A. Alumnat d Educació Secundària Obligatòria que cursa ensenyaments professionals de Música o Dansa.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "A. Alumnat d Educació Secundària Obligatòria que cursa ensenyaments professionals de Música o Dansa."

Transcripción

1 A. Alumnat d Educació Secundària Obligatòria que cursa ensenyaments professionals de Música o Dansa. A. 1. Convalidació de la matèria de Música en els cursos 1r i 3r d Educació Es pot convalidar la matèria de Música amb les següents assignatures: Convalidació de l'assignatura de Música de 1r i 3r curs de la Educació Secundària Obligatòria Assignatura i curs d'educació Secundària Obligatòria Ensenyança professional Assignatura amb què es convalida Música de 1r curs Música 1r curs d'instrument o Veu Música de 3r curs Música 1r curs d'instrument o Veu Música de 1r curs Dansa 1r curs de Música Música de 3r curs Dansa 1r curs de Música A. 2. Convalidació de la matèria de Lliure Configuració Autonòmica en els cursos 1r i 3r d Educació Es pot convalidar la matèria de Lliure Configuració Autonòmica (exceptuant la matèria de Valencià: Llengua i Literatura): 1r ESO: Informàtica; Cultura Clàssica; Educació Plàstica, Visual i Audiovisual; Iniciació a la Activitat Emprenedora i Empresarial o Segona Llengua Estrangera. 3r ESO: Informàtica, Cultura Clàssica, Tecnologia, Iniciació a la Activitat Emprenedora i Empresarial o Segona Llengua Estrangera. Amb alguna de les tres condicions: 1. Certificat d Ensenyances Elementals de Música/Dansa. 2. Superació de la prova d accés a les ensenyances professionals de Música/Dansa. 3. Superació d una assignatura de qualsevol curs de les ensenyances professionals de Música/ Dansa que no haja sigut utilitzada per a cap altra convalidació. Únicament es podran convalidar les matèries anteriors quan es cursen com a matèria de lliure configuració autonòmica. En cap cas, es podran convalidar aquestes matèries quan es cursen com a matèria específica. Els codis de les matèries cursades com a lliure configuració autonòmica son:

2 Per a 1r ESO: INFLOMCE Informàtica CCLOMCELC Cultura Clàssica EPVALOMCELC Educació plàstica, visual i audiovisual SLELOMCELC Segona Llengua Estrangera Per a 3r ESO: INFLOMCE Informàtica CCLOMCELC Cultura Clàssica TECLOMCELC Tecnologia SLELOMCELC Segona Llengua Estrangera A. 3. Convalidació de la assignatura de Música en los cursos 2n i 4t de la Educació Es pot convalidar la matèria de Música amb les següents assignatures: Convalidació de l'assignatura de Música de la Educació Secundària Obligatòria Assignatura i curs d'educació Ensenyança Secundària Obligatòria professional Assignatura amb què es convalida Música de 2n curs Música 1r curs d'instrument o Veu Música de 4t curs Música 2n curs d'instrument o Veu Música de 2n curs Dansa 1r curs de Música Música de 4t curs Dansa 2n curs de Música

3 A. 4. Convalidació de la matèria Optativa en els cursos 2n i 4t d Educació Es pot convalidar la matèria optativa: 2n ESO: Segona llengua estrangera, Informàtica, Optatives instrumentals (castellà, valencià i matemàtiques), Taller de disseny, Taller de tecnologies, Taller del geògraf i de l'historiador o Anglés pràctic. 4t ESO: Treball Monogràfic d'investigació, Anglés pràctic, Ampliació de geografia i història d'espanya o Empresa i iniciatives emprenedores. Amb alguna de les tres condicions: 1. Certificat d Ensenyances Elementals de Música/Dansa. 2. Superació de la prova d accés a les ensenyances professionals de Música/Dansa. 3. Superació d una assignatura de qualsevol curs de les ensenyances professionals de Música/Dansa que no haja sigut utilitzada per a cap altra convalidació. A. 5. Exempció de l'assignatura d'educació Física en els cursos d Educació Es pot sol licitar l exempció de la matèria d Educació Física per a l'alumnat que realitza estudis de les ensenyances professionals de Dansa. B. Alumnat d Educació Secundària Obligatòria que acredita la condició de esportista d'alt nivell, d'alt rendiment o de elit en la Comunitat Valenciana. B. 1. Exempció de l'assignatura d'educació Física en els cursos d Educació Es pot sol licitar l exempció de la matèria d Educació Física. B. 2. Convalidació de la matèria de Lliure Configuració Autonòmica en els cursos 1r i 3r d Educació Es pot convalidar la matèria de Lliure Configuració Autonòmica (exceptuant la matèria de Valencià: Llengua i Literatura)en: 1r ESO: Informàtica; Cultura Clàssica; Educació Plàstica, Visual i Audiovisual; Iniciació a la Activitat Emprenedora i Empresarial o Segona Llengua Estrangera.

4 3r ESO: Informàtica, Cultura Clàssica, Tecnologia, Iniciació a la Activitat Emprenedora i Empresarial o Segona Llengua Estrangera. Amb la pràctica esportiva per part de l'alumnat que acredite la condició d'esportista d'elit de la Comunitat Valenciana, o bé d'esportista d'alt nivell o d'alt rendiment. Únicament es podran convalidar les matèries anteriors quan es cursen com a matèria de lliure configuració autonòmica. En cap cas, es podran convalidar aquestes matèries quan es cursen com a matèria específica. Els codis de les matèries cursades com a lliure configuració autonòmica son: Per a 1r ESO: INFLOMCE Informàtica CCLOMCELC Cultura Clàssica EPVALOMCELC Educació plàstica, visual i audiovisual SLELOMCELC Segona Llengua Estrangera Per a 3r ESO: INFLOMCE Informàtica CCLOMCELC Cultura Clàssica TECLOMCELC Tecnologia SLELOMCELC Segona Llengua Estrangera B. 3. Convalidació de la matèria Optativa en els cursos 2n i 4t d Educació Es pot convalidar la matèria optativa: 2n ESO: Segona llengua estrangera, Informàtica, Optatives instrumentals (castellà, valencià i matemàtiques), Taller de disseny, Taller de tecnologies, Taller del geògraf i de l'historiador o Anglés pràctic.

5 4t ESO: Treball Monogràfic d'investigació, Anglés pràctic, Ampliació de geografia i història d'espanya o Empresa i iniciatives emprenedores. Amb la pràctica esportiva per part de l'alumnat que acredite la condició d'esportista d'elit de la Comunitat Valenciana, o bé d'esportista d'alt nivell o d'alt rendiment. C. Documents d'avaluació (per a tots els casos anteriors) C. 1. Convalidació de la matèria de Música en l'educació Secundària Obligatòria per part de l'alumnat que cursa ensenyaments professionals de Música o Dansa. La convalidació de la matèria de Música de l'educació Secundària Obligatòria es reflectirà en els documents oficials d avaluació fent constar l expressió «convalidada». En el cas que no es presente el certificat corresponent a la superació de l assignatura de les ensenyances professionals de música o de dansa, necessària per a obtindre la convalidació, en la data de l avaluació final extraordinària, la matèria de Música la convalidació de la qual es va sol licitar s omplirà amb la qualificació «no presentat» en els documents d avaluació. Les matèria de Música convalidada no serà tinguda en compte en el càlcul de la nota mitjana dels diferents cursos de l'educació C. 2. Convalidació de la matèria de Lliure Configuració Autonòmica en els cursos 1r i 3r d Educació Secundària Obligatòria per part de l' alumnat que cursa ensenyaments professionals de Música o Dansa. La convalidació de la matèria de lliure configuració autonòmica de l'educació Secundària Obligatòria es reflectirà en els documents oficials d avaluació fent constar l expressió «lliure configuració autonòmica ESO música» o «lliure configuració autonòmica ESO dansa». En el cas que no es presente el certificat corresponent a la superació de l assignatura de les ensenyances professionals de música o de dansa, necessària per a obtindre la convalidació, en la data de l avaluació final extraordinària, la matèria la convalidació de la qual es va sol licitar s omplirà amb la qualificació «no presentat» en els documents d avaluació. La matèria de lliure configuració autonòmica convalidada no serà tinguda en compte en el càlcul de la nota mitjana dels diferents cursos de l'educació Secundària Obligatòria.

6 C. 3. Convalidació de la matèria Optativa en els cursos 2n i 4t d Educació Secundària Obligatòria per part de l' alumnat que cursa ensenyaments professionals de Música o Dansa. La convalidació de la matèria optativa de l'educació Secundària Obligatòria es reflectirà en els documents oficials d avaluació fent constar l expressió «optativa ESO música» o «optativa ESO dansa». En el cas que no es presente el certificat corresponent a la superació de l assignatura de les ensenyances professionals de música o de dansa, necessària per a obtindre la convalidació, en la data de l avaluació final extraordinària, la matèria la convalidació de la qual es va sol licitar s omplirà amb la qualificació «no presentat» en els documents d avaluació. La matèria optativa convalidada no serà tinguda en compte en el càlcul de la nota mitjana dels diferents cursos de l'educació C. 4. Exempció de l'assignatura d'educació Física en els cursos d Educació Secundària Obligatòria per part de l'alumnat d Educació Secundària Obligatòria que realitza estudis de les ensenyances professionals de Dansa o que acredita la condició de esportista d'alt nivell, d'alt rendiment o de elit en la Comunitat Valenciana. La exempció de les matèria de Educació Física es reflectirà en els documents oficials d avaluació fent constar l expressió «exempt/a». Si l alumne o alumna perd la condició d esportista d elit, d alt nivell o d alt rendiment o renuncia a la matrícula en les ensenyances professionals de dansa abans de la data de la sessió de l avaluació final ordinària, podrà sol licitar ser avaluat des d eixe moment en la matèria d Educació Física. Esta circumstància es reflectirà per mitjà de la diligència corresponent en els diferents documents d avaluació. C. 5. Convalidació de la matèria de Lliure Configuració Autonòmica en els cursos 1r i 3r d Educació Secundària Obligatòria p er part de l'alumnat que acredita la condició de esportista d'alt nivell, d'alt rendiment o de elit en la Comunitat Valenciana. La convalidació de la matèria de lliure configuració autonòmica de l'educació Secundària Obligatòria es reflectirà en els documents oficials d avaluació fent constar l expressió «lliure configuració autonòmica ESO pràctica esportiva». En el cas que no es presente el certificat d haver mantingut la condició anteriorment citada, necessària per a obtindre la convalidació, en la data de l avaluació final extraordinària, la matèria la convalidació de la qual es va sol licitar s omplirà amb la qualificació «no presentat» en els documents d avaluació.

7 La matèria de lliure configuració autonòmica convalidada no serà tinguda en compte en el càlcul de la nota mitjana dels diferents cursos de l'educació Secundària Obligatòria. C. 6. Convalidació de la matèria Optativa en els cursos 2n i 4t d Educació Secundària Obligatòria per part de l'alumnat que acredita la condició de esportista d'alt nivell, d'alt rendiment o de elit en la Comunitat Valenciana. La convalidació de la matèria optativa de l'educació Secundària Obligatòria es reflectirà en els documents oficials d avaluació fent constar l expressió «optativa ESO pràctica esportiva». En el cas que no es presente el certificat d haver mantingut la condició anteriorment citada, necessària per a obtindre la convalidació, en la data de l avaluació final extraordinària, la matèria la convalidació de la qual es va sol licitar s omplirà amb la qualificació «no presentat» en els documents d avaluació. La matèria optativa convalidada no serà tinguda en compte en el càlcul de la nota mitjana dels diferents cursos de l'educació

A. Alumnado de Educación Secundaria Obligatoria que cursa enseñanzas profesionales de Música o Danza.

A. Alumnado de Educación Secundaria Obligatoria que cursa enseñanzas profesionales de Música o Danza. A. Alumnado de Educación Secundaria Obligatoria que cursa enseñanzas profesionales de Música o Danza. A. 1. Convalidación de la materia de Música en los cursos 1º y 3º de Educación Se puede convalidar

Más detalles

enero, por el que se fijan los aspectos básicos del currículo de las enseñanzas

enero, por el que se fijan los aspectos básicos del currículo de las enseñanzas Conselleria d Educació ORDE 71/2010, de 15 de juliol, de la Conselleria d Educació, per la qual es regula el procediment per a sol licitar la ció i exempció de matèries en l Educació Secundària Obligatòria

Más detalles

1/10. Dades del centre. Dades de l alumne/a Nom i cognoms Identificador de l alumne/a Tipus i número de document

1/10. Dades del centre. Dades de l alumne/a Nom i cognoms Identificador de l alumne/a Tipus i número de document R/N: Y0373/Y332 Historial acadèmic Ensenyament regulat pel Decret 187/2015, de 25 d agost Dades del centre Municipi Educació secundària obligatòria Dades de l alumne/a Nom i cognoms Identificador de l

Más detalles

Informació sobre la incorporació al centre Nom i codi del centre de procedència de l alumne/a Municipi Curs de procedència

Informació sobre la incorporació al centre Nom i codi del centre de procedència de l alumne/a Municipi Curs de procedència Dades del centre m Codi Cognoms i nom Núm. d identificació Data de naixement Lloc de naixement País Nacionalitat m del pare o representant legal Document d identificació Núm. m de la mare o representant

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

Oferta formativa curs

Oferta formativa curs Oferta formativa curs 2016-17 Amb caràcter general, per accedir a l'educació d'adults cal: Tenir 18 anys, o bé complir-los durant l'any natural en què s'inicia la formació. Tenir 16 anys o complir-los

Más detalles

S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent.

S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent. CONVALIDACIONS EN EL CICLE FORMATIU. A. Informació general sobre convalidacions. S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent. Per sol licitar

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Llinatges: Nom: Adreça: CP: Telèfon: Localitat: Adreça electrònica: DNI: Data de naixement. EXPÒS: Que complesc els requisits per

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Llinatges: Nom: Adreça: Mòbil: Telèfon: Localitat: CP: DOI: Adreça electrònica: Data de naixement: EXPÒS:

Más detalles

Dades de l ensenyament. ESO LOEM Educació secundària obligatòria Dades del centre. Ensenyament regulat pel Decret 187/2015, de 25 d agost 1/6

Dades de l ensenyament. ESO LOEM Educació secundària obligatòria Dades del centre. Ensenyament regulat pel Decret 187/2015, de 25 d agost 1/6 R/N: Y0373/Y508 20-20 Ensenyament regulat pel Decret 187/2015, de 25 d agost Dades de l ensenyament Codi i nom Nivell ESO LOEM Educació secundària obligatòria 4t Codi del grup Dades del centre Codi i nom

Más detalles

ASPECTES SOBRE LA PROMOCIÓ I MATRÍCULA EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA PER ALS CURSOS LOMQE

ASPECTES SOBRE LA PROMOCIÓ I MATRÍCULA EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA PER ALS CURSOS LOMQE ASPECTES SOBRE LA PROMOCIÓ I MATRÍCULA EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA PER ALS CURSOS LOMQE ÍNDEX: Document Circular del Servei d'ordenació Acadèmica. Aspectes sobre la promoció i matrícula en ESO per

Más detalles

Adreça: Mòbil: Telèfon:

Adreça: Mòbil: Telèfon: INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Llinatges: Nom: Adreça: Mòbil: Telèfon: Localitat: CP: DNI: Adreça electrònica: Data de naixement: EXPÒS:

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

M A T R I C U L A`T : C urs 2009/10

M A T R I C U L A`T : C urs 2009/10 IES HISTORIADOR CHABÀS Campanya informativa : E. PRIMÀRIA ESO Email: 03004223@edu.gva.es www.ieschabas.org Adreça: Metge Manuel Vallalta, núm. 3 03700 Dénia Tel: 965781286 Fax: 965781662 Email: 03004223@edu.gva.es

Más detalles

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO

Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres. Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO Avançament d orientacions per a l organització i la gestió dels centres Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO 2016-2017 Març de 2016 Concreció i desenvolupament del currículum de l ESO per

Más detalles

Institut Molí de la Vila

Institut Molí de la Vila Institut Molí de la Vila PRESENTACIÓ DELS ESTUDIS POSTOBLIGATORIS - BATXILLERAT - FORMACIÓ PROFESSIONAL EL BATXILLERAT Matèries del batxillerat Dins del batxillerat hi ha diferents tipus de matèries: Matèries

Más detalles

Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat)

Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat) Batxibac (doble titulació batxiller baccalauréat) QUÈ ÉS EL BATXIBAC El Batxibac és una oferta de batxillerat amb un currículum mixt que possibilita als alumnes que el cursen obtenir, simultàniament, dues

Más detalles

LLISTA DE LLIBRES CURS r d ESO PEV EDITORIAL-ISBN. Geografía i Història. Santillana Voramar ISBN:

LLISTA DE LLIBRES CURS r d ESO PEV EDITORIAL-ISBN. Geografía i Història. Santillana Voramar ISBN: LLISTA DE LLIBRES CURS 2017-2018 1r d ESO ASSIGNATURA GRUP PMAR PIP CASTELLÀ professor Lengua castellana y literatura Ed. Mc Grau Hill Education. ISBN:978-84-481-9632-5 VALENCIÀ Sense llibre Valencià:

Más detalles

La LOMQE. (Llei orgánica de millora de la qualitat de l ensenyament) IES Torís. 14 de novembre de 2016

La LOMQE. (Llei orgánica de millora de la qualitat de l ensenyament) IES Torís. 14 de novembre de 2016 La LOMQE (Llei orgánica de millora de la qualitat de l ensenyament) 9-12-2013 IES Torís. 14 de novembre de 2016 Currículum Matemàtiques 1r Batxillerat 2016 Currículum Matemàtiques 1r Batxillerat (equivalent)

Más detalles

PROVA D ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

PROVA D ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL PROVA D ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL CEPA SANT ANTONI CURS 2013/2014 NOVEMBRE DEL 2013 Finalitat Les proves d accés tenen la finalitat de permetre l accés a la formació

Más detalles

Organització del 4t curs d ESO

Organització del 4t curs d ESO Organització del 4t curs d ESO Segons el Decret 143/2007, de 26 de juny, pel qual s estableix l ordenació dels ensenyaments de l ESO (DOGC, núm. 4915, 29.06.2007) INSTITUT XXV OLIMPÍADA El Decret 143/2007

Más detalles

LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT CURS 2016/2017

LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT CURS 2016/2017 LLISTAT DE LLIBRES DE TEXT CURS NIVELL EDUCATIU: EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA (ESO) ETAPA, CICLE O CURS: PRIMER CURS (LOMCE) BIOLOGIA I GEOLOGIA SM BIOLOGIA I GEOLOGIA 978-84-675-7866-9 Valencià GEOGRAFIA

Más detalles

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS L Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica

Más detalles

IES D ALCÀSSER LLISTAT OFICIAL DE LLIBRES DE TEXT ADOPTATS PER AL CURS ACADÈMIC 2016/2017

IES D ALCÀSSER LLISTAT OFICIAL DE LLIBRES DE TEXT ADOPTATS PER AL CURS ACADÈMIC 2016/2017 IES D ALCÀSSER LLISTAT OFICIAL DE LLIBRES DE TEXT ADOPTATS PER AL CURS ACADÈMIC 2016/2017 ELS LLIBRES D AQUEST LLISTAT NOMÉS ELS HAN DE COMPRAR LES FAMÍLIES QUE NO PERTANYEN AL BANC DE LLIBRES. LA RESTA

Más detalles

EXPEDIENT ACADÈMIC / EXPEDIENTE ACADÉMICO

EXPEDIENT ACADÈMIC / EXPEDIENTE ACADÉMICO ANNEX I /ANEXO I EDUCACIÓ SECUNDARIA OBLIGATÒRIA / EDUCACIÓN SECUNDARIA OBLIGATORIA REIAL DECRET 1631/2006, de 29 de desembre, pel que s'establixen les ensenyances mínimes corresponents a l'educació Secundària

Más detalles

IES Enric Soler i Godes Benifaio ORIENTACIÓ CURS

IES Enric Soler i Godes Benifaio ORIENTACIÓ CURS IES Enric Soler i Godes Benifaio ORIENTACIÓ ESO CURS 2016-2017 QUE SITUACIONS ET POTS TROBAR AL FINAL DE 3r. ESO? Que aproves totes les assignatures al juny. És el cas més desitjat i automàticament passaries

Más detalles

Graduï s. Ara en secundària

Graduï s. Ara en secundària Graduï s. Ara en secundària CFA Palau de Mar Per a persones adultes que vulguin reemprendre estudis el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). Hi ha tres àmbits: Àmbit de la comunicació: llengüa

Más detalles

Dades de l ensenyament. ESO LOEM Educació secundària obligatòria Dades del centre. Ensenyament regulat pel Decret 187/2015, de 25 d agost 1/5

Dades de l ensenyament. ESO LOEM Educació secundària obligatòria Dades del centre. Ensenyament regulat pel Decret 187/2015, de 25 d agost 1/5 R/N: Y0373/Y508 20-20 Ensenyament regulat pel Decret 187/2015, de 25 d agost Dades de l ensenyament Codi i nom Nivell ESO LOEM Educació secundària obligatòria 2n Codi del grup Dades del centre Codi i nom

Más detalles

YouTube Info FPA Benidorm PROGRAMES FORMATIUS CENTRE PÚBLIC FPA BENIDORM

YouTube Info FPA Benidorm PROGRAMES FORMATIUS CENTRE PÚBLIC FPA BENIDORM YouTube Info FPA Benidorm PROGRAMES FORMATIUS CENTRE PÚBLIC FPA BENIDORM Al centre públic de formación de persones adultes FPA Benidorm es poden cursar els següents program Versió en Valencià (color groc).

Más detalles

Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior. del 25 al 31 de maig de 2017

Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior. del 25 al 31 de maig de 2017 Preinscripció de Cicles formatius de Grau Superior del 25 al 31 de maig de 2017 Documentació que cal presentar en tots els casos: - Original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport de l'alumne. Si es tracta

Más detalles

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent.

El grau mitjà consta de dos cicles o nivells i en finalitzar s obté el títol de Tècnic Esportiu en la modalitat esportiva corresponent. Els Ensenyaments Esportius són una formació que et capacita per desenvolupar una activitat professional en el camp de l'activitat física i l'esport: iniciació esportiva, tecnificació esportiva i conducció

Más detalles

INSTRUCCIONS. 1 Passatge particular de Guillem de Torrella, Palma Tel: Fax: Web:

INSTRUCCIONS. 1 Passatge particular de Guillem de Torrella, Palma Tel: Fax: Web: INSTRUCCIONS DE LA DIRECCIÓ GENERAL D ADMINISTRACIÓ, ORDENACIÓ I INSPECCIÓ EDUCATIVES SOBRE LA INCORPORACIÓ D ALUMNES PROCEDENTS DE SISTEMES EDUCATIUS ESTRANGERS L Ordre de 14 de març de 1988 (BOE del

Más detalles

Accés i Admissió d estudiants amb estudis estrangers. Curs (Document actualitzat a )

Accés i Admissió d estudiants amb estudis estrangers. Curs (Document actualitzat a ) Accés i Admissió d estudiants amb estudis estrangers. Curs 2017-201. (Document actualitzat a 13-4-201) La Comissió Gestora dels Processos d Accés i Preinscripció Universitària del Sistema Universitari

Más detalles

Curs de preparació per a les proves d accés als cicles formatius de formació professional. cfa NOU girona

Curs de preparació per a les proves d accés als cicles formatius de formació professional. cfa NOU girona Curs de preparació per a les proves d accés als cicles formatius de formació professional cfa NOU girona Informació i descripció de la prova Famílies professionals Itineraris que es poden cursar al centre

Más detalles

PLA D'ESTUDIS 1203-GRAU EN TRADUCCIÓ I INTERPRETACIÓ - FRANCÈS

PLA D'ESTUDIS 1203-GRAU EN TRADUCCIÓ I INTERPRETACIÓ - FRANCÈS NOU: IMPLANTACIÓ CURS 2013/2014 PRIMER CURS: 60 Crèdits de Formació Bàsica Codi Nom Assignatura Tipologia ECTS OBSERVACIONS 101281 Llengua catalana per a traductors i intèrprets 1 F. BÀSICA 9 101283 Idioma

Más detalles

TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA TAULA D'EQUIVALÈNCIES DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ UNIVERSITAT DE VALÈNCIA Es convaliden a tots els efectes amb els certificats oficials expedits per l'òrgan competent de la Universitat de València (el

Más detalles

ESO i Batxillerat. Sessió d actualització per als orientadors/res del Saló de l Ensenyament

ESO i Batxillerat. Sessió d actualització per als orientadors/res del Saló de l Ensenyament Sessió d actualització per als orientadors/res del Saló de l Ensenyament ESO i Batxillerat Conxita Mayós i Àngels Rodriguez Servei d Ordenació Curricular de l ESO i el Batxillerat Barcelona, 14 de març

Más detalles

! Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)?! A qui està destinat?

! Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)?! A qui està destinat? Què és el PEI (Programa d Estudis Integrats per als Ensenyaments Professionals de Música i Dansa)? A qui està destinat? És un programa de la Conselleria d Educació, Cultura i Universitats, destinat als

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

IES VELES E VENTS. Curs ORIENTACIÓ A FAMILIES DE 3r ESO

IES VELES E VENTS. Curs ORIENTACIÓ A FAMILIES DE 3r ESO IES VELES E VENTS Curs 2016-2017 ORIENTACIÓ A FAMILIES DE 3r ESO Y DESPUÉS DE 3º DE ESO? TODO APROBADO Promoción a 4º de ESO SUSPENDE 1 ó 2 ASIGNATURAS Promoción a 4º de ESO (con pendientes) Repetir 3º

Más detalles

ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR. Curs 2016

ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR. Curs 2016 ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Curs 2016 ESTUDIS POSTOBLIGATORIS Estudis universitaris Prova d Accés Tenir un GM o 19 anys o complir-los l any de la prova BATXILLERAT FP Grau Superior (2 anys)

Más detalles

Formació de persones adultes. Departament d Ensenyament, 2012

Formació de persones adultes. Departament d Ensenyament, 2012 Formació de persones adultes Departament d Ensenyament, 2012 Formació de persones adultes L'educació de persones adultes és el conjunt d accions formatives que, en el marc d aprendre al llarg de la vida,

Más detalles

ANNEX X / ANEXO X ENSENYANCES PROFESSIONALS DE MÚSICA / ENSEÑANZAS PROFESIONALES DE MÚSICA

ANNEX X / ANEXO X ENSENYANCES PROFESSIONALS DE MÚSICA / ENSEÑANZAS PROFESIONALES DE MÚSICA SOL LICITUD PER A LA CONVALIDACIÓ D ASSIGNATURES DE LES ENSENYANCES PROFESSIONALS DE MÚSICA I DANSA AMB MATÈRIES DE BATXILLERAT A DADES D IDENTIFICACIÓ DE L ALUMNE/A / DATOS DE IDENTIFICACIÓN DEL ALUMNO/A

Más detalles

Quadre 2. Cuadro 2. Quadre 3

Quadre 2. Cuadro 2. Quadre 3 Per a l alumnat que cursa ha cursat ensenyaments prfessinals de i que acredite tindre la cndició d esprtista d alt nivell, d alt rendiment d elit de la Cmunitat Valenciana, caldrà ajustar-se al següent:

Más detalles

Preinscripció i matrícula GRAU MITJÀ DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

Preinscripció i matrícula GRAU MITJÀ DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Preinscripció i matrícula 2016 2017 GRAU MITJÀ DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Període de preinscripció: 18 al 25 de maig de 2016 7 al 9 de setembre de 2016 (dates provisionals 2n període) Tenir el títol de graduat

Más detalles

La LOMQE. (Llei orgánica de millora de la qualitat de l ensenyament) IES Torís. 27 d abril de 2015

La LOMQE. (Llei orgánica de millora de la qualitat de l ensenyament) IES Torís. 27 d abril de 2015 La LOMQE (Llei orgánica de millora de la qualitat de l ensenyament) 9-12-2013 IES Torís. 27 d abril de 2015 Lleis educatives o LGE. 1970. EGB i BUP. Obligatorietat als 14 anys. o LOECE (Estatut de Centres

Más detalles

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ

PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ Fax 977 55 62 11 PREINSCRIPCIÓ i MATRICULA EXTRAORDINÀRIA 2016/17 CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ ORDRE D ASSIGNACIÓ DE PLACES GM: - El centre assignarà places, en primer lloc, a les persones que van participar

Más detalles

ACCÉS A L ESO FINALITATS DE L ETAPA DEFINICIÓ I AMBIT

ACCÉS A L ESO FINALITATS DE L ETAPA DEFINICIÓ I AMBIT Av. Ausiàs March, 7 Tel.: 960665 Fax: 96 0666 Email: 46007955@edu.gva.es Pàg. Web: iesenricvalorsilla.edu.gva.es DEFINICIÓ I AMBIT ACCÉS A L ESO FINALITATS DE L ETAPA EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA (ESO)

Más detalles

CICLES DE GRAU MITJÀ

CICLES DE GRAU MITJÀ CICLES DE GRAU MITJÀ DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA ESO 1. Amb la sol licitud per a l accés via ESO s han de presentar original i còpia de la documentació següent: a) Document oficial

Más detalles

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres

Informació complementària. Documents per a l organització i la gestió dels centres Informació complementària Documents per a l organització i la gestió dels centres 2014-2015 Setembre 2014 Desenvolupament del currículum: Competències bàsiques L ordenació curricular de l etapa de l educació

Más detalles

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010 MARC LEGAL REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre 2001 2003 2007 2006 2007 LOU (Ley Orgánica 6/2001, de Universidades) LUC (Llei 1/2003, d Universitats de Catalunya)

Más detalles

M7 Venda tècnica. La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF).

M7 Venda tècnica. La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF). M7 Venda tècnica AVALUACIÓ ORDINÀRIA Nota final de curs (ordinària) La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF). Els percentatges

Más detalles

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS

PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT INSTITUT EUROPA CURS 2013-2014 La prova d accés a la universitat s estructura en dues fases: Fase general (obligatòria) Fase específica (voluntària) Els exàmens de les PAU

Más detalles

OFERTA EDUCATIVA DEL CENTRE CURS

OFERTA EDUCATIVA DEL CENTRE CURS OFERTA EDUCATIVA DEL CENTRE CURS 2010-2011 1r ESO 2n ESO 3r ESO 4t ESO 1r Batxiller 2n Batxiller Cicle Formatiu Grau Mitjà Cicle Formatiu Grau Superior 1r curs Cicle Formatiu Grau Superior 2n curs 5 grups:

Más detalles

IES LLUÍS VIVES DE VALÈNCIA ENSENYAMENT SECUNDARI I BATXILLERAT

IES LLUÍS VIVES DE VALÈNCIA ENSENYAMENT SECUNDARI I BATXILLERAT IES LLUÍS VIVES DE VALÈNCIA ENSENYAMENT SECUNDARI I BATXILLERAT TIPUS D ESTUDIS A L INSTITUT LLUÍS VIVES ENSENYAMENT SECUNDARI 6 anys (12 a 14 anys) ESO 4 anys ENSENYAMENT OBLIGATORI BATXILLERAT 2 anys

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

ENSENYAMENT SECUNDARI OBLIGATORI

ENSENYAMENT SECUNDARI OBLIGATORI ENSENYAMENT SECUNDARI OBLIGATORI 2012-13 L'Ensenyament secundari obligatori, ESO, és una etapa escolar de quatre cursos. Segons el projecte curricular del nostre centre, que sempre ha donat molta importància

Más detalles

GRAU D EDUCACIÓ PRIMÀRIA: Primer curs 2015 /2016

GRAU D EDUCACIÓ PRIMÀRIA: Primer curs 2015 /2016 GRAU D EDUCACIÓ PRIMÀRIA: Primer curs 2015 /2016 Grup 21 curs Societat, Ciència i Cultura Societat, Ciència i Cultura 103699 i contextos I 103700 i contextos II 102011 / 6ECTS Teories i Pràctiques contemporànies

Más detalles

Què es pot fer a finals de l ESO?

Què es pot fer a finals de l ESO? Què es pot fer a finals de l ESO? Opcions acadèmiques: 4t ESO: lletres - ciències BATXILLERAT: arts, humanitats o ciències. CICLES FORMATIUS: grau mitjà i superior. Departament d Orientació Sant Mateu,

Más detalles

Simultaneïtat d estudis d ESO o de batxillerat amb estudis de dansa

Simultaneïtat d estudis d ESO o de batxillerat amb estudis de dansa Simultaneïtat d estudis d ESO o de batxillerat amb estudis de dansa Aquest document conté els apartats següents: A. Simultaneïtat d estudis d ESO amb estudis de dansa A.1. Alumnes que cursen estudis de

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ?

HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? XERRADA INFORMATIVA PER A PARES I MARES INS MONTSERRAT ROIG HEM FINALITZAT L ESO! HEM FINALITZAT L ESO! I L ANY VINENT... QUÈ? L ORIENTACIÓ DES DEL CENTRE: ACCIONS REALITZADES A 4T ESO( A 3R JA ES COMENÇA

Más detalles

ORIENTACIÓ ACADÈMICA- PROFESSIONAL

ORIENTACIÓ ACADÈMICA- PROFESSIONAL ORIENTACIÓ ACADÈMICA- PROFESSIONAL Opcions d estudi al finalitzar 3r d ESO http://www.elorienta.com/iborra/ (Departament d Orientació) OPCIONS D ESTUDI AL FINALITZAR 3r d ESO 3r ESO Graduat Acadèmic 4t

Más detalles

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014.

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014. Pla de Formació Lingüística i Didàctica per a l obtenció del Certificat de Capacitació per a l'ensenyament en Valencià, Certificat de Capacitació per a l Ensenyament en llengua estrangera i el Diploma

Más detalles

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (setembre 2018). - Procediment de revisió: pàgina

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (setembre 2018). - Procediment de revisió: pàgina Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (setembre 2018). - Procediment de revisió: pàgina 2. - Nivell Bàsic: pàgina 3. - Nivell Intermedi: pàgina

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de crèdits dels cicles formatius que s ofereixen, a l, en la modalitat a distància. Hi ha dos tipus de convalidacions:

Más detalles

i Aprenentatge Permanent

i Aprenentatge Permanent i Aprenentatge Permanent Prova d accés a grau mitjà Adreçada a persones que volen cursar un cicle formatiu de grau mitjà o una modalitat esportiva de grau mitjà dels ensenyaments esportius de règim especial,

Más detalles

IES Miquel Peris i Segarra Llibres de text curs 2017/18

IES Miquel Peris i Segarra Llibres de text curs 2017/18 IES Miquel Peris i Segarra Llibres de text curs 2017/18 Recordeu que l'alumnat amb adaptacions curriculars significatives (ACIS) tindrà indicacions al respecte dels llibres que cal comprar. 1 ESO Assignatures

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016

Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Esteve Terradas i Illa INFORMÀTICA. Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 INFORMÀTICA Jornades Portes Obertes 11 de maig de 2016 Índex Estructura dels Cicles Formatius Accés als Cicles Formatius Informació Cicles Formatius Família Professional Preinscripció, documentació, normativa,

Más detalles

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: pàgina

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: pàgina Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: pàgina 2. - Nivell Bàsic: pàgina 3. - Nivell Intermedi: pàgina

Más detalles

El 4t d ESO Final d etapa

El 4t d ESO Final d etapa Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Institut Sa Palomera Carrer Vilar Petit, s/n 17300 Blanes Tel. 972 35 09 09 El 4t d ESO Final d etapa INS Sa Palomera b7000551@xtec.cat http://www.sapalomera.cat

Más detalles

Valoració (Puntuació màxima de cada criteri)

Valoració (Puntuació màxima de cada criteri) CONVOCATÒRIA ERASMUS ESTUDIS CURS 2018-19 ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D ENGINYERIA a) Nota mitjana de l expedient curs 2016/2017 b) Participació en el programa de mentors incoming. (Puntuació màxima de cada

Más detalles

Educación secundaria obligatoria (LOEM)

Educación secundaria obligatoria (LOEM) R/N: Y0416/Y332 Historial acadèmic Historial académico Educació secundària obligatòria (LOEM) Educación secundaria obligatoria (LOEM) Dades del centre / Datos del centro Codi del centre Código del centro

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

ACCÉS A LA UNIVERSITAT

ACCÉS A LA UNIVERSITAT ACCÉS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÉS A LA UNIVERSITAT PER ALS MÉS GRANS DE 25 ANYS REQUISITS Tenir 25 anys abans de l 1 d octubre de l any en què es fa l accés. (en cas de complir els 25 anys l 1 d octubre

Más detalles

Simultaneïtat d estudis d ESO o de batxillerat amb estudis de música

Simultaneïtat d estudis d ESO o de batxillerat amb estudis de música Simultaneïtat d estudis d ESO o de batxillerat amb estudis de música Aquest document conté els apartats següents: A. Simultaneïtat d estudis d ESO amb estudis de música A.1. Alumnes que cursen estudis

Más detalles

Àrea de Filologia Anglesa

Àrea de Filologia Anglesa EQUIVALÈNCIES ASSIGNATURES LLICENCIATURES ÀREES FILOLÒGIQUES AMB ELS NIVELLS DE LLENGUA DEL MARC COMÚ DE REFERÈNCIA EUROPEU (Document aprovat en Junta de Facultat de data 10 de desembre de 2009) Àrea de

Más detalles

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT

PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT PROVES D ACCÈS A LA UNIVERSITAT CONSTEN DE DUES FASES: - FASE OBLIGATÒRIA - FASE VOLUNTARIA Nota d Admissió a la Universitat LA NOTA D ADMISSIÓ A LA TITULACIÓ VARIARÀ EN FUNCIÓ DE LA TITULACIÓ A LA

Más detalles

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS 2016-2017 Els períodes lectius d'aquest Màster seran els següents: - El primer quadrimestre es desenvoluparà entre els dies 17 d'octubre de 2016 i 20 de

Más detalles

Què és el BATXIBAC?:

Què és el BATXIBAC?: gener 2017 Què és el BATXIBAC?: Un acord entre els governs de França I Espanya per tal que alguns alumnes, quan acabin el Batxillerat, tinguin la doble titulació de Batxiller i Baccalauréat Objectius:

Más detalles

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs

calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster Curs 2018-2019 Acord núm. CG/2018/04/03 del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster. Curs 2018-2019 Document

Más detalles

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs

Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs Calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Acord núm. 59/ del Consell de Govern pel qual s aprova el calendari acadèmic dels estudis de grau i màster per al curs -2018 Document

Más detalles

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del departament de català (maig-juny 2018). - Procediment de revisió:

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del departament de català (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del departament de català (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: pàgina 2. - Nivell Bàsic i Nivell Intermedi: pàgina 3. -

Más detalles

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT

NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT NOU MODEL D ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010 MARC LEGAL REIAL DECRET 1892/2008, de 14 de novembre 2001 2003 2007 2006 2007 LOU (Ley Orgánica 6/2001, de Universidades) LUC (Llei 1/2003, d Universitats de Catalunya)

Más detalles

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC

CURS GRAU DE TURISME CALENDARI ACADÈMIC CALENDARI ACADÈMIC 1. PERÍODES HÀBILS... 2 2. PERÍODES LECTIUS... 2 PRIMER CURS... 2 SEGON I TERCER CURS... 3 QUART CURS... 4 3. TANCAMENT ACTES PERÍODES DE PRÀCTIQUES... 4 4. PERÍODE D AVALUACIÓ I D ACTIVITATS

Más detalles

Projecte Curricular INS LES CORTS CURRÍCULUM ESO I BATXILLERAT INS LES CORTS

Projecte Curricular INS LES CORTS CURRÍCULUM ESO I BATXILLERAT INS LES CORTS CURRÍCULUM ESO I BATXILLERAT INS LES CORTS CURRÍCULUM ESO 1r ESO Llengua catalana i literatura 3+1b Llengua castellana i literatura 3+1b Llengües estrangeres - Anglès 2+2b Ciències de la naturalesa 2+2b

Más detalles

DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT

DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT DOSSIER INFORMATIU BATXILLERAT 2010-2012 - 1 - 1.- MARC LEGAL 1.1. ORGANIGRAMA DEL SISTEMA EDUCATIU SEGONS LA LOE MÓN LABORAL BATXILLERAT ( 16-18) PAAU UNIVERSITAT FORMACIÓ PROFESSIONAL GRAU SUPERIOR (CFGS)

Más detalles

LECTURES DE LES MATÈRIES COMUNES PER AL CURS

LECTURES DE LES MATÈRIES COMUNES PER AL CURS LECTURES DE LES MATÈRIES COMUNES PER AL CURS 2016-2017 LLENGUA CATALANA I LITERATURA LENGUA CASTELLANA I LITERATURA LLENGUA Les fronteres de la por AGUSTÍN FERNÁNDEZ PAZ ISBN: 978-84-683-0433-5 Los mitos

Más detalles

Batxillerat Promoció Avançament de les orientacions d inici del curs

Batxillerat Promoció Avançament de les orientacions d inici del curs Batxillerat Promoció 2015-2017 Avançament de les orientacions d inici del curs 2015-2016 16 d abril de 2015 Estructura del 1r de batxillerat* h Llengua catalana i lit. I 2 Llengua castellana i lit. I 2

Más detalles

PROJECTE MOBILE LEARNING SOBRE LA BIOGRAFIA DEL POETA MÀRIUS TORRES

PROJECTE MOBILE LEARNING SOBRE LA BIOGRAFIA DEL POETA MÀRIUS TORRES PROJECTE MOBILE LEARNING SOBRE LA BIOGRAFIA DEL POETA MÀRIUS TORRES Descripció del projecte: Aquest projecte està adreçat a alumnes de Cicle Superior (5è) i té com a objectiu la recerca, selecció i presentació

Más detalles

Llibres de text curs IES Francesc Ribalta

Llibres de text curs IES Francesc Ribalta 1r ESO Anglés Consultar amb el Biologia i Geologia Ciències de la Naturalesa Cultura Clàssica Material del departament Educació Plàstica, Visual i Audiovisual Voramar Santillana 978-84-9972-392-1 Francés

Más detalles

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS

CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS CALENDARI ACADÈMIC I HORARIS DELS GRUPS DOCENTS 2015-2016 Els períodes lectius d'aquest Màster seran els següents: - El primer quadrimestre es desenvoluparà entre els dies 19 d'octubre de 2015 i 23 de

Más detalles

PLA ESPECIAL D ESTUDIS DE MAGISTERI

PLA ESPECIAL D ESTUDIS DE MAGISTERI PLA ESPECIAL D ESTUDIS D DE MAGISTERI PER QUÈ ÉS S UN PLA ESPECIAL Accés s restringit a un perfil d estudiants d ben definit. Horari: compatible amb horari laboral Modalitat d ensenyament: d com el grau

Más detalles