el 16 de julio. - Publicación de Listas Definitivas el 17 de julio. - Plazo formalización de matrícula Del 22 al 29 de junio. - Matriculación alumnos/as para cubrir plazas por renuncia o excedentes el 30 de junio. LUGAR DE PRESENTACIÓN En Secretaría mediante cita previa. SOLICITUDES Infantil y Primaria: Del 8 al 14 de mayo de AQUELLAS FAMILIAS QUE NO PRESENTEN LA DOCUMENTACIÓN INDICADA EN EL PLAZO ESTABLECIDO, SE CONSIDERARÁ QUE RENUNCIA A LA PLAZA ESCOLAR, PUDIENDO EL CENTRO DISPONER DE LA MISMA. El Equipo Directivo.

11 C/Blasco, Alzira Tel DOCUMENTS QUE HI HA QUE PRESENTAR AMB LA SOL LICITUD 1. Sol licitud que es recollirà en Secretaria a partir del 20 d abril de 2015 o bé es pot obtindre des de la Web de Conselleria. 2. Cumplimentar l Anex, autoritzant la Administració Educativa, a obtindre dades de la renda anual de la unitat familiar. A tal efecte tots els membres de la unitat familiar majors de 16 anys, hauran de realizar la mateixa autorització. Es recollirà en Secretaria a partir del 20 d abril de Fotocòpia del llibre de família de tots els membres. En el seu defecte una certificació de la inscripció de naixement lliurada pel Registre Civil. Si és família nombrosa, acreditar el Títol de família nombrosa. 4. Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor i originals. 5. Per acreditar el domicili familiar, aportar la fotocòpia d un rebut d aigua, llum o telèfon, o contracte d arrendament (de no coincidir el domicili amb el del DNI, es requerirà un Certificat d empadronament). Per acreditar un domicili laboral, aportar un document que acredite suficientment la relació laboral amb el domicili del centre de treball. 6. Si tenen germans als centre hauran de demanar a Secretaria un certificat que ho acredite. 7. De tenir una minusvalia l alumne/a, germans, pares, mares o tutors, aportar un certificat expedit per la Conselleria corresponent. 8. Els alumnes els quals la mare es trobe en periode de gestació, es beneficiaran d una puntuació identica a la que obtindran si ja haguera nascut el germà o germans, en cas de gestació múltiple. Aportaran certificat mèdic oficial pel facultatiu corresponent. 9. Per acreditar el punt extraordinari del centre, s aportarà: certificat del centre com pare/mare/tutor/tutora d antic alumne o familiar de l alumne en 2º grau de consanguinetat o afinitat, que siga membre de la Comunitat Escolar en l actualitat. NOTA: SOLS ES PERMET ENTREGAR UNA SOL LICITUD PER CENTRE I ES CONSIDERARÀ DUPLICITAT AQUELLES FAMÍLIES QUE PRESENTEN DOS SOL LICITUDS EN DOS CENTRES DIFERENTS. LLOC DE PRESENTACIÓ Secretaria. HORARI DE PRESENTACIÓ Segons cita prèvia. TERMINI DE PRESENTACIÓ Infantil i Primària: Del 8 al 14 de maig de CALENDARI DE MATRÍCULA CURS 2014/2015: - Presentació de sol licituds al centre del 8 al 14 de maig. - Comprovació de duplicitats fins al 19 de maig. - Baremació de sol licituds. Del 20 de maig al 5 de juny. - Publicació de les Llistes Provisionals el 10 de juny. - Reclamacions davant el Consell Escolar fins al 15 de juny. - Resposta a les reclamacions el 16 de juny. - Publicació de les Llistes Definitives el 17 de juny. - Termini de formalització de matrícula del 22 a 29 de juny. - Matriculació d alumnes per a cobrir renúncies o excedències el 30 de juny. LLOC DE PRESENTACIÓ En Secretaria. SOL LICITUDS Infantil i Primària: Del 8 al 14 de maig de AQUELLES FAMÍLIES QUE NO PRESENTEN LA DOCUMENTACIÓ INDICADA EN EL TERMINI ESTABLERT, ES CONSIDERARÀ QUE RENUNCIEN A LA PLAÇA ESCOLAR, I EL CENTRE PODRÀ DSIPOSAR D ELLA. L Equip Directiu.

PROCÉS D ADMISSIÓ ALUMNAT (Nova escolarització i canvi de centre) CURS EDUCACIÓ INFANTIL EDUCACIÓ PRIMÀRIA

PROCÉS D ADMISSIÓ ALUMNAT (Nova escolarització i canvi de centre) CURS EDUCACIÓ INFANTIL EDUCACIÓ PRIMÀRIA PROCÉS D ADMISSIÓ ALUMNAT (Nova escolarització i canvi de centre) CURS 2018-2019 EDUCACIÓ INFANTIL EDUCACIÓ PRIMÀRIA ART. 27 DE LA CONSTITUCIÓ ESPANYOLA: - TOTES LES PERSONES TENIM DRET A L EDUCACIÓ. -

Más detalles

Preinscripción y matriculación: criterios de valoración y acreditación de las solicitudes CO L A R 2 0 S E 1

Preinscripción y matriculación: criterios de valoración y acreditación de las solicitudes CO L A R 2 0 S E 1 Preinscripción y matriculación: criterios de valoración y acreditación de las solicitudes C UR CO L A R 2 0 S E 1 SO 8-2 01 9 Información para la Preinscripción y Matriculación CRITERIOS DE VALORACIÓN

Más detalles

1. Presentación de las solicitudes de admisión y de la documentación correspondiente: del 7 al 14 de abril.

1. Presentación de las solicitudes de admisión y de la documentación correspondiente: del 7 al 14 de abril. CURSO 2014-2015 CALENDARIO DE MATRICULACIÓN E. INFANTIL Y PRIMARIA 1. Presentación de las solicitudes de admisión y de la documentación correspondiente: del 7 al 14 de abril. 2. Publicación de las listas

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA CURS 2017-2018 LLARS D INFANTS PÚBLIQUES I PRIVADES SUBVENCIONADES Publicació oferta provisional del places Presentació de les sol licituds Publicació de les llistes provisionals

Más detalles

Departament d Educació

Departament d Educació PROCÉS D ESCOLARITZACIÓ CURS 2017/2018: EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA PROCESO ESCOLARIZACIÓN CURSO 2017/2018: EDUCACIÓN SECUNDARIA OBLIGATORIA ADSCRIPCIÓ, A EFECTE D ESCOLARITZACIÓ DE L ALUMNAT, DE CENTRES

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR CALENDARI - CURS 2015/2016 LLARS D INFANTS 4 al 15 de maig: presentació de sol licituds SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENT OBLIGATORI (de P3 a 4t d ESO) 10-17 de març:

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESCOLES BRESSOL MPALS CURS 2011-2012 CALENDARI DEL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ Del 2 al 13 de maig: presentació de les sol licituds. 20 de maig: publicació llistes

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ Fax 977 55 62 11 PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ ORDRE D ASSIGNACIÓ DE PLACES GM: - El centre assignarà places, en primer lloc, a les persones que van participar

Más detalles

OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS

OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS OFERTA INICIAL i PREINSCRIPCIÓ SEGON CICLE D EDUCACIÓ INFANTIL I ENSENYAMENTS OBLIGATORIS CURS -18 Tarragona, 21 de març de Preinscripció -2018 Criteris de programació Variables per elaborar la programació

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS

PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS PREINSCRIPCIÓ DE L ESO - CURS 2018-2019 - CALENDARI: Presentació de sol licituds Llistat amb el barem provisional Reclamacions Llistat amb el barem definitiu un cop resoltes les reclamacions Publicació

Más detalles

Apellidos/ Nombre Padre o Tutor: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP. Apellidos/ Nombre Madre o Tutora: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP

Apellidos/ Nombre Padre o Tutor: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP. Apellidos/ Nombre Madre o Tutora: NIF/NIE: Teléfono Calle: Localidad-CP REGIDORIA D EDUCACIÓ AYUNTAMIENTO DE LA NUCÍA CONCEJALÍA DE EDUCACIÓN Escuela Infantil El Bressol CURSO 2017-2018 SOLICITUD DE PLAZA PARA LA ESCUELA DE PRIMER CICLO DE EDUCACIÓN INFANTIL EL BRESSOL DE

Más detalles

Lista de Reserva.- Solo se tendrá en cuenta la escuela solicitada en primera opción, y estará vigente hasta el 13 de julio.

Lista de Reserva.- Solo se tendrá en cuenta la escuela solicitada en primera opción, y estará vigente hasta el 13 de julio. CALENDARIO ESCOLAR El inicio del curso y las vacaciones de Navidad y Pascua, serán establecidas por la Conselleria de Educación. El curso finaliza el 15 de julio. Las vacaciones de verano serán a partir

Más detalles

Admissió CF. Grau Superior

Admissió CF. Grau Superior Admissió CF. Grau Superior 2014-2015 Introducció Diferències entre CF de Grau Superior i de Grau Mitjà: Tipus d'accés: Directe (per titulació)» Batxillerat LOGSE i la seua modalitat.» Batxillerat LOE i

Más detalles

Del 4 al 18 de maig de Publicació del llistat provisional d admesos Dia 30 de maig de 2016

Del 4 al 18 de maig de Publicació del llistat provisional d admesos Dia 30 de maig de 2016 PREINSCRIPCIÓ CURS 2016/2017 Termini de preinscripció Horari Lloc Del 4 al 18 de maig de 2016 Matins de 9.00 h a 13.30 h Escola Infantil Toninaina avinguda del Raiguer, s/n. Telèfon 971 502 989 Publicació

Más detalles

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN

BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN BASES DEL CONCURS DE LLOGUER DE 5 PLACES D APARCAMENT SITUADES AL SOTERRANI -1 DEL C. CONSTITUCIÓ 2, ESCALA A, DE SANT JUST DESVERN 1. OBJECTE És objecte d'aquestes bases l adjudicació de cinc places d

Más detalles

CENTRES PÚBLICS D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA A ABRERA

CENTRES PÚBLICS D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA A ABRERA CENTRES PÚBLICS D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA A ABRERA Preinscripció i matrícula curs 2018-2019 Ajuntament d Abrera Regidoria d Ensenyament Àrea de proximitat Àrea de proximitat Escola Josefina Ibáñez

Más detalles

Calendario de admisión para Educación Secundaria Obligatoria y escolarización en programas de cualificación profesional.

Calendario de admisión para Educación Secundaria Obligatoria y escolarización en programas de cualificación profesional. ESCOLARIZACIÓN CURSO 2012-2013 VILA-REAL Calendario de admisión de alumnos de infantil y primaria en los centros educativos de Vila-real. Curso 2012-2013 Plazo: del 2 al 11 de mayo de 2012 El impreso de

Más detalles

PROCÉS D ADMISSIÓ DE L ALUMNAT

PROCÉS D ADMISSIÓ DE L ALUMNAT PROCÉS D ADMISSIÓ DE L ALUMNAT CURS 2017-2018 (Nova escolarització i canvi de centre) Educació Infantil i Primària Educació Infantil És l'etapa educativa que atén xiquetes i xiquets des del naixement fins

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

Escola Bressol Municipal El Lledoner C/ Sant Dionís, núm Tel

Escola Bressol Municipal El Lledoner C/ Sant Dionís, núm Tel Escola Bressol Municipal El Lledoner C/ Sant Dionís, núm. 25 17190 Tel. 972 23 83 88 lledoner@salt.cat www.salt.cat Escola Bressol Municipal El Carrilet Passeig Països Catalans, núm.1 17190 Tel. 972 23

Más detalles

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA A PRESENTAR AMB LA SOL.LICITUD. Acreditació del criteri germans o germanes. (Art. 34. Ordre 7/2016 de 19 d abril).

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA A PRESENTAR AMB LA SOL.LICITUD. Acreditació del criteri germans o germanes. (Art. 34. Ordre 7/2016 de 19 d abril). DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA A PRESENTAR AMB LA SOL.LICITUD. Acreditació del criteri germans o germanes. (Art. 34. Ordre 7/2016 de 19 d abril). o Es consideren germans aquells als què es referix l article

Más detalles

SOL LICITUD D ADMISSIÓ ESCOLETA CAN COIX CURS SOLICITUD DE ADMISIÓN ESCOLETA CAN COIX CURSO

SOL LICITUD D ADMISSIÓ ESCOLETA CAN COIX CURS SOLICITUD DE ADMISIÓN ESCOLETA CAN COIX CURSO SOL LICITUD D ADMISSIÓ ESCOLETA CAN COIX CURS 2014 2015 SOLICITUD DE ADMISIÓN ESCOLETA CAN COIX CURSO 2014 2015 DADES D IDENTIFICACIÓ DE L ALUMNE/A DATOS DE IDENTIFICACIÓN DEL ALUMNO/A Nom i llinatges

Más detalles

NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR NORMES RELATIVES A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2013/2014 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR Documentació obligatòria: Còpia del DNI, NIE o del passaport de l alumne/a o de la pàgina del llibre de família on figura.

Más detalles

Curs Summer School 2018

Curs Summer School 2018 L Ajuntament de Gandia, en col laboració amb el British School de Gandia, convoca 40 beques adreçades a l alumnat que residix a la nostra ciutat que desitge assistir al curs Summer School 2018, perquè

Más detalles

CICLES DE GRAU MITJÀ

CICLES DE GRAU MITJÀ CICLES DE GRAU MITJÀ DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA ESO 1. Amb la sol licitud per a l accés via ESO s han de presentar original i còpia de la documentació següent: a) Document oficial

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC DE CONDUCTOR D INSTAL LACIONS ESPECIALISTA EN INSTAL LACIONS HIPERBÀRIQUES SANITÀRIES LLOC DE TREBALL DENOMINACIÓ: conductor d instal

Más detalles

GRAVACIÓ DE L ALUMNAT MATRICULAT EN EL CENTRE

GRAVACIÓ DE L ALUMNAT MATRICULAT EN EL CENTRE GRAVACIÓ DE L ALUMNAT MATRICULAT EN EL CENTRE Termini: Del 1 al 13 de juliol web www.cece.gva.es/bonoinfantil 1. INTRODUCCIÓ L orde de convocatòria de les ajudes econòmiques destinades a l escolarització

Más detalles

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Nous preus amb tarifació social perquè tothom pugui accedir-hi en igualtat de condicions L Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina

Más detalles

PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ CURS Barcelona, 5 de març de 2013

PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ CURS Barcelona, 5 de març de 2013 PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ CURS 2013-2014 Barcelona, 5 de març de 2013 EVOLUCIÓ DEMOGRÀFICA (1998-2011) Evolució del nombre de naixements entre 1998 i 2011 100.000 90.000 89.024 84.015 nombre naixements 80.000

Más detalles

INFORMACIÓN GENERAL ADMISIÓN DE ALUMNOS EDUCACIÓN INFANTIL Y PRIMARIA CURSO

INFORMACIÓN GENERAL ADMISIÓN DE ALUMNOS EDUCACIÓN INFANTIL Y PRIMARIA CURSO INFORMACIÓN GENERAL ADMISIÓN DE ALUMNOS EDUCACIÓN INFANTIL Y PRIMARIA CURSO 2018-2019 Podrán matricularse en el primer curso de Educación Primaria únicamente los alumnos nacidos en el año 2012, es decir,

Más detalles

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal:

DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal. NIF/NIE: Nom: Cognom1: Cognom2: Adreça: Municipi: Codi postal: MODEL CCM1.AIMS 2018/2019 (pel sol licitant) SOL LICITUD D AJUT INDIVIDUAL DE MENJADOR (ESCRIVIU EN MAJÚSCULES) DADES DE LA PERSONA SOL LICITANT/BENEFICIARI: pare/mare tutor/a legal NIF/NIE: Nom: Cognom1:

Más detalles

L ELIANA: CIUDAD EDUCADORA

L ELIANA: CIUDAD EDUCADORA L ELIANA: CIUDAD EDUCADORA Escolarización curso escolar: 2018/2019 1 PRESENTACIÓN Como cada año, cuando se inicia el proceso de admisión del alumnado a los centros escolares públicos y privado concertado,

Más detalles

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal

Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Convocatòria de subvencions per a despeses de funcionament de les llars d infants de titularitat municipal Curs 2015-2016 Guia per a la presentació de les sol licituds Guia per a la presentació de les

Más detalles

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta,

ANNEX I INSTÀNCIA. Sr./Sra...amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, ANNEX I SUBVENCIONS PER AL MANTENIMENT Y DESENVOLUPAMENT 1 INSTÀNCIA Sr./Sra....amb DNI..., en qualitat de.. de l entitat..., i actuant en representació d aquesta, EXPOSA: Que coneix la convocatòria d

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ CURS

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ CURS Massís del Canigó, 3 08840- VILADECANS Tel. 936 589 653 Fax 936 589 653 E-mail: ceipamatitarga@xtec.cat Web: www.xtec.cat/ceipamatitarga PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ CURS 2014-15 INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ

Más detalles

SOLICITUD DE ADMISIÓN EN ENSEÑANZAS OBLIGATORIAS SOL LICITUD D ADMISSIÓ EN ENSEYAMENTS OBLIGATORIS CURSO ESCOLAR / CURS ESCOLAR 2017 / 2018

SOLICITUD DE ADMISIÓN EN ENSEÑANZAS OBLIGATORIAS SOL LICITUD D ADMISSIÓ EN ENSEYAMENTS OBLIGATORIS CURSO ESCOLAR / CURS ESCOLAR 2017 / 2018 SOLICITUD DE ADMISIÓN EN ENSEÑANZAS OBLIGATORIAS SOL LICITUD D ADMISSIÓ EN ENSEYAMENTS OBLIGATORIS CURSO ESCOLAR / CURS ESCOLAR 2017 / 2018 A. DATOS DE IDENTIFICACIÓN DEL ALUMNO / DADES D IDENTIFICACIÓ

Más detalles

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE SOL LICITANTS D HPO Pàgina: 1 / 5 ÍNDEX: 1. OBJECTE 2. ABAST 3. REFERÈNCIES 4. DEFINICIONS 5. RESPONSABILITATS 6. DESENVOLUPAMENT 7. DOCUMENTS I REGISTRES 8. HISTÒRIC DE MODIFICACIONS Procediment aprovat pel Director de Promoció

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

Reclamació a les llistes baremades. Resolució reclamacions. Publicació de la relació d alumnat admès

Reclamació a les llistes baremades. Resolució reclamacions. Publicació de la relació d alumnat admès Benvolgut pare, Benvolguda mare, Segons les dades de què disposem, teniu un/a fill/a d edat compresa entre els 0 i els 2 anys. Mitjançant aquest escrit us informem del calendari de preinscripció i matrícula

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Llinatges: Nom: Adreça: CP: Telèfon: Localitat: Adreça electrònica: DNI: Data de naixement. EXPÒS: Que complesc els requisits per

Más detalles

AL LEGACIONS A L ÀREA DE PROXIMITAT DEL CEIP PAU ROMEVA

AL LEGACIONS A L ÀREA DE PROXIMITAT DEL CEIP PAU ROMEVA Generalitat de Catalunya Departament d Educació Centre d Educació Infantil i Primària Pau Romeva C/ Pisuerga, 1 08028 Barcelona Tel: 934406790 Fax: 934470091 Sr. Manel Blasco i Legaz Gerent Consorci d

Más detalles

LLISTA DE PERSONES QUE HAN PRESENTAT AL LEGACIONS I LA CAUSA D ESTIMACIÓ O DESESTIMACIÓ

LLISTA DE PERSONES QUE HAN PRESENTAT AL LEGACIONS I LA CAUSA D ESTIMACIÓ O DESESTIMACIÓ ANNEX LLISTA DE PERSONES QUE HAN PRESENTAT AL LEGACIONS I LA CAUSA D ESTIMACIÓ O DESESTIMACIÓ TÈCNIC/A DE GESTIÓ ECONÒMICA I ADMINISTRATIVA Ferrandis Olmos Enrique Es desestima l al legació sobre màster

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 INFORMÀTICA Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 Índex Estructura dels Cicles Formatius Accés als Cicles Formatius Informació Cicles Formatius Família Professional Preinscripció, documentació, normativa,

Más detalles

1.- Aquestes normes regulen l'admissió d'alumnat a les escoles bressol de la ciutat finançades amb fons públics.

1.- Aquestes normes regulen l'admissió d'alumnat a les escoles bressol de la ciutat finançades amb fons públics. REGLAMENT QUE REGULA LES NORMES DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA DE L ALUMNAT DE LES ESCOLES BRESSOL SUFRAGADES AMB FONS PÚBLICS DE SANTA COLOMA DE GRAMENET, PEL PERÍODE ORDINARI DEL CURS 2011-2012 Atès a

Más detalles

PROCÉS ELECTORAL PER RENOVAR ELS MEMBRES DELS CONSELLS ESCOLARS DELS CENTRES.

PROCÉS ELECTORAL PER RENOVAR ELS MEMBRES DELS CONSELLS ESCOLARS DELS CENTRES. Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Escola Lola Anglada Carrer Manuel de Falla, 5, 7, 9 08950 Esplugues de Llobregat Tel. 93 372 11 04 Fax 93 372 11 04 ceip-lola-anglada-esplugues@xtec.cat

Más detalles

ANNEX 7 Documentació que s ha de presentar. 1. Documents que s han d adjuntar a totes les sol licituds presencials:

ANNEX 7 Documentació que s ha de presentar. 1. Documents que s han d adjuntar a totes les sol licituds presencials: ANNEX 7 Documentació que s ha de presentar 1. Documents que s han d adjuntar a totes les sol licituds presencials: a) Una còpia del DNI o NIE de l alumne, si en té. b) Una còpia del DNI o NIE del pare,

Más detalles

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica

INSTRUCCIONS MATRÍCULA Grau en Bioinformàtica INSTRUCCIONS MATRÍCULA 2018-2019 Grau en Bioinformàtica PERÍODE Ordinari (automatrícula a través de Sigma) Alumnes de 1r curs (repetidors) i 2n curs del: 25-28 de juliol Alumnes de r curs: 6-12 de setembre

Más detalles

INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I

INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL LICITUD D AJUDA DE MATRÍCULA DE LA UNIVERSITAT JAUME I 1.- RECOMANACIONS Consulteu la compatibilitat i incompatibilitat d aquestes ajudes amb les beques MEC i de la Conselleria

Más detalles

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A

SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A SÓC UNA PERSONA ESTRANGERA QUE VULL FER UN TRÀMIT I NO SÉ QUIN ÉS AQUEST TRÀMIT VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A VULL CONTRACTAR UN TREBALLADOR/A ESTRANGER/A LA PERSONA QUE VULL CONTRACTAR

Más detalles

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS

FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS FEDERACIÓ CATALANA D ESPORTS PER A DISMINUÏTS PSÍQUICS Olot TORN A: Sortida dia 23 de desembre a les 15:30h i tornada el dia 30 de desembre a les 19h. Preu federat actiu: 450 Preu plaça becada: 180 Preu

Más detalles

DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ

DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ DOCUMENTS A PRESENTAR PER TOTS ELS ALUMNES: La sol licitud de preinscripció. Cal presentar una única sol licitud per a cada tipus d ensenyament, al centre demanat en primer lloc.

Más detalles

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO)

COGNOMS / APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI / NIE DOMICILI (CARRER / PLAÇA I NÚMERO) / DOMICILIO (CALLE / PLAZA Y NÚMERO) AJUNTAMENT DE LA NUCIA AYUNTAMIENTO DE LA NUCIA A DADES DEL SOL LICITANT DATOS DEL SOLICITANTE SOL LICITUD AJUDA ECONÒMICA CENTRE DE DIA LA NUCIA SOLICITUD AYUDA ECONÓMICA CENTRO DE DIA LA NUCIA COGNOMS

Más detalles

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport

Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte. Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 8 de setembre de 2016, de la Direcció General de Política Educativa, per la qual s autoritza als centres privats concertats el desenvolupament

Más detalles

DOCUMENTACIÓ I CRITERIS DE PRIORITAT

DOCUMENTACIÓ I CRITERIS DE PRIORITAT DOCUMENTACIÓ I CRITERIS DE PRIORITAT Documentació identificativa (s'ha de presentar en tots els casos) Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l'alumne/a

Más detalles

Procés de matrícula: Proceso de matrícula:

Procés de matrícula: Proceso de matrícula: CPFPA MISLATA Centre Públic de Formació de Persones Adultes Mislata Procés de matrícula: Cal distingir entre els grups on es fa la matrícula de manera directa i entre els que es fa preinscripció. 1.- Grups

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Llinatges: Nom: Adreça: Mòbil: Telèfon: Localitat: CP: DOI: Adreça electrònica: Data de naixement: EXPÒS:

Más detalles

Registre de Societats Professionals d Advocats

Registre de Societats Professionals d Advocats Registre de Societats Professionals d Advocats El dia 16 de juny de 2007 va entrar en vigor la llei 2/2007, de 15 de març, de Societats Professionals, que regula l exercici en comú de les activitats professionals.

Más detalles

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle.

ANUNCI. - Material escolar en ensenyament obligatori i educació infantil de segon cicle. ANUNCI APROVACIÓ DE LES BASES ESPECÍFIQUES DE CONCESSIÓ D AJUTS DE L ÀREA DE SERVEIS SOCIALS DE L AJUNTAMENT, DEL PROGRAMA COMPLEMENTARI D URGÈNCIA SOCIAL PER A L ANY 2012. (EXP 520/2012) La Junta de Govern

Más detalles

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO

INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO Data: 11.07.18 Circular núm. 24 INTERESSATS/DES EN LA PREINSCRIPCIÓ DE CURSOS DE TITULACIÓ DE JUDO TÍTOLS - Tècnic/a de Judo i Defensa Personal: Cicle Inicial Cicle Final - Tècnic/a Superior de Judo i

Más detalles

Llar d Infants Municipal de Campllong - EL TRACTORET

Llar d Infants Municipal de Campllong - EL TRACTORET Llar d Infants Municipal de Campllong - EL TRACTORET PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ A LA LLAR D INFANTS MUNICIPAL DE CAMPLLONG 2016-2017 La llar d Infants de Campllong disposa de 30 places distribuïes

Más detalles

GUIA D ESCOLARITZACIÓ, CURS

GUIA D ESCOLARITZACIÓ, CURS GUIA D ESCOLARITZACIÓ, CURS 2014-2015 GUIA D ESCOLARITZACIÓ 1 CURS 2014-2015 ÍNDEX 1. INFORMACIÓ A LES FAMÍLIES D ALUMNES DE NOVA ESCOLARITZACIÓ 1.1. El sistema educatiu espanyol amb l aplicació de la

Más detalles

Curs DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ

Curs DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ Curs 2016 2017 DOCUMENTACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ CICLES FORMATIUS i CAS: Fotocòpia del llibre de família (menors de 18 anys). Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor (menors de 18 anys). Fotocòpia del

Más detalles

Informació sobre serveis i tràmits del padró d habitants de Setcases.

Informació sobre serveis i tràmits del padró d habitants de Setcases. PADRO D HABITANTS Informació sobre serveis i tràmits del padró d habitants de Setcases. Alta procedent d'un altre municipi Alta per omissió al Padró Municipal d'habitants Canvi de domicili dins el mateix

Más detalles

Conselleria de Cultura, Educación y Deporte. Conselleria de Cultura, Educació i Esport. Núm /

Conselleria de Cultura, Educación y Deporte. Conselleria de Cultura, Educació i Esport. Núm / Núm. 5.483 / 03.04.2007 14737 Conselleria de Cultura, Educació i Esport DECRET 33/2007, de 30 de març, del Consell, pel qual es regula l accés als centres docents públics i privats concertats que impartixen

Más detalles

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar

Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar NOTES INFORMATIVES Maig 2012 Dades d ensenyament del Baix Llobregat: escolarització i èxit escolar Curs escolar 2010-2011 Amb la intenció d elaborar una radiografia de les característiques de l escolarització

Más detalles

DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ

DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ DOCUMENTACIÓ PREINSCRIPCIÓ DOCUMENTS A PRESENTAR PER TOTS ELS ALUMNES: La sol licitud de preinscripció. Cal presentar una única sol licitud per a cada tipus d ensenyament, al centre demanat en primer lloc.

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà

La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades. Ismael Cerdà La Confidencialitat de la Història Clínica Compartida, les diferents mirades Confidencialitat Principi ètic en virtut del qual un metge no pot revelar cap informació obtinguda en el curs de l'assistència

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

ESCOLARITZACIÓ CURS 2006 / 2007

ESCOLARITZACIÓ CURS 2006 / 2007 ESCOLARITZACIÓ CURS 2006 / 2007 ESCOLARITZACIÓ CURS 2006 / 2007 CALENDARI I NORMATIVA A SEGUIR EN EL PROCÉS D ADMISSIÓ DE L ALUMNAT EN ELS CENTRES PÚBLICS I PRIVATS SOSTINGUTS AMB FONS PÚBLICS UNITAT D

Más detalles

CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions

CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions CERTIFICAT D ANTECEDENTS PENALS Tràmits i gestions L aprovació de la Ley de modificación del sistema de protección a la infancia y a la adolescencia (Ley 26/2015, de 28 de julio, BOE del 29 de julio),

Más detalles

enero, por el que se fijan los aspectos básicos del currículo de las enseñanzas

enero, por el que se fijan los aspectos básicos del currículo de las enseñanzas Conselleria d Educació ORDE 71/2010, de 15 de juliol, de la Conselleria d Educació, per la qual es regula el procediment per a sol licitar la ció i exempció de matèries en l Educació Secundària Obligatòria

Más detalles

Inscripción del recién nacido en el CAP y solicitud de la Tarjeta Sanitaria:

Inscripción del recién nacido en el CAP y solicitud de la Tarjeta Sanitaria: Trámites postparto TRÀMITES A REALIZAR DESPUÉS DEL PARTO Permiso de maternidad: - No es necesario pedir ningún documento previo. Se tramitará directamente en el CAISS o bien se puede solicitar desde casa

Más detalles

Quart Quant a les ensenyances de Formació Professional, tant de grau mitjà com de grau superior, l admissió de l alumnat per al curs 2012-

Quart Quant a les ensenyances de Formació Professional, tant de grau mitjà com de grau superior, l admissió de l alumnat per al curs 2012- Conselleria d Educació, Formació i Ocupació RESOLUCIÓ de 12 de març de 2012, del director territorial d Educació, Formació i Treball de València, per la qual s establix el calendari i el procediment d

Más detalles

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA

PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA PREMI SANT JORDI INFANTIL I JUVENIL DE CONTE I NARRACIÓ BREU EN CATALÀ ANY 2017 BASES DE LA 25ena CONVOCATÒRIA 1. PARTICIPANTS Poden prendre-hi part tots els nois i noies que estudiïn a Olesa de Montserrat

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

d ed uc ac ió in fa nt il i pr im àr ia

d ed uc ac ió in fa nt il i pr im àr ia Dijous 1 de març: De 9:00h a i a les 16:30h Dijous 1 de març: De 9:00h a i a les 16:30h Dijous 1 de març: De 9:00h a i a les 16:30h LA PREINSCRIPCIÓ A LES ESCOLES El Departament d Ensenyament de la Generalitat

Más detalles

Per això, i en virtut de les facultats conferides, resolc:

Per això, i en virtut de les facultats conferides, resolc: Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 16 de juliol de 2014, de la Secretaria Autonòmica d Educació i Formació, per la qual es publica la convocatòria d admissió d alumnat per al curs 2014-2015

Más detalles

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA

ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA ATENCIÓ SOCIAL I A LA DEPENDÈNCIA Rev. 15/11/2013 Pàg. 1 de 9 1. DADES DEL MEMBRE COL LEGIAT NOM COGNOMS NIF DATA DE NAIXEMENT ADREÇA POBLACIÓ PROVÍNCIA CODI POSTAL TELÈFON PARTICULAR TELÈFON MÒBIL CORREU

Más detalles

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua

Sol licitud per a l inscripció al REC. Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua Sol licitud per a l inscripció al REC Sr./Sra., amb document nacional d identitat núm., veí/veïna de/d, amb domicili a, que actua en nom propi en representació de/d com acredita mitjançant el poder que

Más detalles

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent.

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent. Els Ensenyaments Esportius són una formació que et capacita per desenvolupar una activitat professional en el camp de l'activitat física i l'esport: iniciació esportiva, tecnificació esportiva i conducció

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 INFORMÀTICA Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 Índex Estructura dels Cicles Formatius Accés als Cicles Formatius Informació Cicles Formatius Família Professional Preinscripció, documentació, normativa,

Más detalles

A. Alumnat d Educació Secundària Obligatòria que cursa ensenyaments professionals de Música o Dansa.

A. Alumnat d Educació Secundària Obligatòria que cursa ensenyaments professionals de Música o Dansa. A. Alumnat d Educació Secundària Obligatòria que cursa ensenyaments professionals de Música o Dansa. A. 1. Convalidació de la matèria de Música en els cursos 1r i 3r d Educació Es pot convalidar la matèria

Más detalles

ANNEX X / ANEXO X ENSENYANCES PROFESSIONALS DE MÚSICA / ENSEÑANZAS PROFESIONALES DE MÚSICA

ANNEX X / ANEXO X ENSENYANCES PROFESSIONALS DE MÚSICA / ENSEÑANZAS PROFESIONALES DE MÚSICA SOL LICITUD PER A LA CONVALIDACIÓ D ASSIGNATURES DE LES ENSENYANCES PROFESSIONALS DE MÚSICA I DANSA AMB MATÈRIES DE BATXILLERAT A DADES D IDENTIFICACIÓ DE L ALUMNE/A / DATOS DE IDENTIFICACIÓN DEL ALUMNO/A

Más detalles

FASE MUNICIPAL D ALCOI 2017/2018 JOCS LA UNIÓN ALCOYANA XXXVII JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS D'ALCOI 2018/2019 NORMATIVA FUTBOL 8

FASE MUNICIPAL D ALCOI 2017/2018 JOCS LA UNIÓN ALCOYANA XXXVII JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS D'ALCOI 2018/2019 NORMATIVA FUTBOL 8 XXXVII JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS D'ALCOI 2018/2019 NORMATIVA FUTBOL 8 REGLAMENT GENERAL Per a prendre part en aquesta competició deurà haver realitzat la inscripció, atenent a allò disposat en les Normatives

Más detalles

Documents per a l'organització i la gestió dels centres

Documents per a l'organització i la gestió dels centres Documents per a l'organització i la gestió dels centres Ensenyament de la religió 22/06/2017 Índex Ensenyament de la religió 3 1 Aspectes generals de l'ensenyament de la religió 3 2 L'ensenyament de la

Más detalles

És beneficiària d aquesta subvenció la persona o persones que es fan càrrec del pagament de l import del menjador escolar.

És beneficiària d aquesta subvenció la persona o persones que es fan càrrec del pagament de l import del menjador escolar. BASES QUE REGULEN LA CONCESSIÓ D AJUTS PER A LES FAMÍLIES USUÀRIES DEL SERVEI DE MENJADOR DE LES ESCOLES BRESSOL I LES ESCOLES D EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA D IGUALADA, CURS 2017/2018 1.Objecte i destinataris.

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA LA FUNDACIÓ MATEU ORFILA D INVESTIGACIÓ EN SALUT DE LES ILLES BALEARS CONVOCA: 2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA Bases específiques del procés de selecció: Procediment de la selecció:

Más detalles

AYUNTAMIENTO DE PILAR DE LA HORADADA

AYUNTAMIENTO DE PILAR DE LA HORADADA ADMISIÓN DE ALUMNOS DE INFANTIL Y PRIMARIA PARA EL CURSO 2018/2019 Conserjería de cada centro. Página web de cada centro y página web del Ayuntamiento: http://www.pilardelahoradada.org en el área de educación.

Más detalles

Termes més usuals. Col legi d Educació Primària: Centre públic on es fa classe d Educació Infantil (3-5 anys) i de Primària (6-12 anys).

Termes més usuals. Col legi d Educació Primària: Centre públic on es fa classe d Educació Infantil (3-5 anys) i de Primària (6-12 anys). Termes més usuals Col legi d Educació Primària: Centre públic on es fa classe d Educació Infantil (3-5 anys) i de Primària (6-12 anys). IES: Centre Públic on es fa classe d Educació Secundària. Tutor o

Más detalles