Aquesta informació s ampliarà en les guies d aula que us lliurarà el vostre tutor/a el dia de la reunió de classe.

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "Aquesta informació s ampliarà en les guies d aula que us lliurarà el vostre tutor/a el dia de la reunió de classe."

Transcripción

1

2

3 Benvolguts pares i mares, En aquesta circular trobareu informació general del proper curs, el material que necessiten els alumnes, (recordeu que la llista de llibres per al proper curs ja us la vam fer arribar i la podeu consultar a la web de l escola), l organització pedagògica, les activitats extraescolars i els serveis del curs i algunes normes bàsiques per garantir un bon funcionament de l escola. Aquesta informació s ampliarà en les guies d aula que us lliurarà el vostre tutor/a el dia de la reunió de classe. Us desitgem a tots un bon estiu i ja sabeu que estem a la vostra disposició per atendre qualsevol suggeriment o consulta. Aquesta circular la trobareu també a la pàgina web de l escola/ botó taronja agenda tot el curs. Atentament, Equip directiu ESCOLA MESTRAL Un dels objectius de l escola és agilitzar la comunicació amb les famílies i estalviar paper. És per això que demanem l adreça de correu electrònic a aquelles famílies que encara no l hagin donat a Secretaria. Totes les circulars informatives s enviaran per , es penjaran a la pàgina web (botó agenda) i a cartellera de secretaria. També podeu consultar a la web de l escola les novetats i anar visualitzant les fotografies de les diferents activitats, sortides i colònies que es van realitzant durant tot el curs. Per poder-les visualitzar s ha d introduir un codi d usuari i contrasenya que ja us vam facilitar, si no el recordeu truqueu a Secretaria.

4 INICI DE CURS CALENDARI Parvulari-Primària: 12 de setembre 2011 ESO-Batxillerat: 12 de setembre 2011 Tots amb jornada completa de matí i tarda. JORNADA INTENSIVA DE CLASSE EN HORARI MATINAL 22 de desembre de de març de de juny de 2012 VACANCES DE NADAL Del 23 de desembre de 2011 al 8 de gener de 2012 (ambdós inclosos). VACANCES DE SETMANA SANTA Del 2 al 9 d abril de 2012 (ambdós inclosos). FINAL DE CURS Dia 22 de juny de 2012, últim dia lectiu. DIES FESTIUS 12 d octubre de 2011 (Festa del Pilar) 31 d octubre de 2011 (Festa local) 1 de novembre de 2011 (Tots sants) 5 de desembre de 2011 (Festa de lliure disposició) 6 de desembre de 2011 (Festa de la constitució) 8 de desembre de 2011 (Festa de la Immaculada) 20 de febrer de 2012 (Festa de lliure disposició) 21 de febrer de 2012 (Festa de lliure disposició) 30 d abril de 2012 (Festa de lliure disposició) 1 de maig de 2012 (Festa del treball) 25 de maig de 2012 (Festa de lliure disposició) Pendents de determinar les festes locals de l any 2012.

5 PARVULARI ENTRADES I SORTIDES ESCOLA - Entrada a les 8:40h per la porta de Parvulari. Els nens faran fila segons el curs davant la porta d entrada. S assenyalarà l espai on s ha d ubicar cada grup amb la responsable corresponent. A les 8:45h entraran tots els nens fent fila cap a la classe i s organitzaran per començar el dia tots junts. Per això es prega la màxima puntualitat ja que la porta d entrada a l escola quedarà tancada a les 8,50 h. En el moment de deixar el nen a la fila no podrem atendre incidències que ens vulgueu comunicar, recordeu de fer-ho a través de la llibreta viatgera (tot parvulari) que lliurarem a cada nen/a a l inici de curs. - Adaptació de P-3: Els primers quinze dies les famílies podran acompanyar el nen/a a la porta de la classe perquè s adaptin amb més tranquil.litat, els pares podran sortir per la porta general de secretaria. Un cop passats aquest dies l entrada es farà igual que la resta de Parvulari. - Sortida migdia (12:45h.) i entrada migdia (14:25h.) per la porta general amb accés per Secretaria. A les 14:30h. comencen les classes. Els pares o tutors s esperaran a l exterior de Secretaria. - Sortida tarda (16:25h) per la porta d entrada de Parvulari, les famílies entren al passadís a buscar els nens/es a les classes corresponents. NOTA: A l inici de curs les famílies de Parvulari han de facilitar al tutor les dades de la persona que recollirà habitualment al seu fill/a. Si es produeix alguna variació s ha de notificar al tutor. De no ser així, l alumne romandrà a l escola fins que el reculli la persona autoritzada. Al setembre l escola lliurarà un formulari per complimentar aquestes dades. PRIMÀRIA - Entrada a les 8:40h. per la porta de Primària/pati, els alumnes accediran per la porta del menjador directament a les classes. A les 8,45h. comencen les classes, recordeu la necessitat de ser puntuals. L alumne que arribi tard no podrà incorporar-se a la classe amb normalitat. La porta es tanca a les 8,50 h. - Sortida migdia (12:45h.) i entrada migdia (14:25h.) per la porta general amb accés per Secretaria. A les 14:30h. comencen les classes. Els pares o tutors s esperaran a l exterior de Secretaria. - Sortida tarda (16:30h.) L alumnat de 1r a 3r sortirà per la porta de Primària/pati, els de 4t Primària per la sortida de Secretaria i la mestra els acompanyarà fins l accés al pàrquing (escales) on els podreu recollir, els alumnes 5è i 6è sortiran per la porta de Secretaria. - Els dies de pluja les famílies entraran per la porta de Parvulari i recolliran els alumnes de 1r a 3r a les classes i els de 4t els recolliran al Hall.

6 NOTA: A l inici de curs les famílies de Primària han de facilitar al tutor les dades de la persona que recollirà habitualment al seu fill/a. Si es produeix alguna variació s ha de notificar al tutor. De no ser així, l alumne romandrà a l escola fins que el reculli la persona autoritzada. Al setembre l escola lliurarà un formulari per complimentar aquestes dades. SECUNDÀRIA - Entrada a les 8:40h. per la porta de Secundària. Les classes comencen a les 8:45h. Recordeu la necessitat de ser puntuals. L alumne que arribi tard no podrà incorporar-se a la classe a ESO i romandrà a la biblioteca. La porta es tanca a les 8,50 h. - Sortida migdia (13:00h.) i entrada migdia (14:25h.) per la porta de Secundària amb accés per Secretaria. Les classes comencen a les 14:30 h. Cal ser puntual. - Sortida tarda (16:30 h) per la porta de Secundària.

7 RECORDEU ALGUNES NORMES - No és permesa la circulació ni l estacionament de vehicles de les famílies en el recinte escolar durant les hores d entrada i sortida. - La puntualitat és fonamental per una bona organització escolar, demanem, en aquest sentit la col.laboració dels pares i mares. - L assistència a l escola és obligatòria, cal evitar fer festes no assenyalades al calendari escolar. En cas d absència inesperada de l alumne/a cal comunicar-ho a secretaria el més aviat possible. - Els alumnes han de tenir cura de venir a l escola vestits correctament. Està prohibit vestir-se amb samarretes d equips de futbol, bàsquet... portar gorres o viseres a les classes, calçat esportiu amb tacos, ensenyar la roba interior i d altres vestimentes que no són pròpies d un centre escolar. - No es poden fer regals als mestres a nivell personal. - Les festes d aniversari particulars, no es poden gestionar des de l escola, encara que es convidi tota la classe. - Els alumnes que utilitzen la moto com a mitjà de transport han de portar una autorització dels pares per poder fer ús del pàrquing. - A l escola no està permès utilitzar telèfon mòbil, MP3, Ipod, ni qualsevol altre objecte similar. - L escola recomana que els alumnes portin carteres sense rodes. No disposem d espai als penjadors i sovint fan malbé les escales. - Per poder administrar medicació als alumnes cal que el pare, mare o tutor legal aporti una recepta o informe del metge on consti el nom de l alumne/a, la pauta i el nom del medicament que ha de prendre. Així mateix, el pare, mare o tutor legal ha d aportar un escrit on es demani i s autoritzi al personal del centre educatiu que administri al fill/a la medicació prescrita, sempre que sigui imprescindible la seva administració en horari lectiu. Recordeu que l escola no disposa de cap tipus de medicament. - Per no dificultar el normal funcionament de les classes, us preguem que per qualsevol gestió a Secretaria hi accediu per la porta general sense passar per dins l'escola. - Recordeu que el mitjà habitual de comunicació família-escola és a través d una nota al tutor o bé per l agenda escolar de cada alumne. Utilitzeu la comunicació telefònica amb secretaria només en casos molt necessaris. - L escola, amb justificació mèdica, fa una adaptació del menú per a tots aquells alumnes que tenen alguna intolerància a algun aliment. Totes aquelles famílies que no hagueu portat la justificació del metge, feu-la arribar tot seguit a Secretaria.

8 MATERIAL PERSONAL A Parvulari cal portar bata, que portaran a rentar a casa cada dia, a més pitet a P3 i pitet o tovalló a P4 i P5 per l hora de dinar. A Parvulari el mitjà habitual de comunicació família-escola és a través de la llibreta viatgera que l escola lliurarà a cada alumne/a al setembre i que té com a finalitat establir la relació entre els pares i l escola. Qualsevol incidència o anotació s ha de fer a través d aquesta via (canvis d horari, metges...). Els nens/es de parvulari han de tenir a l escola durant tot el curs, 1 necesser petit amb un raspall o pinta, ampolla de colònia (de plàstic). Una bossa amb la muda de recanvi completa per si s ha de canviar que s haurà d anar revisant amb el canvi d estació. Les jaquetes, jerseis, bata, a més d estar marcats han de portar una cinta de 15 cm per poder-los penjar. A Primària (de 1r a 3r) la bata és obligatòria. Els nens que es quedin a dinar se l emportaran per rentar cada dia. Els alumnes de 4t, 5è i 6è han de tenir sempre una bata a l escola, la utilitzaran per activitats específiques ( plàstica, tallers...). Les bates es venen a la botiga Betriu, carretera Laureà Miró núm.152 de Sant Feliu de Llobregat. EQUIPAMENT ESPORTIU Aquest és l equipament esportiu de l escola per tots els alumnes des de P3 fins a 4t d ESO, és obligatori portar-lo. (Hi ha també la versió de samarreta de màniga llarga i pantaló curt). Els alumnes de Parvulari el portaran posat de casa, tant per fer motricitat, piscina o anar d excursió. Els alumnes de C. Inicial el portaran posat de casa quan facin piscina o vagin d excursió i en una bossa per fer les classes d educació física. La resta de Primària i ESO el portaran en una bossa per fer les classes d educació física. El xandall de l escola només s ha de fer servir en els casos indicats anteriorment, no es pot portar un dia que no els toqui la corresponent activitat. Després de les classes d educació física els alumnes s han de dutxar i han de portar una bossa amb: (vambes, xandall de l escola, samarreta i pantalons d esport) a més de sabó, tovallola, és obligatori per tots els alumnes que facin Educació Física. Tot ha d estar marcat amb el nom i cognom. Els alumnes també poden utilitzar la samarreta del 40è aniversari de l escola a les classes d Educació física. A la Secretaria de l escola podeu adquirir la gorra de l escola (2 ). L equip d educació física es ven a la botiga Running Intersport, carretera Laureà Miró núm de Sant Feliu de Llobregat.

9 PISCINA PARVULARI I PRIMÀRIA Els alumnes de P4, P5 i 1r i 2n de Primària van al Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu en horari lectiu. L Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es farà càrrec del cost del curset i l escola del transport i l auxiliar acompanyant. El primer quatrimestre hi aniran P5 i 2n de Primària i el segon quatrimestre P4 i 1r de Primària. A les reunions de classe rebreu més informació sobre aquest tema. LLIBRES DE TEXT El material didàctic (llibres, fitxes...) que utilitzen tots els alumnes de Parvulari, es repartirà als alumnes a l inici de curs i es facturarà en el rebut del mes d octubre. La llista dels llibres pel proper curs, està penjada a la pàgina web de l escola. Els alumnes de 1r d ESO s incorporaran aquest curs vinent al programa EduCat 1x1 (netbook i llicències digitals) i els alumnes de 2n d ESO hi continuaran. MATERIAL ESCOLAR Aquest material és d ús personal i cal que tots els alumnes el portin tot el curs dins d una bosseta a partir de 4t de Primària. Els alumnes de 3r només han de portar el que està marcat amb el signe (*) - 1 retolador de punta fina o bolígraf blau o negre i un recanvi - 1 retolador o bolígraf vermell i un de verd - 1 llapis - colors (*) - 1 goma 1 maquineta - clips - 1 regle de 30 cm pla (*) - 1 escaire, 1 cartabó, 1 semicercle graduat (quan el professor/a ho demani) - 1 estoig o bosseta per guardar els estris (*) - 1 compàs (quan el professor/a ho demani) - 1 carpeta classificadora (*)

10 - 1 tub d enganxament - 1 tisores (*) - 1 calculadora (*) (A partir de 1r ESO aniria bé que fos una calculadora científica) - El compàs i els estris de geometria els han de portar a l escola quan el tutor/a els ho demani. - L escola lliurarà, la llibreta viatgera a tots els alumnes de Parvulari, l agenda als alumnes de Primària (Agenda escolar Mestral) i als alumnes d ESO i Batxillerat (Agenda escolar Europea del medi ambient i el desenvolupament). MATERIAL DE PLÀSTICA PER 6è PRIMÀRIA, 1r i 2n ESO - Un regle de 40 cm - 1 escaire de 19 cm. (+-) - 1 cartabó de 28 cm. (+-) - 1 compàs - Pintures témpera colors: magenta, blau cyan, groc, blanc, negre. - Pinzells núm. 2, 4, 6, 8. - Un llapis de mines. (6è de Primària NO) - 1 carpeta de 40 x 60 cm (+-). (6è de Primària NO) MATERIAL DIBUIX PER 3r ESO - 1 regle. - 1 escaire de 19 cm (+-) - 1 cartabó de 28 cm (+-) - 1 compàs

11 ORGANITZACIÓ PEDAGÒGICA TUTORIES P3 P4 P5 PARVULARI Marta Montserrat Eli Ramírez Anna Rovira Garcia PRIMÀRIA 1r 2n 3r 4t 5è 6è Raquel Puig Núria Garcia Víctor Querol Susagna Font Montse Vinyoles Jordi Guirado SECUNDÀRIA 1r 2n 3r 4t Mariona Garcia Eulàlia Riera Josep Marí Dani Urbano BATXILLERAT 1r 2n Victòria Burgués (Ciències) Mercè Carulla ( Humanitats/CS) Jordi Gómez (Ciències) Estel Andreu (Humanitats/CS) EQUIP DIRECTIU Direcció Cap d estudis Parvulari i Primària Cap d estudis Secundària i Batxillerat Cap d Administració Carme Duran Pere Carrera Vicenç del Hoyo Montserrat Aparicio EQUIP COORDINACIÓ PEDAGÒGICA Coordinació Parvulari Coordinació CI Coordinació CM Coordinació CS Cap departament ciències Cap departament llengües Orientació escolar i professional (ESO/ BATX). i cap departament ciències socials Marta Montserrat Raquel Puig Víctor Querol Montse Vinyoles Jordi Gómez Eulàlia Riera Vicenç del Hoyo

12 Gabinet psicopedagògic Coordinació informàtica Coordinació imatge Coordinació esportiva Coordinació musical Cristina Ros Josep Marí Lala Blay Xavi Valero Biel Ballester ESPECIALISTES EDUCACIÓ FÍSICA Primària / Secundària i coordinació Extraescolars Xavier Valero MÚSICA Parvulari Primària/ Secundària i activitats Extraescolars Sara Garcia Biel Ballester EXP.PLÀSTICA Parvulari Primària Secundària i coordinació act.culturals. Laura Grifell Víctor Querol Eulàlia Blay LL. ESTRANGERES Anglès- Parvulari Anglès Primària Anglès Secundària Francès - secundària Sara Garcia Lisa Willock/Alèxia Jansana Esther Aleñà Ruth Zamora Anne-Sophie Jégou LL. CATALANA Secundària Estel Andreu Eulàlia Riera Cristina Ros

13 LL. CASTELLANA Secundària CIÈNCIES Secundària Marita Navarro Emília Ocaña Eulàlia Riera Estel Andreu Mariona Garcia Viqui Burgués Jordi Gómez Josep Marí Joan Serrat Daniel Urbano CS / Hª / FILOSOFIA Secundària/Batxillerat Mercè Carulla/Laura Grifell Vicenç del Hoyo Eulàlia Blay LLATÍ Secundària/Batxillerat Marita Navarro Emília Ocaña BIBLIOTECA Maria Candel REFORÇ PARVULARI/PRIMÀRIA Cristina Ros i equip de mestres de Parvulari i Primària SECRETARIA Eva Arnau Isabel Urpí Els tutors i l equip directiu tenen unes hores destinades a atenció a les famílies, cal concertar entrevista trucant a la Secretaria de l Escola. Tarda oberta d entrevistes amb la direcció sense cita prèvia. Truqueu a Secretaria per informar-vos del dia. direcció: direccio@escolamestral.cat

14 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, COMPLEMENTÀRIES I SERVEIS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I COMPLEMENTÀRIES Durant el proper curs es continuen oferint dues modalitats d activitats extraescolars. La primera modalitat en horari de migdia/tarda està inclosa en la quota cooperativa. A mitjans de setembre es lliurarà als alumnes un dossier de les activitats extraescolars i els fulls d inscripcions. Es compon de les següents activitats: Activitats esportives Parvulari Jocs psicomotrius (P5) Cicle Inicial Pre-esport Expressió i ritme Escacs (2n Primària) Cicle Mitjà Poliesportiu Expressió i ritme Escacs (3r Primària) Cicle Superior Mini-handbol (Mestral/St.Llorenç) (no inclòs a la quota) Multijoc Ball modern ESO Futbol sala Voleibol femení Ball modern i aeròbic Per a realitzar aquestes activitats han de portar roba còmoda i/o esportiva. L horari detallat i els objectius de cada activitat es lliurarà a mitjans de setembre i les activitats s iniciaran el dilluns 3 d octubre, fins el mes de maig.

15 Activitats musicals Conjunts instrumentals ORFF 1,2,3 (Primària i Secundària) Grup de Timbalers i grallers (Primària i Secundària) Conjunts instrumentals de música urbana (Primària i Secundària) Coral C.P (ESO) L horari detallat i els objectius de cada activitat es lliurarà a mitjans de setembre i les activitats s iniciaran el dilluns 3 d octubre, fins el mes de maig. Activitats culturals Adreçades als alumnes de 4t d ESO i batxillerat. Teatre Adreçat als alumnes de 6è Primària i Secundària. Aula d estudi A partir de tercer de primària tots els migdies. Informàtica Aula Tic A partir del cicle mitjà. Curs de preparació pel First 4t d ESO i 1r de batxillerat. La segona modalitat d activitats extraescolars serà en horari de tarda i el seu cost no està inclòs en la quota. Les activitats que s ofereixen són : Taller d expressió anglesa. Parvulari i Primària. Tennis. P5 i Primària i ESO.

16 SERVEIS * Servei Orientació Professional Adreçat als alumnes d ESO i batxillerat. L horari és els divendres de 2/4 de 3 a 2/4 de 5 de la tarda. * Gabinet psicopedagogia Adreçat a tots els alumnes de l escola amb dificultats d aprenentatge. Menjador El servei de menjador funcionarà des del dia 12 de setembre. Les noves altes o baixes de menjador es notificaran a Secretaria la primera setmana de setembre. Esmorzar També a partir del 12 de setembre l escola ofereix un servei d entrepans per esmorzar a partir de 1r de Primària. Els entrepans (1/2 baguete, el gran preu 1,40 i ¼ el petit, preu 0,70.) són habitualment de pernil dolç, pernil del país, formatge, tonyina i llonganissa i botifarra blanca. Divendres a més a més, hi haurà entrepà de truita a la francesa. L escola recomana esmorzar a casa (Llet o derivats + pa o cereals + fruita) i demanar en tot cas l entrepà petit per l hora del pati. Quan els alumnes mengen molt a mig matí no tenen gana a l hora de dinar. El tiquet es comprar diàriament o setmanalment a l espai de material (hall). Aula d acollida matí L aula d acollida /matí de les 7:45h. a 8:45h, adreçada als alumnes de Parvulari i Primària. Aula acollida tarda / Estudi dirigit L aula d acollida - estudi dirigit /tarda de les 16:30h. a 18:00h. Funcionarà diàriament des del primer dia d escola per alumnes de tots els cursos de 1r de Parvulari a ESO. Es pot combinar l aula d acollida-estudi dirigit de la tarda amb les activitats de taller d expressió anglesa i el tennis.

17 TALLER D EXPRESSIÓ ANGLESA Pel proper curs està previst continuar les activitats extraescolars d anglès en horari de tarda. (primera setmana d octubre dia 3 octubre de 2011 fins l últim dia d escola). El Claustre de professors vol transmetre a les famílies la seva recomanació respecte a què els alumnes de Parvulari participin exclusivament en activitats lúdiques i de descans. Les activitats d anglès les continuarà portant a terme l empresa Advance languages. Les sessions seran d una hora entre les 16:30h. i les 17:30h. L escola els donarà el berenà i els podeu recollir de les 17:30h. a les 18:00h. (acolliment/aula d estudi) DILLUNS C.mitjà (3r/4t) C.superior (5è/6è) DIMECRES C.mitjà (3r/4t) C.superior (5è/6è) DIMARTS Parvulari 3 i 4 anys Parvulari 5 anys DIJOUS C.inicial (1r/2n) 1 sessió a la setmana (Parvulari/C. Inicial) 276 aprox. el curs. (El compromís és per a tot el curs). 2 sessions a la setmana (C. Mitjà/ C. Superior) 552 aprox. el curs. (El compromís és per a tot el curs). ATENCIÓ: El preu està calculat per grups de 8 alumnes i el cobrament es dividirà en nou mesos (independentment dels dies de cada mes). Els cobraments es faran d octubre 2010 a juny Les classes començaran el dilluns 3 octubre. Els tallers es realitzaran sempre i quan hi hagi un mínim d alumnes inscrits per a la seva realització. En cas que hi hagi algun canvi de la previsió inicial, les famílies seran avisades després del procés de preinscripció. Cal que recolliu el vostre fill/a entre les 17,30 a les 18 hores (acolliment/aula d estudi). Qualsevol incidència cal que la comuniqueu/consulteu a l empresa Advance languages al telèfon o i la persona de contacte és la coordinadora pedagògica Lisa Willock. NOTA: S ha de retornar la inscripció abans del 20/09/2011. El compromís de la inscripció és per a tot el curs escolar. Els alumnes que el curs passat van realitzar aquesta activitat, han d omplir i retornar novament a l escola el full d inscripció. Adjuntem full d inscripció.

18 1r grup: TENNIS Nens i nenes de 1r i 2n curs de Primària. Dilluns de 17:00h a 18:00h. Preu: 124 /trimestre. Assegurança esportiva obligatòria: 11 per temporada. 2n grup: Nens i nenes de 3r i 4t curs de Primària. Dimarts de 17:00h a 18:00h. Preu: 124 /trimestre. Assegurança esportiva obligatòria: 11 per temporada. 3r grup: Nens i nenes de P5. Dimecres de 17:00h. a 18:00h. Preu: 124 /trimestre. Assegurança esportiva obligatòria: 11 per temporada. 4r grup: Nens i nenes de 5è, 6è curs de Primària i 1r/2n d ESO. Dijous de 17:00h. a 18:00h. Preu: 124 /trimestre. Assegurança esportiva obligatòria: 11 per temporada. NORMATIVA - Les classes s impartiran a les pistes del Club de Tennis Sant Jordi, el curset començarà el dilluns dia 3 d octubre de 2011 fins l últim dia d escola. - El pagament de l import corresponent a cada nou trimestre es farà el primer dia de l entrenament de cada nou període. Aquest pagament s abonarà al monitor al càrrec de la classe. - Els dies que plogui la classe s impartirà a l interior, ja sigui a la pista d esquaix o al gimnàs. - L escola de tennis es regirà pel calendari escolar a efectes de vacances i dies festius. - No es constituirà cap grup format per menys de cinc alumnes. - Un cop acabada l activitat, els pares han de recollir els seus fills a les instal.lacions del Club de Tennis Sant Jordi.. Recordeu que l escola ofereix un servei entre les 16,30 hores i les 16,55 h perquè els alumnes berenin a l escola amb els responsables d acollida i estudi dirigit, el preu és de 2 cada dia que facin l activitat, es cobrarà en el rebut de l escola. (Els alumnes que ja fan l acollida tarda mensual no se ls cobrarà). Quan acabi l activitat heu de recollir els vostres fills/es a les instal.lacions del Club de Tennis Sant Jordi. Al setembre es lliurarà el full d autorització perquè el vostre fill/a sigui recollit pel personal del Club de Tennis Sant Jordi a les 17 h a l escola, per assistir a les classes de tennis que organitza aquesta entitat per als alumnes de l escola. NOTA: S ha de retornar la inscripció abans del 20/09/2011 per motius de reserva de pistes i solapament amb d altres cursets. Els alumnes que el curs passat van realitzar aquesta activitat, han d omplir i retornar novament a l escola el full d inscripció. Adjuntem full d inscripció.

19 HORARI EXTRAESCOLAR D ATENCIÓ ALS ALUMNES Aula d acollida / matí: - Funcionarà diàriament de 7,45h. a 8,45h, preferentment per als alumnes de Parvulari i Cicle Inicial. Aula d acollida / tarda: - Funcionarà diàriament de 16,30h. a 18,00h. per als alumnes de primer de Parvulari i fins segon de Primària. L activitat que es porta a terme és de lleure: Jocs de taula, esbarjo, manualitats, berenar... Estudi dirigit / tarda: - Funcionarà diàriament de 16,30h. a 18,00 h. per als alumnes de 3r de Primària a 4t d ESO. L activitat es centrarà a la biblioteca de l Escola amb atenció personalitzada per fer deures, amb una pausa per esbarjo i berenar. Es poden utilitzar els serveis de manera continuada o eventualment. Cal avisar de les altes i baixes. Els alumnes que el curs passat utilitzaven aquest servei no han d inscriure s novament. La quota establerta per aquest servei de matí és de 36 mensuals, i el de tarda és de 45 mensuals (per a tots els cursos). Es pot utilitzar aquest servei eventualment i el seu cost és de 4,70 per dia o fracció. Quan preveieu un retard per part vostra a l'hora de sortida de l'escola, us preguem de notificar-ho a Secretaria perquè l'alumne pugui ser atès. NOTA: Els alumnes que el curs passat van utilitzar aquests serveis, han d omplir i retornar novament a l escola el full d inscripció. Adjuntem full d inscripció.

20 MENJADOR El cost del menjador és d'un global de 1311,20 per als alumnes de Parvulari i 1197,20 per la resta d alumnes de l escola, descomptades les festes del calendari oficial, els dies de colònies, sortides, exàmens... per tant, no es faran abonaments per aquests conceptes. (els alumnes que són alta del menjador de l'escola, sempre hi poden dinar encara que la jornada lectiva es redueixi per exàmens o altres activitats). El preu global es divideix en deu mensualitats: (De setembre a juny) Parvulari: 131,12 Resta alumnes: 119,72 Els alumnes amb faltes justificades d assistència a l escola de 5 o més dies consecutius, se ls retornarà la part d aliments (2,80 per dia). S ha d avisar però a Secretaria. Els alumnes que no dinen normalment a l'escola, s'hi podran quedar, previ avís el dia abans. El preu del dinar serà de 9,30 per Parvulari i de 9 per la resta. El cost de menjador per als dies d'activitat al migdia, és de 7,15. NOTA: Considerem altes de menjador els alumnes que ja ho eren el curs passat i que no hagin notificat cap canvi a Secretaria.

21

22

23

24 Carretera Sanson núm.81 Telèfon Sant Feliu de Llobregat Fax

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu

LAIESTIU. Campus i escoles esportives d estiu LAIESTIU 2016 Campus i escoles esportives d estiu Ser Soci té avantatges Tennis Pàdel Fem esport en família QUOTA ÚNICA Quan fer esport en família ha esdevingut un estalvi? Si us doneu d alta de la Quota

Más detalles

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES

3r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES r a 4t ESO INFORMACIÓ ACADÈMICA I D OPTATIVES Camí DE SON CLADERA, 20-07009 Palma Tel. 971470774 Fax 971706062 e-mail: iesjuniperserra@educacio.caib.es Pàgina Web: http://www.iesjuniperserra.net/ ORIENTACIÓ

Más detalles

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2014-2015 Consultes: info@laporciuncula.com whatsapp 609 609 536 (Juanje Bouzas) www.facebook.com/apalaporciuncula GUARDERIA í ESCOLA MATINERA De les 7 45 h. fins a les 9

Más detalles

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ

PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ PROGRAMACIÓN CURSOS FORMACIÓN PARA EL EMPLEO PROGRAMACIÓ CURSOS FORMACIÓ PER A L'OCUPACIÓ OFERTA FORMATIVA DICIEMBRE 2015 JUNIO 2016 OFERTA FORMATIVA DESEMBRE 2015 JUNY 2016 El plazo de inscripción de

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

LLibres i Material curs FV.ods

LLibres i Material curs FV.ods Conillets MATERIAL INFANTIL 3 CONILLETS. (CAL COMPRAR) Una bossa petita i fàcil d'obrir i tancar per ells amb tovalló de roba per a l esmorzar (amb el nom marcat). 2 Capses de mocadors de paper Bata cordada

Más detalles

Viaje de Fin de Etapa ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015

Viaje de Fin de Etapa ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015 Viaje de Fin de Etapa 4/06/15 CIRCULAR Nº 34 PRIMARIA ESCUELA DE MAR - MURCIA SEMANA DEL 15 AL 19 DE JUNIO DE 2015 Estimadas familias: Les recordamos que esta actividad es de carácter voluntario, por esto

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10

municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 municipals fins al 17 de desembre. Preus: Residets: 5 - no residents: 7 - a taquilla: 10 A les 20:30 h a l Església CONCERT DE NADALES DE CANT CORAL Corals participants: c Coral Castell Llubí c Coral Parroquial

Más detalles

Colonias y campus Colònies i campus

Colonias y campus Colònies i campus Colonias y campus Colònies i campus verano estiu 2014 tenis-hípica-polo-pádel-hockey tennis-hípica-polo-pàdel-hoquei COLONIAS COLÒNIES esport i diversió deporte y diversión DIRIGIDO A Niños y niñas de

Más detalles

TEMA 4: Equacions de primer grau

TEMA 4: Equacions de primer grau TEMA 4: Equacions de primer grau Full de preparació Aquest full s ha de lliurar el dia de la prova Nom:... Curs:... 1. Expressa algèbricament les operacions següents: a) Nombre de rodes necessàries per

Más detalles

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART

Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART Centre Jujol-Can Negre ESCOLA MUNICIPAL D ART PROGRAMA DE CURSOS I ACTIVITATS GENER - MARÇ 2016 CENTRE JUJOL CAN NEGRE COM A ESCOLA MUNICIPAL D ART ESPAI PER L ART, AMB L ART Amb aquests eixos i un espai

Más detalles

LLibres i Material curs 2014-2015.xlsx

LLibres i Material curs 2014-2015.xlsx Conillets MATERIAL INFANTIL 3 CONILLETS. (CAL COMPRAR) Una bossa petita i fàcil d'obrir i tancar per ells amb tovalló de roba per a l esmorzar (amb el nom marcat). Capsa de mocadors de paper Bata cordada

Más detalles

OFERTA FORMATIVA 2013/2014 MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA

OFERTA FORMATIVA 2013/2014 MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA Col.laboren els Ajuntaments de: Algaida, Ariany, Costitx, Lloret, LLubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Sant Joan, Sta. Eugènia, Sencelles, Sineu i Vilafranca GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es

Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc. www.ghd.es Manual de usuario web GHD Fresc Manual d usuari web GHD Fresc Septiembre de 2014 Setembre del 2014 Bienvenido a GHD Fresc Benvingut a GHD Fresc Estimado cliente, Le informamos que GHD Fresc lanza su nueva

Más detalles

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS

Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS PREPARATS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS PREPARADAS Sol licitud d autorització sanitària d establiments de MENJARS Solicitud de autorización sanitaria de establecimientos de COMIDAS Dades del titular / Datos del titular Nom i cognoms o Raó social / Nombre

Más detalles

SEEM SERVEI EDUCATIU ESPECÍFIC MOTRIUS CALENDARI I NORMATIVA. Curs 2011-2012

SEEM SERVEI EDUCATIU ESPECÍFIC MOTRIUS CALENDARI I NORMATIVA. Curs 2011-2012 SEEM SERVEI EDUCATIU ESPECÍFIC MOTRIUS CALENDARI I NORMATIVA Curs C.E.E. PONT DEL DRAGÓ C/ Sagrera 179, 08027 Barcelona Tel. 93 243 09 83 Fax 93 351 29 54 www.bcn.cat/pontdeldrago a8042585@xtec.cat Índex

Más detalles

TEORIA I QÜESTIONARIS

TEORIA I QÜESTIONARIS ENGRANATGES Introducció Funcionament Velocitat TEORIA I QÜESTIONARIS Júlia Ahmad Tarrés 4t d ESO Tecnologia Professor Miquel Estruch Curs 2012-13 3r Trimestre 13 de maig de 2013 Escola Paidos 1. INTRODUCCIÓ

Más detalles

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO

XV CONGRÉS. de la Societat Catalana. Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 WWW.CONGRESSCCC.ORG HOTEL DIAGONAL ZERO WWW.CONGRESSCCC.ORG XV CONGRÉS de la Barcelona, 25, 26, 27 i 28 de Maig de 2011 Benvolgut col lega, El Congrés de la arriba a la seva quinzena edició. Desprès d aquests anys i tal com es habitual, ho fa

Más detalles

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés

Valencià Mitjà / Valenciano Intermedio Valencià Superior/ Valenciano Superior Anglés 1 / Ingles Anglés 2 / Inglés ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA 2014 / 2015 CURS Places Plazas Vacants Alfabetització i neolectors / Alfabetización y 12 8 neolectores Primer Cicle. Nivell 1 Graduado Educación

Más detalles

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions UNITAT LES FRACCIONS 1 M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions 1. Concepte de fracció La fracció es representa per dos nombres enters que s anomenen

Más detalles

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida

Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida Comença l aventura del Pool Party a la Vall d Albaida El programa de turisme que combina esport, musica i gastronomia La Vall d Albaida 09.06.2014 Un total de 12 municipis de la comarca participaran en

Más detalles

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015

MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 MATA DE JONC SUMMER CAMP 2015 EL CENTRE Gràcies a la vostra confiança, Ocidiomes celebra un any més el nostre Summer Camp a MATA DE JONC (Palma). Situat a tan sols 10 minuts del centre de Palma, molt pròxim

Más detalles

Inscriure s al cens de l Agència Tributària per obtenir el Número d Identificació Fiscal (NIF). S ha d omplir l imprès 036 (alta censal), amb el qual també es dóna d alta de l Impost sobre Activitats Econòmiques

Más detalles

Model d'examen EXAMEN ESCRIT. Àrea 1. COMPRENSIÓ ORAL. Exercici 1. Has de triar la resposta adequada a les 10 frases o situacions

Model d'examen EXAMEN ESCRIT. Àrea 1. COMPRENSIÓ ORAL. Exercici 1. Has de triar la resposta adequada a les 10 frases o situacions EXAMEN ESCRIT Àrea 1. COMPRENSIÓ ORAL Exercici 1. Has de triar la resposta adequada a les 10 frases o situacions que sentiràs. Cadascuna la sentiràs dues vegades. Només hi ha una resposta correcta. 1.

Más detalles

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014

MISSIÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 PROMOCIÓN INTERNACIONAL nº - 124 / 31-24 setembre 2014 Catalunya MISÓ COMERCIAL COSTA EST D ESTATS UNITS del 10 al 13 de novembre de 2014 Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a la Costa

Más detalles

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB).

Resumen. En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). Resumen En el anexo 2 se presentan los siguientes documentos: - Resumen encuesta de satisfacción (CBB). - Encuesta de satisfacción de los usuarios de las bibliotecas (CBB). ELS USUARIS DE LES BIBLIOTEQUES

Más detalles

Barcelona, una escola oberta a tothom.

Barcelona, una escola oberta a tothom. Barcelona, una escola oberta a tothom. Benvolgudes famílies, Ens plau informar-vos que, durant aquests dies, els centres educatius sostinguts amb fons públics a la ciutat de Barcelona organitzen i desenvolupen

Más detalles

EL TRANSPORT DE MERCADERIES

EL TRANSPORT DE MERCADERIES EL TRANSPORT DE MERCADERIES En primer terme s ha d indicar que en tot el que segueix, ens referirem al transport per carretera o via pública, realitzat mitjançant vehicles de motor. El transport de mercaderies,

Más detalles

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA

PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA PENJAR FOTOS A INTERNET PICASA Penjar fotos a internet. (picasa) 1. INSTAL.LAR EL PROGRAMA PICASA Per descarregar el programa picasa heu d anar a: http://picasa.google.com/intl/ca/ Clicar on diu Baixa

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

TFGs d oferta pública i concertats:

TFGs d oferta pública i concertats: Guia ràpida per a donar d'alta un TFG/TFM A continuació es detalla una guia ràpida per a donar d alta un TFG, el procediment a seguir dependrà del tipus de TFG TFGs d oferta pública i concertats: Els passos

Más detalles

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA

NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Biblioteca Municipal Pompeu Fabra NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA Novembre de 2006 NORMES D ÚS DE LA BIBLIOTECA 1. Accés a la Biblioteca La Biblioteca és un servei públic municipal obert a tots els ciutadans,

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

Vivències per recordar

Vivències per recordar Vivències per recordar B O CALENDARI JULIOL 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Calendari d activitats d estiu AGOST 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Más detalles

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35

DIVISIBILITAT. Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 5 35 ESO Divisibilitat 1 ESO Divisibilitat 2 A. El significat de les paraules. DIVISIBILITAT Amb els nombres 5, 7 i 35 podem escriure diverses expressions matemàtiques: 5x7= 35 35 = 7 5 35 = 5 7 35 7 0 5 35

Más detalles

III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO

III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO III TORNEO DE VOLEIBOL CIUTAT DE GRANOLLERS 20,21 Y 22 DE JUNIO DEL 2014 CATEGORIAS: INFANTIL, CADETE Y JUVENIL DE VOLEIBOL FEMENINO II TORNEIG CIUTAT DE GRANOLLERS DE VOLEIBOL CATEGORIES INFANTIL, CADET

Más detalles

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però

Poc a poc, amb els seus quadres va començar a guanyar molts diners i com que França li agradava molt, va decidir quedar-se una bona temporada, però PABLO PICASSO El passat dia 12 de Febrer, en comptes de fer classe de matemàtiques i de castellà, com cada dimecres, ens vam convertir en artistes per conèixer la vida i les obres de Pablo Picasso. Quan

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

PER QUÈ ÉS TÉ TANTA PRESSA A IMPLANTAR BOLÒNIA L ANY VINENT?

PER QUÈ ÉS TÉ TANTA PRESSA A IMPLANTAR BOLÒNIA L ANY VINENT? -1- Benvolguts i benvolgudes estudiants i estudiantes Desprès de la meva participació en el Consell d Estudiants de la Facultat del divendres 21 de novembre, he cregut adequat donar per escrit les respostes

Más detalles

L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO

L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO L ORIENTACIÓ EN ACABAR L ESO Aquesta guia va dirigida als alumnes de segon cicle de l Educació Secundària Obligatòria (ESO). Pretén orientar a famílies i alumnes en els estudis que es poden continuar en

Más detalles

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius.

Veure que tot nombre cub s obté com a suma de senars consecutius. Mòdul Cubs i nombres senars Edat mínima recomanada A partir de 1er d ESO, tot i que alguns conceptes relacionats amb el mòdul es poden introduir al cicle superior de primària. Descripció del material 15

Más detalles

Missió de Biblioteques de Barcelona

Missió de Biblioteques de Barcelona Missió de Biblioteques de Barcelona Facilitar a tota la ciutadania -mitjançant els recursos materials, la col lecció i la programació de les biblioteques- l accés lliure a la informació, al coneixement

Más detalles

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES. Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES. Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014 SESSIÓ INFORMATIVA CONVOCATÒRIA DE PROJECTES D INVESTIGACIÓ DEL PLAN ESTATAL 2014 Servei de Recerca 16; 17 i 18 de setembre de 2014 Projectes d Investigació Fonamental no orientada El pressupost La pregunta

Más detalles

vacaciones vacances a % reserva anticipada días gratis dies gratis nueva web nova web Tarifas Preus

vacaciones vacances a % reserva anticipada días gratis dies gratis nueva web nova web Tarifas Preus vacaciones vacances a 0.- -8% reserva anticipada días gratis dies gratis Tarifas Preus nueva web nova web 2011 ENERO GENER 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 31 25 26 27 28

Más detalles

ORGANITZACIÓ DEL PLA D EMERGÈNCIA DE L ESCOLA DEL MAR

ORGANITZACIÓ DEL PLA D EMERGÈNCIA DE L ESCOLA DEL MAR ORGANITZACIÓ DEL PLA D EMERGÈNCIA DE L ESCOLA DEL MAR Procediment des de la detecció fins a l activació de l alarma - Avisar a la primera mestra que tens a prop, que avaluarà la importància. - Avisar al

Más detalles

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009)

Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (2009) Els centres d atenció a la gent gran a Catalunya (29) Dossiers Idescat 1 Generalitat de Catalunya Institut d Estadística de Catalunya Informació d estadística oficial Núm. 15 / setembre del 213 www.idescat.cat

Más detalles

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar.

Cuál es la respuesta a tu problema para ser madre? Prop del 90% dels problemes d esterilitat es poden diagnosticar, i la immensa majoria tractar. Actualment, els trastorns de fertilitat afecten un 15% de la població. Moltes són les causes que poden influir en la disminució de la fertilitat, però ara, als clàssics problemes físics se ls ha sumat

Más detalles

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012

VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 VI FESTIVAL INTERNACIONAL 5-6 MAIG 2012 Hotel oficial Impremta oficial Regidoria de Cultura 971 55 55 65 grafiquesmuntaner.com Teatre La Unió C/ del Tren, 3 07550 Son Servera Tel. 971 56 85 19 Correu electrònic

Más detalles

L L I B R E S C U R S 2 0 1 5 / 2 0 1 6

L L I B R E S C U R S 2 0 1 5 / 2 0 1 6 ANGLÈS 1r d'eso Burlington Action! STUDENT S BOOK 978-9963-48-955-8 Ed. Burlington Books Workbook + Language Builder (Català) 978-9963-48-958-9 Ed. Burlington Books Diccionari anglès-català (Recomanat

Más detalles

ENGINYERIA INDUSTRIAL. EPECIALITAT ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL XAVIER GARCIA RAVENTÓS ESTUDI DEL TRÀNSIT EN LA ZONA CENTRAL DE VILANOVA I LA GELTRÚ

ENGINYERIA INDUSTRIAL. EPECIALITAT ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL XAVIER GARCIA RAVENTÓS ESTUDI DEL TRÀNSIT EN LA ZONA CENTRAL DE VILANOVA I LA GELTRÚ Titulació: ENGINYERIA INDUSTRIAL. EPECIALITAT ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL Alumne (nom i cognoms) XAVIER GARCIA RAVENTÓS Títol PFC ESTUDI DEL TRÀNSIT EN LA ZONA CENTRAL DE VILANOVA I LA GELTRÚ Director del

Más detalles

CICLES FORMATIUS DE F.P. LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions

CICLES FORMATIUS DE F.P. LLIBRES DE TEXT CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions CURS 2015-2016 Cicle Formatiu: CFGM CAI Curs: ÚNIC C1 CrèdIT Títol Autor Editorial ISBN Llengua Operacions Aurelio Escolar, Macmillan Català Administratives Ildelfonso Juan Professional 978-84-7942-169-4

Más detalles

Reglament I Cursa de la Dona

Reglament I Cursa de la Dona Reglament I Cursa de la Dona - 01.05.2016 Article 1. DENOMINACIÓ El Grup Recreatiu Esportiu del Real de Gandia amb la col laboració de l Ajuntament del Real de Gandia, organitza la I CURSA DE LA DONA -

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI

Col legi Sagrada Família Any ANIVERSARI Col legi Sagrada Família Any 1966-2016 50 ANIVERSARI 50 ANYS DE CAMÍ Amb la festa del naixement Maria Gay i Tibau, fundadora de les religioses de Sant Josep de Girona, comença la celebració del 50è aniversari

Más detalles

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20

INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places 1 20 ESCOLA MUNICIPAL D ADULTS / E.P.A. AJUNTAMENT DE BÉTERA Avinguda València, 26 961 601 874 INFORMACIONS INSCRIPCIÓ CURS Grups Places Curs Participació i Preparació per altres programes formatius / Curso

Más detalles

XVIII Congrés Nacional Català d Urgències i Emergències Lloret de Mar 24 i 25 de març de 2011

XVIII Congrés Nacional Català d Urgències i Emergències Lloret de Mar 24 i 25 de març de 2011 XVIII Congrés Nacional Català d Urgències i Emergències Lloret de Mar 24 i 25 de març de 2011 Pautas de colaboración Benvolguts/des senyors/es Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens

Más detalles

La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos.

La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos. CÀNNABIS MÒDUL II ACTIVITAT 1 Fitxa 1.1 15 anys La regulación de los clubes de cannabis será larga y complicada, pero las instituciones están dando los primeros pasos. La Agencia de Salud Pública de Cataluña

Más detalles

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE.

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. 1. Quart curs d ESO. A 4t d'eso, sol licitem dues matèries diferenciades: Economia de 4t d'eso, com a matèria orientadora

Más detalles

La ràdio a Catalunya 9 de febrer de 2016

La ràdio a Catalunya 9 de febrer de 2016 Informe especial: La ràdio a Catalunya 9 de febrer de 2016 Font principal: Butlletí d informació sobre l audiovisual a Catalunya (BIAC) Penetració (en % sobre el total de la població) 87,1 61,9 72,8 64,2

Más detalles

CURSOS I TALLERS MUNICIPALS MONTCADA I REIXAC 2013/2014 INFORMACIÓ En aquesta Guia de cursos i tallers es troba recollida l oferta programada a la Casa de la Vila, l Espai Cultural Kursaal i als centres

Más detalles

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte

Barça Parc. Un nou espai, un nou concepte. Juliol 2009. Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte Barça Parc Un nou espai, un nou concepte Juliol 2009 Espai Barça. Un nou espai, un nou concepte El Barça: motor social i conjunt de valors El FC Barcelona, una de les entitats esportives més importants

Más detalles

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados

NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats. NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes y Refugiados NOU SAIER Servei d Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats Ens adaptem als canvis i a les necessitats de la ciutadania oferint dos nous serveis NUEVO SAIER Servicio de Atención a Inmigrantes, Emigrantes

Más detalles

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III La entidad financiera CaixaBank, S.A., en adelante "la Caixa", realizará una promoción dirigida a clientes, personas físicas y jurídicas, con residencia

Más detalles

EL BO SOCIAL, APROFITA L!

EL BO SOCIAL, APROFITA L! EL BO SOCIAL, APROFITA L! El Bo Social, aprofita l! Què és? Un descompte del 25% en la factura de l electricitat del preu del terme de potència (terme fix) i del consum. En cap cas dels lloguers o serveis

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es determina el calendari

Más detalles

El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares;

El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares; 2011 El Novembre s ha fet la renovació de càrrecs, la Junta Directiva està composada per: Presidenta: Esther Garcia; Secretaria: Mª Carmen Lamazares; Tresorera: Eva Sala; Vocals: Estel Salomó, Flor Bellver,

Más detalles

FENÒMENS METEOROLÒGICS i COM FOTOGRAFIAR-LOS

FENÒMENS METEOROLÒGICS i COM FOTOGRAFIAR-LOS FENÒMENS METEOROLÒGICS i COM FOTOGRAFIAR-LOS EDICIÓ PRIMAVERA Port del Comte i Tuixent 8, 9 i 10 d abril del 2016 Jaume Cusidó Fotògraf de meteorologia, natura i viatges Eloi Cordomí Físic i meteoròleg

Más detalles

VALORACIÓ D EXISTÈNCIES / EXPLICACIONS COMPLEMENTÀRIES DE LES DONADES A CLASSE.

VALORACIÓ D EXISTÈNCIES / EXPLICACIONS COMPLEMENTÀRIES DE LES DONADES A CLASSE. VALORACIÓ D EXISTÈNCIES / EXPLICACIONS COMPLEMENTÀRIES DE LES DONADES A CLASSE. Existeix una massa patrimonial a l actiu que s anomena Existències. Compren el valor de les mercaderies (i altres bens) que

Más detalles

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA SOLICITUD DEL PROGRAMA DE VACACIONES PARA MAYORES CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVINCIA DE CASTELLÓN. SOL LICITUD DEL PROGRAMA DE VACANCES PER A MAJORS CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ. PLAZAS A

Más detalles

CRISI INTERNA EN EL PP Isern rebaixa a Cort les exigències de Rodríguez per revisar l'etapa de Calvo El ple aprova per unanimitat donar suport a la denúncia d'emaya i revisar la gestió feta al 2009, però

Más detalles

Seguretat informàtica

Seguretat informàtica Informàtica i comunicacions Seguretat informàtica CFGM.SMX.M06/0.09 CFGM - Sistemes microinformàtics i xarxes Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Aquesta col lecció ha estat dissenyada

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

SERVEIS A L ESTIU 2013

SERVEIS A L ESTIU 2013 SERVEIS A L ESTIU 2013 ABRERA. Josep Roca i Bros Lloc: Piscina municipal d Estiu (Pg. Església s/n) Dates: de l 1 juliol 30 agost Dies: De dilluns a divendres Horari: de 12 a 19h Serveis: Lectura de premsa

Más detalles

Llibres de text. Primària

Llibres de text. Primària Llibres de text L Associació de Pares ofereix a les famílies de l Escola la possibilitat d adquirir, a la mateixa Escola, els llibres de text que demanem en començar el curs. Aquest servei, segurament

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

PRIMER I SEGON CURS DE PRIMÀRIA Curs 2016-2017. El material escolar que necessiten els vostres fills/es per aquest curs és el següent:

PRIMER I SEGON CURS DE PRIMÀRIA Curs 2016-2017. El material escolar que necessiten els vostres fills/es per aquest curs és el següent: PRIMER I SEGON CURS DE PRIMÀRIA Curs 2016-2017 El material escolar que necessiten els vostres fills/es per aquest curs és el següent: * Un estoig de dos pisos amb 2 llapis, goma, maquineta, pintures de

Más detalles

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un RAM ACCIDENTS NUM. PÒLISSA: 50060362 CONSELLERIA DE EDUCACIÓ, INVESTIGACIÓ, CULTURA I ESPORT DIRECCIÓN GENERAL D ESPORT JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA PROTOCOL D'ACTUACIÓ PER ALS ASSEGURATS

Más detalles

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat

Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Barcelona- París- Barcelona Visita dinamitzada per a alumnes de Secundària i Batxillerat Guió previ per al professorat Presentació Amb les propostes del Servei Educatiu del Museu Picasso convidem a alumnes

Más detalles

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE

EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE GUIA D ENTITATS, SERVEIS I EQUIPAMENTS PÚBLICS. ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AL BARRI 3-16 ANYS curs 2014-2015 EL FORT PIENC, LA SAGRADA FAMÍLIA, LA DRETA DE L EIXAMPLE eixample Us presentem la Guia d entitats,

Más detalles

Activitat Cost Energètic

Activitat Cost Energètic Part 1. Article cost energètic. Contesta les preguntes següents: 1. Què hem de tenir en compte per saber què paguem per un PC? Para poder saber cuánto pagamos por un PC necesitamos saber dos cosas: cuánto

Más detalles

1,94% de sucre 0,97% de glucosa

1,94% de sucre 0,97% de glucosa EXERCICIS DE QUÍMICA 1. Es prepara una solució amb 2 kg de sucre, 1 kg de glucosa i 100 kg d aigua destil lada. Calcula el tant per cent en massa de cada solut en la solució obtinguda. 1,94% de sucre 0,97%

Más detalles

194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013

194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013 194 Beques 'Santander CRUE CEPYME Pràctiques en Empresa' per a estudiants de la Universitat de València Curs 2012/2013 OBJECTIUS Promoure la realització de pràctiques entre els estudiants de la Universitat

Más detalles

www.palmademallorca.es 010

www.palmademallorca.es 010 www.palmademallorca.es 010 Avís: Aquesta programació és susceptible de canvis. Totes les activitats són gratuïtes, excepte les assenyalades amb el símbol, que són de pagament. Depósito legal: PM-765-2013

Más detalles

guia de centres educatius ensenyament postobligatori

guia de centres educatius ensenyament postobligatori guia de centres educatius ensenyament postobligatori MONTCADA I REIXAC CURS ESCOLAR 2016/2017 ÍNDEX BATXILLERAT pàg. 4 Accés al batxillerat des d altres estudis pàg. 4 On s imparteix? pàg. 4 Accés als

Más detalles

Morella potencia la programació de Pasqua amb activitats culturals, esportives, populars i festives

Morella potencia la programació de Pasqua amb activitats culturals, esportives, populars i festives Morella potencia la programació de Pasqua amb activitats culturals, esportives, populars i festives Morella ha donat a conèixer avui tota la programació per a Pasqua, que destaca per la seva varietat i

Más detalles

Exposició. Apunta t al canvi. La qüestió del CO2

Exposició. Apunta t al canvi. La qüestió del CO2 Exposició Apunta t al canvi La qüestió del CO2 Apunta t al canvi és un recurs educatiu que proporciona eines pràctiques i modulars per relacionar la qüestió del CO2 i el canvi climàtic amb diversos àmbits

Más detalles

CAMPS DE FORÇA CONSERVATIUS

CAMPS DE FORÇA CONSERVATIUS El treball fet per les forces del camp per a traslladar una partícula entre dos punts, no depèn del camí seguit, només depèn de la posició inicial i final. PROPIETATS: 1. El treball fet pel camp quan la

Más detalles

Editorial. consellveinalsantcosme@hotmail.com. del Consell Veïnal. Viu l estiu al barri! Vive el verano en el barrio!

Editorial. consellveinalsantcosme@hotmail.com. del Consell Veïnal. Viu l estiu al barri! Vive el verano en el barrio! Boletín sobre acciones y trabajo realizado por el Consell de Participació Veïnal del barrio de Sant Cosme Núm. 12 Juliol 2009 del Consell Veïnal Vive el verano en el barrio! Viu l estiu al barri! Editorial

Más detalles