ORDENANÇA SOBRE INSTAL.LACIONS I FUNCIONAMENT D'ALARMES D'IMMOBLES I VEHICLES. Alarmas no connectades amb la Policia Local

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "ORDENANÇA SOBRE INSTAL.LACIONS I FUNCIONAMENT D'ALARMES D'IMMOBLES I VEHICLES. Alarmas no connectades amb la Policia Local"

Transcripción

1 ORDENANÇA SOBRE INSTAL.LACIONS I FUNCIONAMENT D'ALARMES D'IMMOBLES I VEHICLES Alarmas no connectades amb la Policia Local CAPITOL I Article 1 Les alarmes instal.lades no conectades amb la Central d'alarmes de la Policia Local de Torroella de Montgrí o qualsevol altre centre policial, s'ajustaran al que es preveu en el Decret 880/1981, de 8 de maig ( Ministeri de l'interior), necessitant haver estat realitzada la instal.lació per empreses inscrites en el Registre d'empreses de Seguretat de l'estat, les quals seran responsables dels aparells i instruments electrònics utilitzats, els quals hauran de reunir les característiques que determini el Ministeri de l'interior i estar homologats per l'òrgan competent del Ministeri d'industria i Energia. Article 2 Abans d'entrar en funcionament l'alarma instal.lada haurà de sol.licitar-se l'autorització, adjuntant certificació de l'empresa instal.ladora i un mínim de DOS noms amb les seves adreces i telèfons, que es podran demanar en absència del titular. L'anomenada autorització queda supeditada a l'aprovació de l'ajuntament de Torroella de Montgrí, previ informe dels Serveis Tècnics municipals i de la Policia Local. Article 3 El titular és responsable del seu correcte funcionament i d'atendre els requeriments que sobre la seva instal.lació se li faci per part de l'ajuntament.

2 Article 4 Si per raons motivades o accidentals es disparès l'alarma, es trobés absent el seu propietari i no foren localitzades cap de les persones nomenades per cobrir la seva absència, per la Policia Local es prendrà la següent mesura: Desconectar-la, bé per ella mateixa o per altra persona, utilitzant els mitjans disponibles, arribant si fos necessari a la seva inutilització, sense que aquesta acció pugui ser causa de responsabilitat. Article 5 Amb la finalitat d'evitar sorolls que molestin els veïns, les sirenes de les alarmes hauran d'estar programades per funcionar durant un temps limitat no superior com a màxim als 15 minuts continuats o a intervals de cinc minuts de funcionament per cinc de parada, amb un màxim de temps total de 30 minuts. Alarmes connectades amb la Policia Local CAPÍTOL II Article 6 Les alarmes instal.lades a la Central d'alarmes de la Policia Local de Torroella de Montgrí o a qualsevol altre centre policial, s'ajustaran al que es preveu en el Decret 880/1981 de 8 de maig del Ministeri de l'interior, necessitant haver estat realitzada la instal.lació, per empreses inscrites en el Registre d'empreses de Seguretat de l'estat, les quals seran responsables dels aparells i instruments electrònics utilitzats, els quals hauran de recollir les característiques que determini el Ministeri de l'interior i estar homologats per l'órgan competent del Ministeri d'industria i Energia. Article 7 Quedaran sotmeses a les prescripcions d'aquesta Ordenança, les alarmes instal.lades en establiments públics i privats, així com en domicilis de qualsevol ciutadà resident en el municipi de Torroella de Montgrí, que estiguin connexionades amb la central receptora situada a les dependències municipals i sota la custòdia de la Policia Local de Torroella de Montgrí.

3 La connexió de les anomenades alarmes o aparells a la Central d'alarmes de la Policia Local, pressuposa l'acceptació d'aquesta Ordenança, a més d'altres disposicions sobre la matèria. Article 8 Per la connexió d'aparells d'alarma instal.lats en establiments o domicilis particulars a la Central receptora de la Policia Local, serà necessària la següent tramitació: a) Sol.licitud de connexió dirigida al senyor Alcalde President, a la qual s'adjuntarà el projecte de l'entitat instal.ladora. b) Escrit d'exoneració de responsabilitat a l'ajuntament per substracció, danys o contingències que puguin sofrir els bens protegits. c) Escrit d'autorització de domiciliació bancària pel càrrec del preu públic corresponent segons es reguli en les ordenances Fiscals de l'ajuntament de Torroella de Montgrí per la prestació d'aquest servei. d) Tres noms, adreces i telèfons de persones que puguin ser requerides amb absència del titular i per gestions que es derivin de l'ús de l'alarma o de la seva instal.lació. L'esmentada autorització requerirà la inspecció prèvia de la Policia Local i si es cau, dels Serveis Tècnics de l'ajuntament de Torroella de Montgrí. Article 9 El titular es responsable del correcte funcionament de la seva alarma, havent de ser revisada per la casa instal.ladora cada tres mesos com a mínim i atendre als requeriments que sobre el particular pugui fer l'ajuntament. Article 10 El titular serà responsable de l'incompliment de les normes tècniques establertes per l'empresa instal.ladora i per negligència o ús incorrecte del sistema.

4 Article 11 En cas de no trobar el propietari o a les tres persones anomenades per cobrir la seva absència es prendrà la mesura següent pel cos de la Policia Local: desconnectar-la, bé per ells mateixos o bé per altres persones, fent servir els mitjans disponibles i arribant si fos necessari a la seva inutilització sense que aquesta acció pugui revertir responsabilitats. Article 12 Serà responsable del correcte funcionament de les alarmes instal.lades en edificis públics, la persona encarregada d'aquest o qualsevol altra persona autoritzada per a la utilització del local. Article 13 Amb la finalitat d'evitar sorolls que molestin als veïns, i optimitzar les funcions de la Policia Municipal en el sentit de poder detenir als possibles delinqüents, les alarmes connectades amb la Central de la Policia Municipal, no disposaran de sirena que soni a l'exterior, sino que únicament soraran a les dependències policials quan es disparin. Article 14 El titular i la casa instal.ladora tenen l'obligació d'informar a la Policia Local, de les proves de comprobació o revisió del sistema, previament a la seva realització. Si no es fa aquest comunicat es considerarà a tots els fectes com a falsa alarma si arriba senyal a la Central Receptora. Alarmes instal.lades als vehicles CAPÍTOL III Article 15 La instal.lació d'alarmes en els vehicles no està subjecte a cap requisit. Malgrat tot quan intencionadament o de forma casual es posi en funcionament una alarma instal.lada en qualsevol tipus de vehicle, ocasiona alarma, intranquilitat pertorbant amb el soroll la convivència ciutadana,

5 l'autoritat o els seus agents podran prendre mesures oportunes per anul.larla, utilitzant els mitjans racionals i possibles en cada cas. En aquestes situacions serà d'aplicació el que preveu l'ordenança reguladora de la qualitat sonora del medi ambient. Infraccions i sancions CAPÍTOL IV Article 16 Les infraccions es classificaran en lleus, greus i molt greus. Seran considerades infraccions lleus dues falses alarmes en el termini d'un mes natural. Seran considerades faltes greus cinc falses alarmes en el termini de dos mesos, l'incompliment de normes tècniques, el funcionament excesiu de les sirenes, excedeixin dels temps regulats en aquesta Ordenança o la impossible localització de les persones encarregades o responsables de l'alarma. Seran faltes mot greus deu falses alarmes en el termini de sis mesos, l'incorrecte i negligent ús del sistema i l'actitud de passivitat davant l'incorrecte funcionament de l'alarma. També es considerarà falta molt greu la instal.lació de sistemes d'alarmes sense la preceptiva autorització municipal, tant si no estan connectades a la Central Receptora de la Policia Local, com si es fa la connexió a la mateixa. Article 17 Les conductes constitutives d'infracció que es trobin regulades per la present Ordenança podran ser sancionades d'acord amb la següent escala. Faltes Lleus : Amonestació verbal per part de la Policia Local o escrita per part de l'alcaldia-presidència o persona en la qual delegui. Faltes Greus : Multa de euros i apercibiment de desconnexió en cas de reincidències, de la Central Receptora.

6 Faltes Molt Greus : Multa de euros, desconnexió de la Central Receptora pel termini que designi el Sr. Alcalde, o desmantellament total del sisitema en cas de no existir autorització administrativa per la seva connexió. Article 18 Per a les sancions greus i molt greus s'establirà el procediment sancionador iniciat, mitjançant ofici, per la Policia Local al Sr. Alcalde, el qual comunicarà a l'interessat la proposta de sanció per tal que efectui les al.legacions que consideri oportunes en el seu descàrrec, dins dels quinze dies següents a la seva notificació, passats els quals l'autoritat Municipal resoldrà amb el pronunciament sobre l'assumpte. La sanció en cas de ser dictada serà comunicada a l'interessat, qui dispondrà dels recursos corresponents segons la Llei de Procediment Administratiu. Article 19 La facultat sancionadora prevista en aquesta Ordenança correspon al Sr. Alcalde de la Corporació. Article 20 Les sancions imposades per faltes molt greus en les que es determini la desconnexió o desmantellament de l'alarma, seran d'immediata execució, independement del seguiment dels recursos legals que l'interessat cregui adient presentar. DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA Amb la finalitat de permetre l'adaptació de les alarmes actualment existents a les disposicions que recullen la present Ordenança, es concedeix un termini improrrogable d'un any a partir de la data d'aprovació, vençut el qual es procedirà a l'aplicació de les sancions previstes en cas d'incompliments d'aquests preceptes.

7 Les alarmes actualment instal.lades directament al telèfon de la policia Local disposaran igualment d'un any com a termini màxim de connexió a la Central Receptora, després del qual seran considerades fora de servei, deixant de ser ateses pel servei de la Policia Local al considerar-les no subjectes a la present Ordenança. DISPOSICIÓ FINAL La present Ordenança serà vigent una vegada aprovada pel Plè de l'ajuntament de Torroella de Montgrí i publicada en el Butlletí Oficial de la Provincia.

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts

1.- Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA punts En aquesta data, el President de l Organisme Autònom Local Agència Tributària de Sabadell, ha aprovat el D E C R E T 7 6 2 / 2012 amb n. Ag. 104/2012, que diu el següent: Atès que la presidència en data

Más detalles

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI PREÀMBUL NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA TAULA DEL TAXI El servei de taxi constitueix un servei públic de viatgers amb vehicles d una capacitat fins a nou places, inclosa la persona que condueix, que s efectua

Más detalles

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS

LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS LLEI 3/1998 : UN NOU MARC PER A LES ACTIVITATS Ernest Valls Ajuntament de Tortosa LLEI 3/1998 És la nova Llei d Intervenció Integral de l Administració Ambiental, transposició de la Directiva Europea IPPC,

Más detalles

RÈGIM JURÍDIC DE LES AGÈNCIES DE VIATGES

RÈGIM JURÍDIC DE LES AGÈNCIES DE VIATGES RÈGIM JURÍDIC DE LES AGÈNCIES DE VIATGES CONCEPTE AMPLI: Són S n empreses turístiques dedicades a mitjançar ar entre els usuaris i els prestadors directes de serveis turístics. ESTRICTE: Art. 11 Llei 3/1998,

Más detalles

ORDENANÇA D ESTACIONAMENT REGULAT DE VEHICLES A LA VIA PÚBLICA

ORDENANÇA D ESTACIONAMENT REGULAT DE VEHICLES A LA VIA PÚBLICA ORDENANÇA D ESTACIONAMENT REGULAT DE VEHICLES A LA VIA PÚBLICA Article 1 La present ordenança té per objecte la regulació, en ús de les competències que atorguen a l'ajuntament l article 7 del Real Decret

Más detalles

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments

Generalitat de Catalunya Departament d Economia i Coneixement Comissió Central de Subministraments MARTA BRUGUERA I MIRONÈS, Secretària de la Comissió Central de Subministraments CERTIFICO Que en la reunió d aquesta Comissió de 26 de juny de 2014, s ha acordat: ANTECEDENTS 1. En sessió de 28 de maig

Más detalles

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat

Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Ordenança Reguladora núm. 49/2018 Ordenança reguladora del preu públic per la prestació dels serveis públics de transport adaptat Article 1. Principis Generals...2 Article 2. Objecte... 2 Article 3. Obligats

Más detalles

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA

BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO BANC D ESPANYA Suplement en llengua catalana al núm. 314 Dilluns 29 de desembre de 2014 Secc. I. Pàg. 1 I. DISPOSICIONS GENERALS BANC D ESPANYA 13572 Circular 6/2014, de 19 de desembre, del Banc d Espanya, per la qual

Más detalles

Breu%guia%sobre%baixa%tensió%i%comunitats%de%veïns%

Breu%guia%sobre%baixa%tensió%i%comunitats%de%veïns% Grafitinet C/Orient,78084planta1 08172SantCugatdelVallés Tel:935830437 Fax:935879739 Email:info@grafitinet.net Páginaweb:www.grafitinet.net Breu%guia%sobre%baixa%tensió%i%comunitats%de%veïns% Què són les

Más detalles

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016

SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 SOL LICITUD SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA ANY 2016 MODELS DE DOCUMENTACIÓ PER SOL LICITAR SUBVENCIÓ EN RÈGIM DE CONCURRENCIA COMPETITIVA ADREÇADES AL FOMENT D INICIATIVES I PROPOSTES CULTURALS

Más detalles

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS

DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS DOCUMENT D'ACOMPANYAMENT AL PLÀNOL DE DELIMITACIÓ DEL MUNICIPI DE FOIXÀ SEGONS EL QUE ESTABLEIX LA LLEI 5/2003, DE MESURES DE PREVENCIÓ DELS INCENDIS FORESTALS EN LES URBANITZACIONS, ELS NUCLIS DE POBLACIÓ,

Más detalles

Procediment d auditoria interna de Qualitat

Procediment d auditoria interna de Qualitat A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1. Elaboració del pla d auditories internes. E.2. Execució de les auditories. E.3. Informes d auditoria. E.4. Règim

Más detalles

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal

Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Àrea d Hisenda i Gestió Municipal Girona, 27 de juny de 2012 Regidoria d Hisenda i Règim Interior 1. Reorganització de l administració i de la gestió El nou govern ha reestructurat l'organització municipal

Más detalles

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi"

Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal Esardi Ordenança Fiscal núm. 25-2017 Ordenança reguladora de la taxa per la inscripció a l'escola d'art Municipal "Esardi" Article 1. Fonament i naturalesa...2 Article 2. Fet imposable... 2 Article 3. Subjecte

Más detalles

PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA

PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA PERMÍS DE TINENÇA DE FALCONERIA REGISTRE D'OCELLS DESTINATS A LA FALCONERIA S'entén per falconeria l'ensinistrament d'ocells rapinyaires, amb la finalitat de fer los volar lliurement i/o caçar. Per poder

Más detalles

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009

ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 ACORD PEL QUAL S APROVA ELCALENDARI LABORAL PER AL PERSONAL D ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DE LA UdG ANY 2009 (Aprovat en el Consell de Govern núm. 9/08 de 27 de novembre de 2008) Criteris generals: El calendari

Más detalles

CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA

CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA CATÀLEG DE SERVEIS DEL SAM ASSISTÈNCIA JURÍDICA ÀMBIT JURÍDIC 1. Assistència de Secretaria Intervenció: Activitat pròpia de les funcions de secretaria intervenció com a titulars en places exemptes. Assistència

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EL CONTRACTE DE RÈNTING D UN VEHICLE PEL VIGILANT MUNICIPAL PEL PERÍODE (5 ANYS)

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EL CONTRACTE DE RÈNTING D UN VEHICLE PEL VIGILANT MUNICIPAL PEL PERÍODE (5 ANYS) 1.04.06.02-14.01 04 1 / 5 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR EL CONTRACTE DE RÈNTING D UN VEHICLE PEL VIGILANT MUNICIPAL PEL PERÍODE 2013-2018 (5 ANYS) 1.04.06.02-14.01 04 2 / 5 1. Objecte

Más detalles

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès.

En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. ÍNDEX: En aquest document es resumeix informació general relativa a les tarifes vigents, així com diferent informació d interès. (Es pot accedir-hi directament clicant damunt el punt en qüestió) 1. Tarifes

Más detalles

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010

Data 16 de juliol de Data aprovació Comitè Executiu 05 de juliol de 2010 PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES PER DUR A TERME EL DISSENY, LA CONSTRUCCIÓ I ADAPTACIÓ DE L STAND PROMOCIONAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE MALLORCA EN ELS SALONS NÀUTICS DE GÈNOVA, PARÍS I DUSSELDORF. Núm.

Más detalles

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés.

1- Tràmits de companyia: s anomena tràmits de companyia a aquelles actuacions que cal fer per donar d alta o modificar els contractes d accés. NOTA ACLARIDORA SOBRE LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER EFECTUAR ELS TRÀMITS ASSOCIATS A LES INSTAL LACIONS DE BAIXA TENSIÓ DAVANT DE LES EMPRESES DISTRIBUÏDORES ELÈCTRIQUES Aquesta nota sintetitza els criteris

Más detalles

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189

177,553 86,943 DHA) 35, ,938 Sublot 4 (2.0 A) 21, ,228 63,77 Sublot 5 (2.0DHA) 21,893189 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2015001800/RA012015000031 SERVEI: COMPRES Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs de

Más detalles

Retribucions dels empleats de l Ajuntament de Tàrrega i els seus ens dependents, per l exercici 2016.

Retribucions dels empleats de l Ajuntament de Tàrrega i els seus ens dependents, per l exercici 2016. Retribucions dels empleats de l Ajuntament de Tàrrega i els seus ens dependents, per l exercici 2016. La legislació aplicable vigent en matèria de retribucions dels empleats públics, fonamentalment és

Más detalles

Llei reguladora de l'ensenyament de l'esquí i de l'exercici de la professió de monitor/a al Principat, de

Llei reguladora de l'ensenyament de l'esquí i de l'exercici de la professió de monitor/a al Principat, de Llei reguladora de l'ensenyament de l'esquí i de l'exercici de la professió de monitor/a al Principat, de 20 6 96. Consell General Lleis Llei reguladora de l'ensenyament de l'esquí i de l'exercici de la

Más detalles

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació

Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació Llei 24/2015: protocols i procediments d aplicació L objectiu d aquesta guia informativa és descriure el protocol elaborat entre els diferents actors per garantir la implementació de les mesures corresponents

Más detalles

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012

INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/ /12/2011 de DGEMSI. Data: 24/05/2012 INSTRUCCIÓ 06/04/2011 i 5/2011 21/12/2011 de DGEMSI Data: 24/05/2012 Instrucció de 6 abril de 2011 de la Direcció General d Energia, Mines i Seguretat Industrial: Estableix els criteris per a la realització

Más detalles

INFORME D ADJUDICACIÓ

INFORME D ADJUDICACIÓ INFORME D ADJUDICACIÓ SERVEIS DE REPARACIÓ, CONSERVACIO I MANTENIMENT D INSTAL LACIONS I MAQUINARIA EN ELS EDIFICIS DE MERCABARNA AL RECINTE DE LA ZONA FRANCA I MERCABARNA FLOR A SANT BOI DE LLOBREGAT.

Más detalles

PROJECTES D OBRES Informe d Idoneïtat Tècnica de Barcelona

PROJECTES D OBRES Informe d Idoneïtat Tècnica de Barcelona 21 de Novembre de 2011 CONFERÈNCIA David Jiménez Serveis Tècnics CETIB Ordenança Reguladora dels Procediments d Intervenció Municipal en les Obres (ORPIMO) (va entrar en vigor l 1 d Octubre de 2011) Què

Más detalles

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90

Famílies nombroses i monoparentals. Targeta T-70/90 Famílies nombroses i monoparentals Targeta T-70/90 Introducció 2 Segons el Decret de la Generalitat de Catalunya (DGC) 139/2010, d 11 d octubre: 1. Les persones membres de les famílies monoparentals i/o

Más detalles

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades

El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades El paper de les EC s en la realització d Inspeccions Ambientals Integrades Rodrigo Radovan - Global Business Development Manager Industrial Services TÜV Rheinland International Foment del Treball Nacional

Más detalles

Manual d ús de la marca UAB

Manual d ús de la marca UAB Manual d ús de la marca UAB 1 Àrea de Comunicació i de Promoció Continguts 1) Objectius del Manual 3 2) Usos permesos i prohibits 3 a. Utilització de les marques de la UAB 3 b. Usuaris de les marques 3

Más detalles

NORMATIVA QUE REGULA L ÚS SOCIAL DELS EDIFICIS I LES INSTAL LACIONS DELS CENTRES PÚBLICS D'EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMARIA, I CENTRES MUNICIPALS

NORMATIVA QUE REGULA L ÚS SOCIAL DELS EDIFICIS I LES INSTAL LACIONS DELS CENTRES PÚBLICS D'EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMARIA, I CENTRES MUNICIPALS NORMATIVA QUE REGULA L ÚS SOCIAL DELS EDIFICIS I LES INSTAL LACIONS DELS CENTRES PÚBLICS D'EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMARIA, I CENTRES MUNICIPALS D'ENSENYAMENT. Atès que el decret 198/1996 de 12 de juny en

Más detalles

TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS.

TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS. TAXA PER LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS RELATIUS A CURSOS, ACTIVITATS I PROGRAMES ESPORTIUS MUNICIPALS. Article 1r. Fonament i naturalesa A l empara del previst als articles 57 i 20.4 del Real Decret Legislatiu

Más detalles

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS

REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS REGISTRE MUNICIPAL D ASSOCIACIONS Descripció El Registre Municipal d Associacions de Cunit té per objecte facilitar el coneixement del nombre i naturalesa de les associacions existents al municipi, les

Más detalles

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS

REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS REGLAMENT DE LA COMISSIÓ DE PARTICIPACIÓ DEL CENTRE CÍVIC FRANCESC LLOBET I GIBERT CAPÍTOL I OBJECTIUS Article 1. Llobet i Gibert de Vidreres és un organisme d assessorament, consulta, proposta i participació

Más detalles

Annex 3. Acord individualitzat de seguiment compartit de pacients amb malalties minoritàries

Annex 3. Acord individualitzat de seguiment compartit de pacients amb malalties minoritàries Annex 3. Acord individualitzat de seguiment compartit de pacients amb malalties minoritàries compartit annex és definir el procediment per establir un acord individualitzat de seguiment de referència -

Más detalles

Les Garanties en la venda dels béns de consum

Les Garanties en la venda dels béns de consum La gestió de les reclamacions dels consumidors en les empreses dedicades a la venda d electrodomèstics i electrònica Les Garanties en la venda dels béns de consum Barcelona, 29 de novembre de 2016 Normativa

Más detalles

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del departament de català (maig-juny 2018). - Procediment de revisió:

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del departament de català (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del departament de català (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: pàgina 2. - Nivell Bàsic i Nivell Intermedi: pàgina 3. -

Más detalles

Procediment de neteja i manteniment d equipaments de gestió directa

Procediment de neteja i manteniment d equipaments de gestió directa A. OBJECTE B. ABAST C. REFERÈNCIES D. RESPONSABILITATS E. DESCRIPCIÓ DEL PROCEDIMENT E.1 Neteja i manteniment del coll d Estenalles. E.2 Neteja i manteniment de l oficina del parc a la Mata. E.4. Del seguiment

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost d OASI de l'exercici 2010 i de l'expedient de modificació de crèdit núm.1 d'incorporació de romanents. Data : 16 de febrer de 2011 I N

Más detalles

18. OBSERVACIONS BENESTAR I FAMíLIA I NOTA DE VALORACiÓ

18. OBSERVACIONS BENESTAR I FAMíLIA I NOTA DE VALORACiÓ ."'..,.. Ofi:t5;{ 10.m140. 7-852.... 18. OBSERVACONS BENESTAR FAMíLA NOTA DE VALORACiÓ C) o CJ F'0 ro...f;:o. Expedient x L

Más detalles

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018

AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 AJUNTAMENT DE GIRONA PRESSUPOSTOS PARTICIPATS DELS BARRIS 2018 Servei Responsable: Participació Altres serveis que hi col laboren: --- --------------------------------------------------------------- NOM

Más detalles

Ordenança de Preus Públics núm Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música

Ordenança de Preus Públics núm Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música Ordenança de Preus Públics núm. 3.8. Preu públic per la prestació dels serveis de l'escola Municipal de Música Article 1. Fonament i naturalesa De conformitat amb el que es preveu en l'article 127, en

Más detalles

REGLAMENT INTERN D ARMAMENT DE LA POLICIA LOCAL DE TONA

REGLAMENT INTERN D ARMAMENT DE LA POLICIA LOCAL DE TONA REGLAMENT INTERN D ARMAMENT DE LA POLICIA LOCAL DE TONA PREÀMBUL Aquest reglament té per objectiu la regulació, ús i formació sobre l armament a utilitzar pels agents de la Policia Local de Tona. El present

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL

ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 TAXA D ACTIVITATS I D'INTERVENCIO INTEGRAL DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL ORDENANÇA FISCAL NÚM. 2.4 DE L'ADMINISTRACIO AMBIENTAL Article 1 Fonament i naturalesa En ús de les facultats concedides per l article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d abril, Reguladora de les bases del règim

Más detalles

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3

Euros/ kw i any P1 P2 P3 P1 P2 P3 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA X2016001560/RA012016001328 SERVEI: CONTRACTACIÓ Atès que en data 30 d octubre de 2012, la Comissió Executiva del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) va aprovar els plecs

Más detalles

ORDENANÇA FISCAL 17. PREUS PUBLICS ANNEX 7 TARIFES DE PREUS PUBLICS PEL SERVEI DE RESIDÈNCIA DE GENT GRAN.

ORDENANÇA FISCAL 17. PREUS PUBLICS ANNEX 7 TARIFES DE PREUS PUBLICS PEL SERVEI DE RESIDÈNCIA DE GENT GRAN. ORDENANÇA FISCAL 17. PREUS PUBLICS ANNEX 7 TARIFES DE PREUS PUBLICS PEL SERVEI DE RESIDÈNCIA DE GENT GRAN. Article 1r. Fonament, naturalesa, objecte i àmbit. En ús de les facultats concedides pels articles

Más detalles

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017

Annex I. Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit d Eivissa per a l any 2017 Annex I Sol licitud d ajuda econòmica individual per a persones amb discapacitat a l àmbit 1. AJUDES QUE SE SOL LICITEN Concepte Quantia 2. DADES DE LA PERSONA AMB DISCAPACITAT Cognoms i nom DNI / NIE

Más detalles

CONTINGUTS DESTACATS DE LA LLEI DE LA SEGURETAT I LA SALUT EN EL TREBALL

CONTINGUTS DESTACATS DE LA LLEI DE LA SEGURETAT I LA SALUT EN EL TREBALL Pàgina 1 de 7 Llei 34/2008, del 18 de desembre, de la seguretat i la salut en el treball. (BOPA núm. 04, any 21, del 21 de gener del 2009) Objecte D acord amb l article 1 de la Llei 34/2008, del 18 de

Más detalles

QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents

QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents QUÈ CAL SABER SOBRE LA PRESCRIPCIÓ INFERMERA? Els dubtes més freqüents Productes que es podran prescriure Productes sanitaris i medicaments sense recepta mèdica. Podreu prescriure de forma autònoma, atenent

Más detalles

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT

PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT PLEC DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES QUE REGIRAN LA CONTRACTACIÓ, MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT DE GESTIÓ EFICIENT, DEL SERVEI DE D ENVIAMENT AUTOMATITZAT DE MISSATGES SMS DEL CONSORCI HOSPITALARI DE VIC. EXPEDIENT

Más detalles

ANNEX 4. DETERMINACIÓ DELS NIVELLS D AVALUACIÓ DE LA IMMISSIÓ SONORA, LAR, A L AMBIENT INTERIOR PRODUÏDA PER LES ACTIVITATS I EL VEÏNAT

ANNEX 4. DETERMINACIÓ DELS NIVELLS D AVALUACIÓ DE LA IMMISSIÓ SONORA, LAR, A L AMBIENT INTERIOR PRODUÏDA PER LES ACTIVITATS I EL VEÏNAT ANNEX 4. DETERMINACIÓ DELS NIVELLS D AVALUACIÓ DE LA IMMISSIÓ SONORA, LAR, A L AMBIENT INTERIOR PRODUÏDA PER LES ACTIVITATS I EL VEÏNAT 1. Àmbit d aplicació Als efectes d aquesta Llei, s entén per soroll

Más detalles

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: pàgina

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: pàgina Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (maig-juny 2018). - Procediment de revisió: pàgina 2. - Nivell Bàsic: pàgina 3. - Nivell Intermedi: pàgina

Más detalles

PROCEDIMENT 44 GESTIÓ I NOTIFICACIÓ D INCIDÈNCIES SOBRE LA LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS PR-Q-754-T-01-ET

PROCEDIMENT 44 GESTIÓ I NOTIFICACIÓ D INCIDÈNCIES SOBRE LA LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS PR-Q-754-T-01-ET PROCEDIMENT 44 GESTIÓ I NOTIFICACIÓ D INCIDÈNCIES SOBRE LA LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS PR-Q-754-T-01-ET ÍNDEX: 0. GESTIÓ DEL PROCEDIMENT 3 1. OBJECTE 4 2. ABAST 4 3. DOCUMENTACIÓ DE REFERÈNCIA

Más detalles

Reglament d execució de la Llei de noms comercials, denominacions socials i rètols d'establiment

Reglament d execució de la Llei de noms comercials, denominacions socials i rètols d'establiment 1 EXPOSICIÓ DE MOTIUS El Reglament d execució de la Llei de noms comercials, denominacions socials i rètols d establiment desplega la Llei de noms comercials, denominacions socials i rètols d establiment

Más detalles

DOCUMENT CG 8/6 2008

DOCUMENT CG 8/6 2008 PROPOSTA D ACORD DEL CG PER A INFORMAR FAVORABLEMENT LA CESSIÓ GRATUÏTA, A FAVOR DE LA UPC, D UNA FINCA UBICADA A TERRASSA. Acord núm. 86/2008 del Consell de Govern pel qual i en virtut del que preveu

Más detalles

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS

ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Número de registre 1714 ORGANISME AUTÒNOM DE GESTIÓ I RECAPTACIÓ DE TRIBUTS LOCALS Relació definitiva d admesos en el procés selectiu per a cobrir una plaça d Auxiliar de Recaptació. Cervera Anunci sobre

Más detalles

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ

INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ INSTRUCCIONS DE PRESENTACIÓ SUBVENCIONS DIRIGIDES A L IMPULS DE PROJECTES I ACTIVITATS D'INTERÈS PÚBLIC I/O D UTILITAT SOCIAL D ÀMBIT COMARCAL. CONVOCATÒRIA EXERCICI 2018 1. Les sol licituds, amb la documentació

Más detalles

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la

Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Ordre per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives sotmesos a la Llei 11/2009 Índex Objecte i àmbit d aplicació, 3 Espectacles

Más detalles

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA

REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA REGLAMENT D ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL DEL MUSEU MUNICIPAL DE XIXONA CAPÍTOL I Naturalesa i Règim Jurídic

Más detalles

EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA

EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT GESTIÓ TRIBUTÀRIA [En castellano a partir de la página 3] Modificació de l Ordenança fiscal reguladora de l Impost sobre Béns Immobles. PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DE LA REGIDORIA DELEGADA D ECONOMIA I HISENDA La present proposta

Más detalles

LLICÈNCIES AMBIENTALS MUNICIPALS

LLICÈNCIES AMBIENTALS MUNICIPALS LLICÈNCIES AMBIENTALS MUNICIPALS ESQUEMA DE LA PRESENTACIÓ Necessitat de la llicència municipal Breu introducció històrica Marc normatiu Tipus d autorització municipal Llicència ambiental Règim de comunicació

Más detalles

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest:

I N F O R M E. D acord amb l art.93 del RD 500/1990, la liquidació ha de posar de manifest: PZB Assumpte: Proposta d aprovació de la liquidació del pressupost de l Organisme Autònom de Desenvolupament Local de l'exercici 2010. Data : 16 de febrer de 2011 I N F O R M E De conformitat amb l article

Más detalles

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i

EDICTE. De 09:00 h. a 13:00 h. i ALA. Informe d Intervenció: 2016/416. Referència: Aprovació de la modificació de l Ordenança fiscal número 23, reguladora dels Preus públics per la prestació dels serveis o realització d activitats de

Más detalles

Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació:

Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació: AJUNTAMENT DE CALAFELL Us notifico que l alcalde/essa, el/la tinent d alcalde ha dictat el Decret núm. 2016/2851, de 2016, que es transcriu literalment a continuació: DECRET NÚM. 2851/2016 Decret d Alcaldia

Más detalles

1 Oferta econòmica 0-60 punts 2 Oferta tècnica 0-40 punts 2.1 Pla de treball 0-20 punts 2.2 Metodologia de control i seguiment del servei 0-20 punts

1 Oferta econòmica 0-60 punts 2 Oferta tècnica 0-40 punts 2.1 Pla de treball 0-20 punts 2.2 Metodologia de control i seguiment del servei 0-20 punts ANUNCI pel qual es fa pública la licitació d un contracte. 1. Entitat adjudicadora: Infraestructures.cat, empresa pública de la Generalitat de Catalunya. b) Domicili: Carrer dels Vergós, 36-42 c) Localitat

Más detalles

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER

Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: e TAULER Condicions específiques de prestació del tauler electrònic d anuncis i edictes: pàg 2/6 Índex CONDICIONS ESPECÍFIQUES DE PRESTACIÓ DEL SERVEI... 3 1. OBJECTE... 3 2. ÀMBIT SUBJECTIU DE PRESTACIÓ DEL SERVEI...

Más detalles

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ

NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ NOVES MILLORES EN LA CARPETA DEL CIUTADÀ ÍNDEX 1. LA MEVA CARPETA... 3 2. DADES DEL PADRÓ... 4 2.1. Contextualització... 4 2.2. Noves Millores... 4 3. INFORMACIÓ FISCAL... 6 3.1. Contextualització... 6

Más detalles

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (setembre 2018). - Procediment de revisió: pàgina

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (setembre 2018). - Procediment de revisió: pàgina Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures del department d anglès (setembre 2018). - Procediment de revisió: pàgina 2. - Nivell Bàsic: pàgina 3. - Nivell Intermedi: pàgina

Más detalles

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures (maig-juny 2018). Procediment de revisió: pàgina 2. Departament d alemany:

Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures (maig-juny 2018). Procediment de revisió: pàgina 2. Departament d alemany: Escola Oficial d Idiomes de Palma de Mallorca. Calendari d exàmens lliures (maig-juny 2018). Procediment de revisió: pàgina 2. Departament d alemany: pàgines 3-6. Departament d espanyol: pàgines 7-10.

Más detalles

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius.

NORMA 7.19: PROTOCOL DE VAGA D ALUMNES. Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Aprovat en claustre el dia 30-juny-2014 Aprovat en CE el dia 7-octubre-2014 MARC NORMATIU NORMA 7.19: Decret 102/2010, de 3 d agost, d autonomia dels centres educatius. Article 24 punt 2 Mesures correctores

Más detalles

Pla per a la Inclusió Social

Pla per a la Inclusió Social Seguiment i avaluació del Pla per a la Inclusió Social 2012-2015 I Informe de seguiment 2013 SÍNTESI EXECUTIVA Abril 2014 Pla per a la Inclusió Social 2012-2015 Síntesi executiva I Informe de seguiment

Más detalles

APROVACIÓ DE LA FORMULACIÓ DE L ESTAT DE PREVISIÓ DE DESPESES I INGRESSOS DE LA SOCIETAT PER A L EXERCICI DE 2012.

APROVACIÓ DE LA FORMULACIÓ DE L ESTAT DE PREVISIÓ DE DESPESES I INGRESSOS DE LA SOCIETAT PER A L EXERCICI DE 2012. Josep-Antoni Chavarria Espuny, secretari del Consell d Administració de la societat mercantil de capital ínegrament municipal Tortosa Innova, S.L., CERTIFICO: Que el Consell d Administració de Tortosa

Más detalles

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017

NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 NORMES DE COTITZACIÓ PER ANY 2017 Ens plau informar-lo que en data 11 de febrer s ha publicat la Ordre ESS / 106/2017, de 9 de febrer, per la qual es desenvolupen les normes legals de cotització a la Seguretat

Más detalles

CLUB MARITIM CUBELLES ANNEX 1 DOCUMENT SOL LICITUD INGRÈS DE SOCI / SÒCIA o ACTUALITZACIÓ DE DADES DE SOCI / SÒCIA Amb compliment del capítol segon article 6è dels Estatuts de l Entitat Esportiva Club

Más detalles

PROCÉS ELECTORAL PER RENOVAR ELS MEMBRES DELS CONSELLS ESCOLARS DELS CENTRES.

PROCÉS ELECTORAL PER RENOVAR ELS MEMBRES DELS CONSELLS ESCOLARS DELS CENTRES. Generalitat de Catalunya Departament d Ensenyament Escola Lola Anglada Carrer Manuel de Falla, 5, 7, 9 08950 Esplugues de Llobregat Tel. 93 372 11 04 Fax 93 372 11 04 ceip-lola-anglada-esplugues@xtec.cat

Más detalles

PROCEDIMENT DE REASSIGNACIÓ O BAIXA DE BÉNS MOBLES

PROCEDIMENT DE REASSIGNACIÓ O BAIXA DE BÉNS MOBLES PROCEDIMENT DE REASSIGNACIÓ O BAIXA DE BÉNS MOBLES Aprovat pel Consell de Govern de 23 de setembre de 2005 1 1.- INTRODUCCIÓ L elaboració d un procediment per a la reassignació o baixa de mobiliari i material

Más detalles

Manual OVIDOC OVIDOC GUIA D'USUARI

Manual OVIDOC OVIDOC GUIA D'USUARI OVIDOC GUIA D'USUARI 1 1.Accés a la plataforma OVIDOC...3 2.Tràmits...4 2.1.Presentar una sol licitud en OVIDOC...5 2.2.Desistir una sol licitud en OVIDOC...6 2.3.Visualitzar la resolució provisional d'un

Más detalles

Codi: Pla d emergència

Codi: Pla d emergència (Extracte del protocol de nevades) Revisat el 24 de febrer de 2018 Codi: ÚS EXCLUSIU INTERN DEL CENTRE 1.1. Protocol d actuació en cas de nevades: alumnat i famílies 1.1.1. Si a l hora d anar a l Institut

Más detalles

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017

Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Piscina Municipal de l Escorxador Estiu 2017 Nous preus amb tarifació social perquè tothom pugui accedir-hi en igualtat de condicions L Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina

Más detalles

La notificació de la resolució

La notificació de la resolució La notificació de la resolució És el document mitjançant el qual l Administració fa conèixer a la persona interessada una resolució o un acte administratiu. És un tipus d ofici. El to és formal i neutre.

Más detalles

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017)

(aprovat pel Ple de data 25/05/2017) (aprovat pel Ple de data 25/05/2017) ADHESIÓ AL CONTRACTE DERIVAT 2015.05 D1 DE L ACORD MARC DE SUBMINISTRAMENT D ENERGIA ELÈCTRICA AMB DESTINACIÓ A LES ENTITATS LOCALS DE CATALUNYA ADJUDICAT PEL CONSORCI

Más detalles

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU

MODIFICACIÓ DELS REQUISITS PER L APLICACIÓ DE REGLES D INVERSIÓ DEL SUBJECTE PASSIU Per Reial Decret 828/2013, de 25 d octubre s han modificat diversos articles del Reglament de l IVA, que afecten a la justificació documental de l aplicació de les regles d inversió del subjecte passiu

Más detalles

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH

MANUAL. d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació. PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH MANUAL d ajuda en el PROCEDIMENT per a la tramitació de la sol licitud licitud de subvencions per Obres PROGRAMA REHABILITACIÓ 2014 Conveni Consorci Metropolità de l Habitatge CMH Barcelona, 1 de Setembre

Más detalles

ISE - Procediment de petició i selecció d informació per a l embargament de sous, salaris i pensions

ISE - Procediment de petició i selecció d informació per a l embargament de sous, salaris i pensions ISE - Procediment de petició i selecció d informació per a l embargament de sous, salaris i pensions Taula de continguts 1Taules resum del procediment... 3 2Diagrama de flux... 6 3 del procediment... 7

Más detalles

Exercici 1. Models de Rebut

Exercici 1. Models de Rebut Exercici 1 La diferencia entre els rebuts que es relacionen i el que hem vist a classe és en la distribució de les dades, que en els exemples que veurem més endavant està ben organitzada i ben enquadrada.

Más detalles

DECRET 404/1987, de 22 de desembre, regulador de les bases generals d'organització i de funcionament dels Consells Escolars Municipals.

DECRET 404/1987, de 22 de desembre, regulador de les bases generals d'organització i de funcionament dels Consells Escolars Municipals. DECRET 404/1987, de 22 de desembre, regulador de les bases generals d'organització i de funcionament dels Consells Escolars Municipals. La Llei 25/1985, de 10 de desembre, creà els Consells Escolars Municipals

Más detalles

Atès que l esmentat error pot modificar les propostes que puguin presentar els licitadors en les seves ofertes,

Atès que l esmentat error pot modificar les propostes que puguin presentar els licitadors en les seves ofertes, Expedient FSHSU 1-18 Contractació del servei d impressió per a la Fundació Sant Hospital La Seu d Urgell, incloent el lloguer dels equips d impressió, subministrament i gestió de la reposició de consumibles

Más detalles

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes

SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes SIGAC Valoració i finalització d assistències. Canvi d estat al PMT i enviament d enquestes Pàgina 1 de 9 Valoració de les assistències i canvi d estat al PMT. El SIGAC és l eina interna corporativa per

Más detalles

Í N D E X. Cèdules Inspeccions. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 9

Í N D E X. Cèdules Inspeccions. N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 9 N. versió: 1.0. Pàg. 1 / 9 Í N D E X Inspeccions...2 1. Cerca...2 2. Pestanya Inspeccions...3 2.1.1 Botons de la pantalla...3 3. Procediment per a la creació de inspeccions...4 3.1 Creació d una inspecció...4

Más detalles

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ ORDENANÇA REGULADORA DE LA CARTA DE COLORS DEL NUCLI ANTIC DE L ARBOÇ EXPOSICIÓ DE MOTIUS Per part del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, es va prendre en data 22 de

Más detalles

El manual és una eina de consulta que té com a objectius:

El manual és una eina de consulta que té com a objectius: Jornada de senyalització viària, 9 de març de 2010 Què és? Per què es fa? El manual és una eina de consulta que té com a objectius: Establir un estàndard de qualitat en la senyalització de les obres a

Más detalles

PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC. Andorra la Vella, 30 d agost de 2017

PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC. Andorra la Vella, 30 d agost de 2017 PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC Andorra la Vella, 30 d agost de 2017 PROJECTE DE LLEI DELS SERVEIS DE PAGAMENT I EL DINER ELECTRÒNIC El projecte de Llei dels serveis de

Más detalles

ORDRE FOM 2861/2012 de 13 de desembre

ORDRE FOM 2861/2012 de 13 de desembre ORDRE FOM 2861/2012 de 13 de desembre (BOE núm. 5 de cinc de gener de 2013) per la qual es regula el control administratiu exigible per la realització de transport públic de mercaderies per carretera.

Más detalles

RESOLUCIÓ D ATORGAMENT

RESOLUCIÓ D ATORGAMENT RESOLUCIÓ D ATORGAMENT DE SUBVENCIONS DESTINADES AL FOMENT DE LA INTEGRACIÓ LABORAL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT IGUAL O SUPERIOR AL 33% CONTRACTADES EN CENTRES ESPECIALS DE TREBALL, EXERCICI 2017. Fets

Más detalles

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals

Jornada sobre l impacte de les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Jornada sobre l impacte les normatives a la Gestió Econòmica i Pressupostària a les Entitats Locals Llei 25/2013 27 sembre. Impuls la factura electrònica i creació l Comptable Factures 1 1 1 Objecte Objecte

Más detalles