CALENDARI DE SORTIDES

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "CALENDARI DE SORTIDES"

Transcripción

1 CALENDARI DE SORTIDES ANY 2018 GRUP A Salidas 27 por el sur 20 por el norte 5 especiales Vueltas 18 por el sur (7 por/opción Creu) 2 Les Planes 10 Rabassada-Vallvidrera 4 Forat (opción Rabassada 2,1 km. más, 30 mts. menos) 12 por el norte (1 con variante rabassada)

2 GENER Dia 06 LES PLANES Can Pichurri Tel. Tel ALMUERZO DE TODA LA GRUPA ANADA: per Molins de Rei (RG), El Papiol, Rubí i Les Planes. TORNADA: per In Out (RG), La Rabassada, Tibidabo (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h. del PALAU REIAL, 58 Qm. / 800 mts. Dia 13 SITGES La Era Tel ANADA: per Zona Franca, El Prat, T2, ctra. de Viladecans, Camí de la Pava, Autovía (RG), Castelldefels, Garraf, Sitges (RG), Sant Pere de Ribes (RG), Alt del Bonyo, Vilanova i la Geltrú (RG) i Sitges. TORNADA: per Garraf (RG), l Autovía, desviació Filipines (RG), T2, El Prat (RG), ZonaFranca i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h de PLAÇA ESPANYA, 97 Qm. / 700 mts.

3 Dia 20 CANET DE MAR Bar el Molí Tel ANADA: per litoral, port de Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), Caldes d Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar (RG. primera salida Canet), continuar sin desviarse hasta pasar pueblo y a la izquierda. TORNADA: per Arenys de Mar, Caldes d Estrac, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h. de PLAÇA ESPANYA, 95 Qm. / 290 mts. Dia 27 OLESA DE BONESVALLS Bar Centre Cívic Tel ANADA: per Zona Franca, el Prat, la Pava, Gavá (RG), Begues (RG) i Olesa de Bonesvalls. TORNADA: per Plà d en Pelach (RG), Casetes d en Julià (RG), Vallirana, Cervelló, Molins de Rei (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h. de PLAÇA ESPANYA, 77 Qm. / 800 mts.

4 FEBRER Dia 03 SANT ISCLE DE VALLALTA El Jabalí Tel ANADA: per litoral, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), La Fomenca, Sant Andreu de Llavaneres (RG), Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Munt (RG) i Sant Iscle de Vallalta. TORNADA: per Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar (RG), Canet de Mar, Arenys de Mar (RG), Caldes d Estrac, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), litoral i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. de PLAÇA ESPANYA, 116 Qm. / 700 mts. Dia 10 CANYELLES El Casal Tel ANADA: per Zona Franca, El Prat, T2, ctra. de Viladecans (RG), Camí de la Pava, Autovía, Castelldefels, Garraf (RG), Sitges (RG), Sant Pere de Ribes (RG) i Canyelles. TORNADA: per Sant Pere de Molanta, Avinyó Nou, Ordal (RG), Sant Vicenç dels Horts i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. de BAUHAUS, 108 Qm. / mts. (opcional regreso por las costas si hace frío)

5 Dia 17 ÒRRIUS Cal Tatano Tel ANADA: per litoral, Río Besós, Montcada (RG), Sant Fost de Campsentelles, Montornès, Vilanova del Vallès, La Roca del Vallès (RG Cruce) i Òrrius. TORNADA: per Coll de Parpers (RG), La Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, Montornès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles (RG), Alt de la Conrería, Tiana, Badalona (opcional etrar por el Forat-Raassada en lugar de Conrería) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. de PLAÇA ESPANYA, 95 Qm. / mts. Dia 24 ULLASTRELL Casal Cultural i Recreatiu Tel ANADA: per Molins de Rei (RG), La Ferralla, Martorell (RG), Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Ribes Blaves (RG), Sta. María de Villalba i Ullastrell. TORNADA: per Antenes (RG), Castellnou-Can Mir, Cova Solera (RG), Valldoreix, Rotonda Ctra. Vallvidrera (RG), Desvío Rancho de El Paso, Variante Alfred, Can Cortes, Arrabassada i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. del PALAU REIAL, 90 Qm. / mts.

6 MARÇ Dia 03 POLIGONO CASTELLBISBAL: Santa Rita PERNILADA CON EL CLUB ANADA: per Molins (RG), La Ferralla, Congost (RG), rotonda Martorell, Los once (RG), bajada a Castellbisbal i Polígono. TORNADA: per Molins de Rei (RG), Creu d Olorda (RG), Tibidabo i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. del PALAU REIAL, 85 Qm. / mts. Dia 10 CAN MASSUET DEL FAR Bar Les Piscines Tel ANADA: per litoral, Montgat, El Masnou, Vilassar de Mar (reagrup. Rotonda a Argentona), Argentona, Dosrius, dirección Canyamars hasta rotonda i pujada a Can Massuet del Far (Urbanització Esmeralda). (Opcional subir por Can Bordoi (RG)) TORNADA: per Can Bordoi, (RG. desvío a Cardedeu), El Collet (RG desvío), Sta. Agnès de Malanyanes, La Roca del Vallès (RG), Vilanova del Vallès, Martorelles, Montcada (RG) (Opcional arrabassada 108 km m.) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. de PLAÇA ESPANYA, 95 Qm. / 750 mts.

7 Dia 17 SANT LLORENÇ D HORTONS El Café Tel ANADA: per Molins de Rei (RG), Pallejà, St. Andreu de la Barca, Martorell (RG), Pol. Ind. St. Esteve, Desvío Brians (RG), Camí Can Bargallo i St. Llorenç d Hortons. TORNADA: per Martorell (RG), La Ferralla, Valldoreix (RG), Les Planes, Vallvidrera (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. del PALAU REIAL, 98 Qm. / mts. Dia 24 MIRA-SOL La Ponderosa Tel ANADA: per litoral, río Besós, Coll de Montcada, Cementiri, Forat del Vent (RG), Cerdanyola (RG), St. Cugat, ctra. de l Arrabassada, Rancho El Paso, La Floresta, Valldoreix i Mira-Sol. TORNADA: per La Floresta (RG), Rierada, St. Bartomeu, Creu d Olorda (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. de PLAÇA ESPANYA, 85 Qm. /1.370 mts.

8 Dia 31 OLIVELLA (Urb. Mas Milà) Bar Rosi Tel ANADA: per Zona Franca, El Prat, T2, ctra. de Viladecans, Camí de la Pava, Peu de Costes (RG), Rat Penat (RG), Can Grau, Olivella i Urb. Mas Milà. (alternativa a Rat Penat por Alt de la Maladona, Sitges (RG), Sant Pere de Ribes (RG)) TORNADA: per Avinyonet, Begues (RG), Gava, camí de la Pava, T2 (RG), El Prat, Zona Franca i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. de PLAÇA ESPANYA, 110 Qm. / mts.

9 ABRIL Dia 07 COLLBATÓ (Coves del Salnitre) Cal Meteocoll Tel ANADA: per Molins de Rei, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Can Sedó, ca n Astruc Vell (RG), Aeri de Montserrat, Ctra. a Collbató (B-112), Coves del Salnitre (RG) i Collbató. TORNADA: recto por debajo de la autopista (latera dirección Martorell y primera salida a Esparraguera), Esparraguera, Olesa de Montserrat (RG), Les Carpes, Martorell (RG), La Ferralla, Molins de Rei (RG), Sta Creu d Olorda (opcional) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. del PALAU REIAL, 115 Qm. / mts. Dia 14 EL FARELL El Remei Tel ANADA: per litoral, Río Besós, Montcada (RG), Ripollet, Pol. Ind. Santiga, ctra. Sabadell (B-140), Can Roqueta, Torre-Romeu, La Salut, Pedra Santa, Sentmenat (RG), Caldes de Montbui (RG), El Farell i baixada a Caldes de Montbui. TORNADA: per Palau-Solità (RG), La Llagosta (RG), Cerdanyola (RG), Rabassada (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. de PLAÇA ESPANYA, 111 Qm. / mts.

10 Dia 21 VACARISSES La Graella de Vacarisses Tel ANADA: per Molins de Rei, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Monistrol (RG), Estació de Castellbell i el Vilar, Rellinars, Alt de l Obac (RG), Els Caus i Vacarisses. TORNADA: per ctra. Bauma (primera salida), ctra. Torreblanca, Viladecavalls (RG), Terrassa, Les Fonts, Rubí, Sant Cugat (RG), l Arrabassada i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. del PALAU REIAL, 120 Qm. / mts. Dia 28 CAN FOSALBA. Masia Can Fosalba. Tel ANADA: per Molins de Rei (RG), Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Olesa de Montserrat (RG), Aéri de Montserrat (RG), pujada a Collbató i tot creuan l A-2 pujarem a Can Fosalba. TORNADA: per Mas d en Gall, Esparreguera (RG), Can Sedó, Olesa de Montserrat (RG), ctra. de les Carpes, La Ferralla, Molins de Rei, Santa Creu d Olorda (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. del PALAU REIAL, 112 Qm. / mts.

11 MAIG Dia 05 SEMIESPECIAL ESPECIAL BANYOLES Aproximació amb cotxe fins BANYOLES. (1,20 hores) RECORREGUT: Banyoles - Esponella - Crespia - Mare de Deu del Mont - Beuda - Besalú - Serinya - Banyoles Rocacorba (OPCIONAL) Banyoles SORTIDA: a les 8,00 desde Banyoles (parking Pabelló de la Draga) 100 Km./2.150 m.

12 Dia 12 GRANERA L Esclopet ANADA: per Río Besós, Sant Fost, Mollet, Parets, Lliça, antes de Santa Eulalia desvio iz. C1415b, Castell de Montbui, Sant Feliu de Codines (RG), Castellterçol, Granera. TORNADA: per Sant Llorenç Savall, Castellar (RG), Sentmenat, Polinya, Ripollet, Cerdanyola (RG), Forat del Vent (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. de PLAÇA ESPANYA, 140 Qm. / mts.

13 Dia 19 CAPELLADES Restaurante Dalt i Baix. Tel ANADA: per Sant Vicenç del Horts, Martorell (RG), Gelida, Sant Sadurní (RG), La Fortesa, Sant Jaume Sesoliveres (RG), Canaletes, Coll de la Mata (Guixera), La Font del Bosc (RG) i Capellades. TORNADA: per Vallbona d Anoia, Piera (RG), La Beguda, Martorell (RG), La Ferralla, Molins de Rei i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. del PALAU REIAL, 130 Qm. / mts. Dia 26 SEMIESPECIAL CAMPDEVÁNOL-MEROLLA-COLL DE PAL Desplaçament en cotxe fins a Campdevánol (1:30 h.). Sortida de Barcelona a las 6:30. De Campdevánol a las 8 RECORREGUT: Campdevánol, Gombrén, La Merolla (RG), La Pobla de Lillet (RG), Bagá, Coll de Pal (RG), Bagà, La Pobla de Lillet (breve almuerzo), La Merolla, Gombrén, Campdevànol SORTIDA: a les 8h. de Campdevànol. 111 Qm. / mts.

14 JUNY Dia 02 MURA-MATADEPERA Bar Pavelló Esportiu ANADA: per Martorell (RG), Olesa, Monistrol (RG), S. Vicenç de Castellet, Pont de Vilomara (RG), Rocafort, Mura, Coll de Estenelles (RG), Matadepera TORNADA: per Terrassa (RG), Les Fonts, Sant Cugat (RG), Arrabassada (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7,00h. del PALAU REIAL, 137 Qm. / mts. Dia 09 TURÓ DE L HOME Desplaçament en tren fins a Sant Celoni. Sortida de Sants a les 6:30h. y de Clot-Aragó a las 6:39h. RECORREGUT: Sant Celoni, Mosqueroles, La Costa del Montseny, Fontmartina, Turó de l Home (RG), Santa Fé, Sant Marçal (RG), Coll de Ravell, Arbucies (RG), Coll de n Orri, Breda, La Batllória, Sant Celoni (RG), Collsacreu (RG), Arenys, Mataró (RG), Montgat (RG), Badalona i Barcelona. (Opcional desde sant Celoni volver por Ctra. de la Roca) SORTIDA: a les 7:30h. de la Estació de Sant Celoni. 150 Qm. / m.

15 Dia 16 LA SIS CIMS Cal Tatano Tel ANADA: per litoral, Montgat, Tiana, Coll de la Conrería (RG), Sant Fost, ctra.de la Roca, Coll de La Vallensana (RG), NII, El Masnou, Alella, Coll de la Font de Cera (RG), Vilanova de la Roca, La Roca del Vallés (RG), Coll d Òrrius i baixada a Òrrius. TORNADA: desviament ctra. d Argentona a l esquerra, Coll de Parpers (RG), La Roca del Vallés, Vilanova, Montornés, Martorelles, Montcada (RG), Cerdanyola, Alt del Forat del Vent (RG) i Barcelona. SORTIDA a les 7:00 h. PLAÇA ESPANYA, 130 Qm. / mts. Dia 23 MONISTROL por Marganell Bar La Roca Tel ANADA: per Molins de Rei (RG), Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Olesa de Montserrat (RG), Monistrol de Montserrat (RG), mitja pujada a Montserrat i desviació a Sant Cristòfol (RG), ctra. de Marganell, desviació a El Casot (RG), Can Massana, Monastir de Montserrat (RG), Monistrol TORNADA: per Olesa de Montserrat (RG), Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Molins de Rei (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:00h. del PALAU REIAL, 120 Qm. / mts.

16 Dia 30 ELS HOSTALETS DE PIEROLA Casal Català Tel ANADA: per Molins de Rei, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Congost (RG), Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Desvío Can Sedó (RG), Esparraguera, Desvío, Can Fosalba, Serra Alta i Els Hostalets de Pierola. TORNADA: per Piera (RG), Masquefa, La Beguda, Martorell (RG), Los Onze (RG), Castellbisbal, Mirasol, Valldoreix, Vallvidrera (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:00h. del PALAU REIAL, 120 Qm. / mts.

17 JULIOL Dia 07 HOSTALRIC Bar Restaurant La Conna Tel ANADA: per litoral, Port de Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar, Mataró (RG), Arenys, Canet, Sant Pol, Calella, Sta. Susana (RG), Tordera i Hostalric. TORNADA: per La Batllòria, Sant Celoni (RG), Villalba Sasserra, variant de Cardedeu, La Roca (RG), Vilanova del Vallès, Montornès, Martorelles, Montcada (RG) i Barcelona. SORTIDA a les 7:00h. de PLAÇA ESPANYA, 150 Qm. / 800 mts. Dia 14 ESPECIAL DEL VERANO Viernes: Barcelona-Cangas de Onís 8 horas Sábado: el Fito y Los Lagos de Covadonga. Domingo: La Cobertoria-Gamoniteiro. (El Fito-Lagos de Covadonga (139 km m.)

18 Domingo: desde Pola de Lena (Cobertoria y Gamoniteiro) (34 km m.) Dia 21 DOSRIUS Piscina Can Batlle Tel ANADA: per litoral, Río Besós, Montcada (RG), Sant Fost, La Roca, Parpers (RG), Dosrius y piscina. TORNADA: Argentona, Vilassar de Mar (RG), Montgat (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. de PLAÇA ESPANYA, 96 Qm. / 560 mts. Sortida relaxada a la piscineta. No oblideu portar la motxilla amb el banyador, la tovallola i les xancletes.

19 Dia 28 RIELLS DEL FAI Bar La Parada Tel ANADA: per Montcada, Sant Fost, Montornés, Vilanova del Vallès, La Roca del Vallès (RG), Santa Agnès de Malanyanes, Cardedeu (RG), Marata, Alt de Samalús (RG), La Garriga (RG), L Atmella del Vallès, Bigues i Riells i Riells del Fai. TORNADA: per Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d Amunt, Lliçà de Vall (RG), Parets del Vallès, Montmeló (RG), Martorelles, Montcada (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. de PLAÇA DELS OCELLETS, 125 Qm. / 776 mts.

20 AGOST Dia 04 SANT LLORENÇ D HORTONS El Café Tel ANADA: per Molins de Rei (RG), Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Gelida (RG), Espiells, Coll Portell (RG), desviament ctra. de St Llorenç, pol. ind. El Torrent Fondo i Sant Llorenç d Hortons TORNADA: per Gelida, Alt de la Creu d Aragall (RG), Corbera, La Palma de Cervelló (RG), Molins de Rei (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. del PALAU REIAL, 96 Km. / mts. Dia 11 VILADECAVALLS Punt Blau Tel ANADA: per Molins de Rei (RG), El Papiol, Castellbisbal, Alt de la Creu de Batlles (RG), Ullastrell, Sta Maria de Villalba (RG), Ribes Blaves i Viladecavalls. TORNADA: per Terrassa (RG), Les Fonts, Sant Cugat (RG), Arrabassada (RG), Tibidabo i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. del PALAU REIAL, 96 Qm. / mts.

21 Dia 18 SANT PERE DE VILAMAJOR Can Pau Tel ANADA: per litoral, Montgat (RG), El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar (RG), Argentona, Dosrius, Can Bordoi (RG), Llinars, St Antoni de Vilamajor i St Pere de Vilamajor. TORNADA: per St Antoni de Vilamajor, Llinars, C35, Sta Agnès de Malanyanes, La Roca (RG), Vilanova, Montornès, Martorelles, Montcada (RG), Forat del Vent (RG) (opción Rabassada) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. de PLAÇA ESPANYA, 118 Km. / 975 mts. Dia 25 SANT SADURNÍ La Terrassa del Cava Tel ANADA: per Molins de Rei (RG), Cervelló, Vallirana (RG), Ordal (RG), El Pago, Sant Pau d Ordal, Lavern (RG) i Sant Sadurní. TORNADA: per Gelida, Martorell (RG), els Onze, Las antenas (RG), Cova Solera, Rubí (RG), Mirasol, Valldoreix (RG), Rabassada (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. del PALAU REIAL, 107 Qm. / mts

22 SETEMBRE Dia 01 SANT MIQUEL DEL FAI El Mirador del Fai Tel ANADA: per Montcada (RG), Mollet, Parets del Vallès, Lliçà de Vall, Lliçà d Amunt, Sta Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells (RG), St Feliu de Codines (RG) i St Miquel del Fai. TORNADA: per Sant Feliu de Codines (RG), Caldes de Montbui, Palau-Solità (RG), Camí de Gallecs (RG), Montcada (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. de PLAÇA ESPANYA, 120 Qm. / mts. Dia 08 OLESA DE BONESVALLS. Bar Centre Cívic Tel ANADA: per Zona Franca, El Prat, ctra. Viladecans, Gavà (RG), Begues (RG), Olesa de Bonesvalls.. TORNADA: per Avinyonet (RG), Ordal (RG), Molins de Rei (RG), Creu d Olorda (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. PLAÇA ESPANYA, 96 Qm. / mts.

23 Dia 15 SANT ESTEVE DE PALUTORDERA Lanau Tel ANADA: per Badalona, El Masnou, Coll de la font de Cera (RG), Vilanova del Vallès, La Roca del Vallès (RG), Vilalba Saserra, Santa María de Palautordera TORNADA: per Sant Celoni, Vallgorgina, Collsacreu (RG), Arenys de Mar (RG), Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. de PLAÇA ESPANYA, 123 Qm. / 800 mts. Dia 22 LA RÀPITA-PANTÀ DE FOIX L Arc Tel ANADA: per Castelldefels, Sitges (RG), Villanova (RG), Pantà de Foix, Castellet (RG), Torrelletes, La Ràpita. TORNADA: per Els Monjos, Villafranca (RG), alt de l'ordal, Casetes d en Julià (RG), Cervelló, Molins de Rei (RG), Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. del PLAÇA ESPANYA, 120 Qm. / mts.

24 Dia 29 CÀNOVES Sant Muç Tel ANADA: per Montcada (RG), Sant Fost, Montornés, Vilanova del Vallès, La Roca del Vallès (RG), Santa Agnès de Malanyanes, Cardedeu, Marata (RG), Alt de Samalús (RG), Cànoves i arrivada al Sant Muç. TORNADA: per St Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallès, Can Bordoi (RG), Dosrius, Argentona, Vilassar de Mar (RG), Premià, Masnou, Montgat (RG), Badalona i Barcelona. SORTIDA: a les 7:30h. de PLAÇA ESPANYA, 120 Qm. / 845 mts.

25 OCTUBRE Dia 06 ESPECIAL CELLERA DE TER SORTIDA: a las 8 de Cellera de Ter (1:10 hora en coche desde Barcelona). RECORREGUT: La cellera del ter, Angles, Sta Coloma de Farners, Sant Hilari, Coll de Revell, Espinelves, St Sadurni Osormort, St Hilari, Osor (opcional subir Monasterio Mare de Deu del Coll), Pantano de Susqueda, Cellera 111 Qm. / mts. Dia 13 CANYAMARS Cal Victor Tel ANADA: per Montcada (RG), Sant Fost de Campsentelles, Montornès, Vilanova del Vallès (RG), La Roca del Vallès, Sant Agnès, Desvío Urb. Sant Carles (RG), El collet (RG), Dosrius i Canyamars. TORNADA: per Dosrius, Argentona, Vilassar de Mar (RG), Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. de PLAÇA ESPANYA, 100 Qm. / 650 mts.

26 Dia 20 CASTELLVÍ DE ROSANES Ca l Avi Tel ANADA: per Molins de Rei (RG), La Ferralla, Sant Andreu de la Barca (RG), Corbera (RG), Corbera de Dalt, l Amunt, Creu d Aragall (RG), Gelida i Castellví de Rosanes. TORNADA: per Martorell (RG), La Ferralla, Molins de Rei (RG), Sta. Creu d Olorda (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. del PALAU REIAL, 90 Qm. / mts. Dia 27 LA SENTIU Masia Can Llong ALMUERZO DE LA GRUPA FIN DE TEMPORADA DE VERANO ANADA: per Zona Franca, El Prat, Autovía, Castelldefels, La Sentiu. TORNADA: Gavà (RG), Begues (RG), Olesa (RG), Plà de Pelach (RG), Vallirana, Molins de Rei (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h. de PLAÇA ESPANYA, 87 Qm. / 760 mts.

27 NOVEMBRE Dia 03 LA ROCA DEL VALLÈS El Celler Tel ANADA: per Montcada (RG), Sant Fost, Alt de la Conreria (RG), Tiana, Montgat (RG), El Masnou, Alella, Alt de la Font de Cera (RG), Vilanova del Vallès (RG), ctra. Vallderiolf, Granollers i La Roca del Vallès. TORNADA: per Vilanova del Vallès, Montornès, Martorelles, Montcada (RG), Cerdanyola (RG), Alt del Forat del Vent (RG) (alternativa Rabassada) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. de PLAÇA ESPANYA, 105 Qm. / mts. Dia 10 ULLASTRELL Casal Cultural i Recreatiu Tel ANADA: per Molins de Rei (RG), El Papiol, Rubí (RG), Pol. Ind. Cova Solera, Castellnou-Can Mir, Alt de la Creu de Batlles (RG) i Ullastrell. TORNADA: per Alt de la Creu de Batlles (RG), Castellbisbal, Molins de Rei (RG), Sta. Creu d Olorda (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h. del PALAU REIAL, 80 Qm. / mts.

28 Dia 17 VALLROMANES CASAL Tel ANADA: per Montcada, La Vallençana (RG), Can Ruti (opcional), Badalona, La Conrería (RG), Sant Fost, Montornés, Vilanova del Vallès (RG) i Vallromanes. TORNADA: per Alt de la Font de Cera (RG), Alella, El Masnou, Montgat (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h. de PLAÇA ESPANYA, 81 Qm. / 900 mts. Dia 24 LES FONTS DE TERRASSA Tramontana. Tel COMIDA ENTREGA DE PREMIOS ANADA: per Molins de Rei (RG), Rubí i Les Fonts de Terrassa. TORNADA: per Rubí (RG), Can Barata, Sant Quirce, Bellaterra (RG), Sant Cugat (RG), Arrabassada (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h del PALAU REIAL, 70 Qm. / 850 mts.

29 DESEMBRE Dia 01 ORRIUS-LA ROCA DEL VALLÉS El Celler Tel ANADA: per litoral, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar (RG), Vilassar de Dalt, Argentona, Orrius. Coll d Orrius (RG), La Roca TORNADA: per Vilanova, Montornés (RG), Martorelles, Montcada (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30 de PLAÇA ESPANYA, 86 Qm. / 580 mts. Dia 08 SANT CLIMENT El Pino. Tel ANADA: per Molins de Rei (RG), Sant Viçens dels Horts, Sant Boi (RG) i Sant Climent. TORNADA: per Viladecans, Camí de la Pava, Autovia (RG), Castelldefels, Autovia, desviació Filipines (RG), T2, El Prat (RG), Zona Franca i Castell de Montjuïc. SORTIDA: a les 8:30 del PALAU REIAL, 75 Qm. / 550 mts.

30 Dia 15 MARTORELLES El Loro Charly Tel ANADA: per Montcada (RG), La Vallençana (RG), La Conrería (RG), Martorelles i Pol. Ind La Roca. TORNADA: per Martorelles, Montcada, Cerdanyola, Sant Cugat (RG), Arrabassada (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h. de PLAÇA ESPANYA, 75 Qm. / mts. Dia 22 SITGES Bar - Restaurant La Era Tel ANADA: per Zona Franca, El Prat (RG), ctra. Viladecans, La Pava, Autovia (RG), Castelldefels (RG), Garraf i Sitges. TORNADA: per Garraf, Castelldefels, Filipines (RG), El Prat (RG), Zona Franca i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h de PLAÇA ESPANYA 82 Qm. / 500 mts.

31 Dia 29 CAN SEDÓ L antiga Brasseria. Tel ANADA: per Polig. del Plà, Sant Vicenç dels Horts (RG), Sant Andreu de la Barca, Martorell, Olesa (RG) i Can Sedó. TORNADA: per ctra Monistrol, Olesa (RG), Martorell (RG), La Ferralla, Les Planes, Desvío Rancho el Paso y variante Alfred hasta Can Cortés, Rabassada (RG) i Barcelona. (opcional volver recto sin subir nada) SORTIDA: a les 8:30 del PALAU REIAL, 94 Qm. / 940 mts. Darrera sortida de l'any a Can Sedó, al restaurant L antiga Brasseria a peu de carretera.

32 GENER 2019 Dia 05 LES PLANES Can Pichurri Tel. Tel ALMUERZO DE TODA LA GRUPA ANADA: per Molins de Rei (RG), El Papiol, Rubí i Les Planes. TORNADA: per In Out (RG), La Rabassada, Tibidabo (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8,30h. del PALAU REIAL, 58 Qm. / 800 mts. Dia 12 SITGES La Era Tel ANADA: per Zona Franca, El Prat, T2, ctra. de Viladecans, Camí de la Pava, Autovía (RG), Castelldefels, Garraf, Sitges (RG), Sant Pere de Ribes (RG), Alt del Bonyo, Vilanova i la Geltrú (RG) i Sitges. TORNADA: per Garraf (RG), l Autovía, desviació Filipines (RG), T2, El Prat, ZonaFranca i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h de PLAÇA ESPANYA, 97 Qm. / 700 mts.

33 Dia 19 CANET DE MAR Bar el Molí Tel ANADA: per litoral, port de Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), Caldes d Estrac, Arenys de Mar i Canet de Mar. TORNADA: per Arenys de Mar, Caldes d Estrac, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h. de PLAÇA ESPANYA, 95 Qm. / 150 mts. Dia 26 OLESA DE BONESVALLS Bar Centre Cívic Tel ANADA: per Zona Franca, el Prat, la Pava, Gavá (RG), Begues i Olesa de Bonesvalls. TORNADA: per Plà d en Pelach (RG), Vallirana, Cervelló, Molins de Rei (RG) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:30h. de PLAÇA ESPANYA, 77 Qm. / 800 mts.

34 FEBRER Dia 02 SANT ISCLE DE VALLALTA El Jabalí Tel ANADA: per litoral, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), La Fomenca, Sant Andreu de Llavaneres (RG), Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Munt (RG) i Sant Iscle de Vallalta. TORNADA: per Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar (RG), Canet de Mar, Arenys de Mar (RG), Caldes d Estrac, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), litoral i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. de PLAÇA ESPANYA, 116 Qm. / 700 mts. Dia 09 CANYELLES El Casal Tel ANADA: per Zona Franca, El Prat, T2, ctra. de Viladecans (RG), Camí de la Pava, Autovía, Castelldefels, Garraf (RG), Sitges (RG), Sant Pere de Ribes (RG) i Canyelles. TORNADA: per Sant Pere de Molanta, Avinyó Nou, Ordal (RG), Sant Vicenç dels Horts i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. de PLAÇA ESPANYA, 108 Qm. / mts. (opcional regreso por las costas si hace frío)

35 Dia 16 ÒRRIUS Cal Tatano Tel ANADA: per litoral, Río Besós, Montcada (RG), Sant Fost de Campsentelles, Montornès, Vilanova delvallès, La Roca del Vallès (RG. Cruce) i Òrrius. TORNADA: per Coll de Parpers (RG), La Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, Montornès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles (RG), Alt de la Conrería (RG), Tiana, Badalona (opcional Forat-Arrabassada en lugar de Conrería) i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. de PLAÇA ESPANYA, 95 Qm. / mts. Dia 23 ULLASTRELL Casal Cultural i Recreatiu Tel ANADA: per Molins de Rei (RG), La Ferralla, Martorell (RG), Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Ribes Blaves (RG), Sta. María de Villalba i Ullastrell. TORNADA: per Antenes (RG), Castellnou-Can Mir, Cova Solera (RG), Valldoreix, Rotonda Ctra. Les Planes (RG), Desvío Rancho de El Paso, Variante Alfred, Can Cortes, Arrabassada i Barcelona. SORTIDA: a les 8:00h. del PALAU REIAL, 90 Qm. / mts.

DATA HORA Grup B Km. Desnivell Mapa CASTELLDEFELS * :30 Sant Cugat - Molins de Rei - Viladecans - Gavà - CASTELLDEFELS - Gava - Sant

DATA HORA Grup B Km. Desnivell Mapa CASTELLDEFELS * :30 Sant Cugat - Molins de Rei - Viladecans - Gavà - CASTELLDEFELS - Gava - Sant CASTELLDEFELS 78 130 * 08-01-17 8:30 Sant Cugat - Molins de Rei - Viladecans - Gavà - CASTELLDEFELS - Gava - Sant Boi - Molins - Sant Cugat L'ORDAL 63 660 * 15-01-17 8:30 Sant Cugat - Mirasol - Molins

Más detalles

DATA HORA Grup B Km. Desnivell Mapa ALELLA * :30 Sant Cugat - Cerdanyola - Montcada - La Vallessana - Badalona - El Masnou - ALELLA

DATA HORA Grup B Km. Desnivell Mapa ALELLA * :30 Sant Cugat - Cerdanyola - Montcada - La Vallessana - Badalona - El Masnou - ALELLA ALELLA 59 570 * 07-01-18 8:30 Sant Cugat - Cerdanyola - Montcada - La Vallessana - Badalona - El Masnou - ALELLA - Turó de Can Cirera - Vallrromanes - Montcada - Cerdanyola - Sant Cugat DATA DATA Grup

Más detalles

DATA HORA Grup A Km Desnivell Mapa L'ESTANY *

DATA HORA Grup A Km Desnivell Mapa L'ESTANY * L'ESTANY 159 2310 * 03-07-16 07:00 Sant Cugat - Terrassa - Matadepera - Coll d'estenalles - Navarcles - Artés - Avinyó - St. Feliu de Terrassola - L'ESTANY - Moiá - Castelltersol - Granera - St. Llorenç

Más detalles

DATA HORA Grup B Km. Desnivell Mapa CASTELLDEFELS * :30 Sant Cugat - Molins de Rei - Viladecans - Gavà - CASTELLDEFELS - Gava - Sant

DATA HORA Grup B Km. Desnivell Mapa CASTELLDEFELS * :30 Sant Cugat - Molins de Rei - Viladecans - Gavà - CASTELLDEFELS - Gava - Sant CASTELLDEFELS 78 130 * 08-01-17 8:30 Sant Cugat - Molins de Rei - Viladecans - Gavà - CASTELLDEFELS - Gava - Sant Boi - Molins - Sant Cugat L'ORDAL 63 660 * 15-01-17 8:30 Sant Cugat - Mirasol - Molins

Más detalles

Mapa 3.1. Identificación de los municipios de la Región metropolitana de Barcelona.

Mapa 3.1. Identificación de los municipios de la Región metropolitana de Barcelona. Mapa 3.1. Identificación de los municipios de la Región metropolitana de Barcelona. 8014 8137 8055 8064 8276 8081 8095 8239 8097 8134 8039 8087 8042 8207 8210 8223 8023 8088 8234 8259 8202 8284 8155 8198

Más detalles

DATA HORA Grup A Km. Desnivell Mapa TONA *

DATA HORA Grup A Km. Desnivell Mapa TONA * GALLIFA 112 1590 * 03-05-15 07:00 Sant Cugat - Rubi - Les Fonts - Terrassa - Castellar - St. Llorenç Savall - GALLIFA - St. Feliu - St. Miquel del Fai - Can Saris - Sant Feliu - Caldes - Setmenat - Polinyà

Más detalles

Grup A SANT FELIU DEL RACÓ SANT FELIU DEL RACÒ Els Quatre Grup A SANT POL DE MAR SANT POL Grup A SANTA MARIA VILLALBA Els Onze

Grup A SANT FELIU DEL RACÓ SANT FELIU DEL RACÒ Els Quatre Grup A SANT POL DE MAR SANT POL Grup A SANTA MARIA VILLALBA Els Onze SANT FELIU DEL RACÓ 76 810 * 08-01-17 8:30 Sant Cugat - Santiga - Sentmenat - Castellar - SANT FELIU DEL RACÒ - Castellar -Terrassa - Els Quatre - Castellbisbal - Rubi - Sant Cugat SANT POL DE MAR 125

Más detalles

Grup A SANT FELIU DEL RACÓ SANT FELIU DEL RACÒ Els Quatre Grup A SANT POL DE MAR SANT POL Grup A SANTA MARIA VILLALBA Els Onze

Grup A SANT FELIU DEL RACÓ SANT FELIU DEL RACÒ Els Quatre Grup A SANT POL DE MAR SANT POL Grup A SANTA MARIA VILLALBA Els Onze SANT FELIU DEL RACÓ 76 810 * 07-01-18 8:30 Sant Cugat - Santiga - Sentmenat - Castellar - SANT FELIU DEL RACÒ - Castellar -Terrassa - Els Quatre - Castellbisbal - Rubi - Sant Cugat SANT POL DE MAR 125

Más detalles

CLUB CICLISTA PROVENÇALENC. Calendari Excursions 2018 Nº 79

CLUB CICLISTA PROVENÇALENC. Calendari Excursions 2018 Nº 79 CLUB CICLISTA PROVENÇALENC Calendari Excursions 2018 Nº 79 ccp1930.com CALENDARI D EXCURSIONISME 2018 Benvolguts socis, Un anys més, us fem arrivar el calendari d excursionisme de la temporada 2018. Un

Más detalles

CALENDARIO TEMPORADA 2017

CALENDARIO TEMPORADA 2017 TEMPORADA 217 CALENDARIO TEMPORADA 217 dia mes salida a : km. hora salida 5 Dos Rius 1 8: 12 Colonia Sedó 9 8: marzo 19 Territorio Kiki 1 8: 26 Sant Llorenç d'hortons 1 8: 2 Corbera de Llobregat 95 7:3

Más detalles

Altres Mapes. Fotografies aèries. Zona geogràfica Escala Codi de localització Títol / Col lecció

Altres Mapes. Fotografies aèries. Zona geogràfica Escala Codi de localització Títol / Col lecció Altres Mapes Zona geogràfica Escala Codi de localització Títol / Col lecció Alt Penedès 1:50.000 MAP/199 Mapes comarcals de Catalunya (El Periodico de Catalunya) 1:25.000 MAP 504(467) Bur Mapa ecològic

Más detalles

Potencial del suelo artificializado en la costa Catalana

Potencial del suelo artificializado en la costa Catalana Potencial del suelo artificializado en la costa Catalana Report 0 9-2011 Universitat Politècnica de Catalunya Centre de Política de Sòl i Valoracions Potencial del suelo artificializado en la costa Catalana

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departamento de Medio Ambiente y Vivienda Dirección General de Calidad Ambiental

Generalitat de Catalunya Departamento de Medio Ambiente y Vivienda Dirección General de Calidad Ambiental Códig o mapa ZONA 1 Puntos de medición de NOx y PM10 NOx PM10 Tipo de área 1 Badalona X UT 2 Barcelona (Ciudadela) X UF 3 Barcelona (Eixample) X UT 4 Barcelona (Gràcia-Sant Gervasi) X X UT 5 Barcelona

Más detalles

RUTA 1 CALELLA - CANET DE MAR -TORDERA

RUTA 1 CALELLA - CANET DE MAR -TORDERA RUTA 1 CALELLA - CANET DE MAR -TORDERA RUTA DE CALELLA A CANET DE MAR Y TORDERA DISTANCIA: 50,98 KM Ruta circular de 51 km y un desnivel acumulado de 260 metros. El punto más alto está situado a 32 metros.

Más detalles

4. DINÁMICAS POBLACIONALES EN LA REGIÓN METROPOLITANA DE BARCELONA.

4. DINÁMICAS POBLACIONALES EN LA REGIÓN METROPOLITANA DE BARCELONA. 4. DINÁMICAS POBLACIONALES EN LA REGIÓN METROPOLITANA DE BARCELONA. El siguiente paso que vamos a realizar es un estudio general de la Región metropolitana, veremos como a evolucionado la población y de

Más detalles

Pla local de seguretat viària

Pla local de seguretat viària Pla local de seguretat viària 1 2006 1er any 19 municipis 931.307 habitants 12,35% població TERRASSA TARRAGONA LLEIDA GIRONA VILANOVA I LA GELTRÚ GAVÀ SANT FELIU DE LOBREGAT FIGUERES TORTOSA OLOT AMPOSTA

Más detalles

Robos de turismos en Cataluña. Datos Un informe de

Robos de turismos en Cataluña. Datos Un informe de Robos de turismos en Cataluña. Datos 2015. 1 Un informe de Índice de materias 2 Introducción 3 Cataluña en el contexto de España 4 Robos por provincias 6 Enfoque por municipios 9 Una mirada al Gran Barcelona

Más detalles

A.C. MONTJUÏC BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA

A.C. MONTJUÏC BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA A.C. MONTJUÏC BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA FINAL DE TEMPORADA HISTÒRIA DE LA GRUPA ENTREGA DE PREMIS Sortida conjunta de tots els grups, a peu de costes a Casa Laura pag. 5 Capitol 5, sisena part. Los

Más detalles

Feiners Laborables Weekdays

Feiners Laborables Weekdays R1 Per Por By Mataró Maçanet-Massanes St. Feliu de Lobregat St. Joan Despí Cornellà Barcelona - Pl. Catalunya Barcelona - Arc de Triomf Barcelona - El Clot Aragó St. Adrià de Besòs Badalona Montgat Montgat

Más detalles

A.C. MONTJUÏC BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA

A.C. MONTJUÏC BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA A.C. MONTJUÏC BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA VALLTER 2000 HISTÒRIA DE LA GRUPA ENTREGA DE PREMIS De Ripoll a Vallter. Un clàssic de sempre per finalitzar bé la temporada. pag. 5 Capitol 5, tercera part.

Más detalles

TOTAL HOMBRES MUJERES AGRICULT. INDUSTRIA CONSTRUC. SERVICIOS INIC. TEMPORAL INIC. INDEF.

TOTAL HOMBRES MUJERES AGRICULT. INDUSTRIA CONSTRUC. SERVICIOS INIC. TEMPORAL INIC. INDEF. CONTRATOS DE TRABAJO REGISTRADOS SEGÚN SEXO Y SECTOR DE ACTIVIDAD ECONÓMICA TIPO DE CONTRATO MUNICIPIOS ABRERA 440 23 189 30 27 159 12 51 26 363 AGUILAR DE SEGARRA 7 1 1 1 4 1 6 AIGUAFREDA 38 1 14 2 20

Más detalles

Calendari-Guia TROBADES D ESCOLES 2014

Calendari-Guia TROBADES D ESCOLES 2014 Edats Dissabte 15 de febrer Diumenge 16 de febrer 11-13 (Ciutat S.Sebastian 14) A.E Teia 10-14 (2) Sant Quirze BC 11-13 Escola Llor (St. Antoni MªClaret 1bis) 16 (C/Priorat 9:30-11:30 ADE Fuster (C/del

Más detalles

Guia. d on buscar un animal perdut. Directori d empreses, centres d acollida i protectores d animals

Guia. d on buscar un animal perdut. Directori d empreses, centres d acollida i protectores d animals Guia d on buscar un animal perdut Directori d empreses, centres d acollida i protectores d animals Baix Llobregat Barcelonès Maresme Vallès Occidental Vallès Oriental Esperem que aquesta guia us sigui

Más detalles

TransMet Xifres. Any 2011

TransMet Xifres. Any 2011 TransMet Xifres Any 011 Dades bàsiques 011 Vehicles-km Δ11/ (%) Δ11/ (%) Transports de Barcelona, 9,0 90,,,% 0,% 9,0 1,,0% -0,%,1 1,0 TMB 11 1.0, 1,1,%, 1,% 1,11 Autobusos AMB (gestió iirecta) Autobusos

Más detalles

TOTAL HOMBRES MUJERES AGRICULT. INDUSTRIA CONSTRUC. SERVICIOS INIC. INIC. INDEF.

TOTAL HOMBRES MUJERES AGRICULT. INDUSTRIA CONSTRUC. SERVICIOS INIC. INIC. INDEF. CONTRATOS DE TRABAJO REGISTRADOS SEGÚN SEXO Y SECTOR DE ACTIVIDAD ECONÓMICA TIPO DE CONTRATO MUNICIPIOS ABRERA 655 28 318 48 16 232 13 111 66 478 AGUILAR DE SEGARRA 29 19 10 29 AIGUAFREDA 42 1 22 4 3 8

Más detalles

Pla d'atenció a les persones afectades per les síndromes de sensibilització central. Departament de Salut, 26 de maig de 2017

Pla d'atenció a les persones afectades per les síndromes de sensibilització central. Departament de Salut, 26 de maig de 2017 Pla d'atenció a les persones afectades per les síndromes de sensibilització central Departament de Salut, 26 de maig de 2017 Unitat d expertesa territorial (UET) 2 UET: Hospital Universitari de Santa Maria

Más detalles

BARCELONA (àmbit municipal)

BARCELONA (àmbit municipal) Llistat d'eaias Barcelona (àmbit municipal) Barcelona (àmbit comarcal) Girona Lleida Tarragona Terres de l'ebre BARCELONA (àmbit municipal) EAIA CENTRAL BARCELONA c/valencia, 344, 3ª planta 08009 Barcelona

Más detalles

CATÀLEG D'ÀREES DE GESTIÓ ASSISTENCIAL (AGA)

CATÀLEG D'ÀREES DE GESTIÓ ASSISTENCIAL (AGA) CATÀLEG D'ÀREES DE GESTIÓ ASSISTENCIAL (AGA) Regió Sanitària Area Gestió Assistencial (AGA) Àrea Bàsica de Salut 61 LLEIDA 05 Lleida 001 AGRAMUNT 61 LLEIDA 05 Lleida 002 ALCARRÀS 61 LLEIDA 05 Lleida 003

Más detalles

Emisoras municipales en frecuencia modulada de Cataluña

Emisoras municipales en frecuencia modulada de Cataluña Barcelona ABRERA 107,9 ETRS89 001E5312 41N3104 119 m 20 m 47 m 0,05 kw V ND Barcelona AMETLLA VALLES 101,2 ETRS89 002E1502 41N4020 315 m 15 m 174 m 0,005 kw 0,005 kw M ND Barcelona ARENYS MAR 91,2 ETRS89

Más detalles

CALENDARI DEFINITIU TROBADES ESCOLES 2017

CALENDARI DEFINITIU TROBADES ESCOLES 2017 CALENDARI DEFINITIU TROBADES ESCOLES 2017 18-19 de febrer 18 Febrer 1 (11h-13h) El Social Bàsquet El Social Bàsquet Montmeló CB Bàsquet Sitges 18 Febrer 3 (11h-13h) CB Samà Vilanova CB Samà Vilanova Bàsquet

Más detalles

Tenda C.P. Població Adreça Barcelona Junta Comercio, Barcelona Carretas, Barcelona Comerç, Barcelona

Tenda C.P. Població Adreça Barcelona Junta Comercio, Barcelona Carretas, Barcelona Comerç, Barcelona 177 08001 Barcelona Junta Comercio, 19 683 08001 Barcelona Carretas, 16 403 08003 Barcelona Comerç, 19 618 08003 Barcelona Ginebra, 33 171 08004 Barcelona Elkano, 51 174 08004 Barcelona San German, 12

Más detalles

9,75% Incremento anual de la renta media del alquiler de oficinas en Barcelona

9,75% Incremento anual de la renta media del alquiler de oficinas en Barcelona La finalidad del presente Informe de Coyuntura Inmobiliaria no residencial radica en conocer las características de este mercado, no solo en la evolución de los precios, sino también analizando las dimensiones

Más detalles

Tenda Població C.P. Adreça 177 Barcelona Junta Comercio, Barcelona Carretas, Barcelona Comerç, Barcelona 08003

Tenda Població C.P. Adreça 177 Barcelona Junta Comercio, Barcelona Carretas, Barcelona Comerç, Barcelona 08003 177 Barcelona 08001 Junta Comercio, 19 683 Barcelona 08001 Carretas, 16 403 Barcelona 08003 Comerç, 19 618 Barcelona 08003 Ginebra, 33 171 Barcelona 08004 Elkano, 51 174 Barcelona 08004 San German, 12

Más detalles

BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA JUL-AGO-SET-OCT 2017

BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA JUL-AGO-SET-OCT 2017 BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA JUL-AGO-SET-OCT 2017 A.C. Montjuïc breus Pel dinar de celebració del centenari la data prevista es el 25 de novembre, i el lloc será al Centre Aragonés de Barcelona, al

Más detalles

8,06% Incremento anual de la renta media del alquiler de oficinas en Barcelona

8,06% Incremento anual de la renta media del alquiler de oficinas en Barcelona La finalidad del presente Informe de Coyuntura Inmobiliaria no residencial radica en conocer las características de este mercado, no solo en la evolución de los precios, sino también analizando las dimensiones

Más detalles

NOV-DES-GEN-FEB BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA. Temporada hivern

NOV-DES-GEN-FEB BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA. Temporada hivern NOV-DES-GEN-FEB 2018-2019 BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA Temporada hivern A.C. Montjuïc AVISOS NOVA SECCIO BTT Estem creant una secció de BTT!!!. Està en fase de proves, i durant aquest hivern funcionarà

Más detalles

FONDO ESPAÑOL DE GARANTIA AGRARIA

FONDO ESPAÑOL DE GARANTIA AGRARIA 9 CATALUÑA 8 BARCELONA 1 1 ABRERA 9 CATALUÑA 8 BARCELONA 2 2 AGUILAR DE SEGARRA 9 CATALUÑA 8 BARCELONA 3 3 ALELLA 9 CATALUÑA 8 BARCELONA 5 5 AMETLLA DEL VALLÈS (L') 9 CATALUÑA 8 BARCELONA 6 6 ARENYS DE

Más detalles

PLAN DE ACTUACIÓN PARA LA MEJORA DE LA CALIDAD DEL AIRE EN DIFERENTES MUNICIPIOS DE LA REGIÓN METROPOLITANA DE BARCELONA

PLAN DE ACTUACIÓN PARA LA MEJORA DE LA CALIDAD DEL AIRE EN DIFERENTES MUNICIPIOS DE LA REGIÓN METROPOLITANA DE BARCELONA PLAN DE ACTUACIÓN PARA LA MEJORA DE LA CALIDAD DEL AIRE EN DIFERENTES MUNICIPIOS DE LA REGIÓN METROPOLITANA DE BARCELONA Direcció General de Qualitat Ambiental Avd. Diagonal, 525 08029 Barcelona Tel. 934445000

Más detalles

COMUNIDAD AUTÓNOMA DE CATALUÑA

COMUNIDAD AUTÓNOMA DE CATALUÑA 39706 Lunes 10 noviembre 2003 BOE núm. 269 COMUNIDAD AUTÓNOMA DE CATALUÑA 20605 RESOLUCIÓN de 24 de octubre de 2003, del Departamento de Justicia e Interior, por la que se hace pública la relación de plazas

Más detalles

AGRUPACIONS PER DIVISIÓ DE SENIOR MASCULÍ

AGRUPACIONS PER DIVISIÓ DE SENIOR MASCULÍ AGRUPACIONS PER DIVISIÓ DE SENIOR MASCULÍ 3a DIVISIÓ NACIONAL FUTBOL SALA 1 C.F.S. Cover Premia De Mar 1er 2 ARENYS DE MUNT, C.E. "A" 1er 3 ARRELS, A.E.F.S. "A" 1er 4 CERDANYOLA C.F "A" 1er 5 F6 FUTSAL

Más detalles

Coll Garces. ABRERA Coll Garces laboratori Antoni Gaudí, 55 bjs Telf Horario : jueves de 9 a 10 h

Coll Garces. ABRERA Coll Garces laboratori Antoni Gaudí, 55 bjs Telf Horario : jueves de 9 a 10 h ABRERA Antoni Gaudí, 55 bjs Telf 937702187 Horario : jueves de 9 a 10 h ALELLA Riera Principal,40 bjs Tels. 935552281 y 934538636 Consulta de lunes a viernes de 08 a 10h ARENYS DE MAR M.D.B. c/ Riera Bisbe

Más detalles

VALLÈS ORIENTAL i MARESME

VALLÈS ORIENTAL i MARESME VALLÈS ORIENTAL i MARESME COMISSIÓ CODI NOM DEL CENTRE MUNICIPI VOM01 08021016 Balmes Mataró VOM01 08021119 Cor de Maria Mataró VOM01 08021235 Divina Providència Mataró VOM01 08021193 El Turó Mataró VOM01

Más detalles

SOCIEDAD DE TASACIÓN, S.A.

SOCIEDAD DE TASACIÓN, S.A. VIVIENDA NUEVA EN CATALUNYA Julio 2010 BOLETÍN DE CATALUNYA 2 MERCADO INMOBILIARIO (VIVIENDA NUEVA) ANALIZADO EN CATALUNYA. (30 JUNIO 2010) BOLETÍN DE CATALUNYA 3 PRECIOS MEDIOS DE VIVIENDA NUEVA EN LAS

Más detalles

Expt. Ref IMPRESIÓN Y SUMINISTRO DE ELEMENTOS GRAFICOS (CARTELES Y FOLLETOS DE BOLSILLO) PARA INFORMACIÓN CAMPAÑA ANUAL HORARIOS 2018

Expt. Ref IMPRESIÓN Y SUMINISTRO DE ELEMENTOS GRAFICOS (CARTELES Y FOLLETOS DE BOLSILLO) PARA INFORMACIÓN CAMPAÑA ANUAL HORARIOS 2018 Expt. Ref. 2018-00894 IMPRESIÓN Y SUMINISTRO DE ELEMENTOS GRAFICOS (CARTELES Y FOLLETOS DE BOLSILLO) PARA INFORMACIÓN CAMPAÑA ANUAL HORARIOS 2018 ADAPTADOS A LA IMAGEN Y MANUAL DE MARCA DE RODALIES DE

Más detalles

BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA. index LA VEU DEL CLUB EL CLUB Dinar de lliurament de premis CICLOTURISME Fue en el 87...

BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA. index LA VEU DEL CLUB EL CLUB Dinar de lliurament de premis CICLOTURISME Fue en el 87... index LA VEU DEL CLUB... 3 EL CLUB Dinar de lliurament de premis... 4 CICLOTURISME Fue en el 87... 7 Ni una más, santo Tomás... 8 Valles Cántabros... 12 EL BULL Goulash... 15 BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA

Más detalles

JUL-AGO-SET-OCT 2018 BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA

JUL-AGO-SET-OCT 2018 BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA JUL-AGO-SET-OCT 2018 BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA especial mallorca A.C. Montjuïc BOTIGA ONLINE Ja podeu entrar a la nova botiga online! www.acmontjuic.com/tienda Entra i busca les ofertes! 2 JUL-AGO-SET-OCT

Más detalles

TransMet Xifres. Any 2010

TransMet Xifres. Any 2010 TransMet Xifres Any 0 Dades bàsiques 0 Δ Δ Metro TB, 9,,,,9% 0,% 1, 19,,% -,% 1,9,9 TMB 1.0,0 10,0,% 0,,% 0, Autobusos EMT (gestió iirecta) Autobusos DGTT Altres autobusos urbans 9 1 1,9, 9,1 1.9,9., 1.19,,

Más detalles

CODI Comissió Centre Municipi Centre

CODI Comissió Centre Municipi Centre VOM01 08021016 Balmes Mataró VOM01 08021119 Cor de Maria Mataró VOM01 08021235 Divina Providència Mataró VOM01 08021193 El Turó Mataró VOM01 08021272 Escola Àngela Bransuela Mataró VOM01 08020905 Escola

Más detalles

Red de Centros de Fraternidad-Muprespa

Red de Centros de Fraternidad-Muprespa FRATERNIDAD-MUPRESPA. DIRECCIÓN PROVINCIAL DE BARCELONA Administrativo PZ de Tetuán, 41, Barcelona (Barcelona) - CP (08010) 933440200 933440257 ASEPEYO - Manresa CL Circumval lació, 2, 4, Manresa (Barcelona)

Más detalles

Policia de la Generalitat

Policia de la Generalitat Departament d Interior Secretaria de Seguretat Pública Direcció General de Seguretat Ciutadana 1 Policia de la Generalitat mossos d esquadra olicia de la Generalitat El Sistema de Información Policial

Más detalles

Madrid y alrededores MADRID CAPITAL MADRID CAPITAL

Madrid y alrededores MADRID CAPITAL MADRID CAPITAL Madrid y alrededores 28864 AJALVIR 28801 ALCALÁ DE HENARES 28802 ALCALÁ DE HENARES 28803 ALCALÁ DE HENARES 28804 ALCALÁ DE HENARES 28805 ALCALÁ DE HENARES 28806 ALCALÁ DE HENARES 28807 ALCALÁ DE HENARES

Más detalles

BARCELONA / Barcelona-El Prat Airport v / euros / Tarifa Premier IVA INCLUIDO / TAXES INCLUDED INICIO DESTINO Time Kms.

BARCELONA / Barcelona-El Prat Airport v / euros / Tarifa Premier IVA INCLUIDO / TAXES INCLUDED INICIO DESTINO Time Kms. BARCELONA / Barcelona-El Prat Airport v01-180101 2018 / euros / Tarifa Premier IVA INCLUIDO / TAXES INCLUDED INICIO DESTINO Time Kms. PRECIO ADAPTADO DEPARTURE ARRIVAL Tiempo aprox. TAXI Silla ruedas aprox.

Más detalles

El nuevo modelo metropolitano de gestión del ciclo del agua en el área metropolitana de Barcelona

El nuevo modelo metropolitano de gestión del ciclo del agua en el área metropolitana de Barcelona El nuevo modelo metropolitano de gestión del ciclo del agua en el área metropolitana de Barcelona Madrid, 27 de noviembre de 2014 Martín Gullón Santos Director de Servicios del Ciclo del Agua 1. ANTECEDENTES

Más detalles

CATEGORIA: C.T. MINI FEMENÍ 281 NIVELL: A

CATEGORIA: C.T. MINI FEMENÍ 281 NIVELL: A NIVELL: A 1 206 1 080030 17 CLUB DELFOS EBCB. CORNELLÀ A 2 080037 22 CLUB NATACIÓ SABADELL A 3 080042 22 BARÇA CBS - A 4 080069 24 BASKET ALMEDA 1 5 080086 12 CBF CERDANYOLA - IMA 6 081238 05 JET A 7 081261

Más detalles

CATEGORIA: C.T. CADET MASCULÍ 152 NIVELL: A 1 206

CATEGORIA: C.T. CADET MASCULÍ 152 NIVELL: A 1 206 NIVELL: A 1 206 1 80057 02 SFERIC TERRASSA 1 2 80060 03 LLUISOS DE GRACIA BLAU 3 80065 04 B.C. TECLA SALA A 4 80124 22 ROGER'S CB VILASSAR DE DALT BLANC 5 80133 04 C.E. LAIETA-ASCENSORES ENINTER A 6 80314

Más detalles

UN SIG ORIENTADO AL GEOMARKETING INMOBILIARIO EN EL ÁMBITO DE BARCELONA

UN SIG ORIENTADO AL GEOMARKETING INMOBILIARIO EN EL ÁMBITO DE BARCELONA UN SIG ORIENTADO AL GEOMARKETING INMOBILIARIO EN EL ÁMBITO DE BARCELONA Pilar Garcia Almirall Dra. Arquitecto. Adjunta a la Dirección del Centro de Política del Suelo y Valoraciones. Profesora del curso

Más detalles

BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA

BUTLLETÍ INFORMATIU DE LA GRUPA index EL CLUB Llicencia federativa, per què?... 3 Entrevista a Joaquim Ferri... 5 Pernilada 2014... 6 Assemblea... 8 CICLOTURISME Paris Roubaix Challenge... 10 HISTÒRIA DE LA GRUPA... 14 BUTLLETÍ INFORMATIU

Más detalles

Servicios Dentales 2018

Servicios Dentales 2018 Servicios Dentales 2018 URGENCIAS DENTALES BALMES C. BALMES 23 DE L. A V. DE 08:00 A 22:00 S. DE 09:00 A D. DE 09:00 A AVDA. ROMA AVDA. ROMA 43-47 DE 16:00 A FABRA I PUIG Pº. FABRA I PUIG 215 DE L. A V.

Más detalles

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES PROVÍNCIA DE BARCELONA, MAIG 2016

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES PROVÍNCIA DE BARCELONA, MAIG 2016 INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES PROVÍNCIA DE BARCELONA, MAIG 2016 El mes de maig del 2016 tanca amb 350.073 1 demandants d ocupació considerats desocupats inscrits a les oficines del

Más detalles

Anàlisi de l execució del programa complementari de foment de l ocupació i de suport a la integració social 2016

Anàlisi de l execució del programa complementari de foment de l ocupació i de suport a la integració social 2016 Anàlisi de l execució del programa complementari de foment de l ocupació i de suport a la integració social 2016 Suport tècnic Diputació de Barcelona Àrea d Atenció a les Persones L anàlisi de l execució

Más detalles

LLISTAT ESTABLIMENTS CONDIS - "POSEM-LI PEBROTS AL CÀNCER 2017"

LLISTAT ESTABLIMENTS CONDIS - POSEM-LI PEBROTS AL CÀNCER 2017 Tipus 177 Condis Junta Comercio, 19 08001 Barcelona 3058 Condis Express Ronda Sant Antoni, 74 08001 Barcelona 403 Condis Comerç, 19 08003 Barcelona 3050 Condis Express Ginebra, 33 08003 Barcelona 171 Condis

Más detalles

CATEGORIA: C.T. MINI FEMENÍ 281 NIVELL: A

CATEGORIA: C.T. MINI FEMENÍ 281 NIVELL: A NIVELL: A 1 206 1 080037 22 CLUB NATACIO SABADELL A 2 080042 22 BARÇA CBS A 3 080086 12 C.B.F. CERDANYOLA A 4 080321 28 BOSCO HORTA A 5 081261 09 SNATT'S FEMENI SANT ADRIA A 6 081496 17 C.E.J. L'HOSPITALET

Más detalles

Acte de cloenda i lliurament de diplomes

Acte de cloenda i lliurament de diplomes Curs de formació bàsica per a policies 211-212 25ª promoció Acte de cloenda i lliurament de diplomes Dossier de premsa Mollet del Vallès, 13 de juny de 212 Font: Secció de Secretaria Acadèmica Data d actualització:

Más detalles

TransMet Xifres. Any 2013

TransMet Xifres. Any 2013 TransMet Xifres Any 0 Dades bàsiques 0 Vehicles-km D/1 D/1 Transports de Barcelona, 9,0, 0, -% 1,% 9,9,0-1,0% 1,% 0,1 1, TMB 9 91,,1-0,%,9-0,1% 1,9 Autobusos AMB (gestió indirecta) Autobusos DGTM (Generalitat)

Más detalles

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, GENER 2017

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, GENER 2017 INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, GENER 2017 El mes de gener del 2017 tanca amb 330.276 1 demandants d ocupació considerats desocupats inscrits a les oficines

Más detalles

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, DESEMBRE 2017

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, DESEMBRE 2017 INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, DESEMBRE 2017 El mes de desembre del 2017 tanca amb 302.569 1 demandants d ocupació considerats desocupats inscrits a les oficines

Más detalles

CATEGORIA: C.T. MINI FEMENÍ 281 NIVELL: A 1 206

CATEGORIA: C.T. MINI FEMENÍ 281 NIVELL: A 1 206 NIVELL: A 1 206 1 080001 37 C.B. GRANOLLERS A 2 080027 32 U.E. MATARO A 3 080037 22 CLUB NATACIO SABADELL A 4 080042 22 BARÇA CBS A 5 080069 24 BASKET ALMEDA 1 6 080124 16 ROGER'S C.B. VILASSAR DE DALT

Más detalles

ELECCIONS A LA FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA-2017 PUNT DE VOTACIÓ DE BARCELONA-CENS DE CLUBS

ELECCIONS A LA FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA-2017 PUNT DE VOTACIÓ DE BARCELONA-CENS DE CLUBS ELECCIONS A LA FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA-2017 PUNT DE VOTACIÓ DE BARCELONA-CENS DE CLUBS Codi Nom Club/Entitat PUNT 295 A.V.V. PETANCA MORERA BCN 683 A.VV. DE SAN JAIME (S. PETANCA) BCN 663 ASOCIACION

Más detalles

Eduardo Vinent Ramírez de Arellano

Eduardo Vinent Ramírez de Arellano Eduardo Vinent Ramírez de Arellano Formación académica y profesional Arquitecto Superior por la Escuela Técnica Superior de Arquitectura de Barcelona, año 1988. Colegiado nº 17348-7 por el Colegio Oficial

Más detalles

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, FEBRER 2018

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, FEBRER 2018 INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, FEBRER 2018 El mes de febrer del 2018 tanca amb 302.086 1 demandants d ocupació considerats desocupats inscrits a les oficines

Más detalles

La producció residencial segons tipologies edificatòries a la província de Barcelona

La producció residencial segons tipologies edificatòries a la província de Barcelona La producció residencial segons tipologies edificatòries a la província de Barcelona La producció residencial segons tipologies edificatòries a la província de Barcelona En aquest bloc l anàlisi de la

Más detalles

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, FEBRER 2017

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, FEBRER 2017 INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, FEBRER 2017 El mes de febrer del 2017 tanca amb 328.499 1 demandants d ocupació considerats desocupats inscrits a les oficines

Más detalles

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, MARÇ 2017

INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, MARÇ 2017 INFORME MENSUAL ATUR REGISTRAT MUNICIPIS I COMARQUES DEMARCACIÓ DE BARCELONA, MARÇ 2017 El mes de març del 2017 tanca amb 325.727 1 demandants d ocupació considerats desocupats inscrits a les oficines

Más detalles

Diagnosis. Agosto 2008

Diagnosis. Agosto 2008 Agosto 2008 D1 Marco y aspectos metodológicos D2 2.1 Introducción... 3 2.2 El marco físico de la RMB... 5 2.3 Las variables territoriales de la movilidad... 11 2.4 La movilidad en la RMB... 27 2.5 Las

Más detalles