CRITERIS GENERALS SELECCIÓ

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "CRITERIS GENERALS SELECCIÓ"

Transcripción

1 Objectius Identificar quins mèrits volem valorar escollint aquells que aporten més valor. Homogeneïtzar els criteris generals en quan a quins mèrits es valoren en els diferents grups professionals. Simplificar els barems de mèrits a fi de que sigui ben clar quins mèrits es valoren i quins no, i que sigui fàcil la seva baremació informatitzada. Criteris generals Es valoraran tant sols els mèrits que estiguin directament relacionats amb les funcions a desenvolupar pel lloc de treball convocat, d acord amb el previst al sistema de classificació professional de l ICS. En tot cas, es considerarà que la formació i altres mèrits estan directament relacionats amb les funcions del lloc de treball convocat quan el seu contingut estigui comprés en el temari de la fase d oposició. Formació continuada i docència de FC: Els cursos de FC realitzats durant els 7 anys naturals anteriors a l any de la convocatòria es valoraran el un 20% més que la resta. Els cursos adreçats al desenvolupament de competències genèriques (treball en equip, orientació a l usuari, comunicació interpersonal...) es valoraran igual, independentment de la seva data de realització. Mestratges i Postgraus (no Bolonya). Els títols propis de les universitats es valoraran amb independència de la seva data de realització. Activitats científiques i docents: es valoraran les publicacions en revistes indexades i projectes de recerca amb finançament competitiu (FIS, Carlos III, etc.) Han de ser relatius a les funcions o a l àrea de coneixement propi de la categoria o especialitat. El mèrits s acreditaran en la forma i el termini que prevegi la convocatòria. Els certificats corresponents als mèrits de FC, no realitzats per l ICS, hauran de fer constar el contingut-temari de l activitat. Alternativament també es podrà acreditar el seu contingut amb un certificat addicional. Duplicitats. Els mèrits amb un mateix contingut i que coincideixin en el mateix període de realització, total o majoritàriament, tant sols es valorarà un d ells, el que sigui més beneficiós per a la persona candidata.

2 Formació Formació Reglada Expedient acadèmic: Es valorarà quan es requereixi una titulació especifica com a requisit d accés. No es valora en els cossos generals. Mestratges Universitaris (Bolonya): Es valoraran quan estiguin directament relacionats amb les funcions del lloc. Doctorat: es valorarà quan no sigui un requisit d accés i estigui directament relacionat amb les funcions a desenvolupar en el lloc de treball. Formació professional: es valoren titulacions relacionades amb les funcions del lloc de treball, quan no sigui la utilitzada com a requisit d accés. Altres titulacions reglades: es valoren titulacions relacionades amb les funcions del lloc de treball, quan no sigui la utilitzada com a requisit d accés. Formació continuada 1. Concepte: el previst a l art de la LOPS, i els criteris establerts pel CCFCPS. El nombre màxim que es valora son 100 hs per activitat. No es valorarà la formació que formi part d'estudis per obtenir una titulació reglada, tant si forma part del pla d'estudi o sigui de lliure elecció, estigui o no relacionat amb la categoria a la que opta. Es valoraran, quan estiguin acreditats, els mòduls que formin part d un programa màster o d especialització (no Bolonya) sempre que no s hagi valorat el màster o la especialització. 2. Aprofitament: la FC presencial amb certificat d aprofitament es valorarà, com a mínim, el doble de la que s aporti un certificat d assistència. Quan una activitat formativa estigui dissenyada amb prova d aprofitament, requereixi la realització d un treball final, etc., els certificats d assistència no es puntuaran. 3. A distància: es valorarà igual que la presencial amb aprofitament, quan hi hagi certificat d aprofitament amb prova presencial. Aquest extrem s haurà d acreditar. Quan sigui amb aprofitament sense prova presencial, es valorarà el 50%. No es valorarà en la resta de supòsits. 4. On line: es valorarà amb els mateixos criteris que la presencial, certificat d assistència o d aprofitament, sempre que hi hagi un sistema de tutorització. Quan no hi hagi tutorització es valorarà al 50%. 5. Formació continuada de l ICS: en tots els casos es valorarà la que estigui registrada en el SGRH i certificada pel gerent de l ICS. Amb anterioritat al gener del 2007, serviran els certificats emesos pels òrgans competents de l ICS (Gerents, Directors de RH). 6. Mestratges i postgraus no Bolonya: són els realitzats per les universitats i escoles universitàries, fundacions universitàries i en centres docents en col laboració amb

3 universitats. Els realitzats en altres Institucions docents es valoraran en funció de la seva durada però sense superar l equivalent a 100 hs de FC. 7. Cursos, tallers i seminaris: es valoraran amb els següents criteris 1. Àrea funcional sanitària: Acreditada SNS: a més de la formació realitzada per l ICS, tant sols es valorarà la FC legalment acreditada pels òrgans acreditadors del SNS, d acord amb la LOPS. Es valora tota, amb independència de l entitat organitzadora. Hauran de acreditar-se amb el model de certificat aprovat per la C de FC del SNS. Les activitats formatives realitzades amb anterioritat a la data d acord d aquests criteris generals es valoraran amb els mateixos criteris que els aplicats a l Àrea Funcional de GiS. També es valorarà amb aquests criteris tota la formació transversal de temàtica valorable que resti exclosa de l àmbit d acreditació pel SNS. Diplomes d Acreditació i Diplomes d Acreditació Avançada. Poden ser valorats, però aleshores no ho seria la FC que ha motivat la seva expedició. 2. Àrea funcional GiS: Universitat, Escoles Universitàries i centres oficials de FP: organitzada, impartida i certificada per la Universitat (no per departaments o càtedres, etc.) o la direcció del centre de FP. S inclou també la realitzada per les fundacions de les universitats que tinguin com a objectiu la docència. RIS: qualsevol formació amb el RIS, amb independència de quina sigui la entitat organitzadora. Administracions públiques: la organitzada, impartida i certificada per qualsevol administració publica, estatal o autonòmica. Entitats del SNS (no Administració). Qualsevol altra formació organitzada i certificada per una entitat del SNS_no ICS es valorarà amb una puntuació igual al 75%. Els certificats hauran de detallar al dors el contingut de l activitat formativa. Certificats pel DRH i el Gerent de la Entitat. Entitats docents. Si la entitat organitzadora és una entitat dedicada a la formació i té una acreditació ISO, la puntuació serà del 75%. Finançament públic: qualsevol acció formativa realitzada amb finançament públic per a la formació, FORCEM, FSE. Congressos i Jornades: Els mateixos criteris que per la FC. La puntuació serà la que correspongui a la seva acreditació com a FC en el cas de l AF Sanitària. Per a GiS serà igual a la que correspongui a 2 hs. de FC per dia d assistència. (En la convocatòria s establirà cóm es valoren els crèdits en el cas de les acreditades per l A. F Sanitària)

4 Estades formatives: realitzades en centres sanitaris de referència, acreditats per a la docència de postgrau, i amb una durada mínima de 4 2 setmanes. Seran acreditats mitjançant un certificat signat pel DRH i el Gerent de la institució on s ha realitzat l estada formativa, amb identificació de les dates, objectius i resultats de la estada formativa. Formació Ocupacional Es valora per les categories que no es demana una titulació d accés: Grups D i E. També puntua en el grup C de la Funció Administrativa, però la puntuació total per aquest concepte no podria ser superior a tenir un títol de FP Grau Superior en les categories que es valori com a mèrit aquesta titulació. S acreditarà amb un certificat emès pel Departament de la Generalitat competent en aquesta matèria. Acreditació competències ( ACOE i similars). Es podran valorar com a mèrit la acreditació de competències a mesura que es puguin desenvolupar sistemes d acreditació de competències per part del l administració competent. Experiència Professional Es valorarà l experiència i l exercici professional, en la categoria convocada, dins el SNS com personal estatutari i a la XHUP tant a l AF Sanitària com a GiS. Això sens perjudici que es pugui valorar de forma diferent. S'acreditarà de la forma següent: en centres concertats amb un certificat normalitzat, que constarà a la convocatòria, signat pel Dir de RH i el Gerent de la institució, més un certificat de vida laboral. Hi haurà de constar, com a mínim, la categoria professional i les funcions, i els períodes treballats. En categories integrades o suprimides a l'ics.- Els serveis en categories integrades en altres o declarades a extingir, excepcionalment es valoraran, en els termes previstos a les bases de la convocatòria, sempre que siguin del mateix grup professional. Altres mèrits addicionals Superar la fase oposició en el darrer procés selectiu de la categoria. Idiomes: s acreditaran amb títol oficial. No puntuen els cursos de formació en aquesta àrea. ACTIC. Es consideraran com a mèrit els certificats ACTIC, quan siguin de nivell superior al demanat a la corresponent convocatòria. La FC en ofimàtica i TIC no puntua. El en cas del Nivell 3, la convocatòria definirà les dos competències que s han d acreditar en aquest nivell per cada categoria d acord amb el quadre annex. Si s acrediten altres competències a més de les dos requerides, podrà donar-se una puntuació superior.

5 Fase d oposició Temaris Orientar-los a competències més que a coneixements. Els temaris s aniran actualitzant amb aquest format i publicant en un termini mínim de quatre mesos abans de la publicació de cada convocatòria. El seu contingut haurà d estar directament relacionat amb les funcions a desenvolupar per cada categoria a l ICS. Hi haurà uns temes comuns a totes les categories orientats a garantir el coneixement suficient, segons les funcions a desenvolupar, de l organització del sistema sanitari públic, de l Institut Català de la Salut i del marc normatiu d aplicació al seu personal. També inclourà continguts sobre la igualtat de gènere. Proves selectives Orientades a avaluar competències més que coneixements. Relacionades amb les funcions de la categoria o lloc de treball. Tipus de prova: qualsevol de les previstes a la legislació vigent. La fase d oposició constarà de quatre exercicis, tres obligatoris i un de voluntari. 1. El primer serà una prova consistent en un qüestionari amb respostes alternatives tancades. Aquest exercici el superaran les persones candidates que obtinguin una puntuació mínima de 4 (sobre 10) i com a màxim un nombre igual al 300% de les places a cobrir (inclòs el 10% addicional). 2. El segon exercici inclourà un mínim de dues proves. Una prova amb supòsits pràctics que permeti avaluar competències tècniques, i una altra consistent en una avaluació de competències genèriques mitjançant les tècniques que es consideri més adients. La puntuació de l exercici es farà amb el conjunt de totes dues proves. 3. El tercer exercici constarà de les proves de Català, de Castellà, i la de competències digitals. No caldrà fer la prova si s aporten els corresponents certificats de Català i ACTIC. 4. El quart exercici es farà per decisió del tribunal. Tindrà una puntuació del 10% addicional, i la prova,adreçada a acreditar el coneixement de matèries concretes, serà voluntària i no eliminatòria. Òrgans de selecció L òrgan de selecció comptarà necessàriament amb la participació d un tècnic de selecció expert en el disseny de proves selectives, i, especialment, en l avaluació de competències. Podrà ser membre del tribunal o un assessor extern. Una part dels professionals que han d integrar els òrgans de selecció tindran una dedicació estable a la realització de les funcions de selecció, de forma que puguin adquirir expertesa en aquests processos. Rebran una formació especialitzada.

6 Amb independència del previst en el punt anterior, totes les persones membres dels òrgans de selecció rebran una formació en tècniques de selecció adequada a la tipologia de proves a realitzar segons es prevegi a la corresponent convocatòria, així com en tècniques de selecció no discriminatòria. Concurs oposició El pes en la puntuació total de la fase de concurs i la fase d oposició serà el mateix per a totes les categories. La puntuació màxima de l oposició serà igual al doble de la puntuació màxima de la fase de concurs. Convocatòries La inscripció de les persones candidates a un procés selectiu es farà exclusivament de forma telemàtica. Els criteris establerts en aquest document seran d aplicació als processos selectius previstos al PORH de l ICS.

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA 1. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL La màxima puntuació serà de 60 punts 1.1. Per cada mes de servei prestat en el

Más detalles

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA LA FUNDACIÓ MATEU ORFILA D INVESTIGACIÓ EN SALUT DE LES ILLES BALEARS CONVOCA: 2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA Bases específiques del procés de selecció: Procediment de la selecció:

Más detalles

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS CONSIDERACIONS GENERALS Els mèrits es computaran en referència a la data de publicació de la convocatòria. (09.04.2014). Per a totes les categories la puntuació

Más detalles

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT - gener de 2017 ÍNDEX I. Introducció 1 II. Quina experiència laboral es valora? 2 III. Quan s ha de sol licitar? 2 IV. Com se sol licita?

Más detalles

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 www.staj.es MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 COS DE GESTIÓ PROCESSAL I ADMINISTRATIVA Puntuació total assolible: 20 punts. A) FORMACIÓ. Es valora fins a un màxim de 6 punts, d acord amb el barem següent:

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

Departament de Filosofia i Treball Social

Departament de Filosofia i Treball Social Departament de Filosofia i Treball Social Criteris específics de baremació Professor contractat doctor interí 1. EXPEDIENT ACADÈMIC (10) Expedient acadèmic (5) 1 punt Premi extraordinari grau Doctorat

Más detalles

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya.

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal Escola Superior de Música de Catalunya Sumari 1. Objectius 2. Responsables 3. Desenvolupament del procés 3.1 Disseny del sistema d avaluació del personal docent

Más detalles

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics)

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) (Aprovat en la reunió de Consell de Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia del dia 03 de maig de 2018

Más detalles

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1.

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. (BOP 20 de juny de 2011) ACTA DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ DEL CONCURS

Más detalles

Criteris d avaluació ajuts FI

Criteris d avaluació ajuts FI Criteris d avaluació ajuts FI Acord núm. 116/2017 del Consell de Govern pel qual s aproven els criteris d avaluació ajuts FI. Document informat favorablement per la Comissió de Recerca del Consell de Govern

Más detalles

Acreditació de perfils professionals

Acreditació de perfils professionals Acreditació de perfils professionals REQUISITS LLOCS ESPECÍFICS AMB PERFIL PROFESSIONAL edubcn.cat 1 A) PERFIL LINGÜÍSTIC A més de l especialitat del lloc, han d acreditar el perfil professional mitjançant

Más detalles

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics)

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) (Aprovat en la reunió de Consell de Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia del dia 17 de març de 2014

Más detalles

Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'educació Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar 1

Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'educació Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar 1 Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'educació Àrea de coneixement: Didàctica i Organització Escolar 1 Criteris específics de baremació Professor ajudant doctor 1. Expedient acadèmic (inclosos

Más detalles

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017

3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 V 3 DE MARÇ DE 2017 INSCRIPCIONS FINS 24 DE FEBRER DE 2017 Objectius Promoure l interès dels alumnes de segon de batxillerat per la Geografia i els seus estudis, així com donar a conèixer la seva vessant

Más detalles

PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA

PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA PLA D ACCIÓ TUTORIAL ESCOLA UNIVERSITÀRIA CETA Introducció El Pla d acció tutorial consisteix en una gestió de la formació integral de l alumnat que es du a terme mitjançant tutories. En particular, es

Más detalles

PRÀCTIQUES en EMPRESA

PRÀCTIQUES en EMPRESA PRÀCTIQUES en EMPRESA Grau de Física Grau d Enginyeria Electrònica de Telecomunicació Grau d Enginyeria Biomèdica Màsters PRÀCTIQUES EN EMPRESA NORMATIVA Les pràctiques externes són una activitat de naturalesa

Más detalles

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS EEES: LA NOVA ESTRUCTURA DE L EDUCACIÓ SUPERIOR. ELS NOUS GRAUS I POSTGRAUS

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS EEES: LA NOVA ESTRUCTURA DE L EDUCACIÓ SUPERIOR. ELS NOUS GRAUS I POSTGRAUS UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS EEES: LA NOVA ESTRUCTURA DE L EDUCACIÓ SUPERIOR. ELS NOUS GRAUS I POSTGRAUS Oficina de Convergència i Harmonització Europea SUMARI I. INTRODUCCIÓ: L ESPAI EUROPEU D EDUCACIÓ

Más detalles

Modificació dels criteris de la convocatòria FI 2018

Modificació dels criteris de la convocatòria FI 2018 Modificació dels criteris de la convocatòria FI 2018 Acord núm. 2017/05/05 del Consell de Govern pel qual s aprova la modificació dels criteris de la convocatòria FI 2018. Document informat favorablement

Más detalles

M7 Venda tècnica. La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF).

M7 Venda tècnica. La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF). M7 Venda tècnica AVALUACIÓ ORDINÀRIA Nota final de curs (ordinària) La nota final del mòdul professional (MP) s obtindrà a partir de les notes obtingudes en les diferents unitats formatives (UF). Els percentatges

Más detalles

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014.

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014. Pla de Formació Lingüística i Didàctica per a l obtenció del Certificat de Capacitació per a l'ensenyament en Valencià, Certificat de Capacitació per a l Ensenyament en llengua estrangera i el Diploma

Más detalles

2.1.- Les funcions a desenvolupar en aquest lloc de treball seran les següents:

2.1.- Les funcions a desenvolupar en aquest lloc de treball seran les següents: BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA PROVISIÓ D UNA PLAÇA D ADMINISTRATIU/VA A L ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS PER A LA INDEPENDÈNCIA. Primer.- Objecte. L objecte d aquesta convocatòria

Más detalles

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS Programa DRAC 2017-2018 Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS ACCIONS 2017-2018 Per al curs 2017-2018, el programa DRAC s estructura en cinc accions: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. A continuació

Más detalles

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA.

CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA. CALENDARI MARC DELS ENSENYAMENTS UNIVERSITARIS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER, I DEL TÍTOL PROPI DE GRADUAT EN INVESTIGACIÓ PRIVADA Curs 2016 2017 PREAMBUL Aquest calendari estableix de manera molt clara l

Más detalles

QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents

QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents Productes que es podran prescriure Productes sanitaris i medicaments sense recepta mèdica. Podreu prescriure de forma autònoma, atenent

Más detalles

Informació sobre els requisits per a Treballar a l Administració

Informació sobre els requisits per a Treballar a l Administració Informació sobre els requisits per a Treballar a l Administració La Diputació de Tarragona i els seus organismes autònoms desenvolupen les seves activitats amb l estructura formal dels empleats públics,

Más detalles

Hospital Clínic. Desenvolupament model carrera Grup 2

Hospital Clínic. Desenvolupament model carrera Grup 2 Hospital Clínic Desenvolupament model carrera Grup 2-1- OBJECTIUS Reconèixer les aportacions al Clínic d aquest grup professional. Facilitar una via de promoció. Propiciar l assumpció de responsabilitats

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació i Règim Interior de l'oac, DECLARO: Primer cognom Segon cognom Nom

D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació i Règim Interior de l'oac, DECLARO: Primer cognom Segon cognom Nom Annex 1 Declaració d activitats del personal al servei de l'oficina Antifrau de Catalunya (OAC) Tipus de declaració inicial d actualització D acord amb el que estableix l'art. 47 de les Normes d'actuació

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Decret 56/2005, de 21 de gener, por el que es regulen els estudis universitaris oficials de Postgrau

Decret 56/2005, de 21 de gener, por el que es regulen els estudis universitaris oficials de Postgrau Decret del 21/1/2005 Decret 56/2005, de 21 de gener, por el que es regulen els estudis universitaris oficials de Postgrau Segon nivell o Postgrau 2on Cicle (títol de Màster) Objectiu: La formació avançada,

Más detalles

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER FORMACIÓ BONIFICADA PLA DE FORMACIÓ PROGRAMA DE FORMACIÓ PER LA IMPLANTACIÓ D UN SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT BASAT EN EL MODEL BASADO EN LA NORMA ISO 9001-2008 Dincat - C/Joan Güell 90-92 (08028 Barcelona)

Más detalles

1/6. Dades del/de la sol licitant. Centres que se sol liciten (podeu escriure fins a tres centres)

1/6. Dades del/de la sol licitant. Centres que se sol liciten (podeu escriure fins a tres centres) Full de mèrits. Concurs de mèrits per seleccionar directors de centres docents de titularitat de l Ajuntament de Barcelona gestionats pel Consorci d Educació. Convocatòria 2017 Dades del/de la sol licitant

Más detalles

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo

FORMACIÓ BONIFICADA. Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo FORMACIÓ BONIFICADA Gestió de las ajudes per a la formació en les empreses a traves de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo Les empreses que cotitzen a la Seguretat Social per la contingència

Más detalles

Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics. Pla d Acció Tutorial

Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics. Pla d Acció Tutorial Protocols de tutoria acadèmica per a tutors/es acadèmics Pla d Acció Tutorial Índex I. INTRODUCCIÓ...3 2. PROPOSTA DE SEQÜÈNCIA DES DEL PUNT DE VISTA DEL TUTOR...0 Alumnes de 1er curs...0 Alumnes en fase

Más detalles

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS

Programa DRAC Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS Programa DRAC 2018-2019 Estiu Formació avançada Hivern PDI PAS ACCIONS 2018-2019 Per al curs 2018-2019, el programa DRAC s estructura en cinc accions: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. A continuació

Más detalles

Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010

Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010 Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010 Els continguts d aquesta presentació estan subjectes a una llicència de Reconeixement-No comercial-compartir 3.0 de Creative

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Procediment d auditoria interna de Qualitat

Procediment d auditoria interna de Qualitat A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1. Elaboració del pla d auditories internes. E.2. Execució de les auditories. E.3. Informes d auditoria. E.4. Règim

Más detalles

Didàctica de l Educació Infantil. Programació d aula PROGRAMACIÓ D AULA

Didàctica de l Educació Infantil. Programació d aula PROGRAMACIÓ D AULA Programació d aula Didàctica de l Educació Infantil PROGRAMACIÓ D AULA 1 Programació d aula L educador infantil OBJECTIUS Identificar les competències de l educador. Determinar les atribucions adscrites

Más detalles

Perfil immersió i suport lingüístic

Perfil immersió i suport lingüístic ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 685 MARÇ 2016 Perfil immersió i suport lingüístic 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent.

S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent. CONVALIDACIONS EN EL CICLE FORMATIU. A. Informació general sobre convalidacions. S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent. Per sol licitar

Más detalles

L Ajuntament de Mollet del Vallès per decret del regidor coordinador de Recursos Humans de 9 de juny de 2017 ha resolt:

L Ajuntament de Mollet del Vallès per decret del regidor coordinador de Recursos Humans de 9 de juny de 2017 ha resolt: ANUNCI Convocatòria: NP-4-2017 ( DOGC 7353 de 20/04/2017) Decret 7 d abril de 2017 Places: Borsa de treball Auxiliar Administratiu/va Sistema de selecció: Oposició lliure L Ajuntament de Mollet del Vallès

Más detalles

Correspondència CVN-Proyectos Plan Nacional amb DRAC

Correspondència CVN-Proyectos Plan Nacional amb DRAC Correspondència CVN-Proyectos Plan Nacional amb DRAC Administració de DRAC Oficina Tècnica RDI (CTT) Dubtes: suport.drac@upc.edu Novembre de 2013 Índex de continguts Objectiu del document... 3 Datos de

Más detalles

Estudi: ADE Codi: Curs: tercer o quart Trimestre: Primer Nombre de crèdits ECTS: 5 Hores de dedicació de l estudiant: 125 Llengua: Català

Estudi: ADE Codi: Curs: tercer o quart Trimestre: Primer Nombre de crèdits ECTS: 5 Hores de dedicació de l estudiant: 125 Llengua: Català Plà d activitat docent Auditoria Estudi: ADE Codi: 21919 Curs: tercer o quart Trimestre: Primer Nombre de crèdits ECTS: 5 Hores de dedicació de l estudiant: 125 Llengua: Català 1 1. PRESENTACIÓ i OBJECTIUS

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Programació d una acció formativa

Programació d una acció formativa Programació d una acció formativa Índex de continguts Elaboració de la programació. 2 Programació de les sessions 3 Activitats d avaluació previstes. 5 Elements de l avaluació contínua. 6 Materials docents.

Más detalles

Resum. Situació acadèmica i professional inicial. Situació acadèmica i professional inicial 13/01/2012. Diplomatura en Fisioteràpia (RD2965/1980)

Resum. Situació acadèmica i professional inicial. Situació acadèmica i professional inicial 13/01/2012. Diplomatura en Fisioteràpia (RD2965/1980) Resum Grau en Fisioteràpia: implicacions i reptes de la nova titulació Iosune Salinas Bueno Sotsdirectora de l Escola Universitària d Infermeria i Fisioteràpia Cap d estudis de Fisioteràpia 16 de desembre

Más detalles

Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona

Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona Pla de Desenvolupament Directiu (PDD) Diputació de Barcelona Universitat Autònoma de Barcelona Introducció La Diputació de Barcelona (DIBA) ha apostat per implantar un nou model de gestió dels seus recursos

Más detalles

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal:

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal: Nº REGISTRE: DATA: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jo amb D.N.I. vaig presentar CV en l anterior convocatòria

Más detalles

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Exp. 2017/099-AG CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Mitjançant Decret emès en data 26 de juliol de 2017, i en ús de les facultats conferides per la delegació de Presidència

Más detalles

Av. de Cubelles, 88 2a Vilanova i la Geltrú Tel NIF: Q A

Av. de Cubelles, 88 2a Vilanova i la Geltrú Tel NIF: Q A ACTA DE LA REUNIÓ DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ D UN/A PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL A JORNADA COMPLETA D UN/A TÈCNIC/A MITJÀ/ANA DE TURISME ADSCRIT/A A L AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT

Más detalles

Llei de Formació i Qualificació Professional de Catalunya

Llei de Formació i Qualificació Professional de Catalunya Llei de Formació i Qualificació Professional de Catalunya Presentació del projecte de Llei Octubre 2014 Contingut normatiu Títol I Disposicions generals Objecte, principis rectors, destinataris, drets,

Más detalles

CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT

CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT Normativa Formació ECE Formació FCP ECE La normativa que recull la formació reglada que ofereix la Federació Catalana de Patinatge,

Más detalles

INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT

INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT La qualitat, garantia de millora. INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona Universitat Politècnica de Catalunya

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

REFERÈNCIA DE LA CONVOCATÒRIA:... REFERENCIA DE LA CONVOCATORIA:... DATA DE LA CONVOCATÒRIA BOUA FECHA DE LA CONVOCATORIA BOUA...

REFERÈNCIA DE LA CONVOCATÒRIA:... REFERENCIA DE LA CONVOCATORIA:... DATA DE LA CONVOCATÒRIA BOUA FECHA DE LA CONVOCATORIA BOUA... 1 MODEL DE CURRÍCULUM DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT PER A PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS EN ELS PROJECTES D'INVESTIGACIÓ MODELO DE CURRÍCULUM DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE PARA PERSONAL DE ADMINISTRACIÓN

Más detalles

NOTA INFORMATIVA EN RELACIÓ A LA QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCÍÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA

NOTA INFORMATIVA EN RELACIÓ A LA QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCÍÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA NOTA INFORMATIVA EN RELACIÓ A LA QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL DEL PERSONAL AUXILIAR D ATENCÍÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA En relació amb la Cartera de serveis socials es considera personal auxiliar

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

Perfil lectura i biblioteca escolar

Perfil lectura i biblioteca escolar ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 684 MARÇ 2016 Perfil lectura i biblioteca escolar 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

FITXA CURRÍCULUM. Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial

FITXA CURRÍCULUM. Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial Nº REGISTRE: DATA: FITXA CURRÍCULUM Lloc sol licitat: Referència: Ha presentat CV en l anterior convocatòria: Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial Matí / Tarda/ Indiferent Motiu

Más detalles

BAREMS PER A LA CONTRACTACIÓ D AJUDANT, PROFESSORAT AJUDANT DOCTOR I ASSSOCIAT

BAREMS PER A LA CONTRACTACIÓ D AJUDANT, PROFESSORAT AJUDANT DOCTOR I ASSSOCIAT BAREMS PER A LA CONTRACTACIÓ D AJUDANT, PROFESSORAT AJUDANT DOCTOR I ASSSOCIAT DEPARTAMENT DE FÍSICA (Aprovat pel Consell de Departament el dia 4 de juny de 2012) Barems de les comissions de selecció de

Más detalles

Qualitat a l'aula: l'assignatura com un procés

Qualitat a l'aula: l'assignatura com un procés www.upc.edu/rima Qualitat a l'aula: l'assignatura com un procés GIQUAL Jordi Hernández Marco*, Josep Jordana Barnils*, Roc Meseguer Pallarès* y Miguel Valero García* QUALITAT A L AULA *Escola Politècnica

Más detalles

FORMACIÓ SOBRE EL DESENVOLUPAMENT DE LA FUNCIÓ DIRECTIVA

FORMACIÓ SOBRE EL DESENVOLUPAMENT DE LA FUNCIÓ DIRECTIVA FORMACIÓ SOBRE EL DESENVOLUPAMENT DE LA FUNCIÓ DIRECTIVA Reial decret 894/2014, de 17 d'octubre, pel qual es desenvolupen les característiques del curs de formació sobre el desenvolupament de la funció

Más detalles

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS

TALLERS PER A GRUPS UNIVERSITARIS 1. Presentació 2. Àrees de treball 3. Objectius específics 4. Destinataris i requisits de participació 5. Durada i horaris 6. Pautes bàsiques de desenvolupament 7. Participació en la Setmana del Parlament

Más detalles

Orientacions per a la realització del TFG. Grau en Educació Social

Orientacions per a la realització del TFG. Grau en Educació Social Orientacions per a la realització del TFG Grau en Educació Social Segons el RD pel que s estableix la ordenació dels ensenyaments universitaris oficials [RD 1393/2007] Las enseñanzas universitarias oficiales

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC DE CONDUCTOR D INSTAL LACIONS ESPECIALISTA EN INSTAL LACIONS HIPERBÀRIQUES SANITÀRIES LLOC DE TREBALL DENOMINACIÓ: conductor d instal

Más detalles

Serveis de Recursos Humans 09/059 AGO/amm

Serveis de Recursos Humans 09/059 AGO/amm Serveis de Recursos Humans 09/059 AGO/amm ANUNCI de convocatòria del procés selectiu de dos llocs de treball laboral d administratiu per a l Organisme Autònom BASE - Gestió d Ingressos, torn promoció interna

Más detalles

Perfil lectura i biblioteca escolar

Perfil lectura i biblioteca escolar ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 684 MARÇ 2016 Perfil lectura i biblioteca escolar 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

DOCUMENT: doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia. CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO

DOCUMENT: doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia. CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO p TECNO_v : doc_ils_ca_eso_c.cient_4t eso_dep tecnologia CRITERIS D AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA DE CULTURA CIENTÍFICA DE 4t D ESO DEPARTAMENT DE TECNOLOGIA Pàgina 1 de 5 Aquest document pot quedar obsolet

Más detalles

L OCUPABILITAT PER COMPETÈNCIES

L OCUPABILITAT PER COMPETÈNCIES L OCUPABILITAT PER COMPETÈNCIES Objectius Objectiu General Conèixer el model d orientació laboral d Ocupabilitat per competències per garantir que les persones que s atenen des dels SLO s milloren l ocupabilitat

Más detalles

Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008

Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008 Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008 COS: mestres de primària ESPECIALITAT: Música Prova única Part A: Desenvolupament per escrit d

Más detalles

Perfil Competència digital docent

Perfil Competència digital docent ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 680 MARÇ 2016 Perfil Competència digital docent 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7.

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. EVIDÈNCIES 8. RESPONSABILITATS 9. FITXA RESUM 10. FLUXOGRAMA 21

Más detalles

ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL

ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL.LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS I APROVACIÓ LLISTES DEFINITIVES A Montornès

Más detalles

Estudi: ADE. Codi: Curs: tercer o quart Trimestre: Primer Nombre de crèdits ECTS: 5 Hores de dedicació de l estudiant: 125 Llengua: Català

Estudi: ADE. Codi: Curs: tercer o quart Trimestre: Primer Nombre de crèdits ECTS: 5 Hores de dedicació de l estudiant: 125 Llengua: Català Plà d activitat docent Auditoria Estudi: ADE Codi: 21919 Curs: tercer o quart Trimestre: Primer Nombre de crèdits ECTS: 5 Hores de dedicació de l estudiant: 125 Llengua: Català 1 1. PRESENTACIÓ i OBJECTIUS

Más detalles

CONSELLERIA D HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

CONSELLERIA D HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA INSTÀNCIA DE PARTICIPACIÓ EN EL PROCEDIMENT ABREVIAT DE SELECCIÓ PER A INSTANCIA DE PARTICIPACIÓN EN EL PROCEDIMIENTO ABREVIADO DE SELECCIÓN PÀG. 1 PAG. 1 A EL MÀXIM DE PUNTS A OBTENIR PER EL PRESENT APARTAT

Más detalles

INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT

INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT La qualitat, garantia de millora. INFORME FINAL D AVALUACIÓ DEL DISSENY DEL SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE QUALITAT Escola Universitària d Infermeria - Facultat de Turisme - Facultat de Ciències Universitat

Más detalles

FITXA DE PRESENTACIÓ DE MÒDUL

FITXA DE PRESENTACIÓ DE MÒDUL FITXA DE CICLE FORMATIU: CUINA I SERVEIS 2A / PASTISSERIA MÒDUL PROFESSIONAL: FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL HORES TOTALS: 99 PROFESSORS/ES: MANUEL ORTEGA UNITATS FORMATIVES DATA D INICI DATA FINAL UF1

Más detalles

M13 PROJECTE EMPRESARIAL

M13 PROJECTE EMPRESARIAL M13 PROJECTE EMPRESARIAL ADFI 2M En el mòdul 13 Projecte Empresarial es pretén millorar i profunditzar en els processos administratius i financers del projecte ( empresa simulada) dissenyat en el mòdul

Más detalles

Perfil lingüístic en llengua estrangera (anglès, francès, italià, alemany)

Perfil lingüístic en llengua estrangera (anglès, francès, italià, alemany) ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 679 MARÇ 2016 Perfil lingüístic en llengua estrangera (anglès, francès, italià, alemany) 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en

Más detalles

BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta

BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta 218587 CORESSA convoca un procés de selecció per cobrir una substitució d un/a tècnic/a d orientació especialitzat en

Más detalles

BASES ESPECIFIQUES QUE REGIRAN EL PROCÉS DE SELECCIÓ DE PLACES I LA PROVISIÓ DE LLOCS PER LA BORSA DE TREBALL d AUXILIARS ADMINISTRATIUS

BASES ESPECIFIQUES QUE REGIRAN EL PROCÉS DE SELECCIÓ DE PLACES I LA PROVISIÓ DE LLOCS PER LA BORSA DE TREBALL d AUXILIARS ADMINISTRATIUS BASES ESPECIFIQUES QUE REGIRAN EL PROCÉS DE SELECCIÓ DE PLACES I LA PROVISIÓ DE LLOCS PER LA BORSA DE TREBALL d AUXILIARS ADMINISTRATIUS BASE 1a. Procés de selecció, objectiu i funcions del lloc de treball

Más detalles

Eines bàsiques de PNL per a docents

Eines bàsiques de PNL per a docents CURS 2014-2015 TARDOR 2014 3 NOVEMBRE AL 14 DESEMBRE 2014 Guia docent: Eines bàsiques de PNL per a docents Primària Secundària. Codi - REC0123127 / 2014-2015 Professor/a: Lorena Araujo Convocatòria: Tardor

Más detalles

Projecte d Ordre d avaluació d ESO

Projecte d Ordre d avaluació d ESO Projecte d Ordre d avaluació d ESO Direcció General d Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat 27 de juny de 2017 Article 1. Objecte Decret 187/2015, d ordenació de l ESO L ordenació del currículum

Más detalles

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius.

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Aprovat en claustre el dia 30-juny-2014 Aprovat en CE el dia 7-octubre-2014 MARC NORMATIU NORMA 7.19: Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Article 24 punt 2 Mesures correctores

Más detalles

Perfil Atenció a la diversitat de l alumnat

Perfil Atenció a la diversitat de l alumnat ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 681 MARÇ 2016 Perfil Atenció a la diversitat de l alumnat 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí

Más detalles

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS L Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica

Más detalles

Màster en Docència universitària per a professorat novell

Màster en Docència universitària per a professorat novell Màster en Docència universitària per a professorat novell 6è Bienni, 2017-2019 www.ub.edu/ice/universitat/novells Presentació L Estatut de la Universitat de Barcelona (UB) estableix que la UB té com una

Más detalles

L'adjudicació de places es farà en funció de la nota d'admissió. Nota d admissió= NMC + a*m1 + b*m2

L'adjudicació de places es farà en funció de la nota d'admissió. Nota d admissió= NMC + a*m1 + b*m2 Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament INS Cap Norfeu Carrer Ponent, s/n 17480 Roses Tel.972150567 Fax 972151322 http://www.iescapnorfeu.info Les persones que estiguin en possessió dels títols

Más detalles

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial

Preparació per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys-presencial NORMATIVA REFERENT A LES PROVES D'ACCÉS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS DELS MÉS GRANS DE 25 ANYS. CURS 2015-2016 INFORMACIÓ GENERAL PROVES ACCÉS UNIVERSITAT CURS 2015-2016 Amb el nou Reial Decret 1892/2008,

Más detalles

REFERÈNCIA DE LA CONVOCATÒRIA:... REFERENCIA DE LA CONVOCATORIA:... DATA DE LA CONVOCATÒRIA BOUA FECHA DE LA CONVOCATORIA BOUA...

REFERÈNCIA DE LA CONVOCATÒRIA:... REFERENCIA DE LA CONVOCATORIA:... DATA DE LA CONVOCATÒRIA BOUA FECHA DE LA CONVOCATORIA BOUA... 1 MODEL DE CURRÍCULUM DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT PER A PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS EN ELS PROJECTES D'INVESTIGACIÓ MODELO DE CURRÍCULUM DE LA UNIVERSIDAD DE ALICANTE PARA PERSONAL DE ADMINISTRACIÓN

Más detalles

Correspondència CVN amb DRAC. Oficina Tècnica RDI (CTT)

Correspondència CVN amb DRAC. Oficina Tècnica RDI (CTT) Correspondència CVN amb DRAC Oficina Tècnica RDI (CTT) Lluís Malvis 30/05/2013 Índex de continguts Oficina Tècnica RDI (CTT)... 1 Objectiu del document... 4 Dades i situacions professionals... 9 Formació

Más detalles

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI)

Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Màster de Formació del Professorat d Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BTX), Formació Professional (FP) i Ensenyament d Idiomes (EI) Aquest màster forma part del Programa Oficial de Postgrau

Más detalles

Els estudis de Formació Professional. Jornada Orienta t. 14 de març de 2012

Els estudis de Formació Professional. Jornada Orienta t. 14 de març de 2012 Els estudis de Formació Professional Jornada Orienta t. 14 de març de 2012 Índex Cicles formatius: Obtenció d'una titulació de formació professional. Modificacions curriculars en la formació professional.

Más detalles

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013

GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil. UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 GRAU DE MESTRES D EDUCACIÓ INFANTIL per persones amb experiència professional en l àmbit de l educació infantil UVic i Rosa Sensat Maig de 2013 Abans de començar: Benvinguda a estudiants del Pla Especial

Más detalles

SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina seguent

SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ. carta de serveis - edició 2 - juny pàgina seguent SERVEI DE SELECCIÓ I FORMACIÓ carta de serveis - edició 2 - juny 2014 pàgina seguent SERVEIS QUE ES PRESTEN Divulgació de la informació, assistència i orientació al personal usuari sobre els processos

Más detalles