BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SEL LECCIÓ D UN TÈCNIC DE PRODUCTE A TEMPS COMPLET MITJANÇANT OFERTA GENÈRICA AL SOIB

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SEL LECCIÓ D UN TÈCNIC DE PRODUCTE A TEMPS COMPLET MITJANÇANT OFERTA GENÈRICA AL SOIB"

Transcripción

1 BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SEL LECCIÓ D UN TÈCNIC DE PRODUCTE A TEMPS COMPLET MITJANÇANT OFERTA GENÈRICA AL SOIB 1. Objecte de la convocatòria L objecte de la convocatòria es la contractació d un tècnic de producte com a personal laboral a temps complet de la Fundació Mallorca Turisme. El treballador contractat ocuparà la plaça amb caràcter indefinit. 2. Forma de proveïment Consistirà amb la avaluació dels mèrits presentats pels candidats d acord amb l annex II. Una vegada finalitzat el termini de presentació de candidatures, en un màxim de tres dies es publicaran a la web de la fundació les llistes dels candidats per ordre de puntuació de la baremació calculada segons l annex II. A continuació, es procedirà a la realització d una entrevista personal a cadascun dels deu candidats amb major puntuació amb la finalitat de comprovar les aptituds i competències dels aspirants. Àrea: Promoció. Lloc de treball: PM Categoria: Tècnic (categoria professional segons conveni). Classificació professional segons la RLT vigent a l empresa. Tipus de contracte: contracte indefinit Funcions del lloc de feina: Organització, Coordinació, Realització, Tancament i Seguiment de les subcontractacions per tal de realitzar les identificacions/diagnosis dels actius de cada producte. Convocatòries de reunions, tramesa de documentació, dinamització dels espais de treball per incrementar la relació i la coordinació amb ajuntaments, patronats, oficines de turisme, universitat, així com el sector privat, agències, tour operadors entre d altres de cada producte. Recollir i canalitzar tota la informació rellevant que es generi i que ajudi a completar l anàlisi de mercats, identificar oportunitats, tramesa i elaboració d informes, etc. Fer seguiment de l evolució de la xarxa i traslladar trimestralment els informes de seguiments de l operació. Preparació de presentacions de la destinació i/o dels productes per Jornades, Presentacions, etc. Preparació de materials per la comunicació i màrqueting, recollida imatges, elaboració continguts, articulació comunicacions, etc. Cercar experiències i bones pràctiques a nivell local i internacional. Plantejar nous productes i serveis. Coordinació i trasllat de les accions als altres grups de treball per tal de compartir totes les accions amb els altres socis.

2 Possibilitat de viatjar per atendre reunions o trobades fora de Mallorca nivell nacional, estatal o internacional. Elaboració dels pressupostos i distribució de les partides anuals així com elaboració del pla d Accions anuals de l operació. Avaluar els resultats de les accions, mesurar amb indicadors i elaboració de la memòria de l any. Assistir a la direcció en tot allò que requereixi. El procés de selecció constarà de 2 fases: Fase 1. Barem de mèrits, fins a 100 punts. Fase 2. Entrevista personal, fins a 10 punts. Els 10 aspirants resultants amb la millor puntuació realitzaran una entrevista personal, que durà a terme l òrgan de selecció. En aquesta fase es valorarà l actitud personal dels candidats pel desenvolupament de la prestació laboral a la FMT tenint en compte les competències pròpies del lloc de feina, l adaptabilitat al lloc i els coneixements pràctics i específics necessaris per el lloc de feina. A dins de l entrevista es pot plantejar un cas eminentment pràctic corresponent al seu lloc de feina. Els aspirants seran convocats mitjançant dues vies: a traves del web de la FMT amb un mínim de 3 dies d antelació i a través del correu electrònic facilitat. Les persones que no es presentin, excepte per una raó justificada de força major, quedaran descartades del procés. L òrgan de selecció es reserva el dret de convocar a més persones a l entrevista si els deu aspirants amb major puntuació i que hagin acreditat el requisit del català o superin la prova ad hoc feta a tal efecte no superin aquesta fase. Una vegada concloses les entrevistes als candidats de l òrgan de selecció, es faran públiques al web de la FMT el codi de la persona seleccionada i una llista per ordre de puntuació final dels següents candidats. Serà condició indispensable, superar totes les fases del procés selectiu. 3. Requisits de les persones aspirants - Tenir nacionalitat espanyola o alguna d altra que, de conformitat amb l article 57 de l EBEP, permeti l accés a l ocupació pública com a personal laboral. - Tenir 16 anys d edat complerts i no haver arribat a l edat de jubilació forçosa. - No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública, o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes; ni trobar-se inhabilitat de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per exercir funcions similars a les que complien, en el cas de ser nacionals d un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, l accés a una ocupació pública. - Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l exercici de les funcions de la categoria laboral en què s inclou la plaça oferida.

3 - Estar en possessió del títol de llicenciat o graduat en turisme. El(s) títol(s) presentat(s) a aquesta oferta hauran d ésser expedits o convalidats pel Ministeri d educació o universitats de reconegut prestigi. - Nivell de català exigible per la normativa vigent (C1). - Nivell d anglès equivalent a B2. 4. Contracte Es formalitzarà un contracte indefinit a temps complet. 5. Comissió Tècnica de Valoració a. La comissió tècnica de la valoració estarà constituïda per tres persones com a membres titulars. Una de les quals exercirà les funcions de president o presidenta, designada pel Gerent. b. En cas d empat en la puntuació total obtinguda en el procés selectiu, que pugui tenir rellevància a l hora de determinar el nom de la persona seleccionada, el desempat s haurà de resoldre atenent a la major puntuació otorgada a la puntuació de l experiència professional. Si així encara existeix l empat, la presidència tindrà el vot de qualitat. c. D entre les persones vocals, les persones que son membres de la Comissió han de designar en la primera sessió quina d elles ha d actuar com a secretari o secretària. d. Les persones que són membres de la Comissió Tècnica de Valoració. Encara que hagin començat a exercir-ne les funcions, poden cessar en aquestes funcions i ser substituïdes per l òrgan que les va nomenar. e. Les persones que són membres de la Comissió Tècnica de Valoració s han d abstenir de formar-ne part si hi concorren els motius d abstenció prevists en l article 28 de la Llei 40/2015, d 1 d octubre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. f. Per a la constitució vàlida de la Comissió Tècnica de Valoració, als efectes de fer sessions, deliberacions, valoracions, puntuacions i de presa d acords, es requerirà sempre la presència del president o de la presidenta i de secretari o de la secretària i que hi sigui present la majoria de persones que són membres de la Comissió. g. Les funcions bàsiques de la Comissió Tècnica de Valoració son les següents:

4 i. Valorar els mèrits al legats per les persones concursants al lloc de proveïment d aquesta convocatòria. ii. Elaborar una llista en la qual, per ordre de puntuació, han de figurar totes les persones aspirants presentades i les puntuacions obtingudes per cadascuna d elles. iii. Fer la proposta corresponent de la persona candidata que hagi obtingut major puntuació. h. Cada una de les persones que són membres de la Comissió Tècnica de Valoració puntuarà els diversos mèrits al legats per les persones aspirants. El secretari o la secretària de la Comissió ha de signar els fulls de valoració dels mèrits, si bé totes les persones que en són membres han de donar la conformitat a l acta a la qual s adjuntin. i. S aixecarà acta de totes les reunions que la Comissió Tècnica de Valoració faci, que hauran de signar totes les persones que en són membres i que hi hagin assistit, en acabar la sessió o abans de començar la següent. j. Si qualque persona que n és membre no volgués signar, se n deixarà constància a l acta i es donarà per vàlida sense la seva signatura. k. Quan a una comissió li resulti necessari aplicar criteris d interpretació de les bases per valorar determinats mèrits, en aplicació de la denominada discrecionalitat tècnica, aquestes criteris s han d indicar clarament en l acta de la sessió en que s hagin acordat. l. Les persones que són membres de la Comissió Tècnica de Valoració poden fer constar a l acta el seu vot contrari a l acord i els motius que el justifiquen, i fins i tot el sentit del seu vot favorable. Qualsevol persona que en sigui membre té dret a sol licitar la transcripció íntegra de la seva intervenció o proposta, sempre que aporti, en el mateix moment o en el termini que indiqui el president o la presidenta, un escrit que contingui fidelment la intervenció o la proposta. m. Els candidats no seleccionats formaran part d una borsa de treball per poder cobrir futures necessitats de la FMT.

5 ANNEX II FASE 1. BAREM DE MÈRITS (100 punts). A. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL (MAX. 45 PUNTS) Per mes complet de servei prestat en ens del sector públic o de l administració pública relacionades amb el lloc que s ofereix: 0,20 punts. Fins un màxim de 25 punts. Per mes complet de serveis prestats en el sector privat en desenvolupament de funcions similars al lloc que s ofereix: 0,15 punts fins a un màxim de 15 punts. S admetran en aquest apartat les pràctiques a empreses i becaries relacionades amb el lloc de treball, puntuats de la següent manera fins un màxim de 5 punts: - Becari sector públic: 0,10 punts. - Becar sector privat: 0,05 punts. B. FORMACIÓ I TITULACIÓNS ( MAX. 40 PUNTS) B.1 Formació reglada addicional a la d accés: Fins a 20 punts Es puntuarà, disposar, a més de la titulació d accés, de formació referida a títol de tècnic superior corresponent a cicles formatius de grau superior o títol de tècnic especialista corresponent a formació professional de segon grau (o superiors): - Titulació universitària de grau superior relacionada amb les funcions del lloc de feina, postgrau, màster o doctorat relacionat amb el lloc de feina. Es donaran 5 punts per títol. El màxim de puntuació en formació reglada serà de 20 punts. B.2 Formació no reglada: fins a 20 punts S atorgarà 0,02 punts, amb un màxim de 20 punts, per cada hora de curs relacionats amb els següents aspectes: Cursos relacionats amb: 6. Desenvolupament turístic. 7. Gestió de projectes. 8. Ofimàtica. La puntuació màxima en aquest apartat serà de 20 punts.

6 C. HABILITATS LINGÜISTIQUES (MAX. 15 PUNTS) C.1 Llengua catalana (fins 3 punts) Coneixement de la llengua catalana. Puntuació màxima: 2 punts. Es valoraran les següents titulacions: Les expedides per l EBAP, a partir de Les recollides en el Decret 80/2004, de 10 de setembre, de la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria d Educació i Cultura, (BOIB número 132, de ), sobre avaluació i certificació de coneixements de català. Les de l Estudi G. Lul lià expedits fins el curs 1983/1984, no tenint reconeixement oficial les expedides a partir d aquesta data. La puntuació d aquest apartat serà la següent: Nivell de domini (certificat C2): 1,5 punt. Coneixements de llenguatge administratiu (certificat E): 1,5 punt. Només es valorarà el certificat del nivell més alt que s acrediti, a més del certificat de nivell de coneixements de llenguatge administratiu, la puntuació del qual s acumularà a la de l altre certificat que s acrediti. En el cas que es presentin dubtes sobre la validesa d algun certificat o sobre la puntuació que s hi ha d atorgar, es pot sol licitar un informe de la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Joventut. C.2 Llengua anglesa (fins 3 punts) Titol Puntuació A1 0,5 A2 Certificat de nivell bàsic EOI KET (Key English Test). Cambridge University ISE 0 (Integrated Skills in English). Trinity College London 1 B1 Certificat de nivell intermedi EOI (= certificat de nivell elemental) PET (Preliminary English Test). Cambridge University ISE I (Integrated Skills in English). Trinity College London 1,5 B2 Certificat de nivell avançat EOI (= certificat de nivell superior; certificat d aptitud) Diplomat universitari especialista llengua anglesa (mestre o altres) FCE (First Certificate in English). Cambridge University ISE II(Integrated Skills in English). Trinity College London 2 C1 CAE (Certificate in Advanced English). Cambridge University ISE III (Integrated Skills in English). Trinity College London 2,5 C2 Llicenciat en filologia anglesa Llicenciat en traducció i interpretació: llengua anglesa CPE (Certificate of Proficiency in English). Cambridge University ISE IV (Integrated Skills in English). Trinity College London 3

7 C.3 Llengua alemanya (fins 3 punts) Titol A1 Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch A1 Start Deutsch 1 Títol de nivell elemental EOI A2 Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch A2 Start Deutsch 2 B1 Títol de nivell intermedi EOI (= certificat de nivell elemental) Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch B 1 Zertifikat Deutsch B2 Títol de nivell avançat EOI (= certificat de nivell superior; certificat d aptitud) Diplomat universitari especialista llengua alemanya (mestre o altres) Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang Stufe 1 (DSH-1) Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch B2 Goethe-Zertifikat B2 Test Deutsch als Fremdsprache (TestDaF) TDN 3 C1 Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang Stufe 2 (DSH-2) Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch C1 Goethe-Zertifikat C1 Zentrale Mittelstufenprüfung (ZMP) C2 Llicenciat en filologia alemanya Llicenciat en traducció i interpretació: llengua alemanya Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang Stufe 3 (DSH-3) Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch C2 Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS) Zentrale Oberstufenprüfung (ZOP) Puntuació 0,5 1 1,5 2 2,5 3 C.4 Altres idiomes (fins 2 punts cada un, màxim 6 punts) A1 Bàsic 1 (1r curs del nivell basic) de l Escola Oficial d Idiomes o primer curs de nivell inicial de l Escola Balear d Administració Pública o òrgan internacional competent (0,25 punts). A2 Bàsic 2 (2n curs de nivell basic) de l Escola Oficial d Idiomes o nivell mitjà de l Escola Balear d Administració Pública o òrgan internacional competent (0,50 punts). B1 Intermedi 1, Primer curs de nivell intermedi de l Escola Oficial d Idiomes o primer curs de nivell mitjà de l Escola Balear d Administració Pública o òrgan internacional competent (0,75 punts).

8 B1+ Intermedi 2 Segon curs de nivell intermedi de l Escola Oficial d Idiomes o segon curs de nivell mitjà de l Escola Balear d Administració Pública o òrgan internacional competent (1 punt). B2 Avançat Primer curs de nivell avançat o primer curs de nivell superior de l Escola Balear d Administració d Administració Pública o òrgan internacional competent (1,25 punts). B2+ Avançat B2+ Segon curs de nivell avançat o segon curs de nivell superior de l Escola Balear d Administració d Administració Pública o òrgan internacional competent (1,5 punts). C1 de l Escola Oficial d Idiomes o segon curs de nivell mitjà de l Escola Balear d Administració Pública o òrgan internacional competent (1,75 punts). C2 de l Escola Oficial d Idiomes o segon curs de nivell mitjà de l Escola Balear d Administració Pública o òrgan internacional competent (2 punts). FASE 2. ENTREVISTA PERSONAL (10 PUNTS). Capacitat per fer feina en equip: Iniciativa: Capacitat d adaptació: Capacitat d organització i planificació: Capacitat per a resoldre problemes i situacions: Composició de la Comissió Tècnica de Valoració: President/a: Bàrbara Bibiloni Trobat Vocal 1: Maria Magdalena Coll Martorell Vocal 2: Andrés González Garau Palma, 31 de maig de 2018 Per part de la Fundació Mallorca Turisme, La directora: Maria Paula Ginard Vilchez

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SEL LECCIÓ D UN TÈCNIC JURIDIC A TEMPS COMPLET MITJANÇANT OFERTA GENÈRICA AL SOIB

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SEL LECCIÓ D UN TÈCNIC JURIDIC A TEMPS COMPLET MITJANÇANT OFERTA GENÈRICA AL SOIB BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SEL LECCIÓ D UN TÈCNIC JURIDIC A TEMPS COMPLET MITJANÇANT OFERTA GENÈRICA AL SOIB 1. Objecte de la convocatòria L objecte de la convocatòria es la contractació d un tècnic

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SEL LECCIÓ D UN ADMINISTRATIU A TEMPS COMPLET MITJANÇANT OFERTA GENÈRICA AL SOIB

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SEL LECCIÓ D UN ADMINISTRATIU A TEMPS COMPLET MITJANÇANT OFERTA GENÈRICA AL SOIB BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SEL LECCIÓ D UN ADMINISTRATIU A TEMPS COMPLET MITJANÇANT OFERTA GENÈRICA AL SOIB 1. Objecte de la convocatòria L objecte de la convocatòria es la contractació d un administratiu

Más detalles

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA

2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA LA FUNDACIÓ MATEU ORFILA D INVESTIGACIÓ EN SALUT DE LES ILLES BALEARS CONVOCA: 2 PLACES PER A DIPLOMATS UNIVERSITARIS EN INFERMERIA Bases específiques del procés de selecció: Procediment de la selecció:

Más detalles

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017

MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 www.staj.es MÈRITS DE LA BORSA D INTERINS 2017 COS DE GESTIÓ PROCESSAL I ADMINISTRATIVA Puntuació total assolible: 20 punts. A) FORMACIÓ. Es valora fins a un màxim de 6 punts, d acord amb el barem següent:

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC

CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC CONVOCATÒRIA DE PROVISIÓ, PER MITJÀ DE NOMENAMENT INTERÍ, DEL LLOC DE CONDUCTOR D INSTAL LACIONS ESPECIALISTA EN INSTAL LACIONS HIPERBÀRIQUES SANITÀRIES LLOC DE TREBALL DENOMINACIÓ: conductor d instal

Más detalles

Informació sobre els requisits per a Treballar a l Administració

Informació sobre els requisits per a Treballar a l Administració Informació sobre els requisits per a Treballar a l Administració La Diputació de Tarragona i els seus organismes autònoms desenvolupen les seves activitats amb l estructura formal dels empleats públics,

Más detalles

CONVOCATORIA EXTERNA RESPONSABLE ADMINISTRATIU. Consorci de Serveis a les Persones (CSP) de Vilanova i la Geltrú

CONVOCATORIA EXTERNA RESPONSABLE ADMINISTRATIU. Consorci de Serveis a les Persones (CSP) de Vilanova i la Geltrú CONVOCATORIA EXTERNA RESPONSABLE ADMINISTRATIU Consorci de Serveis a les Persones (CSP) de Vilanova i la Geltrú El termini per la presentació de les sol licituds serà: 21 setembre de 2018 a les 20 hores.

Más detalles

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS

BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS BORSES DE TREBALL 2014 PRESENTACIÓ DELS MÈRITS CONSIDERACIONS GENERALS Els mèrits es computaran en referència a la data de publicació de la convocatòria. (09.04.2014). Per a totes les categories la puntuació

Más detalles

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ AJUNTAMENT DE VALLIRANA BASES

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ AJUNTAMENT DE VALLIRANA BASES OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ AJUNTAMENT DE VALLIRANA BASES 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA L objecte de la present convocatòria és la provisió, pel procediment de Concurs Lliure, d una plaça d Auxiliar Administrativa

Más detalles

Perfil lectura i biblioteca escolar

Perfil lectura i biblioteca escolar ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 684 MARÇ 2016 Perfil lectura i biblioteca escolar 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

ANUNCI. L ajuntament de Montbrió del Camp, durant la temporada d estiu obrirà la piscina municipal per tal que la població pugui fer-ne ús.

ANUNCI. L ajuntament de Montbrió del Camp, durant la temporada d estiu obrirà la piscina municipal per tal que la població pugui fer-ne ús. ANUNCI Per acord de la Junta de Govern Local de data 3 d abril de 2017, s ha resolt CONVOCAR procés selectiu per a la contractació de 2 conserges/recepcionistes de la piscina municipal, d acord amb les

Más detalles

Perfil lectura i biblioteca escolar

Perfil lectura i biblioteca escolar ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 684 MARÇ 2016 Perfil lectura i biblioteca escolar 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

Perfil immersió i suport lingüístic

Perfil immersió i suport lingüístic ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 685 MARÇ 2016 Perfil immersió i suport lingüístic 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí 1.2 Especialitats

Más detalles

2.1.- Les funcions a desenvolupar en aquest lloc de treball seran les següents:

2.1.- Les funcions a desenvolupar en aquest lloc de treball seran les següents: BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA PROVISIÓ D UNA PLAÇA D ADMINISTRATIU/VA A L ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS PER A LA INDEPENDÈNCIA. Primer.- Objecte. L objecte d aquesta convocatòria

Más detalles

CONSELLERIA D HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

CONSELLERIA D HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA INSTÀNCIA DE PARTICIPACIÓ EN EL PROCEDIMENT ABREVIAT DE SELECCIÓ PER A INSTANCIA DE PARTICIPACIÓN EN EL PROCEDIMIENTO ABREVIADO DE SELECCIÓN PÀG. 1 PAG. 1 A EL MÀXIM DE PUNTS A OBTENIR PER EL PRESENT APARTAT

Más detalles

RECONEIXEMENT DE CRÈDITS LLIURES. EQUIVALÈNCIA D IDIOMES SEGONS NIVELL. Els idiomes que trobareu a les taules d equivalències són els següents:

RECONEIXEMENT DE CRÈDITS LLIURES. EQUIVALÈNCIA D IDIOMES SEGONS NIVELL. Els idiomes que trobareu a les taules d equivalències són els següents: RECONEIXEMENT DE CRÈDITS LLIURES. EQUIVALÈNCIA D IDIOMES SEGONS NIVELL Els idiomes que trobareu a les taules d equivalències són els següents: Alemany Anglès Àrab Aranès Català Espanyol Euskera Francès

Más detalles

ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL

ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A COORDINADOR/A PER A LES INSTAL.LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS I APROVACIÓ LLISTES DEFINITIVES A Montornès

Más detalles

Les al legacions van ser resoltes per part de l òrgan de selecció durant els dies 9, 10 i 13 d abril de 2015.

Les al legacions van ser resoltes per part de l òrgan de selecció durant els dies 9, 10 i 13 d abril de 2015. ACTA DE L'ÒRGAN DE SELECCIÓ DE RESOLUCIÓ DE LES AL.LEGACIONS PRESENTADES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ D'UN/A AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA PER A LES INSTAL.LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS I APROVACIÓ LLISTES DEFINITIVES

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

CICLES DE GRAU SUPERIOR

CICLES DE GRAU SUPERIOR CICLES DE GRAU SUPERIOR DOCUMENTACIÓ QUE S HA D APORTAR PER A L ACCÉS VIA BATXILLER c) Documentació que acredita que, en el moment de presentar la sol licitud, es tenen els requisits acadèmics que permeten

Más detalles

Anglès. Màster de Formació del Professorat (MFP). Requisit Nivell B1 de una Llengua Estrangera.

Anglès. Màster de Formació del Professorat (MFP). Requisit Nivell B1 de una Llengua Estrangera. Màster de Formació del Professorat (MFP). Requisit Nivell de una Llengua Estrangera. L alumnat que cursa el Màster de Formació del Professorat (MFP) ha d acreditar el domini d una llengua estrangera equivalent

Más detalles

Subsecció segona. Oposicions i concursos AJUNTAMENT DE PALMA

Subsecció segona. Oposicions i concursos AJUNTAMENT DE PALMA Fascicle 170 - Sec. II. - Pàg. 33858 Secció II. Autoritats i personal Subsecció segona. Oposicions i concursos AJUNTAMENT DE PALMA 10426 Departament de Personal. Servei de Selecció, Provisió i Gestió.

Más detalles

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA

ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA ANNEX III. CONCURS DE MÈRITS PER A LA CONVOCATÒRIA DE LLOCS DE TREBALL DE METGE/SSA DE FAMÍLIA 1. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL La màxima puntuació serà de 60 punts 1.1. Per cada mes de servei prestat en el

Más detalles

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I

CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Exp. 2017/099-AG CONSORCI DEL PARC NATURAL DE LA SERRA DE COLLSEROLA A N U N C I Mitjançant Decret emès en data 26 de juliol de 2017, i en ús de les facultats conferides per la delegació de Presidència

Más detalles

N SÍ Z NO K SÍ G SÍ G NO X SÍ K NO D SÍ M NO J SÍ P SÍ

N SÍ Z NO K SÍ G SÍ G NO X SÍ K NO D SÍ M NO J SÍ P SÍ ACTA DE CONSTITUCIÓ DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LES PROVES DEL CONCURS-OPOSICIÓ CONVOCAT PER A LA PROVISIÓ D UNA PLAÇA D ADMINISTRATIU/IVA, I CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL Vilanova i la Geltrú, 6

Más detalles

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:09/17 T:01

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:09/17 T:01 BASES I CRITERIS PER A LA SELECCIÓ D UN/A AUXILIAR ADMINISTRATIU - COMPTABLE PER L AJUNTAMENT DEL PAPIOL CORRESPONENT AL GRUP RETRIBUTIU (O CATEGORIA) C2 AMB DEDICACIÓ EN JORNADA COMPLERTA I RÈGIM LABORAL

Más detalles

BASES ESPECIFIQUES QUE REGIRAN EL PROCÉS DE SELECCIÓ DE PLACES I LA PROVISIÓ DE LLOCS PER LA BORSA DE TREBALL d AUXILIARS ADMINISTRATIUS

BASES ESPECIFIQUES QUE REGIRAN EL PROCÉS DE SELECCIÓ DE PLACES I LA PROVISIÓ DE LLOCS PER LA BORSA DE TREBALL d AUXILIARS ADMINISTRATIUS BASES ESPECIFIQUES QUE REGIRAN EL PROCÉS DE SELECCIÓ DE PLACES I LA PROVISIÓ DE LLOCS PER LA BORSA DE TREBALL d AUXILIARS ADMINISTRATIUS BASE 1a. Procés de selecció, objectiu i funcions del lloc de treball

Más detalles

Perfil gestió de projectes i serveis de formació professional inicial i/o ensenyaments de règim especial

Perfil gestió de projectes i serveis de formació professional inicial i/o ensenyaments de règim especial ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 682 MARÇ 2016 Perfil gestió de projectes i serveis de formació professional inicial i/o ensenyaments de règim especial 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc:

Más detalles

Ajuntament de Banyoles Unitat de Personal

Ajuntament de Banyoles Unitat de Personal BASES REGULADORES DEL PROCEDIMENT DE SELECCIÓ URGENT D UNA PERSONA COM A AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA DE SUPORT, AMB CONTRACTE LABORAL TEMPORAL A TEMPS PARCIAL, ADSCRITA AL SERVEI DE PROMOCIO ECONÒMICA I

Más detalles

Taula d equivalències respecte al marc europeu comú de referència

Taula d equivalències respecte al marc europeu comú de referència Taula d equivalències respecte al marc europeu comú de referència Aquesta taula d equivalències ha estat elaborada pel Servei Lingüístic amb l objectiu de servir de guia a l hora d establir comparacions

Más detalles

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014.

Aprovat pel Consell de Govern de 24 de juliol de ACGUV 156/2014. Pla de Formació Lingüística i Didàctica per a l obtenció del Certificat de Capacitació per a l'ensenyament en Valencià, Certificat de Capacitació per a l Ensenyament en llengua estrangera i el Diploma

Más detalles

Perfil lingüístic en llengua estrangera (anglès, francès, italià, alemany)

Perfil lingüístic en llengua estrangera (anglès, francès, italià, alemany) ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 679 MARÇ 2016 Perfil lingüístic en llengua estrangera (anglès, francès, italià, alemany) 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en

Más detalles

BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta

BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL D UN TÈCNIC/A D ORIENTACIÓ LABORAL: Núm. Oferta 218587 CORESSA convoca un procés de selecció per cobrir una substitució d un/a tècnic/a d orientació especialitzat en

Más detalles

LLISTA DE PERSONES QUE HAN PRESENTAT AL LEGACIONS I LA CAUSA D ESTIMACIÓ O DESESTIMACIÓ

LLISTA DE PERSONES QUE HAN PRESENTAT AL LEGACIONS I LA CAUSA D ESTIMACIÓ O DESESTIMACIÓ ANNEX LLISTA DE PERSONES QUE HAN PRESENTAT AL LEGACIONS I LA CAUSA D ESTIMACIÓ O DESESTIMACIÓ TÈCNIC/A DE GESTIÓ ECONÒMICA I ADMINISTRATIVA Ferrandis Olmos Enrique Es desestima l al legació sobre màster

Más detalles

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics)

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) (Aprovat en la reunió de Consell de Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia del dia 03 de maig de 2018

Más detalles

DADES PERSONALS DNI-NIF Primer cognom Segon cognom Nom. Adreça. Municipi Codi Postal Telèfon 1 Telèfon 2

DADES PERSONALS DNI-NIF Primer cognom Segon cognom Nom. Adreça. Municipi Codi Postal Telèfon 1 Telèfon 2 SOL LICITUD D ADMISSIÓ DEL CONCURS OPOSICIÓ MITJANÇANT LA PROMOCIÓ INTERNA D UNA PLAÇA DE SERGENT DE POLICIA LOCAL DE VANDELLÒS I L HOSPITALET DE L INFANT DADES DE LA CONVOCATÒRIA Concurs oposició lliure

Más detalles

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal:

DADES PERSONALS. Carnet de conduir (marcar opció): A1 / A / B / C1 / C / D1 / D Vehicle propi: SI / NO. Domicili: Codi Postal: Nº REGISTRE: DATA: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jo amb D.N.I. vaig presentar CV en l anterior convocatòria

Más detalles

1. Entitat convocant Diputació de Tarragona Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d' Ocupació.

1. Entitat convocant Diputació de Tarragona Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d' Ocupació. DIPUTACIÓ DE TARRAGONA ÀREA DE RECURSOS HUMANS I POLÍTIQUES ACTIVES D'OCUPACIÓ Planificació i Organització Selecció i Provisió Ref.: AGO/edr/mdf Convocatòria: 17/018 RESOLUCIÓ De 28.07.2017, per la qual

Más detalles

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics)

BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) BAREM AJUDANT DOCTOR (Àrea de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics) (Aprovat en la reunió de Consell de Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia del dia 17 de març de 2014

Más detalles

BASES PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL D UN PEÓ SERVEIS MULTIPLES PER CONTRACTE DE RELLEU.

BASES PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL D UN PEÓ SERVEIS MULTIPLES PER CONTRACTE DE RELLEU. BASES PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL D UN PEÓ SERVEIS MULTIPLES PER CONTRACTE DE RELLEU. 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA L objecte de la convocatòria és la celebració d un contracte de treball amb

Más detalles

Av. de la Llibertat, Montornès del Vallès CIF P F Tel Fax

Av. de la Llibertat, Montornès del Vallès CIF P F Tel Fax ACTA DE CONSTITUCIÓ I DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS SELECTIU DE DIVERSOS LLOCS DE TREBALL PER A DESENVOLUPAR EL PROJECTE SUBVENCIONAT PEL SOC DIL BARRI OLIMPIA, CONVOCATÒRIA TREBALL ALS BARRIS 2016. Montornès

Más detalles

Perfil Atenció a la diversitat de l alumnat

Perfil Atenció a la diversitat de l alumnat ENSENY. PÚBLIC PNÚM. 681 MARÇ 2016 Perfil Atenció a la diversitat de l alumnat 1. Identificació del lloc de treball 1.1 Cossos docents del lloc: Funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí

Más detalles

NIVELLS D ASSOLIMENT I CERTIFICACIÓ D IDIOMES A CATALUNYA. Marc Europeu Comú de Referència i Escoles Oficials d Idiomes.

NIVELLS D ASSOLIMENT I CERTIFICACIÓ D IDIOMES A CATALUNYA. Marc Europeu Comú de Referència i Escoles Oficials d Idiomes. NIVELLS D ASSOLIMENT I CERTIFICACIÓ D IDIOMES A CATALUNYA Marc Europeu Comú de Referència i Escoles Oficials d Idiomes Curs 2012-13 L objectiu del present document és presentar gràficament i de forma conjunta

Más detalles

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius

Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació professional i en els cicles d ensenyaments esportius Documentació acadèmica en els cicles formatius de formació Aquest document conté els apartats següents: Part primera: cicles formatius FP LOGSE C. Trasllat d un alumne entre centres sense haver finalitzat

Más detalles

Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats

Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats Avaluació anual de centres (AVAC) Novetats 2015-2016 Inspecció d Educació a Lleida PLENARI DIRECTORS/ES PRIMÀRIA Lleida, 6 d octubre de 2015 Informació per als centres Octubre 2015 Justificació de l actuació

Más detalles

ANNEX II. BAREM DE MÈRITS

ANNEX II. BAREM DE MÈRITS ANNEX II. BAREM DE MÈRITS I EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL, per mes complet* (Màxim 26 punts) Punts per mes Institut Mallorquí d'afers Socials o Consell de Mallorca a la mateixa especialitat o categoria 0,2

Más detalles

Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010

Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010 Estatuts de l Agència d Avaluació i Prospectiva de l Educació Novembre 2010 Els continguts d aquesta presentació estan subjectes a una llicència de Reconeixement-No comercial-compartir 3.0 de Creative

Más detalles

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1.

PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. PROCÉS SELECTIU: CONCURS OPOSICIÓ FUNCIONARI/A INTERÍ/ : BORSA DE TREBALL. TÈCNIC SUPERIOR DE L ESCALA ESPECIAL, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1. (BOP 20 de juny de 2011) ACTA DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ DEL CONCURS

Más detalles

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS

VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS VALIDESA ADMINISTRATIVA DELS CERTIFICATS DE VALENCIÀ EN LES PROVES D ACCÉS A LA FUNCIÓ PÚBLICA I EN ELS CONCURSOS DE MÈRITS L Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica

Más detalles

L Ajuntament de Mollet del Vallès per decret del regidor coordinador de Recursos Humans de 9 de juny de 2017 ha resolt:

L Ajuntament de Mollet del Vallès per decret del regidor coordinador de Recursos Humans de 9 de juny de 2017 ha resolt: ANUNCI Convocatòria: NP-4-2017 ( DOGC 7353 de 20/04/2017) Decret 7 d abril de 2017 Places: Borsa de treball Auxiliar Administratiu/va Sistema de selecció: Oposició lliure L Ajuntament de Mollet del Vallès

Más detalles

FITXA CURRÍCULUM. Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial

FITXA CURRÍCULUM. Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial Nº REGISTRE: DATA: FITXA CURRÍCULUM Lloc sol licitat: Referència: Ha presentat CV en l anterior convocatòria: Jornada de treball desitjat (marcar opció): Total / Parcial Matí / Tarda/ Indiferent Motiu

Más detalles

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:01/18 T:01

Unitat funcional de RRHH ACTUACIONS DE SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL EXP. C:02/02 N:01/18 T:01 BASES I CRITERIS PER A LA SELECCIÓ D UN/A PROFESSOR/A DE FLAUTA TRAVESSERA I LLENGUATGE MUSICAL PER A L ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA CORRESPONENT AL GRUP RETRIBUTIU (O CATEGORIA) A1 AMB DEDICACIÓ

Más detalles

Procediment d auditoria interna de Qualitat

Procediment d auditoria interna de Qualitat A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1. Elaboració del pla d auditories internes. E.2. Execució de les auditories. E.3. Informes d auditoria. E.4. Règim

Más detalles

ÀREA DE PRESIDÈNCIA, SERVEIS CENTRALS I SERVEIS A LES PERSONES Regidoria d Organització i Recursos Humans Departament de Recursos Humans A N U N C I

ÀREA DE PRESIDÈNCIA, SERVEIS CENTRALS I SERVEIS A LES PERSONES Regidoria d Organització i Recursos Humans Departament de Recursos Humans A N U N C I A N U N C I Es fa pública la llista provisional de persones admeses i excloses per participar en el procés de selecció per la provisió de 8 places d agents interins de la policia local, mitjançant el sistema

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 20 d octubre de 2016, el Sr. Josep Moya Ibáñez, Alcalde accidental de l Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha dictat el Decret, del contingut següent : DECRET 1042/2016 APROVACIÓ ADMESOS

Más detalles

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord.

5.2. Si un centre pren aquesta decisió, serà d aplicació a tots els estudiants matriculats a l ensenyament pel qual es pren l acord. MODELS DE MATRÍCULA EN ELS ENSENYAMENTS OFICIALS DE GRAU I MÀSTER UNIVERSITARI (aprovada per la CACG en data 21 de desembre de 2009 i per Consell de Govern de 25 de maig de 2010, i modificada per la CACG

Más detalles

Criteris d avaluació ajuts FI

Criteris d avaluació ajuts FI Criteris d avaluació ajuts FI Acord núm. 116/2017 del Consell de Govern pel qual s aproven els criteris d avaluació ajuts FI. Document informat favorablement per la Comissió de Recerca del Consell de Govern

Más detalles

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ per cobrir dos llocs de treball del Programa de mesures actives d inserció per a persones destinatàries de RMI/RG.

OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ per cobrir dos llocs de treball del Programa de mesures actives d inserció per a persones destinatàries de RMI/RG. OFERTA PÚBLICA D OCUPACIÓ per cobrir dos llocs de treball del Programa de mesures actives d inserció per a persones destinatàries de RMI/RG. TÈCNIC ORIENTADOR (100% de la jornada) PROSPECTOR (50% de la

Más detalles

GASETA MUNICIPAL Butlletí Oficial de l'ajuntament de Barcelona

GASETA MUNICIPAL Butlletí Oficial de l'ajuntament de Barcelona Butlletí Oficial de l'ajuntament de Barcelona Personal Selecció de personal - Borses de treball CONVOCATÒRIA del Consorci d'educació de Barcelona per a la contractació temporal de 2 places de tècnic/a

Más detalles

Ajuntament Sant Pere de Ribes

Ajuntament Sant Pere de Ribes EDICTE/ Amb data 13 de juliol de 2018, la Sra. Abigail Garrido Tinta, Alcaldessa de l Ajuntament de, ha dictat el Decret, del contingut següent: DECRET 811/2018 APROVACIÓ D ADMESOS I EXCLOSOS DE QUATRE

Más detalles

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats

Avaluació de tractaments innovadors i/o de tractaments consolidats optimitzats Avaluació de s innovadors i/o de s consolidats optimitzats Grup d Experts en Tractament de Dejeccions Ramaderes dimecres, 25 juliol 2018 1. Índex 1. Índex... 2 2. Avaluació dels s innovadors i/o consolidats

Más detalles

Av. de Cubelles, 88 2a Vilanova i la Geltrú Tel NIF: Q A

Av. de Cubelles, 88 2a Vilanova i la Geltrú Tel NIF: Q A ACTA DE LA REUNIÓ DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ D UN/A PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL A JORNADA COMPLETA D UN/A TÈCNIC/A MITJÀ/ANA DE TURISME ADSCRIT/A A L AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT

Más detalles

El termini per la presentació de les sol licituds serà: 15 de octubre de 2018

El termini per la presentació de les sol licituds serà: 15 de octubre de 2018 DIRECTOR/A ASISTENCIA SOCIAL El Consorci de Serveis a les Persones (CSP) de Vilanova i la Geltrú necessita Director/a Assistencial per la Plataforma Multiserveis (Residencia, centre de dia, SAD i d altres

Más detalles

EL PROCÉS DE SELECCIÓ

EL PROCÉS DE SELECCIÓ EL PROCÉS DE SELECCIÓ TÈCNIQUES DE RECERCA DE FEINA Unitat de Promoció Econòmica Itàlia, 50 1a planta 08320 El Masnou Tel: 93 540 62 00 e-mail: p.economica@elmasnou.cat EL PROCÉS DE SELECCIÓ En tota recerca

Más detalles

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya.

4.4 AVALUACIÓ I RECONEIXEMENT DE PERSONAL. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal. Escola Superior de Música de Catalunya. 4.4 Avaluació i reconeixement de personal Escola Superior de Música de Catalunya Sumari 1. Objectius 2. Responsables 3. Desenvolupament del procés 3.1 Disseny del sistema d avaluació del personal docent

Más detalles

PROCÉS ELECTORAL PER RENOVAR ELS MEMBRES DELS CONSELLS ESCOLARS DELS CENTRES.

PROCÉS ELECTORAL PER RENOVAR ELS MEMBRES DELS CONSELLS ESCOLARS DELS CENTRES. Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Escola Lola Anglada Carrer Manuel de Falla, 5, 7, 9 08950 Esplugues de Llobregat Tel. 93 372 11 04 Fax 93 372 11 04 ceip-lola-anglada-esplugues@xtec.cat

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA Referència: FMPB-03/2016 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA Aquestes Bases regulen el procés de selecció per cobrir un lloc de treball de

Más detalles

Pla de Promoció (PPR-EEBE)

Pla de Promoció (PPR-EEBE) SISTEMA DE GARANTIA INTERNA DE LA QUALITAT ESCOLA D ENGINYERIA DE BARCELONA EST (EEBE) Pla de Promoció (PPR-EEBE) (2017-2020) Gestió Documental i control de canvis Versió Referència de la modificació Elaborat

Más detalles

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT

PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT PROCÉS D AVALUACIÓ DE L EXPERIÈNCIA LABORAL DEL PERSONAL DOCENT - gener de 2017 ÍNDEX I. Introducció 1 II. Quina experiència laboral es valora? 2 III. Quan s ha de sol licitar? 2 IV. Com se sol licita?

Más detalles

1. Entitat convocant Diputació de Tarragona Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria.

1. Entitat convocant Diputació de Tarragona Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria. DIPUTACIÓ DE TARRAGONA ÀREA DE RECURSOS HUMANS, OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA Planificació i Organització Selecció RESOLUCIÓ De 13.11.2018, per la qual s aprova i es fa pública la llista provisional de persones

Más detalles

BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU

BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU BASES PER AL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONVOCATÒRIA D UNA BORSA DE TREBALL PER OCUPAR LA PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA: Definició: La convocatòria té per objecte la selecció

Más detalles

E D I C T E. Els requisits per accedir al lloc de treball són els següents :

E D I C T E. Els requisits per accedir al lloc de treball són els següents : E D I C T E Per acord de la Junta de Govern del 12 de setembre de 2016, es vol procedir a la contractació d un/a auxiliar pel servei de circulació comunal. Els requisits per accedir al lloc de treball

Más detalles

Procés per a la gestió de l orientació professional

Procés per a la gestió de l orientació professional 310.3.5 Procés per a la gestió de l orientació professional 04 de maig de 2010 310.3.5 Escola Politècnica Superior d Edificació de Barcelona V2 ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES

Más detalles

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR INSCRIPCIÓ PER FER LA PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR Llinatges: Nom: Adreça: CP: Telèfon: Localitat: Adreça electrònica: DNI: Data de naixement. EXPÒS: Que complesc els requisits per

Más detalles

CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT

CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT CURSOS DE FORMACIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE ESCOLA CATALANA DE L ESPORT Normativa Formació ECE Formació FCP ECE La normativa que recull la formació reglada que ofereix la Federació Catalana de Patinatge,

Más detalles

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS

ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS ESCOLA ANNA RAVELL BATXIBAC (CURRÍCULUM MIXT BATXILLERAT - BACCALAURÉAT) CURS 2016-2017 1 El Batxibac és el programa que permet a l alumnat cursar un currículum mixt amb l objectiu d obtenir la doble titulació

Más detalles

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FUNDACIÓ MUSEU PICASSO DE BARCELONA Referència: FMPB-01/2017 1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA Aquestes Bases regulen el procés de selecció per cobrir un lloc de treball de

Más detalles

PROCÉS SELECTIU: 1 PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA (DOGC núm. 5604, PÀG , de data 9 d abril de 2010)

PROCÉS SELECTIU: 1 PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA (DOGC núm. 5604, PÀG , de data 9 d abril de 2010) PROCÉS SELECTIU: 1 PLAÇA D AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA (DOGC núm. 5604, PÀG. 28807, de data 9 d abril de 2010) ACTA DEL TRIBUNAL DE SELECCIÓ DEL CONCURS OPOSICIÓ LLIURE PER A LA COBERTURA D UNA PLAÇA D AUXILIAR

Más detalles

ESPECIALITATS VINCULADES A LA FORMACIÓ AMB CONTINGUT D IDIOMES:

ESPECIALITATS VINCULADES A LA FORMACIÓ AMB CONTINGUT D IDIOMES: ESPECIALITATS VINCULADES A LA FORMACIÓ AMB CONTINGUT D IDIOMES: Les següents taules s han elaborat amb caràcter orientatiu pel que fa a correspondències entre nivells (i no només entre certificats), atesa

Más detalles

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure

7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure 7a edició Premis de Recerca Fundació Conviure [MUTUAM continua el seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l atenció sociosanitària amb aquesta convocatòria

Más detalles

Convocatòria 17/018- Borsa de treball d auxiliar administratiu/iva per a diferents àmbits de la Diputació de Tarragona, mitjançat el SOC

Convocatòria 17/018- Borsa de treball d auxiliar administratiu/iva per a diferents àmbits de la Diputació de Tarragona, mitjançat el SOC ÀREA DE RECURSOS HUMANS I POLITIQUES ACTIVES D OCUPACIÓ Planificació i Organització Selecció i Provisió DIPUTACIÓ DE TARRAGONA A N U N C I PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL D

Más detalles

MECR ALEMANY ANGLÈS FRANCÈS ITALIÀ PORTUGUÈS. - Diplôme d Études en Langue Française DELF A1 (Centre international d Études Pédagogiques)

MECR ALEMANY ANGLÈS FRANCÈS ITALIÀ PORTUGUÈS. - Diplôme d Études en Langue Française DELF A1 (Centre international d Études Pédagogiques) TAULA D EQUIVALÈNCIES RESPECTE AL MARC EUROPEU COMÚ DE REFERÈNCIA Aquesta taula d equivalències ha estat elaborada pel Servei Lingüístic amb l objectiu de servir de guia a l hora d establir comparacions

Más detalles

ESPECIALITATS VINCULADES A LA FORMACIÓ AMB CONTINGUT D IDIOMES:

ESPECIALITATS VINCULADES A LA FORMACIÓ AMB CONTINGUT D IDIOMES: ESPECIALITATS VINCULADES A LA FORMACIÓ AMB CONTINGUT D IDIOMES: Les següents taules s han elaborat amb caràcter orientatiu pel que fa a correspondències entre nivells (i no només entre certificats), atesa

Más detalles

Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008

Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008 Criteris de correcció de les proves per a la provisió de places de funcionaris docents. Convocatòria 2008 COS: mestres de primària ESPECIALITAT: Música Prova única Part A: Desenvolupament per escrit d

Más detalles

CERTIFICACIONS DE CONEIXEMENTS D IDIOMES RECONEGUDES INTERNACIONALMENT D ACORD AMB EL MECR (actualitzat )

CERTIFICACIONS DE CONEIXEMENTS D IDIOMES RECONEGUDES INTERNACIONALMENT D ACORD AMB EL MECR (actualitzat ) CERTIFICACIONS DE CONEIXEMENTS D IDIOMES RECONEGUDES INTERNACIONALMENT D ACORD AMB EL MECR (actualitzat 21.03.13) * Pot presentar aquestes titulacions en qualsevol moment de l any al Registre amb sol licitud

Más detalles

S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent.

S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent. CONVALIDACIONS EN EL CICLE FORMATIU. A. Informació general sobre convalidacions. S entén per convalidació donar valor acadèmic als estudis oficials certificats per l entitat competent. Per sol licitar

Más detalles

Procediment de contractació de personal laboral

Procediment de contractació de personal laboral Procediment de contractació de personal laboral ESQUERRA republicana Procediment de contractació de personal laboral 3 Objectiu El personal laboral d Esquerra Republicana té un objectiu principal: fer

Más detalles

Oferta Formativa CFA Canovelles Curs Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català Ensenyaments inicials i

Oferta Formativa CFA Canovelles Curs Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català Ensenyaments inicials i Oferta Formativa CFA Canovelles Curs 2013-14 Blocs Ensenyament Matí Tarda Vespre Català 2 1 1 Ensenyaments inicials i Castellà 2 1 1 Anglès 1 1 1 bàsics COMPETIC inicial 1 1 1 CFI nivell 1 1 1 1 Formació

Más detalles

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7.

ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. ÍNDEX 1. FINALITAT 2. ABAST DEL PROCÉS 3. REFERÈNCIES / NORMATIVES 4. DEFINICIONS 5. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS 6. SEGUIMENT I MESURA 7. EVIDÈNCIES 8. RESPONSABILITATS 9. FITXA RESUM 10. FLUXOGRAMA 21

Más detalles

TÈCNIC/A DE GRAU SUPERIOR DE SUPORT A LA RECERCA per Arquitectura de Computadors, codi

TÈCNIC/A DE GRAU SUPERIOR DE SUPORT A LA RECERCA per Arquitectura de Computadors, codi 1 RESOLUCIÓ NÚM 001285/2016 de 14 de juliol PER LA QUAL S APROVEN LES BASES DEL CONCURS EXTERN PER A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONAL LABORAL DE RECERCA AMB CARÀCTER TEMPORAL PER A LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA

Más detalles

BASES PEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE MONITOR/A DE LLEURE, ESPECIALISTA ESPORTIU I AUXILIAR DEL LLEURE.

BASES PEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE MONITOR/A DE LLEURE, ESPECIALISTA ESPORTIU I AUXILIAR DEL LLEURE. 2017/002 NOSTRESERVEIS/RRHH BASES PEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D UNA BORSA DE TREBALL DE MONITOR/A DE LLEURE, ESPECIALISTA ESPORTIU I AUXILIAR DEL LLEURE. 1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA Aquestes

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI)

CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI) CONVOCATÒRIA DE BECA DE L AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA DE BARCELONA (SAMI) PROJECTE: Participar en el treball de camp i en l'anàlisi de dades de l'avaluació qualitativa d'una intervenció per a la reducció

Más detalles

El president del patronat de la Fundació Universitat de Lleida

El president del patronat de la Fundació Universitat de Lleida Es convoca concurs públic de selecció per a contractar a la Fundació Universitat de Lleida una persona per desenvolupar tasques de l àmbit de suport a l organització de congressos i comptabilitat, en la

Más detalles

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER

DADES DE LA FORMACIÓ DIRIGIT A OBJECTIU METODOLOGIA IMPARTIT PER FORMACIÓ BONIFICADA PLA DE FORMACIÓ PROGRAMA DE FORMACIÓ PER LA IMPLANTACIÓ D UN SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT BASAT EN EL MODEL BASADO EN LA NORMA ISO 9001-2008 Dincat - C/Joan Güell 90-92 (08028 Barcelona)

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

A N U N C I. Lliure Promoció interna Mobilitat X

A N U N C I. Lliure Promoció interna Mobilitat X A N U N C I Als efectes de contractar Monitors de lleure per l Ajuntament de Tremp, per a realitzar les tasques Monitors per infants a les activitats esportives de AL MATI ESPORTS, pel període estiu 2015.

Más detalles

1. Entitat convocant Diputació de Tarragona Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria.

1. Entitat convocant Diputació de Tarragona Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria. DIPUTACIÓ DE TARRAGONA ÀREA DE RECURSOS HUMANS, OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA Planificació i Organització Selecció RESOLUCIÓ De 10.12.2018, per la qual s aprova i es fa pública la llista provisional de persones

Más detalles