REGLAMENT DEL CEMENTIRI MUNICIPAL I DELS SERVEIS FUNERARIS PERTINENTS

Tamaño: px
Comenzar la demostración a partir de la página:

Download "REGLAMENT DEL CEMENTIRI MUNICIPAL I DELS SERVEIS FUNERARIS PERTINENTS"

Transcripción

1 REGLAMENT DEL CEMENTIRI MUNICIPAL I DELS SERVEIS FUNERARIS PERTINENTS 1. ASPECTES GENERALS Article 1r El Cementiri de Cubelles és un bé públic destinat a l'enterrament dels difunts corresponents al municipi (terme municipal). També podran enterrar-hi els que tinguin drets de propietat adquirits, els residents i transeünts del municipi, i els casos de força major. Article 2n Aquest Reglament té per objecte la regularització de les instal lacions del Cementiri en tots els aspectes. Així mateix tindrà cura de tot el referent a la conducció de cadàvers i les relacions amb les empreses funeràries, d'acord amb Decret 297/97 de 25 de novembre pel qual s'aprova el Reglament de Policia sanitària mortuòria dins de l'àmbit territorial de Catalunya, la Llei 2/97 de 3 d'abril, sobre Serveis funeraris. Article 3r Els enterraments s'efectuaran en els nínxols preparats esprofés pels Serveis de l'ajuntament o bé en tombes obertes a terra condicionades adequadament o en panteons, construïts pels mateixos interessats, segons normatives tècniques emeses per aquesta Corporació. Article 4t En el Cementiri Municipal s'hi enterraran els cadàvers sense cap mena de discriminació per raça o religió, ni per cap altre motiu segons la Llei 49/1978 de 3 de novembre. Article 5è Els particulars podran adquirir parcel les del terreny per a edificarhi pel seu compte tombes o panteons d'acord amb les normatives i previ permís municipal. També l'ajuntament podrà fer-ho destinats a persones determinades que s'hagin distingit pels seus serveis o dedicació al poble de Cubelles, segons el que disposa l'article 34. Article 6è Tots els ciutadans podran visitar el Cementiri segons l'horari que determini l'ajuntament, que es farà públic per general coneixement. Article 7è Tots els familiars dels difunts i ciutadans en general podran celebrar els ritus funeraris i celebracions que creguin convenients.

2 En especial les Esglésies podran celebrar-hi les cerimònies o cultes que creguin convenients per la qual cosa l'ajuntament donarà sempre totes les facilitats. Concretament el dia de Tots Sants i la Diada de difuns i uns dies abans i després, el Cementiri restarà obert totes les hores del dia. II. ORGANITZACIÓ I ADMINISTRACIÓ Article 8è L'Administració i l'organització del Cementiri anirà a càrrec de la Comissió de Govern de l'ajuntament a través del funcionari o funcionaris que designi. Article 9è A aquests els correspondrà: a) Lliurar els permisos d'inhumació, exhumació i trasllats dels cadàvers. b) Lliurar la papereta d'enterrament. c) L'adjudicació dels nínxols i dels terrenys per fer-hi sepultures, per la qual cosa es portarà el llibre-registre dels mateixos amb els assentaments corresponents. d) Portar el llibre-registre d'enterraments amb els assentaments corresponents a cadascun d'ells. e) Lliurar els títulos corresponents i anotar-se les transmissions i incidències d'acord amb els Decrets municipals corresponents. f) Qualsevol altra funció relacionada amb els Serveis del Cementiri que no estigui atribuïda expressament a un altre Òrgan municipal. g) Igualment es practicarà en aquest Servei administratiu la liquidació de taxes per tots els serveis o operacions que es trobin recollits en la corresponent Ordenança Fiscal. h) Tenir cura que es construeixin nínxols quan sigui necessari perquè sempre n'hi hagin de disponibles. i) Tenir cura de nombrar un operari perquè s'encarregui de tot el recinte amb les missions principals següents: - Obrir i tancar ell mateix a les hores previstes. - Vigilar el Cementiri i informar de les anomalies que s'observi. - Tenir cura que totes les instal lacions i construccions del Cementiri es trobin en perfecte estat de neteja i conservació.

3 - Atendre amb la deguda diligència les sol licituds que li puguin dirigir els visitants del recinte. III. DRET FUNERARI 1. En general Article 10è El dret funerari comprèn les concessions i arrendaments de nínxols, sepultures i panteons del Cementiri Municipal. Els drets funeraris seran atorgats i recorreguts per l'ajuntament amb les prescripcions d'aquest Reglament i amb les normes reguladores de béns i contractació en l'àmbit local. Article 11è Tot dret funerari s'inscriurà en el llibre de registre corresponent i serà acreditat mitjan-çant l'expedició del títol pertinent. Article 12è El dret funerari implica només l'ús de les sepultures, nínxols i panteons del Cementiri, la titularitat dominical dels quals correspon únicament a l'ajuntament de conformitat amb allò que estableix l'article 1 d'aquest Reglament i la legislació del règim local. Article 13è 1. La concessió del dret funerari s'efectuarà adjudicant el nínxol corresponent o el terreny per a sepultura o panteons per acord de la Comissió de Govern a petició de la part interessada, mitjançant el pagament de la taxa corresponent. 2. La sol licitud de la part interessada s'entén suplida per la que en representació d'aquesta realitzi l'empresa funerària autoritzada en el terme municipal. Article 14è Les concessions s'acreditaran mitjançant el corresponent títol que serà expedient per l'administració municipal. En els títols de concessió es faran constar: a) Dades que identifiquin la sepultura. b) Data de l'acord municipal d'adjudicació. c) Nom i cognom del titular. d) Termini de la concessió.

4 L'expedició d'un duplicat del títol només podrà ser efectuada en casos justificats de pèrdua i requerirà sotmetre la sol licitud o instància del titular a informació pública en el BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA de Barcelona, amb despeses al seu càrrec. Article 15è El dret funerari sobre els nínxols es registrarà: a) A nom de persona individual que serà el propi peticionari que hagi actuat directament i mitjançant la representació atribuïda en l'article 10 d'aquest Reglament. b) A nom del cònjuge o parella de fet acreditant la circumstància. Article 16è 1. La presentació del títol que acrediti el dret funerari sobre un nínxol serà requisit imprescindible per efectuar l'obertura. 2. La negativa resistència o falta de presentació injustificada d'un títol per a qualsevol de les operacions que requereixen la seva presentació, amb perjudici de tercers que ostenti dret funerari sobre un nínxol, podrà determinar l'ordre d'obertura d'aquest, dictada per Decret de l'alcaldia, en virtut d'expedient sumari en que s'acreditin els motius de la seva resolució i l'expedició d'un nou títol si procedeix, i havent d'escoltar als interessats en l'expedient quan les circumstàncies així ho permetin. 2. Concessions Article 17è El dret funerari que es reconeix en aquest Reglament, té caràcter concessional, en atenció a la naturalesa de bé de servei públic que té el Cementiri Municipal. El contingut d'aquest dret consistirà en l'ús dels nínxols per al dipòsit de cadàvers o restes, i s'atorgarà a qui el sol liciti complint les prescripcions d'aquest Reglament. Article 18è Les concessions es podran atorgar solament a nom d'una sola persona física. Pels drets reconeguts antigament a nom de persones jurídiques, s'estarà a allò que disposen les disposicions transitòries. Article 19è 1. La concessió del dret funerari sobre els nínxols tè caràcter temporal i s'estén per un període de 50 anys a comptar de la data del seu atorgament. Transcorregut aquest període s'extingeix el dret funerari, excepte que s'obtingui una nova concessió.

5 2. També s'extingeix el dret funerari sobre els nínxols per declaració en estat de ruïna d'aquest, actuant-se en aquest cas en la forma determinada en l'article 51.5 del Decret 297/97. Article 20è Els concession podran atorgar-se en qualsevol moment, als residents de Cubelles empadronats que portin més de dos anys empadronats en la població que ho sol licitin, sempre que n'hi hagin de disponibles. En cas de no haver-hi existències o quan la Comissió de Govern ho consideri necessari, per força major, les concessions només es podran atorgar per l'enterrament immediat d'un cadàver o pel trasllat de restes des d'un nínxol adjudicat en règim d'arrendament. Article 21è Els enterraments que successivament es realitzin en un mateix nínxol, alteraran el dret funerari de tal manera que si un cadàver és inhumat quan el termini que manca per a la fia de la concessió és inferior al legalment establert per al trasllat o renovació de cadàvers, l'esmentat termini es prorrogarà excepcionalment per un període de cinc anys de la data de la inhumació. 3. Arrendaments Article 22è Podran arrendar-se els drets funeraris sobre els nínxols, limitades en el temps i reduïdes a un període de cinc anys, prorrogables un màxim d'altres cinc anys, mitjançant el pagament del cànon que a aquest efecte estableix la vigent Ordenança Fiscal. Article 23è Els arrendaments de nínxols s'adjudicaran per un termini de cinc anys i per a un sol cadàver. Es destinaran especialment a aquesta finalitat els nínxols recuperats per reversions a l'ajuntament i els situats en els llocs més inaccessibles. Article 24è Podrà autoritzar-se l'enterrament d'un segon cadàver en els nínxols de lloguer, transcorreguts dos anys des de la primera inhumació, mitjançant la renovació de l'arrendament per un nou període de cinc anys, que anul larà l'anterior, encara que mantindrà el dret a conservar en el nínxol el primitiu cadàver. 4. Transmissions Article 25è

6 Els terrenys, sepultures, panteons, nínxols i els drets constituïts sobre aquest, es consideren béns fora del comerç. Article 26è 1. La transmissió del dret funerari serà possible per via d'herència o per cessió o títol gratuït, restant prohibida tota la transmissió amb fins lucratius. 2. La transmissió per herència s'acreditarà mitjançant la presentació del títol hereditari per a qui o aquells que pretenguin el reconeixement a la transmissió del dret funerari. 3. Les renúncies i les cessions del dret funerari a favor de persones determinades es realitzaran per escrit davant el funcionari, delegat per la Secretaria municipal i responsable del Servei administratiu del Cementiri, mitjançant comprovació de la personalitat i de l'acceptació del que tenia el dret reconegut. Article 27è L'Ajuntament resultarà adjudicatari de tots els drets de propietat funerari sobre nínxols determinats que s'efectuïn al seu favor de forma expressa o per renúncia del seu titular, o procedeixin d'extincions de concessió per qualsevol causa. Article 28è La condició d'hereu es podrà demostrar mitjançant els següents sistemes: a) En el cas d'hereus testamentaris amb el corresponent testament o escriptura d'inventari. b) En cas de sucessió intestada i amb declaració judicial d'hereus "ab intestato" mitjan-çant la presentació del corresponent acte judicial o escriptura d'inventari. c) En altre cas per la demostració documental del dret a ser hereu per aplicació de les normes de dret civil. Article 29è En els casos d'existència de drets funeraris detentats en comunitat procedents d'herència, no es podran inhumar-se cadàvers de qualsevol del comuners, cònjuges o fills a petició de qualsevol dels interessats i sempre que hagi transcorregut en el període de temps reglamentari des de l'últim enterrament. Article 30è En els casos de drets funeraris acreditats per cònjuges que es trobin separats hi podran inhumar-se els cadàvers o restes de qualsevol dels

7 cònjuges o dels fills d'ambdós, a petició de qualsevol dels dos cònjuges. 5. Gestió econòmica Article 31è La concessió i tots els serveis que es prestin, així com el despatx de títols i la conservació de nínxols, estaran sotmesos a les taxes regulades per Ordenança Fiscal. Article 32è Restaran exempts de taxes aquells serveis que es prestin a les persones que acreditin una necessitat manifesta. En aquests casos la concessió es regirà pel que diu l'article 21. Article 33è L'Ajuntament podrà acordar concessió del dret funerari sobre un nínxol o una tomba, sense aplicació de taxes quan es tracti de persones que hagin prestat serveis al municipi o derivin d'actes basats en circumstàncies especials segons valoració de la pròpia Corporació per acord de Ple. En aquest supòsit la titularitat del dret no serà transmissible, ni s'autoritzaran en la tomba o nínxols altres inhumacions, ans al contrari serà el propi Ajuntament que tindrà cura dels mateixos. 6. Pèrdua o caducitat de les concessions Article 34è Es declararà la pèrdua o caducitat de la concessió, amb reversió del nínxol o sepultura corresponent a favor de l'ajuntament, en els següents supòsits: a) Pel transcurs del termini de concessió o pròrroga sense que el seu titular hagi sol licitat la seva pròrroga, sense necessitat d'acte administratiu formal i concret. b) Per falta de pagament del cànon anyal de conservació durant tres anys consecutius o cinc d'alterns. c) Per renúncia expressa dels titulars. d) Per transcurs de dos anys des de la mort del seu titular sense que els seus hereus hagin sol licitat la transmissió de la concessió al seu favor. e) Per la declaració d'estat de ruïna dels mateixos.

8 Excepte en el supòsit c), la declaració de reversió requerirà sotmetre-la a informació pública, mitjançant anunci al BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA, a un diari de major circulació, tauler d'anuncis de la Corporació i notificació personal al titular o als hereus si es coneix el seu domicili. IV. OOPERACIONS FUNERÀRIES Article 35è Les inhumacions, exhumacions i trasllat s'efectuaran segons les normes del Reglament de Policia sanitària mortuòria de Catalunya de 25 de novembre Decret 297/97. Article 36è Tota inhumació, exhumació o trasllat requerirà l'autorització de l'autoritat municipal. Article 37è En tota petició d'inhumació caldrà presentar a l'oficina municipal els següents documenets: a) Títol funerari o sol licitud de concessió de dret funerari, segons s'escaigui. b) Llicència d'enterrament. c) Autorització judicial, en els casos diferents de la mort natural. d) Pagament dels drets establerts a l'ordenança Fiscal corresponent. Article 38è En el moment de la presentació d'un títol per efectuar una inhumació, s'identificarà la persona que efectuï la presentació. Si no fos titular, haurà de justificar la seva intervenció i legitimació, a requeriment dels Serveis funeraris municipals. Article 39è En el supòsit que el títol no fos presentat i el cadàver inhumat no fos el del propi titular, es requerirà la conformitat d'aquest i en la seva absència la de qualsevol que tingui dret a succeir-lo. Article 40è A la vista de la documentació presentada s'expedirà el permís d'inhumació i la papereta d'enterrament, la qual haurà de presentar-se a l'administració.

9 Article 41è Cap cadàver serà inhumat abans de les 24 hores següents a la mort. Si per ràpida descomposició o perill de contagi, insuficiència higiènica de l'habitació o qualsevol altra causa similar, tingués lloc la cerimònia de conducció abans de transcórrer aquell termini restarà el cadàver en el Dipòsit del Cementiri fins que procedeixi la seva inhumació. Article 42è 1. Quan hagi de produir-se una inhumació en una sepultura que contingui altres restes, es procedirà en el mateix acte a la reducció d'aquestes, efectuant-se la inhumació del cadàver en el Dipòsit del Cementiri fins que procedeixi la seva inhumació. 2. Quan la reducció de restes s'autoritzi abans de la inhumació, aquesta s'efectuarà en presència dels familiars del mort, si ho desitgen. Article 43è 1. No podrà obrir-se cap sepultura fins que hagin transcorregut 2 anys des de l'última inhumació i en el supòsit de mort per malaltia contagiosa o infecciosa, el termini serà de 5 anys. 2. S'exceptuaran les sepultures que continguin cadàvers embalsamats. Article 44è L'exhumació d'un cadàver o de les restes per a la seva inhumació en un altre Cementiri, precisarà la sol licitud del titular de la sepultura una vegada transcorreguts els terminis establerts en el Reglament de Policia Sanitària Mortuòria de Catalunya. Si la inhumació s'ha d'efectuar en una altra sepultura del propi Cementiri caldrà la presentació del títol de dret funerari corresponent. Article 45è Els trasllats, exhumacions i reinhumacions de cadàvers o restes dins el Cementiri municipal o fora d'aquest, precisen llicència de la Comissió de Govern, sol licitada per part interessada, d'acord amb aquest Reglament. V. EMPRESES FUNERÀRIES, OBRES I MANTENIMENT Article 46è En el cas que l'empresa funerària sigui de caràcter privat, la seva instal lació i funcionament s'efectuarà amb la autorització reglamentària atorgada per l'ajuntament per mitjà de concurs convocat

10 a l'efecte, de conformitat amb l'article 17 del Reglament de Serveis de les Corporacions Locals de 17 de juny de Article 47è Les reformes o ampliacions o nova construcció d'un cementiri, quan arribi el cas, s'efectuarà amb subjecció al que estableixin les normes de planejament, així com als articles corresponents del Reglament de Policia sanitària mortuòria. Article 48è Els projectes tècnics de nínxols de nova construcció s'ajustaran a les especificacions de l'article 48 del Reglament de Policia sanitària mortuòria, i els artístics al que determini la part tècnica de l'ajuntament. Article 49è El Cementiri Municipal disposarà de les següents instal lacions i dependències: a) Un nombre de sepultures buides adients al cens de població. b) Crematori destinat a la destrucció de robes i altres materials que no siguin restes humanes, procedents de l'evacuació i neteja de sepultures. c) Magatzem de materials i estris necessaris pels treballs de funcionament, manteniment i conservació. d) Un local destinat a dipòsit de cadàvers. Aquests dipòsits poden ser utilitzats com a sales d'autòpsies quan reuneixin les condicions previstes indicades en l'article 46 del a) del Reglament de Policia sanitària mortuòria. e) Una ossera general destinada a recollir les restes provenint de les exhumacions. f) Instal lacions d'aigua i serveis higiènics. Article 50è La conservació dels nínxols correspon a l'ajuntament, que la realitzarà amb personal depenent d'aquest o empresa contractada, corresponent únicament als titulars del dret funerari l'abonament del cànon anual de conservació de nínxols. Per tant, resta prohibida tota classe d'obres o modificacions constructives dels nínxols o del seu aspecte exterior per part dels titulars del dret funerari: Inclús la col locació de làpides i ornaments anirà a càrrec del personal de l'ajuntament.

11 Correspon també a l'ajuntament el manteniment i neteja del recinte del Cementiri i les seves instal lacions i enjardinament. Article 51è Els titulars del dret funerari podran arranjar o decorar els nínxols corresponents, sense envair els nínxols veïns, no permetent-se la col locació de florers o elements decoratius si no van subjectes o adossats als marcs corresponents, deixant expedit i net l'espai frontal del nínxol o abocant en el lloc assenyalat a l'efecte les flors, fulles i objectes inservibles. Article 52è Els titulars del dret funerari podran determinar la col locació de làpides, mitjançant sol licituds que formularan a l'administració municipal, que els cobrarà el cànon establert i tindrà cura de la col locació material. Article 53è L'Alcaldia o la Comissió de Govern, amb l'assessorament tècnic que cregui oportú, vetllaran per l'aspecte artístic dels elements decoratius, tants dels panteons com de les tombes i làpides dels nínxols, amb l'objectiu de que no desmereixin o desentonin en l'aspecte general del Cementiri. Article 54è El manteniment en bon estat de les làpides, incumbirà als titulars dels drets funeraris, i l'administració municipal podrà disposar la retirada de les deteriorades, si el titular no respongués a un previ requeriment. Article 55è Els nínxols que no hi hagi làpida s'hi podrà inscriure les inicials de l'última persona inhumada. Article 56è L'entrada de materials per a obres es farà dins de l'horari d'obertura del cementiri, com igualment els treballs que vulguin realitzar els particulars. Article 57è La conservació i manteniment de les edificacions i instal lacions generals del Cementiri, aniran a càrrec de l'ajuntament, que podrà establir la corresponent taxa municipal. Article 58è

12 La construcció, conservació i manteniment dels panteons o dels elements accessoris dels nínxols, seran a càrrec dels titulars dels respectius drets funeraris. Article 59è Els titulars dels drets funeraris seran responsables dels danys i desperfectes que com a conseqüència de la seva acció puguin causar a les construccions del Cementiri, així com en els elements accessoris de les sepultures contigües. VI. VIGÈNCIA Article 60è El vigent Reglament entrarà en vigor una vegada aprovat pel Ple de l'ajuntament amb caràcter definitiu i s'hagi publicat en el BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA. VII. DISPOSICIONS TRANSITÒRIES Primera 1. Les concessions definitives (anomenades "a perpetuïtat") existents s'entendran atorgades pel termini màxim de les concessions i els contractes de l'administració Local, que fos vigent en el moment de l'adjudicació, i transcorregut aquest termini, serà d'aplicació el règim previst en aquest Reglament en finalitzar les concessions de sepultures o llurs pròrrogues. 2. Els hereus o les persones subrogades per herència o altre títol que no hagi instat la transmissió al seu favor del dret funerari corresponent en el moment d'entrada en vigor d'aquest Reglament, disposaran de dos anys per efectuar-lo, transcorregut el qual es decretarà la pèrdua del dret funerari, en reversió de la sepultura corresponent a l'ajuntament. Segona La Comissió de Govern podrà declarar la reversió a favor del municipi dels drets funeraris a què es refereix l'article anterior, en els següents supòsits: a) Pel transcurs de dos anys de la mort del seu titular sense que el seu hereu o hereus hagin sol licitat una nova concessió al seu favor. b) Pel transcurs de dos anys des de l'entrada en vigor del present Reglament en el supòsit que el titular hagués mort amb anterioritat. c) Pel transcurs de cinquanta anys des de la data de l'última operació mortuòria realitzada o de la data d'atorgament dels drets funeraris en el supòsit que no se n'hagi realitzat cap.

13 Tercera 1. Si hi ha entitats sense ànim de lucre que a l'entrada en vigor d'aquest Reglament, tinguin en la seva possessió títols acreditatius de qualsevol dret funerari, podran assolir-ne la seva titularitat, sempre que sigui amb finalitats benèfiques i en demostrin la procedència d'aquella persona. 2. El nombre dels drets funeraris que es podran reconèixer a l'empar d'aquest article no podrà ésser superior a cinc. 3. La sol licitud, acompanyada dels corresponents documents justificatius, haurà d'ésser formulada en el termini màxim de sis mesos a partir de l'entrada en vigor d'aquest Reglament. Quarta Si per circumstàncies especials, que valorarà la Corporació, fos necessària la inhumació de cadàvers en nombre major a la disponibilitat de nínxols, podrà acordar-se l'ocupació dels nínxols actualment adjudicats a concessionaris del dret funerari, i que es trobin buits, sense perjudici d'adjudicar altres nínxols als anteriors titulars en el bloc que posteriorment es construeixi. VIII. DISPOSICIÓ ADDICIONAL Els casos excepcionals que puguin presentar-se seran resolts per la Comissió de Govern." Contra aquest acte administratiu, que és definitiu en via administrativa, podeu interposar, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la recepció d'aquesta notificació, recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. No obstant això, podreu interposar-ne qualsevol altre si ho considereu convenient. Cubelles, 4 de gener de L'Alcalde, Joan Vidal i Urpí. El Secretari, Isidre Martí i Sardà

TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA.

TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA. TAXA PER L'OCUPACIÓ DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL AMB TAULES I CADIRES AMB FINALITAT LUCRATIVA. ARTICLE 1.- FONAMENT I NATURALESA. Sobre la base del previst en els articles 58 i 20.3 apartat i) de la Llei 39/1988,

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de EDICIONES DON BOSCO 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de EDICIONES DON BOSCO en la

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del director general de Política Educativa, per la qual resol la convocatòria del concurs d assignacions i ajudes

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de INSERT STAR, S.L.U. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de INSERT STAR, S.L.U. en la

Más detalles

Decreto clasif y adj gas natural y glp expte 7_14_cecom Numero de decreto : 03138, Fecha de decreto : 15 abril 2015

Decreto clasif y adj gas natural y glp expte 7_14_cecom Numero de decreto : 03138, Fecha de decreto : 15 abril 2015 Pagina 1 de 6 DECRETO DEL PRESIDENTE DE LA DIPUTACIÓN DE VALENCIA NUMERO DECRET DEL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA NÚM. Dada cuenta del expediente 7/14/CECOM, instruido por la Central de Compras,

Más detalles

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials.

Finalment, s aprofita l ordre per millorar i clarificar determinats aspectes d algunes prestacions de serveis socials. ORDRE BSF/127/2012, de 9 de maig, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament, així com els criteris funcionals de les prestacions de la Cartera de Serveis Socials

Más detalles

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA

Categoria: DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/DA SANITARI/ÀRIA D INFERMERIA (SUBGRUP A2) D ATENCIÓ PRIMÀRIA. (Núm. de registre

Más detalles

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015

Beques Daniel Bravo. per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica. Bases convocatòria 2015 Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació biomèdica Bases convocatòria 2015 Objectiu Beneficiaris La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2015 de les

Más detalles

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU

INSTITUT GUTTMANN - DOSSIER INFORMATIU Aquesta carta de drets i deures dels ciutadans en relació amb la salut i l atenció sanitària ha estat aprovada amb caràcter de document programàtic a la sessió de govern del Consell Executiu de la Generalitat

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L.

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de SOLUCIONES ASORCAD, S.L. 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de SOLUCIONES ASORCAD,

Más detalles

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un

2.- En cas de necessitat una atenció posterior a la prestada en primera instància, quan indiquen en urgències la necessitat un seguiment per un RAM ACCIDENTS NUM. PÒLISSA: 50060362 CONSELLERIA DE EDUCACIÓ, INVESTIGACIÓ, CULTURA I ESPORT DIRECCIÓN GENERAL D ESPORT JOCS ESPORTIUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA PROTOCOL D'ACTUACIÓ PER ALS ASSEGURATS

Más detalles

02- TASA POR LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO DE ACOMETIDA DEL ALCANTARILLADO ORDENANZA REGULADORA

02- TASA POR LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO DE ACOMETIDA DEL ALCANTARILLADO ORDENANZA REGULADORA 02- TASA POR LA PRESTACIÓN DEL SERVICIO DE ACOMETIDA DEL ALCANTARILLADO ORDENANZA REGULADORA Artículo 1º.- Fundamento Jurídico. En uso de las facultades concedidas por los artículos 133.2 y 142 de la Constitución

Más detalles

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III

BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III BASES PROMOCION Online Community CaixaEmpresas III La entidad financiera CaixaBank, S.A., en adelante "la Caixa", realizará una promoción dirigida a clientes, personas físicas y jurídicas, con residencia

Más detalles

RESOLUCIÓ d 11 de desembre de 2013, de la Direcció

RESOLUCIÓ d 11 de desembre de 2013, de la Direcció Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ d 11 de desembre de 2013, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, de la convocatòria d ajudes per als centres d educació especial, les unitats

Más detalles

CRISI INTERNA EN EL PP Isern rebaixa a Cort les exigències de Rodríguez per revisar l'etapa de Calvo El ple aprova per unanimitat donar suport a la denúncia d'emaya i revisar la gestió feta al 2009, però

Más detalles

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria

Contrato privado Procedimiento abierto Oferta: varios criterios de adjudicación Contrato sujeto a regulación armonizada Tramitación ordinaria Corts Valencianes Licitació número CVA 25/15. Serveis d assegurança col lectiva de vida i accidents per als diputats i diputades de les Corts i serveis d assegurança col lectiva de vida i acci dents del

Más detalles

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES

D5 DRETS I OBLIGACIONS DELS ALUMNES Instruccions per a l alumnat dels cursos de formació professional per a l ocupació adreçats prioritàriament a treballadores es i treballadors desocupats (Reial decret 395/2007, de 23 de març, i Ordre TAS/718/2008,

Más detalles

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural

Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ORDE 2/2016 de 22 de febrer, de la Conselleria d Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per la

Más detalles

BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ

BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ BASES PER A LA CONCESSIÓ DELS PREMIS AL COMERÇ A LA CIUTAT DE BENICARLÓ Primera: Convocatòria La Regidoria de Comerç i Turisme de l'ajuntament convoca els Premis al Comerç 2015, amb l'objectiu de promoure

Más detalles

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST

ANUNCI DE REGATES CIRCUIT CATALÀ OPTIMIST 27 i 28 de setembre CN L ESCALA 25 i 26 d octubre CN EL BALÍS 29 i 30 de novembre CN GARRAF 13 i 14 de desembre CN VILANOVA 17 i 18 de gener CN SALOU 21 i 22 de febrer CN PORT D ARO ANUNCI DE REGATA 1

Más detalles

CUOTA ANUAL CUOTA TRIMESTRAL

CUOTA ANUAL CUOTA TRIMESTRAL 20.-ORDENANZA REGULADORA DE LA TASA POR LA UTILIZACIÓN PRIVATIVA O EL APROVECHAMIENTO ESPECIAL DEL DOMINIO PÚBLICO LOCAL, A FAVOR DE EMPRESAS EXPLOTADORAS O PRESTADORAS DEL SERVICIO DE TELEFONÍA MÓVIL.

Más detalles

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS

RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS RESUM ORIENTATIU DE CONVALIDACIONS TIPUS DE CONVALIDACIONS Aquest document recull les possibles convalidacions de mòduls i unitats formatives del cicle formatiu de grau superior ICA0 Administració de sistemes,

Más detalles

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE VIATGERS CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE VIAJEROS 1. El passatger d un autocar que realitza el trajecte Barcelona-Saragossa descobreix, quan arriba a destí, que han desaparegut una sèrie

Más detalles

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015

SOL LICITUD DE BECA PREDOCTORAL UIC CONVOCATÒRIA 2015 Dades d identificació de la persona sol licitant / Datos de identificación de la persona solicitante Nom / Nombre Primer cognom / Primer apellido Segon cognom / Segundo apellido Tipus identificador / Tipo

Más detalles

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015

7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 7è PREMI CONSELL MUNICIPAL D IMMIGRACIÓ DE BARCELONA BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2015 Aquest document és un resum de les bases del 7è premi del Consell Municipal d Immigració de Barcelona. Conté, a més, informació

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de XVIA

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de XVIA Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de XVIA 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial de MULTIVÍA NEGOCIADO Y DEFENSA ADMINISTRATIVA

Más detalles

La participació ciutadana en els afers públics, a més de

La participació ciutadana en els afers públics, a més de Apreciades ciutadanes, Apreciats ciutadans, La participació ciutadana en els afers públics, a més de ser un dret ciutadà, ha de ser observat com un element bàsic de la democràcia. Aquest dret, reconegut

Más detalles

I. DISPOSICIONES GENERALES I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT VALENCIANA

I. DISPOSICIONES GENERALES I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT VALENCIANA 1468 2001 01 23 DOGV - Núm. 3.923 I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT VALENCIANA Conselleria de Benestar Social ORDRE d 11 de gener de 2001, de la Conselleria de Benestar

Más detalles

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS

UNITAT 3 OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions UNITAT OPERACIONS AMB FRACCIONS M Operacions numèriques Unitat Operacions amb fraccions Què treballaràs? En acabar la unitat has de ser capaç de

Más detalles

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de CONSELL DE L ESPORT ESCOLAR DE BARCELONA (CEEB)

Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de CONSELL DE L ESPORT ESCOLAR DE BARCELONA (CEEB) Política de privacidad en las Redes Sociales oficiales de CONSELL DE L ESPORT ESCOLAR DE BARCELONA (CEEB) 1. Información sobre el responsable del tratamiento de los datos alojados en la página oficial

Más detalles

Reglament I Cursa de la Dona

Reglament I Cursa de la Dona Reglament I Cursa de la Dona - 01.05.2016 Article 1. DENOMINACIÓ El Grup Recreatiu Esportiu del Real de Gandia amb la col laboració de l Ajuntament del Real de Gandia, organitza la I CURSA DE LA DONA -

Más detalles

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS

REVISONS DE GAS ALS DOMICILIS CONCEPTES BÀSICS Què és una revisió periòdica del gas? i cada quant temps ha de realitzar-se una revisió periòdica de gas butà? Una revisió periòdica del gas és el procés per mitjà del qual una empresa

Más detalles

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015

4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Organitza: 4t Concurs de fotografia digital L Andorra dels paisatges 2015 Gerard Mussot: Neu i brases 1r Concurs de Fotografia Digital L Andorra dels Paisatges Març Léopold Hurbin: Submarí 4t Concurs de

Más detalles

Inclou les modificacions introduïdes per:

Inclou les modificacions introduïdes per: Llei 8/2006, de 5 de juliol, de mesures de conciliació de la vida personal, familiar i laboral del personal al servei de les administracions públiques de Catalunya Avís legal: aquest text és propietat

Más detalles

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE:

CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: CONVOCATORIA 2014 DOCUMENTACIÓ DEL PROJECTE: 1. Dades personals persona o entitat SOL LICITANT /Datos Personales persona o entidad SOLICITANTE Entitat sol licitant/ Entidad solicitante: NIF Domicili/Domicilio:

Más detalles

Poden obrir sense limitació d horari i tots els dies. Poden obrir sense limitació d horari (mínim: 18 h el dia) i tots els dies excepte els dies de tancament obligatori (1 de gener i 25 de desembre) i

Más detalles

Consellería de Presidencia y Agricultura, Pesca, Alimentación y Agua. Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua

Consellería de Presidencia y Agricultura, Pesca, Alimentación y Agua. Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua ORDE 11/2013, de 13 d agost, de la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, que desplega alguns aspectes

Más detalles

2016 Taxes (Preus sense IVA) Tasas (Precios sin IVA) Serveis de Cementiris i Cremació. Servicios de Cementerios i cremación

2016 Taxes (Preus sense IVA) Tasas (Precios sin IVA) Serveis de Cementiris i Cremació. Servicios de Cementerios i cremación Cementiris de Barcelona cementiri és ciutat 216 Taxes (Preus sense IVA) Serveis de Cementiris i Cremació Tasas (Precios sin IVA) Servicios de Cementerios i cremación TAXES. Ordenança Fiscal Núm. 3.9 Taxes

Más detalles

5. Excedència per cura de fills i filles

5. Excedència per cura de fills i filles 5. DEFINICIÓ I OBJECIUS ota persona treballadora amb fills a càrrec, o amb persones dependents a càrrec, podrà sol licitar una excedència amb la finalitat de tenir-ne cura durant un període màxim de 3

Más detalles

LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE.

LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE. LES REGLES DE VALORACIÓ DE LES RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE. El passat dissabte 26 de juliol es publicava en el Butlletí Oficial de l Estat el Reial Decret 637/2014, de 25 de juliol, pel que es modifica l article

Más detalles

RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS. Pressupost per al 2014

RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS. Pressupost per al 2014 RÈGIM ECONÒMIC DELS DIPUTATS Pressupost per al 2014 1. Retribucions Els diputats tenen dret a una assignació fixa i poden percebre també assignacions variables amb el caràcter d indemnització per a l exercici

Más detalles

Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348]

Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348] Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ de 29 de setembre de 2015, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d accés a places de cossos docents universitaris. [2015/8348]

Más detalles

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria

Bases de la convocatoria. Bases de la convocatòria Universitat Miguel Hernández d Elx RESOLUCIÓ de 4 de febrer de 2016, de la Universitat Miguel Hernández d Elx, per la qual es convoquen proves selectives de promoció interna per a l accés al grup A, subgrup

Más detalles

I. ANTECEDENTES. * Ponencia del Hble. Sr. D. Felio José Bauzá Martorell, consejero-secretario.

I. ANTECEDENTES. * Ponencia del Hble. Sr. D. Felio José Bauzá Martorell, consejero-secretario. Dictamen núm. 132/2013, relativo a la propuesta de resolución del contrato de gestión indirecta, mediante concesión administrativa, de los servicios públicos funerarios y de cementerios de Ciutadella de

Más detalles

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS

CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS CASOS PRÀCTICS EXAMEN DE MERCADERIES CASOS PRÁCTICOS EXAMEN DE MERCANCIAS 1.- L'empresa COMUNLLAMP, SL i CONFITADOS, SL contracten a Logroño (La Rioja) la realització d'un transport de 30 TM de fruita

Más detalles

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A

PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A IMPRESOS PER ENTREGAR EMPLENATS AL TUTOR/A IMPRESOS PARA ENTREGAR RELLENADOS AL TUTOR/A CURS 2014-15 CEIP CAN PASTILLA CEIP CAN PASTILLA CURS 2014-15 Autorització de l ús de les imatges dels alumnes El

Más detalles

Inscriure s al cens de l Agència Tributària per obtenir el Número d Identificació Fiscal (NIF). S ha d omplir l imprès 036 (alta censal), amb el qual també es dóna d alta de l Impost sobre Activitats Econòmiques

Más detalles

Elche, 2 de diciembre de 2009. El rector, p. d. (R 767/07 de 10.05.2007), el vicerrector de Personal: José Francisco González Carbonell.

Elche, 2 de diciembre de 2009. El rector, p. d. (R 767/07 de 10.05.2007), el vicerrector de Personal: José Francisco González Carbonell. Universitat Miguel Hernández d Elx RESOLUCIÓ de 2 de desembre del 2009, per la qual s ordena la publicació íntegra de la relació de llocs de treball del personal d administració i servicis de la Universitat

Más detalles

Subsecció segona. Oposicions i concursos ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Subsecció segona. Oposicions i concursos ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS Fascicle 84 - Sec. II. - Pàg. 16796 Secció II. Autoritats i personal Subsecció segona. Oposicions i concursos ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS 6965

Más detalles

NOTA SOBRE LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE MADRID DE 10 DE MARÇ 2015 SOBRE LES DESPESES DEDUÏBLES DELS AUTONOMS.

NOTA SOBRE LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE MADRID DE 10 DE MARÇ 2015 SOBRE LES DESPESES DEDUÏBLES DELS AUTONOMS. NOTA SOBRE LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE MADRID DE 10 DE MARÇ 2015 SOBRE LES DESPESES DEDUÏBLES DELS AUTONOMS. Barcelona, 22 juny 2015. Benvolguts associats/ades Avui anem a analitzar

Más detalles

TFGs d oferta pública i concertats:

TFGs d oferta pública i concertats: Guia ràpida per a donar d'alta un TFG/TFM A continuació es detalla una guia ràpida per a donar d alta un TFG, el procediment a seguir dependrà del tipus de TFG TFGs d oferta pública i concertats: Els passos

Más detalles

RD 625/2014: NOVA NORMATIVA SOBRE LES BAIXES MÈDIQUES

RD 625/2014: NOVA NORMATIVA SOBRE LES BAIXES MÈDIQUES RD 625/2014: NOVA NORMATIVA SOBRE LES BAIXES MÈDIQUES Breu guia sobre les implicacions més destacades Setembre 2014 secretaria de salut laboral RD 625/2014: NOVA NORMATIVA SOBRE LES BAIXES MÈDIQUES Índex:

Más detalles

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA

PLAZAS A SOLICITAR / PLACES A SOL LICITAR REGISTRO DE ENTRADA / REGISTRE D ENTRADA SOLICITUD DEL PROGRAMA DE VACACIONES PARA MAYORES CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVINCIA DE CASTELLÓN. SOL LICITUD DEL PROGRAMA DE VACANCES PER A MAJORS CASTELLÓN SÉNIOR DE LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ. PLAZAS A

Más detalles

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD

BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD BASES DEL IV CONCURSO DE RELATOS BREVES 8 DE MARZO POR LA IGUALDAD 1. La IV edición del Concurso de relatos breves 8 de marzo por la igualdad es una iniciativa de la Concejalía de Igualdad y Familia del

Más detalles

SEGURETAT SOCIAL. Barcelona, 20 març 2015. Àmbit

SEGURETAT SOCIAL. Barcelona, 20 març 2015. Àmbit NOTA SOBRE EL PAGAMENT SEGURETAT SOCIAL AMB TARGETA DE DEUTES DE Barcelona, 20 març 2015 Àmbit Tots aquells titulars de deutes amb la Seguretat Social en via voluntària no ingressades dins del termini

Más detalles

LA REFORMA DEL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU COMÚ I DEL RÈGIM JURÍDIC DEL SECTOR PÚBLIC

LA REFORMA DEL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU COMÚ I DEL RÈGIM JURÍDIC DEL SECTOR PÚBLIC - Sistemàtica - Tramitació (memòries) - Novetats: tramitació electrònica - Crítiques: manca d aspectes novedosos - Procediment administratiu Relacions: - ad intra - ad extra Disposición final séptima.

Más detalles

adquisición de nuevas especialidades en los cuerpos docentes de profesores

adquisición de nuevas especialidades en los cuerpos docentes de profesores Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2015, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es declaren aprovades les llistes definitives d admesos i exclosos

Más detalles

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport. Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Investigació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 27 de gener de 2016, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es determina el calendari

Más detalles

SESION ORDINARIA DEL PLENO DEL EXCELENTISIMO AYUNTAMIENTO CONVOCADA PARA LAS 11:00 HORAS DEL DIA 07/11/2013. ****************** Orden del día

SESION ORDINARIA DEL PLENO DEL EXCELENTISIMO AYUNTAMIENTO CONVOCADA PARA LAS 11:00 HORAS DEL DIA 07/11/2013. ****************** Orden del día SESION ORDINARIA DEL PLENO DEL EXCELENTISIMO AYUNTAMIENTO CONVOCADA PARA LAS 11:00 HORAS DEL DIA 07/11/2013. ****************** Orden del día Secretaria General 1r.-Aprovació, si procedix, del acta de

Más detalles

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives

Vicepresidencia y Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas. Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives ORDRE 1/2016, de 20 de gener, de la Vicepresidència i Conselleria d Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s estableixen les bases

Más detalles

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE.

Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. Peticions de l AEEE en relació als ensenyaments d'àmbit economic recollits a la LOMCE. 1. Quart curs d ESO. A 4t d'eso, sol licitem dues matèries diferenciades: Economia de 4t d'eso, com a matèria orientadora

Más detalles

Seran els mateixos que els exigits per a participar en les proves d'accés com a funcionari de carrera al Cos o Escala que es tracte.

Seran els mateixos que els exigits per a participar en les proves d'accés com a funcionari de carrera al Cos o Escala que es tracte. EXP. 2165/2015. - BASES ESPECIFIQUES DE PROVES SELECTIVES QUE REGEIXEN LA CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA D'UNA PLAÇA D'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SERVEIS ESPECIALS, ESCALA DE COMESES ESPECIALS, CATEGORIA

Más detalles

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES

VA ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES VA-17-11 ACUERDO CON EL BBVA: FINANCIACIÓN EN CONDICIONES ESPECIALES Les recordamos que, con el objetivo de seguir aportando a nuestros asociados ventajas que les permitan afrontar estos momentos de coyuntura

Más detalles

NORMATIVA DE PERMANÈNCIA DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA PER A ESTUDIANTS QUE CURSEN GRAUS I MÀSTERS UNIVERSITARIS

NORMATIVA DE PERMANÈNCIA DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA PER A ESTUDIANTS QUE CURSEN GRAUS I MÀSTERS UNIVERSITARIS Aprovada per: Comissió Acadèmica de Consell de Govern de 2 de març de 2012 Consell de Govern de 8 de maig de 2012 Consell Social de 26 de juliol de 2012 Informada per: Claustre de la Universitat de Barcelona

Más detalles

Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006)

Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006) Versió castellana de les normes de publicitat PO FEDER 2007-2013 (R. CE 1828/2006) Artículo 8.Responsabilidades de los beneficiarios relativas a las medidas de información y publicidad destinadas al público.

Más detalles

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a

Per tot això, amb els informes favorables de l Advocacia General de la Generalitat i de la conselleria d Economia, Hisenda i Ocupació, a Conselleria de Justícia i Administracions Públiques DECRET 22/2008, de 7 de març, del Consell, pel qual s aprova l oferta d ocupació pública de 2008 per al personal de l administració de la Generalitat.

Más detalles

Conselleria d Educació Conselleria de Educación

Conselleria d Educació Conselleria de Educación Conselleria d Educació ORDE 11/2011, de 28 de febrer, de la Conselleria d Educació, per la qual es convoquen les ajudes de l aportació complementària per als beneficiaris, estudiants de cicles formatius

Más detalles

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS

I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS I PREMIO GAVÀMÓN PINTURA Y DERECHOS HUMANOS GAVAMÓN, es un festival de cine y derechos humanos, que pretende visualizar los esfuerzos e iniciativas que personas e instituciones llevan a cabo para mejorar

Más detalles

València, 10 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz.

València, 10 de juny de 2015. El director general de Centres i Personal Docent: Santiago Martí Alepuz. Conselleria d Educació, Cultura i Esport RESOLUCIÓ de 10 de juny de 2015, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual es declaren aprovades les llistes definitives d admesos i exclosos

Más detalles

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques RESOLUCIÓ de 7 de gener de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es convoca la borsa

Más detalles

EL TRANSPORT DE MERCADERIES

EL TRANSPORT DE MERCADERIES EL TRANSPORT DE MERCADERIES En primer terme s ha d indicar que en tot el que segueix, ens referirem al transport per carretera o via pública, realitzat mitjançant vehicles de motor. El transport de mercaderies,

Más detalles

Dijous, 11 d'abril de 2013 ADMINISTRACIÓ AUTONÒMICA. Generalitat de Catalunya. Departament d'empresa i Ocupació. Serveis Territorials

Dijous, 11 d'abril de 2013 ADMINISTRACIÓ AUTONÒMICA. Generalitat de Catalunya. Departament d'empresa i Ocupació. Serveis Territorials ADMINISTRACIÓ AUTONÒMICA Generalitat de Catalunya. Departament d'empresa i Ocupació. Serveis Territorials RESOLUCIÓ de 28 de febrer de 2013, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni

Más detalles

SOL LICITUD DE LLICÈNCIA AMBIENTAL SOLICITUD DE LICENCIA AMBIENTAL

SOL LICITUD DE LLICÈNCIA AMBIENTAL SOLICITUD DE LICENCIA AMBIENTAL Plaça del Castell, 1 46136 Museros (Valencia) Teléfono 96-1441680 Fax 96-1444830 www. ajunt-museros.com Espai reservat per al registre d entrada/espacio reservado para el registro de entrada SOL LICITUD

Más detalles

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE

PREÁMBULO PREÀMBUL DECRETO DECRETE Conselleria de Sanitat DECRET 212/2010, de 17 de desembre, del Consell, que regula el règim jurídic del personal emèrit de les institucions sanitàries de l Agència Valenciana de Salut. [2010/13689] Conselleria

Más detalles

ACTUALITAT IMMOBILIÀRIA: EL PROCEDIMENT DE REGULARITZACIÓ CADASTRAL, I UNA BREU APROXIMACIÓ A LA FISCALITAT EN LA TRANSMISSIÓ DE FINQUES.

ACTUALITAT IMMOBILIÀRIA: EL PROCEDIMENT DE REGULARITZACIÓ CADASTRAL, I UNA BREU APROXIMACIÓ A LA FISCALITAT EN LA TRANSMISSIÓ DE FINQUES. ACTUALITAT IMMOBILIÀRIA: EL PROCEDIMENT DE REGULARITZACIÓ CADASTRAL, I UNA BREU APROXIMACIÓ A LA FISCALITAT EN LA TRANSMISSIÓ DE FINQUES. 1.- EL PROCEDIMENT DE REGULARITZACIÓ CADASTRAL. La normativa cadastral

Más detalles

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València

Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València Universitat Politècnica de València RESOLUCIÓ d 1 febrer de 2016, del rector, per la qual es convoca concurs per a la provisió de lloc de treball vacant del grup A, subgrup A1, sector administració especial,

Más detalles

IES J. MIR CFGM GESTIÓ ADMINISTRATIVA EL PATRIMONI

IES J. MIR CFGM GESTIÓ ADMINISTRATIVA EL PATRIMONI EL PATRIMONI CONCEPTE: El Patrimoni és el conjunt de BÉNS, DRETS I OBLIGACIONS de l empresa. Tota empresa, per poder funcionar necessita una sèrie d elements que formen part del seu patrimoni, per exemple:

Más detalles

Conselleria de Sanitat Consellería de Sanidad

Conselleria de Sanitat Consellería de Sanidad Conselleria de Sanitat CORRECCIÓ d errades de l Orde 5/2013, de 3 de setembre, de la Conselleria de Sanitat, per la qual es regula el procediment d habilitació del personal dels vehicles de transport sanitari

Más detalles

SR. PRESIDENT DEL COL LEGI OFICIAL D AGENTS COMERCIALS DE SABADELL SR. PRESIDENTE DEL COLEGIO OFICIAL DE AGENTES COMERCIALES DE SABADELL

SR. PRESIDENT DEL COL LEGI OFICIAL D AGENTS COMERCIALS DE SABADELL SR. PRESIDENTE DEL COLEGIO OFICIAL DE AGENTES COMERCIALES DE SABADELL DOCUMENT COL LEGIAL Calassanç Duran, 144 bxs. Esquerra 08203 Sabadell SOL LICITUD D INGRÉS / SOLICITUD DE INGRESO 1 Sol licitud número: Solicitud número: DADES PERSONALS / DATOS PERSONALES Registrat número:

Más detalles

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS

Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia M14 Operacions numèriques UNITAT 2 LES FRACCIONS M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions UNITAT LES FRACCIONS 1 M1 Operacions numèriques Unitat Les fraccions 1. Concepte de fracció La fracció es representa per dos nombres enters que s anomenen

Más detalles

ayudas para pagar el IBI

ayudas para pagar el IBI IBI Impuesto sobre bienes inmuebles Cómo acogerse a las ayudas para pagar el IBI Plazo de presentación de solicitudes Del 1 de enero al 31 de marzo de 2014 Estamos a tu servicio Tú eres lo primero El Ayuntamiento

Más detalles

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases.

Hacer oferta pública de dos plazas de investigador doctor junior de acuerdo con las siguientes bases. Universitat de València RESOLUCIÓ de 2 de novembre de 2015, de la Universitat de València, per la qual es fa l oferta pública de dos places d investigador doctor júnior d aquest organisme amb contracte

Más detalles

2. El cumplimiento de los requisitos previstos en el apariado anterior, será

2. El cumplimiento de los requisitos previstos en el apariado anterior, será Y ADMIN ISTRACIONES PÚBLICAS SECRETARÍA DE ESTADO DE ADMINISTRACIONES PÚBLICAS SECRETARÍA GENERAL OE COORDINACIÓN AUTONOMICA Y LOCAL Nota relativa a la aplicación de la disposición transitoria décima de

Más detalles

I. DISPOSICIONES GENERALES I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDENCIA Y CONSELLERIAS DE LA GENERALITAT VALENCIANA

I. DISPOSICIONES GENERALES I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDENCIA Y CONSELLERIAS DE LA GENERALITAT VALENCIANA DOGV - Núm. 5.141 23 11 2005 36947 I. DISPOSICIONS GENERALS 1. PRESIDÈNCIA I CONSELLERIES DE LA GENERALITAT VALENCIANA Conselleria d Infraestructures i Transport DECRET 177/2005, de 18 de novembre, del

Más detalles

Conselleria de Empresa, Universitat i Ciència. Conselleria de Empresa, Universidad y Ciencia. 40340 21 12 2006 DOGV núm. 5.412. g) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria de Empresa, Universitat i Ciència. Conselleria de Empresa, Universidad y Ciencia. 40340 21 12 2006 DOGV núm. 5.412. g) ALTRES ASSUMPTES 40340 21 12 2006 DOGV núm. 5.412 Apartat quart Es delega en el director general d Investigació, Desenrotllament i Innovació Agropecuària la concessió i denegació de les ajudes previstes en la present resolució.

Más detalles

València, 14 de febrer de 2014. El director general: Marcos Sanchis Fernández

València, 14 de febrer de 2014. El director general: Marcos Sanchis Fernández Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove RESOLUCIÓ de 14 de febrer de 2014, del director general de joventut i de l Institut Valencià de la Joventut. Generalitat Jove, per la qual es fa pública

Más detalles

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte

Conselleria d Educació, Cultura i Esport Consellería de Educación, Cultura y Deporte Conselleria d Educació, Cultura i Esport ORDE 11/2014, de 12 de febrer, de la Conselleria d Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes al transport universitari a la Comunitat Valenciana

Más detalles